Spotřebiče. Nákupní prospekt

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Spotřebiče. Nákupní prospekt"

Transkript

1 Nákupní prospekt Spotřebiče Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací se, prosím, obraťte na naše zaměstnance nebo se podívejte na Podrobnější informace o výrobcích najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny výrobky vyžadují montáž.

2 SPOTŘEBIČE, NA KTERÉ SE MŮŽETE SPOLEHNOUT Navrhujeme spotřebiče, které jsou připravené vám usnadnit každodenní život a žít udržitelněji. Navíc jsou vybavené praktickými funkcemi, aby si poradily s každodenními požadavky dnes i po mnoho následujících let. Spotřebiče navrhujeme tak, aby ladily se vzhledem vaší kuchyně i vzájemně mezi sebou. ZÁRUKA 5 let Ať už si v IKEA vyberete jakýkoli spotřebič, můžete si být jisti, že vám bude sloužit opravdu dlouho. Na naše spotřebiče poskytujeme záruku 5 let (kromě TILLREDA a LAGAN).

3 3 VARNÉ DESKY/33 OBSAH Sady spotřebičů...4 Trouby...8 Mikrovlnné a kombinované trouby Varné desky Digestoře Chladničky a mrazničky Myčky a pračky Záruka na spotřebiče IKEA DIGESTOŘE/50 CHLADNIČKY A MRAZNIČKY/65 MYČKY A PRAČKY/78

4 NAJDĚTE SI SVOU IDEÁLNÍ KOMBINACI SPOTŘEBIČŮ Když si pořizujete novou kuchyni, musíte udělat několik důležitých rozhodnutí. Jaký styl hledáte? Co chcete, aby vaše spotřebiče uměly? Odpovídá váš vkus vašemu rozpočtu? Abychom vám rozhodování alespoň trochu usnadnili, dali jsme dohromady sady spotřebičů, které ladí vzájemně mezi sebou i s našimi kuchyněmi. Více informací o jednotlivých spotřebičích najdete na následujících stranách tohoto nákupního prospektu.

5 5 MODERNÍ DESIGN V BÍLÉM PROVEDENÍ Díky těmto perfektně sladěným lesklým bílým spotřebičům bude mít vaše kuchyně krásný elegantní moderní styl. Trouba, varná deska a mikrovlnná trouba BEJUBLAD mají vyspělé funkce, několik úrovní vaření a knoflíky, které při ovládání stlačíte a otočíte jsou prostě ideální do kuchyně v moderním provedení. BEJUBLAD, trouba , Bílé sklo BEJUBLAD, nástěnná digestoř , Bílá BEJUBLAD, indukční varná deska , Š. 59 cm. Bílá BEJUBLAD, mikrovlnná trouba , Bílá KLASICKÁ SADA SE SKVĚLÝMI FUNKCEMI Trouba a mikrovlnná trouba RAFFINERAD mají klasický vzhled s moderními prvky jejich nákup se opravdu vyplatí. Nabízí skvělé funkce a jsou ideální pro všechny, kteří rádi vaří a pečou. Doplňte je indukční varnou deskou s funkcí booster FOLKLIG, která urychlí vaření i smažení. Nakonec přidejte disgetoř MOLNIGT z nerezavějící oceli. RAFFINERAD, trouba , Nerezavějící ocel RAFFINERAD, mikrovlnná trouba , Nerezavějící ocel FOLKLIG, indukční varná deska s funkcí boooster , Š. 58 cm. Černá MOLNIGT, nástěnná digestoř , Š. 60 cm. Nerezavějící ocel

6 6 VŠE, CO POTŘEBUJETE Tato sada spotřebičů obsahuje všechny základní funkce, které potřebujete, za cenu, které nebudete chtít uvěřit. Trouba, varná deska a digestoř LAGAN vzájemně ladí a mají jednoduchý design. S touto sadou máte po ruce vše, co potřebujete pro jednoduché vaření a pečení. LAGAN, trouba , Bílá LAGAN, varná deska , Černá LAGAN, digestoř. 799, Bílá SADA DO KUCHYNĚ V TRADIČNÍM STYLU V kuchyni v tradičním stylu nemusíte mít zastaralé spotřebiče. Trouba a mikrovlnná trouba GRÄNSLÖS v krémové barvě se skvěle hodí do kuchyní v tradičním stylu a nabízí všechny moderní funkce, které byste si mohli přát. Přidejte indukční varnou desku OTROLIG, která vám pomůže ušetřit 40 % energie a zkrátí dobu vaření až o polovinu. GRÄNSLÖS, trouba , Krémová VINDRUM, digestoř , Krémová OTROLIG, indukční varná deska , GRÄNSLÖS, mikrovlnná trouba , Krémová

7 7 ČERNÁ BARVA A OCEL PRO MODERNÍ KUCHYNĚ Do stylové kuchyně s moderními funkcemi si vyberte troubu REALISTISK z nerezavějící oceli v kombinaci s mikrovlnnou troubou FRAMTID, sklokeramickou varnou deskou BARMHÄRTIG a nástěnnou digestoří LUFTIG. V troubě můžete díky funkci horkovzdušného pečení připravovat několik jídel najednou, která si zachovají svou chuť. A mikrovlnná trouba má zase funkci vaření v páře, jež vám umožní připravit rychlé a zdravé pokrmy. REALISTISK, trouba , Nerezavějící ocel LUFTIG, nástěnná digestoř , Nerezavějící ocel BARMHÄRTIG, sklokeramická varná deska , Černá FRAMTID, mikrovlnná trouba , Nerezavějící ocel KUCHYNĚ PRO GURMÁNA Trouby a digestoře KULINARISK mají čisté linie, moderní vzhled a patří mezi naše nejlepší a nejinovativnější spotřebiče obsahují funkce, jako jsou vaření v páře a funkci kombinované trouby. Skvěle ladí s indukční varnou deskou s flexibilními varnými zónami HÖGKLASSIG, kde můžete intenzitu vaření nastavit přesunutím hrnce nebo pánve do jiné zóny. KULINARISK, pyrolytická trouba , Nerezavějící ocel KULINARISK, trouba s funkcí vaření v páře , Nerezavějící ocel HÖGKLASSIG, indukční varná deska , Š. 78 cm. Černá KULINARISK, nástěnná digestoř , Nerezavějící ocel/sklo

8 TROUBY Naše trouby jsou navržené tak, aby splnily všechny vaše potřeby a požadavky. Mají širokou nabídku funkcí, takže bez ohledu na to, zda připravujete běžné jídlo nebo gurmánský zážitek, budete je mít všechny k dispozici. Snadno si vyberete funkce právě pro vás pro pečení nebo programy samočištění. Trouby můžete v kuchyni umístit přesně tam, kam potřebujete, a tak si zajistíte potřebný průběh prací. Jednoduše si vyberte tu, která se vám líbí. ZÁRUKA 5 let Ať už si v IKEA vyberete jakýkoli spotřebič, můžete si být jisti, že vám bude sloužit opravdu dlouho. Na naše spotřebiče poskytujeme záruku 5 let (kromě TILLREDA a LAGAN).

9 9 Trouby s horním a spodním ohřevem mají jednoduché použití. Poskytují základní funkce potřebné pro každodenní pečení. Trouby s horkovzdušným ohřevem šíří teplo rychle a rovnoměrně, a tak můžete připravovat několik jídel najednou a zachovají si svou chuť. Ideální pro všechny, kdo rádi vaří! Horkovzdušné trouby s funkcí samočištění mají stejné funkce jako trouby horkovzdušné a navíc se snadno čistí. Stačí stisknout tlačítko a mastnota a zbytky jídel se spálí na popel, který snadno otřete. Ideální pro všechny, kdo rádi vaří, ale uklízení je prostě nebaví! Horkovzdušnou troubu s funkcí vaření v páře si vyberte, pokud rádi vaříte a dáváte přednost zdravější stravě. Vaření v páře uchovává chuť jídla a obsažené živiny; díky kombinaci páry a horkovzdušného ohřevu budou jídla měkká a vláčná uvnitř a na povrchu s křupavou kůrkou.

10 10 FUNKCE, BEZ KTERÝCH SE NEOBEJDETE Ventilátor žene teplý vzduch přímo k jídlu, a tak můžete GRILOVAT maso a zeleninu, nebo si připravit pokrmy s krásnou zlatavou kůrkou. Díky funkci pečení CHLEBA a PIZZY bude mít vaše jídlo chutnější hnědou kůrku a křupavější spodní část. Díky SPECIÁLNÍMU PROGRAMU PEČENÍ získáte perfektně vláčné koláče a pečivo s kůrkou na povrchu. Když VAŘÍTE V PÁŘE, teplo se dostává do středu jídla mnohem šetrněji, a tak si pokrmy zachovají maximum živin, minerálů a vitamínů. Funkce RYCHLÉHO PŘEDEHŘÁTÍ troubu rychle ohřeje. Díky PŘEDNASTAVENÝM PROGRAMŮM je pečení mnohem jednodušší. Můžete si vybrat správné nastavení pro různé programy a typy jídel.

11 11 Díky 2 sadám HLADCE VÝSUVNÝCH KOLEJNIC je manipulace s horkým plechem mnohem jednodušší a bezpečnější. Díky vestavěnému TEPLOMĚRU NA MASO budete mít vždy pečeni propečenou tak, jak to máte rádi. Senzor teploty vám umožní perfektně připravit jakýkoli typ masa. Trouby, kombinované trouby a mikrovlnné trouby mají povrch z nerezavějící oceli a s úpravou, která ZAMEZUJE VZNIKU OTISKŮ PRSTŮ, proto se snadno čistí. Díky vestavěným HODINÁM s moderním vzhledem si můžete během vaření stále hlídat čas. Vestavěný DOTYKOVÝ PANEL se snadno používá i čistí. Díky EXTRA VELKÝM vnitřním rozměrům a 5 úrovním pečení budete mít dostatek místa na jídlo, které chcete připravovat.

12 12 JAK SI VYBRAT TROUBU 1. Zvažte své potřeby při vaření a pečení. Jak často a jak moc vaříte? Upřednostňujete základní nebo pokročilé funkce? 2. Jak velkou troubu potřebujete? Trouby v naší nabídce mají objem 43 až 72 litrů. 3. Nezapomeňte na styl vaší kuchyně je spíš tradiční nebo moderní? Vyberte si troubu ve stejném stylu. Níže najdete přehled našich různých typů trub. Jaký typ má funkce, které potřebujete? TROUBY Více informací na straně 8. LAGAN, bílá. Využitelný objem: 55 litrů. GÖRLIG, nerezavějící ocel. Využitelný objem: 55 litrů. HORKOVZDUŠNÉ TROUBY Více informací na straně 14. REALISTISK, nerezavějící ocel. Využitelný objem: 65 litrů. TJÄNLIG, nerezavějící ocel, tmavě šedá. Využitelný objem: 65 litrů. RAFFINERAD, nerezavějící ocel. Využitelný objem: 65 litrů. BEJUBLAD, bílá, tmavě šedá. Využitelný objem: 65 litrů. MIRAKULÖS, nerezavějící ocel. Využitelný objem: 72 litrů. GRÄNSLÖS, nerezavějící ocel, krémová. Využitelný objem: 72 litrů. HORKOVZDUŠNÉ TROUBY S FUNKCÍ PYROLYTICKÉHO ČIŠTĚNÍ Více informací na straně 18. REALISTISK, nerezavějící ocel. Využitelný objem: 65 litrů. RAFFINERAD, nerezavějící ocel. Využitelný objem: 65 litrů. MIRAKULÖS, nerezavějící ocel. Využitelný objem: 72 litrů. GRÄNSLÖS, nerezavějící ocel, krémová. Využitelný objem: 72 litrů. TROUBY S FUNKCÍ VAŘENÍ V PÁŘE Více informací na straně 21. KULINARISK, nerezavějící ocel. Využitelný objem: 72 litrů. KULINARISK, nerezavějící ocel. Využitelný objem: 72 litrů. KULINARISK, nerezavějící ocel. Využitelný objem: 43 litrů.

13 13 LAGAN OV3 trouba 3 290, Bílá A GÖRLIG trouba 3 990, A Nerezavějící ocel Ladí s mikrovlnnou troubou VÄRMA Tato trouba má všechny základní funkce, které potřebujete pro každodenní vaření. Tato trouba má všechny základní funkce, které potřebujete pro každodenní vaření. Čistý a jednoduchý design ladí s našimi mikrovlnnými troubami z nerezavějící oceli. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 1 plech na pečení 1 drátěná police Využitelný objem: 55 litrů 59,4 56, v. 58,9 cm Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 1 smaltovaný plech na pečení 1 drátěná police Využitelný objem: 55 litrů 59,4 56, v. 58,9 cm

14 14 REALISTISK horkovzdušná trouba 5 490, A Nerezavějící ocel TJÄNLIG A horkovzdušná trouba 5 990, Nerezavějící ocel Ladí s mikrovlnnou troubou FRAMTID Ladí s mikrovlnnou troubou HUSHÅLLA Tato trouba má všechny základní funkce, které potřebujete pro každodenní vaření. Ventilátor rovnoměrně a rychle rozvádí teplo po celé troubě, a tak můžete připravovat několik jídel najednou. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 1 smaltovaný plech na pečení 1 drátěná police Odnímatelné boční police Trouba v tradičním stylu se všemi moderními funkcemi, které potřebujete pro každodenní vaření. Ventilátor rovnoměrně a rychle rozvádí teplo po celé troubě, a tak můžete připravovat několik jídel najednou. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 1 smaltovaný plech na pečení 1 drátěná police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 65 litrů 59,5 56,4, v. 59,5 cm Využitelný objem: 65 litrů 59,5 56,4, v. 59,5 cm

15 15 TJÄNLIG horkovzdušná trouba 5 990, Tmavě šedá RAFFINERAD horkovzdušná trouba 7 990, A + A Nerezavějící ocel Ladí s mikrovlnnou troubou RAFFINERAD Trouba v tradičním stylu se všemi moderními funkcemi, které potřebujete pro každodenní vaření. Ventilátor rovnoměrně a rychle rozvádí teplo po celé troubě, a tak můžete připravovat několik jídel najednou. Mnoho praktických funkcí a čistý design. Ventilátor rovnoměrně a rychle rozvádí teplo po celé troubě, a tak můžete připravovat několik jídel najednou. Perfektně ladí s mikrovlnnou troubou RAFFINERAD. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 1 smaltovaný plech na pečení 1 drátěná police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 65 litrů 59,5 56,4, v. 59,5 cm Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 2 sady posuvných kolejnic 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 1 drátěná police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 65 litrů 59,5 56,4, v. 59,5 cm

16 16 BEJUBLAD horkovzdušná trouba 9 990, Bílé sklo BEJUBLAD + + A A horkovzdušná trouba 9 990, Tmavě šedé sklo Ladí s mikrovlnnou troubou BEJUBLAD bílé sklo Ladí s mikrovlnnou troubou BEJUBLAD tmavě šedé sklo Mnoho praktických funkcí a čistý design. Ventilátor rovnoměrně a rychle rozvádí teplo po celé troubě, a tak můžete připravovat několik jídel najednou. Perfektně ladí s varnou deskou a mikrovlnnou troubou BEJUBLAD. Mnoho praktických funkcí a čistý design. Ventilátor rovnoměrně a rychle rozvádí teplo po celé troubě, a tak můžete připravovat několik jídel najednou. Perfektně ladí s mikrovlnnou troubou BEJUBLAD. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 2 sady posuvných kolejnic 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 1 drátěná police Odnímatelné boční police Doplňky, které jsou součástí: 2 sady posuvných kolejnic 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 1 drátěná police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 65 litrů 59,5 56,4, v. 59,5 cm Využitelný objem: 65 litrů 59,5 56,4, v. 59,5 cm

17 17 MIRAKULÖS horkovzdušná trouba 9 990, Nerezavějící ocel GRÄNSLÖS + + A A horkovzdušná trouba 9 990, Nerezavějící ocel Ladí s mikrovlnnou troubou MIRAKULÖS Ladí s mikrovlnnou troubou GRÄNSLÖS nerezavějící ocel Spousta místa na vaření a horkovzdušný ohřev, díky kterému můžete připravovat několik pokrmů najednou. Perfektně ladí s mikrovlnnou troubou MIRAKULOS. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 2 sady posuvných kolejnic 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 1 drátěná police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 72 litrů 59,4 56,7, v. 58,9 cm Trouba v tradičním stylu se všemi moderními funkcemi, které potřebujete pro každodenní vaření. Díky spoustě místa a horkovzdušnému ohřevu můžete vařit několik jídel najednou. Perfektně ladí s mikrovlnnou troubou GRÄNSLÖS. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 2 sady posuvných kolejnic 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 1 drátěná police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 72 litrů 59,4 56,7, v. 58,9 cm

18 18 GRÄNSLÖS + A horkovzdušná trouba 9 990, Krémová REALISTISK A horkovzdušná trouba s funkcí pyrolyt. čištění 8 990, Nerezavějící ocel Ladí s mikrovlnnou troubou GRÄNSLÖS krémová Ladí s mikrovlnnou troubou FRAMTID Trouba v tradičním stylu se všemi moderními funkcemi, které potřebujete pro každodenní vaření. Spousta místa na vaření a horkovzdušný ohřev, díky kterému můžete připravovat několik pokrmů najednou. Perfektně ladí s mikrovlnnou troubou GRÄNSLÖS. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Tato trouba je vybavena spoustou funkcí, včetně samočištění, a je ideální na přípravu různých pokrmů. Díky horkovzdušnému ohřevu můžete připravovat několik pokrmů najednou. Perfektně ladí s mikrovlnnou troubou REALISTISK. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 2 sady posuvných kolejnic 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 1 drátěná police Odnímatelné boční police Doplňky, které jsou součástí: 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 2 drátěné police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 72 litrů 59,4 56,7, v. 58,9 cm Využitelný objem: 65 litrů 59,5 56,4, v. 59,5 cm

