EBMNEWS05. Aktuální dění ve skupině společností EBM group

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "EBMNEWS05. Aktuální dění ve skupině společností EBM group"

Transkript

1 EBMNEWS05 Aktuální dění ve skupině společností EBM group

2 Úvodní slovo Vážené dámy, vážení páni, uplynula vcelku dlhá doba od nášho posledného zdielania najdôležitejších informácií o dianí v skupine firiem EBM Group formou Newslettra. Znova sa chceme pripomenúť aj týmto spôsobom, aj keď verím, že väčšine z vás, ktorí teraz tieto riadky čítajú, sa pripomíname priebežne a to hlavne svojimi aktivitami a verím, že kvalitnou prácou našich kolegýň a kolegov naprieč všetkými našimi firmami. Máme za sebou po všetkých stránkach najúspešnejšie obdobie v histórií všetkých našich spoločností, dosiahli sme nad očekávania dobré ekonomické výsledky. Rozširili sme skupinu EBM Group o ďalšiu firmu, rozšírili sme portfólio klientov, partnerov a príležitostí, dokončili sme dlhšie pripravovanú a významnú transakciu. Z dôvodov, že rastieme, sme sa presťahovali do nových priestorov. Popritom všetkom sa nám darí aj na poli športovom, či športovo spoločenskom a hlavne sa cítime zdraví, silní a pripravení na všetky výzvy, ktoré sú pred nami. Teším sa z toho, že náš infromačný občasník aspoň preletíte a budem rád za akúkoľvek spätnú väzbu a pochopiteľne, za vašu priazeň. Verím, že jej budeme aj naďalej hodní. S veľkou úctou Ľubo Vais

3 Změny ve skupině EBM Group V uplynulém období se v EBM Group udály dvě významné změny. Jedna znamenala přírůstek nové firmy EBM Construct, s.r.o. Skupina si tak doplnila poslední chybějící základní činnost ve stavebnictví. Druhou změnou byl prodej společnosti GrandPark poskytovatele sociálních služeb, včetně budov, ve kterých GrandPark domovy pro seniory provozuje. EBM Construct je generálním dodavatelem staveb a primárně bude stavět projekty sesterské společnosti EBM Partner. Ve skupině EBM Group jsou tedy nyní zastoupeni jak architekti / projektanti (EBM Expert Building Management), tak inženýři a projektoví manažeři (EBM Partner) a nyní i dodavatel stavebních prací. S určitou nadsázkou se dá říct, že jsme soběstační a zároveň máme všechny činnosti od přípravy projektu až po kolaudaci plně pod kontrolou. Podle požadavků trhu nevylučujeme ani poskytování generální dodávky staveb pro externí klienty a jsme připravení smysluplně přizpůsobit kapacity aktuálním potřebám. GrandPark vznikl koncem roku Tehdy se nám nepodařilo najít vhodného kredibilního provozovatele našich Domovů pro seniory, a proto jsme založili vlastní společnost registrovaného poskytovatele sociálních služeb. Co se nepodařilo v roce 2014, uskutečnilo se o dva roky později, když rakouská společnost SeneCura projevila vážný zájem o koupi GrandParku. SeneCura je součástí francouzské skupiny ORPEA, která aktuálně provozuje cca lůžek po celé Evropě. GrandPark koupili včetně projektů ve výstavbě, které připravuje (a až do jejich dokončení bude připravovat) EBM Partner. V létě 2016 začala intenzivní jednání, poté due dilligence. Výsledkem byl podpis transakční dokumentace začátkem května EBM Group se tak stala skupinou firem působících v ryze stavebním odvětví přesně podle záměru z roku 1998, kdy vznikla první z firem. Zároveň nám tato úspěšná transakce umožňuje připravovat nové projekty bez velkého stresu při obstarávání zdrojů do equity jednotlivých projektů.

4 Nové kanceláře EBM Group Od 1. května nás najdete v nových a větších prostorech budovy FIVE na Smíchově. K tomuto významnému kroku jsme se rozhodli vzhledem k potřebám rozšíření kapacit v projekční společnosti EBM Expert Building Management, s.r.o., rozšíření týmů projekt manažerů a obchodníků v developerské společnosti EBM Partner, a.s. a zapojení EBM Construct, s.r.o. do EBM Group. Tato sedmipatrová budova se nachází v atraktivní lokalitě na pražském Smíchově, který je díky dostupnosti jedním z nejoblíbenějších míst pro podnikání v Praze. Zároveň nás těší, že opět sídlíme v budově, která je předběžně certifikovaná známkou LEED Platinum, což je nejvyšší možná úroveň při hodnocení energetické účinnosti budov. Projekt FIVE známe velmi dobře. Zpracovávali jsme ho od dokumentace změny stavby přes dokumentaci pro provedení stavby až po projekty všech fit outů. A jelikož splňoval všechny požadavky, byl pro nás jasnou volbou. Krásné výhledy ze 7. patra na téměř celou Prahu jsou příjemný bonus. Architektonický návrh vlastních kanceláří EBM v objektu FIVE připravili naši architekti v rekordně krátké době a byl nadšeně přijat ve vzácné shodě napříč všemi firmami skupiny EBM Group. Základní myšlenkou návrhu bylo využít to nejlepší ze standardu budovy a vhodně zvolenými materiály a interiérovými prvky dovést prostor k dokonalosti z hlediska funkčnosti, provozního uspořádání i výtvarného vyznění. Děkujeme architektům za skvěle odvedenou práci.

