INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ. ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ. ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J."

Transkript

1 VÍKENDOVÉ TIPY INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J. Hradec Víkendové tipy 36. týden Českobudějovicko 21:00 JIŘÍ SCHELINGER MEMORY BAND (ČR) koncert, Highway 61 Jazz & Blues Club. 15:00 VLTAVA ŽIJE DREAMING + KONCERTY RODÁCI RODÁKŮM Náplavka pod dlouhým mostem, České Budějovice 15:00 VI. SOUTH BOHEMIA CLASSIC V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Automobilový sport, náměstí Přemysla Otakara II. 12:30 RADIOFEST Výstaviště České Budějovice, koncert PUTOVÁNÍ ZA ZVÍŘÁTKY České Budějovice sídliště Máj zastávka autobusu Antonína Barcala. BURZA OKRASNÉHO PTACTVA Výstaviště České Budějovice pavilon D. 14:00 LOUČENÍ S LÉTEM PO SELSKU Netěchovice náves HANMAN TRIATLONOVÝ ZÁVOD Rožnov, České Budějovice. 14:00 LESNÍ DOMOV V PŘÍRODOVĚDNÉM MUZEU SEMELEC Týn nad Vltavou. VĚRA MARTINOVÁ S KAPELOU Sál Alšovy jihočeské galerie, Hluboká nad Vltavou :00 KLOKANÍ SOUTĚŽE Hopsárium České Budějovice.

2 :00 PRÁZDNINOVÉ LOUČENÍ Dopravní hřiště v areálu ZŠ Malá Strana, Týn nad Vltavou E.ON JUNIOR CUP VELKÉ FINÁLE E.ON Stadin, Roudné. Každý víkend MYSLIVECKÉ SDRUŽENÍ OBORA NOVÝ DVŮR, o.s. (Hluboká u Borovan) Vás srdečně zve na prohlídku obory, kde se chovají jeleni, daňci, mufloni, srnčí, divočáci, ale také se zde můžete setkat s různými druhy ptactva. Projížďku na koni či prohlídku obory pěšky nebo z vozidla Mysliveckého sdružení je možné předem dohodnout na tel v oboře je i možnost občerstvení. Jindřichohradecko 16:00 VÝSTAVA JH PATCHWORK A KURZ PATCHWORKU PRO ZAČÁTEČNÍKY (vernisáž) V září zveme všechny milovníky patchworku a quiltingu do Domu gobelínů na výstavu s názvem JH PATCHWORK, která představí díla účastnic kurzů patchworku v Domě gobelínů. 16:30 LETNÍ KONCERTY 2015 od 17:00 slavnostní předání zásahového vozidla Jednotce sboru dobrovolných hasičů města Jindřichův Hradec. Náměstí Míru. 17:00 BABIČČINY POHÁDKY Divadelní představení pro nejmenší v podání kamenického divadelního spolku Triangl. Kulturní dům, velký sál. 15:00 ZPÍVÁNÍ NAD NEŽÁRKOU 2015 Můžete se těšit na setkání kapel a muzikantů. Dvorana Fakulty managamentu Vysoké školy ekonomické v Jindřichově Hradci. 9:00 5. TKALCOVSKE SLAVNOSTI Prodej kvalitních řemeslných výrobků. Ukázky tradičních českých českých řemesel. Tkalcovna Strmilov :00 DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ Letošní téma "Památky znovuzrozené" naplníme výkladem o osudu hradu v letech Hrad Landštejn. 14:00 SOUTĚŽ O PUTOVNÍ POHÁR A LOUČENÍ S LÉTEM Sbor dobrovolných hasičů města Počátky pořádá soutěž o putovní pohár. Prachaticko Z BUČINY PŘES KNÍŽECÍ PLÁNĚ DO B. LAD 9:00 Bučina informační bod. Vycházka po stopách zaniklých příhraničních osad s povídáním o jejich historii. MYKOLOGICKÁ PŘEDNÁŠKA 10:00 IS a SEV Kašperské Hory. Houby známé i neznámé. Vycházka s odborníkem, která dokáže že jedlé a chutné houby mohou být i obyčejné. KOPANÁ 10:00 Utkání Vimperk vs. Třeboň KP žáci. KOPANÁ 13:00 Utkání Vimperk B vs. Stachy/Zdvíkov, OP přípravka B.

3 CHARITATIVNÍ KONCERT OS STANISLAVY CHUMANOVÉ 15:00 Letní kino Vimperk. Koncert Dechového orchestru ZUŠ Vimperk a mažoretek Klapeto pro OS Stanislavy Chumanové FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 11:00 Vimperk. Závod Městské MTB XC a MTB Závod do vrchu O pohár Šumavského pivovaru ŠUMAVSKÝ KORBEL 14:00 MěKS. Tradiční setkání heligonkářů. Strakonicko ČECHOMOR KONCERT Z LÁSKY K ČESKU 15:00 Strakonice Nádvoří hradu. Koncert známých muzikantů a kromě nich se můžete těšit na Petru Černockou, Patricii, Like it a mnoho dalších. HERNA PRO DĚTI S PROGRAMEM 9:00 Volnočasový klub ToLeDo. Trampolína, klouzačka, prolézací tunel, tabule a mnoho dalšího. H.E.A.T. PROGRAM 17:00 Lidická 194 zrušená škola Lidická ve 2. patře. Zábavná skupinová chůze na mechanickém páse za doprovodu hudby. PRODLOUŽENÉ SPALOVACÍ FORMOVACÍ CVIČENÍ 17:50 Bývalá ZŠ Lidická. Cvičení na BOSU, s činkami, zátěži nebo například Pilates kruhy. VELKÝ LETECKÝ DEN 10:00 Celodenní program s ukázkami dobových táborů vojáků za 2. světové války, vrtulníků, letadel, cvičný zásah hasičského sboru nebo třeba vyhlídkové lety a seskoky parašutistů.

