Zápis z 7.jednání Výkonného výboru

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 7.jednání Výkonného výboru"

Transkript

1 Zápis z 7.jednání Výkonného výboru konaného dne v Praze Účastníci Výkonný výbor Sekretář Dozorčí rada Hosté Omluveni Gerhard Knop, Martin Maršálek, Ing. Martin Frélich, Vlastimil Pabián, Ivan Králík Mgr. Dalibor Nováček Jan Řehák J. Suchý (komise Reprezentace) Kandidáti na trenéra reprezentace ČR mužů (vždy 15-20min. diskuse a presentace): P. Nadymáček, A. Opravil, R. Širocký, J. Šmejkal J. Dvořák přihlášen na pozici trenéra juniorů Ing. David Tirpák (služebně mimo ČR) Strana 1 (celkem 1)

2 1 Usnášeníschopnost Jednání se účastní nadpoloviční většina členů VV, VV je usnášeníschopný. 2 Bod programu 2.1 Kontrola úkolů z předchozích jednání Zatím nedokončené úkoly s prošlým termínem a nepředloženým materiálem k projednání: - 20/05 obsazení komise Marketingu Z: Tirpák - 14/05 připravit návrh rozvoje internetových stránek Z: Maršálek 2.2 Reprezentace mužů a) Výběrové řízení na trenéra reprezentace Trenér reprezentace mužů P. Nadymáček, A. Opravil, R. Širocký, J. Šmejkal Asistent trenéra b) Podmínky výběrového řízení P. Nadymáček (v průběhu jednání potvrdili možnost i ostatní) Podmínka PN AO RŠ JŠ Komunikativní AJ/NJ N A N N 2 roky trenér ligy, repre A/3 A/3/8 A/6+/1/* A/14 Licence C A** A N A** Životopis A A A A Bezúhonnost A A A A Záměry A A A A Splněno A/počet let u ligových družstev/počet let trenér reprezentace * trenér i dorostenecké ligy v hokeji Slezan Opava ** nejsou v seznamu ČSTV, ale absolvovali v roce 2004 c) Doplňující informace o uchazečích a jejich záměrech Nadymáček vzdělání maturita, služebně cestuje po ČR, VV by měl nastavit cíle pro reprezentaci, nesmí být postaveno na jednom hráči (= zdvojené pozice), zapracovávat bývalé juniorské mistry, po základní části soustředění 4 dny (ca 16 hráčů selekce pro jednodopadová pravidla), nutný kvalitní příjem, zvlášť soustředění pro jednotlivé disciplíny = konečná nominace, mj. porovnání sehraných dvojic z klubů s neklubovými, zlepšit komunikaci mezi hráči a trenéry Opravil VŠ vzdělání, účast ve všech 4 disciplínách, trojka závislá na nahrávači, důraz na sehrání základních sestav (pro každou disciplínu jiná), netrénuje dorosteneckou ligu (pouze Extraligu Vyškov), pokud by nebylo překážkou vést Vyškov, pak by rád vedl i Vyškov, soustředění po disciplínách (singl+debl-cross/dvojice+trojice), debl-cross = disciplína, kterou by měli hrát singlisté, levonozí hráči jsou pro nás plus, přestože někteří nehrají nejvyšší soutěž Šmejkal vyučen, požadavek na kooperaci ligových trenérů při přípravě družstev, zaměření na jednodopadová pravidla a výběr hráčů pro tuto disciplínu, spíše praktik pohoda do družstva, vítězný duch, připraven k tomu, že to bude týmová práce vč. VV, přirozená autorita vůči hráčům, nutno více hrát na jeden dopad, aby byl úspěch na MS/ME (dvě soustředění nestačí), zlepšení individuální přípravy reprezentace, za asistenta by si přál V.Kopeckého (mimo kandidáty přihlášené) Širocký maturita, má licenci B pro kopanou, záměr zkvalitnit tréninkový proces u reprezentačních družstev mužů a juniorů, požadavek na spolupráci ligových trenérů, zaměření na jednodopadová pravidla a výběr hráčů pro Strana 2 (celkem 2)

3 tuto disciplínu, účast na soustředění juniorů 2006, nutná změna přístupu reprezentantů a morálky na soustředění, přání přenosu od reprezentantů do ligových oddílů, rozcvičování před utkání (strečink), rehabilitace, singl vbíhané smečované podání, sehrané dvojice nejlépe klubové, trojice na dva-tři smečaře + obounohý nahrávač, nové herní systémy pro trojice, soustředění týden před podzimní částí fyzička + týden před MS/ME, dva asistenti protože je více disciplín d) Doplňující informace ME 2005 Chorvatsko bylo zrušeno = v roce 2005 se asi nekoná vrcholná akce - důvodem je mj. nemožnost pořádat Kongres FIFTA v Chorvatsku, kde mělo proběhnout představení nohejbalu rozhodujícím osobám, které měli zajisti financování akce - Chorvatsko vyjadřuje nespokojenost s jednáním FIFTA při propagaci nohejbalu ve světě - Prezident FIFTA odpověděl na kritiku prezidenta ČNS, že se bude snažit zajistit pořadatele ME 2005 MS 2006 Brazílie požadavek na zaslání předběžného potvrzení účasti = není jisté, že se bude konat vrcholná akce v roce Prezident ČNS odeslal odpověď ve smyslu, že reprezentace ČR se zúčastní všech kategorií, ale očekává, že budou zajištěny dostatečné záruky konání MS a sankce pro pořadatele pro případ jeho zrušení v termínech, kdy již budou zajištěny letenky a náklady spojené s přípravou družstva (návrh termínu po ) - Prezident ČNS požádal p. Meyera o slib, že v případě nerealizace MS v Brazílii rezignuje na svou funkci v souvislosti s neschopností zajisti vrcholné akce FIFTA v letech rezignaci neslíbil, avšak uvědomuje si nutno pojistky proti zrušení MS Trenér reprezentace juniorů - s p. Hlavičkou jsem projednal rozdělení spolupráce mezi ním a asistentem A.Opravilem - podle M. Hlavičky bude A. Opravil vykonávat v případě zvolení trenérem reprezentace mužů obě funkce najednou Trenér reprezentace žen - p. Šmejkal je ochoten ukončit činnost v pozici asistenta reprezentace žen - p. Lošťák předpokládá paralelní činnost e) Rozhodnutí VV VV ČNS schválil p. Šmejkala jako trenéra reprezentace mužů pro období do f) Hlasování VV 4:1 Knop pro Širockého VV ČNS uložil G. Knopovi 31/05 podepsat s reprezentačními trenéry smlouvu do 30 dní ode dne schválení jejího znění VV 32/05 dohodnout s reprezentačním trenérem jméno asistenta z přihlášených kandidátů Zodpovědnost : G. Knop Termín : g) Hlasování VV 2.3 Reprezentace juniorů Jako host se dostavil Jiří Dvořák. Strana 3 (celkem 3)

