Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date:"

Transkript

1 Všem zájemcům Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date: Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 5 Veřejná zakázka: NOVÉ DEPO AUTOCISTEREN A PRODUKTOVOD LPH A SEVERNÍ OBVODOVÁ KOMUNIKACE - ČÁST 3 A 4, LETIŠTĚ PRAHA/RUZYNĚ Druh řízení: jednací řízení s uveřejněním Ev.č. zakázky: Zadavatel: Letiště Praha, a. s. Sídlo: Praha 6, K Letišti 6/1019, PSČ IČO: V rámci zadávacího řízení výše uvedené veřejné zakázky zadavatel obdržel níže uvedený dotaz k zadávacím podmínkám, který Vám tímto poskytuje včetně odpovědi v souladu s ustanovením 49 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ). Dotaz č. 12 Kvalifikační požadavek na vzdělání pro Hlavního technologa a Zástupce hlavního technologa ve stavebním oboru je nelogický a neopodstatněný. Všichni odborníci na tuto problematiku, stejně jako projektanti, jsou absolventy strojních fakult, jelikož ta se na tento obor specializuje, na rozdíl od fakult stavebních. Neakceptovat uchazeče s jednoznačně lepšími předpoklady pro plnění této funkce a s dlouhodobou praxí v tomto odvětví průmyslu, pouze na základě faktu, že studovali školu, která se na danou problematiku specializuje, na rozdíl od fakulty stavební, je z našeho pohledu diskriminací, která negativně ovlivní počet zájemců o účast v této VZ, což by bylo v rozporu s 6 ZVZ a neúspěšným zájemcům by pak nezbývalo, než postupovat dle 110 ZVZ. Odpověď zadavatele na Dotaz. č 4 v Dodatečných informacích č.3 ze dne , ve kterém odůvodňuje kvalifikační požadavek na stavební obor pro tyto technology vzhledem ke složitosti předmětu plnění zakázky je ve své podstatě odůvodněním opačným, neboť právě s ohledem na složitost předmětu plnění by tuto část měla garantovat osoba se vzděláním specializující se na tyto technologie, tedy absolvent fakulty strojní. Garantem celého předmětu plnění pak bude tým vedený osobou ve funkci Hlavní stavbyvedoucí, absolventa fakulty stavební obor Pozemní stavby. Upraví zadavatel kvalifikační požadavek na Hlavního technologa a Zástupce hlavního technologa tak, že vypustí požadavek na vystudovaný stavební obor pro tyto osoby? Odpověď č. 12 Ačkoliv se zadavatel neztotožňuje se závěry uchazeče uvedenými v jeho žádosti o dodatečné informace, rozhodl se zadavatel upravit technické kvalifikační předpoklady.

2 Zadavatel ruší současné znění čl. III. 4.1 písm. c) bod IV. a bod V. Kvalifikační dokumentace a nahrazuje jej novým níže uvedeného znění: IV. Osoby vykonávající funkci Hlavní technolog musí splňovat tyto následující předpoklady: i. musí mít vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním oboru nebo příbuzném magisterském studijním oboru uznaném ČKAIT pro udělení autorizace v oboru Technologická zařízení staveb, ii. iii. iv. musí být držiteli osvědčení o autorizaci autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě udělené dle 7 zák. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, v oboru Technologická zařízení staveb, musí mít odbornou praxi v délce minimálně 5 let. musí mít praxi v oblasti technologická zařízení staveb - vykonávání funkce hlavního technologa nebo technologa na minimálně 2 stavbách, z toho minimálně 1 stavba z oboru technologických celků petrochemického průmyslu, přeprava pohonných hmot nebo chemického zpracovatelského, příp. distribučního zařízení pro hořlavé kapaliny, kde investiční náklady na stavbu byly min. 100 mil. Kč bez DPH. V. Osoby vykonávající funkci Zástupce hlavního technologa musí splňovat tyto následující předpoklady: i. musí mít vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním oboru nebo příbuzném magisterském studijním oboru uznaném ČKAIT pro udělení autorizace v oboru Technologická zařízení staveb, ii. iii. musí být držiteli osvědčení o autorizaci autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě udělené dle 7 zák. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, v oboru Technologická zařízení staveb, musí mít odbornou praxi v oblasti technologická zařízení staveb v délce minimálně 5 let. Zadavatel ruší současné znění bodu III. 4.1 písm. b) Kvalifikační dokumentace a nahrazuje jej novým níže uvedeného znění: b) který předloží čestné prohlášení, jehož obsahem bude seznam osob (Dodavatel, vedoucí zaměstnanci Dodavatele a/nebo osoby v obdobném postavení), jež budou odpovídat za realizaci příslušných stavebních prací (dle své odbornosti) a jež budou trvale přítomni na stavbě při plnění Veřejné zakázky, to znamená, že v době provádění příslušných stavebních prací bude na místě stavby přítomna příslušná odborná osoba dle povahy právě realizovaných prací; současně bude v seznamu osob uvedena osoba, která má vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním oboru, která bude rovněž přítomna na místě stavby v případě, že příslušná odborná osoba dle povahy právě realizovaných prací nemá vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním oboru; v tomto seznamu je Dodavatel povinen identifikovat pouze osoby, ve vztahu ke kterým budou Dodavatelem předkládána osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dle bodu III.4.1. písm. c) Kvalifikační dokumentace.

