ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA"

Transkript

1 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 3/2017 konaného dne 25. května 2017 od hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Lenka Bláhová, Jana Brunerová, Zdeněk Ježek, Ivo Dundáček, Bc. Marek Hanzlík, Jaroslav Prokš, Mgr. František Roček, Nepřítomni: Ing. Leoš Bláha, Mgr. F. Šafránek Hosté: J. Dolejší, J. Salák Zapisovatel: Ing. Lenka Bláhová Ověřovatelé: Ivo Dundáček, Mgr. František Roček Zasedání zastupitelstva obce zahájil místostarosta M. Hanzlík, který přivítal členy zastupitelstva obce a omluvil starostu obce z jednání zastupitelstva. Místostarosta oznámil počet přítomných členů ZO (v hod. bylo přítomno 6 členů zastupitelstva). Zastupitelstvo je usnášeníschopné. Bod Koupě pozemku p. D. bude projednán na příštím zasedání ZO. Aktuálně byly přidány na program dnešního zasedání ZO tyto body Územní plán obce a Anketa městys. PROGRAM ZASEDÁNÍ: 1. Obecní úřad - provoz kanceláře 2. Rozpočtové opatření č.1/ Rozpočet ZŠ 4. Výsledek hospodaření základní školy 5. Účetní uzávěrka základní školy 6. Parkovné 7. Soudní řízení - Grano s.r.o. 8. Smlouva o dílo - oprava opěrné zdi 9. Smlouva o dílo - oprava komunikace u školy 10. Zaměření a PD kamenná zeď u ZŠ 11. Prodej pozemku p. P. 12. Územní plán obce - změna územního plánu 13. Anketa městys Návrh usnesení č. 20/2017: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO č. 3/2017. Výsledek hlasování: PRO: 6 hlasů Usnesení č. 20/2017 bylo přijato.

2 1. Obecní úřad-provoz kanceláře Od je v dlouhodobé pracovní neschopnosti účetní obce paní M. M. a od je také v dlouhodobé pracovní neschopnosti, kromě malé výjimky, starosta obce pan Ing. Leoš Bláha. Běžný provoz obce a kanceláře obce zajišťuje matrikářka paní A. K. a místostarosta p. M. Hanzlík. Z těchto důvodů pracuje v současné době obecní úřad v jakémsi nouzovém režimu, ale úřední dny pondělí a středa od 7:00 do 17:00 zůstávají. V ostatní dny je úřad v provozu v úterý do 15:00 a ve čtvrtek a pátek do 14:00. Občany v této situaci žádáme o pochopení. V se dostavil pan Ježek. 2. Rozpočtové opatření 1/2017 Místostarosta obce předložil OZ k schválení rozpočtové opatření č. 1/2017, které upravuje rozpočet obce k Rozpočtovým opatřením byly zvýšeny příjmy o ,60Kč, výdaje byly navýšeny o ,60Kč a financování se snížilo o ,-Kč. Změna rozpočtu nastala zejména připsáním na účet a zaúčtováním daru obci ve výši 1,5 mil. Kč. Rozpočtové opatření č. 2/2016 je součástí zápisu ze zasedání ZO. Návrh usnesení č. 21/2017: ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 1/2017. Usnesení č. 21/2017 bylo přijato. 3. Rozpočet ZŠ a rozpočtový výhled ZŠ Základní škola v Lipnici nad Sázavou poskytla jako příspěvková organizace obce rozpočet na rok 2017 a rozpočtový výhled na období Oba materiály byly zveřejněny na webových stránkách obce. 4. Výsledek hospodaření ZŠ za rok 2016 Za rok 2016 vykázala zřizovaná organizace (ZŠ, ZUŠ a MŠ) zisk ve výši ,69 Kč v hlavní činnosti a zisk v hospodářské činnosti organizace ve výši ,28 Kč. Celkový zisk za rok 2016 po odečtení ztráty za rok 2015 činí ,25 Kč. Zisk bude převeden na účet obce (zřizovatele). Návrh usnesení č. 22/2017: ZO schvaluje výsledek hospodaření příspěvkové organizace Základní školy, Základní umělecké školy a Mateřské školy Lipnice nad Sázavou za rok 2016 ve výši ,25 Kč. Zastupitelstvo obce schvaluje převedení zisku zřizované organizace na účet obce. Usnesení č. 22/2017 bylo přijato.

