Tak si zapněte pásy a připravte se na pořádnou jízdu. Vaše budoucnost začíná nyní!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tak si zapněte pásy a připravte se na pořádnou jízdu. Vaše budoucnost začíná nyní!"

Transkript

1 YOUR FU REGIONÁLNÍ MOTIVAČNÍ PROGRAM 2018

2 FU Vaše budoucnost nyní (YFN) cílem tohoto jedinečného motivačního programu pro země EMEA je odměnit vás za dosahování stabilně dobrých výsledků ve vašem podnikání. Je založen na jednoduchých kvalifikačních požadavcích, které jsou zcela v souladu s unikátním kompenzačním plánem společnosti Organo Gold. Odměny se udělují, pokud dosáhnete vyššího postavení nebo se vám podaří splnit kvalifikační požadavky pro opětovné získání zatím nejvyššího dosaženého postavení v hierarchii distributorů za celou dobu spolupráce a opakovaně se vám bude během kvalifikačního období dařit plnit kvalifikační požadavky spojené s tímto postavením. Pokud se kvalifikujete, budete odměněni, žádné další zvláštní požadavky nejsou. Všechny odměny jsou nastavené tak, aby vám pomohly dosáhnout na vaši budoucnost nyní! Zahrnují speciální výlet do našeho světového ústředí ve Vancouveru spojený s prohlídkou zdejšího skvělého zařízení; zajištění dopravy a ubytování na školení Ultimate Training Experience (UTX) 2019 a neuvěřitelnou příležitost zaletět si do Číny a navštívit zde v červenci 2019 tedy v období každoroční sklizně farmy společnosti Organo Gold na pěstování ganodermy. Tak si zapněte pásy a připravte se na pořádnou jízdu. Vaše budoucnost začíná nyní!

3 První odměna je určena exkluzivně pro nováčky na pozici Sapphire a pro distributory, kteří jsou na pozici Sapphire po celou dobu spolupráce se společností Organo Gold. Poté, co se distributor splňující kvalifikační požadavky zúčastní školení UTX 2019, poskytne mu společnost Organo Gold dopravu a ubytování ve svém světovém ústředí ve Vancouveru. Distributor splňující kvalifikační požadavky navštíví během tohoto dvoudenního výletu kanceláře, zúčastní se speciálních setkání se zaměstnanci a užije si večeře s vrchními vedoucími pracovníky společnosti. Na konci výletu se společnost Organo Gold postará o dopravu zpět na místo konání školení UTX Kvalifikační období této pobídky trvá OD LEDNA DO PROSINCE Pro splnění kvalifikačních požadavků musí distributoři dosahovat na pozici SAPPHIRE nebo se na ni rekvalifikovat, a to po dobu 6 MĚSÍCŮ trvání kvalifikačního období, z nichž alespoň 2 JSOU PO SOBĚ JDOUCÍ. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Sapphire nově, nebo distributor, který na tuto pozici dosahuje po celou dobu spolupráce. Na pobídku se kvalifikuje tím, že v rámci tohoto období plní kvalifikační požadavky opakovaně po dobu 6 měsíců z nichž alespoň 2 jsou po sobě jdoucí (duben a květen). Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 8 měsíců, z nichž alespoň 4 měsíce jsou v době trvání kvalifikačního období po sobě jdoucí.

4 Chtěli byste z programu Vaše budoucnost nyní vytěžit ještě více a užít si zkušenost YFN naplno? Stačí pro to udělat jen o trochu více a dosáhnout na plný balíček! Pokud jste nováčkem na pozici Sapphire či vyšší nebo jste na této či vyšší pozici po celou dobu spolupráce, pak vám OG EMEA nabízí příležitost získat: Zpáteční letenku (z Londýna nebo hlavního letiště ve vaší oblasti) na/ze školení UTX 2019; Vstup na školení UTX 2019; Ubytování po dobu trvání akce; Zpáteční letenku z místa konání školení UTX 2019 do světového ústředí OG ve Vancouveru. OG EMEA vám během tohoto dvoudenního výletu poskytne ubytování a navštívíte také kanceláře, zúčastníte se speciálních setkání se zaměstnanci a užijete si večeři s vrchními vedoucími pracovníky společnosti; Kvalifikační období této pobídky trvá OD LEDNA DO PROSINCE 2018.

5 Pro dosažení kvalifikace musí distributoři dosahovat na pozice uvedené níže, a to po požadovaný počet měsíců. SAPPHIRE: Kvalifikujte nebo rekvalifikujte se na pozici SAPPHIRE po dobu 10 MĚSÍCŮ v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž alespoň 4 MĚSÍCE JSOU PO SOBĚ JDOUCÍ. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Sapphire nově, nebo distributor, který na tuto pozici dosahuje po celou dobu spolupráce. Na pobídku se kvalifikuje tím, že opakovaně dosahuje na kvalifikaci na pozici Sapphire, a to po dobu 10 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž 4 jsou po sobě jdoucími měsíci (duben, květen, červen a červenec). Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 12 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období. RUBY: Kvalifikujte nebo rekvalifikujte se na pozici RUBY po dobu 8 MĚSÍCŮ v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž alespoň 3 MĚSÍCE JSOU PO SOBĚ JDOUCÍ. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Ruby nově, nebo distributor, který na tuto pozici dosahuje po celou dobu spolupráce. Na pobídku se kvalifikuje tím, že opakovaně dosahuje na kvalifikaci na pozici Ruby, a to po dobu 8 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž 3 jsou po sobě jdoucími měsíci (duben, květen a červen) Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 10 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období, z nichž alespoň 3 měsíce jsou po sobě jdoucí.

6 EMERALD: Kvalifikujte nebo rekvalifikujte se na pozici EMERALD po dobu 4 MĚSÍCŮ v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž alespoň 2 MĚSÍCE JSOU PO SOBĚ JDOUCÍ. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Emerald nově, nebo distributor, který na tuto pozici dosahuje po celou dobu spolupráce. Na pobídku se kvalifikuje tím, že opakovaně dosahuje na kvalifikaci na pozici Emerald, a to po dobu 4 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž 2 jsou po sobě jdoucími měsíci (květen a červen). Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 7 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období, z nichž alespoň 2 měsíce jsou po sobě jdoucí.

