A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S"

Transkript

1 A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti městské rady 3. Informace od výborů zastupitelstva města 4. Převody nemovitostí 5. Změna rozpočtu Rozpočtové opatření 7/ Změna rozpočtu Rozpočtové opatření 1/ Návrh plánu hospodářské činnosti na rok Dotační program města pro rok 2019 návrh na rozdělení dotací (žádosti podané do ) 9. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí finančních prostředků pro KLUB Mn. Hradiště s.r.o v roce Návrh na rozdělení sociálních dotací pro rok 2019 a schválení předložených smluv 11. Plánovací smlouva a smlouva o poskytnutí finančního plnění se společností Trei Real Estate Czech Republic s.r.o. 12. Aktualizace Programu regenerace MPZ Mnichovo Hradiště pro období Jednací řád zastupitelstva města návrh úprav 14. Žádost o dotaci na obnovu místních komunikací z programu MMR ČR Podpora rozvoje regionů Akční plán na roky Zmocnění místostarosty města k účasti v orgánech dobrovolného svazku obcí EKOD 17. Zřízení osadních výborů na volební období Jmenování předsedů a členů osadních výborů na volební období Zpráva starosty města o dosavadním jednání se soukromým investorem VGP Park Mnichovo Hradiště, a.s. týkajícím se záměru v průmyslové zóně 20. Různé - Interpelace občanů (nejdéle v 19 hodin) 21. Závěr Zahájení zasedání ZaMě: v hodin Přítomni: Při zahájení jednání 20 členů ZaMě. Zastupitelstvo je usnášení schopné. (prezenční listina přiložena k zápisu) Mgr. Kamila Galetková- tajemnice MěÚ pí Jitka Libichová - zapisovatelka Omluveni: Jan Hluchý, Lukáš Umáčený a Věra Vlasáková Upozornění: Ze zasedání zastupitelstva města se pořizuje za účelem informování veřejnosti neupravený audiovizuální záznam. Záznam se zveřejňuje na internetu. ad 1/ Zahájení Zasedání ZaMě zahájil a řídil starosta města Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. Konstatoval, že zápis ze zasedání ZaMě ze dne byl ověřen určenými ověřovateli, p. Jaroslavem Kolocem a p. Pavlem Břicháčkem, kteří potvrdili správnost zápisu svými podpisy. Do návrhové komise navrhl Bc. Editu Řezáčovou a Ing. Aleše Jiráska. Tento návrh byl schválen 18 hlasy, 2 členové ZaMě se zdrželi hlasování. Ověřovateli dnešního zápisu navr- Strana 1 (celkem 19)

2 TI TI TI TI TI TI hl Mgr. Miroslavu Rydvalovou a p. Františka Ouředníka. Tento návrh byl schválen 18 hlasy, členové 2 ZaMě se zdrželi hlasování. Mgr. Lochman, poděkoval 3 končícím předsedům osadních výborů (Petr Krejčí OV Sychrov, Břetislav Sluka OV Podolí a Zdeněk Koudelka OV Lhotice) a předal jim malý dárek. Dále seznámil přítomné členy ZaMě s programem dnešního jednání. Předložený program byl schválen 20 hlasy. ad 2/ Zpráva o činnosti městské rady Písemný materiál: Zpráva o činnosti RaMě Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města za období od do ad 3/ Informace od výborů zastupitelstva města Ing. Plíhal, předseda finančního výboru přednesl informace z jednání finančního výboru z minulého týdne. Ing. Jirásek, předseda kontrolního výboru, informoval, že se výbor sejde příští týden. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávy z Kontrolního výboru a Finančního výboru. ad 4/ Převody nemovitostí Předkládá: Rada města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky, Geometrický plá 1. Návrh na odkup pozemku v k. ú. Podolí u Mnichova Hradiště, místní část Kruhy Jaroslava Břízová Ing. Král přečetl návrh usnesení. Strana 2 (celkem 19)

3 TI TI TI TI TI TI TI TI TI Zastupitelstvo města schvaluje odkup části pozemku p. č. 667 o výměře 11 m2 trvalý travní porost v k. ú. Podolí u Mnichova Hradiště za cenu 200 Kč/m2 od J. B. Podpisem kupní smlouvy pověřuje starostu a místostarostu města. 2. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Mnichovo Hradiště Barbora Šulcová Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje prodej pozemku p. č. 429/3 o výměře 57 m2 ostatní plocha manipulační plocha v k. ú. Mnichovo Hradiště cenu Kč/m2 B. Š. Podpisem kupní smlouvy pověřuje starostu a místostarostu města. 3. Žádost o prodej části pozemku v k. ú. Podolí u Mnichova Hradiště Ondřej Nožička a Barbora Veťková Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města neschvaluje prodej části pozemku p. č. 75 o výměře cca 20 m2 ostatní plocha neplodná půda v k. ú. Podolí u Mnichova Hradiště O. N. a B. V. pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 Strana 3 (celkem 19)