3 Zadavatel ruší současné znění bodu III. 4.3 Kvalifikační dokumentace a nahrazuje jej novým níže uvedeného znění: Technické kvalifikační předpoklady dle odst. III.4.1 písm. b) prokáže Dodavatel předložením čestného prohlášení Dodavatele, jehož obsahem bude seznam osob s uvedením jejich jmen, příjmení a funkcí a prohlášení Dodavatele o tom, že tyto osoby budou odpovídat za realizaci příslušných stavebních prací (dle své odbornosti) a že tyto osoby budou trvale přítomni na stavbě při plnění Veřejné zakázky, to znamená, že v době provádění příslušných stavebních prací bude na místě stavby přítomna příslušná odborná osoba dle povahy právě realizovaných prací a rovněž osoba, která má vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním oboru v případě, že příslušná odborná osoba dle povahy právě realizovaných prací nemá vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním oboru. Dotaz č. 13 Splňuje osoba s vysokoškolským vzděláním ve studijním oboru: stroje a zařízení pro chemický, potravinářský a spotřební průmysl kvalifikační podmínku uvedenou v kvalifikační dokumentaci v části III.4.1.c)IV.i., resp. III.4.1.c)V.i.? Odpověď č. 13 Viz odpověď na dotaz č. 12 shora. Dotaz č. 14 Zadavatel stanovil v Kvalifikační dokumentaci požadavek na vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním oboru pro osoby na pozici Hlavní technolog a Zástupce hlavního technologa. Osoby na těchto pozicích musí být zároveň držiteli osvědčení o autorizaci v oboru technologická zařízení staveb a musí mít příslušnou odbornou praxi, příp. praxi v oblasti technologická zařízení staveb. V dodatečných informacích k zadávacím podmínkám č. 2 ze dne , v odpovědi č. 3, Zadavatel na dotaz zájemce, cituji: V případě, že nabídku podá zahraniční uchazeč, uzná zadavatel autorizace vydané v sídle jeho podnikání? (Slovenská republika), sdělil, že nikoliv a v této souvislosti poukázal na rozhodnutí Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, č.j. ÚOHS-S229/2012/VZ-3516/2013/512/MVy ze dne a citoval jeho výňatek: vybrané činnosti ve výstavbě, včetně odborného vedení provádění stavby, může na území České republiky provádět osoba s příslušnou autorizací, nebo případně osoba uvedená v 7 zákona č. 360/1992 Sb. (tedy zejm. občané členských států EU), která získala status usazené nebo hostující osoby v souladu se zákonem č. 360/1992 Sb.. S odkazem na Rozhodnutí ÚOHS a Směrnici pro uznávání odborné kvalifikace publikované profesní komorou ČKAIT na Vás žádáme o prodloužení lhůty pro podání žádosti o účast a prokázání splnění požadavků na kvalifikaci k výše uvedené veřejné zakázce tak, aby odpovídala předmětu a složitosti veřejné zakázky. Náš požadavek odůvodňujeme následovně:

4 Zájemce se domnívá, že Zadavatel při stanovení lhůty pro podání žádostí o účast a prokázání splnění požadavků na kvalifikaci 1 náležitě neposoudil potřebnou dobu pro zpracování kvalifikované žádosti o účast, a to zejména s ohledem na rozsah, způsob prokázání a vymezení minimální úrovně technických kvalifikačních předpokladů v části III.4., v písm. c) Kvalifikační dokumentace. Jak sám Zadavatel v dodatečných informacích k zadávacím podmínkám č. 2 ze dne , v odpovědi č. 3, uvádí, vybrané činnosti ve výstavbě, včetně odborného vedení provádění stavby, může na území České republiky provádět osoba s příslušnou autorizací, nebo případně osoba uvedená v 7 zákona č. 360/1992 Sb. (tedy zejm. občané členských států EU), která získala status usazené nebo hostující osoby v souladu se zákonem č. 360/1992 Sb.. Dle Směrnice ČKAIT pro uznávání odborné kvalifikace, dle 9 odst. 1 o registraci uchazeče jako osoby usazené nebo osoby hostující, musí Komora rozhodnout bezodkladně (nejpozději do 60 dnů) ode dne předložení úplné žádosti (oznámení), včetně všech dokladů nezbytných k posouzení. Z výše uvedeného vyplývá, že Zadavatel touto dodatečnou informací ze dne , kdy současně nedošlo k přiměřenému prodloužení lhůty pro podání žádostí o účast, neposkytl potencionálním dodavatelům dostatek času pro získání předmětného osvědčení o registraci osoby usazené, resp. osoby hostující, kteří v danou dobu tímto osvědčením nedisponovali, čímž tyto dodavatele, prakticky z možnosti se o předmětnou veřejnou zakázku ucházet, vyřadil. Domníváme se, že měl přitom Zadavatel dostatečné informace k tomu, aby lhůtu pro podání žádostí o účast dostatečně prodloužil s ohledem na předmět a složitost veřejné zakázky. V tomto konkrétním případě pak měl zadavatel dostatek prostoru a možností k tomu, aby zjistil, jak dlouhá doba je potřebná pro udělení příslušného osvědčení o registraci a tomu také přizpůsobil lhůtu pro podání žádostí o účast. V důsledku uvedeného postupu Zadavatele došlo k nedůvodnému omezení případných dalších potenciálních dodavatelů tím, že zadavatel neprodloužením lhůty pro podání žádostí o účast omezil dodavatele, kteří v dané lhůtě nedisponovali osvědčením o registraci, které bylo požadováno (ke dni ) současně s předložením žádostí o účast (ke dni ) a vzhledem k délce jeho získání (Zpracování oznámení může legálně trvat až 60 dnů (nemluvě o tom, jak dlouho může trvat fakticky), přičemž oznamovatel nemá žádný účinný prostředek jak tento proces ovlivnit.) není v možnostech dodavatelů předmětné osvědčení o registraci získat ještě před samotným podáním žádosti o účast. (Od uveřejnění dodatečné informace (dne ) mají potenciální dodavatelé k dispozici toliko 49 dní, neboť lhůta pro podání žádostí je nyní stanovena do Pokud by tedy uznávací orgán využil celou lhůtu, jež má na základě 9 odst. 1 Směrnice ČKAIT k dispozici, zahraniční dodavatel nemůže žádost o účast fakticky podat.) Tento postup podstatně ovlivnil nebo může ovlivnit výběr nejvhodnější nabídky na předmětnou veřejnou zakázku. 1 V řádném Oznámení o zakázce veřejné služby, které bylo uveřejněno ve VVZ dne , stanovil Zadavatel lhůtu pro podání žádostí o účast a prokázání splnění požadavků na kvalifikaci do V opravném Oznámení o zakázce veřejné služby, které bylo uveřejněno ve VVZ dne , stanovil Zadavatel lhůtu pro podání žádostí o účast a prokázání splnění požadavků na kvalifikaci do Prodloužení lhůty provedl Zadavatel v návaznosti na odpověď na dotaz č. 10 zveřejněný v rámci dodatečných informací č. 3 ze dne , které reflektovaly změnu bodu III. 4.5 Kvalifikační dokumentace Technické kvalifikační předpoklady dle odst. III. 4.1 písm. d), které lze prokázat předložením prosté kopie osvědčení o registraci v programu EMAS nebo certifikátu řízení z hlediska ochrany životního prostředí vydaného podle českých technických norem, akreditovanou osobou.

