ztdtv,tci DoKUMENTACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ztdtv,tci DoKUMENTACE"

Transkript

1 MINISTERSTVO SKOLSTVi. MLADEZE A IELoVvcHoVY EVROPsKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTICE DO VASI BUDOUCNOSTI rexrova iasr ztdtv,tci DoKUMENTACE idst i. I zaddvacf dokumentqce nadlimitnf veiejn6 zaklzky na dod6vky TTCEITEC - Mikroskop mikrobiologicky fluoresceninf,, zadtwane v otevien6m iizeni v souladu s ust Zqdarq aeiejnd dodaaatehim na aidomi, ze plny text praaidel je uii ltomi poainnosti zadaa,atele pii znddaacim i{zen{ i daaatele.-. _,,,1 iak a prubihu zadduac{ho /izen{, tak zejm6na pro pi{padn6 uzauien{ srnlouay, po dobu realizace zakdzky podle t6to smlouay a t6z 1to skonteni realizace zak6'zky' Piedloi,enim nab{dky a rdmci zaddaaciho ii)eni dodaaatel souiqsni potarzuje, ze se sezndmil s Praaidly a zaaazuje se plnit a nich uaeden6, kterd se aztahuj{ k dodauatelfim, a to a prubihu zadfuoac{ho y'izen{, pfi i po louay a po dobu realizace pfedmetu ptnin{. Tento dokument Textov6 d6st zad vaci dokumentace navazuje na zveiejn dne oznitmeni o zaklzce ve vdstniku veiejnych zakfzek (d6le jen,,vvz") a poskytuje dodavateli podrobndjsi, upiesriujici a dalsi podstatn6 informace o t6to veiein6 zakizae. 1. ljdaie o zadixzcim Yizeni zadavatel zah jil zadtwaci iizeni v souladu s ustanovenim $ 26 odstavce 1 odesl6nim ozn1meni o zahdjeni zadhvaciho iizeni kuveiejndni, tim ozndmil neomezen6mu podtu dodavateli svrij zadat YTvtt veiejnou zakdzku na dod6vky v otevie nem iizem v souladu s ustanovenim $21 odst' 1 pism' a) a $ 27 ZvZ. Oznhmeni otevlendho iizeni je vyzvoukpod6ni nabidek dodavatelt a k prokdztni splndni kvalifikace. zadavatel je povinen uveiejnit oznimeni o zahfijeni zad,fivaciho iizeni zprisobem uvedenym v $ 146 a 5147 ZVZ. 1.2' Zveiejndni zad6vaci dokumentace na profilu zadavatele Zadtxaci dokumentace (d6le tak6,,2d,,) je podminek zadav atele vymezujici piedmdt zpracovitni nabidky. Zad vaci dokumentace s kter6 jsou vsechny nedilnou soud6sti zadbvaci d strlna I (celkem 14)

2 MINISTEFSTVO SKOLSTVi, MLADEZE A TELOVYCHOVY EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTICE DO VASI BUDOUCNOSTI 1) Textov6 i6st zadhvaci dokumentace - d6st (,. I ZD (d61e tak6,,textov6 d6st ZD") 2) Technick6 podminky - d6st d. 2 ZD (d6le tak6,,technick6 podminky") 3) Obchodni podminky - Smluvni vzor Kupni smlouvy i, d6st (,.3 ZD (d61e tak6,,smluvni vzor Kupni smlouvy" nebo,,smluvnivzof" nebo tak6,,smlouva") Zadhvaci dokumentace je v kompletni podobd uveiejndna a neomezenjm dalkovym piistupem b ezpl atn1 k di sp o zi ci na pro ft lu z adav atele http s : I I zakazky.v fu. cz l. Zadavatel d6le upozorf,uje dodavatele/ uchazele, Le tato veiejnh zakhzka je administrov6na prostiednictvim elektronick6ho n6stroje (syst6mu) E-ZAK, ktery je certifikov6n podle vyhl65ky (). 9l2OI1 Sb., kterou se stanovi podrobndj5i podminky tjrkajici se elektronickych n6strojfi a ukonfi udindnych elektronicky pii zadhv6ni veiejnych zakhzek a podrobnosti tykajicich se certifik6tu shody. Nepiihlf5eni/ neregistrovani uzivatel6 maji piistup k zilkladni specifikaci jednotlivych YZ a piipadnd k dodatednym informacim a zadhvaci dokumentaci, je-li poskytov6na neomezenym a piimjm d6lkovym piistupem. Dodavatel6 po piihla5eni maji moznost interakce v r6mci pfi.t,rsny.tr zadsvacichiizeni. Pokud dodavatel/ uchazed nem6 v syst6mu E-ZAKjeStd Z6dnj' udet, nemrize se do syst6mu E -ZAK piihl6sit a prov6ddt irkony v r6mci zad vacich iizeni, proto zadavatel doporuduje tomuto dodavateli/ uchaze1i se v syst6mu E-ZAK zaregistrovat. Podrobn6 podminky a informace o registraci a ovl6d6ni syst6mu E-ZAK lze ziskat v uzivatelsk6 piirudce pro dodavatele, kter6 je voln6 dostupn6 po odkazem: vft.czldatalmanuall K dokondeni registrace a v r6mci komunikace se zadavatelem prostiednictvim elektronick6ho n6stroje E-ZAKje nutny elektronickjr podpis. Podrobndj5i informace jsou volnd dostupn6 na http s ://zakazklz.vfu. czldatalmanual/qcm.p odepisovaci-applet.pdf V piipadd jakychkoliv otdzek tykajicich se uzivatelsk6ho ovl6d6ni elektronickeho ndstroje dostupn6ho na vyse uveden6 webov6 str6nce kontaktujte, prosim, kontaktni osobu zadavalele, kterou j" Mgr. Jiii Sobotka, ato prostiednictvim sobotkaj@.vfu.cz, tel.: , Identifikaini ridaie zadavatele N6zev: Sidlo: Pr6vni forma: IE: DIC: Veterin6m i a farmaceutick6 univerzita Brno (d6le take,,zadavatel nebo,,vfu Brno"). Palack6ho ti. l 13, Bmo veiejn6 vysok6 5ko1a cz62r s7 124 Osoba oprsvndn6 zastupovat zadav alele'. Prof. MVDr. Ing. Pavel Suchy, CSc., rektor VFU Bmo strana2 (celkem l4)

3 EVROPSKA UNIE EVROPsKY FOND PRO REGIONALNf ROZVOJ MINISTERSTVO SKOLSTVi MLADEZE A TELoVVcHoVY INVESTJCE DO VASI BUDOUCNOSTI Ve Prof. MVDr. Jiii Brno. Kontaktnf osoba zadavatele: ch a smluv Smola, CSc., ieditel CEITEC - Stiedoevropsky technologicky institut, VFU Mgr. Jiii Sobotka, tel,: , sobotka-i@vfu.cz val'. 3. Nfzev a reg. i. proiektu: N6zev projektu: CEITEC - Stiedoevropskf technologicky institut Reg d. projektu: C / ). Nfzev veiein6 zak{zky:,,ceitec Mikroskop fluoresceninf,, ifslo veiein6 zak6zkv: VZ8l20ls mikrobiologicky 3 8s , Druh a piedmdt veiein6 zakizkv 7'1' Veiejn6 zaktzka,,ceitec - Mikroskop mikrobiologickf fluorescenini,, neni rozddlena na d6sti. 7 '2. Jedn6 se o nadlimitni veiejnou zakfnku (d6le take,,y2"). Veiejn6 zaklzka je zad.1vanit v otevien6m iizeni v souladu s ustanovenim $ 21 odst, 1 pism. a) a $ 27 an6sl. ZyZ Piedmdtem veiejn6 zaklzky je dod6vka zboli, Zboiim se pro ridely t6to yz rozumi Mikroskop mikrobiotogicky fluoresceninf. Zaiizenije poiizov6no v r6mci projektu op vavpl "CEITEC - Stiedoevropsky technologicky institut", reg. d. CZ.l,05ll'1.00/ , Poiizeni tohoto zaiizeni zdsadnim zptsobem posune vpied vyzkumn6 aktivity rcalizovanl v r6mci vyzkumn6ho programu CEITEC. 7,4' Podrobn6 technick6 specifikace a poladavky zadavatele na zbolijsou stanov eny blile v dokumentu,,technick6 podminky", ktery tvoii ddst d. 2. zad, vaci dokumentace. Informace o piistupu kzadhvaci dokumentaci jsou blize uvedeny v dl Textov6 (.irsti ZD. 7.5' Pokud se v zadhvaci dokumentaci vyskytnou pozadavky nebo odkazy na obchodni firmy, nhzvy nebo jm6na a piijmeni, specifick 6 oznad,eni zboli a sluzebjktere plati pro urditou osobu, popiipadd jeji organizadni slolku za piiznadn6, patenty na vyn1lizy, ulitne vzory, prumyslovl vzory, ochrann6 znhmky nebo oznadeni privodu, je uchaze(, oprfvndn navrhnout i jin6, technicky a kvalitativnd obdobn6 ieseni, kter6 musi splriovat technick6 a funkdni pozadavky zad,avatele uveden6 v t6to zad,ftvaci dokumentaci. strqna 3 (celkem l4)

