Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období"

Transkript

1 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Místo a termín: Pardubice, ; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček, M. Hušek Omluven: T. Březina Hosté: E. Králová Program 1. Zahájení a schválení programu jednání 2. Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání Informace z činnosti a plán práce jednotlivých oblastí 4. Ekonomika a hospodaření: 5. Příprava VH vyhlášení 6. Informace o stavu příprav soutěžního ročníku MS 2017 Pardubice, ČR 8. Mezinárodní federace ISBHF 9. Palmovka smlouvy mandátní a prodejní 10. Různé 11. Závěr 1) Zahájení a schválení programu jednání Předseda svazu J. Kozel přivítal všechny přítomné a konstatoval, že předsednictvo je usnášeníschopné. Zároveň omluvil nepřítomnost generálního sekretáře T. Březiny a omluvil pozdní příchod D. Kantora. Předsednictvo následně schválilo program jednání. 2) Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání Předsednictvo schválilo zápis z jednání z bez připomínek. Přehled plnění úkolů z usnesení Předsednictva z naplňovat program vzde la vańi trenérů v souladu s představenou koncepci a pracovat v souladu se svým hlavním posláním, tak jak je uvedeno ve statutu TMK T: průbe z ne, Z: D. Kuna + TMK průběžný úkol oslovit hejtmany krajů za účelem finanční podpory finálních akcí T: , Z: J. Kozel, P. Ticháček plnění úkolu probíhá s ohledem na koncept Hokejbal týmu zkontaktovat P. Horáka prozkoumání pozůstalosti po p. Hniličkovi T: , Z: T. Březina probíhá plnění úkolu všem odborným komisím spolupracovat na projektu HCM na základě pokynů r i dići ho orgánu programu Centrum hokejbalove mládeže T: průbe z ne, Z: odborné komise průběžný úkol průběžně kontrolovat průběh plnění projektů ÚRSHb, na které byla ze strany ÚRSHb poskytnuta dotace T: průběžně, Z: T: Macko průběžný úkol

2 předsedovi svazu připravit návrh delegáta (a jeho náhradníků) Valné hromady ČUS za ČMSHb, která je naplánována na 23. duben 2016 T: , Z: J. Kozel splněno viz samostatný bod (zpráva bod 3.1) členům předsednictva zaslat požadavky na vznik radiospotů v partnerských rádiích D. Kantorovi pro zařazení do vysílání T: , Z: členové předsednictva - splněno členům předsednictva posoudit marketingový plán z hlediska svých oblastí a předat D. Kantorovi zpětnou vazbu T: , Z: členové předsednictva - splněno 3) Informace z činnosti jednotlivých oblastí Zástupci jednotlivých oblastí předložili zprávy o činnosti od posledního zasedání předsednictva. Předsednictvo vzalo na vědomí všechny předložené zprávy. Předseda svazu Předsednictvo bere na vědomí zprávu Předsedy svazu o činnosti za uplynulé období. J. Kozel doplnil svojí zprávu o aktuální informace z jednání zástupců sportovních svazů, s ministryní MŠMT ČR, ministrem MF ČR a náměstkem ministryně MŠMT ČR. Na jednání řešeno zejména financování sportu v následujících letech, myšlenka zákona o sportu a další. Předsednictvo ČMSHb schvaluje delegáta pro VH ČUS, která je vyhlášena na , předsedu svazu Josefa Kozla, případné náhradníky Tomáše Březinu, Tomáše Macka. Předsednictvo ČMSHb schvaluje rozšíření Informačního systému svazu dle návrhů předsedy STK O. Průši a ukládá realizovat navržené úpravy do nejzazšího termínu , zodpovídá: O. Průša, T. Březina hlasování: 5 pro 0 proti 2 zdržel se (Kozel, Macko), přítomno 7 (hlasováno samostatně na konci projednání bodu 3) Oblast regiony Předsednictvo bere na vědomí zprávu místopředsedy svazu o činnosti za uplynulé období. Předsednictvo ukládá T. Mackovi upozornit RSHb na dodržování směrnice k pořádání VH regionů, zejména nutnosti zaslání podkladů k VH i členům Předsednictva ČMSHb. Oblast mládež a ženský hokejbal Předsednictvo bere na vědomí zprávu M. Komárka o činnosti za uplynulé období. M. Komárek informoval o nárůstu zájmu o akci HPD v kategorii I. M. Komárek informoval o odstoupení týmu Ďáblice Praha z MČR žen Odstoupení bude řešeno dle platných řádů hokejbalu a propozic soutěže řídícím orgánem soutěže. Předsednictvo schvaluje změnu názvu projektu na podporu vybavení brankářů na Brankářský set. D. Kantor se připojil k jednání Předsednictva ČMSHb přítomno 7 členů Předsednictva.