4 ČESKOKRUMLOVSKO KAPLICE 14:00 Kaplické slavnosti Kaplice v době pevní republiky, rybářská soutěž, rallye veteránů, cyklistický závod, diskotéka, kostýmový průvod, koncert ad. ČERNÁ V POŠUMAVÍ 20:30 20:30 Letní kino Kurýr Restart Akční krimi Letní kino Mune - strážce měsíce Co by se stalo, kdyby jednoho rána slunce nevyšlo? Anebo kdyby měsíc najednou zmizel a zapomněl rozsvítit všechny hvězdy a noční oblohu? Strážce měsíce Mune dělá vše pro obnovu světa po tom, co zlé temné síly ukradnou Slunce! Umí sice mluvit tiše a jemně našlapovat, ale jeho obdiv k Měsíci a láska k ženě jeho snů z něj udělá nezastavitelného hrdinu, pro něhož byl zrozen! KINO LUNA ČESKÝ KRUMLOV Pixely Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher... Krycí jméno U.N.C.L.E. Hlavními postavami filmu Krycí jméno U.N.C.L.E., zasazeného do první poloviny šedesátých let minulého století, do doby vrcholící studené války, jsou agent CIA Solo (Cavill) a agent KGB Kuryakin (Hammer).

5 Mune - strážce měsíce 15:00 Co by se stalo, kdyby jednoho rána slunce nevyšlo? Anebo kdyby měsíc najednou zmizel a zapomněl rozsvítit všechny hvězdy a noční oblohu? Strážce měsíce Mune dělá vše pro obnovu světa po tom, co zlé temné síly ukradnou Slunce! Umí sice mluvit tiše a jemně našlapovat, ale jeho obdiv k Měsíci a láska k ženě jeho snů z něj udělá nezastavitelného hrdinu, pro něhož byl zrozen! V hlavě Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi Euforií, Strachem, Vztekem, Nechutí a Depkou. Mission impossible Národ grázlů Ethan Hunt je zvyklý vyrážet na mise, jejichž úspěšné splnění je nemožné. Mune - strážce měsíce 15:00 Co by se stalo, kdyby jednoho rána slunce nevyšlo? Anebo kdyby měsíc najednou zmizel a zapomněl rozsvítit všechny hvězdy a noční oblohu? Strážce měsíce Mune dělá vše pro obnovu světa po tom, co zlé temné síly ukradnou Slunce! Umí sice mluvit tiše a jemně našlapovat, ale jeho obdiv k Měsíci a láska k ženě jeho snů z něj udělá nezastavitelného hrdinu, pro něhož byl zrozen! Domácí péče Obětavá zdravotní sestra Vlasta (Alena Mihulová) při své práci na jihomoravském venkově ošetřuje spoustu rázovitých místních pacientů. Když se však dozví, že sama potřebuje pomoc, musí ji začít hledat mimo prostředí, které zná. Díky dceři jednoho z pacientů (Tatiana Vilhelmová) a její esoterické mentorce (Zuzana Krónerová) začíná objevovat svět alternativního léčení a díky němu snad i sebe samu... Mimoňové Zamysleli jste se někdy nad tím, proč vlastně ti žluťoučcí a k sežrání roztomilí Mimoni dobrovolně slouží Gruovi, padouchovi s velkým P? Odpověď přináší animovaná komedie Mimoni, která z nich konečně a především zcela zaslouženě dělá hlavní postavy jejich vlastního příběhu. Odpověď na výše uvedenou otázku najdete hned úvodu, který mapuje historický vývoj Mimoňů Pod vedením režiséra Christophera McQuarieho (Jack Reacher; scénář k Na kraji zítřka) jde znovu po krku těm největším grázlům současného světa. KINO KAPLICE Mune Strážce měsíce

6 16:00 Co by se stalo, kdyby jednoho rána slunce nevyšlo? Anebo kdyby měsíc najednou zmizel a zapomněl rozsvítit všechny hvězdy a noční oblohu? Strážce měsíce Mune dělá vše pro obnovu světa po tom, co zlé temné síly ukradnou Slunce! Umí sice mluvit tiše a jemně našlapovat, ale jeho obdiv k Měsíci a láska k ženě jeho snů z něj udělá nezastavitelného hrdinu, pro něhož byl zrozen! ČESKÝ KRUMLOV Pohádkový les na Dubíku 14:00 Cesta Pohádkovým lesem s plněním úkolů a sladkými odměnami. Od se děti mohou projet na konících. V cíli možnost společného posezení u ohně s opékáním buřtů. Rodinné vstupné 50 Kč. Pruty na opékání, chléb a pití na místě. Buřty s sebou! KRUMBENOWE Kupecká osada - veletrh pravěké a středověké kultury s názvem KRUMBENOWE - kupecká osada". KDE: Pivovarská zahrada Vyroste zde víkendové tržiště a dílny, kde odborní lektoři v roli obchodníků a řemeslníků v dobovém ošacení předvedou prastaré dovednosti našich předků z období paleolitu a mezolitu, mladší doby kamenné, doby bronzové a železné i raného středověku. Národní zahájení dnů evropského dědictví Celý program otevře v pátek v hod. vernisáž výstavy Nositelé tradic lidových řemesel v Regionálním muzeu. Tato výstava oceňuje a zviditelňuje výrobce, kteří na vynikající technické úrovni ovládají jedinečné a zánikem ohrožené technologie lidové výroby. Páteční večer bude následně ve znamení barokní kultury - v prostorách klášterního kostela Božího těla zazní Slavnostní koncert barokní hudby v podání souboru Hof-musici a klášterní zahradu osvětlí barokní ohňostroj Theatrum Pyrotechnicum. Dny evropského dědictví budou slavnostně zahájeny v sobotu v hod. v klášterní zahradě. Následně se v areálu klášterů na celý víkend otevře řemeslný trh a v Pivovarské zahradě ožije kupecká osada Krumbenowe, kde se návštěvníci rázem ocitnou v pravěku a středověku. Své brány zdarma otevřou různé památky, kulturní instituce, ale také běžně nepřístupné objekty. O završení sobotního programu se postarají Bratři Ebenové. Během pátku a soboty ( ) se navíc můžete vydat na objevování Jižního meandru a poznat všechny jeho poklady" - Museum Fotoateliér Seidel, Městský park, Zahradní ateliér Egona Schieleho a Synagogu.

