Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období"

Transkript

1 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Místo a termín: Němčice u Kolína, ; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček, D. Kantor (11:32) Omluven: --- Hosté: E. Králová, O. Průša, T. Březina Program 1) Zahájení a schválení programu jednání 2) Trenérsko-metodická komise 3) Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání ) Informace z činnosti jednotlivých oblastí 5) Ekonomika a hospodaření 6) Dotace ) ČOV přístupové rozhovory, proces uznání 8) Mezinárodní hokejbal, ISBHF 9) Vyhodnocení činnosti předsednictva ) Různé 11) Závěr 1) Zahájení a schválení programu jednání Předseda ČMSHb J. Kozel přivítal všechny přítomné a konstatoval, že předsednictvo je usnášeníschopné. Zároveň omluvil nepřítomnost D. Kantora, který je na cestě a dorazí s menším zpožděním. Předsednictvo schválilo účast předsedy STK O. Průši na jednání předsednictva hlasování: 5 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 5 Předsednictvo schválilo program jednání bez připomínek. hlasování: 5 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 5 2) Trenérsko-metodická komise Bod jednání předsednictva TMK byl odložen na 14 hod., kdy se k jednání předsednictva připojil předseda TMK D. Kuna. Předsednictvo schválilo účast předsedy TMK D. Kuny na jednání předsednictva. D. Kuna seznámil předsednictvo s prezentací Vzdělávání trenérů hokejbalu v České republice. Následně proběhla věcná diskuze s členy předsednictva o navrženém způsobu vzdělávání trenérů hokejbalu. Předsednictvo vzalo na vědomí představenou koncepci TMK ke vzdělávání trenérů hokejbalu. Předsednictvo ukládá TMK naplňovat program vzdělávání trenérů v souladu s představenou koncepcí a pracovat v souladu se svým hlavním posláním, tak jak je uvedeno ve statutu TMK.

2 V oblasti reprezentace bude TMK spolupracovat na základě potřeb a požadavků specifikovaných R. Novákem, který má v předsednictvu oblast reprezentace ve své pravomoci. Předsednictvo neschválilo návrh D. Kuny na doplnění TMK o V. Šlehofra. hlasování: 0 pro 2 proti (Kozel, Komárek) 4 zdržel se (Novák, Kantor, Ticháček, Macko), přítomno 6 3) Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání Předsednictvo schválilo zápis z jednání z bez připomínek. hlasování: 5 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 5 Předsednictvo vzalo na vědomí výsledek internetového hlasování. Internetového hlasování číslo 3/2015 bylo vyhlášeno a bylo ukončeno (20:00) a to ve třech bodech. Do hlasování se zapojilo všech šest členů předsednictva. 01. Dotace do klubů pracujících s mládeží předkladatel: Martin Komárek návrh: Schválit klíč a rozdělení finančních prostředků v souladu s předloženým návrhem. hlasování: 6 pro 0 proti 0 zdržel se, hlasovalo Dotace do RSHb Administrativní činnost předkladatel: Eva Králová návrh: Schválit rozdělení finančních prostředků v souladu s předloženým návrhem. hlasování: 6 pro 0 proti 0 zdržel se, hlasovalo Dotace do RSHb mládež v regionech předkladatel: Martin Komárek návrh: Schválit rozdělení finančních prostředků v souladu s předloženým návrhem. hlasování: 6 pro 0 proti 0 zdržel se, hlasovalo 6 Předseda ČMSHb J. Kozel konstatoval, že všechny uložené úkoly z minulého jednání předsednictva byly splněny. Informace budou podány při projednávání příslušných bodů jednání předsednictva. Generální sekretář T. Březina informoval o možnostech požádat o granty na pořádání vrcholných akcí ČMSHb v závislosti na místě konání. Z přehledu vyplynulo, že je možné žádat v kraji Jihočeském (Český pohár) a kraji Královehradeckém (Turnaj krajů U15). Podklady pro zpracování žádostí připraví P. Ticháček (Turnaj krajů U15) a O. Průša (Český pohár). Předseda ČMSHb J. Kozel prověří možnost čerpání grantů v Praze (MČR SŽ) a kraji Moravskoslezském (Krajské výběry žen).

