strana Fascinace 4 Audi Q3 Technika 24 Inovace 34 Dynamika 26 Audi ultra 36 Asistenční systémy 28 Audi connect 38 Simplexita

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "strana Fascinace 4 Audi Q3 Technika 24 Inovace 34 Dynamika 26 Audi ultra 36 Asistenční systémy 28 Audi connect 38 Simplexita"

Transkript

1 Q3

2 strana Fascinace 4 Audi Q3 Technika 24 Inovace 34 Dynamika 26 Audi ultra 36 Asistenční systémy 28 Audi connect 38 Simplexita 30 quattro 40 LED světlomety 32 Performance Výbava V dialogu: QR kódy Audi Seznamte se s Audi ještě více: Nainstalujte si do chytrého mobilního telefonu aplikaci QR a pak naskenujte QR kód nebo napište do prohlížeče uvedený odkaz. Ostatní 44 Highlights 62 Audi exclusive 48 Průvodce styly 64 Laky 50 Audi ultra 66 Kola 52 Motory 68 Sedadla 54 Styly výbavy 70 Dekorace 60 S line 72 Audi originální příslušenství 81 Rozměry 74 Fascinace Audi 82 Rejstřík 76 Technická data Výbavu vyobrazeného vozidla naleznete na straně 80. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

3 4 Q3 Audi Jedeme směrem já. Dnes tady, zítra jinde. Svět se zmenšuje. A Vaše možnosti se zvětšují. S autem, které splní Vaše nároky s Audi Q3. Je silné a obratné. Kompaktní a s velkým vnitřním prostorem. A navíc výrazné, efektivní a sportovní. Audi Q3. Vyvinuto podle nových nároků. Jedeme! Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

4 6 Audi Q3 Sebevědomě interpretovaná moderní mobilita. Audi Q3 má jedinečný výraz. S výrazným trojrozměrným vzhledem jednodílné mřížky chladiče Audi Singleframe, nízko umístěnými přívody vzduchu v nárazníku a horizontálními liniemi, se kterými vůz působí ještě silněji. Jednoznačná řeč tvarů SUV. Kombinovaná s designem připomínajícím kupé. Jedinečná a progresivní. Vyzařující sílu a sportovnost. Až po difuzor a chromované koncovky výfuku. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

5 8 Sportovní výraz s moderním designem. Progresivní tvary. Na přání s novými předními a zadními LED světly. Včetně dynamických směrovek vzadu. Detaily, které vyjadřují městskou sportovnost. Od základu. S mnoha novými atraktivními designy kol a mnoha dalšími možnostmi individuálního vzhledu. Na přání se styly výbavy Q3 sport a Q3 design. Vždy s exkluzivními 17palcovými litými hliníkovými koly. Skvělý výhled. Díky panoramatickému střešnímu oknu (dodávanému na přání) i nahoru. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

6 10 Audi Q3 Jedeme směrem k potěšení z jízdy. Nastupte a vyjeďte. Vydejte se za novými cíli. Ucítíte silný tah vpřed. Audi Q3 pohánějí motory TFSI a TDI nejnovější generace. Nově vyvinuté. S výkonem od 110 do 162 kw a rychlostmi až 233 km/h. Jejich vysoký výkon je doprovázen velkým točivým momentem a strhujícím tahem vpřed. Vyšší výkon. Efektivita také. Mimo jiné díky systému Start-Stop a rekuperaci. Úspora paliva, nižší emise. Při každé jízdě. Dále. QR kód Jestli chcete vidět Audi Q3 v akci, naskenujte mobilním telefonem tento QR kód (náklady na datový přenos dle smlouvy s mobilním operátorem) nebo použijte v internetovém prohlížeči následující odkaz: Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

7 12 Audi Q3 Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

8 14 Audi Q3 Jedeme směrem k suverenitě. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

9 16 Výzvy velkoměsta. Úzké zatáčky, dlouhé rovinky. Rychle se měnící jízdní situace. Suverénně zvládané osvědčenými technologiemi Audi. Například pohonem všech kol quattro (dodávaný na přání) přinášejícím vyšší trakci za každého počasí. Optimální rozdělování hnací síly na přední a zadní nápravu. A přitom potěšení z jízdy, které zůstane v paměti i na silnici. K tomu na přání rychlá změna rychlostních stupňů se 7stupňovou dvouspojkovou převodovkou S tronic. Individuální způsob jízdy od sportovního po efektivní Vám umožní Audi drive select se čtyřmi režimy a regulací tlumičů (dodávaný na přání). Podporují Vás také různé asistenční systémy řidiče a parkovací systémy, které z každého města udělají Váš terén.

10 Jedeme směrem k pohodě. Interiér Audi Q3. Exkluzivní do posledního detailu. Na přání s individuálními prvky. Díky novým stylům výbavy Q3 sport a Q3 design vždy se svébytnými dekoracemi. Paket vnitřního diodového osvětlení (dodávaný na přání) vytváří pohodovou atmosféru. K tomu moderní technologie infotainmentu s navigačním systémem MMI Plus dodávaným na přání. Volitelně paket Connectivity s integrovaným rozhraním Bluetooth, přípravou pro navigaci a Audi music interface. Zvukový zážitek: Bose Surround Sound System se 14 výkonnými reproduktory (dodávaný na přání). Abyste se i na cestách cítili příjemně. Skoro jako doma. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

11 Posaďte se. Na pohodlná sedadla potažená jemnou tkaninou. Nebo ušlechtilou kůží dodávanou na přání. Vychutnejte si atmosféru. A dostatek prostoru pro Váš životní styl. Od praktických odkládacích přihrádek až po komfort velkého prostoru pro nohy. Velkorysý je i zavazadlový prostor. Při sklopení zadních sedadel se jeho kapacita ještě zvětší. Díky vytahovatelnému krytu zavazadlového prostoru a zadní kapotě s elektrickým ovládáním (na přání) je i nakládání komfortní činností. Audi Q3

12 22 Dojeli jsme do cíle. Suverénně a v pohodě. A stále ještě plni elánu. Protože se systémem quattro dodávaným na přání a strhujícím výkonem je nejkrásnějším cílem sama cesta. Pocit, který budete zažívat stále znovu: potěšení z jízdy na vysoké úrovni. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

13 24 Inovace >>> Audi tron Budoucnost mobility se sníženými emisemi CO₂. >>> Audi connect Budoucnost propojené mobility. >>> Design Budoucnost nových tvarů. >>> Audi ultra Budoucnost efektivních technologií. durch Technik. >>> quattro Budoucnost pohonu všech kol. Svět se neustále mění. Technologický pokrok postupuje stále rychleji a přináší Vám stále více možností zejména v oblasti mobility. V souladu s heslem Náskok díky technice se na tomto pokroku podílíme. Abychom Vám poskytli na cesty technologie, které obohatí Váš život. Vaše nároky na mobilitu současnosti a budoucnosti nejen plníme, ale také dalece překračujeme.

