Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z.s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z.s."

Transkript

1 Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z.s. SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE Z VÝZVY Č.2 PRV (2018) Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí

2 Současný stav žádostí o dotaci - Všechny žádosti byly odeslány prostřednictvím portálu farmáře na SZIF - Administrativní kontrola ŽOD, které budou dokládat pouze cenový marketing (ten je předkládán až se žádostí o platbu). Kontrola by měla být provedena do 24. srpna Žádosti, u kterých je třeba doložit výběrové řízení, budou kontrolovány až po doložení všech příloh a aktualizaci žádosti o dotaci. TERMÍNOVĚ: - na MAS nutno předložit do 63 kalendářních dnů od data registrace, tj. do 31. srpna 2018 a následně do 70 kalendářních dnů od registrace, tj. do 7. září 2018 zaslat prostřednictvím portálu Farmáře na SZIF!!! (Kontrolu SZIF provede do 56 dnů, tj. do )

3 Výdaje, ze kterých je stanovena dotace, jsou realizovány/vynaloženy následující formou 1. bezhotovostní platbou - příjemce dotace je povinen realizovat finanční operace související s financováním výdajů, ze kterých je stanovena dotace, prostřednictvím vlastního bankovního účtu, 2. hotovostní platbou - maximální výše výdajů, ze kterých je stanovena dotace, realizovaných v hotovosti v rámci jednoho projektu může činit Kč. Pro účetní doklady na stavební práce platí povinnost dokladovat položkově v systému RTS a.s., ÚRS Praha a.s. nebo Callida, s.r.o.

4 Vznik výdajů, ze kterých je stanovena dotace Výdaje, ze kterých je stanovena dotace, vznikly nejdříve ke dni podání Žádosti o dotaci na MAS a byly skutečně uhrazeny nejpozději do data předložení Žádosti o platbu; V případě pořízení předmětu dotace v cizí měně se pro výpočet výše způsobilých výdajů použije kurz ČNB platný ke dni úhrady částky žadatelem/příjemcem dotace, Rozhodně není možné pořízení použitého movitého majetku (za nepoužitý se v případě nákupu strojů považuje stroj, kdy žadatel figuruje v technickém průkazu stroje na prvním místě, případně na místě druhém, pokud je na prvním místě uveden prodejce nového stroje, a zároveň byl stroj vyroben v období tří let před rokem podání Žádosti o dotaci na MAS; v případě strojů, které nepodléhají schválení provozu na pozemních komunikacích, a majitel není zapsán v technickém průkazu, rozhoduje rok výroby. Za nepoužitý stroj lze považovat stroj, který byl vyroben v období tří let před rokem podání Žádosti o dotaci na MAS a nebyl používán).

5 Způsob účtování o poskytované dotaci: Příjemce dotace je povinen vést v souladu s předpisy ČR buď daňovou evidenci nebo účetnictví. Příslušný doklad musí splňovat předepsané náležitosti účetního dokladu v souladu se zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, Předmětné doklady musí být správné, úplné, průkazné, srozumitelné a průběžně písemně chronologicky vedené způsobem zaručujícím jejich trvalost, Při kontrole poskytne příjemce dotace na vyžádání kontrolnímu orgánu daňovou evidenci v plném rozsahu V případě účetnictví příjemce dotace vede o realizaci projektu samostatnou analytickou účetní evidenci, případně si zřídí pro tuto účetní evidenci samostatné středisko (pokud je účetní jednotkou) nebo samostatnou podrobnou evidenci (pokud není účetní jednotkou); D jinak A.

6 Provádění změn v průběhu realizace projektu a) Příjemce dotace má povinnost oznamovat změny týkající se Žádosti o dotaci od podpisu Dohody o poskytnutí dotace po dobu lhůty vázanosti projektu na účel prostřednictvím formuláře Hlášení o změnách, b) veškeré změny musí respektovat podmínky Pravidel; v případě, že RO SZIF dojde po posouzení proběhlé změny k závěru, že nebyly splněny veškeré podmínky vyplývající z Pravidel a Žádosti o dotaci, je uděleno nápravné opatření, popř. sankce; D jinak C, c) zadavatel nesmí umožnit podstatnou změnu závazku ze smlouvy, kterou uzavřel na plnění zakázky, d) Hlášení o změnách včetně příloh příjemce dotace podává nejdříve na MAS, MAS provede kontrolu (zejména s ohledem na preferenční kritéria) v termínu do 10 pracovních dnů od obdržení Hlášení o změnách, e) v jednom okamžiku lze administrovat pouze jedno Hlášení o změnách (dokud není dokončena administrace jednoho Hlášení o změnách, není možné podat další Hlášení o změnách), f) výsledkem schvalovacího řízení Hlášení o změnách je buď Vyrozuměním, nebo výzva k podpisu Dodatku k Dohodě. Pokud nebyly zjištěny nedostatky, je RO SZIF povinen tento výsledek schvalovacího řízení oznámit žadateli nejpozději do 30 kalendářních dnů od data obdržení Hlášení o změnách g) podrobný postup pro předložení formuláře Hlášení o změnách je zveřejněn na internetových stránkách a

7 Sankční systém Sankce může být uložena po celou dobu vázanosti, tj. 5 let od proplacení dotace na účet příjemce 1. Korekce [K] při administraci ŽOP: a) do 10% (včetně) je příjemci vyplacena částka odpovídající způsobilým výdajům po přezkoumání, b) o více než 10%, je příjemci vyplacena zjištěná částka po přezkoumání snížená ještě o sankci odpovídající rozdílu mezi částkou požadovanou a zjištěnou částkou po přezkoumání způsobilosti výdajů. 2. Sankční systém: v případě nedodržení podmínek uvedených v Pravidlech bude po případně provedených korekcích a sankcí dle bodu 1b) postupováno následujícím způsobem: A: snížení dotace o 1 % částky dotace po přezkoumání Žádosti o proplacení, B: snížení dotace o 10 % částky dotace po přezkoumání Žádosti o proplacení, C: snížení dotace o 100 % (před proplacením se jedná o ukončení administrace, po proplacení se jedná o vymáhání dlužné částky), D: uložení nápravného opatření ze strany SZIF.

