Často kladené otázky: ÚSTŘEDNA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Často kladené otázky: ÚSTŘEDNA"

Transkript

1 Často kladené otázky: ÚSTŘEDNA 1. Co je Ústředna? Ústředna je spolu s vedlejší budovou zastřešeného Náměstí součástí areálu Trojhalí Karolina. V budově Ústředny se nachází sportoviště. Celý areál je ve vlastnictví a správě zájmového sdružení Trojhalí Karolina. 2. Mohu si Ústřednu pronajmout pro konání akce? Ústředna je primárně určena pro sportování. Jsme ale připraveni prostory Ústředny pronajmout pro realizaci různých druhů akcí od sportovního turnaje po firemní večírek. 3. Jak si mohu Ústředna pronajmout? Nejjednodušší způsob, jak nás můžete kontaktovat, je obrátit se na obchodního manažera Ústředny. Kontaktní osobou je Michal Fázik, michal.fazik@trojhali.cz. Další kontakty naleznete na našich webových stránkách Kontakty. 4. Je možné si pronajmout pouze část Ústředny? Ano i toto je možné, pokud nebudete pro svoji akci potřebovat celý prostor Ústředny, je možné si pronajmout pouze část (například hřiště pro turnaj atd.). 5. Jaká je využitelná plocha Ústředny? Využitelná plocha Ústředny je m2. 6. Jaká je kapacita Ústředny? Kapacita Ústředny je až 350 osob. 7. Jaké akce mohu v Ústředně realizovat? Prostor Ústředny je uzpůsoben pro nepřeberné možnosti od sportovních utkání a zápasů, koncertu, výstav, konferencí, teambuildingu, natáčení až po galavečer nebo firemní večírek. V minulosti jsme byli místem konání několika významných akcí jako je natáčení Dobrého rána s ČT, pravidelně se u nás koná Barista cup a nejrůznější sportovní turnaje. Více o akcích externích klientů naleznete pod tímto odkazem Fotogalerie akcí klientů. 8. Jaká je cena pronájmu? Kalkulace ceny vždy závisí na více faktorech. Pro sestavení kalkulace je nutné zjistit technické požadavky akce, harmonogram akce, požadovaný mobiliář atd. Proto jsme schopni celkovou kalkulaci sestavit až po obdržení Vašich požadavků, které je nejlepší probrat na osobní schůzce. 9. Co vše je zahrnuto v ceně pronájmu? Vaše bezpečnost a spokojenost je pro nás na prvním místě. Proto je po celou dobu trvání akce k dispozici garant akce za Trojhalí produkce, technik a velitel požární hlídky. Po celou dobu je akce monitorovaná v základním režimu ostrahy (1 osoba monitoruje kamery a 1 osoba je na obchůzce od 8:00 do 22:00 a další od 22:00 do 8:00). K dispozici jsou také

2 základní služby recepce. V ceně máte také k dispozici produkční sklad o výměře cca 48 m2 a vybavenou sportovní kavárnu. Samozřejmostí je připojení Wi-Fi a připojení LAN od společnosti PODA, které je privátní s garantovanou rychlostí přenosu dat. Případné změny dle požadavků jsou účtovány zvlášť. 10. Co není zahrnuto v ceně pronájmu? Samostatnou položkou je úklid na akci, úklid po akci včetně strojového čištění a navýšení kapacity kontejnerů a odvoz odpadů. Energie a voda jsou řešeny paušální platbou. Také případná požární hlídka, pokrytí kobercem a další produkční služby (viz následující otázka) jsou účtovány zvlášť. 11. Mohu se na Vás obrátit i s požadavky ohledně cateringu, ozvučení a jiných služeb? Jsme schopni Vám zajistit i služby, které v kalkulaci nejsou, a které dodáváme na vyžádání: Požární hlídka (nutná pro akci nad 300 osob) Ostraha nad rámec základního režimu (parkovači aj.) Úklidové služby Ozvučení, osvětlení, podium a jiná technika Catering Mobiliář, který nemáme v majetku, umíme zajistit a ocenit na základě konkrétních požadavků. 12. Co když ještě nemám jasnou představu o akci? I na takovou situaci jsme připraveni a umíme pro Vás udělat produkci eventu na klíč. 13. Je zde možnost parkování? Pokud ano, kolik je k dispozici parkovacích míst? Ano, u objektu Trojhalí Karolina je veřejné parkoviště, které se může v průběhu konání akce uzavřít a vznikne tak až 100 parkovacích míst. V případě potřeby je možné se spojit s obchodním centrem Nová Karolina a využít jejich podzemní parkoviště o kapacitě 500 parkovacích míst a více.

3 Mapa č.1: Půdorys - parkování 14. Je v budově Ústředny Wi-Fi? Ano i na toto jsme připraveni a veškeré prostory jsou pokryty sítí Wi-Fi od společnosti PODA veřejnou a privátní s garantovanou rychlostí datového přenosu. V případě požadavku máme k dispozici privátní LAN připojení s garantovanou rychlostí datového přenosu. 15. Je budova Ústředny bezbariérová? Ano, veškeré prostory Trojhalí Karolina jsou bezbariérové. 16. Jaká je dostupnost Trojhalí? Nacházíme se v centru Ostravy hned vedle obchodního centra FORUM Nová Karolina na adrese K Trojhalí 3361/5. Pár kroků od Trojhalí se nachází zastávka MHD "Karolina", ze které se lze dostat snad do všech částí Ostravy. 300 metrů vzdušnou čarou je vzdálená vlaková stanice Ostrava Střed. Kde je Trojhalí?

4 Mapa č.2: Navigační mapa 17. Nabízí Ústředna možnost zázemí? Ano, prostory Ústředny jsou uzpůsobeny tak, aby byly vhodné pro konání jakékoliv akce. V Suterénu jsou k dispozici WC, sprchy, šatny. Vše je uzpůsobeno také pro imobilní návštěvníky. Budova Ústředny je složena ze tří částí, největší plochu zabírají dvě sportovní hřiště (2 x 600 m2). Jedno slouží jako hřiště pro basketbal, volejbal, futsal a florbal a na druhém jsou 3 badmintonové kurty. Uprostřed Ústředny se nachází recepce s kavárnou a dětským koutkem. V případě jiné než sportovní akce lze hřiště pokrýt kobercem. 18. Jaké jsou technické dispozice budovy Ústředny? Budova Ústředny se skládá ze tří částí (2 tělocvičny a mezi nimi sportovní kavárna), je 89 m dlouhá, 17 m široká a 13,4 m vysoká. Má letní vchod/únikový východ a jeden vstup z pasáže. Pro návoz techniky slouží jeden technický vjezd/ únikový východ. Budova je pokryta elektřinou (16 A, 32 A a 230 V). Uprostřed objektu se nachází recepce s kavárnou. Přímo v budově Ústředny je umístěno WC i pro imobilní návštěvníky.