7 DIAMOND: Kvalifikujte nebo rekvalifikujte se na pozici DIAMOND po dobu 2 MĚSÍCŮ v rámci doby trvání kvalifikačního období. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Diamond nově, nebo distributor, který na tuto pozici dosahuje po celou dobu spolupráce. Na pobídku se kvalifikuje tím, že opakovaně dosahuje na kvalifikaci na pozici Diamond, a to po dobu 2 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období (říjen a prosinec). Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 4 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období. ELITE DIAMOND: Kvalifikujte nebo rekvalifikujte se na pozici DIAMOND po kterékoli 2 MĚSÍCE v rámci doby trvání kvalifikačního období a přitom splňte požadavek 10% navýšení GQV*. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Blue Diamond či vyšší a který splňuje kvalifikační požadavky pobídky tím, že plní opakovaně kvalifikační požadavky na pozici Diamond s navýšeným GQV po dobu 2 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období (říjen a prosinec) % + 10 % Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 3 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období. *Požadavek navýšeného GQV znamená mít o 10 % vyšší objem pro kvalifikaci v rámci skupiny (Group Qualification Volume), který je platný pro kvalifikační požadavky na pozici Diamond v závislosti na kompenzačním plánu ve vaší zemi.

8 Proč nelétat stylově a v luxusním pohodlí? OG EMEA nabízí tuto exkluzivní příležitost distributorům, kteří jsou na pozici Diamond a vyšší po celou dobu spolupráce. Splňte kvalifikační požadavky uvedené níže a my vám zařídíme zpáteční let na školení UTX 2019 v business třídě! DIAMOND: Kvalifikujte nebo rekvalifikujte se na pozici DIAMOND po dobu 4 MĚSÍCŮ v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž alespoň 2 MĚSÍCE JSOU PO SOBĚ JDOUCÍ. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Diamond nově, nebo distributor, který na tuto pozici dosahuje po celou dobu spolupráce. Na povýšení do business třídy se kvalifikuje tím, že opakovaně dosahuje na kvalifikaci na pozici Diamond, a to po dobu 4 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž 2 jsou po sobě jdoucími měsíci (červen a červenec). Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 7 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období, z nichž alespoň 2 měsíce jsou po sobě jdoucí. ELITE DIAMOND: Kvalifikujte nebo rekvalifikujte se na pozici DIAMOND se splněným požadavkem na GQV* navýšené o 10 % po dobu 4 MĚSÍCŮ v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž alespoň 2 MĚSÍCE JSOU PO SOBĚ JDOUCÍ. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Blue Diamond či vyšší, který se kvalifikuje na povýšení do business třídy tím, že opakovaně dosahuje na kvalifikaci na pozici Diamond se zvýšeným GQV, a to po dobu 4 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž 2 jsou po sobě jdoucími měsíci (červen a červene) % + 10 % + 10 % + 10 % Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 7 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období, z nichž alespoň 2 měsíce jsou po sobě jdoucí. *Požadavek navýšeného GQV znamená mít o 10 % vyšší objem pro kvalifikaci v rámci skupiny (Group Qualification Volume), který je platný pro kvalifikační požadavky na pozici Diamond v závislosti na kompenzačním plánu ve vaší zemi.

9 Vaše budoucnost nyní zde nekončí. Existuje ještě jedna úžasná pobídka, která je vyhrazena pouze pro naše distributory na pozici Diamond a vyšší. Tato část pobídky vám zprostředkuje zážitek, na který nikdy nezapomenete, a obsahuje zpáteční letenku (z Londýna nebo hlavního letiště vaší oblasti), ubytování a prohlídku s průvodcem po čínských farmách s ganodermou společnosti Organo Gold! Splňte požadavky na kvalifikaci na pobídku a zaleťte si do krásných hor, kde se seznámíte s tím nejúžasnějším pokladem naší Země ve svém krásném a neznečištěném prostředí. Výlet se bude konat v červenci 2019, uprostřed období sklizně, tedy tom nejlepším obdobím v roce, kdy můžete našeho hrdinu obdivovat ve své plné kráse. Kvalifikační období této pobídky trvá OD LEDNA 2018 DO PROSINCE 2018

10 NOVÁČCI NA POZICI DIAMOND: Postupte v průběhu kvalifikačního období výše na pozici DIAMOND A na tuto pozici se opětovně kvalifikujte alespoň po dobu 4 MĚSÍCŮ v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž 2 JSOU PO SOBĚ JDOUCÍ. Na příkladu níže je uveden distributor, který se kvalifikuje na pobídku tím, že postoupil výše na pozici Diamond v dubnu 2018 a na tuto kvalifikaci opětovně dosahuje po dobu 4 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž 2 jsou po sobě jdoucími měsíci (říjen a listopad 2018). Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 7 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období, z nichž alespoň 2 měsíce jsou po sobě jdoucí. DIAMOND PO CELOU DOBU SPOLUPRÁCE: Kvalifikujte se na pozici Diamond po dobu 5 MĚSÍCŮ v rámci trvání kvalifikačního období, z nichž alespoň 2 MĚSÍCE JSOU PO SOBĚ JDOUCÍ. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Diamond a na pobídku se kvalifikuje tím, že opakovaně dosahuje na kvalifikaci na pozici Diamond, a to po dobu 5 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž 2 jsou po sobě jdoucími měsíci (říjen a listopad 2018). Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 8 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období, z nichž alespoň 3 měsíce jsou po sobě jdoucí.

11 ELITE DIAMOND PO CELOU DOBU SPOLUPRÁCE Kvalifikujte nebo rekvalifikujte se na pozici DIAMOND se splněným požadavkem na GQV* navýšené o 25 % po dobu 5 MĚSÍCŮ v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž alespoň 2 MĚSÍCE JSOU PO SOBĚ JDOUCÍ. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Blue Diamond či vyšší a který se kvalifikuje na pobídku tím, že opakovaně dosahuje na kvalifikaci na pozici Diamond se zvýšeným GQV, a to po dobu 5 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období, z nichž 2 jsou po sobě jdoucími měsíci (říjen a listopad 2018). Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 7 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období, z nichž alespoň 3 měsíce jsou po sobě jdoucí. NEBO Rekvalifikujte se na pozici ELITE DIAMOND za celou dobu spolupráce a dosáhněte požadavku GQV navýšeného o 25 %* po dobu libovolných 3 MĚSÍCŮ v rámci doby trvání kvalifikačního období. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Blue Diamond a na pobídku se kvalifikuje tím, že se na pozici Blue Diamond po celou dobu spolupráce rekvalifikuje s navýšeným GQV po dobu 3 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období (červenec, říjen a listopad 2018). LED ÚNO BŘE DUB KVĚ ČVN ČVC SRP ZÁŘ ŘÍJ LIS PRO + 25 % + 25 % + 25 % Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 5 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období. NEBO *Požadavek navýšeného GQV znamená mít o 25 % vyšší objem pro kvalifikaci v rámci skupiny (Group Qualification Volume), který je platný pro kvalifikační požadavky na pozici Diamond v závislosti na kompenzačním plánu ve vaší zemi.

