Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 3-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 03. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice"

Transkript

1 1 Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Zdeňka Vejmelková Miroslav Vykysalý Ing. Pavel Churáček Eva Eiglová Ing. Jiří Škrleta Ing. Eliška Olmrová Josef Kalaš V zasedací místnosti z řad veřejnosti přítomno 10 občanů. Zahájení Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Svojetice zahájila a řídila starostka Mgr. Martina Vedralová. Na veřejném zasedání byla přítomna nadpoloviční většina jeho členů, a tím bylo zastupitelstvo usnášeníschopné. Veřejné zasedání bylo zahájeno v hod. Zapisovatel a ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Radka Jirásková Ověřovatel: Ing. Eliška Olmrová, Miroslav Vykysalý Hlasy: Pro: 8; Proti: 0; Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Zapisovatel a ověřovatelé byli schváleni. Program zasedání: 1. Místní referendum 2. Stanovení výše odměny místní komisi pro hlasování v místním referendu 3. Schválení smlouvy o dílo - zhotovení prováděcí dokumentace Novostavba MŠ ve Svojeticích 4. Schválení smlouvy o spolupráci - výběrové řízení Novostavba MŠ ve Svojeticích 5. Schválení smlouvy o spolupráci o přistavení a odvozu velkoobjemového kontejneru

2 2 6. Různé Rozšíření programu zasedání: 7. Rozpočtová změna č Schválení smlouvy o dílo Fiala projekty s. r. o. - parcelace V Jamách 9. Souhlas se zpracováním projektu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 10. Proplacení dovolené starostky 11. Odměna neuvolněné starostky Návrh: Hlasování o návrhu rozšíření programu veřejného zasedání: Pro: 8; Proti: 0; Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 1, Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo rozšíření programu veřejného zasedání. Návrh: Hlasování o programu: Pro: 8; Proti: 0; Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0; Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo program veřejného zasedání. Kontrola zápisu č Paní starostka se dotázala, zda má někdo námitky k zápisu č.2/2014 z Tento zápis je bez připomínek. PROJEDNÁVÁNÍ PROGRAMU: PM 013/14 Místní referendum Rekapitulace: Dne podal Přípravný výbor pro konání místního referenda návrh na konání místního referenda. Navrhovatelé návrhu předložili k rozhodnutí v místním referendu otázky následujícího znění:

3 3 1. Souhlasíte s tím, aby zastupitelstvo obce Svojetice schválilo návrh změny územního plánu, podle které by se rozšiřovalo zastavitelné území obce Svojetice a aby se výrazně zvyšoval počet obyvatel obce, ačkoliv v obci chybí základní vybavenost (kanalizace, ČOV, mateřská škola s dostatečnou kapacitou, komunikace v odpovídajícím stavu)? 2. Souhlasíte s tím, aby zastupitelstvo obce Svojetice schválilo návrh změny územního plánu, podle které by vznikaly nové zastavitelné plochy pro vybudování nových komunikací (dvě vedle sebe procházející okružní cesty vedoucí také současnou zástavbou rodinných domů) včetně kruhového objezdu u hřbitova na křižovatce silnic z Tehovce a ze Srbína? Obec dne vyzvala Přípravný výbor k odstranění nedostatků v Návrhu Obec dne obdržela příkaz z Úřadu pro ochranu osobních údajů k uhrazení pokuty ve výši ,- Kč za uveřejnění osobních údajů členů přípravného výboru a 84 obyvatel obce, kteří podepsali podpisovou listinu Návrhu. Obec podala odpor proti tomuto příkazu, a nesouhlasu s výší pokuty. Došlo k mylnému zveřejnění osobních údajů (proto také bylo nedopatřením zveřejněno 84 občanů, ne všech 206 podepsaných občanů). Tímto se všem omlouváme za zveřejnění. Pokuta byla snížena na ,-Kč. Obec zaplatila ze svého rozpočtu. Dne Krajský soud v Praze ve věci navrhovatele Přípravného výboru, rozhodl tak, že Návrh nemá nedostatky. Dne Zastupitelstvo obce na veřejném zasedání bezvadný Návrh na konání místního referenda zamítlo, a to proto, že o takto položených otázkách nelze referendum konat pro jejich jednoznačnou sugestivitu. Hlasujícím je zcela jasně podsouván hodnotící soud přípravného výboru, který je ve světle judikatury NSS ČR (viz např. Ars 2/2012) nepřípustný, za účelem jejich ovlivnění při hlasování. Položená otázka musí být stručně a jasně formulována bez hodnotících soudů. Přípravný výbor dne podal odvolání ke Krajskému soudu v Praze Dne požádal Krajský soud v Praze obec o vyjádření k návrhu a doručení spisového materiálu.

