2. Nrizev veiein6 zakrlzkv a proiektu: 3. Informace o veiein6 zakfzce: 1. Identifikaini ridaie zadavatele

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2. Nrizev veiein6 zakrlzkv a proiektu: 3. Informace o veiein6 zakfzce: 1. Identifikaini ridaie zadavatele"

Transkript

1 Yyzva a zadhvacf dokumentace k podfnf nabidky v rimci zadrivaciho tizeni k vefejn6 zakhzce mal6ho rozsahu 2. kategorie na stavebni pr{ce, mimo relim zikona i Sb. 1. Identifikaini ridaie zadavatele Zadavatel: Obec VSetatv.ICO: Adresa sfdla: V5etaty d.p. 81, 270 2l po5ta Pavlikov Statutr[rni z{stupce: Franti5ek Zhvora, starosta obce Kontakt: tel.: 7 24 I85 267, info@obec-vsetaty. cz Kategorie zadavatele: veiejny 2. Nrizev veiein6 zakrlzkv a proiektu:,,zatepleni sokolovny v obci V5etaty" 3. Informace o veiein6 zakfzce: 3.1. Druh veiejn6 zakhzky: Zakhzkamal6ho rozsahu 2.kategoie na stavebni pr6ce mimo reiim zhkona d.137l2006 Sb. o veiejnych zakhzkdch, zad vanh dle Zhvaznjzch pokynt pro Ladatele a piijemce podpory v OPZP. Obec V5etaty podala v roce 2013 na tento projekt Zddost o poskytnuti dotace z Operainiho programu Zivotni prostfedi pro rok V piipadd poskytnutf dotace bude tento projekt spolufinancovin OPZP, V zfvislosti na poskytnuti finaninich prostiedkri z OPZp si zadavatel vyhrazuje prdvo upravit rozsah veiejn6 zaki,zky, piipadn6 odstoupit od smlouvy o dilo, kterd bude uzavlena s vit6zn;im uchazeiem, a to bez sankcf Piedpoklidanf cenazakizky bez DPH : ,- Kd 3.3. Piedm6tzakhzkyz Piedm6tem veiejn6 zakizky je zalepleni obvodov6ho p165td budovy sokolovny, vdetnd novjrch vyzdivek, zatepleni pridniho prostoru, zatepleni podlahy v 2. NP nad venkovnim prostorem a zatepleni stropri suter6nnich mistnosti. D6le pak zalepleni pochtzi terasy nad jevi5tdm a uprostied dispozice objektu, zalepleni ploch6 stiechy nad d6sti mistnosti pro stolni tenis a cvideni azatepleni Sikmin a stropu pod pridou nad viceridelovym s61em. D61e budou vymdn6na okna, vstupni otvory a ba1k6nov6 dveie. Ve5ker6 da15i podrobn6 informace a technick6 parametry jsou uvedeny v piiloh6ch zadhvaci dokumentace - a) projektovs dokumentace, c) vykaz vfmdr a h) energeticky audit. CPV klasifikace piedmdtu veiejn6 zakinkyz Stavebni ripravy budov slouzicich pro volnli das, sporty, kulturu, ubytov6ni a restaurace Tepelnlizolace Instalace amont(rt dveii a oken a souvisejicich vjzrobkri Tento projekt je reabzovfunv rsmci OPZP, Prioritni osa 3. UdrZiteln6 vyllivhni zdroji energie (FS), Realizace rispor energie, a spolufinancovsn z prostiedkt FS.