3 Oblast významné akce v ČR Předsednictvo bere na vědomí zprávu P. Ticháčka o činnosti za uplynulé období. P. Ticháček informoval o stavu příprav významných akcí organizovaných Hokejbal týmem. Oblast reprezentace a ISBHF Předsednictvo bere na vědomí zprávu R. Nováka o činnosti za uplynulé období. Oblast soutěžní hokejbal Předsednictvo bere na vědomí zprávu M. Huška o činnosti za uplynulé období. Diskuse k předloženému materiálu studia trenérské licence A. M. Hušek zajistí doplnění dokumentů ke studiu licence A, zejména v oblasti spolufinancování ze strany účastníků či zjištění zájmu o studium. K uvedenému se Předsednictvo vrátí po zapracování připomínek na dalších jednáních. Řešena finanční spoluúčast trenérů na seminářích v rámci soustředění reprezentace U14. S ohledem na zapojení trenérů do soustředění nad časový rámec, není na místě vybírat jakýkoliv poplatek. Ekonomka ČMSHb vrátí trenérům účastnících se těchto akcí vybraný poplatek zpět na účet. Předneseny připomínky k plánu činnosti TMK M. Hušek bude uvedené připomínky řešit s předsedou TMK v rámci své kompetence Oblast média a marketing Předsednictvo bere na vědomí zprávu D. Kantora o činnosti za uplynulé období. J. Kozel informoval přítomné o čerstvých informacích z jednání s Českou televizí. Na ČT Sport by měly být odvysílány z nadcházejícího play-off CCM Extraligy hokejbalu čtyři přímé přenosy. Předneseny připomínky k nasazování článků na svazový web D. Kantor zajistí odstranění nedostatků v této oblasti s webeditorem a šéfredaktorem 4) Ekonomika a hospodaření E. Králová informovala o výsledku hospodaření ČMSHb k Předsednictvo vzalo její zprávu na vědomí. T. Březina v písemné zprávě informoval o výsledku hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. k Předsednictvo vzalo jeho zprávu na vědomí. Zpráva o hospodaření Sport marketing spol. s r.o. za rok 2015 bude součástí materiálů pro VH ČMSHb. J. Kozel informoval o přípravě textové části k návrhu rozpočtu ČMSHb pro rok 2016 pro VH ČMSHb. Předsednictvo vzalo zprávu na vědomí.

4 5) Příprava VH ČMSHb - vyhlášení J. Kozel zrekapituloval stav příprav VH ČMSHb, důležité termíny a úkoly. Předsednictvo schvaluje svého kandidáta do dovoleb do Předsednictva ČMSHb kooptovaného M. Huška. Předsednictvo ukládá T. Mackovi podat na nejbližším jednání Předsednictva zprávu z VH jednotlivých regionů o řádném průběhu těchto VH včetně voleb delegátů pro VH ČMSHb. 6) Informace o stavu příprav soutěžního ročníku Předsednictvo vzalo na vědomí zprávy M. Huška a D. Kantora o jednání se zástupci extraligových klubů. Marketingové semináře, které dle předloženého materiálu marketingové spolupráce případně ČMSHb zorganizuje či organizaci zajistí, budou otevřené i pro mimo extraligové kluby. Diskuse k požadovaným streamům z utkání Play-off CCM Extraligy hokejbalu s ohledem na počet přímých přenosů na ČT Sport nejen z finálové série budou realizovány stream přenosy z utkání finálové série (ze kterých nebude PP na ČT) v plném rozsahu, tedy i s komentářem a na více kamer. Diskuse k marketingové a mediální spolupráci s extraligovými kluby D. Kantor předložený materiál doplní o přednesené připomínky. M. Hušek informoval přítomné o stavu příprav propozic soutěží ČMSHb propozice STK připraví do Předsednictvo vzalo na vědomí zprávu o stavu příprav soutěžního ročníku 2016/ ) MS 2017 Pardubice, ČR J. Kozel informoval předsednictvo o jednání organizačního výboru MS 2017, který zasedal v Pardubicích dne J. Kozel informoval o tématech připravovaných pro nadcházející jednání organizačního výboru MS 2017 dne R. Novák zajistí distribuci informace o nabídce / možnostech ubytování účastníků MS 2017 na sekretariát ISBHF. Předsednictvo vzalo na vědomí zprávu o přípravách MS 2017 v Pardubicích.