5 Nové kanceláře EBM Group

6 Základní cíle v EBM Group ARCHITEKTONICKÁ A PROJEKČNÍ ČINNOST Chceme tvořit projekty, které budou v nejvyšší možné kvalitě po stránce architektury i konstrukce. Takové, aby odpovídaly lokalitě a potřebám trhu společnosti, ale zároveň byly smysluplné po ekonomické stránce. DEVELOPERSKÁ ČINNOST Chceme přinést na trh projekty s obsahem, který v ČR chybí, ale přitom je zde potřebný. REALIZACE STAVEB Chceme být výjimečně korektní ve vztahu k subdodavatelům. Nechceme však být jen manažerskou firmou, naší vizí je postupně budovat vlastní kapacity i v dělnických a řemeslných profesích. Chceme být šetrní k prostředí v okolí staveb i v době jejich realizace. Chceme odevzdávat precizní a dokonalá díla. Chceme být solidním partnerem našim zaměstnancům ve všech společnostech.

7

8 EBM Expert Building Management, s.r.o. Společnost EBM Expert Building Management, s.r.o. prožila opět velmi úspěšné období, které potvrzuje tendenci z minulých let. Těší nás, že se nám podařilo naplnit cíle, které jsme si vytyčili ve strategii. Na jedné straně máme zakázkovou náplň, u které téměř překračujeme kapacitní možnosti. Ale také jsme získali řadu autorských projektů, které připravujeme už od úvodních fází studií. Spolu s velkými projekty nám to poskytuje velice dobrou možnost dlouhodobě plánovat, prosazovat naše vize a být dobrým partnerem všem včetně našich zaměstnanců. Samozřejmostí je pro nás pokračování ve vysokém standardu a technologickém zabezpečení zde jsme zvýšili podíl projektů realizovaných v BIM technologii. Přestěhovali jsme se do nových prostor, které nám poskytují nejvyšší možný komfort a vhodné prostředí pro práci na zajímavých projektech s renomovanými zahraničními partnery a investory. Naše současná kapacita více než 40 kmenových architektů a stavařů a zhruba 250 ověřených subdodavatelů je zárukou toho, že jsme schopni kvalitně zvládat veškeré typy a objemy projektů.

9 Expert Building Management, s.r.o. Výběr z aktuálních projektů ČTVRŤ EMILA KOLBENA Na základě naší úspěšné účasti ve vyzvané architektonické soutěži na novou zástavbu v pražských Vysočanech pro společnosti Skanska a Codeco jsme byli vybráni jako jediný zpracovatel všech stupňů projektové dokumentace od architektonického návrhu po dohled nad realizací. Celkově bude v bezprostřední blízkosti ke stanici metra Kolbenova a v návaznosti na přírodní park kolem říčky Rokytky vybudováno téměř 1000 bytových jednotek. V první fázi pracujeme na studii rekonverze a dostavby bývalé tovární budovy, kde budou do struktury původního železobetonového skeletu vepsány netradiční bytové jednotky loftového typu s moderními odkazy na industriální genius loci řešeného území. OAKS Po devíti letech náročných příprav byla odstartována první etapa výstavby rezidenčního celku Oaks Prague v malebné krajině u Nebřenic, které leží jen pár kilometrů jihovýchodně od Prahy. V první fázi výstavby vznikne celá jedna třetina projektu. V jejím rámci bude vystavěno 55 bytových jednotek a 30 vil. V EBM zhotovujeme dokumentaci provedení stavby několika bytových domů a vil, které budou tvořit centrum nově vzniklé obce. Dále také dokumentaci pro stavební povolení pro mateřskou školku, která bude součásti celku.

10 Expert Building Management, s.r.o. Výběr z aktuálních projektů SMÍCHOV CITY 1. FÁZE BLOK 3 Jedná se o první fázi výstavby bloků na nákladovém nádraží Smíchov. Blok 3 je součástí budoucí blokové zástavby, která obsáhne majoritní část stávající plochy nádraží. Autorem architektonického řešení bloku 3 jsou architektonické ateliéry Haascookzemmrich STUDIO2050, Chalupa architekti, Projektil architekti, Kuba & Pilař architekti. V současné době EBM zajišťuje koordinaci a stavebně-technické řešení pro projektovou dokumentaci na územní řízení. Zároveň se připravuje dokumentace pro řízení stavební. PORT KAROLINA V pražském Karlíně, v těsné blízkosti řeky za Negrelliho viaduktem, staví společnost Skanska bytový projekt Port Karolína. Ve čtyřech na sebe navazujících etapách by mělo postupně vyrůst 580 nových bytových jednotek. EBM v současné době pracuje na dokumentaci provedení stavby pro budovy A a B, dále pak studii a následné dokumentaci pro stavební povolení budovy D.

11 Expert Building Management, s.r.o. Výběr z aktuálních projektů DATOVÉ CENTRUM T-MOBILE Kompletní projektová dokumentace včetně inženýrské činnosti, autorského dozoru a funkce architekta pro provozovatele objektu. OBYTNÝ SOUBOR NOVÁ TOUŽIMSKÁ Projekt 17 rezidenčních domů na okraji Prahy ve Kbelích OBYTNÝ SOUBOR ZÁTIŠÍ NAD ROKYTKOU Dokumentace pro provedení stavby rozsáhlého projektu ve Vysočanech CBS PARDUBICE Kompletní projekt, project management a TDI LIDL MODŘANY Kompletní projektová dokumentace pro novou prodejnu LIDL v Praze OBYTNÝ SOUBOR KOLBENOVA TOWERS Studie novostavby výškových bytových domů na Praze 9 AREÁL RAKONA Dokumentace pro stavební povolení přístavby expediční haly v areálu P&G

12 Rozšiřujeme tým NABÍZÍME PŘÍLEŽITOSTI future.ebmexpert.cz

13

14 EBM Partner a.s. PLÁNY A VIZE SPOLEČNOSTI Chceme i nadále připravovat projekty seniorského bydlení spojeného se sociálními a zdravotnickými službami. Vidíme příležitost naplno rozvinout projekty nájemního bydlení. Zajímavými destinacemi jsou jak Praha (zde se jedná spíše o dlouhodobé nájemní bydlení), tak i turistické destinace v ČR i na Slovensku (zde se bude jednat spíše o krátkodobější nájmy či investiční příležitosti). Chceme využít situaci na finančních trzích a hledat optimální formy získávání externích zdrojů, ať už z bankovních institucí do equity jednotlivých projektů, anebo formou střednědobých investic do cenných papírů, resp. podílů, a to ze strany hlavně malých a středních investorů.

