Audi Q3. Vyvinuto podle nových nároků Audi Q3 sport. Pakety Audi Q3. Špičková technika a výbava. Výbava a prvky příslušenství.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Audi Q3. Vyvinuto podle nových nároků Audi Q3 sport. Pakety Audi Q3. Špičková technika a výbava. Výbava a prvky příslušenství."

Transkript

1 Q3

2 Obsah Audi Q3. Vyvinuto podle nových nároků Audi Q3 sport. Více než typické. Audi Q3 design. Nezaměnitelné jako Vaše nároky. Pakety Audi Q3. Důrazně dynamické. Špičková technika a výbava. Rozmanitější. Výbava a prvky příslušenství. Silný výraz. Technická data. 02

3 Audi Q3 sport Audi Q3 sport. Dnes tady, zítra tam. Svět se zmenšuje. A Vaše možnosti se zvětšují. S autem, které splňuje Vaše nároky. Je silné a obratné. Kompaktní a s velkým vnitřním prostorem. A navíc výrazné, efektivní a sportovní. Audi Q3 sport. Vyvinuto podle nových nároků. 04 Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

4 Audi Q3 sport Více než typické. Sportovní způsob jízdy s Audi Q3. Výrazná jednodílná mřížka chladiče Audi Singleframe v 3D optice. Nízko umístěné přívody vzduchu v nárazníku. Sportovní dynamické prvky, např. plné lakování, sportovní přední sedadla, multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném Q-designu (na přání) a 18palcová hliníková litá kola (na přání). Dále detaily v interiéru, které šíří sportovní atmosféru a nabízejí řadu možností individualizace. Ukažte se ze své sportovní stránky. 06 U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

5 Audi Q3 sport Vaše osobní sportoviště. 03 Interiér Audi Q3 sport. Exkluzivní a sportovní do posledního detailu. A na přání s individuálními prvky. Díky výbavě, která Vám zrychlí tep, jakmile nastoupíte. Od sportovních předních sedadel přes multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném Q-designu (na přání) a hliníkovou optiku v interiéru až po dekorace z hliníku Satellit (na přání). Posadit se může být tak vzrušující. 01 // Multifunkční sportovní kožený volant v 3paprskovém Q-designu s pádly řazení hliníková optika v interiéru asistenční systém řidiče Audi drive select 02 // Dekorace z hliníku Satellit pro přístrojovou desku, obložení dveří a středový panel 03 // Sportovní přední sedadla v kombinaci Alcantara/kůže ve skalní šedé čtyřcestná opěrka bederních obratlů pro přední sedadla 08 U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

6 Audi Q3 sport Detaily, které vyjadřují městskou sportovnost a poskytují ještě více možností pro vytváření individuálního vzhledu. S mnoha atraktivními designy kol. Skvělé vyhlídky. Díky panoramatickému střešnímu oknu (dodávanému na přání) i nahoru. 01 // Panoramatické skleněné střešní okno podélné střešní nosiče z eloxovaného hliníku 02 // Kola hliníková litá 18, v 5paprskovém designu Dynamik 03 // Plné lakování spodní část předního a zadního nárazníku, lišty dveří, plastové ochrany podběhů kol a ochrana podvozku vpředu lakované v barvě vozu, ochrana podvozku vzadu v matném antracitovém laku 10 U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

7 Audi Q3 design Audi Q3 design. Sebevědomě interpretovaná moderní mobilita. Audi Q3 design má jedinečný výraz. S horizontálními liniemi, s nimiž vůz působí ještě silněji. Jednoznačná řeč tvarů SUV kombinovaná s designem připomínajícím kupé. Výjimečná a progresivní. 12 Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

8 Audi Q3 design Nezaměnitelné jako Vaše nároky. Audi Q3 design. Robustní charakter, který vyzařuje eleganci. S exkluzivními detaily, jako například 18palcovými hliníkovými litými koly (na přání), jemně sladěným kontrastním lakováním, sedadly v atraktivních barvách a multifunkčním koženým volantem ve 4ramenném designu (na přání). Navíc nabízí dostatek prostoru k tomu, abyste mohli realizovat své vlastní myšlenky. Dodejte výrazné akcenty, které individuálně odrážejí Vaši osobnost. 14 U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

9 Audi Q3 design 01, 02 Výběr výrazných detailů podtrhuje charakter Vašeho vozu a zdůrazňuje vedení linií. K silnému a zároveň elegantnímu vzhledu přispívají mimo jiné nárazníky a ochrana podvozku (vpředu i vzadu) a kontrastní lakování. 01 // Podélné střešní nosiče z eloxovaného hliníku 02 // Paket leštěných prvků rám střechy a lišty oken z eloxovaného hliníku, černé lesklé vnější obložení B-sloupků a C-sloupků 03 // Kontrastní lakování přední a zadní nárazník ve výrazném designu, kontrastní část lakovaná v matné kamenné šedé; ochrana podvozku na předním a zadním nárazníku lakovaná v matné stříbrné Barceloneta; lišty ve dveřích ve svébytném designu a plastová ochrana podběhů kol lakované v matné kamenné šedé 04 // Ochrana nákladové hrany z ušlechtilé oceli 03, Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

10 Audi Q3 design Zůstaňte věrni své linii. S Audi Q3 design ukážete v interiéru i v exteriéru, že jdete svou vlastní cestou. Sebevědomě s hliníkovými litými koly v 5ramenném designu turbíny (na přání), stylově s dekoracemi z bronzového hliníku Tangente a výrazně s mnoha dalšími působivými detaily. 01 // Dekorace z bronzového hliníku Tangente pro přístrojovou desku, obložení dveří a středový panel 02 // Kola hliníková litá 18, v 5ramenném designu turbíny, v kontrastní šedé, částečně leštěná¹ 03 // Normální přední sedadla v pistáciově béžové kůži jemná Nappa 18 ¹Respektujte specifika kol uvedená na straně 55. U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

