Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1. Dodatečné vrtné práce. v otevřeném řízení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1. Dodatečné vrtné práce. v otevřeném řízení"

Transkript

1 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne k nadlimitní veřejné zakázce na stavební práce Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ ) v otevřeném řízení v rámci projektu Rebilance zásob podzemních vod (id. číslo projektu , dále též jen Projekt ) spolufinancovaného z Operačního programu Životní prostředí (dále též jen OPŽP ) zadavatelem: ČESKÁ GEOLOGICKÁ SLUŽBA, příspěvková organizace Klárov 131/3, Praha 1, IČ Osobou oprávněnou jednat za zadavatele je Mgr. Zdeněk Venera, Ph. D., ředitel. Tyto dodatečné informace jsou uveřejněny v souladu s 49 ZVZ, jsou zasílány všem dodavatelům, kteří požádali o zadávací dokumentaci nebo kterým byla zadávací dokumentace poskytnuta, a současně jsou uveřejněny stejným způsobem, jako byla uveřejněna zadávací dokumentace. Strana 1 (celkem 5)

2 Dotaz č. 1: V geologické a technické části projektu (součást ZD) zadavatel uvádí, že vrty pro karotáž musí být napuštěny vodou. Z pohledu zhotovitele nelze zaručit konstantní hladinu v úrovni terénu, resp. v případě ztráty by bylo nutno vodu po celou dobu měření doplňovat, přičemž jímavost některých vrtů může být až v řádu jednotek l/s. Žádáme zadavatele o sdělení, zda je nutné, aby byly vrty po celou dobu karotážního měření napuštěny vodou? Odpověď č. 1: Po dobu měření karotážního měření se požaduje naplnění vrtů takovým výplachovým mediem, které zaručuje provedení bezpečného měření v celé odvrtané délce vrtu a následně jeho řádnou likvidaci v celé délce. S ohledem na geologickou situaci vrtu není nutno pro potřeby zadavatele v průběhu měření do vrtu dolévat výplachové medium, počítá se s přirozenými ustálenými hladinami s ohledem na zastižené poměry na daném vrtu. Dotaz č. 2: V geologické a technické části projektu (součást ZD) zadavatel dále uvádí, že vrty budou pro provedení karotážního měření předem odpaženy. Jak bude zadavatel postupovat, v případě, jestliže se vrt po odpažení, vlivem nestabilních stěn, zhroutí? Jde garance stability stav vrtu na vrub zhotovitele? Odpověď č. 2: V geologické a technické části projektu není ze strany zadavatele uveden požadavek na odpažení vrtu před karotážním měření. Pro jednoznačné ujasnění postupu uvádíme: a) mimo řídící kolony budou vrty v celé délce před pažením karotovány v projektovaném rozsahu; b) kde bude nutné pažit vrt v jeho průběhu, bude před tímto pažením provedeno karotážní měření v projektovaném rozsahu; c) karotážní měření bude provedeno dle projektu také po dosažení konečné hloubky vrtu; d) má-li zhotovitel v dotazu na mysli případ, kdy použije technologii wire-line, která v některých případech neumožňuje použití výplachů s vlastnostmi zaručujícími stabilitu stěn vrtu vlivem nesoudržných stěn vrtu, je možné použít například tento postup: 1. Po ukončení vrtu geologickým dozorem a po vytěžení vnitřní jádrovky na laně upravit (vyměnit) stávající výplach na parametry, které zaručí stabilitu stěn vrtu po vytěžení vrtné kolony wire-line (tento postup je nutný i pro provedení následné likvidace vrtu v celé jeho délce). Strana 2 (celkem 5)