15 CBS Štěrboholy DOKONČENÍ Výstavba prvního pražského projektu CBS byla úspěšně dokončena v říjnu 2016 a završena závěrečnou kontrolní prohlídkou (kolaudací). V následujících týdnech proběhlo vybavení objektu veškerým potřebným zařízením tak, aby mohl být nový dům předán provozovateli sociálních služeb, společnosti GrandPark, v domluveném termínu. První klienti nového Domova pro seniory byli přijímání již v prosinci SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ V lednu 2017 byl za účasti vážených hostů pražský GrandPark slavnostně otevřen. Předseda představenstva společností GrandPark a EBM Partner Ľubomír Vais hosty přivítal a poté společně s výkonnou ředitelkou GrandParku Renatou Prokešovou, členem představenstva stavební společnosti Porr a.s. Štefanem Havlíkem a tehdejším ministrem financí České republiky Andrejem Babišem přestřihl pásku. Formálně tak zahájil provoz již třetího Domova pro seniory pod značkou GrandPark.

16 CBS Liberec ZAHÁJENÍ STAVBY Po více než roce příprav a povolovacích procesů se podařilo na začátku prosince 2016 získat pravomocné stavební povolení k realizaci již čtvrtého objektu CBS, tentokrát v liberecké části Vratislavice nad Nisou. Se stavební společností Skanska, která nám nabídla k prodeji pozemek, byla uzavřena smlouva o dílo a začátkem dubna byly zahájeny stavební práce. SLAVNOSTNÍ POKLEPÁNÍ ZÁKLADNÍHO KAMENE se uskutečnilo 11. dubna Této akce se zúčastnili zástupci společností EBM Partner (developer a investor projektu), EBM Expert Building Management (autor a generální projektant) a Skanska (generální dodavatel stavby). Hosty slavnostní akce byli i představitelé kraje a města náměstek hejtmana pro zdravotnictví Přemysl Sobotka a starosta Vratislavic nad Nisou Lukáš Pohanka.

17

18 Společnost EBM Construct, s.r.o. vznikla odkoupením 100% podílu ve společnosti Plad CZ, s.r.o. a jejím přejmenováním. Stala se tak součástí skupiny firem EBM Group. Petr Kozubík zůstal ředitelem a stal se také jejím partnerem. Společnost a její management má za sebou řadu úspěšných realizací a na své zkušenosti chce navázat i při plánovaném rozvoji. EBM Construct je součástí skupiny teprve několik měsíců, a tak se spíše než hodnocením uplynulé doby zabýváme plánem na další období. Naší vizí je být kvalitním a zodpovědným generálním dodavatelem s ideálním poměrem vlastních kapacit a externích partnerů. EBM Construct

19 Právě stavíme LakePark Residence Stavba byla zahájena v září Nejprve bylo nutné zajistit pískovcové skály hřeby a stříkaným betonem. Teprve pak jsme mohli usadit naši jeřábovou techniku a začít práce na podkladových betonech. Na ty navazuje základová deska s funkčním řešením bílé vany a s tím spojené stěnové a stropní konstrukce. Vše je z vodostálého betonu s kombinací vyzdívek z cihelného systému. Tak jsme na pozemku utvořili monolitický skelet domu. Následoval dřevěný obklad a zateplená provětraná fasáda. Dřevo se bude objevovat také na všech lodžiích a terasách, bez přechodového provedení. Střešní krytina je plechová, tento materiál přechází v určitých místech také na fasádu. Interiéry budou v moderním pojetí pohledových betonů, v kombinaci s kvalitními zařizovacími předměty. Celou stavbu vede zkušený tým kvalifikovaných vedoucích pracovníků. Subdodavateli jsou společnosti dlouhodobě prověřené tuzemským trhem. Naším cílem je především odvést kvalitní práci s dodržením termínů, to vše v souladu s obcí, úřady a v neposlední řadě s okolní přírodou.

20 Výběr projektů BUSINESS CENTRUM PROSEK POINT Činnost: Monolitická konstrukce POLYFUNKČNÍ DŮM JESENICE U PRAHY Činnost: Monolitická konstrukce BYTOVÉ DOMY NA NEKLANCE Činnost: Monolitická konstrukce BUSINESS CENTRUM AMAZON COURT Činnost: Monolitická konstrukce BYTOVÉ DOMY HOSTIVICE JIH Činnost: Monolitická konstrukce RD JEVANY Činnost: Realizace rodinného domu RD DOBŘICHOVICE (dokončujeme) Činnost: Realizace rodinného domu RD HOROUŠANY (dokončujeme) Činnost: Realizace rodinného domu RD PACOV (dokončujeme) Činnost: Realizace rodinného domu CHODNÍK - UL. VE ŽLÍBKU (práve stavíme) Generální dodavatel stavby

21

22 LakePark residence V malebné obci Staré Splavy ležící v centru rekreační oblasti Máchova jezera stavíme projekt družstevního bydlení LakePark residence. Místo těží z výhodné pozice v těsné blízkosti přístaviště a veřejných pláží s volným přístupem k vodě a přesto v centru obce. Stavba probíhá dle plánu. V červenci 2017 zprovozníme vzorový byt, který usnadní klientům představu o kvalitě projektu a preciznosti provedení stavby. Vše zdárně směřuje k našemu cíli předat apartmány klientům v prosinci 2017.