12 NEBO Postupte na vyšší pozici jako nový ELITE DIAMOND a kvalifikaci opakujte po libovolné 3 MĚSÍCE v rámci doby trvání kvalifikačního období. Na příkladu níže je uveden distributor, který dosáhl na pozici Blue Diamond za celou dobu spolupráce a který se na pobídku kvalifikuje tím, že postoupil na pozici Black Diamond a kvalifikaci na tuto pozici opakuje po dobu 3 měsíců v rámci doby trvání kvalifikačního období (duben, červenec a říjen 2018). Plňte kvalifikační požadavky na výše specifikovanou pozici po dobu 5 měsíců v rámci jednoho kvalifikačního období.

13 SHRNUTÍ PROGRAMU VAŠE BUDOUCNOST NYNÍ 2018 ODMĚNA: POUZE NÁVŠTĚVA CELOSVĚTOVÉHO ÚSTŘEDÍ Nová pozice/pozice po celou dobu spolupráce Požadovaná pozice Počet měsíců Po sobě jdoucích Měsíců pro partnera/spolužadatele Po sobě jdoucích Sapphire Sapphire ODMĚNA: ŠKOLENÍ UTX A NÁVŠTĚVA CELOSVĚTOVÉHO ÚSTŘEDÍ Nová pozice/pozice po celou dobu spolupráce Požadovaná pozice Počet měsíců Po sobě jdoucích Měsíců pro partnera/spolužadatele Po sobě jdoucích Sapphire Sapphire Ruby Ruby Emerald Emerald Diamond Diamond Elite Diamond Diamond + 10 % GQV 2 nikdy 3 - ODMĚNA: ŠKOLENÍ UTX + NÁVŠTĚVA CELOSVĚTOVÉHO ÚSTŘEDÍ + POVÝŠENÍ DO BUSINESS TŘÍDY Nová pozice/pozice po celou dobu spolupráce Požadovaná pozice Počet měsíců Po sobě jdoucích Měsíců pro partnera/spolužadatele Po sobě jdoucích Diamond Diamond Elite Diamond Diamond + 10 % GQV ODMĚNA: VÝLET DO ČÍNY Nová pozice/pozice po celou dobu spolupráce Požadovaná pozice Počet měsíců Po sobě jdoucích Měsíců pro partnera/spolužadatele Po sobě jdoucích Nováček na pozici Diamond Diamond Diamond Diamond Elite Diamond Diamond + 25 % GQV Elite Diamond Elite Diamond + 25 % GQV Nováček na pozici Elite Diamond Diamond + 10 % GQV DOSAHUJTE, POVYŠUJTE A REKVALIFIKUJTE SE a splňte tak požadavky na kvalifikaci pro váš výlet s VAŠÍ BUDOUCNOSTÍ NYNÍ!

14 OBECNÁ PRAVIDLA 1) Pro získání nároku na účast v motivačním programu Vaše budoucnost nyní (YFN), musí distributoři, v závislosti na své pozici, zůstat po celou dobu trvání motivačního programu aktivní; musí dosahovat na požadovanou pozici po požadovanou dobu uvedenou v této brožuře; musí dosáhnout takového objemu GQV, které je pro danou pozici a kvalifikaci požadováno, a to v závislosti na pravidlech místního kompenzačního plánu, a být vůči společnosti po celou dobu trvání programu i výletu v dobrém postavení. 2) Před auditovaným oznámením o kvalifikaci na motivační program jsou veškeré informace týkající se pozice dosažené distributorem neoficiální a jsou předmětem změn a ověření společností Organo Gold Europe B.V. Pokud není kvalifikace na pozici dosaženo v požadované době, která je uvedená v této brožuře, a pokud není pro kvalifikaci na pozici dosaženo požadovaného objemu GQV dle pravidel místního kompenzačního plánu, pak nebude pobídkový balíček udělen. Existuje několik faktorů, které mohou přispívat k odlišnosti od tohoto požadavku. Pro získání více informací si prostudujte svůj kompenzační plán. 3) Společnost Organo Gold Europe B.V. nepřebírá žádnou odpovědnost za upozorňování účastníků na motivačním programu na jakákoli vrácení či rušení v rámci jejich organizace, které by mohly mít vliv na jimi dosaženou pozici nebo dosažení požadovaného objemu GQV. 4) Doporučujeme (ale nevyžadujeme), aby si distributor udržoval o své organizaci přehled. Pokud by v takovém případě došlo v rámci dosažené pozice k jakémukoli nesouladu, budete mít o svém podnikání záznam. Veškeré zjištěné nesoulady musí být společností Organo Gold Europe B.V. obdrženy nejpozději poslední den v měsíci, ve kterém budou vyhlášeni postupující kvalifikovaní distributoři, kteří budou dále posuzováni. Na jakýkoli zjištěný nesoulad obdržený po termínu posledního dne v měsíci, ve kterém budou vyhlášeni postupující kvalifikovaní distributoři, nebude brán při schvalování ohled. Požadavky na pozici a GQV nejsou až do konce trvání motivačního programu finální. Veškerá rozhodnutí/ustanovení týkající se udělování odměn pozicím jsou výhradně na uvážení společnosti Organo Gold Europe B.V. 5) Dosažení pozic není převoditelné a není možné je nikomu předávat nebo prodávat. Jakákoli vrácení produktů, ke kterým dojde po vyhlášení kvalifikace, při které se distributor zúčastní výletu, mohou mít za následek poplatek za ztrátu účtovaný společností. 6) Na jedno číslo účtu distributora společnosti Organo Gold Europe B.V. je možné získat pouze jednu (1) pobídkovou odměnu programu YFN. Pobídková odměna bude udělena tomu distributorovi, na jehož jméno je veden účet u společnosti Organo Gold Europe B.V. na konci kvalifikačního období. Jsou-li splněny kvalifikační požadavky pro účast dodatečného spolužadatele nebo partnera/partnerky, bude se odměna vztahovat na dvě (2) osoby sdílející jeden pokoj. 7) Jsou-li splněny kvalifikační požadavky pouze pro žadatele, je na každý kvalifikovaný účet možné s sebou vzít až dvě (2) osoby sdílející jeden pokoj. Nejméně jedna osoba, na kterou je účet registrovaný (ať už hlavní žadatel či spolužadatel), se však musí zúčastnit, aby na pobídkový balíček vznikl nárok. Dojde-li k tomu, že se v případě sloučených účtů nebude moci jeden z distributorů, na kterého je účet vedený, zúčastnit, je možné vzít si s sebou jednoho hosta. Žádosti o dodatečné hosty je nutné odeslat em ke schválení společností Organo Gold Europe B.V. a za veškeré dodatečné poplatky a taxy je po celou dobu trvání pobídky odpovědný kvalifikovaný distributor (výjimkou je poplatek za hotel v případě sdíleného pokoje). Současné či předešlé distributory, kteří jsou vedeni u jiného účtu, nelze přidat jako hosty. 8) Společnost Organo Gold Europe B.V. si dle svého vlastního uvážení vyhrazuje právo nahradit pobídkovou odměnu motivačního programu YFN za jinou ve stejné či vyšší hodnotě, a to pro kteréhokoli individuálního kvalifikovaného distributora nebo celou skupinu distributorů kvalifikovaných na danou pobídkovou odměnu.