2 3.4. Misto plninf: S tiedodesk j, kr aj, okres Rakovnik, obec V5etaty, katastrillni uzemi V5etaty u Rakovnika787493, Sokolovna obce V5etaty bez d.p., parcelni dislo st. 111/ Termin pln6ni zakfzkyz Termin zahhjenipraci; 31201s Termin dokondeni praci: PoZadavkv na prokfzfnf kvalifikace Profesni kvalifi kaini piedpoklady pr ok61,e uchazel, kdyl pi edloli: o Vypis z obchodniho rejstiiku, pokud je v n6m zapshn, di vfpis z jinl obdobn6 evidence, pokud je v ni zapshn (kopie). o Doklad o opr6vndni k podniksni podle zvl65tnich piedpisfi v rozsahu odpovidajicim piedmdtu veiejn6 zaktnky, zejmena doklad, prokazujici pfislu5n6 Zivnostensk6 opr6vneni di licenci. - Zivnostenskj' list (kopie) pro Zivnost,,Prov6ddni staveb, jejich zmln a odstraf,ov6ni" Vybrany uchazed piedlozi pied podpisem SOD zadavateli tyto doklady v originsle nebo v ov6ien6 kopii T echnick6 kvalifi kaini p iedp oklady prokdze uchazed, kdyi pi edloli: Uchaze(, splni tento kvalifikadni piedpoklad, pokud piedlozi seznam alespori 3 vlznamnych stavebnich praci obdobn6ho charakteru realizovanych uchazedem v poslednich p6ti letech s uvedenim jejich rozsahu a doby plndni. Minim6lni finandni rozsah jednotliqich uvedenych praci bude dinit ,- Kd bez DPH. Seznam techto dod5vek a stavebnich praci musi bft podeps6n osobou opr6vndnou jednat jm6nem uchazede. Piilohou tohoto seznamu musi bft osvdddeni o i6dn6m plndni tdchto zakhzek. Z texltbude patmli n{nev akce, misto plndni, doba plndni a finandni objem zakazky a musi obsahovat ridaj o tom, zda tyto stavebni pr6ce byly provedeny i6dn6 a odborn Ekonomick6 kvalifi kainf piedp okl ady pr okftle uchazed, kdy i, pi edloli: Splndni ekonomickjrch kvalifikadnich piedpokladri prok6ze vchazed destnym prohl65enim dle piilozen6ho vzoru - piiloha e) - originfl. 4.4.Prokitz:{ni kvalifikainich piedpokladri prostiednictvim subdodavatele Pokud neni uchazed schopen prokhzat splndni urdit6 d6sti kvalifikace pozadovan6 zadavatelem, je opr6vndn splndni kvalifikace v chybdjicim rozsahu proklzat prostiednictvim subdodavatele. Uchaze(, v takov6m piipadd dolozi kvalifikadni piedpoklady subdodavatele v rozsahu bodt 4.1. a 4.2. Uchazed neni oprsvndn prostiednictvim subdodavatele prokhzat splndni kvalifikace podle bodu 4.3. MontfZ, kontaktniho zateplovaciho syst6mu (KZS) nesmf byt plndna prostiednictvfm subdodavatele. Tento projekt je realizov6n v rdmci OPZP, Prioritni osa 3. UdrZiteln6 vyulivhni zdtojt energie (FS), Realizace rispor energie, a spolufinancov6n z prostiedkri FS.

3 5. PoZadovanf forma a obsah cenov6 nabfdkv Nabidka bude zpracov6na v desk6m jazyce v ti5tdn6 formd a podeps6na statut6rnim z6stupcem uchazede. Nabidka bude pod6na ve dvou vyhotovenich - origin6l a kopie, origin6l nabidky bude na titulni strand oznaden jako ORIGINAL a kopie nabidky bude na titulni strand oznadena jako KOPIE. Nabidka bude obsahovat tyto doklady: 1. Kryci list nabidky s nabidkovou cenou a plnou identifikaci uchazeie (m6no, ninev firmy, n adresa, Ie O, telefon, fax, ), podepsany statut6rnim z6stupcem uchazede - piiloha b) - originfl. 2. PoloZkovy rozpoiet dle vykazu vfmdr podepsanjr statutsrnim z6stupcem uchazede - piiloha c) - origin6l. Nabidkov6 cenabude uvedena v Kd, bez DPH a vdetnd DPH. V nabidkovd cend budou zatrnfiy ve5ker6 n5klady nezbytn1krealizaci zakinky. Nabidkov6 cenabez DPH bude stanovena jako konednh a zadavatel nepiipou5ti jeji piekrodeni. 3. Nrivrh SOD podepsany statuthmim z6stupcem uchazede - piiloha d) - origindl. Harmonogram praci.. Doklad o profesnich kvalifikainich piedpokladech - kopie Zivnostensk6ho listu nebo qipis z obchodniho rejstiiku (ne star5i 90 dnt) - dle bodu 4.1. Doklady o technickych kvalifikainfch piedpokladech - dlebodu4.2. Seznam subdodavatehi (ejich identifikadni ridaje a irdaje o tom, kter5 d6st zakivkybude glndna subdodavatelem) 8. Cestn6 prohl{seni k finanini zprisobilosti - piiloha e) - originril. 9. Cestn6 prohli5enf o sezndmeni se s obsahem a podmfnkamizd a o v{nanosti nabidkou - piiloha f) - originril. 10. Souhlas se zveiejndnim fdajri - piiloha g) - originril. 11. Doklady dle bodu 6. Technick6 podminky - kopie. 6. Technick6 podminkv Zadavatel pii posouzeni nabidky ov6ii, zdamatenilly, kter6 uchazed hodl6 pii plndni veiejn6 zakszky poulit, spliluji pozadovan6 vlastnosti. Pro ovdieni tdchto vlastnosti poiaduje zadavatel do nabidky dolozit: 1. Konkr6tni typ pouiitych profilfr a ok6tovan6 nfkresy iezt profily okenniho, dveiniho a balk6nov6ho r6mu a kiidla vdetnd podkladovj'ch profilti. ZvyL,resu musi bjrt jasnd patmo - podet komor r5mu, kiidla a podkladov6ho profilu a zprisob kotveni a provedeni piipojovaci sp6ry, kter6 musi blit v souladu s pozadavky platnjrch norem a znich vyplfvajicich pozadavkri na osazeni prvku do stavebniho otvoru a na piipojovaci sp6ru. PiedloZenli ndkres musi odpovidat pozadavkrim uvedenym v projektov6 dokumentaci, energetick6m auditu a re6ln6 doddvce materiillu na stavbu. 2. Technick6 listy a doklady prokazujici shodu dod6vanych otvorovych vfplni (okna, dveie a balk6nov6 dveie) se z6kladnimi technickjmi pozadavky uvedenymi v projektov6 dokumentaci a v energetick6m auditu. KaLdy vyrobek, kterjr hodl6 uchazed poulit pii plndni veiejn6 zakhzky, musi spliovat maxim5lni soudinitel prostupu tepla cel6 vfplnd (v piipadd oken a balk6novlich dveii U1's yaa Tento projekt je reahzovfunv r6mci OPZP, Prioritni osa 3. UdrZiteln6 vyulivhni zdrojri energie (FS), Realizace rispor energie, a spolufinancov6n z prostiedkti FS.

