Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách."

Transkript

1 Čj.: PEC/307/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Martin Homan, PaedDr. Cecilie Pajkrtová tajemnice Omluveni: Zdeněk Fejfar Ověřovatelé: Milan Paluska, Šárka Horynová Zapsala: Bc.Eva Strnadová Starosta města předložil doplňující bod do RM: 1. Zveřejnění VZ na stavební práce Denní stacionář v DPS čp. 1042, Pečky 2. Pohledávka za paní Kateřinou Valíčkovou 3. Čištění Mlýnského náhonu 4. Rozpočtové opatření č. 11/ Navýšení pracovního úvazku sociální pracovnice 1. Zahájení: Jednání rady města zahájil a řídil starosta města Milan Urban. Ověřovatelé doporučili zápis z minulého jednání ke schválení. Zápis byl schválen. Plánované zasedání RM I. pololetí 2017: 6.2., 20.2., 6.3., 20.3., 3.4., 18.4., 2.5., 15.5., 29.5., 12.6., Plánované zasedání ZM: 1.3., 10.5., 21.6., 6.9., 8.11., Kontrola úkolů Trvá 5.1.Odboru výstavby, zemědělství životního prostředí a dopravy Ing. Zavřelovi připravit návrh na zřízení veřejného osvětlení v části ulice Františka Voláka. - Trvá 5.3 Odboru výstavby, zemědělství, životního prostředí a dopravy Ing. Zavřelovi připravit návrhy bezpečnostních opatření na cyklostezce Pečky-Velké Chvalovice v lokalitě benzinové čerpací stanice Trvá 5.1. Stavebnímu odboru Ing.Zavřelovi zajistit instalaci dopravního značení omezující průjezd vozidel o celkové hmotnosti nad 3,5 t.v ul. V Kaštánkách a v ul. Letohradská v Pečkách dle vypracovaného návrhu KSÚS Stř.kraje Trvá 5.1. Vedení města jednat o odkoupení zbytných pozemků v majetku ČD, a.s. - č. parc. 554/36 a část č. parc. 554/1 v obci a k.ú. Pečky - lokalita u hlavní nádražní budovy čp. 102, tř. J.A. Komenského. Důvodem odkoupení pozemku je případná realizace vybudování cyklověže a úprava zeleně.

2 Trvá 5.1. Místostarostovi připravit dostupné podklady pro možné obnovení sochy T.G. Masaryka Trvá 5.1.Starostovi města vstoupit v jednání s vedením Středočeského kraje za účelem úpravy Smlouvy o spolupráci veřejných zadavatelů pro investiční akci II/329 Pečky, rekonstrukce silnice-pd /bod č. II. odst. 1/. - Trvá 5.4. Odboru správy majetku města a BH Ing.Růžičkové již dále nezveřejňovat pronájem nebytových prostor restaurace v kulturním středisku a ve spolupráci s vedením města projednat s ředitelkou kulturního střediska možné využití těchto nebytových prostor. V těchto NP bývalé restaurace je možno zřídit technické zázemí minigolfu /bývalá kuchyň/ a přední dvě místnosti nabídnout k využití zájmovým spolkům Trvá 5.2. Odboru výstavby, životního prostředí a dopravy Ing. Zavřelovi projednat s příslušnými orgány návrh na umístění dopravního značení (zákaz parkování nákladních vozidel nad 6t) na hlavních komunikacích /Tř. Jana Švermy, Hellichova, Tř.5.května, P.Bezruče, Sladkovského, Hálkova/. - Trvá 5.5. Odboru správy majetku města a BH Ing. Růžičkové připravit podklady pro výběrové řízení dle schválených pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu na dodávku HW a SW pro městský kamerový dohlížecí systém. - Trvá 5.6. Starostovi města ve spolupráci s p. Petrem Dürrem připravit podklady pro podání žádosti o dotaci Ministerstva vnitra ČR v rámci Programu prevence kriminality roku 2017 a předložit na příští zasedání RM. 3.Rada bere na vědomí: Informaci tajemnice MěÚ PaedDr.Cecilie Pajkrtové ve věci možného podání žádosti o dotaci na zabezpečení péče o válečné hroby a hrobová místa na Ministerstvo obrany ČR Zápis z jednání bytové komise ze dne /viz příloha/, Přehled trestné činnosti v Pečkách v roce /viz příloha/, Žádost spolku Lungta, Dlouhá 2/609, Praha 1 ve věci připojení se k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet /viz příloha/, Závěrečnou zprávu za rok 2016 o.p.s. Prostor Plus-terénní program /viz příloha/, Informaci sdružení EKO-voda, Jeronýmova 674, Kolín IV. ve věci změny právního nástupce společnosti /viz příloha/, 4.Rada města schvaluje: a) A stanovuje závazné ukazatele příspěvkovým organizacím města pro rok 2017 /viz příloha/ b) Poskytnutí dotace na činnost v roce 2017 Spolku rodičů a přátel ZŠ Pečky, IČ: ve výši ,- a schvaluje uzavření veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí výše uvedené dotace, podmínkou pro uzavření smlouvy je předložení a schválení finančního vypořádání dotace poskytnuté v roce Pověřuje starostu města uzavřením výše uvedené smlouvy.

