zahrnout i zadní části hráčů 1. FC ŽUMPA. 1 Až po zhlédnutí obrazového záznamu pořízeného Jiřinkou posoudím, zda je do kategorie božskosti možné

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "zahrnout i zadní části hráčů 1. FC ŽUMPA. 1 Až po zhlédnutí obrazového záznamu pořízeného Jiřinkou posoudím, zda je do kategorie božskosti možné"

Transkript

1 Už týden se na půdě FSS o ničem jiném. Fanoušky (fanynky) trápí jen jedno: s jakým jménem se vydá mužstvo žumpalistů do souboje s ostatními borci z fakulty Po dlouhých debatách a porážce sebestředných návrhů (Vojto s Pláničkos apod.) vítězí 1. FC ŽUMPA! Nenechte se zmást vítězí zatím pouze název mužstva, sami hráči budou muset ještě vydat hodně potu, aby přesvědčili o svých kvalitách. Tým je připraven, masérka, reportérka, kamaramanka, manažerka a fanynka taky, mírná nervozita se projevuje lehký,m mrazením po těle, ale chuť je obrovská. God save 1. FC ŽUMPA! Pozn. Hned na počátku se omlouvám všem znalcům hry, která nemá logiku. Ano, správně. Nemá logiku, a hlavně pak pro příslušnice něžného pohlaví. Proto prosím přejděte v následující reprtáži případné věcné nebo faktické chyby. Je možné, že všechny útočné akce týmu 1. FC ŽUMPA nedokážu popsat tak, jak by to s bravurou zvládl jakýkoliv hráč okresního přeboru. Cílem této reprtáže není respektovat základní žurnalistické hodnoty. Přiznávám, že primárně je text PR článkem výše zmíněného týmu, jehož členy často v textu zaměňuji s bohy, jejich akce s božími apod. 1 Hlavní je zaznamenat atmosféru, abychom po letech měli na co vzpomínat. 1 Až po zhlédnutí obrazového záznamu pořízeného Jiřinkou posoudím, zda je do kategorie božskosti možné zahrnout i zadní části hráčů 1. FC ŽUMPA.

2 1. FC ŽUMPA - KOKA JUNIORS 1:1 Kluky to baví. Hrajou fotbal. S míčem. Občas obejdou soupeře, občas zahrozí. Fakt je to baví, je to na nich vidět. Baví je hrát u soupeře na polovině, tak moc nevidím, co se děje. Najednou jsou zpátky a Vojta si poprvé sahá na míč. Jenom na chvilku, vyráží. Za chvíli má další šanci, zneškodňuje samostatný únik jednoho ze soupeřů. Haky střílí, ale míjí branku (soupeřovu). Naši borci pěkně kombinují, jsou nabuzení, chtějí být nejlepší. Rumi hezkou ranou vystrašil brankáře, ale přestřelil. Ondra dává soupeřovi jesle. Je za boha. Tom mluví slušně, jak by ne, když vyhráváme Počasí je taky celkem ucházející. Vojta sem tam i něco prohodí. Při své soustředěnosti ale slovy neplýtvá. Nejčastěji vykřikuje: Každej svýho. To nechápu. Má každej svýho? Snad jo. Doufám. Vojta chytá dobře, drží mužstvo nad vodou, tak mu promíjím, že občas mluví z cesty. Někdo dává gól. Někdo z našich do sítě Koky. Podle jejich zavalení Hakyho hádám, že se trefil on. Nic nevidím, ale mám radost s nima. Očička mají rozzářená. Vstřelili první branku! To je super! Skvělý! Vedeme 1:0! Branka ale naše bohy rozptýlila. Bojí se o výsledek, nesmyslně se stahují na vlastní polovinu, nedaří se jim kombinace, soupeř je rychlejší a důraznější. Čím dál víc se soupeři objevují před naší brankou, rohové kopy se množí. Zatím při nás stojí štěstí, ale bacha, aby si nesedlo! Sedlo. Odpadlík Ivoš, který se ještě před čtrnácti dny cpal k nám do týmu, nám zasazuje první ránu turnaje 1:1. Naši hoši se stmelují a je vidět, že jsou skutečný tým! Chtějí vyhrát, tlačí se do útoku, ptají se rozhodčího, kolik ještě zbývá času Marně. Hra končí. Remíza je spravedlivá. Bůh požehnej. Sestava: Vojta (v brance), Ondra, Haky (1), Rumi, Tom Hrdina zápasu: Vojta podržel tým v důležitých momentech utkání, jeho zásluhou se konečné skóre nepohybovalo někde kolem hodnoty 5:1. Pozn.: Je nutné zdůraznit, že nerozhodná hra s mužstvem, které si k lepším výkonům pomáhá zakázanými podpůrnými prostředky, je obrovským úspěchem 1. FC ŽUMPA. Kluci dokázali, že fair play stále existuje, a lze porazit i nadrogované trosky!

3 REVUE PRO MÉDIA 1. FC ŽUMPA 0:7 Tento mač lahodil oku fanouška (spíše fanynky) našeho supertýmu. Ač vzděláním na nižší úrovni, 1. FC ŽUMPA dokázala soupeře s třípísmennými tituly porazit. Z toho vyplývá, že na vzdělání nezáleží a vyhrát mohou i naprostí blbci. Je ale čestné přiznat, že jim situaci značně usnadnily hráčky soupeře, jejichž fotbalové snažení by mělo být co nejdříve zapomenuto. Po počátečním oťukávání ve středu hřiště, kdy se hrálo bez vyložené šance, se žumpalisti zvedli k náporu. Haky hlavičkuje (!), uniká protivníkům a valí se na brankáře, střílí i Rumi, Ondra perfektně nahrává. Spoustu nevyužitých šancí na naší straně zastínil první gól, který vstřelil Ondra. Jak, to už si nepamatuju 1:0. Druhý gól ŽUMPY padnul po Ondrově rohu Haky vystřelil, míč se odrazil od brankáře do brány 2:0. Potřetí rozvlnil síť Haky poté, co se k němu odrazil míč z Rumiho hlavičky. Čtvrtý gól byl obdobou druhého, hráči si jen vyměnili role. Haky se snaží dostat míč do brány, trefuje brankáře, který míč nezpracovává. Odražený balón pak Ondra bez problémů dopravuje mezi tyče 4:0. V tomto okamžiku se zápas stává exhibicí budoucích novinářů. Jsou uvolnění a vysoký náskok jim dodává odvahy a lehkosti v útoku. Jakoby měli křídla! Děkujeme, ó Bože! Vrcholem fotbalového umění se stává pátý gól nádhernou kombinací přes všechny naše hráče se balón dostává před branku, kutálí se kolem brankové čáry, když v tom se zjevuje Tom a nekompromisně doráží 5:0. Pak se skóre mění dvakrát velice rychle poprvé se trefuje Ondra zblízka 6:0, poslední brankou mazácky překvapí brankáře z poloviny hřiště konečný výsledek je moc příjemný - 7:0. Sestava: Vojta, Ondra (4), Haky (2), Tom (1), Rumi. Hrdina zápasu: Ondra! Jak se tomu říká, když se hráč trefí čtyřikrát? Quatrotrick? Odposlechnuto z publika: Ten jejich brankář někde chytá, ne? Jsou dobrý, tyhle kluci. Hláška zápasu: Jiřka: Bojí se nás! Povídali si o tom zápase a já slyšela, jak říkali, že jsme dobrý! Pozn.: Soupeři věděli, o čem mluví.