7 Více: VELEŠÍN 10:00 Tradiční velešínská pouť Divadlo, dechovka, dětský kabaret na historickém velešínském náměstí LIPENSKO Lipno dětem 9:00 Lipno nad Vltavou Kuriozní plavidla 9:00 Vyšší Brod Nejen děti se mohou těšit na další dětský den Lipno dětem aneb den s Integrovaným záchranným systémem. Zábavnou formou se dozvíte, jak pracují při záchranné akci policie, hasiči, letecká záchranná služba, vodní záchranná, horská služba aj. Po celý den nás čekají ukázky jednotlivých složek a ukázky techniky, kterou si budete moci prohlédnout pěkně z blízka. Chybět nebudou ani ukázky jednotlivých složek. Návštěvníci si budu moci také vyzkoušet simulátor převrácení a nárazu z Centra dopravní výchovy Vyškov nebo se projet na dětském hřišti od BESIP. Na břeh se budou dovážet jakási nesouměrná a podivně vyhlížející monstra, která budou mít se zažitými plovacími prostředky jen pramálo společného. To se jen bude chystat 43. ročník Kuriózních plavidel :) Bezprostředně po zahajovacím ceremoniálu budou následovat přejímky plavidel, a po nich si mohou všichni bez rozdílu užít na doprovodných atrakcích a zařízeních. To vše potrvá až do 13:27, kdy bude letošní plavba slavnostně odstartována! Doufáme, že se všechny posádky vrátí ve zdraví, aby se mohlo bez minuty ticha přejít plynule k vyhlášení vítězů. Program připravujeme, ale těšit se můžete jako každý rok na hudbu, soutěže, spoustu výborného jídla a pití, online streaming z plavby na velkoplošné obrazovce a na spoustu další zábavy. Vítězná posádka se opět může těšit na hlavní výhru Kč, pro účastníky diváckého hlasování máme nachystané další ceny. Stejně jako v minulých ročnících se

8 na akci neplatí vstupné. PÍSECKO 4. - Mimoni Život je život V hlavě Vetřelci 15:00 Malý dráček Hitman Agent 47 Zamysleli jste se někdy nad tím, proč vlastně ti žluťoučcí a k sežrání roztomilí Mimoni dobrovolně slouží Gruovi, padouchovi s velkým P? Odpověď přináší animovaná komedie Mimoni, která z nich konečně a především zcela zaslouženě dělá hlavní postavy jejich vlastního příběhu. Ondřej Vetchý a Simona Stašová jako manželský pár řeší v komedii Život je život milostné a životní eskapády svých tří dcer, ale především svoje vlastní. Za snímkem stojí autoři úspěšné veselohry Láska je láska, oproti Lásce" ale Život" slibuje více humoru, fantazie a bláznivých situací. Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi Euforií, Strachem, Vztekem, Nechutí a Depkou. Po velkém úspěchu obnovené premiéry Vetřelce v kinech (březen 2015), přichází na scénu opět Sigourney Weaver, aby při návratu na zemi svedla boj se zákeřnými vetřelci. Dráček Kokosáček a jeho kamarád Oskar se narodili na Dračím ostrově, ale jsou jiní než ostatní. Kokosáček je létající drak, který nelítá a Oskar je drak masožravec, který se stal vegetariánem. Společně s vynalézavou dikobrazicí Matildou musí zachránit ostrov před nebezpečnou sopkou, která se po letech najednou probudila. Bude to ale možné jenom tehdy, pokud draci všech velikostí a barev uzavřou mezi sebou mír a spojí síly k záchraně jejich nádherného ostrova.

9 Agent 47 není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Kino Milevsko Kurýr Restart Kino Milevsko Andílek na nervy Kino Milevsko Cesta vzhůru Vypracovalo Informační centrum pro mládež Český Krumlov.

10

Příloha č. 4 zápisu - usnesení č. 197/2013/RK-7

Příloha č. 4 zápisu - usnesení č. 197/2013/RK-7 Příloha č. 4 zápisu - usnesení č. 197/13/RK-7 Radou Jihočeského kraje schválené projekty v rámci Dotačního programu Jihočeského kraje pro poskytování příspěvků v oblasti kultury v r. 13 Divadlo D001 Kulturní

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

České Budějovice Řeky: Lužnice, Malše, Vltava Vodní nádrž: Římov Památky: 1. náměstí Přemysla Otakara II. se Samsonovou kašnou, radnicí a Černou věží

České Budějovice Řeky: Lužnice, Malše, Vltava Vodní nádrž: Římov Památky: 1. náměstí Přemysla Otakara II. se Samsonovou kašnou, radnicí a Černou věží České Budějovice Řeky: Lužnice, Malše, Vltava Vodní nádrž: Římov 1. náměstí Přemysla Otakara II. se Samsonovou kašnou, radnicí a Černou věží 2. katedrála sv. Mikuláše 3. Solnice 4. Koněspřežka (České Budějovice

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

ORP Blatná Jihočeský kraj

ORP Blatná Jihočeský kraj Přírodní pozoruhodnosti 1 20 Historické městské soubory 2 60 Historické vesnické soubory Zámky 2 1 105 Hrady, tvrze, zříceniny 3 45 Křesťanské sakrální památky 7 105 Technické památky 1 20 Muzea, galerie

