Z Á P I S které se konalo dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S které se konalo dne 29.9.2014"

Transkript

1 Page 1 of 22 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Lubomír Buchta Věra Buchtová JUDr. Libor Černý MUDr. Jindřich Hauk Petr Hubáček MUDr. Jaromír Chroustovský MUDr. Zdeněk Kadlec Mgr. Ladislava Kachlíková Ing. Ilona Komínková Josef Košík Ing. Tomáš Krejčí Ing. František Laštovička Bc. Jaroslav Lempera Mgr. Jiří Maděra Soňa Macháčková Stanislav Marek Zdeňka Marková PaedDr. Milan Pavlík MVDr. Dan Sokolíček Michal Šmarda Ing. Pavel Štorek Helena Zelená-Křížová Šustrová Helena, Mgr. <dle prezenční listiny> <dle prezenční listiny> Mgr. Petr Hanych Michal Šmarda MUDr. Jindřich Hauk Helena Zelená-Křížová V rámci Hovorů s občany byly vzneseny následující dotazy a připomínky: Téma: JUDr. Libor Černý - upozornil na stav pěšiny od boční brány katolického hřbitova směrem k Cihelskému rybníku (u plynárny) a u Kazmírova rybníka - jsou rozblácené, tvoří se kaluže, požádal o sjednání nápravy - drenáže, zaštěrkování Luboš Smetana, referent odboru ISM, konstatoval, že práce jsou již objednány u TS služeb s.r.o., budou zde umístěny svodnice na vodu a plocha bude nově doštěrkována.

2 Page 2 of 22 Starosta města Michal Šmarda požádal jednatele TS služeb s.r.o. Ing. Františka Laštovičku o realizaci v termínu do Téma: paní Sýkorová - dotazovala se na zaměstnanost občanů v Novém Městě na Moravě Starosta města Michal Šmarda k tomuto dotazu sdělil, že vedení města je v kontaktu s Úřadem práce a sociálním odborem a situaci na trhu práce průběžně sleduje. Rovněž spolupracuje s velkými zaměstnavateli ve městě (nemocnice, Medin, Sporten). Statistika nezaměstnanosti se však vede na úrovni bývalých okresů nebo obcí s rozšířenou působností s tím, že mírně stoupá, v našem městě ale pomaleji než v okolních městech. Přímo v Novém Městě je nedostatek pracovních příležitostí, řada občanů za prací dojíždí. Dále konstatoval, že v současné době je na městském úřadě zaměstnáno 6 veřejně prospěšných pracovníků z řad dlouhodobě nezaměstnaných a bude snaha tento počet rozšířit. Téma: pan Lubomír Buchta - dotazoval se k problematice parkovacích míst u staré pošty a před kulturním domem - dle jeho názoru se počet parkovacích míst u staré pošty po rekonstrukci horní části Vratislavova náměstí snížil, což považuje, s ohledem na celkový nedostatek parkovacích míst ve městě, za nevhodné. Dále konstatoval, že placené parkování před kulturním domem je nevyužívané s tím, že by bylo vhodné zpoplatněnou dobu upravit Starosta města k tomuto dotazu konstatoval, že oficielních parkovacích míst po rekonstrukci náměstí u staré pošty neubylo, naopak dle sdělení místostarosty města je zde o 1 parkovací místo více. Umístěné sloupky ale vynutily dodržování dopravních předpisů,před rekonstrukcí zde bylo parkování chaotické a parkovalo se i na místech, která nebyla oficielními parkovacími místa. Tato situace byla nebezpečná i pro chodce. K parkování před kulturním domem starosta města uvedl, že je potřeba situaci vyhodnotit s tím, že dle jeho názoru by stačilo pro účely KD zpoplatnit pouze jednu stranu parkoviště u KD. Téma: paní Sýkorová - poděkovala za organizaci oslav sv. Václava a dále se dotazovala se na záruční lhůty úprav parku v horní části Vratislavova náměstí a sdělila své výhrady k použití písku na cestách v parku. Starosta města konstatoval, že pokud se prokáží chyby v projekčních nebo dodavatelských pracích, bude samozřejmě uplatňováno v rámci záruky sjednání nápravy (dodatečné odvodňovací práce) na jejich náklady. Bohužel současné extrémní počasí, kdy dlouhodobě prší, má svůj vliv na použitý povrch, písek se vymývá. Číslo bodu Bod Komentář /27/ZM/2014/1 Zahájení zasedání K tomuto bodu jednání byli přizváni: I. Zastupitelstvo města volí ověřovatelem zápisu z dnešního zasedání zastupitelstva města paní Helenu Zelenou Křížovou. Zpracovatel: Lenka Stará Pro: 22 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /27/ZM/2014/2 Zahájení zasedání

3 Page 3 of 22 K tomuto bodu jednání byli přizváni: I. Zastupitelstvo města volí ověřovatelem zápisu z dnešního zasedání zastupitelstva města pana MUDr. Jindřicha Hauka. Starosta města pan Michal Šmarda konstatoval, že zápis z předchozího zasedání byl ověřovateli bez připomínek ověřen. Zpracovatel: Lenka Stará /27/ZM/2014/3 Zahájení zasedání K tomuto bodu jednání byli přizváni: program dnešního zasedání zastupitelstva města: 1) Zahájení 2) Činnost Rady města Nového Města na Moravě od do ) Dodatek č. 2 ke smlouvě o úvěru na bazén 4) Výsledky 2. kola výběrového řízení pro poskytnutí půjčky z Fondu rozvoje bydlení v roce ) Schválení investičního příspěvku p.o. Novoměstská kulturní zařízení 6) Obecně závazná vyhláška č. 5/2014 o místním poplatku za komunální odpad 7) Obecně závazná vyhláška č. 4/2014 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných prostranstvích 8) Návrh plánu investičních akcí pro rok ) Zpráva o plnění opatření pro zajištění stabilního ekonomického vývoje hospodaření města na období ) Bytová problematika- prominutí poplatků z prodlení byt č. 540/7 11) Dispozice s majetkem-odprodej BJ v č.p Tyršova ul. V NMNM - privatizace BF 12) Dispozice s majetkem-odprodej p.č. 68/5 a 69/3 v k.ú. Jiříkovice 13) Dispozice s majetkem-odprodej části p.č. 31/1 v k.ú. Olešná 14) Dispozice s majetkem-odprodej pozemků + věcná břemena v k.ú. Pohledec 15) Dispozice s majetkem-bezúplatný převod p.č. 142, 38/3, 38/1, 627 (silnice) v k.ú. Slavkovice z majetku města (dar Kraji Vysočina) 16) Dispozice s majetkem- bezúplatný převod části p.č. 3432/25 (86 m2) v k.ú. NMNM do majetku města (dar od Kraje Vysočina) 17) Dispozice s majetkem-souhlasné prohlášení-převod p.č. 204/5 v k.ú. Studnice u Rokytna z majetku města do majetku ÚZSVM 18) Dispozice s majetkem-souhlasné prohlášení - převod p.č. 311/1 v k.ú. Rokytno z majetku města do majetku ÚZSVM 19) Dispozice s majetkem-odprodej části p.č. 337/1 v k.ú. Jiříkovice 20) Dispozice s majetkem-odprodej p.č.188 v k.ú. Jiříkovice 21) Dispozice s majetkem-odprodej části p.č. 1788/1 v k.ú.nmnm (U jatek)

