Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S. I. Rada města schvaluje navrhovaný program schůze s tím, že do programu byl doplněn bod čislo 27.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S. I. Rada města schvaluje navrhovaný program schůze s tím, že do programu byl doplněn bod čislo 27."

Transkript

1 Page 1 of 13 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 33. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: MUDr. Zdeněk Kadlec Bc. Jaroslav Lempera Mgr. Jiří Maděra Stanislav Marek Michal Šmarda Ing. Pavel Štorek Mgr. Helena Šustrová <dle prezenční listiny> <dle prezenční listiny> Věra Buchtová Mgr. Petr Hanych Ing. Jaroslav Koutník Michal Šmarda Bc. Jaroslav Lempera Návrhová komise: <dle prezenční listiny> Číslo bodu Bod Komentář 1. 1/33/RM/2017 Zahájení a schválení programu navrhovaný program schůze s tím, že do programu byl doplněn bod čislo Zahájení a schválení programu 2. Aktualizace rozpočtu města č. 17 na rok Aktualizace rozpočtu města č. 1 na rok Seznam dětí pro poskytnutí daru 5. NSS - žádost o souhlas k přijetí věcných darů 6. ZŠ, MŠ - žádost o souhlas s realizací projektů Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování - Šablony pro MŠ a ZŠ 7. Návrh na stanovení jmenovitých úkolů ředitelů příspěvkových organizací města na rok Návrh celoměstských kulturních a společenských akcí a farmářských trhů v NMNM na rok Smlouva o pronájmu vývěsní skříňky - Onkologický klub Návrat z.s.

2 Page 2 of Bytová problematika - vyklizení bytu 11. Dispozice s majetkem-smlouva o vzájemných právech a povinnostech pro provedení stavby - stavební úpravy BD č.p. 1296, 1297 Mírová, zateplení obvodových stěn 12. Dispozice s majetkem - Smlouva zakládající právo provést stavbu ( SFK investor ) -Dodatek č Dispozice s majetkem- Dohoda o ukončení smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věc. břemene ( Č+ P) + Smlouvy o budoucích smlouvách o zřízení věc. břemen - E.on )- lokalita U zahradnictví 14. Dispozice s majetkem-věcná břemena přes poz. v k.ú. NMNM- E.on ( Brněnská, Borovinka ) 15. Dispozice s majetkem - věcné břemeno přes p.č. 2036/1 v k.ú. NMNM( Kraj Vysočina)- město povinný (kiosková trafostanice - Bělisko) 16. Dispozice s majetkem - výpůjčka částí p.č.81 v k.ú. Olešná na Moravě (od půjčitele ŘSD - chodník ) 17. Dispozice s majetkem - žádost o ukončení nájemního vztahu dohodou - Zbyněk Lopatář 18. Dispozice s majetkem - kanalizace ul. Luční ( uzavření smlouvy s SVaK Žďársko - investor ) 19. Návrh odprodeje služebních vozidel - aktualizace 20. Smlouvy o výpůjčce služebních vozidel pro NSS, ZŠ I., ZŠ II., MŠ, ZUŠ, DDM, NKZ a Zdislavu 21. Informace o průběhu investičních akcí města 2016 a Zahájení veřejné zakázky na dílo "Oprava střechy na objektu č.p.48 v Pohledci" 23. Dopravní koridor pro přeložku silnice I/19 v Novém Městě na Moravě - informace 24. Kontrola plnění úkolů RM 25. Informace o činnosti komisí Rady města Nového Města na Moravě 26. Výroční zpráva o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím za rok Návrh postupu k obsazení pozice vedoucí/ho odboru investic 28. Diskuze Michal Šmarda, starosta města zahájil schůzi rady města v 14:32 hodin. Ověřovatelem záznamu jmenoval pana Bc. Jaroslava Lemperu. Zároveň konstatoval, že záznam z minulé rady byl ověřen panem MUDr. Zdeňkem Kadlecem a nebyly proti němu vzneseny námitky, což MUDr. Zdeněk Kadlec potvrdil. Zpracovatel: Aneta Linková 2. 2/33/RM/2017 Aktualizace rozpočtu města č. 17 na rok 2016 aktualizaci rozpočtu města č. 17 na rok K tomuto bodu byla přizvána paní Markéta Šrámková. Zpracovatel: Markéta Šrámková 3. 3/33/RM/2017 Aktualizace rozpočtu města č. 1 na rok 2017

