A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik"

Transkript

1 A1 A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik

2

3 strana Fascinace 4 Audi A1/Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Technika 36 Inovace 42 quattro 48 Asistenční systémy 38 Audi ultra 44 Performance 50 Simplexita 40 Audi connect 46 Dynamika Výbava V dialogu: QR kódy Audi Seznamte se s Audi ještě více: Nainstalujte si do chytrého mobilního telefonu aplikaci QR a pak naskenujte QR kód nebo napište do prohlížeče uvedený odkaz. Ostatní 54 Průvodce styly 76 Paket optiky quattro 99 Design 56 Modely S 78 Audi exclusive 100 Volanty/ovládací prvky 58 Audi ultra 80 Audi originální příslušenství 100 Komfort 60 Motory 86 Laky/kontrastní barvy 103 Infotainment 62 Styly výbavy 90 Kola/pneumatiky 105 Asistenční systémy 68 Audi design selection 92 Sedadla/potahy sedadel 106 Technika/bezpečnost 70 S line 96 Manžety výdechů vzduchu 107 Prodloužená záruka Audi 74 A1 1.8 TFSI 98 Světla 108 Audi originální příslušenství 114 Rozměry 124 Fascinace Audi 110 Technická data 116 Rejstřík Výbavu vyobrazených vozidel naleznete na straně 123. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

4 04/ 05 Audi A1 Audi A1 Sportback

5 Velkorysé Velký nápad. V kompaktní podobě: nové Audi A1 a nové Audi A1 Sportback. Koncentrované vyjádření moderního pojetí života. S nabídkou individuálních možností, přesvědčivou výkonností a vždy fascinující. Navíc s využitím efektivních technologií a moderních komunikačních řešení. Audi A1 a Audi A1 Sportback dvě městská auta vzbuzující chuť na další jízdu. Protože velikost má mnoho podob. Nové Audi A1 a nové Audi A1 Sportback. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

6 QR kód Jestli chcete Audi A1 a Audi A1 Sportback vidět v akci, naskenujte si mobilním telefonem tento QR kód (náklady na datový přenos dle smlouvy s mobilním operátorem) nebo použijte v internetovém prohlížeči následující odkaz: Velkorysý výraz. Audi A1 a Audi A1 Sportback nespustíte jen tak z očí. Horizontální linie dodávají větší šířku. Oba vozy vypadají na silnici masivněji. Maskulinní tvary prozrazují, že tady se potěšení z jízdy bere vážně. Abyste se mohli projevit ještě individuálněji, jsou Vám nyní k dispozici dva nové styly výbavy: A1 design a A1 sport. Styl výbavy A1 design ještě důrazněji definuje výraz vozu a podtrhuje nezaměnitelnou estetiku Audi. Například exkluzivními 16palcovými hliníkovými litými koly v 5ramenném designu turbíny, která dokonale završují vzhled vozu, nebo vnějšími zpětnými zrcátky a střešním spoilerem v kontrastní barvě, které dodávají stylové akcenty. V novém světle se představují také zadní LED světlomety s přepracovanou grafikou a atraktivním nočním designem. Styl výbavy A1 design užívejte si, že jste středem pozornosti. 06/ 07 Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

7

8

9 08/ 09 Zachtělo se Vám trochu pohybu? Se stylem výbavy A1 sport vždy cestujete dynamicky ať s Audi A1, nebo Audi A1 Sportback. Patří sem nová exkluzivní 16palcová hliníková litá kola ve fascinujícím 5ramenném designu Dynamik. Chromovaná koncovka výfuku zdůrazňuje výkonnost. Styl výbavy A1 Sport završuje sportovní podvozek s dynamickým vyladěním a Audi drive select. A když se někdy setkáte se špatnou viditelností, na cestu Vám posvítí mlhové světlomety. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

10 elkorysá velikost. Každé setkání je velkým okamžikem. I v kompaktním provedení Audi. Protože velikost je otázkou postoje. Nové Audi A1 a Audi A1 Sportback je plošší a delší. Vnější zpětná zrcátka tvoří novou aerodynamickou linii. Přední část působí díky jednodílné mřížce chladiče Audi Singleframe ostřeji. Stejně jako nový nárazník vytváří větší napětí a dodává vozu dravější výraz. Výrazné vedení linií končí v novém difuzoru. Výsledkem je jedinečný vzhled ukazující velikost i u malého vozu. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

11 10/ 11

12 12/ 13

13 Audi A1 a Audi A1 Sportback inspirují pozorovatele, protože okamžitě přitahují pozornost. Bez ohledu na to, pro jakou barvu se rozhodnete nebo jaký design střešního oblouku Audi A1 či střechy Audi A1 Sportback nejlépe odpovídá Vašim představám. Vždy můžete svému vozu dodat více individuality. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

14 Velkorysá forma. Každý má svou vlastní cestu. S Audi A1 nebo Audi A1 Sportback se na ní dostanete dále. Díky široké paletě možností individualizace interiéru. Nyní navíc se dvěma styly výbavy A1 design a A1 sport. Objevte například exkluzivní sportovní sedadla ve stylu výbavy A1 design ve třech různých barevných provedeních. Manžety výdechů vzduchu ve stylu výbavy A1 sport se lesknou v ušlechtilé černé barvě. Samozřejmě i v tomto stylu výbavy jsou na výběr různé barvy sedadel, například laserově modrá kůže Milano. Ať se rozhodnete pro cokoli individuální vybavení dotváří zážitek z jízdy. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

15 14/ 15

16 S Audi A1 a Audi A1 Sportback se dostanete nejen rychle k cíli, ale profitujete také z inteligentních technologií. Vždy se například vyplatí podívat se na 6,5palcový barevný displej s 3D zobrazením map v navigačním systému MMI Plus (dodávaný na přání). Akustický zážitek Vám zase zprostředkuje 14 reproduktorů systému Bose Surround Sound (dodávaný na přání), které zaručují působivý zvuk. Audi phone box Vám umožní pohodlné telefonování za jízdy. Audi connect Vám při jízdě poskytne ještě větší komfort a s rozmanitou nabídkou služeb a funkcí si ze svého Audi uděláte mobilní domov téměř vždy a kdekoli budete připojeni. Máte pohodlný přístup k on-line informacím i ke své oblíbené hudbě přes Audi music stream. Audi A1 a Audi A1 Sportback: Zážitek pro každého, kdo jede s Vámi. Podrobnější informace k Audi connect naleznete v tomto katalogu na stranách 40 a 104 nebo na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

17 16/ 17

18

19 18/ 19 Velkorysá jízda. Nejen cestovat, ale jízdu si i užívat. To je princip Audi A1 a Audi A1 Sportback. Definuje nejen kam, ale také jak. S motory, které Vám poskytnou větší sílu, a s technologiemi, které Vám poskytnou inteligentní podporu. Například na přání dodávaný systém Audi drive select, s jehož pomocí přizpůsobíte jízdní dynamiku svým představám a intenzivněji si užijete sportovní jízdu. Sedmistupňová dvouspojková převodovka S tronic spojuje kratšími časy řazení bez citelného přerušení tažné síly efektivitu a sportovnost. Vyzkoušejte energickou výkonnost se suverénní kontrolou a nové možnosti při každé jízdě. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

20 20/ 21 Nadčasová jízda spojuje sportovnost s efektivitou. Dokazuje to i aktuální generace motorů TDI a TFSI. Tyto agregáty ztělesňují kombinaci vysoké výkonnosti s nízkou spotřebou. K dalšímu snižování spotřeby pomáhá sériově dodávaný systém Start-Stop a rekuperace. Například motor 1.4 TDI se pyšní hodnotou emisí CO₂ v kombinovaném provozu pouhých 94 g/km. I přes zaměření na nízké emise si vozy Audi A1 a Audi A1 Sportback zachovávají sportovnost v každém směru a nedělají žádné ústupky v potěšení z jízdy. Umožňují to efektivní technologie zaměřené na uvědomělou mobilitu šetří palivo, a přesto zachovávají plnou výkonnost. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

21

22 Jet vpřed. Rychle a efektivně. S větší paletou možností. Abyste dovezli přátele a rodinu bezpečně a pohodlně do cíle. S velkým prostorem pro uskutečnění vlastních představ. Ukažte velikost. V novém Audi A1 a Audi A1 Sportback. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany / 23

23

24 Audi S1 Audi S1 Sportback 24/ 25 Více sportovnosti / Dobývejte město každý den. Ještě sportovněji, ještě blíže k asfaltu. Se stálým pohonem všech kol quattro máte silnici pod kontrolou. Přitažlivost vozu dodáváme sériově. Agilita ukazuje směr, výkonnost nastavuje měřítka. To vše v designu, jenž uchvátí srdce. Sportovním. Specifickým pro modely S. Progresivním. Audi S1 a Audi S1 Sportback. Město patří Vám. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete na straně 112.

25

26 Více hnací síly / Využívejte každé kolo. Strhující síla na všech čtyřech kolech. Stále. Díky pohonu všech kol quattro, který přináší citelně větší trakci a vynikající jízdní stabilitu na rovinkách i v zatáčkách. Je to dobrý pocit, suverénně zvládat výjimečnou dynamiku. Strhujícím způsobem. Sériově. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete na straně 112. QR kód 26/ 27 Jestli chcete Audi S1 a Audi S1 Sportback vidět v akci, naskenujte si mobilním telefonem tento QR kód (náklady na datový přenos dle smlouvy s mobilním operátorem) nebo použijte v internetovém prohlížeči následující odkaz:

27

28

29 28/ 29 Více potěšení / Užijte si každý sprint. Výkon 170 kw okamžitě nadchne. Z 0 na 100 km/h za 5,8 sekundy. Se zvukem motoru specifickým pro motory S, s maximálním točivým momentem 370 Nm a maximální rychlostí 250 km/h. Strhující výkonnost. Fascinující pocit z jízdy podporovaný sportovním podvozkem S s regulovatelnými tlumiči a individuálním nastavením podvozku systémem Audi drive select. A co vidí ostatní? Prvky difuzoru v designu S. Specifický dvouproudý výfuk pro modely S se dvěma oválnými koncovkami. Střešní spoiler v designu S. Sportovní detaily, kam oko pohlédne. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete na straně 112.

30 Více designu / Strhává na sebe pohledy všech. Výkon a síla jsou viditelné na první pohled. Prostě čistokrevný model S. Kryty vnějších zpětných zrcátek v hliníkové optice. Černé brzdové třmeny (nebo na přání červené). Vpředu s nápisem S1 vyzařují ryzí dynamiku, kterou zdůrazňuje i přední nárazník v designu S s přívody vzduchu a typické boční prahy v designu S. Vzhled, který má ve svých genech písmeno S. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete na straně / 31

31

32

33 32/ 33 Vaše místo na startu. Pole position na sportovních předních sedadlech v designu S. Vyražený nápis S1 na opěrkách hlavy předních sedadel. Červená zadní strana opěradel. Nohy na pedálech z ušlechtilé oceli. Ruce na multifunkčním sportovním koženém volantu dodávaném na přání. Zadržte dech. Odpočítávání začíná. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete na straně 112.

34 34/ 35 Nadšení hned od startu. Dynamika s výjimečnou trakcí. quattro. Více než inovativní technologie. Životní pocit. Mise. Zažít město z jiného pohledu. A Vy jste součástí dění. S Audi S1 a Audi S1 Sportback. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete na straně 112.

35

36 36 >>> Audi tron Budoucnost mobility se sníženými emisemi CO₂. >>> Audi connect Budoucnost propojené mobility. >>> quattro Budoucnost pohonu všech kol.

37 Inovace >>> Design Budoucnost nových tvarů. >>> Audi ultra Budoucnost efektivních technologií. durch Technik. Svět se neustále mění. Technologický pokrok postupuje stále rychleji a přináší Vám stále více možností zejména v oblasti mobility. V souladu s heslem Náskok díky technice se na tomto pokroku podílíme. Abychom Vám poskytli na cesty technologie, které obohatí Váš život. Vaše nároky na mobilitu současnosti a budoucnosti nejen plníme, ale dalece je překračujeme.

38 38 >>> Aerodynamika Méně jízdního odporu, větší efektivita. K dosažení co nejvyšší efektivity přispívá aerodynamický tvar linií vozidla, spodku vozidla a hran spoilerů, ale také pneumatiky s nižším valivým odporem. Vše testováno v aerodynamickém kanálu při rychlosti až 300 km/h. >>> Dokonalá převodovka Zvýšená efektivita díky lepšímu převodovému poměru. Nabídka vyšších točivých momentů umožňuje speciálně ve vyšších převodových stupních delší převod. Výsledkem je silný tah při nízkých otáčkách, čímž se snižuje spotřeba, ale jízdní výkony a sportovnost zůstávají zachovány. >>> Kompetence v oblasti lehkých konstrukcí Nižší hmotnost. Vyšší úspora, síla a výdrž. Lehká konstrukce Audi. Počátky lehké konstrukce byly ve výrobě karoserií, v současnosti se ale využívá v téměř všech oblastech a kombinuje do celkové koncepce inovativní materiály, jako je hliník, karbon a hořčík, inteligentní principy konstrukce a ekologické výrobní procesy.

39 >>> Rekuperace Brzdění pro ještě efektivnější jízdu. Se zpětným získáváním energie při brzdění (rekuperace). Část pohybové energie uvolňované při brzdění a deceleraci se dočasně ukládá do akumulátoru v palubní síti a využívá ve fázích akcelerace, čímž se v závislosti na jízdním cyklu ušetří až 3 % paliva. Audi ultra Optimální kombinace. Budoucnost efektivních technologií. Audi ultra Zkonstruovat Audi je velmi složité, přesto platí u všech modelů jednoduchý princip: Veškeré komponenty vozidla do sebe precizně zapadají, aby vytvořily synergie snižující emise škodlivin. To, co na konci osmdesátých let začalo lehkou konstrukcí Audi a revoluční konstrukcí Audi Space Frame (ASF ), dnes pokračuje takzvaným obratem hmotnostní spirály: Každá součást lehké konstrukce působí na další konstrukční prvky, které pak mohou být rovněž menší. Tímto způsobem neustále vylepšujeme tvary, materiály a výrobní procesy v oblasti funkčnosti a usilujeme o co nejnižší hmotnost dílů, aby naše vozidla byla ještě efektivnější a ohleduplnější k životnímu prostředí. Do vozů Audi také montujeme stále více efektivních technologií. Například rekuperaci a systém Start-Stop nebo moderní efektivní špičkové agregáty zajišťující vyšší jízdní dynamiku, větší kompresi, efektivnější spalování a méně emisí CO₂. To vše se skrývá pod názvem Audi ultra. V současnosti i v budoucnosti na cestě k mobilitě s nižšími emisemi CO₂. >>> Vynikající agregáty Silné a efektivní pohony. Audi ultra s efektivními technologiemi v sektoru motorů. Například systém Audi cylinder on demand, který zajišťuje nižší spotřebu energie motoru.

40 40 Mobilita & navigace Komunikace Vyhledávání bodů zájmu (POI) s hlasovým ovládáním v databázi Google ¹ Dopravní informace on-line dynamické navádění po trase s informacemi o dopravní situaci v reálném čase Ceny paliva nejlevnější čerpací stanice v cílovém místě, popř. ve Vašem okolí Informace o parkovištích pomoc při hledání místa na parkovištích a v parkovacích domech; také pokud jsou k dispozici informace o cenách a aktuálně volných místech WiFi hotspot propojuje Vaše koncová mobilní zařízení s internetem Informace o příslušné zemi² zobrazení specifických zákonných ustanovení dané země, které lze kdykoli vyvolat stiskem tlačítka v MMI, např. povinné reflexní vesty, dálniční nálepky a platné maximální rychlosti Navigace s Google Earth ¹ a Google Street View ¹ díky leteckým a satelitním snímkům ve vysokém rozlišení, fotografiím a adresám Vás ještě snáze dovede k cíli Nahrávání cílů přes myaudi nebo Google Maps ¹, ³ plánování navigačních cílů můžete na přání provádět pohodlně na PC; myaudi a Google Maps ¹ umožňují odeslání individuálních cílů navigace do vozidla; při vyjetí je můžete pohodlně nastavit jako cíl c Au myaudi Vaše osobní řídicí centrála na portálu Vám po jednorázové registraci a s ochranou heslem umožňuje spravovat a pohodlně z domova konfigurovat služby Audi connect ¹ Google a logo Google jsou registrované značky Google Inc. ² Služba je součástí vybavení Audi connect včetně autotelefonu dodávaného na přání. ³ Nahrávání cílů přes mapy Google vyžaduje účet Google. Disponibilita, zobrazení na displeji a ceny služeb se liší v závislosti na zemi, modelu, koncovém zařízení a tarifu. Bližší právní informace a pokyny k využívání naleznete na straně 104 a na Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

41 di nnect. Audi connect Audi connect Budoucnost propojené mobility. Svět nabízí nekonečnou spoustu možností. S Audi connect (dodávaným na přání) si řadu těchto možností v digitální podobě stáhnete přímo do svého Audi. Pouhým stiskem tlačítka. Záleží na Vašich individuálních přáních. Díky myaudi a službám Audi connect ve vozidle. Na mnoha místech na světě. Intuitivně, jednoduše a komfortně. Infotainment Počasí předpověď počasí a mapy požadovaného místa Audi music stream přístup k rozhlasovým stanicím na celém světě prostřednictvím aplikace ve smartphonu a WiFi připojení plus přístup k hudebním souborům ve smartphonu Zprávy on-line texty a fotografie k aktuálnímu světovému dění Cestovní informace informace o památkách s funkcí převzetí jako cíle navigace

42 42 quattro quattro Stopy na silnici.

43 Audi S1 a Audi S1 Sportback sériově s pohonem quattro. Silnici máte pevně pod kontrolou, protože hnací síla je permanentně rozdělována na všechna čtyři kola a variabilně dávkována hydraulicky řízenou lamelovou spojkou. Vždy podle aktuální situace. Se systémem quattro působícím proti přetáčení a nedotáčení zažijete novou míru jízdní stability, dynamiky a agility. Pro vyšší trakci a lepší tah. Zdoláte každou cestu a stále budete mít před očima svůj cíl. V zatáčkách. Na rovinkách. Na jakémkoli povrchu. Pro fascinaci, která zůstává. Na silnici i v paměti. quattro Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

44 44 Performance Maximální síla. Maximálně využitá. Každý pohyb má svůj původ. Něco, co ho vyvolá, myšlenku. Také na počátku vývoje motorů Vašeho Audi byl nápad: vyšší výkon při nižší spotřebě. Tento zdánlivý protiklad jsme spojili do revolučních technologií pohonu. TDI a TFSI. Seznamte se s oběma. A rozhodněte se pro ten pohon, který Vás více zaujme. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

45 Performance Audi cylinder on demand I hlavy válců mohou být inteligentní. Dokazuje to technologie Audi cylinder on demand. Při částečném zatížení se automaticky vypne 2. a 3. válec čtyřválcového motoru TFSI. Přispívá to ke snížení spotřeby paliva a množství emisí. Aniž byste přepnutí vnímali a byla ovlivněna jízdní dynamika. TDI Motory TDI zajišťují kombinací přímého vstřikování a přeplňování turbodmychadlem vynikající výkonnost díky vysokému točivému momentu v celé oblasti otáček s konstantním rozvojem síly. S nízkými emisemi škodlivin a nízkou spotřebou. Ale také s fascinující dynamikou abyste z každé silnice mohli vytěžit maximum. TFSI Motory Audi TFSI dosahují velmi vysoké komprese. Výsledkem je vynikající efektivita při optimální výkonnosti. Nahrazením zdvihového objemu přeplňováním se výrazně zmenšuje velikost a hmotnost motoru při zachování působivé dynamiky. Pro tah vpřed, který Vás překvapí.