14 26 >>> Aerodynamika Méně jízdního odporu, větší efektivita. K dosažení co nejvyšší efektivity přispívá aerodynamický tvar linií vozidla, spodku vozidla a hran spoilerů, ale také pneumatiky s nižším valivým odporem. Vše testováno v aerodynamickém tunelu při rychlosti až 300 km/h. >>> Rekuperace Brzdění pro ještě efektivnější jízdu. Se zpětným získáváním energie při brzdění (rekuperace). Část pohybové energie uvolňované při brzdění a deceleraci se dočasně ukládá do akumulátoru v palubní síti a využívá ve fázích akcelerace, čímž se v závislosti na jízdním cyklu ušetří až 3 % paliva. Audi ultra Audi ultra Optimální kombinace. Budoucnost efektivních technologií. >>> Dokonalá převodovka Zvýšená efektivita díky lepšímu převodovému poměru. Nabídka vyšších točivých momentů umožňuje speciálně ve vyšších převodových stupních delší převod. Výsledkem je silný tah při nízkých otáčkách, čímž se snižuje spotřeba, ale jízdní výkony a sportovnost zůstávají zachovány. >>> Kompetence v oblasti lehkých konstrukcí Nižší hmotnost. Vyšší úspora, síla a výdrž. Lehká konstrukce Audi. Počátky lehké konstrukce byly ve výrobě karoserií, v současnosti se ale využívá téměř ve všech oblastech a kombinuje do celkové koncepce inovativní materiály, jako je hliník, inteligentní principy konstrukce a ekologické výrobní procesy. Zkonstruovat Audi je velmi složité, přesto platí u všech modelů jednoduchý princip: Veškeré komponenty vozidla do sebe precizně zapadají, aby vytvořily synergie snižující emise škodlivin. To, co na konci osmdesátých let začalo lehkou konstrukcí Audi a revoluční konstrukcí Audi Space Frame (ASF), dnes pokračuje takzvaným obratem hmotnostní spirály: Každá součást lehké konstrukce působí na další konstrukční prvky, které pak mohou být rovněž menší. Tímto způsobem neustále vylepšujeme tvary, materiály a výrobní procesy v oblasti funkčnosti a usilujeme o co nejnižší hmotnost dílů, aby naše vozidla byla ještě efektivnější a ohleduplnější k životnímu prostředí. Do vozů Audi také montujeme stále více efektivních technologií. Například rekuperaci a systém Start-Stop nebo moderní efektivní špičkové agregáty zajišťující vyšší jízdní dynamiku, větší kompresi, efektivnější spalování a méně emisí CO₂. To vše se skrývá pod názvem Audi ultra. V současnosti i v budoucnosti na cestě k mobilitě s nižšími emisemi CO₂. >>> Vynikající agregáty Silné a efektivní pohony. Audi ultra s efektivními technologiemi v sektoru motorů. Například se systémem Audi valvelift zajišťujícím nižší energetickou spotřebu motoru nebo s technologií clean diesel, která umožňuje redukci emisí.

15 28 Audi connect Mobilita & navigace Komunikace Vyhledávání bodů zájmu (POI) s hlasovým ovládáním v databázi Google ¹ Dopravní informace on-line dynamické navádění po trase s informacemi o dopravní situaci v reálném čase Informace o příslušné zemi² zobrazení specifických zákonných ustanovení dané země, které lze kdykoli vyvolat stiskem tlačítka v MMI, např. povinné reflexní vesty, dálniční nálepky a platné maximální rychlosti Ceny paliva nejlevnější čerpací stanice v cílovém místě, popř. ve Vašem okolí Informace o parkovištích pomoc při hledání místa na parkovištích a v parkovacích domech; také pokud jsou k dispozici informace o cenách a aktuálně volných místech Navigace s Google Earth ¹ a Google Street View ¹ díky leteckým a satelitním snímkům ve vysokém rozlišení, fotografiím a adresám Vás ještě snáze dovede k cíli Nahrávání cílů přes myaudi nebo Google Maps ¹, ³ plánování navigačních cílů můžete na přání provádět pohodlně na PC; myaudi a Google Maps ¹ umožňují odeslání individuálních cílů navigace do vozidla; při vyjetí je můžete pohodlně nastavit jako cíl Au c di nnect. WiFi hotspot propojuje Vaše koncová mobilní zařízení s internetem myaudi Vaše osobní řídicí centrála na portálu Vám po jednorázové registraci a s ochranou heslem umožňuje spravovat a pohodlně z domova konfigurovat služby Audi connect Audi connect Budoucnost propojené mobility. Svět nabízí nekonečnou spoustu možností. S Audi connect (dodávaným na přání) si řadu těchto možností v digitální podobě přímo stáhnete do svého Audi. Pouhým stiskem tlačítka. Záleží na Vašich individuálních přáních. Díky myaudi a službám Audi connect ve vozidle. Na mnoha místech na světě. Intuitivně, jednoduše a komfortně. Infotainment Počasí předpověď počasí a mapy požadovaného místa Audi music stream přístup k rozhlasovým stanicím na celém světě prostřednictvím aplikace ve smartphonu a WiFi připojení plus přístup k hudebním souborům ve smartphonu Zprávy on-line texty a fotografie k aktuálnímu světovému dění ¹ Google a logo Google jsou registrované značky Google Inc. ² Služba je součástí vybavení Audi connect včetně autotelefonu dodávaného na přání. ³ Nahrávání cílů přes mapy Google vyžaduje účet Google. Disponibilita, zobrazení na displeji a ceny služeb se liší v závislosti na zemi, modelu, koncovém zařízení a tarifu. Bližší právní informace a pokyny k využívání naleznete na straně 85 a na Cestovní informace informace o památkách s funkcí převzetí jako cíle navigace

16 30 Silnici máte pevně pod kontrolou, protože hnací síla je permanentně rozdělována na všechna čtyři kola. Zadní náprava je variabilně ovládána elektronicky řízenou lamelovou spojkou. Vždy v závislosti na aktuální situaci, vždy selektivně. Se systémem quattro působícím proti přetáčení a nedotáčení zažijete novou míru jízdní stability, dynamiky a agility. Pro vyšší trakci a lepší tah. Zdoláte každou cestu a stále budete mít před očima svůj cíl. V zatáčkách. Na rovinkách. Na jakémkoli povrchu. Pro fascinaci, která zůstává. Na silnici i v paměti. quattro quattro quattro Stopy na silnici.

17 32 Performance Performance Maximální síla. Maximálně využitá. Každý pohyb má svůj původ. Něco, co ho vyvolá, myšlenku. Také na počátku vývoje motorů Vašeho Audi Q3 byl nápad: vyšší výkon při nižší spotřebě. Tento zdánlivý protiklad jsme spojili do revolučních technologií pohonu: TDI a TFSI. Seznamte se s oběma. A rozhodněte se pro ten, který Vás více zaujme. Audi cylinder on demand I hlavy válců mohou být inteligentní. Dokazuje to technologie Audi cylinder on demand. Při částečném zatížení se automaticky vypne 2. a 3. válec čtyřválcového motoru TFSI. Přispívá to ke snížení spotřeby paliva a množství emisí. Aniž byste přepnutí vnímali a byla ovlivněna jízdní dynamika. TDI Motory TDI zajišťují kombinací přímého vstřikování a přeplňování turbodmychadlem vynikající výkonnost díky vysokému točivému momentu v celé oblasti otáček s konstantním rozvojem síly. S nízkými emisemi škodlivin a nízkou spotřebou. Ale také s fascinující dynamikou abyste z každé silnice mohli vytěžit maximum. TFSI Motory Audi TFSI dosahují velmi vysoké komprese. Výsledkem je vynikající efektivita při optimální výkonnosti. Nahrazením zdvihového objemu přeplňováním se výrazně zmenšuje velikost a hmotnost motoru při zachování působivé dynamiky. Pro tah vpřed, který Vás překvapí. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

18 34 >>> S tronic Sportovní a efektivní dvouspojková převodovka umožňuje bleskurychlé řazení bez citelného přerušení tažné síly. >>> Podvozek s komfortním vyladěním Toto vyladění podvozku umožňuje agilní jízdní vlastnosti a zajišťuje strhující dynamiku jízdy. Dynamika >>> Audi drive select S Audi drive select přizpůsobíte jízdní vlastnosti Q3 vlastním potřebám. Pouhým stiskem tlačítka. Sportovněji, komfortněji, vyváženěji, úsporněji. Rozhodujete Vy. >>> Čtyřprvkově uložená zadní náprava S odděleným uspořádáním pružin/tlumičů. >>> Elektromechanické servořízení Servořízení pracující v závislosti na rychlosti jízdy poskytuje i při vysoké rychlosti precizní pocit řízení, podporuje při vracení volantu a usnadňuje parkování. Dynamika Dynamika, kterou nelze opustit. Nasedněte. Připoutejte se. Nastartujte. Ať pojedete kamkoli, nechte se pohánět fascinující dynamikou. Protože víte, že v Audi Q3 se Vám otevírají všechny cesty. Určete směr. Způsob řazení. Rychlost. A užívejte si pocit, že máte velké rezervy. Dost na to, abyste z každé cesty vytěžili to nejlepší. >>> quattro Stálý pohon všech kol rozděluje hnací síly v závislosti na jízdní situaci na jednotlivá kola pro zajištění lepší trakce a dynamiky. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82.