4 : I,2^Wh#K, v piipadd oken do kotelny Uwrrarx :2,3 WlnlK, v piipade dveii IJwMAx : I,7 Wm'K). Tvar oken, zaskleni, kov6ni a dalsi piislusenstvi musi respektovat technick6 pozadavky uveden6 v projektov6 dokumentaci a v energetick6m auditu Specifikaci konkr6tniho typu certifikovan6ho vn6j5iho kontaktniho tepeln6 izoladniho syst6mu (ETICS), kterf bude poulit pro plneni veiejn6 zak{nky, vdetnd technickych listri a dokladt prokantjicich shodu v5ech komponent vvalovanych pro realizaci ETICS (lepidla, tepeln6 izolace, kotevni prvky, vyzfilnh tkanina, penetrace a omitka, zaklildaci profily, vyztulne a piipojovaci 1i5ty). Vyrobky, kter6 uvazuje uchazed poulit pro plndni veiejn6 zakdzky, musi splriovat minim6lnd poladavky uveden6 v projektov6 dokumentaci a v energetick6m auditu. Specifikaci konkr6tnich typri izolalnich materishi vdetnd technickych listri a dokladri prokazujicich shodu materi6lt uvalovanych pro realizaci zalepleni stropri. Vjnobky, kter6 uvazuje uchazed poulit pro plndni veiejn6 zakdzky, musi spliovat minim6lnd pol,adavky uveden6 v projektov6 dokumentaci a v energetick6m auditu. Zadavatel pozaduje, aby byl uchazed drzitelem osvdddeni kmoniilli vfplni stavebnich otvorfi z plastu a hliniku a osveddeni pro aplikaci kontaktnich zateplovacich syst6mfi, kter6 hodl6 uchaze(, pouzit pro plndni veiejn6 zakdzky. Osvdddeni musi b;it vystaveno piimjm vyrobcem nebo gener 6lnim dovozcem, jehol vlirobky budou dod6v6ny. Piedmdt pln6ni vefejn6 zaki'zky bude proveden dle projektov6 dokumentace a Energetick6ho auditu sokolovny - varianta i. 2 (opatieni i. 2., 4,5 a 6). Hodnoty soudinitele prostupu tepla jednotliwjrch konstrukci objektu musi splnit po reahzaci akce minim6ln6 doporudenou hodnotu soudinitele prostupu tepla UN a soudasnd musi budova splf,ovat minim6ln6 pozadovanou hodnotu prumdrn6ho soudinitele prostupu tepla obslkou budovy ljem, N - hodnoty jsou uvedeny v Energetick6m auditu sokolovny. Energetickf audit sokolovny je piilohou h) zadhvacf dokumentace. 7. Obchodni a platebni podminkv. Zadhvaci lhtta je do Zairdelem reahzace zakilzky bude uzaviena smlouva o dilo.. Zillohy nebudou poskytovriny. o Minim6lni d6lka zhruini doby na dilo je 60 mdsfcri. o Ve smlouvd o dilo bude uvedeno: Zhotoviteli podpisem smlouvy o dilo vznikd povinnost spolupfisobit pii v!,konujinanini kontroly ve smyslu ztikona i.320/2001 Sb. o finaninf kontrole ve veiejnd sprdvd. 8. Ostatnf podminkv zadavatele o Zadavatel si vyhrazuje pr6vo zadhvaciiizeni zrusit a to i bez ud6ni drivodfi. o Zadavatel si vyhrazuje moznoslneuzaviit smlouvu s Z6dnfm zuchazedi. o Uchazedi nemaji n6rok na rihradu n6kladri, spojenfch s pod6nim nabidky. o Lhrita pro pod6ni nsmitek je 5 dni od dorudeni informace o vfsledku zadivaciho iizeni, piip. o vyloudeni ze zadhvaciho iizeni. o Zadavalel nepiipou5ti variantni ie5eni nabidky. Tento projekt je realizov6n v r6mci OPZP, Prioritni osa 3. UdrZiteln6 vyulivhni zdrojti energie (FS), Realizace irspor energie, a spolufinancovsn z prostiedkti FS.