46 46 >>> Sportovní podvozek včetně regulace tlumičů Zvýšení jízdní dynamiky díky 2 volitelným nastavením tlumičů. >>> S tronic Sportovní a efektivní dvouspojková převodovka umožňuje bleskurychlé řazení bez citelného přerušení tažné síly. >>> Elektromechanické servořízení Servořízení pracující v závislosti na rychlosti jízdy poskytuje i při vysoké rychlosti precizní pocit řízení, podporuje při vracení volantu a usnadňuje parkování. >>> Audi drive select S Audi drive select si přizpůsobíte jízdní vlastnosti modelu A1 vlastním potřebám. Stiskem tlačítka. Sportovněji, komfortněji, vyváženěji nebo úsporněji. Rozhodujete Vy. >>> Rozšířený rozchod* Pro vyšší stabilitu, agilní jízdní vlastnosti a působivou dynamiku v zatáčkách. >>> quattro * Stálý pohon všech kol rozděluje hnací síly v závislosti na jízdní situaci na jednotlivá kola pro zajištění lepší trakce a dynamiky. >>> Čtyřprvkově uložená zadní náprava* S odděleným uspořádáním pružin/tlumičů. * K dostání jen pro S1/S1 Sportback.

47 Dynamika Dynamika Dynamika, kterou nelze opustit. Nasedněte. Připoutejte se. Nastartujte. Ať pojedete kamkoli, nechte se pohánět fascinující dynamikou. Protože víte, že v Audi máte všechny cesty otevřené. Určete směr. Způsob řazení. Rychlost. A užívejte si pocit, že máte velké rezervy. Dost na to, abyste z každé cesty vytěžili to nejlepší. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

48 48 >>> Asistent rozjezdu do svahu Usnadňuje komfortní rozjetí do téměř jakéhokoli stoupání. >>> Tempomat Udržuje nastavenou rychlost nad 30 km/h a přispívá tak k pohodlné jízdě. >>> Brzdový asistent v případě nehody Zabraňuje v případě nehody v určitých situacích nekontrolovanému dalšímu pohybu vozidla a může v těchto případech zabránit další kolizi. >>> ESC se selektivním řízením točivého momentu na jednotlivá kola Zlepšuje trakci a dynamiku v zatáčkách, zajišťuje precizní jízdní vlastnosti a přináší větší agilitu při řízení. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

49 Asistenční systémy Asistenční systémy Ať pojedete kamkoli, dobrý pocit z jízdy bude s Vámi. S asistenčními systémy ve Vašem Audi. Každá jízda je jiná. Jedno ale zůstává vždy stejné pocit, který přináší každé Audi: Jste chráněni. Všechny asistenční systémy ve Vašem Audi Vás při jízdě podporují a přinášejí větší komfort. Seznamte se s nejdůležitějšími asistenčními systémy. >>> Audi parking system vzadu Poskytuje podporu při couvání při parkování. Akustickými signály varuje před překážkami. >>> Audi parking system plus Zajišťuje lepší přehled při parkování a manévrování pomocí různých pohledů kolem celého vozidla. Měření se provádí ultrazvukovými senzory skrytými v náraznících. Upozornění: Systémy mají své hranice a podporují řidiče. Řidič nese i nadále zodpovědnost za bezpečnost silničního provozu.

50 50 >>> Audi connect Využijte s navigačním systémem MMI Plus veškeré služby Audi connect (na přání) rychle a pohodlně. S intuitivním ovládáním MMI je přístup k webovým funkcím překvapivě snadný. y >>> Car Ovládejte a měňte od rádia MMI velmi pohodlně a několika pohyby asistenční systémy řidiče, nastavení vozidla, funkce klimatizace a funkce servisu. >>> Navigace Nechte se k cíli navigovat ještě komfortněji prostřednictvím navigačního systému MMI s 3D zobrazením mapy a trojrozměrným zobrazením památek a výrazných budov. >>> Telefon Telefonujte bezpečně a komfortně s handsfree sadou: Pohodlně si v MMI vybírejte ze svých kontaktů. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

51 Simplexita >>> Média Listujte obaly alb své hudební sbírky ve všech zdrojích médií, např. jukeboxu, vložených SD kartách, Audi music interface nebo CD a ve spojení s navigačním systémem MMI Plus také DVD. u Simplexita MMI inteligentní, individuální, intuitivní. Redukované. Jednoduché. Logické. Nově definovaný svět mobilního infotainmentu: Multi Media Interface (MMI ) dodávané na přání. Telefonování, navigace nebo používání internetu přes Audi connect (na přání): vysoce intuitivní, maximálně funkční a komfortní v neposlední řadě díky hlasovému ovládání. S rádiem MMI, popř. navigačním systémem MMI Plus (dodávané na přání) jde ve Vašem Audi vše hladce od ruky.

52 52

53 Výbava Tak jedinečná jako Vy. Možnosti výbavy. Sportovnost, komfort, design, funkčnost bez ohledu na to, jaké požadavky na své Audi kladete, máte na výběr širokou paletu možností individualizace. Varianty výbavy Audi jsou rozmanité a kvalitní a zcela se přizpůsobí Vašim potřebám.

54 54 Charakter má mnoho podob. Zde jsou dvě z nich. Co udělá z Audi Vaše Audi? Výbava přizpůsobená Vašim potřebám. Máte na výběr mnoho možností, jak dát svému vozu přesně takový výraz, jaký máte na mysli. Více sportovnosti? Více elegance? Nechte se inspirovat. Audi A1 design v černé Mythos se střešním obloukem, vnějšími zpětnými zrcátky a zadním spoilerem v šedé Daytona s perleťovým efektem Kola hliníková litá, v 7paprskovém designu Sportovní sedadla v ocelově šedé barvě Manžety výdechů vzduchu v ocelově šedé s vysokým leskem Hliníková optika v interiéru Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

55 Průvodce styly Audi A1 Sportback sport v modré metalíze Scuba se střechou ve stříbrné metalíze Fleret Kola hliníková litá, v 5paprskovém V-designu Sportovní sedadla v černé barvě Manžety výdechů vzduchu v černé s vysokým leskem Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu

56 56 Sportovnost vidíte a cítíte. Ještě než se rozjedete. S znamená sportovnost. Nové Audi, popř. Audi S1 a Audi S1 Sportback to působivě dokazují rozsáhlou specifickou výbavou pro modely S. Pro zdůraznění dynamického vzhledu, sportovního komfortu a suverénní výkonnosti. Navíc získáváte možnost faktor S ještě zesílit výbavou na přání, která rovněž uchvátí. Na obrázcích je Audi S1 a Audi S1 Sportback. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete na straně 112.

57 Modely S Specifická sériová výbava pro modely S1 Specifická zvláštní výbava pro modely S1 (výňatek) Kola hliníková litá, s 5 paralelními paprsky (design S) velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹ Brzdové třmeny v černém laku s nápisem S1 vpředu Audi Singleframe mřížka chladiče v platinově šedé s horizontálními chromovanými žebry a emblémem S1 Přední nárazník ve výrazně sportovním designu s mřížkami nasávání vzduchu s šestihrannou strukturou a air-in boxy v hliníkové optice Kryty vnějších zpětných zrcátek v hliníkové optice Boční lišty prahů lakované v barvě vozu Vložka difuzoru vzadu v platinově šedé barvě, lemovaná kontrastním prvkem v hliníkové optice Výfuk dvouproudý, po 2 oválných chromovaných koncovkách vlevo a vpravo Označení modelu/nápis emblém S1 v mřížce chladiče Audi Singleframe a na kapotě zavazadlového prostoru; na přání také bez označení modelu/nápisu na zádi Nástupní lišty s hliníkovými prvky s nápisem S1 Pedály a opěrka pro nohu z ušlechtilé oceli Přístroje s šedými ciferníky, bílými ručičkami a nápisem S1 v otáčkoměru; dynamický náběh ručiček Informační systém řidiče Sportovní kožený volant v 3ramenném designu s emblémem S1 a specifickými kontrastními švy v designu S Hlavice řadicí páky ve specifickém designu S v kůži, s červeným prstencem Sportovní přední sedadla Potahy sedadel v kombinaci tkaniny Sektor/černé kůže s vyraženým emblémem S1 v opěradlech předních sedadel Automatická klimatizace Xenonové světlomety Plus včetně ostřikovačů světlometů 6rychlostní manuální převodovka Stálý pohon všech kol quattro Sportovní podvozek S včetně regulace tlumičů dynamičtější vyladění pružin/tlumičů; vylepšení jízdního komfortu a jízdní dynamiky díky 2 individuálním charakteristikám tlumičů (Auto/Dynamic) Audi drive select Čtyřprvkově uložená zadní náprava Paket optiky exteriéru quattro Paket optiky interiéru quattro Lakování ve speciálních barvách modrá Sepang s perleťovým efektem a žlutá Vegas Kola hliníková litá, v 5ramenném designu Facetten (design S), v kontrastní šedé barvě, částečně leštěná² velikost 7,5 J x 18 s pneumatikami 225/35 R 18¹ Kola hliníková litá, v 5ramenném designu Facetten (design S), v matné černé barvě, částečně leštěná² velikost 7,5 J x 18 s pneumatikami 225/35 R 18¹, ³ Brzdové třmeny v červeném laku s nápisem S1 vpředu advanced key s tlačítkem Engine-Start-Stop s červeným prstencem v přístrojové desce Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, dole zploštělý s emblémem S1 a specifickými kontrastními švy v designu S Sportovní přední sedadla v designu S Střešní spoiler v designu S lakovaný v barvě vozu Manžety výdechů vzduchu v černé s vysokým leskem Hliníková optika v interiéru Potahy sedadel kůže jemná Nappa, černá kůže jemná Nappa, ocelově šedá vždy s kontrastními švy a vyraženým nápisem S1 v opěradlech předních sedadel Manžety výdechů vzduchu vysoký lesk, černá barva s červeným vnitřním prstencem³ Manžety výdechů vzduchu v hliníkové optice (volitelně s červeným vnitřním prstencem³) ¹ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113. ² Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 113. ³ Jen ve spojení s interiérovým paketem quattro.

58 58 Maximální efektivita má u Audi jeden symbol. Audi A1 TFSI ultra. Audi ultra, to jsou technologie a opatření snižující spotřebu a emise při nezměněném zážitku z jízdy. Sériově v každém modelu Audi. Dlouhodobým cílem je mobilita zcela bez emisí. Proto důsledně pokračujeme ve vývoji stále efektivnějších technologií pohonu, jako jsou úsporné benzinové a dieselové motory. Ty nejekologičtější označujeme emblémem ultra na zádi modelu, který prozrazuje, že zde pracuje maximálně efektivní motor. V modelu 1.0 TFSI ultra s emisemi CO₂ v kombinovaném provozu 97 g/kg. A to aniž byste se museli zříci dynamiky typické pro Audi. Vyzkoušejte modely Audi A1 ultra auta, která nově definují efektivní jízdu.

59 Audi ultra Agregát TFSI ultra s objemem 1,0 litru a výkonem 70 kw vykazuje v kombinovaném jízdním cyklu následující hodnoty emisí CO₂: A1/A1 Sportback: od 97 g/km. Model TFSI ultra s motorem o objemu 1,0 litru má následující sériové vybavení: 5rychlostní manuální převodovka s upraveným převodovým poměrem Pneumatiky s lepším valivým odporem pro snížení spotřeby paliva Optimalizace aerodynamického odporu a boční lišty prahů pro dosažení nižší hodnoty c x a lepší aerodynamiky Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116. Na obrázku je Audi A1 1.0 TFSI ultra. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

60 60 Správný pohon pro každou osobnost. Bez ohledu na to, pro jaký motor Audi se rozhodnete: Všechny agregáty se vyznačují vysokou kompresí, velmi efektivním spalováním a vynikající účinností. Nebo stručně řečeno: vysokým výkonem při nízké spotřebě paliva a nízkých hodnotách emisí.

61 Motory 1.4 TFSI 1.4 TDI TFSI TDI Motory Audi TFSI: vynikající efektivita při vysoké výkonnosti a stálé dynamice. Například motor 1.4 TFSI (110 kw) s technologií Audi cylinder on demand v Audi A1 a Audi A1 Sportback. Se zrychlením z 0 na 100 km/h za 7,8 sekundy v Audi A1, popř. za 7,9 sekundy v Audi A1 Sportback a maximální rychlostí 215 km/h. A1/A1 Sportback 1.0 TFSI ultra (70 kw) A1/A1 Sportback 1.4 TFSI (92 kw) A1/A1 Sportback 1.4 TFSI (110 kw) s technologií Audi cylinder on demand A1/A1 Sportback 1.8 TFSI (141 kw)* S1/S1 Sportback 2.0 TFSI quattro (170 kw) Motory Audi TDI : vysoký točivý moment v celém pásmu otáček s konstantním rozvojem síly. S nízkými emisemi škodlivin a nízkou spotřebou. Například 1.4 TDI: výkon 66 kw, maximální rychlost 182 km/h a zrychlení z 0 na 100 km/h za 11,4 sekundy v Audi A1, popř. za 11,6 sekundy v Audi A1 Sportback. A1/A1 Sportback 1.4 TDI (66 kw) A1/A1 Sportback 1.6 TDI (85 kw) Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. * Ve spojení s touto motorizací má Audi A1 sport navíc další specifickou výbavu.

62 62 Od sportovnosti k luxusu. Výběr je na Vás. Audi A1 můžete zcela přizpůsobit svým představám. Umožňují to různé prvky výbavy. Dodejte mu sportovnější výraz nebo ještě zdůrazněte jeho design. V různých nuancích. Záleží jen na Vás. Ale ať se rozhodnete pro cokoli, každá z následujících možností výbavy udělá z jízdy v Audi výjimečný zážitek. A1 Vstupte do světa možností individualizace svého vozu. Audi A1 nabízí atraktivní výbavu, se kterou můžete dodat svému vozu vlastní charakter. Jak zvenčí, tak i v interiéru. U všech produktů se samozřejmě můžete spolehnout na proslulou kvalitu Audi. Specifická sériová výbava Estetické rozlišení exteriéru: Ocelová kola s plnými kryty, velikost 6 J x 15 s pneumatikami 185/60 R 15* Estetické rozlišení interiéru: Manžety výdechů vzduchu matné v černé Potahy sedadel z tkaniny Zeitgeist Funkční rozlišení: Sportovní volant v 3ramenném designu Dynamický podvozek Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

63 Styly a pakety výbavy A1 A1 sport A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. * Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113.

64 64 Další zdůraznění sportovního charakteru nabídka sportovní výbavy pro Vaše Audi A1. A1 sport Ukažte svou sportovní stránku v každé linii. S detaily, které působivě podtrhují temperament Vašeho Audi A1. Zvenčí s prvky, ze kterých na první pohled vyzařuje vysoká výkonnost, a v interiéru s příslušenstvím, které dodá nádech atmosféry soutěžního vozu. Specifická sériová výbava Estetické rozlišení exteriéru: Kola hliníková litá, v 5ramenném designu Dynamik, velikost 7 J x 16 s pneumatikami 215/45 R 16¹ Koncovka výfuku s vysokým leskem Estetické rozlišení interiéru: Manžety výdechů vzduchu v černé s vysokým leskem Potahy sedadel z tkaniny Herzklopfen Hliníková optika v interiéru Funkční rozlišení: Sportovní přední sedadla Sportovní kožený volant v 3ramenném designu Informační systém řidiče Audi drive select² Sportovní podvozek Mlhové světlomety Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

65 Styly a pakety výbavy A1 A1 sport A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. ¹ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113. ² K dostání jen pro motorizace od 85 kw.

66 66 Tak nezaměnitelná jako Vaše nároky nabídka designové výbavy pro Vaše Audi A1. A1 design U Audi je důkladně promyšlená souhra mnoha exkluzivních detailů. Také ale nabízí dostatek prostoru k tomu, abyste mohli dodat a realizovat své vlastní myšlenky. Se stylem výbavy A1 design dodáte svému Audi A1 výrazné akcenty, které odrážejí Vaši osobnost. Specifická sériová výbava Estetické rozlišení exteriéru: Kola hliníková litá v 5ramenném designu turbíny, velikost 7 J x 16 s pneumatikami 215/45 R 16* Kryty vnějších zpětných zrcátek a zadní spoiler v kontrastní barvě Koncovka výfuku s vysokým leskem Estetické rozlišení interiéru: Manžety výdechů vzduchu v kontrastní barvě (černá s vysokým leskem, ocelově šedá, bílá Gletscher a tmavě červená) Potahy sedadel z tkaniny Liga Hliníková optika v interiéru Funkční rozlišení: Sportovní přední sedadla Sportovní kožený volant v 3ramenném designu Informační systém řidiče Zadní LED světla Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

67 A1 A1 sport Styly a pakety výbavy A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. * Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113.

68 68 Tak nezaměnitelné jako Vaše nároky: Audi design selection. Audi design selection Vám nabízí estetický předvýběr velmi exkluzivních materiálů a barev v interiéru. Manžety výdechů vzduchu v černé barvě s vysokým leskem se zeleným vnitřním prstencem dodávají ve spojení s exkluzivní tkaninovou/koženou výbavou v rákosově zelené/černé barvě s atraktivními kontrastními švy v rákosově zelené barvě interiéru sportovně exkluzivní charakter, který se odráží i zvenčí hliníkovými litými koly s 5 dvojitými hvězdicovitými paprsky. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

69 Styly a pakety výbavy A1 A1 sport A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI Audi design selection Schilfgrün Audi design selection Schilfgrün obsahuje následující výbavu: Sportovní přední sedadla Střední část sedadel v rákosově zelené tkanině Spirit Bočnice sedadel a střední část opěrek hlavy v černé kůži s rákosově zelenými kontrastními švy Designové prvky na sedadlech z tkaniny Uni v antracitové barvě Obložení dveří/stran v mono.pur v černé barvě Středová loketní opěrka vpředu (pokud byla objednána), loketní opěrky v obložení dveří a spodní část středového panelu v mono.pur v černé barvě s rákosově zelenými kontrastními švy Volant, manžeta řadicí páky a rohožky s rákosově zelenými kontrastními švy Manžety výdechů vzduchu černé s vysokým leskem se zeleným vnitřním prstencem Paket vnitřního diodového osvětlení Kola hliníková litá, s 5 dvojitými hvězdicovitými paprsky, velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17* * Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113.