Více

19. ročník SLAVNOSTÍ PĚTILISTÉ RŮŽE

19. ročník SLAVNOSTÍ PĚTILISTÉ RŮŽE Pátek 17. 6. 2005 19. ročník SLAVNOSTÍ PĚTILISTÉ RŮŽE Český Krumlov, 17. - 19. 6. 2005 PROGRAM 1. nádvoří Státního hradu a zámku Český Krumlov 10.00 Staročeský jarmark do 20.00 hodin 17.00 Koncert heligonkářky

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

1. Hrad a zámek Český Krumlov 2. Hradní muzeum Český Krumlov

1. Hrad a zámek Český Krumlov 2. Hradní muzeum Český Krumlov Českokrumlovsko Český Krumlov vám pro poznávací a tematicky zaměřené výlety nabízí nepřeberné množství cílů. Největším lákadlem města je jeho bohatá historie a s ní spojené architektonické památky zdejší

Více

Týden 19. 4. - 25. 4. 2014

Týden 19. 4. - 25. 4. 2014 správný cíl Vaší cesty Týden 19. 4. - 25. 4. 2014 Jezdíte rádi na kole? A jezdíte na kole i do zaměstnání? Pak se registrujte do motivační celorepublikové kampaně Do práce na kole, která se poprvé uskuteční

Více

Mapa 1: Celkové zobrazení okolních atraktivních měst kolem Chýnova

Mapa 1: Celkové zobrazení okolních atraktivních měst kolem Chýnova Obsah 1. Chýnov..2 1.Směr Pelhřimov... 2 2.Směr Kamenice nad Lipou... 4 3.Směr Milevsko... 7 4.Směr České Budějovice... 9 5. Atraktivní města tentokrát od Tábora... 13 5.1 Z Tábora na Týn... 13 5.2 Z Tábora

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

JIHOČESKÝ KRAJ ÚVOD ZÁKLADNÍ ÚDAJE. rozloha: 10 056 km². počet obyvatel: 631 387. průměrná hustota: 63 obyv. / km². nejvyšší bod: Plechý (1378 m)

JIHOČESKÝ KRAJ ÚVOD ZÁKLADNÍ ÚDAJE. rozloha: 10 056 km². počet obyvatel: 631 387. průměrná hustota: 63 obyv. / km². nejvyšší bod: Plechý (1378 m) JIHOČESKÝ KRAJ ÚVOD ZÁKLADNÍ ÚDAJE rozloha: 10 056 km² počet obyvatel: 631 387 průměrná hustota: 63 obyv. / km² nejvyšší bod: Plechý (1378 m) krajské město: České Budějovice poloha: leží v jižních Čechách

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

ZASTUPITELSTVO JIHOČESKÉHO KRAJE VÝPIS USNESENÍ Příloha č. 1 zápisu

ZASTUPITELSTVO JIHOČESKÉHO KRAJE VÝPIS USNESENÍ Příloha č. 1 zápisu Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ZASTUPITELSTVO JIHOČESKÉHO

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 1. září 2015 60651/ENV/15 Ing. Hejhal 267 122 730

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 1. září 2015 60651/ENV/15 Ing. Hejhal 267 122 730 ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

KVĚTEN 2013. MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO Mlýnská 152, tel.: 549 410 082, sekretariat@kulturatisnov.cz, www.mekstisnov.cz

KVĚTEN 2013. MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO Mlýnská 152, tel.: 549 410 082, sekretariat@kulturatisnov.cz, www.mekstisnov.cz KVĚTEN 2013 MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO Mlýnská 152, tel.: 549 410 082, sekretariat@kulturatisnov.cz, www.mekstisnov.cz Recorder4mation - Všechny barvy zobcové flétny "Od Byrda k Mautemu" 9. května v 18:30,

Více

Dislokace Mobil salon 2012

Dislokace Mobil salon 2012 Dislokace Mobil salon 2012 208 BONZP Dr. Cáb František Bruntál 212 Poštovní spořitelna Praha 5 STEJSTAV - AUTODOPRAVA Milevsko 301 GENERALI POJIŠŤOVNA a.s. Praha 2 303 MATHEO s.r.o. 306 Dopravní podnik

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012

Slavnosti Pernštejnského panství 2012 Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. 7. 2012 Mapa Nedvědice - orientační plánek parkovišť a stanoviště vrtulníku 1 parkoviště u hřbitova Kovářová Štěpánov nad Svratkou 2 parkoviště u kostela 3

Více

T i p y n a c y k l i s t i c k é v ý l e t y I. Z ČESKÉHO KRUMLOVA DO HOLAŠOVIC II. Z ČESKÉHO KRUMLOVA NA DÍVČÍ KÁMEN

T i p y n a c y k l i s t i c k é v ý l e t y I. Z ČESKÉHO KRUMLOVA DO HOLAŠOVIC II. Z ČESKÉHO KRUMLOVA NA DÍVČÍ KÁMEN Č e s k ý K r u m l o v s l á v a, n a z d a r v ý l e t u! a n e b A H O J N A K O L E K O N C E P T C Y K L I S T I C K Ý C H V Ý L E T Ů v o k o l í Č e s k é h o K r u m l o v a r o k 2 0 1 1 T i p

Více

VÝTVARNÁ DÍLNA ZAHRÁDKY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009

VÝTVARNÁ DÍLNA ZAHRÁDKY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 VÝTVARNÁ DÍLNA ZAHRÁDKY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 Zpracovala: M. Daňhelová, provozní pracovnice dílny OBSAH 1. PRÁVNÍ STAV VÝTVARNÉ DÍLNY, JEJÍ ŘÍZENÍ A POJETÍ 2. VZNIK A VÝVOJ VÝTVARNÉ DÍLNY 3. PROVOZ