23 LakePark residence INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST Na základě zpětné vazby od klientů, kteří projevili zájem o apartmán v residenci LakePark, jsme rozšířili naší původní nabídku využití apartmánů. Kromě možností pořízení apartmánu pro potřebu bydlení, jako second home, či jako kombinaci rekreačního užívání a krátkodobého pronajímání, nyní nabízíme možnost koupit apartmán jako čistě investiční příležitost. Inspirovali jsme se podobnými projekty v zahraničí a nabízíme garantovaný výnos 4 % ročně z ceny apartmánu po dobu pěti let. Takto pořízené apartmány bude spravovat naše nová, právě připravovaná, společnost EBM Rent. GARANTUJEME VÝNOS ROČNĚ lakepark.cz Z CENY APARTMÁNU PO DOBU 5 LET

24 JIŽ BRZY...

25 ... setkání s kolegy a partnery mimo kancelář Od vydání posledního newsletteru se toho událo mnoho. Nejlepší akce se již staly tradicí. Vybíráme některé z nich. Náš team, který bojoval na několika závodech v námořním jachtingu, přiváží každým rokem lepší a lepší umístění. Mimo jiné také jedno celkové vítezství. V lednu jsme si užili každoroční rockový večírek v Jazz Docku, kde jsme tančili a vítali nový rok až do pozdních hodin. Po přestěhováni na Smíchov jsme uspořadali housewarming party na střešní terase budovy FIVE, která se velmi vydařila. Mimo výše uvedená setkání s partnery a přáteli jsme zorganizovali také několik interních akcí. Byli jsme se například několikrát projet na kolech okolo Prahy a jednou na Slovensku, v zimě jsme chodili hrát hokej, nebo lyžovali na horách v Rakousku.

26 Vždy aktuální informace o dění ve společnostech skupiny EBM Group najdete na našem facebooku. Potěší nás Váš like. EBM Expert Building Management, s.r.o. EBM Partner a.s. EBM Construct, s.r.o. budova FIVE, Na Valentince 3336/4, Praha 5 Smíchov

Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu

Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu SPV SPV SPV účelové společnosti jednotlivých projektů První ze společností EBM Expert Building Management, s.r.o.

Více

EBMNEWS02. Aktuální dění ve skupině společností EBM

EBMNEWS02. Aktuální dění ve skupině společností EBM EBMNEWS02 Aktuální dění ve skupině společností EBM Úvodní slovo Vážení priatelia, znovu sa pripomíname s našim newsletterom, aby sme vás v krátkosti informovali o dianí v našich spoločnostiach EBM-Expert

Více

EBMNEWS03. Aktuální dění ve skupině společností EBM group

EBMNEWS03. Aktuální dění ve skupině společností EBM group EBMNEWS03 Aktuální dění ve skupině společností EBM group Úvodní slovo Vážení priatelia, od nášho posledného Newsletteru sa udialo mnoho skutočností podstatných pre fungovanie našich firiem v skupine EBM

Více

EBMNEWS06. Aktuální dění ve skupině společností EBM Group

EBMNEWS06. Aktuální dění ve skupině společností EBM Group EBMNEWS06 Aktuální dění ve skupině společností EBM Group Úvodní slovo Vážené dámy, vážení páni, dovoľte mi vás opätovne osloviť s aktuálnym dianím v skupine našich firiem EBM Group prostredníctvom ďalšieho

Více

Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu

Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu Úvodní slovo Vážení přátelé, před 20 lety, po příchodu do ČR, jsme společně s mými tehdejšími obchodními partnery

Více

P RO VA Š E I N V E S T I C E

P RO VA Š E I N V E S T I C E PRO VAŠE INVESTICE Jsme holdingovou společností, která připravuje a realizuje developerské projekty. V rámci skupiny EBM Group se jedná převážně o oblast rezidenčního bydlení a nově také logistiky, retailu

Více

NOVÉ VYSOČANY. Prezentace projektu. Setkání s novináři na Radnici MČ Praha 9. 20. květen 2009 PREZENTACE PROJEKTU NOVÉ VYSOČANY

NOVÉ VYSOČANY. Prezentace projektu. Setkání s novináři na Radnici MČ Praha 9. 20. květen 2009 PREZENTACE PROJEKTU NOVÉ VYSOČANY Prezentace projektu Setkání s novináři na Radnici MČ Praha 9 20. květen 2009 1 Velké rozvojové území Vysočany zahrnuto do územního plánu Prahy teprve v roce 2006. 250 hektarů pozemků veškerá technická

Více

Stavíme. novou Prahu PRO VÁS

Stavíme. novou Prahu PRO VÁS Stavíme novou Prahu PRO VÁS Jaro léto 2017 CENTRAL GROUP NEJVĚTŠÍ REZIDENČNÍ STAVITEL V ČR 23 let na trhu Více než 13.000 prodaných bytů, domů a parcel Přes 150 úspěšně dokončených rezidenčních projektů

Více

CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ

CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ 19. 10. 2016 Sever Nákladového nádraží Žižkov CENTRAL GROUP odkoupil pozemky v létě 2016 od Discovery Group Celková plocha pozemků

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz CANABA developoment,

Více

SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. 1

SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. 1 SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 1 www.sekyragroup.cz Sekyra Group Real Estate reference (1/2) Historie: Společnost založená v roce 1996 navázala na advokátní praxi dr. Sekyry v oboru nemovitostí Společnost

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV.

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. Klient: Připravil: CANABA development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz Datum: 16.8.2015 2 / 20 CANABA

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík Akropolis reality s.r.o. tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz

Více

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI LOKALITA METRO KŘIŽÍKOVA TRAM. ZASTÁVKA KŘIŽÍKOVA CYKLOSTEZKA AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ FLORENC PARK VÍTKOV BYDLENÍ PRO 21. STOLETÍ V původní zástavbě

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí Termín/y dokončení

Více

Villa Park Strahov: luxusní bydlení nad Prahou

Villa Park Strahov: luxusní bydlení nad Prahou Villa Park Strahov: luxusní bydlení nad Prahou Author: -jak- Published: 25.09.2002 Vysoký standard bydlení Hrana Strahovského svahu je v pražské krajině svébytným fenoménem, jehož jedinečnost spočívá v

Více

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ Projekt Berounská brána je oázou klidu. Místem, kde jste obklopeni nádhernou přírodou a zároveň jste stále v centru města s veškerou občanskou vybaveností. Jste na dosah

Více

Setkání nad Prahou. Připravované developerské projekty

Setkání nad Prahou. Připravované developerské projekty Setkání nad Prahou Připravované developerské projekty 8. 6. 2016 V Praze se připravuje přes 70 tisíc bytů V různé fázi připravenosti v Praze je minimálně 71 tisíc bytů Během 5 let se jich ale pravděpodobně

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/10 BYTY - přehled projektů Počet bytů Termín/y dokončení 42 celkem / 8 volných Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 629 celkem / 13 volných Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí

Více

MÍSTO.MĚSTO.ŽIVOT REZIDENČNÍ, ROZVOJOVÉ A VOLNOČASOVÉ PROJEKTY NA ÚZEMÍ PRAHY BYTOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 2.

