A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S"

Transkript

1 A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Složení slibu 2 zastupitelů města 3. Zpráva o činnosti rady města 4. Informace od výborů zastupitelstva města 5. Změna rozpočtu Rozpočtové opatření 6/ Žádost MSK Mnichovo Hradiště o finanční podporu 7. Návrh rozpočtu města na rok Převody nemovitostí 9. Pověření určeného člena zastupitelstva města řízením Městské policie Mnichovo Hradiště 10. Veřejnoprávní smlouva s obcí Březina o zajišťování výkonů úkolů podle zákona o obecní policii 11. Obecně závazná vyhlášky č.1/2018 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů stanovení poplatku za odpady pro rok Vyhodnocení Akčního plánu na roky Program rozvoje částí města Mnichovo Hradiště na roky Měsíční odměny neuvolněným členům zastupitelstva města za výkon funkce člena rady města od Poskytnutí příspěvku na použití vlastní výpočetní techniky 16. Aktualizace příspěvku na úhradu zvýšených výdajů na úpravu zevnějšku (svatby, vítání občánků) 17. Návrh na stanovení způsobu odměňování předsedů výborů zastupitelstva, předsedů komisí rady a uvolněným a neuvolněným zastupitelům 18. Schválení změny sídla DSO Drábské světničky 19. Udělení ceny města Mnichovo Hradiště za rok Různé - Interpelace občanů (nejdéle v 19 hodin) 21. Závěr Zahájení zasedání ZaMě: v hodin Přítomni: Při zahájení jednání 20 členů ZaMě. Zastupitelstvo je usnášení schopné. (prezenční listina přiložena k zápisu) Mgr. Kamila Galetková- tajemnice MěÚ Jitka Libichová - zapisovatelka Dostavili se později: Mgr. Rydvalová Miroslava (17:24), Bc. Edita Řezáčová (17:30) a Mgr. Lukáš Umáčený (18:22) Upozornění: Ze zasedání zastupitelstva města se pořizuje za účelem informování veřejnosti neupravený audiovizuální záznam. Záznam se zveřejňuje na internetu. ad 1/ Zahájení Zasedání ZaMě zahájil a řídil starosta města Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. Konstatoval, že zápis ze zasedání ZaMě ze dne byl ověřen určenými ověřovateli, Mgr. Janem Hluchým a PhDr. Lenkou Sosnovcovou, kteří potvrdili správnost zápisu svými podpisy. Strana 1 (celkem 15)

2 TI TI TI Do návrhové komise navrhl Mgr. Vladimíra Čermáka a Mgr. Vendulu Šeflovou. Tento návrh byl schválen 18 hlasy, 2 členové ZaMě se zdrželi hlasování. Ověřovateli dnešního zápisu navrhl Pavla Břicháčka a Jaroslava Koloce. Tento návrh byl schválen 18 hlasy, 2 členové ZaMě se zdrželi hlasování. Dále seznámil přítomné členy ZaMě s programem dnešního jednání. Předložený program byl schválen 20 hlasy. ad 2/ Složení slibu 2 zastupitelů města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Návrh slibu Mgr. Galetková, přečetla slib a požádala Danu Lamačovou a Věru Vlasákovou aby slovem Slibuji a podepsáním slibu, tento slib potvrdily. Obě to učinily. Zastupitelstvo města bere na vědomí složení slibu 2 členů zastupitelstva města, Dany Lamačové a Věry Vlasákové, podle 69 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích v platném znění, které byly řádně omluveny na ustavujícím zastupitelstvu dne pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 2 ad 3/ Zpráva o činnosti rady města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Zpráva o činnosti RaMě Mgr. Lochman informoval o tom, že ho kontaktoval majitel hotelu U Hroznu o tom, že tuto nemovitost chce prodat a nabídl ji k odkupu městu. Nemovitost si zástupci města prohlédli. Dále informoval o tom, že pokud by ji město neodkoupilo, tak je nebezpečí, že by v objektu vznikla ubytovna. Město by tam mohlo udělat startovací byty nebo řešit jako muzeum města a exponáty by se mohly sem přesunout ze zámku. Mgr. Lochman předal slovo Mgr. Dumkové, vedoucí muzea města. Mgr. Dumková - tato nabídka mi přijde velmi zajímavá a pro muzeum ideální, jak z dostupnosti, z historie místa a zvýšení návštěvnosti. Dále mluvila o tom, jak by jednotlivé prostory mohly být využity. Ing. Mareš informoval o tom, že od majitele dostali plány budovy. P. Koloc pokud by tam byla restaurace, tak bychom tam neměli žádný velký výstavní prostor. Mgr. Dumková to by se dalo řešit v prvním patře, vybouráním příček. V 17:24 příchod Mgr. Rydvalové přítomno 21 členů ZaMě V 17:30 příchod Bc. Řezáčové přítomno 22 členů ZaMě P. Knobloch jde o to zajistit, aby nám v centru města nevznikala ubytovna. Vznik muzea v této budově je ještě k jednání. Mgr. Dumková podmínky ve smlouvě o pronájmu prostor pro muzeum v zámku se neustále zpřísňují. Strana 2 (celkem 15)

