Měsíc Obsah/Akce Datum Místo Účast Zodpovídá organizuje

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Měsíc Obsah/Akce Datum Místo Účast Zodpovídá organizuje"

Transkript

1 PLÁN ČINNOSTI NA ROK 2012/2014 SCHVÁLENÝ NA JEDNÁNÍ 6. SNĚMU, zapracován výběr z akcí z Plánu jmenovitých zvláště významných vnitrorezortních akcí MO na rok průběžně tento Plán doplňuje o nově schválené akce. Sjednáno: Kluby a sekce dávají do tohoto Plánu akce, které k účasti nabízejí ostatním členům. Účastnický příspěvek akce se může pro členy klubu i ostatní členy lišit o dotaci daného klubu na akci. Termín zaslání prezidiu - do 1.prosince předcházejícího roku. Hlavní úkoly: - Udržovat a rozvíjet tradice dělostřelectva jak u vojáků v činné službě, tak v záloze, ve výslužbě, u veteránů i v civilní veřejnosti; - Dále spolupracovat se zastupitelskými sbory, orgány státní správy a samosprávy, příslušnými rezorty a odděleními MO, útvary a zařízeními MO; Univerzitou obrany v Brně, Velitelstvím výcviku Vojenskou akademií ve Vyškově, Vojenským historickým ústavem Praha, Československou obcí legionářskou, Českým svazem bojovníků za svobodu, Svazem vojenských veteránů ČR, Stowarzyszeniem Zolnierzy 8. Dywizji Bartosza Glowackiego w Koszalinie, ČASOD se sídlem v Bratislavě; s občanskými sdruženími i obcemi, se kterými má uzavřené smlouvy. - Všestranně podporovat činnost klubů, vytvářet podmínky pro vznik dalších sekcí a klubů s cílem usilovat o zapojení celé členské základny do práce Měsíc Obsah/Akce Datum Místo Účast Zodpovídá Duben Sněm České a Slovenské Obce Dělostřelecké 21. dubna 2012 Praha, Novotného Lávka 5 Členové Květen 2012 Pietní akt u památníku příslušníkům kombinovaného oddílu Čs.sam.brigády Kyšice u Plzně Delegace + zájemci Objednat vozidlo MO Květen 2012 Pietní akt odhalení památního kamene děl.pluku Čs.sam.brigády Bude upřesněno na www Němčice u Plzně Delegace + zájemci Květen 2012 Pietní akt odhalení památního kamene děl.pluku Čs.sam.brigády Bude upřesněno na www Kolinec u Plzně Delegace + zájemci Květen 2012 Pietní akty k 67. A 68. výr. osvobození a ukončení II.sv.války Dle posádek a akcí členové celoročně Jednání presidia 13.června září listopad prosinec 2012 Praha, Novotného Lávka 5 Členové presidia, pozvaní hosté Presidium Srpenn 2012 Návštěva pevností v regionu Králíky (CIHELNA) Pietní akt obětem obrany státní hranice ČSR v letech Králíky Cihelna, Bouda Zájemci přihlášení do stanoveného termínu. /Maršík Viz PLAN CINNOSTI CaSOD NA ROK _FINAL Strana 1 (celkem 8)

2 Srpen 2012 Ukázkové střelby Jince Jince Zájemci přihlášení do stanoveného termínu. /Stojan Nabídka cestou mluvčího 13. db Září 2012 Účast na setkání příslušníků 8. divize Košalin bude upřesněno Košalin (Polsko) 2 členná delegace Klusáček, Neuschl Říjen 2012 Účast na akcích k 94.výročí vzniku ČSR Bude upřesněno na www Praha- Nár. muzeum- Panteon, pietní místa 2- delegace zájemci Prosinec 2012 Návrh a výroba medaile a odznaku Do Dle realizace Prosinec 2012 Slavnostní setkání dělostřelců ČsOL a - svátek Sv. Barbory Brno Vyškov Plzeň Praha Jince Pardubice Brno,, Vyškov, Plzeň, Praha-hot. LEGIE Jince, Pardubice Delegace, členové PH- /St Posádkyčlenové Presidia Dle plánu prezidia a klubů KLUB VYŠKOV-2012 Duben 2012 Pietní akt: Položení věnce (kytice) k památníku : Vyškov-Dědice Vyškov-Dědice Předseda výboru Ing. Bilský Termíny a další účast členů klubu bude upřesněna v návaznosti na akce města VYŠKOV Květen 2012 Ukázka bojové techniky a ostrých střeleb pro členy, Klubu při posádce Vyškov a pozvané hosty Posádka Vyškov kpt. Šlimar kpt. Raichl Členové, klubu a pozvaní hosté. Září 2012 Zabezpečení ukázek dělostřelecké techniky v rámci Dnů NATO 2012 v Ostravě Mošnově Ostrava,letiště L.Janáčka-Mošnov kpt.šlimar a jeho jednotka Členům klubu a rod.příslušníků m bude zajištěn návštěvní den a to Říjen 2012 Pietní akt: Vznik Československé republiky Vyškov Předseda výboru, Ing. Bilský Termíny a další účast členů klubu bude upřesněna PLAN CINNOSTI CaSOD NA ROK _FINAL Strana 2 (celkem 8)

3 v návaznosti na akce města VYŠKOV Listopad 2012 Pietní akt kladení věnců u příležitosti Dne veteránů Vyškov Předseda výboru, Ing. Bilský Termíny a další účast členů klubu bude upřesněna v návaznosti na akce města VYŠKOV Prosinec 2012 Slavnostní klubové shromáždění u příležitosti oslav svátku sv. Barbory+sportovní dopoledne dělostřelecké jednotky Klub Výbor klubu Zajistit sál Pozvat členy klubu + hosty Prosinec 2012 Výroční jednání klubu k vyhodnocení činnosti klubu za rok Klub Předseda výboru ROK 2013 Zajistit sál Pozvat členy klubu + hosty Leden 2013 Slavnostní večer ke dni dělostřelectva dělostřelecký ples; -objednávka vstupenek do Praha Zájemci, hosté Plesový výbor Pod záštitou ND, souč. MO- ÚřSl,OKP,VLRZ měsíčně Koordinační porada o.s. k upřesnění Plánu akcí 15.1,14.2, 14.3, 15.4, 15.5, 14.6, 15.8., 16.9., 15.10, , Návštěvní místnost č.2 MO-A Praha prezident OVV MO Únor 2013 Červenec Účast členů na ukázkové střelbě a pietní akt- u pomníku pyrotechniků bude upřesněno Jince Obecnice u Příbrami Zájemci Únor, listopad Společné setkání Ř OVV MO s občanskými sdruženími bude upřesněno Praha prezident OVV MO únor Setkání přímých účastníků k uctění výročí bojů u Jasla a Sokolova Praha, Hlavní sál MO Dle pozvánek Ř OVV MO Březen 2013 Ukázka činnosti na trhací jámě bude upřesněno Libavá Zájemci PyroSekce Duben- říjen Návštěva pevnostního systému Králíky pietní akt obráncům dělostřeleckých tvrzí bude upřesněno na www Králíky, Zájemci S SLog ÚřSl PLAN CINNOSTI CaSOD NA ROK _FINAL Strana 3 (celkem 8)