5 Mapa č.3: Bokorys Mapa č.4 Technický rastr 19. Jaké jsou technické dispozice Suterénu? Suterén se skládá z několika částí. Jsou zde sklady, WC, šatny až pro 200 osob, sprchy, vstup jak do zastřešeného Náměstí, tak do Ústředny a v neposlední řadě také 110 m pasáž s

6 možností provozu recepce. Šířka Pasáže dosahuje od 9 do 11 m. V pasáži se nachází 2 vstupy, vjezd pro osobní automobil (max. 2 m výšky), technický vstup a výtah. Mapa č.5: Suterén 20. Je možné si na akci vypůjčit i vybavení? K dispozici máme seznam mobiliáře Trojhalí s cenami, ze kterého si můžete vybrat vybavení pro Vaši akci Mobiliář. V nabídce jsou například rautové a stoly, sedací vaky, pivní sety (stůl a lavice), plastové židle, mobilní tribuna, řečnický pult, mobilní totemy, ploty, grill a mnohem více. To vše naleznete v našem Katalogu mobiliáře. 21. Jaké sportovní aktivity můžete na akci zajistit? V případě, že se rozhodnete uspořádat sportovní akci, můžeme Vám připravit nejrůznější vybavení pro Vaše sportovní aktivity, jako jsou: Koše na basketball Badmintonové sítě Frisbee Stůl na stolní tenis Branky na házenou/velký fotbal aj. 22. Existují zde nějaká omezení? Samozřejmostí je zákaz kouření v celém objektu Trojhalí Karolina. Nutností je dodržování Bezpečnostních předpisů a provozního řádu.

7 23. Jaké jsou fakturační údaje? Fakturační údaje: TROJHALÍ KAROLINA, zájmové sdružení právnických osob K Trojhalí 3361/ Ostrava Moravská Ostrava IČ: DIČ: CZ Zapsáno ve spolkovém rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl L, vložka Jaké jsou kontaktní údaje? Naše kontaktní údaje jsou následující: TROJHALÍ KAROLINA K Trojhalí 3361/ Ostrava Moravská Ostrava recepce@trojhali.cz tel.:

8 Často kladené otázky: ZASTŘEŠENÉ NÁMĚSTÍ 1. Co je zastřešené Náměstí? Zastřešené Náměstí je krytým prostorem ve vlastnictví zájmového sdružení Trojhalí Karolina. Organizátoři si Náměstí obvykle pronajímají, aby zde uspořádali nejrůznější firemní akce, koncerty, trhy a veletrhy, fashion show apod. Uspořádat zde lze v podstatě cokoliv. 2. Mohu si zastřešené Náměstí pronajmout pro konání akce? Ano, prostory zastřešeného Náměstí si můžete pronajmout pro realizaci Vašich akcí. Chcete vědět, jaké akce se u nás konají? Podívejte se na galerii akcí externích klientů, kterou naleznete pod tímto odkazem Fotogalerie akcí klientů 3. Jak si mohu zastřešené Náměstí pronajmout? Nejjednodušší způsob, jak nás můžete kontaktovat, je obrátit se na naše obchodní oddělení, které s Vámi nastaví nejlepší podmínky pro Vaši akci. Kontaktní osobou je Ing. Jan Rušaj, jan.rusaj@trojhali.cz Další kontakty naleznete na našich webových stránkách Kontakty. 4. Jaká je využitelná plocha zastřešeného Náměstí? Využitelná plocha zastřešeného Náměstí je 4500 m Jaká je kapacita zastřešeného Náměstí? Kapacita zastřešeného Náměstí je až 4800 osob (počet stojících osob při koncertu). 6. Jaké akce mohu v zastřešeném Náměstí realizovat? Kreativitě se meze nekladou. Prostor zastřešeného Náměstí je uzpůsoben pro nepřeberné možnosti od koncertu, veletrhu, školení, výstavy, sportovního dne, teambuildingu, natáčení až po galavečer, ples nebo módní show. V minulosti jsme byli místem konání několika významných akcí jako je Ostrava Fashion Weekend, Let it roll on tour, srazu tuningových automobilů a podobně. Více o akcích externích klientů naleznete pod tímto odkazem Fotogalerie akcí klientů 7. Jaká je cena pronájmu? Kalkulace ceny vždy závisí na více faktorech. Pro sestavení kalkulace je nutné zjistit technické požadavky akce, harmonogram akce, požadovaný mobiliář atd. Proto jsme schopni celkovou kalkulaci sestavit až po obdržení Vašich požadavků, které je nejlepší probrat na osobní schůzce. 8. Co vše je zahrnuto v ceně pronájmu? Vaše bezpečnost a spokojenost je pro nás na prvním místě. Proto je po celou dobu trvání akce k dispozici garant akce za Trojhalí produkce, technik a velitel požární hlídky. Po celou dobu je akce monitorována v základním režimu ostrahy (1 osoba monitoruje kamery a 1 osoba je na obchůzce od 8:00 do 22:00 a další od 22:00 do 8:00). K dispozici jsou základní služby recepce. V ceně máte k dispozici produkční sklad o výměře cca 48 m 2. Samozřejmostí