4 4 Dne zaslala Obec Svojetice Krajskému soudu v Praze vyjádření k návrhu Dne Krajský soud v Praze rozhodl svým usnesením o konání místního referenda takto: l. Soud vyhlašuje na den 11. dubna 2014 místní referendum na území obce Svojetice o otázce: Souhlasíte s tím, aby zastupitelstvo obce Svojetice schválilo návrh změny územního plánu, podle které by vznikaly nové zastavitelné plochy pro vybudování nových komunikací (dvě vedle sebe procházející okružní cesty vedoucí také současnou zástavbou rodinných domů) včetně kruhového objezdu u hřbitova na křižovatce silnic z Tehovce a ze Srbína? II. Ve zbylé části se návrh zamítá Otázka č. 1 uvedená v Návrhu byla zamítnuta z důvodu: Výňatek usnesení (celé znění příloha č. 1): Třebaže tedy soud nesouhlasí s tím, že by se obě otázky navzájem vylučovaly, musí ovšem odpůrci přitakat v tom, že první otázka je formulována návodně. V první pokládané otázce je však velmi vágně konstatováno, že mateřská školka nemá dostatečnou kapacitu a komunikace nejsou v odpovídajícím stavu, z čehož vedle dalších údajů přípravný výbor dovozuje, že v obci chybí základní vybavenost. Položená otázka tak za opakovaného použití vágních a neostrých pojmů podsouvá oprávněným osobám objektivně neověřitelný závěr o chybějící základní vybavenosti, jenž pak logicky uvažujícího voliče přirozeně vede k odpovědi ne na položenou otázku. Co je však nejzávažnější, tato vágní tvrzení postrádají časovou souvztažnost k předmětu položené otázky. Otázka totiž nutí voliče porovnávat subjektivně nastíněný aktuální stav (chybějící základní vybavenost ) s jedním, byť zásadním parametrem stavu plánovaného ( výrazné zvýšení počtu obyvatel) namísto toho, aby poukazoval na plánovaný stav vybavenosti obce podle navrhovaného územního plánu. V tomto směru je tedy otázka zjevně manipulativní a při daném výběru srovnávaných charakteristik logicky voliče nutí na základě nesmyslného srovnání k záporné odpovědi. Dne podala obec kasační stížnost k Nejvyššímu správnímu soudu v Brně, jelikož nesouhlasila se zněním i druhé otázky. Dne Nevyšší správní soud rozhodl takto: I. Kasační stížnost s e z a m í t á.

5 5 II. Stěžovatel j e p o v i n e n zaplatit navrhovateli k rukám jeho zástupkyně Mgr. Michaely Bartoškové do 30 dnů od právní moci tohoto rozsudku na náhradě nákladů řízení částku Kč. III. Stěžovateli s e v r a c í soudní poplatek ve výši Kč. Tato částka bude vyplacena z účtu Nejvyššího správního soudu do 30 dnů od právní moci tohoto rozsudku k rukám jeho zástupce. Důvod zamítnutí: Výňatek z rozhodnutí soudu (celé znění příloha č. 2): Nejvyšší správní soud se totiž domnívá, že položená otázka je položena jednoznačně a je z ní zcela zřetelné, že se týká pouze té části návrhu územního plánu, která se vztahuje k budování nových - a v položené otázce místně specifikovaných - komunikací. Stěžovatel dále tvrdí, že použitá formulace podle které by vznikaly nové zastavitelné plochy evokuje záměr výstavby rozsáhlejšího zastavitelného území, než je jen vlastní komunikace. Tento názor však soud nesdílí. Z formulace položené otázky je totiž zřejmé, že sousloví nové zastavitelné plochy není použito izolovaně, nýbrž pouze a jedině ve spojení s další částí věty, z níž zcela nepochybně plyne, že část navržené změny územního plánu, o které má být hlasováno v místním referendu, neotevírá prostor pro vznik nějakých dalších zastavitelných ploch na území obce Svojetice, nýbrž že se jedná pouze o zastavitelné plochy sloužící pro vybudování poměrně přesně vymezených komunikací. Dne starostka obce oznámila, že místní referendum se uskuteční v pátek dne od 14,00 do 20,00 hod ve volební místnosti Obecního úřadu Svojetice, Na Kopci 14. Otázka, o níž má být v referendu rozhodnuto: Souhlasíte s tím, aby zastupitelstvo obce Svojetice schválilo návrh změny územního plánu, podle které by vznikaly nové zastavitelné plochy pro vybudování nových komunikací (dvě vedle sebe procházející okružní cesty vedoucí také současnou zástavbou rodinných domů) včetně kruhového objezdu u hřbitova na křižovatce silnic z Tehovce a ze Srbína? Otázkou zůstává, komu pomůže úprava územního plánu dle položené otázky v návrhu na konání místního referenda? Všem obyvatelům obce, nebo pouze několika jedincům? V otázce se jedná o přesně vymezené komunikace a kruhový objezd - dvě vedle sebe procházející okružní cesty vedoucí také současnou zástavbou rodinných domů) včetně kruhového objezdu u hřbitova na křižovatce silnic z Tehovce a ze Srbína?