4 duben Zájezd do VOP 026 N. Jičín a muzea v Kopřivnici N.Jičín, Kopřivnice Zájemci v případě volného místa v BUS- SvVV ČR Střelecká soutěž VI. Ročník Memoriálu ppor. Petra Šimonky Liberec, střelnice Semily Zájemci v případě volného místa v BUS a schválených účastníků soutěže - SVV ČR 31.brchbo, KVVLiberec ÚřSl Přihlášky do cestou prezidia Květen 13 Slavnostní shromáždění při příležitosti 67.výr. ukončení 2.sv. války ( hod) Praha 3, Vítkov Dle pozvánek Ř OVV MO Dle org. nařízení Květen 13 Pohár osvobození Liberty Cup 2013 (39.ročník mezinár. voj. střel. soutěže pod záštitou MO VVP Březina, VA Vyškov Dle propozic soutěže, v případě volného místa SDaP AČR Přihlášky do cestou prezidia Květen 2013 Pietní akt u památníku příslušníkům kombinovaného oddílu Čs.sam.brigády Kyšice u Plzně Delegace + zájemci Objednat vozidlo MO Květen 2013 Pietní akt odhalení památního kamene děl.pluku Čs.sam.brigády Bude upřesněno na www Němčice u Plzně Delegace + zájemci Květen 2013 Pietní akt odhalení památního kamene děl.pluku Čs.sam.brigády Bude upřesněno na www Kolinec u Plzně Delegace + zájemci Srpen 13 Účast na akci CIHELNA 2013, Pietní akt obráncům ČSR- Cihelna Králíky, Voj.muzeum, prostor ukázek Přihlášení zájemci Viz BUS zastávky Praha- Hr.Králové, Týniště, Žamberk Říjen 13 Slavnostní shromáždění u příležitosti 95.výr. vzniku ČSR ( hod) Praha- NP Vítkov Delegát Dle org. nařízení a pozvánek Klub při UO (bude doplněno zprávami na www) Klub Vyškov (bude doplněno zprávami na www) PLAN CINNOSTI CaSOD NA ROK _FINAL Strana 4 (celkem 8)

5 Klub Plzeň (bude doplněno zprávami na www) Klub Pardubice Březen 2013 Listopad 2013 Setkání s válečnými veterány v posádce Pardubice bude upřesněno Období od května do dubna 2014 s výhledem do konce roku 2014 celoročně Jednání presidia - leden březen červen září listopad prosinec 2013 Praha, Novotného Lávka 5 Členové presidia, pozvaní hosté Presidium celoročně Spolupráce s Kluby voj. historie Dle místních plánů V místech Klubů voj. historie Kluby, sekce, členové Květen 2013 Účast na Mezinárodním veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET 2013 a na doprovodných programech. - žádosti o vstupenky kluby,sekce jednotlivci Pietní akt u hrobu dělostřelců 1. a 2.sv. války- Brno Výstaviště Brno Pietní akt- hřbitov Řečkovice Kluby, sekce, členové Zájemci o společnou účast a program viz (Maršík) Vítána účast v uniformách; Přihlášky e- mailem do (objednávka BUS do ) na armourer48@gma il.com PLAN CINNOSTI CaSOD NA ROK _FINAL Strana 5 (celkem 8)

6 Květen 2013 Pietní akty k 68.výr. osvobození a ukončení II.sv.války Bude upřesněno na www Dle posádek a akcí členové Květen 2013 Pietní akt u památníku příslušníkům kombinovaného oddílu Čs.sam.brigády Kyšice u Plzně Delegace + zájemci Objednat vozidlo MO Květen 2013 Pietní akt u památníku Čs.sam.brigády Bude upřesněno na www Němčice u Plzně Kolinec, Velhartice Delegace + zájemci Červen 2013 Návštěva pevností v regionu Králíky Bude upřesněno na www Králíky Zájemci Červen 13 Den pozemních sil- BAHNA Bude upřesněno na www. Strašice - Bahna Přihlášení zájemciv rámci volných míst v BUS ČsOL Přihlášky k přepravě Praha- Bahna a zpětcestou prezidia do Červenec 13 Vzpomínka na padlé legionáře u příležitosti 96 výr. bitvy u Zborova ( hod) Praha, Olšanské hřbitovy ČsOL Řídí-ŘOVV MO Delegace Březen 13- březen 14 Spolupráce na projektu LEGIE-VLAK- dělostřelecký vagón Dle smlouvy ČR Zájemci ČsOL a /M aršík Zatím v jednání. Září 2013 Účast na setkání příslušníků 8. divizí Košalin Bude upřesněno na www Košalin (Polsko) 4 členná delegace Prosinec 2013 Slavnostní setkání dělostřelců ČsOL a - svátek Sv. Barbory bude upřesněno Praha-hot. LEGIE, Jince Delegace, členové Leden 2014 Slavnostní večer ke dni dělostřelectva dělostřelecký ples - objednávka vstupenek do bude upřesněno Praha Zájemci, hosté Plesový výbor Pod záštitou ND Leden 2014 Pietní akt u památníku příslušníků Jaselské operace Upřesní ČASOD, MOSR Svidnik-SR Delegace prezidia, zájemci PLAN CINNOSTI CaSOD NA ROK _FINAL Strana 6 (celkem 8)

7 Duben Sněm České a Slovenské Obce Dělostřelecké duben 2014 Praha Členové obce celoročně Jednání presidia - červen září listopad prosinec 2014 Praha, Novotného Lávka 5 Členové presidia, pozvaní hosté Presidium Červen - srpen 2014 Návštěva pevností v regionu Králíky Bude upřesněno na www Králíky Zájemci Červen 14 Den pozemních sil- BAHNA Pietní akt na Pokusné dělostřelecké střelnici Škoda Plzeň Bude upřesněno na www. Strašice - Bahna Přihlášení zájemci- - Přihlášky k přepravě Praha- Bahna a zpětcestou prezidia Září 2014 Účast na setkání příslušníků 8. divizí Košalin Bude upřesněno na www Košalin 4 členná delegace Prosinec 2014 Slavnostní setkání dělostřelců ČsOL a - svátek Sv. Barbory bude upřesněno Praha-hot. LEGIE, Jince -pyrotechnická sekce Pyrotechnická konference Delegace Pyro-sekce Klub při UO Klub Vyškov PLAN CINNOSTI CaSOD NA ROK _FINAL Strana 7 (celkem 8)

8 Klub Plzeň Klub Pardubice PLAN CINNOSTI CaSOD NA ROK _FINAL Strana 8 (celkem 8)

PLÁN ČINNOSTI ČaSOD NA ROK 2016/2019 (NÁVRH K JEDNÁNÍ NA 9. SNĚMU)