3 4) Informace z činnosti jednotlivých oblastí Zástupci jednotlivých oblastí předložili zprávy o činnosti od posledního zasedání předsednictva. Předsednictvo vzalo na vědomí všechny předložené zprávy. Předsednictvo se zabývalo situací po říjnové rezignaci T. Novotného. Předseda ČMSHb J. Kozel v souladu se stanovami ČMSHb navrhl dočasně kooptovat za člena předsednictva pro oblast soutěžní hokejbal Milana Huška. Předsednictvo jeho kooptaci schválilo. Na nejbližší VH ČMSHb proběhne řádná dovolba do předsednictva na zbytek volebního období (od 11:32 se k jednání připojil D. Kantor) Předsednictvo uložilo ÚRSHb oslovit regiony na jejichž území se budou pořádat vrcholné akce ČMSHb v roce 2016, aby jejich zástupci do nahlásili místa a termíny konání akcí. Předsednictvo uložilo D. Kantorovi zpracovat analýzu možností zařazení našeho TV magazínu do vysílání různých sportovních kanálů včetně finančních nákladů. Předsednictvo schválilo návrh M. Komárka na rozdělení podpory pro jednotlivé RSHb na činnost regionálních KM materiální plnění. Předsednictvo uložilo M. Komárkovi zpracovat analýzu nárůstu členské základny v mládežnických kategoriích v návaznosti na podporu z ČOV (loterie). 5) Ekonomika a hospodaření E. Králová informovala o výsledku hospodaření ČMSHb k Předsednictvo vzalo zprávu na vědomí. T. Březina informoval o výsledku hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. k s výhledem do konce roku Předsednictvo vzalo zprávu na vědomí. Předsednictvo uložilo všem členům předsednictva informovat E. Královou do o plánovaných výdajích do konce roku Předsednictvo uložilo E. Králové provést vyhodnocení aktuálního vývoje nákladů ve všech programech MŠMT ) Dotace 2015 T. Macko informoval o výhradách jednotlivých RSHb k uplatněnému ponížení dotací na základní administrativní činnost RSHb Předsednictvo o výhradách diskutovalo Předsednictvo uložilo M. Komárkovi (ve spolupráci s T. Mackem a O. Průšou) zpracovat analýzu dotačních projektů pro RSHb a kluby za rok Předsednictvo ukládá T. Mackovi přepracovat formu realizace dotace na základní administrativní činnost a předložit ji na příští zasedání předsednictva.

4 M. Komárek informoval o stavu přihlášek do dotačního programu KM na rok Uzávěrka byla den před jednáním předsednictva a zpráva bude podána na příštím zasedání předsednictva. 7) ČOV přístupové rozhovory, proces uznání Předsednictvo vzalo na vědomí informaci J. Kozla o stavu přístupových rozhovorů ČMSHb do ČOV. 8) Mezinárodní hokejbal, ISBHF Předseda ČMSHb J. Kozel informoval předsednictvo o schůzce organizačního výboru k přípravě MS Předsednictvo vzalo jeho zprávu na vědomí. R. Novák informoval o přípravě účasti týmů ČR na MSJ 2016 v Sheffieldu. Další informace budou podány na jednání předsednictva v únoru ) Vyhodnocení činnosti předsednictva 2016 Předsednictvo hodnotilo činnost v roce 2015 v návaznosti na programové prohlášení předsednictva z roku ) Plán práce předsednictva 2016 Předsednictvo schválilo plán práce předsednictva na rok ) Různé Předsednictvo schválilo zástupce ČMSHb na 32. VH ČUS (sobota 30. ledna, Nymburk) předseda ČMSHb J. Kozel, náhradník T. Březina, druhý náhradník D. Kantor. Předsednictvo schvaluje jmenování řídícího orgánu programu Centrum hokejbalové mládeže ve složení M. Komárek, R. Hnátek, O. Almáši a ukládá všem odborným komisím spolupracovat na projektu HCM na základě pokynů tohoto řídícího orgánu. Předsednictvo schválilo kandidáta ČMSHb pro volby do ISBHF 2016 v Sheffieldu - Roman Novák. 12) Závěr Předseda ČMSHb J. Kozel poděkoval všem za účast a jednání předsednictva v čase 18:10 ukončil. Příští zasedání předsednictva se v souladu se schváleným harmonogramem uskuteční v úterý od 15:00 hod. v Pardubicích.