MÍSTO.MĚSTO.ŽIVOT REZIDENČNÍ, ROZVOJOVÉ A VOLNOČASOVÉ PROJEKTY NA ÚZEMÍ PRAHY BYTOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 2. BYTOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 2. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 3. FÁZE V PRODEJI ŘADOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO ŘADOVÉ DOMY 2. FÁZE VYPRODÁNO PARCELY PRO RD VYPRODÁNO REZIDENČNÍ, ROZVOJOVÉ A VOLNOČASOVÉ

Více

RODINNÉ DOMY STODŮLKY

RODINNÉ DOMY STODŮLKY RODINNÉ DOMY STODŮLKY SLOVO ARCHITEKTA Pro výstavbu rodinných domů byla investorem vybrána atraktivní lokalita ve Stodůlkách, která je celá situována na slunný jihozápad a určena pro obytnou zástavbu.

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2 0 0 1 O L T E R M & T D O L O M O U C

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2 0 0 1 O L T E R M & T D O L O M O U C V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2 0 0 1 OLTERM & TD OLOMOUC Obsah 5 Úvodní slovo předsedy představenstva 6 Obchod 8Plavecký stadion Olomouc Finanční část (v příloze) Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami

Více

Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu

Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu Úvodem Developerská společnost Real 3 a.s., se při úvahách o novém projektu zabývala myšlenkou, jak nabídnout zájemcům o bydlení opravdovou architektonickou

Více

Development na Ostravsku

Development na Ostravsku Development na Ostravsku Ing. Radka Demčáková account manager S.K. Neumanna 608/7 702 00 Ostrava e-mail: radka.demcakova@stingcommerce.cz www.rksting.cz Cílem prezentace je: Úvod Seznámit Vás s vývojem

Více

Strategie rozvoje bydlení. v k. ú. Smiřice a k. ú. Rodov

Strategie rozvoje bydlení. v k. ú. Smiřice a k. ú. Rodov Strategie rozvoje bydlení v k. ú. Smiřice a k. ú. Rodov Schválením nového územního plánu se městu otevřely nové možnosti rozvojových lokalit pro bydlení. Z předchozího územního plánu byla převzata lokalita

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

OBSAH PREZENTACE. Základní informace. Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia. Současné portfolio. Plánované projekty

OBSAH PREZENTACE. Základní informace. Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia. Současné portfolio. Plánované projekty Představení fondu OBSAH PREZENTACE Základní informace Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia Současné portfolio Plánované projekty ZÁKLADNÍ INFORMACE Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů Druh

Více

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects KRÁSNÉ VÁNOCE 16 prosinec 2015 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 4 EDITORIAL: KRÁSNÉ VÁNOCE 2015. ODPOJTE SE 5 TÉMA: ROK 2015 V NAŠEM ATELIÉRU 15 BYDLENÍ PODLE AKA 21

Více

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR NEJVĚTŠÍ rezidenční stavitel v ČR Stavíme pro Vás novou Prahu již čtvrt století 25 let na trhu 15.000 prodaných bytů, domů a parcel 170 úspěšně dokončených projektů Nemáme potřebu čerpat bankovní úvěry,

Více

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT STAVO Hradčanská Office Center Milady Horákové 116/109 160 00 Praha 6 domov@yit.cz www.yit.cz Hyacint Modřany A (II. fáze) Váš domov rozkvétá v Modřanech

Více

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních nově vzniklých soukromých firem v pardubickém regionu založena veřejná obchodní společnost Marhold, zaměřená na podnikání

Více

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR NEJVĚTŠÍ rezidenční stavitel v ČR Stavíme pro Vás novou Prahu již čtvrt století 25 let na trhu 15.000 prodaných bytů, domů a parcel 170 úspěšně dokončených projektů Nemáme potřebu čerpat bankovní úvěry,

Více

KLIENTSKÉ ZMĚNY NÁS BAVÍ. KLIENTSKÉ ZMĚNY UMÍME.

KLIENTSKÉ ZMĚNY NÁS BAVÍ. KLIENTSKÉ ZMĚNY UMÍME. KLIENTSKÉ ZMĚNY NÁS BAVÍ. KLIENTSKÉ ZMĚNY UMÍME. Jednoduše. Pohodlně. Individuálně. NACONI je česká společnost specializující se na řízení klientských změn rezidenčních developerských projektů. Nabízí

Více

pavel jakeš Vás project management architektura, projektová a inženýrská činnost organizace a řízení stavební výroby Ing. Pavel Jakeš Klicperova 173,

pavel jakeš Vás project management architektura, projektová a inženýrská činnost organizace a řízení stavební výroby Ing. Pavel Jakeš Klicperova 173, Vás project management architektura, projektová a inženýrská činnost organizace a řízení stavební výroby Ing. Pavel Jakeš Klicperova 173, 40502 Děčín, tel :777257276, E-mail: pavel@pj1.cz Vážení, dovolte

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE

NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE BERLÍN NĚMECKO REALITNÍ INVESTICE Dovolujeme si vám představit možnost investovat na stabilním realitním trhu v hlavním městě Německa - v ekonomickém, politickém a kulturním

