ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne od 18:00 hodin

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne 11.2.2016 od 18:00 hodin"

Transkript

1 ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby 1. Zahájení zasedání zastupitelstva konaného dne od 18:00 hodin Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 starostou obce Josefem Soukupem (dále jen starosta ). Zasedání se zúčastnilo všech 9 zvolených zastupitelů. Zasedání zastupitelstva bylo usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Bod 1.1 Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Starosta obce navrhl, aby se zapisovatelem zasedání stal David Frencl a ověřovateli zápisu Vojtěch Černík a Ivan Kopecký. Nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Návrh usnesení č. 1.1 Zastupitelstvo obce Ráby určuje zapisovatelem Davida Frencla a ověřovateli zápisu Vojtěcha Černíka a Ivana Kopeckého. Usnesení č. 1.1 bylo schváleno. Bod 1.2 Seznámení s navrženým programem a jeho schválení, případně navržené změny Starosta seznámil přítomné s programem uvedeným v pozvánce, která byla zaslána zastupitelům a zveřejněna na webových stránkách obce a úřední desce. 1. Zahájení 1.1 Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 1.2 Seznámení s navrženým programem 2. Kontrola plnění dřívějších usnesení 3. Projednání 4. změny rozpočtu za rok Informace o položkách rozpočtu obce na rok Provoz MŠ o letních prázdninách a informace o zápisu nových dětí do MŠ 6. Schválení závěrky hospodaření MŠ za rok Schválení rozpočtu MŠ na rok Návrh termínů plateb na provoz MŠ v roce Různé 9.1 Informace o provedeném auditu firmou EKO KOM na sběr a třídění odpadů 9.2 Informace o provedené kontrole vydané obecně závazné vyhlášky o poplatku za shromažďování, svoz a likvidaci odpadu provedené MVČR 9.3 Výsledek práce škodní komise a návrh na přijetí opatření k odstranění nedostatků 10. Diskuze Návrh na usnesení č. 1.2 Zastupitelstvo obce Ráby schvaluje navržený program zasedání. Usnesení č. 1.2 bylo schváleno.

2 2. Kontrola plnění dřívějších usnesení Starosta informoval o plnění dřívějších usnesení následovně: - byl přizván projektant na řešení přechodu přes komunikaci u zastávky a zúčastní se zasedání v březnu, - byla schválena a uzavřena darovací smlouva pro Domov pod Kunětickou horou - byla uzavřena schválená smlouva s DPMP, - byl osobně předán dopis se žádostí občanů na odstranění větví, které překáží v komunikaci a záležitost byla projednána, - projekt na veřejné osvětlení podél komunikace III/2985 bude vypracován do konce měsíce dubna, - proběhlo jednání ohledně pozemků pod komunikací kolem Kunětické hory, jejich cena musí být stanovena znaleckým posudkem a projednána s Národním památkovým ústavem. Návrh na usnesení č. 2 Zastupitelstvo obce Ráby bere na vědomí informaci o plnění dřívějších usnesení. 3. Projednání 4. změny rozpočtu za rok 2015 Čtvrtá změna rozpočtu roku 2015 je nutná k dorovnání drobných položek doplacených během posledního měsíce roku. Návrh na usnesení č. 3 Zastupitelstvo obce Ráby schvaluje 4. změnou rozpočtu roku Usnesení č. 3 bylo schváleno 4. Informace o položkách rozpočtu na rok 2016 Informace o položkách rozpočtu byly předloženy členům zastupitelstva v návaznosti na rozpočty ostatních dílčích rozpočtů. Součástí je přehled, co patří do jaké položky a přehled investičních akcí. Byl projednán rozpočet kulturní komise, rozpočet jednotky sboru dobrovolných hasičů a rozpočet MŠ bude projednán na dnešním zasedání zastupitelstva. Návrh na usnesení č. 4 Zastupitelstvo obce Ráby bere na vědomí přehled rozpočtu na rok 2016 a ukládá místostarostovi Vojtěchu Černíkovi zveřejnění položek investičního charakteru na webových stránkách obce. Usnesení č. 4 bylo schváleno 5. Provoz MŠ o letních prázdninách a o zápisu nových dětí Podmínky pro přijetí nových dětí nejsou v přímé kompetenci zastupitelstva obce. Podmínky stanovuje ředitelka MŠ v souladu s příslušnými předpisy.