5 8) Mezinárodní federace ISBHF Předsednictvo bere na vědomí zprávu R. Nováka o přípravách MSJ v Sheffieldu a turnaje Masters v Banffu. 9) Palmovka smlouvy mandátní a prodejní Předsednictvo schválilo návrh tří smluv týkajících se přípravy prodeje Palmovky Kupní smlouva, Mandátní smlouva o zajištění správy a údržby a Smlouva o budoucí kupní smlouvě vybavení areálu stadionu mládeže Palmovka. Předsednictvo uložilo T. Mackovi předat návrh smluv PSHb a informovat o termínu příštího zasedání předsednictva, které je poslední před VH ČMSHb. 10) Různé Předsednictvo schvaluje návrh LK o doplnění komise o administrativní pracovnici M. Prudíkovou. M. Hušek zajistí předání prstenů pro vítěze CCM Extraligy hokejbalu 2014/2015 R. Novák informoval o změnách v RSHb Čechy Střed, kde byl odvolán Výkonným výborem RSHb Čechy Střed dosavadní předseda Ing. arch. Vít Řezáč a následně byl na dalším jednání zvolen novým předsedou RSHb Roman Němeček. J. Kozel upozornil na nutnou změnu statutárního zástupce RSHb ve spolkovém rejstříku. 11) Závěr Předseda ČMSHb J. Kozel poděkoval všem za účast a jednání předsednictva v čase 20:00 hod. ukončil. Příští zasedání předsednictva se v souladu se schváleným harmonogramem uskuteční v úterý od 15:00 hod. v Nižboru.

6 Usnesení předsednictva ČMSHb z jednání dne Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí: zprávu o kontrole usnesení z minulého jednání předsednictva ČMSHb zprávu o činnosti předsedy ČMSHb zprávu o činnosti za oblast regionů zprávu o činnosti za oblast mládež a ženský hokejbal zprávu o činnosti za oblast mezinárodní hokejbal v ČR zprávu o činnosti za oblast reprezentace a ISBHF zprávu o činnosti za oblast soutěžní hokejbal zprávu o činnosti za oblast media a marketing zprávu o výsledku hospodaření ČMSHb k zprávu o výsledku hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. k zprávu o přípravě textové části k návrhu rozpočtu ČMSHb pro rok 2016 zprávu o jednání se zástupci extraligových klubů zprávu o stavu příprav soutěžního ročníku 2016/2017 zprávu o činnosti Organizačního výboru MS 2017 zprávu o zajištění výpravy na juniorské MS 2016 v Sheffieldu zprávu o přípravách MS 2016 Maters zprávu o změně ve vedení RSHb Čechy Střed 2. Předsednictvo ČMSHb schvaluje: program jednání předsednictva ČMSHb zápis z jednání předsednictva z delegáta na VH ČUS ( ) J. Kozel, náhradníci T. Březina, T. Macko rozšíření IS ČMSHb v souladu s návrhy předsedy STK změnu názvu projektu na podporu vybavení brankářů Brankářský set kandidáta pro doplňující volby na VH 2016 Milan Hušek stream ze zápasů finálové série, které nebudou živě vysílány na ČT Sport přímým přenosem návrh Kupní smlouvy na areál stadionu mládeže Palmovka návrh Mandátní smlouvy o zajištění správy a údržby areálu stadionu mládeže Palmovka návrh Smlouvy o budoucí kupní smlouvě vybavení areálu stadionu mládeže Palmovka doplnění LK o administrativní pracovnici M. Prudíkovou 3. Předsednictvo ČMSHb neschvaluje: Předsednictvo ČMSHb ukládá: naplňovat program vzdělávání trenérů v souladu s představenou koncepci a pracovat v souladu se svým hlavním posláním, tak jak je uvedeno ve statutu TMK T: průběžně, Z: D. Kuna + TMK oslovit hejtmany krajů za účelem finanční podpory finálních akcí T: průběžně, Z: J. Kozel, P. Ticháček zkontaktovat P. Horáka prozkoumání pozůstalosti po p. Hniličkovi T: průběžně, Z: T. Březina všem odborným komisím spolupracovat na projektu HCM na základě pokynů řídícího orgánu programu Centrum hokejbalové mládeže T: průběžně, Z: odborné komise průběžně kontrolovat průběh plnění projektů ÚRSHb, na které byla ze strany ÚRSHb poskytnuta dotace T: průběžně, Z: T: Macko