3 Page 3 of 13 aktualizaci rozpočtu města č. 1 na rok K tomuto bodu byla přizvána paní Markéta Šrámková. Michal Šmarda, starosta města prohlásil dvakrát hlasování za zmatečné. Zpracovatel: Markéta Šrámková 4. 4/33/RM/2017 Seznam dětí pro poskytnutí daru poskytnutí finančního daru 1000 Kč a medailonku štěstí se znakem města dětem s trvalým pobytem v Novém Městě na Moravě a místních částech dle předloženého seznamu. K tomuto bodu byla přizvána paní Mgr. Alena Lukášová. Zpracovatel: Drahomíra Coufalová 5. 5/33/RM/2017 NSS - žádost o souhlas k přijetí věcných darů I. Rada města uděluje souhlas Novoměstským sociálním službám, Žďárská 68, Nové Město na Moravě, zastoupeným Ing. Mgr. Hanou Janů, k přijetí věcných darů dle přílohy materiálu v celkové hodnotě ,- Kč. K tomuto bodu byla přizvána paní Mgr. Alena Lukášová a paní Ing. Hana Janů. Zpracovatel: Mgr. Alena Lukášová 6. 6/33/RM/2017 ZŠ, MŠ-žádost o souhlas s realizací projektů Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování (Šablony pro MŠ a ZŠ), Schválení podání žádostí na Modernizaci odborných učeben a výstavbu výtahu ZŠ 2 a Vybudování odborných učeben a moternizace ZŠ 1 I. Rada města souhlasí s realizací projektů Základní školy Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 124, okres Žďár nad Sázavou, Základní školy Nové Město na Moravě, L. Čecha 860, okres Žďár nad Sázavou a Mateřské školy Nové Město na Moravě, příspěvková organizace, se sídlem Nové Město na Moravě, Drobného 299, PSČ , a to v rámci OP VVV Výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování - Šablony pro MŠ a ZŠ I. I podání žádosti o dotaci z Integrovaného regionálního operačního programu, prioritní osa 2 - Zkvalitnění veřejných služeb a podmínek života pro obyvatele regionů, specifický cíl 2.4: Zvýšení kvality a dostupnosti infrastuktury pro vzdělávání a celoživotní učení na projekty:

4 Page 4 of 13 - Modernizace odborných učeben a výstavba výtahu Základní školy Nové Město na Moravě, Leandra Čecha 860, okres Žďár nad Sázavou - Vybudování odborných učeben a modernizace stávajících učeben Základní školy Město na Moravě, Vratislavovo nám. 124, okres Žďár nad Sázavou K tomuto bodu byla přizvána paní Mgr. Alena Lukášová. Zpracovatel: Mgr. Alena Lukášová 7. 7/33/RM/2017 Návrh na stanovení jmenovitých úkolů ředitelů příspěvkových organizací města na rok 2017 v souladu s 102, písm. b) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů a 12 odst. 5) zák. č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění ppozdějších předpisů, "Pravidla hodnocení ředitelů příspěvkových organizací zřizovaných městem Nové Město na Moravě na rok 2017", a to včetně výše a způsobu výplaty odměny, dle přílohy č. 1 a 2 materiálu. K tomuto bodu byla přizvána paní Mgr. Alena Lukášová. Zpracovatel: Mgr. Alena Lukášová 8. 8/33/RM/2017 Návrh celoměstských kulturních a společenských akcí a farmářských trhů v NMNM na rok Aktualizace návrh celoměstských kulturních a společenských akcí a farmářských trhů konaných v roce 2017, a to následovně: 1) Čarodějnice -Termín: (neděle) 2) Noc literatury - Termín ( středa) 3) Noc muzeí a galerií - Termín: (pátek) 4) Den dětí - Termín: (sobota) 5) Nova Civitas - Termín: (pátek - sobota) 6) Vázafest - Termín: ( (pátek-sobota) 7) Pouť na Kostelíčku - Termín: (neděle) 8) Den otevřených dveří památek - Termín: (sobota + neděle) 9) Slavnosti medu a vína - Termín: (sobota) 10) Svatováclavské slavnosti - Termín: (sobota), 11) Rozsvícení adventu - Termín: (sobota) 12) Čertohrátky - Termín: (úterý). Farmářské trhy - Termíny: 14.1., 11.2., 11.3., 8.4., 6.5., 20.5., 3.6., 17.6., 1.7., 15.7., 29.7., 12.8., 26.8., 9.9., 23.9., 7.10., , , (soboty). I návrh připravovaných aktivit kulturního Roku malířů včetně instalace pamětní desky malíři O. Blažíčkovi v MČ Slavkovice III. Rada města souhlasí s opětovným oslovením majitelů domů na Vratislavově náměstí za účelem výměny, doplnění vánoční výzdoby svých domů tak, aby i nadále byla vánoční výzdoba na náměstí jednotná a byla zachovaná nastavená koncepce této vánoční výzdoby. K tomuto bodu byla přizvána paní Mgr. Alena Lukášová a paní PhDr. Žofie Řádková.