3 Uzavření MŠ o letních prázdninách se stanovuje na dobu od do vzhledem k čerpání dovolené a vymalování prostorů školky. Změna bude zveřejněna na úřední desce i na internetu. Dále byl vznesen podnět ředitelce MŠ, aby zohlednila rovněž přednostní přijetí dětí z Němčic a Kunětic, protože tyto obce přispívají na chod školky. Návrh na usnesení č. 5 Zastupitelstvo obce Ráby bere na vědomí informaci ohledně provozu MŠ o letních prázdninách a o zápisu nových dětí a ukládá starostovi obce projednat s ředitelkou MŠ doplnění kritérií v případě nenaplnění školky dětmi z Rábů tak, že budou upřednostňovány děti z Němčic a Kunětic, jelikož přispívají na chod MŠ. 6. Schválení závěrky hospodaření MŠ za rok 2015 Hospodářský výsledek za rok 2015 je o ,20 Kč vyšší. Bylo navrženo, aby si ředitelka MŠ ponechala hospodářský výsledek za rok 2015 a převedla ho do rezervního fondu. Návrh na usnesení č. 6 Zastupitelstvo obce Ráby schvaluje účetní závěrku MŠ Ráby za rok 2015 a souhlasí, aby si hospodářský výsledek ve výši ,10 Kč a převedla ho do rezervního fondu. Usnesení č. 6 bylo přijato 7. Schválení rozpočtu MŠ na rok 2016 Minulý rok rozpočet MŠ činil asi Kč, tento rok ředitelka MŠ žádá o Kč. Zastupitelstvo obce navrhuje, aby byl návrh snížen a schválen ve výši Kč vzhledem ke schválení předchozího usnesení, kdy byl MŠ ponechán hospodářský výsledek za rok Obec nebude plně hradit malování kuchyně a chodby. Návrh na usnesení č. 7. Zastupitelstvo obce Ráby schvaluje rozpočet MŠ na rok 2016 v upravené výši Kč. Usnesení č. 7 bylo schváleno 8. Návrh termínů plateb na provoz MŠ v roce 2016 Zastupitelům byly předloženy termíny plateb na provoz Mateřské školy Ráby. Jednotlivé platby (1/4 schváleného rozpočtu) budou zasílány na účet mateřské školy v těchto termínech: , , a Návrh usnesení č. 8. Zastupitelstvo obce Ráby schvaluje termíny plateb příspěvkové organizaci MŠ Ráby v termínech do: , , a ve výši ¼ schváleného rozpočtu.

4 Usnesení č. 8 bylo schváleno 9. Různé 9.1 Informace o provedeném auditu firmou EKO KOM Starosta obce informoval zastupitelstvo o provedeném auditu spol. EKO KOM. Provedeným auditem bylo kontrolován vedení plateb a jejich zaúčtování, zajištění sběrných míst, inventura nádob na tříděný odpad. Návrh usnesení č. 9.1 Zastupitelstvo obce bere na vědomí informaci o provedeném auditu firmou EKO KOM. Usnesení č. 9.1 bylo schváleno 9.2 Informace o kontrole zákonnosti vydané obecně závazné vyhlášky č. 2/2015 V prosinci 2015 byla vydána obecně závazná vyhláška 4. 2/2015 o poplatku za svoz, třídění a likvidaci komunálního odpadu. Zastupitelstvem obce schválená vyhláška musí být povinně předložena ke kontrole odboru Ministerstva vnitra, který provádí dozor nad zákonnosti postupů obcí při vydávání obecně závazných vyhlášek. Rozborem vyhlášky nebyl shledán žádný nedostatek, a všechna ustanovení vyhlášky jsou v souladu se zákonem. Návrh usnesení č. 9.2 Zastupitelstvo obce bere na vědomí informaci o kontrole zákonnosti vydané obecně závazné vyhlášky. Usnesení č. 9.2 bylo schváleno 9.3 Schválení odprodeje a stanovení ceny za nádobu na svoz bioodpadu V souladu s návrhem, aby nádoby na bioodpad byly ve vlastnictví občanů, byl podán návrh, že všem zájemcům budou nádoby na bioodpad odprodány za cenu Kč za kus. Tato cena je podporou obce zaměřenou na třídění a podporu možnosti dalšího zpracování bioodpadu. Nákupní cena činí Kč. Zástupce společnosti Marius Pedersen svozový plán na bioodpad a TKO odpad předá v blízké době, poté bude předán občanům. Návrh usnesení č Zastupitelstvo obce schvaluje odprodej nádob na bioodpad všem občanům za Kč za jeden kus. Usnesení č. 9.3 bylo schváleno 9.4 Výsledek práce škodní komise