3 5. Účetní uzávěrka školy za rok 2016 Ředitelka ZŠ, ZUŠ a MŠ Lipnice nad Sázavou předložila k schválení roční uzávěrku, rozvahu, přílohu rozvahy, výkaz zisku a ztrát příspěvkové organizace za rok Uvedené dokumenty jsou přílohou zápisu. Návrh usnesení č. 23/2017: ZO schvaluje účetní uzávěrku příspěvkové organizace Základní školy, Základní umělecké školy a Mateřské školy Lipnice nad Sázavou za rok 2016 bez výhrad a schvaluje návrh rovnoměrného odpisového plánu na rok 2016 v celkové výši ,- Kč/rok, prováděného měsíčně (392 Kč / měsíc). Usnesení č. 23/2017 bylo přijato. 6. Parkovné Vzhledem k problémům se získáváním brigádníků na výběr parkovného na náměstí obce, navrhujeme změnu období, kdy se bude parkovné vybírat a to pouze na období dvou měsíců od července do srpna. Ostatní ustanovení přílohy Nařízení č. 5/2005 Ceníku za stání silničních motorových vozidel na určených úsecích místních komunikací z zůstávají v platnosti. Návrh usnesení č. 24/2017: ZO schvaluje nový Ceník za stání silničních motorových vozidel na určených úsecích místních komunikací. Usnesení č. 24/2017 bylo přijato. 7. Soudní řízení - Grano s.r.o. Okresní soud v Havlíčkově Brodě vynesl dne částečný rozsudek č.j. 105 C 21/ ve věci žaloby společnosti Grano Skuteč s.r.o., kterou se žalobce domáhal na obci Lipnici nad Sázavou zaplacení částky ve výši ,70 Kč včetně DPH za údajné vícepráce provedené při stavbě Regulace dopravy a parkování II. etapa na náměstí. Částečným rozsudkem bylo rozhodnuto, že žaloba ve výši ,70 Kč (bez DPH) se zamítá a obec není povinna tuto částku žalobci uhradit stejně jako úrok z prodlení. O zbývající částce Okresní soud rozhodne v konečném rozsudku. Soud rozhodoval kromě jiného na základě velmi podrobně zpracovaného důkazního materiálu, který z velké části zpracovala zastupitelka Ing. Lenka Bláhová. Obecní zastupitelstvo paní zastupitelce děkuje za odvedenou práci. Rozsudek potvrdil, že nárok společnosti Grano Skuteč s.r.o. byl neoprávněný, jak obec tvrdila od počátku sporu. Další postup ve věci bude konzultován s právním zástupcem obce. 8. Smlouva o dílo - oprava opěrné zdi, poz. č. 2220/8 a 1715 Dne proběhlo vyhodnocení výzvy k předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Stavbu opěrné zdi na pozemcích

4 č. 2220/8 a 1715, kterou předložili 2 zájemci. Nejvýhodnější nabídku podal Karol Sukeník a to za cenu ,-Kč bez DPH. Návrh usnesení č. 25/2017: ZO schvaluje uzavření smlouvy o dílo na Stavbu opěrné zdi na pozemcích č. 2220/8 a 1715 s Karolem Sukeníkem za cenu ,- Kč bez DPH. Usnesení č. 25/2017 bylo přijato 9. Smlouva o dílo - oprava komunikace u školy Dne proběhlo vyhodnocení výzvy k předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Oprava místních komunikací Lipnice nad Sázavou - SO01 Komunikace u školy, kterou předložili 2 zájemci. Výběrové řízení na veřejnou zakázku bylo zadáno podle projektové dokumentace na opravu komunikace, kterou zpracoval autorizovaný projektant Ing. L. Matějka. Nejvýhodnější nabídku podala společnost Swietelski stavební s.r.o. a to za cenu ,-Kč bez DPH. Návrh usnesení č. 26/2017: ZO schvaluje uzavření smlouvy o dílo na Oprava místních komunikací Lipnice nad Sázavou-SO01 Komunikace u školy se společností Swietelski stavební s.r.o. za cenu ,- Kč bez DPH. PROTI: 0 hlasů hlasů Usnesení č. 26/2017 nebylo přijato. 10. Zaměření a PD kamenná zeď u ZŠ Na minulém zasedání ZO bylo zadáno místostarostovi, aby zajistil nabídku na projektovou dokumentaci na opravu svahové zdi pod panelovou cestou u ZŠ. Nabídku zpracoval arch. M. Hanzl autor projektu na příjezdovou komunikaci k hradu. Celková cena za projektovou dokumentaci na opravu zdi byla nabídnuta v celkové výši ,- Kč. Návrh usnesení č. 27/2017: ZO schvaluje zpracování projektové dokumentace a zaměření kamenné zdi u ZŠ za celkovou cenu ,- Kč. Usnesení č. 27/2017 bylo přijato. 11. Prodej pozemku p. M.P. Pan M. P. požádal o odkoupení části pozemku parc. č. 2220/8 o výměře 57m2, který přiléhá k jeho domu čp. 92. Záměr prodeje byl řádně vyvěšen na úřední desce obce.