3 TI TI TI TI TI TI Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města za období od do pro: 22 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 4/ Informace od výborů zastupitelstva města Předkládá: Předsedové výborů zastupitelstva města Písemný materiál: Ústní podání Ing. Plíhal, předseda finančního výboru sešli jsme se dne , projednávali jsme náplň práce finančního výboru a také jsme doporučili schválit změnu rozpočtu a návrh rozpočtu města na rok Požádal zastupitele o návrhy, jak by měl finanční výbor pracovat, do Ing. Jirásek, předseda kontrolního výboru kontrolní výbor se sešel dne na neformální schůzce. Požádal o náměty od zastupitelů do a v roce 2019 by zpracovali detailnější plán na rok 2019 práce kontrolního výboru. Ing. Mareš, pověřený zastupitel pro územní plán pozval zastupitele na středu dne do městského kina ohledně projednávání územního plánu od 15:00. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávy z Kontrolního výboru a Finančního výboru. pro: 22 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 5/ Změna rozpočtu Rozpočtové opatření 6/2018 Předkládá: Ing. Jaroslava Kolomazníková, vedoucí odboru FŠO Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Tabulky Ing. Kolomazníková, vedoucí FŠO, přečetla písemný materiál. Ing. Kolomazníková naformovala návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje Změnu rozpočtu - Rozpočtové opatření 6/2018 dle přílohy tabulkové části rozpočtu, s následující úpravou: - V tabulce č. 2 Běžné výdaje se upravuje položka v řádku 11, 5512 Požární ochrana, následovně: RS 535 tis. Kč, snížení o 140 tis. Kč UR 395 tis. Kč Strana 3 (celkem 15)

4 TI TI TI TI TI TI pro: 22 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 6/ Žádost MSK Mnichovo Hradiště o finanční podporu Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení P. Knobloch seznámil členy zastupitelstva s písemným materiálem. Mgr. Haas chtěl jsem se zeptat, když jsme to již schvalovali, tak v bodě b) to bylo na 10 let, protože to odpovídalo té výzvě a nyní je tam do konce roku 2023, tak za jakého důvodu? A původně byl ten projekt na 7,2 mil. Kč a nyní se snížil na 5,9 mil. Kč, zda se změnil i ten charakter projektu? Zda město v případě získání dotace se zapojí v otázce administrace, technického dozoru, realizace? Mgr. Lochman zapojili bychom se do výběrového řízení, abychom věděli, kdo se vybírá a za kolik. P. Knobloch je to prakticky totožné, dělal se nový projekt s novým projektantem. Co je jiné, tak se týká protipovodňové hráze. A co se týká data 2023, tak by to věděl Ing. Ježek. Mgr. Haas usnesení vytváříme měkčí než poskytovatel dotace. Mgr. Lochman navrhuji usnesení schválit v tomto znění, a pokud by se získala dotace, tak to můžeme zabývat tím, zda je nutné to zostřit či ne. Zastupitelstvo města bere na vědomí, že Mnichovohradišťský sportovní klub, z. s., Klášterská 882, Mnichovo Hradiště, IČ , (dále MSK, z. s.), předložil žádost o dotaci na akci Rekonstrukce fotbalového hřiště s přírodním trávníkem do podprogramu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy č. 133D531 Podpora materiálně technické základny sportu - ÚSC, SK a TJ. pro: 21 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 Zastupitelstvo města dává Mnichovohradišťskému sportovnímu klubu, z. s., Klášterská 882, Mnichovo Hradiště, IČ , (dále MSK, z. s.), příslib finanční spoluúčasti z rozpočtu Města Mnichovo Hradiště pro rok 2019 ve výši 20 % rozpočtu výše uvedené akce (maximálně však ve výši Kč), který bude součástí smlouvy o dílo uzavřené s realizátorem akce, za následujících podmínek: Strana 4 (celkem 15)