4 Dvořák maturita, podal přihlášku na trenéra reprezentace juniorů důvodem je nespokojenost s výkony juniorů na hlavních akcích (MS/ME), trenéři v posledních letech nakládají na hráče vysokou zodpovědnost a sami ji nepřebírají, nehlásí se na muže ani na asistenta či trenéra mužů, riziko paralelního soustředění juniorů a mužů, asistent u juniorů je možno (představoval by si řízení jedné disciplíny), do budoucna by měl zájem o reprezentaci mužů i juniorů VV vzal jeho přihlášku a informace na vědomí. 2.4 Plán činnosti Komise Reprezentace a reprezentačních družstev Hlavními výstupy komise v roce 2005 budou mj. : - Smlouvy s trenéry, hráči a oddíly Koncepce spolupráce s mladšími kandidáty na post repre trenéra a) Rozhodnutí VV VV ČNS schválil Plán činnosti Komise Reprezentace včetně rozpočtu ve výši ,- Kč na činnost komise a ,- Kč na činnost reprezentačních družstev (bez nákladů na ME). b) Hlasování VV 2.5 Plány činností - sjednocení M. Maršálek provedl sjednocení schválených plánů činností jednotlivých komisí. Kontrolou byly zjištěny 2 kalkulační chyby. a) Rozhodnutí VV VV ČNS potvrzuje plány činností jako schválené v předložené verzi. VV ČNS schvaluje úpravu rozpočtů - Komise Tuzemského rozvoje z ,- Kč na ,- Kč - Komise Zahraničního rozvoje z ,- Kč na ,- Kč b) Hlasování VV 2.6 Hospodaření 1Q/2005 a interní audit 2004 Materiál byl zaslán den před konáním jednání. Členové VV ČNS s ohledem na charakter dokumentu a jeho obsah souhlasí s jeho projednáním. a) Vyjádření J. Řehák k internímu auditu malé kazety - Natáčelo se více než finále = kazety použité pro natáčení jednotlivých zápasů - Přenos ČT přepsání Beta kazety ČT (10 ks DVD a 10 ks VHS) externí firmou = 5.000,- Kč b) Příjmy - ELIT platí pro rok Botas prodloužit dodatkem na 3 roky - GALA dohodnout podpis na letošní rok za podobných podmínek Strana 4 (celkem 4)

5 c) Výdaje - realizované výdaje, které nebyly zahrnovány do plánu činnosti souviseli s činností předchozího VV ČNS (např. DVD, medaile a vyhlášení anket atp.) d) Předpoklad čerpání rozpočtu a inventura k Lze předpokládat, že schválené plány činnosti nebudou zcela naplněny, proto ani prostředky nebudou zcela vyčerpány. Výhled rozpočtu 2005 vykazuje negativnější očekávání než byl plán. - Za účelem navýšení příjmů se předpokládá prodej zásob ca 100 ks obuvi Botas a zvážení prodeje dalších skladových zásob při prodeji budou preferovány nákupy pro mládežnické a ženské kategorie a prodej bude proveden v rámci MČR dorostenců v Semilech ( ). Těm co se nezúčastní MČR dorostenců budou předány osobně na sekretariátu ČNS proti platbě ČNS nebude pracovat jako zásilková služba. Obuv je bez záruční doby. O prodeji a rozdělení rozhodne VV ČNS. - Nevrácené soupravy ALEA od reprezentace mužů nebude vyžadováno jejich vrácení - Další skladové zásoby : 82 míčů GALA, ks plakátů, vlaječky, přívěsky, šátky, trička MS budou řešeny dle návrhu prezidenta ČNS e) Rozhodnutí VV VV ČNS schválil - Detailní výhled hospodaření v předložené verzi, přičemž je nutné dodržet na konci roku schválený výsledek hospodaření 50tis. Kč ztráta maximálně - Nepožadovat vrácení teplákových souprav reprezentace, jelikož jejich navrácení je nereálné VV ČNS vzal na vědomí - Zprávu o hospodaření za 1Q/ Informace o předpokladu čerpání v roce 2005 a o provedené inventuře majetku k VV ČNS uložil - 33/05 zahájit okamžitě jednání ohledně získání finančních prostředků v oblasti sponzoringu s cílem získat ,- Kč nových sponzorských příspěvků pro rok 2005 (na libovolné akce) Zodpovědnost : D. Tirpák Termín : /05 připravit seznam obuvi Botas k prodeji a nabídnout KNSK a oddílům za cenu 450,- Kč Zodpovědnost : D. Nováček Termín : /05 připravit návrh na použití dalších předmětů na skladech ČNS Zodpovědnost : G. Knop Termín : f) Hlasování VV 2.7 Den česko-slovenského nohejbalu - Informace o Termín 11/05-02/06 o Pořadatel o Místo Michelangelo s.r.o., Časopis Nohejbal Praha o Program (nutno konsultovat i se SNA) tiskové konference Strana 5 (celkem 5)

6 utkání ČR-SR detail bude upřesněn galavečer detail bude upřesněn, vč. detailu anket o Počet pozvaných osob ca 200 o Kontaktní osoba za ČNS o Kontaktní osoba za SNA M. Maršálek bude doplněn o Rozpočet a) Rozhodnutí VV pořadatelé nepožadují po ČNS a SNA finanční spoluúčast s výj. cest. náhrad VV ČNS schválil záměr realizace Dne česko-slovenského nohejbalu VV ČNS schválil p. Maršálka jako osobu kontaktní a zodpovědnou za ČNS při přípravě a realizaci akce VV ČNS uložil M. Maršálkovi do /05 projednat se zástupcem SNA návrh programu a ten předložit na jednání ČNS - 37/05 připravit návrh na ankety ČNS b) Hlasování VV 2.8 Letní kemp sportovně-talentované mládeže - Informace o Termín o Pořadatel o Místo o Očekávané platby účastníků o Účastníci o Kontaktní osoba za ČNS a) Rozhodnutí VV srpen 7 dní ČNS Nižbor (STČ)/Varvažov(JČ) 260,- Kč/den/osoba hráč oddílu hrající soutěž nohejbalu M. Frélich VV ČNS schválil záměr realizace Letního kempu sportovně-talentované mládeže VV ČNS schválil p. M. Frélich jako osobu kontaktní a zodpovědnou za ČNS při přípravě a realizaci akce VV ČNS uložil - 38/05 připravit detailní rozpočet čerpání příspěvku ČNS, vč. pojištění - 39/05 připravit přihlášku a personální zajištění akce Zodpovědnost : M. Frélich Termín : /05 zajistit nabídky na dopravu z Prahy ca osob Zodpovědnost : D. Nováček Termín : b) Hlasování VV Strana 6 (celkem 6)