15 9) Distributoři, kteří se na pobídkovou odměnu kvalifikují, budou informováni nejpozději poslední den v měsíci následujícím po uzavření kvalifikačního období, a to em a pouze v případě, že mají v evidenci společnosti Organo Gold Europe B.V. PLATNÝ ový účet. Pokud se oznámení vrátí zpět jako nedoručitelné, může pobídková odměna propadnout. Toto oznámení bude zahrnovat odkaz na registrační webovou stránku, stejně jako instrukce k tomu, jak registrační proces dokončit. 10) Distributoři, kteří splňují kvalifikační požadavky, musí zároveň splňovat i požadavky, které je k účasti na programu opravňují. Rozhodnutí a stanovení společnosti Organo Gold Europe B.V. týkající se všech záležitostí spojených s tímto pobídkovým programem jsou finální. 11) Všichni distributoři splňující kvalifikační požadavky programu Vaše budoucnost nyní musí být starší 18 let již na počátku kvalifikačního období (tedy 1. ledna 2018). Před dokončením registrace bude VYŽADOVÁNO ověření věku online. Bude-li zjištěno, že daného věku kvalifikovaný distributor nedosáhl, jeho nárok na výlet zaniká. Žádné osobě mladší 21 let nebude přidělen pokoj, pokud nebude v rámci stejné kajuty doprovázena dospělou osobou, která bude v době výletu starší 21 let. 12) Online registrace do programu, přijetí zřeknutí se odpovědnosti online a ověření věku je nutné dokončit online a odeslat společnosti Organo Gold Europe B.V. nejpozději 15. den druhého měsíce následujícího po konci kvalifikačního období. V případě, že tento den vychází na víkend či svátek, pak nejpozději následující pondělí. Pokud do té doby nebude žádná odpověď obdržena, pak může pobídková odměna propadnout. Výlet nelze udělit bez přijetí tohoto zřeknutí. 14) Letenky a ubytování budou v rámci pobídkového programu zaplaceny společností Organo Gold Europe B.V., a to dle podmínek tohoto motivačního programu. 15) Pro všechny cestující bez ohledu na věk jsou vyžadovány cestovní doklady a víza pro více vstupů. Pro rodiče cestující s nezletilými dětmi mohou existovat zvláštní omezení. Pro více informací o podmínkách pro cestování kontaktujte svůj místní konzulát. (Cestovní doklady by měly být platné po dobu delší než 6 měsíců od data cestování.) Společnost Organo Gold Europe B.V. není zodpovědná za platnost cestovních dokladů ani schválení jakýchkoli cestovních dokladů či víz. 16) V případě, že distributor získá nárok na odměnu, je sám odpovědný za vyplnění a odeslání formuláře pro autorizaci fakturace na kreditní kartu (Credit Card Billing Authorization Form) na adresu recognition@organogold.com, a to za účely uhrazení nákladů spojených s dodatečnými hosty, je-li to relevantní. Tento formulář bude veden v evidenci po dobu 15 dnů od konce výletu a poté bude zničen. 17) Rozhodne-li se distributor pobídkový balíček neakceptovat či zrušit, nebude mu předána žádná hotovost a nárok na odměnu mu zanikne. Rozhodne-li se distributor účast na výletu zrušit, musí tak učinit písemnou formou prostřednictvím u, a to nejméně jeden měsíc před datem odjezdu. 18) Společnost Organo Gold Europe B.V. si vyhrazuje právo dle vlastního uvážení motivační program Vaše budoucnost nyní zrušit nebo jakkoli upravit. Udělený pobídkový balíček je nutné využít v rámci dat určených společností Organo Gold Europe B.V. nebo dojde k jeho propadnutí. 13) Účastí udělují distributoři souhlas s používáním svého jména a vyobrazení pro propagační a reklamní účely společnosti Organo Gold Europe B.V., a to bez nároku na dodatečnou kompenzaci, není-li v zákoně uvedeno jinak.

Your Future Now je regionální evropský pobídkový program, který je

Your Future Now je regionální evropský pobídkový program, který je Your Future Now je regionální evropský pobídkový program, který je určen výhradně pro region EMEA. Oceňujeme usilovnou práci a odhodlání, s jakým se věnujete svému podnikání OG a s nadšením vás odměňujeme

Více

Aby se distributoři kvalifikovali na získání bonusu Lifestyle, musí dosáhnout postavení Sapphire nebo vyššího po dobu dvou po sobě jdoucích měsíců.

Aby se distributoři kvalifikovali na získání bonusu Lifestyle, musí dosáhnout postavení Sapphire nebo vyššího po dobu dvou po sobě jdoucích měsíců. Od roku 2008 nabízí společnost ORGANO svým distributorům něco, co není schopna nabídnout žádná jiná společnost: životní styl, který nemá nikde konkurenci. Životní styl OG to je svoboda, luxus a dosahování

Více

Pravidla marketingové soutěže Egyptské Velikonoce

Pravidla marketingové soutěže Egyptské Velikonoce Pravidla marketingové soutěže Egyptské Velikonoce Stručná pravidla 1. Každý, kdo na Lékárna.cz nakoupí v období od 15. do 21. dubna 2014 alespoň za 700 Kč a zaplatí svůj nákup platební kartou, okamžitou

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Základní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Základní ustanovení 1. Základní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Pravidla a podmínky reklamní kampaně

Pravidla a podmínky reklamní kampaně Pravidla a podmínky reklamní kampaně zvané Jarni Moto Cashback (Dále jen Pravidla a podmínky ) 1. Obecná ustanovení 1. Reklamní kampaň zvaná Jarni Moto Cashback (dále jen Kampaň ) je marketingová akce