4 EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTICE DO VASI BUDOUCNOSTI MrNtsrERSTVo 5KoLsrvf, MLADEZE A TELovVcHovY 7.6, Uielem t6to veiejn6 zakhzky je dodfvka Mikroskopu, ktery je urden k rozsiieni piistrojov6ho vybaveni v r6mci projektu op vavpl c / CEITEC - Stiedoevropsky technologicky institut. Realizace piedmdtu veiejn6 zakdzky je nezbtnndk naplndni vytydenych cilfi uveden6ho projektu Zadavatel nepiipousti varianty nabidek - variantni ie5eni. Za vanantni ie5eni je povazov6no i uvedeni vice diselnych vyj6dieninezjedno pro hodnotici krit6rium Zadavatel nepozaduje poskytnuti jistoty k zaji5tdni pln6ni povinnosti vyplyvajicich z irdasti uchazede v zadhv acim iizeni. 7,9. Poddnim nabidky tchazed zcela abez vyhrad akceptuje podminky zad vaciho iizeni. 8. Piedpokl6dan6 hodnota veiejn6 zakdzky je ,00 CZK bez DPH ( '00 CZK vietn[ DPH) za cely piedm6t plndni t6to veiejnl zak zky a zahmuje vesker6 n6klady spojen6 s piedmdtem plndni t6to veiejn6 zakhzky. V piipad6, Le v nabidce uchazede, s nimz mh byt. dle vysledku hodnoceni nabidek uzaviena smlouva na tuto veiejnou zakhzku, piekroii nabidkovi cena bez DPH vybe uvedenou zadavatelem stanovenou limitnf cenu bez DPH (vy5i piedpokl6dan6 hodnoty bez DPH), si zadavatelvyhrazuje prfvo neuzaviit smlouvu na tuto veiejnou zaki,zka. 9. Hodnotici krit6ria Zflkladnimhodnoticim krit6riem pro zad ni t6to veiejnl zaklzky je celkov6 nabfdkovri cena v CZK bez DPH za celj'piedmdt pln6ni t6to veiejn6, zaki,zky. Nejvhodnij5i nabfdkou je nabidka s nejniz5i nabidkovou cenou v CZK bez DPH. 10. Doba a misto plndni veiein6 zakhzkv: Zahdjeni plndni Ukondeni plndni Misto plndni od podpisu smlouvy Do 60-ti dnfi od uzavleni smlouvy. Ustav infekdnich chorob a mikrobiologie - budova 28, are6l Veterin6rni a farmaceutick6 univerzitv Brno. Palack6ho ti. 713, Btno, PSC Podrobnosti doby a mista plndni jsou uvedeny v dl. 3 smluvniho vzoru Kupni smlouvy, ktery tvoii jako d6st d. 3 nedilnou soud6st zaddvaci dokumentace. Informace o piistupu kzaddvaci dokumentaci jsou blize uvedeny v dl Textovd (,tstrzd. 11. Lhrita a misto pro poddni nabidkv a podrini nabidkv Lhrita pro pod6ni nabidek zadin b1let dnem n6sledujicim po dni zahdjeni vybdroveho iizeni, tj. po dni odeslani oznhmeni o zah6jeni zad vaciho iizeni dle $ 26 odstavce l ZYZ Ukondeni piijmu nabidek/ konec th{rtv pro pod6ni nabidek: strana 4 (celkem l4)

5 EVROPSKA UNIE EVROPsKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MINISIEFSTVO SKOLSTVi, MLADEZE A TELovVcHovy INVESTICE DO VASI BUDOUCNOSTI vsechny nabfdky musi byt zadavateli doruieny nejpozdiji do dne do 14:00 hod. (vdetnd), v tento den a hodinu jiz musi byt vsechny nabidky doruieny zadavateli Nabidka musi byl zadavateli pod6na vpfsemn6 form6. PoZadavek na pisemnou formu je povazovhn za splndny tehdy, pokud je nabidka podepsfna osobou oprfvn6nou zastupovat uchazeie, Nepodepsanf nrivrh smlouvy nebo nivrh smlouvy podepsany osobou neoprivndnou zastupovat uchazeie bude drivodem kvyiazeni nabfdky a vylouienf uchazeie z fiasti v zadsvacimyizeni. II.4. Zadavatel v souladu s $ 69 odst. 5 ZYZ umoliuje pod6ni nabidek v listinn6 podobd i 11.4.I.Nabidkv pod6van6 vlistinn6 podobi: Vpiipadd pod6ni nabidky vlistinn6 podobd uchazed dorudi zadavateli nabidku v listinn6 podobd v jednom pisemn6m vyhotoveni v i6dnd uzavien6 ob6lce zietelnd oznadene ninvem veieine zakhzk:t, tj, Yeiejn zakhzka:,,ceitec Mikroskop mikrobiologicky fluorescenini" a ridajem,,neotevirat,,. VSechny listy kazd6ho vytisku nabidky by mdly byt odislovtny, pro5ity a provdzdny Srirhrkou, jejiz konec po pievtn\ni by mdl byt pielepen z6lepkou a opatien rczilkem a podpisem uchazede. D:ile musi byt na obdlce uvedena adresa, na kterou je mozno zaslat oznlmeni podle $ 71 odst. S ZVZ. Ilr4.2. Nabidky podrivan6 v elektronickd podob6: V piipadd pod6ni nabidky elektronickymi prostiedky je uchazed povinen pouzft elektronicky nristroj E-ZAK Veterin6mi a farmaceutick6 univerzity Brno. Elektronicky n6stroj E- ZAK je dostupny na adrese htlps:llzakazkv.vfu.cz/. Ve5ker6 podminky a informace tykajici se elektronick6ho n6stroje jsou dostupnd na hltp s : I I z akazky.v f u. cz L 11'5. Jazyk nabfdkv: Nabidka bude pod6na vdeskem jazyce. Dokumenty vyhotoven6 v jin6m jazyce musi byt opatieny riiednim piekladem do desk6ho jazyka; to neplati pro dokumenty ve slovenstind a pro podpirrn6 dokumenty technickd specifikace nabizen6ho plndni (napi, technick6 listy, ofici6lni brozury vyrobce atd.), kter6 mohou byt piedlozeny v anglick6m jazyce Mfsto pro podrlni nabfdek: Nabidky poddvan6 v listinnd podob6: Nabidky vlistinn6 podobd se pod6vaji prostiednictvim osoby, kterh prov6di pieprar,u zfsllek (kuqirni sluzba), nebo prostiednictvim drlitele po5tovni licence na adresu sidla zadavatele, nebo osobnd v sidle zadavalele (tj. Veterinitmi a farmaceutickd univerzita Bmo, Rektordt, budova d, 1, I. poschodi, dveie (,.2r1- Mgr. Jiii Sobotka), a to v pracovnich dnech v dobd od 09:00 hod do 11:00 hod po piedchozi telefonick6 dohodd s kontaktni osobou zadavatele. 1L6.2. Nabidkv poddvan6 v elektronickd podob6: nabidky podan6 v elektronicke podobd jsou pod6v6ny prostiednictvim elektronick6ho n6stroje E-ZAK, dostupn6ho na adrese htlps.llzakazk:rxfa.czl, v souladu s $ 149 ZVZ. 11.7, Dodavatel, ktery podal nabidku v zad vacim iizeni, nesmi byt soudasnd subdodavatelem, jehoz prostiednictvim jiny dodavatel v tomtdi zadi:acim iizeni prokazuje kvalifikaci. strana 5 (celkem l4)

6 MrNtsrEFSTVo SKoLSTVi' MLADEZE A TELovYcHovY EVROPSKA UNIE EVROPSKV FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTICE DO VAS{ BUDOUCNOSTI ll.s.pokuddodavatelpod6vicenabideksamostatnenebospoledndsdalsimidodavateli, nebo je,rruaoaurrutelem, j"h"z^;;fifjni"t"im ' jinj' dodavatel v tomt'l zad vacim iizeni prokazuje kvalifikaci, zadavalel vsechny takovym dodavatelem vyiadi. Dod";G jehoz nabidka zadavarel tnd drivodu bezodkladnd vyloudi z irdasti u tuaiuulimiizeni'vylou zadav atelb ez o dkl adn6 pi s emnd o znftmi uchaz edi' Spolednou nabidkou se rozumi nabidka, kterou podalo za podminek stanovenj'ch v $ 51 odst. 6 ZVZ vice dodavaiel,i spolednd. v takov6m piipadd se dodavatel6 pod6vajici spjednou nabidku povazuji za jednoho uchazede' 12. Otevirfni ob6lek I2.1. Zadavatel ani komise nesmi oteviit ob61ku pied uplynutim.lhuty pro pod6ni nabidek. otevir6ni ob5lek musi uit zahttjeno iirned po uplynuti thfity pro podani nabidek. l2.2.otevir6niob6leksnabidkamiprobdhnedne:1.4'1'2015ve14:0lhod"atovsidle zadavalele,tj.veterin6rrriutur-uceutick6univerzitabrno'palack6holi'il3' Bmo, budova Rektoratu, zasedaci mistnost odddleni veiejnj'ch zak6zek' L Poschodi. dveie ("21l' V souladu s ustanovenim $ 7 thfrty Pro Pod6ni nabidek Po vyrozumi uchazede o tom' Pod6ni nabidek' Otevir6ni ob61ek st ':H::::i dorudeny ve thfrtd Zadavatel mfize Po ob6lek stvrdili Podl ecu' 2,5.Uchazedjeopr6vn6ndieust.$Tlodst.6Zvzbjtpiitom*pi1,o ); za uchazede to v Podtu nejvy5e n nebo zhsluip obdlek s nabidk pouzenaz6k ad6ililchazedepiiotevir6niob6lek)' kterysepiipiichorlzapiilesedolistinyudastnikir Komise pii otevir6ni ob61ek postupuje v souladu sezyz' i otevir6ni 13. Zaddvaci lhrita Zadivaciihritajelhfrta,pokteroujsouuchazedisvyminabidkamivfn6ni. Vsouladus$43ZYZzadavatelstanolTrjelhiitu'pokteroujsouuchazedt'vlzinisvymi nabidkaminadobu3mdsicriodposlednihodnelhfitypropodsninabidek Dodavatel je opr6vndn zadauateri q':tff,,u^*.xt::lt""i*"hit: i2:t^1':;"] n""j"l?*6m. pisemnit Lirdosrmusi bjr zid vatetr dorudena nejpozddli fr*o,rni"tt ant pfea uplynutim thtrtv pro pod6ni nabidek' ;:;^"^;;.r#;" ffiffihffii',"'r.uuno nfstroje pro zadirvilni veiejni ch -^r,6oolr zak6zekf-z.{k. E-7.LK dodavatele, aby L*dost o dodatedn6 informace podavali vvhradnd stranq6(celken l4)