7 2.9 Pohár ČNS 2006 a) Junioři Navrhuji předpokládat zřízení Poháru ČNS pro kategorii Juniorů/Dorostenců (podle zaměření na mezinárodní/tuzemský nohejbal). 1. turnaj Poslední smeč juniorů , Praha, kontaktní osoba pořadatele M. Hlavička, kontaktní osoba VV ČNS na přípravu turnaje M. Frélich, požadavek na VV ČNS zajistit dresy pro reprezentaci, rozhodčí, diplomy, účast hráčů a zástupce VV ČNS + 4stranný propagační materiál, uvažuje se o třídenním turnaji, kdy první den by byl postupový pro školy b) Rozhodnutí VV VV ČNS schválil záměr připravit zimní seriál turnajů pro juniory/dorostence a žáky VV ČNS bere na vědomí informaci o chystaném turnaji v Praze, který by mohl být prvním turnajem série VV ČNS uložil - 41/05 - Zapracovat do záměrů pro soutěže 2006 i Pohár ČNS juniorů/dorostenců a žáků Zodpovídá : M. Frélich Termín : /05 - Koordinovat činnosti v rámci spolupráce ČNS s pořadatelem turnaje Poslední smeč juniorů 2005 Zodpovídá : M. Frélich c) Hlasování VV Termín : průběžně 2.10 Spolupráce s firmou Inventis VV ČNS projednala nabídku a jako neveřejnou část zápisu projednala vstupní podmínky pro jednání s firmou, která nabídla spolupráci. a) Rozhodnutí VV VV ČNS bere na vědomí informaci o nabídce firmy Inventis, která byla členům VV doručena po předchozím jednání VV ČNS uložil - 43/05 - Komunikovat s firmou Inventis další postup a předjednat podmínky spolupráce na úrovni návrhu příslušných smluv Zodpovídá : G. Knop Termín : b) Hlasování VV 2.11 Různé a) Jednání VV ČNS Semily Účastníci pokud možno všichni členové VV, Beneš, Hlavička, Opravil, Jonák - program o sobota 9:00-12:00 o sobota 12:30-13:30 o neděle 9:00-12:00 soutěže žáků 2006 (2 hod.), Směrnice hospodaření (1 hod.) oběd se zástupci KNSK Liberec soutěže dorostenců 2006 (2 hod.), ostatní (1 hod.) Strana 7 (celkem 7)

8 Rozhodnutí - VV ČNS ukládá M. Maršálkovi - o 44/05 Připravit vzorový příklad zprávy pro jednání s KNSK (počty hráčů, oddílů, problémy, pozitiva, náměty, podklady pro diskusi atp.) T: b) Legislativní komise - rezignace předsedy komise p. Milana Koska z časových důvodů - do doby nalezení vhodného kandidáta předseda komise = G.Knop Rozhodnutí - VV ČNS bere na vědomí informaci o rezignaci p. Koska na pozici předsedy Legislativní komise - VV ČNS schvaluje p. Gerhard Knopa na pozici předsedy Legislativní komise c) Rozhodčí v soutěžích, rozhodující boje - existují negativní ohlasy na činnost rozhodčích - blíží se klíčové zápasy ohledně postupu do play-off a ohledně pořadí v jednotlivých soutěžích Rozhodnutí - VV ČNS ukládá p. Králíkovi připravit návrh na vyslání delegátů na vybraná utkání ligových soutěží s cílem prověřit činnost rozhodčích a zajistit pokud možno hladký průběh rozhodujících utkání o postup do play-off či o umístění v soutěži. Tito delegáti budou pracovat inkognito a nejedná se o instruktory utkání ve smyslu ustanovení Soutěžního řádu. VV ČNS však bude hradit náklady dle Směrnice o hospodaření. d) Podklady časopis Nohejbal - ČNS by mělo přispívat do časopisu Rozhodnutí - VV ČNS ukládá o 45/05 M. Frélichovi připravit článek do Časopisu nohejbal ohledně rozhodčích jak probíhají nominace, proč zrovna takto, kolik je rozhodčích C, D, jak by mohlo vypadat hodnocení, jak by mohl vypadat koncept na recertifikaci, jak dělat listinu rozhodčích, kolik jich bude atp. to vše nechat jako podnět k diskusi před odesláním zaslat k revizi členům VV ČNS T: o 46/05 G. Knopovi připravit sloupek člena VV zamyšlení nad uplynulými 100 dny hájení lehké zhodnocení již realizovaných věcí pozitivních i negativních před odesláním zaslat k revizi členům VV ČNS T: e) Termínový kalendář a MČR - mimo jednání byl projednán návrh na změnu termínu MČR jednotlivců žen nový termín je Strana 8 (celkem 8)

9 - na tento termín předběžně existuje pořadatel z Dobřichovic - MČR jednotlivci dorost o Stále chybí pořadatel o VV ČNS se pokusí zajistit pořadatelství na svém majetku v Praze Kobylisích a v přilehlé hale o Probíhají jednání s Bílou Horou - Kvalifikace MČR muži o Není zřejmý pořadatel v KNSK Zlín (zřejmě Kroměříž, pokud ne, pak Vsetín) o Nejsou k dispozici Propozice termín je před koncem května! - MČR mužů předseda STK rozhodl o přidělení o Dvojice - Opava o Jednotlivci Plánice - MČR juniorek zrušené pro neúčast družstev VV ČNS uložil o Náklady pořádajícího oddílu činili cca Kč o VV ČNS schvaluje náhradu formou poskytnutí 10ks párů obuvi družstvu Slovan Chabařovice - 47/05 Projednat s vedením školy pronájem tělocvičny a přístup na hřiště v den MČR jednotlivců dorostu, tj a informovat I. Králíka a G. Knopa o výsledku Zodpovídá : D. Nováček Termín : /05 připravit s pořadateli propozice Kvalifikace MČR mužů Zodpovídá : I. Králík Termín : /05 připravit propozice MČR jednotlivců dorostu Zodpovídá : I. Králík Termín : f) Účast žen na turnaji v Rumunsku - nejedná se o oficiální akci FIFTA, ČNS přispívá na náklady, avšak neručí za akci jako za akci pořádanou FIFTA (př. pojištění) g) Jednání Kubek - Zaslal nezcela konkrétní návrh na spolupráci s firmou Bavael s.r.o. a Nejlépe a.s. - Zatím nebude poskytnuta Mandátní smlouva h) Příprava na další jednání - Na programu dalšího jednání je projednání vstupů do Rozpisů soutěží a do Termínové listiny - Je nutné, aby komise, předsedové komisí, KNSK, oddíly a další dobrovolní přispěvatelé zaslali své návrhy na změny - Náměty a úpravy je nutné a nezbytné zasílat formou uvedení návrhu konkrétního textu změny vč. uvedení článku Rozpisů 2005, kterých se změna týká a dotýká!!! Rozhodnutí VV ČNS ukládá - 50/05 Zaslat na I. Králíka své náměty na úpravy Rozpisů soutěží 2006 a Termínové listiny 2006 Zodpovídají : předsedové komisí T: Strana 9 (celkem 9)