Více

Základy investování. Účastníci + Dozory

Základy investování. Účastníci + Dozory Základy investování Účastníci + Dozory Účastníci zúčastněné aktivně se podílející účastníky investičního projektu (přímí účastníci) mající společný zájem na rychlé a úspěšné realizaci investice - primární

Více

NÁVŠTĚVA 80 DŮM&ZAHRADA

NÁVŠTĚVA 80 DŮM&ZAHRADA Ve svahu Stavět na svažitém pozemku je možné různými způsoby majitelé navštíveného domu zvolili jeden z méně běžných. Na rozdíl od obvyklého zapuštění objektu, které vyžaduje zemní práce v celkem velkém

Více

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013 Exkluzivní nemovitosti Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz Představení kanceláře The RE/MAX Collection Platinum The RE/MAX Collection je prémiová značka

Více

TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA ING. MAREK SIKORA

TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA ING. MAREK SIKORA TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA ING. MAREK SIKORA WWW.DOZORINVESTORA.CZ HLAVNÍ INFORMACE Nabízíme poskytování služeb jako stavební dozor investora. V oboru stavebních dozorů máme letité zkušenosti a v našem

Více

Penta Investments divize Real Estate. Kanceláře od kvantity ke kvalitě

Penta Investments divize Real Estate. Kanceláře od kvantity ke kvalitě Penta Investments divize Real Estate Kanceláře od kvantity ke kvalitě 4.března 2014 I. KVANTITA - Pražský kancelářský trh na konci roku 2013 'Hlavní indikátory Velikost trhu 2,96 milionu m2 kancelářských

Více

Analýza bytových developerských projektů (2017)

Analýza bytových developerských projektů (2017) Analýza bytových developerských projektů (2017) -------------------------------- -------------------------------- Sekce strategií a politik -------------------------------- ÚZEMNÍ ANALÝZA AKTUÁLNÍCH DEVELOPERSKÝCH

Více

Výroční tisková konference Šance pro budovy. Přednáší ředitel ŠPB Petr Holub

Výroční tisková konference Šance pro budovy. Přednáší ředitel ŠPB Petr Holub Výroční tisková konference Šance pro budovy Zakládající partneři Významný partner Partneři Přednáší ředitel ŠPB Petr Holub Kancelářská budova Visionary Postavena developerskou společností Skanska, nyní

Více

robust architects zhodnocení projektu pro stavební povolení prostor bývalých kasáren, krnov draft / 2012

robust architects zhodnocení projektu pro stavební povolení prostor bývalých kasáren, krnov draft / 2012 obsah stávající stav a předloený projekt pro stavební povolení text - úvod ortofoto mapa s vyznačením řešeného území fotografie současného stavu území situace z projektu pro sp pohledy z projektu pro sp

Více

a d m i n i s t r a t i v n í b u d o v a B e r o u n

a d m i n i s t r a t i v n í b u d o v a B e r o u n Výborná dopravní dostupnost 15 minut do Prahy po dálnici D5 ke stanici metra Železniční a autobusové spojení připravovaná rychlodráha mezinárodní letiště Ruzyně dostupné do 25 minut po dálnici Hlavní silniční

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 7. zasedání zastupitelstva města dne: 8.09. 2011 Bod pořadu jednání: Věc: Vavřincův Vrch s.r.o. - žádost o úpravu smluvního vztahu Zpracoval: odbor, oddělení:

Více

představení společnosti

představení společnosti představení společnosti děláme stavby lepšími Firma INVESTINŽENÝRING a.s. je soukromou společností. Její počátky sahají do roku 1991, kdy na základě povolení vydaného živnostenským referátem Okresního

Více

KONFERENCE SENIOR LIVING 2006-2011

KONFERENCE SENIOR LIVING 2006-2011 KONFERENCE SENIOR LIVING 2006-2011 Odborná konference SENIOR LIVING se jako jediná v České republice věnovala problematice bydlení seniorů. Stěžejními tématy konference je bydlení a kvalita života seniorů

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 42 celkem / 7 volných 700 celkem / 35 volných 408 celkem / 96 volných

Více

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR NEJVĚTŠÍ rezidenční stavitel v ČR Stavíme pro Vás novou Prahu již čtvrt století 25 let na trhu 15.000 prodaných bytů, domů a parcel 170 úspěšně dokončených projektů Nemáme potřebu bankovních úvěrů, protože

Více

letak-domesi-5.indd :15:27

letak-domesi-5.indd :15:27 letak-domesi-5.indd 1 15.2.2011 18:15:27 Dřevostavby Domesi jsou jedinečnou kombinací architektury, designu, energetické úspornosti a moderní stavební technologie. letak-domesi-5.indd 2 15.2.2011 18:15:29

Více

Skupina firem PKS. Generální dodavatel staveb

Skupina firem PKS. Generální dodavatel staveb Skupina firem PKS Generální dodavatel staveb Představení společnosti Vážení obchodní partneři, společnost PKS stavby a.s. je generální dodavatel staveb, jenž disponuje vlastními výrobními kapacitami na

Více

ZNALECKY POSUDEK. č. 3967/136/722. O ceně pozemků p.č. 527/1,796/2,470/94, vše v katastrálním území Letňany, obec Praha.

ZNALECKY POSUDEK. č. 3967/136/722. O ceně pozemků p.č. 527/1,796/2,470/94, vše v katastrálním území Letňany, obec Praha. ZNALECKY POSUDEK č. 3967/136/722 O ceně pozemků p.č. 527/1,796/2,470/94, vše v katastrálním území Letňany, obec Praha. Objednatel posudku: Účel posudku: CENTRAL GROUP uzavřený investiční fond a.s. Na Strži

Více

INTERNATIONAL CONSTRUCTION, DEVELOPMENT AND REAL ESTATE CONSULTANTS.