Více

13. Hornické slavnosti. Rudolfov. Rudolf II. 18. 7. 1552 20. 1. 1612 Král je mrtev, ať žije král...

13. Hornické slavnosti. Rudolfov. Rudolf II. 18. 7. 1552 20. 1. 1612 Král je mrtev, ať žije král... 13. R SPOLEČNOST PŘÁTEL RUDOLFOVA Hornické slavnosti Rudolfov 8. - 9. června 2012 Rudolf II. 18. 7. 1552 20. 1. 1612 Král je mrtev, ať žije král... Vážení hosté, letos v lednu uplynulo 400 let od úmrtí

Více

Akce v Jestřebích horách červen 2010

Akce v Jestřebích horách červen 2010 Akce v Jestřebích horách červen 2010 datum/čas: 1.6.2010 15.30 místo: ZŠ Úpice-Lány, sborovna název: Jednání Školské rady ZŠ Úpice-Lány popis: Řádná schůzka Školské rady ZŠ Úpice-Lány. kontakt: ZŠ Úpice-Lány,

Více

PROGRAM. zahájení 3. litomyšlské lázeňské sezóny

PROGRAM. zahájení 3. litomyšlské lázeňské sezóny PROGRAM zahájení 3. litomyšlské lázeňské sezóny LITOMYŠL 23. 27. DUBNA 2014 STŘEDA 23. DUBNA 19.00 / literární kavárna Na sklípku Knižní čtvrtek ve středu na téma Litomyšl lázně slova ČTVRTEK 24. DUBNA

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p.

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM NEDVĚDICE U RYBNÍKA Pořadatel Městys Nedvědice 5.7. ČTVRTEK 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. 20:00-01:00

Více

Živý venkov tradice a současnost. Popis a fotodokumentace k jednotlivým akcím:

Živý venkov tradice a současnost. Popis a fotodokumentace k jednotlivým akcím: Živý venkov tradice a současnost Popis a fotodokumentace k jednotlivým akcím: Den Země Běchary - 23.4. osvětová akce Projektový den pro žáky základních škol zaměřený na ochranu životního prostředí, třídění

Více

Obory Mobil salon 2012

Obory Mobil salon 2012 Obory Mobil salon 2012 Mobil salon 2012 01.00 Auto/moto ZS AICE - Všeobecný IFA Club ČR, Trabant klub Plzeň, TWCR Plzeň 01.01 Osobní automobily ACR auto, a.s. - Borek AUTO FUTURE s.r.o. AUTOPROFI s.r.o.

Více

Program na srpen 2015

Program na srpen 2015 Masarykova 13, Duchcov, tel.417 835 206 Email: kcduchcov.vitas@seznam.cz, www.duchcov.cz Program na srpen 2015 Dolby 3D Digital Cinema 18.-19. 8. úterý a středa v 19.00hodin, české znění, přístupný od

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 UŽIJTE SI KAŽDÝ DEN ROKU 2016! LEDEN 14. 1. Husův sbor O SKAUTINGU A JIZERSKÝCH HORÁCH vyprávění Jiřího Veselého doprovázené promítáním 16. 1. Restaurace a minipivovar Veselka

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE Na tvorbě se podílejí praktikanti, dobrovolníci a další pracovníci našeho íčka. Pokaždé zde naleznete koutek tvoření nebo nápadů, něco o akcích v našem městě, pozvánky na kulturu

Více

dne pro ob 8/2019

dne pro ob 8/2019 JIKORD s.r.o. O 517/10 370 Č B J Z k T dne 19. 3. 2018 pro ob 8/2019 M M P P V L B. P T V L T N ČD J V T S T T 224 P 1. P V L Z J JIKORD od 12/2018. IČ 281 17 018 www.jikord.cz info@jikord.cz DIČ C) 234

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

m měsíčník E verze číslo 6 / Ročník XV. 1891 115. výročí muzejních snah ve městě 1916 90 let od zpřístupnění německého městského muzea

m měsíčník E verze číslo 6 / Ročník XV. 1891 115. výročí muzejních snah ve městě 1916 90 let od zpřístupnění německého městského muzea m měsíčník BULLETIN REGIONÁLNÍHO MUZEA V Č. KRUMLOVĚ E verze číslo 6 / Ročník XV. Září 2006 REGIONÁLNÍ MUZEUM V ČESKÉM KRUMLOVĚ 1891 115. výročí muzejních snah ve městě 1916 90 let od zpřístupnění německého

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,Prachaticko a Blans ký les VE DNECH 28.-31.8.2008

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,Prachaticko a Blans ký les VE DNECH 28.-31.8.2008 NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,Prachaticko a Blans ký les VE DNECH 28.-31.8.2008 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku (silnice, trek, MTB) Ubytování: 3 noci s polopenzí v penzionu Ingrid ve Lhenicích

Více

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016 ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016 Mariánské Lázně 13. 15. května 2016 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z kulturního fondu za rok 2011 Zpracovala: odbor,

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2013 Občanské sdružení Nevšová

Více

Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR

Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR VETERAN RALLYE OSTRAVA 2011 XIII. ročník Memoriálu Ing. Františka Procházky Historická auta v rytmu swingu Sobota 28. května Vážení příznivci historických vozidel

Více

TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE

TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE PONDĚLÍ 11. 7. 2016 AŽ NEDĚLE 17. 7. 2016 PROGRAM Informační centrum Jilemnice, Masarykovo náměstí 140, 514 01 Jilemnice tel.: 481 541 008 e-mail: info@jilemnice.cz PUTOVÁNÍ PO