8 Žádost o platbu a) Žádost o platbu MUSÍ být vygenerována z účtu příjemce dotace na portálu farmáře. Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o platbu přes Portál Farmáře a doručování příloh je zveřejněn na internetových stránkách a b) Žádost o proplacení včetně všech příloh nejprve předkládá příjemce dotace na MAS v termínu dle Žádosti o dotaci (tj. 14 dnů před termínem ŽoPl uvedeným v Dohodě). Na MAS je formulář ŽOP potvrzen a poté jej příjemce dotace podá prostřednictvím portálu farmáře na SZIF i s přílohami. c) Následně si příjemce dotace vygeneruje POTVRZENÍ O PŘIJETÍ Žádosti o platbu a spolu s případnými dalšími přílohami je doručí na podatelnu RO SZIF dle termínu stanoveného v Dohodě. d) Bez ohledu na předložené účetní/daňové doklady, nebude poskytnuta vyšší dotace, než je částka dotace zakotvená v Dohodě. e) Na SZIF bude provedena kontrola formální správnosti a následně i kontrola na místě realizace projektu. Pokud proběhne vše bez závad bude žádost schválena a následně vyplacena zhruba do 3-4 měsíců.

9 Povinné přílohy při podání Žádosti o platbu - obecně 1) Živnostenské oprávnění (pokud je to výpis z ŽR, OR nebo evidence zeměděl. podnikatele, tak se nedokládá); D jinak C. 2) Doklad o vedení či zřízení bankovního účtu ve vlastnictví příjemce, na který bude příjemci poskytnuta dotace; D jinak C (pokud je doložen u jiné žádosti o platbu, tak se nedokládá). 3) Účetní/daňové doklady související s realizací projektu; D jinak K. 4) Doklad o předání stroje/technologie (dodací list/protokol o předání a převzetí) potvrzený dodavatelem a příjemcem dotace, obsahuje výrobní číslo D jinak K. 5) Doklad o uhrazení závazku dodavateli (výpis z bankovního účtu vč. smlouvy o vedení/zřízení účtu ve vlastnictví příjemce, ze kterého proběhla úhrada, pokladní doklad, na kterém oprávněná osoba potvrdí příjem hotovosti); D jinak K. 6) V případě nákupu strojů nebo technologií nad Kč/kus nebo komplet bez DPH ES prohlášení o shodě (technickou dokumentaci k výrobku musí být žadatel schopen předložit k nahlédnutí při kontrole na místě), technický průkaz, resp. tech. osvědčení u stroje, který podléhá schválení vozidla k provozu na pozemních komunikacích; D jinak K.

10 7) V případě, že je předmětem projektu stavba - kolaudační souhlas nebo oznámení stavebnímu úřadu o užívání stavby nebo povolení k předčasnému užívání stavby před jejím úplným dokončením podle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů; D jinak C. 8) V případě, že projekt podléhá řízení stavebního úřadu a v průběhu realizace došlo ke změnám oproti původní dokumentaci, pak dokumentace skutečného provedení stavby ověřená stavebním úřadem; D jinak C. 9) Soupisky účetních/daňových dokladů k výdajům, ze kterých je stanovena dotace (je součástí elektronického formuláře ŽoP originál; D jinak C. 10) Potvrzení FÚ o bezdlužnosti (ne starší než 30 dnů k datu podání ŽoD na MAS); D jinak C. 11) Cenový marketing včetně písemné smlouvy nebo objednávky s vybraným dodavatelem; D jinak C. 12) Případné dodatky ke smlouvě s dodavatelem originál nebo ověřená kopie; D jinak K.

11 13) V případě stavebních prací soupis stavebních prací s výkazem výměr a položkový rozpočet projektu správně rozdělený do odpovídajících kódů výdajů, ze kterých je stanovena dotace; D jinak K. 14) Fotodokumentace předmětu dotace pořízená v místě realizace včetně výrobního nebo evidenčního čísla v čitelné a jasnou identifikovatelnost; D jinak K. 15) V případě vytvoření nových pracovních míst přehled o výši pojistného a vyplacených dávkách (formulář zasílaný ČSSZ) za posledních 12 uzavřených měsíců před podáním ŽoPl (popř. čestné prohlášení); D jinak C. 16) Prohlášení o zařazení podniku do kategorie mikropodniků, malých a středních podniků (pokud je relevantní); D jinak C. Povinné přílohy předkládané po proplacení projektu Monitorovací zpráva k projektu na formuláři zveřejněném na portálu farmáře. Zpráva se odevzdává každoročně do po celou dobu lhůty vázanosti projektu na účel; D jinak A.