4 TI TI TI TI TI TI 4. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Veselá u Mnichova Hradiště Jiří Liebich Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky, Žádost, Text z ÚP Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje prodej části pozemku p. č. 677/1 o výměře cca 740 m2 v k. ú. Veselá u Mnichova Hradiště za účelem zřízení zahrady za kupní cenu 500 Kč/m2 J. L., za podmínky, že J. L. odkoupí také část pozemku p. č. 902/3 o výměře cca 40 m2 za cenu 500 Kč/m2. pro: 17 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 2 Zastupitelstvo města schvaluje prodej části pozemku p. č. 902/3 - ostatní plocha ostatní komunikace o výměře cca 48 m2 současným uživatelům pozemku a vlastníkům pozemku p. č. 677/17 v k. ú. Veselá u Mnichova Hradiště, V. L. a M. L., Mnichovo Hradiště za cenu 500 Kč/m2. pro: 17 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 2 5. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Mnichovo Hradiště Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje řešit prodej pozemku p. č. 1295/3 o výměře 340 m2 ostatní plocha - manipulační plocha o výměře 340 m2 v k. ú. Mnichovo Hradiště formou obálkové metody. Strana 4 (celkem 19)

5 TI TI TI TI TI TI 6. Návrh na schválení bezúplatného převodu na pozemky v k. ú. Dneboh (chodník ve Dnebohu) Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky, Geometrický plán Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje bezúplatný převod pozemků do majetku města p. č. 911/4 o výměře 794 m2 ostatní plocha ostatní komunikace a p. č. 911/5 o výměře 419 m2 ostatní plocha ostatní komunikace v k. ú. Dneboh od Středočeského kraje, IČ , Zborovská 81/11, Praha 5, Smíchov, za účelem výstavby chodníku na základě uzavřené smlouvy o budoucí smlouvě darovací ze dne , schválené zastupitelstvem Podpisem smlouvy pověřuje starostu a místostarostu města. 7. Žádost o prodej části pozemku v k. ú. Podolí u Mnichova Hradišti, místní část Kruhy - Václav Vaníček Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky, Návrh oddělení dle zaměřen situace v terénu geodetem Ing. Mareš návrh ceny stanovila Komise SMRM. Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje prodej části pozemku p. č. 385 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře cca 80 m2 v k. ú. Podolí u Mnichova Hradiště za 350 Kč/m2 V. V. Podpisem kupní smlouvy pověřuje starostu a místostarostu města. Strana 5 (celkem 19)

6 TI TI TI TI TI TI pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 8. Jmenování zástupce obce do sboru zástupců vlastníků pozemků pro Komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Podolí u Mnichova Hradiště Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Mgr. Bína kdo vytvořil pracovní tým? Ing. Král jedná se o zástupce podle zákona a vlastníci pozemků si také volí zástupce. Zastupitelstvo města jmenuje Ing. Pavla Krále, vedoucího odboru investic a komunálního hospodářství, zástupcem obce ve sboru zástupců vlastníků pozemků pro Komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Podolí u Mnichova Hradiště. 9. Návrh na odkup nemovitosti č. p. 27, Masarykovo náměstí, Mnichovo Hradiště Hotel u Hroznu Mgr. Lochman informoval zastupitelstvo, proč se dospělo k rozhodnutí koupit tuto nemovitost. Diskuse zastupitelů ohledně koupě nemovitosti: Ing. Mareš, Mgr. Lochman, p. Knobloch, Mgr. Haas, Ing. Jirásek, Mgr. Sosnovcová, Ing. Plíhal (viz záznam 43:00 1:11:20) Hlasování o protinávrhu Mgr. Haase o stažení tohoto bodu z programu jednání 2 pro, 18 proti protinávrh nebyl schválen Ing. Král přečetl předložený návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje uzavření kupní smlouvy na odkup pozemku p. č. 97/1 o výměře 438 m2 zastavěná plocha a nádvoří v k. ú. Mnichovo Hradiště, jehož součástí je stavba občanské vybavenosti č. p. 27, od společnosti R INVEST, s. r. o., Pražská 309/7, Libiš, IČ za kupní cenu ve výši Kč za nemovitost a ve výši Kč za vnitřní vybavení včetně DPH. Strana 6 (celkem 19)