70 70 Zůstaňte věrní sportovní linii: pakety S line. S pakety S line zdůrazníte sportovní charakter svého Audi A1. Podtrhněte například dynamické vedení linií, dodejte interiéru větší výraz nebo nastavte podvozek ještě sportovněji pro zvýšení jízdní dynamiky a udělejte ze svého Audi skutečného sportovce. Exteriérový paket S line Přední a zadní nárazník, boční mřížky chladiče a vložka difuzoru ve výrazně sportovním designu Boční lišty prahů lakované v barvě vozu Střešní spoiler S line Vložka difuzoru v platinově šedém laku Mřížka chladiče v černé lesklé barvě Mlhové světlomety Výfuk s chromovanými lemy Nástupní lišty s hliníkovými prvky s nápisem S line Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. Emblém S line na předních blatnících

71 Styly a pakety výbavy A1 A1 sport A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI Sportovní paket S line Sportovní paket S line obsahuje následující výbavu: Kola Audi Sport hliníková litá, v 10paprskovém designu velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹, ² Sportovní podvozek S line s dynamičtějším vyladěním Nástupní lišty s hliníkovými prvky s nápisem S line Emblém S line na předních blatnících Interiér, přístrojová deska a strop v černé barvě; s kontrastními švy na potazích sedadel, sportovním koženém volantu, manžetě řadicí páky a rohožkách Sportovní přední sedadla Potahy sedadel S line v tkanině Sprint/černé kůži s vyraženým nápisem S line na opěradlech předních sedadel Sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu v černé kůži (věnec volantu v perforované kůži) s emblémem S line K dostání na přání: Jiná 17palcová kola nebo větší Sportovní podvozek s regulovatelnými tlumiči³ Sportovní přední sedadla v designu S Potahy sedadel S line z perforované Alcantary/černé kůže nebo v kůži jemná Nappa v černé barvě nebo šedé Rotor s vyraženým nápisem S line na opěradlech předních sedadel Multifunkční sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu nebo multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, dole zploštělý vždy v černé kůži (věnec volantu v perforované kůži) s emblémem S line; u automatické převodovky volitelně s pádly řazení pod volantem Manžety výdechů vzduchu v hliníkové optice¹ Lakování ve všech sériových barvách/barvách dodávaných na přání a navíc ve speciální barvě šedá Daytona s perleťovým efektem Hlavice řadicí páky v perforované černé kůži Manžety výdechů vzduchu černé s vysokým leskem Hliníková optika v interiéru Paket vnitřního diodového osvětlení Kryty pedálů z ušlechtilé oceli ¹ Nabídka quattro GmbH. ² Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113. ³ Není k dostání pro 1.4 TDI 66 kw.

72 72 Sportovní vybavení pro ještě větší přitažlivost: paket S line competition. Nejen, že podtrhne sportovní charakter Vašeho Audi zvýší ho. Paket S line competition. Dodejte dynamické akcenty exteriéru i interiéru a zažijte dokonalou sportovnost. V každém okamžiku, v každém detailu.

73 Styly a pakety výbavy A1 A1 sport A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI S line competition Estetické rozlišení exteriéru: Kola Audi Sport hliníková litá, v 10paprskovém designu, na přání kola Audi Sport hliníková litá, v 5ramenném designu Rotor* Koncovka výfuku v černé barvě, eloxovaná Exteriérový paket S line Sportovní paket S line Paket černé optiky (mřížka chladiče, boční přívody vzduchu a difuzor v černé barvě s vysokým leskem) Přídavný kontrastní prvek na předním spoileru v černé barvě s vysokým leskem Zadní LED světla Lakování v černé Brillant, bílé metalíze Gletscher, stříbrné metalíze Fleret, černé metalíze Mythos, šedé Daytona s perleťovým efektem nebo červené Misano s perleťovým efektem Estetické rozlišení interiéru: Manžety výdechů vzduchu a středový panel v černé barvě s vysokým leskem Potahy sedadel v kombinaci Alcantara/kůže Hliníková optika v interiéru Paket vnitřního diodového osvětlení Pedály a opěrka pro nohu z ušlechtilé oceli Funkční rozlišení: Sportovní přední sedadla Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, dole zploštělý (na přání) * Nabídka quattro GmbH. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

74 74 Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

75 A1 A1 sport A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI A1 1.8 TFSI Styly a pakety výbavy Výkon se musí vyplatit. Nejen Vám, ale i Vašemu Audi A1 1.8 TFSI. Proto nabízíme pro nejsilnější A1 exkluzivně paket plný výjimečných sportovních prvků, se kterými bude tato silná verze působit ještě dynamičtěji a individuálněji. Specifická sériová výbava Estetické rozlišení exteriéru: 16palcová hliníková litá kola a 17palcová kola (na přání) Přední část S1 s mřížkou chladiče v černé barvě s vysokým leskem Zadní nárazník S line s difuzorem v černé barvě s vysokým leskem Emblém S line na blatnících a na nástupních lištách Boční prahy S line a zadní spoiler S line Kontrastní střešní oblouk/střecha v černé Brillant (na přání) pro vnější barvy: bílá metalíza Gletscher, stříbrná metalíza Fleret, šedá metalíza Nano, šedá Daytona s perleťovým efektem a červená Misano s perleťovým efektem Kryty vnějších zpětných zrcátek v barvě vozu Přední kontrastní prvek v červené Misano* (na přání bez kontrastního prvku) Přední nárazník v designu Audi S1-Optik s bočními přívody vzduchu v černé barvě s vysokým leskem Koncovky výfuku v černé barvě s vysokým leskem Lakování v bílé Cortina, černé Brillant, bílé metalíze Gletscher, stříbrné metalíze Fleret, stříbrné metalíze Nano, černé metalíze Mythos, šedé Daytona s perleťovým efektem nebo červené Misano s perleťovým efektem Estetické rozlišení interiéru: Pedály a opěrka pro nohu z ušlechtilé oceli Funkční rozlišení: Sportovní podvozek Xenonové světlomety Plus včetně ostřikovačů světlometů Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete na straně 110. * U vnější barvy červená Misano s perleťovým efektem je kontrastní prvek v černé Brillant. Zadní LED světla

76 76 Silnice pod kontrolou. Pohledy také. Paket optiky exteriéru a interiéru quattro pro Audi S1 a Audi S1 Sportback. Viditelný projev nekompromisní sportovnosti. Z dálky: výrazný střešní spoiler se specifickým designem (pro S1 s velkoplošnou, jednodílnou horní stranou, popř. pro S1 Sportback s přerušením uprostřed) a světlomety s červenou odrazovou plochou. Zblízka: 18palcová hliníková litá kola v 5ramenném designu Facetten s červenými brzdovými třmeny. V interiéru: mnoho výrazných detailů. Paket optiky exteriéru a interiéru quattro pro Audi S1 a Audi S1 Sportback dynamika v každém okamžiku. Paket optiky exteriéru quattro K dostání v 8 různých vnějších barvách Xenonové světlomety Plus s červeným akcentem¹ Brzdové třmeny v červeném laku, s emblémem S1¹ Kola hliníková litá, v 5ramenném designu Facetten (design S), v matné černé barvě, částečně leštěná², ³ Výrazný střešní spoiler (na obrázku je specifický střešní spoiler S1 Sportback s přerušením uprostřed) Nápis quattro na boku Nárazník s kontrastním prvkem v hliníkové optice Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete na straně 112.

77 Paket optiky quattro Paket optiky interiéru quattro Středový panel v černé s vysokým leskem, v červené nebo ve žluté Sportovní přední sedadla v designu S v kůži jemná Nappa s kryty opěradel v černé s vysokým leskem, v červené nebo ve žluté barvě s nápisem quattro Loketní opěrky ve dveřích v kůži jemná Nappa, v barvě sedadel s kontrastními švy Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, dole zploštělý, se specifickými švy v designu S Manžety výdechů vzduchu v černé barvě s vysokým leskem s červeným vnitřním prstencem; na přání v hliníkové optice s červeným vnitřním prstencem Rohožky v černé barvě s dvojitými kédry Na obrázcích je Audi S1 Sportback s pakety exteriéru a interiéru quattro v červené barvě. ¹ Červené kryty a červeně lakované brzdové třmeny, na přání i bez nich. ² Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113. ³ Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 113.

78 78 Máte vytříbený charakter. Proč ne také Vaše Audi? Nárok na exkluzivitu vyjadřuje nabídka Audi exclusive již ve svém názvu. Spojuje barevné kůže s individuálními laky z široké palety barev Audi exclusive zcela podle Vašich přání. Výjimečný charakter svého vozu tak ještě zdůrazníte. Prodejce vozů Audi očekává Vaše přání. QR kód Pokud se chcete dozvědět více o široké nabídce výbavy a nárocích Audi exclusive na kvalitu, naskenujte svým mobilním telefonem tento QR kód nebo použijte v internetovém prohlížeči následující odkaz: Audi exclusive je nabídka quattro GmbH.

79 Audi exclusive Audi A1 s individuálním lakováním Audi exclusive v oranžové Žár Paket černých leštěných prvků Audi exclusive Kola Audi Sport hliníková litá, v 5ramenném designu Wing, s lesklým titanovým vzhledem, částečně leštěná* Kožená výbava Audi exclusive v kůži jemná Nappa v černé barvě, prvky v předních sedadlech, obložení dveří a kontrastní švy v bílé Alabastr Rozšířené barevné prvky v interiéru v kůži Audi exclusive v černé barvě s kontrastními švy v bílé Alabastr Ovládací prvky v kůži Audi exclusive v černé barvě/bílé Alabastr Manžety výdechů vzduchu v hliníkové optice Audi exclusive Hliníková hlavice řadicí páky Audi exclusive Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. * Specifika jednotlivých kol jsou uvedena na straně 113.

80 80 Objevte nový terén. A udělejte z něj svůj. S active kitem. Být vždy otevřený novým věcem a vytvářet si přitom vlastní styl. S active kitem z nabídky Audi originálního příslušenství se Vám nabízí mnoho možností, jak dodat autu netušeně sportovní tvář. Buďte s Audi A1 symbolem městské mobility. Sebevědomým. Výrazným. A dodejte všemu svůj osobitý styl. Active kit je k dostání jako zvláštní výbava ze závodu nebo dodatečně u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

81 Audi originální příslušenství active kit Mějte svůj vlastní styl. Paket active style k tomu nabízí: přední nárazník v platinově šedé barvě s aplikacemi v hliníkové optice, plastovou ochranu podběhů kol vpředu a vzadu v platinově šedé barvě, boční prahy v platinově šedé včetně aplikací v hliníkové optice a zadní nárazník v platinově šedé. Detaily, které dělají rozdíl: dekorační fólie active pro střešní oblouk a záď v platinově šedé barvě. A jako individuální výrazný prvek: dekorační kryty vnějších zpětných zrcátek v platinově šedé barvě. Ze závodu pouze ve spojení s paketem active style. Kola hliníková litá v 5ramenném designu Cavo¹; k dostání samostatně: působivě završují sportovní styl. Velikost 7,5 J x 17 pro pneumatiky 215/40 R 17² nebo velikost 7,5 J x 18 pro pneumatiky 225/35 R 18². Ze závodu pouze ve spojení s paketem active style. ¹ Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 113. ² Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113.

82 82 Probuďte v sobě designéra. Audi A1 a Audi S1 ukazují skutečnou velikost v každém směru. Mimo jiné v široké paletě možností vybavení. A tuto rozmanitou nabídku lze dokonce ještě rozšířit bohatou nabídkou produktů Audi originálního příslušenství, se kterými můžete dát volnost své kreativitě. Veškerá výbava představená na této a na následující dvoustraně je k dostání jako zvláštní vybavení ze závodu nebo později jako dodatečné vybavení u prodejce Audi. Pro exteriér jsou k dostání montované prvky v barvě vozu nebo v kontrastní barvě a dekorace pro různá umístění. Do interiéru můžete vybírat nejrůznější montované prvky v mnoha různých barvách od decentních po výrazné. A také různé kombinace výbavy, ze kterých zde představujeme pouze některé. Audi A1 v bílé metalíze Gletscher¹ Střešní spoiler² a paket style v kontrastní barvě šedá Daytona s perleťovým efektem; lze objednat jak samostatně, tak i společně; spodní část předního spoileru, boční prahy a střešní spoiler v kontrastní barvě (místo v barvě vozu); k dostání také v černé Brillant, stříbrné metalíze Fleret, bílé metalíze Gletscher a ve žluté Macao Kola hliníková litá v 5paprskovém V-designu, tmavá, lesklá³, ⁴; velikost 7,5 J x 17; k dostání pouze jako dodatečné vybavení u prodejce Audi ¹ O dalších podrobnostech k možnostem kombinací se informujte u prodejce Audi. ² K dostání rovněž pro Audi S1 a Audi S1 Sportback. ³ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113. ⁴ Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 113.

83 Audi originální příslušenství Audi A1 Sportback v metalíze černá Mythos¹ Střešní spoiler v barvě vozu² Paket style v barvě vozu: spodní část předního spoileru, boční prahy, zadní difuzor (v matné černé), chromované sportovní koncovky výfuku Dekorační fólie pro střešní oblouk v designu checkered- -flag, stříbrná Fleret; k dostání také v matné černé Brillant, šedé Daytona s perleťovým efektem, matné šedé Daytona, bílé metalíze Gletscher, stříbrné metalíze Fleret a ve žluté Macao² Dekorační fólie pro záď v designu checkered-flag, stříbrná Fleret; k dostání také v matné černé Brillant, šedé Daytona s perleťovým efektem, matné šedé Daytona, stříbrné metalíze Fleret a bílé metalíze Gletscher² Kola hliníková litá, v 5paprskovém V-designu³, velikost 7,5 J x 17; k dostání pouze jako dodatečné vybavení u prodejce Audi Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

84 84 Audi originální příslušenství Vaše Audi se nelakuje jednou. Ale hned čtyřikrát. Audi A1 Sportback v metalíze černá Mythos¹ Dekorační fólie ve V-designu ve žluté Macao; k dostání také v matné černé Brillant, matné šedé Daytona, šedé Daytona s perleťovým efektem, stříbrné metalíze Fleret a bílé metalíze Gletscher² Vyberte si barvu laku, která nejlépe odráží Vaši osobnost. Bez ohledu na to, pro jakou barvu se rozhodnete, můžete se spolehnout, že při lakování dbáme na dokonalou kvalitu: I když vrstva laku na Audi není silnější než lidský vlas, skládá se ze čtyř vrstev. Abyste ve svém Audi nejen skvěle vypadali, ale aby bylo také co nejlépe chráněno před povětrnostními vlivy a opotřebením. Po celou dobu životnosti vozu. Dekorační kryty vnějších zpětných zrcátek ve žluté Macao; k dostání také v šedé Daytona s perleťovým efektem, stříbrné metalíze Fleret, matné stříbrné Fleret a bílé metalíze Gletscher Kola hliníková litá, v 5ramenném designu Polygon, částečně leštěná³, ⁴, v matné černé barvě, velikost 7,5 J x 18; k dostání pouze jako dodatečné vybavení u prodejce Audi² Dekorační kryty pro prvky v interiéru ve žluté Macao: výdechy vzduchu ve žluté Macao, středový panel ve žluté Macao/černé Brillant, madla dveří a vnitřní zpětné zrcátko v černé Brillant; další barevné varianty viz vpravo Dekorační kryty pro prvky v interiéru¹ v červené Misano s perleťovým efektem; pro výdechy vzduchu, středový panel, madla dveří a vnitřní zpětné zrcátko; k dostání také v bílé Cortina, šedé Daytona s perleťovým efektem, stříbrné metalíze Fleret, bílé metalíze Gletscher, žluté Macao (viz stránka vlevo) a v designu checkered-flag, stříbrná Fleret Osvětlené nástupní lišty¹ sada pro montáž obsahující vždy 2 osvětlené lišty pro A1 a pro A1 Sportback; včetně nápisu A1; osvětlení se aktivuje při každém nastupování a vystupování magnetem namontovaným ve dveřích ¹ O dalších podrobnostech k možnostem kombinací se informujte u prodejce Audi. ² K dostání rovněž pro Audi S1 a Audi S1 Sportback. ³ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113. ⁴ Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 113. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110.

85 86 Exteriér Laky/kontrastní barvy Kola/pneumatiky Střešní oblouk/střecha/kryty vnějších zpětných zrcátek/zadní spoiler Střešní oblouk v kontrastní barvě Kryty vnějších zpětných zrcátek a zadní spoiler v kontrastní barvě (design A1) Černá Brillant Bílá Gletscher metalíza Stříbrná Fleret metalíza Černá Brillant Bílá Gletscher metalíza Stříbrná Fleret metalíza Střešní oblouky u Audi A1/Audi S1, popř. střechy u Audi A1 Sportback/Audi S1 Sportback jsou nezaměnitelným znakem: výrazně a jednoznačně podtrhují siluetu příslušného vozidla. Jsou k dostání jak v barvě vozu, tak i na přání v kontrastních barvách. Stejně tak kryty vnějších zpětných zrcátek a zadní spoiler u stylu výbavy A1 design. Tak rozmanité mohou být akcenty, které vzhled Audi A1/Audi S1, popř. Audi A1 Sportback/Audi S1 Sportback zcela individuálně mění. Šedá Daytona s perleťovým efektem Šedá Daytona s perleťovým efektem Lak karoserie Žlutá Vegas Bílá Gletscher metalíza Stříbrná Fleret metalíza Šedá Nano metalíza Červená Shiraz metalíza Hnědá Soho metalíza Modrá Utopia metalíza Modrá Scuba metalíza Černá Mythos metalíza Šedá Daytona s perleťovým efektem Modrá Sepang s perleťovým efektem Červená Misano s perleťovým efektem Lak karoserie Bílá Cortina Černá Brillant Bílá Gletscher metalíza Stříbrná Fleret metalíza Šedá Nano metalíza Červená Shiraz metalíza Hnědá Soho metalíza Modrá Utopia metalíza Modrá Scuba metalíza Černá Mythos metalíza Šedá Daytona s perleťovým efektem Červená Misano s perleťovým efektem Střecha v kontrastní barvě Kryty vnějších zpětných zrcátek a zadní spoiler v kontrastní barvě (design A1 Sportback) Černá Brillant Černá Brillant Stříbrná Fleret metalíza Stříbrná Fleret metalíza Šedá Daytona s perleťovým efektem Šedá Daytona s perleťovým efektem Lak karoserie Žlutá Vegas Bílá Gletscher metalíza Stříbrná Fleret metalíza Šedá Nano metalíza Červená Shiraz metalíza Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116. Hnědá Soho metalíza Modrá Utopia metalíza Modrá Scuba metalíza Černá Mythos metalíza Šedá Daytona s perleťovým efektem Modrá Sepang s perleťovým efektem Červená Misano s perleťovým efektem Lak karoserie Bílá Cortina Černá Brillant Bílá Gletscher metalíza Stříbrná Fleret metalíza Šedá Nano metalíza Červená Shiraz metalíza Hnědá Soho metalíza Modrá Utopia metalíza Modrá Scuba metalíza Černá Mythos metalíza Šedá Daytona s perleťovým efektem Červená Misano s perleťovým efektem Na obrázku je Audi A1 v bílé metalíze Gletscher se střešním obloukem, kryty vnějších zpětných zrcátek a zadním spoilerem v šedé Daytona s perleťovým efektem. Na obrázku je Audi S1 Sportback v modré Sepang s perleťovým efektem se střechou v černé Brillant.