4 AC KRMÍTKO 1. FC ŽUMPA 0:7 Haky je opět oporou mužstva ještě před začátkem vyhrává losování. Spolu s Ondrou začínají tvořit bohovsky sehranou dvojici, úžasně kombinují. Ve skrumáži před brankou není možné rozeznat, co se tam děje. Jedno je jasné dali jsme prvního góla a šťastným střelcem je Ondra 1:0. V sestavě Krmítka se objevují samozřejmě krmítkářky, proto mají žumpalisti situaci ulehčenou je vidět, že nehrají naplno, šetří reprezentantky jemnějších způsobů. Přesto se hra přesunuje z jedné poloviny na druhou, Krmítko sem tam i nebezpečně zaútočí. V minulých zápasech se Tom držel hodně vzadu, přenechal útočení našim dvěma minibůžkům, teď se také občas objevuje před brankou ve slibných pozicích (třeba vsedě nebo na břiše. Jen ty nohy si to nedokážou srovnat s míčem. Velikou šanci měl Ondra, ale po chybě brankáře se zalekl jeho prázdné svatyně Ota stačil doběhnout a jeho lehkou střeu vyrazit. V druhé půli nstřeluje Rumi tyčku po Hakyho akci, střelba se nám moc nedaří. Až po nahrávce Toma zvyšuje Rumi na 2:0. Vyloženou šanci pak spálí Ondra, když jde sám na brankáře. Z následné akce upravuje skóre Haky 3:0. Brankové hody pokračují, našim chlapcům to nestačí a snaží se soupeře ustřílet. Útočí jak jezuiti proti pohanům, neohlížejí se na nic a na nikoho, nevnímají ani fanoušky Krmítka, kteří svůj tým povzbuzují ke vstřelení alespoň čestné branky. Naštěstí z houfu před brankou dokáže míč vydolovat a další gól zaznamenat Rumi 4:0. Ondra zkouší překvapit brankáře střelou z vlastní poloviny, daří se 5:0. Strategie Krmítka je ale jasná co nejvíce naše borce rozptýlit a znemožnit jim tak soustředění na hru. Hráčkám schválně padají čísla, nechávají si je upravovat od Hakyho a ten po rozehrání míjí branku (!). Šestý úspěch našeho týmu zaznamenal Tom po nahrávce od Hakyho 6:0. Poté se zdálo, že 1. FC ŽUMPU postihne tragédie. Důraz soupeře vložený do střely na branku odnesl chudák Vojta pořádnou ranou míčem do obličeje. Ještě že byl skoro konec. Žumpa ještě vyprovodila soupeře do Krmelce sedmou přesnou střelou z tenisky Hakyho 7:0. Všichni se nejvíc těší na to, až budou moci na závěr políbit soupeřky. Nejvíc špulí rtíky Rumi. Sestava: Vojta, Haky (2), Tom (1), Ondra (2), Rumi (2). Hrdina utkání: Vojta ačkoli nevím, co je hrdinného na tom, že si brankář nestihne dát ruce před xicht, když na něj letí míč. Ale všichni byli rádi, že se Bohovi nic nestalo. Krev jsem vysmrkal, pronesl po zápase lehce otřesen.

5 1. FC ŽUMPA RAPTUS 6:1 Před posledním utkáním ve skupině bylo nutné pozměnit sestavu Ondru trápily studijní povinnosti na právech 2. Zaskočil Štěpán od psychoušů. Hlavně Vojta před zápasem spekuloval s výsledkem, místo aby se na to vykašlal a hrál naplno. Raptus nás zpočátku zaskočili dvě velké šance Vojta zneškodnil (asi hrál naplno tak jako tak). Uklidnění do našich řad přinesla první branka vedení jsme se ujali zásluhou Hakyho, který se trefil přímo z rohu (možná s přispěním některého ze soupeřů) 1:0. Dlouhý Vojtův odkop pak opět využil Haky, nejlíp se zorientoval před bránou a už jsme vedli 2:0. Pak se prosadil v útoku i Tom, ale nevím jak, mám tu jen napsáno, že dal gól 3:0. To je hlavní, ne? Skoro po celou první desetiminutovku jsme se pohybovali na straně soupeře, výjimečné akce Raptusu jsme zneškodnili. Jediným škraloupem na výkonu našeho brankáře byla jaho chyba při zpracovávání jedné střely. Vojta si vybral slabou chvilku, odražený míč se dostal k Petrovi Sičovi a Raptus snížil na 1:3. Druhá polovina se nám střelecky povedla. Míč získaný Hakym se se štěstím odrazil k Rumimu a ten nezaváhal 4:1. Další šanci Haky spálil a Rumi zase střílel vysoko nad bránu. Svůj sólový únik z půlící čáry pečetil Haky pátým gólem 5:1. Když se k míči zase jednou dostal Vojta, jeho výkop směřoval přímo před soupeřovu branku, kde balón syčák Sič nechytl, Haky nastřelil solidárně Rumiho, ale nějak se míč do branky dostal. My jsme za to rádi, protože jsme celkově vyhráli 6:1. Pravda je, že Vojta si zachytal víc než v předchozích zápasech. Těší nás, že se to neprojevilo na výsledku, i když nula by se tam jistě vyjímala líp. Bohům se povedl další zápas, a tak mohli směle vykročit do čtvrtfinále z prvního místa ve skupině! Sestava: Vojta, Haky (4), Rumi (1), Tom (1), Štěpán Hrdina zápasu: Haky díky výše zmíněnému důvodu (quatrotrick) Z publika nebylo odposlechnuto NIC, protože se reportérka plně soustředila na zápas. Druhým důvodem může být to, že 1. FC ŽUMPU nikdo (copak?) nechválil. 2 Podle neověřených informací se z fotbalu ulil kvůli zkoušce z angličtiny! Její výsledek mi není znám.