7 TI TI TI TI TI TI TI TI TI pro: 18 členů ZaMě proti: 2 zdržel se hlasování: 0 V 18:18 odchod Mgr. Haase přítomno 19 členů ZaMě ad 5/ Změna rozpočtu Rozpočtové opatření 7/2018 Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Tabulky V 18:20 příchod Mgr. Haase přítomno členů 20 ZaMě Ing. Kolomazníková, vedoucí FŠO, přečetla písemný materiál. Ing. Kolomazníková přečetla návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje Změnu rozpočtu - Rozpočtové opatření 7/2018 dle přílohy. Ing. Kolomazníková přečetla návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje zvýšení výdajů rozpočtu sociálního fondu o 120 tis. Kč (dosavadní rozpočet výdajů tis. Kč, navýšený rozpočet výdajů tis. Kč). Změna nemá vliv na absolutní zvýšení celkových provozních výdajů rozpočtu města na rok 2018 (přesun mezi položkami). ad 6/ Změna rozpočtu Rozpočtové opatření 1/2019 Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Tabulky Ing. Kolomazníková, vedoucí FŠO, přečetla písemný materiál. Ing. Kolomazníková přečetla návrh usnesení. Strana 7 (celkem 19)

8 TI TI TI TI TI TI Zastupitelstvo města schvaluje Změnu rozpočtu - Rozpočtové opatření 1/2019 dle tabulek č. schvaluje Změnu rozpočtu - Rozpočtové opatření 1/2019 dle tabulek č. 1 až 4 přílohy s touto úpravou: Zvýšení investičních výdajů, 3639, Komunální služby a územní rozvoj, o částku 15 mil. Kč - koupě budovy čp. 27, Mnichovo Hradiště, restaurace U Hroznu, včetně vybavení. pro: 18 členů ZaMě proti: 2 zdržel se hlasování: 0 Ing. Kolomazníková přečetla návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje rozpočet Fondu rozvoje města na rok 2019 dle tabulky č. 5 přílohy. pro: 18 členů ZaMě proti: 2 zdržel se hlasování: 0 ad 7/ Návrh plánu hospodářské činnosti na rok 2019 Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Tabulka Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Mgr. Bína jak máme zastaralý bytový fond? Kolik to dělá. Ing. Král když jsou dožilé věci v bytě, tak se vymění. Spíše se jedná o zastaralé stoupačky. Musíme si vytvořit princip, jak ty byty rekonstruovat. Zastupitelstvo města schvaluje Plán hospodářské činnosti na rok 2019 v předloženém znění takto: Náklady celkem tis. Kč Výnosy celkem tis. Kč Hospodářský výsledek ztráta 316 tis. Kč Strana 8 (celkem 19)

9 TI TI TI TI TI TI pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 2 ad 8/ Dotační program města pro rok 2019 návrh na rozdělení dotací (žádosti podané do ) Předkládá: Ing. Jan Mareš, místostarosta Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Zápis z jednání dotační komise , Usnesení rady č ze dne , Veřejnoprávní smlouvy (elektronicky) Ing. Mareš přečetl písemný materiál. V 18:45 odchod Mgr. Lochmana a PhDr. Sosnovcové přítomno 18 členů ZaMě V 18:46 příchod Mgr. Lochmana přítomno členů 19 ZaMě Zdržuje se se střetem zájmů p. Knobloch, Ing. Mareš a p. Bígl V 18:47 příchod PhDr. Sosnovcové přítomno 20 členů ZaMě Zastupitelstvo města schvaluje návrh Dotační komise ze dne na poskytnutí dotací sportovním a zájmovým organizacím z rozpočtu města na rok 2019 dle tabulky: JID žádosti IČO/datum narození 40522/ Název organizace/ jméno Žádáno o Uděleno v roce 2018 Doporučení dotační komise Doporučení RaMě Mnichovohradišťský sportovní klub z.s Kč Kč Kč Kč 40472/ Zvonky, z.s Kč Kč Kč Kč Tělocvičná jednota Sokol 40706/ Mnichovo Hradiště Kč Kč Kč Kč 40671/ TK Mnichovo Hradiště, z.s Kč Kč Kč Kč 40552/ Junák - český skaut, středisko Mnichovo Hradiště, z. s Kč Kč Kč Kč 40764/ Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Mnichovo Hradiště Kč Kč Kč Kč Soňa Šimůnková - Fit Studio 40195/ MH Kč 0 Kč Kč Kč Zastupitelstvo města zároveň schvaluje veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města na rok 2019 sportovním a zájmovým organizacím dle přílohy č. 3 pro: 17 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 3 Strana 9 (celkem 19)