19 19 RAFFINERAD + + A horkovzdušná trouba s funkcí pyrolyt. čištění , Nerezavějící ocel MIRAKULÖS A horkovzdušná trouba s funkcí pyrolyt. čištění , Nerezavějící ocel Ladí s kombinovanou mikrovlnnou troubou RAFFINERAD Ladí s mikrovlnnou troubou MIRAKULÖS Tato trouba je vybavena spoustou funkcí, včetně samočištění, a je ideální na přípravu různých jídel. Díky horkovzdušnému ohřevu můžete připravovat několik pokrmů najednou. Perfektně ladí s mikrovlnnou troubou RAFFINERAD. Spousta místa a praktických funkcí. S funkcí samočištění. Díky horkovzdušnému ohřevu můžete vařit několik jídel najednou. Perfektně ladí s mikrovlnnou troubou MIRAKULÖS. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 2 drátěné police 2 sady posuvných kolejnic Odnímatelné boční police Využitelný objem: 65 litrů 59,4 56,7, v. 58,9 cm Doplňky, které jsou součástí: 2 sady posuvných kolejnic 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 2 drátěné police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 72 litrů 59,4 56,7, v. 58,9 cm

20 20 GRÄNSLÖS + + A horkovzdušná trouba s funkcí pyrolyt. čištění , Nerezavějící ocel GRÄNSLÖS A horkovzdušná trouba s funkcí pyrolyt. čištění , Krémová Ladí s kombinovanou mikrovlnnou troubou GRÄNSLÖS nerezavějící ocel Ladí s kombinovanou mikrovlnnou troubou GRÄNSLÖS krémová Trouba v tradičním stylu se všemi moderními funkcemi, které potřebujete pro každodenní vaření. S funkcí samočištění. Díky horkovzdušnému ohřevu můžete vařit několik jídel najednou. Perfektně ladí s mikrovlnnou troubou GRÄNSLÖS. Trouba v tradičním stylu se všemi moderními funkcemi, které potřebujete pro každodenní vaření. S funkcí samočištění. Díky horkovzdušnému ohřevu můžete vařit několik jídel najednou. Perfektně ladí s mikrovlnnou troubou GRÄNSLÖS. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 2 sady posuvných kolejnic 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 2 drátěné police Odnímatelné boční police Doplňky, které jsou součástí: 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 2 drátěné police 2 sady posuvných kolejnic Odnímatelné boční police Využitelný objem: 72 litrů 59,4 56,7, v. 58,9 cm Využitelný objem: 72 litrů 59,4 56,7, v. 58,9 cm

21 21 KULINARISK + + A horkovzdušná trouba s funkcí pyrolyt. čištění , Nerezavějící ocel KULINARISK horkovzdušná trouba s funkcí vaření v páře , Nerezavějící ocel A Velký vnitřní prostor a spousta možností. V této troubě můžete péct, grilovat a připravovat několik jídel najednou. Navíc má jednoduché dotykové ovládání. Perfektně ladí s dalšími spotřebiči KULINARISK. Tato trouba má velký vnitřní prostor a spoustu praktických funkcí. Vaření v páře záchovává chuť jídla, jeho vláčnost a maximum živin. Perfektně ladí s dalšími spotřebiči KULINARISK. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 2 sady posuvných kolejnic 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 2 drátěné police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 72 litrů 59,4 56,7, v. 58,9 cm Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Doplňky, které jsou součástí: 2 sady posuvných kolejnic 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 2 drátěné police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 72 litrů 59,4 56,7, v. 58,9 cm

22 22 KULINARISK A trouba s funkcí vaření v páře , Nerezavějící ocel Menší trouba s mnoha funkcemi pro zdravější a chutnější přípravu jídel. Vaření v čisté páře záchovává chuť jídla a maximum živin. Snadno si připravíte pokrmy křupavé na povrchu a vláčné uvnitř. Extra velký vnitřní prostor Horní a spodní ohřev Horkovzdušný ohřev Funkce samočištění (pyrolytické) Funkce vaření v páře Gril Funkce pečení chleba a pizzy Speciální funkce na těsto Funkce rychlého předehřátí Přednastavené programy Hodiny Hladce výsuvné kolejnice Teploměr na maso Zamezení vzniku otisků prstů Digitální displej Dotykové ovládání Dětská pojistka Při vaření v páře se teplo dostává dovnitř jídla mnohem šetrněji, a tak si pokrm uchová maximum živin, minerálů a vitamínů. Doplňky, které jsou součástí: 1 smaltovaný plech na pečení 1 smaltovaný plech na grilování 1 drátěné police Odnímatelné boční police Využitelný objem: 43 litrů 59,4 56,7, v. 45,5 cm

23 MIKROVLNNÉ TROUBY Jakmile vás shon každodenního života donutí ke spěchu, pak jsou ideálním řešením mikrovlnná nebo kombinovaná mikrovlnná trouba. Jsou rychlé, efektivní a perfektní pro ohřev nebo rozmrazování. A díky dnešním technologiím vám můžeme nabídnout modely, na které se můžete během vaření a pečení maximálně spolehnout. Lze je sladit s některou z našich trub, a tak získáte při vaření maximální flexibilitu. ZÁRUKA 5 let Ať už si v IKEA vyberete jakýkoli spotřebič, můžete si být jisti, že vám bude sloužit opravdu dlouho. Na naše spotřebiče poskytujeme záruku 5 let (kromě TILLREDA a LAGAN).

24 24 NAVRŽENY PRO MAXIMÁLNÍ FUNKČNOST Vestavnou mikrovlnnou troubu umístěte do vysoké nebo nástěnné skříňky je to praktické využití prostoru, ale také jeden ze způsobů, jak si vytvořit ergonomickou a hladce fungující kuchyni. MIKROVLNNÁ NEBO KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ TROUBA jsou ideální volbou pro kuchaře, kteří vyžadují všestrannost, ale nechtějí dvě tradiční trouby. Tyto mikrovlnné trouby můžete používat k ohřevu nebo rozmrazování, ale navíc se na ně můžete spolehnout při grilování, pečení nebo opékání do křupava.

25 25 JAK SI VYBRAT KOMBINOVANOU MIKROVLNNOU TROUBU NEBO MIKROVLNNOU TROUBU 1. Zamyslete se nad plánem kuchyně a nad tím, kolik máte místa. Vybírejte funkce a vlastnosti, které odpovídají vašim potřebám. 2. Vezměte v úvahu styl vaší kuchyně a ostatních spotřebičů. Vyberte si mikrovlnnou troubu, která bude sladěná se zbytkem kuchyně. MIKROVLNNÉ TROUBY Klíčové vlastnosti Funkce rychlý start pro rychlý ohřev Funkce automatického rozmrazování Sada pro vaření v páře Využitelný objem: 20 litrů Lze instalovat do nástěnné nebo vysoké skříňky VÄRMA Funkce rychlý start pro rychlý ohřev FRAMTID HUSHÅLLA 3D emisní systém pro rovnoměrnou distribuci tepla Sada pro vaření v páře Využitelný objem: 22 litrů Lze instalovat do nástěnné nebo vysoké skříňky Funkce rychlý start pro rychlý ohřev BEJUBLAD RAFFINERAD Funkce automatického rozmrazování 3D emisní systém pro rovnoměrnou distribuci tepla Gril Funkce crisp Využitelný objem: 31 litrů Lze instalovat do vysoké nebo spodní skříňky Gril GRÄNSLÖS MIRAKULÖS Funkce automatického rozmrazování Funkce rychlý start pro rychlý ohřev Využitelný objem: 46 litrů Lze instalovat do vysoké nebo spodní skříňky KOMBINOVANÉ MIKROVLNNÉ TROUBY Klíčové vlastnosti Horkovzdušný ohřev a mikrovlny 3D emisní systém pro rovnoměrnou distribuci tepla Gril Funkce automatického rozmrazování Funkce rychlý start pro rychlý ohřev Využitelný objem: 40 litrů Lze instalovat do vysoké nebo spodní skříňky RAFFINERAD Horkovzdušný ohřev a mikrovlny Gril Funkce rychlý start pro rychlý ohřev Funkce pečení chleba a pizzy Využitelný objem: 43 litrů Lze instalovat do vysoké nebo spodní skříňky GRÄNSLÖS

26 26 VÄRMA FRAMTID mikrovlnná trouba mikrovlnná trouba 3 490, 5 990, Nerezavějící ocel Nerezavějící ocel Funkce automatického rozmrazování pro 4 kategorie jídel: chléb, ryby/mořské plody, maso a drůbež. Pro rychlou a zdravou přípravu jídla můžete použít sadu pro vaření v páře, ve které uvaříte různé typy zeleniny, ryb nebo mořských plodů. Funkce Jet Start pro rychlý ohřev na maximální výkon. Funkce automatického rozmrazování pro 4 kategorie jídel: chléb, ryby/mořské plody, maso a drůbež. Sada pro vaření v páře pro různé typy jídel. Snadno se čistí nerezavějicí ocel má povrchovou úpravu, která zabraňuje vzniku otisků prstů. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky v nástěnné nebo vysoké skříňce. Doplňky, které jsou součástí balení: 1 sada pro vaření v páře. 1 skleněný talíř. Výkon mikrovlnné trouby: 700 W. 6 stupňů výkonu: 90, 160, 350, 500, 600 a 700 W. Elektronický displej pro přesné ovládání. Využitelný objem: 20 litrů. Otočný talíř: Ø 27 cm Napětí: V. Minimální potřebná pojistka: 10 A 59,5 33,5, v. 34,7 cm Funkce Jet Start pro rychlý ohřev na maximální výkon. Sada pro vaření v páře pro různé typy jídel. 3D emisní systém šíří teplo rychleji a rovnoměrněji. Snadno se čistí nerezavějicí ocel má povrchovou úpravu, která zabraňuje vzniku otisků prstů. Dvířka bez úchytky s otevíracím mechanismem vytváří ničím nerušený vzhled. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky v nástěnné nebo vysoké skříňce Rozmrazování s ručním nastavením Rychlé rozmrazení Paměťová funkce pro snadné a rychlé vyvolání oblíbeného nastavení Doplňky, které jsou součástí balení: 1 sada pro vaření v páře. 1 skleněný talíř. Výkon mikrovlnné trouby: 750 W. 4 stupně výkonu: 160, 350, 500 a 750 W. Elektronický displej pro přesné ovládání. Využitelný objem: 22 litrů. Otočný talíř: Ø 25 cm. Napětí: V. Minimální potřebná pojistka: 10 A. 59,5 32, v. 34,7 cm

27 27 HUSHÅLLA BEJUBLAD mikrovlnná trouba mikrovlnná trouba 6 990, , Nerezavějící ocel Bílá Díky 3D emisnímu systému se teplo šíří rychleji a rovnoměrněji. Díky funkci Crisp a 3D emisnímu systému upečete piškotovou buchtu za 7 minut a křupavý koláč za 12 minut. Funkce Jet Start pro rychlý ohřev na maximální výkon. Sada pro vaření v páře pro různé typy jídel. 3D emisní systém šíří teplo rychleji a rovnoměrněji. Snadno se čistí nerezavějicí ocel má povrchovou úpravu, kterázabraňuje vzniku otisků prstů. Dvířka bez úchytky s otevíracím mechanismem vytváří ničím nerušený vzhled. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky v nástěnné nebo vysoké skříňce Rozmrazování s ručním nastavením Rychlé rozmrazení Paměťová funkce pro snadné a rychlé vyvolání oblíbeného nastavení Doplňky, které jsou součástí balení: 1 sada pro vaření v páře. 1 skleněný talíř. Funkce rychlý start pro rychlý ohřev na maximální výkon. Díky funkci Crisp a 3D emisnímu systému upečete piškotovou buchtu za 7 minut a křupavý koláč za 12 minut. Funkce automatického rozmrazování pro 5 kategorií jídel: chléb, ryba/mořské plody, maso, zelenina a drůbeží maso. Funkce kombinovaného grilu pro rychlý ohřev ideální na přípravu zapékaných pokrmů. 3D emisní systém šíří teplo rychleji a rovnoměrněji. Vnitřek trouby z odolné nerezavějící oceli. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky ve vysoké skříňce. Doplňky, které jsou součástí balení: 1 talíř na zapékání s odnímatelnou rukojetí. 1 skleněný talíř. Výkon mikrovlnné trouby: 750 W. 4 stupně výkonu: 160, 350, 500 a 750 W. Elektronický displej pro přesné ovládání. Využitelný objem: 22 litrů. Otočný talíř: Ø 25 cm. Napětí: V. Minimální potřebná pojistka: 10 A. 59,5 32, v. 34,7 cm Výkon mikrovlnné trouby: W. 7 stupňů výkonu: 90, 160, 350, 500, 650, 800 a W. Výkon grilu: 800 W. Využitelný objem: 31 litrů. Otočný talíř: Ø 32,5 cm. Minimální potřebná pojistka: 10 A. 59,5 46,8, v. 39,7 cm

28 28 BEJUBLAD RAFFINERAD mikrovlnná trouba mikrovlnná trouba , , Tmavě šedá Nerezavějící ocel Funkce automatického rozmrazování pro 5 kategorií jídel: chléb, ryba/mořské plody, maso, zelenina a drůbeží maso. Funkce kombinovaného grilu pro rychlý ohřev ideální na přípravu zapékaných pokrmů, masa a zeleniny se zlatavou kůrkou. Funkce rychlý start pro rychlý ohřev na maximální výkon. Díky funkci Crisp upečete piškotovou buchtu za 7 minut a křupavý koláč za 12 minut. Funkce automatického rozmrazování pro 5 kategorií jídel: chléb, ryba/mořské plody, maso, zelenina a drůbeží maso. Funkce kombinovaného grilu pro rychlý ohřev ideální na přípravu zapékaných pokrmů. 3D emisní systém šíří teplo rychleji a rovnoměrněji. Vnitřek trouby z odolné nerezavějící oceli. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky ve vysoké nebo spodní skříňce. Funkce rychlý start pro rychlý ohřev na maximální výkon. Díky funkci Crisp upečete piškotovou buchtu za 7 minut a křupavý koláč za 12 minut. Funkce automatického rozmrazování pro 5 kategorií jídel: chléb, ryba/mořské plody, maso, zelenina a drůbeží maso. Funkce kombinovaného grilu pro rychlý ohřev ideální na přípravu zapékaných pokrmů. 3D emisní systém šíří teplo rychleji a rovnoměrněji. Vnitřek trouby z odolné nerezavějící oceli. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky ve vysoké nebo spodní skříňce. Doplňky, které jsou součástí balení: 1 talíř na zapékání s odnímatelnou rukojetí. 1 skleněný talíř. Výkon mikrovlnné trouby: W. 7 stupňů výkonu: 90, 160, 350, 500, 650, 800 a W. Výkon grilu: 800 W. Využitelný objem: 31 litrů. Otočný talíř: Ø 32,5 cm. Minimální potřebná pojistka: 10 A. 59,5 46,8, v. 39,7 cm Doplňky, které jsou součástí balení: 1 talíř na zapékání s odnímatelnou rukojetí. 1 skleněný talíř. 1 podpora na gril. Výkon mikrovlnné trouby: W. 7 stupňů výkonu: 90, 160, 350, 500, 650, 800 a W. Výkon grilu: 800 W. Využitelný objem: 31 litrů. Otočný talíř: Ø 32,5 cm. Minimální potřebná pojistka: 10 A. 59,5 46,8, v. 39,7 cm

29 Perfektní kombinace pro vaše potřeby.

30 30 GRÄNSLÖS GRÄNSLÖS mikrovlnná trouba mikrovlnná trouba , , Nerezavějící ocel Krémová Snadno se čistí nerezavějicí ocel má povrchovou úpravu, která zabraňuje vzniku otisků prstů. Výkonný kombinovaný gril vám umožní rychlejší a efektivní ohřívání, a tak můžete rychle ugrilovat maso i zeleninu. Funkce kombinovaného grilu pro rychlý ohřev ideální na přípravu zapékaných pokrmů. Extra velký a odolný smaltovaný vnitřek trouby. Snadno se čistí nerezavějicí ocel má povrchovou úpravu, která zabraňuje vzniku otisků prstů. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky ve spodní nebo vysoké skříňce. Doplňky, které jsou součástí balení: 1 drátěná police. Funkce kombinovaného grilu pro rychlý ohřev ideální na přípravu zapékaných pokrmů. Extra velký a odolný smaltovaný vnitřek trouby. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky ve spodní nebo vysoké skříňce. Doplňky, které jsou součástí balení: 1 drátěná police. Výkon mikrovlnné trouby: W. 10 stupňů výkonu Výkon grilu: W. Využitelný objem: 46 litrů. Minimální potřebná pojistka: 16 A. 59,4 56,7, v. 45,5 cm Výkon mikrovlnné trouby: W. 10 stupňů výkonu Výkon grilu: W. Využitelný objem: 46 litrů. Minimální potřebná pojistka: 16 A. 59,4 56,7, v. 45,5 cm