5 Udaje o piihl65enych dodavatelich a jejich podan6 nabidce, tj. jm6no, piijmeni, n(nev firmy, datum narozeni,ieo, mohoubylzveiejndny na webovych strsnk6ch obce. Podrinfm nabidky s timto, stejni jako s dal5im zpracovfnim svych osobnich rridaji, vyslovuji uchazeii souhlas dle ustanoveni $5, odst. 2, zfkont i.101/2000sb. o ochran6 osobnich rfidajri ve zndni pozddjsich piedpisri. Je-li v zadhvaci dokumentaci definoviin konkr6tni vjzrobek (nebo technologie), m6 se zato, Ze jelim definovdn minimslni pozadovany standard a v nabidce mrize bytnahrazen vyrobkem nebo technologii parametrovd srovnatelnou. llontifi, kontaktnfho zateplovaciho syst6mu (KZS) nesmi bft plndna prostiednictvim subdodavatele. 9. PoZadavkv na odevzdrlnf nabidkv. Nabidka bude poddna pisemnd v listinn6 podob6, osobnd nebo postou. Podacim mistem je Obecni fiad V5etaty, i.p. 81, polta Pavlfkov. Za sprhvnl doruden6 se povazuji nabidky, kter6 byly fyzicky dorudeny do kancel6ie OU V5etaty ve stanoven6m terminu a dase.. Lhrita pro odevzd6ni nabidek konii v rftery ve 13:00 hodin.. Ob5lky budou otevieny v ritery 23.L ve 13:05 hodin.. Nabidka bude doruiena v zalepen6 ob6lce, oznaien6 - adresou zadavatele - identifikaciuchazede - n6pisem:,, Zatepleni sokolovnyve Vsetatech - NEOTEVinAT". o Zadfvaci lhrita, po kterou jsou uchazedivdz\ni svlmi nabidkami, kondi dnem 3I L0. Zpfisob vvhodnoceni nabidek a oznfmeni v,fsledku Zf, ZhKadnim a jedinym hodnotfcim krit6riem je vy5e nabidkov6 ceny - nabidka s nejniisi nabidkovou cenou. vybrdna bude Posouzenf a hodnoceni obdrzenych nabidek provede zastupitelstvo obce V5etaty, kter6 bude plnit funkci hodnoticf komise. Jako nejvhodndj5i bude vybrfna nabidka s nejniz5i nabidkovou cenou Oznrimeni o vysledku zadhvaciho iizeni oznlmi zadavatel uchazedrim nejpozddji do 31, pisemn6, doporudenym dopisem. 11. Zadhvaci dokumentace a moznost ziskfni dal5ich informaci: Zadix zci dokumentace obsahuj e : tuto vyzvu k pod6ni nabidky a) projektov6 dokumentace b) kryci list nabidky c)vykaz vjimdr d) nsvrh SOD e) destn6 prohld5eni k finandni zprisobilosti Tento projekt jerealizov6n v r6mci OPZP, Prioritni osa 3. UdrZiteln6 vyvlivhnizdrojri energie (FS), Realizace rispor energie, a spolufinancov6n z prostiedkt FS.

6 f) destn6 prohl6seni o sezn6meni se s obsahem a podminkamt ZD g) souhlas se zveiejnenim ridajfr h) Energetickj'audit Osloveni uchazedi obdrlivyzvu azadhvaci dokumentaci v listinn6 podob6, a dillevyzvu a zadhvaci dokumentaci vdetnd vsech piiloh na CD. Dal5im z6jemctm ji zadavatel zasle di pied6 do 2 pracovnich dnri ode dne dorudeni pisemn6 Z6dosti zsjemce. Pro pod6ni dotazik zadhvaci dokumentaci zadavatel stanovi vfhradnd pisemnou formu nebo formu elektronickymi prostiedky. Na telefonick6 dotazy nebude zadavatelbrilt zietel. Misto reahzace si mohou uchazedi prohl6dnout po domluvd na adrese zadavatele v prubdhu ce16 lhtfiy zadhvaciho iizeni. Ve V5etatech dne iosta obce VSetatv / Tento projekt je realizovhnv r6mci OPZP, Prioritni osa 3. UdrZiteln6 vyulivhni zdrojri energie (FS), Realizace rispor energie, a spolufinancov6n z prostiedkri FS.