5 Odpověď č. 14 Zadavatel rozhodl o prodloužení lhůty pro podání žádosti o účast a prokázání splnění požadavků na kvalifikaci k výše uvedené veřejné zakázce tak, aby odpovídala předmětu a složitosti veřejné zakázky. Dotaz č.15 Zadavatel stanovil v Kvalifikační dokumentaci požadavek na vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním oboru pro osoby na pozici Hlavní technolog a Zástupce hlavního technologa. Osoby na těchto pozicích musí být zároveň držiteli osvědčení o autorizaci v oboru technologická zařízení staveb a musí mít příslušnou odbornou praxi, příp. praxi v oblasti technologická zařízení staveb. V dodatečných informacích k zadávacím podmínkám č. 3 ze dne , v odpovědi č. 4, Zadavatel na dotaz zájemce, cituji: Může mít osoba Hlavního technologa a Zástupce hlavního technologa vzdělání v magisterském programu ve strojírenském oboru: Podle našeho názoru je tento obor vzdělání pro Technology obvyklý., sdělil, že nikoliv, nemůže a v této souvislosti Zadavatel dále uvádí, že kvalifikační požadavek na vzdělání pro Hlavního technologa a Zástupce hlavního technologa uvedený v kvalifikační dokumentaci v části III.4, a to s ohledem ke složitosti předmětu plnění zakázky, měnit nebude a že na původních kvalifikačních požadavcích a způsobu jejich prokázání trvá. S odkazem na Autorizační zákon č. 360/1992 Sb. Vás žádáme o úpravu požadavku na nejvyšší dosažené vzdělání u členů realizačního týmu (Hlavní technolog a Zástupce hlavního technologa) na: vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním nebo v příbuzném studijním oboru, tj. např. ve strojním, technologickém, elektrotechnickém studijním či obdobném studijním oboru. Náš požadavek odůvodňujeme následovně: Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě uděluje osobám podle odstavců 1 (autorizovaným inženýrům) a 2 (autorizovaným technikům) Autorizačního zákona č. 360/1992 Sb. autorizaci pro obory ad e.) Technologická zařízení staveb (s označením IT 00 pro autorizované inženýry a TT00 pro autorizované techniky). Dle Autorizačního zákona č. 360/1992 Sb. se Vzděláním podle 7 odst. 1 písm. e) pro jednotlivé druhy autorizace rozumí ad b.) pro autorizaci podle 3 písm. b) (tedy pro autorizovaného inženýra) vysokoškolské vzdělání získané studiem ve studijním oboru v oblasti uvedené v 5 odst. 3 nebo příbuzném studijním oboru v bakalářském studijním programu se standardní dobou studia nejméně čtyři roky nebo v magisterském studijním programu. ad c.) pro autorizaci podle 3 písm. c) (tedy pro autorizovaného technika) vysokoškolské vzdělání získané studiem ve studijním oboru v oblasti uvedené v 5 odst. 3 nebo příbuzném studijním oboru, v bakalářském studijním programu nebo magisterském studijním programu, anebo střední či vyšší odborné vzdělání obdobného studijního směru. Výše uvedený rozsah požadavků na vzdělání všech osob, které měly a mají zájem na získání osvědčení o autorizaci v oboru technologická zařízení staveb ( IT 00 nebo TT00 ), nevyžaduje, aby tyto osoby měly pouze vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním oboru, tak jak je tomu uvedeno v kvalifikační dokumentaci u osob na pozicích Hlavní technolog a Zástupce hlavního technologa.

6 (Z Autorizačního zákona tedy jednoznačně nevyplývá přímá souvislost mezi získáním osvědčení o autorizaci v oboru technologická zařízení staveb a pouze jedním (v tomto případě stavebním) studijním oborem.) K působnosti autorizovaného inženýra v oblasti vedení provádění staveb dále uvádíme, že: Autorizovaný inženýr je oprávněn vést provádění stavby, která spadá do oboru, pro který mu byla udělena autorizace. Nemá-li osoba, která vede provádění stavby, pro jednotlivé druhy prací odbornou způsobilost v příslušném oboru, je povinna přizvat jinou odborně způsobilou autorizovanou osobu. (tedy např. autorizovaného inženýra nebo technika v oboru technologická zařízení staveb) K působnosti autorizovaného technika a autorizovaného stavitele v oblasti vedení provádění staveb dále uvádíme, že: Na autorizovaného technika (stavitele), který vykonává vybranou činnost ve výstavbě odborné vedení provádění stavby se vztahuje označení stavbyvedoucí ( 134 odst. 2 stavebního zákona). Z ustanovení 153, 158 a 160 stavebního zákona vyplývá, že autorizovaný technik (stavitel) může vykonávat vybranou činnost ve výstavbě odborné vedení provádění stavby resp. zastávat funkci stavbyvedoucího pouze na základě a v rozsahu uděleného oprávnění (autorizace). Nemá-li osoba, která vede provádění stavby, pro jednotlivé druhy prací odbornou způsobilost v příslušném oboru, je povinna přizvat jinou odborně způsobilou autorizovanou osobu. (tedy např. autorizovaného inženýra nebo technika v oboru technologická zařízení staveb) Z výše uvedeného vyplývá, že pro výkon vybrané činnosti ve výstavbě odborné vedení provádění stavby je rozhodná odborná způsobilost v příslušném oboru a nemá-li osoba, která vede provádění stavby, pro jednotlivé druhy prací odbornou způsobilost v příslušném oboru, je povinna přizvat jinou odborně způsobilou autorizovanou osobu. V důsledku uvedeného postupu Zadavatele došlo k nedůvodnému omezení případných dalších potenciálních dodavatelů tím, že dodavatelé nemohou doložit vzdělání pro osoby vykonávající funkci Hlavního technologa a Zástupce hlavního technologa v magisterském studijním programu ve stavebním nebo v příbuzném studijním oboru, tj. např. ve strojním, technologickém, elektrotechnickém studijním či obdobném studijním oboru, přičemž tento postup podstatně ovlivnil nebo může ovlivnit výběr nejvhodnější nabídky na předmětnou veřejnou zakázku. V případě, že Zadavatel nevyhoví požadavku zájemce, žádáme, aby ve své odpovědi na náš dotaz podrobně specifikoval předmět plnění této veřejné zakázky, ze kterého jednoznačně vyplyne, že striktní požadavek Zadavatele na vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu pouze ve stavebním oboru pro osoby na pozici Hlavní technolog a Zástupce hlavního technologa je objektivně oprávněný, odpovídá druhu, rozsahu a složitosti předmětu plnění veřejné zakázky a Zadavatel se tak nedopouští skryté diskriminace a porušení zásad dle 6 zákona č. 137/2006 Sb. Dokumenty uveřejněné na profilu Zadavatele (tedy Kvalifikační dokumentace včetně příloh, Sdělení č. 1 a Dodatečné informace č. 1 až 4) neobsahují podrobný popis předmětu plnění této veřejné zakázky, ze kterého by jednoznačně vyplývala přímá souvislost mezi vysokoškolským vzděláním pouze ve stavebním oboru (u osob na pozicích Hlavní technolog a Zástupce hlavního technologa) a odbornou způsobilostí v oboru technologická zařízení staveb. Odpověď č. 15 Viz odpověď na dotaz č. 12 shora.