31 31 MIRAKULÖS mikrovlnná trouba RAFFINERAD kombinovaná mikrovlnná trouba s horkovzdušným ohřevem , , Nerezavějící ocel Nerezavějící ocel Extra velký a odolný vnitřek trouby poskytuje spoustu místa na jídla, která chcete připravit. Funkce automatického rozmrazování pro 5 kategorií jídel: chléb, ryba/mořské plody, maso, zelenina a drůbeží maso. Funkce kombinovaného grilu pro rychlý ohřev ideální na přípravu zapékaných pokrmů. Extra velký a odolný smaltovaný vnitřek trouby. Snadno se čistí nerezavějicí ocel má povrchovou úpravu, která zabraňuje vzniku otisků prstů. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky ve spodní nebo vysoké skříňce. Doplňky, které jsou součástí balení: 1 drátěná police. Výkon mikrovlnné trouby: W. 10 stupňů výkonu Výkon grilu: W. Využitelný objem: 46 litrů. Minimální potřebná pojistka: 16 A. 59,4 56,7, v. 45,5 cm Horkovzdušný a mikrovlnný ohřev v jednom šetří místo a kombinace obou funkcí je zárukou pro dokonalé vaření a pečení rychlostí mikrovln. Funkce automatického rozmrazování pro 5 kategorií jídel: chléb, ryba/ mořské plody, maso, zelenina a drůbeží maso. Funkce kombinovaného grilu pro rychlý ohřev ideální na přípravu zapékaných pokrmů. 3D emisní systém šíří teplo rychleji a rovnoměrněji. Funkce rychlý start pro rychlý ohřev na maximální výkon. Extra velký smaltovaný vnitřek trouby. Snadno se čistí nerezavějicí ocel má povrchovou úpravu, která zabraňuje vzniku otisků prstů. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky ve spodní nebo vysoké skříňce. Doplňky, které jsou součástí balení: 1 drátěná police. 1 skleněný talíř. 1 plech na pečení. Výkon mikrovlnné trouby: 900 W. 7 stupňů výkonu: 90, 160, 350, 500, 650, 750 a 900 W. Výkon grilu: W. Výkon horkovzdušné trouby: W. Využitelný objem: 40 litrů. Otočný talíř: Ø 36 cm. Minimální potřebná pojistka: 16 A. 59,5 54,5, v. 45,5 cm

32 32 GRÄNSLÖS kombinovaná mikrovlnná trouba s horkovzdušným ohřevem GRÄNSLÖS , , Nerezavějící ocel Krémová kombinovaná mikrovlnná trouba s horkovzdušným ohřevem Horkovzdušný a mikrovlnný ohřev v jednom šetří místo. Kombinace obou funkcí je zárukou pro dokonalé vaření a pečení rychlostí mikrovln. Velké vniřní rozměry se spoustou místa na ohřev a vaření jídla pro celou rodinu. Horkovzdušný a mikrovlnný ohřev v jednom šetří místo a kombinace obou funkcí je zárukou pro dokonalé vaření a pečení rychlostí mikrovln. 3 funkce grilu pro jednoduché a praktické vaření masa a zeleniny. Funkce pečení chleba a pizzy vytváří na pokrmech intenzivnější kůrku a křupavou spodní část. Horní a spodní ohřev pro pečení pokrmů i pomalé dušení. Extra velký smaltovaný vnitřek trouby. Snadno se čistí nerezavějicí ocel má povrchovou úpravu, která zabraňuje vzniku otisků prstů. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky ve spodní nebo vysoké skříňce. Horkovzdušný a mikrovlnný ohřev v jednom šetří místo a kombinace obou funkcí je zárukou pro dokonalé vaření a pečení rychlostí mikrovln. 3 funkce grilu pro jednoduché a praktické vaření masa a zeleniny. Funkce pečení chleba a pizzy vytváří na pokrmech intenzivnější kůrku a křupavou spodní část. Horní a spodní ohřev pro pečení pokrmů i pomalé dušení. Extra velký smaltovaný vnitřek trouby. Snadno nainstalujete do pohodlné výšky ve spodní nebo vysoké skříňce. Doplňky, které jsou součástí balení: 1 drátěná police. 1 plech na pečení. Doplňky, které jsou součástí balení: 1 drátěná police. 1 plech na pečení. Výkon mikrovlnné trouby: W. 10 stupňů výkonu. Výkon grilu: W. Využitelný objem: 43 litrů. Minimální potřebná pojistka: 16 A. 59,5 56,7, v. 45,5 cm Výkon mikrovlnné trouby: W. 10 stupňů výkonu. Výkon grilu: W. Využitelný objem: 43 litrů. Minimální potřebná pojistka: 16 A. 59,5 56,7, v. 45,5 cm

33 VARNÉ DESKY Nabízíme mnoho různých varných desek, a tak si jistě vyberete takovou, která bude vyhovovat vašemu způsobu vaření. Indukční varné desky jsou rychlé a mají precizní výsledky vaření, zatímco desky plynové a sklokeramické zase můžete používat s téměř jakýmkoli nádobím na vaření. Každá z varných desek má své jedinečné vlastnosti, které odpovídají různým stylům vaření. ZÁRUKA 5 let Ať už si v IKEA vyberete jakýkoli spotřebič, můžete si být jisti, že vám bude sloužit opravdu dlouho. Na naše spotřebiče poskytujeme záruku 5 let (kromě TILLREDA a LAGAN).

34 34 INDUKČNÍ varné desky jsou až o 50 % rychlejší a až o 40 % úspornější. Pouhým jedním dotykem vyberete potřebné nastavení a ovládáte teplotu. SKLOKERAMICKÉ varné desky jsou praktické a snadno se ovládají. Některé z nich mají varné zóny, u kterých můžete upravit velikost a tvar svému nádobí. PLYNOVÉ varné desky jsou perfektní volbou pro ambiciózní domácí šéfkuchaře. Jsou rychlé a rychle reagují na změny nastavení teploty potřebné pro smažení. Varné desky DOMINO snadno nakombinujete s ostatními varnými deskami. Také jsou skvělou volbou pro malé kuchyně, kde nemáte dostatek místa na varnou desku s klasickou velikostí.

35 35 JAK SI VYBRAT INDUKČNÍ VARNOU DESKU: 1. Jaké jsou vaše potřeby? Například kolik varných zón potřebujete, kolik máte místa a jaký typ hrnců a pánví používáte? 2. Zamyslete se nad funkcemi, které chcete. Co je pro vás důležitější vysoký výkon a flexibilita nebo snadné ovládání? Klíčové vlastnosti Dotykový ovládací panel TILLREDA ANNONS Individuální časovač Funkce pauza a restartování Automatické vypnutí Dětský zámek 3. Zvažte, zda nechcete nakombinovat několik typů varných desek. Nejvhodnější hrnce a pánve Dotykový ovládací panel TREVLIG OUMBÄRLIG Automatické vypnutí Dětský zámek Dotykový a posuvný ovládací panel FOLKLIG OUMBÄRLIG Individuální časovače 2 varné zóny s funkcí booster Funkce ovládání výkonu Automatické vypnutí Dětský zámek Dotykový ovládací panel MÖJLIG Série nádobí IKEA 365+ Individuální časovače 2 varné zóny s funkcí booster Funkce pauza a restartování Automatické vypnutí Dětský zámek Hrnce VARDAGEN Dotykový a posuvný ovládací panel SMAKLIG Série nádobí IKEA 365+ Individuální časovače 4 varné zóny s funkcí booster Funkce přemostění Funkce pauza a restartování Automatické vypnutí Dětský zámek VARDAGEN TROVÄRDIG Dotykový a posuvný ovládací panel BEJUBLAD Série nádobí IKEA 365+ Individuální časovače 4 varné zóny s funkcí booster Funkce přemostění Funkce pauza a restartování Automatické vypnutí Dětský zámek VARDAGEN TROVÄRDIG Dotykový a posuvný ovládací panel OTROLIG Série nádobí SENSUELL Individuální časovače 4 varné zóny s funkcí booster Flexibilní varné zóny 2 1 Funkce pauza a restartování Automatické vypnutí Dětský zámek Série nádobí SENIOR Dotykový a posuvný ovládací panel HÖGKLASSIG Série nádobí SENSUELL Individuální časovače 4 varné zóny s funkcí booster Flexibilní varné zóny 3 1 Multiflexibilní režim Režim přednastavení vaření Funkce pauza a restartování Automatické vypnutí Dětský zámek Série nádobí SENIOR

36 36 TILLREDA TREVLIG přenosná indukční varná deska indukční varná deska 1 290, 5 990, Černá Černá Perfektní do menších kuchyní nebo tam, kde potřebujete varnou zónu navíc. Dotykový ovládací panel vám umožní snadno a přesně regulovat nastavení pouhým dotykem na symbolech + a -. Okamžité a přesné ovládání každé varné zóny díky dotykovému ovládacímu panelu. Časovač je ideální na vaření vajec, těstovin a rýže. Snadno se čistí skvrny od jídla nebo tekutin se nepřichytí k povrchu. Lze aktivovat dětský zámek. Okamžité vypnutí a opětovné spuštění procesu vaření. Přenosná. Můžete okamžitě začít vařit stačí, když varnou desku zapojíte do elektrické zásuvky. Rukojeť usnadňuje přenášení a manipulaci s varnou deskou. Tuto desku snadno uložíte můžete ji pověsit za otvor v zadní části, nebo použit k zavěšení rukojeť. Okamžité a přesné ovládání každé varné zóny díky dotykovému ovládacímu panelu. Snadno se čistí skvrny od jídla nebo tekutin se nepřichytí k povrchu. Automatické vypnutí v případě, že obsah hrnce nebo pánve vyteče na povrch varné desky. Lze aktivovat dětský zámek. Varná deska s 1 indukční varnou zónou mm. 1 varná zóna: W. Příkon: W. Doporučená pojistka: 8,5 A ,5, v. 5,4 cm Varná deska s indukčními varnými zónami: mm; mm a mm. 3 varné zóny: W; W; W. Příkon: W. Doporučená pojistka: 2 16 A nebo 1 32 A , v. 5,6 cm

37 37 FOLKLIG MÖJLIG indukční varná deska s funkcí booster 6 990, 4 990, Černá Černá domino indukční varná deska s funkcí booster Funkce booster (P) dodává do dané varné zóny extra energii, což je ideální pro rychlé uvaření vody nebo smažení. Jakmile aktivujete funkci pauza, varné zóny se automaticky přepnou do nastavení udržování tepla. Okamžité a přesné ovládání každé varné zóny díky dotykovému a posuvnému ovládacímu panelu. Individuální časovače jsou ideální na vaření vajec, těstovin a rýže. 2 varné zóny s funkcí booster pro rychlé vaření a smažení. Funkce ovládání výkonu vám umožní přednastavit maximální výkon, aby vyhovoval různým požadavkům na instalaci. Snadno se čistí skvrny od jídla nebo tekutin se nepřichytí k povrchu. Automatické vypnutí v případě, že obsah hrnce nebo pánve vyteče na povrch varné desky. Lze aktivovat dětský zámek. Okamžité a přesné ovládání každé varné zóny díky dotykovému ovládacímu panelu. Individuální časovače jsou ideální na vaření vajec, těstovin a rýže. 2 varné zóny s funkcí booster pro rychlé vaření a smažení. Funkce pauza a okamžité opětovné zahájení vaření. Snadno se čistí skvrny od jídla nebo tekutin se nepřichytí k povrchu. Automatické vypnutí v případě, že obsah hrnce nebo pánve vyteče na povrch varné desky. Lze aktivovat dětský zámek. Varná deska s indukčními varnými zónami: mm, mm a mm. 2 varné zóny s funkcí booster (P) W zóna s funkcí booster; W W zóna s funkcí booster; W W W. Příkon: W. Doporučená pojistka: 2 16 A nebo 1 32 A. Varná deska s indukčními varnými zónami: mm. 2 varné zóny s funkcí booster (P) zóna s funkcí booster; W. Díky spojovací pásce NYTTIG můžete spojit dvě varné desky. Příkon: W. Doporučená pojistka: 1 16 A , v. 5,1 cm 58 51, v. 5,6 cm

38 38 SMAKLIG BEJUBLAD indukční varná deska s funkcí přemostění 8 990, 9 990, Černá Bílá indukční varná deska s funkcí přemostění Jakmile aktivujete funkci pauza, varné zóny se automaticky přepnou do nastavení udržování tepla. Okamžité a přesné ovládání každé varné zóny díky dotykovému a posuvnému ovládacímu panelu. Individuální časovače jsou ideální na vaření vajec, těstovin a rýže. 4 varné zóny s funkcí booster pro rychlé vaření a smažení. Funkce přemostění propojí 2 varné zóny do jedné velké, což je vhodné pro vaření ve velkém nádobí. Funkce pauza a okamžité opětovné zahájení vaření. Snadno se čistí skvrny od jídla nebo tekutin se nepřichytí k povrchu. Automatické vypnutí v případě, že obsah hrnce nebo pánve vyteče na povrch varné desky. Lze aktivovat dětský zámek. Funkce přemostění vám umožní používat větší a neobvyklé hrnce při vaření speciálních pokrmů a při různých příležitostech, protože díky této funkci můžete spojit dvě varné zóny do jedné velké. Okamžité a přesné ovládání každé varné zóny díky dotykovému a posuvnému ovládacímu panelu. Individuální časovače jsou ideální na vaření vajec, těstovin a rýže. 4 varné zóny s funkcí booster pro rychlé vaření a smažení. Funkce přemostění propojí 2 varné zóny do jedné velké, což je vhodné pro vaření ve velkém nádobí. Funkce pauza a okamžité opětovné zahájení vaření. Snadno se čistí skvrny od jídla nebo tekutin se nepřichytí k povrchu. Automatické vypnutí v případě, že obsah hrnce nebo pánve vyteče na povrch varné desky. Lze aktivovat dětský zámek. Varná deska s indukčními varnými zónami: mm, mm a mm. 4 varné zóny s funkcí booster (P) W indukční zóna s funkcí booster; W W indukční zóna s funkcí booster; W W indukční zóna s funkcí booster; W. Příkon: W. Doporučená pojistka: 2 16 A nebo 1 32 A. 59x52, v. 5,1 cm Varná deska s indukčními varnými zónami: mm, mm a mm. 4 varné zóny s funkcí booster (P) W indukční zóna s funkcí booster; W W indukční zóna s funkcí booster; W W indukční zóna s funkcí booster; W. Příkon: W. Doporučená pojistka: 2 16 A nebo 1 32 A. 59x52, v. 5,1 cm

39 39 OTROLIG HÖGKLASSIG indukční varná deska indukční varná deska 9 990, , Černá Černá Flexibilní varné zóny vám umožní vytvořit opravdu všestrannou plochu pro vaření varné zóny můžete používat společně nebo samostatně, a to s hrnci a pánvemi různých velikostí a tvarů. Okamžité a přesné ovládání každé varné zóny díky dotykovému a posuvnému ovládacímu panelu. Individuální časovače jsou ideální na vaření vajec, těstovin a rýže. 4 varné zóny s funkcí booster pro rychlé vaření a smažení. Flexibilní varné zóny můžete používat společně nebo samostatně, a to s hrnci a pánvemi různých velikostí a tvarů. Jednu úroveň výkonu lze nastavit pro rozšířenou plochu se stejnými výsledky vaření. Funkce pauza a okamžité opětovné zahájení vaření. Snadno se čistí skvrny od jídla nebo tekutin se nepřichytí k povrchu. Automatické vypnutí v případě, že obsah hrnce nebo pánve vyteče na povrch varné desky. Lze aktivovat dětský zámek. Varná deska s indukčními varnými zónami: mm, mm a mm. 4 varné zóny s funkcí booster (P). Flexibilní varné zóny: W, indukční zóna s funkcí booster; W W indukční zóna s funkcí booster; W W indukční zóna s funkcí booster; W. Příkon: W. Doporučená pojistka: 2 16 A nebo 1 32 A. Napětí: V , v. 5,6 cm Jedním dotykem zvolte program a pro změnu teploty mezi vysokou, střední a nízkou teplotou jen jednoduše posuňte pánev přes flexibilní zóny. Okamžité a přesné ovládání každé varné zóny díky dotykovému a posuvnému ovládacímu panelu. Individuální časovače jsou ideální na vaření vajec, těstovin a rýže. 4 varné zóny s funkcí booster pro rychlé vaření a smažení. Flexibilní varné zóny můžete používat společně nebo samostatně, a to s hrnci a pánvemi různých velikostí a tvarů. Jednu úroveň výkonu lze nastavit pro rozšířenou plochu se stejnými výsledky vaření. Režim přednastaveného vaření se 3 různými úrovněmi teplot: vysoká, střední a nízká teplota. Jednoduchým posunutím hrnce zpředu dozadu se intenzita vaření změní podle nastavení. Funkce pauza a okamžité opětovné zahájení vaření. Snadno se čistí skvrny od jídla nebo tekutin se nepřichytí k povrchu. Automatické vypnutí v případě, že obsah hrnce nebo pánve vyteče na povrch varné desky. Lze aktivovat dětský zámek. Varná deska s indukčními varnými zónami: mm, mm a mm. 4 varné zóny s funkcí booster (P). Flexibilní varné zóny: W indukční zóna s funkcí booster; W W indukční zóna s funkcí booster; W W indukční zóna s funkcí booster; W. Příkon: W. Doporučená pojistka: 2 16 A nebo 1 32 A. 78x52, v. 5,8 cm

40 Vaření můžete posunout na vyšší úroveň díky indukční varné desce ušetříte až 40 % energie a dobu vaření zkrátíte až o 50 %.