3 2. Proplach tímto výplachem za rotace a pozdvihování vrtné kolony. 3. V případě rizika zhroucení stěny vrtu bude provedeno karotážní měření radionuklidových metod při zapuštěné vrtné koloně wire-line. Na pokyn karotáže bude vytěžena vrtná kolona wire-line pro dokončení ostatních metod a zbývající karotážní měření budou provedeny dle aktuálního stavu stability vrtu. Část dotazu na garanci stability stěn vrtu považujeme za irelevantní, neb postup pro zajištění případných nestabilních stěn vrtu určuje projektant a závodní zhotovitele, jak uvádí zadávací dokumentace veřejné zakázky. Dotaz č. 3: V geologické a technické části projektu (součást ZD) zadavatel uvádí, že na některých vrtech bude provedena dvojí karotáž a s tím související následná přibírka vrtu a pažení ocelovou kolonou pažnic. Žádáme zadavatele o sdělení, zda je přípustné, aby uchazeč do nabídky předložil aktualizovanou technickou část projektu vrtu, která bude respektovat jeho technické možnosti při zachování proveditelnosti vrtu, tj. např. bude zapažena jiná metráž, než je uvedeno v technické části projektu v ZD a bude naplánováno jedno karotážní měření na konci vrtných prací? Odpověď č. 3: a) Jedná se o geologicko-průzkumné práce (vrty jsou projektovány do míst, kde je třeba stávající informace zpřesnit) u nichž je v zadávací dokumentaci geologická část projektů průzkumných vrtů zpracována na úrovni kvalifikovaných předpokladů. V průběhu prací jsou obvyklé odchylky od těchto předpokladů. Návazné technické části projektů průzkumných prací toto akceptují a jsou zpracovány na stranu bezpečnosti. b) V souladu se zadávací dokumentací je přípustné, aby uchazeč do nabídky předložil aktualizovanou technickou část projektu vrtu, která bude respektovat jeho technické možnosti při zachování proveditelnosti vrtu, tj. např. bude zapažena jiná metráž, než je uvedeno v technické části projektu v ZD. Musí být přitom splněny ostatní požadavky v zadávací dokumentaci a legislativy pro projektování a provádění vrtů, včetně zaručení splnění cíle prací. c) V souladu se zadávací dokumentací je možné naplánovat pouze jedno karotážní měření na konci vrtných prací. V případě nutnosti karotování vrtu na etapy, o nichž rozhodne geologický dozor vrtu, budou náklady na tuto karotáž řešeny formou víceprací karotážních měření. Pro snazší orientaci v problematice uvádíme výňatky ze ZD z přílohy č. 3 Projektová dokumentace - Dodatečné vrtné práce: Strana 3 (celkem 5)

4 1. V kapitole 3. Rozsah průzkumných vrtných prací 2015 se uvádí: Rozsah průzkumných vrtných prací je tvořen následujícími kroky dle schváleného projektu Rebilance zásob podzemních vod 1. Precizace zvoleného technologického postupu hloubení průzkumných vrtů osobou s odbornou způsobilostí, včetně návrhu monitoringu okolních hydrogeologických objektů během jeho hloubení, dle dispozic vyplývajících pro projektování geologických prací ve smyslu zákona č. 62/1988 Sb., o geologických pracích a vyhlášky ČBÚ č. 239/1998 Sb., ve znění pozdějších předpisů, přílohy č. 3.2; Geologická část projektu v příloze č. 3.2 je neměnná. S ohledem na strojní a technologické vybavení vrtných firem je předpokládána precizace zvoleného technologického postupu hloubení průzkumných vrtů. 2. V kapitole 4. Projektová dokumentace se uvádí: Vyhloubení, testování a vystrojení nových průzkumných jádrových geologických a hydrogeologických vrtů je plánováno do 10 lokalit, kde chybí aktuální geologické a hydrogeologické informace. Nezbytnost vrtného průzkumu vyplynula z výsledků geofyzikálních měření a probíhajících geologických průzkumných prací. Deset průzkumných vrtů zpřesní potřebné informace o geologické stavbě území, jeho hydrogeologických parametrech a chemickém složení podzemních vod ve vybraných HGR. Výsledky průzkumných vrtných prací pomohou při verifikaci geologické stavby HGR 2212, 2220, 4232, 4270, 4420, 4650, 4720, 2242 a verifikaci koncepčního modelu v HGR Pro každý průzkumný vrt je vypracována projektová dokumentace, která uvádí základní parametry potřebné pro ocenění vrtných prací a stanovení nabídkové ceny. Technická část projektu průzkumného vrtu obsahuje jeden technologický postup, ale protože lze stejného výsledku dosáhnout různými technologickými postupy je v rámci veřejné soutěže možné zvolit jiný technologický postup, za předpokladu dodržení geologické části projektů průzkumných vrtů včetně cílových parametrů průzkumných vrtů uvedených v příloze č. 3 ZD Projektová dokumentace. Po ukončení soutěže výherce provede precizaci jím vybraného technologického postupu hloubení průzkumných vrtů v souladu s vyhláškou č. 239/1998 Sb., ve znění pozdějších předpisů, dle přílohy č. 1 Náležitosti projektu vrtu, bodu 2. Technická část projektu vrtu vždy určuje. Dodavatel provede precizaci zvolených technologických postupů hloubení průzkumných vrtů (ve smyslu přílohy č. 3 ZD a příloha 3.2. ZD) při dodržení geologické části projektu a požadovaných parametrů průzkumných vrtů. Precizované technologické postupy odsouhlasí zadavatel, technický a geologický dozoru pro vrtné práce a to před zahájením prací. Za takto zkontrolovanou či dodavatelem upravenou projektovou dokumentaci si dodavatel jako odborná firma ručí a přebírá plnou zodpovědnost, včetně odpovědnosti svého báňského projektanta, za případné chyby či opomenutí v takto odsouhlasené projektové dokumentaci. Případné vícepráce z důvodu chyby v projektové dokumentaci nebudou zadavatelem akceptovány. Strana 4 (celkem 5)