12 Zadání zakázky Výběr a oslovení dodavatele / dodavatelů Vždy musí být splněna zásada transparentnosti, rovného zacházení a nediskriminace!!! (Příjemce dotace nesmí vyzvat osobu (FO, PO), která má vztah k žadateli jako k zadavateli zakázky. Nesmí vyzvat osobu blízkou (dle Občanského zákoníku) nebo osobu, která je personálně (např. dle výpisu z registrů) nebo majetkově propojena s žadatelem/příjemcem dotace). POZOR na STŘET ZÁJMŮ! Doložit čestné prohlášení od všech osob, které posuzují nebo hodnotí nabídky, že nejsou ve střetu zájmů k podaným nabídkám!!! POZOR! Zakázku je možné dělit na části jen za určitých podmínek!!! POZOR! V případě porušení podmínek týkajících se zadávacího řízení jsou uplatňovány finanční opravy dle přílohy č. 2 Pravidel

13 1. Předpokládaná cena zakázky do Kč (bez DPH) Nemusí provádět výběr z více dodavatelů. Smlouva/objednávka přímo s jedním dodavatelem (do max. výše Kč bez DPH součtu těchto samostatných výdajů za projekt). 2. Předpokládaná cena zakázky do resp. do Kč (bez DPH) Cenový marketing nebo záznam o cenovém marketingu z El. tržiště Tabulka cenového marketingu (musí obsahovat seznam dodavatelů a cen) je součástí příloh k Žádosti o platbu. Údaje v tabulce musí být vždy podloženy písemnou nebo ovou nabídkou dodavatele nebo vytištěným údajem z internetové nabídky firmy. Tyto nabídkové podklady je příjemce dotace povinen doložit průkazným způsobem na výzvu pracovníka SZIF při kontrole.

14 3. Předpokládaná cena zakázky nad resp. nad Kč (bez DPH) Povinnost provést zadávací řízení dle Příručky pro zadávání veřejných zakázek PRV (nyní zveřejněna verze 3 s platností od července 2017). Nutno oslovit minimálně 3 dodavatele, o kterých má informace, že jsou způsobilí požadované plnění poskytnout. Vybírá pak minimálně ze 3 obdržených nabídek a průběh řízení musí náležitě dokladovat.

15 OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY) Musí obsahovat: 1. Identifikační údaje zadavatele 2. Název zakázky 3. Druh zakázky (dodávky, služby nebo stavební práce) 4. Lhůta a místo pro podání nabídky 5. Předmět zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky (u staveb projektová dokumentace včetně slepého výkazu výměr) 6. Pravidla pro hodnocení nabídek, která zahrnují kritéria hodnocení, metodu vyhodnocení nabídek v jednotlivých kritériích a váhu nebo jiný matematický vztah mezi kritérii.. CENA 7. Způsob jednání s účastníky (pokud s nimi hodlá zadavatel jednat) 8. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky, jaké údaje ve vztahu k předmětu zakázky a její realizace má nabídka obsahovat, aby mohl zadavatel posoudit soulad nabídky se zadávacími podmínkami 9. Požadavek na způsob zpracování nabídkové ceny 10. Doba a místo plnění zakázky 11. Požadavky na varianty nabídek, pokud je zadavatel připouští 12. Pravidla pro vysvětlení zadávacích podmínek (4 dny před koncem žádost, 2 dny vysvětlení všem)

16 ZADÁVACÍ PODMÍNKY mohou dále obsahovat: a) Požadavky na prokázání kvalifikace účastníka v souladu s 53 odstavec 4 ZZVZ b) Obchodní podmínky a jiné smluvní podmínky nebo závazný vzor smlouvy (obsah dle Přílohy č.1 Příručky) c) Požadavky na specifikaci případných poddodavatelů a věcné vymezení plnění dodaného jejich prostřednictvím. LHŮTA PRO PODÁNÍ NABÍDEK U zakázek malého rozsahu je minimum 10 kalendářních dnů od odeslání výzvy k podání nabídek (nebo uveřejnění) oznámení o zahájení výběrového řízení.

17 HODNOCENÍ NABÍDEK Zadavatel provede otevírání obálek a vyhotoví protokol o otevírání obálek! Otevírání a hodnocení provádí buď osoba zadavatele (FO) nebo ustanoví komisi pro otevírání obálek (nutno doložit jmenování komise) nebo pověří jinou osobu. Osoby, které se podílejí na hodnocení nabídek vždy musí být nepodjaté k hodnoceným nabídkám, což potvrzují čestným prohlášením. Při otevírání obálek je provedeno posouzení úplnosti nabídek z hlediska jejich obsahu Neúplné nabídky jsou vyloučeny z dalšího hodnocení a uchazeč je o tom písemně vyrozuměn. Ostatní nabídky jsou posuzovány dle předem daných hodnoticích kritérií (cena X ekonom. výhodnost) Pokud není v zadávacích podmínkách stanoveno jinak, rozhoduje při hodnocení nabídek pro plátce DPH cena bez DPH a pro neplátce cena s DPH

18 NABÍDKY Musí splňovat požadavky výzvy a celé zadávací dokumentace Musí obsahovat identifikační údaje uchazeče Musí být podepsána osobou oprávněnou jednat za uchazeče Splnění základních kvalifikačních kritérií může doložit čestným prohlášením Splnění profesních kvalifikačních předpokladů kopie dokladu o oprávnění k podnikání (ŽL, výpis z OR, ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, )

19 Pokud nebyla zakázka uveřejněna prostřednictvím portálu farmáře, věstníku VZ, na profilu zadavatele nebo na elektronickém tržišti, tak: Dodavatel, který podal nabídku v ZŘ nesmí být současně subdodavatelem jiného dodavatele v tomto ZŘ. Dodavatel, který nepodal samostatnou nabídku, může být subdodavatelem více uchazečů v tomtéž ZŘ. Zadavatel nesmí vyzvat osobu blízkou nebo osobu, která je s ním personálně nebo majetkově propojena. Dodavatel, který podal nabídku nesmí být personálně ani majetkově propojen s jiným dodavatelem v tomtéž výběrovém řízení.