PLÁN ČINNOSTI ČaSOD NA ROK 2016/2019 (NÁVRH K JEDNÁNÍ NA 9. SNĚMU) PLÁN ČINNOSTI ČaSOD NA ROK 2016/2019 (NÁVRH K JEDNÁNÍ NA 9. SNĚMU) Hlavní úkoly: - Udržovat a rozvíjet tradice dělostřelectva jak u vojáků v činné službě, tak v záloze, ve výslužbě, u veteránů i v civilní

Více

SLAVNOSTNÍ ODHALENÍ PAMÁTNÍKU BUCHLOVICKÝM HRDINŮM

SLAVNOSTNÍ ODHALENÍ PAMÁTNÍKU BUCHLOVICKÝM HRDINŮM SLAVNOSTNÍ ODHALENÍ PAMÁTNÍKU BUCHLOVICKÝM HRDINŮM Odhalení památníku starostou Ing. Jiřím Černým a generálem Ing. Jiřím Kubalou V odpoledních hodinách 30. dubna 2013, v den 68. výročí osvobození Buchlovic

Více

MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY DEN CHEMICKÉHO VOJSKA

MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY DEN CHEMICKÉHO VOJSKA MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY DEN CHEMICKÉHO VOJSKA PRAHA 19. února 2009 1 Obsah: 1. Ustavení akce 2. Název, termín a místo akce 3. Záměr oslovení komunity stanovení úrovně akce 4. Hlavní program

Více

Zpráva o činnosti a plnění usnesení za uplynulé období od 4. do 5. Sněmu

Zpráva o činnosti a plnění usnesení za uplynulé období od 4. do 5. Sněmu Zpráva o činnosti a plnění usnesení za uplynulé období od 4. do 5. Sněmu Vážení Dělostřelci, Dovolte mi pozdravit Vás a vyjádřit radost z vaší přítomnosti na jednání tohoto již 5. Sněmu naší obce. V této

Více

AKCE KONANÉ U PŘÍLEŽITOSTI DNE VÁLEČNÝCH VETERÁNŮ

AKCE KONANÉ U PŘÍLEŽITOSTI DNE VÁLEČNÝCH VETERÁNŮ AKCE KONANÉ U PŘÍLEŽITOSTI DNE VÁLEČNÝCH VETERÁNŮ Historie Dne válečných veteránů se váže k ukončení 1. první světové války (11. listopadu 1918). Toto datum se stalo, na paměť obětem nejstrašnější války,

Více

VYHODNOCENÍ PLNĚNÍ HLAVNÍCH ÚKOLŮ KRAJSKÉHO VOJENSKÉHO VELITELSTVÍ JIHLAVA A PLÁNU VÝCVIKU PĚŠÍ ROTY v roce 2009

VYHODNOCENÍ PLNĚNÍ HLAVNÍCH ÚKOLŮ KRAJSKÉHO VOJENSKÉHO VELITELSTVÍ JIHLAVA A PLÁNU VÝCVIKU PĚŠÍ ROTY v roce 2009 VYHODNOCENÍ PLNĚNÍ HLAVNÍCH ÚKOLŮ KRAJSKÉHO VOJENSKÉHO VELITELSTVÍ JIHLAVA A PLÁNU VÝCVIKU PĚŠÍ ROTY v roce 2009 KRAJ VYSOČINA VOJENSKÉ ÚTVARY A ZAŘÍZENÍ NA ÚZEMÍ KRAJE VYSOČINA k 1.1. 2 DISLOKACE VOJENSKÝCH

Více

Akce, kterých jsme se zúčastnili

Akce, kterých jsme se zúčastnili Akce, kterých jsme se zúčastnili - 2018 5. prosince: Vánoční večírek Místo konání: Šenkovna - Praha Akce se zúčastnili: 24. listopadu: Uctění památky armádního generála Ludvíka Svobody Místo konání: Hroznatín

Více

ČESKÝ SVAZ BOJOVNÍKŮ ZA SVOBODU Plán jmenovitých, zvláště významných a pietních akcí v roce 2014

ČESKÝ SVAZ BOJOVNÍKŮ ZA SVOBODU Plán jmenovitých, zvláště významných a pietních akcí v roce 2014 ČESKÝ SVAZ BOJOVNÍKŮ ZA SVOBODU Plán jmenovitých, zvláště významných a pietních akcí v roce 2014 1 Vzpomínka na boje u Sokolova a u Jasla 21 Sál MO Na Valech 150 2 Vzpomínka na T.G. Masaryka společně s

Více

Realizace organizačních změn v AČR v roce 2013. plukovník Ing. Jan ŇACHAJ

Realizace organizačních změn v AČR v roce 2013. plukovník Ing. Jan ŇACHAJ Realizace organizačních změn v AČR v roce 2013 plukovník Ing. Jan ŇACHAJ KRAJ VYSOČINA VOJENSKÉ ÚTVARY A ZAŘÍZENÍ NA ÚZEMÍ KRAJE VYSOČINA k 1.7. 2013 ÚKOL Z NAŘÍZENÍ MO K OMDZ v roce 2013 -reorganizovat

Více

4. Kříž rytíře dělostřelectva 7. Čestné členství ČaSOD Čl. 3 Předkládání návrhů na udělení ocenění Prezídiem ČaSOD

4. Kříž rytíře dělostřelectva 7. Čestné členství ČaSOD Čl. 3 Předkládání návrhů na udělení ocenění Prezídiem ČaSOD ČESKÁ a SLOVENSKÁ OBEC DĚLOSTŘELECKÁ Novottného Lávka 5,, 116 68 Praha 1--Sttaré Městto SMĚRNICE pro udělování ocenění za činnost ve prospěch ČaSOD 2. vydání Schválil: Sněm ČaSOD dne: 21. dubna 2012 V

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 10. července 2012

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 10. července 2012 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 241-224 266 235 FAX 224 266 274 Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 10. července 2012 Účast: Br. Pavel Budinský,

Více

Svaz letců. odbočka č. 20 Olomouc. generála Františka Peřiny

Svaz letců. odbočka č. 20 Olomouc. generála Františka Peřiny Svaz letců odbočka č. 20 Olomouc generála Františka Peřiny František Peřina Olomoucká odbočka Svazu letců má ve svém názvu jméno jednoho z nejlepších stíhacích pilotů druhé světové války stíhacího pilota

Více

Sekce ekonomická a majetková Ministerstva obrany odbor správce kapitoly Tychonova 1, Praha 6, PSČ , datová schránka hjyaavk

Sekce ekonomická a majetková Ministerstva obrany odbor správce kapitoly Tychonova 1, Praha 6, PSČ , datová schránka hjyaavk Sekce ekonomická a majetková Ministerstva obrany odbor správce kapitoly Tychonova 1, Praha 6, PSČ 160 01, datová schránka hjyaavk Obecné informace o výsledcích kontrol za rok 2016 V souladu s ustanovením

Více

PROJEKT Začleňování válečných veteránů do civilního života s důrazem na uplatnění na trhu práce

PROJEKT Začleňování válečných veteránů do civilního života s důrazem na uplatnění na trhu práce PROJEKT Začleňování válečných veteránů do civilního života s důrazem na uplatnění na trhu práce Odbor pro válečné veterány - 16. prosince 2014 Péče poskytovaná válečným veteránům Válečný veterán voják

Více

Střelec 2015. Střelecké novinky. Plynárenský Steel Challenge. Spolupráce s KVV Plzeň a AZ Plzeň. Co Nás čeká?