5 Page 5 of 13 Zpracovatel: PhDr. Žofie Řádková 9. 9/33/RM/2017 Smlouva o pronájmu vývěsní skříňky - Onkologický klub Návrat z.s. Smlouvu o pronájmu vývěsní skříňky č. 6 na Komenského náměstí mezi Městem Nové Město na Moravě a Onkologickým klubem Návrat z.s., Hornická 971, 1439,592 31, Nové Město na Moravě, IČ : , dle přílohy č. 1. Zpracovatel: Petr Ptáček /33/RM/2017 Bytová problematika - vyklizení bytu I. Rada města bere na vědomí podání pana ze dne , č. jednacím NMNM/ s tím, že trvá na vyklizení bytu č. 731/32 na ulici Tyršova v Novém Městě na Moravě. Zpracovatel: Mgr. Zuzana Koudelová /33/RM/2017 Dispozice s majetkem-smlouva o vzájemných právech a povinnostech pro provedení stavby - stavební úpravy BD č.p. 1296, 1297 Mírová, zateplení obvodových stěn uzavření Smlouvy o vzájemných právech a povinnostech pro provedení stavby uzavřené mezi Společenstvím vlastníků jednotek domu ul. Mírová , se sídlem Mírová 1297, Nové Město na Moravě, IČ: , jakožto investorem a městem Novým Městem na Moravě, jakožto vlastníkem pozemku p.č v k.ú. Nové Město na Moravě, jejímž předmětem jsou "Stavební úpravy BD č.p. 1296, 1297 ul. Mírová v Novém Městě na Moravě" - viz příloha Smlouva s vizualizací /33/RM/2017 Dispozice s majetkem - Smlouva zakládající právo provést stavbu ( SFK investor ) -Dodatek č.1

6 Page 6 of 13 uzavření Dodatku č.1 ke Smlouvě zakládající právo provést stavbu ze dne , uzavřené mezi SFK Vrchovina z.s., se sídlem Sportovní 1480, Nové Město na Moravě, IČ: , jakožto investorem a městem Novým Městem na Moravě, se sídlem Vratislavovo nám. 103, Nové Město na Moravě, IČ: , jakožto vlastníkem dotčených pozemků - dle přílohy /33/RM/2017 Dispozice s majetkem- Dohoda o ukončení smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věc. břemene ( Č+ P) + Smlouvy o budoucích smlouvách o zřízení věc. břemen - E.on )- lokalita U zahradnictví 1. uzavření Dohody o ukončení Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene ze dne , spočívající v povinnosti povinného z věcného břemene ( město Nové Město na Moravě) trpět na částech pozemků p.č.2036/1, 2036/12, 2039/1, 2039/2 v k.ú. Nové Město na Moravě umístění distribuční soustavy - elektrického kabelového vedení VN, NN a umístění nové trafostanice v rozsahu vymezeném v situačním plánku, a to ve prospěch oprávněného z věcného břemene ( ) - dle přílohy. 2.uzavření Smlouvy o budoucí smlouvy o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu, spočívající v povinnosti povinného z věcného břemene (město Nové Město na Moravě) trpět na částech pozemků p.č.2036/1, 2036/12 v k.ú.nové Město na Moravě umístění distribuční soustavy- kabelového vedení NN, přípojková skříň, uzemnění, kabelové vedení VN, trafostanice, v rozsahu vymezeném v situačním plánku, a to ve prospěch oprávněného z věcného břemene (E.ON Distribuce, a.s. se sídlem České Budějovice, IČ: ). Právo věcného břemene bude zřízeno na dobu neurčitou, s jednorázovou fin.úplatou ,-Kč + DPH. 3.uzavření Smlouvy o budoucí smlouvy o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu, spočívající v povinnosti povinného z věcného břemene (město Nové Město na Moravě) trpět na části pozemku p.č. 2036/12. v k.ú.nové Město na Moravě umístění distribuční soustavykabelové vedení VN, podpěrný bod sítě VN,v rozsahu vymezeném v situačním plánku, a to ve prospěch oprávněného z věcného břemene (E.ON Distribuce, a.s. se sídlem České Budějovice, IČ: ). Právo věcného břemene bude zřízeno na dobu neurčitou, s jednorázovou fin.úplatou ,-Kč + DPH.