11 Pakety Pakety Audi Q3. Co udělá z Audi Vaše Audi? Výbava přizpůsobená Vašim potřebám. S různými pakety a variantami výbavy máte na výběr mnoho možností, jak dodat svému vozu přesně takový výraz, jaký chcete. Nechte se inspirovat sportovním paketem S line, exteriérovým paketem S line, S line competition a širokou nabídkou výbavy Audi exclusive. 20 Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

12 Na sportovní cestě. S line Pakety S line zdůrazníte sportovní charakter svého Audi Q3. Zdůrazněte například dynamické vedení linií, dodejte interiéru silnější výraz nebo nastavte podvozek ještě sportovněji pro zvýšení jízdní dynamiky a udělejte ze svého Audi skutečného sportovce U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany // Exteriérový paket S line přední a zadní nárazník a vložka difuzoru ve výrazně sportovním designu prvky v zadním nárazníku s šestihrannou strukturou černá lesklá mřížka chladiče nástupní lišty s hliníkovými prvky a nápisem S line emblém S line na předních blatnících 02 // Kola Audi Sport hliníková litá 20, v 5paprskovém V-designu, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná¹, ² 03 // Sportovní paket S line přední sportovní sedadla včetně elektricky nastavitelné čtyřcestné opěrky bederních obratlů potahy sedadel S line v kůži jemná Nappa v šedé Rotor s vyraženým nápisem S line v opěradlech multifunkční sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu v černé kůži (věnec volantu v perforované kůži) dole zploštělý s pádly řazení a emblémem S line dekorace v černém klavírovém laku¹ hlavice řadicí páky v perforované kůži ¹Nabídka quattro GmbH. ²Respektujte specifika kol uvedená na straně 55.

13 S line // Sportovní přední sedadla v kombinaci perforovaná Alcantara / kůže v černé barvě s kontrastními švy a vyraženým nápisem S line v opěradlech multifunkční sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu (věnec volantu v perforované kůži) dole zploštělý s pádly řazení a emblémem S line hlavice řadicí páky v perforované kůži pedály a opěrka pro nohu z ušlechtilé oceli 02 // Přední spoiler včetně ochrany podvozku, plastové ochrany podběhů kol, lišt ve dveřích a krytů vnějších zpětných zrcátek lakovaných v černé Brillant přívody vzduchu, rám mřížky chladiče, mřížka chladiče a držák registrační značky v černé lesklé emblém S line na předních blatnících 03 // Kola Audi Sport hliníková litá 19, v 10paprskovém Y-designu, v lesklé černé barvě¹ ¹Nabídka quattro GmbH. U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52. Dynamika na první pohled. S line competition. Kladete-li důraz na velmi sportovní charakter, vydali jste se s S line competition správným směrem. Fascinující prvky výbavy od mřížky chladiče v černé lesklé barvě až po střešní spoiler lakovaný v černé Brillant a další výrazné doplňky dodávají již tak sebevědomému výrazu vozu viditelně větší sportovnost a zvyšují očekávání vyzkoušet si dynamiku vozu v akci.

14 Audi exclusive 01, Nezaměnitelné. Audi exclusive. Dodejte svému Audi Q3 nezaměnitelnou atmosféru a individuální podobu. Audi exclusive Vám k tomu nabízí designový paket a atraktivní individualizace. Kombinujte kvalitní materiály s exkluzivními barvami a ještě více zdůrazněte výjimečný charakter svého vozu. 26 Audi exclusive je nabídka quattro GmbH dodávaná na přání. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany // Individuální lakování Audi exclusive v metalíze Sandalwood 02 // Paket černé optiky dodává černé akcenty u jednodílné mřížky chladiče Audi Singleframe, předního nárazníku a ozdobných lišt bočních oken; provedení se liší podle zvoleného vybavení 03 // Designový paket Audi exclusive sportovní přední sedadla v kombinaci tkanina/kůže bočnice sedadel, středová loketní opěrka vpředu (pokud byla objednána) a opěrky hlavy v kůži perlová Nappa v hnědé Madras s kontrastními švy v šedé Granit střední část sedadel v tkanině Norit, sportovní proužky v tkanině Rallye hlavice řadicí páky černá a manžeta řadicí páky černá s kontrastními švy v hnědé Madras dekorace v černém klavírovém laku 04 // Designový paket Audi exclusive multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném Q-designu, volitelně s pádly řazení, v černé barvě s kontrastními švy v hnědé Madras

15 Highlights Rozmanitější. Malá ukázka Vašich možností. Audi Q3 je výjimečný automobil, který přesvědčuje vysokou kvalitou a rozmanitostí výbavy. Dokládá to i mnoho prvků špičkové výbavy dodávané na přání nechte se inspirovat. 28 Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

16 01 Infotainment Asistenční systémy Prostor pro více. 02 Špičková výbava pro Váš interiér. Na přání Vás při jízdě s Audi Q3 podporují asistenční systémy a přinášejí větší komfort. Stejně jako Audi connect¹ (na přání), který přenese digitální svět přímo do Vašeho Audi. Díky službám¹, které podporuje. Zvukový zážitek: Bose Surround Sound System se 14 výkonnými reproduktory (dodávaný na přání) // Bose Surround Sound živý zvuk s přirozenou barvou a prostorovým vjemem přináší vynikající zvukový zážitek; přehrávání surround sound se 14 reproduktory včetně centrálního reproduktoru a subwooferu; efekt vznášení předních reproduktorů vytvářený nepřímým diodovým osvětlením 02 // Audi connect včetně autotelefonu¹ využívání služeb Audi connect a komfortní telefonování integrovaným autotelefonem; připojení vozu k internetu přes integrovaný datový modul; možné převzetí telefonního adresáře a správa seznamů volání 03 // Audi side assist² varování před kritickou situací při změně jízdního pruhu signálem diodami v příslušném vnějším zpětném zrcátku; podporuje přibližně od 30 km/h 04 // Audi active lane assist² jemnými korigujícími zásahy do řízení podporuje přibližně od 65 km/h v udržení jízdního pruhu; aktivuje se, když řidič začíná přejíždět rozpoznané vyznačení jízdního pruhu, aniž by zapnul směrovky ¹Právní informace a pokyny k používání naleznete na straně 56. ²Upozornění: Systémy mají své hranice a podporují řidiče. Zodpovědnost za bezpečnost silničního provozu nese i nadále řidič. U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany

17 LED světlomety Záblesk světla. LED světlomety. Moderní LED technologie excelentně osvětlující silnici. LED světlomety Audi (dodávané na přání) mají barvu světla, která neunavuje oči. Pro přizpůsobení rozdělení světla příslušné situaci jsou využívány údaje o trase. Předvídavě. Díky propojení s navigačním systémem MMI Plus. 01 // LED světlomety optimální osvětlení jízdní dráhy světlem, které se barvou podobá dennímu; s dálkovými světly, tlumenými světly, světly pro denní svícení, světly pro jízdu na dálnici, směrovkami, statickými odbočovacími světly a světly do nepříznivého počasí s LED technologií s nízkou spotřebou energie a dlouhou životností; včetně ostřikovačů světlometů; výrazná grafika světel v denním a nočním designu 02 // Zadní LED světla s dynamickými směrovkami brzdová a koncová světla, směrovky a osvětlení zadní registrační značky s technologií LED s nízkou spotřebou energie; dynamický a dobře viditelný pohyb směrovek při blikání dává jasný signál okolí U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi.

18 Prostor Jedeme směrem k 01 pohodě. Posaďte se. Na pohodlná sedadla potažená jemnou tkaninou. Nebo ušlechtilou kůží dodávanou na přání. S velkým prostorem, praktickými odkládacími přihrádkami a dostatkem místa pro nohy. Velkorysý je i zavazadlový prostor. Při sklopení zadních 02 sedadel se jeho kapacita ještě zvětší. Díky vytahovatelnému krytu zavazadlového prostoru a zadní kapotě s elektrickým ovládáním (na přání) je i nakládání komfortní činností // Elektrické otevírání a zavírání kapoty zavazadlového prostoru komfortní otevírání a zavírání kapoty zavazadlového prostoru; přes advanced key dodávaný na přání; se servomechanickým dovíráním a programovatelným úhlem otevření kapoty zavazadlového prostoru 02 // Zavazadlový prostor s velkou nákladovou šířkou, objem zavazadlového prostoru¹ 460 l, se sklopeným zadním opěradlem a naložením po střechu l U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. k základnímu vozidlu bez specifických úprav v jednotlivých zemích a bez vybrané zvláštní výbavy. ¹Technické specifikace se vztahují

19 Motory Jedeme směrem k potěšení z jízdy. Energické vyhlídky: V Audi Q3 Vás ženou vpřed motory TFSI a TDI s výkonem 110 až 162 kw. Vzrušujícím výsledkem je rychlost až 233 km/h doprovázená mohutným točivým momentem a strhující tažnou silou. V Audi Q3 1.4 TFSI je navíc použita technologie Audi cylinder on demand. 36 Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

20 quattro Stopy na silnici. S pohonem všech kol quattro. Pohon všech kol quattro (dodávaný na přání) zajišťuje optimální rozdělení hnací síly mezi přední a zadní nápravu. Přináší to větší trakci za nejrůznějších povětrnostních podmínek pro potěšení z jízdy, které nezmizí. Dále na přání rychlá změna rychlostních stupňů se 7stupňovou dvouspojkovou převodovkou S tronic. Individuální způsob jízdy od sportovního po efektivní Vám umožní Audi drive select se čtyřmi režimy a adaptivními tlumiči. 38 U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi.

21 Laky Silnější pohled. Vyberte si barvu laku, která se nejlépe hodí k Vaší osobnosti. Spolehněte se na vynikající kvalitu, protože Váš vůz nelakujeme pouze jednou, ale hned čtyřikrát. Abyste ve svém Audi nejen skvěle vypadali, ale aby bylo také chráněno před povětrnostními vlivy a opotřebením. Pro zachování jedinečného vzhledu po celou dobu životnosti vozu // Modrá Hainan metalíza 02 // Červená Misano s perleťovým efektem 03 // Bílá Gletscher metalíza 04 // Stříbrná Floret metalíza 05 // Šedá Daytona s perleťovým efektem 06 // Zelená Camouflage metalíza 07 // Individuální lakování Audi exclusive ve žluté Tukan Mnoho dalších barev na vyžádání. Nabídka quattro GmbH. Další lakování naleznete na 40 U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi

22 S koly Audi podtrhnete svůj individuální styl a charakter svého Audi Q3. Dopřejte si výjimečně silný výraz se svým oblíbeným designem. Pro dobrý pocit na cestách: Kola Audi se testují speciálními metodami, jsou dokonale prověřená a maximálně kvalitní. 01 // Kola hliníková litá 18, s 5 paralelními paprsky 02 // Kola Audi Sport hliníková litá 19, v 10paprskovém Y-designu¹ 03 // Kola Audi Sport hliníková litá 20, v 5ramenném designu Rotor, v matné černé, částečně leštěná¹, ² 04 // Kola hliníková litá 17, v 10paprskovém designu 05 // Kola Audi Sport hliníková litá 19, v 5ramenném designu turbíny, s hořčíkovým vzhledem, částečně leštěná¹, ², ³ 06 // Kola Audi Sport hliníková litá 19, v 10paprskovém designu, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná¹, ² 07 // Kola Audi Sport hliníková litá 19, v 10paprskovém Y-designu, v lesklé černé barvě¹ 08 // Kola hliníková litá 18, v 5paprskovém designu Dynamik 09 // Kola Audi Sport hliníková litá 20, v 5paprskovém V-designu, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná¹, ² Silný výraz. Kola Mnoho dalších kol naleznete na 01 // 18 palců 02 // 19 palců 04 // 17 palců 08 // 18 palců 06 // 19 palců 03 // 20 palců 05 // 19 palců 07 // 19 palců 09 // 20 palců 42 U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52. Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 55. ¹Nabídka quattro GmbH. ²Respektujte specifika kol uvedená na straně 55. ³K dostání jen pro modely se stálým pohonem všech kol quattro.