Více

Městská část Praha 12 Písková ul. 830/25, Praha 4

Městská část Praha 12 Písková ul. 830/25, Praha 4 Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 101.01.09 Městská část Praha 12 Písková ul. 830/25, 143 12 Praha 4 vyhlašuje výběrové řízení na podporu projektů v sociální oblasti pro rok 2010 v souladu

Více

A - Dovolená v Malajsii Kvalifikační období 8 měsíců červenec 2010 únor 2011 Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Leden Únor SPLNĚNO NESPLNĚNO 1 poukaz = 1 500 GPV x 3 skupiny x 6 měsíců = celkem

Více

NOVÝ KOMPENZAČNÍ PLÁN

NOVÝ KOMPENZAČNÍ PLÁN NOVÝ KOMPENZAČNÍ PLÁN TIENS REGION EVROPA V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu platí anglická verze. TIENS si vyhrazuje všechna práva na 0změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu, pokud

Více

Speciální odměny

Speciální odměny Tiens Europe Region GmbH & Co. KG Bundesallee 184-185 - 10717 Berlin Speciální odměny 2016-2017 Kvalifikační období: 27. července 2016 26. července 2017 I. Pro nové distributory Určené pro: 1. Distributory

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Soutěž s British Airways. (dále jen soutěž ) je společnost Travel

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o lístky na MS IIHF v ledním hokeji 2015 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Horeca. Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

Pravidla soutěže. Pravidla soutěže Letní ibod kvíz, platná od 1. 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6

Pravidla soutěže. Pravidla soutěže Letní ibod kvíz, platná od 1. 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6 Pravidla soutěže platná od 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6 Popis soutěže Marketingová soutěž Letní ibod kvíz (dále jen Soutěž ) slouží k podpoře registrací a k marketingové propagaci Věrnostního

Více

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla )

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla ) Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost STUDENT AGENCY TRAVEL k.s., se sídlem

Více

Všeobecná pravidla věrnostního programu

Všeobecná pravidla věrnostního programu Všeobecná pravidla věrnostního programu Platná od 1. 1. 2016 Preambule Věrnostní program obchodního centra Central Kladno (dále jen Program ) je program pro zákazníky obchodního centra Central Kladno umístěného

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž Eurest Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Eurest. Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do

Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do 31.12. 2017. Soutěže Ježíšek v Haniel se může zúčastnit každý jednotlivec splňující podmínky uvedené v jejích pravidlech,

Více

Losování cen v rámci kampaně předváděcích jízd pro střední a východní Evropu a Skandinávii ( Losování ) Podmínky

Losování cen v rámci kampaně předváděcích jízd pro střední a východní Evropu a Skandinávii ( Losování ) Podmínky Losování cen v rámci kampaně předváděcích jízd pro střední a východní Evropu a Skandinávii ( Losování ) Podmínky Účast v Losování není podmíněna nákupem. Pořadatel: Harley-Davidson Europe Limited, Oxford

Více

Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže Zažij Londýn s Chinaski (dále jen soutěž ).

Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže Zažij Londýn s Chinaski (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Zažij Londýn s Chinaski Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže Zažij Londýn s Chinaski (dále jen soutěž ). 1. POŘADATEL A ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

Obsah

Obsah Obsah V tomto dokumentu naleznete všechny potřebné informace o možnostech a podmínkách čerpání příspěvků z Fondu DofE a o administrativních krocích, které jsou k získání příspěvku potřeba učinit. V případě

Více

MAXIMALIZUJTE SVOJI PŘÍLEŽITOST

MAXIMALIZUJTE SVOJI PŘÍLEŽITOST MAXIMALIZUJTE SVOJI PŘÍLEŽITOST S nu skin PŘIPRAVTE SE NA NADCHÁZEJÍCÍ ROK! Nu Skin je zde pro všechny. Prostřednictvím našich produktů a příležitosti. Chceme, abyste bez komplikací úspěšně budovali své

Více

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB Odborně způsobilá osoba verze 1.0 1 z 19 Obsah 1. Seznam zkratek...3 2. Přehled změn manuálu...3 3. Úvod...4 4. Popis Registru OZO...5 4.1.

Více

Pravidla soutěže. Pravidla soutěže Letní ibod kvíz, platná od do Strana 1 ze 6

Pravidla soutěže. Pravidla soutěže Letní ibod kvíz, platná od do Strana 1 ze 6 Pravidla soutěže platná od 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6 Popis soutěže Marketingová soutěž Letní ibod kvíz (dále jen Soutěž ) slouží k podpoře registrací a k marketingové propagaci Věrnostního

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Zimní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a. s.

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Zimní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a. s. Preambule: ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Zimní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a. s. Účelem níže uvedených ustanovení je úplná úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen Pravidla ) SOUTĚŽ

Více

AVION SHOPPING PARK OSTRAVA. PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE Havaj

AVION SHOPPING PARK OSTRAVA. PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE Havaj PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE Havaj Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel marketingové akce Havaj (dále jen akce ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla

Více

Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ).

Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ). Pravidla soutěže Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ). Tato soutěž není jakkoliv sponzorována, podporována nebo spravována společností Facebook, Inc. Nebo Facebook

Více

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o.

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. I. Úvodní ustanovení Cestovní kancelář Sunatur s.r.o. (dále jen "CK Sunatur") nabízí jak vlastní zájezdy, tj. zájezdy

Více

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o.

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. I. Úvodní ustanovení Cestovní kancelář Sunatur s.r.o. (dále jen "CK Sunatur") nabízí jak vlastní zájezdy, tj. zájezdy

Více

Pravidla komunikace LRR

Pravidla komunikace LRR Pravidla komunikace LRR Verze 20040801 V platnosti od 1.8.2004 0. OBSAH 1. Úvodní ustanovení 2. Subjekty 3. Registrace Doménového jména 4. Prodloužení registrace Doménového jména 5. Změna údajů subjektů

Více

MojeID: Pravidla motivačního programu pro poskytovatele služeb

MojeID: Pravidla motivačního programu pro poskytovatele služeb MojeID: Pravidla motivačního programu pro poskytovatele služeb V platnosti od 1. 3. 2015 1 Vyhlašovatel CZ.NIC, z. s. p. o. Milešovská 5, 130 00 Praha 3 IČ: 67985726 DIČ: CZ67985726 Zapsáno ve spolkovém

Více

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB Správce výrobce verze 1.0 1 z 24 Obsah 1. Seznam zkratek... 3 2. Přehled změn manuálu... 3 3. Úvod... 4 4. Popis Registru OZO... 5 4.1. Uživatelské