10 - 51/05 Požádat KNSK, oddíly a veřejnost o zaslání náměty na úpravy Rozpisů soutěží 2006 a Termínové listiny 2006 tyto pak předat I. Králíkovi Zodpovídá : M. Maršálek, I. Králík T: /05 Připravit souhrn námětů na úpravy Rozpisů soutěží 2006 a Termínové listiny 2006 a návrh na realizaci změn + seznam otevřených otázek, které by VV ČNS měl zodpovědět před přípravou Rozpisů a Termínové listiny Zodpovídá : M. Maršálek, I. Králík T: Další jednání Červen Požadavky na Termínovou listinu 2006 I. Králík (45 min.) Požadavky na Rozpis dlouhodobých soutěží 2006 Nová Směrnice pro hospodaření ČNS Smlouvy pro reprezentanty a funkcionáře Zhodnocení činnosti VV ČNS za 3 měsíce Komise marketingu všechny úkoly I. Králík (45 min.) Pabián (30 min.) Knop (20 min.) Knop (20 min.) Tirpák (40 min.) 2.Července Semily Jednání VV ČNS na KNSK Liberec ( ) Maršálek, VV ČNS 4 Přílohy 4.1 Rozhodnutí mimo jednání Soutěže žáků a Dorostenců Plány činností jednotlivých komisí Frélich (Beneš) Strana 10 (celkem 10)

11 Příloha č. 1 Rozhodnutí mimo jednání za období Termínový kalendář úprava termínu MČR jednotlivci ženy 1.1 Aktuální informace - Dle termínového kalendáře pro rok 2005 byl určen termín konání M-ČR jednotlivců ženy na Na tento termín se nepřihlásil žádný zájemce o pořádání. - Po projednání v KMŽ navrhuji termín VV ČNS schvaluje změnu termínu MČR jednotlivců žen z na :1 D. Tirpák zatím nebyl termín, ale i záporné stanovisko nemění rozhdonutí 2 Správa Aktuální informace - Celkovou správou stránek (webmaster) byla pověřena externí osoba (Ing. Pavel Fajgl). Webmaster vykonává i technickou správu sekcí bez dynamické aktualizace. Zodpovědní správci musí zasílat soubory ke zveřejnění (v dohodnuté formě) na mail: fajgl@egp.cz - Sekce s dynamickou aktualizací jsou aktualizovány přes formulář s přístupem pro vybrané osoby (viz minulé rozhodnutí VV). - Není určen okruh obsahových správců jednotlivých sekcí. - Návrh je zpracován pro stávající podobu stránek. Pro předpokládané nové sekce bude správcovství určeno dalším rozhodnutím VV. 2.2 Rozhodnutí VV ČNS pověřuje: - Všechny členy VV obsahovou správou sekce Úvodní strana. - Sekretáře obsahovou správou sekce Adresář, Ligové soutěže (část výsledky, část soupisky, část tresty hráčů), Mediální servis, Vedení ČNS, MS a ME, PMEZ. V případě ohlášeného výpadku sekretáře provizorně spravuje sekci Ligové soutěže (část výsledky, část soupisky) Sportovně-technická komise, sekce Adresář a Vedení ČNS Komise propagace. - Komisi propagace obsahovou správou sekcí Struktura ČNS, Historie a legendy, Fotogalerie, Pro začátečníky, Časopis, Profily reprezentací, Profily reprezentantů, Profily družstev PEE. - Komisi marketingu obsahovou správou sekcí Prodejna, Nabídka výdělku, Sponzoři. - Sportovně-technickou komisi obsahovou správou sekcí Termínový kalendář, Mistrovství ČR, Pohár ČNS. - Disciplinární komisi obsahovou správou sekce Ligové soutěže (část tresty hráčů). - Komisi tuzemského rozvoje obsahovou správou sekcí Turnaje. - Komisi zahraničního rozvoje obsahovou správou sekcí Mezinárodní turnaje. - Legislativní komisi obsahovou správou sekcí Základní dokumenty. - Komisi reprezentace obsahovou správou sekcí Reprezentace. Sekce Stránky oddílů ČR a Odkazy jsou ve správě webmastera. Pro výkon uvedené činnosti VV zmocňuje zodpovědné členy VV předat svá přístupová hesla příslušným členům odborných komisí, kteří budou správu sekcí vykonávat. Dále VV jednotlivým správcům sekcí ukládá předložit M. Maršálkovi do požadavky na úpravu podoby jimi spravovaných sekcí. Strana 11 (celkem 11)

12 Dále VV jednotlivým správcům sekcí stanovuje termíny pro aktualizaci stránek (u stránek s dynamickou aktualizací termín aktualizace, u ostatních stránek termín zaslání webmasterovi) takto: - Výsledky ligových soutěží do 48 hod. od utkání - Výsledky MS, ME, PMEZ, MČR do 48 hod. od konce akce - Tresty do 48 hod. od obdržení info o rozhodnutí - Soupisky 31.3., 31.5., 20.8., Širší nominace reprezentací 10.7., Základní dokumenty do 10 pracovních dní od schválení - Program jednání VV 3 dny před jednáním - Zápis z jednání VV, komisí do 10 pracovních dní od jednání - Systémová příprava stránek soutěží 20 pracovních dní před zahájením soutěží 5:1 D. Tirpák zatím nebyl termín, ale i záporné stanovisko nemění rozhdonutí 3 Zpráva o Valné hromadě ČSTV 3.1 Aktuální informace - Dne 9. dubna 2005 proběhla v Nymburce 17. Valná hromada ČSTV. Za ČNS byl delegátem M. Frélich. - Valná hromada byla nevolební (volební bude příští rok), nesla se v duchu boje s MŠMT. Dopolední část byla společná pro Sbor zástupců TJ a SK a Sbor zástupců svazů. Po zprávě předsedy ČSTV a hospodáře byla krátká diskuse, ze které jsou usnesení VH. - V odpolední (rozdělené) části pak stojí za zmínku opětovné nepřijetí Unie šipkových organizací ČR mezi řádné členy ČSTV, přestože splňuje veškeré podmínky člena. 3.2 Návrh stanoviska VV ČNS schvaluje zprávu M. Frélicha ze zasedání Valné hromady ČSTV. 5:1 D. Tirpák zatím nebyl termín, ale i záporné stanovisko nemění rozhdonutí Strana 12 (celkem 12)

Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru

Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru Účastníci Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru konaného dne 19.12.2006 v Praze Výkonný výbor Martin Maršálek, Vlastimil Pabián, Gerhard Knop, Ivan Králík, Martin Frélich, Aleš Opravil Sekretář Dalibor Nováček

Více

Zápis z 1.jednání Výkonného výboru konaného dne 19.01.2006 v Praze

Zápis z 1.jednání Výkonného výboru konaného dne 19.01.2006 v Praze Zápis z 1.jednání Výkonného výboru konaného dne 19.01.2006 v Praze Účastníci Výkonný výbor Sekretář Dozorčí rada Hosté O mluveni Gerhard Knop, Martin Maršálek, Martin Frélich, Vlastimil Pabián Dalibor

Více

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2019 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS Dodatek č. 1. Vydal: Sportovně technická komise ČNS

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2019 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS Dodatek č. 1. Vydal: Sportovně technická komise ČNS TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2019 Dodatek č. 1 Vydal: Sportovně technická komise ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2019 1 Obsah Obsah.. Změny v dokumentu 2 2 1. DLOUHODOBÉ A JEDNORÁZOVÉ

Více

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2019 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2019

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2019 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2019 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2019 Vydal: Sportovně technická komise ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2019 1 Obsah Obsah.. Změny v dokumentu 2 2 1. DLOUHODOBÉ A JEDNORÁZOVÉ SOUTĚŽE 2019.

Více

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2017 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2017 1 Obsah Obsah... 2 Změny v dokumentu... 2 1. DLOUHODOBÉ A JEDNORÁZOVÉ SOUTĚŽE 2017... 3 2.

Více

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2018 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS Dodatek č. 6

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2018 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS Dodatek č. 6 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2018 Dodatek č. 6 Vydal: Sportovně technická komise ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2018 1 Obsah Obsah... 2 Změny v dokumentu... 2 1. DLOUHODOBÉ A JEDNORÁZOVÉ

Více

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2017 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS Dodatek č.1

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2017 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS Dodatek č.1 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2017 Dodatek č.1 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2017 1 Obsah Obsah... 2 Změny v dokumentu... 2 1. DLOUHODOBÉ A JEDNORÁZOVÉ SOUTĚŽE

Více

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2018 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS Dodatek č.2

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2018 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS Dodatek č.2 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2018 Dodatek č.2 Vydal: Sportovně technická komise ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2018 1 Obsah Obsah... 2 Změny v dokumentu... 2 1. DLOUHODOBÉ A JEDNORÁZOVÉ

Více

Zápis z 10. jednání Výkonného výboru ČNS

Zápis z 10. jednání Výkonného výboru ČNS Zápis z 10. jednání Výkonného výboru ČNS konaného dne 3.12.2013 v Praze 16.00-21.00 hodin Účastníci Výkonný výbor Sekretář Dozorčí rada Hosté Omluveni Kamil Kleník,Vlastimil Pabián, Ivan Králík, Vlastimil

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2018 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2018

Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 2018 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2018 TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2018 Vydal: Sportovně technická komise ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2018 1 Obsah Obsah... 2 Změny v dokumentu... 2 1. DLOUHODOBÉ A JEDNORÁZOVÉ SOUTĚŽE

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov PROPOZICE Pořadatel: Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov Kontakt: Jiří Pavelka ředitel turnaje; mobil: +420 602 503 273; mail: pavelkaj@medialine.cz Petr Nadymáček organizační zajištění; mobil: +420

Více

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN 206-207 Vydal: Komise žen Schválil: Komise žen Platnost:.. 206 Rozpis Zimního Poháru žen 206-207 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3. PŮSOBNOST ROZPISU... 3.2 NÁZEV SOUTĚŽE... 3.3

Více

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) bez vlastní právní subjektivity. Odborný sportovní

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

Hospodaření a účtování v ČNS

Hospodaření a účtování v ČNS Hospodaření a účtování v ČNS Směrnice č.1/2014 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2014 Strana 1 (celkem 5) 1 Obecná ustanovení 1. Hospodaření a účtování ČNS se řídí touto

Více

ROZPIS JEDNORÁZOVÝCH SOUTĚŽÍ ČNS Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS

ROZPIS JEDNORÁZOVÝCH SOUTĚŽÍ ČNS Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS ROZPIS JEDNORÁZOVÝCH SOUTĚŽÍ ČNS 2016 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2016 Obsah: 1 SPOLEČNÁ USTANOVENÍ...4 1.1 PŮSOBNOST ROZPISU...4 1.2 NADŘÍZENÉ A SOUVISEJÍCÍ PŘEDPISY...4

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Dne: 21.1.2014 Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová.

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Z á p i s ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně Přítomni: Omluveni: Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Kupová, Koblížek, John, Matyášová

Více

1. ÚVOD 2. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Ekonomická směrnice České boxerské asociace

1. ÚVOD 2. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Ekonomická směrnice České boxerské asociace 1. ÚVOD Ekonomická směrnice České boxerské asociace (dále jen ES) vychází ze znění platných zákonů a je závazným dokumentem, který stanoví pravidla hospodaření s finančními prostředky v působnosti ČBA

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis č.3/2013 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 13.června 2013 v Osnici

Zápis č.3/2013 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 13.června 2013 v Osnici Zápis č.3/2013 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 13.června 2013 v Osnici Přítomni: p. Rackovský, p. Beránek, p. Viedemann, p. Potočník, p. Vach ( 100 % ). Omluven: 0 Revizní komise:

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015

Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015 Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015 Přítomni: Petr Ditrich, Michal Hanuš, Pavel Jozek, Pavel Chadim, Marek Rejman, František Přibyl Jednání VV ČBA 29. 30. dubna v Praze. Schůze zahájena 29. dubna

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 1. 2014 v Brně Přítomni: Omluveni: Petr Vaňura, Naděžda Dobešová,

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

STATUT KOMISE PROPAGACE A MARKETINGU ČNS

STATUT KOMISE PROPAGACE A MARKETINGU ČNS STATUT KOMISE PROPAGACE A MARKETINGU ČNS Vydal: Komise propagace a marketingu ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost od: 28. 10. 2014 1 ORGANIZAČNÍ STATUT Komise propagace a marketingu (dále jen Komise)

Více

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S.