19 36 Asistenční systémy Asistenční systémy Ať pojedete kamkoli, dobrý >>> Rozpoznávání dopravního značení podporované kamerou Rozpozná zákazy předjíždění a omezení rychlosti a informuje Vás o tom v informačním systému řidiče. pocit z jízdy bude s Vámi. >>> Audi active lane assist Při rozpoznání jízdních pruhů podporuje jemnými zásahy do řízení v udržení jízdního pruhu. >>> Audi side assist Sleduje provoz za Vámi a podporuje při změně jízdního pruhu. S asistenčními systémy ve Vašem Audi. Každá jízda je jiná. Jedno ale zůstává vždy stejné pocit, který přináší každé Audi: Jste chráněni. Všechny asistenční systémy v Audi Q3 Vás při jízdě podporují a přinášejí větší komfort. Seznamte se s nejdůležitějšími asistenčními systémy. >>> Audi parking system plus se zadní parkovací kamerou Zajišťuje větší přehled při parkování a manévrování zobrazením všech oblastí před a za vozidlem a volitelným obrazem kamery včetně dynamických vodicích linií vzadu. >>> Parkovací asistent Podporuje při parkování a vyjíždění dočasným převzetím řízení. >>> Tempomat Udržuje nastavenou rychlost nad 30 km/h a přispívá tak k pohodlné jízdě. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Upozornění: Systémy mají své hranice a podporují řidiče. Řidič nese i nadále zodpovědnost za bezpečnost silničního provozu.

20 38 Simplexita >>> Audi connect Využijte s navigačním systémem MMI Plus veškeré služby Audi connect (na přání) rychle a pohodlně. S intuitivním ovládáním MMI je přístup k webovým funkcím překvapivě snadný. y >>> Car Ovládejte a měňte prostřednictvím MMI velmi pohodlně a několika pohyby asistenční systémy řidiče, nastavení vozidla, funkce klimatizace a funkce servisu. u >>> Média Zobrazte obaly alb své hudební sbírky ve všech zdrojích médií, např. jukeboxu, vložených SD kartách, Audi music interface, CD nebo DVD. >>> Navigace Nechte se k cíli navigovat ještě komfortněji prostřednictvím navigačního systému MMI s 3D zobrazením mapy a trojrozměrným zobrazením památek a výrazných budov. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. >>> Telefon Telefonujte bezpečně a komfortně s handsfree sadou: V MMI si pohodlně vybírejte ze svých kontaktů nebo zadejte číslo intuitivně přes MMI. Simplexita MMI inteligentní, individuální, intuitivní. Redukované. Jednoduché. Logické. Nově definovaný svět mobilního infotainmentu: Multi Media Interface (MMI). Telefonování, navigování nebo využívání internetu přes Audi connect: vysoce intuitivní, funkční a komfortní v neposlední řadě díky hlasovému ovládání. S MMI v Audi Q3 jde vše hladce od ruky.

21 40 LED světlomety LED světlomety Záblesk světla Moderní LED technologie. Excelentní osvětlení silnice. Dodržujeme jednoduchou zásadu: Ve dne vidíme nejlépe. LED světlomety Audi (dodávané na přání) mají barvu světla, která neunavuje oči. Pro přizpůsobení rozdělení světla příslušně situaci jsou využívány údaje o trase. Předvídavě, díky propojení s navigačním systémem MMI Plus. Vám tak nic neujde a Vaše Audi na sebe přitahuje pohledy.

22 42 Výbava Tak jedinečná jako Vy. Možnosti výbavy. Sportovnost, komfort, design, funkčnost bez ohledu na to, jaké požadavky na své Audi kladete, máte na výběr širokou paletu možností individualizace. Varianty výbavy Audi jsou rozmanité a kvalitní a zcela se přizpůsobí Vašim potřebám.

23 44 Highlights Exkluzivita v každém detailu. Malá ukázka Vašich možností. Audi Q3 je výjimečný automobil, který přesvědčuje vysokou kvalitou a rozmanitostí výbavy. Díky mnoha inovacím, komfortní výbavě a asistenčním systémům je každá jízda výjimečná. Dokládá to i mnoho dalších prvků špičkové výbavy nechte se inspirovat. 1 Elektrické otevírání a zavírání kapoty zavazadlového prostoru komfortní otevírání a zavírání kapoty zavazadlového prostoru; přes advanced key dodávaný na přání (dlouhý stisk); se servomechanickým dovíráním a programovatelným úhlem otevření kapoty zavazadlového prostoru 2 LED světlomety optimální osvětlení jízdní dráhy světlem, které se barvou podobá dennímu; s dálkovými světly, tlumenými světly, světly pro denní svícení, světly pro jízdu na dálnici, směrovkami, statickými odbočovacími světly a světly do nepříznivého počasí s LED technologií s nízkou spotřebou energie a dlouhou životností; včetně ostřikovačů světlometů; výrazná grafika světel v denním a nočním designu Paket černé optiky Audi exclusive¹ dodává černé akcenty u jednodílné mřížky chladiče Audi Singleframe, předního nárazníku a ozdobných lišt bočních oken; provedení se liší podle zvoleného vybavení 4 Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném designu, dole zploštělý pro ovládání funkcí infotainmentu; volitelně s pádly řazení pro manuální změnu rychlostních stupňů u převodovky S tronic 1 5 Zadní LED světla s dynamickými směrovkami brzdová a koncová světla, směrovky a osvětlení zadní registrační značky s technologií LED s nízkou spotřebou energie; dynamický a dobře viditelný pohyb směrovek při blikání dává jasný signál okolí 4 5 Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. ¹ Nabídka quattro GmbH.

24 46 Highlights 1 BOSE Surround Sound živý zvuk s přirozenou barvou a prostorovým vjemem přináší vynikající zvukový zážitek; přehrávání surround sound se 14 reproduktory včetně centrálního reproduktoru a subwooferu; efekt vznášení předních reproduktorů vytvářený nepřímým diodovým osvětlením Navigační systém MMI Plus multimediální funkce a intuitivní ovládání; navigační systém¹ se 7palcovým barevným displejem s vysokým rozlišením pro kvalitní zobrazení map, zobrazení mnoha památek a modelů měst ve 3D; otočný ovladač s integrovanou funkcí joysticku pro vyhledávání na mapě; systém hlasového ovládání se zadáváním adresy v jedné větě 3 Audi side assist² varování před kritickou situací při změně jízdního pruhu signálem diodami v příslušném vnějším zpětném zrcátku; podporuje přibližně od 30 km/h 4 Audi active lane assist² jemnými korigujícími zásahy do řízení podporuje přibližně od 65 km/h v udržení jízdního pruhu; aktivuje se, když řidič začíná přejíždět vyznačené a rozpoznané vyznačení jízdního pruhu, aniž by zapnul směrovky 3 Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany Audi connect včetně autotelefonu³ využívání služeb Audi connect a komfortní telefonování integrovaným autotelefonem; připojení vozu k internetu přes integrovaný datový modul; možné převzetí telefonního adresáře a správa seznamů volání ¹ Navigační data pro podporované země jsou k dispozici v integrované paměti. Bližší informace získáte u prodejce Audi. ² Upozornění: Systémy mají své hranice a podporují řidiče. Řidič nese i nadále zodpovědnost za bezpečnost silničního provozu. ³ Právní informace a pokyny k používání naleznete na straně 85.