4 Page 4 of 22 22) Dispozice s majetkem-nákup p.č. 3913/15 v k.ú. NMNM (Medin a.s.) 23) Dispozice s majetkem-odprodej p.č. 1782, 741, 1470 v k.ú. NMNM-pod garážemi 24) Dispozice s majetkem-odprodej části p.č. 3441/3 v k.ú. NMNM (Morea Agri) 25) Dispozice s majetkem-odprodej p.č. 146/4 + dar stavby na ní stojící v k.ú. NMNM ( FSČCE ) 26) Dispozice s majetkem-odprodej části pozemků v k.ú.nmnm (lokalita Nad Městem-svahy) 27) Dispozice s majetkem-odprodej části p.č. 3907(3468 m2) v k.ú. NMNM a části p.č. 454/13(78 m2) v k.ú. Radňovice 28) Návrh na vypořádání infrastruktury lokalita Nad Městem I.-přijetí daru inž. sítí + věc.břemeno 29) Návrh na vypořádání infrastruktury lokalita Nad Městem II.-přijetí daru inž.sítí + nákup/směna pozemků 30) Činnost kontrolního výboru ZM za II. pol ) Diskuse 32) Závěr Zpracovatel: Lenka Stará Pro: 23 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /27/ZM/2014 Činnost rady Města Nového Města na Moravě od do K tomuto bodu jednání byli přizváni: I. Zastupitelstvo města bere na vědomí činnost Rady města Nového Města na Moravě za období od do a nemá k činnosti rady města připomínek. Starosta města pan Michal Šmarda vyzval přítomné členy zastupitelstva města, aby vznesli svoje případné dotazy a připomínky k činnosti rady města za období od do Na dotazy MVDr. Dana Sokolíčka ohledně nově vypsané veřejné zakázky na provozování městské hromadné dopravy odpověděl starosta města, že výsledek veřejné zakázky by měla schvalovat až nová rada města po volbách s tím, že ji může i případně zrušit. Zakázka předpokládá maximální limit ujetých km cca 49 tis. s požadovanou max. cenou 28,-Kč/km. Zpracovatel: Lenka Stará 3. 3/27/ZM/2014 Dodatek č. 2 ke smlouvě o úvěru K tomuto bodu jednání byli přizváni: Vlček Tomáš, Ing.

5 Page 5 of 22 dodatek č. 2 ke smlouvě o úvěru č. 916/13/LCD ze dne dle přílohy č. 1. Starosta města pan Michal Šmarda předložil přítomným členům zastupitelstva města k projednání návrhu dodatku č. 2 ke smouvě o úvěru pro účely výstavby bazénu na Hornické ulici v Novém Městě na Moravě. Tento dodatek stanovuje termín složení částky 15 mil. Kč, tj. 30 % z objemu úvěru, na účet u České spořitelny před prvním čerpáním úvěru. Předsedkyně finančního výboru Ing. Ilona Komínková konstatovala, že finanční výbor uvedenou problematiku projednal na svém zasedání dne a doporučuje zastupitelstvu města návrh dodatku č. 2 k odsouhlasení. Členové zastupitelstva města neměli k předloženému materiálu připomínky a přistoupili k hlasování o navrženém usnesení. Zpracovatel: Ing. Tomáš Vlček Pro: 21 Proti: 0 Zdrželo se: 2 Nehlasovalo: /27/ZM/2014 FRB - výsledky 2. kola výběrového řízení pro poskytnutí půjčky v roce 2014 K tomuto bodu jednání byli přizváni: Vlček Tomáš, Ing. uzavření smluv o zápůjčce mezi městem Nové Město na Moravě jako zapůjčitelem a jednotlivými žadateli uvedenými v příloze č. 1 tohoto materiálu jako vydlužiteli, jejímž předmětem je zapůjčení peněžitých prostředků z Fondu rozvoje bydlení ve výši dle přílohy č. 1 tohoto materiálu. Starosta města pan Michal Šmarda předložil přítomným členům zastupitelstva města k projednání výsledky 2. kola výběrového řízení pro poskytnutí půjčky z Fondu rozvoje bydlení města v roce Město obdrželo ve stanovené lhůtě celkem 3 žádosti o půjčku s celkovým požadavkem na 420 tis. Kč. Předsedkyně finančního výboru Ing. Ilona Komínková konstatovala, že finanční výbor uvedenou problematiku projednal na svém zasedání dne a doporučuje zastupitelstvu města poskytnutí půjček k odsouhlasení. Členové zastupitelstva města neměli k předloženému materiálu připomínky a přistoupili k hlasování o navrženém usnesení. Zpracovatel: Markéta Šrámková Pro: 23 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: 0

6 Page 6 of /27/ZM/2014 Schválení investičního příspěvku NKZ K tomuto bodu jednání byli přizváni: Vlček Tomáš, Ing. poskytnutí investičního příspěvku příspěvkové organizaci Novoměstská kulturní zařízení v částce ,- Kč, určeného na rekonstrukci osvětlení hlavního sálu Kulturního domu. Starosta města pan Michal Šmarda předložil přítomným členům zastupitelstva města k projednání návrh na schválení investičního příspěvku pro p.o. Novoměstská kulturní zařízení, který je určen na realizaci osvětlení hlavního sálu kulturního domu.finanční prostředky ve výši 400 tis. Kč byly schváleny v rozpočtu na rok 2014 jako provozní příspěvek, v průběhu realizace však tento výdaj změnil svůj charakter na investiční, proto je třeba tuto rozpočtovou změnu odsouhlasit zastupitelstvem města. Předsedkyně finančního výboru Ing. Ilona Komínková konstatovala, že finanční výbor uvedenou problematiku projednal na svém zasedání dne a doporučuje zastupitelstvu města investiční příspěvek pro NKZ ve výši ,- Kč k odsouhlasení. Členové zastupitelstva města po diskusi o možnostech jiného umístění či zakrytí plátna a dataprojektoru, přistoupili k hlasování o navrženém usnesení. Zpracovatel: Ing. Tomáš Vlček Pro: 23 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /27/ZM/2014 Obecně závazná vyhláška č. 5/2014 o změně OZV č. 7/2013 o místním poplatku za KO I. Zastupitelstvo města vydává obecně závaznou vyhlášku č.5/2014 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů v předloženém znění. Místostarosta města pan Stanislav Marek předložil přítomným členům zastupitelstva města k projednání návrh vyhlášky města č. 5/2014 o místním poplatku za komunální odpad. Navrhovaná změna vyhlášky je vyvolána připomínkou ministerstva vnitra a nemá vliv na výši poplatku (zůstává nezměněn). V předkládaném návrhu je ministerstvem zjištěný nedostatek odstraněn. Členové zastupitelstva města neměli k předloženému materiálu připomínky a přistoupili k hlasování o navrženém usnesení. Zpracovatel: Marcela Kratochvílová Pro: 23 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /27/ZM/2014 Obecně závazná vyhláška č. 4/2014 k zabezpečení místních záležitostí

7 Page 7 of 22 veřejného pořádku na veřejných prostranstvích K tomuto bodu jednání byli přizváni: Hradil Jiří Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě schvaluje vydat obecně závaznou vyhlášku č. 4/2014 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných prostranstvích, tak jak je uvedena v příloze tohoto materiálu. Starosta města pan Michal Šmarda předložil přítomným členům zastupitelstva města k projednání návrh vyhlášky města č. 4/2014 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných prostranstvích. Návrh nové vyhlášky je předložen na základě připomínky ministerstva vnitra s tím, že v předkládaném návrhu je tento zjištěný nedostatek odstraněn. Členové zastupitelstva města neměli k předloženému materiálu připomínky a přistoupili k hlasování. Zpracovatel: Jiří Hradil Pro: 23 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /27/ZM/2014 Návrh plánu investičních akcí pro rok 2015 K tomuto bodu jednání byli přizváni: Vlček Tomáš, Ing. I. Zastupitelstvo města bere na vědomí navržený plán investic pro rok 2015 ve znění dle přílohy. Starosta města pan Michal Šmarda seznámil přítomné členy zastupitelstva města s návrhem plánu investičních akcí města pro rok MVDr. Dan Sokolíček požádal starostu města o jeho zhodnocení finanční bilance města na další 4 roky. Starosta města konstatoval, že má k této problematice připravenou prezentaci a navrhuje diskutovat na toto téma až v dalším bodě programu, s čímž MVDr. Dan Sokolíček souhlasil. Po krátké diskusi k projednávané problematice přistoupili členové zastupitelstva města k hlasování. Zpracovatel: Ing. Dana Wurzelová 9. 9/27/ZM/2014 Zpráva o plnění opatření pro zajištění stabilního ekonomického vývoje hospodaření města za období K tomuto bodu jednání byli přizváni: I. Zastupitelstvo města bere na vědomí předloženou zprávu o plnění opatření pro zajištění stabilního ekonomického hospodaření města za období Starosta města pan Michal Šmarda seznámil přítomné členy zastupitelstva města se zprávou o plnění opatření pro zajištění stabilního ekonomického vývoje hospodaření města za uplynulé volební období. V rámci tohoto bodu proběhla prezentace starosty města, ve které zhodnotil plnění