5 Dotaz č. 4: Bezjádrové hydrogeologické vrty: Domníváme se, že následující vrty, zadávané již v rámci veřejné zakázky Rebilance zásob podzemních vod vrtné práce v Oblasti 1, jsou pravděpodobně duplicitní. Jedná se o vrty 2242_4 Moravské Knínice a 2242_5 Lomnička u Tišnova (lokalizace, otevřený kolektor, parcelní číslo) a vrty 2242_1 Kuřim a 2242_3 Štěpánovice. Žádáme zadavatele o informaci, pokud jsou tyto vrty duplicitní, zda se budou realizovat? A pokud se vrty nebudou realizovat, bude to mít vliv na předpokládanou hodnotu veřejné zakázky? Odpověď č. 4: Vrty 2242_1 Kuřim a 2242_3 Štěpánovice nejsou duplicitní a budou realizovány. Dotaz č. 5: Ve výkazu výměr v položce 11 (přibírka vrtu) zadavatel uvádí při počtu jednotek 1 jako jednotku bm (u vrtů 2212_C a 2220_C), přičemž u ostatních vrtů uvádí jako jednotku vrt. Domníváme se, že správně by měla jako jednotka být uveden vrt. Žádáme zadavatele o sdělení, zda u vrtů 2212_C a 2220_C má být ve sloupci jednotka v ř. 11 uvedeno vrt? Odpověď č. 5: Ano, jedná se o technický omyl v zadávací dokumentaci. Správně má být pro položku č. 11 uvedeno jako jednotka vrt. Informace č. 1: Zadavatel na základě výše uvedeného mění lhůtu pro podání nabídek a termín otevírání obálek. Lhůta pro podání nabídek: dne do 10:00 hodin. Otevírání obálek s nabídkami: dne v 10:00 hodin. Informace č. 2: Dodatečné informace k zadávacím podmímkám č. 1 uveřejňujeme na profil zadavatele. Na Věstník veřejných zakázek odesíláme opravný formulář Oznámení o zakázce. Strana 5 (celkem 5)

VÝZVA K PODÁNÍ VEŘEJNÉ NABÍDKY. Zastoupený: Miroslava Bártů, starostka obce IČ: Ve Suché dne Název zakázky:

VÝZVA K PODÁNÍ VEŘEJNÉ NABÍDKY. Zastoupený: Miroslava Bártů, starostka obce IČ: Ve Suché dne Název zakázky: Zadavatel: Se sídlem: Obec Suchá Suchá 1, 588 33 Suchá Zastoupený: Miroslava Bártů, starostka obce IČ: 00373923 Ve Suché dne 7.2. 2012 Název zakázky: Předmět zakázky: Suchá - Beranovec vodní zdroj" stavební

Více

Předběžné výsledky technických prací, realizovaných v rámci projektu v Olomouckém kraji

Předběžné výsledky technických prací, realizovaných v rámci projektu v Olomouckém kraji Předběžné výsledky technických prací, realizovaných v rámci projektu v Olomouckém kraji Jiří Michna hydogeologie, GEOtest, a.s. Součástí projektu Rebilance zásob podzemních vod byly v rámci aktivity 4

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK PAČEJOV VRT S-3 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁVAZNÝCH POKYNŮ PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY V OPŽP A DLE ZÁVAZNÝCH POSTUPŮ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH ZE ZDROJŮ EU,