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu 2. kategorie na stavební práce, mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423 vnznnsxa sr,uzgn cnsrn REPUBLIKY Akademie Vdzefisk6 sluzby M6chova 200, P. O. Box 58,41127 Strirt pod Ralskem tel 487878111, fax: 487878515, ISDS: dya227n c. i. : vs-z 6070-041 ej-20 16-8034'}-LOG I 02

Více

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov Investice do vosi Evropsk6 unie pooponovano z evnopsreno pno necrohar-nl RozvoJ ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich

Více

Ii: , DIe: C Bankovni spojeni: d.ir /0800, cesk6 spoiitelna a.s. Tel.: ,

Ii: , DIe: C Bankovni spojeni: d.ir /0800, cesk6 spoiitelna a.s. Tel.: , OBEC DOBRA vyhlasuje wzvu k podini nabidek na veiejnouzakhzku mal6ho rozsahu,,havarijni OPRAVU SOCIALNiHO ZAf,,iZEN i ZS V DOBRE, OBJEKT E 1. a 2. NP *. Obec Dobr6 hodl6 v souiadu s ustanovenim $ 6 zilkona

Více

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl OPERACNI PROGRAM PRAHA ADAPTABILITA ffiff vizva K podani NneioeK Do vyeenoveno nizerui zaoavlci poolrir.rxy Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl pro potieby projektu RozvojzamestnancO

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

pisnvrxa zpnav A zadavatele

pisnvrxa zpnav A zadavatele EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MINISTEFISTVO SKOLSTVI MLADEZE A IELoVVcHoVY INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI pisnvrxa zpnav A zadavatele vyhotoven6 dle $ 85 zhkona E. 13712006 Sb., o veiejnych

Více

Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho rozisahu

Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho rozisahu Mdsto Strilil, po'd Ralskemo starostfka evoludni dp. L64, 47It\7 Str6L, pod Ri.alskem c 1. : tr,iust nt ffll/ D0 r Ve Str6Zi pod Ralskem dne 17,8.2011 Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho

Více

ademie Na Slovance 2. 18221 Praha S Identifikadni dislo: 68378271 DIi:

ademie Na Slovance 2. 18221 Praha S Identifikadni dislo: 68378271 DIi: ademie strana 1 (celkem 5) YPraze dne 16.7.2013 t, j. : FZU,THS - 76912013 WZVN.K PODANI N.q.NIUTY K VEf,,EJNft, ZNK.NZCE MALEHO ROZSAHU ZasilfrmeYimrvyzvtk podani nabfdky na veiejnou zakinkumal6ho rozsahu

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

zikilln rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013

zikilln rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013 zikilln AkademievEd ir, v. v. i. Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013 rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU ZasilfimeYhmvyzvu k podani nabidky na veiejnou zakfnkumal6ho rozsahu

Více

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta)

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) MESTO HOiJCE n6mesti Jiiiho z PodEbrad 342,508 l9 Hoiice Veiejnf zadavatel timto vyzyvit k podfni nabidky nlzukfzkrr mal6ho rozsiahu: Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) M6sto Hoiice, nrim.

Více

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni M6stys I(f,cov Jirsikova 157 28509 K6cov IC:00236144 tel.:327 324204 fax:327 324375 e-mail: o tj.:42912009 Vyvdieno na rfiiedni desce M6styse Kicov dne20.7.20o9 V K6covd dne 20 7.2009 DOKT]MENTACE - ----

Více

itvo rnr PHost Ht rlr GSM: +4207242923I5 E-mail:

itvo rnr PHost Ht rlr GSM: +4207242923I5 E-mail: Podlimitni veiejnti zakdzka na sluzby zadand ve zjednoduiendm podlimitnim iizeni podle! 38 ziikona i.137/2006 Sb., o veiejnych zakdzkdch, v platndm zndni. Ndzelr: Mdsto VlaSim Sidlo: Jana Masaryka 302

Více

Akademievid e R, v. v. i.

Akademievid e R, v. v. i. Akademievid e R, v. v. i. Y Praze dne 10. ll.20t4 WZVN,K PODANI NIEIITY K VEf,.EJNE ZAKAZCEMALEHO ROZSAHU Zasilitme Yhm vyzvu k podani nabidky na veiejnou zakfuku mal6ho rozsahu na dod6vky s n6zvem: Ndkup

Více

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm Hf;*yE-.-,m* # y ly f fond v er EVROpSXA UNIE r,rr-a*ilr'? iliicv,"r,rr:vy' pro konkurencocchopnort INVESTICE Do ROZVOJE vzoemvarui Rozhodnuti zadavatele o vyberu nejvhodn6j5f nabidky 1. Veiejnri zakinkt

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. Obec Zivanice 152,533 42 Livanice 801 - Obec nebo mdstsk6 d6st hlavniho mdsta Prahy Petr Lejhanec, starosta

ZADAVACI DOKUMENTACE. Obec Zivanice 152,533 42 Livanice 801 - Obec nebo mdstsk6 d6st hlavniho mdsta Prahy Petr Lejhanec, starosta 7 ZADAVACI DOKUMENTACE f na veiejnou zakhzku v rdmci LXIV. vfzvy Ministerstva Zivotniho prostiedi s n6zvem: eesk6 republiky na dod6vku,,sber a svoz bioodpadu v obci i.ivanice,, vyhl65enou v souladu se

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava VFU 1.7.2016-30.6.2017 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem,,zateplení obecní knihovny Městys Zlonice č.p. 545 podle 6 a 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Ústav sociální péče pro tělesně postižené v Hrabyni 74767 Hrabyně 202 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín Vážení, v souladu