23 Sedadla Prémiová kvalita, na kterou se můžete posadit. V Audi se sedí velmi pohodlně. Na předních i zadních sedadlech je cítit exkluzivní komfort, a to díky kvalitním materiálům a prvotřídnímu zpracování. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro normální sedadla s tkaninovými, popř. koženými potahy, nebo upřednostňujete sportovní sedadla se stabilní boční oporou při dynamické jízdě. Vždy se Vám sedí dobře. ¹Nabídka quattro GmbH. 01 // Designový paket Audi exclusive¹ sportovní přední sedadla v kombinaci tkanina/kůže v hnědé Madras s kontrastními švy v šedé Granit 02 // Sportovní paket S line sportovní přední sedadla v kůži jemná Nappa v šedé Rotor s vyraženým nápisem S line v opěradlech předních sedadel Mnoho dalších potahů sedadel naleznete na U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Tkanina Inspiration, skalní šedá Tkanina Sprint / kůže, černá s kontrastními švy Alcantara/kůže, černá Kůže jemná Nappa, černá s kontrastními švy Kůže jemná Nappa, pistáciově béžová Kůže jemná Nappa, kaštanově hnědá Kůže jemná Nappa, hnědá Madras s kontrastními švy v šedé Granit¹ Kůže jemná Nappa, šedá Rotor s kontrastními švy 44

24 Dekorace Exkluzivní. S dekoracemi. Exkluzivní atmosféra je otázkou stylu. Vašeho stylu. Můžete jej zdokonalovat do posledního detailu. Dodejte viditelné akcenty exkluzivními dekoracemi Audi. Vyzkoušejte fascinaci vybranými materiály: jemné dřeviny, klavírový lak nebo hliníkové dekorace kombinujte individuálně podle vlastního vkusu. Mnoho dalších dekorací naleznete na ¹Nabídka quattro GmbH. U vyobrazené, popř. popsané výbavy se zčásti jedná o příplatkovou zvláštní výbavu. Podrobné informace o sériové a zvláštní výbavě naleznete na nebo je získáte u prodejce Audi. Dekorace hliník Tangente, stříbrný Hliník Tangente, bronzový Hliníkové pletivo 3D, stříbrné Kartáčovaný matný hliník Dřevo kořene ořechu, hnědá Balsamico Klavírový lak, černý¹ 46

25 03 04 Audi originální příslušenství Individuální stejně jako Váš život. Audi originální příslušenství Vám poskytuje mnoho možností, jak obohatit Vaše Audi Q3 o další detaily. S produkty, které posouvají náš příslib kvality každý den na novou úroveň. Profitujte z jedinečných řešení, která přesvědčují fascinujícím designem a vysokou funkčností. Podrobné informace k těmto a dalším prvkům výbavy Vám poskytne prodejce Audi. 01 // Boxy na lyže a zavazadla v exkluzivním designu Audi, uzamykatelné a pohodlně otevíratelné z obou stran. K dostání ve velikostech 300 l, 360 l nebo 405 l. 02 // Zimní hliníková litá kola v 5ramenném semi Y-designu, velikost 6,5 J x 17 s pneumatikami 215/60 R 17¹, vhodná pro použití sněhových řetězů. 03 // Gumové rohožky rozměry přesně odpovídají podlaze vozidla a v přední části jsou v upevňovacích bodech uchyceny k vozidlu. 04 // Ochranná vložka do zavazadlového prostoru na míru vyrobená ochrana zavazadlového prostoru, omyvatelná a robustní. Vysoký okraj chrání lépe dno zavazadlového prostoru před vylitými tekutinami. 05 // Dětská autosedačka Audi youngster plus spojuje bezpečnost s vysokým komfortem. Vhodná pro děti od 15 do 36 kg (cca od 4 do 12 let). Rovněž k dostání: autosedačka Audi pro děti od 9 do 18 kg (cca 1 až 4 roky) a skořepinová autosedačka Audi pro děti do 13 kg (cca 12 měsíců). Všechny dětské autosedačky jsou k dostání v kombinacích červená Misano / černá a titanově šedá / černá. Další informace naleznete v katalogu příslušenství Audi Q3, na a u prodejce Audi. Q3 Audi originální příslušenství Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52. ¹Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 55.

26 Fascinace Audi Fascinace Audi Q3. Více informací on-line. Objevte svět Audi Q3. Více informací, větší individualita a větší exkluzivita. Nyní na Naskenujte smartphonem nebo tabletem QR kód a objevte svět Audi Q3. 50 Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 52.

