ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o."

Transkript

1 A 10 ČJ: MH KVÚ/12325/2017 JID: 33414/2017/MH 5. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti městské rady 3. Převody nemovitostí 4. Změna rozpočtu Rozpočtové opatření 5/ Dodatek č. 1 k veřejnoprávní smlouvě o poskytnutí dotace na rekonstrukci Přestavlcké ulice 6. Aktualizace Dotačního programu Města Mnichovo Hradiště 7. Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Mnichovo Hradiště na obnovu nepamátkových objektů nacházejících se na území městské památkové zóny Mnichovo Hradiště - úprava Pravidel Programu 8. Rezignace Mgr. Paclta na člena Kontrolního výboru zastupitelstva města 9. Informace od výborů zastupitelstva města 10. Různé - Zpráva o řešení připomínek ke stanovám Dobrovolného svazku obcí EKOD - Vstup nových členských obcí do DSO EKOD - Moznost zřízení muzea LIAZu - Interpelace občanů (nejdéle v 19 hodin) 11. Závěr Zahájení zasedání ZaMě: v hodin Přítomni: Při zahájení jednání 20 členů ZaMě. Zastupitelstvo je usnášení schopné. (prezenční listina přiložena k zápisu) pí Jitka Libichová - zapisovatelka Omluveni: Mgr. Václav Haas, Mgr. Eduard Jan Havránek a Mgr. Pavel Paclt, Mgr. Kamila Galetková- tajemnice MěÚ Upozornění: Ze zasedání zastupitelstva města se pořizuje za účelem informování veřejnosti neupravený audiovizuální záznam. Záznam se zveřejňuje na internetu. ad 1/ Zahájení Zasedání ZaMě zahájil a řídil starosta města Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. Konstatoval, že zápis ze zasedání ZaMě ze dne byl ověřen určenými ověřovateli, Ing. Petrem Beranem a Ing. Josefem Lukou, kteří potvrdili správnost zápisu svými podpisy. Do návrhové komise navrhl p. Ondřeje Knoblocha a p. Robina Panuše. Tento návrh byl schválen 18 hlasy, 2 členové ZaMě se zdrželi hlasování. Ověřovateli dnešního zápisu navrhl p. Miroslava Korycha a Bc. Hanu Otáhalovou. Tento návrh byl schválen hlasy, 2 členové ZaMě se zdrželi hlasování. Dále seznámil přítomné členy ZaMě s programem dnešního jednání s tím, že do bodu Různém bude zařazen bod Vstup nových členských obcí do DSO EKOD. Předložený program byl schválen 20 hlasy. ad 2/ Zpráva o činnosti městské rady Písemný materiál: Zpráva o činnosti RaMě Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Strana 1 (celkem 8)

2 Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti RaMě za uplynulé období od do ad 3/ Převody nemovitostí Předkládá: Rada města 1. Žádost o prodej pozemků v k. ú. Sychrov nad Jizerou Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Zastupitelstvo města neschvaluje prodej části pozemku p. č. 138/15 o výměře cca 420 m 2 trvalý travní porost v k. ú. Sychrov nad Jizerou J. a Z.D. 2. Žádost o prodej pozemků v k. ú. Mnichovo Hradiště Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Zastupitelstvo města neschvaluje prodej pozemku p. č. 2630/21 o výměře cca 749 m 2 zahrada v k. ú. Mnichovo Hradiště L. a J. V. 3. Žádost o směnu pozemků v k. ú. Mnichovo Hradiště a k. ú. Podolí u Mnichova Hradiště Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Strana 2 (celkem 8)