7 Page 7 of /33/RM/2017 Dispozice s majetkem-věcná břemena přes poz. v k.ú. NMNM- E.on (Brněnská, Borovinka) 1. uzavření smlouvy o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu, spočívající v povinnosti povinného z věcného břemene (město Nové Město na Moravě) trpět na částech pozemků p.č.1292, 1275/2 v k.ú. Nové Město na Moravě umístění distribuční soustavy - nového zemního kabelového vedení NN v rozsahu vymezeném v situačním plánku, a to ve prospěch oprávněného z věcného břemene (E.ON Distribuce, a.s. se sídlem České Budějovice, IČ: ). Právo věcného břemene bude zřízeno na dobu neurčitou, s jednorázovou fin.úplatou ,-Kč + DPH. 2. uzavření smlouvy o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu, spočívající v povinnosti povinného z věcného břemene (město Nové Město na Moravě) trpět na části pozemku p.č.2403 v k.ú.nové Město na Moravě umístění distribuční soustavy - kabelového vedení NN v rozsahu vymezeném v situačním plánku, a to ve prospěch oprávněného z věcného břemene (E.ON Distribuce, a.s. se sídlem České Budějovice, IČ: ). Právo věcného břemene bude zřízeno na dobu neurčitou, s jednorázovou fin.úplatou ,-Kč + DPH /33/RM/2017 Dispozice s majetkem - věcné břemeno přes p.č. 2036/1 v k.ú. NMNM ( Kraj Vysočina)- město povinný (kiosková trafostanice - Bělisko) uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě spočívající v povinnosti povinného z věcného břemene - města Nového Města na Moravě, se sídlem Vratislavovo nám. 103, Nové Město na Moravě, IČ: strpět na svém služebném pozemku p.č. 2036/1 v k.ú. Nové Město na Moravě, stavbu "Kiosková trafostanice - podzemní vedení VN", vč. práva vstupu a vjezdu na služebný pozemek pro oprávněného z věcného břemene - Kraj Vysočina, se sídlem Žižkova 57, Jihlava, IČ: za účelem provozování a udržování umístěné inženýrské sítě s tím, že věcné břemeno je zřizováno na dobu neurčitou a bezúplatně.

8 Page 8 of /33/RM/2017 Dispozice s majetkem - výpůjčka částí p.č.81 v k.ú. Olešná na Moravě (od půjčitele ŘSD - chodník) uzavření smlouvy o výpůjčce uzavřené mezi Ředitelstvím silnic a dálnic ČR, státní příspěvková organizace, se sídlem Na Pankráci 546/56, Praha 4 - Nusle, se sídlem Správy - Kosovská 10a Jihlava, IČ: jakožto půjčitelem a městem Novým Městem na Moravě, se sídlem Vratislavovo nám. 103, Nové Město na Moravě, IČ: , jakožto vypůjčitelem, na částech pozemku p.č.81 (dle GP p.č. 81/2 o výměře 8 m2 a p.č. 81/3 o výměře 6 m2) v k.ú. Olešná na Moravě, a to na dobu určitou od , za účelem umnístění stavby chodník v obci Olešná - úsek "A" /33/RM/2017 Dispozice s majetkem - žádost o ukončení nájemního vztahu dohodou - Zbyněk Lopatář ukončení Smlouvy o nájmu nebytových prostor jejímž předmětem je pronájem části objektu č.p. 49 v MČ Rokytno uzaveřené, mezi Městem Nové Město na Moravě, Vratislavovo náměstí 103, Nové Město na Moravě, IČ: , jakožto pronajimatelem a Zbyněk Lopatář, Palachova 1776/5, Žďár nad Sázavou, IČ: , jakožto nájemcem, dne , dohodou ke dni Zpracovatel: Ing. Radek Fila /33/RM/2017 Dispozice s majetkem - kanalizace ul. Luční ( uzavření smlouvy s SVaK Žďársko - investor ) uzavření Smlouvy mezi městem Novým Městem na Moravě, se sídlem Vratislavovo náměstí 103, Nové Město na Moravě, IČ: a Svazem vodovodů a kanalizací Žďársko, se sídlem Vodárenská 2, Žďár nad Sázavou, IČ: , jejímž předmětem je stavba "

9 Page 9 of 13 Nové Město na Moravě - kanalizace ul. Luční RŠ " na pozemcích města p.č.1156/1 a 2394 v k.ú. Nové Město na Moravě - dle přílohy /33/RM/2017 Návrh odprodeje služebních vozidel - aktualizace prodej služebních vozidel z majetku města: Kia Cee d, VIN: U5YHB816ACL a Renault Fluence, VIN: VF1LZBD , a to formou obálkové metody dle přílohy materiálu vždy nejvyšší nabídce a pověřuje starostu a v době jeho nepřítomnosti místostarostu města podpisem příslušných smluv. V případě, že nedojde k prodeji vozidel ani na základě takto upravených podmínek, pověřuje starostu města realizací vlastního prodeje (vč. případného prodeje prostřednictvím např. autobazarů) a uzavření smluv s prodejem souvisejících. Zpracovatel: Ing. Radek Fila /33/RM/2017 Smlouvy o výpůjčce služebních vozidel pro NSS, ZŠ I., ZŠ II., MŠ, ZUŠ, DDM, NKZ a Zdislavu uzavření smlouvy o výpůjčce služebních vozidel města mezi Městem Nové Město na Moravě, Vratislavovo náměstí 103, Nové Město na Moravě jakožto půjčitelem, a 1. NOVOMĚSTSKÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY, Žďárská 68, Nové Město na Moravě, IČ: , 2. Základní umělecká škola Jana Štursy Nové Město na Moravě, příspěvková organizace, Vratislavovo náměstí 121, Nové Město na Moravě, IČ: , 3. Dům dětí a mládeže Nové Město na Moravě, příspěvková organizace, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě, IČ: , 4. Základní škola Nové Město na Moravě, Vratislavovo náměstí 124, okres Žďár nad Sázavou, Vratislavovo náměstí 124, Nové Město na Moravě, IČ: , 5. Základní škola Nové Město na Moravě, Leandra Čecha 860, okres Žďár nad Sázavou, Leandra Čecha 860, Nové Město na Moravě, IČ: , 6. Mateřská škola Nové Město na Moravě, příspěvková organizace, Drobného 299, Nové Město na Moravě, IČ: , 7. Novoměstská kulturní zařízení, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě, IČ: , 8. CENTRUM ZDISLAVA, Radnická 350, Nové Město na Moravě, IČ: , jakožto pronajímatel, a vše to dle přiloženého vzoru Smlouvy o výpůjčce.