27 Technická data Model Audi Q3 1.4 TFSI ultra (110 kw) Audi Q3 2.0 TDI ultra (110 kw)¹ Druh motoru řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním benzinu, turbodmychadlem a s technologií Audi řadový čtyřválcový vznětový motor se systémem vstřikování common-rail a s přeplňováním turbodmychadlem cylinder on demand Zdvihový objem v cm³ (ventily/válec) (4) (4) Max. výkon² v kw při min ¹ 110/ /3 500 Max. točivý moment v Nm při min ¹ 250/ / Přenos sil Druh pohonu pohon předních kol pohon předních kol Převodovka 6rychlostní manuální převodovka 6rychlostní manuální převodovka Hmotnosti/objemy Pohotovostní hmotnost³ v kg Celková přípustná hmotnost v kg Přípustné zatížení střechy/nosiče v kg 75/80 75/80 Audi Q3 2.0 TDI ultra (110 kw, 109 g CO₂/km v kombinovaném provozu; kompletní hodnoty naleznete v tabulce vlevo) Cílenými technickými opatřeními na vozidle bylo v porovnání s ostatními modely Audi Q3 dosaženo snížení spotřeby paliva a redukce emisí CO₂. Model Audi Q3 2.0 TDI ultra (110 kw, 109 g CO₂/km v kombinovaném provozu) má sériově následující vybavení: 6rychlostní manuální převodovka pneumatiky s lepším valivým odporem přispívající ke snížení spotřeby paliva kola hliníková kovaná v 7ramenném designu, velikost 6,5 J x 16 s pneumatikami 215/65 R 16¹² sportovní podvozek S line pro nižší hodnotu c x a lepší aerodynamiku Pro Audi Q3 2.0 TDI ultra (110 kw, 109 g CO₂/km v kombinovaném provozu) není k dispozici následující vybavení: Q3 sport Q3 design Model Audi Q3 1.4 TFSI (110 kw) Audi Q3 1.4 TFSI (110 kw) Audi Q3 2.0 TFSI quattro (132 kw) Audi Q3 2.0 TFSI quattro (162 kw) Druh motoru řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním benzinu, turbodmychadlem a s technologií Audi řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním benzinu a s přeplňováním turbodmychadlem řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním benzinu a s přeplňováním turbodmychadlem řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním benzinu a s přeplňováním turbodmychadlem cylinder on demand Zdvihový objem v cm³ (ventily/válec) (4) (4) (4) (4) Max. výkon² v kw při min ¹ 110/ / / / Max. točivý moment v Nm při min ¹ 250/ / / / Přenos sil Druh pohonu pohon předních kol pohon předních kol stálý pohon všech kol quattro stálý pohon všech kol quattro Převodovka [6stupňová převodovka S tronic] 6rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic] [7stupňová převodovka S tronic] [6stupňová převodovka S tronic] Hmotnosti/objemy Pohotovostní hmotnost³ v kg [1 480] [1 480] [1 615] [1 640] Celková přípustná hmotnost v kg [2 005] [2 005] [2 140] [2 165] Přípustné zatížení střechy/nosiče v kg [75/80] 75/80 [75/80] [75/80] [75/80] Přípustná hmotnost přívěsu⁴ v kg nebrzděný při 12 % stoupání při 8 % stoupání Přípustná hmotnost přívěsu⁴ v kg nebrzděný při 12 % stoupání při 8 % stoupání [740] [1 800] [1 800] [740] [1 800] [1 800] [750] [2 000] [2 000] [750] [2 000] [2 000] Objem nádrže v l (cca) / nádrž AdBlue ⁵: 12 Jízdní výkony / spotřeba⁶ Maximální rychlost v km/h ⁷ Zrychlení z 0 na 100 km/h v s 9,2 9,6 Pohonné hmoty bezolovnatý benzin OČ 95⁸ nafta bez obsahu síry⁹ Objem nádrže v l (cca) [64] 64 [64] [64] [64] Jízdní výkony / spotřeba⁶ Maximální rychlost v km/h [204] 204 [204] [217] [233]⁷ Zrychlení z 0 na 100 km/h v s [8,9] 9,2 [8,9] [7,6] [6,4] Pohonné hmoty bezolovnatý benzin OČ 95⁸ bezolovnatý benzin OČ 95⁸ bezolovnatý benzin OČ 95⁸ bezolovnatý benzin OČ 95⁸ Spotřeba paliva¹⁰, ¹¹ v l/100 km město mimo město komb. provoz 6,8 6,6 5,2 4,9 5,8 5,5 4,8 3,9 4,2 Spotřeba paliva¹⁰, ¹¹ v l/100 km město mimo město komb. provoz [7,4 7,0] [5,5 5,1] [6,2 5,8] 7,4 7,1 5,3 5,0 6,1 5,8 [7,7 7,2] [5,7 5,1] [6,4 5,9] [8,4 7,8] [6,3 5,7] [7,0 6,5] [8,6 7,9] [6,5 5,8] [7,2 6,6] Emise CO₂¹⁰, ¹¹ v g/km komb. provoz Emisní norma Euro 6 Euro 6 Emise CO₂¹⁰, ¹¹ v g/km komb. provoz [ ] [ ] [ ] [ ] Emisní norma [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] 52 [ ] Údaje pro S tronic. Vysvětlivky ¹ až ¹² na straně 55.