7 S ohledem na shora uvedené (odpověď č. 14) a s ohledem na úpravu Kvalifikační dokumentace Zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání žádostí o účast v tomto zadávacím řízení. Lhůta pro podání žádostí o účast a prokázání splnění požadavků na kvalifikaci je do do hod. Petr Kasl v.r. člen komise David Olša v.r. člen komise Zuzana Pfefferová Stulíková Digitally signed by Zuzana Pfefferová Stulíková DN: c=cz, o=český Aeroholding, a.s. [IČ ], ou=cnl, ou=15192, cn=zuzana Pfefferová Stulíková, serialnumber=p279418, title=strategický nákupčí Date: :53:47 +02'00'

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date:

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date: Všem zájemcům Naše značka/our Ref.VZ639737 Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel. 220 116 613 Dne/Date: 30.06.2016 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3 Veřejná zakázka: NOVÉ DEPO

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a přístavby

Více

NOVÉ DEPO AUTOCISTEREN A PRODUKTOVOD LPH A SEVERNÍ OBVODOVÁ KOMUNIKACE - ČÁST 3 A 4, LETIŠTĚ PRAHA/RUZYNĚ

NOVÉ DEPO AUTOCISTEREN A PRODUKTOVOD LPH A SEVERNÍ OBVODOVÁ KOMUNIKACE - ČÁST 3 A 4, LETIŠTĚ PRAHA/RUZYNĚ NOVÉ DEPO AUTOCISTEREN A PRODUKTOVOD LPH A SEVERNÍ OBVODOVÁ KOMUNIKACE - ČÁST 3 A 4, LETIŠTĚ PRAHA/RUZYNĚ KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY JEDNACÍ ŘÍZENÍ S UVEŘEJNĚNÍM IDENTIFIKAČNÍ

Více

Jak se žije se ZZVZ? Zřejmě lépe, než se čekalo Aktuální dotazy k aplikaci ZZVZ

Jak se žije se ZZVZ? Zřejmě lépe, než se čekalo Aktuální dotazy k aplikaci ZZVZ Jak se žije se ZZVZ? Zřejmě lépe, než se čekalo Aktuální dotazy k aplikaci ZZVZ Markéta Adámková Ministerstvo pro místní rozvoj Jak se žije se ZZVZ? Zřejmě lépe, než se čekalo Aktuální dotazy k aplikaci

Více

PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky. zakázky s názvem

PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky. zakázky s názvem PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky zakázky s názvem TURISTICKÉ CENTRUM BEZRUČOVA HŘEBÍKÁRNA 1 Tato příloha č. 1 výzvy k podání

Více

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava. Mgr. Miroslav Janoviak, LL.M., investiční ředitel

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava. Mgr. Miroslav Janoviak, LL.M., investiční ředitel Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. a) otevřené řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) Zadavatel níže uvedené veřejné zakázky Vás tímto dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

Tel./Fax.: https://www.softender.cz/home/profil/sportplex

Tel./Fax.: https://www.softender.cz/home/profil/sportplex Otevřené nadlimitní řízení Významná veřejná zakázka A: Kvalifikační dokumentace pro zakázku na stavební práce Zakázka v režimu zákona č.137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů. OTEVŘENÉ NADLINITNÍ ŘÍZENÍ

Více

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště:

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště: Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ

Více

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date:

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date: Všem zájemcům Naše značka/our Ref.VZ639737 Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel. 220 116 613 Dne/Date: 20.2.2017 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 8 Veřejná zakázka: NOVÉ DEPO

Více

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 ZADAVATEL: Česká republika CENIA, česká informační agentura životního prostředí IČO: 45249130 Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 Zastoupený Ing. Vladimírem

Více

Institut klinické a experimentální medicíny Sídlo zadavatele:

Institut klinické a experimentální medicíny Sídlo zadavatele: Věc: Výzva k podání nabídky a k prokázání do zjednodušeného podlimitního řízení na zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce: REKONSTRUKCE PAVILONU Z1 - STAVEBNÍ ÚPRAVY FASÁDY A 1. PP Identifikační

Více

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek 361296 Dodatečná informace č. 15 1. Zadavatel poskytuje ve smyslu ust. 49 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: REKONSTRUKCE

Více

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Sídlo: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 142000/2018 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ing.