5 TI TI TI a) MSK, z. s. daruje bezúplatně městu Mnichovo Hradiště pozemky č. 337/1, 337/17, 337/20, 337/21, 337/22, 338/4, 338/5 ve sportovním areálu za protipovodňovou hrází ve vlastnictví MSK, z. s., pokud je město bude potřebovat pro výstavbu dalších sportovišť při zachování stávajících fotbalových ploch. b) MSK, z. s. neprodá, nezastaví ani nepřevede bezúplatně pozemky č.338/6 a 338/7 ve sportovním areálu na třetí osobu do konce roku 2023 bez souhlasu města Mnichovo Hradiště. c) MSK, z. s. umožní ve volných termínech bezúplatně využívat modernizovanou travnatou fotbalovou plochu dalším organizacím a spolkům se sídlem v Mnichově Hradišti při respektování účelu a pravidel stanovených MSK, z. s. pro využívání této travnaté plochy. pro: 21 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 ad 7/ Návrh rozpočtu města na rok 2018 Předkládá: Ing. Jaroslava Kolomazníková, vedoucí odboru FŠO Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Tabulky Ing. Kolomazníková, vedoucí FŠO, seznámila zastupitelstvo podrobně s písemným materiálem. V 18:22 příchod Mgr. Umáčeného přítomno 23 členů ZaMě P. Koloc dotaz na 3315 a 3319 ohledně muzea LIAZu, a pak projekt čp Mgr. Lochman co se týká Klubu, tak tam jsou 3 varianty, nebude to jednoduché a zatím to vypadá na variantu A. Ohledně muzea LIAZu proběhla velká diskuse a v roce 2019 prověříme, zda je to reálné. Diskuse ohledně projektu rekonstrukce Klubu Mgr. Haas, Ing. Podzimková - občanka města, Mgr. Lochman, Mgr. Hluchý, Ing. Mareš a PhDr. Sosnovcová. Zastupitelstvo města hlasovalo o předloženém znění usnesení. 1) Zastupitelstvo města schvaluje: a) rozpočet města na rok 2019 dle přiložených tabulek č. 1-6 materiálu Návrh rozpočtu na rok 2019 (rozpočet příjmů, investičních a neinvestičních výdajů, financování, rozpočty fondů města) takto: čisté příjmy rozpočtu tis. Kč čisté výdaje rozpočtu tis. Kč (z toho investiční tis. Kč) saldo rozpočtu schodek tis. Kč financování (ze zdrojů min. let) tis. Kč b) závazné ukazatele rozpočtu na rok 2019 dle tabulky č. 8 materiálu 2) Zastupitelstvo města stanovuje, že ve výdajové stránce rozpočtu dle rozpisu rozpočtu dle tabulky č. 2 nesmí být jednotlivými příkazci operací překročen jim stanovený objem provozních výdajů dle jednotlivých paragrafů (v rámci paragrafů se změna v jednotlivých položkách výdajů kromě mzdových povoluje) a dle rozpisu rozpočtu dle tab. 3 u investičních výdajů dle jednotlivých paragrafů a jmenovitých akcí schváleného rozpočtu r Strana 5 (celkem 15)

6 TI TI TI 3) Zastupitelstvo města vymezuje na rok 2019 limity mzdových prostředků (bez ostatních osobních výdajů) pro organizační složky města a městský úřad následovně: a) Městský úřad Mnichovo Hradiště limit mzdových prostředků tis. Kč b) Městská policie Mnichovo Hradiště limit mzdových prostředků tis. Kč (bez APK) c) Městská knihovna Mnichovo Hradiště limit mzdových prostředků tis. Kč d) Městské muzeum Mnichovo Hradiště limit mzdových prostředků 920 tis. Kč e) Sportovní hala BIOS limit mzdových prostředků 385 tis. Kč Pro asistenty prevence kriminality, pracovníky na veřejně prospěšné práce a pracovníky v projektu MAP II se limit mzdových prostředků nestanovuje (hrazeno v převážné míře z dotací). 4) Zastupitelstvo města v rámci navrhovaného rozpočtu schvaluje v roce 2019 poskytnutí následujících provozních příspěvků příspěvkovým organizacím města: a) Základní škola Mnichovo Hradiště, Studentská 895 příspěvek na provoz tis. Kč, b) Základní škola Mnichovo Hradiště, Sokolovská 254 příspěvek na tis. Kč, c) Mateřská škola města Mnichovo Hradiště, Mírová 683 příspěvek na provoz tis. Kč. 5) Zastupitelstvo města v rámci navrhovaného rozpočtu schvaluje v roce 2019 poskytnutí investičního příspěvku příspěvkové organizaci města Základní škola Mnichovo Hradiště, Sokolovská 254, ve výši 600 tis. Kč (spoluúčast k dotaci, nositelem dotace je škola). 6) Zastupitelstvo města schvaluje v roce 2019 převod finančních prostředků z rozpočtu do fondu pro poskytování dotací Dotační program ve výši tis. Kč. 7) Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit v roce 2019 objem finančních prostředků určených k poskytování dotací v rámci fondu Dotační program ve výši tis. Kč. 8) Zastupitelstvo města schvaluje v roce 2019 objem finančních prostředků určených k poskytování dotací v rámci Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Mnichovo Hradiště na obnovu nepamátkových objektů nacházejících se na území městské památkové zóny Mnichovo Hradiště ve výši 400 tis. Kč. 9) Zastupitelstvo města pověřuje v roce 2019 radu města provedením posledního rozpočtového opatření za rok 2018 (bude-li to potřeba) v následujícím rozsahu: a) navýšení příjmů b) navýšení příjmů i výdajů v případě přiznání dotací tak, že saldo rozpočtu se nezmění, c) přesuny běžných výdajů mezi jednotlivými paragrafy do výše 300 tis. Kč tak, že saldo rozpočtu se nezmění. pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 4 V 18:49 odchod p. Koloce přítomno 22 členů ZaMě V 18:51příchod p. Koloce přítomno 23 členů ZaMě Strana 6 (celkem 15)