8 Page 8 of 22 plánu ozdravných opatření ke stabilizaci hospodaření města. V návaznosti na dotazy MVDr. Dana Sokolíčka proběhla diskuse, která se týkala zejména zlepšených příjmů, možností financování výstavby sportovní haly, rekonstrukce kanalizace v místních částech, revitalizace další části Vratislavova náměstí, přistoupili zastupitelé města k hlasování o projednávané problematice. Zpracovatel: Mgr. Petr Hanych /27/ZM/2014 Bytová problematika- prominutí poplatků z prodlení byt č. 540/7 prominutí části poplatků z prodlení ve výši ,- Kč za pozdní úhrady nájemného včetně služeb spojených s užíváním bytu, nájemci bytu 1+1 č. 540/7 na ul. Drobného v Novém Městě na Moravě, a to s ohledem na skutečnost, že převzala a uhradila celkový dluh na nájemném včetně služeb spojených s užíváním bytu po své matce ve výši Kč a nadále splácí dluh na poplatcích z prodlení. Místostarosta města pan Stanislav Marek předložil přítomným členům zastupitelstva města k projednání návrh na prominutí poplatků z prodlení za pozdní úhrady nájemného a služeb spojených s užíváním bytu za zemřelého nájemníka. Konstatoval, že samotný dluh byl ze strany žadatelky o prominutí poplatků z prodlení zcela splacen a nadále ze strany žadatelky probíhá splácení příslušenství dluhu. Členové zastupitelstva města neměli k předloženému materiálu připomínky a přistoupili k hlasování. Zpracovatel: Marcela Kratochvílová Pro: 23 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem-privatizace BF-odprodej BJ č.p Tyršova (3x) úplatný převod tří bytových jednotek a příslušných podílů na společných částech bytového domu č.p. 726,727,728 a pozemků p.č. 46/1, 46/2, 46/3 v k.ú. Nové Město na Moravě, včetně kupních cen, a to dle přílohy č.1 tohoto materiálu a v souladu s přiloženenými návrhy kupních smluv. Místostarosta města pan Stanislav Marek předložil přítomným členům zastupitelstva města k projednání problematiku dispozic s majetkem města a přítomné seznámil se základními informacemi vztahujícími se k jednotlivým dispozicím s majetkem. Dále konstatoval, že je navrhováno společné hlasování o předložených návrzích usnesení k

9 Page 9 of 22 majetkovým dispozicím pod body č. 11 až 27 programu a požádal přítomné členy zastupitelstva města o sdělení případných výhrad k návrhu na společné hlasování. Členové zastupitelstva města po diskusi, ve které zaznělo doporučení realizovat prodeje majetku města na základě městem objednaných znaleckých posudků, přistoupili ke společnému hlasování /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem-odprodej p.č. 68/5 a 69/3 v k.ú. Jiříkovice- manž.p. úplatný převod pozemků p.č.69/3 (zast.plocha) o výměře 275 m 2 a části p.č.68 (dle GP p.č. 68/5) o výměře 104 m 2 k.ú.jiříkovice u Nového Města na Moravě, a to z majetku města do majetku manželů,, za dohodnutou kupní cenu ,-Kč s tím, že poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je nabyvatel /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem-odprodej části p.č. 31/1 (93 m2) v k.ú. Olešnáp.D. úplatný převod části pozemku p.č.31/1 ( dle GP p.č. 31/5 ) o výměře 93 m 2 k.ú.olešná na Moravě, a to z majetku města do majetku pana, za dohodnutou kupní cenu 7 440,-Kč s tím, že poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je nabyvatel /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem-odprodej pozemků + věcná břemena v k.ú.

10 Page 10 of 22 Pohledec ( MUDr. K.) 1. úplatný převod pozemků - p.č. 102 o výměře 54 m 2, p.č. 104 o výměře 43 m 2, dílu "a" o výměře 79 m 2 a dílu "b" o výměře 80 m 2 z p.č. 106/1 v k.ú. Pohledec, a to z majetku města do majetku, za dohodnutou kupní cenu ,-Kč vč. DPH,-Kč s tím, že poplatníkem daně z nabytí nemovitostí je nabyvatel. 2. uzavření smlouvy o zřízení práva věcného břemene spočívající v povinnosti budoucího povinného z věcného břemene, trpět na části pozemku p.č. 106/5 v k.ú. Pohledec zřízení, umístění, provoz, údržbu, opravy a případné rekonstrukce kanalizace a právo vstupu a vjezdu v kteroukoli denní či noční dobu za účelem okamžitých havárií, správy, údržby nebo rekonstrukce kanalizace a právo vstupu a vjezdu za účelem oprav a údržby objektu č.p. 48 na p.č. 105 v k.ú. Pohledec, a to ve prospěch budoucího oprávněného z věcného břemene - města Nového Města na Moravě, IČ: Věcné břemeno bude zřízeno na dobu neurčitou a jednorázovou finanční úplatou 500,-Kč /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem- p.č. 142, 38/3, 38/1, 627 ( silnice) v k.ú. Slavkovice-dar Kraji Vysočina bezúplatný převod pozemků p.č.142 (4 994 m 2 ), p.č.38/3 (21 m 2 ), p.č.38/1 (1151 m 2 ), p.č.627 ( m 2 ), vše v kultuře ostatní plocha, silnice v k.ú.slavkovice, a to z majetku města Nového Města na Moravě, se sídlem Vratislavovo nám. 103, Nové Město na Moravě, IČ: do majetku Kraje Vysočina, se sídlem Žižkova 57, Jihlava, IČ: /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem- část p.č. 3432/25 (86 m2) v k.ú. NM - přijetí daru od Kraje Vysočina

11 Page 11 of 22 bezúplatný převod části pozemku p.č. 3432/25 (dle GP p.č. 3432/36) o výměře 86 m2 v k.ú. Nové Město na Moravě, a to z majetku Kraje Vysočina, se sídlem Žižkova 57, Jihlava, IĆ: do majetku města Nového Města na Moravě, se sídlem Vratislavvovo nám. 103, Nové Město na Moravě, IČ: /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem - souhlasné prohlášení (p.č. 204/5 v k.ú. Studnice u Rokytna-ÚZSVM) Souhlasné prohlášení uzavřené mezi ČR-Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, zastoupený Mgr.Ivo Popelkou, ředitelem Územního pracoviště Brno, IČ: a městem Novým Městem na Moravě, se sídlem Vratislavovo nám.103, Nové Město na Moravě, IČ: , jejímž předmětem je převod pozemku p.č.204/5 ost. plocha, ost.komunikace v k.ú. Studnice u Rokytna, a to z majetku města do majetku ČR-Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových - dle přílohy /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem - souhlasné prohlášení - p.č. 311/1 v k.ú. Rokytno (ÚZSVM ) Souhlasné prohlášení uzavřené mezi ČR-Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, zastoupený Mgr.Ivo Popelkou, ředitelem Územního pracoviště Brno, IČ: a městem Novým Městem na Moravě, se sídlem Vratislavovo nám.103, Nové Město na Moravě, IČ: , jejímž předmětem je převod pozemku p.č. 311/1 ost. plocha, silnice v k.ú.rokytno na Moravě, a to z majetku města do majetku ČR-Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových - dle