3 Zastupitelstvo města neschvaluje směnu pozemku p. č. 2648/3 o výměře 198 m 2 lesní pozemek, p. č. 2652/6 o výměře 55 m 2 ostatní plocha, p. č. 2652/8 o výměře m 2 trvalý travní porost, p. č. 2693/1 o výměře m 2 vodní plocha, p. č. 2693/3 o výměře 48 m 2 ostatní plocha vše v k. ú. Mnichovo Hradiště za p. č. 446/1 o výměře m 2 orná půda v k.ú. Podolí u Mnichova Hradiště s V. Z. 4. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Dneboh vyjádření k nabídce města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Zastupitelstvo města neschvaluje prodej pozemku p. č. 691/32 o výměře 362 m 2 trvalý travní porost v k. ú Dneboh E. D. ad 4/ Změna rozpočtu Rozpočtové opatření 5/2017 Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Tabulky Ing. Kolomazníková, vedoucí FŠO, přečetla písemný materiál. Mgr. Lochman seznámil členy zastupitelstva podrobně s jednotlivými kapitálovými výdaji. Ing. Luka nepochopil jsem, co jste říkali s tím úvěrem. Diskutovali o EPC: Mgr. Lochman, Ing. Kolomazníková, Ing. Luka, Ing. Jirásek, p. Panuš, Ing. Mareš a p. Knobloch (viz videozáznam 35:50 01:06:45). Bude se předkládat na zastupitelstvo vyhodnocující zpráva o průběhu EPC. Ing. Kolomazníková přečetla návrh usnesení. Zastupitelstvo města přijímá dle smlouvy Poskytování energetických služeb metodou EPC spojené s provozováním kotelen na vybraných budovách v majetku města Mnichovo Hradiště uzavřené s firmou EVČ s.r.o., Arnošta z Pardubic 676, Pardubice, IČ (smlouva uzavřená dle usnesení ZaMě č. 62 ze dne ), obchodní úvěr ve výši Kč a zařazuje jej do rozpočtu města. Strana 3 (celkem 8)

4 pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 2 Ing. Kolomazníková přečetla návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje Změnu rozpočtu - Rozpočtové opatření č. 5/2017 dle přílohy - tabulkové části rozpočtu. pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 2 Ing. Kolomazníková přečetla návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje zvýšení limitů mzdových prostředků u jednotlivých složek města následovně: a) Městská knihovna nový limit mzdových prostředků 786 tis. Kč (zvýšení o 25 tis. Kč) b) Městská policie nový limit mzdových prostředků tis. Kč (zvýšení o 55 tis. Kč) c) Hala Bios nový limit mzdových prostředků 325 tis. Kč (zvýšení o 5 tis. Kč) ad 5/ Dodatek č. 1 k veřejnoprávní smlouvě o poskytnutí dotace na rekonstrukci Přestavlcké ulice Předkládá: Rada města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Dodatek č. 1 Zastupitelstvo města schvaluje dodatek č. 1 k veřejnoprávní smlouvě č. 2016/0145 o poskytnutí dotace na rekonstrukci Přestavlcké ulice, uzavřené se Středočeským krajem a spočívající ve změně termínu ukončení realizace projektu do Strana 4 (celkem 8)

5 ad 6/ Aktualizace Dotačního programu Města Mnichovo Hradiště Předkládá: Mgr. Jiří Bína, místostarosta města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Dotační program, Formulář žádosti o dotaci na celoroční činnost, Formulář žádosti o dotaci na jednorázové veřejné akce a projekty a spolupráci s oficiálními partnerskými městy, Formulář žádosti o dotaci na investici, Přehled hodnoticích kritérií, Formulář vyúčtování dotace Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Zastupitelstvo města schvaluje aktualizovaný Dotační program Města Mnichovo Hradiště. ad 7/ Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Mnichovo Hradiště na obnovu nepamátkových objektů nacházejících se na území městské památkové zóny Mnichovo Hradiště - úprava Pravidel Programu Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Pravidla Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Mnichovo Hradiště na obnovu nepamátkových objektů nacházejících se na území městské památkové zóny Mnichovo Hradiště - NÁVRH ÚPRAVY s vyznačenými změnami, Pravidla Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Mnichovo Hradiště na obnovu nepamátkových objektů nacházejících se na území MPZ MH - ČISTOPIS Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Zastupitelstvo města schvaluje předloženou úpravu Pravidel Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Mnichovo Hradiště na obnovu nepamátkových objektů nacházejících se na území městské památkové zóny Mnichovo Hradiště. Strana 5 (celkem 8)