6 LOS PANTHERS 1. FC ŽUMPA 2:0 (čtvrtfinále) K rozhodujícímu zápasu turnaje nastoupila 1. FC ŽUMPA v deštivém, hnusném, odporném, ošklivém počasí. Navíc v nekřesťanských deset hodin dopoledne (!). Naši borci byli jistě unavení z předchozího náročného dne, ale nikdo si vyčerpání nepřipouštěl. Naopak všichni dávali k dobru, čím že si pomáhali k lepšímu výkonu: Rumi se svěřil, že posnídal vejce (?) a Vojta přiznal omezení sexuálního života ve prospěch zlepšení chytací techniky. V samotném zápase bylo od začátku znát, kdo je lepším týmem. V tuto chvíli však mé pochvalné ódy na 1. FC ŽUMPA musí skončit Po většinu času měl míč pod kontrolou soupeř. Byl razantnější, důraznější v soubojích u hrazení a dokázal si nahrát míč přesně na rozdíl od našich kluků. Vojta si mohl na své konto připočítat několik skvělých zákroků, udržet čisté konto ale bylo nad jeho síly. Šance našich se daly spočítat na prstech jedné ruky, hoši se zdráhali střílet z dálky a blíž k soupeřově brance je fotbalový Bůh nepustil. Konec prvního poločasu znamenal první nezvyklou situaci dostali jsme gól a poprvé na turnaji jsme prohrávali. Mužstvo se s touto ránou viditelně nedokázalo srovnat. 1:0. Nepomohly ani modlitby. I v druhé půli byl z hráčů největší spoleh na Vojtu, několikrát zachránil tým před výraznou prohrou. Po chybě Hakyho poblíž půlící čáry se k míči dostal takovej s oranžovým trikem a Vojta neměl šanci 2:0. Soupeři nás téměř k ničemu nepustili, výborně napadali a pro naše borce se vlastní polovina stala nemilosrdným vězením. Nejhůře to nesl Tom, jehož hlasité K a! se neslo dvorem katolického Petrina velice symbolicky, až falicky. Největší šance týmu 1. FC ŽUMPA se odehrála až téměř na konci zápasu, kdy se znenadání Haky ocitl před soupeřovou brankou a protihráč mu míč málem odkopl do vlastní branky. Po zhodnocení celého utkání je několik věcí velice mlhavých a zvyšuje se podezření hráčů z nefér jednání před zápasem: Nezvyklé bylo rozcvičování před zápasem spolu se soupeřem! Hra na jednu bránu byla plná hecování, smíchu a narážek! Tým žumpalistů proto podezřívám z prodání zápasu a vyzývám jeho jednotlivé členy, aby přiznali, co jim psychouši za prohru slíbili! O jednom vítězství jsem ale přesvědčená 1. FC ŽUMPA jistě zvítězila jako mužstvo s nejmenším výškovým průměrem hráčů! Tak za rok, hoši! Když PánBůh dá. Sestava: Vojta (0), Rumi (0), Ondra (0), Haky (0), Tom (0) Hláška zápasu: Vojta Vytlačte ho, co se tady na mě tulí!

SFL 1. kolo - chlapci

SFL 1. kolo - chlapci V úterý 10. 11. 2009 sehrála naše škola 1. kolo středoškolské futsalové ligy. Do skupiny nám los přidělil staré známé střední školy z Kladna - SPŠS a OA a rovněž i SPŠ. Čtveřici nově doplnila SSEŠ Vinohradská

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE TJ SOKOL SRUBY Kompletní info z fotbalového klubu Sezóna 2013-2014 -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE -Tabulka a přehled nadcházejících utkání -Mistrovská utkání Semanín a D.Dobrouč

Více

Sokol Blovice vs VS PLZEŇ

Sokol Blovice vs VS PLZEŇ Výsledkový zpravodaj Sokola Blovice č.1/07 Sokol Blovice vs VS PLZEŇ Utkání 16. kola I.A třídy 31. března 2007 od 16:30 hod Hl.rozhodčí: Krauz asistenti: Komanec, Rys delegát: ----- Tabulka Program 16.

Více

HLAVNÍ PARTNEŘI SK DFO PARDUBICE

HLAVNÍ PARTNEŘI SK DFO PARDUBICE HLAVNÍ PARTNEŘI SK DFO PARDUBICE MĚSTO PARDUBICE I. CELOSTÁTNÍ FOTBALOVÁ LIGA ŽEN SK DFO PARDUBICE vs. FC HRADEC KRÁLOVÉ Sobota 16. 05. 2009 ve 13:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 15:30. Vážení

Více

9.10. nás čekal první zápas nového cyklu ME naší skupiny, která byla přejmenovaná z 2A na 1B z důvodu lepšího marketingu. Tak to vysvětluje FIRA.

9.10. nás čekal první zápas nového cyklu ME naší skupiny, která byla přejmenovaná z 2A na 1B z důvodu lepšího marketingu. Tak to vysvětluje FIRA. Zpráva Česká republika vs. Polsko 9.10. nás čekal první zápas nového cyklu ME naší skupiny, která byla přejmenovaná z 2A na 1B z důvodu lepšího marketingu. Tak to vysvětluje FIRA. Zápasy pro tuto sezónu

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Sokol Bulovka I. B třída západ 24. kolo Sobota 21. května 2016 od 17:00 hodin Rozhodčí: Jirák Jiří - Šůma Josef, Chwiedziuk Dominik TJ SOKOL JENIŠOVICE B

Více

TJ Sokol Všemina. Archiv článků JARO 2013. Texty: David Řepa Úprava: Lukáš Turna

TJ Sokol Všemina. Archiv článků JARO 2013. Texty: David Řepa Úprava: Lukáš Turna TJ Sokol Všemina Archiv článků JARO 2013 Texty: David Řepa Úprava: Lukáš Turna Neděle 3. února: Lípa - Všemina 4:1 (1:0). Branka: Michal Burša. Zimní přípravné zápasy Neděle 10. února: Paseky - Všemina

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ ŽÁKO-Góólmánie - ČASOPIS NEDĚLE 19.04. 2015 Ročník 1. číslo 13. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL

Více

AR1: KRUTINA Radek z Chomutova

AR1: KRUTINA Radek z Chomutova ZPRAVODAJ SK STRÁŢOV Sokol STAŇKOV HR : ŠIMEK František z Manětína AR1: KRUTINA Radek z Chomutova AR2: CHRAMOSTA DS : HAJŠMAN Pavel z Tlučné Neděle 23.5. 2010 16:00 1 1. A TŘÍDA EUROFOOTBAL DERBY SKONČILY

Více

FOOLBALL.paragrafy Proč? HLAVA PRVNÍ Kapitola první technické podmínky Kapitola druhá počet hráčů Oddíl první

FOOLBALL.paragrafy Proč? HLAVA PRVNÍ Kapitola první technické podmínky Kapitola druhá počet hráčů Oddíl první 1 FOOLBALL.paragrafy Proč? Pravidla této hry jsem vymyslel proto, že se myslím, že na fotbalovém hřišti se dají provozovat i jiné hry než je fotbal. Podle nových pravidel půjde o hru, která nebude svázaná

Více

SK Jince 1921 SK JINCE 1921

SK Jince 1921 SK JINCE 1921 SK Jince 1921 - Zpravodaj kopané - Ročník I - č. 05 - Vítejte na domácím utkání 21. hraného kola jarní části III. třídy skupiny A příbramského okresu v kopané, ročníku 2007/2008. sobota 17. 5. 2008 v 17:00

Více

Zahrajeme si kopanou 1

Zahrajeme si kopanou 1 Zahrajeme si kopanou 2 3 5 6 7 8 9 0 Fotbal Stolní hra na logickém základu inspirovaná fotbalem Pravidla a situace této hry vychází ze skutečného fotbalu. Vyhraje ten, kdo prokáže více opravdového fotbalového

Více

Pravidla turnaje v malé kopané. O pohár starosty obce Dolní Lánov

Pravidla turnaje v malé kopané. O pohár starosty obce Dolní Lánov Pravidla turnaje v malé kopané O pohár starosty obce Dolní Lánov Pravidlo 1 Hrací plocha I. Hrací plocha malého fotbalu 5 + 1 (dále jen MF) má tvar obdélníku: délka 44 54 m, šířka 22 30 m. II. Brankové

Více

CHYTRÝ FOTBAL. fotbal.indd 1 22.5.2012 15:16:03

CHYTRÝ FOTBAL. fotbal.indd 1 22.5.2012 15:16:03 CHYTRÝ FOTBAL 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 fotbal.indd 1 22.5.2012 15:16:03 Chytrý fotbal Stolní logická hra inspirovaná fotbalem Pravidla a situace této hry vychází ze skutečného fotbalu. Vyhraje ten, kdo