12 Page 12 of 22 přílohy /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem-odprodej části p.č. 337/1 v k.ú. Jiříkovice -p.ž. úplatný převod části pozemku p.č.337/1 ( dle GP p.č. 337/3 ) o výměře 86 m 2 k.ú.jiříkovice u Nového Města na Moravě, a to z majetku města do majetku, za dohodnutou kupní cenu 6 880,-Kč s tím, že poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je nabyvatel /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem-odprodej p.č.188 v k.ú. Jiříkovice manž.s. úplatný převod pozemku p.č.188 o výměře 182 m2 v k.ú.jiříkovice u Nového Města na Moravě, a to z majetku města do majetku manželů za dohodnutou kupní cenu ,-Kč s tím, že kupující budou poplatníkem daně z nabytí nemovité věci /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem - odprodej části p.č. 1788/1 v k.ú.nmnm (U jatek) zveřejnění záměru města směnit část pozemku p.č.1788/1 - díl "a" o výměře 8 m 2 z majetku města za část pozemku p.č.1788/4 - díl "b" o výměře 9 m 2 a odprodat z majetku města

13 Page 13 of 22 část pozemku p.č.1788/1 ( dle GP p.č. 1788/11) o výměře 77 m 2 s tím, že část pozemku p.č. 1788/1 ( dle GP p.č. 1788/10 ) o výměře 795 m 2 v k.ú. Nové Město na Moravě si město prozatím ponechá ve svém vlastnictví /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem-nákup p.č. 3913/15 v k.ú. NMNM (Medin a.s.) úplatný převod pozemku p.č. 3913/15 (258 m 2 ) -ost. komunikace v k.ú. Nové Město na Moravě, a to z majetku MEDIN, a.s., se sídlem Vlachovická 619, Nové Město na Moravě, IČ: do majetku města, za dohodnutou kupní cenu Kč s tím, že město uhradí správní poplatek za návrh na vklad do KN a podá a uhradí daň z nabytí nemovitosti /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem-úplatný převod p.č. 1782, 741, 1470 v k.ú. NMNMpod garážemi 1. úplatný převod pozemku p.č.1782( (zast. plocha a nádvoří) o výměře 25 m 2 v k.ú. Nové Město na Moravě, a to z majetku města do majetku paní, za dohodnutou kupní cenu 8 750,-Kč s tím, poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je nabyvatel. 2. úplatný převod pozemku p.č.741( (zast. plocha a nádvoří) o výměře 20 m2 v k.ú. Nové Město na Moravě, a to z majetku města do majetku pana za dohodnutou kupní cenu 7000,-Kč s tím, že poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je nabyvatel. 3. úplatný převod pozemku p.č.1470 ( zast. plocha a nádvoří ) o výměře 19 m 2 v k.ú. Nové Město na Moravě, a to z majetku města do majetku manželů, za dohodnutou kupní cenu 6 650,- Kč s tím, že poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je nabyvatel.

14 Page 14 of 22 body programu č. 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem - odprodej části p.č. 3441/3 v k.ú. NMNM - Morea Agri 1. uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene, spočívajícího v právu přístupu a příjezdu přes částí pozemků p.č. 3441/3 a p.č. 3441/8 ( dle GP) ve prospěch oprávněného (města) - vlastníka pozemku p.č. 3441/7 (dle GP) v k.ú. Nové Město na Moravě, a to na dobu neurčitou, bezúplatně a v rozsahu dle situačního plánku. 2. úplatný převod části p.č.3441/3 o výměře 1820 m 2 a části p.č. 3441/3 o výměře 1720 (dle GP označena jako p.č. 3441/8 ) v k.ú.nové Město na Moravě, a to MOREA AGRI VYSOČINA, spol.s r.o., se sídlem Maršovice 87, Nové Město na Moravě, IČ: , za dohodnutou kupní cenu ,-Kč s tím, že celková kupní cena bude uhrazena nejpozději do a poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je kupující /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem - odprodej p.č. 146/4 + dar stavby na ní stojící v k.ú. NMNM ( FSČCE ) úplatný převod části pozemku p.č.146/2 ( dle GP p.č. 146/4 ) o výměře 77 m 2 v k.ú. Nové Město na Moravě, a to z majetku města do majetku Farního sboru Českobratrské církve evangelické v Novém Městě na Moravě, se sídlem Křenkova 151, Nové Město na Moravě, IČ: , za dohodnutou kupní cenu ,-Kč s tím, že kupující uhradí správní poplatek spojený s vkladem vlastnického práva do katastru nemovitostí a prodávající je poplatníkem daně z nabytí nemovitosti. I bezúplatný převod stavby přístupového schodiště do areálu evangelického hřbitova umístěné na části pozemku p.č.146/2 ( dle GP p.č. 146/4 ) o výměře 77 m 2 v k.ú. Nové Město na

15 Page 15 of 22 Moravě, a to z majetku města do majetku Farního sboru Českobratrské církve evangelické v Novém Městě na Moravě, se sídlem Křenkova 151, Nové Město na Moravě, IČ: , přičemž hodnota daru činí ,-Kč vč.dph. Poplatníkem daně z nabytí nemovité věci je obdarovaný. body programu č. 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem- odprodej části pozemků v k.ú.nm (lokalita Nad Městem-svahy) úplatný převod pozemků v k.ú. Nové Město na Moravě, a to část p.č. 3394/1 ( dle GP 3394/177) o výměře 225 m 2, manželům za dohodnutou kupní cenu 2 250,-Kč, část p.č. 3394/1 (dle GP 3394/178) o výměře 505 m 2, panu,, za dohodnutou kupní cenu 5050,-Kč, díl "g" o výměře 274 m 2 z p.č. 3394/1 a díl "f" o výměře 2 m 2 z p.č. 3394/40 ( dle GP 3394/179) panu za dohodnutou kupní cenu ,-Kč, díl "e" o výměře 4 m 2 z p.č. 3394/1, díl "d" o výměře 36 m 2 z p.č.3394/40 a díl "c" o výměře 254 m 2 z p.č. 3406/9 ( dle GP 3406/57) za dohodnutou kupní cenu ,-Kč, díl "b" o výměře 266 m 2 z p.č. 3406/6 a díl "a" o výměře 91 m 2 z p.č. 3406/9 ( dle GP 3406/58 ),, za dohodnutou kupní cenu ,-Kč, část p.č.3406/6 o výměře 322 m2 ( dle GP 3406/59 ) manželům,, za dohodnutou kupní cenu ,-Kč, část p.č. 3406/6 o výměře 183 m 2 ( dle GP 3406/60) paní, za dohodnutou kupní cenu ,-Kč s tím, že všichni kupující budou poplatníky daně z nabytí nemovitých věcí a uhradí správní poplatek spojený s návrhem na vklad do katastru nemovitostí /27/ZM/2014 Dispozice s majetkem-odprodej části p.č. 3907(3468 m2) v k.ú. NMNM a části p.č. 454/13(78 m2) v k.ú. Radňovice (KK)