7 TI TI TI TI TI TI ad 8/ Převody nemovitostí 1. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Mnichovo Hradiště společnost GasNet, s. r. o. nové projednání Předkládá: rada města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Situační zákres, Znalecký posudek, Návrh kupní smlouvy Ing. Král, vedoucí odboru IKH, přečetl písemný materiál. Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města revokuje usnesení č. 87 z jednání zastupitelstva města dne pro: 23 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje prodej části pozemku p. č. 2658/51 o výměře cca 109 m 2 orná půda v k. ú. Mnichovo Hradiště za cenu Kč/m 2 společnosti GasNet, s. r. o., IČ , se sídlem Klíšská 940/96, Klíše na základě smlouvy o smlouvě budoucí kupní. Podpisem smlouvy pověřuje starostu a místostarostu města. pro: 23 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 2. Veřejná aukce pozemek Akátová ul., Mnichovo Hradiště nové projednání úprava usnesení Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Ing. Král, vedoucí odboru IKH, přečetl písemný materiál. Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města doplňuje usnesení č. 91 z jednání zastupitelstva města dne takto (doplnění usnesení zvýrazněno červeně): Zastupitelstvo města schvaluje uzavření kupní smlouvy na prodej pozemku p. č. 1992/169 o výměře m 2 orná půda v k. ú. Mnichovo Hradiště s E. L., trvale bytem Na Úvoze 1263, Mnichovo Hradiště a L. L. za cenu Kč, na základě výsledku o konání veřejné elektronické aukce prostřednictvím společnosti AUDRA, s. r. o., aukční a dražeb- Strana 7 (celkem 15)

8 TI TI TI TI TI TI ní agentura, IČ , se sídlem Nerudova 956, Hradec Králové poskytovatel aukčního prostředí. pro: 23 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 9/ Pověření určeného člena zastupitelstva města řízením Městské policie Mnichovo Hradiště Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení P. Knobloch seznámil členy zastupitelstva s vizí, jakým směrem by měla jít městská policie. Zastupitelstvo města schvaluje dle 3 odst. 1 zák. č. 553/1991 Sb., o obecní policii Ondřeje Knoblocha jako člena zastupitelstva města pověřením řízením Městské policie Mnichovo Hradiště s platností od pro: 18 členů ZaMě proti: 3 zdržel se hlasování: 2 - Interpelace občanů (nejdéle v 19 hodin) Nebyly. ad 10/ Různé Veřejnoprávní smlouva s obcí Březina o zajišťování výkonů úkolů podle zákona o obecní policii Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Veřejnoprávní smlouva Zastupitelstvo města schvaluje Veřejnoprávní smlouvu s obcí Březina o zajišťování výkonu úkolů podle zákona o obecní policii v předloženém znění s platností od Strana 8 (celkem 15)

9 TI TI TI TI TI TI Dana Lamačová X Mgr. Ondřej Lochman X Věra Vlasáková x pro: 22 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 ad 11/ Obecně závazná vyhlášky č.1/2018 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů stanovení poplatku za odpady pro rok 2019 Předkládá: Rada města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Návrh OZV č.1/2018 Mgr. Lochman zatím navrhujeme částku nezvýšit. 1) Zastupitelstvo města schvaluje sazbu místního poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů od ve výši 500 Kč na osobu. Sazba je stanovena pevnou částkou ve výši 250 Kč a částkou ve výši 250 Kč stanovenou dle skutečných nákladů města předchozího roku na sběr a svoz netříděného komunálního odpadu za poplatníka a kalendářní rok. 2) Zastupitelstvo města schvaluje Obecně závaznou vyhlášku města Mnichovo Hradiště č. 1/2018 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů v předloženém znění. pro: 20 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 2 V 19:18 odchod PhDr. Sosnovcové přítomno členů 22 ZaMě ad 12/ Vyhodnocení Akčního plánu na roky Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Akční plán na roky vyhodnocení Zastupitelstvo města schvaluje vyhodnocení Akčního plánu na roky Strana 9 (celkem 15)