5 Byl zpracován oddělovací geometrický plán č /2008, kterým byl oddělen požadovaný pozemek pod parc. č. 2220/47 o výměře 57m2. Návrh usnesení č. 28/2017: ZO schvaluje prodej pozemku parc. č. 2220/47 o výměře 57m2 panu M. P., Lipnice nad Sázavou za 100,-Kč/m2. Usnesení č. 28/2017 bylo přijato. 12. Územní plán obce-změna územního plánu ZO se seznámilo s důvody pořízení změny č. 1 Územního plánu Lipnice nad Sázavou: Důvodem pořízení změny územního plánu je záměr Krajské správy a údržby silnic Vysočiny, příspěvkové organizace realizovat rekonstrukci silnice III/34740 v úseku Lipnice n. S. Dolní Město. Z důvodu potřeby umístit související stavby (propustky, apod.) částečně do ploch s rozdílným způsobem využití (NL) plochy lesní, je nutné upravit podmínky využití těchto ploch. Dalším důvodem pro pořízení změn územního plánu je potřeba aktualizovat umístění lokality pro vybudování čistírny odpadních vod v souladu s připravovanou projektovou dokumentací. Návrh usnesení č. 29/2017: ZO schvaluje: 1. Ve smyslu ustanovení 6 odst. 5 písm. a) ve spojení s 44 písm. a) zákona č.183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen stavební zákon), pořízení změny č. 1 Územního plánu Lipnice nad Sázavou, která bude spočívat ve změně podmínek využití v plochách s rozdílným způsobem využití (NL) Plochy lesní tak, aby tyto podmínky umožnovaly umístění staveb veřejné dopravní infrastruktury. Změna územního plánu bude dále řešit umístění lokality pro vybudování čistírny odpadních vod v souladu s aktualizovanou projektovou dokumentací. 2. Ve smyslu ustanovení 6 odst. 5 písm. f) ve spojení s 47 odst. 1 stavebního zákona, že určeným zastupitelem pro pořízení změny č. 1 Územního plánu Lipnice nad Sázavou bude pan Bc. Marek Hanzlík, místostarosta obce. 3. ve smyslu ustanovení 6 odst. 1 písm. c) stavebního zákona žádá Obecní úřad obce s rozšířenou působností Městský úřad Havlíčkův Brod (dále jen "úřad územního plánování") o pořízení změny č. 1 územního plánu Lipnice nad Sázavou. Usnesení č. 29/2017 bylo přijato.

6 13. Anketa městys Elektronické ankety, zda má naše obec požádat o udělení (navrácení) titulu městys, se zatím zúčastnilo na 83 osob, z nichž pro schválení žádosti se vyslovilo 48 osob, 5 osobám je to jedno a 32 osob se vyjádřilo proti tomuto návrhu. Dále pro schválení se vyjádřily 4 osoby osobně na obecním úřadě. Anketa ještě dále pokračuje. Závěrem: Místostarosta poděkoval přítomným zastupitelům za účast na jednání a v hodin zakončil jednání ZO. Termín příštího zasedání zastupitelstva obce je stanoven na Ověřovatelé zápisu: p. I. Dundáček... p. Mgr. F. Roček... Místostarosta: Bc. Marek Hanzlík...

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2017 konaného dne 29. června 2017 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Lenka Bláhová, Jana Brunerová, Ivo

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 8/2017 konaného dne 18. prosince 2017 od 17.00 hodin na obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, paní

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2018 konaného dne 22. ledna 2018 od 17.00 hodin na obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, paní

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2014

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2014 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2014 konaného dne 28. května 2014 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová,

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2017 konaného dne 26. září 2017 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, paní

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 13/2012 konaného dne 6. prosince 2012 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: DiS. Luboš Berger, Ing. Leoš Bláha,

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012 konaného dne 4. října 2012 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS., Ing. Leoš Bláha,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 5/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 28/2012 bylo přijato.