86 88 Exteriér Laky/kontrastní barvy Kola/pneumatiky Standardní laky Metalické laky Laky s perleťovým efektem Individuální laky Bílá Cortina Bílá Gletscher metalíza Červená Shiraz metalíza Modrá Scuba metalíza Šedá Daytona s perleťovým efektem Individuální laky Audi exclusive nabídka quattro GmbH Kvalita má svůj tvar. A dokonalý lesk. Kola Audi. Žlutá Vegas Stříbrná Fleret metalíza Hnědá Soho metalíza Černá Mythos metalíza Modrá Sepang s perleťovým efektem Aby Vás na každém metru Vaší cesty doprovázel dobrý pocit, podrobujeme kola Audi specifickým testům. Například testy odolnosti zaručují maximální stabilitu. A zkouška v páře okyseleného roztoku chloridu sodného a chloridu měďnatého krátce CASS zajišťuje maximální možnou ochranu proti korozi. Pomocí těchto a mnoha dalších opatření dbáme u každého kola Audi na maximální kvalitu i po mnoha kilometrech. Bez ohledu na to, pro jaký z mnoha designů se rozhodnete. Černá Brillant Šedá Nano metalíza Modrá Utopia metalíza Červená Misano s perleťovým efektem Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

87 90 Exteriér Laky/kontrastní barvy Kola/pneumatiky Letní kola Ocelová kola s plnými kryty velikost 6 J x 15 s pneumatikami 185/60 R 15¹ Kola hliníková litá, v 5ramenném designu turbíny velikost 7 J x 16 s pneumatikami 215/45 R 16¹, volitelně s pneumatikami s nouzovým systémem Kola hliníková litá, s 5 dvojitými hvězdicovitými paprsky velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹ Kola hliníková litá, s 5 paralelními paprsky (design S) velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹ Kola hliníková litá, v 7paprskovém designu velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹ Kola hliníková litá, v 5ramenném designu Facetten (design S), v kontrastní šedé, částečně leštěná³ velikost 7,5 J x 18 s pneumatikami 225/35 R 18¹ Kola Audi Sport hliníková litá, v 5ramenném designu Wing, s lesklým titanovým vzhledem, částečně leštěná² velikost 7,5 J x 18 s pneumatikami 225/35 R 18¹; nabídka quattro GmbH Kola hliníková litá, v 5ramenném designu velikost 6 J x 15 s pneumatikami 185/60 R 15¹ Kola hliníková litá, v 5ramenném designu Aero, v kontrastní šedé, částečně leštěná² velikost 7 J x 16 s pneumatikami 215/45 R 16¹ Kola hliníková litá, v 5ramenném designu s dekoračními prvky v černé lesklé barvě velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹ Kola hliníková litá, v 5paprskovém V-designu velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹ Kola Audi Sport hliníková litá, v 10paprskovém designu velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹; nabídka quattro GmbH Kola hliníková litá, v 5ramenném designu Facetten (design S), v matné černé barvě, částečně leštěná² velikost 7,5 J x 18 s pneumatikami 225/35 R 18¹ Kola Audi Sport hliníková litá, v 5ramenném designu Rotor, v matné černé barvě, částečně leštěná² velikost 7,5 J x 18 s pneumatikami 225/35 R 18¹; nabídka quattro GmbH Ideální spojení Audi a silnice. Rozmanitý design a kvalitní zpracování s naším širokým sortimentem kol optimálně završíte vzhled svého Audi. Všechna kola jsou přizpůsobena příslušnému modelu Audi. Podtrhněte charakter svého Audi podle vlastních představ. Mělo by mít například dynamičtější výraz? Pak vybírejte z naší speciální nabídky kol Audi Sport. Nechte se inspirovat. Rozhodnutí je na Vás, Vy jste tím, kdo určuje směr. Kola hliníková litá, v 5ramenném designu Dynamik velikost 7 J x 16 s pneumatikami 215/45 R 16¹, volitelně s pneumatikami s nouzovým systémem Kola hliníková litá, v 10paprskovém designu velikost 7 J x 16 s pneumatikami 215/45 R 16¹, volitelně s pneumatikami s nouzovým systémem Kola hliníková litá, v 5ramenném designu s barevnými dekoračními prvky velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹ Kola hliníková litá, v 5paprskovém V-designu, v kontrastní šedé, částečně leštěná² velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹ Kola Audi Sport hliníková litá, v 10paprskovém designu, v matné černé barvě, částečně leštěná² velikost 7,5 J x 17 s pneumatikami 215/40 R 17¹; nabídka quattro GmbH Kola Audi Sport hliníková litá, v 5paprskovém V-designu, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná² velikost 7,5 J x 18 s pneumatikami 225/35 R 18¹; nabídka quattro GmbH Kola Audi Sport hliníková litá, v 5ramenném designu Rotor, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná² velikost 7,5 J x 18 s pneumatikami 225/35 R 18¹; nabídka quattro GmbH Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116. ¹ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113. ² Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 113.

88 Interiér Sedadla Manžety výdechů vzduchu Prémiová kvalita, na kterou se můžete posadit. Tkanina Tkanina/kůže Alcantara/kůže V Audi se Vám sedí velmi pohodlně. Na předních i zadních sedadlech je cítit exkluzivní komfort: díky kvalitním materiálům a prvotřídnímu zpracování. Nezáleží na tom, pro jaké potahy sedadel se rozhodnete a zda při dynamické jízdě upřednostňujete sportovní sedadla nebo sportovní sedadla v designu S. Vždy se Vám sedí dobře. Tkanina Zeitgeist, černá 1 Tkanina Liga, černá 2 s kontrastními švy Tkanina Sektor/kůže, černá 2 s kontrastními švy Alcantara, perforovaná/kůže, černá 2 s kontrastními švy manuální nastavování výšky opěrky hlavy manuální nastavování výšky bezpečnostního pásu manuální nastavování výšky opěrky hlavy manuální nastavování výšky bezpečnostního pásu integrované opěrky hlavy s vyraženým nápisem S1, popř. S line na opěrkách hlavy předních sedadel Tkanina Herzklopfen, černá 2 s kontrastními švy Tkanina Liga, ocelově šedá 2 s kontrastními švy Tkanina Sprint/kůže, černá 2 s kontrastními švy Alcantara/kůže, černá 2 s kontrastními švy* manuální nastavování sklonu opěradla manuální nastavování sklonu opěradla výrazné bočnice pro lepší oporu v zatáčkách výrazné bočnice pro lepší oporu v zatáčkách dvoucestná opěrka bederních obratlů pro přední sedadla dvoucestná opěrka bederních obratlů pro přední sedadla Tkanina Herzklopfen, ocelově šedá 2 s kontrastními švy Tkanina Liga, granátově červená 2 s kontrastními švy manuální nastavování výšky sedadla manuální nastavování výšky sedadla manuální nastavování sklonu sedáku manuální nastavování vzdálenosti sedadla manuální nastavování sklonu sedáku manuální nastavování vzdálenosti sedadla manuální nastavování vzdálenosti sedadla Tkanina Herzklopfen, laserově modrá 2 s kontrastními švy Normální přední sedadla 1 Sportovní přední sedadla 2 Sportovní přední sedadla v designu S 3 na obrázku je normální přední sedadlo v černé tkanině Zeitgeist na obrázku je sportovní přední sedadlo v ocelově šedé tkanině Herzklopfen na obrázku je sportovní přední sedadlo v designu S v černé kůži jemná Nappa Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

89 94 Interiér Sedadla Manžety výdechů vzduchu Tkaninová a kožená výbava Paket kožené výbavy Komfort sezení Kůže Audi design selection Audi exclusive Výbava v tkanině Zeitgeist pro normální přední sedadla: střední část sedadel v tkanině Zeitgeist, bočnice sedadel a středová loketní opěrka vpředu (pokud byla objednána) v tkanině Uni, obložení dveří Folie Výbava v tkanině Herzklopfen pro sportovní přední sedadla: střední část sedadel v tkanině Herzklopfen, bočnice sedadel a středová loketní opěrka vpředu (pokud byla objednána) v tkanině Uni s kontrastními švy, designové prvky na sedadlech barevně sladěné v mono.pur Výbava v tkanině Liga pro sportovní přední sedadla: střední část sedadel v tkanině Liga, bočnice sedadel a středová loketní opěrka vpředu (pokud byla objednána) v tkanině Uni s kontrastními švy, designové prvky na sedadlech barevně sladěné, obložení dveří Folie Tkanina Sektor/kůže pro sportovní přední sedadla: střední část sedadel v tkanině Sektor, bočnice sedadel v kůži s kontrastními švy, designové prvky na sedadlech, obložení dveří a středová loketní opěrka vpředu (pokud byla objednána) v mono.pur Kombinace Alcantara/kůže exkluzivní a sportovní vzhled sportovních sedadel; díky rychlému vyrovnávání teploty nabízí tato kombinace vysoký komfort a dobré klima sezení; potahy jsou velmi odolné, snadno se čistí a odolávají opotřebení; střední část sedadel z Alcantary poskytuje dobré držení, a výborně se proto hodí k dynamické jízdě; sedadla zakončují bočnice z jemné kůže pro sportovní přední sedadla*: střední část sedadel a obložení dveří/stran z Alcantary, bočnice sedadel a střední část opěrek hlavy v kůži s kontrastními švy, středová loketní opěrka vpředu (pokud byla objednána) v mono.pur Kožená výbava v kůži Milano extrémně odolná kůže s dlouhou životností, reliéfním a jemným povrchem dodává výraz exkluzivity; kompletně probarvená kůže, činěná bez použití chromu, která díky lakování poskytuje vynikající ochranu povrchu pro sportovní přední sedadla: střední část sedadel, bočnice sedadel a střední část opěrek hlavy v kůži Milano s kontrastními švy; obložení dveří/stran a středová loketní opěrka vpředu (pokud byla objednána) v mono.pur Kožená výbava v kůži jemná Nappa exkluzivní jemná kůže s vyváženou vrstvou laku; díky přírodnímu povrchu je prodyšná a poskytuje příjemné klima sezení; kůže je velmi odolná, má dlouhou životnost a je světlostálá; jemné vzorování podtrhuje exkluzivní charakter pro sportovní přední sedadla: střední část sedadel, bočnice sedadel a střední část opěrek hlavy v kůži jemná Nappa; obložení dveří/stran a středová loketní opěrka vpředu (pokud byla objednána) v mono.pur pro sportovní přední sedadla v designu S: střední část sedadel, bočnice sedadel a střední část opěrek hlavy v kůži jemná Nappa; kryty sedadel s vysokým leskem, obložení dveří/stran a středová loketní opěrka vpředu (pokud byla objednána) v mono.pur Kožená výbava Audi exclusive v kůži jemná Nappa* pro sportovní přední sedadla a sportovní přední sedadla v designu S: potahy sedadel, opěrky hlavy a obložení dveří v kůži jemná Nappa; rohožky v černé barvě s barevnými koženými kédry; barvy kůže a švů jsou volně volitelné z nabídky barev Audi exclusive Sedadlo řidiče, manuálně výškově nastavitelné Sedadlo spolujezdce, manuálně výškově nastavitelné Přední sedadla s výškovým nastavováním včetně komfortního nastupování navíc k manuálnímu výškovému nastavování sedadla řidiče a spolujezdce; rozšířená funkce sklopení předních sedadel dopředu u Audi A1 a Audi S1 pro pohodlné nastupování dozadu Dvoucestná opěrka bederních obratlů pro přední sedadla manuálně horizontálně nastavitelná Paket sedadel sedadlo spolujezdce výškově nastavitelné, včetně komfortního nastupování Vyhřívání předních sedadel vyhřívá střední část sedáků a opěradel, u kožené výbavy a sportovních sedadel také bočnice; samostatně nastavitelné pro sedadlo řidiče a spolujezdce ve 2 stupních Středová loketní opěrka vpředu s nastavitelným sklonem a odklopitelnou přihrádkou Zadní sedadla 2+1 opticky sladěná s předními sedadly, 2 opěrky hlavy vzadu ve tvaru L, manuálně výškově nastavitelné Kůže Milano, černá 2 s kontrastními švy Kůže Milano, granátově červená/černá 2 s kontrastními švy Kůže Milano, laserově modrá/černá 2 s kontrastními švy Kůže jemná Nappa, černá 2 3 s kontrastními švy Kůže jemná Nappa, černá 3 s kontrastními švy Kůže jemná Nappa, šedá Rotor 3 s kontrastními švy Tkanina Spirit, rákosově zelená/kůže, černá 2 s kontrastními švy Kožená výbava Audi exclusive* 2 3 barva kůže/alcantary/švů volně volitelná Varianty sedadel 1 Normální přední sedadla 2 Sportovní přední sedadla 3 Sportovní přední sedadla v designu S Sklopné zadní opěradlo dělené a sklopné v poměru 40 : 60 nebo kompletně Kůže jemná Nappa, ocelově šedá 2 3 s kontrastními švy Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116. * Nabídka quattro GmbH.

90 96 Akcenty v interiéru. Pro maximální výraz. Detaily rozhodují o individualitě, oživují fascinaci, určují charakter vozu a podtrhují nároky řidiče. Sami rozhodněte, jakou barvu budou mít manžety výdechů vzduchu ve Vašem Audi a dodejte svému vozu individuálnější výraz. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

91 Interiér Sedadla Manžety výdechů vzduchu Manžety výdechů vzduchu Matné černé Vysoký lesk, černá barva s červeným vnitřním prstencem Vysoký lesk, laserově modrá Hliníková optika s červeným vnitřním prstencem Vysoký lesk, černá barva Vysoký lesk, bílá Gletscher Vysoký lesk, tmavě červená barva¹ Hliníková optika Audi exclusive² Vysoký lesk, černá barva se zeleným vnitřním prstencem Vysoký lesk, ocelově šedá ¹ O přesném termínu uvedení na trh se prosím informujte u prodejce Audi. ² Nabídka quattro GmbH.

92 98 Světlomety Vnitřní osvětlení Xenonové světlomety Plus včetně ostřikovačů světlometů světlomety s dlouhou životností pro tlumená a dálková světla umožňují intenzivní osvětlení jízdní dráhy, výbornou rovnoměrnost a dosah světla; automatická dynamická regulace sklonu světlometů zabraňuje oslňování protijedoucích vozidel; včetně homogenního pásu LED světel pro denní svícení s nízkou spotřebou energie, zadních LED světel a ostřikovačů světlometů Světlomety rovnoměrné osvětlení jízdní dráhy halogenovými světlomety s čirým krycím sklem, elektrická regulace sklonu světel a spínač parkovacích světel; integrovaná světla pro denní svícení Zadní LED světla brzdová a koncová světla, směrovky a osvětlení zadní registrační značky s technologií LED s nízkou spotřebou energie; s couvacími světly a koncovými světly do mlhy Zadní světla s couvacími světly a koncovými světly do mlhy; včetně třetího brzdového světla umístěného nahoře a diodového osvětlení registrační značky Mlhové světlomety halogenové, integrované do předního nárazníku Adaptivní brzdová světla blikání brzdových světel při nouzovém brzdění kvůli varování vozidel jedoucích vzadu; navíc následně automatická aktivace varovných směrovek při zastavení Asistent dálkových světel¹ zlepšuje výhled řidiče a zvyšuje komfort cestování; podle dopravní situace se automaticky zapínají nebo vypínají dálková světla; automaticky v rámci mezí systému rozpozná světlomety protijedoucího vozidla, zadní světla vozidla jedoucího vpředu a světelné zdroje v obcích Světelný/dešťový senzor automatické ovládání potkávacích světel, stěračů a funkce coming home/leaving home: zpožděné vypínání/automatické zapínání světlometů, zadních světel, osvětlení registrační značky a u xenonových světlometů Plus také LED světel pro denní svícení při odstavení/otevření vozidla; včetně akustického čelního skla s šedým pruhem na horním okraji Paket vnitřního diodového osvětlení diodové neoslňující osvětlení interiéru vozidla (s nízkou spotřebou energie a dlouhou životností) obsahuje: osvětlení interiéru a lampičky na čtení vpředu; u A1/S1 Sportback navíc vzadu osvětlení kosmetického zrcátka pro řidiče a spolujezdce osvětlení prostoru dveří, prostoru pro nohy vpředu a osvětlené vnitřní kliky dveří horní osvětlení středového panelu a vnitřní plochy dveří osvětlení zavazadlového prostoru Vnitřní osvětlení vpředu; u A1 Sportback navíc vzadu; se zpožděným vypínáním a kontaktními spínači ve všech dveřích, osvětlení přihrádky na straně spolujezdce a osvětlení zavazadlového prostoru Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

93 Výbava Světla Design Volanty/ovládací prvky Komfort Infotainment Asistenční systémy Technika/bezpečnost Prodloužená záruka Audi Design exteriéru Design interiéru Kryty vnějších zpětných zrcátek v černé barvě nebo volitelně: lakované v barvě vozu v barvě střešního oblouku Audi exclusive², ³ v barvě střechy Audi exclusive², ³ Výfuk u A1 sport a A1 design s chromovanými koncovkami; u A1 1.8 TFSI dvouproudý s koncovkami v černé barvě s vysokým leskem Pedály a opěrka pro nohu z ušlechtilé oceli podtrhují sportovní charakter Hliníková optika v interiéru prvky v hliníkové optice u spínače světel, vnitřního ovládání dveří, madel dveří a regulátoru klimatizace; včetně nástupních lišt s hliníkovými prvky Paket černých leštěných prvků Audi exclusive³ dodává černé akcenty u jednodílné mřížky chladiče Audi Singleframe, předního nárazníku a ozdobných lišt bočních oken; u S1/S1 Sportback vložka difuzoru vzadu v matné černé barvě; provedení se liší podle modelu a vybavení Rozšířené barevné prvky interiéru v mono.pur loketní opěrky ve dveřích a spodní část středového panelu v mono.pur Rozšířené barevné prvky interiéru v kůži Audi exclusive³ loketní opěrky ve dveřích a spodní část středového panelu v kůži; barvy kůže a švů jsou volně volitelné z nabídky barev Audi exclusive ¹ K dostání pouze ve spojení s automaticky zaclonitelným vnitřním zpětným zrcátkem se světelným/dešťovým senzorem. ² K dostání jen ve spojení s vnějším lakováním se střešním obloukem (A1), popř. střechou (A1 Sportback) v kontrastní barvě; včetně bočních krytů (B-sloupky a přední a zadní trojúhelníkové kryty) v černé lesklé barvě. ³ Nabídka quattro GmbH.