Více

MĚSTO RALSKO NÁHLOV OVĚŘOVACÍ VRT PODKLAD PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

MĚSTO RALSKO NÁHLOV OVĚŘOVACÍ VRT PODKLAD PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ MĚSTO RALSKO NÁHLOV OVĚŘOVACÍ VRT PODKLAD PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ÚNOR 2015 1. Technický projekt hydrogeologického opěrného a ověřovacího vrtu pro vrtanou studnu PIC 1 Náhlov Po odvrtání ověřovacího vrtu bude

Více

Oznámení výběrového řízení

Oznámení výběrového řízení Oznámení výběrového řízení Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací podmínky ) v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, a zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném

Více

Zadavatel: Název zakázky:

Zadavatel: Název zakázky: Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) Zadavatel: Název zadavatele: Odborný léčebný ústav Jevíčko Sídlo zadavatele: 56943 Jevíčko, TRN-Léčebna 508 IČ: 00193976 Osoba oprávněná jednat:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice Datum vyhlášení zakázky: 8.1.2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Dle zákona č. 134/2016 sb., o veřejných zakázkách (dále jen "ZVZ") dále jen "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE" k zakázce malého rozsahu Název zakázky: "Dodávka osiva kukuřice" Identifikační údaje

Více

VÝSLEDKY GEOLOGICKÝCH A VRTNÝCH PRACÍ. Stanislav Čech

VÝSLEDKY GEOLOGICKÝCH A VRTNÝCH PRACÍ. Stanislav Čech VÝSLEDKY GEOLOGICKÝCH A VRTNÝCH PRACÍ Stanislav Čech ČESKÁ KŘÍDOVÁ PÁNEV ČKP je jednou z největších sedimentárních pánví českého masivu a zároveň jedním z nejvýznamnějších rezervoárů podzemních vod v ČR

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

Oznámení uzavřené výzvy - Výzva k podání nabídek

Oznámení uzavřené výzvy - Výzva k podání nabídek Oznámení uzavřené výzvy - Výzva k podání nabídek na zakázku malé hodnoty na stavební práce zadávanou podle Zadávání veřejných zakázek v OPŽP 2014 2020 mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4 pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem OPLÁŠTĚNÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem OPLÁŠTĚNÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem OPLÁŠTĚNÍ Veřejná zakázka je součástí realizace projektu spolufinancovaného z Programu rozvoje venkova na období 2014-2020 Zakázka zadávaná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh řízení: Zvýšení kvality

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zateplení ZŠ Chvalšiny dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky zadávané zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) na podlimitní

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Dodatečné informace č. 1 Název veřejné zakázky: ČOV Týnec nad Sázavou, dostavba dosazovací nádrže II Identifikační údaje

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 Název veřejné zakázky: Řídící se zákonem: OPRAVA DOMU č. p. 60 - NEČTINY O veřejných zakázkách č. 137/2006 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Druh veřejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu Hydrogeologický průzkumný vrt - Ochoz u Tišnova 1. Identifikační údaje zadavatele: Název: Obec Ochoz u Tišnova Sídlo: Ochoz

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 6 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 6 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 6 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Vysvětlení zadávací dokumentace č. 5 Město Kutná Hora Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora tímto poskytuje VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ust. 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

Seminář pro žadatele k IROP. Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele k IROP. Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele k IROP Zadávání a kontrola veřejných zakázek 25.4.2017 Zadávání veřejných zakázek - předpisy Pravidla zadávání veřejných zakázek jsou stanovena v: 1) Zákon č. 134/2016 Sb. o zadávání

Více

Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám III.

Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám III. MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Mgr. Monika Zbořilová ředitelka odboru 45 Letenská 15 118 10 Praha 1 Telefon: 257 041 111 Fax: 257 042 788 ID datové

Více

Ing. Jan Panuška, Subterra a.s.