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 37/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 37/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 37/2011 Naše aktivity: Nezapomeňte na prázdninovou soutěž!!! Na vaše příspěvky se těšíme a v říjnu vyhodnotíme s porotou ty nejlepší! Aktualizace komunitního plánování sociálních

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ KVĚTEN 2016 1. 31. 5. VÝSTAVA - HANÁCKÉ BENÁTKY A KRONIKY MK LITOVEL Vzpomínka na uplynulé ročníky Hanáckých Benátek. Turistické informační

Více

L I S T O P A D 2009

L I S T O P A D 2009 L I S T O P A D 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH

KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH Velikonoční dělánky 19. 3. 2016 Janské Lázně, Obchodní akademie Olgy Havlové Veselá a voňavá akce plná jarního a velikonočního tvoření je určena dětem všech věkových

Více

PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM

PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM Navštivte nejzajímavější a běžně uzavřené památky města Vrchlabí. Vystupte na věž kostela sv. Vavřince, prohlédněte si interiér klášterního kostela, zámku a Morzinské

Více

ČASOVÝ PRŮVODCE DOPROVODNÝMI AKCEMI BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC 2008

ČASOVÝ PRŮVODCE DOPROVODNÝMI AKCEMI BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC 2008 ČASOVÝ PRŮVODCE DOPROVODNÝMI AKCEMI BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC 2008 Moravská galerie v Brně 18.00 00.30 h (poslední vstup ve 24.00 h) Muzeum města Brna 18.00 00.30 h (kasematy, expozice a Východní křídlo končí

Více

USNESENÍ. z XXXI. zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje konaného dne 29. 1. 2008

USNESENÍ. z XXXI. zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje konaného dne 29. 1. 2008 USNESENÍ z XXXI. zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje konaného dne 29. 1. 2008 Program: 1. Zpráva o činnosti Rady Jihočeského kraje za období od 27.11. 2007 do 15. 1. 2008 Usnesení č. 1/2008/ZK 2.

Více

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Relax v

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Sbor dobrovolných

Více

Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg

Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg Lesná Jirkov Chomutov Nová Ves v Horách Hora Svaté Kateřiny Litvínov - Meziboří Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg 1 25. 11. 2015 Olbernhau Muzeum Olbernhau Vernisáž vánoční výstavy Archa

Více

DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE

DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE Zrní Eva Urbanová Jelen Michal Hrůza Mňága a Žďorp Věra Špinarová Rytmus Martin a Krisina Kasíkovi Žalman a Spol. Pavel Dobeš Poutníci Ewa Farna Josef Laufer LEDEN

Více

ROČNÍ PLÁN MŠ da Vinci 2015/2016

ROČNÍ PLÁN MŠ da Vinci 2015/2016 ROČNÍ PLÁN MŠ da Vinci 2015/2016 ZÁŘÍ: Já a svět okolo mě 1.9.2015-4.9.2015 Vítáme vás, kamarádi 7.9.2015-11.9.2015 Vítáme vás, kamarádi II 14.9.2015-18.9.2015 Naše školka 21.9.2015-25.9.2015 Barvy ŘÍJEN:

Více

Pozvánka na snídani. Strakonice 13. srpna 2013, od 7.00 hodin. Vážení zákazníci, zveme Vás na snídani s firmou. www.pechasan.cz

Pozvánka na snídani. Strakonice 13. srpna 2013, od 7.00 hodin. Vážení zákazníci, zveme Vás na snídani s firmou. www.pechasan.cz Strakonice 13. srpna 2013, od 7.00 hodin Písecká 1115, Strakonice 386 01, tel.: 383 411 511 Třeboň 16. srpna 2013, od 7.00 hodin Novohradská 226, Třeboň 379 01, tel.: 739 531 067 Velké Meziříčí 19. srpna

Více

OBSAH 1. PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ZE STRANY OBCÍ...3 2. PŘÍJMY A VÝDAJE POSKYTOVATELŮ SOC. SLUŽEB... 9

OBSAH 1. PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ZE STRANY OBCÍ...3 2. PŘÍJMY A VÝDAJE POSKYTOVATELŮ SOC. SLUŽEB... 9 OBSAH 1. PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ZE STRANY OBCÍ...3 2. PŘÍJMY A VÝDAJE POSKYTOVATELŮ SOC. SLUŽEB... 9 2 1. PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ZE STRANY OBCÍ Následující tabulka shrnuje údaje získané od jednotlivých

Více

příloha 1 - program KPG200701- doporučené dary

příloha 1 - program KPG200701- doporučené dary Příloha usnesení R09 usnesení příl.1 k usn.č.9/488/07 b.55 příloha 1 - program KPG0701- doporučené dary 2 3 4 5 6 Kulturní sdružení HARANT Pecka, o.s., Pecka Středisko místní kultury při třebechovickém

Více

Výše požadované dotace. Celkové náklady akce. v Kč v Kč v Kč. září - říjen 2007 31 500 22 500 15 000 září - říjen 2007 honoráře, autorská práva filmu

Výše požadované dotace. Celkové náklady akce. v Kč v Kč v Kč. září - říjen 2007 31 500 22 500 15 000 září - říjen 2007 honoráře, autorská práva filmu Žádosti o poskytnutí dotace z kulturního fondu - 3. kolo roku na akce zahájené v období od 1. října do 31. března (příjem žádostí do 31. srpna do 14:00 hodin) Č. Žadatel Název akce Termín akce 1 2 3 4

Více

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů Zpravodaj turistického ruchu Jaro 2016 Úvod S příchodem jara přicházíme i my s novinkami z našeho regionu. Dovolte nám pozvat Vás nejen na akce spojené s nadcházejícím svátky jara. Ve zpravodaji Vás chceme

Více

Jižní Čechy harmonické

Jižní Čechy harmonické w w w. j i z n i c e c h y. c z Jižní Čechy harmonické hrady a zámky jako v pohádce Tento projekt Tvorba tiskových materiálů vč. elektronických verzí pro propagaci Jihočeského kraje v ČR i zahraničí 1.