9 je připojení Wi-Fi a připojení LAN od společnosti PODA, které jsou privátní s garantovanou rychlostí přenosu dat. Případné změny dle požadavků jsou účtovány zvlášť. 9. Co není zahrnuto v ceně pronájmu? Samostatnou položkou je úklid na akci, úklid po akci včetně strojového čištění a navýšení kapacity kontejnerů a odvoz odpadů. Energie a voda jsou řešeny paušální platbou. Také případná požární hlídka, pokrytí kobercem, instalace akustických opon a další produkční služby (viz následující otázka) jsou účtovány zvlášť. 10. Mohu se na Vás obrátit i s požadavky ohledně cateringu, ozvučení a dalších služeb? Jsme schopni Vám zajistit i služby, které v kalkulaci nejsou, a které dodáváme na vyžádání: Požární hlídka (nutná pro akci nad 300 osob) Ostraha nad rámec základního režimu (parkovači aj.) Úklidové služby Ozvučení, osvětlení, podium a jiná technika Catering Mobiliář, který nemáme v majetku, umíme zajistit a ocenit na základě konkrétních požadavků. 11. Co když ještě nemám jasnou představu o eventu? I na takovou situaci jsme připraveni a umíme pro Vás udělat produkci eventu na klíč. 12. Je zde možnost parkování? Pokud ano, kolik je k dispozici parkovacích míst? Ano, u objektu Trojhalí Karolina je veřejné parkoviště, které se může v průběhu konání akce uzavřít a vznikne tak až 100 parkovacích míst. V případě potřeby je možné se spojit s obchodním centrem FORUM Nová Karolina a využít jejich podzemní parkoviště o kapacitě 500 parkovacích míst a více. Mapa č.1: Půdorys - parkování

10 13. Je v budově zastřešeného Náměstí Wi-Fi? Ano i na toto jsme připraveni a veškeré prostory jsou pokryty sítí Wi-Fi od společnosti PODA veřejnou a privátní s garantovanou rychlostí datového přenosu. V případě požadavku máme k dispozici privátní LAN připojení s garantovanou rychlostí datového přenosu. 14. Je zastřešené Náměstí bezbariérové? Ano, veškeré prostory Trojhalí Karolina jsou bezbariérové. 15. Jaká je dostupnost Trojhalí? Nacházíme se v centru Ostravy hned vedle obchodního centra FORUM Nová Karolina na adrese K Trojhalí 3361/5. Pár kroků od Trojhalí se nachází zastávka MHD "Karolina", ze které se lze dostat snad do všech částí Ostravy. 300 metrů vzdušnou čarou je vzdálená vlaková stanice Ostrava Střed. Kde je Trojhalí? Mapa č.2: Navigační mapa 16. Nabízí zastřešené Náměstí možnost zázemí? Ano, prostory zastřešeného Náměstí jsou uzpůsobeny tak, aby byly vhodné pro konání různých druhů akcí. Pod zastřešeným Náměstím se nachází suterénní prostory, ve kterých jsou k dispozici WC, sprchy, šatny a recepce. Prostor je tak připraven stát se součástí Vaší akce. Přímo v zastřešeném Náměstí se nachází balkón, který je ideální místem pro catering či klidovou odpočinkovou zónu. 17. Jaké jsou technické dispozice budovy zastřešeného Náměstí? Budova zastřešeného Náměstí je 58 m široká, 80 m dlouhá a 18,7 m vysoká (11,3 do konstrukce). Má celkem 11 vstupů/únikových východů a jeden vstup ze suterénu. Pro nákladní vozidla slouží jeden technický vjezd se sklonem 6,8 stupňů. Budova je pokryta elektřinou (230 V, 16 A, 32 A, 64 A a 125 A).

11 Mapa č.3: Bokorys Mapa č.4 Technický rastr

12 18. Jaké jsou technické dispozice Suterénu? Suterén se skládá z několika částí. Jsou zde sklady, WC, šatny, sprchy, vstup do zastřešeného Náměstí ale také do Ústředny a v neposlední řadě také 110 m pasáž s možností recepce. Šířka pasáže dosahuje od 9 do 11 m. V pasáži se nachází 2 vstupy, vjezd pro osobní automobil, technický vstup a výtah. Suterén je také pokryt elektřinou (230 V). Mapa č.5: Suterén 19. Je možné si na akci vypůjčit i vybavení? K dispozici máme seznam mobiliáře Trojhalí s cenami, ze kterého si můžete vybrat vybavení pro Vaši akci Mobiliář. V nabídce jsou například rautové a stoly, sedací vaky, pivní sety (stůl a lavice), plastové židle, mobilní tribuna, řečnický pult, mobilní totemy, ploty, grill a mnohem více. To vše naleznete v našem Katalogu mobiliáře 20. Existují zde nějaká omezení? Prostory zastřešeného Náměstí nejsou zateplené, proto zde v zimních měsících bývá zima. Také ozvučení může být problematické a proto používáme akustické opony. Samozřejmostí je zákaz kouření v celém objektu Trojhalí Karolina. Nutností je dodržování Bezpečnostních předpisů a provozního řádu. 21. Jaké jsou fakturační údaje? Fakturační údaje: TROJHALÍ KAROLINA, zájmové sdružení právnických osob K Trojhalí 3361/ Ostrava Moravská Ostrava IČ: DIČ: CZ Zapsáno ve spolkovém rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl L, vložka 12203

13 22. Jaké jsou kontaktní údaje? Naše kontaktní údaje jsou následující: TROJHALÍ KAROLINA K Trojhalí 3361/ Ostrava Moravská Ostrava recepce@trojhali.cz tel.:

14 Často kladené otázky: TROJHALÍ KAROLINA 1. Jak Trojhalí Karolina vzniklo? Výstavba elektrocentrály začala na začátku 20. století. V té době bylo Trojhalí zdrojem elektrické energie pro koksovnu Karolina a Žofínskou huť a blízké zejména průmyslové okolí až do roku 1972, kdy nastal postupný útlum. Nový dech dnešní Trojhalí nabralo až v roce 2010, kdy byl schválen projekt jeho rekonstrukce ostravskými zastupiteli a bylo založeno sdružení TROJHALÍ KAROLINA. Rekonstrukce probíhala v letech 2012 až 2014 a v červenci roku 2014 bylo Trojhalí Karolina slavnostně otevřeno, a to rovnou koncertem Jarka Nohavici se speciálně sestavenou dechovkou KAROLINKA. Tímto koncertem se začal psát počátek nové éry Trojhalí Karolina ve službách široké veřejnosti. 2. Jaký má Trojhalí Karolina smysl? Trojhalí Karolina je industriální historickou památkou ve vlastnictví a správě zájmového sdružení Trojhalí Karolina. Z chátrajícího brownfieldu však naštěstí vzniklo místo s unikátní industriálním atmosférou. Místo, které slouží veřejnosti jako prostor, kde se mohou lidé ve svém volném čase sdružovat, sportovat, navštěvovat různé kulturní nebo sportovní akce či jenom obdivovat jedinečnou architekturu. Trojhalí Karolina je místem pro lidi. 3. Jaké akce se v Trojhalí konají? Produkční tým Trojhalí Karolina každý rok pořádá několik akcí pro veřejnost. Patří mezi ně Ostravský Kompot, Sportovní Trojhalí, Venkovské Trojhalí, Letní kino nebo Malá hrabárna. Tyto akce jsou pořádány lidmi pro lidi a s láskou. Proto je vstup na většinu akcí pořádaných sdružením Trojhalí Karolina volný sladkou odměnou jsou pak tisíce spokojených tváří. Podívejte se na fotogalerii z našich akcí. Dále se prostory pronajímají externím klientům a Trojhalí tak bylo místem konání mnoha různých akcí jako je Ostrava Fashion Weekend, Let it roll on tour, srazu tunningových automobilů. Fotogalerie akcí klientů 4. Jak si mohu Trojhalí Karolina pronajmout? Nejjednodušší způsob, jak nás můžete kontaktovat, je obrátit se na naše obchodní oddělení. Kontaktní osoba osobou je Ing. Jan Rušaj, jan.rusaj@trojhali.cz Další kontakty naleznete na našich webových stránkách Kontakty. 5. Je možné si pronajmout prostor mezi Trojhalím a obchodním centrem Forum Nová Karolina? Vlastníkem tohoto travnatého pozemku je město Ostrava. Trojhalí spravuje pouze betonové plochy kolem budov Trojhalí Karolina. 6. Je možné v prostorách fotit či natáčet video pro komerční účely? Focení či natáčení videa pro komerční účely je možné pouze s povolením Trojhalí Karolina. Je možné si ho vyřídit na recepci sportoviště v budově Ústředny. Toto povolení je zpoplatněno dle aktuálního ceníku.

15 7. Jaká je dostupnost Trojhalí? Nacházíme se v centru Ostravy hned vedle obchodního centra Nová Karolina na adrese K Trojhalí 3361/5. Pár kroků od Trojhalí se nachází zastávka MHD "Karolina", ze které se lze dostanet snad do všech částí Ostravy. 300 metrů vzdušnou čarou je vzdálená vlaková stanice Ostrava Střed. Kde je Trojhalí? Mapa č.1: Navigační mapa 8. Je Trojhalí Karolina bezbariérové? Ano, i na toto jsme mysleli a veškeré prostory Trojhalí Karolina jsou bezbariérové. 9. Je zde možnost parkování? Pokud ano, kolik je k dispozici parkovacích míst? Ano, v objektu Trojhalí Karolina je veřejné parkoviště, které se může v průběhu konání akce uzavřít a vznikne tak až 100 parkovacích míst. V případě potřeby je možné se spojit s obchodním centrem FORUM Nová Karolina a využít jejich podzemní parkoviště.

16 Mapa č.1: Půdorys parkování 10. Připojím se na Wi-Fi v prostorách Trojhalí? Ano i na toto jsme připravení a veškeré prostory jsou pokryty sítí Wi-Fi od společnosti PODA veřejnou a privátní s garantovanou rychlostí datového přenosu. V případě požadavku máme k dispozici privátní LAN připojení s garantovanou rychlostí datového přenosu. 11. Existují zde nějaká omezení? Samozřejmostí je zákaz kouření v celém objektu Trojhalí Karolina. Dále je nutné dodržovat Bezpečnostní předpisy a provozní řád. 12. Jaké jsou fakturační údaje? Fakturační údaje: TROJHALÍ KAROLINA, zájmové sdružení právnických osob K Trojhalí 3361/ Ostrava Moravská Ostrava IČ: DIČ: CZ Zapsáno ve spolkovém rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl L, vložka Jaké jsou kontaktní údaje? Naše kontaktní údaje jsou následující: TROJHALÍ KAROLINA K Trojhalí 3361/ Ostrava Moravská Ostrava recepce@trojhali.cz tel.:

TROJHALÍ KAROLINA AREA INFO

TROJHALÍ KAROLINA AREA INFO TROJHALÍ KAROLINA AREA INFO Rok 1911 HISTORIE TROJHALÍ Rok 1916 Současnost Rok 2006 Trojhalí Karolina se skládá ze dvou rekonstruovaných památkově chráněných budov. V časech svého funkčního období byly

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

Sportoviště města Skuteč

Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč tvoří komplexní celek sportovních zařízení. Poskytují využití pro halové i venkovní sporty. Nabízejí využití nejenom při mistrovských utkáních a turnajích,ale

Více

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT PROSTOR PRO VÁŠ EVENT CO JE DEPO2015 Bývalé depo dopravních podniků a nyní místo pro rozvoj tzv. kreativních průmyslů (grafika, design, móda, 3D tisk, řemeslo, film ) Inovativní prostor, který propojuje

Více

KOTELNA V LIBČICÍCH NAD VLTAVOU

KOTELNA V LIBČICÍCH NAD VLTAVOU KOTELNA V LIBČICÍCH NAD VLTAVOU Industriální prostředí s neopakovatelným geniem loci, jedinečnou architekturou, designem a uměním. Fotogenické místo na vltavském meandru, určené právě pro vaši akci! Vedle

Více

Prostory ke komerčnímu pronájmu

Prostory ke komerčnímu pronájmu Prostory ke komerčnímu pronájmu Centrum DOX patří mezi nejprogresivnější kulturní instituce v České republice kromě prezentace současného umění nabízí centrum DOX pronájem jedinečných industriálních prostor,

Více

O výstavišti. Zhistorie

O výstavišti. Zhistorie O výstavišti Výstaviště Praha Holešovice je atraktivním prostorem s dlouhou tradicí. Rozkládá se na ploše 36 hektarů a jeho dominantou je secesní Průmyslový palác. Pro své značné interiérové i exteriérové

Více

místo kde budete vidět

místo kde budete vidět místo kde budete vidět veletrhy nejmodernější a největší multifunkční veletržní areál v Praze celková plocha výstaviště 105 000 m² 7 moderních ocelových hal o celkové ploše 35 000 m² možnost náročného

Více

Prostory pro komerční pronájem

Prostory pro komerční pronájem Prostory pro komerční pronájem Centrum DOX patří mezi nejprogresivnější kulturní instituce v České republice kromě prezentace současného umění nabízí centrum DOX pronájem jedinečných industriálních prostor,

Více

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Hledáte prostor pro reprezentativní akci, večírek či konferenci? Divadlo na Šantovce Vám nabízí širokou a pestrou škálu možností v originálním prostoru, který