20 UKONČENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Oznámení o výběru nejvhodnější nabídky zadavatel odešle vybranému dodavateli a všem uchazečům, kteří nebyli vyloučeni z VŘ. Zadavatel uzavře smlouvu s vítězem v písemné podobě nebo vystaví objednávku (pokud hodnota zakázky nepřesáhne výši resp Kč bez DPH). Akceptovatelná je i internetová objednávka. Pokud to zadavatel uvede ve výzvě nebo ZD, je možno ZŘ zrušit bez udání důvodu nejpozději do uzavření smlouvy / objednávky. POZOR: pokud možno, nedělat změny v uzavřených smlouvách s dodavateli ani formou dodatku!!!

21 DĚKUJI ZA POZORNOST V případě jakýchkoliv nejasností a dotazů kontaktujte kancelář MAS Boskovicko PLUS, z. s. Ing. Radka Bezděková bezdekova@masboskovickoplus.cz Tel.:

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR 2007 2013. Pravidla k vyúčtování a proplacení dotačních prostředků v rámci 22. kola. Ing. Tomáš Kolář

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR 2007 2013. Pravidla k vyúčtování a proplacení dotačních prostředků v rámci 22. kola. Ing. Tomáš Kolář PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR 2007 2013 Pravidla k vyúčtování a proplacení dotačních prostředků v rámci 22. kola Ing. Tomáš Kolář Žádost o proplacení výdajů projektu pouze 22. kolo Pravidla - Žádost o proplacení

Více

VÝZVA MAS Č. 1 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA. Seminář pro příjemce

VÝZVA MAS Č. 1 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA. Seminář pro příjemce VÝZVA MAS Č. 1 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Seminář pro příjemce 30. 10. 2017 Postup ideální případ Záměr Konzultace s MAS Přístup na Portál Farmáře Vygenerování + vyplnění žádosti (včetně příloh) Žadatel

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ROZVOJ KRNOVSKA SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE SCHVÁLENÉ PŘES MAS. 2. výzva v Programovém rámci PRV

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ROZVOJ KRNOVSKA SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE SCHVÁLENÉ PŘES MAS. 2. výzva v Programovém rámci PRV MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ROZVOJ KRNOVSKA SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE SCHVÁLENÉ PŘES MAS 2. výzva v Programovém rámci PRV Program semináře: 1. Administrace ŽoD na RO SZIF 2. Výběrové/zadávací řízení, cenový marketing

Více

- Při podpisu Dohody žadatel předkládá povinné přílohy stanovené ve Fichi, případně ve zvacím dopise

- Při podpisu Dohody žadatel předkládá povinné přílohy stanovené ve Fichi, případně ve zvacím dopise * Podpis Dohody na RO SZIF v HK - Žadatel bude písemně vyzván k podpisu Dohody na RO SZIF a je povinen se dostavit k podpisu Dohody ve lhůtě stanovené ve zvacím dopise (v odůvodněných případech je možné

Více

Pokyny k předložení Žádosti o proplacení

Pokyny k předložení Žádosti o proplacení Pokyny k předložení Žádosti o proplacení Výtah z obecných podmínek opatření IV.1.2. (Kompletní znění Pravidel IV.1.2. je uvedeno v Příručce pro žadatele) Kap. 2. Obecná ustanovení pro poskytnutí dotace

Více

STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE MAS HORŇÁCKO A OSTROŽSKO (2023) SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE - VÝZVA MAS č. 2

STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE MAS HORŇÁCKO A OSTROŽSKO (2023) SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE - VÝZVA MAS č. 2 STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE MAS HORŇÁCKO A OSTROŽSKO 2014-2020 (2023) SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE - VÝZVA MAS č. 2 Programu rozvoje venkova na období 2014 2020 Důležité termíny Termíny pro kontrolu

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ VPRV. Černá Hora, 23. února 2012. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ VPRV. Černá Hora, 23. února 2012. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ VPRV Černá Hora, 23. února 2012 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK ŽADATELEM/ PŘÍJEMCEM DOTACE Žadatel/příjemce dotace,

Více

VÝZVA MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO Č. 2 PROGRAM ROZVOJE VENKOVA. Seminář pro vybrané žadatele

VÝZVA MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO Č. 2 PROGRAM ROZVOJE VENKOVA. Seminář pro vybrané žadatele VÝZVA MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO Č. 2 PROGRAM ROZVOJE VENKOVA Seminář pro vybrané žadatele 3. 7. 2018 PROGRAM Zahájení Administrace na RO SZIF Zadávání zakázek, cenový marketing, výběrový řízení Provádění změn

Více

VÝZVA MAS Č. 1 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA. Seminář pro vybrané žadatele

VÝZVA MAS Č. 1 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA. Seminář pro vybrané žadatele VÝZVA MAS Č. 1 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Seminář pro vybrané žadatele 17. 10. 2017 POSTUP (IDEÁLNÍ PŘÍPAD) ADMINISTRACE NA RO SZIF Žádosti zaregistrovány k 15.9.2017 Žádosti bez výběrového/zadávacího řízení

Více

12.7.2011. Seminář pro žadatele doporučené k podpoře Dotace z Programu rozvoje venkova. Osa IV: LEADER. V. výzva k předkládání projektů jaro 2012

12.7.2011. Seminář pro žadatele doporučené k podpoře Dotace z Programu rozvoje venkova. Osa IV: LEADER. V. výzva k předkládání projektů jaro 2012 12.7.2011 Seminář pro žadatele doporučené k podpoře Dotace z Programu rozvoje venkova Osa IV: LEADER V. výzva k předkládání projektů jaro 2012 Program Program: I. Časový harmonogram II. III. IV. Administrativní