Více

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KINO 1. neděle 17.00 Kniha džunglí 3D Dobrodružný film USA, P 3. úterý 19.00 Spotlight Životopisný film USA s čes. titulky, 12-N 4. středa 19.00 Jak se zbavit nevěsty ČR komedie,

Více

20031 TJ Smrčina Horní Planá Jiří Vrchota 605 807 958 Sídliště Míru 311 0 382 26 Horní Planá jiri.vrchota@seznam.cz

20031 TJ Smrčina Horní Planá Jiří Vrchota 605 807 958 Sídliště Míru 311 0 382 26 Horní Planá jiri.vrchota@seznam.cz ce ČTS Název klubu bankovní spojení SEZNAM oddílů JčTS aktualizováno 18. 2. 2016 20001 TK Písek MVDr. Libor Kacbunda 603 233 355 17738271/0100 Výstaviště 300 12895504 397 01 Písek libor.kacbunda@noble.cz

Více

Září v knihovně /2015

Září v knihovně /2015 Knihy do vlaku Září v knihovně /2015 Projekt Kniha do vlaku Chcete si cestu vlakem zpříjemnit zajímavým čtením, ale zrovna jste si zapomněli doma knihu? Nevadí. Na slánském vlakovém nádraží si můžete od

Více

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny V Pardubicích 8.6.2010 Festival Zrcadlo umění slaví letos 10 let své

Více

RADA JIHOČESKÉHO KRAJE VÝPIS USNESENÍ

RADA JIHOČESKÉHO KRAJE VÝPIS USNESENÍ Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění RADA JIHOČESKÉHO KRAJE VÝPIS

Více

Soubor usnesení z 56. řádného zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 14. 11. 2014

Soubor usnesení z 56. řádného zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 14. 11. 2014 Soubor usnesení z 56. řádného zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 14. 11. 2014 USNESENÍ Č. 1030/2014 termín následujícího řádného zasedání Výboru Regionální rady regionu

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 PRESTIŽNÍ PRŮVODCE LONELY PLANET ŘADÍ PLZEŇ MEZI TOP 10 EVROPSKÝCH DESTINACÍ PRO ROK 2014 Zuzana Koubíková, ředitelka organizace Plzeň

Více

Dětská odborná léčebna Bukovany PROGRAMOVÁ ČINNOST ČESKÉHO ČERVENÉHO KŘÍŽE

Dětská odborná léčebna Bukovany PROGRAMOVÁ ČINNOST ČESKÉHO ČERVENÉHO KŘÍŽE Dětská odborná léčebna Bukovany PROGRAMOVÁ ČINNOST ČESKÉHO ČERVENÉHO KŘÍŽE BEZPLATNÉ DÁRCOVSTVÍ KRVE (BDK) Bezplatné dárcovství krve patří již tradičně k hlavním programovým činnostem Českého červeného

Více

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz LEDEN 23. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz 28. TOULKY ČESKOU MINULOSTÍ 17.30 h Městská knihovna Beseda s tvůrci legendárního pořadu

Více

2. Základní charakteristika území, sídelní a správní struktura

2. Základní charakteristika území, sídelní a správní struktura 2. Základní charakteristika území, sídelní a správní struktura 2.1 Charakteristika území Jihočeský kraj je dlouhodobě vnímán především jako zemědělská oblast s rozvinutým rybníkářstvím a lesnictvím. Až

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2014 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

ZI Infozpravodaj ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK. Slezské Pavlovice. č. V./05/2016

ZI Infozpravodaj ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK. Slezské Pavlovice. č. V./05/2016 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK č. V./05/2016 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK Vážení

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Výstava: Pavel Křivský Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek

Výstava: Pavel Křivský Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek Výstava: Pavel Křivský datum začátku akce: 14.09.2012 datum ukončení akce: 12.11.2012 čas začátku akce: v otevírací době muzea místo konání: městské muzeum - zámek stručný popis akce: Pavel Křivský, rodák

Více

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008 Leden Datum obec akce Kde 2.1. Prušánky Ohňostroj k uvítání Nového roku 5.1. Dolní Bojanovice Vinařský ples Obecní dům 5.1. Kostice Krojový ples Sokolovna 6.1. Josefov Tříkrálová sbírka 11.1. Prušánky

Více

Natural gas. Info. Indkøber. Beskrivelse. Dato for offentliggørelse 25-03-2014 04:17. Version 1. Ændret dato 25-03-2014 04:17

Natural gas. Info. Indkøber. Beskrivelse. Dato for offentliggørelse 25-03-2014 04:17. Version 1. Ændret dato 25-03-2014 04:17 Natural gas Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/43933371.aspx Ekstern udbuds ID 99054-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure Vejledende kundgøring

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015 Bod programu: 18 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní sítě Zdravých

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Příměstský tábor Vesmír 13. 8. 2018 až 17.8.2018, Rodinné centrum Vikýrek - Přátelé KOPRETIN z.s. Vikýřovice, Sportovní 273, Vikýřovice, 788 13 Prázdniny plné dobrodružství pro děti ve věku 3-6let. XXVIII.