6 6 Záměrem obce bylo zajistit bezpečný průchod obyvatel obce z lokality od Tehovce a Srbína do centra obce a zpět, propojit slepé komunikace, tak, aby byla zajištěna propustnost území, zpomalit kruhovým objezdem vjezd do obce (víme jaké problémy byly s vybudováním kruhového objezdu v Mukařově, vadí teď snad někomu?) K platnosti rozhodnutí referenda je nutná účast alespoň 35 % oprávněných osob, zapsaných v seznamech oprávněných osob. (voličů) pokud se referenda nezúčastní požadovaných 35% voličů z celkového počtu voličů zapsaných v seznamu oprávněných osob, bude referendum neplatné. Pokud by se zúčastnilo 35% voličů, pak by rozhodnutí bylo závazné, hlasovalali pro ně nadpoloviční většina oprávněných osob, které se místního referenda zúčastnily a alespoň 25 % oprávněných osob zapsaných v seznamu oprávněných osob. Náklady obce v souvislosti s konáním místního referenda: Úřad pro ochranu osobních údajů - poplatek Úřad pro ochranu osobních údajů - pokuta Správní soud - poplatek kasační stížnost Mgr. Tauer - právní výdaje Mgr. Bartošková - proplacení nákladů nařízeno soudem Tisk hlasovacích lístků Obálky Odměna místní komise CELKEM NÁKLADY NA MÍSTNÍ REFERENDUM 1 000,- Kč ,- Kč 5 000,- Kč ,- Kč 4 114,- Kč 550,- Kč 455,- Kč 5 342,- Kč ,- Kč

7 7 Obrázek č. 1: Stav dle návrhu územního plánu, o kterém se bude hlasovat v místním referendu (žlutě označená navržená cesta s červeným přerušovaným ohraničením souběžná s ulicí Podemlejnská a naznačený kruhový objezd).

8 8 PM 014/14 Stanovení výše odměny místní komisi pro hlasování v místním referendu Dle zákona č. 22/2004 Sb., 27 odst.2 a odst. 4, o místním referendu se odměna za výkon funkce odvozuje z měsíční minimální mzdy stanovené ve vyhlášce č. 567/2006 Sb., tedy 1/5 z 8 500,- Kč pro předsedu komise a 1/7 z 8 500,- Kč pro člena komise. Předseda komise 1 700,- Kč Členové komise 1 214,- Kč. Zastupitelstvo obce schvaluje výši odměny pro členy komise v hlasování o místním referendu ve výši - předseda komise 1 700,- Kč, členové komise 1 214,- Kč: Pro: 6; Proti: 1; Zdrželi se: 1 (Olmrová); Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo výši odměny pro členy komise pro hlasování v místním referendu ve výši - předseda komise 1 700,- Kč, členové komise 1 214,- Kč:. PM 015/14 Schválení smlouvy o dílo - zhotovení prováděcí dokumentace Novostavba MŠ ve Svojeticích Paní starostka zopakovala požadavek ROP Střední Čechy, bylo uvedeno v minulém zápisu č. 2 a příloze č. 1 tohoto zápisu dopis Úřadu Regionální rady regionu soudružnosti Střední Čechy ze dne , kde se obrací na obec v souvislosti s naší žádostí o dotaci z ROP SČ ve výzvě č. 77 o neprodlené zahájení výběrového řízení na dodavatele díla bez ohledu na to, zda do současné doby nebylo dosud rozhodnuto o financování našeho projektu. Výběrové řízení na dodavatele stavby může proběhnout pouze za předpokladu, že bude zpracována prováděcí dokumentace stavby, kterou si vyžádají uchazeči o výběrové řízení. Dne obec obdržela zprávu z ROP, že náš projekt splnil požadovaná kritéria přijatelnosti a formálních náležitostí a postupuje do dalšího kola administrace, kterým je hodnocení (příloha č. 3). Zastupitelstvo obce schvaluje smlouvu o dílo na zpracování prováděcí dokumentace novostavby MŠ s Ing. Jiřím Šírem - VISTA a pověřuje starostku obce k jejímu podpisu:

9 9 Pro: 7; Proti: 1 (Olmrová); Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo smlouvu o dílo na zpracování prováděcí dokumentace novostavby MŠ s Ing. Jiřím Šírem - VISTA a pověřuje starostku obce k jejímu podpisu. PM 016/14 Schválení smlouvy o spolupráci - výběrové řízení Novostavba MŠ ve Svojeticích Předmětem smlouvy je uskutečnění výkonu zadavatelských činností při zadávání veřejné zakázky na dílo Novostavba Mateřské školy ve Svojeticích podle schválené cenové nabídky firmy Profesionálové, s.r.o. ve výši ,- Kč bez DPH. Zastupitelstvo obce schvaluje smlouvu o dílo na výkon zadavatelských činností s firmou Profesionálové, s.r.o. a pověřuje starostku obce k jejímu podpisu: Pro: 7; Proti: 1 (Olmrová); Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo smlouvu o dílo na výkon zadavatelských činností s firmou Profesionálové, s.r.o. a pověřuje starostku obce k jejímu podpisu. PM 017/14 Schválení smlouvy o spolupráci o přistavení a odvozu kontejneru Obci byla předložena smlouva o spolupráci při likvidaci BIOodpadu do nové kompostárny ve Struhařově. Vzhledem k současnému stavu, kdy jsou uhrazeny poplatky za bioodpad, bude smlouva znovu předložena zastupitelstvu k projednání na podzim. Do té doby se s obcí Struhařov domluví přesné podmínky svozu, provozní náklady, doprava atd. Případný svoz by mohl být uskutečněn od roku Zastupitelstvo obce schvaluje smlouvu o partnerství a spolupráci na provozu nové kompostárny Struhařov:

10 10 Pro: 0; Proti: 8; Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce neschválilo smlouvu o partnerství a spolupráci na provozu nové kompostárny Struhařov.. PM 018/14 Rozpočtová změna č. 2/2014 Výdaje obce navýšené o ,- Kč budou kryty ze zůstatku na bankovním účtu. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtovou změnu č. 2/2014: Pro: 8; Proti: 0; Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo rozpočtovou změnu č. 2/2014. PM 019/14 Schválení smlouvy o dílo Fiala Projekty s.r.o. - Parcelace V Jamách Smlouva o dílo na vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení podle schválené a zastupitelům předložené cenové nabídky. Zastupitelstvo obce schvaluje smlouvu o dílo na vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení s firmou Fiala Projekty, s.r.o. a pověřuje paní starostku k jejímu podpisu: Pro: 7; Proti: 1 (Olmrová); Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo smlouvu o dílo na vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení Parcelace V Jamách s firmou Fiala Projekty, s.r.o. a pověřilo paní starostku k jejímu podpisu.

11 11 PM 020/14 Souhlas se zpracováním projektu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Obec se na základě souhlasu zastupitelstva stane partnerem projektu Vzdělávání - cesta k odpovědnosti. Obci neplynou z účasti žádné finanční závazky, pouze musí umožnit školení v místě obce. Operační program vzdělávání pro konkurenceschopnost, prioritní osa 3 - další vzdělávání, oblast podpory individuální vzdělávání, je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky. Žadatelem je společnost MLMADRE. U dotace není stanovena udržitelnost projektu. Zastupitelstvo obce schvaluje partnerství v projektu Vzdělávání - cesta k odpovědnosti firmy MLMADRE a zavazuje se umožnit školení v místě obce: Pro: 8; Proti: 0; Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo partnerství v projektu Vzdělávání - cesta k odpovědnosti firmy MLMADRE a zavazuje se umožnit školení v místě obce. PM 021/14 Proplacení dovolené paní starostky Na základě dopisu odboru dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra k postupu obce při proplácení nevyčerpané dovolené uvolněného člena zastupitelstva byl tento bod zařazen do programu projednání. Obec byla upozorněna na následující skutečnost: Převádění a proplácení dovolené je upraveno v 79 odst. 5 zákona o obcích: Jestliže si uvolněný člen zastupitelstva obce nemohl dovolenou nebo její část vyčerpat v průběhu příslušného kalendářního roku, převádí se mu tento nárok do následujícího kalendářního roku, přičemž zákon o obcích nestanoví ani neomezuje počet takto převáděných dnů. Neposuzuje se ani z jakých důvodů nemohla být dovolená čerpána. Dojde-li k tomuto případu, může uvolněný člen zastupitelstva namísto čerpání dovolené požádat obec (rozumí se rada obce, pokud si tuto působnost nevyhradilo zastupitelstvo obce) o náhradu měsíční odměny za nevyčerpanou dovolenou z předchozího kalendářního roku, případně z předchozích