7 dohled nad realizací rozšíření IS ČMSHb T: průběžně do , Z: O. Průša, T. Březina upozornit RSHb na dodržování směrnice k pořádání VH RSHb T: ihned, Z: T. Macko zajistit doplnění dokumentů ke studiu licence A T: , Z: M. Hušek vrátit trenérům semináři při soustředění reprezentace U14 vybraný poplatek) T: ihned, Z: E. Králová řešit připomínky k plánu činnosti TMK T: , Z: M. Hušek řešit připomínky k nasazování článků na svazový web T: ihned, Z: D. Kantor předložit zprávu z VH jednotlivých RSHb T: , Z: T. Macko zajistit distribuci informace o nabídce ubytování účastníků MS 2017 na sekretariát ISBHF T: ihned, Z: R. Novák předat návrh smluv k Palmovce na PSHb a informovat o termínu příštího zasedání předsednictva T: ihned, Z: T. Macko zajistit předání prstenů pro vítěze CCM Extraligy hokejbalu 2014/2015 T: ihned, Z: M. Hušek 5. Předsednictvo ČMSHb pověřuje: J. Kozla svoláním VH ČMSHb na od 18:00 do Prahy na Strahov Zápis zpracoval: P. Ticháček Zápis ověřil: J. Kozel

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Praha, 31. 08. 2015; čas jednání 09:05-12:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 6. 8. 2014; čas jednání 16:00-20:30 Přítomni: D. Kantor, M. Komárek, J. Kozel, T. Macko, R. Novák Omluveni:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha, 25. 04. 2014; Čas jednání: 16:00-18:30 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč (16:52 17:39), J. Donauschachtl, M. Edl,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 23. 08. 2016; čas jednání 10:00-15:45 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, P. Ticháček, D. Kantor

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Bratislava, hotel Premium, 27. 6. 2014; čas jednání 13:00-15:30 Přítomni: J. Kozel, M. Komárek, P. Novák, T. Macko,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 06. 10. 2016; čas jednání 11:00-17:40 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, D. Kantor Omluven: P. Ticháček

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka, Josef Kozel Omluven: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb) 2. Rekapitulace

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 23.8.2017 v Pivovaru Žamberk Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 13.1.2017 v Bělči nad Orlicí Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

Úsek regionálních svazů

Úsek regionálních svazů Úsek regionálních svazů Jednání č. 1 pro rok 2017 Humpolec, Hotel Kotyza sobota 4.2.2017 ÚRSHb PROGRAM JEDNÁNÍ Úvodní blok - 1.část (10:00 12:00): 1. Setkání KM a regionálních KM resp. setkání LK a regionálních

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 9 11. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba, Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Kolář Hosté: p. Mičkal

Více

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu ČESKOMORAVSKÝ SVAZ HOKEJBALU ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu a) ZDROJE FINANCOVÁNÍ b) ČINNOSTI ČMSHb (střediska) ZDROJE PŘÍJMY VÝDAJE BILANCE 1 ČMSHb - vlastní zdroje

Více

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) bez vlastní právní subjektivity. Odborný sportovní

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE Telefon/fax : 466 300 964 e-mail: kspce.cstv@quick.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 12.10.2016 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček Omluven: Pavel Štefka Host:

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 z 6. zasedání

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha-Strahov, 17. 2. 2013; čas jednání 9:00-16:00 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč, J. Badzik, J. Donauschachtl, P. Falta,

Více

Dále přivítal hosta VH TJ Jiskra Třeboň p. ing. Bohuslava Jiráka zastupitele a člena rady Města Třeboně.

Dále přivítal hosta VH TJ Jiskra Třeboň p. ing. Bohuslava Jiráka zastupitele a člena rady Města Třeboně. Zápis z Valné hromady Tělovýchovné jednoty Jiskra Třeboň (VH TJ) ze dne 27. 6. 2016 konané v Třeboni v zázemí tenisového klubu TJ Jiskra Třeboň od 18.00 hod. Program valné hromady TJ Jiskra Třeboň: 1.