Střelec 2015. Střelecké novinky. Plynárenský Steel Challenge. Spolupráce s KVV Plzeň a AZ Plzeň. Co Nás čeká? Střelec 2015 Střelecké novinky Plynárenský Steel Challenge Spolupráce s KVV Plzeň a AZ Plzeň Co Nás čeká? Jsem rád, že Vás mohu přivítat v roce 2015, v roce, kdy náš klub připravil pro Vás mnoho střeleckých

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Přítomní: Br. Pavel Budinský, br. Tichomír Mirkovič. Příchozí v průběhu

Více

X. ročník střelecké soutěže. Memoriál mjr. i. m. Bohumila Vávrů a ppor. i. m.václava Martínka

X. ročník střelecké soutěže. Memoriál mjr. i. m. Bohumila Vávrů a ppor. i. m.václava Martínka Město J. Hradec Československá obec legionářská - Jednota br. Stanislava Berana Jindřichův Hradec ve spolupráci s 44. lehkým motorizovaným praporem, Klubem vojáků v záloze při ÚVS J. Hradec, Městem Jindřichův

Více

VIII. ročník střelecké soutěže

VIII. ročník střelecké soutěže Město J. Hradec Československá obec legionářská - Jednota br. Stanislava Berana Jindřichův Hradec ve spolupráci s 44. lehkým motorizovaným praporem, Klubem vojáků v záloze při ÚVS J. Hradec a Sdružením

Více

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 Československá obec legionářská, Jednota Jihomoravského kraje, pořádá VII. ročník střelecké soutěže jednotlivců Memoriál Marie Ljalkové a Memoriál Padlých hrdinů za svobodu republiky a demokracii tříčlenných

Více

ZÁSADY OCEŇOVÁNÍ ZA ČINNOST VE PROSPĚCH

ZÁSADY OCEŇOVÁNÍ ZA ČINNOST VE PROSPĚCH ČESKÁ a SLOVENSKÁ OBEC DĚLOSTŘELECKÁ,, z..s.. Novottného Lávka 5,, 116 68 Prraha 1--Sttarré Městto SMĚRNICE pro udělování ocenění za činnost ve prospěch ČaSOD, z.s. 3. vydání Schválil: Sněm ČaSOD, z.s.

Více

VYCHÁZÍ 30. ČERVNA Předání čestného odznaku ASOCIACE Vojáci společně z. s. generálnímu řediteli VoZP

VYCHÁZÍ 30. ČERVNA Předání čestného odznaku ASOCIACE Vojáci společně z. s. generálnímu řediteli VoZP VOJÁCI SPOLEČNĚ Mediální platforma ASOCIACE Vojáci společně z.s. VYCHÁZÍ 30. ČERVNA 2016 Předání čestného odznaku ASOCIACE Vojáci společně z. s. generálnímu řediteli VoZP Čestný odznak ASOCIACE Vojáci

Více

pořádá u příležitosti 25. výročí účasti našich jednotek na osvobození Kuvajtu IX. ročník střelecké soutěže Memoriál ppor. Petra Šimonky PROPOZICE

pořádá u příležitosti 25. výročí účasti našich jednotek na osvobození Kuvajtu IX. ročník střelecké soutěže Memoriál ppor. Petra Šimonky PROPOZICE Sdružení válečných veteránů ČR ve spolupráci se Svazem vojáků v záloze ČR a za podpory Ministerstva obrany ČR, s partnery Česká zbrojovka a.s., Uherský Brod a Okresní kolegium AVZO Cheb pořádá u příležitosti

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 5. dubna 2016

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 5. dubna 2016 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241 - WWW.CSOL.CZ Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 5. dubna 2016 Účast: Br. Pavel Budinský,

Více

pořádá u příležitosti 24. výročí účasti našich jednotek na osvobození Kuvajtu VIII. ročník střelecké soutěže Memoriál ppor. Petra Šimonky PROPOZICE

pořádá u příležitosti 24. výročí účasti našich jednotek na osvobození Kuvajtu VIII. ročník střelecké soutěže Memoriál ppor. Petra Šimonky PROPOZICE Sdružení válečných veteránů ČR ve spolupráci se Svazem vojáků v záloze ČR a za podpory Ministerstva obrany ČR, s partnery Česká zbrojovka a.s., Uherský Brod a Okresní kolegium AVZO Cheb pořádá u příležitosti

Více

VOJÁCI SPOLEČNĚ. Připomněli jsme si 70. výročí konce druhé světové války v Ostravě a okolních městech VYCHÁZÍ 25. ČERVNA 2015

VOJÁCI SPOLEČNĚ. Připomněli jsme si 70. výročí konce druhé světové války v Ostravě a okolních městech VYCHÁZÍ 25. ČERVNA 2015 VOJÁCI SPOLEČNĚ Mediální platforma ASOCIACE Vojáci společně. VYCHÁZÍ 25. ČERVNA 2015 Připomněli jsme si 70. výročí konce druhé světové války v Ostravě a okolních městech Obec Petrovice u Karviné si také

Více

Ministerstvo obrany České republiky ve spolupráci se Sdružením válečných veteránů České republiky

Ministerstvo obrany České republiky ve spolupráci se Sdružením válečných veteránů České republiky Ministerstvo obrany České republiky ve spolupráci se Sdružením válečných veteránů České republiky pořádají u příležitosti 22. výročí účasti ve válce v Perském zálivu VI. ročník střelecké soutěže Memoriál

Více

ZPRAVODAJ o realizaci projektu NETWORLD

ZPRAVODAJ o realizaci projektu NETWORLD ZPRAVODAJ o realizaci projektu NETWORLD Tento informační bulletin shrnuje hlavní aktivity nevládní organizace Společnost Rožmberk o.p.s., které proběhly v rámci projektu NETWORLD. Tento projekt se zabývá

Více

PLNĚNÍ HLAVNÍCH ÚKOLŮ KVV JIHLAVA v roce 2011 a 2012

PLNĚNÍ HLAVNÍCH ÚKOLŮ KVV JIHLAVA v roce 2011 a 2012 KRAJSKÉ VOJENSKÉ VELITELSTVÍ JIHLAVA PLNĚNÍ HLAVNÍCH ÚKOLŮ JIHLAVA v roce 2011 a plukovník Ing. Jan ŇACHAJ DISLOKACE VOJENSKÝCH ÚTVARU A ZAŘÍZENÍ KRAJSKÉ VOJENSKÉ VELITELSTVÍ JIHLAVA (VZ 6032)-VeSPod 24