12 12 let. Na poskytnutí této náhrady však nemá člen zastupitelstva obce právní nárok, jedná se o fakultativní rozhodnutí příslušného orgánu. Z dikce zákona však vyplývá, že proplácení je možné právě jen v případě převádění nevyčerpaného zůstatku dovolené z jednoho kalendářního roku do druhého, nikoliv však při skončení výkonu funkce v průběhu kalendářního roku. Z důvodu mylného výkladu o proplacení dovolené, došlo k proplacení dovolené i za rok 2013 (paní starostka ukončila svou činnost uvolněné starostky k ), tudíž neukončila kalendářní rok Pokud tedy bývalá uvolněná starostka požádala o proplacení náhrady za nevyčerpanou dovolenou z roku 2012 ještě v době, kdy vykonávala funkci jako uvolněná, tj. do , postupovala obec v souladu se zákonem. Pokud však byla v souvislosti s ukončením výkonu funkce proplacena nevyčerpaná dovolená za rok 2013, je toto konání v rozporu se zákonem, neboť pro tyto případy platí ustanovení 79 odst. 4 zákona o obcích ve spojení s příslušnou zákonnou úpravou v zákoníku práce. Závěrem doporučujeme, aby zastupitelstvo tento postup znovu projednalo a zvážilo kroky vedoucí k nápravě. Návrh hlasování o usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje nápravu stavu mylného proplacení dovolené starostky tím, že bude znova propočtena nevyčerpaná dovolená zvlášť za rok 2012 a za rok Za rok 2013 bude neoprávněná finanční částka postupně vrácena na úkor výplat odměn za výkon funkce neuvolněné starostky v následujících měsících a bude vrácena do rozpočtu obce: Pro: 6; Proti: 0; Zdrželi se: 2 (Vedralová); Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo nápravu stavu mylného proplacení dovolené starostky tím, že bude znova propočtena nevyčerpaná dovolená zvlášť za rok 2012 a za rok Za rok 2013 bude neoprávněná finanční částka postupně vrácena na úkor výplat odměn za výkon funkce neuvolněné starostky v následujících měsících a bude vrácena do rozpočtu obce. PM 021/14 Odměna neuvolněné starostky Dne se uskutečnilo přezkoumání hospodaření obce. Bylo zjištěno, že ZO chybně stanovilo den, od kterého se neuvolněné starostce obce poskytuje měsíční odměna, tj. se zpětnou platností od Výše odměny může být určena nejdříve ode dne schválení, ale vzhledem k tomu, že paní starostka nabyla odměnu v dobré víře, upouští zastupitelstvo, aby finanční prostředky za toto období vracela, jelikož jako neuvolněný člen zastupitelstva funkci prakticky vykonávala od Zastupitelstvo obce přijímá nápravné opatření : ZO bude dbát na to, aby se již toto chybné ustanovení dne vyplácení odměny neuvolněnému členu zastupitelstva neopakovalo a řádně se obeznámí s ustanovením příslušného

13 13 zákona. Odměna neuvolněné starostky byla nabyta v dobré víře a proto ZO upouští od vrácení poskytnuté odměny: Pro: 7; Proti: 0; Zdrželi se: 1 (Vedralová); Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo nápravné opatření k určení špatného data čerpání odměny neuvolněné starostky, ZO bude dbát na to, aby se již toto chybné ustanovení dne vyplácení odměny neuvolněnému členu zastupitelstva neopakovalo a řádně se obeznámí s ustanovením příslušného zákona. Odměna neuvolněné starostky byla nabyta v dobré víře a proto ZO upouští od vrácení poskytnuté odměny. Různé: 3) Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce za rok 2013 Krajským úřadem Středočeského kraje Přezkoumání odborem finanční kontroly se uskutečnilo dne (dílčí) a dne Byly zjištěny níže uvedené chyby a nedostatky, které nemají závažnost nedostatků uvedených v zákoně č. 420/2004 Sb., 10 odst. 3 písmeno c). Nedostatky: - zastupitelstvo obce chybně stanovilo den, od kterého se neuvolněné starostce obce poskytuje měsíční odměna (tj. se zpětnou platností) - náprava viz. předchozí usnesení - obec v knihách analytické evidence chybně rozvádí účetní zápisy hlavní knihy u účtu a bude napraveno do ) Hospodaření obce Obec v souvislosti s funkcí starostky jako neuvolněné uspoří cca 273 tis. Kč za rok. Od novela č.459/2013 Sb. v odměňování členů zastupitelstev obcí a krajů a možnost navýšení jejich odměny a to na úroveň roku 2010 a určuje nový způsob výpočtu odměn neuvolněných členů zastupitelstev obcí vykonávajících funkci starostky. Návrh, aby si zastupitelé nenavyšovali odměnu dle této novely z důvodu mimořádných výdajů na konání místního referenda. Zastupitelstvo obce schvaluje nenavyšování odměn za výkon funkce, které je přípustné od na základě novely č. 459/2013 Sb.: Pro: 8; Proti: 0; Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 1; Vyloučeni: 0 Č. usnesení:

14 14 Zastupitelstvo obce schválilo nenavyšování odměn za výkon funkce členů zastupitelstev, které je přípustné od na základě novely č. 459/2013 Sb. 5) Kanalizace Obec Svojetice je uvedena v Plánu rozvoje vodovodů a kanalizace Středočeského kraje již od roku 2006, pouze v roce 2013 požádala o opravu textové části ze spádové kanalizace na tlakovou, což zastupitelstvo kraje schválilo.(příloha č.4) Obec Svojetice splňuje podmínku NATURA 2000( příloha č.5), Žádost o dotaci byla opět podána dne (příloha č.6) Podle informací ze Státního fondu životního prostředí splnila žádost o dotaci všechny požadavky, a rozhodnutí fondu by mělo být známo v 4/ ) ZŠ Mukařov Obec má uzavřenou smlouvu o spádovosti školního obvodu s obcí Mukařov. V současné době se intenzivně pracuje na projektu kontejnerové přístavby ve spolupráci všech obcí, které mají uzavřenou smlouvu s obcí Mukařov. Naši školáci budou přijati do ZŠ Mukařov. Kapacita školy může být navýšena až po kolaudaci kontejnerové přístavby, proto v současné době nemohli být děti oficiálně do ZŠ Mukařov přijaty. Viz předchozí zápis ze dne Dne proběhla schůzka obcí společného spádového obvodu na obecním úřadě v Mukařově za spoluúčasti paní ředitelky ZŠ Mukařov. Jednalo se o přijetí dětí ze spádových obcí. Kapacita školy je v současné době 400 dětí, navštěvuje jí 374 dětí. Kapacita bude navýšena až po dobudování kontejnerové přístavby. Ihned po navýšení kapacity školy bude zahájeno 2. kolo správního řízení, na jehož počátku bude vyhlášen termín mimořádného zápisu. Následně bude rozhodnuto o přijetí dětí ze spádových obcí. Projekt na novou zděnou přístavbu základní školy je hotov a obec Svojetice se spolupodílela na finančním příspěvku za zpracování projektu. Závěr: Na závěr starostka poděkovala všem zastupitelům a občanům za účast na zasedání a ukončila veřejné zasedání konané v budově Obecního úřadu ve Svojeticích dne v hod. Zapsala: Radka Jirásková Ověřili: Ing. Eliška Olmrová, Miroslav Vykysalý Mgr. Martina Vedralová starostka Ing. Milan Hruban místostarosta Ve Svojeticích dne Poznámka: Jméno Ing. Olmrové je zveřejněno na vlastní žádost.