5 Usnesení předsednictva ČMSHb z jednání dne Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí: koncepci TMK - Vzdělávání trenérů hokejbalu v České republice zprávu o kontrole usnesení z minulého jednání předsednictva ČMSHb výsledek internetového hlasování číslo 3/2015 zprávu o možnosti čerpat granty na vrcholné akce ČMSHb zprávu o činnosti předsedy ČMSHb zprávu o činnosti za oblast regionů zprávu o činnosti za oblast media a marketing zprávu o činnosti za oblast mládež a ženský hokejbal zprávu o činnosti za oblast mezinárodní hokejbal v ČR zprávu o činnosti za oblast reprezentace a ISBHF zprávu o hospodaření ČMSHb za / 2015 zprávu o hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. za / 2015 zprávu o výhradách ke krácení dotací na základní administrativní činnost zprávu o stavu přihlášek do dotačního programu KM na rok 2016 zprávu o integračním procesu ČMSHb do ČOV zprávu o schůzce organizačního výboru MS 2017 zprávu o přípravě zajištění účasti mládežnických reprezentačních týmů na MS Předsednictvo ČMSHb schvaluje: účast předsedy STK O. Průši na jednání předsednictva program jednání předsednictva účast předsedy TMK D. Kuny na jednání předsednictva zápis z jednání předsednictva z kooptaci M. Huška za člena předsednictva ČMSHb rozdělení materiální podpory pro RSHb na činnost regionálních KM plán práce předsednictva pro rok 2016 zástupce ČMSHb na 32. VH ČUS (sobota 30. ledna, Nymburk) kandidáta ČMSHb pro volby do ISBHF 2016 jmenování řídícího orgánu programu Centrum hokejbalové mládeže 3. Předsednictvo ČMSHb neschvaluje: návrh D. Kuny na doplnění TMK o V. Šlehofra 4. Předsednictvo ČMSHb ukládá: naplňovat program vzdělávání trenérů v souladu s představenou koncepcí a pracovat v souladu se svým hlavním posláním, tak jak je uvedeno ve statutu TMK T: průběžně, Z: D. Kuna + TMK žádost o grant na pořádání Turnaje krajů U15 v Královehradeckém kraji T: ihned, Z: P. Ticháček žádost o grant na pořádání Českého poháru v Jihočeském kraji T: ihned, Z: O. Průša prověřit možnosti žádat o granty na vrcholné akce v Praze a Moravskoslezském kraji T: průběžně, Z: J. Kozel systematicky pracovat na přípravě převzetí řízení Komise ženského hokejbalu některým z členů komise úkol trvá T: , Z: M. Komárek zkontaktovat P. Horáka prozkoumání pozůstalosti po p. Hniličkovi úkol trvá T: průběžně, Z: T. Březina

6 oslovit regiony a jejichž území se budou pořádat vrcholné akce ČMSHb v roce 2016 nahlášení místa konání T: , Z: T: Macko zpracovat analýzu možnosti zařazení našeho TV magazínu do vysílání sportovních TV včetně finančních nákladů. T: , Z: D. Kantor zpracovat analýzu nárůstu členské základny v mládežnických kategorií v návaznosti na podporu z ČOV (loterie). T: , Z: M. Komárek informovat o plánovaných výdajích všech komisí do konce roku 2015 T: , Z: všichni vyhodnotit aktuální vývoj nákladů ve všech programech MŠMT 2015 T: ihned, Z: E. Králová přepracovat formu realizace dotace na základní administrativní činnost T: , Z: T. Macko zpracovat analýzu dotačních projektů pro RSHb a kluby za rok 2015 T: , Z: M. Komárek, T. Macko, O. Průša všem odborným komisím spolupracovat na projektu HCM na základě pokynů řídícího orgánu programu Centrum hokejbalové mládeže T: průběžně, Z: všichni 5. Předsednictvo ČMSHb pověřuje: --- Zápis zpracoval: T. Březina Zápis ověřil: J. Kozel