Více

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 Československá obec legionářská, Jednota ČsOL ŠPILBERK, ve spolupráci se spolkem Československý legionář SPIA Czech,z.s. a s Komunitním centrem pro válečné veterány v Brně, za podpory Ministerstva obrany

Více

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 Československá obec legionářská, Jednota Jihomoravského kraje, pořádá VIII. ročník střelecké soutěže jednotlivců Memoriál Marie Ljalkové a Memoriál Padlých hrdinů za svobodu republiky a demokracii tříčlenných

Více

Příjemce dotace Název projektu Dotace v Kč. Vzpomínka na umučené důstojníky odbojové organizace Obrana národa

Příjemce dotace Název projektu Dotace v Kč. Vzpomínka na umučené důstojníky odbojové organizace Obrana národa Příjemce dotace Název projektu Dotace v Kč Vzpomínka na umučené důstojníky odbojové organizace Obrana národa 50 000 Prezentace přínosu ozbrojených sil na Dnu pozemního vojska Nadace pozemního vojska AČR

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 8. března 2016

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 8. března 2016 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241 - WWW.CSOL.CZ Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 8. března 2016 Účast: Br. Pavel Budinský,

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 13. září 2016 Přítomní:

Více

Zámek Bruntál nebo dle domluvy. dle zájmu a domluvy

Zámek Bruntál nebo dle domluvy. dle zájmu a domluvy Harmonogram kulturních akcí pořádaných příspěvkovými organizacemi Moravskoslezského kraje k 70. výročí osvobození Československa, města Ostravy a Ostravsko-opavské operace Kdy? Akce Kde? Co? Osvobození

Více

POHÁR PŘEDSEDY ČsOL VE STŘELBĚ Z VELKORÁŽNÍ PISTOLE

POHÁR PŘEDSEDY ČsOL VE STŘELBĚ Z VELKORÁŽNÍ PISTOLE POHÁR PŘEDSEDY ČsOL VE STŘELBĚ Z VELKORÁŽNÍ PISTOLE Organizátor: Československá obec legionářská ve spolupráci se střelnicí Trigger Service Brno Místo: Střelnice Trigger Service, Kotlářská 51a, 602 00

Více

STANOVY. KLUBU VOJENSKÝCH VÝSADKOVÝCH VETERÁNŮ plk.vladimíra MADĚRY ZLÍN z.s. G3LF-AW1-02DEP

STANOVY. KLUBU VOJENSKÝCH VÝSADKOVÝCH VETERÁNŮ plk.vladimíra MADĚRY ZLÍN z.s. G3LF-AW1-02DEP STANOVY KLUBU VOJENSKÝCH VÝSADKOVÝCH VETERÁNŮ plk.vladimíra MADĚRY ZLÍN z.s. G3LF-AW1-02DEP Zapsaný spolek IČO : 27025519 Zlín 30.11.2014 Stanovy spolku. Úplné znění ke dni 1.1.2015 Článek I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Více

S m ě r n i c e ČsOL pro udělování ocenění a jmenování do vyšší hodnosti.

S m ě r n i c e ČsOL pro udělování ocenění a jmenování do vyšší hodnosti. (2012) S m ě r n i c e ČsOL pro udělování ocenění a jmenování do vyšší hodnosti. Část I. Udělování ocenění I. Udělování. Československá obec legionářská (dále jen ČsOL) uděluje čestné uznání, minci ČsOL,

Více

svobodník Adolf Kaleta, Anglie 1944

svobodník Adolf Kaleta, Anglie 1944 Plukovník ve výslužbě Adolf Kaleta válečný veterán, příslušník Československé samostatné obrněné brigády ve Velké Británii, Čestný předseda Československé obce legionářské jednoty Frýdek - Místek Foto:

Více

Působnost členů Rady KVD při UO

Působnost členů Rady KVD při UO Působnost členů Rady KVD při UO Cílem rozdělení působnosti je: (aktualizováno dle potřeby) zvýraznit osobní zodpovědnost členů za svěřenou oblast činnosti KVD; posílit kolektivní rozhodování (hlasování

Více

Tisková zpráva SZM č. 2/2015 z 21. 1. 2015. První ředitelku Slezského zemského muzea v řadě jmenoval ministr kultury Daniel Herman

Tisková zpráva SZM č. 2/2015 z 21. 1. 2015. První ředitelku Slezského zemského muzea v řadě jmenoval ministr kultury Daniel Herman Tisková zpráva SZM č. 2/2015 z 21. 1. 2015 První ředitelku Slezského zemského muzea v řadě jmenoval ministr kultury Daniel Herman Vedení Slezského zemského muzea v Opavě se dne 16. 1. 2015 ujala Jana Horáková.

Více

Vzpomínka na události roku 1938 v Lužických horách

Vzpomínka na události roku 1938 v Lužických horách Vzpomínka na události roku 1938 v Lužických horách Osmé výročí odhalení Pomníku československých hraničářů na hraničním přechodu Dolní Světlá Waltersdorf 1. října 2011 1/5 V sobotu 1. října 2011 se v Dolní

Více

Armáda České republiky

Armáda České republiky Armáda České republiky symbol demokracie a státní suverenity 1993-2012 Všude tam, kde je nás třeba Zajištění obranyschopnosti České republiky Pomoc civilnímu obyvatelstvu při živelních pohromách Plnění

Více

VELKÁ CENA AKTIVNÍ ZÁLOHY O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR

VELKÁ CENA AKTIVNÍ ZÁLOHY O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR PROPOZICE STŘELECKÉ SOUTĚŽE AKTIVNÍ ZÁLOHY OS ČR XI. ROČNÍK (VIII. ročník s mezinárodní účastí) VELKÁ CENA AKTIVNÍ ZÁLOHY O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR 20. - 22. září 2013 Armádní střelecký stadion

Více

Přehled aktivit k 70. výročí osvobození a ukončení 2. světové války

Přehled aktivit k 70. výročí osvobození a ukončení 2. světové války Přehled aktivit k 70. výročí osvobození a ukončení 2. světové války Kategorie jednotlivých akcí na základě jednání s ÚV a dalšími rezorty budou akce kategorizovány dle doporučené účasti ústavních činitelů

Více

Základní informace k partnerským podmínkám oslav 100. výročí Spojovacího vojska AČR

Základní informace k partnerským podmínkám oslav 100. výročí Spojovacího vojska AČR Základní informace k partnerským podmínkám oslav 100. výročí Spojovacího vojska AČR Česká pobočka AFCEA se stala hlavním spoluorganizátorem oslav 100. výročí Spojovacího vojska AČR, které vyvrcholí v říjnu

Více

MALÁ PEVNOST A NÁRODNÍ HŘBITOV MUZEUM GHETTA MODLITEBNA Z DOBY GHETTA ŽIDOVSKÝ HŘBITOV S KREMATORIEM RUSKÝ HŘBITOV HŘBITOV SOVĚTSKÝCH VOJÁKŮ