Zápis č. 4-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 04. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 04. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 04. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 12. 02. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015 Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková,,Milan Hlavatý, Dana Vyštejnová, Petr Velich

Více

Zápis č. 6-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 06. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 6-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 06. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 6-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 06. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Zdeňka Vejmelková

Více

Z Á P I S č. 9. Návrh programu:: 1) Volba starosty obce 2) Organizační záležitosti 3) Různé 4) Diskuse 5) Návrh a přijetí usnesení 6) Závěr

Z Á P I S č. 9. Návrh programu:: 1) Volba starosty obce 2) Organizační záležitosti 3) Různé 4) Diskuse 5) Návrh a přijetí usnesení 6) Závěr Z Á P I S č. 9 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 23. ledna 2008 od 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Michal Němec,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne 11.2.2016 od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne 11.2.2016 od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby 1. Zahájení zasedání zastupitelstva konaného dne 11.2.2016 od 18:00 hodin Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 starostou obce

Více

Bod č. 1 programu - Zahájení

Bod č. 1 programu - Zahájení 1 Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 4.6.2015 v 18.00 hod. v obřadní síni úřadu městyse v Moravské Nové Vsi. Přítomni: Omluveni: Antal Igor, Ing. Bezchleba

Více

Zápis č. 7-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 07. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 7-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 07. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 7-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 07. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Zdeňka Vejmelková

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015.

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

*MVCRX02GQ513* MVCRX02GQ513 prvotní identifikátor

*MVCRX02GQ513* MVCRX02GQ513 prvotní identifikátor *MVCRX02GQ513* MVCRX02GQ513 prvotní identifikátor odbor veřejné správy, dozoru a kontroly náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 79714-2/ODK-2015 Praha 5. června 2015 Obec Svojetice Na Kopci 14

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 01. 08. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 2. 3. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Eva Eiglová nemoc Ing.

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 23. června 2014

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 23. června 2014 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 23. června 2014 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Lácha, Vlasta Tišlerová, Josef Novák, Stanislav Kahuda, Josef Brouček

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Strana 1 (celkem 6) Zápis č. 5

Strana 1 (celkem 6) Zápis č. 5 Strana 1 (celkem 6) Zápis č. 5 Z 5. veřejného zasedání zastupitelstva městyse Stádlec (dále jen zastupitelstvo) konaného dne 6.4.2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse, Stádlec čp.150 Přítomni:

Více

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Přítomni: Omluveni: Hosté: T. Bergmann, M. Eichnerová, O. Jakob, J. Klimentová,

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Počepice č. 04/15, konaného dne 14. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Počepice.

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Počepice č. 04/15, konaného dne 14. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Počepice. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Počepice č. 04/15, konaného dne 14. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Počepice. Přítomni: Doubrava O., Hejhal P., Král St., Kolář Vl., Mošnička M., Pekárek Z.,

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 4/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 4/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 4/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 16.6. 2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 7 členů

Více

ROZHODNUTÍ. Č.j.:VZ/S075/DO-VP/2006/550-Ná V Praze dne 5.5.2006

ROZHODNUTÍ. Č.j.:VZ/S075/DO-VP/2006/550-Ná V Praze dne 5.5.2006 R063 ze dne 4. 12. 2006 nabylo právní moci dne 7. prosince 2006 - změna - zrušeno, Úřad není věcně příslušný k rozhodnutí o návrhu ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Z á p i s z 31. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 18.12. 2013

Z á p i s z 31. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 18.12. 2013 Z á p i s z 31. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 18.12. 2013 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno:20.35 hod. Přítomni: L. Přichystal, Ing. E. Klašková, Ing. M. Komenda, Ing. F.