10 TI TI TI TI TI TI pro: 22 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 13/ Program rozvoje částí města Mnichovo Hradiště na roky Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Program rozvoje částí města Mnichovo Hradiště na roky V 19:20 příchod PhDr. Sosnovcové přítomno 23 členů ZaMě Mgr. Haas chtěl bych ocenit, že materiál vznikl. U některých akcí si nedokáži představit finanční obnos. Mám to brát, že budeme mít z čeho vybírat, nebo to jsou závazné akce. Mgr. Lochman jsou to návrhy a nevím, zda se povedou všechny. Zastupitelstvo města schvaluje dokument Program rozvoje částí města Mnichovo Hradiště na roky pro: 23 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 14/ Měsíční odměny neuvolněným členům zastupitelstva města za výkon funkce člena rady města od Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Ing. Mareš přečetl písemný materiál. Mgr. Haas, Mgr. Lochman, PhDr. Sosnovcová a Mgr. Šeflová se vyjádřili k návrhu. Ing. Mareš přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města stanovuje dle Nařízení vlády č. 202/2018 Sb., kterým se mění Nařízení vlády č. 318/2017 Sb. o výši odměn členů zastupitelstev územních samosprávných celků v platném znění měsíční odměnu za výkon funkce neuvolněného člena rady města ve výši Kč s platností od Strana 10 (celkem 15)

11 TI TI TI TI TI TI pro: 23 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 15/ Poskytnutí příspěvku na použití vlastní výpočetní techniky Předkládá: Ing. Jaroslava Kolomazníková, vedoucí odboru FŠO Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Ing. Mareš přečetl písemný materiál. Ing. Mareš přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje poskytnutí příspěvku na použití vlastní výpočetní techniky ve výši Kč ročně každému členu rady města Mnichovo Hradiště po dobu výkonu jejich funkce do r včetně. Příspěvek bude vyplacen vždy v odměně za měsíc leden, poprvé v roce pro: 21 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 2 ad 16/ Aktualizace příspěvku na úhradu zvýšených výdajů na úpravu zevnějšku (svatby, vítání občánků) Předkládá: Ing. Jan Mareš, místostarosta Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Ing. Mareš přečetl písemný materiál. Mgr. Haas v únoru jsme podmínky měnili, tak jsem se chtěl zeptat, zda se něco od té doby změnilo? Ing. Mareš je to odraz toho, že se nám navýšil počet svateb a za rok máme až 140 svateb. Je to motivace zastupitelům. Ing. Mareš přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje od v zájmu zabezpečení důstojného průběhu občanských obřadů (uzavírání sňatků, vítání občánků) poskytování příspěvku na úhradu zvýšených výdajů na úpravu zevnějšku ve výši: a) 400 Kč/den + ošatné Kč/rok matrikářce b) 400 Kč/den + ošatné Kč/rok zastupující matrikářce při občanských obřadech c) 400 Kč/svatba + ošatné Kč/ rok oddávajícímu, který je uvolněným členem zastupitelstva d) 400 Kč/svatba + ošatné Kč/ rok oddávajícímu, který je neuvolněným členem zastupitelstva v případě, že oddávající neprovede v kalendářním roce alespoň dva obřady, nárok na ošatné mu zaniká. Strana 11 (celkem 15)