41 41 JAK SI VYBRAT SKLOKERAMICKOU VARNOU DESKU: 1. Zamyslete se nad tím, co potřebujete. Například kolik varných zón využijete, kolik máte místa a jaký typ hrnců a pánví budete používat? 2. Jaké vlastnosti a funkce potřebujete? 3. Zvažte, zda budete chtít kombinovat různé typy varných desek. Klíčové vlastnosti Nejvhodnější hrnce a pánve Knoflíky k ovládání LAGAN HGC3K Hrnec ÖNSKVÄRD Pánve KAVALKAD 3 varné zóny s různými velikostmi Dotykový ovládací panel MÖJLIG DOMINO Série nádobí IKEA 365+ Individuální časovače 2 varné zóny s různými velikostmi Nastavitelná duální varná zóna Funkce pauza a restartování Automatické vypnutí Dětský zámek Dotykový ovládací panel BARMHÄRTIG Sada 3 ks nádobí ANNONS Individuální časovače 4 varné zóny s různými velikostmi Automatické vypnutí Dětský zámek Dotykový a posuvný ovládací panel DAGLIG Série nádobí SKÄNKA Individuální časovače 4 varné zóny s různými velikostmi Nastavitelná trojitá varná zóna Nastavitelná duální varná zóna Funkce pauza a restartování Automatické vypnutí Dětský zámek

42 42 LAGAN HGC3K BARMHÄRTIG sklokeramická varná deska 3 490, 3 990, Černá Černá sklokeramická varná deska Knoflíky umožňují přímé ovládání každé z varných zón. Dotykový ovládací panel vám umožní snadno a přesně regulovat teplo pouhým stisknutím symbolů + a. Kontrolky se světelným indikátorem tepla. Varná deska s radiačními varnými zónami: 1x145mm, 1x180mm a 1x210mm W radiační zóna W radiační zóna W radiační zóna. Spotřeba energie v pohotovostním režimu: 0 W. Příkon: W. Doporučená pojistka: 2 16 A nebo 1 32 A Napětí: V , v. 3,9 cm Dotykový ovládací panel vám umožní snadno a přesně regulovat teplotu každé z varných zón. Automatické vypnutí v případě, že obsah hrnce nebo pánve vyteče na povrch varné desky. Lze aktivovat režim čištění. Lze aktivovat dětský zámek. Varná deska s radiačními varnými zónami: mm, mm a mm W radiační zóny W radiační zóna W radiační zóna. Příkon: W. Doporučená pojistka: 2 16 A nebo 1 32 A , v. 3,9 cm

43 43 MÖJLIG DAGLIG sklokeramická varná deska domino 3 490, 5 490, Černá Černá sklokeramická varná deska Duální zónu můžete nastavit podle velikosti hrnců a pánví. Díky duální a trojité varné zóně můžete vařit v hrncích a pánvích různých velikostí, v oválných kastrolech i kotlíku na ryby. Dotykový ovládací panel vám umožní snadno a přesně regulovat teplotu každé z varných zón. Individuální časovače jsou ideální na vaření vajec, těstovin a rýže. Díky nastavitelné duální varné zóně můžete vařit v hrncích a pánvích s různou velikostí. Automatické vypnutí v případě, že obsah hrnce nebo pánve vyteče na povrch varné desky. Funkce pauza a okamžité opětovné zahájení vaření. Lze aktivovat režim čištění. Lze aktivovat dětský zámek. Varná deska s rozšiřitelnými radiačními varnými zónami: zóna mm, duální zóna 1 120/180 mm W radiační zóna /1 700 W duální radiační zóna. Příkon: W. Doporučená pojistka: 1 16 A , v. 3,9 cm Dotykový a posuvný ovládací panel vám umožní snadno a přesně regulovat teplotu každé z varných zón. Individuální časovače jsou ideální na vaření vajec, těstovin a rýže. Díky nastavitelné trojité varné zóně můžete vařit v hrncích a pánvích s různou velikostí. Díky nastavitelné duální varné zóně můžete vařit v oválných kastrolech i v kotlíku na ryby. Automatické vypnutí v případě, že obsah hrnce nebo pánve vyteče na povrch varné desky. Funkce pauza a okamžité opětovné zahájení vaření. Lze aktivovat režim čištění. Lze aktivovat dětský zámek. Varná deska s rozšiřitelnými radiačními varnými zónami: zóna 2x145 mm, duální zóna 1 170/265 mm a trojitá zóna 1 120/175/210 mm. 2x1 200 W radiační zóny /2 400 W duální radiační zóna /1 600/2 300 W trojitá radiační zóna. Příkon: W. Doporučená pojistka: 2x16 A nebo 1 32 A , v. 3,9 cm

44 Vytvořte si ideální varnou plochu přesně pro své potřeby a dostupný prostor.

45 45 JAK SI VYBRAT PLYNOVOU VARNOU DESKU: 1. Jaké jsou vaše potřeby a kolik máte místa? 2. Zvažte, zda nechcete kombinovat několik typů varných desek a zda desku chcete sladit s ostatními spotřebiči. Klíčové vlastnosti Vestavěné bezpečnostní ventily LAGAN HGA4K ÖNSKVÄRD Odnímatelné mřížky na pánev KAVALKAD 4 hořáky Nejvhodnější hrnce a pánve Vestavěné zapalování SMÅKOKA OUMBÄRLIG Odnímatelné mřížky na pánev 4 hořáky Včetně 2 sad knoflíků VARDAGEN Vestavěné zapalování LIVSGNISTA OUMBÄRLIG Odnímatelné mřížky na pánev 4 vysoce efektivní hořáky Povrch z tvrzeného skla Včetně 2 sad knoflíků VARDAGEN Vestavěné zapalování LIVSLÅGA Série nádobí IKEA 365+ Odnímatelné mřížky na pánev 4 hořáky 3 vysoce efektivní hořáky Včetně 2 sad knoflíků 1 výkonný hořák wok Doplňky wok Vestavěné zapalování ELDSLÅGA Série nádobí IKEA 365+ Odnímatelné mřížky na pánev 5 hořáků 4 vysoce efektivní hořáky 1 výkonný hořák wok Doplňky wok Včetně 2 sad knoflíků

46 46 LAGAN HGA4K SMÅKOKA plynová varná deska plynová varná deska 1 990, 3 290, Bílá Nerezavějící ocel Integrované bezpečnostní ventily automaticky uzavřou přívod plynu v případě vyšlehnutí plamene. Díky praktickému elektronickému zapalování pomocí knoflíku, který je potřeba zmáčknout a otočit, nepotřebujete žádné zápalky. Ovládací panel vpředu pro bezpečné a snadné použití. Odnímatelné mřížky na hrnce. Ovládací panel vpředu pro bezpečné a snadné použití. Odnímatelné mřížky na hrnce z odolné litiny pro větší stabilitu. Včetně 2 sad knoflíků. Praktické elektrické zapalování pomocí knoflíku, který je potřeba zmáčknout a otočit. Nutná instalace a zapojení kvalifikovaným plynařem W hořák W hořáky W hořák. Napětí: V 58x50, v. 4,1 cm Nutná instalace a zapojení kvalifikovaným plynařem W hořák W hořák W hořáky. 58x51, v. 4 cm

47 47 LIVSGNISTA LIVSLÅGA plynová varná deska plynová varná deska 4 990, 4 490, Černá Nerezavějící ocel Vysoce efektivní hořáky jsou o 12 % rychlejší a o 13 % efektivnější než hořáky u tradičních plynových varných desek. Knoflíky jsou umístěné prakticky v přední části, a tak je snáze uvidíte a nastavíte hořáky. Ovládací panel vpředu pro bezpečné a snadné použití. Odnímatelné mřížky na hrnce z odolné litiny pro větší stabilitu. Praktické elektrické zapalování pomocí knoflíku, který je potřeba zmáčknout a otočit. Hladký skleněný povrch se čistí snadněji než u tradičních plynových varných desek. Včetně 2 sad knoflíků. 4 vysoce efektivní hořáky. Nutná instalace a zapojení kvalifikovaným plynařem W hořák W hořák W hořáky. 59x51, v. 4,6 cm Ovládací panel vpředu pro bezpečné a snadné použití. Odnímatelné mřížky na hrnce z odolné litiny pro větší stabilitu. Praktické elektrické zapalování pomocí knoflíku, který je potřeba zmáčknout a otočit. Včetně 2 sad knoflíků. 3 vysoce efektivní hořáky. 1 power wok hořák. Litinový adaptér na pánev wok. Nutná instalace a zapojení kvalifikovaným plynařem W hořák W hořák W hořáky. 58x51, v. 4 cm

48 48 LIVSLÅGA plynová varná deska ELDSLÅGA plynová varná deska 4 490, 5 990, Tmavě šedá Nerezavějící ocel Teplotu snadno nastavíte pomocí knoflíků, které je potřeba zmáčknout a otočit. Ideální na smažení, protože hořák wok rychle zahřeje pánev na vysokou teplotu. Ovládací panel vpředu pro bezpečné a snadné použití. Odnímatelné mřížky na hrnce z odolné litiny pro větší stabilitu. Praktické elektrické zapalování pomocí knoflíku, který je potřeba zmáčknout a otočit. Včetně 2 sad knoflíků. 3 vysoce efektivní hořáky. 1 výkonný hořák wok. Litinový adaptér na pánev wok. Nutná instalace a zapojení kvalifikovaným plynařem W hořák W hořák W hořáky , v. 4 cm Ovládací panel vpředu pro bezpečné a snadné použití. Odnímatelné mřížky na hrnce z odolné litiny pro větší stabilitu. Praktické elektrické zapalování pomocí knoflíku, který je potřeba zmáčknout a otočit. Včetně 2 sad knoflíků. 4 vysoce efektivní hořáky. 1 výkonný hořák wok. Litinový adaptér na pánev wok. Lze instalovat také do 60 cm široké spodní skříňky. Nutná instalace a zapojení kvalifikovaným plynařem W hořák W hořák W hořáky W hořák , v. 4 cm

49 Vysoce efektivní hořáky poskytují rychlé a intenzivní teplo, které můžete rychle a přesně regulovat.

50 DIGESTOŘE Digestoře zbavují kuchyně páry, mastnoty a zápachu z vaření a zároveň jsou důležitým designovým prvkem. Vybírat můžete z modelů nástěnných, vestavných a stropních, které zavěsíte nad kuchyňský ostrůvek. Naše digestoře mají také v režimu odsávání různý výkon, a tak si můžete být jisti, že dostanete digestoř, která udrží vaši kuchyni stále svěží a jejich úsporné žárovky LED poskytují nad varnou deskou potřebné světlo. ZÁRUKA 5 let Ať už si v IKEA vyberete jakýkoli spotřebič, můžete si být jisti, že vám bude sloužit opravdu dlouho. Na naše spotřebiče poskytujeme záruku 5 let (kromě TILLREDA a LAGAN).

51 51 STROPNÍ DIGESTOŘE jsou ideálním řešením, pokud chcete varnou desku instalovat nad kuchyňský ostrůvek. Získáte tak kuchyni s netradičním vzhledem. VESTAVNÉ DIGESTOŘE můžete schovat do nástěnné skříňky, a tak bude mít vaše kuchyně jednotný a ničím nerušený vzhled. STYL A VELIKOST Digestoř může být také zajímavým designovým prvkem. Vyberte si typ, který se hodí k ostatním spotřebičům, nebo něco naprosto jedinečného. Nezapomeňte se ujistit, že má vybraná digestoř odpovídající výkon.

52 52 JAK SI VYBRAT DIGESTOŘ: 1. Vyberte si styl, který ladí se stylem a barvou ostatních spotřebičů a zbytkem kuchyně. 2. Na výběr máte z digestoří vestavných, stropních a nástěnných. 3. Přemýšlejte o potřebných funkcích a výkonu. Budete digestoř používat s vývodem ven nebo s recirkulací přes uhlíkový filtr? HLADINA HLUKU Hladina hluku u spotřebičů se měří v decibelech (db). Naše spotřebiče jsme testovali, abychom změřili jejich hlučnost. Na hladinu hluku mohou mít u digestoří vliv rychlost odsávání a způsob instalace. db < Množství decibelů je uvedeno v informacích u jednotlivých výrobků. Porovnejte hladinu hluku a vyberte si digesoř vhodnou pro vaše potřeby a pohodlí.

53 53 Polovestavné digestoře LAGAN, polovestavná digestoř, bílá, 60 LAGAN, polovestavná digestoř, nerezavějící ocel, 60 Výkon digestoře v režimu odsávání, m³/h Hladina hluku při max. rychlosti odsávání, db (A) Pro instalaci digestoře s vývodem ven je potřeba ji doplnit touto rourou Pro instalaci v recirkulačním režimu je potřeba digestoř doplnit tímto uhlíkovým filtrem NYTTIG TUB NYTTIG FIL NYTTIG TUB NYTTIG FIL 900 Vestavné digestoře UTDRAG, vestavná digestoř, 60 UNDERVERK, vestavná digestoř, NYTTIG TUB NYTTIG FIL NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL 440 Nástěnné digestoře LUFTIG, nástěnná digestoř, NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL 400 UDDEN nástěnná digestoř, NYTTIG TUB NYTTIG FIL 900 UPPDRAG, nástěnná digestoř, NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL 440 UPPDRAG, nástěnná digestoř, NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL 440 VINDIG, nástěnná digestoř, NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL 559 VINDRUM, nástěnná digestoř, NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL 440 MOLNIGT, nástěnná digestoř, NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL 559 BEJUBLAD, nástěnná digestoř, NYTTIG TUB NYTTIG FIL 500 FÖLJANDE nástěnná digestoř, NYTTIG TUB 150/125/120 1xNYTTIG FIL 440 KULINARISK, nástěnná digestoř, NYTTIG TUB NYTTIG FIL 559 Stropní digestoře SVÄVANDE, stropní digestoř, NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL 559 OMNEJD, stropní digestoř, NYTTIG TUB 150 1xNYTTIG FIL 440

54 54 LAGAN LAGAN polovestavná digestoř polovestavná digestoř 799, 1 490, Bílá Nerezavějící ocel Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Včetně 1 filtru na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 1 halogenové žárovky. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Včetně 1 filtru na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 1 halogenové žárovky. Můžete kombinovat s dekorativní rourou pro digestoře LAGAN. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 272 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 70 db(a). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 78 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 69,5 db (A). Příkon: 115 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, rouru NYTTIG TUB 125. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL ,8 51, v. 13 cm Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 320 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 73 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 116 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 77 db (A). Příkon: 140 W. 1 40W žárovka. Napětí: V Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, rouru NYTTIG 125. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL ,8 51, v. 13 cm

55 55 UTDRAG UNDERVERK vestavná digestoř vestavná digestoř, , 8 990, Nerezavějící ocel Nerezavějící ocel Klíčové vlastnosti Lze vysunout a zvětšit odsávací plochu. Včetně 2 filtrů na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Snadná instalace do nástěnné skříňky. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 320 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 71 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 152 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 72 db (A). Příkon: 126 W. Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn přímo na spodní přední části digestoře. Včetně 1 filtru na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Plně vestavná; digestoř skryjete za kuchyňská dvířka a vytvoříte jednotný vzhled. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 625 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 66 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 424 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 72 db (A). Příkon: 200 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, rouru NYTTIG 120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL 220 a rouru NYTTIG , , v. 18 cm Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, rouru NYTTIG 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, rouru NYTTIG 150/125/120 a uhlíkový filtr NYTTIG FIL ,1 35,5, v. 35,8 cm

56 56 LUFTIG UDDEN nástěnná digestoř nástěnná digestoř 2 490, 3 990, Nerezavějící ocel Nerezavějící ocel Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn na spodní přední části digestoře. Včetně 1 filtru na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn na spodní přední části digestoře. Včetně 1 filtru na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 1 halogenové žárovky. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 400 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 64 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 270 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 72 db (A). Příkon: 105 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, rouru NYTTIG TUB 150/125/120 Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL ,8 47,1, v ,5 cm Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 320 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 70 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 175 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 72,6 db (A). Příkon: 140 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, rouru NYTTIG TUB 125. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL , v. 20 cm

57 57 UPPDRAG nástěnná digestoř 3 490, Nerezavějící ocel UPPDRAG nástěnná digestoř 4 990, Nerezavějící ocel Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Včetně 2 filtrů na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 625 m3/h Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 66 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 404 m3/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 73 db (A). Příkon: 200 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, rouru NYTTIG TUB 150/125/120 Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL ,9 51,5, v. 69,8 111,3 cm Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Včetně 3 filtrů na mastnotu, které můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Rychle a efektivně eliminuje výpary z vaření díky 90 cm široké odsávací ploše. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 625 m3/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 66 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 404 m3/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 73 db (A). Příkon: 200 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, rouru NYTTIG TUB 150/125/120 Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL ,9 51,5, v. 69,8 111,3 cm

58 58 VINDIG VINDRUM nástěnná digestoř nástěnná digestoř 5 990, 4 490, Nerezavějící ocel/sklo Nerezavějící ocel Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Včetně 1 filtru na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Panel z tvrzeného skla snadno vyčistíte. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn na spodní přední části digestoře. Včetně 2 filtrů na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 603 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 70 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 339 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 73 db (A). Příkon: 250 W. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 625 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 66 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 404 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 73 db (A). Příkon: 200 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, NYTTIG TUB 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL 559 (filtr s dlouhou životností). 59,8 45, max. výška 113 cm Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, NYTTIG TUB 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL ,5, v. 75,5 115 cm

59 59 VINDRUM VINDRUM nástěnná digestoř nástěnná digestoř 4 490, 4 490, Tmavě šedá Krémová Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn na spodní přední části digestoře. Včetně 2 filtrů na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn na spodní přední části digestoře. Včetně 2 filtrů na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 625 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 66 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 404 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 73 db (A). Příkon: 200 W. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 625 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 66 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 404 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 73 db (A). Příkon: 200 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, NYTTIG TUB 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL ,5, v. 75,5 115 cm Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, NYTTIG TUB 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL ,5, v. 75,5 115 cm

60 60 MOLNIGT MOLNIGT nástěnná digestoř nástěnná digestoř 4 990, 4 990, Nerezavějící ocel Tmavě šedá Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Včetně 2 filtrů na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Včetně 2 filtrů na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 603 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 69 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 329 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 73 db (A). Příkon: 250 W. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 603 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 69 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 329 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 73 db (A). Příkon: 250 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, NYTTIG TUB 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL 559 (filtr s dlouhou životností). Pro tuto instalaci je také potřeba NYTTIG TUB 150/125/ ,8 45, v ,3 cm Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, NYTTIG TUB 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL 559 (filtr s dlouhou životností). Pro tuto instalaci je také potřeba NYTTIG TUB 150/125/ ,8 45, v ,3 cm