Více

PROGRAM. Sobota 25. května 2013 Utkání 1.A třídy JmKFS, skupiny A FC SLOVAN BRNO. proti BANÍK ZBÝŠOV

PROGRAM. Sobota 25. května 2013 Utkání 1.A třídy JmKFS, skupiny A FC SLOVAN BRNO. proti BANÍK ZBÝŠOV PROGRAM Sobota 25. května 2013 Utkání 1.A třídy JmKFS, skupiny A FC SLOVAN BRNO proti BANÍK ZBÝŠOV Hlavní rozhodčí: Laštůvka Dušan (Pavlice) Asistenti: Palát Jiří (Micmanice), Krbůšek Radim (Brno) Vážení

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

TJ SVĚTLÁ HORA FC KOVÁRNA MALÁ MORÁVKA

TJ SVĚTLÁ HORA FC KOVÁRNA MALÁ MORÁVKA Ročník 6. Číslo 4. OKRESNÍ PŘEBOR Soutěžní ročník 2010/2011 TJ SVĚTLÁ HORA FC KOVÁRNA MALÁ MORÁVKA Sobota 25.09.2010 v 16 30 hodin Hlavní rozhodčí pro žáky, dorost a muže: Zdeněk VIŠŇOVSKÝ z Krnova golmaniesh@seznam.cz,

Více

Jílovský fotbalový zpravodaj

Jílovský fotbalový zpravodaj Jílovský fotbalový zpravodaj 5/2012 Děkujeme všem sponzorům!! Soupeř A týmu AFK Sokol Semice! Sponzor dnešního utkání je ECO SUN. Pivnice Hřiště Dan Hyťha zemní práce... AFK Sokol Semice První oddíl kopané

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE

TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE 17.ŘÍJNA 2015 1 Opět vítáme na svém hřišti soupeře z čela tabulky. Diváci si i dnes určitě přijdou na své a uvidí spoustu skvělých fotbalových momentů. Vítáme v Sehradicích

Více

Jílovský fotbalový zpravodaj. Sezóna 2014/2015. 7. vydání - jaro

Jílovský fotbalový zpravodaj. Sezóna 2014/2015. 7. vydání - jaro Jílovský fotbalový zpravodaj Sezóna 2014/2015 7. vydání - jaro Soupeř A týmu je SK Votice Sponzor dnešního utkání je ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ Škarvada Přemysl 27. kol FC Jílové SK Votice Počátek historie votické

Více

PROPOZICE pro starší a mladší přípravky v roč. 2014-2015

PROPOZICE pro starší a mladší přípravky v roč. 2014-2015 PROPOZICE pro starší a mladší přípravky v roč. 2014-2015 Systém soutěže: OP - starší: OP - mladší: turnajově turnajově Starší: 4 skupiny A-B-C-D dvoukolový systém turnajů (podzim) Mladší: 6 skupin A-B-C-D-E-F

Více

ASOCIACE PLZEŇSKÉHO FUTSALU o.s. Korespondenční adresa: Pražská 29, 30100 Plzeň

ASOCIACE PLZEŇSKÉHO FUTSALU o.s. Korespondenční adresa: Pražská 29, 30100 Plzeň ASOCIACE PLZEŇSKÉHO FUTSALU o.s. Korespondenční adresa: Pražská 29, 30100 Plzeň PROPOZICE POHÁRU 2015/2016 ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ Soutěž řídí organizační komise (dále již OK) Asociace plzeňského futsalu (dále

Více

20:00 18.2.2012 1.FC KVĚTNICE TIŠNOV SC KALÁBEK LINO BRNO 2011/2012. hala SSK Tišnov. Rozpis všech utkání jarní části. www.kvetnice.tisnov.

20:00 18.2.2012 1.FC KVĚTNICE TIŠNOV SC KALÁBEK LINO BRNO 2011/2012. hala SSK Tišnov. Rozpis všech utkání jarní části. www.kvetnice.tisnov. Rozpis všech utkání jarní části 2011/2012 1.FC Květnice Tišnov Gamaspol Jeseník SO 14.1.2012 3 : 3 Gilotina Choceň 1.FC Květnice Tišnov SO 28.1.2012 4 : 3 1.FC Květnice Tišnov Helas Brno SO 4.2.2012 2

Více

Sobota 3. 10. 2009 ve 11:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 13:30.

Sobota 3. 10. 2009 ve 11:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 13:30. HLAVNÍ PARTNEŘI SK DFO PARDUBICE MĚSTO PARDUBICE I. CELOSTÁTNÍ FOTBALOVÁ LIGA ŽEN SK DFO PARDUBICE o.s. vs. FC VIKTORIA PLZEŇ Sobota 3. 10. 2009 ve 11:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 13:30. Vážení

Více

TJ Sokol Městečko Trnávka 2015/2016. 24 hodin na výsluní. Nedáme gól ani do půlnoci, jak slepý k bodům přišel. Na ostří nože pod taktovkou p.

TJ Sokol Městečko Trnávka 2015/2016. 24 hodin na výsluní. Nedáme gól ani do půlnoci, jak slepý k bodům přišel. Na ostří nože pod taktovkou p. TJ Sokol Městečko Trnávka 2015/2016 24 hodin na výsluní 8.8.2015 Koclířov 0:6 Sokol Trnávka 24 hodin slávy a jednoduché vítězství.nesnesitelné teplo kdy po rychlém vstupu do utkání lehce vedeme a v poklidu

Více

Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století

Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století Několik turnajů se konalo již v 90. letech 20. století na umělém hřišti v Olšinkách. Každoroční tradicí se staly od roku 2002. Hrálo

Více

* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a

* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a ROMSTAR NEWSLETTER ČERVEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 9 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Juniorské áčko má TITUL, béčko BRONZ. Muži bojovali až do konce, zbyli jim však jen brambory Plány pro příští rok?

Více

ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ. Pravidla miniházené. www.molten.cz

ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ. Pravidla miniházené. www.molten.cz ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Pravidla miniházené www.molten.cz 2007 Rozhodčí Pravidla miniházané Na utkání bude jmenován jeden oficiální hlavní rozhodčí, který má práva a povinnosti jako při běžném mistrovském utkání

Více

žonglovala s míčem. Když se objevil Frankie, otočila se a vystřelila míč nízkým obloučkem na Charlieho. Ten se stále ještě rozcvičoval, ale bleskově

žonglovala s míčem. Když se objevil Frankie, otočila se a vystřelila míč nízkým obloučkem na Charlieho. Ten se stále ještě rozcvičoval, ale bleskově KAPITOLA 1 Frankie vyběhl na školní hřiště ve svém sportovním oblečení a těšil se, že si opět zahraje fotbal. Ostatní dě se již rozcvičovaly a i Charlie měl své brankářské rukavice. Charlie je to ž nosil

Více

Město Touškov - Nýřany

Město Touškov - Nýřany TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 11 20.5.2005 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na dalším domácím utkání. Minulý týden jsme

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice X Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice Nejbližší zápasy našeho týmu Kolo Datum Soupeř Čas 1 Sobota 22.08.2015 Řepy - Muži B 10:30

Více

FUTSAL 3х3 a 4х4 (Mikrofutsal)

FUTSAL 3х3 a 4х4 (Mikrofutsal) ČESKÁ FEDERACE MICROFUTSALU z.s. ČESKÁ REPUBLIKA FUTSAL 3х3 a 4х4 (Mikrofutsal) Pravidla 2015 Obsah 1 Pravidlo 1- Hrací plocha... 3 1.1 Tvar hrací plochy... 3 1.2 Rozměry... 3 1.3 Dispozice... 3 1.4 Brankoviště...