Více

Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1

Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Všeobecná pravidla níže uvedená ustanovují pravidla soutěže na internetových stránkách www.jcb-agro.cz (dále jen soutěž ). 2 Pořadatelem

Více

Práce s rezervacemi Expedia Collect

Práce s rezervacemi Expedia Collect Spolupráce se společností Expedia Práce s rezervacemi Expedia Collect Expedia Virtual Card Obsah Proces při rezervaci Expedia Collect 3 Expedia Virtual Card 4 Změny rezervace 6 Podpora 7 2 Proces při rezervaci

Více

Pobídka pro kupující Tchaj-wan 2015

Pobídka pro kupující Tchaj-wan 2015 Pobídka pro kupující Tchaj-wan 2015 1. Účel Ve snaze pomoci tchajwanským společnostem proniknout na zahraniční trhy, vytvořila státní agentura TAITRA ve spolupráci se zahraničními pobočkam tchajwanskéhoi

Více

NABÍDKA ÚČASTI ČESKÝCH FIREM NA PRESTIŽNÍM MEZINÁRODNÍM VELETRHU BIOFACH 2019

NABÍDKA ÚČASTI ČESKÝCH FIREM NA PRESTIŽNÍM MEZINÁRODNÍM VELETRHU BIOFACH 2019 NABÍDKA ÚČASTI ČESKÝCH FIREM NA PRESTIŽNÍM MEZINÁRODNÍM VELETRHU BIOFACH 2019 Ministr zemědělství zve české firmy, nabízející produkty či suroviny v biokvalitě, k účasti na společné expozici Ministerstva

Více

Pro účely těchto pravidel a podmínek: a) žadatelem o dotaci se rozumí poskytovatel sociálních služeb, registrovaný podle

Pro účely těchto pravidel a podmínek: a) žadatelem o dotaci se rozumí poskytovatel sociálních služeb, registrovaný podle Pravidla a podmínky pro poskytnutí dotace hlavního města Prahy v sociální oblasti pro rok 2010 prostřednictvím Městské části Praha 16 V. Program Podpora městských částí v sociální oblasti Městská část

Více

Pravidla soutěže Vstupenky na koncert U2 a dalších 80 cen

Pravidla soutěže Vstupenky na koncert U2 a dalších 80 cen Pravidla soutěže Vstupenky na koncert U2 a dalších 80 cen Pořadatelem soutěže je společnost Twisto payments a.s., která organizuje spotřebitelskou soutěž s názvem dovolená s Twistem, která proběhne od

Více

LOKOMOTIVA ročník 2010;2011

LOKOMOTIVA ročník 2010;2011 St 21. říj 2015 St 28. říj 2015 Čt 29. říj 2015 Pá 30. říj 2015 St 4. lis 2015 St 11. lis 2015 St 18. lis 2015 St 25. lis 2015 St 2. pro 2015 16:30-17:30 ročníky 2006 a mladší St 9. pro 2015 St 16. pro

Více

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky.

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž s Dinovkami Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Fotosoutěž s Dinovkami (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem Soutěže je

Více

Pravidla soutěže. Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte s Excellence 10x letenky pro 2 osoby po celé Evropě

Pravidla soutěže. Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte s Excellence 10x letenky pro 2 osoby po celé Evropě Pravidla soutěže Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte s Excellence 10x letenky pro 2 osoby po celé Evropě Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhrajte

Více

PODMÍNKY CERTIFIKACE A RECERTIFIKACE. První certifikace na základě spokojenosti zákazníků v ČR

PODMÍNKY CERTIFIKACE A RECERTIFIKACE. První certifikace na základě spokojenosti zákazníků v ČR PODMÍNKY CERTIFIKACE A RECERTIFIKACE První certifikace na základě spokojenosti zákazníků v ČR Aktualizováno: 1-07-2011 I. Všeobecné informace 1, Tato pravidla stanoví všeobecné zásady zařazení organizací

Více

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem.

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem. Všeobecné podmínky Klubu Zone For Power Provozovatelem Klubu Zone For Power je společnost Zone For Power, s.r.o., IČ: 24223123, se sídlem Praha 1, Lublaňská 1916/17, PSČ 120 00, Praha 2, zapsaná v obchodním

Více

Pravidla soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Pravidla")

Pravidla soutěže Galerie zbloudilých vánočních dárků (dále jen Pravidla) Pravidla soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Pravidla") Tato pravidla upravují podmínky spotřebitelské Soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Soutěž"), která probíhá

Více

(1) Společnost s ročním obratem alespoň 1 miliardy USD nebo objemem zakázek ve výši alespoň 100 milionů USD.

(1) Společnost s ročním obratem alespoň 1 miliardy USD nebo objemem zakázek ve výši alespoň 100 milionů USD. Pobídka pro kupující Tchaj-wan 2015 Datum: 11. Května 2015 1. Účel Ve snaze pomoci tchajwanským společnostem proniknout na zahraniční trhy, vytvořila státní agentura TAITRA ve spolupráci se zahraničními

Více

Podmínky pro poskytnutí dotace (grantu) z rozpočtu Městské části Praha 8 na dlouhodobě organizovanou sportovní výchovu mládeže

Podmínky pro poskytnutí dotace (grantu) z rozpočtu Městské části Praha 8 na dlouhodobě organizovanou sportovní výchovu mládeže Příloha usnesení č. Usn RMC 0080/2018 Rady Městské části Praha 8 ze dne 7. března 2018 Podmínky pro poskytnutí dotace (grantu) z rozpočtu Městské části Praha 8 na dlouhodobě organizovanou sportovní výchovu

Více

Visa je partner olympijských her London 2012 a jediný sponzor této soutěže a poskytovatel všech výher s tématem olympijských her.

Visa je partner olympijských her London 2012 a jediný sponzor této soutěže a poskytovatel všech výher s tématem olympijských her. Pravidla soutěže Soutěž Visa Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěž Visa (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Pravidla komunikace registrátora Web4u s.r.o.