12 TI TI TI TI TI TI pro: 22 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 ad 17/ Návrh na stanovení způsobu odměňování předsedů výborů zastupitelstva, předsedů komisí rady a uvolněným a neuvolněným zastupitelům Předkládá: Ing. Jan Mareš, místostarosta Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Zastupitelstvo města schvaluje způsob mimořádného odměňování za výkon veřejných funkcí: 1. dle 76 zák. č. 99/2017 Sb. v platném znění a v souladu s platným Nařízením vlády o výši odměn členů zastupitelstev územních samosprávných celků následovně: uvolněnému členovi zastupitelstva města může město poskytnout mimořádnou odměnu maximálně dvojnásobek nejvyšší odměny, která mu v průběhu kalendářního roku náležela za výkon funkce za měsíc neuvolněnému členovi zastupitelstva města - členovi rady může město poskytnout mimořádnou odměnu maximálně dvojnásobku nejvyšší odměny, kterou stanoví prováděcí předpis pro předsedy výborů zastupitelstva, komisí rady, zvláštního orgánu neuvolněným členům zastupitelstva - předsedům výborů zastupitelstva a komisí rady může město poskytnout mimořádnou odměnu maximálně dvojnásobku nejvyšší odměny, kterou stanoví prováděcí předpis pro předsedy výborů zastupitelstva, komisí rady, zvláštního orgánu 2. dle 84 odst. 2 písm. v) zák. č. 128/2000 Sb. obcích v platném znění: fyzickým osobám, které nejsou členy zastupitelstva města, může město poskytnout peněžitou odměnu za výkon funkce předsedy komise rady maximálně dvojnásobek nejvyšší odměny, kterou stanoví prováděcí předpis pro předsedy výborů zastupitelstva, komisí rady, zvláštního orgánu. 3. O mimořádných odměnách bude zastupitelstvo města rozhodovat jednou ročně a to v druhé polovině kalendářního roku. pro: 22 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 ad 18/ Schválení změny sídla DSO Drábské světničky Strana 12 (celkem 15)

13 TI TI TI TI TI TI Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Stanovy svazku obcí Drábské světničky Zastupitelstvo města schvaluje změnu Stanov Dobrovolného svazku obcí Drábské světničky: změna sídla na Městský úřad Mnichovo Hradiště, Masarykovo náměstí 1, Mnichovo Hradiště termín svolání shromáždění starostů po komunálních volbách (do 90 dnů) pro: 23 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 19/ Udělení ceny města Mnichovo Hradiště za rok 2018 Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Pravidla pro udělování Ceny města, Seznam nominovaných (pouze v materiálech pro zastupitele), Jednotlivé nominace (pouze v materiálech pro zastupitele) Aleš Rychlý vysvětlil členům zastupitelům postup volby nominovaných kandidátů. Zastupitelstvo města zvolilo volební komisi pro udělení Ceny města Mnichovo Hradiště ve složení: Martin Bígl, Mgr. Jan Hluchý a Věra Vlasáková. Hlasování bude tajné a jednokolové. Každý zastupitel může hlasovat pro každého nominovaného. pro: 20 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 3 Proběhla volba a volební komise sečetla hlasy. vyhlášena přestávka 5 minut od 19:54 do 19:59. Kandidát č. 1 získal 21 hlasů. Kandidát č. 2 získal 4 hlasy. Kandidát č. 3 získal 2 hlasy. Kandidát č. 4 získal 15 hlasů. Kandidát č. 5 získal 7 hlasů. Strana 13 (celkem 15)

14 TI TI TI TI TI TI Kandidáti č. 1 a č. 4 získali nadpoloviční většinu hlasů. Zastupitelstvo města schvaluje udělení Ceny města Mnichovo Hradiště za rok 2018 nominovaným č. 1 a 4 v kategorii Za celoživotní přínos pro město dle přílohy. pro: 22 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 0 ad 20/ Různé Mgr. Lochman informoval o možnosti koupě domu čp. 27 na náměstí. Ing. Mareš naformuloval návrh usnesení. Následná diskuse zastupitelů - Mgr. Haase, Mgr. Lochmana, Ing. Plíhala, Břicháčka a Mgr. Šeflové Zastupitelstvo města pověřuje starostu a místostarostu města jednáním o odkupu budovy čp. 27 na pozemku p. č. 97/1 v k. ú. Mnichovo Hradiště a ukládá jim předložit podmínky odkupu zastupitelstvu města a jeho 1. jednání v roce pro: 23 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 Ing. Jirásek požádal, zda by bylo možné předsedovi kontrolního výboru zasílat materiály, které jdou do rady města a z rady města. Mgr. Lochman zabývali jsme se tím. Jednání rady města jsou podle zákona neveřejná a z jednání rady města se na web města dávají usnesení. Je možné k jednotlivým bodům rady si vyžádat informace. Bc. Řezáčová kdy bude další jednání zastupitelstva? Mgr. Lochman chtěli bychom to poslat do konce roku, pokud to nestihneme, tak na začátku roku 2019 bychom to zaslali. Termíny jsou v únoru, dubnu, červnu a v září. Strana 14 (celkem 15)

15 ad 21/ Závěr Jednání ZaMě ukončil starosta města Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. v 20:20 a popřál všem příjemný Advent a vánoční svátky. Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. starosta města Ing. Jan Mareš místostarosta Ověřovatelé: Pavel Břicháček Jaroslav Koloc Strana 15 (celkem 15)

6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 10.12.2018 125. bere na vědomí složení slibu 2 členů zastupitelstva města, Dany Lamačové a Věry Vlasákové

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 30 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 30 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 30 ze dne 26.11.2018 č. 492 Rada města schvaluje výsledky výběrového řízení a uzavření smlouvy o dílo na zakázku Komunitní centrum Mírová se společností

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne 27.11.2017 č. 454 Rada města doporučuje zastupitelstvu města směnu části pozemku p. č. 523/5 o celkové výměře 1 192 m 2 orná půda -

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S ze zasedání ustavujícího Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 05.11.2018 od 18:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení

Více

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o.