16 Page 16 of 22 úplatný převod části pozemku p.č.3907( dle GP p.č.3907/2 ) - lesní pozemek o výměře 3468 m 2 v k.ú. Nové Město na Moravě a části p.č. 454/13 ( dle GP p.č. 454/36) - lesní pozemek o výměře 78 m2 v k.ú. Radňovice, a to z majetku města do majetku, za dohodnutou kupní cenu ,-Kč s tím, že kupující bude poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí /27/ZM/2014 Návrh na vypořádání infrastruktury Nad Městem I.-přijetí daru inž. sítí+věcné břemeneno (T.K.) K tomuto bodu jednání byli přizváni: tajemnik, Hanych Petr, Mgr. revokaci usnesení přijatého na zasedání zastupitelstva města č.30 dne pod bodem jednání 13.9.), části I.: "Zastupitelstvo města Nového Města na Moravě schvaluje přijetí daru, a to komunikace pozemní, kanalizace trubní a veřejné osvětlení v rozsahu 27 ks sloupů VO na pozemcích p.č. 3394/12, 3394/13, 3394/14,3394/27, 3394/55,3409, 3410/4 v k.ú. Nové Město na Moravě a p.č. 229/2, 229/3,229/15 v k.ú. Maršovice u Nového Města na Moravě v celkové hodnotě 19, ,--Kč (z toho: komunikace pozemní ,35 Kč, kanalizace trubní ,06 Kč a veřejné osvětlení ,48 Kč), a to od dárců - dle přílohy darovací smlouvy, která bude podepsána po předání (dárcem obdarovanému) dokladu o poskytnutí záruky na darované věci v délce trvání nejméně 3 roky a po nabytí právní moci kolaudačních rozhodnutí případně souhlasů na darované věci a po odstranění vad a nedodělků zjištěných při kolaudačních řízeních darovaných věcí ", vyjma části výše uvedeného usnesení, a to přijetí daru veřejného osvětlení v rozsahu 27 ks sloupů VO, které již bylo ze strany dárců městu převedeno na základě darovací smlouvy ze dne I uzavření darovací smlouvy mezi dárci panem a městem jako obdarovaným, jejímž předmětem je darování komunikace pozemní a kanalizace trubní dešťové na pozemcích v k.ú. Nové Město na Moravě a v k.ú. Maršovice u Nového Města na Moravě, v celkové hodnotě ,92Kč (z toho: komunikace pozemní ,69Kč, kanalizace trubní dešťová ,23Kč ) blíže specifikované v návrhu darovací smlouvy uvedené v příloze tohoto materiálu.

17 Page 17 of 22 II uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě spočívající v povinnosti budoucího povinného z věcného břemene pana strpět na svých budoucích služebných pozemcích p.č. 3389/1, p.č. 3935/12 vše v k.ú. Nové Město na Moravě, vedení inženýrské sítě-kanalizace trubní dešťové, vč. práva vstupu a vjezdu na budoucí služebné pozemky budoucího oprávněného z věcného břemene Města Nového Města na Moravě a jeho dodavatelů za účelem provozování a udržování umístěné inženýrské sítě, a to vše dle podmínek specifikovaných v návrhu smlouvy o smlouvy budoucí o zřízení věcného břemene uvedené v příloze tohoto materiálu, s tím, že věcné břemeno je zřizováno na dobu určitou - na dobu životnosti inženýrské sítě a s jednorázovou finanční úplatou ze strany města ve výši 500,-Kč. IV. Zastupitelstvo města schvaluje změnu katastrální hranice mezi k.ú. Nové Město na Moravě a k.ú. Maršovice u Nového Města na Moravě dle souhlasu se změnou hranic pana a pana ze dne a mapové přílohy uvedené v příloze tohoto materiálu, s tím, že v případě, že tato změna hranice nepovede po hranicích pozemků, nechá město na své náklady pro katastrální úřad vyhotovit příslušný oddělovací geometrický plán. Místostarosta města pan Stanislav Marek předložil přítomným členům zastupitelstva města k projednání návrh na vypřádání infrastruktury v lokalitě Nad Městem tzv. I. etapy. Materiál je předkládán návaznosti na výsledek červnového zasedání zastupitelstva města a ve vazbě na předběžnou dohodu s investory na předání této části infrastruktury. Materiál obsahuje návrh na uzavření darovací smlouvy s investory, na základě kteréby město do svého majetku přijalo zejm. pozemní komunikaci a dešťovou kanalizaci v ul. Nad Městem s tím, že by se o uvedenou infrastrukturu po přijetí do majetku města již plně staralo město. Část infrastruktury umístěné na cizích pozemcích je v materiálu navrženo ošetřit věcným břemenem. Členové zastupitelstva města, po krátké diskusi o způsobu hlasování jednotlivých bodů navrhovaného usnesení, neměli k materiálu připomínky, ani ze strany přítomných investorů nezazněla žádná připomínka a bylo tedy hlasováno o předloženém návrhu usnesení. Pro: 23 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /27/ZM/2014/1 Návrh na vypořádání infrastruktury lokalita Nad Městem II - přijetí daru inž. sítí + nákup/směna pozemků K tomuto bodu jednání byli přizváni: tajemnik, Hanych Petr, Mgr.

18 Page 18 of 22 - přijetí daru od pana do majetku města, jehož předmětem jsou pozemní komunikace, celá stezka pro chodce a cyklisty, parkovací stání, chodníky a vjezdy na pozemky, kanalizace dešťová trubní, veřejné osvětlení, sadové úpravy, projektové dokumentace, nepovolená stavba prodloužení komunikace na ulici Jedlová o 37m a nepovolená stavba 4 stožárů VO (3ks na ul. Smrková a 1ks na ul. Jedlová), tak jak je předmět daru dále specifikován v čl. 2 návrhu darovací smlouvy a mapové příloze "Nad Městem II. etapa ZM" a uzavření smluv o smlouvách budoucích a řádných smluv na zřízení věcného břemene uvedených v čl. 2 bodu 2), 3) návrhu darovací smlouvy. Přijetí daru je možné realizovat případně prostřednictvím uzavření i samostatných darovacích smluv na jednotlivé funkční celky předmětu daru, vždy však za podmínky vyřešení i právních vztahů k pozemkům pod přejímanou infrastrukturou. Místostarosta města pan Stanislav Marek předložil přítomným členům zastupitelstva města k projednání návrh na vypořádání infrastruktury v lokalitě Nad Městem tzv. II. etapy s tím, že materiál je předkládán ve vazbě na proběhlá pracovní jední s investory. Materiál obsahuje návrh na přijetí daru - zejm. pozemní komunikace, stezky pro chodce a cyklisty, parkovací stání, chodníky a vjezdy na pozemky, dešťovou kanalizaci, veřejné osvětlení, sadové úpravy, projektovou dokumentaci i nepovolené stavby prodloužení komunikace na ulici Jedlová a nepovolené stavby 4 stožárů veřejného osvětlení ve zbývající části lokality do majetku města. Vzhledem k tomu, že část infrastruktury je umístěna na pozemících investorů, kteří převod daru podmiňují i vypořádáním svých pozemků, je navrhováno přijmout případně i části infrastruktury, které by byly samostatnými funkčními celky, a u kterých by byly vypořádány práva města k pozemkům. Součástí materiálu jsou i návrhy investorů na vypořádání jejich pozemků pod infrastrukturou a návrh reagující na podnět investorů k nově připravovanému územnímu plánu města. Členové zastupitelstva města se v rámci diskuse dotazovali na rozsah předmětu daru, na části předmětu daru umístěné na pozemících investorů a případný způsob ošetření práv k pozemkům investorů i na pozemky, které investoři navrhují směnit. V rámci diskuse vystoupil za investory a konstatoval, že infrastrukturu chtějí darovat jako celek. Po proběhlé diskusi bylo následně hlasováno o jednotlivých částech návrhu usnesení. JUDr. Libor Černý po hlasování k bodu 29.1.uvedl, že z důvodu střetu zájmu nebude v projednávaném bodě hlasovat. Zpracovatel: Mgr. Petr Hanych Pro: 22 Proti: 1 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /27/ZM/2014/2 Návrh na vypořádání infrastruktury lokalita Nad Městem II - přijetí daru inž. sítí + nákup/směna pozemků K tomuto bodu jednání byli přizváni: tajemnik, Hanych Petr, Mgr. I. Zastupitelstvo města souhlasí - s vypořádáním pozemků investorů pana