25 48 Průvodce styly Charakter má mnoho podob. Zde jsou dvě z nich. Co udělá z Audi Vaše Audi? Výbava přizpůsobená Vašim potřebám. Máte na výběr mnoho možností, jak dát svému vozu přesně takový výraz, jaký máte na mysli. Více sportovnosti? Více elegance? Nechte se inspirovat. Audi Q3 v červené Misano s perleťovým efektem Hliníková litá kola, s 5 paralelními paprsky Sportovní přední sedadla v kombinaci tkaniny Sprint / černé kůže Dekorace z matného kartáčovaného hliníku Multifunkční sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu Audi Q3 v šedé metalíze Monzun Kola Audi Sport hliníková litá, v designu Offroad s 5 dvojitými paprsky¹, ² Designový exteriérový paket Audi exclusive² Sportovní přední sedadla v kůži jemná Nappa v hnědé Madras s kontrastními švy v šedé Granit¹, ² Dekorace, stříbrné hliníkové pletivo 3D¹ Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. ¹ Součást designového paketu Audi exclusive. ² Nabídka quattro GmbH.

26 50 Audi ultra Maximální efektivita má u Audi jeden symbol. Modely Audi Q3 ultra nejekologičtější modely TFSI a TDI této modelové řady. Audi ultra, to jsou technologie a opatření snižující spotřebu a emise při nezměněném zážitku z jízdy. Dlouhodobým cílem je mobilita zcela bez emisí. Proto důsledně pokračujeme ve vývoji stále efektivnějších technologií pohonu, jako jsou úsporné benzinové a dieselové motory. Ty nejekologičtější označujeme emblémem ultra na zádi modelu, který prozrazuje, že zde pracuje maximálně efektivní motor. V modelu Audi Q3 2.0 TDI ultra s emisemi CO₂ v kombinovaném provozu 109 g/km a v modelu 1.4 TFSI ultra od 127 g/km. A to aniž byste se museli zříci dynamiky typické pro Audi. Vyzkoušejte modely Audi Q3 ultra auta, která nově definují efektivní jízdu. Agregát TFSI ultra s objemem 1,4 litru, výkonem 110 kw a technologií Audi cylinder on demand vykazuje v kombinovaném jízdním cyklu následující hodnoty emisí CO₂: od 127 g/km. Agregát TDI ultra s objemem 2,0 litru a výkonem 110 kw vykazuje v kombinovaném jízdním cyklu následující hodnoty emisí CO₂: 109 g/km. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete na straně 76.

27 52 Motory Správný pohon pro každou osobnost. Bez ohledu na to, pro jaký motor Audi se rozhodnete: Všechny agregáty se vyznačují vysokou kompresí, velmi efektivním spalováním a vynikající účinností. Nebo stručně řečeno: vysokým výkonem při nízké spotřebě paliva a nízkých hodnotách emisí. 1.4 TFSI 2.0 TDI TFSI TDI Motory Audi TFSI: vynikající efektivita při vysoké výkonnosti a stálé dynamice. Například motor 1.4 TFSI (110 kw) v Audi Q3. Se zrychlením z 0 na 100 km/h za 9,2 sekundy a s maximální rychlostí 204 km/h. Q3 1.4 TFSI (110 kw) Q3 2.0 TFSI quattro (132 kw) Q3 2.0 TFSI quattro (162 kw) Motory Audi TDI: vysoký točivý moment v celém pásmu otáček s konstantním rozvojem síly. S nízkými emisemi škodlivin a nízkou spotřebou. Například 2.0 TDI: 110 kw, maximální rychlost 204 km/h a zrychlení z 0 na 100 km/h za 9,6 sekundy. Q3 2.0 TDI ultra (110 kw) Q3 2.0 TDI (110 kw)¹ Q3 2.0 TDI quattro (135 kw) Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. ¹ K dostání také se stálým pohonem všech kol quattro.

28 54 Styly a pakety výbavy Q3 Q3 sport Q3 design S line Od sportovnosti k luxusu. Výběr je na Vás. Audi Q3 můžete zcela přizpůsobit svým potřebám. Umožňují to různé prvky výbavy. Dodejte mu sportovnější výraz nebo ještě zdůrazněte jeho design. V různých nuancích. Záleží jen na Vás. Ale ať se rozhodnete pro cokoli, každá z následujících možností výbavy udělá z jízdy v Audi výjimečný zážitek. Q3 Vstupte do možností individualizace svého vozu. Audi Q3 nabízí atraktivní výbavu, se kterou můžete dodat svému vozu vlastní charakter. Jak zvenčí, tak i v interiéru. U všech produktů se samozřejmě můžete spolehnout na proslulou kvalitu Audi. Specifická sériová výbava Estetické rozlišení exteriéru: Kola hliníková kovaná, v 7ramenném designu, velikost 6,5 J x 16 s pneumatikami 215/65 R 16¹ Podélné střešní nosiče, ozdobné lišty a ochrana nákladové hrany v černé barvě Estetické rozlišení interiéru: Dekorace Micrometallic ve stříbrné barvě pro obložení dveří a přístrojovou desku Nástupní lišty, plastové Potahy sedadel z tkaniny Initial Funkční rozlišení: Normální přední sedadla Kožený volant ve 4ramenném designu Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. ¹ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 80.

29 56 Styly a pakety výbavy Q3 Q3 sport Q3 design S line Zdůrazněte sportovní charakter sportovní výbava pro Vaše Audi Q3. Q3 sport Ukažte svou sportovní stránku v každé linii. S detaily, které působivě podtrhují temperament Vašeho Audi Q3. Zvenčí s prvky, ze kterých na první pohled vyzařuje vysoká výkonnost, a v interiéru s příslušenstvím, které dodá nádech atmosféry soutěžního vozu. Specifická sériová výbava Estetické rozlišení exteriéru: Kola hliníková litá, v 5paprskovém Y-designu, velikost 7 J x 17 s pneumatikami 235/55 R 17¹ Plné lakování Paket leštěných prvků Podélné střešní nosiče z eloxovaného hliníku Estetické rozlišení interiéru: Dekorace Micrometallic ve stříbrné barvě pro obložení dveří a přístrojovou desku Potahy sedadel z tkaniny Energie Hliníková optika v interiéru Funkční rozlišení: Sportovní přední sedadla Čtyřcestná opěrka bederních obratlů pro přední sedadla Sportovní kožený volant v 3ramenném Q-designu Informační systém řidiče Audi drive select Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Na obrázku je multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném Q-designu s pádly řazení (dodávaný na přání). Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. ¹ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 80.

30 58 Styly a pakety výbavy Q3 Q3 sport Q3 design S line Tak nezaměnitelná jako Vaše nároky designové prvky výbavy pro Vaše Audi Q3. Q3 design U Audi je důkladně promyšlená souhra mnoha exkluzivních detailů. Také ale nabízí dostatek prostoru k tomu, abyste mohli dodat a realizovat své vlastní myšlenky. Se stylem výbavy Q3 design dodáte svému Audi Q3 výrazné akcenty, které odrážejí Vaši osobnost. Specifická sériová výbava Estetické rozlišení exteriéru: Kola hliníková litá, v 5paprskovém V-designu, velikost 7 J x 17 s pneumatikami 235/55 R 17¹ Kontrastní lakování Paket leštěných prvků Podélné střešní nosiče z eloxovaného hliníku Ochrana nákladové hrany z ušlechtilé oceli Estetické rozlišení interiéru: Dekorace v hliníku Tangente ve stříbrné nebo bronzové barvě pro obložení dveří a přístrojovou desku Nástupní lišty s hliníkovými dekoracemi na prazích dveří Potahy sedadel z tkaniny Inspiration Hliníková optika v interiéru Funkční rozlišení: Normální přední sedadla Čtyřcestná opěrka bederních obratlů pro přední sedadla Kožený volant ve 4ramenném designu Informační systém řidiče Audi drive select Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Na obrázku je multifunkční kožený volant ve 4ramenném designu s pádly řazení (dodávaný na přání). Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. ¹ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 80.