94 100 Volanty/ovládací prvky Zrcátka Vnější zpětná zrcátka s integrovanými LED směrovkami elektricky nastavitelná, zrcátko vlevo asférické, vpravo konvexní; kryty v barvě vozu dále volitelně: vyhřívaná včetně vyhřívaných trysek ostřikovače Sportovní kožený volant v 3ramenném designu výškově a podélně nastavitelný, s velkoobjemovým airbagem; s hlavicí řadicí páky v kůži Sportovní volant v 3ramenném designu výškově a podélně nastavitelný, s velkoobjemovým airbagem Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu pro ovládání funkcí infotainmentu; výškově a podélně nastavitelný, s velkoobjemovým airbagem; s hlavicí řadicí páky v kůži; volitelně s pádly řazení pro manuální změnu rychlostních stupňů u převodovky S tronic Hliníková hlavice řadicí páky Audi exclusive¹ Ovládací prvky v kůži Audi exclusive¹ potah věnce volantu, hlavice a manžety řadicí páky a rukojeti ruční brzdy v kůži Audi exclusive; barvy kůže a švů jsou volně volitelné z nabídky barev Audi exclusive; švy na věnci volantu se specifickým vzhledem Audi exclusive vyhřívaná a elektricky sklopná včetně vyhřívaných trysek ostřikovače a automatického natočení zrcátka spolujezdce na obrubník Při zařazení zpátečky se zrcátko na straně spolujezdce automaticky natočí dolů a poskytne řidiči lepší výhled na hranu obrubníku. Vnitřní zpětné zrcátko manuálně zaclonitelné v barvě potahu stropu Ovládací prvky Audi exclusive potažené černou jelenicí¹ potah věnce volantu, hlavice řadicí páky a rukojeti ruční brzdy v černé jelenici; barvy švů jsou volně volitelné z nabídky barev Audi exclusive; mohou být vidět stopy používání; švy na věnci volantu se specifickým vzhledem Audi exclusive nebo volitelně: automaticky zaclonitelné se světelným/dešťovým senzorem a předním oknem s šedým pruhem Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, dole zploštělý jako multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu; navíc dole zploštělý Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

95 Výbava Světla Design Volanty/ovládací prvky Komfort Infotainment Asistenční systémy Technika/bezpečnost Prodloužená záruka Audi Střešní systémy Skla Panoramatické skleněné střešní okno elektrické ovládání vyklopení a otevření skleněné části, automatický chod pro otevírání a zavírání; z tónovaného skla a s manuálně ovládanou sluneční roletkou, komfortní zavírání/otevírání zvenčí klíčem vozidla; vytváří příjemný prosvětlený vnitřní prostor; včetně vychylovače větru; efektivní odvětrání zlepšuje klima v interiéru Tónovaná skla (skla Privacy) tmavé zadní okno, okna v zadních dveřích a boční okna vzadu Přední okno s šedým pruhem na horním okraji; z determálního skla, zeleně tónované Panoramatické skleněné střešní okno se zatmavenou střechou² včetně černého střešního spoileru a bez střešního oblouku v kontrastní barvě ¹ Nabídka quattro GmbH. ² K dostání jen pro Audi A1/S1.

96 102 Klimatizace Systémy zamykání Odkládací přihrádky/transport Odkládací přihrádky odkládací přihrádka v obložení dveří/stran a ve středovém panelu Paket odkládacích prostorů s paketem zavazadlového prostoru obsahuje výbavu paketu odkládacích prostorů a paketu zavazadlového prostoru Automatická klimatizace elektronicky reguluje teplotu, množství a rozdělení vzduchu samostatné tlačítko pro rychlé odmrazení předního okna a bočních oken automatická vnitřní cirkulace vzduchu regulace závislá na poloze slunce kombinovaný filtr světelný/dešťový senzor a senzor vlhkosti regulace vzduchu při dopravní zácpě 4 výdechy vzduchu v přístrojové desce výdechy v prostoru pro nohy vpředu a vzadu advanced key systém kontroly přístupu a povolení jízdy, klíč je nutno mít pouze u sebe; spouštění a vypínání motoru tlačítkem Engine-Start-Stop, odemykání a zamykání vozidla zvenčí prostřednictvím snímače v klice dveří řidiče a spolujezdce, samostatné otevření kapoty zavazadlového prostoru je možné i při zamčeném vozidle Klíč s dálkovým ovládáním odemyká a zamyká dveře, zavazadlový prostor a víčko nádrže; včetně komfortního otevírání/zavírání oken Paket odkládacích prostorů obsahuje odkládací kapsu na zadní straně předních opěradel, odkládací přihrádku pod sedadlem řidiče a odkládací síť v prostoru pro nohy spolujezdce; 2 multifunkční upevňovací body¹ vzadu vlevo a vpravo, uzamykatelnou přihrádku na straně spolujezdce a odkládací přihrádku včetně 3 držáků nápojů mezi zadními sedadly Paket zavazadlového prostoru zajišťuje flexibilní přepravu předmětů a komfort na cestách, obsahuje síť v zavazadlovém prostoru, která se upevňuje k uvazovacím bodům na dně zavazadlového prostoru, odkládací přihrádky pod dnem zavazadlového prostoru, boční upínací pás, přídavný multifunkční upevňovací bod, přídavné osvětlení zavazadlového prostoru a 12V zásuvku Příprava pro tažné zařízení obsahuje kabeláž až k prohlubni rezervního kola; sada dílů pro dovybavení je k dostání přes Audi originální příslušenství Manuální klimatizace ochlazuje, popř. vyhřívá vnitřní prostor vozidla samostatné tlačítko pro rychlé odmrazení předního okna a bočních oken manuální nastavování rozdělení vzduchu manuální přepínání na vnitřní cirkulaci vzduchu 4stupňový ventilátor a kombinovaný filtr škodlivin a pylový filtr 4 výdechy vzduchu v přístrojové desce výdechy v prostoru pro nohy vpředu a vzadu Alarm kontroluje dveře, přední kapotu, kapotu zavazadlového prostoru a vnitřní prostor; včetně vypínatelné kontroly vnitřního prostoru, ochrana proti odtažení se senzorem úhlu naklonění a houkačka nezávislá na palubním napětí Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

97 Výbava Světla Design Volanty/ovládací prvky Komfort Infotainment Asistenční systémy Technika/bezpečnost Prodloužená záruka Audi MMI /navigační systémy Zábava Informační systém řidiče zobrazení mnoha užitečných informací o vozidle na 3,5palcovém monochromatickém displeji v přímém zorném poli řidiče; integrovaný program pro zvýšení efektivity poskytuje podporu zobrazováním přehledů spotřeby Paket navigace obsah: paket Connectivity funkce navigace navigační data na SD kartě² zobrazení map na 6,5palcovém displeji ovládání prostřednictvím rádia MMI, multifunkčního sportovního koženého volantu nebo systému hlasového ovládání Navigační systém MMI Plus navigační systém² 6,5palcový barevný displej s vysokým rozlišením zobrazení map s topografickým zbarvením, zobrazení mnoha památek a modelů měst 3D, výběr ze 3 alternativních tras pohyb v mapě pomocí joysticku v otočném ovladači informace o trase na rozdělené obrazovce (místa odbočení, body zájmu [POI] na dálnicích, TMCpro na trase), detailní mapa křižovatek a doporučení jízdního pruhu dynamické navádění k cíli s TMCpro (ve spojení s Audi connect: dopravní informace on-line³) systém hlasového ovládání se zadáváním adresy v jedné větě doplňkové zobrazení šipek v informačním systému řidiče včetně rádia s trojitým tunerem a Phasendiversity pevný disk jako paměť pro hudební soubory (20 GB) DVD přehrávač (podpora formátů MP3, WMA, AAC a MPEG-4) pro hudební a video DVD 2 čtečky karet SDHC (pro karty s kapacitou až 32 GB) Audi music interface rozhraní Bluetooth s Bluetooth audio streaming 8 pasivních reproduktorů, celkový výkon 80 W využívání služeb Audi connect⁴ Rádio Audi monochromatický 3palcový displej CD přehrávač (s podporou MP3 souborů) paměť na 24 stanic, rozsah příjmu FM (VKV) a AM (SV) a úprava hlasitosti v závislosti na rychlosti jízdy 4 pasivní reproduktory vpředu, celkový výkon 40 W Digitální příjem rádia navíc k nabídce analogově vysílaných stanic příjem digitálně vysílaných stanic⁵ dle standardu DAB; včetně DAB+ a DMB Audio; zobrazení doplňkových informací k programu (např. interpret a název skladby, v závislosti na jejich poskytování příslušnou rozhlasovou stanicí) a dalších informací ve formě prezentace (např. obal desky a počasí) Rádio MMI integrovaná koncepce ovládání MMI se samostatným 6,5palcovým barevným displejem a menu Car CD přehrávač a čtečka paměťových karet SDHC (s kapacitou až 32 GB), obojí s podporou MP3, WMA a AAC souborů, konektor AUX-IN 50 pamětí stanic s dynamickým seznamem, příjem v pásmech FM (VKV) a AM (SV); Phasendiversity a regulace hlasitosti v závislosti na rychlosti jízdy TP-memo za jízdy 8 pasivních reproduktorů vpředu a vzadu, celkový výkon 80 W ¹ K dostání jen pro Audi A1. ² Navigační data pro podporované země jsou k dispozici v integrované paměti (navigační systém MMI Plus), popř. na SD kartě (paket navigace). Bližší informace získáte u prodejce Audi. ³ Služba Audi connect dopravní informace on-line je k dispozici v mnoha zemích. Bližší informace získáte u prodejce Audi. ⁴ Vyžaduje Audi connect (vybavení na přání). ⁵ Příjem závisí na dostupnosti digitální sítě.

98 104 Zábava Komunikace Audi music interface možnost připojení přenosných přehrávačů médií¹ k vozidlu, například Apple ipod/iphone (hudební funkce), paměťové nosiče s rozhraním USB a MP3 přehrávače; umístění v přihrádce na straně spolujezdce; ovládání přes MMI, popř. ovládací panel rádia nebo multifunkční sportovní kožený volant (pokud byl objednán); součást paketu Connectivity, paketu navigace a navigačního systému MMI Plus; k připojení přenosných přehrávačů médií nebo paměťových nosičů s USB rozhraním jsou třeba speciální adaptéry z Audi originálního příslušenství ; vhodný adaptér pro příslušné koncové zařízení je možné objednat zvlášť; další adaptéry jsou k dostání přes Audi originální příslušenství Audi music interface on-line¹, ² rozšiřuje Audi music interface o následující funkce: přes domácí WiFi síť můžete nahrávat stanice internetového rádia a podcasty a přehrávat je ve vozidle; internetové rádio je možné poslouchat ve vozidle on-line; přes Audi music interface on-line je možné vytvořit ve vozidle WiFi hotspot (při použití širokopásmového modemu s rozhraním USB) Audi sound system vynikající zvuk díky 6kanálovému zesilovači s celkovým výkonem 180 W a 10 reproduktorům včetně centrálního reproduktoru a subwooferu BOSE Surround Sound reprodukce Surround Sound s 10kanálovým zesilovačem, celkovým výkonem 465 W a 14 reproduktory včetně centrálního reproduktoru a subwooferu; AudioPilot pro úpravu hlasitosti v závislosti na okolním hluku a ve spojení s navigačním systémem MMI Plus dodávaným na přání reprodukce 5.1 Surround Sound; důrazná a precizní reprodukce basů, živý zvuk s přirozenou barvou a prostorovým vjemem přináší vynikající zvukový zážitek; výjimečným designovým prvkem je efekt vznášení předních reproduktorů, který je vytvářen nepřímým diodovým osvětlením Audi connect včetně autotelefonu komfortní napojení Vašeho vozu k internetu pro využívání služeb Audi connect přes integrovaný datový modul; pro SIM kartu je v lemu navigačního systému MMI Plus k dispozici čtečka ve Vašem modelu jsou v současnosti k dispozici následující služby Audi connect: Mobilita & navigace vyhledávání bodů zájmu (POI) s hlasovým ovládáním dopravní informace on-line³ ceny paliva informace o parkovištích informace o příslušné zemi navigace s Google Earth ⁴ a Google Street View ⁴ nahrávání cílů přes myaudi nebo Google Maps ⁴ Komunikace WiFi hotspot Infotainment počasí Audi music stream zprávy on-line cestovní informace Využívání služeb Audi connect je možné pouze s vybavením na přání navigačním systémem MMI Plus a Audi connect včetně autotelefonu. Dále potřebujete SIM kartu s možností datových přenosů u autotelefonu SIM kartu s možností telefonování a datových přenosů nebo smartphone⁵ s rozhraním Bluetooth s remote SIM Access Profile (rsap). Služby jsou k dispozici pouze se stávající nebo samostatně uzavřenou smlouvou na mobilní telefon a jen v rámci pokrytí mobilní sítě. Příjmem dat z internetu mohou v závislosti na Vašem tarifu a zejména při používání v zahraničí vznikat další náklady. Kvůli velkému objemu dat důrazně doporučujeme smlouvu na provoz mobilního telefonu s paušálem na datové přenosy. Disponibilita služeb podporovaných Audi connect se v jednotlivých zemích liší. Služby Audi connect jsou poskytovány minimálně jeden rok od expedice vozidla. Po uplynutí 24 měsíců se doba platnosti služeb Audi jednorázově bezplatně prodlužuje o 12 měsíců. Pokud o toto prodloužení nemáte zájem, sdělte to prosím písemně na následující adresu: AUDI AG Kundenbetreuung Deutschland D Ingolstadt kundenbetreuung@audi.de Tel.: +49 (0) Služba dopravní informace on-line³ vyžaduje první aktivaci ve vozidle. Od tohoto okamžiku je tato služba omezena na 36 měsíců (pokud proběhne do 6 měsíců od expedice vozidla; jinak se právo na využívání příslušně zkracuje). Služba City Events a případně další služby jsou zákazníkovi poskytovány 12 měsíců. O dalších možnostech prodloužení služeb Audi connect se informujte u prodejce Audi. Bližší informace k Audi connect naleznete na nebo Vám je poskytne prodejce Audi; informace o tarifních podmínkách Vám poskytne Váš mobilní operátor. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

99 Výbava Světla Design Volanty/ovládací prvky Komfort Infotainment Asistenční systémy Technika/bezpečnost Prodloužená záruka Audi Asistenční systémy Audi phone box⁵ telefonování ve vozidle s lepší kvalitou příjmu vložením mobilního telefonu do univerzální odkládací přihrádky na mobilní telefon ve středové loketní opěrce vpředu; handsfree a hlasové ovládání (telefonu); díky napojení na anténu vozidla nižší záření SAR v interiéru; ovládání přes rádio/navigační systémy nebo multifunkční kožený volant (pokud byl objednán); možnost nabíjení přes konektor USB Aplikace Audi MMI connect aplikace Audi MMI connect dostupná pro některé smartphony⁵ podporuje mimo jiné následující služby Audi connect: Audi music stream vyhledávání bodů zájmu (POI) s hlasovým ovládáním nahrávání cílů přes myaudi nebo Google Maps ⁴ dopravní informace on-line³ Paket Connectivity kombinuje následující výbavu: Audi music interface rozhraní Bluetooth s Bluetooth audio streaming příprava pro navigaci (možnost dodatečného vybavení navigační funkcí a mapami přes Audi originální příslušenství ) přídavná čtečka karet SDXC (až 32 GB) ve spojení s Audi music interface bez samostatného konektoru AUX-IN Interaktivní návod Audi ekurzinfo vše máte na očích s Audi connect se Vám vybrané informace k ovládání vozidla objeví přímo na smartphonu; aplikace Audi ekurzinfo rozpozná integrovaným fotoaparátem ve smartphonu objekty ve vozidle: v zaparkovaném vozidle se posaďte za volant, spusťte aplikaci a zaostřete na různé ovládací prvky ve vozidle; když je prvek identifikován, můžete si nechat zobrazit informace o ovládání a funkci; Audi ekurzinfo pro Audi A1 a Audi A1 Sportback: důležité informace přehledně, rychle a bez jakéhokoli listování Brzdový asistent v případě nehody⁶ v případě nehody se v určitých situacích zabrání vozidlu v nekontrolovaném pokračování v jízdě; tím se v těchto případech zabrání následným kolizím Asistent rozjezdu do svahu⁶ automatickým zásahem brzd usnadňuje komfortní rozjetí do téměř jakéhokoli stoupání; po delším sešlapávání brzdového pedálu v klidu zůstane vytvořený brzdný tlak po uvolnění pedálu na krátkou dobu zachován Audi parking system vzadu⁶ podporuje při couvání při parkování akustickým signálem vzdálenosti od rozpoznaného objektu, měření ultrazvukovými senzory skrytými do nárazníků; aktivace zařazením zpátečky Rozhraní Bluetooth umožňuje handsfree hovor ve vozidle přes mikrofon a v závislosti na kompatibilitě mobilního telefonu⁵ Bluetooth audio streaming; přes toto rozhraní se mohou s vozidlem propojit mobilní telefony s podporou Bluetooth ¹ Informace o kompatibilitě přehrávačů médií získáte u prodejce Audi nebo na ² Nabídka quattro GmbH. ³ Služba Audi connect dopravní informace on-line je k dispozici v mnoha zemích. Bližší informace získáte u prodejce Audi. ⁴ Google a logo Google jsou registrované značky Google Inc. ⁵ Informace o kompatibilních mobilních telefonech získáte u prodejce Audi nebo na ⁶ Upozornění: Systémy mají své hranice a podporují řidiče. Řidič nese i nadále zodpovědnost za bezpečnost silničního provozu.

100 106 Asistenční systémy Jízdní dynamika/brzdy Audi parking system plus* akustická a optická pomoc při parkování vpředu a vzadu, zobrazení na displeji MMI ; měření ultrazvukovými senzory skrytými do nárazníků; aktivace zařazením zpátečky nebo tlačítkem ve středovém panelu Tempomat* udržuje konstantní požadovanou rychlost cca od 30 km/h, pokud to dovolí výkon, popř. brzdný účinek motoru, ovládání samostatnou páčkou na sloupku řízení; zobrazení nastavené rychlosti v informačním systému řidiče Audi drive select nastavení charakteristiky vozidla v režimech Auto, Dynamic a Efficiency přizpůsobením posilovače řízení, charakteristiky motoru, popř. charakteristiky řazení (u převodovky S tronic ) a podvozku s regulovatelnými tlumiči; režim Efficiency nastaví motor, převodovku (u převodovky S tronic ) a klimatizaci do režimu pro optimalizovanou spotřebu S tronic 7stupňová dvouspojková převodovka s elektrohydraulickým ovládáním, umožňuje kratší doby řazení a řazení téměř bez citelného přerušení tažné síly; v režimu automatiky lze volit mezi programy D (Drive) a S (Sport); převodovku S tronic lze manuálně ovládat řadicí pákou nebo pádly řazení pod volantem (na přání); včetně asistenta rozjezdu do svahu Pohon předních kol rozdělování hnací síly na přední kola v závislosti na jízdní situaci; s elektronickou uzávěrkou diferenciálu (EDS) a selektivním řízením točivého momentu na jednotlivá kola zásahem brzd na obě poháněná kola, protiprokluzovým zařízením (ASR) a elektronickou kontrolou stability (ESC) s brzdovým asistentem Dynamický podvozek přední náprava McPherson pro vynikající jízdní dynamiku při velmi dobrém komfortu jízdy; zadní kliková náprava s příčnou torzní tyčí se zcela nově koncipovanými vodicími ložisky zajišťuje precizní boční vedení a excelentní směrovou stabilitu Sportovní podvozek s tužším vyladěním pérování a tlumení pro přímější kontakt s jízdní dráhou a sportovní jízdní vlastnosti Sportovní podvozek S line s dynamičtějším vyladěním Sportovní podvozek včetně regulace tlumičů individuálně nastavitelné vyladění podvozku díky 2 charakteristikám tlumičů (Auto/Dynamic), aktivace přes Audi drive select Čtyřprvkově uložená zadní náprava s nezávislým zavěšením kol a odděleným uspořádáním pružin/tlumičů Servořízení se sportovním přímým vyladěním, elektromechanický posilovač řízení pracující v závislosti na rychlosti jízdy, energeticky úsporný provoz, stabilizující poloměr rejdu Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 116.