61 61 BEJUBLAD nástěnná digestoř , Bílá FÖLJANDE nástěnná digestoř , Nerezavějící ocel Klíčové vlastnosti Dotykový ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Povrch z tvrzeného skla snadno udržíte čistý. 3 rychlosti odsávání s funkcí booster. Včetně 2 žárovek LED. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 580 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 62 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 370 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 70 db (A). Příkon: 270 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, NYTTIG TUB 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL 500. Pro tuto instalaci je také potřeba NYTTIG TUB 150/125/ ,8, v. 38,2 cm Výška komínu: cm Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Včetně 2 filtrů na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 halogenových žárovek. Praktická polička na kořenky na okraji digestoře udrží všechny kořenky uspořádané a uvolní pracovní plochu. Na spodní straně jsou kolejnice na zavěšení kuchyňského náčiní, max. nosnost kolejnice 2 kg. Rychle a efektivně eliminuje výpary z vaření díky 80 cm široké odsávací ploše. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 647 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 72 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 402,5 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 72 db (A). Příkon: 255 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, NYTTIG TUB 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG 440. Pro tuto instalaci je potřeba také roura NYTTIG TUB , v ,5 cm

62 62 KULINARISK nástěnná digestoř , Nerezavějící ocel/sklo A SVÄVANDE stropní digestoř 9 990, Nerezavějící ocel Klíčové vlastnosti Inovativní dotykový ovládací panel na přední straně pro snadný přístup a použití. Včetně 3 filtrů na mastnotu, které můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 žárovek LED. Rychle a efektivně eliminuje výpary z vaření díky 90 cm široké odsávací ploše. 4 rychlosti odsávání s funkcí booster. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 625 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 76 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 327 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 72,8 db (A). Příkon: 300 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, NYTTIG TUB 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL 559 (filtr s dlouhou životností). Pro tuto instalaci je také potřeba NYTTIG TUB 150/125/ x45,5, v. 61,5-114,5 cm Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Včetně 3 filtrů na mastnotu, které můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 4 žárovek LED. Rychle a efektivně eliminuje výpary z vaření díky 90 cm široké odsávací ploše. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 603 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 69 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 415 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 70,8 db (A). Příkon: 300 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, NYTTIG TUB 150/125/120. Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG FIL 559 (filtr s dlouhou životností). Pro tuto instalaci je také potřeba NYTTIG TUB 150/125/ , v. 74,5 105,5 cm

63 63 OMNEJD stropní digestoř , A Nerezavějící ocel UHLÍKOVÉ FILTRY PRO DIGESTOŘE NYTTIG FIL 220, uhlíkový filtr , NYTTIG FIL 400, uhlíkový filtr , NYTTIG FIL 559, uhlíkový filtr , NYTTIG FIL 900, uhlíkový filtr , NYTTIG FIL 440, uhlíkový filtr , NYTTIG 500, filtr , Klíčové vlastnosti Ovládací panel je pro snadný přístup a použití umístěn vpředu. Včetně 2 filtrů na mastnotu, který můžete mýt v myčce nádobí. Včetně 2 žárovek LED. Praktická polička na kořenky na okraji digestoře udrží všechny kořenky uspořádané a uvolní pracovní plochu. Na spodní straně jsou kolejnice na zavěšení kuchyňského náčiní, max. nosnost kolejnice 2 kg. Rychle a efektivně eliminuje výpary z vaření díky 90 cm široké odsávacíploše. Lze instalovat dvěma způsoby: odsávání vyvést přes potrubí ven nebo cirkulací vzduchu přes uhlíkový filtr. ROURY PRO DIGESTOŘE Výkon: Výkon digestoře v režimu odsávání: 625 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti odsávání: 67 db (A). Výkon digestoře v režimu recirkulace: 415 m³/h. Hladina hluku při max. rychlosti recirkulace: 70 db (A). Příkon: 240 W. Informace: Pro instalaci s odsáváním ven: Použijte, prosím, rouru NYTTIG TUB 150 Pro instalaci s recirkulací: Použijte, prosím, uhlíkový filtr NYTTIG 440. Pro tuto instalaci je také potřeba NYTTIG TUB 150/125/120. NYTTIG TUB 120, flexibilní roura pro digestoř , NYTTIG TUB 125, flexibilní roura pro digestoř , 90 60, v cm NYTTIG TUB 150, flexibilní roura pro digestoř ,

64 Přenosná indukční varná deska, kterou jen zapojíte jen zapojíte do elektrické zásuvky, kde je právě potřeba. Spotřebiče TILLREDA šetří místo a můžete je používat kdykoli a kdekoli jsou právě potřeba. Varná deska ohřívá pomocí indukce, a tak šetří váš čas a elektrickou energii. Má rukojeť, díky které ji můžete přenášet nebo zavěsit na háček na stěně, když ji právě nepoužíváte. Varná deska i chladnička jsou perfektním řešením, pokud máte málo místa, nebo když občas potřebujete při vaření pomocnou ruku. TILLREDA, varná deska. Černá , TILLREDA, chladnička. Bílá ,

65 CHLADNIČKY A MRAZNIČKY Chladničky a mrazničky IKEA jsou vybavené praktickými funkcemi a doplňky, které vám pomohou udržet jídlo déle čerstvé. Vybírat můžete z vestavných a samostatně stojících modelů každý typ je navržen tak, aby vyhovoval vašemu rodinnému životu a usnadnil vám vaření. Všechny se snadno čistí a obsluhují, a nejlepší je, že všechny mají energetickou třídu A+ až A+++. ZÁRUKA 5 let Ať už si v IKEA vyberete jakýkoli spotřebič, můžete si být jisti, že vám bude sloužit opravdu dlouho. Na naše spotřebiče poskytujeme záruku 5 let (kromě TILLREDA a LAGAN).

66 66 VESTAVNÉ CHLADNIČKY můžete ukrýt za kuchyňská dvířka. Jsou navržené tak, abyste je mohli instalovat do vysokých skříněk nebo pod pracovní desku. Ve větších domácnostech můžete vedle sebe postavit dvě SAMOSTATNĚ STOJÍCÍ CHLADNIČKY A MRAZNIČKY, a tak získáte potřebný úložný prostor. U samostatně stojících chladniček a mrazniček máte větší volnost v rozhodování, kam je v kuchyni umístíte, a tak budete mít vše stále po ruce.

67 67 FUNKCE A DOPLŇKY, KTERÉ SI ZAMILUJETE. Vestavěný ventilátor zajišťuje proudění vzduchu a rovnoměrnou teplotu, a tak můžete kdekoli v chladničce skladovat jakýkoli typ jídla. Díky nastavitelným policím z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení, a multifunkčním drátěným policím můžete prostor uvnitř chladničky uspořádat podle potřeb ve vaší domácnosti. Dotykový ovládací panel vám usnadní výběr správných funkcí a nastavení teploty pro všední dny, před oslavou nebo během prázdnin. V přihrádkách je spousta místa na ovoce a zeleninu, které si tak déle uchovají svou chuť, čerstvost a nutriční hodnoty. Už nikdy nebudete muset odmrazovat a používat škrabku na led! Zcela beznámrazové chlazení automaticky reguluje vlhkost a zamezuje vzniku námrazy na potravinách a uvnitř spotřebiče. Dvířka z nerezavějící oceli mají povrchovou úpravu, na které nezůstávají otisky prstů.

68 68 JAK SI VYBRAT CHLADNIČKU A MRAZNIČKU: 1. Kolik jídla v chladničce a mrazničce skladujete? Jak velká je vaše rodina a jak často nakupujete? 2. Zvažte rozvržení vaší kuchyně a kolik máte místa. 3. Potřebujete nějaké konkrétní funkce nebo vybavení? Vestavné chladničky a mrazničky Samostatně stojící chladničky a mrazničky SVALNA RÅKALL TILLREDA HUTTRA + A + A + A A ++ Objem chladničky: 146 l. Objem chladničky: 152 l. Objem mrazničky: 79 l. Objem chladničky: 45 l. Chladničky a mrazničky pod pracovní desku Objem chladničky: 108 l. Objem mrazničky: 18 l. SVALKAS A ++ EFFEKTFULL A + LAGAN A ++ KALLNAT A ++ Objem chladničky: 109 l. Objem mrazničky: 14 l. Objem chladničky: 193 l. Objem mrazničky: 79 l. Objem chladničky: 97 l. Objem mrazničky: 16 l. Objem chladničky: 144 l. DJUPFRYSA A ++ Objem mrazničky: 98 l. HÄFTIGT A + Objem chladničky: 219 l. Objem mrazničky: 64 l. LAGAN GENOMFRYSA + A + A Objem chladničky: 194 l. Objem mrazničky: 91 l. Objem mrazničky: 109 l. AVKYLD A + Objem chladničky: 208 l. HÄFTIGT A ++ Objem chladničky: 219 l. Objem mrazničky: 64 l. KYLD A ++ Objem chladničky: 226 l. Objem mrazničky: 92 l. FÖRKYLD A ++ Objem chladničky: 173 l. Objem mrazničky: 14 l. KYLIG A ++ Objem chladničky: 226 l. Objem mrazničky: 92 l. KYLSLAGEN A +++ Objem chladničky: 220 l. Objem mrazničky: 91 l.

69 69 SVALNA vestavná chladnička SVALKAS + A A , 5 990, Bílá Bílá vestavná chladnička s mrazicí přihrádkou Přihrádka na ovoce a zeleninu. Malá mrazicí přihrádka. Objem chladničky: 146 l. 4 nastavitelné police z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. Přihrádky ve dveřích s rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Průhledné skleněné police a přihrádky na ovoce a zeleninu. Doplňky, které jsou součástí balení: 3 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 přihrádka na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. Spotřeba energie: 122 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický. Hladina hluku: 38 db (A). Klimatická třída: SN/T. Chladicí látka: R600a ,9, v. 87,3 cm Objem chladničky: 109 l. Objem mrazničky: 14 l. Malá mrazicí přihrádka. 3 nastavitelné police z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. Přihrádky ve dveřích s rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Průhledné skleněné police a přihrádky na ovoce a zeleninu. Doplňky, které jsou součástí balení: 2 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 přihrádka na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 1 škrabka na led. 1 tvořítko na led. Spotřeba energie: 151 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický (chladnička)/manuální (mraznička). Hladina hluku: 38 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 10 hodin. Klimatická třída: SN/T. Mrazicí výkon: 2 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a ,9, v. 87,3 cm

70 70 DJUPFRYSA vestavná mraznička AVKYLD A ++ A + vestavná chladnička 7 490, 6 490, Bílá Bílá Funkce rychlého zmrazení umožňuje rychlé zmrazení velkého množství čerstvých potravin. Včetně 1 multifunkční drátěné police se stojanem na lahve. Objem mrazničky 98 l. 4 průhledné mrazicí zásuvky. Funkce rychlého zmrazení umožňuje rychlé zmrazení velkého množství čerstvých potravin. Výstraha otevřených dveří se spustí, pokud dveře nejsou řádně zavřené. Objem chladničky: 208 l. 4 nastavitelné police z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. 1 multifunkční drátěná police na lahve. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Průhledné skleněné police a přihrádky na ovoce a zeleninu. Doplňky, které jsou součástí balení: 4 mrazicí zásuvky. 1 tvořítko na led. 1 škrabka na led. Spotřeba energie: 157 kwh/rok. Systém rozmrazování: manuální. Hladina hluku: 34 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 16 hodin. Klimatická třída: SN/N/ST/T. Mrazicí výkon: 16 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a. Doplňky, které jsou součástí balení: 3 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 drátěná police na lahve. 1 přihrádka na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. Spotřeba energie: 132 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický. Hladina hluku: 35 db (A). Klimatická třída: SN/T. Chladicí látka: R600a ,5, v. 122 cm 54 54,9, v. 87,3 cm

71 71 FÖRKYLD A ++ + vestavná chladnička s mrazicí přihrádkou RÅKALL 6 990, 7 990, Bílá Bílá A vestavná chladnička/mraznička 2 oddělené přihrádky na zeleninu a ovoce, 1 na ovoce a 1 na zeleninu. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Objem chladničky: 173 l. Objem mrazničky: 14 l. Malá mrazicí přihrádka. 3 nastavitelné police z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. 1 multifunkční drátěná police na lahve. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Průhledné skleněné police a přihrádky na ovoce a zeleninu. Objem chladničky: 152 l. Objem mrazničky: 79 l. 4 nastavitelné police z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. 3 průhledné mrazicí zásuvky. Průhledné skleněné police, přihrádka na zeleninu a ovoce a mrazicí zásuvky. Doplňky, které jsou součástí balení: 2 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 drátěná police na lahve. 2 přihrádky na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 1 škrabka na led. Spotřeba energie: 174 kwh/rok. Systém rozmrazování: manuální. Hladina hluku: 35 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 10 hodin. Klimatická třída: SN/N/ST/T. Mrazicí výkon: 2 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a ,9, v. 121,8 cm Doplňky, které jsou součástí balení: 3 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 přihrádka na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 3 mrazicí zásuvky. 1 mrazicí vložka. 1 škrabka na led. 1 tvořítko na led. Spotřeba energie: 279 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický (chladnička)/manuální (mraznička). Hladina hluku: 35 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 15 hodin. Klimatická třída: SN/T. Mrazicí výkon: 3,5 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a ,5, v. 157 cm

72 72 EFFEKTFULL vestavná chladnička/mraznička 8 990, Bílá HÄFTIGT A vestavná chladnička/mraznička , + + A Bílá průhledné mrazicí zásuvky. Objem chladničky: 193 l. Objem mrazničky: 79 l. 4 nastavitelné police z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. 1 multifunkční drátěná police na lahve. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. 3 průhledné mrazicí zásuvky. Průhledné skleněné police, přihrádka na ovoce a zeleninu a mrazicí zásuvky. Doplňky, které jsou součástí balení: 3 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 drátěná police na lahve. 1 přihrádka na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 3 mrazicí zásuvky. 1 mrazicí vložka. 1 škrabka na led. Spotřeba energie: 297 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický (chladnička)/manuální (mraznička). Hladina hluku: 35 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 19 hodin. Klimatická třída: SN/T. Mrazicí výkon: 3,5 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a ,5, v. 177 cm Spínač na rychlé ochlazení vám umožní rychle zchladit čerstvé potraviny z velkého nákupu. Objem chladničky: 219 l. Objem mrazničky: 64 l. 5 nastavitelných polic z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. 1 multifunkční drátěná police na lahve. 1 velká plně výsuvná rozdělená přihrádka na zeleninu a ovoce. Vestavěný ventilátor pro rovnoměrnou teplotu v celé chladničce. Spínač na rychlé ochlazení vám umožní rychle zchladit čerstvé potraviny z velkého nákupu. Funkce zamezující vzniku námrazy a ledu. Funkce rychlého zmrazení umožňuje rychlé zmrazení velkého množství čerstvých potravin. Elektronický displej přehledně ukazuje stav nastavení nebo důležité funkce, teplotu a alarm. Výstraha otevřených dveří se spustí, pokud dveře nejsou řádně zavřené. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. 3 průhledné mrazicí zásuvky. Průhledné skleněné police, přihrádka na zeleninu a ovoce a mrazicí zásuvky. Doplňky, které jsou součástí balení: 4 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 drátěná police na lahve. 1 velká přihrádka na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 3 mrazicí zásuvky. 2 mrazicí vložky. 1 tvořítko na led. Spotřeba energie A+: 306 kwh/rok Systém rozmrazování: automatický. Hladina hluku: 39 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 21 hodin. Klimatická třída A+: SN/ST/T. Mrazicí výkon: 8 kg//24 hodin. Chladicí látka: R600a ,2, v. 182,7 cm

73 73 HÄFTIGT A ++ + vestavná chladnička/mraznička , Bílá TILLREDA chladnička 2 490, Bílá A Spínač na rychlé ochlazení vám umožní rychle zchladit čerstvé potraviny z velkého nákupu. Malá samostatně stojící chladnička, která snadno zapadne do kuchyní všech velikostí. Objem chladničky: 219 l. Objem mrazničky: 64 l. 5 nastavitelných polic z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. 1 multifunkční drátěná police na lahve. 1 velká plně výsuvná rozdělená přihrádka na zeleninu a ovoce. Vestavěný ventilátor pro rovnoměrnou teplotu v celé chladničce. Spínač na rychlé ochlazení vám umožní rychle zchladit čerstvé potraviny z velkého nákupu. Funkce zamezující vzniku námrazy a ledu. Funkce rychlého zmrazení umožňuje rychlé zmrazení velkého množství čerstvých potravin. Elektronický displej přehledně ukazuje stav nastavení nebo důležité funkce, teplotu a alarm. Výstraha otevřených dveří se spustí, pokud dveře nejsou řádně zavřené. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. 3 průhledné mrazicí zásuvky. Průhledné skleněné police, přihrádka na zeleninu a ovoce a mrazicí zásuvky. Doplňky, které jsou součástí balení: 4 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 drátěná police na lahve. 1 velká přihrádka na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 3 mrazicí zásuvky. 2 mrazicí vložky. 1 tvořítko na led. Spotřeba energie A++: 241 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický. Hladina hluku: 39 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 21 hodin. Klimatická třída A++: SN/N/ST/T. Mrazicí výkon: 8 kg//24 hodin. Chladicí látka: R600a. Objem chladničky: 45 l. Malá samostatně stojící chladnička, která snadno zapadne do kuchyní všech velikostí. Jídlo a nápoje, které chcete uchovat extra studené, můžete umístit do mrazicí přihrádky. Dveře můžete připevnit s otevíráním vpravo nebo vlevo.tt installera. Kr Doplňky, které jsou součástí balení: 1 drátěná police. Rozmrazovací podnos. Spotřeba energie: 105 kwh/rok. Systém rozmrazování: manuální. Hladina hluku: 42 db (A). Klimatická třída: N/ST. Chladicí látka: R600a. 47,2 45, v. 49,2 cm 54 55,2, v. 182,7 cm