31 60 Styly a pakety výbavy Q3 Q3 sport Q3 design S line Zůstaňte věrní sportovní linii: pakety S line. Pakety S line zdůrazníte sportovní charakter svého Audi Q3. Podtrhněte například dynamické vedení linií, dodejte interiéru větší výraz nebo nastavte podvozek ještě sportovněji pro zvýšení jízdní dynamiky a udělejte ze svého Audi skutečného sportovce. Sportovní paket S line Sportovní paket S line obsahuje následující výbavu: Hliníková litá kola, s 5 paralelními paprsky velikost 7 J x 18 s pneumatikami 235/50 R 18¹ Sportovní podvozek S line dynamičtější vyladění podvozku a o 20 mm nižší uložení K dostání na přání: Další 18palcová kola (nebo větší), na obrázku: kola Audi Sport hliníková litá, v 5paprskovém V-designu, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná², ³ velikost 8,5 J x 20 s pneumatikami 255/35 R 20¹ Exteriérový paket S line Nástupní lišty s hliníkovými prvky s nápisem S line Ochrana nákladové hrany z ušlechtilé oceli Emblém S line na předních blatnících Interiér, přístrojová deska a strop v černé barvě s kontrastními švy na potazích sedadel, volantu a manžetě řadicí páky (u vybavení v tkanině Sprint / kůži nebo perforované Alcantaře / kůži) Sportovní přední sedadla včetně elektricky ovládané čtyřcestné opěrky bederních obratlů Potahy sedadel S line z perforované Alcantary / kůže nebo v kůži jemná Nappa vždy v černé barvě, popř. u kůže jemná Nappa navíc v šedé Rotor, s vyraženým nápisem S line na opěradlech předních sedadel Multifunkční sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu v černé kůži (věnec volantu v perforované kůži) s emblémem S line; u automatické převodovky volitelně s pádly řazení pod volantem Multifunkční sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu, dole zploštělý u automatické převodovky volitelně s pádly řazení pod volantem Přední a zadní nárazník a vložka difuzoru ve výrazně sportovním designu Nárazníky, lišty dveří a plastová ochrana podběhů kol lakované v barvě vozu Prvky v zadním nárazníku s šestihrannou strukturou Mřížka chladiče v černé lesklé barvě Nástupní lišty s hliníkovými prvky s nápisem S line Potahy sedadel S line v tkanině Sprint / černé kůži s vyraženým nápisem S line na opěradlech předních sedadel Sportovní kožený volant S line v 3ramenném designu v černé kůži (věnec volantu v perforované kůži) s emblémem S line Hlavice řadicí páky v perforované kůži Dekorace S line kartáčovaný matný hliník Dekorace klavírový lak, černý³ Lakování ve všech sériových barvách / barvách dodávaných na přání a navíc ve speciální barvě šedá Daytona s perleťovým efektem Ochrana nákladové hrany z ušlechtilé oceli Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. Emblém S line na předních blatnících ¹ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 80. ² Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 79. ³ Nabídka quattro GmbH.

32 62 Audi exclusive Designové pakety Audi exclusive Bez ohledu na to, kam jedete. Zůstaňte věrni své linii. Designový exteriérový paket Audi exclusive¹ Kráčíte vždy svou vlastní cestou? Postoj, který můžete vyjádřit i během jízdy svým Audi Q3: designovým exteriérovým paketem Audi exclusive. Ve městě, na dálnici nebo na okresní silnici výběr výrazných detailů podtrhne offroadový charakter Vašeho vozidla a akcentuje jasné vedení linií. Pro silný a zároveň elegantní výraz. Designový paket Audi exclusive¹ Kola hliníková litá v 5ramenném designu turbíny částečně leštěná², velikost 7 J x 18 s pneumatikami 235/50 R 18³ Nástupní lišty s nápisem Audi exclusive Obložení dveří a strop v černé barvě Sportovní přední sedadla v kombinaci tkaniny/kůže Designový exteriérový paket Audi exclusive¹ obsahuje následující výbavu: Přední a zadní nárazník ve výrazném designu, kontrastní část lakovaná v kamenné šedé Ochrana podvozku na předním a zadním nárazníku, lakovaná ve stříbrné Barceloneta Lišty ve dveřích ve specifickém designu a plastová ochrana podběhů kol lakované v kamenné šedé Ochrana nákladové hrany z ušlechtilé oceli Nástupní lišty s nápisem Audi exclusive Bočnice sedadel, středová loketní opěrka vpředu (pokud je objednána) a opěrky hlavy v perlové kůži Nappa v hnědé Madras s kontrastními švy v šedé Granit Střední část sedadel v tkanině Norit, sportovní proužky v tkanině Rallye Multifunkční kožený volant ve 4ramenném designu hlavice a manžeta řadicí páky v černé barvě s kontrastními švy v hnědé Madras Rohožky v černé barvě s koženými kédry v hnědé Madras Dekorace, stříbrné hliníkové pletivo 3D Podvozek s komfortním vyladěním K dostání na přání: Sportovní přední sedadla a středová loketní opěrka vpředu (pokud je objednána) v kůži jemná Nappa v hnědé Madras s kontrastními švy v šedé Granit nebo: Sportovní přední sedadla a středová loketní opěrka vpředu (pokud je objednána) v kůži jemná Nappa v černé barvě s kontrastními švy v hnědé Madras Multifunkční sportovní kožený volant v 3ramenném Q-designu, volitelně s pádly řazení, v černé barvě s kontrastními švy v hnědé Madras Dekorace v černém klavírovém laku nebo ze dřeva kořene ořechu v hnědé Balsamico Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. ¹ Nabídka quattro GmbH. ² Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 79. ³ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 80.

33 64 Exteriér Laky Kola Vaše Audi se nelakuje jednou. Ale hned čtyřikrát. Vyberte si barvu laku, která nejlépe odráží Vaši osobnost. Bez ohledu na to, pro jakou barvu se rozhodnete, můžete se spolehnout, že při lakování dbáme na dokonalou kvalitu: I když vrstva laku na Audi není silnější než lidský vlas, skládá se ze čtyř vrstev. Abyste ve svém Audi nejen skvěle vypadali, ale aby bylo také co nejlépe chráněno před povětrnostními vlivy a opotřebením. Po celou dobu životnosti vozu. 1 1 Modrá Haina metalíza 2 Červená Misano s perleťovým efektem 3 Bílá Gletscher metalíza 4 Stříbrná Floret metalíza 5 Šedá Daytona s perleťovým efektem 6 Černá Mythos metalíza 7 Individuální lakování Audi exclusive ve žluté Tukan Další barvy na vyžádání. Nabídka quattro GmbH. Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany Další lakování naleznete na

34 66 Exteriér Laky Kola Kvalita má svůj tvar. A dokonalý lesk. Kola Audi. Aby Vás na každém metru Vaší cesty doprovázel dobrý pocit, podrobujeme kola Audi specifickým testům. Například testy odolnosti zaručují maximální stabilitu. A zkouška v páře okyseleného roztoku chloridu sodného a chloridu měďnatého zkráceně CASS zajišťuje maximální možnou ochranu proti korozi. Pomocí těchto a mnoha dalších opatření dbáme u každého kola Audi na maximální kvalitu i po mnoha kilometrech. Bez ohledu na to, pro jaký z mnoha designů se rozhodnete Kola Audi Sport hliníková litá 20, v 5paprskovém V-designu, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná¹, ² 2 Kola hliníková litá 17, v 5paprskovém Y-designu 3 Kola Audi Sport hliníková litá 20, v 5ramenném designu Rotor, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná¹, ² 4 Kola hliníková litá 17, v 10paprskovém designu 5 Kola Audi Sport hliníková litá 19, v 5ramenném designu turbíny, s hořčíkovým vzhledem, částečně leštěná¹, ², ³ 6 Kola hliníková litá 18, s 5 paralelními paprsky Kola Audi Sport hliníková litá 19, v 10paprskovém designu, s matným titanovým vzhledem, částečně leštěná¹, ² 7 8 Kola hliníková litá 18, v 5paprskovém designu Dynamik 3 9 Kola Audi Sport hliníková litá 19, v 10paprskovém Y-designu¹ Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 80. ¹ Nabídka quattro GmbH. ² Respektujte prosím specifika kol uvedená na straně 79. ³ K dostání jen pro modely se stálým pohonem všech kol quattro. Mnoho dalších kol naleznete na