3 c) Přidělení bytu v čp. 218 Tř.5.května na základě doporučení bytové komise: S.Š. bytem Tuchoraz číslo bytu 27 M.M. bytem Kolín, Jaselská číslo bytu 23 Přidělení bytu v čp ul. Chvalovická na základě doporučení bytové komise: V.D. bytem Ratenice byt č. 28 d) Udělení souhlasu s uzavřením podnájemní smlouvy na byt č. 2 v č.p. 139 ul.petra Bezruče, Pečky mezi p. Martinem Tlustým a p. Petrem Klokočníkem, Dobřichov 223 z důvodu dlouhodobého pracovního pobytu p. Tlustého v zahraničí. e) Uzavření Dodatku č. 11 k nájemní smlouvě ze dne uzavřené s Pečeckými službami, s.r.o., Švermova 49, Pečky. Předmětem dodatku je: změna jména jednatele společnosti z p. Hartmana na p. Borovičkovou navýšení ceny pronájmu za nově vybudované garážové stání pro svozový vůz TDO o celkovou částku ve výši ,- Kč/rok (tzn.2.000,- Kč/měsíc) Dodatek č. 11 bude uzavřen na dobu neurčitou s účinností od /viz příloha/ Pro: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Petr Zedník, Zdržel se hl.: Martin Homan f) Zveřejnění VZ na stavební práce akce: Rekonstrukce komunikace K.H. Borovského, Pečky, hodnotící kriterium nejnižší nabídková cena, členy a náhradníky komise pro hodnocení nabídek a seznam obeslaných uchazečů dle přílohy: Složení členů a náhradníků komise pro hodnocení nabídek: 1.Milan Paluska, místostarosta Ing. Petr Zedník, člen RM 2.Daniel Kadavý, projektant Ing. Jaroslava Hofová,projektant 3.Milan Urban, starosta města Martin Homan, člen RM 4.Ing. Jakub Douděra, stav. odbor Ing. Václav Zavřel, ved. stav. odb. 5.Ing. Věra Růžičková, vedoucí odboru Ing. Pavel Krejčí, investiční technik Seznam uchazečů: 1. Chládek a Tintěra, Pardubice a.s., Zelené Předměstí, K Vápence 2677, Pardubice 2. AVE Kolín s.r.o. Třídvorská 1501, Kolín V. 3. TELSIG - servis spol. s. r.o. Motel " U Jezera ", Velký Osek 4. Halko stavební společnost, s.r.o. Václavské náměstí 28, Kolín 2 5. HEKRA stavební s.r.o., Slavníkova 2357/9, Praha 6 6. Silmex s.r.o., Klejnarská 923, Kolín IV. Předpokládaná hodnota VZ je dle oceněných položkových výkazů výměr 7,664 mil. Kč bez DPH, v současné době bylo zahájeno stavební řízení, předpokládaný termín fyzické realizace stavby je duben - srpen 2017 v návaznosti na rekonstrukci kanalizace a vodovodu.