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. 1 Úvod 1. Dle stanov Českého svazu kolečkového bruslení, z.s. (dále jen ČSKB) jsou definovány tyto orgány: a) členská

Více

Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici

Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici Přítomni: p. Rackovský Peter, p. Jiří Beránek, p. Miloslav Vach, p. Michal Daněk, p. Michal Němec ( 100 %

Více

Rozpis Poháru ČNS mládeže 2014 Dodatek č.3

Rozpis Poháru ČNS mládeže 2014 Dodatek č.3 Rozpis Poháru ČNS mládeže 204 Dodatek č.3 Vydala: KM ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost od: 3.0.204 Rozpis Poháru ČNS mládeže 204 dodatek č.3 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3. PŮSOBNOST ROZPISU...

Více

Zápis č.2/2015 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 2. dubna 2015 v Osnici

Zápis č.2/2015 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 2. dubna 2015 v Osnici Zápis č.2/2015 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 2. dubna 2015 v Osnici Přítomni: p. Rackovský Peter, p. Beránek Jiří, p. Miloslav Vach ( 60 % ). Omluven: p. Jiří Potočník, p. Viedemann

Více

Organizační řád Šachového svazu České Republiky

Organizační řád Šachového svazu České Republiky Organizační řád Šachového svazu České Republiky Článek 1 Úvod Šachový svaz České republiky, z.s. (ŠSČR) je spolek a jeho fungování upravují především zákon č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů,

Více

Rozpis Poháru ČNS mládeže 2015

Rozpis Poháru ČNS mládeže 2015 Rozpis Poháru ČNS mládeže 205 Vydala: KM ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost od: 2. 2. 205 Rozpis Poháru ČNS mládeže 205 Strana 2 (celkem 9) Rozpis Poháru ČNS mládeže 205 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ...

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2015-2016 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

Zápis č.1/2018 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2018 v Osnici

Zápis č.1/2018 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2018 v Osnici Zápis č.1/2018 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2018 v Osnici Přítomni: p. Rackovský Peter, p. Jiří Beránek, p. Miloslav Vach, p. Michal Daněk ( 80 % ). Omluven: p. Michal

Více

ČESKÉ BOWLINGOVÉ ASOCIACE

ČESKÉ BOWLINGOVÉ ASOCIACE ČESKÁ BOWLINGOVÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, p. schr. č. 40, Praha 6, 160 17 www.czechbowling.cz; info@czechbowling.cz STATUT ČESKÉ BOWLINGOVÉ ASOCIACE Díl první Úvodní ustanovení Čl. 1 1.1 Česká bowlingová

Více

Zápis z jednání Komise rozhodčích

Zápis z jednání Komise rozhodčích Zápis z jednání Komise rozhodčích konaného dne 19. Ledna 2013 v Mírové u Karlových Varů 10:00 hod. - 17:00 hod. Přítomni: Hosté: J. Dutka, M. Sachl ml., V. Pavlík D. Lechnýř, I. Králík, S. Vrátná Úvod:

Více

Konference KNS - Přílohy Osnice, 23. února 2019

Konference KNS - Přílohy Osnice, 23. února 2019 SOUTĚŽE 2019 HRACÍ DNY A HODINY SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH KNS Soutěž KP a KS družstev mužů KP družstev mládeže ( dorost, žáci ) Sobota 9:00-15:00 -- Neděle --** 09:00 Státní svátky 9:00 15.00 ( 18.kol ) --** 09:00

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012 Dne: 4.6.2012 Přítomni: David Divoka, Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Jaromír Petřek Omluveni: Aleš Zwettler ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 1. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 1. jednání ZÁPIS z 1. jednání Výkonného výboru České baseballové asociace konaného dne 11. 1. 2017 v 18:00 hod. salónek HK, hotel Kotyza, Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č.11/2015 z jednání VV dne 19. 8. 2015 Místo jednání: Zbraslavice, Areál Kempu mládeže ČSRU Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav

Více

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 27. 2. 2018 od 13.00 hodin, Sídlo ČUS, Praha 6 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV, P. Bohumský, N. Endal, J. Brothánek

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

2011 USK Slávie Ústí nad Labem Základní pravidla

2011 USK Slávie Ústí nad Labem Základní pravidla Základní pojmy Člen florbalového oddílu (dále jen člen) každý, který se podílí na fungování oddílu na jiné pozic než dále uvedené a podal přihlášku do oddílu. Hráč je člen, který se aktivně tréninků a

Více

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2015. dodatek č.4 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2015. dodatek č.4 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 205 dodatek č.4 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 205 Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 205 Obsah: Dlouhodobé a jednorázové soutěže

Více

Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, Praha 6 Bank. spojení: GE Money, č. ú /0600

Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, Praha 6 Bank. spojení: GE Money, č. ú /0600 Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, 160 70 Praha 6 Bank. spojení: GE Money, č. ú. 1716905504/0600 Dokument je průběžně aktualizován! R O Z P I S turnajů o titul Mistr České republiky sezóny 2015/2016

Více

SMĚRNICE Č. 2/2016 ROZVOJ MLÁDEŽE A ŽEN

SMĚRNICE Č. 2/2016 ROZVOJ MLÁDEŽE A ŽEN SMĚRNICE Č. 2/206 ROZVOJ MLÁDEŽE A ŽEN Vydal: Komise mládeže ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost od:.2.205 Obsah: PŮSOBNOST SMĚRNICE...3 2 KREDITNÍ SYSTÉM...3 2. Garant systému...3 2.2 Farmářské družstvo...3

Více

1. Personální zajištění interních a externích spolupracovníků

1. Personální zajištění interních a externích spolupracovníků Finanční procedura ČSPH Verze: 02 Říjen 2011 Autor: Martina Motshagen, Petr Doležal Hlavním cílem je docílit na základě Vize 2015 transparentnosti ve finančním procesu ČSPH. Dojde k ujasnění odpovědnosti

Více

ROZPIS DLOUHODOBÝCH SOUTĚŽÍ MUŽŮ KNS PRAHA NA ROK 2017

ROZPIS DLOUHODOBÝCH SOUTĚŽÍ MUŽŮ KNS PRAHA NA ROK 2017 ROZPIS DLOUHODOBÝCH SOUTĚŽÍ MUŽŮ KNS PRAHA NA ROK 2017 1. Působnost Rozpisu dlouhodobých soutěží Rozpis dlouhodobých soutěží (dále jen Rozpis) je platný pro dlouhodobé soutěže řízené Výkonným výborem (dále

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel.: 736 645 998 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE www.kuzelky.cz Kategorie: Dorostenci Místo konání: České Velenice Datum: 28. 29. dubna 2018 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel Z pověření VV ČKA uspořádá TJ Lokomotiva České Velenice