7 MINISTEFSTVO SKOLSTVI, MLADEZE A TELOVVCHOVY EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNi ROZVOJ INVESTICE DO VAsI BUDOUCNOSTI I4.3. Zadavatel odesle prostiednictvim syst6mu E-ZAK dodatedne informace kzad vacim podmink6m pisemnd nejpozddji do 4 pracovnich dnri po dorudeni pisemn6 Z6dosti o po skytnuti do datednych informac i k zadhv acim p o dmink6m' Dodafedne informace, vdetn6 piesn6ho zndni Lhdosti, poskytne zadavalel zdroveir t v5em dodavateftim, kteii poz6dali o poskytnvti zadsvaci dokumentaci nebo kterym byla zad6vaci dokumentace poskytnuta, a to prostiednictvim elektronickeho n6stroje (syst6mu) zadhv 6ni veiej nych zakdzek E-Z AK' 14.5, Soudasn6 budou tyto dodatedne informace vdetnd piesn6ho znlni Z6dosti zadavatelem zveiejndny s vyuzitim elektronick6ho n6stroje (syst6mu) zadhv ni veiejnj'ch zakhzek E.ZAK. Podrobndj$i informace o syst6muf,-zak, registraci a doruiovfni informaci jsou podrobnd uvedeny v il t6to Textov6 issti ZD Zadavatel vzdy uveiejni dodatedn6 informace vdetnd piesn6ho zndni Z6dosti stejnym zpfisobem, jaky- uveiejnil Textovou (,6st zad vaci dokumentace Zadavalel mrize poskytnout dodavatehim dodatedn6 informace k zadixacim podmink6m i bez piedchozi 1'6dostt. 15. PoZadavky veiein6ho zadavatele na kvalifikaci piedpokladem pro posouzeni a hodnoceni nabidek dodavatelri podanych v zaddvacim iizeni, je prokhzdni splndni kvalif,rkace v rozsahu stanoven6m zadavalelem. Splndnim kvalifikace se rozumi prokdzilni splndni: o zirkladnich kvalifikadnich piedpokladfi podle $ 53 odst' 7 ZYZ; o profesnich kvalifikadnich piedpokladir podle $ 54 pism. a) a b) ZYZ; o ekonomickd a finandni zprisobilosti splnit veiejnou zakdzls piedlozenim destn6ho prohl63eni dle $ 50 odst' 1 pism. c) ZYZ Zfkladni kvalifikadni piedpokladv Zikladni kvalifikadni piedpoklady spliuje dodavatel, ktery proklle splndni podminek dle $ 53 odst. 1 pism, a) alk) ZVZ' ladni kva ted uchazed z dle 6 53 odst. VZ tzn. piedlozenim: TSU Z EVl n6ho lu5n6ho fi iiadu ladv dle AV I 5.3. Profesni kvalifikaini piedpoklady profesni kvalifikadni piedpoklady spliuje dodavatel, kterf piedlozi prost6 kopie: a) vypisu z obchodnfho rejstiiku, pokud je v ndm zapsdn, di vypisu z jtnd obdobn6 evidence, pokud je v ni zapshn; stranqt (celkem l4)

8 EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNf ROZVOJ MINISTERSTVO SKOLSTVi MLADEZE A TELovVcHovY INVESTICE DO VASI BUDOUCNO5TI b) dokladu o oprivndni k podnikdni podle zvl6stnich pr6vnich piedpisti v rozsahu odpovidajicim piedmdtu veiejne zakhzky, zejmena doklad prokazujici piislusn6 Zivnostensk6 opr6vndni di licenci Pravost a stfii dokladri kprokinirni splndni kvalifikace Doklady kprok6z6ni splndni kvalifikace piedlozi uchazedi v souladu se ZYZ a touto zad vaci dokumentaci v kopiich. Zadavatel si vyhrazuje pr6vo pozadovat po tchazedi, se kterym mh byt uzaviena smlouva, pied uzavienim smlouvy piedlozeni dokladri v originale di uiednd ovdien6 kopii. Doklady prokazujici splndni zhkladnich kvalifikadnich piedpokladfr a vypis z obchodniho rejstiiku nesmdji bjrt ke dni podani nabidky star5i 90 kalenddinich dnri Doba a forma prokazovfni splndnf kvalifikace Splndni kvalifikace jsou dodavatel6 povinni prokhzat ve lhfitd pro pod6ni nabidek. Ve stejn6lhttd musi rovndl nastat skutednosti rozhodn6 pro splndni kvalifikace Prokflzilni splninf kvalifikace prostiednictvim subdodavatele Pokud neni dodavatel schopenprokdzat kvalifikaci pozadovanou zadavatelem podle g 50 odst. 1 pism. b) v pln6m rozsahu, je opravndn splndni kvalifikace v chybdjicim rozsahu prok zal prostiednictvim subdodavatele. Dodavatel je v takov6m piipadd p ovinen zadav aleli piedl o Zit : a) podle $ 53 odst. lpism. j) a profesniho kvalifikadniho piedpokladu podle $ 54 pism. a) ZYZ, subdodavatelem a b) smlouvu uzavienou se subdodavatelem, z niz. vyplyvft zhvazek subdodavatele k poskytnuti plndni urden6ho k plndni veiejn6 zaklzky dodavatelem di k poskytnuti vdci di pr6v, s nimil bude dodavatel opr6vndn disponovat v r6mci pln6ni veiejn6 zakhzky, a to alespoi v rozsahu, v jak6m subdodavatel prokazuje splndni kvalifikace podle$ 50 odst. 1 pism. b) ZVZ. Dodavatel neni opr6vndn prostiednictvim subdodavatele prok6zat splndni kvalifikace dle $ 54 pism. a) Spoleini nabidka ndkolika dodavatelfi Pod6v6-li nabidku ndkolik dodavatelt spolednd ($ 51 odst. 5 ZVZ), musi kazd)r z nich prokazat spln6ni zikladnich kvalifikadnich piedpokladt podle $ 50 odst. 1 pism. a) ZYZ a profesniho kvalifikadniho piedpokladu podle $ 54 pism. a) ZYZ v pln6m rozsahu. Splndni kvalifikace podle $ 50 odst. 1 pism. b) musi prokdzat v5ichni dodavatel6 spolednd. V piipadd spoledn6ho poddni nabidky jsou dodavatele povinni piilozit k nabidce original nebo ovdienou kopii smlouvy, z nil vyplyvh zavazek, Le v5ichni tito dodavatel6 budou vfidi zadavateli a jakjmkoliv tietim osob6m z jakychkoliv pr6vnich vztahi vzniklych v souvislosti s veiejnou zaktnkou zavlzhni spolednd a nerozdilnd, a to po celou dobu plndni veiejn6 zakdzky i po dobu trvhni jinj'ch zhvazki vyplyvajicich z veiejnl zakdzky, Prokhzf'ni splndni kvalifikace u zahraniiniho dodavatele strana B (celkem 14)