4 g) Zveřejnění záměru na pronájem části pozemku č. parc v obci a k.ú. Pečky - na náměstí za těchto podmínek: pronájem pozemku na dobu určitou - 2 roky pozemek pod stavbou stánku za cenu 600,- Kč/m 2 /rok (tzn ,- Kč/rok) + chodník cca 20 m 2 za cenu 200,- Kč/měsíc (tzn.2.400,-kč/rok)=celkem 7.200,- Kč/rok spolehlivost nájemce Pro: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Proti: Martin Homan Zdržel se hl.: Ing.Petr Zedník h) Zveřejnění VZ na stavební práce akce: Denní stacionář pro DPS čp. 1042, Pečky, hodnotící kriterium nejnižší nabídková cena. Členy a náhradníky komise pro hodnocení nabídek a seznam obeslaných uchazečů dle přílohy: Složení členů a náhradníků komise pro hodnocení nabídek: 1.Milan Urban, starosta Ing. Petr Zedník, člen RM 2.Mgr. Petra Čermáková, ředitelka Milan Paluska, místostarosta 3.Martin Homan, člen RM Šárka Horynová, člen RM 4.Ing. Jakub Douděra, stav. odbor Ing. Václav Zavřel, ved. stav. odb. 5.Ing. Pavel Krejčí, investiční technik Ing. Věra Růžičková, vedoucí odboru Seznam uchazečů: 1. Daniel Šperk - Budiměřice 147, Nymburk 2. Stakl s.r.o.- Vrbová Lhota 14, Pečky 3. Luboš Trikal - Riegrova 479, Pečky 4. PMJ stavební sdružení - Poděbradská 194, Písková Lhota 5. Stav-Art Průběžná 143, Poděbrady 6. Polabská stavební Oseček 87 Předpokládaná hodnota VZ je dle oceněných položkových výkazů výměr ,- Kč bez DPH, stavební povolení je již vydáno, předpokládaný termín fyzické realizace stavby je únor - březen i) Uzavření SOD mezi městem Pečky a firmou Pavel Chábera zemní práce, Radim 330 na odbahnění Mlýnského náhonu v úseku od ČOV k vyústění do Výrovky za cenu ,-Kč bez DPH, tj ,-Kč, vč. 21%DPH. Pověřuje starostu města uzavřením výše uvedené smlouvy. odp.ing.zavřel j) V souladu s ust. 179 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) školský obvod Mateřské školy Mašinka Pečky se sídlem Tř.Jana Švermy 825, Pečky, IČO: Školský obvod tvoří území obce Pečky a její části Velké Chvalovice. Zřizovatelem této mateřské školy je Město Pečky. odp.tajemnice

5 k) Uzavření Smlouvy o poskytnutí služeb mezi městem Pečky a Liborem Černohlávkem, Jakub 38, Církvice. Předmětem této smlouvy je likvidace tuků rostlinného původu z domácností. Pověřuje starostu města uzavřením výše uvedené smlouvy. odp.ing.zavřel l) Uzavření Darovací smlouvy mezi Spolkem rodičů a přátel ZŠ Pečky /dárce/ a Základní školou Pečky, Tř. Jana Švermy 342, Pečky /obdarovaný/. Dárce touto smlouvou daruje obarovanému ,-Kč. m) Uzavření Darovací smlouvy mezi společností TEREZA, vzdělávací centrum, z.ú., se sídlem Haštalská 17, Praha 1 /dárce/ a Základní školou Pečky, Tř. Jana Švermy 342, Pečky /obdarovaný/. Dárce touto smlouvou daruje obarovanému ,-Kč. n) Rozpočtová opatření č. 11/2016 /viz příloha/. o) Zvýšení pracovního úvazku sociální pracovnice Mgr. Šárky Velké na 0,8 /32 pracovních hodin týdně/ s platností od odp.tajemnice p) A doporučuje ZM ke schválení uzavření splátkového kalendáře mezi městem Pečky a p. K.V., bytem Tř.5.května 218, Pečky na dluh vzniklý před za neplacení výše nájemného z bytového prostoru. Celkový dluh činí ,-Kč, dluh bude umořován dle splátkového kalendáře ve výši 500,-Kč/měsíc. q) Vymáhání dlužné částky ve výši ,-Kč za nájem bytového prostoru vzniklý p. K.V., bytem Tř.5.května 218, Pečky v období od do prostřednictvím právního zástupce města Pečky. 5.Rada města ukládá: Ověřovatelé: Milan U r b a n Starosta města Milan P a l u s k a Místostarosta města