Více

ztdtv,tci DoKUMENTACE

ztdtv,tci DoKUMENTACE MINISTERSTVO SKOLSTVi. MLADEZE A IELoVvcHoVY EVROPsKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTICE DO VASI BUDOUCNOSTI rexrova iasr ztdtv,tci DoKUMENTACE idst i. I zaddvacf dokumentqce nadlimitnf

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku Zadavatel: název: Obec Břestek sídlo: Břestek 14, 687 08 právní forma: obec IČ: 00542253 DIČ: není plátce DPH statutární zástupce: RNDr. Jindřich Krušina, starosta tel.: +420 572 595 710 e-mail: obecbrestek@seznam.cz

Více

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er evropslsi soci6lni fond v er EVROPSKA UNIE MI NISTERSTVO MLADEZE R relovycnovv SKOLSTV. INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI r.f+ t--r OP VzdEleyenf konkur nceschopnost Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek

Více

Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor. pro projekt. Intenzifikace ČOV v obci Olešná

Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor. pro projekt. Intenzifikace ČOV v obci Olešná Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci výběrového řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice obce Olešná,

Více

Opravy techniky. iislo zakfzky v ISVZ:

Opravy techniky. iislo zakfzky v ISVZ: Podle $ 80 zrikona (,. 13712006 Sb., o veiejnli ch zak6zk6ch, ve znhnipozddj5ich piedpisri (d6le,,zrikon,,) ze dne 8,9.2014 v 15,00 hod v zasedaci mistnosti x{. rfzs Kraje Vysoiina, 2 Np, dvele 225 iislo

Více

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 32,586 04 Jihlava Cislo zakdzky: HSJI- 4999 le-2012 Datum vyhlf5eni: 14. II. 2012 Cj.: HSJI-4999-IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 212 Yyzva k podfni

Více

HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin. ev. i. YYZz 488324

HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin. ev. i. YYZz 488324 OPERACNT PROGRAM PRAHA KONKURENCESCHOPNOST HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin ev. i. YYZz 488324 Zadivaci dokumentace pro nadlimitni veiejnou zakfzku na dodivky zadivanou v otevien6m zadfvacim

Více

V ý z v a k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

V ý z v a k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce V ý z v a k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zakázka: Druh zakázky: Zadavatel: Administrátor veřejné zakázky: Způsob zadání: Zateplení objektu č.p. 428, Bánov Veřejná

Více

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni r gu sri.edni pr0myslova Srou srno:rui a sraveeni, TABoR SiPS TABOR KOMENSKEHO 1670, PSC 390 41 Usek: person6lni www.sps-tabor,cz info@sps-tabor.cz Yyzva k podr{ni nabidky Na plnini veiejnb zakdzky mal6ho

Více

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ademie vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ZasilSme V5m vrizvu k poddnf nabidky na veiejnou zakdzku mal6ho rozsahu na doddvky s n5zvem,,n6kup switch0 a wifi access point& pro rozsiieni

Více

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel ,

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel , ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, 370 04 České Budějovice, tel. 387738354, www.ssvos.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále

Více

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY Zadavatel Domov pro seniory Plavei, pifspdvkovfi organizace Plavei 1.67132 Plavei IC:456 71702 PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY ' (dle $ 85 z6konal3712006 Sb. o veiejnychzakazkilch) Nilzev

Více

vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU

vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU Y Praze dne 20. 1.2015 vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU ZasilttmeYitm vyzvu k pod6nf nabidky na veie.jnou zaklzku mal6ho rozsahu na stavebni prdce s n6zvem: Rekonstrukce slaboproudych

Více

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace ZADAVANE ZJEDNoDUSENVM PoDLIMITNfuI nizpnivl DLE $ 38 ZAKONAd,. r37t2006 Sb., O VEREJNfCIZIX{ZKACH, ve zneni pozdejsfch PREDPISU @ALE JEN,,zAKoN,,) Nrizev veiej nd zakilzky :,,Opatieni ke snizeni energetick6

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu - 1 - OBEC VÁCLAVOV U BRUNTÁLU Horní Václavov 69, 793 41 Václavov u Bruntálu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu Obec Václavov

Více

CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina

CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 4960132.586 04 Jihlava 4 t.i.: nsn-89-2ru-zor+ ZADAVACI DOKUMENTACE pro zloani NAD[,IMrrNi vnf,.nrxtr ztr

Více

V souladu s 31 ZVZZ, Vás tímto vyzývám k podání nabídky a současně prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu akce:

V souladu s 31 ZVZZ, Vás tímto vyzývám k podání nabídky a současně prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu akce: VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Znojmo, oddělení logistiky Dyjská 4, Poštovní schránka 51, 669 02 Znojmo Tel.: 515 212 111, Fax: 515 212 348, ISDS: fhmd5c7 VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-153293-1/ČJ-2016-803950-VERZAK