35 68 Interiér Sedadla Dekorace Prémiová kvalita, na kterou se můžete posadit. V Audi se sedí velmi pohodlně. Na předních i zadních sedadlech je cítit exkluzivní komfort, a to díky kvalitním materiálům a prvotřídnímu zpracování. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro normální sedadla s tkaninovými, popř. koženými potahy, nebo upřednostňujete sportovní sedadla se stabilní boční oporou při dynamické jízdě. Vždy se Vám sedí dobře. Sportovní přední sedadla v kombinaci tkaniny/kůže v kůži jemná Nappa v hnědé Madras s kontrastními švy v šedé Granit Na obrázku je designový paket Audi exclusive. Sportovní přední sedadla v kůži jemná Nappa v šedé Rotor, s vyraženým nápisem S line na opěradlech předních sedadel. Na obrázku je sportovní paket S line. Tkanina Inspiration, skalní šedá Tkanina Sprint / kůže, černá s kontrastními švy Alcantara/kůže, černá Kůže jemná Nappa, černá s kontrastními švy Kůže jemná Nappa, pistáciově béžová Kůže jemná Nappa, kaštanově hnědá Kůže jemná Nappa v hnědé Madras s kontrastními švy v šedé Granit Kůže jemná Nappa, šedá Rotor s kontrastními švy Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. Mnoho dalších potahů sedadel naleznete na

36 70 Interiér Sedadla Dekorace Zažijte fascinaci. Do posledního detailu. Exkluzivní atmosféra je otázkou stylu. Vašeho stylu. Můžete jej zdokonalovat do posledního detailu. Dodejte viditelné akcenty exkluzivními dekoracemi Audi. Nechte se strhnout hladkým dřevem vyzařujícím přirozené teplo. Zažijte fascinaci dřevem s otevřenými póry, které Vám umožní dotknout se tvarů exkluzivity. Nebo dodejte osobní výraz kombinacemi jemných dřevin a hliníkových dekorací charakter určuje Váš vkus. Dekorace hliník Tangente, stříbrný Hliník Tangente, bronzový Hliníkové pletivo 3D, stříbrné Kartáčovaný matný hliník Dřevo kořene ořechu, hnědá Balsamico Klavírový lak, černý¹ Informaci o tom, která výbava je pro Váš model dodávána sériově, popř. na přání, naleznete v rejstříku od strany 82. ¹ Nabídka quattro GmbH. Mnoho dalších dekorací naleznete na

37 Audi originální příslušenství Q3 Audi originální příslušenství Další informace získáte v katalogu příslušenství Audi Q3, na a u prodejce Audi. Zimní kola hliníková litá, v 5ramenném semi Y-designu kompletní zimní kola ve velikosti 6,5 J x 17 s pneumatikami 215/60 R 17¹, vhodná pro použití sněhových řetězů; dynamický design dodá Audi Q3 sportovní akcenty Ochranná vložka do zavazadlového prostoru ochrana zavazadlového prostoru s přesnými rozměry, omyvatelná a robustní; vysoký okraj chrání lépe dno zavazadlového prostoru před vylitými tekutinami Boxy na lyže a zavazadla nový design Audi s vylepšenou aerodynamikou díky plochému sportovnímu vzhledu; k dispozici v barvě šedá Platinum s černými bočními ozdobnými prvky a v černé lesklé barvě, vždy s chromovanými kruhy Audi; v exkluzivním vzhledu bez nýtů; box je uzamykatelný a lze jej kvůli pohodlnému nakládání a vykládání otevírat z obou stran; s vnitřním madlem pro přitažení boxu; snadný rychloupínací systém s omezením utahovacího momentu; pozice posunutá dopředu umožňuje lepší přístup k zavazadlovému prostoru; k dostání ve 3 velikostech: 300 l, 360 l a 405 l; ideální doplněk: vaky do střešních boxů pro optimální využití střešních boxů Audi; k dostání ve 3 velikostech: S (43 l), M (76 l) a L (82 l); lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem Audi originální příslušenství. Individuální stejně jako Váš život. Gumové rohožky na míru; lépe chrání před hrubými nečistotami; k podlaze se připevňují v připravených bodech; s nápisem Q3 Dynamicky z bodu A do bodu B. A pak s nadšením stále dále. S Audi Q3 je nadšení předprogramované. V neposlední řadě proto, že je připraveno na mnoho individuálních požadavků, od A až do Z. Díky Audi originálnímu příslušenství, což jsou produkty, které Vás budou neustále inspirovat k novým cílům. A které budou znovu a znovu potvrzovat náš příslib kvality. Profitujte z jedinečných řešení, která přesvědčují designem a funkčností, protože stejně jako u každého vozu Audi jsou i u Audi originálního příslušenství hlavními znaky kreativita ve vývoji, vysoké standardy ve výrobě a bezpočet testů. Objevte, jaké vynikající nápady nabízí Audi originální příslušenství i Vám. Několik příkladů naleznete zde více informací ke kompletnímu sortimentu získáte u prodejce Audi. Autosedačka Audi youngster plus poskytuje vysoký komfort díky inteligentnímu vedení upínacích pásů; opěradlo má nastavitelnou výšku a šířku; nastavovat lze snadno přes průhled pro nastavování velikosti; vhodná pro děti od 15 do 36 kg (cca od 4 do 12 let); rovněž k dostání: autosedačka Audi pro děti od 9 do 18 kg (cca 1 až 4 roky) a skořepinová autosedačka Audi pro děti do 13 kg (cca 12 měsíců); všechny dětské autosedačky jsou k dostání v kombinacích červená Misano / černá a titanově šedá / černá Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76. ¹ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 80.

38 74 Fascinace Audi Fascinace Audi Q3. Více informací on-line. Objevte svět Audi Q3. Více informací, větší individualita a větší exkluzivita. Nyní na Naskenujte smartphonem nebo tabletem QR kód a objevte svět Audi Q3. Hodnoty spotřeby pohonných hmot a emisí CO₂ naleznete od strany 76.