5 Jak bylo v roce 2015 zastupitelstvo informováno, obci byla uložena pokuta ve výši Kč za špatný výpočet sociálních dávek. K prošetření případu byla stanovena škodní komise usnesením č. 6 na zasedání zastupitelstva , aby zjistila všechny okolnosti v dané věci a předložila návrh řešení. Předseda škodní komise předložil návrh na odstranění škod. Za nezkontrolování špatného nastavení programu na výpočet odvodů zodpovídá především účetní, avšak ani po několika dřívějších kontrolách ze strany správy sociálního zabezpečení nebyla chyba objevena. Škodní komise proto navrhla, aby účetní byla uložena povinnost nahradit pouze část penále ve výši Kč. Jelikož účetní byla v dobré víře ohledně bezchybnosti nastaveného programu vzhledem k tomu, že kontroly ze stran správy sociálního zabezpečení žádnou chybu v odvodu dávek nezjistily. Na chybu se přišlo, až když zastupitelka Zdena Morchová požádala o přepočet výše starobního důchodu správu sociálního zabezpečení. Účetní je ochotna po schválení pokutu splatit v 5 splátkách od března Zastupitelka Zdena Morchová s návrhem nesouhlasí, jelikož v důsledku této chyby, kdy jí byly špatně vypočítány odměny i dávky sociálního pojištění, je také poškozená. Návrh usnesení č Zastupitelstvo obce Ráby schvaluje, aby účetní Milena Moníková zaplatila obci částku ve výši Kč na úhradu pokuty za špatný výpočet sociálních dávek. Výsledek hlasování: Pro 8 Proti 1 Zdržel se 0 Usnesení č. 9.4 bylo schváleno. 9.5 Žádost o proplacení nevybrané dovolené zastupitelce Zdeně Morchové a uznání dluhu z důvodu přeplatku na odměně Zastupitelka Zdena Morchová požádala o proplacení nevybrané dovolené za dobu kdy byla ve funkci uvolněné starostky. Zda lze vyhovět žádosti a případně v jaké výši lze nevybranou dovolenou proplatit starosta ve spolupráci s oběma místostarosty prověří. Zdena Morchová souhlasí se svým dluhem, který vznikl jako přeplatek odměny, v důsledku účetní chyby v daních z pobírané odměny uvolněného člena zastupitelstva, ve výši Kč, a navrhuje, aby splatnost dluhu byla stanovena na konec volebního období. Škodní komise navrhla splacení do konce kalendářního roku Starosta obce navrhl odložit věc do příštího zastupitelstva, aby mohly být zjištěny všechny potřebné podklady pro rozhodnutí o věci. Zároveň na příštím zastupitelstvu rozhodnout o splátkovém kalendáři. Návrh usnesení č Zastupitelstvo obce Ráby bere na vědomí žádost a ukládá starostovi a místostarostům zjisti všechny skutečnosti, aby byla věc vyřízena v souladu se zákonem. Zdeňka Morchová uznává co do důvodu a výše svůj dluh vůči obci Ráby z důvodu přeplatku na odměně uvolněného člena zastupitelstva za období od 7/2013 do 11/2014 celkem ve výši Kč a zavazuje se jej uhradit v měsíčních splátkách, jejichž výše bude určena na příštím zasedání zastupitelstva, splatných posledním dnem příslušného měsíce počínaje od měsíce března Výsledek hlasování: pro 8 proti 0 zdržel se 1 Usnesení č. 9.5 bylo schváleno