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 6. 8. 2014; čas jednání 16:00-20:30 Přítomni: D. Kantor, M. Komárek, J. Kozel, T. Macko, R. Novák Omluveni:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Praha, 31. 08. 2015; čas jednání 09:05-12:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 23. 08. 2016; čas jednání 10:00-15:45 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, P. Ticháček, D. Kantor

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha, 25. 04. 2014; Čas jednání: 16:00-18:30 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč (16:52 17:39), J. Donauschachtl, M. Edl,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 06. 10. 2016; čas jednání 11:00-17:40 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, D. Kantor Omluven: P. Ticháček

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Bratislava, hotel Premium, 27. 6. 2014; čas jednání 13:00-15:30 Přítomni: J. Kozel, M. Komárek, P. Novák, T. Macko,

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka, Josef Kozel Omluven: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb) 2. Rekapitulace

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 23.8.2017 v Pivovaru Žamberk Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 13.1.2017 v Bělči nad Orlicí Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

Úsek regionálních svazů

Úsek regionálních svazů Úsek regionálních svazů Jednání č. 1 pro rok 2017 Humpolec, Hotel Kotyza sobota 4.2.2017 ÚRSHb PROGRAM JEDNÁNÍ Úvodní blok - 1.část (10:00 12:00): 1. Setkání KM a regionálních KM resp. setkání LK a regionálních

Více

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) bez vlastní právní subjektivity. Odborný sportovní

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 12.10.2016 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček Omluven: Pavel Štefka Host:

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 9 11. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba, Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Kolář Hosté: p. Mičkal

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha-Strahov, 17. 2. 2013; čas jednání 9:00-16:00 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč, J. Badzik, J. Donauschachtl, P. Falta,

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S.

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. 1 Úvod 1. Dle stanov Českého svazu kolečkového bruslení, z.s. (dále jen ČSKB) jsou definovány tyto orgány: a) členská

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE Telefon/fax : 466 300 964 e-mail: kspce.cstv@quick.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 21.6.2017 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Lukáš

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě ČESKÁ BASKETBALOVÁ FEDERACE Oblast Severní Morava 702 00 OSTRAVA Mor. Ostrava, Vítkovická 3083/1 TEL. 596 617 191, 733 553 177 E-mail:basketsm@seznam.cz Všechny údaje o basketu na Severní Moravě najdete

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu.

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu. Zápis z 27. jednání výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15. 12. 2015 od 11:00 hodin v restauraci Mexita Hradec Králové Přítomni: JUDr.

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 11 7. 3. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Srba Omluveni: p. Novák Sekretariát: pí.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 11. 12. 2010; čas jednání 11:00-19:00 Přítomni: J. Kadaně, J. Kozel, L. Kubica, P. Falta, J. Badzik, V. Hycl, V. Čapek, P. Coufal, T. Macko Omluveni:

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. května 2008

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. května 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. května 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 7 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 23. 1. 2015 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 23. 2. 2016 Počet přítomných senátorů: 15 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Dana Dluhošová,, doc. Ing. Martin Macháček,

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 10 30. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bochnia (do 14:20), p. Čurda (do 14:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bělka, sl. Hapková

Více

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu.

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu. Zápis z 20. jednání výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16. 12. 2014 od 12:30 hodin v restauraci Hotelu Vacek Pod věží Hradec Králové

Více

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově Z á p i s č. 1/2015 z 1. zasedání, které se konalo dne 21. 1. 2015 v Praze na Strahově Přítomni: Omluven: Host: Kamenický, Matějů, Klimpl, Škoda, Pospíšek, Vystavěl, Jirásek, Šubrt Zřídkaveselý Jiří Kejval

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 6 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 5. 12. 2014 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Taťána Horáková, Hana Halamová Přítomni : Roman

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. Č. j.: KaRek/0076/2017 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. června 2017 Přítomni: dle prezenční listiny 29 senátorů z