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/531/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 6.2.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Martin Homan, Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/1330/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 3.4.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Milan Paluska, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/312/2018 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 22.1.2018 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Martin Homan, Zdeněk Fejfar, Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/4742/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 18.12.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Šárka Horynová, Martin Homan,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/2497/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 26.6.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Zdeněk Fejfar,, Milan Paluska. Ing. Petr Zedník

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 3160/2016 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 5.12.2016 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Zdeněk Fejfar, Martin

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/3426 /2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 11.9.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2710/2016 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 24.10.2016 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/1553/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 19.4.2017 od 14.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Milan Paluska, Martin Homan

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/4559/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 4.12.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Šárka Horynová, Martin Homan,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2730/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 30.11.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2274/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 5.10.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 1291/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 25.5.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka Horynová,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 13.4.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 1587/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 22.6.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Omluven: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/3082 /2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 14.08.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2064/2016 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 15.8.2016 od 13.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing.Petr Zedník, Martin Homan, PaedDr.

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/3644/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 25.9.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2027 /2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 24.8.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Omluven: Ing. Karel

Více

Město Pečky Rada města Pečky Masarykovo náměstí 78, Pečky

Město Pečky Rada města Pečky Masarykovo náměstí 78, Pečky Čj.: PEC/371/2019 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 4.2.2019 od 14.30 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Text byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném

Více

V hodin bylo přerušeno jednání RM a zahájeno jednání Valné hromady Pečeckých služeb, s.r.o. Pečky.

V hodin bylo přerušeno jednání RM a zahájeno jednání Valné hromady Pečeckých služeb, s.r.o. Pečky. Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 24. 11. 2014 od 15.00 hod. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing.arch.Pavel Švanda,

Více

U s n e s e n í č. 4/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne v hodin v Kulturním středisku Pečky

U s n e s e n í č. 4/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne v hodin v Kulturním středisku Pečky Čj.: 1056/2015 U s n e s e n í č. 4/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne 2.9.2015 v 17.30 hodin v Kulturním středisku Pečky Zastupitelstvo města přijímá toto usnesení : I.

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 27. září 2017 Přítomní: Omluveni:

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Přítomni: Mgr. Mrzílková, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svobodová Omluveni: Ing.

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 66 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 66 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 66 ze dne 19. 4. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/1741/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1376/2017 Rada

Více

U s n e s e n í č. 3/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne v hodin v Obřadní síni MěÚ Pečky

U s n e s e n í č. 3/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne v hodin v Obřadní síni MěÚ Pečky Čj.: 1849/2015 U s n e s e n í č. 3/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne 29.7.2015 v 17.30 hodin v Obřadní síni MěÚ Pečky Zastupitelstvo města přijímá toto usnesení : I. Zastupitelstvo

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Usnesení č.66/ Navrhuje ZM neschválit prodej části pozemku p.č v k.ú. Konice manželům Š.