10 Page 10 of 13 Zpracovatel: Ing. Radek Fila /33/RM/2017 Informace o průběhu investičních akcí města 2016 a 2017 I. Rada města bere na vědomí předložené informace o průběhu investičních akcí a velkých oprav města v r a informace k akcím v r K tomuto bodu byli přizváni pan Ing. Radek Fila, paní Ing. Dana Wurzelová a pan Ing. Lubomír Kubík. Zpracovatel: Ing. Lubomír Kubík /33/RM/2017 Zahájení veřejné zakázky na dílo "Oprava střechy na objektu č.p.48 v Pohledci" zahájení veřejné zakázky malého rozsahu na údržbové práce "Oprava střechy na objektu č.p.48 v Pohledci", a v této souvislosti: 1.schvaluje předložený návrh zadávacích podmínek a smlouvy o dílo; 2.schvaluje návrh dodavatelů k výzvě pro podání nabídek; 3.pověřuje místostarostu Stanislava Marka a v jeho nepřítomnosti starostu Michala Šmardu, aby jménem města činil úkony směřující k výběru dodavatele prací "Oprava střechy na objektu č.p.48 v Pohledci", a to včetně případného rozhodnutí o vyloučení uchazečů, případného rozhodnutí o zrušení veřejné zakázky a současně jej pověřuje uzavřením smlouvy o dílo a k uzavření jejích případných dodatků. Zpracovatel: Ing. Radek Fila /33/RM/2017 Dopravní koridor pro přeložku silnice I/19 v Novém Městě na Moravě - informace I. Rada města pověřuje místostarostu města podat v rámci projednávaného návrhu 4. aktualizace ZÚR Kraje Vysočina návrh na vyřazení dopravního koridoru pro přeložku silnice I/19 v úseku ulice Brněnské v Novém Městě na Moravě. II. Rada města pověřuje místostarostu města zahájit jednání s Ředitelstvím silnic a dálnic ČR v Jihlavě ohledně zpracování dokumentace (studie) k prověření úprav na úseku silnice I/19 v části stávající ulice Brněnské včetně úprav křižovatky silnic II/360, I/19 a ulice Jánské a včetně nového příjezdu na stávající autobusové nádraží - navázat tak na "Studii bezpečnosti dopravy ulic Masarykova, Budovatelů, Hornická, Křičkova a Soškova v Novém Městě na Moravě".

11 Page 11 of 13 Zpracovatel: Ing. arch. Josef Cacek Pro: 6 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /33/RM/2017 Kontrola plnění úkolů RM I. Rada města bere na vědomí předložené plnění úkolů rady města s tím, že z plnění vypouští úkoly č. 8), 22), 23) a 24) a schvaluje změny úkolů č. 10), 13) a 14) dle návrhu. Zpracovatel: Aneta Linková /33/RM/2017 Informace o činnosti komisí Rady města Nového Města na Moravě I. Rada města bere na vědomí 1.předloženou zprávu z jednání společenské a kulturní komise II. Rada města pověřuje 1.starostu města rozhodnutím o způsobu případné realizace závěrů z jednání společenské a kulturní komise. Zpracovatel: Aneta Linková /33/RM/2017 Výroční zpráva o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím za rok 2016 v příloze předloženou Výroční zprávu o činnosti Města Nové Město na Moravě v oblasti poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění za rok Zpracovatel: Lenka Stará /33/RM/2017 Návrh postupu k obsazení pozice vedoucí/ho odboru investic I. Rada města stanovuje v souladu s ust. 102 odst. 2) písm. j) zák. č. 128/2000 Sb., o obích v platném znění s účinností od celkový počet zaměstannců města Nového Města na Moravě zařazených do MěÚ Nové Město na Moravě na 69,0 úvazků dle organizační struktury uvedené v příloze č. 1 materiálu.