10 TI TI TI ad 9/ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí finančních prostředků pro KLUB Mn. Hradiště s.r.o v roce 2019 Předkládá: Ing. Jan Mareš, místostarosta Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Žádost o individuální dotaci z rozpočtu města, Veřejnoprávní smlouva Ing. Mareš přečetl písemný materiál. Mgr. Bína je to ve stejné výši jako vloni? Ing. Mareš je tam malé navýšení. Zastupitelstvo města schvaluje poskytnutí individuální dotace na zajištění provozu ztrátových zařízení v majetku města (kino, divadlo) a infocentra ve výši Kč v roce 2019 organizaci KLUB Mn. Hradiště s.r.o., Masarykovo nám. 299, Mnichovo Hradiště, IČ , a zároveň schvaluje uzavření veřejnoprávní smlouvy s příjemcem dotace dle přiloženého návrhu. ad 10/ Návrh na rozdělení sociálních dotací pro rok 2019 a schválení předložených smluv Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Veřejnoprávní smlouvy Bc. Záhora, vedoucí odboru SVZ, přečetl písemný materiál. Diskuse zastupitelů ohledně výše příspěvku pro Spokojený domov: Mgr. Haas, Mgr. Šeflová, Ing. Mareš, p. Břicháček a Mgr. Lochman (viz záznam 1:51:29 1:58:20). Bc. Záhora přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje doporučení Rady města a návrh komise pro rodinu a sociální záležitosti ze dne na poskytnutí finančních dotací v sociální oblasti poskytovatelům sociálních služeb pro rok 2019 a veřejnoprávní smlouvy v předloženém znění. IČO Název organizace Název projektu Typ žádosti Žádáno o Návrh dotace komise ROaSOC a Rady města Diecézní charita Litoměřice Osobní asistenční služba provoz Kč Kč Diecézní služba Litoměřice Charitní pečovatelská služba provoz Kč Kč Malyra s.r.o. Osobní asistenční služba v domě Ludmila provoz Kč Kč Spokojený Domov, o.p.s. Terénní sociální služby občanům MH provoz Kč Kč Laxus z.ú. Poradenské služby pro ohroženou a rizikovou mládež provoz Kč Kč Strana 10 (celkem 19)

11 TI TI TI TI TI TI pro: 17 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 3 - Interpelace občanů (nejdéle v 19 hodin) Nebyly. V 19:03 odchod Mgr. Bíny a Mgr. Šeflové přítomno 18 členů ZaMě ad 11/ Plánovací smlouva a smlouva o poskytnutí finančního plnění se společností Trei Real Estate Czech Republic s.r.o. Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Plánovací smlouva se společností Trei Real Estate Czech Republic s.r.o., Smlouva o poskytnutí finančního plnění se společností Trei Real Estate Czech Republic s.r.o., Příloha č. 1 Specifikace Záměru, Příloha č. 2 Specifikace a umístění budované infrastruktury V 19:04 příchod Mgr. Bíny přítomno 19 členů ZaMě Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Diskuse členů zastupitelstva: Mgr. Haas, Mgr. Lochman, p. Knobloch, Ing. Jirásek, Ing. Podzimková, Mgr. Bína, Ing. Kolomazníková (viz záznam 2:10:02 2:27:34) V 19:06 příchod Mgr. Šeflové přítomno 20 členů ZaMě Zastupitelstvo města schvaluje uzavření plánovací smlouvy se společností Trei Real Estate Czech Republic s.r.o., IČ , se sídlem Rohanské nábřeží 670/17, Karlín, Praha 8. pro: 15 členů ZaMě proti: 3 zdržel se hlasování: 2 Zastupitelstvo města schvaluje uzavření smlouvy o poskytnutí finančního plnění se společností Trei Real Estate Czech Republic s.r.o., IČ , se sídlem Rohanské nábřeží 670/17, Karlín, Praha 8. Strana 11 (celkem 19)

12 TI TI TI TI TI TI pro: 15 členů ZaMě proti: 3 zdržel se hlasování: 2 V 19:32 odchod p. Knoblocha přítomno 19 členů ZaMě ad 12/ Aktualizace Programu regenerace MPZ Mnichovo Hradiště pro období Předkládá: Rada města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje Program regenerace městské památkové zóny Mnichovo Hradiště pro období , zpracovaný Ateliérem NAO spol. s r.o., Jasmínová 2611, Praha 10 v 09/2018. pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 V 19:36 příchod 20 přítomno členů ZaMě ad 13/ Jednací řád zastupitelstva města návrh úprav Předkládá: Rada města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Návrh změn JŘ ZaMě v režimu úprav, Jednací řád ZaMě - konečná podoba Ing. Mareš přečetl písemný materiál. Mgr. Haas nesouhlasím se snížením lhůty 10 dnů na 7 dní hlasování o pozměňovacím návrhu na 10 dní 3 pro, 16 proti, 1 se zdržel protinávrh nebyl přijat Zastupitelstvo města schvaluje Jednací řád Zastupitelstva města ze dne v předloženém znění s tím, že v čl. 7 Průběh zasedání zastupitelstva bod 3 písm. b) se upraví takto slovní spojení před diskuzí k danému bodu programu vypustit a nahradit spojením během rozpravy. Strana 12 (celkem 19)