74 74 LAGAN LAGAN 194/109 A ++ + chladnička s mrazicí přihrádkou 3 990, 6 490, Bílá Bílá chladnička s mrazničkou A Samostatně stojící chladnička, kterou snadno umístíte v kuchyni tam, kde je potřeba. Objem chladničky: 97 l. Objem mrazničky: 16 l. Dveře můžete připevnit s otevíráním vpravo nebo vlevo. Úložný prostor si můžete uzpůsobit pomocí 2 nastavitelných polic. Osvětlení LED. 3 průhledné mrazicí zásuvky. Objem chladničky: 194 l. Objem mrazničky: 109 l. 3 nastavitelné skleněné police. Přihrádky ve dveřích s rozdělovači na lahve a dózy. 3 průhledné mrazicí zásuvky. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Průhledné skleněné police, přihrádka na zeleninu a ovoce a mrazicí zásuvky. Doplňky, které jsou součástí balení: 2 police z tvrzeného skla. 1 přihrádka na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 1 tvořítko na led. 1 škrabka na led. Doplňky, které jsou součástí balení: 2 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 2 přihrádky na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 3 mrazicí zásuvky. 1 tvořítko na led. 1 škrabka na led. Spotřeba energie: 136 kwh/rok. Systém rozmrazování: manuální Hladina hluku: 39 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 15 hodin. Klimatická třída: N-SN. Mrazicí výkon: 2 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a , v. 84,5 cm Spotřeba energie: 294 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický (chladnička)/manuální (mraznička). Hladina hluku: 40 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 20 hodin. Klimatická třída: SN/T. Mrazicí výkon: 4 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a. 59,5 64,2, v. 174,5 cm

75 75 KYLD KYLIG A ++ A ++ chladnička s mrazničkou chladnička s mrazničkou , , Bílá Bílá Vypínač pro rychle zchlazení čerstvých potravin a nápojů. Vestavěný ventilátor pro rovnoměrnou teplotu v celé chladničce. Objem chladničky: 226 l. Objem mrazničky: 92 l. 3 nastavitelné police z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. 1 multifunkční drátěná police na lahve. Vestavěný ventilátor pro rovnoměrnou teplotu v celé chladničce. Spínač na rychlé ochlazení vám umožní rychle zchladit čerstvé potraviny z velkého nákupu. Funkce zamezující vzniku námrazy a ledu. Funkce rychlého zmrazení umožňuje rychlé zmrazení velkého množství čerstvých potravin. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. 3 průhledné mrazicí zásuvky. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Průhledné skleněné police, přihrádka na zeleninu a ovoce a mrazicí zásuvky. Objem chladničky: 226 l. Objem mrazničky: 92 l. 3 nastavitelné police z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. 1 multifunkční drátěná police na lahve. Vestavěný ventilátor pro rovnoměrnou teplotu v celé chladničce. Spínač na rychlé ochlazení vám umožní rychle zchladit čerstvé potraviny z velkého nákupu. Funkce zamezující vzniku námrazy a ledu. Funkce rychlého zmrazení umožňuje rychlé zmrazení velkého množství čerstvých potravin. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. 3 průhledné mrazicí zásuvky. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Průhledné skleněné police, přihrádka na zeleninu a ovoce a mrazicí zásuvky. Povrch dveří má speciální úpravu, která brání tomu, aby na nich zůstávaly otisky prstů. Doplňky, které jsou součástí balení: 2 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 drátěná police na lahve. 2 přihrádky na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 3 mrazicí zásuvky. 1 tvořítko na led. 2 mrazicí vložky. 1 škrabka na led. Spotřeba energie: 242 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický. Hladina hluku: 43 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 12 hodin. Klimatická třída: SN/T. Mrazicí výkon: 4 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a. 59,5 64,2, v. 184,5 cm Doplňky, které jsou součástí balení: 2 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 drátěná police na lahve. 2 přihrádky na ovoce a zeleninu. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 3 mrazicí zásuvky. 1 tvořítko na led. 2 mrazicí vložky. 1 škrabka na led. Spotřeba energie: 242 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický. Hladina hluku: 43 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 12 hodin. Klimatická třída SN/T. Mrazicí výkon: 4 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a. 59,5 64,2, v. 184,5 cm

76 76 KYLSLAGEN chladnička s mrazničkou HUTTRA A +++ A , 6 990, Nerezavějící ocel Bílá vestavná chladnička s mrazničkou 4 police z tvrzeného skla a 1 drátěná police se stojanem na lahve. Objem chladničky: 220 l. Objem mrazničky: 91 l. 4 nastavitelné police z tvrzeného skla. 1 multifunkční drátěná police na lahve. Vestavěný ventilátor pro rovnoměrnou teplotu v celé chladničce. Spínač na rychlé ochlazení vám umožní rychle zchladit čerstvé potraviny z velkého nákupu. Funkce zamezující vzniku námrazy a ledu. Funkce rychlého zmrazení umožňuje rychlé zmrazení velkého množství čerstvých potravin. 3 průhledné mrazicí zásuvky. Elektronický displej přehledně ukazuje stav nastavení nebo důležité funkce, teplotu a alarm. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Průhledné skleněné police, přihrádka na ovoce a zeleninu, and mrazicí zásuvky Povrch dveří má speciální úpravu, která brání tomu, aby na nich zůstávaly otisky prstů. Doplňky, které jsou součástí balení: 3 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 1 velká rozdělená přihrádka na ovoce a zeleninu. 1 drátěná police na lahve. 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 3 mrazicí zásuvky. 2 mrazicí vložky. 1 tvořítko na led. Objem chladničky: 108 l. Objem mrazničky: 18 l. Praktická do malých kuchyní můžete ji umístit pod pracovní desku. 3 nastavitelné police z tvrzeného skla s okrajem, který zabraňuje přetečení. Malá mrazicí přihrádka. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Průhledné police a přihrádka na zeleninu a ovoce. Díky nastavitelným nožičkám stojí stabilně i na nerovných podlahách. Doplňky, které jsou součástí balení: 2 police z tvrzeného skla + 1 horní přihrádka na zeleninu a ovoce. 2 přihrádky na zeleninu a ovoce (1 větší, 1 menší). 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. 1 tácek na kostky ledu. Spotřeba energie: 159 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický. Hladina hluku: 43 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 18 hodin. Klimatická třída: SN/N/ST/T. Mrazicí výkon: 4 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a. 59,5 67,7, v. 184,5 cm Spotřeba energie: 141 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický (chladnička)/manuální (mraznička). Hladina hluku: 38 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 13 hodin. Klimatická třída: N/SN. Mrazicí výkon: 2 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a. 59,6 54,5, v. 81,9-89,9 cm

77 77 KALLNAT vestavná chladnička GENOMFRYSA A ++ + vestavná mraznička 7 490, 7 490, Bílá Bílá A Oddělené rozdělovače k ukládání ve dvířkách. Alarm signalizuje, pokud dveře nejsou řádně zavřené. Objem chladničky: 144 l. 3 nastavitelné police z tvrzeného skla. Praktická do malých kuchyní, protože ji můžete umístit pod pracovní desku. Přihrádky ve dveřích se speciálními rozdělovači na lahve a dózy. Vestavěné osvětlení LED posvítí do každého rohu. Díky nastavitelným nožičkám stojí stabilně i na nerovných podlahách Průhledné skleněné police. Objem mrazničky: 91 l. 3 průhledné mrazicí zásuvky. Díky nastavitelným nožičkám stojí stabilně i na nerovných podlahách Výstraha otevřených dveří se spustí, pokud dveře nejsou řádně zavřené. Doplňky, které jsou součástí balení: 3 police z tvrzeného skla + 1 jako vršek spodní zásuvky pro ovoce a zeleninu. 2 přihrádky na ovoce a zeleninu (1 větší, 1 menší). 1 tácek na vajíčka. Na 6 vajec. Spotřeba energie: 94 kwh/rok. Systém rozmrazování: automatický. Hladina hluku: 37 db (A). Klimatická třída: SN/T. Chladicí látka: R600a. 59,6 54,5, v. 81,9-89,9 cm Doplňky, které jsou součástí balení: 3 mrazicí zásuvky. 1 tvořítko na led. 1 škrabka na led. 1 mrazicí vložka. 3 mrazicí zásuvky. Spotřeba energie: 185 kwh/rok. Systém rozmrazování: manuální. Hladina hluku: 38 db (A). Doba uskladnění při výpadku elektřiny: 29 hodin. Klimatická třída: SN/T. Mrazicí výkon: 10 kg/24 hodin. Chladicí látka: R600a. Napětí: V. 59,6 54,5, v. 81,9-89,9 cm

78 MYČKY NÁDOBÍ Používání myčky nádobí šetří energii a vodu v porovnání s mytím nádobí v ruce. A je také hygieničtější. Všechny mají energetickou třídu A+ až A++ vysoký vnitřní prostor, což znamená, že v nich je spousta místa na nádobí. Naše plně vestavné myčky jsou navržené tak, abyste je mohli doplnit dvířky, která budou ladit se zbytkem vaší kuchyně. ZÁRUKA 5 let Ať už si v IKEA vyberete jakýkoli spotřebič, můžete si být jisti, že vám bude sloužit opravdu dlouho. Na naše spotřebiče poskytujeme záruku 5 let (kromě TILLREDA a LAGAN).

79 79 ŠETŘÍ VODU I při nízké spotřebě vody se bude spousta nádobí lesknout čistotou. Všechny naše myčky nádobí jsou PLNĚ VESTAVNÉ. Myčky nádobí můžete skrýt za dvířka a sladit je se zbytkem kuchyně. AUTOMATICKÉ OTEVÍRÁNÍ DVÍŘEK Na konci programu se dvířka automaticky otevřou, a tak nádobí rychle uschne. VELIKOST/KAPACITA Naše myčky nádobí mají různé velikosti pro různé potřeby a kuchyně. Jejich šířka je 45 nebo 60 cm a vybírat můžete z modelů se 2 3 úrovněmi ukládání nádobí.

80 80 FUNKCE FUNKCE PROJEKCE NA PODLAHU Když myčka myje, promítá na podlahu paprsek světla. S funkcí PROMÍTÁNÍ ČASU NA PODLAHU uvidíte, jak dlouho ještě program poběží. OSVĚTLENÍ LED uvnitř myčky poskytuje hezké a praktické světlo, když skládáte nádobí do myčky, nebo jej vyndáváte ven. S FUNKCÍ ODLOŽENÉHO STARTU můžete zapnout myčku tehdy, když vám to vyhovuje. Naše myčky mají různé doby odložení startu od 3 po 24 hodin. S NASTAVITELNÝM KOŠEM si uděláte místo na talíře a skleničky různých velikostí. SKLENIČKY V BEZPEČÍ A PRAKTICKÉ UKLÁDÁNÍ Jemné plastové hroty a speciálně navržené držáky na sklenky na víno udrží vše pevně na místě a minimalizují riziko rozbití. V košících příbory stojí pevně, snáze se umyjí, rychle je roztřídíte a vyndáte z myčky ven.

81 81 PROGRAMY AUTOMATICKÉ MYTÍ Na všechny typy nádobí, příbory, hrnce a pánve. RYCHLÉ MYTÍ Ideální, pokud spěcháte nebo máte hodně špinavého nádobí. Na právě ušpiněné nádobí a příbory. NOČNÍ MYTÍ Extra tiché mytí ideální do bytů s otevřeným prostorem, nebo když máte myčku blízko místa, kde jíte. Na běžně ušpiněné nádobí a příbory. ECO MYTÍ Ekologičtější program s nižší spotřebou vody. Na běžně ušpiněné nádobí a příbory. INTENZIVNÍ MYTÍ Na všechny typy nádobí, příbory, hrnce a pánve, které jsou hodně špinavé. PŘEDMYTÍ Předmytí je vhodné použít na hodně ušpiněné nádobí. MYTÍ SKLENIČEK NA VÍNO Na křehké nádobí a skleničky, které nejsou příliš špinavé. BĚŽNÉ MYTÍ Na běžně ušpiněné nádobí a příbory. HLADINA HLUKU Hladina hluku u spotřebičů se měří v decibelech (db). Naše spotřebiče jsme testovali, abychom změřili jejich hlučnost. Na hladinu hluku mohou mít u myček nádobí vliv typ programu a způsob instalace. Množství decibelů je uvedeno v informacích u jednotlivých výrobků. Porovnejte hladinu hluku a vyberte si myčku nádobí vhodnou pro vaše potřeby a pohodlí. db <

82 82 FUNKCE Hladina hluku Kapacita Spotřeba energie Spotřeba vody Programy Napětí MEDELSTOR 47 db 9 souprav nádobí. 222 kwh/rok, A + 0,789 kwh/standardní cyklus, program ECO litrů/rok 9,5 litrů/standardní cyklus, program ECO. Rychlý ECO (včetně předmytí) Normální Intenzivní Opláchnutí a odložení V LAGAN 52 db 13 souprav nádobí litrů/rok A + 15 litrů/standardní cyklus, program ECO. ECO (včetně předmytí) Normální Intenzivní V RENGÖRA 47 db 13 souprav nádobí. 1,05 kwh/standardní A + cyklus, program ECO litrů/rok. 12 litrů/standardní cyklus, program ECO. Rychlý ECO (včetně předmytí) Normální Intenzivní Opláchnutí a odložení V SKINANDE 45 db 13 souprav nádobí. 262 kwh/rok, A ++ 0,932 kwh/standardní cyklus, program ECO litrů/rok, 9,9 litrů/standardní cyklus, program ECO. Rychlý ECO (včetně předmytí) AUTO (4 programy v 1) Intenzivní a hygienické mytí Opláchnutí a odložení V RENODLAD 44 db (42 db) 13 souprav nádobí. 234 kwh/rok, A +++ 0,832 kwh/standardní program ECO litrů/rok, 10,5 litrů/standardní cyklus, program ECO. Rychlý ECO (včetně předmytí) AUTO (4 programy v 1) Intenzivní a hygienické mytí Opláchnutí a odložení Sklenky na víno Noční program V HYGIENISK 42 db (40 db) 15 souprav nádobí. 241 kwh/rok, A +++ 0,857 kwh standardní cyklus, program ECO litrů/rok, 11 litrů/standardní cyklus, program ECO. Rychlý ECO (včetně předmytí) AUTO (4 programy v 1) Intenzivní a hygienické mytí Opláchnutí a odložení Sklenky na víno Noční program V

83 83 MEDELSTOR vestavná myčka, š. 45 cm 8 990, Šedá LAGAN + + A A vestavná myčka, š. 60 cm 5 990, Bílá Tato myčka je ideální do menších kuchyní. Má několik funkcí, které potřebujete pro každodenní mytí nádobí. Spolehlivá myčka, která má všechny základní funkce, které potřebujete pro každodenní mytí nádobí. Funkce Zvukový signál Projekce světla na podlahu Projekce času na podlahu Nastavitelný horní koš Odložený start až o 24 hodin Odložený start o 3, 6 nebo 9 hodin Automatické zastavení přívodu vody Vnitřní osvětlení LED Automatické otevření dvířek Funkce Zvukový signál Projekce světla na podlahu Projekce času na podlahu Nastavitelný horní koš Odložený start až o 24 hodin Odložený start o 3, 6 nebo 9 hodin Automatické zastavení přívodu vody Vnitřní osvětlení LED Automatické otevření dvířek Programy Automatické mytí Běžné mytí Eco mytí Intenzivní mytí Rychlé mytí Mytí skleniček na víno Předmytí Noční mytí Programy Automatické mytí Běžné mytí Eco mytí Intenzivní mytí Rychlé mytí Mytí skleniček na víno Předmytí Noční mytí Počet programů: 6 Velikost/kapacita: 9 souprav nádobí Úrovně: 2 Hladina hluku: 47 db (A) Počet programů: 3 Velikost/kapacita: 13 souprav nádobí Úrovně: 2 Hladina hluku: 52 db (A) 44,6 55,5, v. 81,8 89,8 cm Doplňte dvířky se šířkou 45 cm. 59,6 55,5, v. 81,8 89,8 cm

84 84 RENGÖRA A + vestavná myčka, š. 60 cm 8 990, Šedá SKINANDE A ++ vestavná myčka, š. 60 cm , Šedá Získáte všechny základní funkce, které vám usnadní každodenní život v kuchyni. Různé funkce a programy vám usnadní každodenní mytí různých typů nádobí. Funkce Zvukový signál Projekce světla na podlahu Projekce času na podlahu Nastavitelný horní koš Odložený start až o 24 hodin Odložený start o 3, 6 nebo 9 hodin Automatické zastavení přívodu vody Vnitřní osvětlení LED Automatické otevření dvířek Funkce Zvukový signál Projekce světla na podlahu Projekce času na podlahu Nastavitelný horní koš Odložený start až o 24 hodin Odložený start o 3, 6 nebo 9 hodin Automatické zastavení přívodu vody Vnitřní osvětlení LED Automatické otevření dvířek Programy Automatické mytí Běžné mytí Eco mytí Intenzivní mytí Rychlé mytí Mytí skleniček na víno Předmytí Noční mytí Programy Automatické mytí Běžné mytí Eco mytí Intenzivní mytí Rychlé mytí Mytí skleniček na víno Předmytí Noční mytí Počet programů: 5 Velikost/kapacita: 13 souprav nádobí Úrovně: 2 Hladina hluku: 47 db (A) Počet programů: 5 Velikost/kapacita: 13 souprav nádobí Úrovně: 2 Hladina hluku: 45 db (A) 59,6 55,5, v. 81,8 89,8 cm 59,6 55,5, v. 81,8 89,8 cm

85 85 RENODLAD vestavná myčka, š. 60 cm , Šedá HYGIENISK vestavná myčka, š. 60 cm , Šedá A +++ A +++ Získáte všechny základní funkce, které vám usnadní každodenní život v kuchyni. Různé funkce a programy vám usnadní každodenní mytí různých typů nádobí. Funkce Programy Zvukový signál Projekce světla na podlahu Projekce času na podlahu Nastavitelný horní koš Odložený start až o 24 hodin Odložený start o 3, 6 nebo 9 hodin Automatické zastavení přívodu vody Vnitřní osvětlení LED Automatické otevření dvířek Automatické mytí Běžné mytí Eco mytí Intenzivní mytí Rychlé mytí Mytí skleniček na víno Předmytí Noční mytí Počet programů: 7 Velikost/kapacita: 13 souprav nádobí Úrovně: 2 Hladina hluku: 44 db (42 db) (A) 59,6 55,5, v. 81,8 89,8 cm Funkce Programy Zvukový signál Projekce světla na podlahu Projekce času na podlahu Nastavitelný horní koš Odložený start až o 24 hodin Odložený start o 3, 6 nebo 9 hodin Automatické zastavení přívodu vody Vnitřní osvětlení LED Automatické otevření dvířek Automatické mytí Běžné mytí Eco mytí Intenzivní mytí Rychlé mytí Mytí skleniček na víno Předmytí Noční mytí Počet programů: 7 Velikost/kapacita: 15 souprav nádobí Úrovně: 3 Hladina hluku: 42 db (40 db) (A) 59,6 55,5, v. 81,8 89,8 cm

86 86 PRAČKY Díky naší pračce si můžete být jisti, že je o vaše oblečení dobře postaráno. Má praktické funkce a speciální programy, které vám usnadní praní. V naší nabídce najdete vestavný model, který krásně zapadne do vaší kuchyně nebo prádelny. ZÁRUKA 5 let Ať už si v IKEA vyberete jakýkoli spotřebič, můžete si být jisti, že vám bude sloužit opravdu dlouho. Na naše spotřebiče poskytujeme záruku 5 let (kromě TILLREDA a LAGAN). Program bavlna: vybírat můžete ze čtyř různých teplot pro praní bavlněného oblečení a látek: 30, 40, 60 a 90 C. Program pro praní džínoviny: speciální programy, jako například na džínovinu, pro co nejlepší výsledky praní. Vlna a ruční praní: naše pračka má speciální programy pro vlnu a ruční praní při nízké teplotě. V porovnání s praním v ruce šetří váš čas a snižují spotřebu vody.