9 EVROPSKA UNIE MrNtsrERSTVo Sxolsrvi. i/lladeze A TELoVvcHoVY EVROPSKY FOND PRO REGIONALNT ROZVOJ INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI / zahtanidni dodavatel (osoba s bydli5tdm nebo se sidlem mimo izemi cesk6 republiky) prokazuje splndni to v rozsahu, zprisobem a v pozadovan e zadav alelem v za kvalifikace piedkl6d6 zahran fiednd ovdien6ho piekladu sloven5tind nemusi br4 do des jsou v Cesk6 republice poulivlny kproklztni k o zahranidni dodavatele k dispozici ia str6nk6ch k prokazovdni kvalifikace, ktery Zadavatel nicm6nd upozoriuj e ickou povahu PouZiti vypisu ze seznamu kvalifikovanych dodavatelfi Dodavatel6 zapsani v Sezn mohou prokdzat splndni d6st dodavateltr. Tento vypis nesm spln6ni kvalifikace (tj. k posl mdsice. Tento vypis prokazuje 15'10. PouZitf certifikftu ze Syst6mu certifikovanych dodavatelfi Dodavatel6, kterym byl vyd6n certifik6t v r6mci Syst6mu certifikovanych dodavatehi($ l'33., a n6sl. zvz), mohou prokhzat spindni d6sti kvalifikace piedlozenim platn6ho certifik6tu (viz g 140 odsi. 1 zvz). iento certifik6t prokazuje kvalifikaci v rozsahu podle $ 134 ZVZ pozadavek zadavatele dle g 44 odst. 6 ZVZ V souladu s ustanovenfm $ v nabfdce specifikoval i6sti v ii vfce subdodavatelfim, a subdodavatele, a to minim6ln6 Soud6sti nabidky uchazed,e musi byt n6vrh smluvniho vzoru Kupni smlouvy d. g rg obligatorniho charakteru, ktery bude: 16'1' obsahovat pouze v5echna ustanoveni smluvniho vzorv Kupni smlouvy, uchazed doplni porrze ty ridaje, kter6 jsou urdeny k vyplndni, a to v rozsahu a dle pozadavkri zadavatele stanoven6 v t6to zad vaci tokumentaci datov6n a podeps6n osobou opr smluvni vzor Kupni smlouvy je pr6vnd neridinn;f. Nabidka, kter6 smlouvy, bude ze soutdze vfiazenapr 16'3' mit piipojeny a vyplndny vesker6 piilohy, na kter6 smluvni vzor Kupni smlouvy odkazuje. 16'4' uchazed do sv6ho niivrhu piedmdtn6ho smluvniho vzoru Kupni smlouvy vyplni zejmena sv6 identifikaini ridaje v il. I smluvniho vzorukupni smlouvy, ridaje pro strana 9 (celkem l4)

10 EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ ''#jj.?.^'y8 ;s#8n'&'"ui INVESTICE DO VASI BUDOUCNOSTI nabidkovou cenu za zbol,i v ii. 4. smruvniho vzoru Kupni smrouvy a dre podminek uvedenych v zd--zpracuje,,techni"-r.o"u-rp"cifikaci.,, kterri tvoii jako pi'oha d. 1 nedilnou.ouea*'.mluvniho "r"* r<ryni smrouvy -u,,poro zkovy :1"0":1J." kterlf tvoii jako piiloh ^ e. i *airn""t,or8a.t,mtuunit o*vzoru Kupni pokud pod,6v6 nabidku vice dodavi smluvniho vzoru uvedeni vsichni doc,t"ilillitffif; I kpodpisu urdenych) ou nabidku, v souladu Uchazed j" O:1,lliUT t6to veiejn e zakizkypovinen r podle podminek struktur6lnich'f.,,.,ai, trr r., -^.-r, tvlddt povinn6 prvky publicitv pro Ladatele a piijemce pffjemce (dostupnou na vyzvam.html ) na v5e souvislosti s piedmdtem pl vzor tvoiijako drist e. : ned entace Uchazei, se zav d6stem nabidek. :ff 3:;"il,:il:"','",,i'ul3;f ro poskytn:ri.1"_,.1:. Oupujicimu a dle g 2 pism. e) zttkona d,. H"""dffi T"'lffl-H,',1't1i?at j;"j",ffi 16' 10' Platebni nodlinkl isou podrobld uyedenv v dl. 5 a n6sr. smluvniho vzorukupni smlouvv, kterjz tvoii jako'oasi e. i nedilnou.";; )ad6v acidokumentace. 17. Zpfisob zpracovr{nf nabfdky Ka.i:d! uchazei je povinen pozadovan6 dokumentv a peiliv. prostudovat, vyprnit a ve sv6 nabidce piedroiit vsechny jejich pifrohy, "u r.t".o "or.-rj"",ito zaa.vacf dokumentace. strctna I0 (celkem I4)

11 EVROPsKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVO] MINISTEFSTVO SKOLSTVi MLADEZE A TELOVfCHOVY INVESTICE DO VASI BUDOUCNOSTI splnit v5echny terminy a podminky obsazen6 v zadfvaci dokumentaci vietn[ v$ech jejich pifloh. Nedostatky v pod6ni nabidek nebo v poskytnutf pozadovanych informaci a dokumentace, nerespektujici v jak6mkoliv ohledu ustanoveni zad,ilaci dotumentace vdetnd jejich piiloh, mohou mit za n6sledek vyiazeni nabidky z dalli ridasti na veiein6 zaklzce a vyloudeni uchazede. V5echny dokumenty uveden6 v teto zadhvaci dokumentaci budou podepsdny na piislusnych strdnk6ch tdchto dokumentfi tak, jak je piedeps6no Nabidka bude uchazedem zpracovhna zpfisobem uvedenym vtomto dokumentu Textov6 d,ist zadtwaci dokumentace, kter6 tvoii jako d6st d. 1 nedilnou soud6st zadtwaci dokumentace, Informace o piistupu kzadhvaci dokumentaci isou blize uvedena v dl Textov (,6sti ZD Nabidka bude zpracovtna v jednom vytisku vyhradnd v souladu s pozadavky zadavatele na zpraeovdni nabidky uvedenymi v zadhvacich podmink6ch. V souladu s ustanovenim $ 68 odstavce 2 musi nabidka obsahovat: Identifikaini ridaje uchazeie Kaldi uchaze(, zpracuje a do sv6 nabidky piedloli v jednom vyhotoveni sv6 identifikadni iidaje a irdaje pozadovan6 v rozsahu stanoven6m v $ 17 pismene d) ZYZ a ve FORMUIAn t - Kryci list nabidky, k tomuto irdelu mrize uchaze(, vyulitjako vzor, viz piiloha d. 1 teto Textov6 d6sti ZD. 17.2,2. Smluvni vzor Kupni smlouvy - nrivrh smlouvy Soud6sti nabidky uchazede musi byt n6vrh smluvniho vzoru Kupni smlouvy (,. 9710/00019 obligatorniho charakteru, ktery bude zpracovhn dle pozadavkfi zadavatele stanovenych v dl. 16 t6to Textov6 d6sti zaddvaci dokumentace. 17,2.3. Nabidkovou cenu, kterou uchazef zpracuje v;fhradni ifdnym vyplndnfm cenovych ridajri v il. 4. piislusn6ho smluvniho vzorukupni smlouvy Uchazedem uveden6 cena za plndni teto veiejn6 zakilzky bude stanovena jako cena maxim6lni. Takto stanoven6 nabidkov6 cena bude zahmovat veskere n6klady uchazede souvisejici s poskytnutim plndni. ljchaze(,je piitom povinen uv6st nabidkovou cenu bez DPH, nabidkovou cenu vdetnd DPH i vj'si DpH. 17,2,4' Doklady a informace prokazujici splndnf kvalifikace uchazeie. PoZadavky zadavatele na prokhzilni splndni kvalifikace uchazeie jsou zadavatelem uvedeny v il. 15 t6to Textov6 d6sti zadixaci dokumentace. 17,2,5. Technickou specifikaci: Uchaze(,i v nabidce jako piilohu i. I nfvrhu smlouvy (,,Technickd specifikace") piedlozi vyplndnou tabulku o splndni technickych a funkdnich pozadavkfi (viz,,technick6 podminky,,- d6st (,.2 ZD). Technickd specifikace musi spliovat technick6 parametry stanoven6 zadavalelem v dokumentu,,technick6 podminky", kter6 tvoii jako dhst t,. 2 nedilnou soud6st zaddvaci dokumentace. V piipad4 Le nabizenl zaiizeni nebude spliovat zadavatelem stanoven6 technick6 podminky, bude nabidka dodavatele ze zadhvaciho iizeni vyiazena auchaze(, vylouden. stranq II (celkeru 14)