28 Technická data Model Audi Q3 2.0 TDI (110 kw)¹ Audi Q3 2.0 TDI quattro (110 kw)¹ Audi Q3 2.0 TDI quattro (135 kw)¹ Druh motoru řadový čtyřválcový vznětový motor se systémem vstřikování common-rail a s přeplňováním turbodmychadlem řadový čtyřválcový vznětový motor se systémem vstřikování common-rail a s přeplňováním turbodmychadlem řadový čtyřválcový vznětový motor se systémem vstřikování common-rail a s přeplňováním turbodmychadlem Zdvihový objem v cm³ (ventily/válec) (4) (4) (4) Max. výkon² v kw při min ¹ 110/ / /3 500 Max. točivý moment v Nm při min ¹ 340/ / / Přenos sil Druh pohonu pohon předních kol stálý pohon všech kol quattro stálý pohon všech kol quattro Převodovka 6rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic] 6rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic] 6rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic] Hmotnosti/objemy Pohotovostní hmotnost³ v kg [1 590] [1 680] [1 700] Celková přípustná hmotnost v kg [2 115] [2 205] [2 225] Přípustné zatížení střechy/nosiče v kg 75/80 [75/80] 75/80 [75/80] 75/80 [75/80] Přípustná hmotnost přívěsu⁴ v kg nebrzděný při 12 % stoupání při 8 % stoupání [750] [2 000] [2 000] [750] [2 000] [2 000] [750] [2 000] [2 000] Objem nádrže v l (cca) 64 / nádrž AdBlue: / nádrž AdBlue: / nádrž AdBlue: 12 Jízdní výkony / spotřeba⁶ Maximální rychlost v km/h 204 [204] 204 [204] 219 [219] Zrychlení z 0 na 100 km/h v s 9,6 [9,3] 9,3 [9,3] 7,9 [7,9] Pohonné hmoty nafta bez obsahu síry⁹ nafta bez obsahu síry⁹ nafta bez obsahu síry⁹ Spotřeba paliva¹⁰, ¹¹ v l/100 km město mimo město komb. provoz 5,3 4,9 4,4 4,1 4,7 4,4 [6,2 5,8] [4,7 4,3] [5,3 4,8] 6,0 5,6 4,8 4,5 5,2 4,9 [6,3 5,9] [4,8 4,4] [5,3 5,0] 6,7 6,3 4,9 4,5 5,6 5,2 [6,6 6,2] [4,9 4,4] [5,5 5,0] Emise CO₂¹⁰, ¹¹ v g/km komb. provoz [ ] [ ] [ ] Emisní norma Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Vysvětlivky ¹ Doplňování samostatné nádrže AdBlue ⁵ dle upozornění na displeji přístrojové desky. Doporučujeme svěřit doplňování AdBlue servisu Audi. ² Uvedené hodnoty byly zjištěny podle předepsaného způsobu měření (ECE R-85 v t. č. platném znění). ³ Pohotovostní hmotnost vozidla s řidičem (75 kg) a palivovou nádrží naplněnou z 90 %, zjištěno podle nařízení Komise (EU) 1230/2012 v t. č. platném znění. Hmotnost a hodnota odporu vzduchu se mohou zvýšit zvláštní výbavou vozidla, stejně se pak sníží užitečná hmotnost, popř. nejvyšší rychlost. ⁴ S rostoucí nadmořskou výškou klesá výkon motoru. Od nadmořské výšky metrů a na každých dalších metrů to znamená snížení zátěže o 10 % (přípustná hmotnost přívěsu + přípustná hmotnost tažného vozu). Hodnota hmotnosti přívěsu platí pro továrně montované tažné zařízení. Při používání vozidla s tažným zařízením pro podnikatelské účely potřebujete za určitých předpokladů kontrolní zařízení ES. ⁵ Registrovaná známka Svazu německého automobilového průmyslu (VDA). ⁶ Údaje ke spotřebě pohonných hmot a k emisím CO₂ v závislosti na použité sadě pneumatik/kol. ⁷ Omezeno. ⁸ Je doporučeno používání bezolovnatého benzinu s OČ 95 dle ČSN EN 228. Pokud není k dispozici: bezolovnatý benzin s OČ 91 dle ČSN EN 228 s mírným snížením výkonu. V zásadě lze použít bezolovnatý benzin s OČ 95 s maximálním podílem bioethanolu 10 % (E10). Údaje o spotřebě se vztahují k provozu s bezolovnatým benzinem s OČ 95 dle nařízení Komise 692/2008/ES. ⁹ Je doporučeno používání nafty bez obsahu síry dle ČSN EN 590. Pokud není k dispozici: nafta dle ČSN EN 590. ¹⁰ Uvedené hodnoty byly zjištěny podle předepsaného způsobu měření. Údaje se nevztahují ke konkrétnímu vozidlu a nejsou součástí nabídky, ale slouží pouze k porovnání různých typů vozidel. ¹¹ Spotřeba paliva a emise CO₂ závisejí nejen na efektivním využití paliva vozidlem, ale jsou ovlivněny i jízdním chováním a jinými netechnickými faktory. CO₂ je skleníkový plyn nejvíce zodpovědný za globální oteplování Země. ¹² Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na této stránce. Důležitá informace Specifika kol: Leštěná nebo částečně leštěná hliníková kola se nesmějí používat v zimním období. Povrch ráfků nemá kvůli metodě výroby dostatečnou ochranu proti korozi a posypová sůl a podobné materiály ho mohou trvale poškodit. Klasifikace parametrů pneumatik V tabulce naleznete třídy spotřeby paliva, přilnavosti na mokré vozovce a vnější hlučnosti k různým velikostem pneumatik Audi Q3. Velikost pneumatik Spotřeba paliva Přilnavost na mokré vozovce Vnější hlučnost Letní pneumatiky 215/65 R 16 E B B A /55 R 17 E C C A /50 R 18 E C B A /40 R 19 E C B /35 R 20 E B Objednávka určitého typu pneumatik není možná. Ohledně nabídky pneumatik specifické pro jednotlivé země se obraťte na prodejce Audi. 54 [ ] Údaje pro S tronic. Vysvětlivky ¹ až ¹² na straně 55.