Více

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY:

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: Antala Staška 510/38, Praha 4 Kontaktní osoba: Tomáš Fremund Mobil: +420 601 569 489 E-mail: tfremund@eastbuilding.cz Web: www.eastbuilding.cz VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: 411 m2 2. patro, vstup z recepce

Více

CENÍK PRONÁJMŮ PROSTOR

CENÍK PRONÁJMŮ PROSTOR CENÍK PRONÁJMŮ PROSTOR PRO ROK 2019 Městská část Praha - Ďáblice leží na mírně se svažujícím severním úbočí Ládví na samém severu Prahy. Na rozdíl od mnoha jiných pražských částí, které už pohltila rozšiřující

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava

Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava +420 605 836 713 info@casadeoro.cz Administrativní budova Hrabákova 1 Moravská Ostrava Poloha: Dostupnost: Typ objektu:

Více

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro 2013 Malostranská beseda Unikátní prostor, kde na Vás z každého koutu dýchne kus historie. Aby ne, jestliže se existence budovy

Více

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 Sportovní centrum NYMBURK úvod Sportovní centrum Nymburk je tréninkové středisko České unie sportu. Nachází se v nádherném prostředí

Více

Pronájem prostor Malostranské besedy 1. 3. patro

Pronájem prostor Malostranské besedy 1. 3. patro Pronájem prostor Malostranské besedy 1. 3. Malostranská beseda Jedinečný prostor, kde na Vás z každého koutu dýchne kus historie. Existence budovy se datuje již od konce 14. století, kdy v tomto místě,

Více

Nabídka prostor k pronájmu

Nabídka prostor k pronájmu Nabídka prostor k pronájmu 2014 Národní zemědělské muzeum Praha Kostelní 44 170 00 Praha 7 Kontaktní osoby: Ing. Ladislav Petránek, správa budovy, tel.: 220 308 163, e-mail: ladislav.petranek@nzm.cz Mgr.

Více

Ceník pronájmu TJ Sokol Dobříkov

Ceník pronájmu TJ Sokol Dobříkov Nečlenové TJ, cizí osoby OBJEDNÁVKY MOŽNÉ NA TELEFONNÍM ČÍSLE: 604834740, 720750326, 739407321 nebo na : sokoldobrikov@gmail.com CELÝ AREÁL bez sportovišť kiosek a příslušenství pro cizí organizace 5000,-

Více

Otrokovická BESEDA. http://www.besedaotrokovice.cz 2

Otrokovická BESEDA. http://www.besedaotrokovice.cz 2 Obsah : Otrokovická BESEDA popis kulturního domu...str. 2 Velký společenský sál...str. 3 Technické vybavení...str. 4 Předsálí...str. 5 Nabídka akcí ve Velkém společenském sále str. 6 Ceník...str. 7 Kontaktní

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ V PRAZE

PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ V PRAZE PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍ HALY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ V PRAZE Část I. Základní ustanovení Článek 1 1. Provozní řád Sportovní haly Vysoké školy ekonomické v Praze (dále jen PŘ SH ) je vydáván v souladu se

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Clarion Congress Hotel České Budějovice****

Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel České Budějovice představuje moderní business hotel, který svým hostům nabízí nejvyšší komfort

Více

NABÍDKA AREÁLU DEPO2015 JAKO FILMOVÉ LOKACE NADPIS PREZENTACE

NABÍDKA AREÁLU DEPO2015 JAKO FILMOVÉ LOKACE NADPIS PREZENTACE NABÍDKA AREÁLU DEPO2015 NADPIS JAKO FILMOVÉ LOKACE PREZENTACE DEPO2015 VE VZTAHU K PLZNI A OKOLÍ KREATIVNÍ ZÓNA DEPO2015 industriální zóna DEPO2015 je bývalé depo dopravních podniků. Zachována je původní

Více

TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ. Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další

TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ. Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další 1 2 OZVUČENÍ Zvuk pro eventy Disponujeme ozvučovací technikou uznávaných a preferovaných

Více

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro -1- Malostranská beseda Unikátní prostor, kde na Vás z každého koutu dýchne kus historie. Aby ne, jestliže se existence budovy

Více

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding Nabízíme Vám k pronájmu atraktivní prostory v Pisárkách v areálu vily Stiassni (během socialistické

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21 HOTEL Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna je unikátním zařízením svého druhu v České republice. Sdružuje hotel, restauraci, konferenční sály, sportoviště i relaxační zónu na jednom prostoru v malebném

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného.

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného. PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR KONGRES 1, KAPACITA MAX 120 LIDÍ ( 132 m2, 12mx11m) 6 a více hodin 10 000,- Kč 3 až 6 hodin 7 500,- Kč 3 hodiny a méně 5 000,- Kč Flip chart

Více

Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin a tribuny na Orelském stadionu. I.Předmět smlouvy. II. Účel pronájmu. III. Povinnosti pronajímatele

Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin a tribuny na Orelském stadionu. I.Předmět smlouvy. II. Účel pronájmu. III. Povinnosti pronajímatele PROJEKT k žádosti o poskytnutí veřejné finanční podpory na zajištění podmínek pro sportovní činnost mládežnických mužstev fotbalového oddílu ČSK Uherský Brod Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin

Více

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ Centrum sportovních aktivit Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ:00216305, DIČ:CZ00216305 SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ 1.9.2016 31.8.2017 Studentům a zaměstnancům

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

PŘEDSTAVENÍ PETROF Gallery PETROF Showroom PETROF Café PETROF Hall PRONÁJEM USPOŘÁDÁNÍ KONTAKT PETROF Hall Jednací místnost PETROF Hall Kontakt Mapa PŘEDSTAVENÍ Obchodní a kulturní centrum PETROF Gallery

Více

Pellyho domy Centrum kultury, vzdělávání a sportu Organizační složka města Police nad Metují

Pellyho domy Centrum kultury, vzdělávání a sportu Organizační složka města Police nad Metují Pellyho domy Centrum kultury, vzdělávání a sportu Organizační složka města Police nad Metují CENÍK pronájmů a služeb Účinnost od: 1. 4. 2017 Schváleno: usnesením Rady města č. 13/06/2017 Tento ceník stanovuje