39 76 Rejstřík Technická data Rozměry Sériová/zvláštní výbava Model Audi Q3 2.0 TDI ultra (110 kw)¹ Druh motoru řadový čtyřválcový vznětový motor se systémem vstřikování common-rail a s přeplňováním turbodmychadlem Zdvihový objem v cm³ (ventily/válec) (4) Max. výkon² v kw při min ¹ 110/3 500 Max. točivý moment v Nm při min ¹ 340/ Přenos sil Druh pohonu pohon předních kol Převodovka 6rychlostní manuální převodovka Hmotnosti/objemy Pohotovostní hmotnost⁴ v kg Celková přípustná hmotnost v kg Přípustné zatížení střechy/nosiče v kg 75/80 Audi Q3 2.0 TDI ultra (110 kw, 109 g CO₂/km) Cílenými technickými opatřeními na vozidle bylo v porovnání s ostatními modely Audi Q3 dosaženo snížení spotřeby paliva a redukce emisí CO₂. Model Audi Q3 2.0 TDI ultra (110 kw, 109 g CO₂/km) má sériově následující vybavení: 6rychlostní manuální převodovka pneumatiky s lepším valivým odporem pro snížení spotřeby paliva kola hliníková kovaná v 7ramenném designu, velikost 6,5 J x 16 s pneumatikami 215/65 R 16³ sportovní podvozek S line pro nižší hodnotu cx a lepší aerodynamiku Pro Audi Q3 2.0 TDI ultra (110 kw, 109 g CO₂/km) není k dispozici následující vybavení: Q3 sport Q3 design Model Audi Q3 1.4 TFSI (110 kw) Audi Q3 2.0 TFSI quattro (132 kw) Audi Q3 2.0 TFSI quattro (162 kw) Druh motoru řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním benzinu a s přeplňováním turbodmychadlem řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním benzinu a s přeplňováním turbodmychadlem řadový čtyřválcový zážehový motor s přímým vstřikováním benzinu a s přeplňováním turbodmychadlem Zdvihový objem v cm³ (ventily/válec) (4) (4) (4) Max. výkon² v kw při min ¹ 110/ / / Max. točivý moment v Nm při min ¹ 250/ / / Přenos sil Druh pohonu pohon předních kol stálý pohon všech kol quattro stálý pohon všech kol quattro Převodovka 6rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic] [7stupňová převodovka S tronic] [7stupňová převodovka S tronic] Hmotnosti/objemy Pohotovostní hmotnost⁴ v kg [1 480] [1 615] [1 640] Celková přípustná hmotnost v kg [2 005] [2 140] [2 165] Přípustné zatížení střechy/nosiče v kg 75/80 [75/80] [75/80] [75/80] Přípustná hmotnost přívěsu⁵ v kg nebrzděný při 12 % stoupání při 8 % stoupání Přípustná hmotnost přívěsu⁵ v kg nebrzděný při 12 % stoupání při 8 % stoupání [740] [1 800] [1 800] [750] [2 000] [2 000] [750] [2 000] [2 000] Objem nádrže v l (cca) 64 / nádrž AdBlue ⁶: 12 Jízdní výkony / spotřeba⁷ Objem nádrže v l (cca) 64 [64] [64] [64] Jízdní výkony / spotřeba⁷ Maximální rychlost v km/h 204⁸ Maximální rychlost v km/h 204 [204] [217] [233]⁸ Zrychlení z 0 na 100 km/h v s 9,6 Zrychlení z 0 na 100 km/h v s 9,2 [8,9] [7,6] [6,4] Pohonné hmoty nafta bez obsahu síry¹⁰ Pohonné hmoty bezolovnatý benzin OČ 95⁹ bezolovnatý benzin OČ 95⁹ bezolovnatý benzin OČ 95⁹ Spotřeba paliva¹¹, ¹² v l / 100 km město mimo město komb. provoz 4,8 3,9 4,2 Spotřeba paliva¹¹, ¹² v l / 100 km město mimo město komb. provoz 7,4 7,1 5,3 5,0 6,1 5,8 [7,7 7,2] [5,7 5,1] [6,4 5,9] [8,4 7,8] [6,3 5,7] [7,0 6,5] [8,6 7,9] [6,5 5,8] [7,2 6,6] Emise CO₂¹¹, ¹² v g/km komb. provoz 109 Emisní norma Euro 6 Emise CO₂¹¹, ¹² v g/km komb. provoz [ ] [ ] [ ] Emisní norma Euro 6 [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] [ ] Údaje pro S tronic. Vysvětlivky ¹ až ¹³ na straně 79.

40 78 Rejstřík Technická data Rozměry Sériová/zvláštní výbava Model Audi Q3 2.0 TDI (110 kw)¹ Audi Q3 2.0 TDI quattro (110 kw)¹ Audi Q3 2.0 TDI quattro (135 kw)¹ Druh motoru řadový čtyřválcový vznětový motor se systémem vstřikování common-rail a s přeplňováním turbodmychadlem řadový čtyřválcový vznětový motor se systémem vstřikování common-rail a s přeplňováním turbodmychadlem řadový čtyřválcový vznětový motor se systémem vstřikování common-rail a s přeplňováním turbodmychadlem Zdvihový objem v cm³ (ventily/válec) (4) (4) (4) Max. výkon² v kw při min ¹ 110/ / /3 500 Max. točivý moment v Nm při min ¹ 340/ / / Přenos sil Druh pohonu pohon předních kol stálý pohon všech kol quattro stálý pohon všech kol quattro Převodovka 6rychlostní manuální převodovka 6rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic] 6rychlostní manuální převodovka [7stupňová převodovka S tronic] Hmotnosti/objemy Pohotovostní hmotnost⁴ v kg [1 680] [1 700] Celková přípustná hmotnost v kg [2 205] [2 225] Přípustné zatížení střechy/nosiče v kg 75/80 75/80 [75/80] 75/80 [75/80] Přípustná hmotnost přívěsu⁵ v kg nebrzděný [750] 750 [750] při 12 % stoupání [2 000] [2 000] při 8 % stoupání [2 000] [2 000] Objem nádrže v l (cca) 64 / nádrž AdBlue: / nádrž AdBlue: / nádrž AdBlue: 12 Jízdní výkony / spotřeba⁷ Maximální rychlost v km/h [204] 219 [219] Zrychlení z 0 na 100 km/h v s 9,6 9,3 [9,3] 7,9 [7,9] Pohonné hmoty nafta bez obsahu síry¹⁰ nafta bez obsahu síry¹⁰ nafta bez obsahu síry¹⁰ Spotřeba paliva¹¹, ¹² v l / 100 km město 5,3 4,9 6,0 5,6 [6,3 5,9] 6,7 6,3 [6,6 6,2] mimo město 4,4 4,1 4,8 4,5 [4,8 4,4] 4,9 4,5 [4,9 4,4] komb. provoz 4,7 4,4 5,2 4,9 [5,3 5,0] 5,6 5,2 [5,5 5,0] Vysvětlivky ¹ Doplňování samostatné nádrže AdBlue dle upozornění na displeji přístrojové desky. Doporučujeme svěřit doplňování AdBlue servisu Audi. ² Uvedené hodnoty byly zjištěny podle předepsaného způsobu měření (ECE R-85 v t. č. platném znění). ³ Údaje k technickým vlastnostem pneumatik naleznete na straně 80. ⁴ ⁵ ⁶ ⁷ ⁸ ⁹ Pohotovostní hmotnost vozidla s řidičem (75 kg) a palivovou nádrží naplněnou z 90 %, zjištěno podle nařízení Komise (EU) 1230/2012 v t. č. platném znění. Hmotnost a hodnota odporu vzduchu se mohou zvýšit zvláštní výbavou vozidla, stejně se pak sníží užitečná hmotnost, popř. nejvyšší rychlost. S rostoucí nadmořskou výškou klesá výkon motoru. Od nadmořské výšky metrů a na každých dalších metrů to znamená snížení zátěže o 10 % (přípustná hmotnost přívěsu + přípustná hmotnost tažného vozu). Hodnota hmotnosti přívěsu platí pro továrně montované tažné zařízení. Při používání vozidla s tažným zařízením pro podnikatelské účely potřebujete za určitých předpokladů kontrolní zařízení ES. Registrovaná známka Svazu německého automobilového průmyslu (VDA). Údaje ke spotřebě pohonných hmot a k emisím CO₂ v závislosti na použité sadě pneumatik/kol. Omezeno. Je doporučeno používání bezolovnatého benzinu s OČ 95 dle ČSN EN 228. Pokud není k dispozici: bezolovnatý benzin s OČ 91 dle ČSN EN 228 s mírným snížením výkonu. V zásadě lze použít bezolovnatý benzin s OČ 95 s maximálním podílem bioethanolu 10 % (E10). Údaje o spotřebě se vztahují k provozu s bezolovnatým benzinem s OČ 95 dle nařízení Komise 692/2008/ES. ¹⁰ Je doporučeno používání nafty bez obsahu síry dle ČSN EN 590. Pokud není k dispozici: nafta dle ČSN EN 590. ¹¹ Uvedené hodnoty byly zjištěny podle předepsaného způsobu měření. Údaje se nevztahují ke konkrétnímu vozidlu a nejsou součástí nabídky, ale slouží pouze k porovnání různých typů vozidel. ¹² Spotřeba paliva a emise CO₂ závisejí nejen na efektivním využití paliva vozidlem, ale jsou ovlivněny i jízdním chováním a jinými netechnickými faktory. CO₂ je skleníkový plyn nejvíce zodpovědný za globální oteplování Země. Důležitá informace Specifika kol: Leštěná nebo částečně leštěná hliníková kola se nesmějí používat v zimním období. Povrch ráfků nemá kvůli metodě výroby dostatečnou ochranu proti korozi a posypová sůl a podobné materiály ho mohou trvale poškodit. Emise CO₂¹¹, ¹² v g/km komb. provoz [ ] [ ] Emisní norma Euro 6 Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] [ ] Údaje pro S tronic. Vysvětlivky ¹ až ¹³ na straně 79.

allroad quattro Audi Náskok díky technice

allroad quattro Audi Náskok díky technice A4 allroad quattro Audi Náskok díky technice Audi A4 allroad quattro Pocit se stává skutečností. Strhující technika. Design, který nastavuje měřítka. Mimořádný vůz Audi A4 allroad quattro vypadá skvěle

Více

Audi A4 limuzína A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 limuzína S4 Avant Audi Náskok díky technice

Audi A4 limuzína A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 limuzína S4 Avant Audi Náskok díky technice A4 Audi A4 limuzína A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 limuzína S4 Avant Audi Náskok díky technice 108 Technická data Audi A4 limuzína / A4 Avant Model A4 1.8 TFSI (88 kw) A4 1.8 TFSI (125 kw) A4 1.8

Více

Audi Q3. Vyvinuto podle nových nároků Audi Q3 sport. Pakety Audi Q3. Špičková technika a výbava. Výbava a prvky příslušenství.