Více

1/8. Příloha č. 5. Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele

1/8. Příloha č. 5. Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele Příloha č. 5 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky. zakázky s názvem. Penzion U Karla IV.

PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky. zakázky s názvem. Penzion U Karla IV. PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky zakázky s názvem Penzion U Karla IV. 1 Tato příloha č. 1 výzvy k podání nabídky a k prokázání

Více

Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová - Lutyně IČ 00297577 Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném podlimitním zadávacím řízení na stavební práce podle zákona č.

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Výstavba školní jídelny v obci

Více

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace dodatečné Zadavatel obdržel dotazy v rámci veřejné zakázky na stavební práce zadané formou otevřeného řízení pod názvem ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE,

Více

Název veřejné zakázky: Revitalizace úprava kongresového sálu a recepce vzdělávacího střediska IVS Praha v Benešově

Název veřejné zakázky: Revitalizace úprava kongresového sálu a recepce vzdělávacího střediska IVS Praha v Benešově Kvalifikační dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, na stavební práce pro projekt: Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Zadavatel: Obec Valašská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Město Slušovice nám. Svobody 25, 763 15 Slušovice Ing. Petr Hradecký, starosta 00284475 všem dodavatelům IČ:, DIČ: Ve Slušovicích dne.. 31 7 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO:

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: *MUCHX01112XU* Dotčení dodavatelé VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Ing. Petra Šimečková 17.02.2017 Výzva k podání nabídek Název zadavatele: Město Cheb Sídlo zadavatele: 1 IČO: 00253979

Více

Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj Sídlo: Zarámí 88, Zlín

Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj Sídlo: Zarámí 88, Zlín Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám pro nadlimitní veřejnou zakázku "Rámcová smlouva na geodetické služby pro činnost KPÚ pro Zlínský kraj v roce 2016 2017" Zadavatel: Česká republika Státní

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky VYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE NOVÉ BUDOVY EKONOMICKÉ FAKLTY VŠB-TUO S POUŽITÍM METODIKY BIM ČÁST I KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY Tato kvalifikační dokumentace (dále

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 6. 5. 2015 ZADAVATEL: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastoupena Mgr. Petrem Nečinou,

Více

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Příloha b) Zadávací dokumentace Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky Zvýšení

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

FN Brno Psychiatrická klinika projektová dokumentace

FN Brno Psychiatrická klinika projektová dokumentace FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

Modernizace budov ISŠT Mělník

Modernizace budov ISŠT Mělník Integrovaná střední škola technická, Mělník, K učilišti 2566 Modernizace budov ISŠT Mělník Stručný popis zakázky nebo nákupu(ů) : Předmětem zakázky jsou stavební práce spojené s modernizací budov školy

Více

Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky

Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky - 1 - Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky Veřejná zakázka : STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÝCH DOMŮ NA SÍDLIŠTI II Zadavatel: Město Bystřice nad Pernštejnem Příční 405, 593 15 Bystřice nad Pernštejnem zastoupené:

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

ZMĚNA VYTÁPĚNÍ BUDOVY ZŠ NA VYTÁPĚNÍ PLYNEM

ZMĚNA VYTÁPĚNÍ BUDOVY ZŠ NA VYTÁPĚNÍ PLYNEM Výzva více zájemcům k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace. Veřejný zadavatel: Zadavatel: Obec Podolí Zástupce obce: Sídlo: Podolí č.p. 1, 664 03 IČO: 00282332 DIČ: CZ00282332 Zastoupený: Telefon:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Rekonstrukce VZT zařízení č. 1, 2 a 3 v OZ druh zadávacího

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2 Název zadavatele Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. Sídlo Na Slovance 1999/2, 182 21 Praha 8 IČ 68378271 Právní forma Zástupce zadavatele Název zakázky Název

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1.