87 87 RENLIG vestavná pračka , Bílá A ++ INSTALAČNÍ VYBAVENÍ NYTTIG, spojovací páska pro dvojité varné desky, ocel. Zakryje mezeru mezi dvěma 29 cm širokými varnými deskami. D. 48,5 cm , Tato pračka krásně zapadne do vaší kuchyně stačí, když ji vybavíte dvířky ve stejném designu, jako má zbytek kuchyně. Navíc je vybavena 21 programy, díky kterým si snadno vyberete takový, který právě potřebujete. Plně integrovaná. Můžete ji vybavit dvířky ve stejném designu, jako má zbytek kuchyně. 21 programů praní. Programy zahrnují: ruční praní, eko bavlna, jemné praní, odčerpání, máchání, odstřeďování atd. Speciální programy praní zahrnují: vlna/ruční praní, snadné žehlení a džínovina. Funkce odloženého startu až o 20 hodin vám umožní prát tehdy, když se vám to hodí nebo je nižší sazba elektřiny. Možnost snížení počtu otáček; vybírat můžete z 500, 700, 900 nebo ot./min. Displej LCD a indikátor LED: ukazuje zbývající čas a odložený začátek. Senzor pěny pro lepší máchání. Dětský zámek. NYTTIG, oddělovač varné desky pro zásuvku. Oddělovač varné desky můžete použít k instalaci zásuvky pod varnou desku, a tak získáte praktické místo na kuchyňské náčiní. Poskytuje ochrannou bariéru mezi skříňkou a varnou deskou, a tak minimalizujete nebezpečí, že se dotknete a spálíte o varnou desku ze spodní části, když používáte zásuvku. Zabraňuje příborům a kuchyňskému náčiní v poškození varné desky zespodu. Š. 60 cm , Š. 80 cm , HELANDE, dekorativní lišta. Určená na instalaci mikrovlnné trouby a přístroje na espreso s výškou 35 cm. Šířka 59,5 cm. Výška 4,5 cm. Nerezavějící ocel , Kapacita praní při standardním programu bavlna 60 C a při plném zatížení: 7 kg. Odhadovaná roční spotřeba energie: 189 kwh. Odhadovaná roční spotřeba vody: litrů. Třída odstřeďování: B. Rychlost odstřeďování/zbývající vlhkost, standardní program bavlna 60 C a plné zatížení: max ot. min./52 %. Hladina zvuku při praní, standardní program bavlna 60 C, při plném zatížení: 56 db (A). Hladina hluku při odstřeďování, standardní program 60 ºC bavlna, při plném zatížení: 74 db (A). Doba praní při standardním programu bavlna 60 C a plném zatížení: 160 minut. 59,6 54,4, v ,8 cm

88 Všechny ceny v katalogu se do 31. července 2018 mohou jedině snížit, rozhodně ne zvýšit. 88 Cesta k nové kuchyni IKEA ve 4 krocích Kuchyně IKEA jsou navržené tak, abyste si je mohli instalovat sami. Níže najdete několik kroků, které zajistí, aby celá akce proběhla úspěšně. Máme také nástroje a tipy, které vám pomohou navrhnout si kuchyni snů. Náš plánovač kuchyní vám pomůže on-line, a přímo v obchodním domě se můžete obrátit na naše zkušené zaměstnance, kteří vás celým procesem provedou krok za krokem Kuchyně NAČERPEJTE INSPIRACI To je doba, kdy si můžete dovolit trochu snít, prohlížet si různé nápady, zvažovat, co vlastně potřebujete a co pro vás ideální kuchyně znamená. Tento katalog je koncipovaný tak, abyste získali základní přehled o některých možnostech, ale samozřejmě to není kompletní výčet. Více nápadů a inspirace najdete na našich internetových stránkách nebo během návštěvy obchodního domu IKEA. ZMĚŘTE Při měření je důležité, abyste si na něj udělali dost času a prováděli ho opravdu přesně. Právě od něj se odvíjí všechno další plánování. Abyste viděli, jak máte přesně měřit, vezměte si v obchodním domě IKEA průvodce plánováním kuchyně. Můžete si ho také stáhnout na Potřebujete pomoc? Více informací o naší instalační službě měření na str. 90. Průvodce plánováním Náš průvodce plánováním vás provede měřením, plánováním, objednáním a instalací nové kuchyně IKEA. SEZNAMTE SE S NAŠIMI VÝROBKY Naše tři nákupní prospekty vám pomohou seznámit se s našimi výrobky. Podají vám detailní informace o našem kuchyňském sortimentu a o všech věcech, které pro vytvoření kuchyně snů potřebujete. Nákupní prospekty si můžete vyzvednout v obchodním domě IKEA nebo si je stáhněte on-line

89 89 NAPLÁNUJTE Plánování kuchyně je fáze, kdy sny a nápady nabírají konkrétní podobu. Kuchyni začněte plánovat pomocí on-line plánovače IKEA. Nebo pokud potřebujete poradit, máme kuchyňské plánovače i v obchodním domě. Potřebujete pomoc? Více informací o naší službě plánování kuchyně najdete na str. 90. OBJEDNEJTE Jakmile budete se svým plánem spokojeni, navštivte obchodní dům IKEA a promluvte si s našimi experty na kuchyně. Plán kuchyně s vámi projdou a pomohou vám s čímkoli, s čím si nebudete jistí. Až plán získá opravdu finální podobu, můžete kuchyni objednat a my vám pak případně rádi pomůžeme s doručením. Potřebujete pomoc? Více informací o naší službě Vyzvednutí zboží s dopravou najdete na str. 90. INSTALUJTE Kuchyně IKEA jsou navrženy tak, abyste si je mohli nainstalovat sami, ale pokud budete chtít v kterékoli fázi pomoci, jsme tu pro vás. Pro začátek si můžete v obchodním domě vzít průvodce instalací kuchyně, kde je krok za krokem popsáno, jak máte postupovat. Potřebujete pomoc? Více informací o naší instalační službě najdete na str. 91. Průvodce instalací Náš průvodce instalací vám poskytne tipy a užitečné informace, jak správně instalovat novou kuchyni.

90 90 Služby Můžete vše udělat sami, ale nemusíte. Na předchozích stránkách jsme vás seznámili se všemi kroky, které je pro realizaci kuchyně snů nutné učinit. Možná byste však potřebovali s něčím nebo se vším pomoci. Na této stránce naleznete různé druhy služeb, které vám nabízíme. Vlastně vám můžeme pomoci s čímkoli od měření a plánování po kompletní instalaci. O našich službách se více dozvíte od našich zaměstnanců přímo v obchodním domě IKEA, nebo se podívejte na naše stránky: SLUŽBA PLÁNOVÁNÍ KUCHYNĚ Nechceme, abyste kvůli plánování nové kuchyně nespali. Naši specialisté na kuchyně vám rádi pomohou. Společně vytvoříte řešení, které bude vyhovovat dostupnému místu, vašemu stylu a způsobu života. MĚŘENÍ Na detailech záleží. Proto se, než začnete plánovat, rádi postaráme o pečlivé změření vaší domácnosti nebo firmy. Služba zahrnuje zaměření podle plánu včetně: rozměrů místnosti umístění dveří konstrukce stěn výšky parapetu elektrických zásuvek, vodovodních a plynových rozvodů pravých úhlů místnosti. TRANSPORTNÍ SLUŽBA Nevejde se vám nákup do auta? Nevadí. Vaši novou kuchyni vám dovezeme k vám domů nebo do firmy. VYZVEDNUTÍ ZBOŽÍ S DOPRAVOU Nábytek z nákupního seznamu vyzvedneme a dopravíme až k vám domů nebo do firmy. Službu si můžete objednat on-line nebo v obchodním domě IKEA. MONTÁŽNÍ SLUŽBA Možná oceníte, když nábytek smontuje někdo za vás. Rádi se o to postaráme. Naše partnerská firma vám s montáží nového nábytku, odstraněním obalů a jejich ekologickou likvidací pomůže.

91 Můžete nás kontaktovat různými způsoby Osobně O radu nebo informaci můžete požádat jakéhokoli zaměstnance ve vašem nejbližším obchodním domě. Pošlete nám zprávu přes on-line formulář na nebo na adresu IKEA.info@IKEA.com Telefon Každý den od 9.00 do nás můžete kontaktovat také na telefonním čísle INSTALAČNÍ SLUŽBA Naše služba instalace kuchyně vám přináší maximální servis od začátku do konce. Vaše kuchyně bude nainstalována podle nejvyšších standardů a s 2letou zárukou na provedenou práci. Navíc se postaráme o odvoz a ekologickou likvidaci všech obalových materiálů. Kompletní instalace kuchyně zahrnuje: Montáž a instalaci všech skříněk. Instalaci pracovních desek včetně výřezu na dřez a varnou desku. Instalaci a napojení dřezu. Instalaci a napojení elektrických a plynových spotřebičů IKEA. Instalaci a napojení osvětlení pracovní desky IKEA. Instalaci krycích panelů, úchytek a vnitřního vybavení (polic, košů, atd.) Řádnou likvidaci a recyklaci obalových materiálů (pokud si je nechce zákazník ponechat). Instalaci zručnými řemeslníky. FINANČNÍ SLUŽBY Vyberte si cokoliv, po čem toužíte. S financemi vám rádi poradíme. Finanční specialisté v IKEA vám pomohou vybrat optimální druh financování podle vašich potřeb. Nákupy v IKEA NAKUPUJTE ON-LINE: Na můžete z pohodlí domova čerpat inspiraci a prohlédnout si všechny novinky, vybírat z mnoha stylů a objevovat spoustu nápadů na zařízení domácnosti. NAVŠTIVTE OBCHODNÍ DŮM: Přijďte si užít skvělý den do obchodního domu IKEA s celou rodinou. V naší restauraci si pochutnáte na dobrém jídle. Pro děti je tu zase dětský koutek, kde si mohou zdarma a pod dohledem hrát, zatímco vy nakupujete. V našich vzorových místnostech buďte jako doma. Lehněte si do postele, podívejte se do skříněk a osahejte si textilie. Více informací o nákupech v IKEA najdete na Adresy a otevírací hodiny obchodních domů najdete na

Spotřebiče. Nákupní prospekt

Spotřebiče. Nákupní prospekt Nákupní prospekt Spotřebiče Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací se, prosím, obraťte na naše zaměstnance nebo se podívejte na www.ikea.cz Podrobnější

Více

Průvodce nákupem spotřebičů IKEA SPOTŘEBIČE

Průvodce nákupem spotřebičů IKEA SPOTŘEBIČE Průvodce nákupem spotřebičů IKEA SPOTŘEBIČE Všechny naše spotřebiče jsou navržené tak, aby se perfektně hodily k našim kuchyním a odpovídaly různým potřebám. Ať už dáváte přednost ohřevu jídla v mikrovlnné

Více

Spotřebiče. Nákupní prospekt

Spotřebiče. Nákupní prospekt Nákupní prospekt Spotřebiče Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací se, prosím, obraťte na naše zaměstnance nebo se podívejte na www.ikea.cz Podrobnější

Více

spotřebiče Nákupní prospekt 2015

spotřebiče Nákupní prospekt 2015 spotřebiče Nákupní prospekt 2015 Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na www.ikea.cz. Detailní informace

Více

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016 Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Prodloužená záruka Vydrží déle, než čekáte 10let Neuvěřitelných 10 let záruky Pro účinné a prakticky neslyšné

Více

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby WHIRLPOOL VESTAVNÉ mikrovlnné trouby Vařte jako šéfkuchař, díky technologii 6. smysl Díky multifunkčním troubám Whirlpool s technologií 6. smysl a funkcemi Crisp nebo vaření v páře oslníte každého gurmána.

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY 1-29 7 Ještě chytřejší vaření Víme přesně, jak si vybíráte ideální sporák pro svou kuchyni. Kvalitní, krásný, chytrý a úsporný. právě taková je mica - již léta oceňovaná ve střední

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE mikrovlnné trouby VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2014 Vaření objevte číslo 1 v mikrovlnném vaření *. Křupavé, dozlatova opečené, připravené na grilu či v páře díky všestranné multifunkční mikrovlnné troubě

Více

W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y

W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y Mikrovlnné trouby Široké možnosti využití na ohřívání potravin, kvalitní rozmrazování, vaření, pečení a zapékání jako v klasické troubě. Jednoduchý způsob

Více

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ.

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ. Potřebujete více informací? Je to snadné. Vše, co se potřebujete dozvědět o spotřebičích značky Zanussi, najdete jednoduše na našich webových stránkách: www.zanussi.cz Katalog vestavných spotřebičů 2012

Více

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A TR4110IBL Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A Plná šířka grilu 2,70 kw, zásuvka s chromovými úchyty, Ever-Clean smaltování, halogenová osvětlení(40 W), celoskleněné interiérové dveře

Více

MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY

MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y Technologie 6. smysl Základ technologie 6. smyslu tvoří systém řídicí logiky typu fuzzy. Po vložení pokrmu do trouby začne senzor zjišťovat jeho počáteční

Více

mikrovlnné trouby VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

mikrovlnné trouby VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 mikrovlnné trouby VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 20 Objevte nekonečné možnosti vaření v mikrovlnné troubě Křupavé, dozlatova opečené, připravené na grilu či v páře díky všestranné multifunkční mikrovlnné troubě

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby široká nabídka multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo s ventilátorem elektronické ovládání v průběhu pečení neustále porovnává reálnou

Více

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška S845MCPO9 KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika EAN13: 8017709158644 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer 2 LED Display 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10

Více

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci Sporáky Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci ~ ~ trouba a deska v jednom výrobku Řekněte nám jak vaříte a my vám řekneme co potřebujete Sklokeramická, plynová nebo elektrická? Které dáváte přednost?

Více

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A www.mora.cz RADOST DOMOVA VT 559 MX VT 538 MX Akční MOC 12 990 Kč Touch Control dotekové ovládání ukazatel teploty v troubě dvojité osvětlení trouby výsuvné teleskopické rošty (3 úrovně) 1x pečící plech,

Více

TR90IP. Victoria. SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme. EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme. Tradiční design Zadní panel

TR90IP. Victoria. SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme. EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme EAN13: 8017709196141 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA 5 indukčních zón včetně 1

Více

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110AZ SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: 8017709184278 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

SUK92CBL9. SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí

SUK92CBL9. SPORÁK Concert 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí SUK92CBL9 SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A EAN13: 8017709172336 HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí Užitný objem: 70 litrů (rozměr: 316x444x425 mm) Ever Clean smalt Digitální elektronické hodiny/programátor

Více

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ MIkROVLNNÉ TROuby

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ MIkROVLNNÉ TROuby WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ mikrovlnné trouby MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY Chef: tradiční výkon při přípravě jídla s rychlostí mikrovlnné trouby Chef využívá předností inteligentní technologie 6. smysl

Více

t Zjednodušme si to 7 37 47 5

t Zjednodušme si to 7 37 47 5 VESTAVNÉ 1 ROSTNÝ 3 4 Zjednodušme si to 7 37 47 5 Sledujte náš #EasyTeam zanussi.co.uk/easyteam 6 S LOGEM LAYAR 7 VŠE NA 8 A LEHCE 9 PYRO Space Druh trouby: multifunkční trouba Multiplus s kruhovým topným

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu, čisté

Více

Patříme k sobě! Objevte nový svět chutí

Patříme k sobě! Objevte nový svět chutí Patříme k sobě! Objevte nový svět chutí Při zakoupení vybrané kombinace produktů získejte některý z exkluzivních dárků. Více informací naleznete uvnitř letáku. Platnost akční nabídky je od 8. 4. do 30.