12 Page 12 of 13 Zpracovatel: Mgr. Petr Hanych 28. Diskuze Členové rady diskutovali o: - dodržování plánu zimní údržby( k tomuto tématu byl přizván pan Petr Ptáček), vyjádřili nespokojenost s prováděním údržby nad rámec plánu - dosavadním způsobu najiždění lyžarských tras v letošní sezóně, vyjádřili nespokojenost s dosavadním způsebem a vyžádali si informace od mikroregionu Novoměstsko jako garanta lyžarských tras. Mgr. Jiří Maděra pozval členy rady na závěrečný koncert Janáčkova kvarteta k výročí Vincence Makovského, který se uskuteční dne v aule Gymnázia. Michal Šmarda, starosta města ukončil schůzi v 16:35 hodin. Předkladatel: Šmarda Michal Pro: Proti: Zdrželo se: Nehlasovalo: Výsledek hlasování: Michal Šmarda starosta Stanislav Marek místostarosta Mgr. Petr Hanych tajemník Zapisovatelé: Aneta Linková zapisovatel

13 Page 13 of 13 Ověřovatelé: Bc. Jaroslav Lempera zastupitel

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS budoucí Zápis [59/RM/1.10.201$] Page I of7 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 59. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.70.2018 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 5 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 41. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 21.8.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne:

Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: 12.11.2018 14:35:02/14:35:02/ 2:20 PREZENCE č. 1 Lempera Jaroslav Bc. Lepší NM Přítomen Marek Stanislav SNK obce Přítomen Lepší

Více

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 16 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.6.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

29. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

29. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 29. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 10.10.2016 PREZENCE č. 1 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen

Více

z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 20 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 20.4.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka č. 1 z 10 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 13. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.9.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

35. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

35. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 35. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 13.3.2017 PREZENCE č. 1 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen

Více

ZÁPIS. Rada města Nové Město na Moravě. z 39. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne od 15:00 hodin v zasedaci místnosti

ZÁPIS. Rada města Nové Město na Moravě. z 39. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne od 15:00 hodin v zasedaci místnosti Zápis [39/RM!5.6.2017] Page 1 of 12 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 39. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 5.6.2017 od 15:00 hodin v zasedaci místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS Zápis 45!RMJ6.1I.2O17J Fage I oř6 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 45. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 6.11.2017 od 18:00 hodin v zasedací mistnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 11.4.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

22. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

22. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 22. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 11.4.2016 PREZENCE č. 1 19:14:07 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 13 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 27. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 25.7.2016 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 15 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 23.3.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 18 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 36. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 10.4.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 20 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 18. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.12.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS návrh fyzický Zápis [51/RM/19.3.20l8] Page I Of II Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 51. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 19.3.2018 od 14:30 hodin v zasedací místnosti

Více

36. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

36. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 36. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 10.4.2017 PREZENCE č. 1 14:38:09 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr.

Více

Zápis [31/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [31/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 20 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 31. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 14.11.2016 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS žádost Zápis [54/RM/14.5.2018j Fage I of 17 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 54. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 14.5.2018 od 14:30 hodin v zasedaci místnosti Přítomni:

Více

Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne 7.1.2019 USNESENÍ č. 96/19/RM4 Informace vedení města o proběhlých jednáních informace vedení města o proběhlých jednáních. Zodpovědná osoba:

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS návrh Zápis [57/RM/30.7.2018] Page I Of 13 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 57. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 30.7.2018 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

27. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

27. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 27. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 25.7.2016 PREZENCE č. 1 14:33:48 Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen Marek Stanislav SNK obce

Více

Zápis [13/ZM/ ] Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [13/ZM/ ] Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 7 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 13. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 31.10.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS žádost výsledky Hffn//eiflnflninmnmc7/wpi/ervjce?ncfjnnc7veraweherveracflnntjknnvvTisk 1 82016 Zápis [27/RM!25.7.2016] Page 1 of 3 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 27. schůze Rady města Nové Město

Více

08. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne:

08. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: 08. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: 13.05.2019 14:29:36/14:29:36/ 0:58 14:30:41/14:30:41/ 0:01 PREZENCE č. 1 Lempera Jaroslav Bc. Lepší NM Přítomen Marek Stanislav

Více

z 2. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 2. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 19 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 2. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.12.2014 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7 Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 53-834/2016/OP dne 14.11.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Manželé P., ZR k.ú. Město ZR ul. Veselská,

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

40.Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

40.Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 40.Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 24.7.2017 PREZENCE č. 1 Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen Marek Stanislav SNK obce Přítomen

Více

z 5. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 5. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 19 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 5. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 9.3.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Ing. Navrátilová. Ing. Navrátilová