19 Page 19 of 22 pod infrastrukturou, a to podle návrhu 1. kupní a směnné smlouvy ze dne předložené investory - tj. odkoupením pozemků investorů p.č. 3394/146, 3406/35, 3406/43, 3406/18, 3406/13, 3406/53 vše v k.ú. Nové Město na Moravě a p.č. 229/23, 229/22 v k.ú. Maršovice u Nového Města na Moravě nacházejících se pod infrastrukturou ze strany města za celkovou kupní cenu ,-Kč (tj. cca 1170,-Kč/m2) a směnnou pozemků města p.č. 229/41 (5m2) v k.ú. Maršovice u Nového Města na Moravě za pozemky investorů p.č. 229/22 (119m2), 229/12 (3m2) vše v k.ú. Maršovice u Nového Města na Moravě Zpracovatel: Mgr. Petr Hanych Pro: 1 Proti: 11 Zdrželo se: 11 Nehlasovalo: 0 Usnesení bylo: Zamítnuto /27/ZM/2014/3 Návrh na vypořádání infrastruktury lokalita Nad Městem II - přijetí daru inž. sítí + nákup/směna pozemků K tomuto bodu jednání byli přizváni: tajemnik, Hanych Petr, Mgr. I. Zastupitelstvo města souhlasí - s vypořádáním pozemků investorů pana pod infrastrukturou, a to podle návrhu 1. smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě a směnné smlouvy ze dne předložené investory, na základě které by došlo -nejpozději do k uzavření řádné smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu vést přes budoucí služební pozemek inženýrskou síť, provozovat ji a udržovat a s tím souvisejícím právem vstupu a vjezdu města jako budoucího oprávněného z věcného břemene či jeho dodavatelů na budoucí služební pozemek ve vlastnictví investorů za účelem provozu inženýrské sítě, její údržby, oprav a rekonstrukce, a to za jednorázovou finanční úhradu ze strany města investorům (povinným z věcného břemene) ve výši ,-Kč splatnou nejpozději ke dni podpisu řádné smlouvy o zřízení věcného břemene -ke směně pozemnků města p.č. 229/41 (5m2) v k.ú. Maršovice u Nového Města na Moravě za pozemky investorů p.č. 229/22 (119m2), 229/12 (3m2) vše v k.ú. Maršovice u Nového Města na Moravě Zpracovatel: Mgr. Petr Hanych Pro: 0 Proti: 14 Zdrželo se: 9 Nehlasovalo: 0

20 Page 20 of 22 Usnesení bylo: Zamítnuto /27/ZM/2014/4 Návrh na vypořádání infrastruktury lokalita Nad Městem II - přijetí daru inž. sítí + nákup/směna pozemků K tomuto bodu jednání byli přizváni: tajemnik, Hanych Petr, Mgr. I. Zastupitelstvo města souhlasí - s vypořádáním pozemků investorů pana pod infrastrukturou, a to podle návrhu 1. směnné smlouvy ze dne předložené investory - tj. směnnou pozemků města dílu "a" o výměře 948m2 z pozemku p.č. 2036/1 a dílu "b" o výměře 1352m2 z pozemku p.č. 2036/12 vše v k.ú. Nové Město na Moravě (lokalita v zahradnictví) a dále p.č. 229/41 (5m2) v k.ú. Maršovice u Nového Města na Moravě za pozemky investorů p.č. 3394/146 (107m2), 3406/35 (322m2), 3406/43 (217m2), 3406/18 (342m2), 3406/13 (829m2), 3406/53 (9m2) vše v k.ú. Nové Město na Moravě a dále za pozemky p.č. 229/23 (182m2), p.č. 229/22 (119m2), p.č.229/12 (3m2) vše v k.ú. Maršovice u Nového Města na Moravě Zpracovatel: Mgr. Petr Hanych Pro: 1 Proti: 11 Zdrželo se: 11 Nehlasovalo: 0 Usnesení bylo: Zamítnuto /27/ZM/2014/5 Návrh na vypořádání infrastruktury lokalita Nad Městem II - přijetí daru inž. sítí + nákup/směna pozemků K tomuto bodu jednání byli přizváni: tajemnik, Hanych Petr, Mgr. I. Zastupitelstvo města ukládá jednat s investory panem o vypořádání jejich pozemků pod jimi zbudovanou infrastrukturou v lokalitě Nad Městem za ceny a podmínky v čase a místě obvyklé." (doplňující návrh usnesení předložený starostou města) Starosta města pan Michal Šmarda, vzhledem k tomu, že nebyl členy zastupitelstva města přijat žádný z návrhů investorů na majetkové vypořádání pozemků, předložil doplňující návrh, na základě kterého by mohlo dále být ze strany města jednáno s investory o vypořádání pozemků pod částí infrastruktury. o tomto bodu bylo prohlášeno za zmatečné (viz. záznam z jednání, hlasování č. 19), vzhledem k tomu, že JUDr. Libor Černý měl v úmyslu proti doplňujícímu návrhu starosty města vznést protinávrh, avšak nestihl jej přednést v rámci diskuse. Starosta města Michal Šmarda tedy nechal následně hlasovat o protinávrhu JUDr. Černého: "Zastupitelstvo města Nového Města na Moravě ukládá radě města jednat s investory panem

21 Page 21 of 22 o vypořádání jejich pozemků pod jimi zbudovanou infrastrukturou v lokalitě Nad Městem." Vzhledem k tomu, že portinávrh JUDr. Černého nebyl přijat, bylo znovu hlasováno o původním návrhu starosty města. Zpracovatel: Mgr. Petr Hanych Pro: 19 Proti: 0 Zdrželo se: 3 Nehlasovalo: /27/ZM/2014/6 Návrh na vypořádání infrastruktury lokalita Nad Městem II - přijetí daru inž. sítí + nákup/směna pozemků K tomuto bodu jednání byli přizváni: tajemnik, Hanych Petr, Mgr. I. Zastupitelstvo města ukládá jednat s investory panem o vypořádání jejich pozemků pod jimi zbudovanou infrastrukturou v lokalitě Nad Městem (protinávrh k doplňujícímu návrhu starosty města předložený JUDr. Liborem Černým) Zpracovatel: Mgr. Petr Hanych Pro: 4 Proti: 10 Zdrželo se: 8 Nehlasovalo: 1 Usnesení bylo: Zamítnuto /27/ZM/2014/7 Návrh na vypořádání infrastruktury lokalita Nad Městem II - přijetí daru inž. sítí + nákup/směna pozemků K tomuto bodu jednání byli přizváni: tajemnik, Hanych Petr, Mgr. I. Zastupitelstvo města souhlasí s tím, že se bude v rámci projednávání návrhu nového územního plánu města zabývat požadavkem pana na rozšíření bytové výstavby směrem k rybníku Koupaliště uvedeným v jejich dopise "Harmonogramu kroků vedoucích k dokončení všech dosavadních etap výstavby lokality Nad Městem" ze dne , a skrze zařazení pozemků p.č. 3394/28 a 3394/13 v k.ú. Nové Město na Moravě ve vlastnictví investorů do ploch určených k bydlení Zpracovatel: Mgr. Petr Hanych Pro: 12 Proti: 0 Zdrželo se: 7 Nehlasovalo: /27/ZM/2014 Činnost kontrolního výboru ZM za II. pol K tomuto bodu jednání byli přizváni: Hanych Petr, Mgr. I. Zastupitelstvo města bere na vědomí činnost kontrolního výboru za II. pol a výsledky kontrol vyhlášek města Nového Města

22 Page 22 of 22 na Moravě Předsedkyně kontrolního výboru paní Věra Buchtová seznámila přítomné členy zastupitelstva města s činností kontrolního výboru za II. pol Členové zastupitelstva města neměli k předloženému materiálu připomínky a přistoupili k hlasování o navrženém usnesení. Předkladatel: Věra Buchtová Zpracovatel: Aneta Linková Pro: 21 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: Diskuse Starosta města pan Michal Šmarda poděkoval pracovníkům úřadu, příspěvkových organizací a společností města i přítomným zástupcům veřejnosti za konstruktivní a otevřené jednání v tomto volebním období s tím, že členům zastupitelstva města poděkuje osobně po ukončení dnešního zasedání. Předkladatel: Starosta Pro: 0 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: 0 Výsledek hlasování: Nevzniklo 32. Závěr Starosta města pan Michal Šmarda ukončil v hod. dnešní zasedání zastupitelstva města. Předkladatel: Starosta Pro: 0 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: 0 Výsledek hlasování: Nevzniklo

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 15 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 23.3.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 16 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.6.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující:

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující: Z á p i s z XXII. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 23.6. 2009 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Starostka města zahájila v 15.33 hod.