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zak{zky malého rozsahu dle 12 a 18 z{kona č. 137/2006 Sb., o veřejných zak{zk{ch, v platném znění (d{le jen z{kon ) na stavební pr{ce s n{zvem: ZŠ Haškova - Provedení

Více

Sběrný dvůr Jarošov nad Nežárkou

Sběrný dvůr Jarošov nad Nežárkou Výzva k podání nabídek k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Sběrný dvůr Jarošov nad Nežárkou Zadavatel: Obec Jarošov nad Nežárkou Jarošov nad

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI

r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI evropsky socidlni fond v er x EVROPSKA UNIE MINISTERSTVO MLADEZE A TELovVcF{ovY SKOLSTVI. pro INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost Yyzva k poddni nabidek (pro fdely

Více

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel pisevr rua zpnavn zadavate LE VeiejnS zak6zka na doddvky,,doddvka svozov6 a manipulaini techniky do spoleinosti EKO Century s.r.o." zqddvand ve ziednoduiendm podlimitnim ffzeni podle zdkonq i. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

naznv vnf,nilqf z,akaz;r{y,,opatieni ke snizeni energetick6 ndroinosti objektu DDM v BrumovE-Bylnici"

naznv vnf,nilqf z,akaz;r{y,,opatieni ke snizeni energetick6 ndroinosti objektu DDM v BrumovE-Bylnici KvALIFTKAcNf uoxullunracr K vrf,srn.e zakazce zadavane zjednoouspnvvr podlrmrrni'h,l niznnivr DLE $ :s zarou A (,.137t2006 sb., o verejnycuzxxdzkach, vg znenf pozoprsicu pnpoprsu parn JEN,,zAKoN.,; Nizev

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek zprava o posouzenia HoDNocErrri runeioex VEREJNA ZAKAZKA MALEHO ROZSAHU i.j. KRpB-277 418-1Dte.l-ZOt z-oeoovz N6zev zadavatele: er-krajske ieditelstvi policie Jihomoravsk6ho kraje lc zadavatete: 75151499

Více

ZUŠ Hranice Výměna svítidel umělého osvětlení I. etapa

ZUŠ Hranice Výměna svítidel umělého osvětlení I. etapa MĚSTO HRANICE Odbor školství, kultury a tělovýchovy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.:... VYŘIZUJE BC. KATEŘINA ŠVÁČKOVÁ TEL.: 581 828 112 FAX: 581 828 650 E-MAIL: katerina.svackova@mesto-hranice.cz DATUM:

Více

.-. {e^: L-^t II. slolrv: zrvornf pnosrr.rof. Domov Harmonie, centrum socislnich sluzeb MiroSov, piisp6vkovd

.-. {e^: L-^t II. slolrv: zrvornf pnosrr.rof. Domov Harmonie, centrum socislnich sluzeb MiroSov, piisp6vkovd .-. {e^: L-^t v operndrui procrnhlt zrvornf pnosrr.rof EVRoPSTA unre Fond soudrznosti Evropskyf fond pro regionslni rozvoj vzduch a piirodu sp. zn.: CN/266ICN/13 d.j. 8e4el13/cN ZADAVATEL: slolrv: P1SEU

Více

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky)

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky) Datum: 07.05.2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Název veřejné zakázky: PROGRAMOVÁNÍ ON-LINE APLIKACÍ Evidenční/Identifikační číslo: VZ 062015 Úplná zadávací dokumentace obsahuje tyto

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Energetické úspory objektu Mateřská školy v Doudlebách nad Orlicí

Energetické úspory objektu Mateřská školy v Doudlebách nad Orlicí Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst.3, zák. č.137/2006 Sb. v platném znění Energetické úspory objektu Mateřská školy v Doudlebách

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky dle 38 Zákona, ve zjednodušeném podlimitním řízení Název veřejné zakázky: Snížení

Více

Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',",tiit,i"*

Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',,tiit,i* Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',",tiit,i"* Yyzva k podfnf nabidek dislo zakazky (bude dopln6no MPSV pii uveiejn6ni): NAzev zak6zky: Piedm6t zakdzky (sluzba, dod6vka nebo stavebni pr5ce): sluiba Datu m

Více

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00ZT1ZU* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 17345/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zpracovaná v souladu s ustanoveními 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných zakázkách ) DODÁVKA ZDRAVOTNÍHO A OČKOVACÍHO

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Oprava místních komunikací v Čížkrajicích Veřejný zadavatel: Obec Čížkrajice sídlo: Čížkrajice, 374 01 Čížkrajice IČO: 00581674 právní

Více

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre n-, {ol nre Krajskjt ddtski domov pro ddti do 3 let, piispdvkovd organizace se sidlem: Z{tkova 1267/4, 36001 Karlovy Vary tio: zt r i5 t3o DIe: CZ 7II 15 130 bankovni spojeni: Komerdni banka, a.s. dislo