Pravidla komunikace registrátora Web4u s.r.o. Pravidla komunikace registrátora Web4u s.r.o. V platnosti od 24.10.2003 OBSAH 1. Úvodní ustanovení 2. Subjekty 3. Registrace Doménového jména 4. Prodloužení registrace Doménového jména 5. Změna údajů subjektů

Více

Pravidla pro reprezentaci mládeže pro závody EYC, ME mládeže a MS mládeže v roce 2012

Pravidla pro reprezentaci mládeže pro závody EYC, ME mládeže a MS mládeže v roce 2012 Pravidla pro reprezentaci mládeže pro závody EYC, ME mládeže a MS mládeže v roce 2012 Způsob hrazení nákladů na jednotlivých závodech EPJ a MSJ pro rok 2012 ČHS hradí veškeré poplatky pro IFSC umožňující

Více

ING Konto pravidla soutěže verze platná od

ING Konto pravidla soutěže verze platná od ING Konto pravidla soutěže verze platná od 19.8. 2016 I. Organizátor soutěže 1. Organizátorem soutěže je: Media Park s.r.o. IČ: 27376371 zastoupená Lukášem Nádvorníkem, jednatelem zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Vyhlášení a podmínky pro poskytnutí dotace městskou částí Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2010

Vyhlášení a podmínky pro poskytnutí dotace městskou částí Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2010 Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 109.21.10 Vyhlášení a podmínky pro poskytnutí dotace městskou částí Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2010 v rámci V. programu Podpora MČ v sociální oblasti

Více

Pravidla soutěže Air France

Pravidla soutěže Air France Pravidla soutěže Air France I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Air France (dále jen soutěž ) probíhá na profilu Hitrádia City 93,7 FM na sociální síti Facebook v období od 11.12.2018 do 20.12.2018. 2. Organizátorem

Více

CENA ATLAS COPCO SERVICES CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI

CENA ATLAS COPCO SERVICES CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI Atlas Copco Services v Brně zajišťuje komplexní finanční služby a zákaznický servis pro společnosti v rámci celého Atlas Copca. Tato skupina

Více

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost ECE Projektmanagement s.r.o., se

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Letní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a.s.

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Letní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a.s. ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Letní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a.s. Preambule: Účelem níže uvedených ustanovení je úplná úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen Pravidla ) SOUTĚŽ

Více

Obchodní podmínky. Delta School Prague

Obchodní podmínky. Delta School Prague Obchodní podmínky Delta School Prague I. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky vydané na základě 273 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník a 53a zákona č. 40/1964, Občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud. Článek I. Úvodní ustanovení

Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud. Článek I. Úvodní ustanovení Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud Článek I. Úvodní ustanovení Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též "VOP") společnosti DIVA Center s.r.o., se sídlem Na Křivce 1093/58, Michle,

Více

PŘÍSTUP DO PORTÁLU NAMĚŘENÝCH DAT DALŠÍM OSOBÁM

PŘÍSTUP DO PORTÁLU NAMĚŘENÝCH DAT DALŠÍM OSOBÁM PŘÍSTUP DO PORTÁLU NAMĚŘENÝCH DAT DALŠÍM OSOBÁM Tento typ přístupu slouží výhradně k poskytnutí přístupu k naměřeným datům např. externímu energetikovi nebo obchodníkovi. Takový uživatel nemá přístup na

Více

Všeobecné smluvní (obchodní) podmínky FREE LITOVEL BOBR CUP

Všeobecné smluvní (obchodní) podmínky FREE LITOVEL BOBR CUP Všeobecné smluvní (obchodní) podmínky FREE LITOVEL BOBR CUP www.bobr-cup.cz Tyto podmínky se vztahují na sportovní akci, závod FREE LITOVEL BOBR CUP (dále jen BOBR CUP ), konaný dne 5.10. 2019 a jeho případné

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 Účelem tohoto dokumentu je výhradní úprava pravidel spotřebitelské soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 ve vztahu ke spotřebitelům. Tato pravidla

Více

Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu, která se bude konat dne 9. února 2009

Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu, která se bude konat dne 9. února 2009 Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu, která se bude konat dne 9. února 2009 Zentiva N.V. 7. ledna 2009 Zentiva N.V. Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu Vážení akcionáři, představenstvo společnosti Zentiva

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY

PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY Pravidla soutěže o nejkrásnější svatební fotku pořádané na facebookové a webové stránce Zámku Svijany a souhlas se zpracováním osobních údajů.

Více

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře!

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře! Úplná pravidla marketingové soutěže Topte levně, bavte se chytře! Účelem tohoto dokumentu je stanovit úplná a jasná pravidla soutěže (dále jen pravidla ) Topte levně, bavte se chytře (dále jen soutěž ).

Více

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin.

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin. Pravidla soutěže I. Název soutěže Soutěžte s Májkou o 1000 lahví vína (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost Hamé s.r.o. se sídlem Kunovice,

Více

Rue du Trône, 60 1050 Brussels (Belgium) www.bohemiaeuplanners.eu www.facebook.com/bohemiaeuplanners

Rue du Trône, 60 1050 Brussels (Belgium) www.bohemiaeuplanners.eu www.facebook.com/bohemiaeuplanners Staň se Instruktorem pro projekty z komunitárních programů EU ve svém regionu! Proč je dobré znát Brusel? Hlavním cílem tohoto projektu je vyškolení 13-ti instruktorů, kteří díky projektu získají schopnost

Více

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin.

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin. Pravidla soutěže I. Název soutěže S Hamé za zážitky - Coop (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost Hamé s.r.o. se sídlem Kunovice, Na Drahách

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Cooltabor, z. s. tel.: 776 263 019, tel.: 775 649 056 Skalice 111, 671 71 email: info@cooltabor.cz web: www.cooltabor.cz

Více

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI INNOGY GAS STORAGE, S.R.O. PRO ROČNÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PLYNU

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI INNOGY GAS STORAGE, S.R.O. PRO ROČNÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PLYNU PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI INNOGY GAS STORAGE, S.R.O. PRO ROČNÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PLYNU TERMÍN KONÁNÍ AUKCE: 11. července 2019 NABÍZENÁ KAPACITA: 1 000 000 MWh SKLADOVACÍ OBDOBÍ: 1. dubna

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

ORGANIZAČNÍ POKYNY Plachtařské regionální závody Glide Challenge Cup GSS-KSS Prievidza 2015 ve dnech 30.04-09.05.2015 ve třídě KLUB A

ORGANIZAČNÍ POKYNY Plachtařské regionální závody Glide Challenge Cup GSS-KSS Prievidza 2015 ve dnech 30.04-09.05.2015 ve třídě KLUB A ORGANIZAČNÍ POKYNY Plachtařské regionální závody Glide Challenge Cup GSS-KSS Prievidza 2015 ve dnech 30.04-09.05.2015 ve třídě KLUB A Górska Szkoła Szybowcowa AP "Żar" Adama Dziurzyńskiego a Karkonoskie