Více

volitelný předmět ročník zodpovídá SPORTOVNÍ PŘÍPRAVA FOTBALOVÉ TŘÍDY 9. ŠULC MARTIN Průpravná, kompenzační, vyrovnávací a relaxační cvičení

volitelný předmět ročník zodpovídá SPORTOVNÍ PŘÍPRAVA FOTBALOVÉ TŘÍDY 9. ŠULC MARTIN Průpravná, kompenzační, vyrovnávací a relaxační cvičení Výstupy žáka ZŠ Chrudim, U Stadionu Učivo obsah Mezipředmětové vztahy Metody + formy práce, projekty, pomůcky a učební materiály ad. Poznámky Aktivně vstupuje do organizace svého pohybového režimu, některé

Více

Naši partneři. Partneři extraligy florbalu

Naši partneři. Partneři extraligy florbalu Naši partneři Partneři extraligy florbalu Tatranský úspěch v nároďáku Český národní tým se pod novým trenérem vydal na švýcarskou půdu sehrát první letošní utkání s místní reprezentací. Tato letošní premiéra

Více

4.1.3. Kategorie 12 let a mladší

4.1.3. Kategorie 12 let a mladší 4.1.3. Kategorie 12 let a mladší Hra hráči proti brankáři Pět nebo i více hráčů kolem branky utvoří kruh s jedním hráčem mezi kruhy, který je střelec. Střelec se pokouší vstřelit branku, zatímco ostatní

Více

TJ SLAVOJ RYCHVALD zápasový zpravodaj

TJ SLAVOJ RYCHVALD zápasový zpravodaj TJ SLAVOJ RYCHVALD zápasový zpravodaj Slosovatelný zpravodaj č. Datum: sobota, 11.4.2015 Cena: 10 Kč ÚVODNÍ SLOVO K ZÁPASOVÉMU ZPRAVODAJI Vážení přátelé a příznivci oddílu TJ Slavoj Rychvald. Do rukou

Více

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno Pozvánka na halový turnaj FC Pořadatel Kategorie Místo konání FC r. 2000 (U-14) Hráči narozeni po 1.1.2000 a mladší Sportovní hala Křenovice, Bratří Mrázků 635 (u Slavkova u Brna) Termín sobota 30.11.2013

Více

Televizní expert. Michael Sodomka

Televizní expert. Michael Sodomka Televizní expert Michael Sodomka AKT I Scéna 1 Prázdná hospoda, pouze hospodský stojí za barem, vchází druhý muž, Karlík, míří za hospodským. Nazdar! Čau, Karliku. Moc plno tu teda nemáš. No nemám. Co

Více

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 III. ročník (18. červenec 2015) www.ledenickasportovni.cz Obsah: Část A obecné informace Část B systém turnaje Část C pravidla Část D týmy Část E doplňující

Více

Fotbal. Počet hráčů v přihlášeném týmu: Pravidla. Hrací doba 1 x 15 minut

Fotbal. Počet hráčů v přihlášeném týmu: Pravidla. Hrací doba 1 x 15 minut Fotbal Hrací doba 1 x 15 minut Počet hráčů v přihlášeném týmu: Minimální počet hráčů v týmu je 5 (viz pravidla), maximální počet je 9. Maximum je zde z důvodu omezeného počtu medailí (9ks/oceněný tým).

Více

Dosavadní výsledky a rozpis příštích utkání A-Týmu

Dosavadní výsledky a rozpis příštích utkání A-Týmu Dosavadní výsledky a rozpis příštích utkání A-Týmu SO 15.8. 10:30 SKS1911 - ČAFC SO 22.8. 10:30 FC Háje Jižní Město - SKS1911 SO 29.8. 10:30 SKS1911 - Bohemians Praha SO 5.9. 10:30 SKS1911 - TJ Sokol Královice

Více

Nejlepší žáci ve III. čtvrtletí

Nejlepší žáci ve III. čtvrtletí Nejlepší žáci ve III. čtvrtletí 1. ročník B. Vávra, J. Vlček, K. Gebhart, J. Hůlová 2. ročník M. Levová, A. Kůtek, A. Lauberová, R. Kovařík 3. ročník Z. Srpová, M. Škrlant, D. Šnoblová, D. Knor, T. Celebrant

Více

ÚPRAVY PRAVIDEL RAGBY

ÚPRAVY PRAVIDEL RAGBY ÚPRAVY PRAVIDEL RAGBY PRO MLADŠÍ ŽÁKY A PŘÍPRAVKY JARO 2016 Schváleno komisí mládeže dne 1. září 2015 Upraveno komisí mládeže dne 24. března 2016 Vyhotovil Ondřej Surga 24. března 2016 1) Přístup k hráčům

Více

1. Sokol Hradec Králové 3 2 1 229:214 5 2. USK Praha 3 2 1 209:207 5 3. SBŠ Ostrava 3 1 2 217:229 4 4. Gambrinus Sika Brno 3 1 2 216:221 4

1. Sokol Hradec Králové 3 2 1 229:214 5 2. USK Praha 3 2 1 209:207 5 3. SBŠ Ostrava 3 1 2 217:229 4 4. Gambrinus Sika Brno 3 1 2 216:221 4 Zpráva z Mistrovství České republiky mladších dorostenek Hradec Králové 24.-26.4.2009 Účastníci: Sokol Hradec Králové Gambrinus Brno SBŠ Ostrava USK Praha trenérka R. Ptáčková trenér R. Fousek trenér K.

Více

Tomáš Hejhal Jirka Doležal Jonáš Borovský

Tomáš Hejhal Jirka Doležal Jonáš Borovský I když od eliminačního turnaje florbalových mladíků na vítkovské "zééšce" utekl už nějaký ten pátek, nedá mi, abych se v krátkém komentáři nevrátil v čase a seznámil vás, naše čtenáře školních stránek,

Více

MALÁ KOPANÁ TŘINEC - PRAVIDLA

MALÁ KOPANÁ TŘINEC - PRAVIDLA MALÁ KOPANÁ TŘINEC - PRAVIDLA Pravidlo 1 Hrací plocha Hrací plocha fotbalové hřiště u 4. ZŠ s umělým povrchem. Brankové území má tvar obdélníku a je totožné s pokutovým územím. Branka je umístěna na brankové

Více

FK LOVOSICE FK CHMEL BLŠANY

FK LOVOSICE FK CHMEL BLŠANY www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK CHMEL BLŠANY Datum: Sobota 05.06. 2010 Výkop: 10:15h Sezóna: 2009/2010 Soutěž: krajský přebor Kolo: 28 Rozhodčí: Mecl, Materna, Holakovský Delegát:

Více

FK VIKTORIA ŽIŽKOV. ročník sezona 2008 / 2009

FK VIKTORIA ŽIŽKOV. ročník sezona 2008 / 2009 FK VIKTORIA ŽIŽKOV ROČNÍK 2002 sezona 2008 / 2009 FK VIKTORIA ŽIŽKOV ročník 2002 sezona 2008 / 2009 14.9.2008 Turnaj Meteor 1.kolo Viktorka Žižkov - Motorlet 1:0 Branky: Dejmek Viktorka Žižkov - Meteor