29 Technická data Rozměry Právní informace k Audi connect Využívání služeb Audi connect je možné pouze s vybavením na přání navigačním systémem MMI Plus a Audi connect (včetně autotelefonu podle modelu vozidla). Dále v závislosti na modelu vozidla potřebujete SIM kartu s možností datových přenosů u autotelefonu SIM kartu s možností telefonování a datových přenosů nebo smartphone¹ s rozhraním Bluetooth s Remote SIM Access Profile (rsap). Služby jsou k dispozici pouze se stávající nebo samostatně uzavřenou smlouvou na mobilní telefon a jen v rámci pokrytí mobilní sítě. Příjmem dat z internetu mohou v závislosti na Vašem tarifu a zejména při používání v zahraničí vznikat další náklady. Kvůli velkému objemu dat důrazně doporučujeme smlouvu na provoz mobilního telefonu s paušálem na datové přenosy! Disponibilita služeb podporovaných Audi connect se v jednotlivých zemích liší. Služby Audi connect jsou poskytovány minimálně jeden rok od expedice vozidla. Po 24 měsících po expedici vozidla se doba platnosti služeb Audi jednorázově bezplatně prodlužuje o 12 měsíců. Pokud o toto prodloužení nemáte zájem, sdělte to prosím písemně na následující adresu: Výbava vyobrazeného Audi Q3 sport (strana 4 11): lakování: modrá Haina metalíza kola: hliníková litá, v 5paprskovém designu Dynamik sedadla / potahy sedadel: sportovní přední sedadla v kombinaci Alcantary/kůže ve skalní šedé dekorace: hliník Satellit Výbava vyobrazeného Audi Q3 design (strana 12 19): lakování: zelená Camouflage metalíza kola: hliníková kovaná, v 5ramenném designu turbíny, v kontrastní šedé, částečně leštěná² sedadla / potahy sedadel: normální přední sedadla v pistáciově béžové kůži jemná Nappa dekorace: hliník Tangente, bronzový Audi Q3 Rozměry při pohotovostní hmotnosti vozidla. Objem zavazadlového prostoru³: 460/1 365 l (druhá hodnota: při sklopených zadních opěradlech a naložení po střechu). Průměr otáčení cca 11,8 m. *Bez střešní antény se výška vozidla snižuje o 18 mm. **Maximální prostor pro hlavu. ***Šířka v oblasti loktů. ****Šířka v oblasti ramen. Údaje v mm AUDI AG Kundenbetreuung Deutschland Ingolstadt kundenbetreuung@audi.de Tel.: * 1019 ** O dalších možnostech prodloužení služeb Audi connect se informujte u prodejce Audi. Audi connect v závislosti na modelu vozidla umožňuje přístup na Google a Twitter. Trvalá disponibilita nemůže být zaručena a závisí na provozovatelích Googlu a Twitteru. Bližší informace k Audi connect naleznete na nebo Vám je poskytne prodejce Audi; informace o tarifních podmínkách Vám poskytne Váš mobilní operátor *** 1417 **** 1426 *** 1362 **** ¹Informace o kompatibilních mobilních telefonech získáte u prodejce Audi nebo na ²Respektujte specifika kol uvedená na straně 55. ³Technické specifikace se vztahují k základnímu vozidlu bez specifických úprav v jednotlivých zemích a bez vybrané zvláštní výbavy.

30 Audi Náskok díky technice AUDI AG Auto-Union-Straße Ingolstadt Platný od října 2016 Tištěno v Německu 633/ Modelové varianty, výbava zobrazená a popsaná v tomto katalogu a některé služby nejsou k dostání ve všech zemích. Vyobrazené automobily zčásti disponují zvláštní výbavou za příplatek. Údaje o obsahu dodávky, vzhledu, výkonech, rozměrech a hmotnostech, spotřebě pohonných hmot a provozních nákladech odpovídají informacím, které jsou k dispozici ke dni tisku. Odchylky v barvě a tvaru, omyly a tiskové chyby zůstávají vyhrazeny. Změny jsou vyhrazeny. Přetisk (i v případě výňatků) je povolen pouze s písemným souhlasem AUDI AG. Papír na tento katalog byl vyroben z celulózy bělené bez použití chloru.

allroad quattro Audi Náskok díky technice

allroad quattro Audi Náskok díky technice A4 allroad quattro Audi Náskok díky technice Audi A4 allroad quattro Pocit se stává skutečností. Strhující technika. Design, který nastavuje měřítka. Mimořádný vůz Audi A4 allroad quattro vypadá skvěle

Více

Audi A4 limuzína A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 limuzína S4 Avant Audi Náskok díky technice

Audi A4 limuzína A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 limuzína S4 Avant Audi Náskok díky technice A4 Audi A4 limuzína A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 limuzína S4 Avant Audi Náskok díky technice 108 Technická data Audi A4 limuzína / A4 Avant Model A4 1.8 TFSI (88 kw) A4 1.8 TFSI (125 kw) A4 1.8

Více

Existuje jen jeden směr. Vpřed.

Existuje jen jeden směr. Vpřed. A3 Audi A3 02 03 Existuje jen jeden směr. Vpřed. Ptáte se, jaké by to bylo, kdyby se technologie ovládaly intuitivně? Kdyby puristický design přinášel moderní funkčnost? Kdyby sportovnost a pokrok byly

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Mění svět. Ne všední den.