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/12325/2017 JID: 33414/2017/MH 5. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 06.11.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 07.09.2015 od 17:00 v sále Kina Mnichovo Hradiště Program: 1. Zahájení

Více

/ ) 9. OZV 1/ OZV

/ ) 9. OZV 1/ OZV 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/8260/2019 JID: 19144/2019/MH 3. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 12.06.2019 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o.

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/9883/2017 JID: 27201/2017/MH 4. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 11.09.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 28.06.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 25.02.2019 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 12.02.2018 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Věra Dandová, PhDr. Lenka Sosnovcová Záznam o hlasování:

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 23.04.2018 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 22, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 22, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 22, které se uskutečnilo dne 26. 08. 2019 416/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání pana Ondřeje Knoblocha. Hlasování: Pro: 5,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Slatinice, které se konalo ve středu od 18,00 hod. v KD Lípy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Slatinice, které se konalo ve středu od 18,00 hod. v KD Lípy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Slatinice, které se konalo ve středu 19.12.2018 od 18,00 hod. v KD Lípy Přítomno: Nepřítomno : 10 zastupitelů (viz. prezenční listina) 1 zastupitel (Mgr. Surmová

Více

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 12.02.2018 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Věra Dandová, PhDr. Lenka Sosnovcová Záznam o hlasování:

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp.

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. U s n e s e n í z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 13.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 19/1.1 Program

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Město Hlinsko. Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018

Město Hlinsko. Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018 Město Hlinsko Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018 Zastupitelstvo města Hlinska usnesením Č.: ZM/1 bere na vědomí:. zprávu o činnosti Rady města Hlinska

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7 Z á p i s Z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce OSTRUŽNO, konaného dne 31. října 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ostružně. Přítomni: 7 členů OZ: Bittnerová Zdeňka,

Více

Z á p i s. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál

Z á p i s. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál Z á p i s ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál Přítomni: p. Fischer, MUDr. Forstová, pí. Houžvičková, MUDr. Chaloupka, Mgr.

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Ustavující zasedání zahájil v 17 40 hodin dosavadní starosta obce,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 11. 2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis průběhu 1. úvodního zasedání Zastupitelstva městského obvodu Martinov, konaného dne jednací místnost MOb Martinov, od 18:00 hodin

Zápis průběhu 1. úvodního zasedání Zastupitelstva městského obvodu Martinov, konaného dne jednací místnost MOb Martinov, od 18:00 hodin průběhu 1. úvodního zasedání Zastupitelstva městského obvodu Martinov, konaného dne 1.11.2018 Přítomni: Místo konání: 15 členů Zastupitelstva městského obvodu Martinov jednací místnost MOb Martinov, od

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 31. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne 28.05.2018 č. 237 Rada města schvaluje na návrh hodnotící komise přijetí nabídky společnosti H-INTES s.r.o., Pod Borkem 319, 293 01

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od 19.00 v Lupenické hospodě Zasedání zastupitelstva bylo řádně svoláno dle zákona o obcích číslo 128/2000 sb..

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 10 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všelibice, které se konalo v pondělí 16. listopadu 2015 od 19 hodin v Kulturní místnosti ve Všelibicích.

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného 12. prosince 2017, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

13/1.2 Zpráva o ověření zápisu

13/1.2 Zpráva o ověření zápisu U s n e s e n í ze 13. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 06. 12. 2012 v 15,00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 13/1.1 Program 13.