INTERNATIONAL CONSTRUCTION, DEVELOPMENT AND REAL ESTATE CONSULTANTS. INTERNATIONAL CONSTRUCTION, DEVELOPMENT AND REAL ESTATE CONSULTANTS www.omconsulting.cz Spa Kur Hotel Praha VÁŠ PARTNER PRO ŘÍZENÍ INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ Jsme společnost, která nabízí komplexní řízení stavebních

Více

EFEKTIVNÍ ENERGETICKÝ REGION JIŽNÍ ČECHY DOLNÍ BAVORSKO

EFEKTIVNÍ ENERGETICKÝ REGION JIŽNÍ ČECHY DOLNÍ BAVORSKO EFEKTIVNÍ ENERGETICKÝ REGION JIŽNÍ ČECHY DOLNÍ BAVORSKO Střešní konstrukce Kontrola realizace Martin Doležal, TÜV SÜD Czech Investice do Vaší budoucnosti Projekt je spolufinancován Evropskou Unií prostřednictvím

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

Dobřichovice se chlubí Stavbou roku 2015

Dobřichovice se chlubí Stavbou roku 2015 Dobřichovice se chlubí Stavbou roku 2015 Navzdory velké konkurenci získala dostavba budovy ZŠ v Dobřichovicích čestný titul Stavba roku 2015. Cenu uděluje odborná veřejnost. Sdílet článek: Facebook Twitter

Více

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY Lokalita Bytový areál Letňanské zahrady se nachází poblíž ulice Veselská v

Více

Spolupráce PSJ s developery

Spolupráce PSJ s developery Spolupráce s developery Petr Vondruška, výkonný ředitel, a.s. Konference Očekávaný vývoj rozvoje infrastruktury, realitního trhu a developerských 7. prosince 2016 v Brně Skupina Obsah Skupina Realizace

Více

Rekonstrukce Negrelliho viaduktu

Rekonstrukce Negrelliho viaduktu Rekonstrukce Negrelliho viaduktu 14. ČESKÉ DOPRAVNÍ FÓRUM Ing. Tomáš Koranda člen představenstva HOCHTIEF CZ a. s. Zdroj: ČT24/Jan Langer 1 Historie: - Stavbu projekčně řídil Alois Negrelli, rakouský dopravní

Více

STAVÍME LEVNĚ! STAVÍME ŠPATNĚ? diskusní setkání STAVEBNÍ FÓRUM 2011 RNDr. Evžen Korec, CSc.

STAVÍME LEVNĚ! STAVÍME ŠPATNĚ? diskusní setkání STAVEBNÍ FÓRUM 2011 RNDr. Evžen Korec, CSc. STAVÍME LEVNĚ! STAVÍME ŠPATNĚ? diskusní setkání STAVEBNÍ FÓRUM 2011 RNDr. Evžen Korec, CSc. Představení EKOSPOL a.s. přední česká developerská společnost prodej bytů prodej parcel k výstavbě rodinných

Více

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ REZIDENCE U ZÁMKU REZIDENCE U ZÁMKU, HORNÍ NÁMĚSTÍ 50, VSETÍN ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ K PRODEJI DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ INVESTOR: NOVÉ BYTY VSETÍN s.r.o. VÝHRADNÍ PRODEJCE: AENTURA

Více

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR NEJVĚTŠÍ rezidenční stavitel v ČR Stavíme pro Vás novou Prahu již čtvrt století 25 let na trhu 15.000 prodaných bytů, domů a parcel 170 úspěšně dokončených projektů Nemáme potřebu bankovních úvěrů, protože

Více

atelier Fránek - Raková ZS 2016/2017

atelier Fránek - Raková ZS 2016/2017 atelier Fránek - Raková ZS 2016/2017 1. DŮL - KONVERZE 2. NAUČNÁ STEZKA 3. IDEÁLNÍ SÍDLO RODINNÉ FIRMY 4. NÁVRH SPORTOVNÍ HALY BOSKOVICE 5. DOPLNĚNÍ KNIHY REKONSTRUKCE - SVETR MÍSTO ZATEPLENÍ 1. Téma:

Více

O nás. Čím se zabýváme

O nás. Čím se zabýváme www.isco.cz O nás Hlavní činností společnosti ISCO s.r.o. je stavební a konzultační činností v oblastech pozemního a inženýrského stavitelství. Působnost je především v regionu Středočeského kraje a Prahy,

Více

Rodinné domy Bungalov Line Pohodlí a nevšední zážitky

Rodinné domy Bungalov Line Pohodlí a nevšední zážitky Rodinné domy Bungalov Line Pohodlí a nevšední zážitky Bydlení v souladu s okolím Stále častěji se setkáváme s lidmi toužícími po intenzivnějším kontaktu se zahradou. Rodinné domy Bungalov Line společnosti

Více

futecture Modulární výstavba

futecture Modulární výstavba Výstavba zítřka je modulární. futecture Modulární výstavba Modulární výstavba má velmi široké spektrum využití a výhod. Je to ekologická stavebnice, kterou lze snadno přizpůsobit individuálním požadavkům

Více

Seznam stavebních prací provedených společností OMISTAV s.r.o. za posledních 5 let

Seznam stavebních prací provedených společností OMISTAV s.r.o. za posledních 5 let Miličín 13.8.2010 Seznam stavebních prací provedených společností OMISTAV s.r.o. za posledních 5 let rok - popis realizace finanční objem realizace bez DPH v mil. Kč 2005 - Realizace 2 hrubých staveb RD

Více

Projekt revitalizace MASARYKOVA NÁDRAŽÍ & Proměna bývalé pražské TOVÁRNY WALTER

Projekt revitalizace MASARYKOVA NÁDRAŽÍ & Proměna bývalé pražské TOVÁRNY WALTER Projekt revitalizace MASARYKOVA NÁDRAŽÍ & Proměna bývalé pražské TOVÁRNY WALTER Penta Investments 18.10.2016 Petr Palička TRENDY EVROPSKÉHO STAVEBNICTVÍ Přestavba a využití Brownfields v Praze a ČR CONTENT