6 ad 8/ Rezignace Mgr. Paclta na člena Kontrolního výboru zastupitelstva města Předkládá: Mgr. Jiří Bína, místostarosta města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Rezignace Mgr. Paclta doručená em dne Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Zastupitelstvo města odvolává v souladu s 84, odst. 2, písm. l) zákona číslo 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) člena kontrolního výboru Mgr. Pavla Paclta s platností od na základě jeho rezignace ze dne Zastupitelstvo města jmenuje v souladu s 84, odst. 2, písm. l) zákona číslo 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) novým členem kontrolního výboru s platností od Věru Vlasákovou. pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 ad 9/ Informace od výborů zastupitelstva města Předkládá: předsedové výborů Písemný materiál: Zápis z Kontrolního výboru, Zpráva od tajemnice MěÚ Ing. Podzimková probíhá soustavná činnost na pořizování nového územního plánu. Dne bylo vyhodnoceno společné jednání a dokument byl předán Ing. arch. Černému, který má nyní 3 měsíce na zapracování připomínek do návrhu územního plánu. JUDr. Forst seznámil členy zastupitelstva s písemným materiálem. Strana 6 (celkem 8)

7 Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávy z Kontrolního výboru, Finančního výboru a Výboru pro územní plánování. ad 10/ Různé 1. Zpráva o řešení připomínek ke stanovám Dobrovolného svazku obcí EKOD Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Mgr. Lochman přečetl písemný materiál a podal další upřesňující informace ohledně svozu odpadu (videozáznam 01:33:15-01:36:21) Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o řešení připomínek dle usnesení č. 83 ze dne ke stanovám Dobrovolného svazku obcí EKOD v předloženém znění. 2. Vstup nových členských obcí do DSO EKOD Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Mgr. Lochman přečetl písemný materiál a požádal o doplnění usnesení o obec Bezděz. Mgr. Lochman naformuloval návrh usnesení. Zastupitelstvo města Mnichovo Hradiště souhlasí se vstupem nových členských obcí Bakov nad Jizerou, Bezděz, Blatce, Chorušice, Velenice, Ždírec do dobrovolného svazku obcí EKOD. Strana 7 (celkem 8)

8 3. Moznost zřízení muzea LIAZu Videozáznam (01:33:15 01:58:31) Mgr. Lochman informoval mě starosta Kláštera nad Jizerou, že SÚS Středočeského kraje by jim předala spojnici, která vedla od Kofoly, na konci je lávka a chtěl, aby město Mnichovo Hradiště šlo napolovic při placení. Máme to v projektu Greenwey Jizera a Kraj by to projektoval. Mgr. Lochman jsou neustále stížnosti občanů na kamionovou dopravu, snažíme se to řešit. - Interpelace občanů (nejdéle v 19 hodin) Stanislav Havlát, občan Mnichova Hradiště informoval zastupitele města ohledně záměru podání petice občanů na plánovanou zástavbu v jihozápadní části města a plánovaným výškovým profilem staveb. Následovala diskuse. (videozáznam 02:06:56 02:34:33) P. Panuš - požádal, aby zprávy z výboru pro příště byly zařazeny na začátek programu. Mgr. Lochman zvážíme to. ad 11/ Závěr Jednání ZaMě ukončil starosta města Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. v 19:55 hod. Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. starosta města Mgr. Jiří Bína místostarosta Ověřovatelé: Miroslav Korych Bc. Hana Otáhalová Strana 8 (celkem 8)

A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 07.09.2015 od 17:00 v sále Kina Mnichovo Hradiště Program: 1. Zahájení

Více

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o.

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/9883/2017 JID: 27201/2017/MH 4. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 11.09.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne 27.11.2017 č. 454 Rada města doporučuje zastupitelstvu města směnu části pozemku p. č. 523/5 o celkové výměře 1 192 m 2 orná půda -

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 28.06.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

/ ) 9. OZV 1/ OZV

/ ) 9. OZV 1/ OZV 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/8260/2019 JID: 19144/2019/MH 3. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 12.06.2019 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S ze zasedání ustavujícího Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 05.11.2018 od 18:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 23.04.2018 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 25.02.2019 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 10.12.2018 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Složení

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 30 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 30 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 30 ze dne 26.11.2018 č. 492 Rada města schvaluje výsledky výběrového řízení a uzavření smlouvy o dílo na zakázku Komunitní centrum Mírová se společností

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 22, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 22, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 22, které se uskutečnilo dne 26. 08. 2019 416/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání pana Ondřeje Knoblocha. Hlasování: Pro: 5,

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 8, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 8, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 8, které se uskutečnilo dne 03. 04. 2019 171/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání Bc. Hanu Otáhalovou. 172/2019 Rada města schvaluje

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne č. 102 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne 12.03.2018 a) Rada města schvaluje Inventarizační zprávu za rok 2017 o výsledcích inventarizace majetku k 31.12.2017, (příloha