Více

Veřejná správa jako producent veřejných statků

Veřejná správa jako producent veřejných statků Veřejná správa jako producent veřejných statků Varianty zajišťování veřejných služeb Veřejná správa Veřejná zakázka Smlouva s partnerem Formy veřejných organizací Orgány a instituce VS Organizační složky

Více

VÍTEJTE I VY, Železnohorský region

VÍTEJTE I VY, Železnohorský region Akce v Železnohorském regionu v měsíci květnu 2011 15. 4. 8.5. 2011 STROMY - VÝSTAVA Místo konání: Židovský dvojdomek, Heřmanův Městec Výstava žáků ZUŠ 1. 5. 2011 od 10.00 hodin PRVNÍ MÁJ Místo konání:

Více

požadovaná částka v Kč využití prostředků přínos pro občany Prahy 1

požadovaná částka v Kč využití prostředků přínos pro občany Prahy 1 Přidělení finančních prostředků "Dotační program na rozvoj občanské společnosti a spolkové činnosti pro rok 2016" rozpočet = 700.000 Kč číslo předkladatel, sídlo jméno, e-mail, IČ název a popis projektu/

Více

2017 DP Jižní Čechy Pohodové Opatření 1, 2

2017 DP Jižní Čechy Pohodové Opatření 1, 2 Název DP DP Jižní Čechy Pohodové Opatření 1, 2 Schválená alokace 1 000 000 Kč Počet žádostí celkem 94 Celkové náklady 10 626 085,00 Kč Celkové požadované prostředky 4 692 494,00 Kč Počet hodnocených žádostí

Více

Občanské sdružení skautů a skautek Lilie

Občanské sdružení skautů a skautek Lilie Občanské sdružení skautů a skautek Lilie GALAXIS skautská stezka vědomostí a přátelství Nováčkovská zkouška, I. a stupeň Osobní data Jméno a příjmení:. Přezdívka: Datum narození:. Adresa:. Telefon:. Vstup

Více

V Á N E K. Vánoce v srdci

V Á N E K. Vánoce v srdci Ročník 10, číslo 12, 30.11.2014 Zpravodaj farnosti Protivanov V Á N E K Vánoce v srdci Blíží se Vánoce a já pořád nemohu zaslechnout rolničky, o kterých se tak často vypráví dětem. Slyším jen těžké kroky

Více

Vánoční bohoslužby a betlémy 2015/2016 výběr

Vánoční bohoslužby a betlémy 2015/2016 výběr Vánoční bohoslužby a betlémy 2015/2016 výběr Bohoslužby v ostatních kostelích najdete na stránkách Arcibiskupství pražského: http://bohosluzby.apha.cz/ nebo http://www.krestanskevanoce.cz/?k=praha Cizojazyčné

Více

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové Zpravodaj listopad - prosinec 2015 obce Krajková Advent v Krajkové Období před Štědrým dnem je v naší obci tradičně doprovázeno akcemi pořádanými kulturní komisí. Zdobení perníčků perníčkování proběhlo

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám ten rok opět rychle uběhl. Někomu bylo veseleji, někomu se už zase tolik nedařilo. Všem ale dává konec roku možnost ohlédnout se zpět, říci, co bylo dobré, co se povedlo, co

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 21/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 21/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 21/2011 Co máme přichystáno na tento týden: Tímto Vás zveme na výstavu, kterou zahajujeme dne 23. 5. v komunitní místnosti Centra pro zdravotně postižené v SNP Prachatice. Výstava

Více

Dům kultury Uherský Brod

Dům kultury Uherský Brod Dům kultury Uherský Brod Program na : září 2015 čt 3.9. KALEIDOSKOP JANA REJŽKA Poslechový klubový pořad předního českého kritika a publicisty. Představí hudbu, kterou v běžném rozhlasovém vysílání neuslyšíte.

Více

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2015. středa 2.9.

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2015. středa 2.9. KINO RETRO * DOLBY DIGITAL SURROUND EX 789 01 Zábřeh, Farní 14 tel/fax: 583 414 572, mobil: 775 279 552 (vedoucí kina), e-mail: kino@kinoretro.cz, rezervace míst, předprodej a prodej vstupenek v kulturním

Více

Kalendář akcí únor 2016

Kalendář akcí únor 2016 Kalendář akcí únor 2016 Čajování v Chotěboři datum začátku akce: 15.01.2016 datum ukončení akce: 26.02.2016 čas začátku akce: 08.00 místo konání: Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

17:00. Č. Budějovice - venkov KOSTELEC http://mapy.cz/zakladni?x=14.4738986&y=49.1401069&z=17&source=coor&id=14.4738986%2c49.

17:00. Č. Budějovice - venkov KOSTELEC http://mapy.cz/zakladni?x=14.4738986&y=49.1401069&z=17&source=coor&id=14.4738986%2c49. neděle čtvrtek pátek sobota neděle Č. Budějovice - město ČESKÉ BUDĚJOVICE - SUCHÉ VRBNÉ http://mapy.cz/zakladni?x=14.5050608&y=48.9671136&z=17&source=coor&id=14.5050608%2c48.9671136 farní Sv.Cyrila a Metoděje

Více

Týden 23. 11. - 29. 11. 2013

Týden 23. 11. - 29. 11. 2013 správný cíl Vaší cesty Týden 23. 11. - 29. 11. 2013 Galerie moderního umění v Hradci Králové se rozsahem a kvalitou svých uměleckých sbírek řadí mezi nejvýznamnější galerie v České republice. Proto si

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

Regionální funkce v jižních Čechách

Regionální funkce v jižních Čechách Regionální funkce v jižních Čechách Zuzana Hájková Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích hajkova@cbvk.cz Knihovny v kraji Krajská knihovna 9 pověřených knihoven Č. Krumlov, Dačice, J. Hradec,

Více

Policisté představili nové integrované operační středisko

Policisté představili nové integrované operační středisko Policisté představili nové integrované operační středisko středa, 1. října 2014, 15:25 Nové srdce jihočeské policie. Tak se dá nazvat integrované operační středisko, které dnes (1. října) bylo slavnostně

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.04.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.04.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.04.2014 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek,

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Hlava - ruce - srdce Česko/2010/100min Scénář filmu Hlava, ruce, srdce vypovídá o lokalitě střední Evropy ve zvláštní - hraniční době první světové války.

Více