Více

Svaz národní házené. Z Á P I S č. 1/2010. ze zasedání VV SNH, které se konalo 10. února 2010 od 9:30 hod. Praha Strahov

Svaz národní házené. Z Á P I S č. 1/2010. ze zasedání VV SNH, které se konalo 10. února 2010 od 9:30 hod. Praha Strahov Svaz národní házené Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6, IČ: 539929 telefon a fax 220513274, telefon (GSM brána) 603646441, mobil 721820755, sekretář: Luboš Dlouhý e-mail: narodnihazena@cstv.cz

Více

J.Candra (bod termín konání finálového turnaje MČR 15/16 mužů a žen), K.Chaloupek (bod Zdravotní komise ČSC), M.Neznal

J.Candra (bod termín konání finálového turnaje MČR 15/16 mužů a žen), K.Chaloupek (bod Zdravotní komise ČSC), M.Neznal 1 Předmět: 39. Schůze Výkonného výboru Českého svazu curlingu Datum: 7. 12. 2015 18:00 21:30 Místo: Curlingová hala Roztyly, Praha Přítomní: D.Šik, M.Hoferka, M.Souček, M.Vydra, O.Kašťák, J.Létal, V.Vojtuš

Více

Zápis z 9.jednání Výkonného výboru konaného dne 15.9.2005 v Praze

Zápis z 9.jednání Výkonného výboru konaného dne 15.9.2005 v Praze Zápis z 9.jednání Výkonného výboru konaného dne 15.9.2005 v Praze Účastníci Výkonný výbor Sekretář Dozorčí rada Hosté Omluveni Gerhard Knop, Martin Maršálek, Martin Frélich, Vlastimil Pabián, Ivan Králík,

Více

U S N E S E N Í VV VčOTS

U S N E S E N Í VV VčOTS . VčOTS. Východočeský oblastní tenisový svaz sídlo: K Vinici 1901, 530 02 Pardubice IČO: 22876251 www. vychodocesky.cztenis.cz č.účtu: 1236441309/0800 U S N E S E N Í VV VčOTS 7-2010 z jednání VV VčOTS

Více

INFORMACE OVS F-M K OKRESNÍM SOUTĚŽÍM 2016/2017

INFORMACE OVS F-M K OKRESNÍM SOUTĚŽÍM 2016/2017 INFORMACE OVS F-M K OKRESNÍM SOUTĚŽÍM 2016/2017 Vážení předsedové volejbalových oddílů, odpovědní pracovníci družstev a ostatní zájemci o působení v okresních soutěžích Frýdku Místku, věnujte prosím pozornost

Více

Rozpis Poháru ČNS mládeže Dodatek č. 3

Rozpis Poháru ČNS mládeže Dodatek č. 3 Rozpis Poháru ČNS mládeže 206 Dodatek č. 3 Vydala: KM ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost od: 3. 7. 206 Rozpis Poháru ČNS mládeže 206 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3. PŮSOBNOST ROZPISU... 3.2 NÁZEV

Více

Zápis č. 3/2018 ze schůze VV ČBaS dne

Zápis č. 3/2018 ze schůze VV ČBaS dne Zápis č. 3/2018 ze schůze VV ČBaS dne 17.9.2018 Místo konání: Praha-Strahov Přítomni: Pavelka, Musilová, Osička, Hobzik (v.z. J. Rubáše) Hosté: Kolář, Knopp Omluveni: Rubáš (pracovní povinnosti) Program:

Více

Zápis z 21. jednání Výkonného výboru ČNS

Zápis z 21. jednání Výkonného výboru ČNS Zápis z 21. jednání Výkonného výboru ČNS konaného v Praze dne 20.1.2019 (10:00-16:00 hod.) Účastníci Výkonný výbor Generální sekretář Dozorčí rada Hosté Omluveni Kamil Kleník, Michal Hostinský, Petr Jahoda,

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE 2018 KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ 1 2 Komise nohejbalu Rokycany Český nohejbalový svaz Jiráskova 214/I, 337 01 Rokycany ------------------------------------------

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

4. kolo 10. ledna 2016. 5. kolo 21. února 2016

4. kolo 10. ledna 2016. 5. kolo 21. února 2016 Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS - STK Příloha č. 1 k Rozpisu krajského přeboru mládeže Praha 23. června 2015 R o z l o s o v á n í krajského přeboru mládeže ve volejbale v sezóně 2015-2016 aktualizováno

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 10 30. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bochnia (do 14:20), p. Čurda (do 14:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bělka, sl. Hapková

Více

Svaz kulturistiky a fitness České republiky Zámecký okruh 8, Opava - tel.: , fax:

Svaz kulturistiky a fitness České republiky Zámecký okruh 8, Opava - tel.: , fax: Z Á P I S - 02/2010 ze 2. zasedání VV SKFČR, ze dne 02.03.2010 (od 11:00) v Praze Přítomni: František Porteš, Ing. Martin Jebas, Vjačeslav Vinogradov, Bc. Lukáš Roubík, Tomáš Dluhoš, sekretář - Martin

Více

Zápis z 11. jednání Výkonného výboru ČNS

Zápis z 11. jednání Výkonného výboru ČNS Zápis z 11. jednání Výkonného výboru ČNS konaného dne 19.1.2018 (19:15-22:30 hod.) a 20.1.2018 (9:00-12:30) v Nymburku Účastníci Výkonný výbor Generální sekretář Dozorčí rada Hosté Kamil Kleník prezident

Více

DR: Ing. S. Pacinda,Ph.D., J. Strouhal, Ing. L.Štekl, D. Pečenka-částečně - omluven: P. Hep

DR: Ing. S. Pacinda,Ph.D., J. Strouhal, Ing. L.Štekl, D. Pečenka-částečně - omluven: P. Hep Usnesení 9 2016 ze zasedání výkonného výboru Východočeského oblastního tenisového svazu zvoleného mimořádnou valnou hromadou dne 24. října 2015 v Ústí n. Orl, které se konalo dne 2. září 2016 od 8:30 hodin

Více

Zápis z jednání Valné hromady středočeského KNS konané dne 25. února 2017 na Kocandě

Zápis z jednání Valné hromady středočeského KNS konané dne 25. února 2017 na Kocandě Zápis z jednání Valné hromady středočeského KNS konané dne 25. února 2017 na Kocandě Celkem rozesláno 27 pozvánek pro delegáty s hlasem rozhodujícím. Přítomno: 20 delegátů z toho 14 zástupců oddílů/klubů,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 4/2015 z jednání VV dne 18. 3. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV) Sportovní ředitel