MALÁ PEVNOST A NÁRODNÍ HŘBITOV MUZEUM GHETTA MODLITEBNA Z DOBY GHETTA ŽIDOVSKÝ HŘBITOV S KREMATORIEM RUSKÝ HŘBITOV HŘBITOV SOVĚTSKÝCH VOJÁKŮ PAMÁTNÍK TEREZÍN MALÁ PEVNOST A NÁRODNÍ HŘBITOV MUZEUM GHETTA BÝVALÁ MAGDEBURSKÁ KASÁRNA MODLITEBNA Z DOBY GHETTA ŽIDOVSKÝ HŘBITOV S KREMATORIEM RUSKÝ HŘBITOV HŘBITOV SOVĚTSKÝCH VOJÁKŮ PAMĚTNÍ DESKA U

Více

Projekt POKOS v Moravskoslezském kraji

Projekt POKOS v Moravskoslezském kraji KRAJSKÉ VOJENSKÉ VELITELSTVÍ OSTRAVA Projekt POKOS v Moravskoslezském kraji Festival bezpečnosti 30.5.2018 plukovník Ing. Jaroslav Hrabec 2018 Obrana státu zákonná povinnost i morální závazek Koncepce

Více

Zápis ze 3. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 09.03.2015 od 17:00 do 19:30 h v místnosti č.

Zápis ze 3. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 09.03.2015 od 17:00 do 19:30 h v místnosti č. Zápis ze 3. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 09.03.2015 od 17:00 do 19:30 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: František Vosecký - předseda PhDr. Richard

Více

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, BRNO

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, BRNO Komunitní centrum pro válečné veterány Brno ve spolupráci s Československým legionářem s.z, Historickou skupinou 1. Československé partyzánské brigády Jana Žižky, Jihomoravskou krajskou jednotou ČsOL,

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY ROČENKA 2004 VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA NA SVÝCH SCHŮZÍCH (VYBRANÁ JEDNÁNÍ K PROBLEMATICE OBRANY) PROJEDNALA A PŘIJALA USNESENÍ (vyslechla informaci): 21. ledna 2004 k návrhu nařízení vlády o plánování

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE - KVV ÚSTÍ NAD LABEM

ZÁKLADNÍ INFORMACE - KVV ÚSTÍ NAD LABEM ZÁKLADNÍ INFORMACE - KVV ÚSTÍ NAD LABEM KRAJSKÉ VOJENSKÉ VELITELSTVÍ ÚSTÍ NAD LABEM Krajská vojenská velitelství byla zřízena na základě 9 zákona číslo 585/2004 Sb., o branné povinnosti a jejím zajišťování

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

6. Hasičský útvar ochrany Pražského hradu

6. Hasičský útvar ochrany Pražského hradu 6.1 Nejvýznamnější aktivity (s výjimkou zásahové činnosti) Zásahová činnost jednotky Hasičského útvaru ochrany Pražského hradu je součástí statistické ročenky. Den hasičstva - Slavnostní slib nových příslušníků

Více

Masarykova univerzita v Brně Ekonomicko-správní fakulta. Armáda ČR. Autor : Bc. Jaroslav Matula. Brno, 2006

Masarykova univerzita v Brně Ekonomicko-správní fakulta. Armáda ČR. Autor : Bc. Jaroslav Matula. Brno, 2006 Masarykova univerzita v Brně Ekonomicko-správní fakulta Armáda ČR Brno, 2006 Autor : Bc. Jaroslav Matula Ministerstvo obrany ČR : Ministerstvo obrany ČR : Ministerstvo obrany je ústředním orgánem státní

Více

NEWSLETTER PAMÁTNÍKU LIDICE. Květen Připravujeme ZASEDÁNÍ ODBORNÉ POROTY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE LIDICE PRO 21. STOLETÍ

NEWSLETTER PAMÁTNÍKU LIDICE. Květen Připravujeme ZASEDÁNÍ ODBORNÉ POROTY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE LIDICE PRO 21. STOLETÍ NEWSLETTER PAMÁTNÍKU LIDICE Květen 2018 Připravujeme 9. 5. ZASEDÁNÍ ODBORNÉ POROTY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE LIDICE PRO 21. STOLETÍ Zasedání odborné poroty pro druhé kolo mezinárodní vědomostní soutěže Lidice

Více

Střední odborné učiliště nábytkářské a Střední odborná škola, s.r.o. P L Á N VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍ PRÁCE. na školní rok 2009/2010.

Střední odborné učiliště nábytkářské a Střední odborná škola, s.r.o. P L Á N VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍ PRÁCE. na školní rok 2009/2010. Střední odborné učiliště nábytkářské a Střední odborná škola, s.r.o. Horská 167, 460 14 Liberec tel/fax:485121062,482725090 http://www.spsn-lbc.cz e-mail:spsn@iol.cz P L Á N VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍ PRÁCE na

Více

1 adresa J. Palacha 1097, Ml. Boleslav, tel , http: //csol-mb.net/

1 adresa J. Palacha 1097, Ml. Boleslav, tel ,  http: //csol-mb.net/ Další členská schůze proběhne 2. 6. 2006 v hostinci Pod Věží od 17 hodin. B r i g á d a Víkend 29. - 30. 4. jsme věnovali údržbě pomníku čs. hraničářům z roku 1938, který již třetím rokem střeží bývalou

Více

Sportovně technické dokumenty

Sportovně technické dokumenty SDRUŽENÁ KRAJSKÁ KOMISE PLAVÁNÍ ZÁPADNÍCH ČECH Úslavská 75, 326 00 Plzeň xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sportovně technické dokumenty 2016 Obsah: 1) termínová listina 2) sdružený

Více

PONDĚLÍ 21. 5. 2012. Týden s armádou v Třebíči Karlovo nám. (před Městským úřadem) v případě nepříznivého počasí MKS Pasáž

PONDĚLÍ 21. 5. 2012. Týden s armádou v Třebíči Karlovo nám. (před Městským úřadem) v případě nepříznivého počasí MKS Pasáž 21. 26. 5. PONDĚLÍ 21. 5. 2012 od 13:45 Zahájení hudební produkcí Žesťový kvintet ÚH 14:00 16:00 Slavnostní zahájení akce Týden s armádou v Třebíči Karlovo nám. (před Městským úřadem) v případě nepříznivého

Více

20. 6. 1956 vláda Československé republiky schválila výstavbu letiště v Náměšti nad Oslavou svým usnesením číslo 1674.