Více

TJ SLAVOJ MORAVANY. www.obecmoravany.cz. stadion TJ Slavoj. Okresní přebor-19.kolo ročník 2007/2008. Neděle 20.dubna 2007 v 16:00 hod

TJ SLAVOJ MORAVANY. www.obecmoravany.cz. stadion TJ Slavoj. Okresní přebor-19.kolo ročník 2007/2008. Neděle 20.dubna 2007 v 16:00 hod MONtÁŽE HAPLA Stavebniny Prodej hutního materiálu Výroba a montáž ocelových konstrukcí Doprava + hydraul. ruka ul. Strážnická, Bzenec tel. 518 384 621, 518 324 988 TJ SLAVOJ MORAVANY VYDÁNÍ 10 RESTAURACE

Více

TJ SVĚTLÁ HORA SLEZAN JINDŘICHOV B Sobota 01.11.2008 ve 14 00 hodin

TJ SVĚTLÁ HORA SLEZAN JINDŘICHOV B Sobota 01.11.2008 ve 14 00 hodin Ročník 4 Číslo 6 OKRESNÍ PŘEBOR Soutěžní ročník 2008/2009 TJ SVĚTLÁ HORA SLEZAN JINDŘICHOV B Sobota 01112008 ve 14 00 hodin Po posledním zápase v Rudolticích bude v restauraci na hřišti ukončená Hráči

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea Úterý 2. 5. 2017 v 11:00 hodin hřiště Terpsithea SKN BRNO ASKPN PIRAEUS 2 : 0 (1 : 0) Branky: 24 Jakub Matyáš, 67 Adam Papoušek Žlutá karta: 27 Martin Susedka, 59 Jan Dvořáček SKN BRNO: Mikula Daniel Zeman

Více

TURNAJ V RADOTÍNĚ, ANEB JAK JSEM ZDOLAL ELBRUS. Očima Pepy Procházky. Na tréninku petanque v Řepíku, (tak nazýváme familiérně naše nádherné hřiště, v

TURNAJ V RADOTÍNĚ, ANEB JAK JSEM ZDOLAL ELBRUS. Očima Pepy Procházky. Na tréninku petanque v Řepíku, (tak nazýváme familiérně naše nádherné hřiště, v TURNAJ V RADOTÍNĚ, ANEB JAK JSEM ZDOLAL ELBRUS. Očima Pepy Procházky. Na tréninku petanque v Řepíku, (tak nazýváme familiérně naše nádherné hřiště, v areálu řepského Centra Sociálních a Zdravotnických

Více

ZPRAVODAJ č.16 30.9.2015

ZPRAVODAJ č.16 30.9.2015 ZPRAVODAJ č.16 30.9.2015 I o minulém víkendu pokračovala dalším kolem Klatovská KAPITOL liga v malé kopané. A favoritům z čela tabulky se výsledkově opět dařilo. Lídr první ligy si pohrál s torzem Černýho

Více

ROZPIS OBLASTNÍ KVALIFIKACE (OSSH) V HÁZENKÁŘSKÉM DESETIBOJI V KATEGORII MLADŠÍHO ŽACTVA

ROZPIS OBLASTNÍ KVALIFIKACE (OSSH) V HÁZENKÁŘSKÉM DESETIBOJI V KATEGORII MLADŠÍHO ŽACTVA ROZPIS OBLASTNÍ KVALIFIKACE (OSSH) V HÁZENKÁŘSKÉM DESETIBOJI V KATEGORII MLADŠÍHO ŽACTVA 1. Systém soutěže Házenkářský desetiboj je jednorázová soutěž všestrannosti družstev organizovaná komisí mládeže

Více

Delegovaní rozhodčí a DS. HR HANILEC Přemysl Tachov AR1 HORÁČEK Michal Tachov AR2 SLADKÝ Stanislav Zálezly u Stříb. DS SVOBODA Miroslav Tachov

Delegovaní rozhodčí a DS. HR HANILEC Přemysl Tachov AR1 HORÁČEK Michal Tachov AR2 SLADKÝ Stanislav Zálezly u Stříb. DS SVOBODA Miroslav Tachov Neděle 3.dubna 2011 - začátek 16:00 hod. Delegovaní rozhodčí a DS HR HANILEC Přemysl Tachov AR1 HORÁČEK Michal Tachov AR2 SLADKÝ Stanislav Zálezly u Stříb. DS SVOBODA Miroslav Tachov 1 PRVNÍ TŘI JARNÍ

Více

TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz

TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz SOBOTA 26.10.2013 Ročník 9. číslo 11. OKRESNÍ PŘEBOR FA ČR Při OFS BRUNTÁL Soutěžní ročník 2013/2014 TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz SOBOTA 26.10.2013 Delegace rozhodčích

Více

Dorost Losiná 2014-15

Dorost Losiná 2014-15 Dorost Losiná 2014-15 (Sdružený městský přebor) Křimice Losiná 4:0 (2:0) 33 Branky: Jabůrek David, Ulč Pavel, Kydlíček Adam, Chvosta Miroslav;Rozhodčí: Levý; ŽK: 1:1 Paleček, Štěrba, Prepsl Knížek (Pešek),

Více

TJ BLATNÁ A - SOUSEDOVICE

TJ BLATNÁ A - SOUSEDOVICE - 1 - Blatenské trefy Fotbalový zpravodaj č. 5/2014 22. kolo I. B třída sobota 17. května 2014 17 : 00 hod. www.blatnafotbal.cz www.tjblatna.cz S L O S O V A T E L N É Po minulém kole si náš A tým vybudoval

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

FK Dynamo Spartak Kaplice B

FK Dynamo Spartak Kaplice B zpravodaj FK Dynama Vyšší Brod Neděle 12. 10. 2008, 16 00 10. kolo I. B třídy skupiny A FK Dynamo Spartak Kaplice B V minulém kole jsme prolomili velmi dlouhou sérii zápasů, ve které jsme nebyli schopni

Více

FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA

FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2011: Ročník 7. Číslo 6. OKRESNÍ P EBOR Ř FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2011/2012 FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA 5. kolo Sobota 17.09.2011 v 16 00 hodin Pro toto utkání

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V úterý 10. 11. se v hale základní školy konal již 5. tedy půlkulatý ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol,

Více

Přijeli jsme na tábor asi v 17 hodin a Upírovo strejda s Upírem a Žralokem už tam byli a sekali trávu sekačkou, co byla Upírovo strejdy, protože tu

Přijeli jsme na tábor asi v 17 hodin a Upírovo strejda s Upírem a Žralokem už tam byli a sekali trávu sekačkou, co byla Upírovo strejdy, protože tu Přijeli jsme na tábor asi v 17 hodin a Upírovo strejda s Upírem a Žralokem už tam byli a sekali trávu sekačkou, co byla Upírovo strejdy, protože tu sekačku, co měl vždycky Jarda půjčenou přes Peprníka

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé, už jsme opět ve fotbalovém kolotoči. Sezóna začala a už jsou známy první výsledky. A mužstvo ke svému debutu v okresním přeboru nejdříve zajíždělo

Více

Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY

Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Jarní část tenisové sezóny je v plném proudu a ke slovu přišly soutěže družstev. Bývaly časy, kdy jsem se na tuto část tenisové sezóny velmi těšil.