13 TI TI TI TI TI TI TI TI TI pro: 17 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 2 V 19:47 odchod Mgr. Haas přítomno 19 členů ZaMě ad 14/ Žádost o dotaci na obnovu místních komunikací z programu MMR ČR Podpora rozvoje regionů Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení V 19:49 příchod Mgr. Haase přítomno 20 členů ZaMě Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje podání žádosti o dotaci na projekt rekonstrukce místních komunikací V Cestkách a Jaselská do programu Ministerstva pro místní rozvoj ČR Podpora rozvoje regionů 2019+, podprogram Podpora obcí s obyvateli, dotační titul Obnova místních komunikací, výzva č. 1/2019/117D8220. ad 15/ Akční plán na roky Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Akční plán na roky Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Zastupitelstvo města schvaluje Akční plán na roky pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 Strana 13 (celkem 19)

14 TI TI TI ad 16/ Zmocnění místostarosty města k účasti v orgánech dobrovolného svazku obcí EKOD Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Stanovy dobrovolného svazku obcí EKOD, Zápis z členské schůze Dobrovolného svazku obcí EKOD ze dne Ing. Mareš přečetl písemný materiál. V 19:53 příchod p. Ouředníka a Ing. Jiráska přítomno 18 členů ZaMě Diskuse členů zastupitelstva: Mgr. Bína, Mg. Mareš, p. Břicháček (viz záznam 2:48:21 2:25:34) Mgr. Bína Ing. Mareš P. Břicháček ohledně kompostárny Ing. Mareš V 19:55 příchod p. Ouředníka a Ing. Jiráska přítomno členů ZaMě Zastupitelstvo města odvolává starostu města Mgr. Ondřeje Lochmana, Ph.D. z orgánů dobrovolného svazku obcí EKOD a zmocňuje místostarostu města Ing. Jana Mareše k účasti v orgánech dobrovolného svazku obcí EKOD, Náměstí republiky 193, Doksy, IČ pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 ad 17/ Zřízení osadních výborů na volební období Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Ing. Mareš přečetl písemný materiál. Zastupitelstvo města zřizuje v souladu s 84, odst. 2, písm. I) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) na volební období následující osadní výbory: Osadní výbor Dneboh Osadní výbor Dobrá Voda Osadní výbor Hoškovice Osadní výbor Kruhy Osadní výbor Lhotice Osadní výbor Olšina Osadní výbor Podolí Osadní výbor Sychrov Osadní výbor Veselá Strana 14 (celkem 19)

15 TI TI TI TI TI TI ad 18/ Jmenování předsedů a členů osadních výborů na volební období Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Postup ustanovení nového osadního výboru, Zápisy z veřejných schůzí občanů místních částí Dneboh, Dobrá Voda, Hoškovice, Kruhy, Lhotice, Olšina, Sychrov, Veselá (nejsou součástí podkladů pro veřejnost) Ing. Mareš přečetl písemný materiál. Zastupitelstvo města jmenuje v souladu s 84, odst. 2, písm. I) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) na volební období do osadního výboru Dneboh tyto občany: předseda: Miroslav Šťastný členové: Ivan Charvát Vlastimil Morkus Martin Polák Václav Rylich Zastupitelstvo města jmenuje v souladu s 84, odst. 2, písm. I) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) na volební období do osadního výboru Dobrá Voda tyto občany: předseda: Pavel Hartman členové: Lukáš Kugler Jana Nedvědov Strana 15 (celkem 19)

16 TI TI TI TI TI TI TI TI TI Zastupitelstvo města jmenuje v souladu s 84, odst. 2, písm. I) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) na volební období do osadního výboru Hoškovice tyto občany: předseda: Stanislav Dumek členové: Jiří Holas Dana Lamačová Zastupitelstvo města jmenuje v souladu s 84, odst. 2, písm. I) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) na volební období do osadního výboru Kruhy tyto občany: předseda: Václav Vaníček členové: Martina Dvořáková Libor Hajlich Karel Horáček Jan Žížala Strana 16 (celkem 19)