Více

Provozní řád sportovně relaxačního centra Nezamyslice

Provozní řád sportovně relaxačního centra Nezamyslice Provozní řád sportovně relaxačního centra Nezamyslice Část I. Základní ustanovení Článek 1 Název, adresa: Sportovně relaxační centrum Nezamyslice 1. máje 233, 798 26 Nezamyslice e-mail: src@nezamyslice.cz,

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE Původní tvrz ze 14. století, přebudovaná na renesanční zámek, ke které později přibyly i barokní prvky. Až do konce Druhé světové války byl zámek součástí pivovaru. Poté se stal

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

Pravidla pronájmu eventových prostor VÝTAHÁRNA Papírenská

Pravidla pronájmu eventových prostor VÝTAHÁRNA Papírenská Pravidla pronájmu eventových prostor VÝTAHÁRNA Papírenská Platná od 1. 6. 2019 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tato pravidla upravují podmínky pronájmu eventových prostor VÝTAHÁRNA Papírenská na adrese Papírenská

Více

Technická specifikace veletržního areálu PVA EXPO Praha

Technická specifikace veletržního areálu PVA EXPO Praha Technická specifikace Plánek veletržního areálu Teplice VSTUP A Bervých Tupolevova HALA VENKOVNÍ VÝSTAVNÍ PLOCHA VSTUPNÍ HALA I. HALA HALA D HALA HALA HALA HALA VSTUPNÍ HALA II. VSTUP OD METRA VSTUP B

Více

TROJHALÍ KAROLINA. zájmové sdružení právnických osob

TROJHALÍ KAROLINA. zájmové sdružení právnických osob Evropské příležitosti regionu, Ostrava, 18.září 2012 HISTORIE PROJEKTU Původně součást developerských záměrů na řešení celé oblasti Karolina, poté objekty převedeny pod město Projekt zařazen do IPRM Ostrava

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Centrum kultury města Písek V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05. 05. 2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna a doplnění ceníku z RM 14.01.2016 do ceníku pronájmů a služeb a do

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici

Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici Část I. Základní ustanovení Článek 1 Název, adresa: Sportovní stadion v Jilemnici 514 01 Jilemnice e-mail: info@sport-jilemnice.cz www.sport-jilemnice.cz

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE A. S. Datum: 1.02.2011 SPOLEČENSKÝ DŮM. Kongresy & Events

LÁZNĚ LUHAČOVICE A. S. Datum: 1.02.2011 SPOLEČENSKÝ DŮM. Kongresy & Events LÁZNĚ LUHAČOVICE A. S. Datum: 1.02.2011 SPOLEČENSKÝ DŮM Kongresy & Events Zajistíme, aby Vaše konference nebo jednání probíhaly za nejlepších možných podmínek v prostření největších moravských lázní. Všechny

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Účinnost od: 1. 1. 2016 KOMPLETNÍ CENÍK PRONÁJMU A SLUŽEB

Účinnost od: 1. 1. 2016 KOMPLETNÍ CENÍK PRONÁJMU A SLUŽEB Účinnost od: 1. 1. 2016 KOMPLETNÍ CENÍK PRONÁJMU A SLUŽEB 1. Tento cenový výměr stanovuje ceny účtované Městským kulturním střediskem (dále jen MKS) za krátkodobé pronájmy nebytových prostor, vybavení,

Více

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o.

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o. PREZENTACE SPORTOVIŠŤ LETNÍ PROVOZOVNY: ZIMNÍ STADION, VÍCEÚČELOVÁ HALA, VENKOVNÍ HŘIŠTĚ Mostní 812 KRYTÝ BAZÉN, MĚSTSKÁ SPORTOVNÍ HALA V Luhu 1089 LETNÍ KOUPALIŠTĚ Ke koupališti 600 HŘIŠTĚ SLAVOJ MIKOVICE

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SOKOLOVNY STARÉ MĚSTO

PROVOZNÍ ŘÁD SOKOLOVNY STARÉ MĚSTO PROVOZNÍ ŘÁD SOKOLOVNY STARÉ MĚSTO Obec Staré Město je vlastníkem objektu Sokolovny č.p. 82, na parcele č. st. 212 v katastrálním území Staré Město u Moravské Třebové. Provozní řád Sokolovny Staré Město

Více

Flexibilní řešení. Školicí středisko VF, a. s. Pronájem prostor

Flexibilní řešení. Školicí středisko VF, a. s. Pronájem prostor Flexibilní řešení Školicí středisko VF, a. s. Pronájem prostor Školicí středisko je určeno k pořádání odborných školicích akcí, seminářů, kurzů, konferencí apod. Nabízíme vám Přednáškový sál a učebny vybavené

Více

Střední odborná škola stavební a Střední odborné učiliště stavební Kolín Pražská 112, Kolín 2

Střední odborná škola stavební a Střední odborné učiliště stavební Kolín Pražská 112, Kolín 2 Středoškolská technika 2012 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT ARCHITEKTONICKÝ KONCEPT HOTELU V GOLFOVÉM AREÁLU ( DESIGN EXTERIÉRU, INTERIÉRU ) Martin Slánský Střední odborná škola

Více

Vážení přátelé, Partnerem projektu Colours bez bariér je Nadace OKD.

Vážení přátelé, Partnerem projektu Colours bez bariér je Nadace OKD. Vážení přátelé, v rámci projektu Colours bez bariér, který je pořádán v rámci 12. ročníku hudebního festivalu Colours of Ostrava (18. 21. července) již potřetí, si Vás dovolujeme informovat o servisu,

Více

Provozní řád. Městské společenské centrum SOKOLOVNA

Provozní řád. Městské společenské centrum SOKOLOVNA Provozní řád Městské společenské centrum SOKOLOVNA Městské společenské centrum SOKOLOVNA (dále jen MSC ) je zřízeno a provozováno pro oblast kulturního a společenského života občanů a rozvoje kulturních

Více

Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2018/2019 POSILOVNA

Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2018/2019 POSILOVNA Provozní řád Akademického sportovního centra (ASC) 2018/2019 Seznámení s provozním řádem ASC je podmínkou účasti při všech aktivitách a akcích pořádaných v rámci ASC, které každý potvrdí svým podpisem

Více

Základní údaje Personální obsazení Naše činnost v r Finanční zpráva Rozvaha Výsledovka celková...