Ing. Jan Panuška, Subterra a.s. Stavba č. 9567 Radlická radiála JZM Smíchov (podrobný inženýrsko-geologický průzkum) REALIZACE RAŽENÉ PRŮZKUMNÉ ŠTOLY Z POHLEDU ZHOTOVITELE Ing. Jan Panuška, Subterra a.s. Stavba č. 9567 Radlická radiála

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: 3. Etapa Protipovodňová zeď Domov Svojšice č.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Zateplení budovy požární stanice v Duchcově č. 21/2014VŘ Nejedná se o zadávací řízení dle zákona

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2, 3, 4, 5 k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Dodávka rukavic

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2, 3, 4, 5 k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Dodávka rukavic Uveřejněno na profilu zadavatele: 15. 11. 2018 Adresa profilu zadavatele: https://ezak.jihnem.cz/profile_display_201.html VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2, 3, 4, 5 k veřejné zakázce zadávané podle zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE ZADAVATEL: v zastoupení: Šebkovice Šebkovice 159, 675 45 Šebkovice zastoupená starostou Josefem Holčapkem IČO: 00290556 INVESTING Třebíč, s.r.o. M. Majerové

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Výkon technického dozoru investora (TDI) v rámci přípravy a realizace akce MěÚ částečná rekonstrukce objektu 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY město Studénka

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

1. Identifikační údaje zadavatele:

1. Identifikační údaje zadavatele: 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel, Městská část Praha 17, Žalanského 291/12b, Praha 6 Řepy, zadává v souladu s ustanovením 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně ZŠ VELEŠÍN Družstevní č.p. 340 PSČ 382 32 tel. fax: 00420380331314 v y p i s u j e VÝZVU k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně Zakázka je veřejnou zakázkou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zateplení fasády, Turpišova

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby,,rekonstrukce sokolovny Horažďovice město Horažďovice Mírové náměstí

Více

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav -------------------------------------------------------------------------------------------------

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Věc: zateplení zdravotního střediska Močovice Datum: 7.5.2014

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Projektová dokumentace - oprava barokního opevnění Prahy

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Projektová dokumentace - oprava barokního opevnění Prahy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (zadávací dokumentace) na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Projektová

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Stavební práce budovy Agrodům Vyškov Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 518574 Ing.

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ. Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí oddělení 4501

MINISTERSTVO FINANCÍ. Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí oddělení 4501 MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí oddělení 4501 Letenská 15 118 10 Praha 1 Telefon: 257 041 111 Fax: 257 042 788 ID datové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku na stavební práce pod názvem Stavební úpravy domova se zvláštním režimem Jedná se o zadávací řízení

Více

ZAJEČÍ - prameniště. projekt hloubkového odvodnění

ZAJEČÍ - prameniště. projekt hloubkového odvodnění ZAJEČÍ - prameniště projekt hloubkového odvodnění Brno, září 2013 2 Obsah 1. Úvod... 4 2. Hydrogeologické podmínky pro realizaci hloubkového odvodnění... 4 3. Návrh technického řešení hloubkového odvodnění...

Více

Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín

Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a provedení související inženýrské činnosti stavby Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín město Horažďovice

Více

Geotechnický průzkum hlavní úkoly

Geotechnický průzkum hlavní úkoly Geotechnický průzkum hlavní úkoly * optimální vedení trasy z hlediska inženýrskogeologických poměrů * stávající stabilitu území, resp. změny stabilitních poměrů v souvislosti s výstavbou * polohu, velikost

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. VIII

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. VIII DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. VIII ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 16521 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Josef Vojáček, kvestor IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce na stavební práce: KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Zpracováno dne : 25.3.2015.. Ladislav Novák, technik investiční výstavby 1. Dotaz

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4. Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo:

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4. Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo: DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 Zadavatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo: Hroznová 17, 603 00 Brno Zastoupený: Ing. Janem Ševčíkem, ředitelem KPÚ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE 6.8.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

Č.j. :PPR /ČJ Praha Počet listů: 4

Č.j. :PPR /ČJ Praha Počet listů: 4 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.j. :PPR-32102-69/ČJ-2013-990640 Praha 4.7. 2014 Počet listů: 4 Dle seznamu dodavatelů, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci Dodatečné informace

Více

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 1. Technologie úpravy vody pro obec Bohdaneč

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 1. Technologie úpravy vody pro obec Bohdaneč Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 1 ze dne 29.06.2015 pro zadávací řízení na stavební práce Technologie úpravy vody pro obec Bohdaneč Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku na stavební práce Projekt " REVITALIZACE CENTRA VIZOVIC " Zadavatel: Město Vizovice, Masarykovo náměstí 1007, Vizovice 763 12 Strana 1 (celkem 6) 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1: Ve výkazu výměr i technické zprávě je jen uvedeno PP potrubí DN a SN8.

Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1: Ve výkazu výměr i technické zprávě je jen uvedeno PP potrubí DN a SN8. O BEC MORAVANY ZADAVATEL: obec Moravany se sídlem obecního úřadu Střední 28, 664 48 Moravany, Česká republika, IČ 002 82 120, jejímž jménem jedná RNDr. Marie Barešová, starostka VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Dešťová

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 15.8.2013 ZADAVATEL: Středočeský kraj Sídlem: Zborovská 11, 150 21 Praha 5 Zastoupený: MVDr. Josef Řihák, hejtman Dr.Ing. Jiří Peřina, radní pro oblast

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Vsetínská nemocnice a. s. - interní pavilon - dodávka Evidenční číslo veřejné

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 10 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Zadávací dokumentace stavby STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Název zakázky: Revitalizace obvodových

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Revitalizace části náměstí a přilehlé ulice v Duchcově Nejedná se o zadávací řízení dle zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Zateplení budovy ZŠ a MŠ Borová Lada Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podaná dle zákona č. 134/2016 Sb. ze dne 19.dubna 2016 o zadávání veřejných zakázek, dle 27, 31 a 6 jako veřejná zakázka malého rozsahu. I. NÁZEV VEŘEJNĚ ZAKÁZKY: Horní Branná - chodníky

Více

Město Dačice zastoupené starostou města, panem Ing. Vlastimilem Štěpánem Krajířova 27/I, Dačice IČ:

Město Dačice zastoupené starostou města, panem Ing. Vlastimilem Štěpánem Krajířova 27/I, Dačice IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

IČ: se sídlem na adrese Černý Důl 48

IČ: se sídlem na adrese Černý Důl 48 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Zadavatel: Městys Černý Důl IČ: 00277720 se sídlem na adrese 543 44 Černý Důl 48 V Praze dne 30. listopadu 2016 V souladu s ustanovením 49 zákona č. 137/2006,

Více

Stanovisko k studním ve vztahu ke geologickým pracím metodický pokyn pro okresní úřady

Stanovisko k studním ve vztahu ke geologickým pracím metodický pokyn pro okresní úřady Stanovisko k studním ve vztahu ke geologickým pracím metodický pokyn pro okresní úřady Ing. Markéta Sotolářová EPS, s.r.o. Hutník 1403 Veselí nad Moravou Ing. Miroslav Minařík INPOST spol. s.r.o. Havlíčkova

Více

Doplnění zadávací dokumentace 6

Doplnění zadávací dokumentace 6 Doplnění zadávací dokumentace 6 pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce dle 9 odst. 1 písm. a) a c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (ZVZ), zadávanou

Více

*MMFMX00U84RB* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00U84RB* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00U84RB* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 145333/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Výstavba tělocvičny ZŠ a MŠ Praha-Slivenec

Výstavba tělocvičny ZŠ a MŠ Praha-Slivenec Veřejný zadavatel: Městská část Praha-Slivenec Slivenec, K Lochkovu 6/2, 154 00 IČ: 00241661 Telefon: (+420) 251 818 044 E-mail: slivenec@praha-slivenec.cz www: http://www.praha-slivenec.cz/new/index.htm

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Zateplení objektu občanské vybavenosti Borová Lada č. p. 41 Nejedná se o zadávací řízení dle

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

SMĚRNICE. Část I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (dále jen směrnice )

SMĚRNICE. Část I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (dále jen směrnice ) Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-130-022-17 SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (dále jen směrnice ) Část I. Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Městská část Praha 12 (dále

Více

Předfinancování projektů třetího programovacího období a zajištění financování případných platebních výměrů

Předfinancování projektů třetího programovacího období a zajištění financování případných platebních výměrů Zadávací dokumentace Ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) pro zadání veřejné zakázky v otevřeném řízení na úvěrový rámec na:

Více

Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba průmyslového parku II. etapa

Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba průmyslového parku II. etapa *MUCHX00QDVHT* Dotčení uchazeči VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Bc. Jiří Kurucz/172 06.03.2014 Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba V souladu s ustanovením

Více

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Úřad městské části Praha 12 Výtisk číslo: List číslo: 1/10 Druh dokumentu: Směrnice Identifikační označení: Směrnice č. 2/2015 malého rozsahu FUNKCE JMÉNO DATUM PODPIS zpracoval právník OIM Mgr. Pavla