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne 28.05.2018 č. 237 Rada města schvaluje na návrh hodnotící komise přijetí nabídky společnosti H-INTES s.r.o., Pod Borkem 319, 293 01

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis č. 6/2006. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici

Zápis č. 6/2006. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici Zápis č. 6/2006 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici Jednání zahájil p. Műller. Přivítal přítomné členy zastupitelstva, občany

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 4/2009 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 4.10. 2009 v 16.00 hod. Myslivecká klubovna Korolupy Přítomni

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Michaela Bernardová;

Více

6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 10.12.2018 125. bere na vědomí složení slibu 2 členů zastupitelstva města, Dany Lamačové a Věry Vlasákové

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015 Přítomní členové zastupitelstva města: Ponocná Jana (01) Krabec Dušan, Mgr. (08) Hejkrlík Martin, Mgr. (02) Vyšohlíd

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne č. 152 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne 09.04.2018 Rada města bere na vědomí zápis z jednání Komise správy majetku a rozvoje města konaného dne 19.03.2018, souhlasí

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 21, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 21, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 21, které se uskutečnilo dne 12. 08. 2019 384/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání PhDr. Lenku Sosnovcovou. 385/2019 Rada města

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatinice konaného dne od 19,00 hod. sokolovna Slatinice.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatinice konaného dne od 19,00 hod. sokolovna Slatinice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatinice konaného dne 1. 11. 2018 od 19,00 hod. sokolovna Slatinice. Jednání zahájil v 19,03 hod. dosavadní starosta obce pan Ondřej Mikmek. Konstatoval,

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 10 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všelibice, které se konalo v pondělí 16. listopadu 2015 od 19 hodin v Kulturní místnosti ve Všelibicích.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 29. 10. 2018 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 9 - Chadimová

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 5. KONANÉHO DNE 5. 5. 2015 od 17.00 hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 5. KONANÉHO DNE 5. 5. 2015 od 17.00 hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 5 KONANÉHO DNE 5. 5. 2015 od 17.00 hod. UPOZORNĚNÍ Z tohoto zasedání byl pořizován zvukový záznam, který

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan ZÁPIS č. 3/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 23. 5. 2019 Ještě před samotným zahájením zastupitelstva si slovo vzal pan Vybíral. Požádal o zodpovězení několika dotazů. Na ty mu bylo zodpovězeno.

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 04 konaného 13. června 2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 04 konaného 13. června 2011 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 04 konaného 13. června 2011 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Mgr. Dušan Krabec (9) Antonín Vyšohlíd (2) Pavel Morong (10)

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne 12. 12. 2012 Přítomni: Na začátku jednání 12 členů zastupitelstva, omluveni Bc. Jiří Hora a Ladislav Racek. Zasedání zahájil předsedající starosta Mgr.

Více

Zápis č. 6. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 8. června 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 6. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 8. června 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 8. června 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Tomáš Bruštík, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 6. listopadu 2006

Z á p i s. z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 6. listopadu 2006 Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 6. listopadu 2006 Přítomni: p. Ing. Pavel Smutný. pí Mgr. Yveta Svobodová, p. Lukáš Novotný, pí Mgr. Šárka Kolečková,

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í

Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í z 10. jednání zastupitelstva obce Šenov u Nového Jičína konaného dne 27. června 2016 na Obecním úřadě Šenov u Nového Jičína VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 7.12. 2016, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany termín: místo: přítomni: 26. 2. 2015 17.00 hodin Obecní úřad Bukovany dle prezenční listiny Program jednání: 1. Zahájení a uvítání správce obce

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 2 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 2 ze dne č. 14 č. 15 č. 16 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 2 ze dne 22.01.2018 Rada města bere na vědomí zápis z jednání Komise správy majetku a rozvoje města konaného dne 08.01.2018,

Více

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 20. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 20. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 20. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 Návrh programu: 1. Zahájení 2. Kontrola zápisu z minulé schůze.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu 27. 11. 2013 od 17.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Omluveni: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček,

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Z Á P I S. z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice. dne 1. listopadu 2006

Z Á P I S. z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice. dne 1. listopadu 2006 Z Á P I S z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 1. listopadu 2006 Program: 1) Zahájení 2) Zhodnocení uplynulého období 3) Volba mandátní komise pro ověření platnosti

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S. (anonymizovaný pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.)

Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S. (anonymizovaný pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S (anonymizovaný pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) z III. zasedání Zastupitelstva města v Horním Slavkově, konaného dne 25. června 2018 od 16.00 hodin ve

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Třeština Zastupitelstvo obce Třeština Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne 6. 11. 2010, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Před konáním ustavujícího

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod.

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Butoves (dále jako zastupitelstvo ) zahájil a řídil

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.11.2018 v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík,

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 26.11.2014 v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 7.12.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 546/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 546/ /ZM Usnesení z 51. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 23.08.2018 v 17:30 hodin v sále kina Oko v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E N Í. z 04. zasedání Zastupitelstva města Stříbra konaného dne Zastupitelstvo města Stříbra:

U S N E S E N Í. z 04. zasedání Zastupitelstva města Stříbra konaného dne Zastupitelstvo města Stříbra: U S N E S E N Í z 04. zasedání Zastupitelstva města Stříbra konaného dne 30.02019 Zastupitelstvo města Stříbra: I. BERE NA VĚDOMÍ: Zprávu o kontrole plnění úkolů z usnesení Zastupitelstva města Stříbra

Více

ČJ: MH KVÚ/2941/2019 JID: 6809/2019/MH

ČJ: MH KVÚ/2941/2019 JID: 6809/2019/MH 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 25.02.2019 ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Bc. Edita Řezáčová a Ing. Aleš Jirásek. 2. jmenovalo

Více

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 14. června 2010 od 18:00 hodin na Městském úřadě Mirošov --------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne 20. 01. 2011. Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta v 18:03h. Po zahájení zasedání zastupitelstva obce složil dle ustanovení 69 zákona

Více

OBEC HORNÍ BRANNÁ. Horní Branná čp. 1, Horní Branná, Tel.: ,

OBEC HORNÍ BRANNÁ. Horní Branná čp. 1, Horní Branná, Tel.: , OBEC HORNÍ BRANNÁ Horní Branná čp. 1, 512 36 Horní Branná, Tel.: 481 584 178, E-mail: ou@hbranna.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná, konaného dne 6. listopadu 2014, od 18:00

Více

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 2. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený.

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený. Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatinice, které se konalo ve čtvrtek 26.7.2018 od 18,00 hod. Zasedací místnost Obecního úřadu Slatinice Přítomno: 10 zastupitelů (viz. prezenční listina).

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 19. března 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 19. března 2012 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 19. března 2012 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Vladimír Hejtmanský (8) Antonín Vyšohlíd (2) Pavel Morong (10)

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Obec Třanovice Zápis z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 10 členů ZO Třanovice, 5 omluveno 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Městská část Praha-Dolní Chabry

Městská část Praha-Dolní Chabry * materiál obsahuje osobní údaje Městská část Praha-Dolní Chabry Zastupitelstvo městské části z veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha-Dolní Chabry konaného dne 12.12.2018 Přítomni: dle prezenční listiny

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 5. května 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 28.4.2016, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Marie

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 26. 04. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 20.8.2014 Řízení: Ing.arch.Kabelová Ivana Přítomni: 11 členů zastupitelstva MČ Do 18.05 hod 9 členů Zastupitelstva MČ Od 18.10 hod

Více

MCPNE 00806/2015 Zápis č. 6 ze 6. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne na Úřadu MČ Praha Nebušice

MCPNE 00806/2015 Zápis č. 6 ze 6. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne na Úřadu MČ Praha Nebušice MCPNE 00806/2015 Zápis č. 6 ze 6. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 21.05.2015 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Jan Holub,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 31. 10. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Radka Krejčí, Pavel Alenka, Jan Koudelka,

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod v Kulturním domě Rohatec

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 20. 4. 2016 v 17.00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 7. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 19.6.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 7. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 19.6. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 7. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 19.6. 2019 Zasedání ZMČ zahájila starostka MČ Mgr. Jitka Synková, přivítala přítomné

Více

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00 Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 28.11.2011 v 18:00 Ve Studené dne 29.11.2011 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2. Program jednání...

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 23. schůze Rady městské části Praha 8, konané v úterý dne 28. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 23. zasedání konané dne 17. prosince 2015 Materiál k bodu č. 5 programu: Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení:

Více