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1. KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu v.1.7 Textová část kvalifikační dokumentace zadávací řízení dle zákona

Více

MUDr. Radomír Maráček, ředitel. Adresa sídla: Kolmá 682/6, PRAHA 9 VYSOČANY

MUDr. Radomír Maráček, ředitel. Adresa sídla: Kolmá 682/6, PRAHA 9 VYSOČANY KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zateplení

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Město Lovosice. Školní 407/2, Lovosice. Bc. Lenkou Lízlovou, starostkou /359224

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Město Lovosice. Školní 407/2, Lovosice. Bc. Lenkou Lízlovou, starostkou /359224 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: IČ: DIČ: Město Lovosice Školní 407/2, 410 30 Lovosice Bc. Lenkou Lízlovou, starostkou 002 63 991 Není plátce DPH Název veřejné zakázky: Sp. značka

Více

Veřejné prostranství Dobratice

Veřejné prostranství Dobratice Příloha b) Zadávací dokumentace Veřejné prostranství Dobratice Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na prokázání splnění kvalifikace.

Více

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace dodatečné Zadavatel obdržel dotazy v rámci veřejné zakázky na stavební práce zadané formou otevřeného řízení pod názvem ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE,

Více

Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti MŠ na území m.č. Praha 10-4 objekty II.

Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti MŠ na území m.č. Praha 10-4 objekty II. Kvalifikační dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH POMŮCEK PRO ROKY 2016-2018 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Příloha č. 6 zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném podlimitním zadávacím řízením na stavební práce podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, na stavební práce pro projekt: Chodníky ve Valašské Bystřici část 2: Centrum - Leskovec

Více

Čestné prohlášení o splnění technických kvalifikačních předpokladů

Čestné prohlášení o splnění technických kvalifikačních předpokladů Čestné prohlášení o splnění technických kvalifikačních předpokladů Tímto čestně prohlašuji, že uchazeč splňuje technické kvalifikační předpoklady požadované v rámci zadávacího řízení na veřejnou zakázku

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX005CE3W* UOHSX005CE3W ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S366/2013/VZ-20111/2013/521/HKu Brno 16. října 2013 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

ICT INFRASTRUKTURA, DODÁVKA SW VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ DATOVÉ KONEKTIVITY PRO MĚSTO NEJDEK

ICT INFRASTRUKTURA, DODÁVKA SW VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ DATOVÉ KONEKTIVITY PRO MĚSTO NEJDEK Město Nejdek Městský úřad Nejdek, Kancelář tajemníka nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: KT/244/12 VYŘIZUJE: Ing. Jiří Štěřík TELEFON: 353 240 127 E-MAIL:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Ing. Martin Kruczek L 8 POŽADAVKY NA ODBORNOU KVALIFIKACI (VYHL. Č. 298/2005 SB.)

Ing. Martin Kruczek L 8 POŽADAVKY NA ODBORNOU KVALIFIKACI (VYHL. Č. 298/2005 SB.) Ing. Martin Kruczek L 8 POŽADAVKY NA ODBORNOU KVALIFIKACI (VYHL. Č. 298/2005 SB.) Novelizace prováděcího právního předpisu k zákonu č. 61/ 1988 Sb., o hornické činnosti, výbušninách a o státní báňské správě,

Více

Česká republika-pardubice: Architektonické a související služby 2017/S Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Služby

Česká republika-pardubice: Architektonické a související služby 2017/S Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Služby 1 / 5 Toto oznámení na webové stránce TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:23818-2017:text:cs:html Česká republika-pardubice: Architektonické a související služby 2017/S 015-023818 Oznámení o zahájení

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE aktualizovaná verze v souvislosti s přijetím zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek OBSAH 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj Kubelíkova 2797, 272 01 Kladno Ing. Miroslavem Vlasákem, CSc.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADAVATEL: OVANET a.s. Sídlem: Hájkova 1100/13, 702 00 Ostrava - Přívoz Zastoupený:

Více

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace Název veřejné zakázky: Centrální dodávka zemního plynu pro Jihomoravský kraj a pro příspěvkové organizace zřizované Jihomoravským krajem,

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH DOKUMENTACÍ II. II/418 ÚJEZD U BRNA - OTNICE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Příloha č. 4 zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

Dražovice zkapacitnění vodojemu

Dražovice zkapacitnění vodojemu Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ust. 38 z.č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Předmět zakázky: stavební práce Dražovice zkapacitnění

Více

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA STAVEBNÍ PRÁCE NÁZEV ZAKÁZKY: Výrobní a skladovací areál Logaritma a.s. REVITALIZACE PLOCHY ZADAVATEL: Logaritma a.s. Mohelnice, Uničovská 444/1, PSČ: 789

Více

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: https://zakazky.cheb.cz/profile_display_2.

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: https://zakazky.cheb.cz/profile_display_2. *MUCHX010DSRR* Dotčení dodavatelé VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Ing. Jiří Kurucz 06.12.2016 Výzva k podání nabídek Název zadavatele: Město Cheb Sídlo zadavatele: 1 IČO: 00253979 Profil

Více

Transparentní novela zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb.