12 EVROP5KA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MrNrsrERSTV.o Srolsrvi, MLADEZE A TELOVYCHOVY INVESTICE DO VAS{ BUDOUCNOSTI PoloZkovy rozpoiet: Uchaze(i piedloli piehledne zpracovany polozkovy rozpodet zafunujici piehled v5ech soud6sti i piislu5enstvi, jez jsou soud6sti doddvky a vesker6 n6klady dodavatele spojen6 s plndnim zak zky dle pozadavkfi uvedenych t6to zadhvaci dokumentaci; polozkovy rozpodet bude piedlozen jako piiloha (,. 2 n6vrhu smlouvy. V piipadd, Ze bude v nabidce uchazede rozpor mezi hodnotou nabidkov6 ceny zapsanou v dl. 4.1 piislusn6ho smluvniho vzoru a hodnotou nabidkov6 ceny zapsanou v,,polozkov6m rozpodtu", ktery tvoii jako nediln6 soud6st piilohu d. 2 piislu5n6ho smluvniho vzoru, bude pro hodnoceni nabidek pouzita nabidkov:i cena zapsanf v dl. 4.1 pifslu5n6ho smluvniho vzorrr a tato cena bude tak6 zivaznt pii piipadndm uzavieni smlouvy Souidsti nabidky musf byt v souladu s ustanovenfm $ 68 odst. 3 ZYZ, rovndz: seznam statut6rnich org6nir nebo dlenrir statut6rnich orgdnfi, kteii v poslednich 3 letech od konce lhfrty pro pod6ni nabidek byli v pracovndpr6vnim, funkdnim di obdobnem pomdru u zadavatele uchazei vyslovn6 uvede formou iestn6ho prohlf5enf, zda niktery ze seznamu statutfrnich orginri nebo ilenfi statutdrnich org:inri v poslednich 3 letech pracoval ii nepracoval u zadavatele m6-1i dodavatel formu akciov6 spolednosti, seznam vlastnikri akcii, jejichl. souhrnn6 jmenovit6 hodnota piesahuje l0 o/o zhkladniho kapit6lu, vyhotovenf ve lhritd pro pod6ni nabidek - uchazei dolozi formou destn6ho prohl63eni prohl65eni uchazede o tom, 2e neuzaviel a neuzavie zakdzanot dohodu podle zvl65tniho prdvniho piedpisu (v souladu s ustanoveni $ 68 odst. 3 pism. c) ZVZ), v souvislosti se zaddvanou veiejnou zak zkou - uchazei dolozi formou iestndho prohld5enf I7.2.8, V pifpad6 podrini nabfdky v listinnd podob6 bude nabidka obsahovat - Prostou kopii kompletni nabidky v elektronick6 podobe (napi. skenovan6) na I ks CD-R. 18. Zadavatel si whrazuie prfvo Zmdnrt nebo doplnit zadhvaci podminky t6to veiejne zakdzky vsouladu s ustanovenimi $ 49 ZVZ Neoteviit ob61ku s nabidkou, kter6 byla zadavateli dorudena po uplynuti lhfity pro pod6ni nabidek a odeslat o tom oznfimeni uchazedi na jeho adresu pro dorudov6ni korespondence PoZadovat po dodavateli pisemn6 objasndni piedlozenych informaci di dokladri nebo piedloleni dalsich dodatednych informaci di dokladfi prokazujicich splndni kvalifikace. Dodavatel je povinen splnit tuto povinnost v piimdien6 lhritd stanoven6 zadavatelem. strana l2 (celkem 14)

13 EVROPsKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MrNrsrERSTVo Sxorsrvi. MLADEZE A TELovicHovy INVESTICE DO VASI BUDOUCNOSTI Vpiipadd nejasnosti polhdat uchazede o pisemn6 vysvdtleni nabidky. Uchazed je povinen tuto povinnost splnit ve lhfitd stanoven6 zadavatelem. Jak6koli vysvdtleni nabidky nesmi navrhovat, mdnit, ani se pokou5et mdnit cenu nebo obsah nabidkv. s vyjimkou piipu5tdn6ho doplndni kvalifikace Zrulit zadhvaci iizeni do doby uzavieni smlouvy vsouladu sustanovenim s 84 ZVZ Vyloudit uchaze(,e, jehoi. nabidka neni zpracovilna dle podminek zaddvaci dokumentace Oznhmit vybdr nejvhodndj5i nabidky pouze s konednou platnosti vfiazena, uchazedtm, jejichl nabidka nebyla 18'8. Neposkytovat n6hradu n6kladtr spojenych se zpracovhnim apod6nim nabidek Nevracet uchazedrim podan6 nabidky V piipadd, Ze se v prribdhu plndni zadtwan veiejn6 zakdzky vyskyne potieba prov6st dodatedn6 pr6ce, dod6vky di sluzby nezbsinl pro dokondeni veiejne zakinky, kter6 nebyly zahmuty ve sjednan6m piedmdtu plndni veiejn6 zak6iky, bude jejich zadtni ieseno v souladu se ZyZ, 19. Oprfvndni dodavatele/ uchazede , Uchaze(, je opr6vndn podat pouzejednu nabidku. 19'2. Dodavatel je opr6vndn po zadavateli pozadovat pisemnd dodatedn6 informace k zaddvacim podminkdm v souladu s ustanovenimi $-49 ZYZ av souladu s dl. 14 t6to Textove (,isti zadtxaci dokumentace Uchaze(, je opr6vndn dle ust. g 71 odst. 6 bjrt piitomen pii otevir6ni nabidek, a to v podtu nejvy5e dvou osob za jednoho uchazede; za uchazed,e se mfize otevir6ni ob6lek s nabidkami ridastnit pouze statutdmi org6n nebo zdstupce uchazede (tento pouze na zftkladd pisemn6ho povdieni k zastupov6ni ridasti pii otevirdni ob6lek;, ktery se pii piichodu prokhle prrikazem totoznosti a zapiile se do listiny fdastnikri. 19.4' Dodavatell ljchaze(,je opr6vndn v souladu s ustanovenim g 110 a n6sl. ZyZ podat zadav ateli zdrivo dndn6 n 6mitky. 20. tzk k povinnosti vypl)rvajicich ze zndni tohoto ustanoveni ZyZ. nenl V Brnd dne: toupen6 prof. MVDr. ieditelem CEITEC VFU strana l3 (celkem I4)

14 MINISTERSTVo SKoLSTVI. MLADEZE A relovvchovy EVROPSKA UNIE EVROPsKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTIcE Do VAsI BUDOUcNoSTI \ \ Pliloha i. I Textovd idsti ZD F'ORMUI,AN T. podpis osoby opr6vndn6 zastupovat uchazede strana l4 (celkem 14)

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava VFU 1.7.2016-30.6.2017 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

pisnvrxa zpnav A zadavatele

pisnvrxa zpnav A zadavatele EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MINISTEFISTVO SKOLSTVI MLADEZE A IELoVVcHoVY INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI pisnvrxa zpnav A zadavatele vyhotoven6 dle $ 85 zhkona E. 13712006 Sb., o veiejnych

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

rexrova iasr ZADAVACI DOKUMENTACE ,,Flow cytometrovy analyzhtor CEITEC II" l.l. Zahiieni zadhvaciho iizeni - Oznftmeni o zakfnce

rexrova iasr ZADAVACI DOKUMENTACE ,,Flow cytometrovy analyzhtor CEITEC II l.l. Zahiieni zadhvaciho iizeni - Oznftmeni o zakfnce MINISTERSTVO SKOLSTVI, MLADEZE A TELoVYcHoVY EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNf ROZVOJ INVESTICE DO VA5[ BUDOUCNOSTI rexrova iasr ZADAVACI DOKUMENTACE idst i. I zaddvacf dokumentace nadlimitni

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov Investice do vosi Evropsk6 unie pooponovano z evnopsreno pno necrohar-nl RozvoJ ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich

Více

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er evropslsi soci6lni fond v er EVROPSKA UNIE MI NISTERSTVO MLADEZE R relovycnovv SKOLSTV. INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI r.f+ t--r OP VzdEleyenf konkur nceschopnost Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek

Více

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm Hf;*yE-.-,m* # y ly f fond v er EVROpSXA UNIE r,rr-a*ilr'? iliicv,"r,rr:vy' pro konkurencocchopnort INVESTICE Do ROZVOJE vzoemvarui Rozhodnuti zadavatele o vyberu nejvhodn6j5f nabidky 1. Veiejnri zakinkt

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

Opelaini program Vzdikivdni pro konk ulerrceschopnosl Projekt CZ. 1.07 /1.1.001 44.0012 Podpora piirodovddn6ho a teclrnick6ho vzd6l6vilni

Opelaini program Vzdikivdni pro konk ulerrceschopnosl Projekt CZ. 1.07 /1.1.001 44.0012 Podpora piirodovddn6ho a teclrnick6ho vzd6l6vilni INVESTICE: DO ROZVOJE VZDELAVANI Yyzva k pod6ni nabfdek (pro Lidely uveiejndni na IIL\v-ut!!lu!.!Z nebo www shiinkiich k ajfi plo zad6vrini zakiizek z prostiedki llnandni podpory OP VK, kterd se vztahuji

Více

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 32,586 04 Jihlava Cislo zakdzky: HSJI- 4999 le-2012 Datum vyhlf5eni: 14. II. 2012 Cj.: HSJI-4999-IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 212 Yyzva k podfni

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

itvo rnr PHost Ht rlr GSM: +4207242923I5 E-mail:

itvo rnr PHost Ht rlr GSM: +4207242923I5 E-mail: Podlimitni veiejnti zakdzka na sluzby zadand ve zjednoduiendm podlimitnim iizeni podle! 38 ziikona i.137/2006 Sb., o veiejnych zakdzkdch, v platndm zndni. Ndzelr: Mdsto VlaSim Sidlo: Jana Masaryka 302

Více

ZnoAvnci DoKUMENTAcE. .hu. dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni. (d6le jen,,zflkon" ei,,alz")

ZnoAvnci DoKUMENTAcE. .hu. dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni. (d6le jen,,zflkon ei,,alz) ZnoAvnci DoKUMENTAcE dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni (d6le jen,,zflkon" ei,,alz") pro zpracov6ni nabidky k podlimitni veiejne zak1zce na stavebni pr6ce zad5van6