Základní údaje Personální obsazení Naše činnost v r Finanční zpráva Rozvaha Výsledovka celková... VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Obsah Základní údaje... 2 Personální obsazení... 3 Naše činnost v r. 2016... 4 Finanční zpráva... 6 1. Rozvaha... 6 2. Výsledovka celková... 8 3. Výsledovka hlavní činnost... 9 4. Výsledovka

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

DOHODU O VYÚČTOVÁNÍ SLUŽEB POSKYTNUTÝCH V SOUVISLOSTI S NÁJMEM AREÁLU SPORT PARKU LIBEREC V RÁMCI HER IX. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR

DOHODU O VYÚČTOVÁNÍ SLUŽEB POSKYTNUTÝCH V SOUVISLOSTI S NÁJMEM AREÁLU SPORT PARKU LIBEREC V RÁMCI HER IX. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR SFM Liberec s r.o. se sídlem Jeronýmova 570/22, Liberec 7, PSČ 460 07 IČ: 44568118 DIČ: CZ44568118 peněžní ústav: Sberbank CZ, a.s číslo účtu: 4200390056/6800 zapsaná v obchodním rejstříku u KS Ústí nad

Více

Vše pro Vaše kulturní, společenské, veřejné a firemní akce konference, koncerty, výstavy, veletrhy kdekoliv v ČR i v zahraničí

Vše pro Vaše kulturní, společenské, veřejné a firemní akce konference, koncerty, výstavy, veletrhy kdekoliv v ČR i v zahraničí Vše pro Vaše kulturní, společenské, veřejné a firemní akce konference, koncerty, výstavy, veletrhy kdekoliv v ČR i v zahraničí Nabízíme bohatý výběr stolů, židlí, šatních štendrů, paravanů, popelníků,

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel je od středu města

Více

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

Technická specifikace veletržního areálu PVA EXPO Praha

Technická specifikace veletržního areálu PVA EXPO Praha Plánek veletržního areálu NÁVŠTĚVNÍKŮ HALA E Výstavní haly v Objekt Hrubá plocha Vnitřní rozměry haly Vnitřní boční výška haly Vnitřní střední výška haly Vstupní hala I m m x 9 m, m, m Vstupní hala II

Více

Ceník základních služeb pro zajištění studijní a vzdělávací akce:

Ceník základních služeb pro zajištění studijní a vzdělávací akce: Ceník základních služeb pro zajištění studijní a vzdělávací akce: uvedené ceny jsou bez DPH *Veškeré technické vybavení není v ceně pronájmu Přednáškový sál (1. patro) 104,8 m 2 Kapacita: cca 40 míst,

Více

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE LOKALITA Hotel Gustav Mahler sídlí v centru Jihlavy i celé Vysočiny a poskytuje příjemné ubytování v budově bývalého

Více

Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora

Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora Definice projektového záměru a jeho cíle: Vytvoření Areálu volnočasových aktivit Za mlýnem (dále jen Areál ) je navrhováno pro obecní

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA. architektonická studie 9/2017

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA. architektonická studie 9/2017 ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA architektonická studie 9/2017 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE název projektu Architektonické řešení sportoviště obce Bystřička lokalita sportovní areál TJ Sokol Bystřička

Více

Základní údaje Personální obsazení Naše činnost v r Finanční zpráva Rozvaha Výsledovka...

Základní údaje Personální obsazení Naše činnost v r Finanční zpráva Rozvaha Výsledovka... VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Obsah Základní údaje... 2 Personální obsazení... 3 Naše činnost v r. 2017... 4 Finanční zpráva... 5 1. Rozvaha... 5 2. Výsledovka... 6 Další povinné údaje... 8 Poděkování... 8 1 Základní

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU OBEC BUKOVANY

PLÁN ROZVOJE SPORTU OBEC BUKOVANY PLÁN ROZVOJE SPORTU Říjen 2018 1 Identifikační údaje: Zadavatel: Zpracovatel: Obec Bukovany Bukovany 40 262 72 Březnice IČO: 00662771 Tel.: 318 695 153 Email: bukovanypb@seznam.cz www.bukovanypb.cz statutární

Více

Camping Bella Italia (IT )

Camping Bella Italia (IT ) Italieonline s.r.o. Tel CZ: +420 284 811 218 Bryksova 5 Tel SK: +421 2 006 52 198 00 Praha 9 Tel PL: +48 22 90 664 Česká Republika Fax: +420 284 811 210 IČO: 2614140 Email: info@italieonline.eu DIČ: CZ

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A Celková plocha budovy 2.697 m 2 Celková plocha pozemků 1.963 m 2 7 parkovacích míst v podzemní garáži K dispozici až 200 parkovacích míst u budovy Volná

Více

Objekt nepřístupný* VSTUP GPS: 50 4'34.468"N, 14 25'8.537"E

Objekt nepřístupný* VSTUP GPS: 50 4'34.468N, 14 25'8.537E Objekt nepřístupný* SPRÁVA ÚČELOVÝCH ZAŘÍZENÍ (SÚZ) VÝDEJNA Karlovo náměstí Karlovo náměstí 13, 121 35 Praha 3 - Nové Město Tel.: 224 357 339 Web: http://www.suz.cvut.cz/menzy/vydejna-karlovonamesti GPS:

Více

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH ARCHITEKTONICKÁ STUDIE, sídlo : Libníkovice 3, 503 46 Třebechovice p. O., kancelář : Velké náměstí 147, Hradec Králové 500 03, IČ : 02827727, e - mail : office @ mecnerova.cz, telefon : + 420 775 289 984

Více

Ceník pronájmů prostorů a ubytování Pokud není uvedeno jinak, jsou uváděné ceny bez DPH 21%

Ceník pronájmů prostorů a ubytování Pokud není uvedeno jinak, jsou uváděné ceny bez DPH 21% Česká zem ěděl ská univer zita v Praze Škol ní lesní podnik v Kost el ci na d Černým i lesy veřejná vysoká škola registrovaná dle zákona 111/98 Sb. u MŠMT ČR pod č.j.26 291/2007-30 IČO: 60460709 DIČ: CZ60460709

Více

Anotace území, Urbanisticko architektonické odůvodnění

Anotace území, Urbanisticko architektonické odůvodnění Anotace Návrh se věnuje zátopové oblasti, proto ho z větší části tvoří stavby dočasného charakteru seskládané z nákladních kontejnerů. Odkazujeme tím k Labi jako důležité dopravní cestě. Návrh se zabývá