Více

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek 361296 Dodatečná informace č. 15 1. Zadavatel poskytuje ve smyslu ust. 49 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Název: Město Veltrusy Sídlem: Veltrusy IČ: 00237272 vyhlašuje veřejnou zakázku na služby, zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 Středočeská vědecká knihovna v Kladně, příspěvková organizace jako zadavatel podlimitní veřejné zakázky podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Michaela Čermáková Dne: 08.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2017/OŽP k předkládání nabídek v rámci zadávacího

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: VÍTKOVICE STEEL, a.s. se sídlem: Ostrava, Moravská Ostrava, Českobratrská 3321/46, PSČ: 702 00 IČO: 278 01 454 Veřejná zakázka: Sekundární odsávání ocelárny NS 220 zadávaná v otevřeném řízení

Více

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace dodatečné Zadavatel obdržel dotazy v rámci veřejné zakázky na stavební práce zadané formou otevřeného řízení pod názvem ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE,

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Parkovací plochy za budovou MěÚ Studénka 1.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Česká republika Státní pozemkový úřad Vás vyzývá k předložení nabídky a prokázání kvalifikace pro níže specifikovanou veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem

Více

ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, Praha 3, IČ: , DIČ: CZ

ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, Praha 3, IČ: , DIČ: CZ ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00ZT1ZU* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 17345/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC OBŘÍSTVÍ Obříství 40, 277 42 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP jako veřejná zakázka malého rozsahu 2. kategorie Vyhlašovaná zakázka je veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Veřejná zakázka malého rozsahu, zadávána dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce v OPŽP

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Veřejná zakázka malého rozsahu, zadávána dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce v OPŽP ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení: Veřejná zakázka malého rozsahu, zadávána dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce v OPŽP Veřejná zakázka na dodávky a služby Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Projektová dokumentace Chrastava, multifunkční hřiště

Více

Dotace a výběrová řízení:

Dotace a výběrová řízení: Výběrová řízení zadávání zakázek, na které se nevztahují postupy upravené zákonem o veřejných zakázkách (postupuje se dle Závazných postupů, pravidel) zadávání veřejných zakázek podle zákona č. 137/2006

Více

STAROSTŮV PRŮVODCE VEŘEJNÝMI ZAKÁZKAMI

STAROSTŮV PRŮVODCE VEŘEJNÝMI ZAKÁZKAMI STAROSTŮV PRŮVODCE VEŘEJNÝMI ZAKÁZKAMI Je nutné dokončit kanalizaci ǀ Máme v plánu rozšířit mateřskou školku ǀ Potřebuji pojistit majetek města ǀ Musím doplnit kancelářské vybavení úřadu ǀ Připravujeme

Více

Zadavatel: MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, Kutná Hora IČ:

Zadavatel: MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, Kutná Hora IČ: Zadavatel: MĚSTO KUTNÁ HORA sídlo: Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora IČ: 00236195 Statutární orgán: RNDr. Ivo Šanc, CSc., starosta města Veřejná zakázka: DODATEČNÉ STAVEBNÍ PRÁCE K AKCI: SNÍŽENÍ

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava Havírenské cesty" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky nad Jizerou 242 IČ: 00580791

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město T ýnec nad Sáza vo u vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, tuto VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY pro účely zadání veřejné

Více

Oživení zámeckého parku Šenov

Oživení zámeckého parku Šenov Výzva k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Oživení zámeckého parku Šenov Zadavatel: Město Šenov sídlo Radniční náměstí 300 739 34 Šenov Statutární zástupce: Ing. Jan Blažek Kontaktní osoba: Ing.

Více

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení:

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení: Obec Obory Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadávací řízení nepodléhá působnosti zákona č. 134/2016 Sb. v platném znění 1. Identifikační údaje o zadavateli Název:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 11

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 11 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 363685 Zastoupený: Ing. Marianem

Více

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky na stavební práce zadávané mimo rámec zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude pouţíván pouze metodicky

Více

A. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele podle 1 vyhlášky

A. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele podle 1 vyhlášky A. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele podle 1 vyhlášky a) popis potřeb, které mají být Předmětem plnění této zakázky je odstranění staré ekologické

Více