Více

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423 vnznnsxa sr,uzgn cnsrn REPUBLIKY Akademie Vdzefisk6 sluzby M6chova 200, P. O. Box 58,41127 Strirt pod Ralskem tel 487878111, fax: 487878515, ISDS: dya227n c. i. : vs-z 6070-041 ej-20 16-8034'}-LOG I 02

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava FVHE 4/2015-6/2015 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY Zadavatel Domov pro seniory Plavei, pifspdvkovfi organizace Plavei 1.67132 Plavei IC:456 71702 PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY ' (dle $ 85 z6konal3712006 Sb. o veiejnychzakazkilch) Nilzev

Více

Zadfvaci dokumentace. Adaptace dvou staveb - kravinfi pro potieby ustdjeni koni. 't,o:lzo 48972. N6zev veiejn6 zakilzky:

Zadfvaci dokumentace. Adaptace dvou staveb - kravinfi pro potieby ustdjeni koni. 't,o:lzo 48972. N6zev veiejn6 zakilzky: Adaptace dvou staveb - kravinfr pro potieby ustdjeni koni Zadfvaci dokumentace prrc podlimitniveiejnou zakdzku na stavebni prdce zadanou formou zjerdnodu5endho podlimitniho iizen( dle z6kona :137 /2006

Více

naznv vnf,nilqf z,akaz;r{y,,opatieni ke snizeni energetick6 ndroinosti objektu DDM v BrumovE-Bylnici"

naznv vnf,nilqf z,akaz;r{y,,opatieni ke snizeni energetick6 ndroinosti objektu DDM v BrumovE-Bylnici KvALIFTKAcNf uoxullunracr K vrf,srn.e zakazce zadavane zjednoouspnvvr podlrmrrni'h,l niznnivr DLE $ :s zarou A (,.137t2006 sb., o verejnycuzxxdzkach, vg znenf pozoprsicu pnpoprsu parn JEN,,zAKoN.,; Nizev

Více

HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin. ev. i. YYZz 488324

HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin. ev. i. YYZz 488324 OPERACNT PROGRAM PRAHA KONKURENCESCHOPNOST HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin ev. i. YYZz 488324 Zadivaci dokumentace pro nadlimitni veiejnou zakfzku na dodivky zadivanou v otevien6m zadfvacim

Více

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni M6stys I(f,cov Jirsikova 157 28509 K6cov IC:00236144 tel.:327 324204 fax:327 324375 e-mail: o tj.:42912009 Vyvdieno na rfiiedni desce M6styse Kicov dne20.7.20o9 V K6covd dne 20 7.2009 DOKT]MENTACE - ----

Více

Opravy techniky. iislo zakfzky v ISVZ:

Opravy techniky. iislo zakfzky v ISVZ: Podle $ 80 zrikona (,. 13712006 Sb., o veiejnli ch zak6zk6ch, ve znhnipozddj5ich piedpisri (d6le,,zrikon,,) ze dne 8,9.2014 v 15,00 hod v zasedaci mistnosti x{. rfzs Kraje Vysoiina, 2 Np, dvele 225 iislo

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. Obec Zivanice 152,533 42 Livanice 801 - Obec nebo mdstsk6 d6st hlavniho mdsta Prahy Petr Lejhanec, starosta

ZADAVACI DOKUMENTACE. Obec Zivanice 152,533 42 Livanice 801 - Obec nebo mdstsk6 d6st hlavniho mdsta Prahy Petr Lejhanec, starosta 7 ZADAVACI DOKUMENTACE f na veiejnou zakhzku v rdmci LXIV. vfzvy Ministerstva Zivotniho prostiedi s n6zvem: eesk6 republiky na dod6vku,,sber a svoz bioodpadu v obci i.ivanice,, vyhl65enou v souladu se

Více

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni r gu sri.edni pr0myslova Srou srno:rui a sraveeni, TABoR SiPS TABOR KOMENSKEHO 1670, PSC 390 41 Usek: person6lni www.sps-tabor,cz info@sps-tabor.cz Yyzva k podr{ni nabidky Na plnini veiejnb zakdzky mal6ho

Více

r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI

r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI evropsky socidlni fond v er x EVROPSKA UNIE MINISTERSTVO MLADEZE A TELovVcF{ovY SKOLSTVI. pro INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost Yyzva k poddni nabidek (pro fdely

Více

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl OPERACNI PROGRAM PRAHA ADAPTABILITA ffiff vizva K podani NneioeK Do vyeenoveno nizerui zaoavlci poolrir.rxy Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl pro potieby projektu RozvojzamestnancO

Více

9. iesovp LrMrrY. zadlvaci ootumentace. Ii: 00239721. 10. DODATEdNE INFORMACE KZADAVACi DOKUMENTACI

9. iesovp LrMrrY. zadlvaci ootumentace. Ii: 00239721. 10. DODATEdNE INFORMACE KZADAVACi DOKUMENTACI zadlvaci ootumentace Veiejnii zakdzka maldho rozsahu 2. kategorie zadfxan podle Zhvaznychpokynri pro Zadatele a piijemce v OPZP, mimo relim zftkona o veie.jnfch zak6zkirch N6zev veiejn6 zakdvky: Zatepleni

Více

ademie Na Slovance 2. 18221 Praha S Identifikadni dislo: 68378271 DIi:

ademie Na Slovance 2. 18221 Praha S Identifikadni dislo: 68378271 DIi: ademie strana 1 (celkem 5) YPraze dne 16.7.2013 t, j. : FZU,THS - 76912013 WZVN.K PODANI N.q.NIUTY K VEf,,EJNft, ZNK.NZCE MALEHO ROZSAHU ZasilfrmeYimrvyzvtk podani nabfdky na veiejnou zakinkumal6ho rozsahu

Více

ZaoAvAci DoKUMENTAcE. dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni. (d5le jen,,zakon" 6i,,ZVZ"\

ZaoAvAci DoKUMENTAcE. dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni. (d5le jen,,zakon 6i,,ZVZ\ OPERAEHI PROGRAM PRAHA *** i * * i * * *** ] EVRoPsnFuNtE ZaoAvAci DoKUMENTAcE dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni (d5le jen,,zakon" 6i,,ZVZ"\ pro zpracovdni nabidky

Více

Akademievid e R, v. v. i.

Akademievid e R, v. v. i. Akademievid e R, v. v. i. Y Praze dne 10. ll.20t4 WZVN,K PODANI NIEIITY K VEf,.EJNE ZAKAZCEMALEHO ROZSAHU Zasilitme Yhm vyzvu k podani nabidky na veiejnou zakfuku mal6ho rozsahu na dod6vky s n6zvem: Ndkup

Více

CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina

CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 4960132.586 04 Jihlava 4 t.i.: nsn-89-2ru-zor+ ZADAVACI DOKUMENTACE pro zloani NAD[,IMrrNi vnf,.nrxtr ztr

Více

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel ,

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel , ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, 370 04 České Budějovice, tel. 387738354, www.ssvos.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zak{zky malého rozsahu dle 12 a 18 z{kona č. 137/2006 Sb., o veřejných zak{zk{ch, v platném znění (d{le jen z{kon ) na stavební pr{ce s n{zvem: ZŠ Haškova - Provedení

Více

**l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, lfi

**l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, lfi evropsk'i socia,lnf t-ono v en l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, evnopsxn UNIE vtlaprze A TELOVvoHOVY INVESTICE DO ROZ/OJE VZDELAVANI r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkutenceschopnost Zirpis o posou zeni a hodnoceni nabidek

Více

vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU

vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU Y Praze dne 20. 1.2015 vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU ZasilttmeYitm vyzvu k pod6nf nabidky na veie.jnou zaklzku mal6ho rozsahu na stavebni prdce s n6zvem: Rekonstrukce slaboproudych

Více

Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',",tiit,i"*

Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',,tiit,i* Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',",tiit,i"* Yyzva k podfnf nabidek dislo zakazky (bude dopln6no MPSV pii uveiejn6ni): NAzev zak6zky: Piedm6t zakdzky (sluzba, dod6vka nebo stavebni pr5ce): sluiba Datu m

Více

Výzva k jednání. Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis

Výzva k jednání. Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění na nadlimitní veřejnou zakázku na služby Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis zadávanou v jednacím

Více

Kvnu rr rnet.ti DoKU M ENTAc E

Kvnu rr rnet.ti DoKU M ENTAc E OPERACNI PROGRAM PRAHA Kvnu rr rnet.ti DoKU M ENTAc E k veiejn6 zak6zce zad6van6 dle zdkona e. 13712006 Sb., o veiejnfch zarkazkdch, ve zn6ni pozd6jsich piedpis0 (ddle jen,,zakon" ei,,zvz") pro zpracovdni

Více

ve zttetti t. ruazev venerrue zaxiaxv 2. IDENTIFIKACNI UDAJE ZADAVATELE

ve zttetti t. ruazev venerrue zaxiaxv 2. IDENTIFIKACNI UDAJE ZADAVATELE OFERAENi PROGRAM PRAHA KONKURENCESCHOPNOST KVALIF DOKUMENTACE K VEREJNE ZAKAZCE ZADAVANE DLE Z:AKONAe. rg7t2oo6 sb., o verejnvchzaxazt

Více

Dodávka aktivních síťových prvků

Dodávka aktivních síťových prvků VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Dodávka aktivních síťových prvků zadávanou pod zn. VZ 3/2013 jedná