Více

* * * Volba ověřovatelů zápisu a schválení programu zasedání č. 5/2015

* * * Volba ověřovatelů zápisu a schválení programu zasedání č. 5/2015 Zápis č. 5/2015 o průběhu veřejného zasedání Zastupitelstva obce Česká, konaného dne 23. února 2015 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecní sokolovny. Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Česká (dále

Více

2014 14/2014 Předmět žádosti: Žadatel požádal o kopii zápisu z jednání zastupitelstva obce ze dne 10.12.2014

2014 14/2014 Předmět žádosti: Žadatel požádal o kopii zápisu z jednání zastupitelstva obce ze dne 10.12.2014 2014 14/2014 Žadatel požádal o kopii zápisu z jednání zastupitelstva obce ze dne 10.12.2014 Vyřízení žádosti: Obecní úřad rybí vyčíslil žadateli skutečnou výši nákladů spojených s prací na této informaci:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Přítomni, omluveni: dle prezenční listiny Zasedání zastupitelstva městyse bylo zahájeno v 18.00 hodin v prostorách zasedací místnosti

Více

Zápis č. 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Ohaře konaného dne 26. 2. 2014 od 18.00 hodin

Zápis č. 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Ohaře konaného dne 26. 2. 2014 od 18.00 hodin Zápis č. 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Ohaře konaného dne 26. 2. 2014 od 18.00 hodin Přítomni: V. Obešlová, F. Obešlo, L. Michálek, M. Skokan Neomluveni: ---- Omluveni: P. Mazura, T. Suchánek,

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8- z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 3. 8. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing. Pavel

Více

Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav

Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav Z á p i s z 3. zasedání zastupitelstva města Velké Bílovice, konaného dne 19. února 2015 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Velkých Bílovicích -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 31.8.2015 Místo konání: Salonek Hospody NARPA, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana

Více

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš Zápis č 12-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 7 12 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr Martina Vedralová Ing Pavel Churáček Zdeňka

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016, ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2015

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2015 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 15.4.2015 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 6 členů

Více

Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík Z á p i s č. 39/2013 Z MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 23.10. 2013 OD 18,00 HODIN Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh,

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing.

Více

Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné

Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Martin Pávek, Ing. Blanka Habrmanová

Více

R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y

R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y č. j. 3 Azs 30/2007-60 ČESKÁ REPUBLIKA R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y Nejvyšší správní soud rozhodl v senátě složeném z předsedkyně senátu JUDr. Marie Součkové a soudců JUDr. Jaroslava Vlašína,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 33. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 9.5. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program.

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program. Z Á P I S o průběhu V. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.12.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila V. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Pavel Churáček

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 10-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 5. 10. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 23.4.2007

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 23.4.2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 23.4.2007 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Novák.

Více

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pavlíková, Mgr. J. Hrušková, J. Přibylová, M. Fiala, E. Procházková Omluveni: Ing. J. Sehnal,

Více

Z á p i s č. 5/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 11. 05. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 5/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 11. 05. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 5/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 11. 05. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Balogh, p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer,

Více

Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014

Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014 Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:10 František Bouček,

Více

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 Přítomní: Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Kaloudová Lucie, Konečný Roman, Koutný

Více

Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném zasedání Zastupitelstva se koná dne 9.12.2015 od 18:00 hod.

Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném zasedání Zastupitelstva se koná dne 9.12.2015 od 18:00 hod. Z á P is z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Libušín konaného dne 9. prosince 2015 v 18:00 hod. v budově Základní školy Libušin, Komenského 237 Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném

Více

Zápis č.4/2014. konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná

Zápis č.4/2014. konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná Zápis č.4/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná Přítomni: MVDr. V. Danielová, R. Hofman, Ing. M. Poncarová, PhDr. P. Dvořák Neomluveni:

Více

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 20.8.2015 od 19:00 hodin

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 20.8.2015 od 19:00 hodin OBEC VOLEČ, 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání

Více

Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin. 2. Informace o dotaci na opravu místních komunikací

Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin. 2. Informace o dotaci na opravu místních komunikací Z á p i s č. 6/2009 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin Přítomno: členů zastupitelstva 5 občanů 4 zapisovatel: Lenka Kučerová Program: 1. Kontrola

Více

Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin Dle prezenční listiny bylo v úvodu přítomno 9 zastupitelů: Brunnerová Alena, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr,

Více

OBEC PODHRADNÍ LHOTA. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 7/2015

OBEC PODHRADNÍ LHOTA. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 7/2015 OBEC PODHRADNÍ LHOTA Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 7/2015 Místo: OÚ Podhradní Lhota Datum: 29.6.2015 Začátek: 19.00 hod. Ukončení: 21:30 hod Zahájení Předsedající: Petr Horáček Přítomni: Erik

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov. Zasedací místnost Úřadu městyse Sepekov 18. srpna 2015 od 18 hod 18.03 hod.

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov. Zasedací místnost Úřadu městyse Sepekov 18. srpna 2015 od 18 hod 18.03 hod. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 11 členů při zahájení 12 členů od 18.09 h Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková, J. Fára Připomínky k zápisu ze dne 26.