Více

VŠEOBECNÉ A OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ A OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné a obchodní podmínky a reklamační řád upravující poskytování služby prodeje vstupenek na kulturní a jiné akce společnosti Divadla Kladno s.r.o. (Městské divadlo Kladno a Divadlo Lampion) VŠEOBECNÉ

Více

ZADAVACÍ DOKUMENTACE

ZADAVACÍ DOKUMENTACE ZADAVACÍ DOKUMENTACE Základní škola Děčín II, Kamenická 1145, p.o. jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost výzvu pro předložení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zakázku na služby Název zakázky: ZAHRANIČNÍ JAZYKOVĚ-VZDĚLÁVACÍ POBYT PRO ŽÁKY Zadavatel: Základní škola Přerov, Želatovská 8, Želatovská 8, 750 02 Přerov ČERVEN 2015 Strana 1

Více

Pravidla poskytování pomoci projektu Patron dětí

Pravidla poskytování pomoci projektu Patron dětí Pravidla poskytování pomoci projektu Patron dětí 1. Definice používaných pojmů NADACE SIRIUS je nadace, jejímž posláním je všestranně přispívat ke zlepšování kvality života dětí. Sídlo Nadace Sirius Všehrdova

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky.

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE O2 ELH 2007/2008 1/Organizátor Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár ve fourcrossu 2009 (ČP-4X), osmý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže o designový nůž Sambonet (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazněupravuje pravidla uvedené soutěže. K účasti

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: Marionnaud Parfumeries DIVA CENTER

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ

OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ Společnost ORCA ESTATE a.s., Vyšehradská 420/19, 128 00 Praha 2 Nové Město, IČ: 039 27 431 (dále provozovatel ) je provozovatelem internetových

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ Kč

PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ Kč PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ 10.000 Kč 1. Pořadatel soutěže Společnost TONDACH Česká republika, s.r.o., se sídlem Bělotínská 722, 753 18 Hranice, IČ: 25828584, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o.

Více

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru.

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru. Pravidla soutěže Kdopak to mluví? I. Obecná ustanovení II. 1. Soutěž Kdopak to mluví? (dále jen soutěž ) probíhá v rozhlasovém vysílání radia City 93,7 FM v termínu od 09. 10. 2015 do 31. 12. 2015 nebo

Více

nejlepší ceny záruka Obecné podmínky a ustanovení

nejlepší ceny záruka Obecné podmínky a ustanovení Provádějte své hotelové rezervace bez napětí a s jistotou, že jste nakoupili výhodně. Díky naší garanci nejlepší ceny ušetříte při přímé rezervaci požadovaného Vienna International Hotelu kromě času také

Více

Dotační program města Česká Lípa pro oblast sociální v roce Článek 1 Důvod a účel podpory

Dotační program města Česká Lípa pro oblast sociální v roce Článek 1 Důvod a účel podpory 1/7 Město vyhlašuje dotační program. Článek 1 Důvod a účel podpory 1. Důvodem poskytnutí dotace je finanční podpora žadatele na účely spojené s činností v oblasti sociální, na účely související s činností

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže VYHRAJTE BAZÉN TAMPA o nadzemní bazény Marimex Tampa 3,05m x 0,76 m s kartušovou filtrací (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku (dále jen soutěž

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE SÁZKA NA ZÁŽITKY pro fotbalové fanoušky

PRAVIDLA SOUTĚŽE SÁZKA NA ZÁŽITKY pro fotbalové fanoušky PRAVIDLA SOUTĚŽE SÁZKA NA ZÁŽITKY pro fotbalové fanoušky Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže Sázka na zážitky (dále soutěž ) a informace o zpracování osobních údajů.

Více

Dražební manuál Nedobrovolná a dobrovolná dražba dle zákona č.26/2000sb., o veřejných dražbách

Dražební manuál Nedobrovolná a dobrovolná dražba dle zákona č.26/2000sb., o veřejných dražbách Dražební manuál Nedobrovolná a dobrovolná dražba dle zákona č.26/2000sb., o veřejných dražbách Prostudujte menu Jak dražit a Všeobecné podmínky Zaregistrujte se, rozlišujte fyzickou a právnickou osobu,

Více

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Vzorky zdarma 2017 (dále jen soutěž ).

Více

Smlouva o poskytování asistenčních služeb

Smlouva o poskytování asistenčních služeb Smlouva o poskytování asistenčních služeb podle ustanovení 51 zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen smlouva ), se níže uvedeného dne uzavírá mezi těmito smluvními stranami: DIXO

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

Pravidla výherního losování JEEP No Filter Tour

Pravidla výherního losování JEEP No Filter Tour Pravidla výherního losování JEEP No Filter Tour Společnost FIAT CHRYSLER AUTOMOBILES ČR s.r.o., IČ 40613275, se sídlem Praha 4, BB centrum - budova G, Michelská 1552/58, Michle, 141 00, zapsaná v obchodním

Více

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem Užijte si léto s Hamánkem. Pravidla soutěže jsou

Více

Článek 1 Důvod a účel podpory

Článek 1 Důvod a účel podpory 1/5 Město vyhlašuje dotační program na rok 2017 - na účel stanovený zvláštním právním předpisem tj. na 108/2006 Sb. Správcem dotačního programu je odbor sociálních věcí a zdravotnictví. Článek 1 Důvod

Více

Tato obecně závazná pravidla soutěže Česká Miss pro ročník 2018 (dále jen Pravidla ) se řídí právními předpisy České republiky.

Tato obecně závazná pravidla soutěže Česká Miss pro ročník 2018 (dále jen Pravidla ) se řídí právními předpisy České republiky. Pravidla soutěže Česká Miss 2018 I. Preambule Soutěž Česká Miss (dále jen Soutěž ) je soutěží krásy těla i ducha, pořádaná jako národní kolo světových soutěží MISS UNIVERSE, MISS EARTH a MISS SUPRANATIONAL

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE KUP HALLS A VYHRAJ!

PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE KUP HALLS A VYHRAJ! PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE KUP HALLS A VYHRAJ! 1. SUBJEKT POVĚŘENÝ ORGANIZACÍ SOUTĚŽE: Reklamní agentura FRED NURKS PROMOTION, spol. s r.o., České Budějovice, Biskupská 131/5, PSČ 370 01, IČO: 25174266,

Více

PRAVIDLA VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU BayProfit společnosti Bayer s.r.o.

PRAVIDLA VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU BayProfit společnosti Bayer s.r.o. PRAVIDLA VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU BayProfit společnosti Bayer s.r.o. Níže uvedený věrnostní program BayProfit splňuje všechny právní náležitosti soutěže, která nepodléhá zákonu č. 202/1990 Sb. o loteriích

Více