20. 6. 1956 vláda Československé republiky schválila výstavbu letiště v Náměšti nad Oslavou svým usnesením číslo 1674. 20. 6. 1956 vláda Československé republiky schválila výstavbu letiště v Náměšti nad Oslavou svým usnesením číslo 1674. Historie vzniku letecké základny v Náměšti nad Oslavou je úzce spojena se založením

Více

Běloveské zajímavosti roku 2012

Běloveské zajímavosti roku 2012 Běloveské zajímavosti roku 2012 1 Rok 2012 nebyl fotograficky ani na události tolik zajímavý. Rekonstrukce vozovky na hraničním přechodu začala ještě na konci roku, ale tuhá zima pozastavila stavební práce,

Více

ZÁSADY. pro poskytování příspěvků na rozvoj činnosti KVZ a financování sportovních a společenských akcí SVZ ČR v roce 2016

ZÁSADY. pro poskytování příspěvků na rozvoj činnosti KVZ a financování sportovních a společenských akcí SVZ ČR v roce 2016 ZÁSADY pro poskytování příspěvků na rozvoj činnosti KVZ a financování sportovních a společenských akcí SVZ ČR v roce 2016 I. Obecná ustanovení Příspěvky jsou finanční prostředky účelově poskytované klubům

Více

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, BRNO

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, BRNO Komunitní centrum pro válečné veterány Brno ve spolupráci s Československým legionářem s.z, a ve spolupráci s ČsOL, Jednotou ČsOL Břeclav, Jihomoravskou krajskou organizací SVV ČR Vás srdečně zve na: 1.

Více

Hranice jako důsledek války

Hranice jako důsledek války 3. 5. května 2018, Nové Hrady, Akademické a univerzitní centrum, Česká republika Cíle a záměry Konference je součástí projektu Networld v programu Danube Transnational Programme (DTP). Hlavním cílem projektu

Více

Manuál pořádání celostátní akce Ivančena

Manuál pořádání celostátní akce Ivančena Úvodní ustanovení Účelem Manuálu je nastavení pravidel pro organizátory, tak aby byly zajištěny všechny nezbytné náležitosti akce a byla dodržena důstojnost celé akce. Tento Manuál je pro organizátory

Více

Projekt Péče ČsOL o válečné veterány v ČR v roce 2012 1.1.2012 1.12.2012. Petr HOZLÁR vedoucí projektu

Projekt Péče ČsOL o válečné veterány v ČR v roce 2012 1.1.2012 1.12.2012. Petr HOZLÁR vedoucí projektu Projekt Péče ČsOL o válečné veterány v ČR v roce 2012 1.1.2012 1.12.2012 Petr HOZLÁR vedoucí projektu Vyhodnocení projektu 1. Projekt Péče ČsOL o válečné veterány v ČR v roce 2012 2. Monitorovací indikátory

Více

10. funkční období. Informace o působení nasaditelného spojovacího modulu v operaci NATO Active Fence v Turecké republice

10. funkční období. Informace o působení nasaditelného spojovacího modulu v operaci NATO Active Fence v Turecké republice 109 10. funkční období 109 Informace o působení nasaditelného spojovacího modulu v operaci NATO Active Fence v Turecké republice 2015 Návrh U S N E S E N Í S e n á t u P a r l a m e n t u České republiky

Více

PROJEKT Začleňování válečných veteránů do civilního života s důrazem na uplatnění na trhu práce

PROJEKT Začleňování válečných veteránů do civilního života s důrazem na uplatnění na trhu práce PROJEKT Začleňování válečných veteránů do civilního života s důrazem na uplatnění na trhu práce Odbor pro válečné veterány - 16. prosince 2014 Program konference 09.00 09.10 zahájení 09.10 09.20 péče o

Více

Zápis V. manifestačního sněmu ČsOL 2011

Zápis V. manifestačního sněmu ČsOL 2011 Zápis V. manifestačního sněmu ČsOL 2011 Dne 4. 6. 2011 od 09,00 hodin Národní památník na Vítkově Slavnostní části Dne 4. června 2011 se ve Slavnostní síni Národního památníku v Praze na Vítkově uskutečnil

Více

PROPOZICE STŘELECKÉ SOUTĚŽE AKTIVNÍ ZÁLOHY OZBROJENÝCH SIL ČESKÉ REPUBLIKY O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR

PROPOZICE STŘELECKÉ SOUTĚŽE AKTIVNÍ ZÁLOHY OZBROJENÝCH SIL ČESKÉ REPUBLIKY O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR PROPOZICE STŘELECKÉ SOUTĚŽE AKTIVNÍ ZÁLOHY OZBROJENÝCH SIL ČESKÉ REPUBLIKY O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR Armádní střelecký stadion Lobzy, Plzeň Česká republika A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ FUNKCIONÁŘI

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

Žákovský diář školní rok 2006/ ŽÁKOVSKÝ DIÁŘ PRO ŠKOLNÍ ROK 2006/2007

Žákovský diář školní rok 2006/ ŽÁKOVSKÝ DIÁŘ PRO ŠKOLNÍ ROK 2006/2007 Žákovský diář školní rok 2006/2007-1 - ŽÁKOVSKÝ DIÁŘ PRO ŠKOLNÍ ROK 2006/2007 Prosím, pokud můj diář najdete, odevzdejte jej na uvedenou adresu školy. Určitě mi moc chybí. Děkuji. Tento diář patří: ZÁKLADNÍ

Více

Více podrobností a další akce najdete i na www.zstaborska.cz v KALENDÁRIU.

Více podrobností a další akce najdete i na www.zstaborska.cz v KALENDÁRIU. Žákovský diář školní rok 2005/2006-1 - ŽÁKOVSKÝ DIÁŘ PRO ŠKOLNÍ ROK 2005/2006 Prosím, pokud můj diář najdete, odevzdejte jej na uvedenou adresu školy. Určitě mi moc chybí. Děkuji. Tento diář patří: Školní

Více

Taktika dělostřelectva

Taktika dělostřelectva Taktika dělostřelectva Bojová a mobilizační pohotovost jednotek, útvarů a svazků dělostřelectva AČR Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního

Více

Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 10. 01. 2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_07_D_II

Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 10. 01. 2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_07_D_II Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 10. 01. 2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_07_D_II Ročník: II. Dějepis Vzdělávací oblast: Společenskovědní vzdělávání Vzdělávací obor: Dějepis Tematický okruh:

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel.: 736 645 998 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Více

Informace o X. Sjezdu KSČM konaného dne 21. dubna 2018 v Nymburce.