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY - 1 - Obec Staré Město Obecní úřad Staré Město 66, 793 33 Staré Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci akce SPORTOVNÍ A KULTURNÍ CENTRUM Obec Staré Město si Vás dovoluje vyzvat na základě níže popsaných

Více

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf KRAJSKA t{ygtentca stluce STREDOEESKEHO KRAJE st sioirru,i V PRAZE PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf podle Naiizenf Evropsk6ho parlamentu a Rady (ES) E. 88212004 ze dne 29. dubna 2004 o rtfednich kontrolsch

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zadávané ve zjednodušeném podlimitním výběrovém řízení

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zadávané ve zjednodušeném podlimitním výběrovém řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zadávané ve zjednodušeném podlimitním výběrovém řízení Stavební úpravy čp.34 Žitětín, dům pro seniory dle zákona 137/2006Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 12 odst. 3, 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Stavební úpravy MŠ Sibřina v roce 2016 Veřejný zadavatel: Obec Sibřina sídlo: Říčanská 15, 250 84 Sibřina IČO: 00240745 právní forma:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu se Zásadami Ministerstva zemědělství, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na udržování

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem OPLÁŠTĚNÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem OPLÁŠTĚNÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem OPLÁŠTĚNÍ Veřejná zakázka je součástí realizace projektu spolufinancovaného z Programu rozvoje venkova na období 2014-2020 Zakázka zadávaná

Více

\.1. F)PPl ZADAVACI DOKUMEINTACE. [ _..;:-l. I *.i l. Dod5vka optick6ho stolu. T MIEIE J Hffin

\.1. F)PPl ZADAVACI DOKUMEINTACE. [ _..;:-l. I *.i l. Dod5vka optick6ho stolu. T MIEIE J Hffin F)PPl \.1 Oprnn(nf PRocRAM PRAHA KONKURfNCgSCHOPNOST @le [ _..;:-l T MIEIE J H r r r * i l Hffin nli I *.i l EVROPSKAUNTE ZADAVACI DOKUMEINTACE pro zpracovdni nabidky k vetejn6 zakdzce mal6ho rozsilhu

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor školství, kultury a sportu náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení. k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení. k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Výměna

Více

Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, Příbor

Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, Příbor Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, 742 58 Příbor Písemná výzva k podání nabídky včetně Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle Směrnice rady města č. 2/2015 k zadávání

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Obec Ludgeřovice vyzývá tímto zájemce z řad fyzických a právnických osob oprávněných k podnikání k podání cenové nabídky a návrhu smlouvy o dílo na akci Splašková kanalizace obce

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení NUTS CZ0201 Název veřejné zakázky: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení Přístavba školy Čechtice Identifikační údaje zadavatele Městys Čechtice

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu Ing. Čeněk Kukal Saratovská 1070/37, 100 00 Praha Přístavba kompletační haly a nákup nových technologií do výroby reg. č. projektu: 11/014/3120a/120/001057 Č. j: VZ-23/03-2013 Praha, 10. ledna 2014 Počet

Více

Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv. Razitko podatelny. ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu

Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv. Razitko podatelny. ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu fieho nedilnou souifsti je iestnd prohttiieni k,,ztitlosti o zaiazenf clo "iid"oc" iuaarcfi o prondjem bytu" na piedepsan6m

Více

Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách nad Orlicí

Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách nad Orlicí Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst.3, zák. č.137/2006 Sb. v platném znění Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

Zpracování projektové dokumentace rekonstrukce plynové kotelny Základní školy Chlumec

Zpracování projektové dokumentace rekonstrukce plynové kotelny Základní školy Chlumec Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění ceny

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Realizace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY podle ustanovení 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY podle ustanovení 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY podle ustanovení 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ) Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle ustanovení 53 ZZVZ Název veřejné

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

OBEC ONDŘEJOV ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: CELKOVÁ OPRAVA TŘÍ LESNÍCH CEST V OBCI ONDŘEJOV. Zadávací řízení:

OBEC ONDŘEJOV ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: CELKOVÁ OPRAVA TŘÍ LESNÍCH CEST V OBCI ONDŘEJOV. Zadávací řízení: OBEC ONDŘEJOV ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: CELKOVÁ OPRAVA TŘÍ LESNÍCH CEST V OBCI ONDŘEJOV Zadávací řízení: Výběrové řízení na stavební práce na veřejnou zakázku malého rozsahu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

604 821 985 starosta@hartmanl. C2053 Pardubickyi kraj PiedpoklAdani hodnota bez DPH: itni iizeni na internetovfch strsnksch zadavatele.

604 821 985 starosta@hartmanl. C2053 Pardubickyi kraj PiedpoklAdani hodnota bez DPH: itni iizeni na internetovfch strsnksch zadavatele. ZahAieni zad6vaciho iizeni dle zisad $6 a $8,odst.S z6kona E.3Z2006 Sb., o veiejnf ch zakazk6ch, ve zn6ni pozddjsich piedpisri va k podini nabidek v reiimu zakazky mar6ho rozsahu dle gi2, odstj fikadni

Více