6 9.6 Ukončení inventur Předseda inventurní komise Vladimír Vachek sděluje, že seznam materiálu na zrušení byl sepsán a rozeslán všem zastupitelům. Za rok 2015 obsahuje 4 položky, dále obsahuje také položky za rok 2014, které nebyly na konci roku vyřazeny z důvodu hektického volebního období. Byla navržena účetní i fyzická likvidace položek a jejich vyřazení z evidence do konce ledna. Návrh usnesení č Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu inventurní komise a návrh materiálu na vyřazení. Starosta obce podává informaci ohledně opravy komunikace od brozanského mlýna až do Starého Hradiště, která á probíhat od do Úplná uzávěra bude trvat asi 10 dní, bude teprve upřesněno, kdy k ní přesně dojde. Dopravní obslužnost bude řešit krajský úřad. Na odboru dopravní obslužnosti bylo slíbeno, že bude vyřešen problém se zastávkami tak, že bude zastávka u školky obsluhována také. Od začátku uzávěry bude v Hradišti na Písku zřízen provizorní kruhový objezd. Přílohy: - Návrh 4. Změna rozpočtu obce Ráby Investiční akce roku 2016 Zapisovatel: David Frencl Ověřovatelé: Vojtěch Černík.. Ivan Kopecký.. Starosta: Příští jednání zastupitelstva se koná dne od 18:00 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 9. 4. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 9. 4. 2015, od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 9. 4. 2015, od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 starostou obce Josefem Soukupem

Více

ZÁPIS. Bod č. 1. Technický bod

ZÁPIS. Bod č. 1. Technický bod ZÁPIS o průběhu 11. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 06. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod.

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 23. 5. 2011 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 12. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov č. 31 konané dne 21. 12. 2012

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov č. 31 konané dne 21. 12. 2012 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov č. 31 konané dne 21. 12. 2012 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 4/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 4/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 4/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 16.6. 2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 7 členů

Více

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3.

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3. OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3. 2012 Přítomni: Jan Chrt, Zuzana Svatá, Jan Kieweg, Jaroslav Kučera, ing.

Více

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Obec Černíč Zastupitelstvo obce Černíč Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Černíč (dále též

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 3/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 6.5.2008

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 3/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 6.5.2008 OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva 3/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 6.5.2008 Přítomni: Omluveni: 7 (zastupitelé p.brtek, p.pokorný se dostavili po schválení programu) 2 (Havránková,

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 22.10.2015

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 22.10.2015 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 22.10.2015 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010.

ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 20.8.2015 od 19:00 hodin

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 20.8.2015 od 19:00 hodin OBEC VOLEČ, 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 5. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 19.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 5. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 19.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 5. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 19.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014

Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014 Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:10 František Bouček,

Více

ZÁPIS z prvního zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.11.2010.

ZÁPIS z prvního zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.11.2010. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS z prvního zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.11.2010. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2013

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2013 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 5/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 27.6.2013 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 6 členů

Více

Zápis 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 6. prosince 2014, od 19.00 hodin.

Zápis 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 6. prosince 2014, od 19.00 hodin. Obec Radimovice u Tábora Zastupitelstvo obce Radimovice u Tábora Zápis 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 6. prosince 2014, od 19.00 hodin. Zasedání Zastupitelstva

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 04/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 29. 04. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík Z á p i s č. 39/2013 Z MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 23.10. 2013 OD 18,00 HODIN Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh,

Více

Zápis č. 3-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 03. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 03. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 03. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 16:00 16:40 hodin přítomni:

Více

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném zasedání Zastupitelstva se koná dne 9.12.2015 od 18:00 hod.

Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném zasedání Zastupitelstva se koná dne 9.12.2015 od 18:00 hod. Z á P is z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Libušín konaného dne 9. prosince 2015 v 18:00 hod. v budově Základní školy Libušin, Komenského 237 Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném

Více

Zápis ze 41. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 06. 2014

Zápis ze 41. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 06. 2014 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis ze 41. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 06. 2014 Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 2. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 3. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 2. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ O b e c N í t k o v i c e Nítkovice 89, 768 13 Litenčice, tel/fax 573 374 057, email obec@nitkovice.cz, IČO 00544591 Zápis z 3. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 2. prosince

Více

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program.

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program. Z Á P I S o průběhu V. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.12.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila V. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 19.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 19.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov Přítomni: konaného dne 19.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů uvedeno jmenovitě)

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích 1 Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích Technický bod Zahájení Pan starosta všechny přivítal na šestém zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12.12. 2012

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12.12. 2012 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12.12. 2012 Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala.