101 Výbava Světla Design Volanty/ovládací prvky Komfort Infotainment Asistenční systémy Technika/bezpečnost Prodloužená záruka Audi Technika/bezpečnost Rekuperace umožňuje úsporu paliva zpětným získáváním energie při brzdění; přeměna pohybové energie na využitelnou elektrickou energii zvýšením napětí alternátoru během fáze decelerace a brzdění a odlehčením alternátoru při následné akceleraci Systém Start-Stop automatickým vypínáním motoru při stání vozidla, např. na semaforu, pomáhá snižovat spotřebu paliva a emise CO₂; proces startování motoru je zahájen již při sešlápnutí spojky (manuální převodovka) nebo uvolnění nožní brzdy (S tronic ); lze kdykoli deaktivovat tlačítkem Audi cylinder on demand tato technologie výrazně snižuje spotřebu paliva a emise CO₂; když není při částečném zatížení nebo fázích decelerace potřeba plná síla 4 válců, uzavřou se automaticky sací a výfukové ventily 2 válců a vypne se jejich zapalování a vstřikování paliva; zobrazení aktivních válců v informačním systému řidiče Boční airbagy vpředu a systém hlavových airbagů boční airbagy vpředu integrované do opěradel; s přídavným systémem hlavových airbagů, který se rozvine před plochou bočních oken a chrání cestující vpředu a vzadu v případě bočního nárazu Integrální systém opěrek hlavy zvyšuje ochranný účinek, popř. snižuje riziko úrazu; v případě nárazu zezadu zachytí tvar předních sedadel horní část těla a podepře hlavu lépe než u dosavadních systémů Upevnění dětské sedačky ISOFIX a Top Tether pro vnější místa vzadu normované držáky pro praktické upevnění dětských sedaček ISOFIX, včetně přídavného upevňovacího bodu (Top Tether); vhodné dětské sedačky jsou k dostání u prodejce Audi Prodloužená záruka Audi Prodloužená záruka Audi nabízí pojištění rizika proti mnoha závadám a kontrolu nákladů po prvních dvou letech záruky výrobce; lze ji objednat přímo a výhradně při koupi nového vozu; je možné si vybrat ze 2 kombinací doby platnosti/ /celkových ujetých kilometrů; bližší informace získáte u prodejce Audi Velkoobjemové airbagy pro řidiče a spolujezdce, na přání deaktivační spínač airbagu spolujezdce * Upozornění: Systémy mají své hranice a podporují řidiče. Řidič nese i nadále zodpovědnost za bezpečnost silničního provozu.

102 Audi 108 Audi originální příslušenství. Individuální stejně jako Váš život. Radostně z bodu A do bodu B. A pak s nadšením stále dále. S Audi A1 je nadšení předprogramované. V neposlední řadě proto, že je připraveno na mnoho individuálních požadavků, od A až do Z. Díky Audi originálnímu příslušenství, což jsou produkty, které Vás budou neustále inspirovat k novým cílům. Produkty, které náš příslib kvality každý den posunují na novou úroveň. Profitujte z jedinečných řešení, která přesvědčují designem a funkčností, protože stejně jako u každého Audi platí i pro Audi originální příslušenství kreativita ve vývoji, vysoké standardy ve výrobě a bezpočet testů. Objevte, jaké skvělé nápady nabízí Audi originální příslušenství i Vám. Několik zajímavých prvků ze širokého sortimentu naleznete zde. A1 Příslušenství Audi A1 A1 Sportback Příslušenství Audi S1 S1 Sportback Originální příslušenství Další informace naleznete v katalogu příslušenství Audi A1, na a u prodejce Audi. Základní střešní nosič s držákem lyží a snowboardů držák na lyže a snowboardy umožňuje pohodlnou přepravu až 6 párů lyží nebo 4 snowboardů; lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem, který je vyroben z eloxovaného hliníku; držák se snadno montuje a je uzamykatelný; maximální přípustná celková hmotnost nosiče, přídavných dílů a nákladu: 75 kg

103 Audi originální příslušenství Boxy na lyže a zavazadla¹ nový design Audi s vylepšenou aerodynamikou díky plochému sportovnímu vzhledu; k dispozici v barvě šedá Platinum s černými bočními ozdobnými prvky a v černé lesklé barvě, vždy s chromovanými kruhy Audi; v exkluzivním vzhledu bez nýtů; box je uzamykatelný a lze jej kvůli pohodlnému nakládání a vykládání otevírat z obou stran; s vnitřním madlem pro přitažení boxu; snadný rychloupínací systém s omezením utahovacího momentu; posunutí boxu dopředu umožňuje lepší přístup k zavazadlovému prostoru; k dostání ve 3 velikostech: 300 l², 360 l (viz obr.) a 405 l² Autosedačka Audi youngster plus poskytuje vysoký komfort díky inteligentnímu vedení upínacích pásů; opěradlo má nastavitelnou výšku a šířku; nastavovat lze snadno přes průhled pro nastavování velikosti; vhodná pro děti od 15 do 36 kg (cca od 4 do 12 let); k dostání v barvách červená Misano/černá a titanově šedá/černá; k dostání je rovněž skořepinová autosedačka Audi pro děti do 13 kg a autosedačka Audi pro děti od 9 do 18 kg Audi wireless internet access (bez obr.) pro vytvoření volného internetového propojení ve vozidle prostřednictvím WiFi sítě; slouží jako hotspot pro až 8 mobilních koncových zařízení, například tabletů, notebooků nebo smartphonů do vzdálenosti až 100 m mimo vozidlo; díky routeru integrovanému ve vozidle odpadá závislost na nabíjení akumulátorů; s funkcí roamingu, i pro předplacené karty Ochranná vložka do zavazadlového prostoru (bez obr.) ochrana zavazadlového prostoru, na míru, omyvatelná a robustní; vysoký okraj chrání lépe dno zavazadlového prostoru před vylitými tekutinami; při objednání ze závodu obsahuje paket příslušenství do interiéru A1 ochrannou vložku do zavazadlového prostoru, gumové rohožky a kryty pedálů z ušlechtilé oceli Zimní kola hliníková litá, v 5ramenném Pin-designu kompletní zimní kola ve výrazném designu vhodná pro použití sněhových řetězů; velikost 6 J x 15 s pneumatikami 185/60 R 15³ nebo velikost 6 J x 16 s pneumatikami 195/50 R 16³; pro lepší záběr na sněhu a ledu doporučujeme sněhové řetězy z nabídky Audi originálního příslušenství Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 110. ¹ O přesném uvedení boxu na lyže a zavazadla v lesklé černé barvě na trh se prosím informujte u prodejce Audi. ² Při používání boxu na lyže a zavazadla je omezeno otevírání zadní kapoty vozidla, proto doporučujeme použití krátké varianty s objemem 360 l. ³ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 113.

104 110 Model A1 1.0 TFSI ultra (70 kw) A1 1.4 TFSI (92 kw) A1 1.4 TFSI (110 kw) A1 1.8 TFSI (141 kw) Druh motoru řadový tříválcový zážehový motor s přímým vstřikováním, turbodmychadlem a nepřímým chlazením plnicího vzduchu řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním, turbodmychadlem a nepřímým chlazením plnicího vzduchu řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním, turbodmychadlem, chlazením plnicího vzduchu a Audi cylinder on demand řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním, turbodmychadlem a nepřímým chlazením plnicího vzduchu Zdvihový objem v cm³ (ventily/válec) 999 (4) (4) (4) (4) Max. výkon¹ v kw při min ¹ 70/ / / /5 400 Max. točivý moment v Nm při min ¹ 160/ / / / Přenos sil Druh pohonu pohon předních kol pohon předních kol pohon předních kol pohon předních kol Převodovka 5rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic ] 6rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic ] 6rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic ] [7stupňová převodovka S tronic ] Hmotnosti/objemy A1 A1 Sportback A1 A1 Sportback A1 A1 Sportback A1 A1 Sportback Pohotovostní hmotnost² v kg [1 140] [1 165] [1 190] [1 215] [1 205] [1 230] [1 255] [1 280] Celková přípustná hmotnost v kg [1 515] [1 610] [1 565] [1 660] [1 580] [1 655] [1 630] [1 705] Přípustné zatížení střechy/nosiče v kg 75/50 [75/50] 75/50 [75/50] 75/50 [75/50] 75/50 [75/50] 75/50 [75/50] 75/50 [75/50] [75/50] [75/50] Přípustná hmotnost přívěsu³ v kg nebrzděný při 12 % stoupání při 8 % stoupání 550 [570] [1 000] [1 200] 560 [580] [1 000] [1 200] 570 [590] [1 200] [1 200] 590 [600] [1 200] [1 200] 590 [600] [1 200] [1 200] 610 [610] [1 200] [1 200] [620] [1 200] [1 200] [640] [1 200] [1 200] Objem nádrže v l (cca) 45 [45] 45 [45] 45 [45] 45 [45] 45 [45] 45 [45] [45] [45] Jízdní výkony/spotřeba⁴ Maximální rychlost v km/h 186 [186] 186 [186] 204 [204] 204 [204] 215 [215] 215 [215] [234] [234] Zrychlení z 0 na 100 km/h v s 10,9 [10,9] 11,1 [11,1] 8,8 [8,8] 8,9 [8,9] 7,8 [7,8] 7,9 [7,9] [6,8] [6,9] Pohonné hmoty bezolovnatý benzin OČ 95⁵ bezolovnatý benzin OČ 95⁵ bezolovnatý benzin OČ 95⁵ bezolovnatý benzin OČ 95⁵ Spotřeba paliva⁷, ⁸ v l/100 km město mimo město komb. provoz 5,2 5,0 [5,6 5,4] 3,9 3,7 [4,0 3,8] 4,4 4,2 [4,6 4,4] 5,2 5,0 [5,6 5,4] 3,9 3,7 [4,0 3,8] 4,4 4,2 [4,6 4,4] 6,6 6,4 [6,3 6,2] 4,3 4,1 [4,4 4,2] 5,1 4,9 [5,1 4,9] 6,7 6,6 [6,3 6,2] 4,4 4,2 [4,4 4,2] 5,2 5,1 [5,1 4,9] 6,1 5,9 [6,1 5,8] 4,3 4,0 [4,4 4,1] 5,0 4,7 [5,0 4,7] 6,1 5,9 [6,1 5,8] 4,3 4,0 [4,4 4,1] 5,0 4,7 [5,0 4,7] [7,4 7,1] [4,9 4,7] [5,8 5,6] [7,4 7,1] [4,9 4,7] [5,8 5,6] Emise CO₂⁷, ⁸ v g/km město mimo město komb. provoz [ ] [94 89] [ ] [ ] [94 89] [ ] [ ] [101 95] [ ] [ ] [101 95] [ ] [ ] [102 95] [ ] [ ] [102 95] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emisní norma Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] [ ] Údaje pro S tronic. Vysvětlivky ¹ až ⁸ na straně 113.

105 Rejstřík Technická data Rozměry Sériová/zvláštní výbava Model Druh motoru A1 1.4 TDI (66 kw) řadový tříválcový vznětový motor se systémem vstřikování common-rail, přeplňováním turbodmychadlem a nepřímým chlazením plnicího vzduchu A1 1.6 TDI (85 kw) řadový čtyřválcový vznětový motor s přímým vstřikováním, turbodmychadlem a nepřímým chlazením plnicího vzduchu Zdvihový objem v cm³ (ventily/válec) (4) (4) Max. výkon¹ v kw při min ¹ 66/ / Max. točivý moment v Nm při min ¹ 230/ / Přenos sil Druh pohonu pohon předních kol pohon předních kol Převodovka 5rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic ] 5rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic ] Hmotnosti/objemy A1 A1 Sportback A1 A1 Sportback Pohotovostní hmotnost² v kg [1 195] [1 220] [1 250] [1 275] Celková přípustná hmotnost v kg [1 570] [1 665] [1 625] [1 720] Přípustné zatížení střechy/nosiče v kg 75/50 [75/50] 75/50 [75/50] 75/50 [75/50] 75/50 [75/50] Přípustná hmotnost přívěsu³ v kg nebrzděný při 12 % stoupání při 8 % stoupání 580 [590] [1 200] [1 200] 600 [610] [1 200] [1 200] 610 [620] [1 200] [1 200] 620 [630] [1 200] [1 200] Objem nádrže v l (cca) 45 [45] 45 [45] 45 [45] 45 [45] Jízdní výkony/spotřeba⁴ Maximální rychlost v km/h 182 [182] 182 [182] 200 [200] 200 [200] Zrychlení z 0 na 100 km/h v s 11,4 [11,4] 11,6 [11,6] 9,4 [9,4] 9,5 [9,5] Pohonné hmoty nafta bez obsahu síry⁶ nafta bez obsahu síry⁶ Spotřeba paliva⁷, ⁸ v l/100 km město mimo město komb. provoz 4,2 4,1 [4,4 4,3] 3,5 3,3 [3,7 3,5] 3,8 3,6 [4,0 3,8] 4,3 4,2 [4,4 4,3] 3,6 3,4 [3,7 3,5] 3,9 3,7 [4,0 3,8] 4,7 4,5 [4,6 4,4] 3,4 3,2 [3,6 3,4] 3,9 3,7 [4,0 3,8] 4,7 4,5 [4,6 4,4] 3,4 3,2 [3,6 3,4] 3,9 3,7 [4,0 3,8] Emise CO₂⁷, ⁸ v g/km město mimo město komb. provoz [ ] [98 92] [104 99] [ ] [98 92] [104 99] [ ] [97 90] [106 99] [ ] [97 90] [106 99] Emisní norma Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6]

106 112 Model Druh motoru S1 2.0 TFSI quattro (170 kw) řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním, turbodmychadlem a chlazením plnicího vzduchu Zdvihový objem v cm³ (ventily/válec) (4) Max. výkon¹ v kw při min ¹ 170/6 000 Max. točivý moment v Nm při min ¹ 370/ Přenos sil Druh pohonu Převodovka stálý pohon všech kol quattro 6rychlostní manuální převodovka Hmotnosti/objemy S1 S1 Sportback Pohotovostní hmotnost² v kg Celková přípustná hmotnost v kg Přípustné zatížení střechy/nosiče v kg 75/ 75/ Přípustná hmotnost přívěsu³ v kg nebrzděný při 12 % stoupání při 8 % stoupání Objem nádrže v l (cca) Jízdní výkony/spotřeba⁴ Maximální rychlost v km/h Zrychlení z 0 na 100 km/h v s 5,8 5,9 Pohonné hmoty Spotřeba paliva⁷, ⁸ v l/100 km město mimo město komb. provoz Emise CO₂⁷, ⁸ v g/km město mimo město komb. provoz bezolovnatý benzin OČ 95⁵ 9,2 9,1 5,9 5,8 7,2 7, ,3 9,2 6,0 5,9 7,3 7, Emisní norma Euro 6 Euro 6 [ ] Údaje pro S tronic. Vysvětlivky ¹ až ⁸ na straně 113.

107 Rejstřík Technická data Rozměry Sériová/zvláštní výbava Vysvětlivky ¹ Uvedené hodnoty byly zjištěny podle předepsaného způsobu měření (ECE R-85 v t. č. platném znění). ² Pohotovostní hmotnost vozidla s řidičem (75 kg) a palivovou nádrží naplněnou z 90 %, zjištěno podle nařízení Komise (EU) 1230/2012 v t. č. platném znění. Hmotnost a hodnota odporu vzduchu se mohou zvýšit zvláštní výbavou vozidla, stejně se pak sníží užitečná hmotnost, popř. nejvyšší rychlost. ³ S rostoucí nadmořskou výškou klesá výkon motoru. Od nadmořské výšky metrů a na každých dalších metrů to znamená snížení zátěže o 10 % (přípustná hmotnost přívěsu + přípustná hmotnost tažného vozu). Hodnota hmotnosti přívěsu platí pro továrně montované tažné zařízení. Při používání vozidla s tažným zařízením pro podnikatelské účely potřebujete za určitých předpokladů kontrolní zařízení ES. ⁴ Údaje ke spotřebě pohonných hmot a k emisím CO₂ v závislosti na použité sadě pneumatik/kol. ⁵ Je doporučeno používání bezolovnatého benzinu s OČ 95 dle ČSN EN 228. Pokud není k dispozici: bezolovnatý benzin s OČ 91 dle ČSN EN 228 s mírným snížením výkonu. V zásadě lze použít bezolovnatý benzin s OČ 95 s maximálním podílem bioethanolu 10 % (E10). Údaje o spotřebě se vztahují k provozu s bezolovnatým benzinem s OČ 95 dle nařízení Komise 692/2008/ES. Klasifikace parametrů pneumatik V tabulce naleznete třídy spotřeby paliva, přilnavosti na mokré vozovce a vnější hlučnosti k různým velikostem pneumatik vozů Audi A1, Audi A1 Sportback, Audi S1 a Audi S1 Sportback. Velikost pneumatik Spotřeba paliva Přilnavost na mokré vozovce Objednávka určitého typu pneumatik není možná. Ohledně nabídky pneumatik specifické pro jednotlivé země se obraťte na prodejce Audi. Vnější hlučnost Letní pneumatiky 185/60 R 15 F B C B /45 R 16 E B C B /40 R 17 F C C B /35 R 18 F E C A ⁶ Je doporučeno používání nafty bez obsahu síry dle ČSN EN 590. Pokud není k dispozici: nafta dle ČSN EN 590. ⁷ Uvedené hodnoty byly zjištěny podle předepsaného způsobu měření. Údaje se nevztahují ke konkrétnímu vozidlu a nejsou součástí nabídky, ale slouží pouze k porovnání různých typů vozidel. ⁸ Spotřeba paliva, emise CO₂ a odchylky od uvedených hodnot závisejí nejen na efektivním využití paliva vozidlem, ale jsou ovlivněny i jízdním chováním a jinými netechnickými faktory. CO₂ je skleníkový plyn nejvíce zodpovědný za globální oteplování Země. Důležitá informace Specifika kol: Leštěná nebo částečně leštěná hliníková kola se nesmějí používat v zimním období. Povrch ráfků nemá kvůli metodě výroby dostatečnou ochranu proti korozi a posypová sůl a podobné materiály ho mohou trvale poškodit.