Audi Q3. Vyvinuto podle nových nároků Audi Q3 sport. Pakety Audi Q3. Špičková technika a výbava. Výbava a prvky příslušenství. Q3 Obsah Audi Q3. Vyvinuto podle nových nároků. 04 12 20 28 40 52 Audi Q3 sport. Více než typické. Audi Q3 design. Nezaměnitelné jako Vaše nároky. Pakety Audi Q3. Důrazně dynamické. Špičková technika a

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Existuje jen jeden směr. Vpřed.

Existuje jen jeden směr. Vpřed. A3 Audi A3 02 03 Existuje jen jeden směr. Vpřed. Ptáte se, jaké by to bylo, kdyby se technologie ovládaly intuitivně? Kdyby puristický design přinášel moderní funkčnost? Kdyby sportovnost a pokrok byly

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 1 862 400,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 409 900,- 0,- Vnější

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 2 062 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 CO g/km 2 1 546 900,-

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 1 849 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 546 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 g/km Emise

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Model Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Celková cena 1 599 00 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2: 129 CO g/km

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 768 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 827 500,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 615 900,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km 0,-

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 2 108 400,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 479 900,- 0,- Vnější

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 769 80 Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 128 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GD0TY15 A6 Avant 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 826 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva:

Více

A6 allroad 3.0 TDI quattro

A6 allroad 3.0 TDI quattro A6 allroad 3.0 TDI quattro Model A6 allroad 3.0 TDI quattro Celková cena 1 854 700,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 646 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.6 l/100km Emise CO2: 149 g/km

Více

Audi selection Počítejte s námi.

Audi selection Počítejte s námi. Audi selection Počítejte s námi. Výhodné financování a atraktivní pakety. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Využijte bezkonkurenčních podmínek na nákup nového Audi. Upravte si cenu

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Model A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Celková cena 1 079 100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 0 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 2 046 200,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 479 900,- 0,- Vnější

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Náskok díky technice

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Náskok díky technice Odkládací přihrádky 92 Ochrana před natankováním nesprávného paliva 118 Ochranná sluneční roleta 91 Ovládací prvky v kůži Audi exclusive 90 Označení modelu/nápis 59, 89 Paket asistenčních systémů 96 Paket

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km A3 Spb 30 TFSI 85 kw Model A3 Spb 30 TFSI 85 kw Celková cena 717 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. 641 900,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km 2

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 886 20 Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 123 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá Ibis

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Mění svět. Ne všední den.

Mění svět. Ne všední den. A3 Sportback e-tron 2 3 To nejlepší ze dvou světů. Audi A3 Sportback e-tron 4 Mění svět. Ne všední den. Vstup do elektromobility. Do nového světa. S Audi A3 Sportback e-tron. Prémiovým kompaktním vozem

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 g/km. 0,- Emise NOx: 0,053 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 g/km. 0,- Emise NOx: 0,053 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 2 126 000,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 743 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 g/km 0,-

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 991 90 Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q3 Sport 1.4 TFSI Model Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena 1 056 900,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO2: 136 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

2 Audi A5 Coupé. Nové Audi A5 Coupé.

2 Audi A5 Coupé. Nové Audi A5 Coupé. A5 S5 2 Audi A5 Coupé Nové Audi A5 Coupé. Udává směr. I když stojí. Nové Audi A5 Coupé spojuje sportovnost s elegancí a svou progresivitou, estetičností a atletickým vzhledem nastavuje na silnici nová

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

A7 3.0 bitdi quattro competition

A7 3.0 bitdi quattro competition A7 3.0 bitdi quattro competition Informativní zobrazení Celková cena 4GF0PA15 A7 3.0 bitdi quattro competition Celkem: Kč 2 079 900 Motor 2 967ccm Pohon všech kol Tiptronic 8st. pr. Výkon: 240 kw / 327

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q

Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Model Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Celková cena 1 693 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2: 129 CO g/km 2 1 333

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 251 300,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 CO g/km 2

Více

A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik strana Fascinace 4 Audi A1/Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Technika 36 Inovace 42 quattro 48 Asistenční systémy 38 Audi ultra

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 347 800,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic 1 185 900,- Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 g/km

Více

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,-

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,- A4 Design 2.0 TDI Model A4 Design 2.0 TDI Celková cena 1 119 20 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. 987 90 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 114 g/km Emise NOx:

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 375 300 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 996 000,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 615 900,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km 0,-

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caddy Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 398 50 Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 124 CO g/km 2 1 116 90

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Audi Q3 základní motorizace

Audi Q3 základní motorizace Ceník Audi základní motorizace Audi model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) 2. TFSI quattro 6st. manuál 8UB89 2. 125 (17) 174 g/km 7,3 l 684 215

Více

8RB0RY14 Q5 2.0 TDI quattro Celkem: Kč

8RB0RY14 Q5 2.0 TDI quattro Celkem: Kč Q5 2.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 8RB0RY14 Q5 2.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 505 400 Motor 1 968ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 140 kw / 190 k Normovaná spotřeba paliva: 5.7 l/100km

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

A1 Audi A1 Sportback. Audi selection. Nečekejte už ani o den déle a splňte si svůj sen v podobě nového vozu Audi!

A1 Audi A1 Sportback. Audi selection. Nečekejte už ani o den déle a splňte si svůj sen v podobě nového vozu Audi! » 15 litá kola» Informační systém řidiče» Loketní opěrka» Multifunkční 3-ramenný volant» Odkládací paket» Paket LED osvětlení» Rádio Concert» Vyhřívání předních sedadel Audi selection Nečekejte už ani

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic 7 st ,-

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic 7 st ,- A4 Design 2.0 TDI Model A4 Design 2.0 TDI Celková cena 1 390 90 Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 3.9 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu jako kompletní

Více

Audi k c a rtb o p k S5 S c a rtb o p 5 S é A AUDI AG p u é S5 C p u 5 C A5 S5 Rückenstärke 3,5 mm

Audi k c a rtb o p k S5 S c a rtb o p 5 S é A AUDI AG p u é S5 C p u 5 C A5 S5 Rückenstärke 3,5 mm A5 S5 2 Audi A5/S5 A5 Coupé 4 13 S5 Coupé 14 19 A5 Sportback 20 29 S5 Sportback 30 33 Styly & pakety výbavy 34 41 Další výbava 42 49 Audi originální příslušenství 50 51 A5 na internetu 52 53 Technická

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 2 226 700,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 1 767 900,-

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

4HC0UA13 A8 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4HC0UA13 A8 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A8 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4HC0UA13 A8 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 2 511 000 Motor 2 967ccmPohon všech kol Tiptronic 8st. pr. Výkon: 190 kw / 258 k Normovaná spotřeba paliva:

Více

Audi RS6 - základní motorizace

Audi RS6 - základní motorizace A6 Ceník RS6 Audi RS6 - základní motorizace Audi RS6 model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) 4. TFSI S tronic 4G5RRA 4. 412 (56) 229 g/km 9,8 l

Více

RS5. Ceník RS5 Coupé

RS5. Ceník RS5 Coupé RS5 Ceník RS5 Coupé Audi RS5 Coupé základní motorizace Audi RS5 Coupé model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) RS5 4.2 FSI S tronic 8T3RXY 4.2 331

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více