Více

Zápis z řádné Valné hromady

Zápis z řádné Valné hromady Zápis z řádné Valné hromady Česká Federace Aikidó z.s. Tento dokument je zápisem z Valné hromady České Federace Aikidó z.s, Na Topolce 1, 14 Praha 4, IČ 43358 ze dne 14. září roku 218 Valná hromada (dále

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 10. 12. 2011, čas jednání: 10:00 17:00 Přítomni: J.Kozel, J.Donauschachtl, V.Řezáč, J.Badzik, P.Falta, L.Grunt, V.Hycl, D.Kuna, T.Macko Omluven:

Více

MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada

MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada Zápis z 2. zasedání správní rady konaného dne 19. 2. 2013, od 08:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Falek, Mgr. Martin Kupka, Jiří

Více

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S.

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. 1 Úvod 1. Dle stanov Českého svazu kolečkového bruslení, z.s. (dále jen ČSKB) jsou definovány tyto orgány: a) členská

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s.

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): konané dne 23. 6. 2018 od 11:00 hodin v hotelu Clarion, Freyova 33, Praha 9 Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 6 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 5. 12. 2014 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 21.6.2017 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Lukáš

Více

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná.

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná. Valná hromada ČSAR 19. 9. 2015 1. Schválení jednacího řádu Valná hromada schvaluje jednací řád valné hromady (viz příloha) 2. Schválení programu valné hromady Valná hromada schvaluje program valné hromady

Více

Z Á P I S č. 2. ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013

Z Á P I S č. 2. ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013 Výkonný výbor okresního sdružení ČUS Vsetín Z Á P I S č. 2 ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013 Schůze byla zahájena v 16.00 hodin. Schůzi zahájil a řídil

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 11 7. 3. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Srba Omluveni: p. Novák Sekretariát: pí.

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 14 30. 5. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka (do 12:15), p. Čurda (do 12:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bochnia, sl. Hapková

Více

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne 16. 6. 2015 Místo konání: areál společnosti AUTODROM MOST a. s.,

Více

Harfa Office Park Českomoravská 2420/15 Tel.: Na Střelnici 1337/ Praha 9 Fax: Olomouc Fax:

Harfa Office Park Českomoravská 2420/15 Tel.: Na Střelnici 1337/ Praha 9 Fax: Olomouc Fax: Z p r á v a n á v r h o v é k o m i s e Krajská volební konference Českého svazu ledního hokeje z.s. Olomouckého kraje st 25/05 2016, Olomouc, Olomoucký kraj, Česká republika Usneseni z krajské volební

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Statut českého klubu olympioniků

Statut českého klubu olympioniků Český klub olympioniků Statut českého klubu olympioniků ÚVOD Český klub olympioniků je pokračovatelem Československého klubu olympioniků, který byl založen v roce 1975. Je společensko-ideovým místem setkání

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Jiří Rytíř, Pavel Štefka Omluven: - Host: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb)

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka Omluven: Josef Kozel /zaslal písemnou zprávu jako podklad k jednání Výboru/ Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru

Více

Č E S K O M O R A V S K Ý S V A Z H O K E J B A L U. Součinnost projektu HCM ve vztahu ke standardu Extraligových klubů

Č E S K O M O R A V S K Ý S V A Z H O K E J B A L U. Součinnost projektu HCM ve vztahu ke standardu Extraligových klubů Součinnost projektu HCM ve vztahu ke standardu Extraligových klubů Důvody k realizaci projektu: návaznost budování a podpory stabilních mládežnických středisek na činnost celků Extraligy mužů definování

Více

Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017.

Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017. Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017. A. Svolání Valné hromady ČBF: Valnou hromady ČBF svolal Výbor České basketbalové federace z. s. na 25. dubna 2016 do

Více

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci ZÁPIS z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne 26. 5. 2016 v Liberci Přítomni: ( s hlasem rozhodujícím ) Dle prezenční listiny. ( s hlasem poradním a hosté) Dle prezenční listiny Hosté: 1.