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 5/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 28/2012 bylo přijato. ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2012 konaného dne 12. dubna 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš, Ing. Bláhová Lenka,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013 konaného dne 10. ledna 2013 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: DiS. Luboš Berger, Ing. Leoš Bláha,

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích.

ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích. zá P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích. Přítomni: Josef Prudík, Marie Procházková, Ivana

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova :

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 27. 06. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, JUDr. M. Hruška, Ing. K.

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Omluveni: Ing. Ledvinka Tomáš zastupitel Ing. Horký Ladislav - zastupitel

Omluveni: Ing. Ledvinka Tomáš zastupitel Ing. Horký Ladislav - zastupitel ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 8/2012 konaného dne 25. července 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš - starosta Bc.

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 22. 5. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno : 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

U S N E S E N Í. 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích 337/2013 Zastupitelstvo obce Dvorce schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEDOKLUKY DNE 20. 07. 2015 V 18:00 VE STŘEDOKLUKÁCH PŘÍTOM NÍ: Duchajová, Červenka, Gutová, Chvoj, Kozel, Melíšek, Paznocht. Omluveni: Barbier, Hlava, Chvoj po bodu

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne 20. 6. 2016 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr ZÁPIS č.2 /2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo v pondělí 16. dubna 2018 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního domu. Přítomno šest zastupitelů a pět občanů. 1. PROGRAM JEDNÁNÍ

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod. Přítomni: Korek Vladimír, Havelka Pavel, Illek František, Vališ Vladimír (příchod v 17.10 hod.), David

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 22. 5. 2017 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski,

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 6/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 38/2012 bylo přijato.

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 6/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 38/2012 bylo přijato. ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 6/2012 konaného dne 10. května 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš, Ing. Bláhová Lenka,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 20.5.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdlová, Rajdl, Dědek,

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013 konaného dne 18. dubna 2013 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS., Ing. Leoš Bláha,

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června /2018/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června /2018/ZM I. ZM bere na vědomí: USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června 2018 05/2018/ZM 05.2018/13ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Přítomni zvolení zastupitelé: K bodu 1

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Přítomni zvolení zastupitelé: K bodu 1 Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 9.5. 2016 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková, Dana Vyštejnová, Petr Velich,Milan Hlavatý,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2016 konaného dne 24. května 2016 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Jana Brunerová, Ivo Dundáček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích. OBEC VLASTIBOŘICE Vlastibořice 23, 463 44 Sychrov info@vlastiborice.cz www.vlastiborice.cz Tel.:485 146 025 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne 18.4.2012 v kulturním domě ve

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 10.5.2017 Místo konání: kancelář obecního úřadu Přítomni: starosta Vladimír Med místostarosta Josef Smejkal členové zastupitelstva Helena

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka,p.Halák.,p. Svoboda

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie,

Více

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší (příchod

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 12. 1. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (2 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (2 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Čj.169/2017 5 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (2 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 24. 3. 2017 od 18.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v Domě kultury v Chroustově

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v Domě kultury v Chroustově Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 28.6. 2012 v 19.00 hod. v Domě kultury v Chroustově Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, Ing. Ivana Lisnerová, ing. Karel Mužátko,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 8.3.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 6 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z 44. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 44. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 44. veřejného jednání ZO Ostrá dne 17.9. na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál (do 19:20), Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil (od

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Č.j. 572/2018/OURU Počet listů: 8 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: Program:

Č.j. 572/2018/OURU Počet listů: 8 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: Program: Č.j. 572/2018/OURU Počet listů: 8 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 101.2.1 Program: ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 25.6.2018 od 19.00 hod. Nezveřejněné

Více

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne 12.4.2016 Přítomni: Josef Šimonovský, Mgr. Petr Kozohorský, Šárka Kočová, Mgr. Martina Volfová, Zdeněk Žaloudek, Josef Pecka, Josef Tesárek. Program:

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis z veřejného zasedání

Zápis z veřejného zasedání Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 3/2015 ze dne 11. 5. 2015 od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomni: dle prezenční listiny Zapisovatel: Pavel Marek Ověřovatelé: Marie Antonyová,

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Zápis z řádného zasedání ZO dne 9. 5. 2016, zahájeno v 18:00 hod., ukončeno v 19,30 hod Přítomni: 7, M. Počekajlová až od 18,10 hod. Hosté: Ilona Janušková, Jan Blaško, Petra Farářová Veselá, Martin Farář,

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více