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala. Z Á P I S č. 1/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Tetčice, které se konalo v úterý dne 19. 2. 2013 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: paní Ing. Soňa Štossová, Ph.D.,

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 11. 8. 2015, od 18:30 hodin v sále hasičské zbrojnice

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 11. 8. 2015, od 18:30 hodin v sále hasičské zbrojnice Obec Přibyslavice Zastupitelstvo obce Přibyslavice Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 11. 8. 2015, od 18:30 hodin v sále hasičské zbrojnice Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZASTUPITELSTVO OBCE DUBENEC

ZASTUPITELSTVO OBCE DUBENEC 1 ZASTUPITELSTVO OBCE DUBENEC 29. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ Zastupitelstva obce Dubenec konaného dne 07.03.2013 Jednání zahájil starosta Jaroslav Huňat v 18:05 hodin. Přítomno bylo 6 členů ZO: Jaroslav Huňat,

Více

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 08/2015 dne 02. 12. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 08/2015 dne 2. prosince 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015

Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015 Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Termín konání: 29.5.2015 18.00 hod Navržený program: 1. Zahájení 2. Určení ověřovatelů zápisu

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 11. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 11. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 11. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová, Libor Lysák,

Více

ZÁPIS. o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 5.10.2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta zahájil

Více

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, (viz prezenční listina), pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková Omluven: 1 člen Program: 1. Zahájení (určení zapisovatelky, schválení

Více

Zasedání ZO 03/2015 dne 13. 04. 2015 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV

Zasedání ZO 03/2015 dne 13. 04. 2015 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV Obec Vysokov Zasedání ZO 03/2015 dne 13. 04. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 03/2015 dne 13. dubna 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2012, konaného dne 21. 11. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2012, konaného dne 21. 11. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2012, konaného dne 21. 11. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 8/2012 v 17.30 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.03/2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zasedání se zúčastnilo: 8 zastupitelů viz presenční listina omluveni: Petera Jiří ověřovateli byli zvoleni: p.marelová

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

Zápis č. 1/2015. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 6. února 2015

Zápis č. 1/2015. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 6. února 2015 Zápis č. 1/2015 z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 6. února 2015 Schůze zahájena: 17:00 hodin Schůze ukončena: 19:18 hodin Přítomni: Večeřová Helena, Prokop Tomáš, Miča Alois, Doubravský

Více

U S N E S E N Í =================================================================

U S N E S E N Í ================================================================= Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pavlíková, Mgr. J. Hrušková, J. Přibylová, M. Fiala, E. Procházková Omluveni: Ing. J. Sehnal,

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 15.7.2015

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 15.7.2015 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 15.7.2015 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 15.7.2015 Program: 1. Prodej pozemku parc.č.st. 656 v k.ú. Přezletice - záměr 2. Žádost o odkoupení

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková,

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod.

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod. Bod č. 1 Starosta Zdeněk Číţek zahájil zasedání č. 3/2014 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 18:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, ţe informace o konání zasedání

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 13. LEDNA 2016 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 13. LEDNA 2016 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 13. LEDNA 2016 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY 1. Zahájení Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Hřibojedy bylo zahájeno

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 07. 12. 2015 v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 07. 12. 2015 v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 07. 12. 2015 v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves Zahájeno: 18:00 Ukončeno: 19:23 Zapsala: Zuzana Dvořáková Zápis

Více

Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav

Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav Z á p i s z 3. zasedání zastupitelstva města Velké Bílovice, konaného dne 19. února 2015 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Velkých Bílovicích -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007 Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Josef Brouček, Josef Novák Omluven: Vlasta Tišlerová, Stanislav Kahuda, Michaela Jůzková

Více

SCHVÁLENÁ USNESENÍ VOLEBNÍ OBDOBÍ 2014 2018

SCHVÁLENÁ USNESENÍ VOLEBNÍ OBDOBÍ 2014 2018 SCHVÁLENÁ USNESENÍ VOLEBNÍ OBDOBÍ 2014 2018 Číslo Text usnesení 1/1 Zastupitelstvo obce Trnová schvaluje následující program ustavujícího zasedání: Hlasy Pro / Proti / Zdržel se 1) Zahájení 2) Určení zapisovatele

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Dvořák, V. Kocourek, J. Bron, M. Vnouček. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání městského zastupitelstva 16. 12. 2013

Zápis z veřejného zasedání městského zastupitelstva 16. 12. 2013 1 Zápis z veřejného zasedání městského zastupitelstva 16. 12. 2013 Přítomni: Ing. Miroslav Čížek, Jiří Hanč, Luboš Holman, Ing. Eliška Horáčková, Petr Hvězda, Mgr. Vladimír Knížek, Olga Končická, Pavel