Transparentní novela zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. Transparentní novela zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. JUDr. Alena Vačkářová Statutární město Olomouc CÍLE Boj proti korupci Transparentnost Omezení diskriminace Odstranění nejasností Podněty

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím

Více

Rouchovany chodník, kanalizace

Rouchovany chodník, kanalizace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ust. 38 z.č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Předmět zakázky: stavební práce Rouchovany chodník,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané zjednodušeném podlimitním řízení podle ( 38) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na stavební práce NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

REVITALIZACE AREÁLU BUČISKA

REVITALIZACE AREÁLU BUČISKA KOMERČNÍ DOMY ROŽNOV, spol. s r.o. REVITALIZACE AREÁLU BUČISKA Stručný popis zakázky nebo nákupu(ů) : V rámci projektu bude revitalizována nevyužívaná plocha na veřejné prostranství sestávající ze dvou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

Název veřejné zakázky: ÚP ČR Děčín rekonstrukce budovy U Plovárny 1190/14 výběr zhotovitele

Název veřejné zakázky: ÚP ČR Děčín rekonstrukce budovy U Plovárny 1190/14 výběr zhotovitele Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 18 400 21 Ústí nad Labem Tel.: 950 171 411 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADANÉ V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor právní a veřejných zakázek náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX0089O4H* UOHSX0089O4H ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S0167/2016/VZ-14024/2016/531/JDo Brno: 4. dubna 2016 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Obec Uherčice splašková kanalizace a ČOV evid.číslo veřejné

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Příloha b) Zadávací dokumentace Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na

Více

K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E

K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E pro zadání veřejné zakázky na stavební práce dle zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ ) Veřejný zadavatel: Název

Více

DODATEČNÉ INFOMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4

DODATEČNÉ INFOMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 4 strana 1 DODATEČNÉ INFOMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění účinném ke dni zahájení zadávacího řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE dle čl. 11 odst. 6 metodického pokynu ROP Střední Morava Zadávání zakázek a veřejných zakázek v programovém období 2007-2013 (dále jen Metodický pokyn

Více

Odborné vzdělávání zaměstnanců NÚKIB v oblasti kybernetické bezpečnosti

Odborné vzdělávání zaměstnanců NÚKIB v oblasti kybernetické bezpečnosti Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení na uzavření rámcové dohody - Kvalifikační dokumentace Název zadávacího řízení: Odborné vzdělávání zaměstnanců NÚKIB v oblasti kybernetické bezpečnosti Dokumentace

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU SE ZÁKONEM Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ Rekonstrukce domu kultury Kroměříž včetně interiéru I. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O ZADÁVACÍM

Více

Účastník: esve Stav s.r.o., Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1. Sídlo/místo podnikání: Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1

Účastník: esve Stav s.r.o., Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1. Sídlo/místo podnikání: Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1 Příloha č. 2 Oznámení o výběru dodavatele VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Sušice II, zateplení palových domů č.p. 1158 a 1159, ul. Kaštvá Účastník: esve Stav s.r.o., Bediktská 722/11, Staré Město, 110 00 Praha 1 Obchodní

Více

Přednášející: JUDr. Michaela Poremská, Ph.D. Kontakt:

Přednášející: JUDr. Michaela Poremská, Ph.D. Kontakt: Školení Novela zákona o veřejných zakázkách č. 55/2012 Sb. Změny v zadávání VZ podle ZVZ po novele Přednášející: JUDr. Michaela Poremská, Ph.D. Kontakt: michaela@poremska.cz Dne 28. 3. 2012 Inovace a modernizace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Zadávací řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Užší řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Tabulky postihů za porušení pravidel zadávání veřejných zakázek

Tabulky postihů za porušení pravidel zadávání veřejných zakázek Příloha č. 3 k Rozhodnutí o poskytnutí Tabulky postihů za porušení pravidel zadávání veřejných zakázek Postihy v případech, že již byla žadateli vyplacena část. Postihy stanovené v této příloze budou používány

Více

http://www.isvzus.cz/usisvz/usisvz01005prepare.do?znackaform=6005782802001&priloh...

http://www.isvzus.cz/usisvz/usisvz01005prepare.do?znackaform=6005782802001&priloh... Page 1 of 6 Informační Systém o Veřejných Zakázkách - Uveřejňovací Subsystém Tisk Název zakázky: Zateplení objektu ZŠ Tolerance, Mochovská OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE Značka formuláře: 6005782802001 Typ formuláře:

Více

PPO Horažďovice - obtok jezu Jarov průlehem na pravém břehu

PPO Horažďovice - obtok jezu Jarov průlehem na pravém břehu Povodí Vltavy, státní podnik PPO Horažďovice - obtok jezu Jarov průlehem na pravém břehu Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba průlehu na pravém břehu Otavy určeném pro obtok jezu Jarov za povodňových

Více

Provozní podpora systému PROXIO

Provozní podpora systému PROXIO MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Zájemci, vyzvaní dle ust. 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Číslo VZ

Více