Více

DR: Ing. S. Pacinda,Ph.D., J. Strouhal, Ing. L.Štekl, D. Pečenka-částečně - omluven: P. Hep

DR: Ing. S. Pacinda,Ph.D., J. Strouhal, Ing. L.Štekl, D. Pečenka-částečně - omluven: P. Hep Usnesení 9 2016 ze zasedání výkonného výboru Východočeského oblastního tenisového svazu zvoleného mimořádnou valnou hromadou dne 24. října 2015 v Ústí n. Orl, které se konalo dne 2. září 2016 od 8:30 hodin

Více

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově Z á p i s č. 1/2015 z 1. zasedání, které se konalo dne 21. 1. 2015 v Praze na Strahově Přítomni: Omluven: Host: Kamenický, Matějů, Klimpl, Škoda, Pospíšek, Vystavěl, Jirásek, Šubrt Zřídkaveselý Jiří Kejval

Více

Důvodová zpráva k návrhu novely stanov Českého svazu jachtingu dle zák.89/2012 Sb. Zákon občanský zákoník

Důvodová zpráva k návrhu novely stanov Českého svazu jachtingu dle zák.89/2012 Sb. Zákon občanský zákoník Důvodová zpráva k návrhu novely stanov Českého svazu jachtingu dle zák.89/2012 Sb. Zákon občanský zákoník Vypracovali: Radim Vašík, vedoucí pracovní skupiny VV ČSJ pro změnu stanov informace o postupu

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION USNESENÍ. z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION USNESENÍ. z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze USNESENÍ z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze Na 1. zasedání výboru ČVS se z celkového počtu 67 členů s hlasem rozhodujícím zúčastnilo 67 členů, tj. 100 %. Dále se zúčastnilo 5

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í ze 48. jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 29. 1. 2010 v Mostě od 10,00

Více

PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS

PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO: 70926344 DIČ: Bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s. Č.Ú.: 1206352399/0800 Zápis z 11. VALNÉ HROMADY PARDUBICKÉ

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 7 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 23. 1. 2015 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS

Více

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne 8. 11. 2016 Místo konání: Kulturní klub Města Hulín Doba konání: 8. 11. 2016 Přítomní: členové dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 10 30. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bochnia (do 14:20), p. Čurda (do 14:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bělka, sl. Hapková

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE konané dne 26.6.2010 od 11:00 hodin v hotelu IMPERIAL, Libušina 18, 360 01 Karlovy Vary PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha-Strahov, 31. 5. 2013; čas jednání 17:00-23:40 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč, J. Badzik, J. Donauschachtl, M.

Více

Zápis č. 5. z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova. ze dne

Zápis č. 5. z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova. ze dne Zápis č. 5 z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova ze dne 15. 5. 2019 Přítomni: Mgr. Zdeněk Navrátil Mgr. Dagmar Bouchalová Ing. Michal Majer Mgr. Jaroslav Hýzl Mgr. Věra Žáková Ing. Tomáš

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

Stanovy občanského sdružení fyzických a právnických osob Drobné památky severních Čech

Stanovy občanského sdružení fyzických a právnických osob Drobné památky severních Čech Stanovy občanského sdružení fyzických a právnických osob Drobné památky severních Čech Část I. OBECNÁ USTANOVENÍ čl.1 Obsah a cíl 1) Občanské sdružení fyzických a právnických osob DROBNÉ PAMÁTKY SEVERNÍCH

Více

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 13.5 2013 nejpozději do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině bude připraveno,

Více

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě ČESKÁ BASKETBALOVÁ FEDERACE Oblast Severní Morava 702 00 OSTRAVA Mor. Ostrava, Vítkovická 3083/1 TEL. 596 617 191, 733 553 177 E-mail:basketsm@seznam.cz Všechny údaje o basketu na Severní Moravě najdete

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 27. 2. 2018 od 13.00 hodin, Sídlo ČUS, Praha 6 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV, P. Bohumský, N. Endal, J. Brothánek

Více

Organizační řád Šachového svazu České Republiky

Organizační řád Šachového svazu České Republiky Organizační řád Šachového svazu České Republiky Článek 1 Úvod Šachový svaz České republiky, z.s. (ŠSČR) je spolek a jeho fungování upravují především zákon č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů,

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

T J V S T Á B O R - A T L E T I K A

T J V S T Á B O R - A T L E T I K A T J V S T Á B O R - A T L E T I K A Bydlinského 2867, Tábor 390 02, tel: +420 777 66 72 66, e-mail: vs.tabor@atletikatabor.cz IČO: 00476561, Bank. spojení: ČSOB a.s. 412793123/0300 800, VAR.SYM. 01 Valná

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 28.3.2011 na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Č.j.: 127/2011 Celkem přítomno: 10 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová.