Ing. Navrátilová. Ing. Navrátilová POŘAD 86. schůze rady města konané dne 26. 3. 2018 1. Přijetí věcného daru Přijetí daru od občanského sdružení VerVia z. s. Základní školou Žďár nad Sázavou, Komenského 6 2. Změna plánu investic Žádost

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS žádost - SPORTOVNÍ Zápis [44/RMĺ30.1O.2017} Page I of 20 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 44. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 30.10.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti

Více

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 84. schůze Rady města Rychvald, dne 21. 08. 2017 Kontrola usnesení 84/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání sportovní komise 84/2. Rada města

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 54. schůze ZÁPIS USNESENÍ 13. LEDNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 54. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni: Hosté:

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

60. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

60. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 60. schůze Rady města Rychvald, dne 24. 10. 2016 Kontrola usnesení 60/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc listopad 2016 60/2. Rada

Více

Zápis. z 13. schůze Rady města Nového Města na Moravě

Zápis. z 13. schůze Rady města Nového Města na Moravě Zápis z 13. schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 4.4.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo náměstí 103 Starosta města zahájil v 15:05 hodin dnešní schůzi rady

Více

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS žádost Zápis [32/Rrvĺ/5.12.2016J Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 32. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 5.12.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni; Omluveni:

Více

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující:

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující: Z á p i s z XXII. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 23.6. 2009 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Starostka města zahájila v 15.33 hod.

Více

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S Page 1 of 12 ustavující Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 1. schůze ustavujícího Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, která se konala dne 10.11.2014 od 16:30 hodin v Kulturním

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 66 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 66 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 66 ze dne 19. 4. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/1741/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1376/2017 Rada

Více

28. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

28. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 28. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 12.9.2016 15:01:41 Bod: 01.Zahájení a schválení programu 15:01:42/15:01:42/ 0:06 PREZENCE č. 1 15:02:35 Kadlec Zdeněk MUDr.

Více

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití Rozšíření vlastnictví u RD č.p. 322 na Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne 4.4.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku Ing. P. M., ZR k.ú.

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 22 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 16. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 6.11.2015 od 13:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 6

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 6 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 6 DNE: 14. 1. 2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 73/2019/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města schvaluje majetkoprávní jednání dle předloženého

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 ZÁPIS z 24. schůze, konané dne 13.11.2013 od 15:00 hodin pracovna starostky, I. patro, Havlíčko nám. 9, Praha 9 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Předsedající: Zdeňka Marková, starostka města. Přítomno 6 členů rady města:

Předsedající: Zdeňka Marková, starostka města. Přítomno 6 členů rady města: Zápis z 84. řádné schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 26. 7. 2010 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Starostka města zahájila ve 14,40 hod. dnešní řádnou

Více

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 109. schůze Rady města Rychvald, dne 15. 06. 2018 Kontrola usnesení 109/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 109/2. Rada města

Více

ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 6 ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo dne 11.7.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Picek Vlastimil,

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 28.4.2014 v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku 4165. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 101/2014-109/2014, dle upravené

Více

Z á p i s č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce dne 10. 9. 2014

Z á p i s č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce dne 10. 9. 2014 Z á p i s č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce dne 10. 9. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

POŘAD 53. schůze rady města konané dne

POŘAD 53. schůze rady města konané dne POŘAD 53. schůze rady města konané dne 14. 11. 2016 1. Přijetí darů Žádost o schválení přijetí darů pro třídy Základní školy Žďár nad Sázavou, Švermova 4 2 Majetkoprávní jednání Anotace viz přiložená tabulka

Více

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 12.2.2018 v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Přítomní: Ing. Radka Formánková - starostka Lumír Konečný - místostarosta. MUDr. Petr Fila-radní,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 24. schůze, konané dne 3. 10. 2012 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

POŘAD 97. schůze rady města konané dne

POŘAD 97. schůze rady města konané dne POŘAD 97. schůze rady města konané dne 8.10.2018 1. Výroční zpráva PO ZŠ Žďár nad Sázavou, Komenského 6 Ředitel PO Základní škola Žďár nad Sázavou, Komenského 6 předkládá dle 2. Návrh rozpočtu PO ZŠ Žďár

Více

21.schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

21.schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 21.schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 21.3.2016 14:54:43 Bod: 01.Zahájení a schválení programu PŘEDKLÁDÁ Šmarda Michal 14:54:46/14:54:46/ 0:01 14:54:48/14:54:48/

Více

Výpis usnesení č. 62 č. 95 z 3. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 62 č. 95 z 3. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 62 č. 95 z 3. schůze Rady města konané dne 10.12.2018 USNESENÍ č. 62/18/RM3 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých jednáních.