Více

na předkládání Žádostí o dotaci na realizaci projektů v rámci opatření IV.1.2 Programu rozvoje venkova ČR, které budou naplňovat Strategii MAS

na předkládání Žádostí o dotaci na realizaci projektů v rámci opatření IV.1.2 Programu rozvoje venkova ČR, které budou naplňovat Strategii MAS na předkládání Žádostí o dotaci na realizaci projektů v rámci opatření IV.1.2 Programu rozvoje venkova ČR, které budou naplňovat Strategii MAS Valašsko Horní Vsacko: REALIZACE PROJEKTŮ 2013-2014 1. Úvod

Více

4. výzva PRV MAS Sdružení Růže, z.s. SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE, BOROVANY,

4. výzva PRV MAS Sdružení Růže, z.s. SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE, BOROVANY, 4. výzva PRV MAS Sdružení Růže, z.s. SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE, BOROVANY, 2.7.2018 Základní informace Vyhlášení výzvy: 24.6.2018 Termín příjmu žádostí: od 10.7. do 24.7.2018 přes PF Termín příjmu příloh k žádosti

Více

Opatření IV.2.1 Realizace projektů spolupráce 4. 11. 2014, Praha Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Opatření IV.2.1 Realizace projektů spolupráce 4. 11. 2014, Praha Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Opatření IV.2.1 Realizace projektů spolupráce 4. 11. 2014, Praha Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí IV.2.1 Popis opatření posílení spolupráce MAS mezi

Více

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Program rozvoje venkova ČR 2014 2020 Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Horňácko a Ostrožsko 2014 2020 (2023) Informace PŘÍRUČKA PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Více

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR 2014-2020 4. kolo příjmu žádostí Obecné podmínky Pravidel Ing. Slavomír Ladislav Vacík 17.3.2017 OBECNÁ USTANOVENÍ hlavní komunikace SZIF se žadatelem probíhá prostřednictvím

Více

SEMINÁŘ PRO PODPOŘENÉ ŽADATELE - PROGRAM ROZVOJE VENKOVA Žamberk

SEMINÁŘ PRO PODPOŘENÉ ŽADATELE - PROGRAM ROZVOJE VENKOVA Žamberk SEMINÁŘ PRO PODPOŘENÉ ŽADATELE - PROGRAM ROZVOJE VENKOVA 19. 9. 2018 Žamberk Program harmonogram kontrola přijatelnosti, administrativní kontrola zadávání zakázek (cenový marketing a výběrové řízení) podpis

Více

Příručka pro příjemce dotace MAS Luhačovské Zálesí

Příručka pro příjemce dotace MAS Luhačovské Zálesí Příručka pro příjemce dotace MAS Luhačovské Zálesí na předkládání žádostí o dotaci na realizaci projektů v rámci opatření IV.1.2 Realizace místní rozvojové strategie v rámci Programu rozvoje venkova ČR,

Více

Fiche č. 13 Neproduktivní investice v lesích

Fiche č. 13 Neproduktivní investice v lesích MAS Sdružení SPLAV Fiche č. 13 Neproduktivní investice v lesích Článek 25 Neproduktivní investice v lesích (Specifická pravidla 19.2.1) a) Vymezení Fiche Podpora v rámci tohoto článku zahrnuje investice

Více

3. Pozemkové úpravy. Název Fiche Vazba na článek Nařízení PRV

3. Pozemkové úpravy. Název Fiche Vazba na článek Nařízení PRV Název Fiche Vazba na článek Nařízení PRV Stručný popis Fiche Vazba na cíle SCLLD Oblasti podpory - Popis podporovaných aktivit dle SCLLD a jednotlivých specifických cílů/článků Nařízení PRV vycházející

Více

Seminář pro příjemce Výzva MAS Královédvorsko: Program rozvoje venkova III

Seminář pro příjemce Výzva MAS Královédvorsko: Program rozvoje venkova III Seminář pro příjemce Výzva MAS Královédvorsko: Program rozvoje venkova III Vyhlašované Fiche: F2 - Investice do zemědělských podniků F5 Neproduktivní investice v lesích Program semináře Vybrané projekty

Více

Program rozvoje venkova Veřejné zakázky 4. kolo PRV

Program rozvoje venkova Veřejné zakázky 4. kolo PRV Program rozvoje venkova 2014-2020 Veřejné zakázky 4. kolo PRV Doložení příloh k výběrovému řízení Předložení (do 70 kalendářních dnů od ukončení příjmu žádostí): Kompletní dokumentace dle Seznamu dokumentace

Více

Seminář pro příjemce v rámci CLLD MAS Sokolovsko

Seminář pro příjemce v rámci CLLD MAS Sokolovsko Název projektu: Posílení kapacit CLLD pro MAS Sokolovsko na období 2018-2023 Seminář pro příjemce v rámci CLLD MAS Sokolovsko Program rozvoje venkova (PRV) 2. výzva Datum a místo: 26. září 2018, Královské

Více

Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s Hotel Praha, Nový Jičín

Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s Hotel Praha, Nový Jičín Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s. 14. 5. 2018 Hotel Praha, Nový Jičín Postup podání Žádosti o dotaci Hodnocení a výběr projektů Podpis Dohody Ukončení projektu a Žádost o platbu Základní

Více

Jiří Kozák DAOS CONSULTING s.r.o.