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne 8. 11. 2016 Místo konání: Kulturní klub Města Hulín Doba konání: 8. 11. 2016 Přítomní: členové dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. února 2015

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. února 2015 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. února

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha,

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, 10.6.2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Vladimír Haber, Miroslav Duda (do 20:30), Tomáš Augustýn, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Róbert

Více

Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, Praha 6 Břevnov. 5. informace o průběhu mistrovských soutěžích

Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, Praha 6 Břevnov. 5. informace o průběhu mistrovských soutěžích Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, 160 00 Praha 6 Břevnov Zápis č.2 ze zasedání výboru Středočeského konaného 10.5.2017 v Praze Přítomni: p. Jindřich Licek, Jiří Sloup, Daniel Rosenbaum,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z á p i s. Program jednání:

Z á p i s. Program jednání: Z á p i s z 28. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 9. 2011 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr. Táňa Šormová,

Více

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 27. 2. 2018 od 13.00 hodin, Sídlo ČUS, Praha 6 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV, P. Bohumský, N. Endal, J. Brothánek

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Zápis číslo: 6/2018 USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 28. 10. 2018, 16:30 až 19:00 hodin. Zasedání se zúčastnili nově zvolení členové ZO: J. Havelková, J. Povolný,

Více

Z á p i s č. 2/2015. z 2. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne 4. 3. 2015 v Praze na Strahově

Z á p i s č. 2/2015. z 2. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne 4. 3. 2015 v Praze na Strahově Z á p i s č. 2/2015 z 2. zasedání, které se konalo dne 4. 3. 2015 v Praze na Strahově Přítomni: Omluveni: Kamenický, Matějů, Klimpl, Škoda, Pospíšek, Vystavěl, Jirásek, Šubrt, Hranička, Klech, Horyna,

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef

Více

Zápis č. 6/2006. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici

Zápis č. 6/2006. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici Zápis č. 6/2006 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici Jednání zahájil p. Műller. Přivítal přítomné členy zastupitelstva, občany

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s.

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): konané dne 23. 6. 2018 od 11:00 hodin v hotelu Clarion, Freyova 33, Praha 9 Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 1/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 1/2017 konaného dne Zápis z jednání č. 1/2017 konaného dne 20. 1. 2017 Přítomni: 1. Petr Krčál 8. Jiří Hormandl 2. Marie Bohuslavová 9. Pavla Krejzlová 3. Pavla Kučerová 10. Kamil Vejvoda 4. Petr Běhunek 11. Drahoslav Oulehla

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Jiří Rytíř, Pavel Štefka Omluven: - Host: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb)

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 Datum: úterý 9. prosince 2014, Čas: 16:00, Místo: Restaurace Sokolovna, Vřesinská 121, Ostrava-Poruba 1. Zahájení, schválení

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 7. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 7. jednání ZÁPIS z 7. jednání konaného dne 17. 10. 2016 v 18:00 hod. salónek HF, Hotel Fabrika, Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich, Michal Hanuš, Pavel Jozek Pavel Chadim, Marek

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Juzková, Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 z 6. zasedání

Více

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne 16. 6. 2015 Místo konání: areál společnosti AUTODROM MOST a. s.,

Více

Zápis č. 5. z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova. ze dne

Zápis č. 5. z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova. ze dne Zápis č. 5 z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova ze dne 15. 5. 2019 Přítomni: Mgr. Zdeněk Navrátil Mgr. Dagmar Bouchalová Ing. Michal Majer Mgr. Jaroslav Hýzl Mgr. Věra Žáková Ing. Tomáš

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. srpna 2008

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. srpna 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. srpna 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě ve Světlé nad Sázavou Datum konání: 9. května 2016 od 14:00 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Č. j.: FZS/0055/17 PID: 0380490 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Přítomni: dle

Více

ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne 1. 7. 2006 Tento zápis obsahuje usnesení Z/168/06 Přítomni: 32 členů zastupitelstva (dle prezenční listiny)

Více

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Místní akční plán II rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem Datum konání: 27. března 2018 Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu Bystřice

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více