Více

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Z Á P I S z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Přítomni: Zapisovatelka: Skrutátor hlasů: Ověřovatelé zápisu: Veřejná účast: Čas

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 1. listopadu 2018 od 18:00 hodin v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Zahájení zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 06.11.2014 od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Pavel Dvořák, Luboš Drenčeni, Zdeněk

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 11. 12.2017 341/21/ZM/2017 Schválení programu 21. zasedání Zastupitelstva města Hostinné

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 31. 10. 2018 v 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne č. 152 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne 09.04.2018 Rada města bere na vědomí zápis z jednání Komise správy majetku a rozvoje města konaného dne 19.03.2018, souhlasí

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě Obec Starý Mateřov Zastupitelstvo Obce Starý Mateřov Výpis usnesení z: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Z ASTUPITELSTVO M Ě STA N EJDEK 8.ZASEDÁNÍ

Z ASTUPITELSTVO M Ě STA N EJDEK 8.ZASEDÁNÍ ZÁPIS USNESENÍ 13.3.2008 Z ASTUPITELSTVO M Ě STA N EJDEK 8.ZASEDÁNÍ Počet přítomných členů ZM: 14 Omluveni: 1 MgA. Pánek Neomluveni: 0 Hosté: Jednání zahájil a vedl : starosta - Ing. Vladimír Benda (15.05

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 20. 11. 2014 Přítomní: dle prezenční listiny Zasedání zahájil a řídil starosta obce. Konstatoval, že zasedání bylo svoláno řádně a včas. Starosta

Více

Město Hlinsko. Výpis z usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města linska konaného dne 12. ~ľo5~flcc 2016

Město Hlinsko. Výpis z usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města linska konaného dne 12. ~ľo5~flcc 2016 1~ Město Hlinsko Výpis z usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města linska konaného dne 12. ~ľo5~flcc 2016 Zastupitelstvo města Hlinska usnesením Č.: ZM/69 bere na vědomí: 1. zprávu o činnosti Rady města

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Obec Láz. Zápis č. 1

Obec Láz. Zápis č. 1 Obec Láz Láz 13, 675 41 Nové Syrovice Tel.: 722 119 733, e-mail: urad@obec-laz.cz Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 5. listopadu 2018 od 17 hodin 1. Zahájení zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne 31. 10. 2018, od 17:00 hodin. Místo konání: Přítomni: Občané: kancelář OÚ Vystrkov, dne 31. 10. 2018 od 17:00 hodin Jaroslav Pospíšil,

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis. Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva a přivítal všechny hosty.

Zápis. Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva a přivítal všechny hosty. Zápis z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce Bystré, konané dne 1. 11. 2018 v obecním domě obce Bystré Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov

Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 11. 12. 2015 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Jednání zastupitelstva obce zahájil v 18.05 hodin starosta obce p. Tesař, který

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 17.12. 2018 v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola Zápis Městys Chudenice ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne 1.11.2018 v restauraci Stará škola 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne 1 Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne 30. 10. 2018 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné Přítomno: 7 zastupitelů, zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drážov zahájila v 19:00 hodin dosavadní

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin. Obec Koštice Zastupitelstvo obce Koštice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne 31.10.2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání.

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání. Z á p i s č.4/2018 z veřejného ustavujícího zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 31. 10. 2018 od 19 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni:

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna Zasedání Zastupitelstva obce Břasy (dále jen zastupitelstvo nebo ZO ) bylo zahájeno v

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 25 KONANÉHO DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 25 KONANÉHO DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 25 KONANÉHO DNE 7. 12. 2017 od 17.00 hod. Zastupitelstvo obce Krhová v souladu s ustanovením zákona

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program:

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program: Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Zápis z jednání zastupitelstva města dne č. 18 Z Á P I S

Zápis z jednání zastupitelstva města dne č. 18 Z Á P I S Zápis z jednání zastupitelstva města dne 17.12.2009 č. 18 Z Á P I S o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva města Lanžhot konaného dne 17. prosince 2009 v zasedací místnosti MěÚ v Lanžhotě Starosta p. František

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 26.11.2014 v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne 10.11.2014 Místo konání: OÚ Čakov Přítomní zastupitelé: Ing. Milan Vlk, Ing. Lenka Šišpelová, Tomáš Jabůrek, Bc. Jan Dušák, Michal Ivana, Ing.

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 13. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 13. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 13. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 20.12.2016 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Upravený zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j. MUOS/04075/2017 Upravený zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 18.12.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Kontrola

Více

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 5.11.2018 1. Zastupitelstvo ověřuje: Platnost voleb do Zastupitelstva města Chýnov konaných ve dnech 5. a 6. října 2018 a platnost

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO obce Lipec ze dne 10.11.2010, které se konalo od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ

Zápis z ustavujícího zasedání ZO obce Lipec ze dne 10.11.2010, které se konalo od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ Zápis z ustavujícího zasedání ZO obce Lipec ze dne 10.11.2010, které se konalo od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ Ustavující zasedání za zahájila a řídila paní Eva Jehličková. Přivítala nově zvolené

Více

ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum:

ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum: ,,,, v v ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum: Začátek zasedání: Ukončení zasedání: 112018 2.11.2018 18.05 h 18.35 h Přítomni: F. Andres, V. Dlouhý,

Více