Mění svět. Ne všední den. A3 Sportback e-tron 2 3 To nejlepší ze dvou světů. Audi A3 Sportback e-tron 4 Mění svět. Ne všední den. Vstup do elektromobility. Do nového světa. S Audi A3 Sportback e-tron. Prémiovým kompaktním vozem

Více

2 Audi A5 Coupé. Nové Audi A5 Coupé.

2 Audi A5 Coupé. Nové Audi A5 Coupé. A5 S5 2 Audi A5 Coupé Nové Audi A5 Coupé. Udává směr. I když stojí. Nové Audi A5 Coupé spojuje sportovnost s elegancí a svou progresivitou, estetičností a atletickým vzhledem nastavuje na silnici nová

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

strana Fascinace 4 Audi Q3 Technika 24 Inovace 34 Dynamika 26 Audi ultra 36 Asistenční systémy 28 Audi connect 38 Simplexita

strana Fascinace 4 Audi Q3 Technika 24 Inovace 34 Dynamika 26 Audi ultra 36 Asistenční systémy 28 Audi connect 38 Simplexita Q3 strana Fascinace 4 Audi Q3 Technika 24 Inovace 34 Dynamika 26 Audi ultra 36 Asistenční systémy 28 Audi connect 38 Simplexita 30 quattro 40 LED světlomety 32 Performance Výbava V dialogu: QR kódy Audi

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 1 862 400,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 409 900,- 0,- Vnější

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Model Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Celková cena 1 599 00 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2: 129 CO g/km

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu jako kompletní

Více

Audi k c a rtb o p k S5 S c a rtb o p 5 S é A AUDI AG p u é S5 C p u 5 C A5 S5 Rückenstärke 3,5 mm

Audi k c a rtb o p k S5 S c a rtb o p 5 S é A AUDI AG p u é S5 C p u 5 C A5 S5 Rückenstärke 3,5 mm A5 S5 2 Audi A5/S5 A5 Coupé 4 13 S5 Coupé 14 19 A5 Sportback 20 29 S5 Sportback 30 33 Styly & pakety výbavy 34 41 Další výbava 42 49 Audi originální příslušenství 50 51 A5 na internetu 52 53 Technická

Více

Připraveno pro Ve světě plném možností je každý den příležitostí chopte se jí. danou chvíli. s novým Audi Q5.

Připraveno pro Ve světě plném možností je každý den příležitostí chopte se jí. danou chvíli. s novým Audi Q5. Q5 2 Nové Audi Q5. Připraveno pro Ve světě plném možností je každý den příležitostí chopte se jí danou chvíli. s novým Audi Q5. Nové Audi Q5 4 9 Technika 10 15 Interiér 16 19 Infotainment 20 33 Styly &

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 827 500,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 615 900,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km 0,-

Více

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 1 849 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 546 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 g/km Emise

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 2 062 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 CO g/km 2 1 546 900,-

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Audi selection Počítejte s námi.

Audi selection Počítejte s námi. Audi selection Počítejte s námi. Výhodné financování a atraktivní pakety. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Využijte bezkonkurenčních podmínek na nákup nového Audi. Upravte si cenu

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

Nové Audi Q Interiér Komfort & flexibilita Technika Styly & pakety výbavy 24 27

Nové Audi Q Interiér Komfort & flexibilita Technika Styly & pakety výbavy 24 27 Q3 02 03 Nové Audi Q3. Nové Audi Q3 04 09 Interiér 10 15 Komfort & flexibilita 16 19 Technika 20 23 Styly & pakety výbavy 24 27 Výbava 28 37 Příslušenství 38 39 Fascinace Audi Q3 40 43 Technická data 44

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 768 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caddy Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

A5 S5 Coupé Cabriolet. Audi S5 Coupé Cabriolet. Náskok díky technice

A5 S5 Coupé Cabriolet. Audi S5 Coupé Cabriolet. Náskok díky technice A5 S5 Coupé Cabriolet Audi A5 Coupé Cabriolet Audi S5 Coupé Cabriolet Audi Náskok díky technice 120 Technická data Audi A5 Coupé Model A5 Coupé 1.8 TFSI A5 Coupé 2.0 TFSI quattro A5 Coupé 2.0 TDI Druh

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 g/km. 0,- Emise NOx: 0,053 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 g/km. 0,- Emise NOx: 0,053 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 2 126 000,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 743 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 g/km 0,-

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

A6 allroad 3.0 TDI quattro

A6 allroad 3.0 TDI quattro A6 allroad 3.0 TDI quattro Model A6 allroad 3.0 TDI quattro Celková cena 1 854 700,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 646 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.6 l/100km Emise CO2: 149 g/km

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 375 300 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GD0TY15 A6 Avant 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 826 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 991 90 Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 769 80 Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 128 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

A7 3.0 bitdi quattro competition

A7 3.0 bitdi quattro competition A7 3.0 bitdi quattro competition Informativní zobrazení Celková cena 4GF0PA15 A7 3.0 bitdi quattro competition Celkem: Kč 2 079 900 Motor 2 967ccm Pohon všech kol Tiptronic 8st. pr. Výkon: 240 kw / 327

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Model A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Celková cena 1 079 100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 0 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 2 108 400,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 479 900,- 0,- Vnější

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km A3 Spb 30 TFSI 85 kw Model A3 Spb 30 TFSI 85 kw Celková cena 717 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. 641 900,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km 2

Více

Ceník příslušenství Audi A4

Ceník příslušenství Audi A4 Ceník příslušenství Audi A4 Náskok díky technice Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, s 5 dutými paprsky, leštěný 1 8,5 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 Údaje o rozsahu

Více

4HC0UA13 A8 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4HC0UA13 A8 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A8 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4HC0UA13 A8 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 2 511 000 Motor 2 967ccmPohon všech kol Tiptronic 8st. pr. Výkon: 190 kw / 258 k Normovaná spotřeba paliva:

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 251 300,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 CO g/km 2

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q

Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Model Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Celková cena 1 693 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2: 129 CO g/km 2 1 333

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,-

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,- A4 Design 2.0 TDI Model A4 Design 2.0 TDI Celková cena 1 119 20 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. 987 90 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 114 g/km Emise NOx:

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 347 800,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic 1 185 900,- Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 g/km

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q3 Sport 1.4 TFSI Model Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena 1 056 900,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO2: 136 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 2 046 200,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 479 900,- 0,- Vnější

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 996 000,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 615 900,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km 0,-

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2018 Crafter Nový Motory Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) Motor 2,0 l TDI 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový naftový

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 398 50 Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 124 CO g/km 2 1 116 90

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ]

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw 1,6 TDI/88 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více