Více

A2-81. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel

A2-81. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709256746 ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel Černé sklo Dotykový displej Rotační spínače Zásuvka PLYNOVA VARNÁ DESKA Litinové

Více

» vestavné elektrické trouby

» vestavné elektrické trouby » vestavné elektrické trouby Tekavestavné spotřebiče Energetická třída Rozmrazování Protiotisková úprava nerezových ploch horní a spodní Program Pizza Rychloohřev Gril Gril a spodní Gril a spodní Gril

Více

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184964 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 8 funkcí vaření včetně:turbo, DEFROST

Více

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme EAN13: 8017709182939 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické regulování plynu

Více

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ MIKROVLNNÉ TROUBY

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ MIKROVLNNÉ TROUBY VOLNĚ STOJÍCÍ MIKROVLNNÉ TROUBY MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY Jet Chef Multifunkční trouba pro všechny druhy vaření! Generace multifunkčních trub Jet Chef 2 přináší revoluční konstrukci a designové

Více

TR4110S1. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110S1. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110S1 Victoria SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: 8017709190378 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A SPORAK COLONIAL, 60CM SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Mosaz estetika Energetická třída A EAN13: 8017709150068 Analógové hodiny s elektronickým časovačem SKLOKERAMICKÁ

Více

A2-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu

A2-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový 10 knoflílu FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY Levá trouba 7 funkcí vaření Objem 61 l (316x460x412mm)

Více

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 8 Vaření Chytrá technologie 6. smysl vám nabídne intuitivní řešení pro každodenní život v kuchyni. Intuitivní vaření Při volbě jednoho z 30 přednastavených technologie 6.

Více

PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY

PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY Autorizované servisní středisko Candy-Hoover: BMK Servis. Dodání originálních náhradních dílů zaručuje efektivitu a top kvalitu servisních služeb. Servis společnosti Candy-Hoover

Více

A2-8. classic SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový

A2-8. classic SPORAK OPERA 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový A2-8 SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 7 funkcí vaření Objem

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby Široká nabídka multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo s ventilátorem. Žádné předehřívání nová řada elektrických trub díky inovativnímu

Více

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ Energetická třída A EAN13: 8017709204327 Velký LCD displej Příslušenství - efekt nerezové oceli Rotační spínače FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí Pizza funkce Čisticí funkce:

Více

DOPLŇKOVÉ SPOTŘEBIČE: CHLADNIČKY, ODSAVAČE PAR, MIKROVLNNÉ TROUBY. ARG 737/A+/5 vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem

DOPLŇKOVÉ SPOTŘEBIČE: CHLADNIČKY, ODSAVAČE PAR, MIKROVLNNÉ TROUBY. ARG 737/A+/5 vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem CHLADNIČKY ART 483/4, ART 471/4 kombinované vestavné chladničky s mrazničkou DOPLŇKOVÉ SPOTŘEBIČE: CHLADNIČKY, ODSAVAČE PAR, MIKROVLNNÉ TROUBY ARG 737/A+/5 vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem

Více

TR4110RW1. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015

TR4110RW1. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015 TR4110RW1 Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: 8017709190361 Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5

Více

SFP6604NRE. Dolce Stil Novo. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+

SFP6604NRE. Dolce Stil Novo. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+ PYROLYTICKÁ TROUBA Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+ EAN13: 8017709217884 Barva: Černé sklo Povrchová úprava lišt: měď Barva- interiér: Šedá PROGRAMY/ FUNKCE Funkce čištění: Pyrolýza / ECO-Pyrolýza

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby Společnost Whirlpool přichází s širokou nabídkou multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo ventilátorem. Elektronické ovládání, které neustále

Více

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME EAN13: 8017709204884 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer LED Display 2 knoflíky FUNKCE/ VOLBY/ TEPLOTA 13 funkcí vaření (4 mikrovlnné funkce)

Více

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: 8017709182458 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické

Více

SFPR9604NX Novinka. Dolce Stil Novo. Pyrolytická multifunkční trouba 90 cm Černé sklo Energetická třída A +

SFPR9604NX Novinka. Dolce Stil Novo. Pyrolytická multifunkční trouba 90 cm Černé sklo Energetická třída A + SFPR9604NX Novinka Pyrolytická multifunkční trouba Černé sklo Energetická třída A + EAN13: 8017709258238 Art Komponenty: inox Typ skla: Eclipse Dveře: celoskleněné Barva rukojeti: Černá Programy / funkce

Více

Sklady Dušek - Zvýhodněné ceny od Června 2012

Sklady Dušek - Zvýhodněné ceny od Června 2012 Původní cena 7490Kč / Akční cena 5990Kč Původní cena 8490Kč / Akční cena 6690Kč Vestavná trouba Electrolux EOB53003X / EOB53004X Vnitřní objem (l): 60, Elektronické funkce: akustický signál trvání minutka

Více

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B EAN13: 8017709173562 ESTETIKA A PROVEDENÍ Creme barva Mosazné kování Zadní panel s logem Analogové programování- hodinky Otoční přepínače Zásuvka

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU 2017/2018 Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu,

Více

vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem

vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem DOPLŇKOVÉ SPOTŘEBIČE: chladničky, odsavače par, mikrovlnné trouby CHLADNIČKY, ART 471/4 ARG 737/A+/5 ARG 736/A/4 kombinované vestavné chladničky s mrazničkou vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem

Více

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A EAN13: 8017709166434 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 11 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření včetně: TURBO Čistící funkce: Vapor

Více

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Elektronické trouby nabízejí ovládání přesně dle Vašich požadavků. Vše, co potřebujete, je pouze špička Vašeho prstu na dotykových senzorech a elektronika

Více

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11 EKDG 6900.0 E vestavná kombinovaná horkovzdušná a parní trouba funkce: vaření v páře, horký vzduch, regenerace jídel, profesionální pečení, horký vzduch + dodatečný regulovaný přívod páry, vlhký horký

Více

C92GMX8. classic. SPORAK 90X60CM, "Sinfonia" design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A

C92GMX8. classic. SPORAK 90X60CM, Sinfonia design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A C92GMX8 SPORAK 90X60CM, "Sinfonia" design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A EAN13: 8017709150143 PLYNOVÁ DESKA: 6 varných zón- plynových hořáků: Levý přední:

Více

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Elektronický parní systém a horký vzduch Pára je vytvářena mimo troubu ve vnějším parním enerátoru. To zajišťuje správnou atmosféru uvnitř trouby během

Více

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A EAN13: 8017709171629 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor

Více

MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY

MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY Maximální užitek na minimálním prostoru. Třebaže to na první pohled nevypadá, MAX je prostorná mikrovlnná trouba, do které

Více

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184285 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický programátor:

Více

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ Katalog www.mora.cz VÝROBKŮ Jaro-léto / 2014 Zaručujeme Vám široký sortiment kuchyňských spotřebičů za dostupné ceny. Zaručujeme Vám vždy moderní a promyšlený design vytvořený s ohledem na Vaše požadavky

Více

A3-7. classic SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT

A3-7. classic SPORAK OPERA, 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT A3-7 SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162375 Display: VFT Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření Objem 77 l Defrost Elektronický

Více

SF122E. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: LCD display.

SF122E. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: LCD display. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709212148 LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor clean Další funkce:

Více

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B CS18A-7 SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika Energetická třída B EAN13: 8017709162825 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 6 plynových

Více

AKR 916 IX, AKR 701 IX, AKR 648 IX

AKR 916 IX, AKR 701 IX, AKR 648 IX DOPLŇKOVÉ SPOTŘEBIČE: chladničky, odsavače par, mikrovlnná trouba C H L A D N I Č K Y ART 483/4, ART 471/4 kombinované vestavné chladničky s mrazničkou ARG 737/A+/5 vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem

Více

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE KTLOG VÝROBKŮ PODZIM 2008 OBSH 10 VŘIDLOVÁ DESK SKLOKERMICKÉ DESKY 5 LET 5 let záruka na plynové, kombinované a elektrické sporáky MOR šíře 50 cm, sporáky MOR 2651, 3651 šíře 60cm a elektrické zásobníkové

Více

SFP805AO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805AO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184292 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický

Více

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver )

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) SC45VC2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) EAN13: 8017709168865 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification

Více

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce 2014 ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ Nové nápadité funkce ZOP37902XK ZOA35752XD ZOB35752XD Vestavná trouba Vestavná trouba Vestavná trouba elektronické funkce: bezpečnostní ukazuje běžící

Více

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky SF6922PPZ Novinka HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean Další

Více

na www.philco.cz/ registrace

na www.philco.cz/ registrace Ceník platný od 13.4.2015 pro Dušek kuchyně + 5 let garance na www.philco.cz/ registrace Model DMOC Dušek Vestavné samostatné trouby Specielní cena Dušek s časovým omezením POB 77 Vestavná kombinovaná

Více

Zdravý a snadný způsob, jak si vychutnat vaše oblíbené smažené pokrmy. ACTIFRY GENIUS FZ760 Fritéza Tefal Actifry Genius FZ FZ760030

Zdravý a snadný způsob, jak si vychutnat vaše oblíbené smažené pokrmy. ACTIFRY GENIUS FZ760 Fritéza Tefal Actifry Genius FZ FZ760030 ACTIFRY GENIUS FZ760 Fritéza Tefal Actifry Genius FZ760030 FZ760030 Zdravý a snadný způsob, jak si vychutnat vaše oblíbené smažené pokrmy Geniální každodenní vaření s bezolejovou fritézou Tefal ActiFry

Více

VESTAVĚNÉ OSVĚTLENÍ DO KUCHYNĚ

VESTAVĚNÉ OSVĚTLENÍ DO KUCHYNĚ NÁKUPNÍ PROSPEKT VESTAVĚNÉ OSVĚTLENÍ DO KUCHYNĚ Dobré a funkční osvětlení Osvětlení je důležité ve všech kuchyních z důvodu bezpečnosti i celkového vzhledu. Díky dobrému a rovnoměrnému osvětlení nad celou

Více

SFP750POPZ. cortina. PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP750POPZ. cortina. PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709218980 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: PIZZA Čisticí

Více

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A S45VCX2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A EAN13: 8017709168872 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification (odvápňovací

Více

FEX 47C52 N5. Multifunkční horkovzdušná trouba. s kruhovým topným tělesem. 8 funkcí

FEX 47C52 N5. Multifunkční horkovzdušná trouba. s kruhovým topným tělesem. 8 funkcí 1 VESTAVNÉ TROUBY FEX 47D50 N5 FEX 47D54 N4 FEX 47C52 N5 FEX 47C52 N4 FEX 471 N4 11 funkcí FULL 10 funkcí FULL Black Magic provedení: černé sklo funkcí funkcí funkcí výbava: SVK, 1P, 1R 11 10 1 1 FEX 47D50

Více

CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013. Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1

CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013. Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1 CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013 Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1 TROUBY FSX 97C52 XN4 FEX 47D54 N4 šířka (cm) 8 počet funkcí 10 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor

Více

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ Více na www.amica-spotrebice.cz 43 ŘADA INTEGRA HVĚZDNÁ ALEJ INTUITIVNÍ OBSLUHA Trouby řady Integra jsou vybaveny technologicky vyspělým, inovativním a moderním

Více

Najděte zde svoji inspiraci

Najděte zde svoji inspiraci Najděte zde svoji inspiraci O modelové řadě y Volně stojící sporáky 11 Mikrovlnné trouby Volně stojící mikrovlnné trouby 25 O modelové řadě Máme zkušenosti profesionálů Již 90 let dodáváme naše výrobky

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby

Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby Ceník platný od 1.10.2014 Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby POB 62 Vestavná kombinovaná parní trouba, objem 73 litrů, 3x parní ohřev, 16 programů, elektronické ovládání Touch control, pára

Více

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob.

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. Akční sety vestavné spotřebiče 2015 I Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. SET1 SET2 SET3 HE 615 Kód: 41516710 horkovzdušná trouba 5 pečících funkcí objem 56 l mechanický časovač s funkcí START/STOP

Více

WHIRLPOOL. AKČNÍ NABÍDKA vestavných spotřebičů 2008 VYTVOŘTE SET, VYBERTE CENU, ZÍSKEJTE SLEVU. čím více koupíte, tím méně zaplatíte

WHIRLPOOL. AKČNÍ NABÍDKA vestavných spotřebičů 2008 VYTVOŘTE SET, VYBERTE CENU, ZÍSKEJTE SLEVU. čím více koupíte, tím méně zaplatíte WHIRLPOOL VYTVOŘTE SET, VYBERTE CENU, ZÍSKEJTE SLEVU čím více koupíte, tím méně zaplatíte Při nákupu spotřebičů získáváte dárek zdarma (více informací na zadní straně) AKČNÍ NABÍDKA vestavných spotřebičů

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/2

Akční nabídka spotřebičů 2013/2 Akční nabídka spotřebičů 2013/2 VESTAVNÉ TROUBY 12 990,- Kč FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor

Více

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design CPF9GMOR Novinka SPORÁK 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: 8017709225735 ART Design: Senza fianchi Design Druh mřížek varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Displej doporučuje uživateli úrovně pro pečení i úpravy v průběhu pečení. Obsahuje 30 autoreceptů (součástí je i kuchařka), funkci Oblíbené (přístup k 10 receptům), dále nastavení

Více

NAŠE VÝROBKY 2013/2014

NAŠE VÝROBKY 2013/2014 3 OBSAH NAŠE VÝROBKY 2013/2014 1 ÚVOD 2 VAŘENÍ 3 CHLAZENÍ Vždy na předních místech 04 Ideální kombinace 08 Vestavné trouby 16 Trouba pro kombinaci 23 Kompaktní trouby 28 Mikrovlnné trouby 31 Kávovary 33

Více

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 Vaření. Kvůli němu máme kuchyni. Vaření jistě patří mezi nejzábavnější činnosti v našem životě. Ať se peče koláč, smaží cibule nebo připravuje hostina o čtyřech chodech. Kuchařské

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Plánovač IKEA, tisk.

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Plánovač IKEA, tisk. Všechny rozměry v mm Název projektu renata.kreckova@ikea.cz, ikea408,, K1 Číslo projektu 0001 0058 1997 Zahrnuto v celkové ceně Osvětlení 3 874, Spotřebič 42 348, Celková cena: 111 389, Uživatelské jméno

Více

Chytré vaření. Parní hrnec + mikrovlnná trouba + gril AX-1100

Chytré vaření. Parní hrnec + mikrovlnná trouba + gril AX-1100 Parní hrnec + mikrovlnná trouba + gril AX-1100 Vaření v páře: prostě skvělé Zvláštní generátor páry vytváří čistou páru o teplotě v rozmezí od 70 C do 100 C. Je čas na chytré vaření Dříve než vám představíme

Více

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ TROUBA 45 cm Černé sklo/ měděná lišta Kategorie: 45 cm kompaktní Typ: Elektrická Metoda vaření: Kombinovaná mikrovlnná funkcí vaření:

Více

VESTAVNÉ A KOMBINOVANÉ TROUBY SERIE 8 6 4

VESTAVNÉ A KOMBINOVANÉ TROUBY SERIE 8 6 4 VESTAVNÉ A KOMBINOVANÉ TROUBY SERIE 8 6 4 Serie 4 Serie 6 Serie 8 Serie I 8 I 6 I 4 Design a vzhled ovládacího panelu Otočný prstenec, TFT dotykový displej, obrázky, 280x60 mm Otočný prstenec, TFT dotykový

Více

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA 2009 jaro akční sety Dárek zdarma 1. 4. - 30. 6. 2009 Sada nerezového nádobí Fagor PALMA Pečicí trouby Varné desky 6H-760 X 6H-196 N/B Multifunkční pečicí trouba černé sklo/bílé sklo IF-4 X/S Indukční

Více

A4-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku

A4-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709153878 Display: Digital-analogický 12 knoflíku FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Pravá trouba 7 funkcí vaření Objem netto: 61 l (316x444x425

Více

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td Vestavné trouby Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Tf - I-Cook timer Integra programátor - Td 50

Více

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Plánovač IKEA, tisk.

Všechny rozměry v mm. Celková cena: , Plánovač IKEA, tisk. Všechny rozměry v mm Název projektu návrh 23.7.2016 bez baru123 Číslo projektu 0000 9437 4090 Zahrnuto v celkové ceně Osvětlení 4 922, Spotřebič 41 740, Celková cena: 96 080, Uživatelské jméno (e mailová

Více

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 Multifunkční vestavné trouby ZYB593XQ nerez ZOB562XL nerez ZOB492X nerez boční otevírání dvířek zaměnitelné grafický LCD displej ovládání tlačítky pyrolytické

Více

WHIRLPOOL. VESTAVNÉ Trouby

WHIRLPOOL. VESTAVNÉ Trouby WHIRLPOOL VESTAVNÉ Trouby DESIGN WHIRLPOOL Design Whirlpool zvolte si vlastní cestu k dokonalé kuchyni Produkty Whirlpool se dokážou přizpůsobit každé kuchyni. Jsou dodávány v designových řadách, z nichž

Více

Ceník vestavných spotřebičů č.3/2009 pro kuchyňské specialisty

Ceník vestavných spotřebičů č.3/2009 pro kuchyňské specialisty 4.5. Ceník vestavných spotřebičů č.3/ pro kuchyňské specialisty VESTAVNÉ TROUBY 949 712 860 ZCB990XQ multifunkční vestavná parní trouba LCD displej 1 variabilní teleskopický výsuv úprava proti otiskům

Více

Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché?

Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? S malými domácími spotřebiči MORA se vám to splní. Mají totiž dokonale jednoduché a intuitivní ovládání. Snadno s nimi připravíte

Více

CPF9GMR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: ART. Design: Senza fianchi Design

CPF9GMR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: ART. Design: Senza fianchi Design CPF9GMR Novinka SPORÁK 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: 8017709225742 ART Design: Senza fianchi Design Mřížky varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

Katalog vestavných spotřebičů 2012 / 2013 VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ.

Katalog vestavných spotřebičů 2012 / 2013 VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ. Katalog vestavných spotřebičů 2012 / 2013 VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ. VYBRAT SI JE TAK SNADNÉ 1 Poskytneme Vám jasné odpovědi Různé velikosti, funkce, programy Vybrat to správné zařízení

Více

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK OPERA, 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162979 VFT Display 6 plynových hořáků Pravý přední: 1,80 kw Pravý zadní: 3,00 kw Levý zadní

Více

Snadné ovládání trouby pomocí dotykového displeje

Snadné ovládání trouby pomocí dotykového displeje Vestavné trouby samostatné 6 7 Snadné ovládání trouby pomocí dotykového displeje inovační patentovaný elektronický modul představuje důležité přednosti nové generace vestavných trub mora. Jednoduchým dotykem

Více