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

Ahoj kamarádi, rok se s rokem sešel a v našem lese je bílo až oči přecházejí. Všechny stromy se oblékly do nadýchaných jiskřivých kabátů, na kterých

Ahoj kamarádi, rok se s rokem sešel a v našem lese je bílo až oči přecházejí. Všechny stromy se oblékly do nadýchaných jiskřivých kabátů, na kterých Ahoj kamarádi, rok se s rokem sešel a v našem lese je bílo až oči přecházejí. Všechny stromy se oblékly do nadýchaných jiskřivých kabátů, na kterých šišky vypadají jako velké hnědé knoflíky. V lese zavládlo

Více

IV. závěrečné kolo Českého poháru starších žáků Hradec Králové 21.- 22. 03. 2009 7. kolo KP starších žáků Nový Jičín 15. 03. 2009

IV. závěrečné kolo Českého poháru starších žáků Hradec Králové 21.- 22. 03. 2009 7. kolo KP starších žáků Nový Jičín 15. 03. 2009 IV. závěrečné kolo Českého poháru starších žáků Hradec Králové 21.- 22. 03. 2009 7. kolo KP starších žáků Nový Jičín 15. 03. 2009 V pátek 20.3. odpoledne jsme se ve Svinově vecpali do rychlíku. Drozdi

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA INTERKROSU

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA INTERKROSU OFICIÁLNÍ PRAVIDLA INTERKROSU Český Svaz interkrosu verze r.2002 Obsah 1) Hrací plocha 2) Výzbroj a výstroj 3) Účastníci hry 4) Hrací doba 5) Všeobecná pravidla hry 6) Standardní situace 7) Tresty 8) Branky

Více

Tabulka I.A třídy sk. B

Tabulka I.A třídy sk. B Vážení diváci, dovolte mi abych Vás prostřednictvím zpravodaje přivítal v areálu Sokola Sezimovo Ústí, při sledování posledního mistrovského utkání našeho A mužstva mužů v této sezóně. Poslední kolo I.A

Více

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Listopad 2014 Motto: Učíme se pro život Obsah : 2. sportovně zábavné odpoledne...1 Vůně koření...2 Návštěva DDM Duchcov.....3

Více

Z P R AV O D A J FK DRNOVICE A HOŠTICE. Rozhodčí: M. Novotný

Z P R AV O D A J FK DRNOVICE A HOŠTICE. Rozhodčí: M. Novotný Z P R AV O D A J F K D FOTBALOVÝ KLUB D R N O V I C E 11. kolo S E ZÓ N A 2 0 0 8 / 2 0 0 9 I I I. T Ř Í DA O K R E S N Í S O U T Ě Ž E FK DRNOVICE A - HOŠTICE Rozhodčí: M. Novotný 19. 10. 2008 10 15 hod.

Více

FOTBAL herní činnosti

FOTBAL herní činnosti FOTBAL herní činnosti Hrací plocha - tvar obdélníku, pomezní čára je delší než branková. Délka hřiště 90-120m a šířka 45-90m. Branka má rozměry 7,32 x 2,44m. Hra rukou - žádný hráč kromě brankáře nesmí

Více

TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV

TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 5 17.10.2003 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, Vítáme tě po desetiletích na mistrovském derby se Sokolem

Více

Fotbalový turnaj přípravek r. 2005 Velké Meziříčí 25. 11.2012

Fotbalový turnaj přípravek r. 2005 Velké Meziříčí 25. 11.2012 Fotbalový turnaj přípravek r. 2005 Velké Meziříčí 25. 11.2012 Pořadatel: FC Velké Meziříčí Termín: neděle25. 11.2012 Místo konáni: Sportovní hala - Velké Meziříčí, U Světlé Startují: Hráči narození 1.1.2005

Více

ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ PRAVIDLA POKUTY A PŘÍKLADOVÝ SAZEBNÍK TRESTŮ

ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ PRAVIDLA POKUTY A PŘÍKLADOVÝ SAZEBNÍK TRESTŮ ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ Soutěž řídí městský štáb Asociace plzeňského futsalu (APF). email: info@futsalpm.cz url: www.futsalpm.cz Kontaktní emaily: veškeré organizační informace by měly být na portálu www.futsalpm.cz,

Více

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě ZÁPASOVÝ PROGRAM Jan Zahalka: Stále jsme na cestě Boleslavské tažení play-off dnes začíná! V Boleslavi chodí na extraligu nejvíc florbalových fanoušků! 1. zápas ČF play-off florbalové AutoCont extraligy

Více

ZPRAVODAJ č.3 6.5.2013

ZPRAVODAJ č.3 6.5.2013 17.ročník ZPRAVODAJ č.3 6.5.2013 V pořadí třetí kolo měla na programu první liga Klatovské OPEN ligy KARPEM 2013 v malé kopané, svým druhým kolem pokračovali i zbylé dvě ligy. Druhou porážku v řadě si

Více

TJ BLATNÁ A - FK LAŽIŠTĚ

TJ BLATNÁ A - FK LAŽIŠTĚ - 1 - Blatenské trefy Fotbalový zpravodaj č. 8/2014 2. kolo I. A třída sobota 30. srpna 2014 10 : 15 hod. www.blatnafotbal.cz www.tjblatna.cz S L O S O V A T E L N É Sobota 30/8: Blatná Sedlice 13.30 hod

Více

( ) ( ) 2.8.2 Lineární rovnice s parametrem II. Předpoklady: 2801

( ) ( ) 2.8.2 Lineární rovnice s parametrem II. Předpoklady: 2801 .8. Lineární rovnice s parametrem II Předpoklady: 80 Pedagogická poznámka: Zvládnutí zápisu a obecného postupu (dělení podle hodnot parametru) při řešení parametrických rovnic v této hodině je zásadní

Více

VUT v Brně akademickým mistrem ČR ve florbale

VUT v Brně akademickým mistrem ČR ve florbale akademickým mistrem ČR ve florbale Vysokoškolský florbalový tým získal o víkendu 5. 6. června zlaté medaile na finálovém turnaji Akademického mistrovství ČR. O tento velký úspěch se tým z moravské metropole

Více

ZELENÁ TRIKA NA HALOVÉM PĚTIBOJI ZÁŘILA

ZELENÁ TRIKA NA HALOVÉM PĚTIBOJI ZÁŘILA ZELENÁ TRIKA NA HALOVÉM PĚTIBOJI ZÁŘILA V předvečer dne památky zesnulých, v sobotu 1. Listopadu 2014, od 14.30 hod. pořádalo Pražské sdružení Sport pro všechny, ve spolupráci s TJ Slavoj Břevnov v jejich

Více

Ano tito všichni letos pomáhali při tréninku nejmenších a tak by to mělo být! Přeju všem našim členům a fanouškům

Ano tito všichni letos pomáhali při tréninku nejmenších a tak by to mělo být! Přeju všem našim členům a fanouškům Máme za sebou půlku sezóny 2014/2015 a já si pokládám otázku čeho jsme jako klub dosáhli, zda se něco zlepšilo, či naopak zhoršilo. Nejdříve bych to rozdělil na naše věkové kategorie, jelikož míra zlepšení

Více

ZPRAVODAJ SOKOL OPATOVICE SOKOL JEŽKOVICE. 20,- Kč SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ III. TŘÍDA SK. A 16. KOLO 4. DUBNA 2010 V 15:30 VS. SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ

ZPRAVODAJ SOKOL OPATOVICE SOKOL JEŽKOVICE. 20,- Kč SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ III. TŘÍDA SK. A 16. KOLO 4. DUBNA 2010 V 15:30 VS. SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ ZPRAVODAJ 1920 2010 www.tjsokolopatovice.cz SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ III. TŘÍDA SK. A 16. KOLO SOKOL OPATOVICE VS. SOKOL JEŽKOVICE 4. DUBNA 2010 V 15:30 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ 20,- Kč tj-opatovice.unas.cz@sendme.cz

Více

LIBEŽSKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ LIBEŽ TRH.ŠTĚPÁNOV. sobota 7. listopadu 2015 od 14.00 hodin. rozhodčí: Jiří Malý. www.fklibez.estranky.

LIBEŽSKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ LIBEŽ TRH.ŠTĚPÁNOV. sobota 7. listopadu 2015 od 14.00 hodin. rozhodčí: Jiří Malý. www.fklibez.estranky. LIBEŽSKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ LIBEŽ TRH.ŠTĚPÁNOV sobota 7. listopadu 2015 od 14.00 hodin rozhodčí: Jiří Malý www.fklibez.estranky.cz PARTNEŘI KLUBU Rozpis zápasů muži zbývá odehrát 12. kolo 7. 11. 2015

Více

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo AC Sparta Praha -FK Dukla Praha

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo AC Sparta Praha -FK Dukla Praha PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo AC Sparta Praha -FK Dukla Praha 30. kolo Gambrinus ligy AC Sparta Praha FK Dukla Praha 1.6. 2013, Generali Arena 17:00 Rozhodčí: Libor Kovařík - Kryštof Mencl, Patrik

Více

ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN

ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN V SOUTĚZNÍM ROČNÍKU Za Okresní fotbalový svaz Jičín Jan Šotek v.r. předseda VV OFS Jičín Pavel Kozák, v.r. předseda STK OFS Jičín 1. Struktura soutěží mládeže

Více

Gorka Morka 2013 07042016 PS Marie Sedláčkové. Gorka Morka

Gorka Morka 2013 07042016 PS Marie Sedláčkové. Gorka Morka Prostředí: louka, hřiště Počet hráčů v družstvu: 6 20 (turnaj: 10 + 4 náhradníci) Gorka Morka Tato hra vychází z pravidel hry Russkaja lapta (Zapletal; Velká encyklopedie her 3). Na našich táborech jsme

Více

O pohár hlavního města Prahy

O pohár hlavního města Prahy FK METEOR PRAHA VIII pořádá dne 14. 11. 2015 II.ročník mezinárodního fotbalového turnaje mladších žáků - U13 O pohár hlavního města Prahy Propozice a organizační pokyny I. Základní informace: 1.1 Datum:

Více

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Obsah 1 Sběr statistik v soutěžích ČSLH... 3 2 Spolupráce statistického týmu a e-zapisovatele... 4 2.1 Před utkáním... 4 2.2 Během utkání... 4 2.3 Po skončení

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 6

Krátký fotbalový zpravodaj č. 6 Krátký fotbalový zpravodaj č. 6 Vážení sportovní přátelé a naši čtenáři Podzim nám dnešním zápasem končí. Byl dlouhý, náročný a zda-li byl úspěšný to vidíme každý jinak. A tým po pádu do okresní trojky,

Více

Pokyny k vyplňování Zápisu o utkání (Ostravice 21-23.11.2008 - seminář rozhodčích MS KFS)

Pokyny k vyplňování Zápisu o utkání (Ostravice 21-23.11.2008 - seminář rozhodčích MS KFS) Pokyny k vyplňování Zápisu o utkání (Ostravice 21-23.11.2008 - seminář rozhodčích MS KFS) POUŽÍVEJTE POUZE PŘEDEPSANÉ TISKOPISY Zápisu o utkání a před odchodem k řízení utkání se přesvědčte, zda tento

Více

Částečný překlad nejdůležitějších pravidel kanoepola

Částečný překlad nejdůležitějších pravidel kanoepola Částečný překlad nejdůležitějších pravidel kanoepola 7. Omezení systému, programu a rozpisu soutěže 7.1. Mezinárodní soutěže nesmí přesáhnout více než sedm(7) po sobě následujících dnů. 7.2. Prvotní fáze

Více

BASKETBALL SERVIS František Rón. ve spolupráci se. SDRUŽENÍM BASKETBALOVÝCH TRENÉRŮ České basketbalové federace

BASKETBALL SERVIS František Rón. ve spolupráci se. SDRUŽENÍM BASKETBALOVÝCH TRENÉRŮ České basketbalové federace BASKETBALL SERVIS František Rón ve spolupráci se SDRUŽENÍM BASKETBALOVÝCH TRENÉRŮ České basketbalové federace CVIČENÍ PRO ROZVOJ ČINNOSTI PŘED STŘELBOU A TECHNIKY STŘELBY listopad 2005 Uvedené příklady

Více

Klasické pohádky. Medvídek Pú. http://deti.e-papa.cz Page 1/5

Klasické pohádky. Medvídek Pú. http://deti.e-papa.cz Page 1/5 Klasické pohádky Medvídek Pú Page 1/5 Tady jde ze schodů za Kryštůfkem Robinem Michal Medvěd hlavou napřed, bum, bum, bum. Jinak to ani neumí, ale někdy mu připadá, že to přece jen musí jít taky jinak,

Více

www.ph-litice.cz HISTORIE, ZPRAVODAJE, FOTOGRAFIE, KONTAKTY, TABULKY GÓLŮ A ZÁPASŮ SPONZOŘI ODDÍLU :

www.ph-litice.cz HISTORIE, ZPRAVODAJE, FOTOGRAFIE, KONTAKTY, TABULKY GÓLŮ A ZÁPASŮ SPONZOŘI ODDÍLU : www.ph-litice.cz HISTORIE, ZPRAVODAJE, FOTOGRAFIE, KONTAKTY, TABULKY GÓLŮ A ZÁPASŮ SPONZOŘI ODDÍLU : ROBSTAV STAVBY s.r.o. - generální sponzor adidas ČR s.r.o. PLZEŇSKÝ KRAJ Truhlářství HÁJEK INBYT - kompletní

Více

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13 Gymnázium Nymburk Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK Karolína Rejmanová 1PB 2O13 1 OBSAH 1. ÚVOD 2. JAK TO VŠECHNO ZAČALO 3. PRVNÍ ROK BYL TĚŽKÝ 4. DOSTAVILY SE VÝSLEDKY 5. ZALOŽENÍ NOVÉHO KLUBU

Více

Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE starších přípravek pro ročník 2005. pořádaného. OS Tygříci - FK Neratovice-Byškovice. 6. ročník: BYŠKOVICE CUP

Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE starších přípravek pro ročník 2005. pořádaného. OS Tygříci - FK Neratovice-Byškovice. 6. ročník: BYŠKOVICE CUP Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE starších přípravek pro ročník 2005 pořádaného OS Tygříci - FK Neratovice-Byškovice 6. ročník: BYŠKOVICE CUP 07.11.2015 Pořadatel : Termín : 07. listopadu 2015 Čas : 09:00-16:45

Více