Více

Sportovní centrum NAPARIA

Sportovní centrum NAPARIA Sportovní centrum NAPARIA Sportovní centrum a město Hranice Sportovní centrum Naparia se nachází v městě Hranice na Moravě. Hranice jsou město v okrese Přerov v Olomouckém kraji 23 km severovýchodně od

Více

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program Zámek Brtnice Program investora pro vyhledávací studii k jednotlivým variantám využití zámku v Brtnici. 1. Varianta prohlídkový zámek + galerie Využití celého zámku jako universálního turistického cíle

Více

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ Centrum sportovních aktivit Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ:00216305, DIČ:CZ00216305 SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ Studentům a zaměstnancům školy, sportovcům

Více

Sportovní zařízení Provoz a údržba sportovního areálu Pořádání hromadných akcí Ochrana zdraví návštěvníků Důležité kontakty Závěrečná ustanovení

Sportovní zařízení Provoz a údržba sportovního areálu Pořádání hromadných akcí Ochrana zdraví návštěvníků Důležité kontakty Závěrečná ustanovení Provozní řád Sportovního areálu Jižní předměstí" Město Rokycany opatření orgánů města č. 1/2013 Provozní řád Sportovního areálu Jižní předměstí Rokycany účinnost od 1. září 2013 Obsah: Čl. I. Čl. II. Čl.

Více

ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR

ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR 2018 ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR Mgr. Ondřej Syrovátka Bc. Kateřina Imrýšková ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR 2018 ZÁKLADNÍ INFORMACE O VEŘEJNÉM FÓRU Datum konání: Školní fórum na ZŠ Jubilejní: 22.5.2018 Školní fórum

Více

OBEC RADEŠÍNSKÁ SVRATKA

OBEC RADEŠÍNSKÁ SVRATKA . PLÁN ROZVOJE SPORTU Červen 2018 1 Identifikační údaje: Zadavatel: Obec Radešínská Svratka Radešínská Svratka 85 59233 Radešínská Svratka IČO: 00295205 Tel.: 566673326 Email: obec.radsvratka@tiscali.cz

Více

Nabídka prostor LE KLUBu pro večírky v roce 2010

Nabídka prostor LE KLUBu pro večírky v roce 2010 LE KLUB Tomáš Zeman www.le-klub.cz info@le-klub.cz tel.: 602 449 065 Nabídka prostor LE KLUBu pro večírky v roce 2010 Koncepce LE KLUBu Prostor je možné si pronajmout bez dalších služeb, bez DJ, tematických

Více

Prague Bar Show 2011 Bar & Beverage Business Event

Prague Bar Show 2011 Bar & Beverage Business Event Prague Bar Show 2011 Bar & Beverage Business Event Instrukce pro vystavovatele Pořádá BARLIFE magazine, Linkman Media s.r.o. Na Šťáhlavce 1105/16, Praha 6 www.praguebarshow.cz Instrukce pro vystavovatele

Více

VŠOBECNÉ INFORMACE A ČASOVÝ HARMONOGRAM

VŠOBECNÉ INFORMACE A ČASOVÝ HARMONOGRAM VŠOBECNÉ INFORMACE A ČASOVÝ HARMONOGRAM Vážení vystavovatelé, v zájmu zabezpečení hladkého průběhu akcí Vás prosíme, abyste věnovali pozornost následujícím důležitým informacím: Název akce: CANNAFEST PRAGUE

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Centrum kultury města Písek V Písku dne: 24.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna a doplnění ceníku z RM 14.01. 2016 do ceníku pronájmů a služeb Centra

Více

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky INFORMAČNÍ MEMORANDUM Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl Zpětný pronájem ATM České spořitelny, a.s. Roční výnos z pronájmu činí přibližně 140 tis. Kč Kancelářské

Více

Ta l e n t Te r r i t o r y

Ta l e n t Te r r i t o r y Talent Territory Naše mise Tvoříme pracovní prostředí, které plně nahradí samostatnou kancelář, kavárnu i home office. Vault 42 koncipujeme jako oborový coworking space, kde mají naši členové možnost

Více

Analýza současného stavu a kvality pražských fotbalových hřišť vč. jejich zázemí

Analýza současného stavu a kvality pražských fotbalových hřišť vč. jejich zázemí Analýza současného stavu a kvality pražských fotbalových hřišť vč. jejich zázemí A. CÍL A DŮVODY PRO PROVEDENÍ ANALÝZY Společnost KPMG Česká republika, s.r.o. na základě zadání od Pražského fotbalového

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 26.11. 2018 53/4/RM/2018 Návrh plánu vedlejší hospodářské činnosti pro rok 2019 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744. Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, Most

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744. Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, Most Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744 Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, 434 01 Most Obsah Úvod... 3 Předmět prodeje... 3 Popis předmětu prodeje a lokality... 3 Katastrální mapa... 5 Půdorysy

Více

Ovocný trh 11 Praha 1

Ovocný trh 11 Praha 1 Popis a lokalita: Budova tohoto centra se nachází na jedné z nejlepších adres v Praze na Ovocném trhu v srdci Starého města pražského, v bezprostřední blízkosti Stavovského divadla, paláce Myslbek, Karolina,

Více

Poptáváte prostory v klidové zóně bez zástavby a rušné dopravy? Potřebujete prostory pro velký či malý počet osob? Je součastí Vaší poptávky catering?

Poptáváte prostory v klidové zóně bez zástavby a rušné dopravy? Potřebujete prostory pro velký či malý počet osob? Je součastí Vaší poptávky catering? Poptáváte prostory v klidové zóně bez zástavby a rušné dopravy? Potřebujete prostory pro velký či malý počet osob? Chcete pohodlně a bez stresu zaparkovat? Je součastí Vaší poptávky catering? Přejete si

Více

myhive Flexi Offices: zařízené kanceláře již od 11 m 2. Flexibilní doba nájmu. Jen pár minut od centra.

myhive Flexi Offices: zařízené kanceláře již od 11 m 2. Flexibilní doba nájmu. Jen pár minut od centra. myhive Flexi Offices: zařízené kanceláře již od 11 m 2. Flexibilní doba nájmu. Jen pár minut od centra. myhive Flexi Offices najdete přímo na stanici metra Pražského povstání tři stanice metrem od Muzea.

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Lidická

Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Lidická 2013 Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Lidická Městský úřad Kyjov Odbor rozvoje města Ing. Věra Pekárková Masarykovo nám. 30 697 01 Kyjov 1060 1061 1062 1063 1026 1024 1025 1128 1129 1130 1131

Více