Jiří Kozák DAOS CONSULTING s.r.o. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Právní vědomí pro zajištění udržitelnosti projektů České Budějovice 6. 1. 2011 Jiří Kozák DAOS CONSULTING s.r.o. Program

Více

Seminář k podání žádostí o dotace v rámci SCLLD- Rozvojová strategie MAS Rozkvět CZ /0.0/0.0/15_003/

Seminář k podání žádostí o dotace v rámci SCLLD- Rozvojová strategie MAS Rozkvět CZ /0.0/0.0/15_003/ Seminář k podání žádostí o dotace v rámci SCLLD- Rozvojová strategie MAS Rozkvět 2014-2020 CZ.06.4.59/0.0/0.0/15_003/0001615 V rámci PRV Program rozvoje venkova 2. výzva PRV MAS Rozkvět, z.s. SEMINÁŘ PRO

Více

Výzva č. 3 PRV v rámci SCLLD MAS Podještědí, z.s. Společné podmínky

Výzva č. 3 PRV v rámci SCLLD MAS Podještědí, z.s. Společné podmínky Výzva č. 3 PRV v rámci SCLLD MAS Podještědí, z.s. Společné podmínky Vymezení území MAS Podještědí, z.s. v rámci Libereckého kraje Obce MAS Podještědí, z.s. Administrace žádosti 1. Výzva je vyhlášna od

Více

Příručka pro žadatele a příjemce Výzva č. 02

Příručka pro žadatele a příjemce Výzva č. 02 Příručka pro žadatele a příjemce Výzva č. 02 Program rozvoje venkova ČR 2014 2020 Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Horňácko a Ostrožsko 2014 2020 (2023) (verze 1, 2. 5. 2018) 1 Obsah 1.Projekt

Více

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Dle tohoto Seznamu dokumentace ze zadávacího řízení předloží žadatel v termínu stanoveném Pravidly ke kontrole

Více

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Dle tohoto Seznamu dokumentace ze zadávacího řízení předloží žadatel v termínu stanoveném Pravidly ke

Více

MAS Brána do Českého ráje, z.s. Společné podmínky

MAS Brána do Českého ráje, z.s. Společné podmínky MAS Brána do Českého ráje, z.s. Společné podmínky Administrace žádosti 1. Podat v termínu 21.5. 4.6.2018 - prostřednictvím Portálu farmáře - na MAS 2. Administrativní kontrola na MAS (obsahová správnost,

Více

Program rozvoje venkova ČR. na období 2007-2013

Program rozvoje venkova ČR. na období 2007-2013 Program rozvoje venkova ČR na období 2007-2013 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí ADMINISTRACE PROJEKTOVÝCH OPATŘENÍ 1 Administrace žádostí podání Žádosti

Více

SEMINÁŘ PRO PODPOŘENÉ ŽADATELE - PROGRAM ROZVOJE VENKOVA

SEMINÁŘ PRO PODPOŘENÉ ŽADATELE - PROGRAM ROZVOJE VENKOVA Projektová manažerka PRV: Ing. Ivana Glattová SEMINÁŘ PRO PODPOŘENÉ ŽADATELE - PROGRAM ROZVOJE VENKOVA Program semináře: 1. Představení harmonogramu VÝZVY č.2 (viz brožura PRV) dle Pravidel 19.2.1 a) Registrace

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace. 5. kolo

Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace. 5. kolo Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace 5. kolo Kontakty Ing. Jan Kodytek koordinátor kontrol RO SZIF Hradec Králové jan.kodytek@szif.cz 734 261 331 Ing. Petr Novotný zástupce vedoucí oddělení kontrol

Více

Fiche č. 9 Zemědělské podniky

Fiche č. 9 Zemědělské podniky MAS Sdružení SPLAV Fiche č. 9 Zemědělské podniky Článek 17, odstavec 1., písmeno a) Investice do zemědělských podniků (Specifická pravidla 19.2.1) a) Vymezení Fiche Podpora je zaměřena na zvýšení celkové

Více

Fiche č. 13 Neproduktivní investice v lesích

Fiche č. 13 Neproduktivní investice v lesích MAS Sdružení SPLAV Fiche č. 13 Neproduktivní investice v lesích Článek 25 Neproduktivní investice v lesích (Specifická pravidla 19.2.1) a) Vymezení Fiche Podpora v rámci tohoto článku zahrnuje investice

Více

Průvodce pro zájemce o dotaci z PRV část 3. aneb. Co následuje po vybrání projektu Výběrovou komisí a schválení Programovým výborem?

Průvodce pro zájemce o dotaci z PRV část 3. aneb. Co následuje po vybrání projektu Výběrovou komisí a schválení Programovým výborem? Průvodce pro zájemce o dotaci z PRV část 3. aneb Co následuje po vybrání projektu Výběrovou komisí a schválení Programovým výborem? Obsah Podpis Dohody o poskytnutí dotace Výběrové řízení Realizace a administrace

Více

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012 ODBOR FINANČNÍ A MAJETKOVÝ Tel.: +420 384 342 185, Fax: +420 384 723 505 e-mail: alena.bastova@mesto-trebon.cz VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu služby v souladu s 18 odst. 5 zákona

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

EXTERNÍ METODICKÝ POKYN Č. 20 - INFORMAČNÍ POVINNOST PŘÍJEMCE VE VZTAHU K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM

EXTERNÍ METODICKÝ POKYN Č. 20 - INFORMAČNÍ POVINNOST PŘÍJEMCE VE VZTAHU K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM Schválený dne: 3. 12. 2009 Platný od: 3. 12. 2009 Verze: 1.0 EXTERNÍ METODICKÝ POKYN Č. 20 - INFORMAČNÍ POVINNOST PŘÍJEMCE VE VZTAHU K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM EXTERNÍ METODICKÝ POKYN Č. 20 je platný pro všechny