Více

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Široké možnosti financování Bytový areál Rezidence Břevnovské centrum se nachází v ulici Patočkova

Více

PRAHA 6 BŘEVNOV KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY

PRAHA 6 BŘEVNOV KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY Lokalita Bytový areál Rezidence Břevnovské centrum se nachází v

Více

stavbě život profil společnosti

stavbě život profil společnosti v d e c h n e m e stavbě život profil společnosti PIIS s.r.o. Společnost PIIS s.r.o. byla založena v roce 1992. Předmětem činnosti společnosti jsou komplexní služby v oblasti stavebnictví. Naše síla tkví

Více

MĚSTO NOVÝ JIČÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ JIČÍN Masarykovo nám. 1/1, Nový Jičín Odbor majetku, rozvoje a investic

MĚSTO NOVÝ JIČÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ JIČÍN Masarykovo nám. 1/1, Nový Jičín Odbor majetku, rozvoje a investic MĚSTO NOVÝ JIČÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ JIČÍN Masarykovo nám. 1/1, 741 01 Nový Jičín Odbor majetku, rozvoje a investic VÁŠ DOPIS ZN: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: OMRI/15415/2017 SPIS. ZNAČKA: 12314/2017 VYŘIZUJE:

Více

Centrum Háje zastavovací studie

Centrum Háje zastavovací studie Centrum Háje 04.2016 zastavovací studie Identifikace autorů: Casua spol. s r.o. Ing. arch. Oleg Haman Ing. Aleš Poděbrad Běžecká 2407 169 00 Praha 6 T +420 274 810 745-7 F +420 274 812 181 M +420 603 232

Více

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Široké možnosti financování Bytový areál Rezidence Břevnovské centrum se nachází v ulici Patočkova

Více

Investor: Spa Living s.r.o listopad 2018

Investor: Spa Living s.r.o listopad 2018 Investor: Spa Living s.r.o listopad 2018 Představení investora Zabýváme se výstavbou a následným provozem bytových domů s nájemními byty pro seniory. Prvním významným projektem byla výstavba a následný

Více

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice Poskytovatel řešení: Nad Rokoskou 2361/2a Praha 8, PSČ 182 00 IČO: 61509001 DIČ: CZ61509001 Zpracovali: Ing. Arch. Pavla Zimová Jan Rod, autorizovaný

Více

INFORMAČNÍ LIST BYTOVÉHO PROJEKTU

INFORMAČNÍ LIST BYTOVÉHO PROJEKTU MATĚJKOVA INFORMAČNÍ LIST BYTOVÉHO PROJEKTU OBSAH CODECO, a.s. 2 O projektu 3 Harmonogram 3 Dopravní dostupnost 3 Lokalita 4 Dispoziční řešení 5 Základní přehled bytů 6 Standardní vybavení 6 Financování

Více

Bakalářský studijní program Stavební inženýrství MANAGEMENT A EKONOMIKA VE STAVEBNICTVÍ

Bakalářský studijní program Stavební inženýrství MANAGEMENT A EKONOMIKA VE STAVEBNICTVÍ Bakalářský studijní program Stavební inženýrství obor MANAGEMENT A EKONOMIKA VE STAVEBNICTVÍ STRUKTUROVANÉ STUDIUM Délka studia 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 BAKALÁŘSKÉ STUDIUM bakalářská práce státní závěrečná

Více

UNISTAV CONSTRUCTION a. s.

UNISTAV CONSTRUCTION a. s. UNISTAV CONSTRUCTION a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018 VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok 2018 OBSAH Úvodní slovo předsedy představenstva 2 Základní údaje 4 Statutární orgány 5 Zpráva vedení a analýza

Více

ROLE ARCHITEKTA ve FDB

ROLE ARCHITEKTA ve FDB ROLE ARCHITEKTA ve FDB P R O J E K T B Y D L E N Í (klasický) K L I E N T (záměr) s t a v e b n í k (zakázka) A R C H I T E K T (projekt) D O D A V A T E L (realizace) R O L E A R C H I T E K T A / V Ý

Více

2X9bytové domy v Polici nad Metují. David Chmelař

2X9bytové domy v Polici nad Metují. David Chmelař 1 2X9bytové domy v Polici nad Metují 2X9bytové domy v Polici nad Metují David Chmelař 2 2X9bytové domy v Polici nad Metují / Kontext okolní krajiny Zadání Dva totožné objekty s devíti malometrážními (startovními)

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části 97. zasedání dne 23.4. 2018 USNESENÍ č. 851/18/RMČ k Výstavbě bytového domu Akcíz I souhlasí s podáním Žádosti o finanční podporu z Fondu rozvoje dostupného

Více

Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, p.o. výjezdové stanoviště Vsetín - přístavba garáží

Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, p.o. výjezdové stanoviště Vsetín - přístavba garáží Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, p.o. výjezdové stanoviště Vsetín - přístavba garáží Projekt pro realizaci stavby USPOŘÁDÁNÍ DOKUMENTACE A - Průvodní zpráva B - Souhrnná technická zpráva

Více

Vestec Střed rezidenční komplex

Vestec Střed rezidenční komplex Vestec Střed rezidenční komplex Akropolis reality, s.r.o. Zdeněk Špetlík Pštrossova 1925/6 110 00 Praha 1 tel: 800 10 80 80 mobil: 731 303 055 tel/fax: 224 91 90 13 zdenek.spetlik@akropolisreality.cz www.akropolisreality.cz

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 14 III. Firemní dokumenty 18 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

Podrobnější informace o našich službách naleznete v části Služby a organizační struktura společnosti.

Podrobnější informace o našich službách naleznete v části Služby a organizační struktura společnosti. Profil společnosti Obchodní název a sídlo společnosti: URBIA, s.r.o., se sídlem Králodvorská 16, 111 21 Praha 1, P.O.BOX 656 Právní forma společnosti: Společnost s ručením omezeným bez zahraniční účasti.

Více