Informace o X. Sjezdu KSČM konaného dne 21. dubna 2018 v Nymburce. OV KSČM Ústí nad Labem KVĚTEN 2018 www.usti-kscm.cz ov.usti@kscm.cz ovkscm.ul@quick.cz Informace o X. Sjezdu KSČM konaného dne 21. dubna 2018 v Nymburce. Jak dobře víte, naše Okresní konference schválila

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

TERMÍNY AKCÍ ROK 2015 OBLAST SWEET ROSES

TERMÍNY AKCÍ ROK 2015 OBLAST SWEET ROSES TERMÍNY AKCÍ ROK 2015 OBLAST SWEET ROSES Datum + čas Místo konání Název akce + PROGRAM Pro koho je určena LEDEN 27.1 UKÁZKOVÝ SEMINÁŘ + LÍČENÍ S KP 18 20:00 30.1 17:00 ÚNOR 3.2 4.2 18:-20:00 7.2 9-16:00

Více

Plán akcí na rok 2013

Plán akcí na rok 2013 Plán akcí na rok 2013 P.č. Datum Den Program na rok 2013 odvědná oba odvědný oddíl 1 7.1.2013 2 11.1.2013 pá Svátek narození Jeţíše Krista; Vernisáţ Ikon "Sláva na výstech Bohu", RSVK, Praha Novoroční

Více

VYUŽITÍ VÍCEÚČELOVÉHO DOMU č.5 ROK 2010

VYUŽITÍ VÍCEÚČELOVÉHO DOMU č.5 ROK 2010 VYUŽITÍ VÍCEÚČELOVÉHO DOMU č.5 ROK 2010 VELKÝ SÁL 3.11.2010 ustavující zasedání městského zastupitelstva 4.11.2010 Městská knihovna - beseda 5.11.2010 Klub K.J.Erbena slavnostní večer K.J.Erben 9.11.2010

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY která se koná ve středu 29. března 2017 v 10:00 h V Praze 22. března 2017 Čj. 2220/17 v zasedací síni budovy Úřadu vlády Praha 1 nábřeží Edvarda

Více

Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky PROGRAM JEDNÁNÍ v týdnu od 17. do 21. října 2016

Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky PROGRAM JEDNÁNÍ v týdnu od 17. do 21. října 2016 Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky PROGRAM JEDNÁNÍ v týdnu od 17. do 21. října 2016 vydal tiskový odbor PONDĚLÍ 17. října 2016 Předseda výboru pro evropské záležitosti Ondřej Benešík, předseda

Více

Komunitní centrum pro válečné veterány Brno ve spolupráci s

Komunitní centrum pro válečné veterány Brno ve spolupráci s Komunitní centrum pro válečné veterány Brno ve spolupráci s 201. Pardubice z.s. Vás srdečně zve na střeleckou soutěž: poručíka i. m. Milana Štěrby POŘADATEL: 201. Pardubice z.s. Komunitní centrum pro válečné

Více

Č e s k o s l o v e n s k á o b e c l e g i o n á ř s k á z. s. S T A N O V Y. Republikový sněm Praha

Č e s k o s l o v e n s k á o b e c l e g i o n á ř s k á z. s. S T A N O V Y. Republikový sněm Praha Č e s k o s l o v e n s k á o b e c l e g i o n á ř s k á z. s. S T A N O V Y Republikový sněm 10. 11. 2015 Praha Preambule 1. Československá obec legionářská (dále také ČsOL ) je nestranický nepolitický

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 12. ledna 2016

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 12. ledna 2016 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 12. ledna

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Aktivní záloha. odpovědnost obětavost odvaha věrnost čest

Aktivní záloha. odpovědnost obětavost odvaha věrnost čest Aktivní záloha odpovědnost obětavost odvaha věrnost čest Aktivní záloha Aktivní záloha (AZ) je částy zálohy ozbrojených sil (OS ČR) a tvoří ji vojáci zařazení do AZ na základě dobrovolného převzetí výkonu

Více

Kampaň ke Dni válečných veteránů a sbírka na podporu natáčení vzpomínek válečných veteránů a lidí, kteří bojovali za svobodu a demokracii, za

Kampaň ke Dni válečných veteránů a sbírka na podporu natáčení vzpomínek válečných veteránů a lidí, kteří bojovali za svobodu a demokracii, za Kampaň ke Dni válečných veteránů a sbírka na podporu natáčení vzpomínek válečných veteránů a lidí, kteří bojovali za svobodu a demokracii, za svobodné Československo. 1. 11. listopadu 2018 v zapojených

Více

1) Plánování přípravy u vojsk, včetně výchovy k vlastenectví

1) Plánování přípravy u vojsk, včetně výchovy k vlastenectví 1) Plánování přípravy u vojsk, včetně výchovy k vlastenectví Příprava jednotek je plánována a prováděna zpravidla rovnoměrně v průběhu dvouletého cyklu intenzivní přípravy a vysoké pohotovosti a je čtvrtletně

Více

Organizátor soutěţe: KVZ Tachov B (registrační číslo SVZ ČR 05-28-02) Technické zabezpečení: KVZ Tachov B (registrační číslo SVZ ČR 05-28-02)

Organizátor soutěţe: KVZ Tachov B (registrační číslo SVZ ČR 05-28-02) Technické zabezpečení: KVZ Tachov B (registrační číslo SVZ ČR 05-28-02) Armáda České republiky KVV Plzeň Klub vojáků v záloze Tachov B Zbraně Liberec pořádá 1. ročník mezinárodní střelecké soutěţe O POHÁR ODSTŘELOVAČE KVV PLZEŇ číslo soutěţe podle Kalendáře 2013 : (propozice

Více

Klub Vojenské Historie Břeclav

Klub Vojenské Historie Břeclav O nás Klub Vojenské Historie Břeclav je občanským sdružením, jehož cílem je sdružovat osoby zabývající se vojenskou historií Břeclavska a v širším pojetí i Jižní Moravy. Naše sdružení se snaží o popularizaci

Více

Obnovení Svazu brannosti ČR Ideový záměr

Obnovení Svazu brannosti ČR Ideový záměr Obnovení Svazu brannosti ČR Ideový záměr 1. Charakteristika současného stavu 2. Cíle 3. Organizační struktura Svazu brannosti (SB) ČR 4. Doporučení Příloha: Dekret prezidenta E Beneše o zřízení Svazu brannosti

Více

Zápis č. 6/2018 z jednání Prezídia VPČR konaného dne

Zápis č. 6/2018 z jednání Prezídia VPČR konaného dne VETERÁN POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY z.s. = Prezídium = Čj. VPČR-15/02-2018 Zápis č. 6/2018 z jednání Prezídia VPČR konaného dne 5. 6. 2018 Program jednání: 1. Zahájení jednání, seznámení s programem, jeho

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2019 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2018 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

STATUT. Vojenského veterinárního ústavu. Agentura vojenského zdravotnictví Vojenský veterinární ústav. Ev.č.4/6/

STATUT. Vojenského veterinárního ústavu. Agentura vojenského zdravotnictví Vojenský veterinární ústav. Ev.č.4/6/ Agentura vojenského zdravotnictví Vojenský veterinární ústav Ev.č.4/6/2015-6848 Schvaluji: Ředitel Agentury vojenského zdravotnictví plukovník gšt. MUDr. Zoltán BUBENÍK Hradec Králové.ledna 2015 STATUT

Více

Kontakt: SVV ČR, P.O.Box 64, Praha 2; mob.: ; ; fax: ;

Kontakt: SVV ČR, P.O.Box 64, Praha 2; mob.: ; ; fax: ; ČESKÉ REPUBLIKY Kontakt: SVV ČR, P.O.Box 64, 120 00 Praha 2; mob.:724337095; 606256988; fax: 224431089; e-mail: svvcr@seznam.cz; www.legionar.org; účet: RB 1815627001/5500 Organizaci Sdružení válečných

Více