Více

Výzva MAS č. 2 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA. Seminář pro žadatele Fiche 1

Výzva MAS č. 2 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA. Seminář pro žadatele Fiche 1 Výzva MAS č. 2 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Seminář pro žadatele 7. 3. 2018 Fiche 1 Základní údaje: Termín vyhlášení výzvy: 01. 03. 2018 Příjem žádostí: 15. 03. 2018 03. 04. 2018 Termín registrace na RO SZIF:

Více

Ing. Martin Kundrát. GARANTA CZ a.s. 1 MaKuSoft

Ing. Martin Kundrát. GARANTA CZ a.s. 1 MaKuSoft Ing. Martin Kundrát GARANTA CZ a.s. 1 MaKuSoft Jedna z nejdůležitějších a nejobtížnějších věcí pro získání dotace! Cesta k úspěchu = správně zrealizované zadávací/výběrové řízení! 2 MaKuSoft Specifická

Více

Výzva MAS č. 3 Program rozvoje venkova

Výzva MAS č. 3 Program rozvoje venkova Výzva MAS č. 3 Program rozvoje venkova MAS - Boleslavsko Společné podmínky 19. 6. 2019, Bakov nad Jizerou www.mas-boleslavsko.cz Vyhlašování Výzev PRV přes MAS Jedná se de facto o ten samý dotační titul

Více

Výzva č. 2 PRV v rámci SCLLD MAS Podještědí, z.s. Společné podmínky

Výzva č. 2 PRV v rámci SCLLD MAS Podještědí, z.s. Společné podmínky Výzva č. 2 PRV v rámci SCLLD MAS Podještědí, z.s. Společné podmínky Vymezení území MAS Podještědí, z.s. v rámci Libereckého kraje Obce MAS Podještědí, z.s. Administrace žádosti 1.Podat v termínu 10.7.

Více

R B DLE PRAVIDEL PLATNÝCH PRO KOLO PŘÍJMU ŽÁDOSTÍ

R B DLE PRAVIDEL PLATNÝCH PRO KOLO PŘÍJMU ŽÁDOSTÍ PŘEHLED DOUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAÁZE OP RYBÁŘSTVÍ MIMO REŽIM ZÁONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAÁZÁCH DLE PRAVIDEL PLATNÝCH PRO 1. 4. OLO PŘÍJMU ŽÁDOSTÍ Dle tohoto přehledu předkládají

Více

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ OPR DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ OPR DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ OPR DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Dle tohoto Seznamu dokumentace ze zadávacího řízení předloží žadatel u doporučených Žádostí o podporu

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY DĚTSKÉ HŘIŠTĚ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY DĚTSKÉ HŘIŠTĚ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Seminář pro žadatele k 79. a 80. výzvě IROP Sociální bydlení (pro sociálně vyloučené lokality) II." Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele k 79. a 80. výzvě IROP Sociální bydlení (pro sociálně vyloučené lokality) II. Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele k 79. a 80. výzvě IROP Sociální bydlení (pro sociálně vyloučené lokality) II." Zadávání a kontrola veřejných zakázek 16.5.2018 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

OD 8. KOLA PŘÍJMU

OD 8. KOLA PŘÍJMU SEZNAM DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK MIMO REŽIM ZÁKONA OD 8. KOLA PŘÍJMU 2014-2020 V Praze dne 2. srpna 2019 (červeně jsou označeny změny oproti předchozí verzi seznamu, popřípadě

Více

Změna pravidel v rámci OP Zemědělství v souladu s platností nového zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Změna pravidel v rámci OP Zemědělství v souladu s platností nového zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách V Praze dne 9. srpna 2006 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 620 fax: 222 871 765 e-mail: info@szif.cz Ministerstvo zemědělství Č.j. 23012/2006-11000 Změna pravidel v rámci OP Zemědělství v souladu

Více

OD 7. KOLA PŘÍJMU

OD 7. KOLA PŘÍJMU SEZNAM DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK MIMO REŽIM ZÁKONA OD 7. KOLA PŘÍJMU 2014-2020 V Praze dne 23. srpna 2018 (červeně jsou označeny změny oproti předchozí verzi seznamu, popřípadě

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Program rozvoje venkova ČR na období 2007-2013 OSA IV LEADER

Program rozvoje venkova ČR na období 2007-2013 OSA IV LEADER Program rozvoje venkova ČR na období 2007-2013 OSA IV LEADER Opatření IV.1.2. Realizace místní rozvojové strategie Úroveň: Proces administrace projektů - LEADER MAS Výzva Příjem žádostí Administrativní

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Postupy pro zadávání zakázek. při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK

Postupy pro zadávání zakázek. při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK Zadávání zakázek Pokud příjemce nebo partner není schopen zajistit činnosti spojené s realizací projektu vlastními zaměstnanci

Více

Město Luby. Čl. I. Úvodní ustanovení

Město Luby. Čl. I. Úvodní ustanovení Město Luby nám.5. května 164 tel.: 354 420 410 351 37 Luby tel./fax.: 354 420 419 IČO 00254053 e-mail: starosta@mestoluby.cz PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH

Více

Proces kontroly zakázek v projektech (zadávání a kontrola veřejných zakázek)

Proces kontroly zakázek v projektech (zadávání a kontrola veřejných zakázek) Proces kontroly zakázek v projektech (zadávání a kontrola veřejných zakázek) Ing. Kateřina Kouřimská Seminář IROP Administrace projektů ve fázi realizace Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina Krajský úřad

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

14 Zemědělská infrastruktura

14 Zemědělská infrastruktura Název Fiche 14 Zemědělská infrastruktura Vazba na článek Nařízení PRV Článek 17, odstavec 1., písmeno c) Stručný popis Fiche Vazba na cíle SCLLD Podpora je zaměřena na investice, které se týkají infrastruktury