108 114 Audi A1 Audi A1 Sportback 1014 ** 926 ** 1014 ** 937 ** 1416 * *** 1335 **** 1349 *** 1266 **** *** 1330 **** 1351 *** 1279 **** * Údaje v milimetrech. Rozměry při pohotovostní hmotnosti vozidla. Objem zavazadlového prostoru 270/920 l (druhá hodnota: při sklopených zadních opěradlech a naložení po střechu). Průměr otáčení cca 10,6 m. * Se střešní anténou je výška vozidla mm. ** Maximální prostor pro hlavu. *** Šířka v oblasti loktů. **** Šířka v oblasti ramen. Údaje v milimetrech. Rozměry při pohotovostní hmotnosti vozidla. Objem zavazadlového prostoru 270/920 l (druhá hodnota: při sklopených zadních opěradlech a naložení po střechu). Průměr otáčení cca 10,6 m. * Se střešní anténou je výška vozidla mm. ** Maximální prostor pro hlavu. *** Šířka v oblasti loktů. **** Šířka v oblasti ramen.

109 Rejstřík Technická data Rozměry Sériová/zvláštní výbava Audi S1 Audi S1 Sportback 1014 ** 926 ** 1014 * 937 * ** 1330 *** 1351 ** 1279 *** *** 1335 **** 1349 *** 1266 **** * * Údaje v milimetrech. Rozměry při pohotovostní hmotnosti vozidla. Objem zavazadlového prostoru 210/860 l (druhá hodnota: při sklopených zadních opěradlech a naložení po střechu). Průměr otáčení cca 10,6 m. * Se střešní anténou je výška vozidla mm. ** Maximální prostor pro hlavu. *** Šířka v oblasti loktů. **** Šířka v oblasti ramen. Údaje v milimetrech. Rozměry při pohotovostní hmotnosti vozidla. Objem zavazadlového prostoru 210/860 l (druhá hodnota: při sklopených zadních opěradlech a naložení po střechu). Průměr otáčení cca 10,6 m. * Se střešní anténou je výška vozidla mm. ** Maximální prostor pro hlavu. *** Šířka v oblasti loktů. **** Šířka v oblasti ramen.

110 116 strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback Styly a pakety výbavy 68 Individuální laky 89 Audi design selection Schilfgrün Individuální laky Audi exclusive Exteriérový paket S line ¹ Sportovní paket S line S line competition Paket optiky exteriéru quattro Paket optiky interiéru quattro Laky 88 Bílá Cortina Kontrastní barvy 86 Střešní oblouk v kontrastní barvě² Střecha v kontrastní barvě³ Kryty vnějších zpětných zrcátek v kontrastní barvě Zadní spoiler v kontrastní barvě Kola/pneumatiky 90 Ocelová kola 15, s plnými kryty⁴ Žlutá Vegas Černá Brillant Metalické laky 88 Bílá Gletscher metalíza Kola hliníková litá 15, v 5ramenném designu Stříbrná Fleret metalíza Šedá Nano metalíza Červená Shiraz metalíza Kola hliníková litá 16, v 5ramenném designu Dynamik Hnědá Soho metalíza Modrá Utopia metalíza Modrá Scuba metalíza Kola hliníková litá 16, v 5ramenném designu turbíny Černá Mythos metalíza Laky s perleťovým efektem 89 Šedá Daytona s perleťovým efektem Modrá Sepang s perleťovým efektem Kola hliníková litá 16, v 5ramenném Aero-designu, v kontrastní šedé, částečně leštěná⁵ Červená Misano s perleťovým efektem sériová výbava zvláštní výbava sériová/zvláštní výbava v závislosti na modelu není k dispozici Možné odchylky v jednotlivých zemích. Která výbava je ve Vaší zemi dodávána sériově, popř. na přání, se dozvíte u místního prodejce Audi. Výběr výbavy je podrobněji popsán od strany 52.

111 Rejstřík Technická data Rozměry Sériová/zvláštní výbava A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback Kola hliníková litá 16, v 10paprskovém designu ⁶ Kola Audi Sport hliníková litá 17, v 10paprskovém designu ⁹ Kola hliníková litá 17, s 5 dvojitými paprsky⁷ Kola Audi Sport hliníková litá 17, v 10paprskovém designu, černá matná, částečně leštěná⁵, ¹⁰ Kola hliníková litá 17, v 5ramenném designu s dekoračními prvky v černé lesklé barvě⁸ Kola hliníková litá 18, v 5ramenném designu Facetten (design S), v kontrastní šedé, částečně leštěná⁵ Kola hliníková litá 17, v 5ramenném designu s barevnými dekoračními prvky Kola hliníková litá 18, v 5ramenném designu Facetten (design S), černá matná, částečně leštěná⁵ Kola hliníková litá 17, s 5 paralelními paprsky (design S) Kola Audi Sport hliníková litá 18, v 5paprskovém V-designu, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná⁵ Kola hliníková litá 17, v 5paprskovém V-designu Kola Audi Sport hliníková litá 18, v 5ramenném designu Wing, s lesklým titanovým vzhledem, částečně leštěná⁵ Kola hliníková litá 17, v 5paprskovém V-designu, v kontrastní šedé, částečně leštěná⁵ Kola Audi Sport hliníková litá 18, v 5ramenném designu Rotor, černá matná, částečně leštěná⁵ Kola hliníková litá 17, v 7paprskovém designu Kola Audi Sport hliníková litá 18, v 5ramenném designu Rotor, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná⁵ ¹ Sériově ve spojení s A1 1.8 TFSI (141 kw). ² K dostání jen pro Audi A1 a Audi S1. ³ K dostání jen pro Audi A1 Sportback a Audi S1 Sportback. ⁴ Není k dostání pro A1 1.4 TFSI (110 kw). ⁵ Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 113. ⁶ Sériově ve spojení s A1 1.4 TFSI (110 kw). ⁷ Sériově ve spojení s Audi design selection. ⁸ K dostání jen ve spojení s A1 1.8 TFSI (141 kw). ⁹ Sériově ve spojení se sportovním paketem S line. ¹⁰ K dostání jen ve spojení s S line competition.

112 118 strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback Kola/pneumatiky (pokračování) 90 Sedadla 92 Pneumatiky s nouzovým systémem ¹ Sada na opravu pneumatik Ukazatel kontroly tlaku v pneumatikách Bezpečnostní šrouby kol Zvedák Normální přední sedadla Sportovní přední sedadla Sportovní přední sedadla v designu S ² Potahy sedadel pro normální přední sedadla 94 Tkanina Zeitgeist, černá Potahy sedadel pro sportovní přední sedadla 94 Tkanina Herzklopfen, černá s kontrastními švy Tkanina Herzklopfen, ocelově šedá s kontrastními švy Tkanina Herzklopfen, laserově modrá s kontrastními švy Tkanina Liga, černá s kontrastními švy Tkanina Liga, ocelově šedá s kontrastními švy Tkanina Liga, granátově červená s kontrastními švy Tkanina Sektor/kůže, černá s kontrastními švy Tkanina Sprint/kůže, černá s kontrastními švy² Alcantara perforovaná/kůže, černá s kontrastními švy² Alcantara/kůže, černá s kontrastními švy Kůže Milano, černá s kontrastními švy Kůže Milano, granátově červená/černá s kontrastními švy Kůže Milano, laserově modrá/černá s kontrastními švy Kůže jemná Nappa, černá s kontrastními švy Kůže jemná Nappa, ocelově šedá s kontrastními švy Tkanina Spirit, rákosově zelená/kůže, černá s kontrastními švy³ Kožená výbava Audi exclusive sériová výbava zvláštní výbava sériová/zvláštní výbava v závislosti na modelu není k dispozici Možné odchylky v jednotlivých zemích. Která výbava je ve Vaší zemi dodávána sériově, popř. na přání, se dozvíte u místního prodejce Audi. Výběr výbavy je podrobněji popsán od strany 52.

113 Rejstřík Technická data Rozměry Sériová/zvláštní výbava strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback Potahy sedadel pro sportovní přední sedadla v designu S 95 Manžety výdechů vzduchu 96 Kůže jemná Nappa, černá s kontrastními švy ² Kůže jemná Nappa, černá s kontrastními švy Kůže jemná Nappa, šedá Rotor s kontrastními švy² Kůže jemná Nappa, ocelově šedá s kontrastními švy Kožená výbava Audi exclusive Paket kožené výbavy 94 Kožená výbava Audi exclusive v kůži jemná Nappa Komfort sezení 94 Sedadlo řidiče, manuálně výškově nastavitelné Sedadlo spolujezdce, manuálně výškově nastavitelné Přední sedadla s výškovým nastavováním včetně komfortního nastupování⁴ Matné černé Vysoký lesk, černá barva Vysoký lesk, černá barva se zeleným vnitřním prstencem³ Vysoký lesk, černá barva s červeným vnitřním prstencem³ Vysoký lesk, bílá Gletscher Vysoký lesk, ocelově šedá Vysoký lesk, laserově modrá Vysoký lesk, tmavě červená Hliníková optika s červeným vnitřním prstencem⁹ Hliníková optika Audi exclusive Světlomety 98 Dvoucestná opěrka bederních obratlů pro přední sedadla Paket sedadel Vyhřívání předních sedadel Středová loketní opěrka vpředu Zadní sedadla 94 Sklopné zadní opěradlo Zadní sedadla 2+1⁶ Potah stropu Potah stropu tkaninový, titanově šedý ⁵ Světlomety, halogenové Xenonové světlomety Plus včetně ostřikovačů světlometů ¹⁰ Asistent dálkových světel Světelný/dešťový senzor Zadní LED světla Adaptivní brzdová světla Mlhové světlomety ¹ Vnitřní osvětlení 98 Vnitřní osvětlení Potah stropu tkaninový, černý ⁷ ⁸ ⁸ Paket vnitřního diodového osvětlení ¹¹ ¹ Není k dostání pro A1 1.8 TFSI (141 kw). ² K dostání jen ve spojení se sportovním paketem S line. ³ K dostání jen ve spojení s Audi design selection. ⁴ Komfortní nastupování k dostání jen pro Audi A1 a Audi S1. ⁵ K dostání jen ve spojení se sportovními předními sedadly. ⁶ K dostání jen pro Audi A1 Sportback. ⁷ K dostání jen ve spojení s LED paketem vnitřního osvětlení. ⁸ Sériově ve spojení se sportovním paketem S line, popř. Audi design selection. ⁹ K dostání jen ve spojení s interiérovým paketem quattro. ¹⁰ Sériově ve spojení s A1 1.8 TFSI (141 kw). ¹¹ Sériově ve spojení se sportovním paketem S line.

114 120 strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback Design exteriéru 99 Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu Kryty vnějších zpětných zrcátek v černé barvě Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu s pádly řazení Kryty vnějších zpětných zrcátek v hliníkové optice Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, dole zploštělý ⁸ Kryty vnějších zpětných zrcátek lakované v barvě vozu ¹ Kryty vnějších zpětných zrcátek a zadní spoiler v kontrastní barvě Kryty vnějších zpětných zrcátek a střešní oblouk v barvě Audi exclusive² Kryty vnějších zpětných zrcátek a střecha v barvě Audi exclusive³ Nárazníky ⁴ Střešní spoiler v designu S Výfuk s chromovanou koncovkou ⁵ Paket černých leštěných prvků Audi exclusive ⁶ Design interiéru 99 Chromované ovladače oken Nástupní lišty Obložení prostoru pro nohy sladěné s barvou interiéru Pedály a opěrka pro nohu z ušlechtilé oceli ¹ Hliníková optika v interiéru Rozšířené barevné prvky interiéru v mono.pur Rozšířené barevné prvky interiéru v kůži Audi exclusive⁷ Volanty/ovládací prvky 100 Sportovní volant v 3ramenném designu Sportovní kožený volant v 3ramenném designu Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, dole zploštělý, s pádly řazení Ovládací prvky v kůži Audi exclusive Ovládací prvky Audi exclusive potažené černou jelenicí Hlavice řadicí páky ve specifickém designu S Hliníková hlavice řadicí páky Audi exclusive Zrcátka 100 Vnější zpětná zrcátka vyhřívaná a elektricky sklopná Vnitřní zpětné zrcátko, manuálně zaclonitelné Vnitřní zpětné zrcátko, automaticky zaclonitelné Střešní systémy 101 Panoramatické skleněné střešní okno Panoramatické střešní okno se zatmavenou střechou¹⁰, ¹¹ Skla 101 Přední okno s šedým pruhem Determální skla Tónovaná skla (skla Privacy) Stěrače s ostřikovači Vyhřívané zadní okno Sluneční clony ⁸ ⁹ sériová výbava zvláštní výbava sériová/zvláštní výbava v závislosti na modelu není k dispozici Možné odchylky v jednotlivých zemích. Která výbava je ve Vaší zemi dodávána sériově, popř. na přání, se dozvíte u místního prodejce Audi. Výběr výbavy je podrobněji popsán od strany 52.

115 Rejstřík Technická data Rozměry Sériová/zvláštní výbava strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback Klimatizace 102 Zábava 103 Manuální klimatizace Rádio Audi Automatická klimatizace Rádio MMI Systémy zamykání 102 Digitální příjem rádia Klíč s dálkovým ovládáním Audi music interface Imobilizér, elektronický Audi music interface on-line advanced key Audi sound system Alarm BOSE Surround Sound Audi Tracking System Komunikace 104 Odkládací přihrádky/transport 102 Audi connect včetně autotelefonu Paket odkládacích prostorů Rozhraní Bluetooth Paket zavazadlového prostoru Audi phone box Paket odkládacích prostorů s paketem zavazadlového prostoru Paket Connectivity Uvazovací oka v zavazadlovém prostoru Aplikace Audi MMI connect Zapalovač cigaret a popelník Interaktivní návod Audi ekurzinfo 12V zásuvka Asistenční systémy 105 Příprava pro tažné zařízení Brzdový asistent v případě nehody MMI /navigační systémy 103 Asistent rozjezdu do svahu¹² Informační systém řidiče Audi parking system vzadu Paket navigace Audi parking system plus Navigační systém MMI Plus Tempomat Jízdní dynamika/brzdy 106 Audi drive select Dynamický podvozek ¹ Sériově ve spojení s A1 1.8 TFSI (141 kw). ² K dostání jen pro Audi A1 a Audi S1. ³ K dostání jen pro Audi A1 Sportback a Audi S1 Sportback. ⁴ K dostání jen ve spojení s A1 1.8 TFSI (141 kw). ⁵ Není k dostání pro A1 1.8 TFSI (141 kw). ⁶ Není k dostání pro A1 1.8 TFSI (141 kw) nebo ve spojení s S line competition. ⁷ K dostání jen ve spojení s rozšířenými barevnými prvky interiéru mono.pur. ⁸ K dostání jen ve spojení se sportovním paketem S line. ⁹ K dostání jen pro Audi S1. ¹⁰ K dostání jen pro Audi A1 a Audi S1. ¹¹ K dostání jen se střechou v barvě vozu. ¹² Sériově ve spojení s převodovkou S tronic ; s manuální převodovkou k dostání na přání.

116 122 strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback strana A1/A1 Sportback A1/A1 Sportback sport A1/A1 Sportback design S1/S1 Sportback Jízdní dynamika/brzdy (pokračování) 106 Sportovní podvozek Sportovní podvozek S line ¹ Sportovní podvozek S včetně regulace tlumičů Sportovní podvozek včetně regulace tlumičů² Pohon předních kol quattro Manuální převodovka³ S tronic Bezpečnostní sloupek řízení Výškové nastavování bezpečnostních pásů Kontrola zapnutí bezpečnostního pásu Upevnění dětské sedačky ISOFIX a Top Tether na vnější místa vzadu Deaktivační spínač airbagu spolujezdce Lékárnička a výstražný trojúhelník Výstražné a informační kontrolky Prodloužená záruka Audi 107 Prodloužená záruka Audi, 4 roky/ km Čtyřprvkově uložená zadní náprava Servořízení Brzdové třmeny v černém laku Brzdové třmeny v červeném laku Technika/bezpečnost 107 Protiprokluzové zařízení (ASR) Elektronická uzávěrka diferenciálu (EDS) Elektronická kontrola stability (ESC) Rekuperace Systém Start-Stop Audi cylinder on demand⁴ Velkoobjemové airbagy Boční airbagy vpředu a systém hlavových airbagů Boční výztuže ve dveřích Integrální systém opěrek hlavy sériová výbava zvláštní výbava sériová/zvláštní výbava v závislosti na modelu není k dispozici Možné odchylky v jednotlivých zemích. Která výbava je ve Vaší zemi dodávána sériově, popř. na přání, se dozvíte u místního prodejce Audi. Výběr výbavy je podrobněji popsán od strany 52.

117 Rejstřík Technická data Rozměry Sériová/zvláštní výbava Výbava vyobrazeného Audi A1 (strana 4 23): lakování: šedá metalíza Nano se střechou v barvě vozu kola/pneumatiky: hliníková litá kola v 5paprskovém V-designu sedadla/potahy sedadel: sportovní přední sedadla v granátově červené kůži Milano s granátově červenými švy manžety výdechů vzduchu: vysoký lesk, tmavě červená barva Výbava vyobrazeného Audi A1 Sportback (strana 4 23): lakování: bílá Gletscher metalíza se střechou v šedé Daytona s perleťovým efektem kola/pneumatiky: hliníková litá kola v 5ramenném designu Dynamik sedadla/potahy sedadel: sportovní přední sedadla v laserově modré kůži Milano s laserově modrými švy manžety výdechů vzduchu: vysoký lesk, černá barva Výbava vyobrazeného Audi A1 (strana 24 35): lakování: žlutá Vegas se střešním obloukem v černé Brillant kola/pneumatiky: hliníková litá kola v 5ramenném designu Facetten (design S), v kontrastní šedé barvě, částečně leštěná⁵ sedadla/potahy sedadel: sportovní sedadla v černé kůži jemná Nappa se stříbrnými kontrastními švy a vyraženým nápisem S1 manžety výdechů vzduchu: hliníková optika Audi exclusive Výbava vyobrazeného Audi A1 Sportback (strana 24 35): lakování: červená Misano se střechou v černé Brillant kola/pneumatiky: hliníková litá kola v 5ramenném designu Facetten (design S), v matné černé barvě, částečně leštěná⁵ sedadla/potahy sedadel: sportovní sedadla v designu S v ocelově šedé kůži jemná Nappa s červenými kontrastními švy a kryty opěradel v červené s vysokým leskem a s vyraženým nápisem S1 manžety výdechů vzduchu: vysoký lesk, černá barva s červeným vnitřním prstencem ¹ Sériově ve spojení se sportovním paketem S line. ² K dostání jen pro motorizace od 85 kw. ³ Disponibilitu pro zvolenou motorizaci naleznete v technických datech. ⁴ K dostání jen pro 1.4 TFSI (110 kw). ⁵ Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 113.