Více

ROZPIS POHÁRU ŽEN ČNS

ROZPIS POHÁRU ŽEN ČNS ROZPIS POHÁRU ŽEN ČNS 202 Vydal: Komise žen Schválil: Komise žen Platnost od: 8..202 Rozpis Poháru žen ČNS 202 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3. PŮSOBNOST ROZPISU... 3.2 NÁZEV SOUTĚŢE... 3.3 NADŘÍZENÉ A

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 06/2017 Datum a čas konání: 4. 7. 2017 (16:00-19:00) Místo konání: Jednací místnost ČUS, Na střelnici 1337/41, Olomouc, 779 00 Přítomni členové VV: Omluveni

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 7. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 7. jednání ZÁPIS z 7. jednání konaného dne 17. 10. 2016 v 18:00 hod. salónek HF, Hotel Fabrika, Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich, Michal Hanuš, Pavel Jozek Pavel Chadim, Marek

Více

Valná hromada Pardubické malé kopané z.s. PAMAKO,

Valná hromada Pardubické malé kopané z.s. PAMAKO, Program Valné hromady konané 26.6.2018 od 19:00 hod. v klubovně PAMAKO: 1. Zahájení 2. Volba předsedy a zapisovatele VH 3. Schválení programu VH 4. Volba mandátové a volební komise 5. Zpráva mandátové

Více

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2019 XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2019 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 6. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 6. jednání ZÁPIS z 6. jednání Výkonného výboru České baseballové asociace konaného dne 20. 9. 2016 v 18:00 hod. salónek HK, hotel Kotyza, Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Konference Pražského šachového svazu

Konference Pražského šachového svazu Konference Pražského šachového svazu 2017 6.12.2017 Konference PŠS 2017 Program konference 1. Zahájení 2. Schválení programu jednání a jednacího řádu 3. Ustavení mandátové komise, pracovního předsednictva,

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015 Dne: Přítomni: Omluven: 13.10.2014, Sirákov Dita Dvořáková, Petr Videcký, Radek Číž, Petr Novák Michal Balhárek Program jednání: 1. Stávající úkoly 2. Nové úkoly

Více

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2018 XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2018 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov HOSPODAŘENÍ A ÚČTOVÁNÍ V ČVS Číslo směrnice: 09/2011 změna 01/2015 Směrnice kategorie: C Schváleno: Výborem ČVS dne 17. května 2015

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE konané dne 26.6.2010 od 11:00 hodin v hotelu IMPERIAL, Libušina 18, 360 01 Karlovy Vary PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Z Á P I S. ze zasedání Výkonného výboru ČKA, konaného dne v Rokycanech

Z Á P I S. ze zasedání Výkonného výboru ČKA, konaného dne v Rokycanech ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání Výkonného výboru ČKA, konaného dne 19. 6. 2015 v Rokycanech Přítomni: Omluveni: Petr Vaňura, Naděžda Dobešová,

Více

Zápis z II 39. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 39. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 39. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 13. 12. 2017 od 13.00 hodin, Na Pankráci 123, Praha 4 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV, P. Bohumský, N. Endal, J.

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE. Zápis č.12/2017 z jednání VV dne 6. prosince 2017

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE. Zápis č.12/2017 z jednání VV dne 6. prosince 2017 VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č.12/2017 z jednání VV dne 6. prosince 2017 Místo jednání: Praha, Stadion Na Markétě Účastníci: Výkonný výbor: Pavel Chaloupka (PCh), Roman Rygl (RR), Pavel Myšák

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 1. 7. 2013 v Brně Přítomni: Hosté: Petr Vaňura, Naděžda Dobešová, Petr

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20. 22.3.2015 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20. 22.3.2015 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20 22.3.2015 Praha Přítomni: Hosté: Nedostavil se: L.Vondráčková, A.Pospíšil, M.Barda, L.Adámek, M.Bartoň, P.Novák, R.Bendl J.Sviták, V.Chalupa A.Staněk

Více

Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února / 8

Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února / 8 Český svaz mužského lakrosu Rektorská 9 108 00 Praha 10 IČO 00406732 DIČ CZ-00406732 Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února 2009 od 17.00 hod. v zasedací místnosti

Více

Z Á S A D Y R O Z P I S U

Z Á S A D Y R O Z P I S U Český volejbalový svaz Sportovně technická komise Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6, stk@cvf.cz ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo juniorů ČR v plavání

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo juniorů ČR v plavání I.) REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO JUNIORŮ Projekt přípravy reprezentačního družstva juniorů na rok 2010-2011 je směřován k úspěšné reprezentaci České republiky na hlavních soutěžích MEJ Bělehrad Srbsko, MSJ Lima

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 14 30. 5. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka (do 12:15), p. Čurda (do 12:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bochnia, sl. Hapková

Více

Zásady pro činnost center talentované mládeže. PRVNÍ ČÁST Systém Regionálních házenkářských center

Zásady pro činnost center talentované mládeže. PRVNÍ ČÁST Systém Regionálních házenkářských center Zásady pro činnost center talentované mládeže Článek I Systém center talentované mládeže 1. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen MŠMT ) poskytuje dotaci v rámci Programu II Sportovně

Více

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Pro okresní soutěže, vyjma níže uvedených úprav, platí v plném rozsahu Soutěžní řád nohejbalu a Pravidla nohejbalu vydané Českým nohejbalovým svazem.

Více

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s Výroční valná hromada České federace požárního sportu o.s Přítomní: viz. prezenční listina příloha č.1 Body výroční valné hromady: 1. Zhodnocení projektu soustředění 2. Krajská dotace 3. Účast na podzimním

Více

ROZPIS DLOUHODOBÝCH REPUBLIKOVÝCH SOUTĚŽÍ ČNS 2014. dodatek č.4

ROZPIS DLOUHODOBÝCH REPUBLIKOVÝCH SOUTĚŽÍ ČNS 2014. dodatek č.4 ROZPIS DLOUHODOBÝCH REPUBLIKOVÝCH SOUTĚŽÍ ČNS 2014 dodatek č.4 Obsah: 1 SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3 1.1 PŮSOBNOST ROZPISU... 3 1.2 NADŘÍZENÉ A SOUVISEJÍCÍ PŘEDPISY... 3 1.3 ŘÍDÍCÍ ORGÁN SOUTĚŽE... 6 1.4 STARTOVNÉ...

Více

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově Z á p i s č. 1/2015 z 1. zasedání, které se konalo dne 21. 1. 2015 v Praze na Strahově Přítomni: Omluven: Host: Kamenický, Matějů, Klimpl, Škoda, Pospíšek, Vystavěl, Jirásek, Šubrt Zřídkaveselý Jiří Kejval

Více