Usnesení č.66/ Navrhuje ZM neschválit prodej části pozemku p.č v k.ú. Konice manželům Š. Usnesení č.66/2014 Rada města Konice dne 8.9. 2014: 1. Doporučuje ZM schválit investiční akci na vypracování projektové dokumentace na akci Rekonstrukce objektu č.p. 690 Charita. 2. Navrhuje ZM neschválit

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 182 Rada města souhlasí s umístěním antény WIFI pro bezdrátový internet na budově čp. 205 v Ústecké ul. v České Třebové, na základě žádosti Petra Štarmana, IČ 48608840, Komenského 729, 560 02 Česká

Více

Jednání Rady města Broumov č. 89 ze dne 15. ledna 2018

Jednání Rady města Broumov č. 89 ze dne 15. ledna 2018 Jednání Rady města Broumov č. 89 ze dne 15. ledna 2018 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Mgr. Eva Bilíková, Ing. Eva

Více

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. schůze Rady města Hostinné, konané dne 15.07.2015 320/22/RM/2015 Zahájení a schválení programu 22. schůze rady města program 22.

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven: Pozdní

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Petr Svoboda Omluven: Ing.

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Josef Železný, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Ing. Vladimír Trafina, Mgr.

Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Josef Železný, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Ing. Vladimír Trafina, Mgr. Město Ostrov Usnesení z 23. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 18. srpna 2014 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Omluven:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

29. VÝPIS Z USNESENÍ

29. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 29. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 09.10.2007 876/2007 29. RM V ruší Vnitřní předpis MěÚ č. 20/2004 Směrnice pro čerpání finančních prostředků

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 8. ledna /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 8. ledna /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 8. ledna 2018 01/2018/RM 01.2018/1RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 5 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Hostinné, konané dne 31.10.2018 1/1/RM/2018 Schválení programu 1. schůze rady města program 1. schůze: 1. Schválení programu

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 15/2016 konané dne 24. srpna 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 15/2016 konané dne 24. srpna 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 15/2016 konané dne 24. srpna 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Ing. Hrodek, Mgr. Kořanová, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 5.9.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Martin Adam, Bc. Michaela Mašatová, DiS., Karel Jirák

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Martin Adam, Bc. Michaela Mašatová, DiS., Karel Jirák Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 12. prosince 2018 Přítomní: Omluveni:

Více

Usnesení. z 52. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:30 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká

Usnesení. z 52. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:30 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 52. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 05.09.2016 od 16:30 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká Rada města schvaluje: 1885/R/050916: předložený

Více

Usn. RM č. 717/09. Dotazy a odpovědi na dotazy členů RM. 2. bez usnesení

Usn. RM č. 717/09. Dotazy a odpovědi na dotazy členů RM. 2. bez usnesení Město Ostrov Usnesení z 21. řádného jednání Rady města Ostrov konaného v řádném termínu dne 06. října 2009 od 13:00 hod. ve velké zasedací místnosti MěÚ Ostrov Usn. RM č. 717/09 Kontrola plnění usnesení

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 4 konané dne 6. března 2013

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 4 konané dne 6. března 2013 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 4 konané dne 6. března 2013 Přítomni: Mgr. Morava, Ing. Dominik, Ing. Kroužecký, Mgr. Mrzílková, Ing. T. Hrodek, Ing. Kocourek Omluven: p. I. Šenkýř, Pozdní příchod:

Více

Informace z usnesení 88. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 17.7.2013

Informace z usnesení 88. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 17.7.2013 Informace z usnesení 88. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 17.7.2013 1. Žádost o prominutí poplatku z prodlení uživatel bytu č.3 na ulici Dunajská č.o. 25 v Brně Starém Lískovci, nyní bytem Merhautova

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

Zápis z 168. zasedání rady města

Zápis z 168. zasedání rady města Zápis z 168. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 BILLA Mariánské Lázně Úšovice ul. Plzeňská žádost o

Více

-1- Zápis č. 4/2019. ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období , které se konalo dne v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad

-1- Zápis č. 4/2019. ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období , které se konalo dne v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad -1- Zápis č. 4/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 16.1.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 115. schůze Rady města Kolína konaná dne 25.09.2017 3945/115/RM/2017 Návrh na schválení programu jednání Rady města předložený program 115. schůze Rady města Kolína v následujícím

Více

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635)

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635) U S N E S E N Í z 59. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 27. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února /2017/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února /2017/RM USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února 2017 02/2017/RM I. RM bere na vědomí 02.2017/4RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