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s Piaristický klášter, Příbor

Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s Piaristický klášter, Příbor Seminář pro žadatele k 1. výzvě PRV MAS Lašsko, z.s. 12. 7. 2017 Piaristický klášter, Příbor Postup podání Žádosti o dotaci Hodnocení a výběr projektů Podpis Dohody Ukončení projektu a Žádost o platbu

Více

Seminář pro žadatele IROP Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele IROP Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele IROP Zadávání a kontrola veřejných zakázek Ing. Helena Mertová Duben 2017 Základní dokumenty Pravidla zadávání veřejných zakázek jsou stanovena v: 1) Zákon č.134/2016 Sb., o zadávání

Více

R C. PŘEHLED DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OPR MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb.,

R C. PŘEHLED DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OPR MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., PŘEHLED DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OPR MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., dle Pravidel pro žadatele OPR, část C - Závazné postupy pro zadávání zakázek nespadajících pod aplikaci

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

Pořízení cisternové automobilové stříkačky

Pořízení cisternové automobilové stříkačky Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Pořízení

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ OPR DLE

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ OPR DLE SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ OPR DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Dle tohoto Seznamu dokumentace ze zadávacího řízení předloží žadatel u doporučených Žádostí o podporu do 2

Více

Příručka pro žadatele

Příručka pro žadatele Příručka pro žadatele Program rozvoje venkova Příručka je pouze výtahem nejdůležitějších informací pro podání Žádosti o dotaci, úplné informace jsou uvedeny v níže popsaných Pravidlech pro žadatele. Základem

Více

Seminář pro žadatele IROP Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele IROP Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele IROP Zadávání a kontrola veřejných zakázek Ing. Helena Mertová Listopad 2016 Základní pravidla Pokud příjemce podpory realizuje projekt prostřednictvím zakázky na dodání zboží, poskytnutí

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Seminář pro žadatele a příjemce Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele a příjemce Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele a příjemce Zadávání a kontrola veřejných zakázek JUDr. Jan Kazda 15.3.2017 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek - předpisy Pravidla zadávání veřejných zakázek jsou

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky Výběrové řízení na realizaci expozic na veletrzích 2 Druh zakázky Služby ČÁST I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele COMTES FHT a.s. Sídlo zadavatele Průmyslová

Více

č.j. Val-77/2013 Ivan Kopřiva VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

č.j. Val-77/2013 Ivan Kopřiva VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE OBEC VALCHOV Valchov 97 680 01 Boskovice IČ: 00841838 č.j. Val-77/2013 Ivan Kopřiva Nádražní 286/8 68001 Boskovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V souvislosti s realizací projektu,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Název zakázky: Zadavatel: Druh výběrového řízení: Oprava střechy 2. termín Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace Veřejná zakázka

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Název zakázky: Zadavatel: Druh výběrového řízení: Oprava střechy Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

R C. SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OP RYBÁŘSTVÍ MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

R C. SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OP RYBÁŘSTVÍ MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OP RYBÁŘSTVÍ MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, dle Pravidel pro žadatele OPR, část C - Závazné postupy pro zadávání zakázek nespadajících

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Dle tohoto Seznamu dokumentace ze zadávacího řízení předloží žadatel v termínu 31. 32. týdne od ukončení příjmu

Více

Fiche č. 10 Zemědělské produkty

Fiche č. 10 Zemědělské produkty MAS Sdružení SPLAV Fiche č. 10 Zemědělské produkty Článek 17, odstavec 1., písmeno b) Zpracování a uvádění na trh zemědělských produktů (Specifická pravidla 19.2.1) a) Vymezení Fiche Podpora je zaměřena

Více

CZ.1.07/3.1.00/50.0025

CZ.1.07/3.1.00/50.0025 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

MIMO REŽIM ZÁKONA OPR

MIMO REŽIM ZÁKONA OPR SEZNAM DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK MIMO REŽIM ZÁKONA OPR 2014-2020 Dle tohoto Seznamu dokumentace z výběrového řízení předloží žadatel u doporučených Žádostí o podporu do 10 týdnů

Více

*MMFMX010PAYO* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010PAYO* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010PAYO* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 52468/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Rekonstrukce školních kuchyní Studénka 1.

Více

Seminář pro žadatele a příjemce VÝZVA IROP č. 78. Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele a příjemce VÝZVA IROP č. 78. Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele a příjemce VÝZVA IROP č. 78 Zadávání a kontrola veřejných zakázek 18. 04. 2018 Základní dokumenty Pravidla zadávání veřejných zakázek jsou stanovena v: 1) Zákon č.134/2016 Sb., o zadávání

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby Příloha č. 07 usnesení 26. Rady města Stříbra ze dne 09.11.2015 MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na služby ve smyslu ustanovení zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ z rozpočtu města Žlutice v oblasti kultury, sportu a společenského života Zastupitelstvo města Žlutice (dále jen zastupitelstvo města) se usneslo na těchto Pravidlech pro

Více

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK PRV MIMO REŽIM ZÁKONA č.137/2006 Sb.

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK PRV MIMO REŽIM ZÁKONA č.137/2006 Sb. SEZNAM DUMENTACE ZE ZADÁVACÍH ŘÍZENÍ PR ZADÁVÁNÍ ZAÁZE PRV MIM REŽIM ZÁNA č.137/2006 Sb. Uvedenou dokumentaci předkládá žadatel k Žádosti o proplacení u projektů od 22. kola příjmu žádosti o dotaci PRV.

Více