Více

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 ZÁPIS z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Kontrola plnění usnesení, informace z komisí 4. Finanční záležitosti

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne 1. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4376/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1647/2017 Rada

Více

POŘAD 90. schůze rady města konané dne

POŘAD 90. schůze rady města konané dne POŘAD 90. schůze rady města konané dne 21.5.2018 1. Conseq zhodnocení portfolia Hosté: Zástupci společnosti Conseq Zhodnocení finančních prostředků 2017-2018 2. Majetkoprávní jednání viz přiložená tabulka

Více

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.06.2016 Číslo: 1167/36 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.06.2016 Číslo: 1168/36 Zodpovídá: OSV Termín: 24.06.2016 odměnu ředitelce

Více

Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015

Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015 Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015 RM-368/12/2015 Rada města Polná schvaluje program schůze v tomto znění: 1. Kontrola usnesení z 11. schůze RM 2. Majetkoprávní

Více

Výpis usnesení č č z 76. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č č z 76. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 2387 č. 2406 z 76. schůze Rady města konané dne 5.2.2018 USNESENÍ č. 2387/18/RM76 Informace vedení města o proběhlých jednáních informace vedení města o proběhlých jednáních. Zodpovědná

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS věcné Zápis 43/RM/9. 10.2017] Fage I MH 2 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 43. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 9.10.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 12. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 18. 06. 2018 Usnesení č. 222/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

Přítomno 6 členů rady města: Zdeňka Marková, Stanislav Marek, MUDr. Zdeněk Kadlec, Mgr. Otakar Německý, Ing. Pavel Král, Marcela Krupicová

Přítomno 6 členů rady města: Zdeňka Marková, Stanislav Marek, MUDr. Zdeněk Kadlec, Mgr. Otakar Německý, Ing. Pavel Král, Marcela Krupicová Poznámka: Zveřejněná je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona 101/2000 Sb., o ochranně osobních údajů v platném znění. Do úplné verze zápisu

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS Zápis [29/Rtvl/1O.IO.2016] Page I ofls Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 29. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 10.10.2016 od 15:15 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS Zápis [20/RM/I.2.2016] Page I 0(16 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 20. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 1.2.2016 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. zasedání Rady města Rychvald, dne 14. 09. 2015 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 26/2. Rada města b e

Více

Přítomno 6 členů rady města: Zdeňka Marková, Stanislav Marek, MUDr. Zdeněk Kadlec, Mgr. Otakar Německý, Ing. Pavel Král, Marcela Krupicová

Přítomno 6 členů rady města: Zdeňka Marková, Stanislav Marek, MUDr. Zdeněk Kadlec, Mgr. Otakar Německý, Ing. Pavel Král, Marcela Krupicová Poznámka: Zveřejněná je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona 101/2000 Sb., o ochranně osobních údajů v platném znění. Do úplné verze zápisu

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2018 konané dne 8. srpna 2018

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2018 konané dne 8. srpna 2018 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2018 konané dne 8. srpna 2018 Přítomni: Mgr. Mrzílková, p. Wiesner, p. Lenc, Mgr. Kořanová Omluveni: Bc. Rajchertová, Ing. Hrodek, Ing. Dominik Za MěÚ: Ing.

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73 DNE: 25. 9. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1216/2017/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2.

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2. U s n e s e n í z 5. jednání rady města ze dne 22.12.2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu. UR/5/1/2014 Schválení programu jednání 1. s c h v a l u j e program 5. jednání rady města Bod

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/19/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 19. 03. 2018 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen rady Ing. Vladislav

Více

Usnesení 77. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 77. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 77. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.10.2013 Číslo 2147 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.10.2013 program schůze dne 07.10.2013 Číslo 2148 Zodpovídá: OdPVV Termín: 30.10.2013 b e r e n a v ě d o

Více

z 3.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 12:30 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov

z 3.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 12:30 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov USNESENÍ z 3.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne 5. 12. 2018 od 12:30 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov Usnesení RaMěst č. 3/1/2018/R z 5. 12. 2018 Schválení investic rozpočtu

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 14. schůze Rady města Uherské Hradiště konané dne /14/RM/2011 Plnění rozpočtu města za první čtvrtletí 2011

PŘEHLED USNESENÍ. 14. schůze Rady města Uherské Hradiště konané dne /14/RM/2011 Plnění rozpočtu města za první čtvrtletí 2011 PŘEHLED USNESENÍ 14. schůze Rady města Uherské konané dne 24.5.2011 202/14/RM/2011 Plnění rozpočtu města za první čtvrtletí 2011 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu města 1. Vzít na vědomí plnění rozpočtu

Více

Zápis ze 18. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis ze 18. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis ze 18. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 12.9.2018 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Ing. Radka Formánková starostka, Lumír Konečný místostarosta, MUDr. Petr Fila radní, Jan

Více

https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S které se konalo dne 29.9.2014

https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S které se konalo dne 29.9.2014 Page 1 of 22 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 29.9.2014 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více