17 TI TI TI TI TI TI Zastupitelstvo města jmenuje v souladu s 84, odst. 2, písm. I) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) na volební období do osadního výboru Lhotice tyto občany: předseda: Jiří Koudelka členové: Petr Augustin Ing. Hana Augustinová Jiří Havel Emil Jirák Tomáš Kučera Zbyněk Štrojsa Zastupitelstvo města jmenuje v souladu s 84, odst. 2, písm. I) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) na volební období do osadního výboru Olšina tyto občany: předseda: Jana Nováková členové: Ludmila Kafková Heinigerová Jaroslava Koubková Dita Niesnerová Petra Svačinová Zastupitelstvo města jmenuje v souladu s 84, odst. 2, písm. I) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) na volební období do osadního výboru Sychrov tyto občany: předseda: Jaroslav Vlasatý členové: Petr Brabec Michal Kuntoš Zdeněk Kuntoš Ing. Martin Švejcar Strana 17 (celkem 19)

18 TI TI TI TI TI TI Zastupitelstvo města jmenuje v souladu s 84, odst. 2, písm. I) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) na volební období do osadního výboru Veselá tyto občany: předseda: Vratislav Dutka členové: Oldřich Česák Zdeněk Kysela Daniela Sedláková Michaela Švermová ad 19/ Zpráva starosty města o dosavadním jednání se soukromým investorem VGP Park Mnichovo Hradiště, a.s. týkajícím se záměru v průmyslové zóně Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Zpráva starosty o dosavadním jednání se soukromým investorem VGP Park Mnichovo Hradiště, a.s. týkajícím se záměru v průmyslové zóně, Vyjádření architekta města ze dne , Příloha vyjádření architekta města situace, Situační výkres aktualizovaný investorem k únoru 2019 Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Diskuse zastupitelů: Mgr. Haas, Mgr. Lochman (viz záznam 3:18:30 3:31:02) Mgr. Haas navrhl bych 2 usnesení. První je: ZaMě ukládá starostovi a místostarostovi města uspořádat do veřejné setkání na kterém budou občané města seznámeni s investičním záměrem společnosti VGP Park Mnichovo Hradiště, a.s. a druhé je: ZaMě nesouhlasí se záměrem na výstavbu logistického areálu VGP Park Mnichovo Hradiště v předložené podobě. Diskuse členů ZaMě: Mgr. Lochman, Ing. Jirásek, Ing. Podzimková (občanka), Mgr. Šeflová, p. Knobloch, Mgr. Haas, PhDr. Sosnovcová, p. Krejčí (občan), p. Macoun (občan), p. Ševců (občan), p. Mach (farář), p. Břicháček (viz záznam 3:32:00 4:31:05) Strana 18 (celkem 19)

19 TI TI TI Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu starosty města o dosavadním jednání se soukromým investorem VGP Park Mnichovo Hradiště, a.s. týkajícím se záměru v průmyslové zóně. Mgr. Haas přednesl protinávrh - ZaMě nesouhlasí se záměrem na výstavbu logistického areálu VGP Park Mnichovo Hradiště v předložené podobě. 2 pro, 6 proti, 12 se zdrželo protinávrh nebyl přijat. ad 20/ Různé P. Koloc park u nádraží jsou nahnuté 4 stromy Mgr. Mareš necháme znovu prověřit P. Koloc cesta vedle Liazu k Haškovskému jezu je tam neuvěřitelný nepořádek P. Knobloch momentálně se řeší s majitelem, který tam má ubytovnu ad 21/ Závěr Jednání ZaMě ukončil starosta města Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. v 21:45 hod. Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. starosta města Mgr. Jan Mareš místostarosta ověřovatelé Mgr. Miroslava Rydvalová František Ouředník Strana 19 (celkem 19)

ČJ: MH KVÚ/2941/2019 JID: 6809/2019/MH

ČJ: MH KVÚ/2941/2019 JID: 6809/2019/MH 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 25.02.2019 ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Bc. Edita Řezáčová a Ing. Aleš Jirásek. 2. jmenovalo

Více

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o.

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/12325/2017 JID: 33414/2017/MH 5. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 06.11.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 07.09.2015 od 17:00 v sále Kina Mnichovo Hradiště Program: 1. Zahájení

Více

/ ) 9. OZV 1/ OZV

/ ) 9. OZV 1/ OZV 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/8260/2019 JID: 19144/2019/MH 3. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 12.06.2019 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o.