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace na podlimitní veřejnou zakázku s názvem. Léčiva pro veterinární činnost rámcová smlouva

Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace na podlimitní veřejnou zakázku s názvem. Léčiva pro veterinární činnost rámcová smlouva Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace na podlimitní veřejnou zakázku s názvem Léčiva pro veterinární činnost rámcová smlouva zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21

Více

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka piseunr zprava ZADAVATELE obdobtte.lnro DLE g Bszvz Nizev veiejn d zakhzky mal6ho rozsah u :,,Rekonstrukce budovy Havaj Ostrov u Macochy,, 1. ldentifikadni0dajezadavatele: Zadavatel: : rco: zastoupenf:

Více

\.1. F)PPl ZADAVACI DOKUMEINTACE. [ _..;:-l. I *.i l. Dod5vka optick6ho stolu. T MIEIE J Hffin

\.1. F)PPl ZADAVACI DOKUMEINTACE. [ _..;:-l. I *.i l. Dod5vka optick6ho stolu. T MIEIE J Hffin F)PPl \.1 Oprnn(nf PRocRAM PRAHA KONKURfNCgSCHOPNOST @le [ _..;:-l T MIEIE J H r r r * i l Hffin nli I *.i l EVROPSKAUNTE ZADAVACI DOKUMEINTACE pro zpracovdni nabidky k vetejn6 zakdzce mal6ho rozsilhu

Více

zikilln rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013

zikilln rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013 zikilln AkademievEd ir, v. v. i. Y Praze dne 31.10.2013 E j.: FZU ITHS - 112212013 rtzvd,r pouani Nlnfury vni.n.nqn zrxazxv MALEHO RozsAHU ZasilfimeYhmvyzvu k podani nabidky na veiejnou zakfnkumal6ho rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky CHEMIKÁLIE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21 odst. 1 písm. f) a 38 a násl. zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k jednání ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Licence databáze - Merck Index Online zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

,-tlfi/-, LAZENSKE LESY. Veiejn5 z:ak5zka:

,-tlfi/-, LAZENSKE LESY. Veiejn5 z:ak5zka: ,-tlfi/-, LAZENSKE LESY KARLOVY VARY' Veiejn5 z:ak5zka: zad5van6 ve zjednoduien6m podlimitnim iizeni dfe $ 2!1 orcst. 1 pism. f) ve zn6ni $ 38 z5kona E. t3712006 Sb., o veiejn'fch zak5zk5ch, v platn6m

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky Nábytek II. zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21 odst. 1 písm. f) a 38 a násl. zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zpracovaná v souladu s ustanoveními 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných zakázkách ) DODÁVKA ZDRAVOTNÍHO A OČKOVACÍHO

Více

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel pisevr rua zpnavn zadavate LE VeiejnS zak6zka na doddvky,,doddvka svozov6 a manipulaini techniky do spoleinosti EKO Century s.r.o." zqddvand ve ziednoduiendm podlimitnim ffzeni podle zdkonq i. 137/2006

Více

KVALI F I KAE Ni DOKU M ENTAC E

KVALI F I KAE Ni DOKU M ENTAC E KVALI F I KAE Ni DOKU M ENTAC E k veiejn6 zaklzce zad1van6 dle z6kona e. rc7,2006 Sb., o veiejnlich zaklzkach, ve zn6ni pozd6j5ich piedpisft (d6le jen,,zakon" di,,zvz") pro zpracovdni nabidky k podlimitnl

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku na služby Kurzy coachingu II zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21 odst. 1 písm. f) a 38

Více

Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv

Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv vyzva K PoDAr.ri NeeiDKY N6zev zakazky: e islo zak6zky: Forma zadani'.,,zaji5t6ni praktick6ho vfcviku v iizeni vozidel skupiny

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Energetický audit areálu VFU Brno zadávané v souladu s ustanovením 18

Více

* * * *** M I NTSTERSTVo Sxolsrvf, ulror2g,q relovvchovy. Fakultni nemocnice u sv. Anny v Brn6, piispdvkov6 organizace. Pekaisk6 53.

* * * *** M I NTSTERSTVo Sxolsrvf, ulror2g,q relovvchovy. Fakultni nemocnice u sv. Anny v Brn6, piispdvkov6 organizace. Pekaisk6 53. ./ evropshi sociiilnl fond v er tk EVROPSKA UNIE M I NTSTERSTVo Sxolsrvf, ulror2g,q relovvchovy INVESTICE DO ROA/OJE \ZDTMVANI r.ft t-i OP VzdEl6vdni konkurenceschopnost Zilpis o posouzeni a hodnoceni

Více

?il Fvzikalnf ustav. KvnunKAeNi DoKUMENTAcE. txj R[ademie v6d e R, v. v. i.

?il Fvzikalnf ustav. KvnunKAeNi DoKUMENTAcE. txj R[ademie v6d e R, v. v. i. ?il Fvzikalnf ustav -Ez txj R[ademie v6d e R, v. v. i. KvnunKAeNi DoKUMENTAcE k veiejn6 zak zcezadlvanl dle zdkona e.13712006 Sb., o veiejnychzakazkach, ve zn6ni pozdej5ich piedpisfr (d6le jen,,zakon"

Více

INVESTICE DO VAS BUDOUCNOSTI SPOLU FINANCOVANO EVROPSKOU. unriz EVRoPSKEno roxpu pro REGIoNAI-Ni nozvo.l. ll/276 Bakov nad J.

INVESTICE DO VAS BUDOUCNOSTI SPOLU FINANCOVANO EVROPSKOU. unriz EVRoPSKEno roxpu pro REGIoNAI-Ni nozvo.l. ll/276 Bakov nad J. NZ ROP Y:Ili?-' INVESTICE DO VAS BUDOUCNOSTI SPOLU FINANCOVANO EVROPSKOU unriz EVRoPSKEno roxpu pro REGIoNAI-Ni nozvo.l VACI DOKUMENTACE K VEREJNE ZIXAZCC ZAKAZCE ZADAVANE v DLE e. fiztzo06 sb., o verejnycn

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Výpočetní technika 2015 zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. vyeenovetvtu nizerui. ZAHRADNiTRAKTOR

ZADAVACI DOKUMENTACE. vyeenovetvtu nizerui. ZAHRADNiTRAKTOR ZADAVACI DOKUMENTACE K vyeenovetvtu nizerui NA ZAHRADNiTRAKTOR 1 DEFINICE POJMO Zadavatel ZadAvaci dokumentace Nabidka Uchazed Den Denni doba Kvaf ifikace posouzeni nabidek Hodnoceni nabidek Hodnotici

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky Tiskárny, kopírky, projektory VFU 2013 zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21 odst. 1 písm.

Více

Ii: , DIe: C Bankovni spojeni: d.ir /0800, cesk6 spoiitelna a.s. Tel.: ,

Ii: , DIe: C Bankovni spojeni: d.ir /0800, cesk6 spoiitelna a.s. Tel.: , OBEC DOBRA vyhlasuje wzvu k podini nabidek na veiejnouzakhzku mal6ho rozsahu,,havarijni OPRAVU SOCIALNiHO ZAf,,iZEN i ZS V DOBRE, OBJEKT E 1. a 2. NP *. Obec Dobr6 hodl6 v souiadu s ustanovenim $ 6 zilkona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU CEITEC - Elektroporátor část název poznámka 1. Úvodní ustanovení strana 2 2. Požadavky zadavatele

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE 2013' ,,NAKUp pi.enosrufch A srolnich poiirni0 v RocE. zadavatel: eesk6 republika - KancelSi Sendtu

ZADAVACI DOKUMENTACE 2013' ,,NAKUp pi.enosrufch A srolnich poiirni0 v RocE. zadavatel: eesk6 republika - KancelSi Sendtu ZADAVACI DOKUMENTACE dle 5 44 z{kona t. L37/2006 Sb., o veiejntich zakiizk6ch pro zpracovdni nabidky k vefejn6 zak6zce na dod6vky zadan6 v otevfen6m iizenf s ndzvem:,,nakup pi.enosrufch A srolnich poiirni0

Více

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH Zakladni Skola a mateisk6 Skola Ostrava-Hrabrivka, Krestova 36,4', piispdvkov6 organizace Krestova 1387 136 A, 700 30 Ostrava-Hrabrivka SMLOUV A E. T7 /2015/08 O KRATKODOBEM PRONAJMU NEBYTOV.fCH PROSTOR

Více

NABioxY. PISEMNA vyzvak Poonrui. Hradec - kanalizace ll. etap?,2. c6st Hradec - kanalizadni piipojky ll. etap?,2. d6st. omcill. Ttoletut?2C Qlt l?