Zápis z 125. zasedání rady města

Zápis z 125. zasedání rady města Zápis z 125. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 29.08.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Stav chodníku v ulici Bezejmenná u č.p. 620 Rada města

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 62. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 04.09.2013 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 6-2009 z 6. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28. 5. 2009 od 17. 00 hodin

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 10 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Hostinné, konané dne 21.11.2018 16/2/RM/2018 Schválení programu 2. schůze RM program 2. schůze: 1. Schválení programu 2.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 34. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 17. srpna 2004 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Účast: Vedoucí OMS k bodům 2 a 3 Vedoucí OI k bodu 4 a 7b) Vedoucí OKS k bodům 5 a 6

Účast: Vedoucí OMS k bodům 2 a 3 Vedoucí OI k bodu 4 a 7b) Vedoucí OKS k bodům 5 a 6 Město Ostrov Usnesení z 3. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 1. února2016 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Bc. Pavel Čekan,

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ 57. schůze Rady města Vrbno pod Pradědem, dne 16. 8. 2017 1505/57/2017 Zahájení a schválení programu program jednání Rady města Vrbna pod Pradědem s doplněním 1506/57/2017

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/05/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 20. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 22.09.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: p. Kaiser,

Více

Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín

Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2010 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 17. 6. 2010 od 17. 00 hodin

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 166/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 21/2018 konané dne 26. září 2018

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 21/2018 konané dne 26. září 2018 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 21/2018 konané dne 26. září 2018 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Wiesner, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Ing. Dominik Omluveni: Ing. Hrodek Pozdní příchod:

Více

Usnesení. z 49. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 49. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 49. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 25.07.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1764/R/250716: předložený

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/24/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

36. VÝPIS Z USNESENÍ

36. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 36. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 08.01.2008 1/2008-36. RM V s c h v a l u j e restrukturalizaci Městské policie Dvůr Králové nad Labem

Více

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 03. 2019 od 17:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Bc. Z. Kojanová Program jednání: 1. Dodatek č. 9 k nájemní

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 15/2017 konané dne 15. srpna 2017

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 15/2017 konané dne 15. srpna 2017 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 15/2017 konané dne 15. srpna 2017 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Ing. Dominik, p. Wiesner, p. Lenc, Ing. Hrodek, Bc. Rajchertová Za MěÚ: Jana Lencová, vedoucí odboru

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne

USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne Rok 2016 USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne 03.10.2016 Rada města Semily po projednání: 161003/RM/583 kontrolu plnění usnesení Rady města Semily 161003/RM/584 podání žádosti o uzavření

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. schůze rady města, kte rá se kon ala dne 14.12.2016 573/25/RM/2016 Souhlas s použitím znaku města I. Rada města souhlasí s použitím znaku města Vrchlabí

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 29. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 13.01.2016 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 43. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 08.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/43R/2016

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne 13. 1. 2016 od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení RM č. 636/2016 Rada města Jablonné v Podještědí po projednání schvaluje program

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 19. 2. 2018 R18/147 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 08/2017 konané dne 26. dubna 2017

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 08/2017 konané dne 26. dubna 2017 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 08/2017 konané dne 26. dubna 2017 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, p. Lenc, Ing. Hrodek, Ing. Dominik Za MěÚ: Ing. Svoboda

Více

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice Bc. Martina

Více

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2016/13/350 RM schvaluje program 13. schůze RM. 2016/13/351 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2015/9/251 do 31. 12. 2016. RM schvaluje uzavření kupní smlouvy

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková -1- Zápis č. 13/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 24.7.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Účast: Vedoucí OKS k bodu 3 5, 14 Vedoucí OMS k bodům 6 9 Vedoucí OF k bodům 10 13

Účast: Vedoucí OKS k bodu 3 5, 14 Vedoucí OMS k bodům 6 9 Vedoucí OF k bodům 10 13 Město Ostrov Usnesení z 6. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 27. února 2017 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Bc. Pavel

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 83. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 25.06.2014 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více