Více

Zápis z VIII. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 30.10.2007

Zápis z VIII. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 30.10.2007 Zápis z VIII. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 30.10.2007 Hovory s občany Téma: Privatizace městských bytů Téma: Rekonstrukce městských bytů určených k privatizaci Téma:

Více

z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 20 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 20.4.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S Page 1 of 12 ustavující Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 1. schůze ustavujícího Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, která se konala dne 10.11.2014 od 16:30 hodin v Kulturním

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM.

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM. ZÁPIS Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 03.09.2012 Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM. Starosta Ing. Jiří Houdek zahájil jednání v 18:02 hodin, přivítal členy zastupitelstva,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Přítomni, omluveni: dle prezenční listiny Zasedání zastupitelstva městyse bylo zahájeno v 18.00 hodin v prostorách zasedací místnosti

Více

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zápis č. Z-07/14.18 ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zahájení Starosta obce Jan Pijáček přivítal všechny přítomné na zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov. Předsedající, starosta

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014

Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014 Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014 Jednání zastupitelstva se konalo od 18.15 hod., ukončeno bylo ve 20.15 hod. Jednání řídil starosta p. J. Macháček. 1) Zahájení Starosta

Více

Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát

Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Starosta města Kunštát MVDr. Zdeněk Wetter zahájil 21. zasedání Zastupitelstva

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 11.4.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 5 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 41. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 21.8.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU konaného dne 26. 8. 2015 v sále multifunkčního centra Trojzemí 1. PŘÍTOMNOST ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Přítomnost při zahájení:

Více

Zápis č.30. Omluveni: Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Jan Kocourek, Ing. Bohumil Ondřich, MUDr. Ivan Říha

Zápis č.30. Omluveni: Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Jan Kocourek, Ing. Bohumil Ondřich, MUDr. Ivan Říha Zápis č.30 z 30. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 19.9.2005, konaného od 13.00 hodin v prostorách Radničního sálu Staré radnice v Prachaticích Přítomni: Ing. Jan Bauer, Ing. Jan Beran, Ing.

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS budoucí Zápis [59/RM/1.10.201$] Page I of7 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 59. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.70.2018 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Č.j.: MUOS/02082/2016 Upravený zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Kontrola úkolů 4.

Více

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu.

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. Pan starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva v 18.05 hodin. Konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno, byli

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 30. 11. 2004 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007

Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007 Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007 Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 3.9.2007 Přítomno: 14 členů zastupitelstva, omluvena p. Tučková

Více

RM 23. 1147/07 Finanční rozpočtová opatření města Šumperka č. IX roku 2007

RM 23. 1147/07 Finanční rozpočtová opatření města Šumperka č. IX roku 2007 Spis.zn.: 84176/2007 Č.j.: 85190/2007 USNESENÍ z 23. schůze rady města Šumperka ze dne 30. 8. 2007. Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 27. zasedání dne 26. 9. 2006 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Soubor usnesení - 10/ZM/2012

Soubor usnesení - 10/ZM/2012 Soubor usnesení - 10/ZM/2012 Konáno dne: 21.11.2012 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 10/426/ZM/12 - Návrhová

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014 Bod programu: 8 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Účast zastupitelů: 16 při zahájení, celkem 18 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 16:00 hodin ad

Více

Přijatá usnesení z 9. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 20.4.2011

Přijatá usnesení z 9. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 20.4.2011 Přijatá usnesení z 9. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 20.4.2011 Usnesení 09/01/11R: RM vyhlašuje záměr pronájmu pozemků p.č. 499 orná půda o výměře 1774 m2, p.č. 500 ost. plocha o výměře 534

Více

Hlasovani na 14 zastupitelstvu města ze dne 26 4 2012

Hlasovani na 14 zastupitelstvu města ze dne 26 4 2012 HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 26.4.2012 15:08:41 01.01 Návrhová komise Ing. Petr Krill ODS 8 Nepřítomen Mgr. Alena Hlavešová KSČM 14 Pro Petr Král ČSSD 12 Nehlasoval Mgr. Renata Slavotínková ČSSD 17 Nepřítomen

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 14 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 10. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 9.5.2016 od 16:00 hodin v Kulturním domě Nové Město na Moravě

Více

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program.

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program. Z Á P I S o průběhu V. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.12.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila V. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Město Lipník nad Bečvou. schválilo na svém 2. zasedání 14.12.2010 následující. usnesení

Město Lipník nad Bečvou. schválilo na svém 2. zasedání 14.12.2010 následující. usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 2. zasedání 14.12.2010 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 268. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Přijatá usnesení z 3. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 25. ledna 2012

Přijatá usnesení z 3. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 25. ledna 2012 Přijatá usnesení z 3. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 25. ledna 2012 Usnesení 03/01/12R: RM doporučuje ZM schválit projekt III. etapy regenerace panelového sídliště a souhlasí s podáním žádosti

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 7/2011 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 14.11.2011 v 17.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

Z Á P I S. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 29.04.2010 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát

Z Á P I S. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 29.04.2010 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 29.04.2010 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Ad 1) Starosta města Kunštát Mgr.Pavel Göpfert zahájil 3. zasedání Zastupitelstva

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z IX. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 22.10.2015 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/IX/15: ZM schvaluje program dnešního

Více

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing.

Více

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing. Kokeš,

Více

Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015

Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015 Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Doubravice, které se konalo dne 23. září 2015 v zasedací místnosti OÚ v Doubravici upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 ZO/04/2009 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, starostka Zastupitelé : Mgr. Petr Blažek, Ing. Jaroslav Egrmajer, pan

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 10 Datum : 30.10.2013

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 10 Datum : 30.10.2013 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 10 Datum : 30.10.2013 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 30.10.2013 Program: 1. Příprava rozpočtu pro r. 2014 2. Návrh rozpočtového opatření č. 7 3.

Více

KONANÉ DNE 09. 02. 2015

KONANÉ DNE 09. 02. 2015 Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 09. 02. Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar místostarosta Mgr. Vladimíra Hoření člen rady Ing. Vladislav

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m

M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 2 /2008 konané dne 05.02.2008 v zasedací místnosti na MěÚ v Bystřici n.p. v 16.00 hodin Přítomni

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z VI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. ČERVNA 2015

ZÁPIS A USNESENÍ Z VI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. ČERVNA 2015 ZÁPIS A USNESENÍ Z VI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. ČERVNA 2015 Přítomni: viz prezenční listina (příloha č. 1) Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.00 hod. Jednání

Více

Z Á P I S. z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově

Z Á P I S. z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově Z Á P I S z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta Ing. Stanislav Munduch Z celkového počtu 7 zvolených

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 07.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 12 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 5. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 21.9.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Usnesení č.2/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Obříství, konaného 22.3.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Usnesení č.2/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Obříství, konaného 22.3.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Usnesení č.2/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Obříství, konaného 22.3.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni dle prezenční listiny : p. Zimová, p. Šulcová, p. Hyka, p. Vohlídalová,

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Z Á P I S č. 8. Návrh programu::

Z Á P I S č. 8. Návrh programu:: Z Á P I S č. 8 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. prosince 2007 od 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015 Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015 Jednání zastupitelstva se konalo od 18:10 hod., bylo ukončeno v 19:30 hod. Jednání vedl starosta p. J. Macháček. 1) Zahájení Starosta

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 19, které se konalo dne 8.9.2014 v 18,00 hodin v kulturním domě v Bludově