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Z á p i s ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně Přítomni: Omluveni: Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Kupová, Koblížek, John, Matyášová

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 Datum: úterý 9. prosince 2014, Čas: 16:00, Místo: Restaurace Sokolovna, Vřesinská 121, Ostrava-Poruba 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis z řádné Valné hromady

Zápis z řádné Valné hromady Zápis z řádné Valné hromady Česká Federace Aikidó z.s. Tento dokument je zápisem z Valné hromady České Federace Aikidó z.s, Na Topolce 1, 1 Praha 4, IČ 43358 ze dne 16. září roku 217 Valná hromada (dále

Více

ZÁPIS a USNESENÍ č. II./2014 z jednání Výboru T.J. SOKOL TEREZÍN 10. února 2014, 18:45 hod. restaurace Autokemp 322, Terezín

ZÁPIS a USNESENÍ č. II./2014 z jednání Výboru T.J. SOKOL TEREZÍN 10. února 2014, 18:45 hod. restaurace Autokemp 322, Terezín PSČ 411 55 Kréta 322 tel. +420 416 / 577 528 mob. +420 724 / 313 905 IČ 62769995 účet číslo 154 609 492 / 0300 e-mail sokolterezin@seznam.cz web www.tjsokolterezin.banda.cz www.fotbalterezin.banda.cz ZÁPIS

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 8 6. 12. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Adámek, p. Bělka Hosté: p. Nosek

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 5. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 5. jednání ZÁPIS z 5. jednání Výkonného výboru České baseballové asociace konaného dne 9. 5. 2019 v 16:00 hod. salónek Di Carlo, Restaurant Di Carlo, Novodvorská 1062/12, 142 00 Praha 4 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé:

Více

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Místní akční plán II rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem Datum konání: 27. března 2018 Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu Bystřice

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. Č. j.: KaRek/0076/2017 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. června 2017 Přítomni: dle prezenční listiny 29 senátorů z

Více

Zápis z konference ČMGS z 21.3.2015 v Jabloňově u Velkého Meziříčí

Zápis z konference ČMGS z 21.3.2015 v Jabloňově u Velkého Meziříčí 1/ Úvod Zápis z konference ČMGS z 21.3.2015 v Jabloňově u Velkého Meziříčí Prezident ČMGS Tomáš Navrátil zahájil konferenci ČMGS v 9:28 hod po obdržení informace o počtu delegátů. 2/ Volba mandátové komise

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 21.10.2015 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka (přítomen od bodu 4), Petr

Více

Zápis z 18. Valné hromady KH KO ČUS konané dne 12. června 2018 v Hradci Králové

Zápis z 18. Valné hromady KH KO ČUS konané dne 12. června 2018 v Hradci Králové Zápis z 18. Valné hromady KH KO ČUS konané dne 12. června 2018 v Hradci Králové Program 1. Zahájení valné hromady 2. Schválení programu a jednacího řádu, volba pracovního předsednictva VH 3. Volba návrhové

Více

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE VALNÁ HROMADA ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE PRAHA - 22.9.2018 PODKLADOVÉ MATERIÁLY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E ZÁTOPKOVA 100/2, 160 17 PRAHA 6 IČ: 00540471, DIČ: CZ00540471, BANKOVNÍ

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis z jednání Statutárního orgánu ČsOL dne 7. června 2016 Přítomní:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne 28. 4. 2016 1. Josef Mlynář 7. Vít Filipenský 2. Břetislav Pour 8. Tomáš Kučera (předseda) 3. Petr Vašíček

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 11. 12. 2010; čas jednání 11:00-19:00 Přítomni: J. Kadaně, J. Kozel, L. Kubica, P. Falta, J. Badzik, V. Hycl, V. Čapek, P. Coufal, T. Macko Omluveni:

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 24.10.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje Termín: 13. 2. 2015 od 12:00 Místo: zasedací místnost, RO SZIF, Kotlářská 53, Brno Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) PROGRAM: 1.

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17.

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17. Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2012 6. volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17. května 2012 Přítomni: posl. W. Bartoš, J. Besser, P. Gazdík, O. Chaloupka, V.

Více