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:02 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 15. 11. 2018 od 18.00 hodin na adrese Ráby č. p. 5, Ráby 53352 1. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

O B E C K A N I N A. Návrh programu veřejného zasedání:

O B E C K A N I N A. Návrh programu veřejného zasedání: O B E C K A N I N A U s n e s e n í z e s c h ů z e o b e c n í h o z a s t u p i t e l s t v a o b c e K a n i n a k o n a n é h o d n e 8. 1 1. 2 0 1 3 Návrh programu veřejného zasedání: 1. Zahájení,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 26.2.2015

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 26.2.2015 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 26.2.2015 Začátek jednání: 19:00 Přítomni: Vilda J., Bízek Z., Řepa O., Vajs V., Drahovzalová V., Vízner M., Skála M., Špetláková J., Kalfiřt R.

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 1/2015 ze dne 28. 1. 2015

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 1/2015 ze dne 28. 1. 2015 Zápis z veřejného zasedání OZ č. 1/2015 ze dne 28. 1. 2015 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Bc. Josef Tuček, Iva Blažková, Kateřina Teplá, Hana Popková, Ing. Marta

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. prosince 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. prosince 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. prosince 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 7 členů zastupitelstva

Více

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu.

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. Pan starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva v 18.05 hodin. Konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno, byli

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Počepice č. 04/15, konaného dne 14. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Počepice.

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Počepice č. 04/15, konaného dne 14. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Počepice. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Počepice č. 04/15, konaného dne 14. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Počepice. Přítomni: Doubrava O., Hejhal P., Král St., Kolář Vl., Mošnička M., Pekárek Z.,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 3.9.2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 3.9.2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 3.9.2014 Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19hodin starostou

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Č.j. 734/02/2014 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 9/2014 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 1.9.2014 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. arch. Zuzana Menšíková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne 10. 12. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne 10. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne 10. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Miřejovice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová, Ing. Petr Kollert,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 2 konané dne 12. 11. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 2 konané dne 12. 11. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 2 konané dne 12. 11. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Bc. Jakub Drmla,

Více

Zápis č.4/2014. konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná

Zápis č.4/2014. konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná Zápis č.4/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná Přítomni: MVDr. V. Danielová, R. Hofman, Ing. M. Poncarová, PhDr. P. Dvořák Neomluveni:

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zápis č. Z-07/14.18 ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zahájení Starosta obce Jan Pijáček přivítal všechny přítomné na zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov. Předsedající, starosta

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015.

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově č. p. 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích Technický bod Zahájení 17 00 hod. Pan starosta přivítal všechny přítomné na II. zasedání Zastupitelstva

Více

Oznámení o ustavujícím zasedání zastupitelstva obce Hroznatín

Oznámení o ustavujícím zasedání zastupitelstva obce Hroznatín Oznámení o ustavujícím zasedání zastupitelstva obce Hroznatín Obec Hroznatín Obecní úřad Hroznatín I N F O R M A C E o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Hroznatín Obecní úřad

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Dne 27.1.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 21. ledna 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 21. ledna 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 21. ledna 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libchyně, konaného dne 1. 11. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libchyně, konaného dne 1. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libchyně, konaného dne 1. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Libchyně (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Zápis. z 13. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 18. května 2012.

Zápis. z 13. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 18. května 2012. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 Č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 13. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015.

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zasedání zahájila v 18. 00 hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele, hosta Ing. Libora Stejskala, který vykonává stavební

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 11. dubna 2011

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 11. dubna 2011 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 11. dubna 2011 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Lácha, Stanislav Kahuda Omluven: Josef Novák, Michaela

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 01/2013 dne 6. března 2013 od 18 hodin ve společenské místnosti obecního úřadu Vysokov

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 01/2013 dne 6. března 2013 od 18 hodin ve společenské místnosti obecního úřadu Vysokov Obec Vysokov Zasedání ZO 01/2013 ze dne 06.03.2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 01/2013 dne 6. března 2013 od 18 hodin ve společenské místnosti obecního úřadu Vysokov Přítomni: R. Fiedlerová, I.Hátašová,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2015

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2015 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 15.4.2015 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 6 členů

Více