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Libeř konaného dne 09. 03. 2015

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 5.

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

Zápis z jednání ZO. č. 5/2013

Zápis z jednání ZO. č. 5/2013 Zápis z jednání ZO č. 5/2013 ze dne 24.10.2013 P o z v á n k a Na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se uskuteční dne 24.10.2013, v 19.00 hod. na obecním úřadě. Program: 1. Zahájení (místostarosta)

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 7/2011 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 14.11.2011 v 17.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 08. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z á p i s č. 9 /2011

Z á p i s č. 9 /2011 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 9 /2011 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 7. 9. 2011 v 19.00 hod. v Kulturním domě v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova

Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zápis o průběhu 1. zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne 24. 1. 2011 od 17,00 hodin na MěÚ Zbýšov 1. A Určení ověřovatelů a zapisovatele

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, V. Končelík, E. Křivancová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 16:00 16:40 hodin přítomni:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 8.4.2014

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 8.4.2014 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 8.4.2014 Začátek : 19 00 hodin Přítomno : viz. prezenční listina v příloze Omluven: Program: 1. Úvod, schválení programu 2. Kontrola

Více

Zápis č. 2/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 12.3. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 2/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 12.3. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015

Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015 Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 20.00 hod. Přítomni: O. Burda, J. Klaška, J. Knotek, Ing. M. Komenda, Ing. M. Kubeš,

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Přítomni: Mgr. Petra Bednářová, p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS.,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 10 Členů ZO Omluveni: 1 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel : Martin Bárta

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Přítomni: při zahájení 11 zastupitelů Během projednávání prvního bodu

Více

Zápis č.179 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 3.12.2014

Zápis č.179 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 3.12.2014 Zápis č.179 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 3.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Dne 27.1.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 1. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov Obec Břehy Zastupitelstvo obce Břehy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov Zahájení ustavujícího zasedání zastupitelstva Všichni

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

Obec Chraštice, okres Příbram 2011. Ad 1) Volba zapisovatele pan místostarosta K.Derfl navrhl, aby zapisovatelem byla paní D. Čejková. Bylo schváleno.

Obec Chraštice, okres Příbram 2011. Ad 1) Volba zapisovatele pan místostarosta K.Derfl navrhl, aby zapisovatelem byla paní D. Čejková. Bylo schváleno. Obec Chraštice, okres Příbram 2011 Zápis č.3/2011 ze zasedání Obecního zastupitelstva (ze dne 18.4.2011, 19.00-21.00 hodin) PŘÍTOMNI: D.Čejková, K.Derfl, M.Cíza, P.Jouja, J.Vostarek, H.Krejčová, M.Peterková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.20 ze dne 5.9.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.20 ze dne 5.9.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.20 ze dne 5.9.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: P r o g r a m : 10 členů zastupitelstva obce 1 člen omluven 4 občané 1) Zahájení,

Více

Z Á P I S č. 13. Návrh programu :

Z Á P I S č. 13. Návrh programu : Z Á P I S č. 13 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 24. září 2008 od 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Jelínek, Kolář, Řezáčová,

Více

Z Á P I S č. 2/2008. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v úterý dne 29. 4. 2008 v předsálí pohostinství v Pluhově Žďáru.

Z Á P I S č. 2/2008. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v úterý dne 29. 4. 2008 v předsálí pohostinství v Pluhově Žďáru. Z Á P I S č. 2/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v úterý dne 29. 4. 2008 v předsálí pohostinství v Pluhově Žďáru. Dle prezenční listiny bylo přítomno členů zastupitelstva, omluvena

Více

Předsedající navrhla, aby diskuse probíhala ke kaţdému bodu programu zvlášť. Nikdo jiný nic nenamítal. Hlasování: pro 13 proti 0 zdrţelo se 0.

Předsedající navrhla, aby diskuse probíhala ke kaţdému bodu programu zvlášť. Nikdo jiný nic nenamítal. Hlasování: pro 13 proti 0 zdrţelo se 0. Z Á P I S 3. zasedání Zastupitelstva obce Rybí konaného dne 27. 1. 2015 Přítomno : 13 (omluvili se: Zdenka Tillová, Jiří Kudělka) Občanů : 3 Místo konání : sál pohostinství Beseda Čas zahájení : 18:05

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 23.9.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 23.9.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 23.9.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC ROSTOKLATY. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 25. 4. 2016 od 19:00 hodin.

OBEC ROSTOKLATY. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 25. 4. 2016 od 19:00 hodin. OBEC ROSTOKLATY 28 7 ROSTOKLATY 32 OKRES KOLÍN TEL. 32 72 72 www. rostoklaty.cz e -mail: obec@rostoklaty.cz bankovní spojení : ČSOB PS a.s., č.ú.: 23844 / 3 IČ : 2379 Zápis ze. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 14 členů zastupitelstva Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost Úřadu

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2011

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2011 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 5/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 7.9.2011 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 8 členů

Více