NABioxY. PISEMNA vyzvak Poonrui. Hradec - kanalizace ll. etap?,2. c6st Hradec - kanalizadni piipojky ll. etap?,2. d6st. omcill. Ttoletut?2C Qlt l? PISEMNA vyzvak Poonrui NABioxY pro zad6ni veiejn6 zak1zky mal6ho rozsahu na stavebni prsce Hradec - kanalizace ll. etap?,2. c6st Hradec - kanalizadni piipojky ll. etap?,2. d6st Zadavatel : Obce Fhah, lfirtu{q,

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

vzhledem k tomu, ie piedpokrddanc cena prneni zakiizky nedosahu.ie rimitu jedn6 1 mir. Ka bez DpH,

vzhledem k tomu, ie piedpokrddanc cena prneni zakiizky nedosahu.ie rimitu jedn6 1 mir. Ka bez DpH, ,t LIBERECKA /ts Liberecke ts, a.s., Mrltikova g-l6t Zt Liberec l telffax: +420 485 243 03 1 e-mail: lis@lis.tiberec,cz lc: 254 50,t 3 l ole : CZ2s450i3i V5:eni obchodni pidtel6. - dovoluji si Vds informovat

Více

ESr w, cvn@,siszlin.cz IC zadavatele: 00 ss 9504 DIC zadavatele: Konfaktni osoba zadavatele:

ESr w, cvn@,siszlin.cz IC zadavatele: 00 ss 9504 DIC zadavatele: Konfaktni osoba zadavatele: ESr w, l!i/f:lii.:ir tti Yyzva k podrini nabidek k zaji5t6nf dodrlvky vypoietnf techniky a software pro multimedirllnf uiebnu informatiky a poiftaiov6 grafiky na Gymniniu a Jazykov6 Skole ve ZlinE v r6mci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Pavilon Farmacie II inverzní mikroskop Tato veřejná zakázka v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zák.č.

Více

Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv. Razitko podatelny. ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu

Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv. Razitko podatelny. ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu fieho nedilnou souifsti je iestnd prohttiieni k,,ztitlosti o zaiazenf clo "iid"oc" iuaarcfi o prondjem bytu" na piedepsan6m

Více

Piiloha E. 1. Zad6vaci dokumentace

Piiloha E. 1. Zad6vaci dokumentace evrops socialn i *t EVROPSKA UNIE MINISTERSTVO SKOLSTVI, MLADEZE A TELOVVCHOVY p.o INVESTICE DO ROZVOJE VZDELAVANi r.f+ A't t-l OP vd6l6vrnl lookultncllaio9aroat Piiloha E. 1 k vfzve k podini nabidek na

Více

a.372110120t3 I. Smluvni strany

a.372110120t3 I. Smluvni strany SMLOUVA O DILO a.372110120t3 vzavfenfl podle $ 536 a n6sl. zik. (,.51311991Sb., obchodni z6konik, ve zndni pozddjsich piedpisfr. I. Smluvni strany Objednatel: ieskrfl republika - V6zeilski sluzba iesk6

Více

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace ZADAVANE ZJEDNoDUSENVM PoDLIMITNfuI nizpnivl DLE $ 38 ZAKONAd,. r37t2006 Sb., O VEREJNfCIZIX{ZKACH, ve zneni pozdejsfch PREDPISU @ALE JEN,,zAKoN,,) Nrizev veiej nd zakilzky :,,Opatieni ke snizeni energetick6

Více

1. Zadavatel: Vfzva k poddni nabidky na zak1zku mal6ho rozsahu:

1. Zadavatel: Vfzva k poddni nabidky na zak1zku mal6ho rozsahu: Ve Vla5imi 21.2.2013 (datum odesl6ni vlzvy) Ev.6.: 13202 Vfzva k poddni nabidky na zak1zku mal6ho rozsahu:,,dod6vka pracovni techniky" (veiejnd zaklzka mal6ho rozsahu podle $ '12 odst. 3 zdkona t, 13712000

Více

Městsk{ č{st Praha - Ď{blice ve smyslu ust. 18 odst. 5 z{kona č. 137/2006 Sb., o veřejných zak{zk{ch, v aktu{lním znění (d{le jen z{kon )

Městsk{ č{st Praha - Ď{blice ve smyslu ust. 18 odst. 5 z{kona č. 137/2006 Sb., o veřejných zak{zk{ch, v aktu{lním znění (d{le jen z{kon ) Městsk{ č{st Praha - Ď{blice ve smyslu ust. 18 odst. 5 z{kona č. 137/2006 Sb., o veřejných zak{zk{ch, v aktu{lním znění (d{le jen z{kon ) v{s v y z ý v { k pod{ní nabídky a k prok{z{ní splnění kvalifikace

Více

9;l.ji;i::::;JlJE:[x'#:*:i:*",",,"*", ijl,.",.]

9;l.ji;i::::;JlJE:[x'#:*:i:*,,,*, ijl,.,.] 9;l.ji;i::::;JlJE:[x'#:*:i:*",",,"*", ijl,.",.] zpnavn o posouzrni A HoDNocrrui Nneiorr Podle g 80 zskona E. L37 2OOO Sb., o veiejn'ich zak5zk6ch, v platn6m zneni (d5le jen,,zyz*) 1. Veiejn6zakilzl

Více

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ademie vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ZasilSme V5m vrizvu k poddnf nabidky na veiejnou zakdzku mal6ho rozsahu na doddvky s n5zvem,,n6kup switch0 a wifi access point& pro rozsiieni

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku na služby Dodávka manažerského školení pro Chabařovické strojírny, a.s.

Více

-])G. -^ Pelrrlrmov. Eou

-])G. -^ Pelrrlrmov. Eou -])G 5--].tT -^ Pelrrlrmov Eou S tie d n i o -*'f 'l-? ol"",il:j: i I i s t 6 P e I hii m o v :,:i;f ;:Ir'ifii Ylzva k pod6ni nabidky a zadavaci dokumentace pro pod6ni nabidky na podlimitni veiejnou zakazku,,lct

Více

MEsto NEmiice nad Hanou

MEsto NEmiice nad Hanou MEsto NEmiice nad Hanou Obecnd ztvazna vyhli5ka 8.312012, o mistnim poplatku zaprovoz syst6mu shromalilovdni, sberu, piepravy, tiid6ni, vyulivini a odstraiovfni komun6lnich odpadri Zastupitelstvo mdsta

Více

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek zprava o posouzenia HoDNocErrri runeioex VEREJNA ZAKAZKA MALEHO ROZSAHU i.j. KRpB-277 418-1Dte.l-ZOt z-oeoovz N6zev zadavatele: er-krajske ieditelstvi policie Jihomoravsk6ho kraje lc zadavatete: 75151499

Více

Cest f. Zvli."5tni piedpis k vysflini nemocniinich kaplanri a dobrovolnikfi v oblasti duchovnf pece

Cest f. Zvli.5tni piedpis k vysflini nemocniinich kaplanri a dobrovolnikfi v oblasti duchovnf pece Dodatek i. 1 k Dohod6 o duchovni p6ii ve zdravotnicfvi mezi deskou biskupskou konferenci a Ekumenickou radou cfrkvf v desk6 republice uzavien6 dne 20. 11.2006 ieskf biskupskd konference, zastoupenf jejfm

Více

Výzva k pod{ní nabídky a k prok{z{ní splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k pod{ní nabídky a k prok{z{ní splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejn{ zak{zka: zad{van{ ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ustanovení 25 a n{sl. z{kona č. 137/2006 Sb.,

Více

Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho rozisahu

Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho rozisahu Mdsto Strilil, po'd Ralskemo starostfka evoludni dp. L64, 47It\7 Str6L, pod Ri.alskem c 1. : tr,iust nt ffll/ D0 r Ve Str6Zi pod Ralskem dne 17,8.2011 Yfzva k podfini nabidky na vefejnou zakilzku mal6ho

Více

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s.

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s. Smlouva o n6jmu bytu Mezi Pronajimatelem: BZM a.s. (d61e j en,,pronaj imatel") N6rodni obrriny 37 Praha 6 rio: 6tosl262 a Nfjemcem: Jaroslavou Semerfdovou, narozenou dne 6. 5. 19560 r.i.565506/0587 (d6le

Více

- v,fzva k podrini'nabidek, - zaddvacl dokumentace, - kryci list nabidky, - 6estn6 prohl6seni o spln6ni z6kladnich kvalifikadnich piedpokladfr

- v,fzva k podrini'nabidek, - zaddvacl dokumentace, - kryci list nabidky, - 6estn6 prohl6seni o spln6ni z6kladnich kvalifikadnich piedpokladfr a rl. ; 00235750, tel,:321 693 t3t Ve Stiibrn6 Skalici dne 27.8.2012 Vyz'!.vame.V.69, jako jednoho z vybranfch uchazed0, k pod6ni nabldky na realizaci veiejn6 zakazky na doddvku s nizvem o,technika pro

Více

VYZVA A ZADAVACI DOKUMENTACE

VYZVA A ZADAVACI DOKUMENTACE VYZVA A ZADAVACI DOKUMENTACE pro zpracovsni nabidky ve veiejn6 zakszce mal6ho rozsahu ve smyslu g 12 odst. 3 Zdkona d. L37/2006 Sb., o veiejnfch zakizkich, v platn6m zn6nl (d5le tak6 jako,,zdkon" ii,,zvz.').

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku TISK pro VFU Brno 2013 zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE pro část č. 4 podlimitní veřejné zakázky Nábytek II. zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení pod zn.

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE pro část č. 4 podlimitní veřejné zakázky Nábytek II. zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení pod zn. PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE pro část č. 4 podlimitní veřejné zakázky Nábytek II. zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení pod zn. C/13/175 Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více