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/9883/2017 JID: 27201/2017/MH 4. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 11.09.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S ze zasedání ustavujícího Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 05.11.2018 od 18:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 28.06.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 23.04.2018 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 2 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 2 ze dne č. 14 č. 15 č. 16 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 2 ze dne 22.01.2018 Rada města bere na vědomí zápis z jednání Komise správy majetku a rozvoje města konaného dne 08.01.2018,

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne 28.05.2018 č. 237 Rada města schvaluje na návrh hodnotící komise přijetí nabídky společnosti H-INTES s.r.o., Pod Borkem 319, 293 01

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 10.12.2018 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Složení

Více

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 12.02.2018 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Věra Dandová, PhDr. Lenka Sosnovcová Záznam o hlasování:

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne 27.11.2017 č. 454 Rada města doporučuje zastupitelstvu města směnu části pozemku p. č. 523/5 o celkové výměře 1 192 m 2 orná půda -

Více

6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 10.12.2018 125. bere na vědomí složení slibu 2 členů zastupitelstva města, Dany Lamačové a Věry Vlasákové

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne č. 102 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne 12.03.2018 a) Rada města schvaluje Inventarizační zprávu za rok 2017 o výsledcích inventarizace majetku k 31.12.2017, (příloha

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 2, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 2, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města č. 2, které se uskutečnilo dne 28. 01. 2019 23/2019 - Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání PhDr. Lenku Sosnovcovou. 24/2019 - Rada města schvaluje předložený

Více

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 12.02.2018 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Věra Dandová, PhDr. Lenka Sosnovcová Záznam o hlasování:

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 8, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 8, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 8, které se uskutečnilo dne 03. 04. 2019 171/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání Bc. Hanu Otáhalovou. 172/2019 Rada města schvaluje

Více

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 12.02.2018 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Věra Dandová, PhDr. Lenka Sosnovcová Záznam o hlasování:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Michaela Bernardová;

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 546/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 546/ /ZM Usnesení z 51. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 23.08.2018 v 17:30 hodin v sále kina Oko v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015 Přítomní členové zastupitelstva města: Ponocná Jana (01) Krabec Dušan, Mgr. (08) Hejkrlík Martin, Mgr. (02) Vyšohlíd

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 27. 2. 2019 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš - Mgr.

Více

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 20. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 20. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 20. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 Návrh programu: 1. Zahájení 2. Kontrola zápisu z minulé schůze.

Více

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 12.02.2018 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Věra Dandová, PhDr. Lenka Sosnovcová Záznam o hlasování:

Více

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne program zasedání Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne program zasedání Zastupitelstva města Šternberka dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 20. 02. 2019 Číslo: 37/3 program zasedání Zastupitelstva města Šternberka

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne č. 152 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne 09.04.2018 Rada města bere na vědomí zápis z jednání Komise správy majetku a rozvoje města konaného dne 19.03.2018, souhlasí

Více

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva.

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva. Usnesení 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Třebenice, konaného v sále Městského úřadu Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice dne 17. 12. 2018 od 18.00 hodin. Z důvodu zajištění ochrany

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 21, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 21, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 21, které se uskutečnilo dne 12. 08. 2019 384/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání PhDr. Lenku Sosnovcovou. 385/2019 Rada města

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Čj. 567 /2017 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 16. 11. 2017 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Výpis usnesení. 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne čísl. usn /2018

Výpis usnesení. 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne čísl. usn /2018 Zastupitelstvo města Vrbna pod Pradědem Volební období 2018-2022 Číslo jednací:253/2019 VV/NChal *MUVPX00972PQ* Výpis usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne 20.03.2019

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne 26.11.2018 Místo konání: jídelna restaurace Na Radnici Začátek: 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů Omluveni: Otto Strakatý

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 22, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 22, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 22, které se uskutečnilo dne 26. 08. 2019 416/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání pana Ondřeje Knoblocha. Hlasování: Pro: 5,

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 12 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 28.01.2019 162/3/ZM/2019 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 3. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

33.1/2/2018 informaci o nezveřejnění záměru prodeje části pozemku p.č. 2299/2 zahrada o výměře cca 320 m 2 v k.ú. Kamenický Šenov

33.1/2/2018 informaci o nezveřejnění záměru prodeje části pozemku p.č. 2299/2 zahrada o výměře cca 320 m 2 v k.ú. Kamenický Šenov MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání č. 33 Zastupitelstva města Kamenický Šenov 10. září 2018 ve vzdělávacím centru ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 3 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 3 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 3 ze dne 29.01.2018 č. 38 č. 39 č. 40 č. 41 č. 42 Rada města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě č.2018/0025 na stavební úpravy vstupu radnice č.p.1

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva:

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.10.2016, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S. (anonymizovaný pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.)

Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S. (anonymizovaný pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S (anonymizovaný pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) z IV. zasedání Zastupitelstva města v Horním Slavkově, konaného dne 24. září 2018 od 16.00 hodin ve velké

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 Návrh programu: 1. Zahájení 2. Složení slibu. 3. Kontrola zápisu

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 13.11.2017 Usnesení č. 154 /17-181 /17 154/17 Volba návrhové komise 155/17 Schválení programu 156/17 Sloučení návrhové a volební

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 22.3.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

Usnesení č. 1/08Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 8. zasedání pp. Bc. Zdeňka Černého a p. Jiřího Beneše.

Usnesení č. 1/08Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 8. zasedání pp. Bc. Zdeňka Černého a p. Jiřího Beneše. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis č. 7 /2015. ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 30. listopadu 2015 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 7 /2015. ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 30. listopadu 2015 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 7 /2015 ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 30. listopadu 2015 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Petr Krejčí, František Novák,

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V05/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V05/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V05/2018 2.10.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V05/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 2.10.2018 a informace

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 01-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 14. ledna 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 6. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KORYČANY

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KORYČANY Zastupitelstvo města Koryčany Z M 1/ 1 /18 po projednání určuje hlasováním zapisovatele 1. zasedání paní Bc. Ludmilu Prokešovou, DiS., ověřovateli zápisu pana Pavla Mikulce a pana Petra Kosíře a členy

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 13. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 13. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 13. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 20.12.2016 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany termín: místo: přítomni: 26. 2. 2015 17.00 hodin Obecní úřad Bukovany dle prezenční listiny Program jednání: 1. Zahájení a uvítání správce obce

Více

- 1 - ZÁPIS. hlasování: zastupitel pro proti zdržel zastupitel pro proti zdržel

- 1 - ZÁPIS. hlasování: zastupitel pro proti zdržel zastupitel pro proti zdržel - 1 - ZÁPIS z III. zasedání Zastupitelstva města v Trhových Svinech, které se konalo 20. června 2016 v novém sále Kulturního domu v Trhových Svinech Přítomno: 18 zastupitelů Omluveni: p.polášek, Ing. Hacker,

Více

Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 25.1.2018, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Roman

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

2.2/8/2018 ZM schvaluje, že členové výborů, kteří nejsou členy ZM, vykonávají funkci bez nároku na odměnu

2.2/8/2018 ZM schvaluje, že členové výborů, kteří nejsou členy ZM, vykonávají funkci bez nároku na odměnu MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání č. 2 Zastupitelstva města Kamenický Šenov 28. listopadu 2018 ve vzdělávacím centru

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 10. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 14. 3. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání:

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání: ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 5. jednání datum konání: 04.10.2016 Přítomni: Mgr. Dalibor Carda Ing. Josef Hermann Mgr. Ivana Ambrusová Mgr. Bohumil Florián MUDr. Jindřich Florián Mgr. Bc. Oldřich Hluško MVDr. Libor

Více

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová Z Á P I S z 1. mimořádného zasedání zastupitelstva města Slavkov u Brna, která se konala dne 4.5.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé:

Více

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 24.11.2016 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 19.00 hodin

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis č. 11/2016. z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. srpna 2016 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 11/2016. z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. srpna 2016 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 11/2016 z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. srpna 2016 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, František Novák, Ing. Svatopluk

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 20.4.2017 v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

ZÁPIS č. 21. Bod č. 1 Zahájení

ZÁPIS č. 21. Bod č. 1 Zahájení ZÁPIS č. 21 z jednání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 27.8.2018, konaného od 16,00 hodin v Společenský sál Národního domu Přítomni: Omluveni: Přizváni: Ing. Jan Bauer, Mgr. Hana Bolková, Václav

Více

USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 21. 11. 2016 Přítomno: 11 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18.00 hodin. Usnesení č. ZM/14/234/2016/XI

Více

Zápis č. 19/2017. z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 4. prosince 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 19/2017. z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 4. prosince 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 19/2017 z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 4. prosince 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Petr Krejčí, František Novák,

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

13/1.2 Zpráva o ověření zápisu

13/1.2 Zpráva o ověření zápisu U s n e s e n í ze 13. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 06. 12. 2012 v 15,00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 13/1.1 Program 13.

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Město Český Brod Zastupitelstvo města Souhrn (anonymizovaný)

Město Český Brod Zastupitelstvo města Souhrn (anonymizovaný) 1 Město Český Brod Souhrn (anonymizovaný) z 16. řádné jednání zastupitelstva města, která se konala ve středu 09.11.2016 od 18:00 hod v: Obřadní síň 50/2016 VPS speciální stavební úřad pro místní komunikace

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 30 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 30 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 30 ze dne 26.11.2018 č. 492 Rada města schvaluje výsledky výběrového řízení a uzavření smlouvy o dílo na zakázku Komunitní centrum Mírová se společností

Více