118 124 Objevte Zážitek Audi Fascinaci Audi lze vnímat různě. V Audi City Berlin, Audi City London a Audi City Peking máte například digitální přístup ke všem modelům Audi ve skutečné velikosti a v reálném čase. Samozřejmě se vyplatí také návštěva některého z velkých autosalonů. Zde Audi vždy představuje nové modely a naznačuje, jak bude náskok díky technice formovat budoucnost. Kdo chce zažít, jak to Audi realizuje již dnes, najde fascinující ukázky v on-line speciálu Vorsprung durch Technik na Ale vyplatí se i ohlédnutí zpět: V muzeu Audi v Ingolstadtu kráčí historie a high-tech ruku v ruce. Celkem 130 historických exponátů a moderní formy prezentace tvoří poutavou symbiózu. Z Audi driving experience si odnesete napínavé a pestré zážitky z jízdy s aktuálními modely Audi. Čistá radost z jízdy se zde kombinuje s prvky výuky. Stará se o to tým speciálně vyškolených a vysoce kvalifikovaných instruktorů, kteří Vám praktickými tipy pomohou zlepšit Vaše řidičské umění. Nejnověji také v centru Audi driving experience v Neuburgu blízko Ingolstadtu. K dispozici je zde až 3,4 km dlouhý okruh s náročnými kombinacemi zatáček, m² velká dynamická plocha a Offroad parkur pro modely Q.

119 Fascinace Audi svět Audi. Týmový duch Automobilové závody ženou značku kupředu. Již dlouhá léta patří Audi k vítězům nejrůznějších automobilových závodů, například závodu 24 hodin Le Mans nebo závodů DTM. Pro Audi jsou důležité stejné hodnoty, na kterých záleží i v mnoha sportovních odvětvích: preciznost, vášeň a technika. Není tedy vůbec náhodou, že se Audi již mnoho let angažuje jako sponzor v oblasti sportu. V zimních Zodpovědnost Zodpovědný život je pevným základem strategie Audi. Kromě ekonomického úspěchu a mezinárodní konkurenceschopnosti hrají neméně důležitou roli rovněž zodpovědnost za zaměstnance a společnost, ochrana životního prostředí a ochrana přírodních zdrojů. Jak v detailech katalogy jsou tištěny na papíře s certifikací FSC, tak i v zásadních věcech Audi vyvíjí automobily, které jsou nejen sportovní a plné emocí, ale vždy se vyznačují i vynikající efektivitou. Z dlouhodobého hlediska chce Audi svými produkty umožnit CO₂ neutrální sportech je například Audi již téměř třicet let hlavním sponzorem Německého lyžařského svazu a kromě toho také partnerem 16 dalších národních týmů alpského lyžování. Podporujeme národní a mezinárodní fotbalové týmy. Audi je také partnerem Německého olympijského svazu. mobilitu. Ke komplexnímu přístupu také patří, že Audi své výrobní závody krok za krokem směřuje k CO₂ neutrální výrobě. Audi se angažuje také ve společnosti především v oblastech vzdělávání, techniky a v sociální oblasti. Trvale udržitelný rozvoj je v Audi těsně spojen s výhledem do budoucnosti. S iniciativou Audi Urban Future Initiative zkoumá Audi společně s mezinárodními experty urbanistické výzvy budoucnosti a trendy na téma mobilita. Kdo se rozhodne pro Audi, rozhodne se pro značku, která nabízí více. Více individuality. Více exkluzivity. Více fascinace. Informace ke všem uvedeným tématům naleznete na našich internetových stránkách configurator.audi.com Výbava Audi A1/A1 Sportback/S1/S1 Sportback 12V zásuvka 121 6rychlostní manuální převodovka 57 Adaptivní brzdová světla 98 advanced key 57, 102 Airbagy 122 Alarm 102 Aplikace Audi MMI connect 105 Asistent dálkových světel 98 Asistent rozjezdu do svahu 105 Audi connect včetně autotelefonu 104 Audi cylinder on demand 107 Audi design selection Audi drive select 57, 106 Audi ekurzinfo 105 Audi exclusive Audi music interface 104 Audi music interface on-line 104 Audi originální příslušenství 80 85, Audi parking system plus 106 Audi parking system vzadu 105 Audi phone box 105 Audi Singleframe 57 Audi sound system 104 Audi Tracking System 121 Audi ultra Automatická klimatizace 57, 102 Bezpečnostní pásy 122 Bezpečnostní sloupek řízení 122 Bezpečnostní šrouby kol 118 Bose Surround Sound 104 Boční airbagy vpředu a systém hlavových airbagů 107 Boční výztuže ve dveřích 122 Brzdové třmeny v černém laku 57 Brzdové třmeny v červeném laku 57 Brzdový asistent v případě nehody 105 Chromované ovladače oken 120 Čtyřprvkově uložená zadní náprava 57, 106 Deaktivační spínač pro airbag spolujezdce 122 Determální skla 120 Digitální příjem rádia 103 Dvoucestná opěrka bederních obratlů pro přední sedadla 94 Dynamický podvozek 106 Elektronická kontrola stability (ESC) 122 Elektronická uzávěrka diferenciálu (EDS) 122 Hlavice řadicí páky ve specifickém designu S 57 Hliníková hlavice řadicí páky Audi exclusive 100 Hliníková optika interiéru 57, 99 Imobilizér, elektronický 121 Informační systém řidiče 57, 103 Infotainment 104 Integrální systém opěrek hlavy 107 Klíč s dálkovým ovládáním 102 Kola Kontrola zapnutí bezpečnostních pásů 122 Kryty vnějších zpětných zrcátek 57, 99 Laky Lékárnička a výstražný trojúhelník 122 Manuální klimatizace 102 Manuální převodovka 122 Manžety výdechů vzduchu 57, Mlhové světlomety 98 Mobilita & navigace 104 Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, dole zploštělý, volitelně s pádly řazení 57, 100 Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, volitelně s pádly řazení 100 Nastavování výšky pásů 122 Navigační systém MMI Plus 103 Normální přední sedadla 92 Nástupní lišty 57 Nářadí 118 Obložení prostoru pro nohy sladěné s barvou interiéru 120 Odkládací přihrádky 102 Opěrky hlavy vpředu 122 Opěrky hlavy vzadu 122 Ovládací prvky Audi exclusive 100 Označení modelu/nápis 57, 120

allroad quattro Audi Náskok díky technice

allroad quattro Audi Náskok díky technice A4 allroad quattro Audi Náskok díky technice Audi A4 allroad quattro Pocit se stává skutečností. Strhující technika. Design, který nastavuje měřítka. Mimořádný vůz Audi A4 allroad quattro vypadá skvěle

Více

Existuje jen jeden směr. Vpřed.

Existuje jen jeden směr. Vpřed. A3 Audi A3 02 03 Existuje jen jeden směr. Vpřed. Ptáte se, jaké by to bylo, kdyby se technologie ovládaly intuitivně? Kdyby puristický design přinášel moderní funkčnost? Kdyby sportovnost a pokrok byly

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Model Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Celková cena 1 599 00 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2: 129 CO g/km

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

Audi selection Počítejte s námi.

Audi selection Počítejte s námi. Audi selection Počítejte s námi. Výhodné financování a atraktivní pakety. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Využijte bezkonkurenčních podmínek na nákup nového Audi. Upravte si cenu

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 1 862 400,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 409 900,- 0,- Vnější

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 2 062 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 CO g/km 2 1 546 900,-

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 1 849 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 546 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 g/km Emise

Více

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

A6 allroad 3.0 TDI quattro

A6 allroad 3.0 TDI quattro A6 allroad 3.0 TDI quattro Model A6 allroad 3.0 TDI quattro Celková cena 1 854 700,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 646 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.6 l/100km Emise CO2: 149 g/km

Více

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Model A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Celková cena 1 079 100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 0 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Náskok díky technice

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Náskok díky technice Odkládací přihrádky 92 Ochrana před natankováním nesprávného paliva 118 Ochranná sluneční roleta 91 Ovládací prvky v kůži Audi exclusive 90 Označení modelu/nápis 59, 89 Paket asistenčních systémů 96 Paket

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 375 300 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GD0TY15 A6 Avant 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 826 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva:

Více

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km A3 Spb 30 TFSI 85 kw Model A3 Spb 30 TFSI 85 kw Celková cena 717 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. 641 900,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km 2

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 768 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q3 Sport 1.4 TFSI Model Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena 1 056 900,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO2: 136 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 769 80 Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 128 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 827 500,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 615 900,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km 0,-

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 886 20 Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 123 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá Ibis

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 2 108 400,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 479 900,- 0,- Vnější

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 2 046 200,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 479 900,- 0,- Vnější

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 347 800,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic 1 185 900,- Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 g/km

Více

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,-

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,- A4 Design 2.0 TDI Model A4 Design 2.0 TDI Celková cena 1 119 20 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. 987 90 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 114 g/km Emise NOx:

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 g/km. 0,- Emise NOx: 0,053 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 g/km. 0,- Emise NOx: 0,053 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 2 126 000,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 743 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 g/km 0,-

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 991 90 Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

strana Fascinace 4 Audi Q3 Technika 24 Inovace 34 Dynamika 26 Audi ultra 36 Asistenční systémy 28 Audi connect 38 Simplexita

strana Fascinace 4 Audi Q3 Technika 24 Inovace 34 Dynamika 26 Audi ultra 36 Asistenční systémy 28 Audi connect 38 Simplexita Q3 strana Fascinace 4 Audi Q3 Technika 24 Inovace 34 Dynamika 26 Audi ultra 36 Asistenční systémy 28 Audi connect 38 Simplexita 30 quattro 40 LED světlomety 32 Performance Výbava V dialogu: QR kódy Audi

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 251 300,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 CO g/km 2

Více

8RB0RY14 Q5 2.0 TDI quattro Celkem: Kč

8RB0RY14 Q5 2.0 TDI quattro Celkem: Kč Q5 2.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 8RB0RY14 Q5 2.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 505 400 Motor 1 968ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 140 kw / 190 k Normovaná spotřeba paliva: 5.7 l/100km

Více

A7 3.0 bitdi quattro competition

A7 3.0 bitdi quattro competition A7 3.0 bitdi quattro competition Informativní zobrazení Celková cena 4GF0PA15 A7 3.0 bitdi quattro competition Celkem: Kč 2 079 900 Motor 2 967ccm Pohon všech kol Tiptronic 8st. pr. Výkon: 240 kw / 327

Více

A1 Audi A1 Sportback. Audi selection. Nečekejte už ani o den déle a splňte si svůj sen v podobě nového vozu Audi!

A1 Audi A1 Sportback. Audi selection. Nečekejte už ani o den déle a splňte si svůj sen v podobě nového vozu Audi! » 15 litá kola» Informační systém řidiče» Loketní opěrka» Multifunkční 3-ramenný volant» Odkládací paket» Paket LED osvětlení» Rádio Concert» Vyhřívání předních sedadel Audi selection Nečekejte už ani

Více

Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q

Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Model Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Celková cena 1 693 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2: 129 CO g/km 2 1 333

Více

V dialogu: QR kódy Audi

V dialogu: QR kódy Audi A7 S7 strana Fascinace 4 Audi A7 Sportback 22 Audi S7 Sportback Technika 34 Inovace 40 quattro 46 Dynamika 36 Audi ultra 42 LED světlomety Audi Matrix 48 Asistenční systémy 38 Audi connect 44 Performance

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 398 50 Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 124 CO g/km 2 1 116 90

Více

Audi Q3. Vyvinuto podle nových nároků Audi Q3 sport. Pakety Audi Q3. Špičková technika a výbava. Výbava a prvky příslušenství.

Audi Q3. Vyvinuto podle nových nároků Audi Q3 sport. Pakety Audi Q3. Špičková technika a výbava. Výbava a prvky příslušenství. Q3 Obsah Audi Q3. Vyvinuto podle nových nároků. 04 12 20 28 40 52 Audi Q3 sport. Více než typické. Audi Q3 design. Nezaměnitelné jako Vaše nároky. Pakety Audi Q3. Důrazně dynamické. Špičková technika a

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic 7 st ,-

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic 7 st ,- A4 Design 2.0 TDI Model A4 Design 2.0 TDI Celková cena 1 390 90 Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 3.9 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A1 Ceník A1 Sportback

A1 Ceník A1 Sportback A1 Ceník A1 Sportback Audi A1 základní motorizace Audi A1 model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) A1 Sportback 1.2 TFSI 5st. manuál 8XAAA4 1.2 63

Více

V dialogu: QR kódy Audi

V dialogu: QR kódy Audi A6 S6 strana Fascinace 4 Audi A6 limuzína a A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 limuzína a S6 Avant Technika 36 Inovace 42 quattro 48 Asistenční systémy 38 Audi ultra 44 Performance 50 Simplexita

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW X www.bmw.cz Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW řady. BMW řady. BMW řady.

Více

A4 Avant 2.0 TDI clean diesel

A4 Avant 2.0 TDI clean diesel A4 Avant 2.0 TDI clean diesel Informativní zobrazení Celková cena 8K50QH14 A4 Avant 2.0 TDI clean diesel Celkem: Kč 1 300 800 Motor 1 968ccm Přední pohon Multitronic Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW řady BMW řady BMW řady 3 BMW řady 4 BMW řady 5 BMW řady 6 BMW X5 www.bmw.cz Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW řady. BMW řady.

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 996 000,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 615 900,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km 0,-

Více

Audi A6 limuzína A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 limuzína S6 Avant. Náskok díky technice

Audi A6 limuzína A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 limuzína S6 Avant. Náskok díky technice A6 Audi A6 limuzína A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 limuzína S6 Avant Audi Náskok díky technice strana Fascinace 4 Audi A6 limuzína a A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 limuzína a S6 Avant

Více

Mění svět. Ne všední den.

Mění svět. Ne všední den. A3 Sportback e-tron 2 3 To nejlepší ze dvou světů. Audi A3 Sportback e-tron 4 Mění svět. Ne všední den. Vstup do elektromobility. Do nového světa. S Audi A3 Sportback e-tron. Prémiovým kompaktním vozem

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

4LB0WA12 Q7 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4LB0WA12 Q7 3.0 TDI quattro Celkem: Kč Q7 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4LB0WA12 Q7 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 796 300 Motor 2 967ccmPohon všech kol Tiptronic 8st. autom Výkon: 150 kw / 204 k Normovaná spotřeba paliva:

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

Ceník Audi R8 Coupé. R8 Coupé

Ceník Audi R8 Coupé. R8 Coupé Ceník Audi R8 Coupé R8 Coupé Ceny Audi R8 Coupé model počet válců převodovka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva emise CO₂ objednací kód cena bez DPH cena s DPH (20 %) R8 4.2 FSI quattro

Více

Audi Q3 základní motorizace

Audi Q3 základní motorizace Ceník Audi základní motorizace Audi model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) 2. TFSI quattro 6st. manuál 8UB89 2. 125 (17) 174 g/km 7,3 l 684 215

Více

Kč bez DPH vč. DPH (20 %) model 350 000,- 420 000,- 1.2 TFSI 4 5rychlostní 1,2 63/86 5,1 118 8X1 BA4 446 750,- 536 100,-

Kč bez DPH vč. DPH (20 %) model 350 000,- 420 000,- 1.2 TFSI 4 5rychlostní 1,2 63/86 5,1 118 8X1 BA4 446 750,- 536 100,- Ceník Audi A1 A1 Ceník Audi A1 Attraction Ambition: model počet válců převodovka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva* emise CO 2 ** objednací kódy Kč bez DPH vč. DPH (20 %) model počet válců

Více

Cenová nabídka. Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Cortina / B4B4 0,--

Cenová nabídka. Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Cortina / B4B4 0,-- ROS, a.s. Jméno: Sídlo: ROS, a.s. Poříčí 124/3, 63900 Brno Cenová nabídka IČO: 63472406 Info email: audi@rosauto.cz DIČ: CZ63472406 Tel: +420 530 501 113 Zapsaný v OR: Krajský soud v Brně oddíl B, vložka

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

1968 cm3 Přední pohon S tronic 7 st ,- Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 g/km Emise NOx: 0,040 g/km 0,-

1968 cm3 Přední pohon S tronic 7 st ,- Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 g/km Emise NOx: 0,040 g/km 0,- A4 Design 2.0 TDI Model A4 Design 2.0 TDI Celková cena 1 373 60 Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic 7 st. 1 048 90 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 g/km Emise NOx:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

S1 Ceník S1 Sportback

S1 Ceník S1 Sportback S1 Ceník Audi základní motorizace Audi model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw (k) emise CO2 (g/km) spotřeba paliva (l/100km) (21 %) 2.0 TFSI quattro 6st. manuál 8XFSF9 2.0 170 (231)

Více

Audi RS6 - základní motorizace

Audi RS6 - základní motorizace A6 Ceník RS6 Audi RS6 - základní motorizace Audi RS6 model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) 4. TFSI S tronic 4G5RRA 4. 412 (56) 229 g/km 9,8 l

Více

A7 Ceník A7 Sportback

A7 Ceník A7 Sportback A7 Ceník A7 Sportback Audi A7 Sportback základní motorizace Audi A7 Sportback model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) A7 2.8 FSI Multitronic 4GA5H

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 547 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 CO g/km 2 1 203 90

Více

A1 Ceník A1 Sportback

A1 Ceník A1 Sportback A1 Ceník Nové Audi základní motorizace Audi model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon k (kw) emise CO2 (g/1km) spotřeba paliva (l/100km) (21 %) 1.0 TFSI 5st. Manuál 8XFAS4 1.0 95 (70)

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Cenová nabídka. Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Ibis / T9T9 0,--

Cenová nabídka. Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Ibis / T9T9 0,-- ROS, a.s. Jméno: Sídlo: ROS, a.s. Poříčí 124/3, 63900 Brno Cenová nabídka IČO: 63472406 Info email: audi@rosauto.cz DIČ: CZ63472406 Tel: +420 530 501 113 Zapsaný v OR: Krajský soud v Brně oddíl B, vložka

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

A1 Ceník A1 Sportback

A1 Ceník A1 Sportback A1 Ceník Nové Audi základní motorizace Audi model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw (k) emise CO2 (g/km) spotřeba paliva (l/1km) (21 %) 1. TFSI ultra 5st. Manuál 8XFAS4 1. 7 (95)

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 2 226 700,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 1 767 900,-

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

RS5. Ceník RS5 Coupé

RS5. Ceník RS5 Coupé RS5 Ceník RS5 Coupé Audi RS5 Coupé základní motorizace Audi RS5 Coupé model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) RS5 4.2 FSI S tronic 8T3RXY 4.2 331

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Cenová nabídka. Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Ibis / T9T9 0,--

Cenová nabídka. Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Ibis / T9T9 0,-- ROS, a.s. Jméno: Sídlo: ROS, a.s. Poříčí 124/3, 63900 Brno Cenová nabídka IČO: 63472406 Info email: audi@rosauto.cz DIČ: CZ63472406 Tel: +420 530 501 113 Zapsaný v OR: Krajský soud v Brně oddíl B, vložka

Více

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine. Vaše BMW 540i xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/w4m6c0p2 17.06.2017 1/10 Model BMW 540i xdrive Limousine. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 7,2 l/100km [1] Emise CO2: 164 g/km

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více