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 19, které se konalo dne 8.9.2014 v 18,00 hodin v kulturním domě v Bludově Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 19, které se konalo dne 8.9.2014 v 18,00 hodin v kulturním domě v Bludově Přítomni: Ing. Jaroslav Balhar, doc.phdr. Stanislav Balík, Ph.D., Ing. Radek Březina, Jaroslav

Více

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: omluvena: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

Podkladové materiály pro jednání 6. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 26.06.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I

Podkladové materiály pro jednání 6. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 26.06.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I Podkladové materiály pro jednání 6. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 26.06.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I 1 materiál do jednání zastupitelstva města dne: 26. 06. 2014

Více

Město HORNÍ SLAVKOV. Z Á P I S (anonymizovaný)

Město HORNÍ SLAVKOV. Z Á P I S (anonymizovaný) Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S (anonymizovaný) z V. zasedání Zastupitelstva města v Horním Slavkově, konaného dne 04. listopadu 2013 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu v Horním Slavkově

Více

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 1 Z Á P I S z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

B/ Rekonstrukce v domech s byty v majetku města (projekty v rámci IPRM) Usnesení č. 3635/2009 (119/6)

B/ Rekonstrukce v domech s byty v majetku města (projekty v rámci IPRM) Usnesení č. 3635/2009 (119/6) - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s ze 119. jednání Rady města

Více

Usnesení z 32. jednání ZM dne 17.03.2014 1

Usnesení z 32. jednání ZM dne 17.03.2014 1 USNESENÍ Z 32. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 17.03.2014 Program 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu. 26/2014-32 2. Zpráva o plnění usnesení rady města

Více

ZÁPIS z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

ZÁPIS z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 ZÁPIS z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.45 hod. Přítomni: Ing. Bednář, V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková,

Více

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jiří Hložek, Nepřítomni: Petr

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 21.03.2016 212/10/ZM/2016 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 10. zasedání Zastupitelstva města Kolína

Více

Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis z VIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 17. 3. 2016

Zápis z VIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 17. 3. 2016 Zápis z VIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 17. 3. 2016 Číslo ZO: VIII/2016 Přítomno zastupitelů: 14 Nepřítomni a omluveni: Vrbata Jakub Přítomno občanů: 23 K bodu

Více

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17. Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.30 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 17

ZÁPIS A USNESENÍ č. 17 Program: 1) Zahájení ZÁPIS A USNESENÍ č. 17 ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 24. 2. 2016 od 18,00 hod. v budově Obecního domu Nepolisy 2) Určení zapisovatele a ověřovatele Přítomno:

Více

Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva města Hanušovice dne 02.09.2015

Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva města Hanušovice dne 02.09.2015 Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva města Hanušovice dne 02.09.2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zahájení: 16:00 hodin Ukončení: 18.00 hodin Ověřovatelé zápisu: Vlastislav Machula, ing. František

Více

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, František Lorenc, Mgr. Ladislav Šnajdr, MUDr. Richard Valta, MUDr.

Více

Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003

Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003 Přítomni: členové zastupitelstva města Ing. Jan Bartošek, MUDr. Ludmila Brzková, Mgr. Roman Fabeš, Milena Kopečná, RNDr. Stanislav Máca,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.1.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje majetku města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 24. zasedání 15.06.2010 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

z 7. zasedání zastupitelstva města Oslavany

z 7. zasedání zastupitelstva města Oslavany Č.j.: MUOS/02575/2015 U p r a v e n ý z á p i s z 7. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.09.2015, v zasedací místnosti MěÚ Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Kontrola

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice Zasedání zastupitelstva obce Petrovice zahájil v 18.00 hodin starosta

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 60. schůzi dne 27. 6. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis č.32. Omluveni: Ing. Miroslav Bojanovský, Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Ivan Říha

Zápis č.32. Omluveni: Ing. Miroslav Bojanovský, Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Ivan Říha Zápis č.32 z 32. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 8.11.2005, konaného od 14.00 hodin v prostorách Radničního sálu Staré radnice v Prachaticích Přítomni: Ing. Jan Bauer, Ing. Jan Beran, MUDr.

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 10 Členů ZO Omluveni: 1 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel : Martin Bárta

Více

USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 23. června 2015 v 16 hodin v malém sále MKZ v Uničově

USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 23. června 2015 v 16 hodin v malém sále MKZ v Uničově USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 23. června 2015 v 16 hodin v malém sále MKZ v Uničově UZ01/5/2015 Schválení programu 5. zasedání Zastupitelstva města Uničova schvaluje

Více

Zápis z 27. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim

Zápis z 27. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim Zápis z 27. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim Datum a místo konání: 12. května 2014 ve 14.00 hod., zasedací místnost tajemníka, budova ul. Pardubická 67 Přítomní: viz prezenční listina,

Více

o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 08. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1.

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1. Zápis č. 10 z veřejného jednání ZM konaného dne 27.08.2012 od 17.00 hodin v předsálí komorního sálu divadla Přítomni:Mgr. Havlík, Mgr. Stolzová, MUDr. Duchan, Mgr. Šnajdr. MUDr. Kučera, Petr Beránek, Bc.Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015 Přítomni: p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, p. Wiesner, Mgr. Mrzílková, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Svobodová

Více

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, (viz prezenční listina), pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková Omluven: 1 člen Program: 1. Zahájení (určení zapisovatelky, schválení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-169-036-14 ze dne 19.8.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-169-036-14 ze dne 19.8.2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-169-036-14 ze dne 19.8.2014 Záměry prodeje pozemků, jejichž součástí jsou bytové domy, v rámci privatizace obecního bytového fondu ve vlastnictví

Více

Z á P is. v restauraci v Libkově.

Z á P is. v restauraci v Libkově. Obec Libkov 34506 Kdyně Z á P is ze zasedání zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 28.12.2015 v 19:00 hodin v restauraci v Libkově. Přítomni: Bc. Černý Vladimír, Pf1anzer Jan, Černá Barbora, Tauscherová

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 1) Zahájení zasedání ZO Zasedání Zastupitelstva obce Podolí (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce panem

Více

Město Pohořelice. ad 2) Kontrola úkolů. ad 3) Interpelace členů rady. Zápis z 53. schůze rady města konané dne 24. 10. 2012

Město Pohořelice. ad 2) Kontrola úkolů. ad 3) Interpelace členů rady. Zápis z 53. schůze rady města konané dne 24. 10. 2012 Město Pohořelice Zápis z 53. schůze rady města konané dne 24. 10. 2012 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Mgr. Janičatová, Mgr. Polák, Petr Hemala, Ing. Kudrna, Mgr. Plevzová, MVDr. Michalica tajemník

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek.

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 7 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, která se konala dne 26.04.2007 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jaroslav, Kudrna Josef, Vobrová Drahoslava, Brunnerová Alena, Kálal Robert, Ing. Vladimír

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Konaného dne 22. 7. 2015 v 17:00 hod. v obřadní místnosti Obecního úřadu Kunčina Přítomní zastupitelé: Miroslav Kubín, Josef Beneš, Zdeněk Henych,

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12.12. 2012

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12.12. 2012 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12.12. 2012 Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

Usnesení č.5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Obříství, konaného 23.6.2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni:

Usnesení č.5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Obříství, konaného 23.6.2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Usnesení č.5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Obříství, konaného 23.6.2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny : Omluveni: 1 (p. Krumpholc) Hosté: 4 Zastupitelstvo:

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání Zastupitelstva města Přeštice konaného dne 7.2.2008 v Kulturním zařízení v Přešticích, Masarykovo nám.

Z Á P I S. z 10. zasedání Zastupitelstva města Přeštice konaného dne 7.2.2008 v Kulturním zařízení v Přešticích, Masarykovo nám. Z Á P I S z 10. zasedání Zastupitelstva města Přeštice konaného dne 7.2.2008 v Kulturním zařízení v Přešticích, Masarykovo nám. 311 1. Zahájení v 19.00 hodin Přítomno: 12 členů ZM (viz prezenční listina)

Více