Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách."

Transkript

1 Čj.: PEC/1330/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Milan Paluska, Ing. arch. Pavel Švanda, M.Sc., Martin Homan, PaedDr. Cecilie Pajkrtová tajemnice Omluveni: Ověřovatelé: Ing. Petr Zedník, Zapsala: L. Renková 1. Zahájení: Jednání rady města zahájil a řídil starosta města Milan Urban. Ověřovatelé doporučili zápis z minulého jednání ke schválení. Pro: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Milan Paluska, Ing. arch. Pavel Švanda, M.Sc., Zápis byl schválen. Plánované zasedání RM I. pololetí 2017: 18.4., 2.5., 15.5., 29.5., 12.6., Plánované zasedání ZM: 10.5., 21.6., 6.9., 8.11., V hod. odchází z jednání RM Ing. arch. Pavel Švanda M.Sc, 2. Kontrola úkolů Trvá 5.1.Stavebnímu odboru Ing. Zavřelovi zajistit instalaci dopravního značení omezující průjezd vozidel o celkové hmotnosti nad 3,5 t.v ul. V Kaštánkách a v ul. Letohradská v Pečkách dle vypracovaného návrhu KSÚS Stř.kraje Trvá 5.1. Vedení města jednat o odkoupení zbytných pozemků v majetku ČD, a.s. - č. parc. 554/36 a část č. parc. 554/1 v obci a k.ú. Pečky - lokalita u hlavní nádražní budovy čp. 102, tř. J.A. Komenského. Důvodem odkoupení pozemku je případná realizace vybudování cyklověže a úprava zeleně Trvá 5.1. Místostarostovi připravit dostupné podklady pro možné obnovení sochy T.G. Masaryka Trvá 5.2. Odboru výstavby, životního prostředí a dopravy Ing. Zavřelovi projednat s příslušnými orgány návrh na umístění dopravního značení včetně vlastní realizace (zákaz parkování nákladních vozidel nad 6t) na hlavních komunikacích /Tř. Jana Švermy, Tř.5.května, P.Bezruče, Sladkovského, Hálkova/.

2 Trvá 5.1.Vedení města /starostovi, místostarostovi a vedoucí odborů/ připravit podklady pro vypsání VŘ na zhotovení bronzové sochy T.G.Masaryka Trvá 5.1.Odboru výstavby, zemědělství, životního prostředí a dopravy Ing. Zavřelovi zadat zpracování projektové dokumentace chodníku, včetně parkovacího zálivu před domem čp. 176 v ulici Pečecká Velké Chvalovice od ulice U Studně až po výjezd z obce Velké Chvalovice směrem na Pečky. Současně také připravit zadání zpracování PD na ulice Hálkova a Sladkovského v Pečkách Trvá 5.3.Tajemnici MěÚ připravit podklady a informace pro zřízení pracovní pozice projektový manažer v termínu do konce dubna Trvá 5.4.Vedoucím odborů MěÚ připravit, vést dle potřeb evidenci podnětů pro aktualizaci Strategického plánu. 3.Rada bere na vědomí: Informaci starosty ve věci žádosti o odkoupení pozemku od SŽDC pozemky kolem nádraží 4.Rada města schvaluje: a) Účetní závěrky zřízených příspěvkových organizací sestavené k a převody zlepšeného výsledku hospodaření do rezervních fondů organizací: Základní škola Pečky: výsledek hospodaření ,97 Kč, převod do rezervního fondu ,97 Kč, Mateřská škola MAŠINKA Pečky: výsledek hospodaření + 355,12 Kč, převod od rezervního fondu 355,12 Kč Městská knihovna Pečky: výsledek hospodaření ,03 Kč převod do rezervního fondu ,03 Kč Pečovatelská služba města Pečky: výsledek hospodaření ,86 Kč převod do rezervního fondu ,86 Kč Kulturní středisko města Pečky: výsledek hospodaření ,09 Kč převod do rezervního fondu ,09 Kč Pro: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Milan Paluska,, Ing. arch. Pavel Švanda, M.Sc. b) A doporučuje ZM ke schválení závěrečný účet města za rok 2016 bez výhrad viz příloha, Ing. arch. Pavel Švanda, M.Sc. c) A doporučuje ZM ke schválení rozpočtová opatření č. 2/2017 viz příloha Pro: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Milan Paluska, d) Poskytnutí dotace na provoz služby Terénní programy v roce 2017 společnosti Prostor plus o.p.s, IČ ve výši ,- Kč. RM schvaluje uzavření veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí výše uvedené dotace. RM pověřuje starostu uzavřením této smlouvy.

3 e) Uzavření Příkazní smlouvy mezi městem Pečky a Jiřím Salavou, Čihákova 412, Poděbrady, na výkon technického dozoru investora stavby a koordinátora BOZP: Rekonstrukce komunikace K.H. Borovského, Pečky za cenu celkem: - Výkon TDI ,-Kč bez DPH, ,-Kč vč. 21% DPH - Koordinátor BOZP ,-Kč bez DPH, ,-Kč vč. 21% DPH RM pověřuje starostu podpisem výše uvedené smlouvy. Pro: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Milan Paluska, f) Uzavření SOD mezi městem Pečky a Ing. Davidem Knesplem, Radějovice 70, Kamenice na dodání a instalaci fasádních hodin na nároží Kulturního střediska Pečky dle architektonického návrhu MgA. Jana Dršky za cenu celkem ,- Kč bez DPH, tzm ,-Kč vč. 21% DPH viz příloha. Smlouva bude uzavřena po schválení rozpočtového opatření č. 2/2017 ZM. g) Uzavření dodatku č.1 mezi městem Pečky a firmou GALAND CZ s.r.o. Žižkov 481, Ústí nad Orlicí ke SOD na stavební a elektrikářské práce za cenu ,56 Kč bez DPH tzn , 84,-Kč včetně 21% DPH na akci: "Denní stacionář" viz příloha. Převážná část navýšení ceny je způsobena nepřesně vyčíslenou metráží linových ploch a s tím svázaných prací viz příloha. RM pověřuje starostu uzavřením tohoto dodatku. Pro: Milan Urban, Šárka Horynová, Milan Paluska, Martin Homan, Zdržel se: Ing. Petr Zedník h) Uzavření SOD mezi městem Pečky a firmou Milan Štegl, Ratenice na dodávku a stavební práce výměny oken a dveří v kabinách AFK Pečky za cenu ,-Kč bez DPH, tzn ,-Kč včetně 21% DPH. Pro: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Martin Homan, Zdržel se: Milan Paluska i) Poskytnutí odměn ředitelům příspěvkových organizací města Pečky za splnění mimořádného nebo významného pracovního úkolu za rok 2016 viz příloha odp. tajemnice j) Uzavření licenční smlouvy o veřejném provozování mezi městem Pečky a Ochranným svazem autorským za hudební produkci konané při reprezentačním plese města Pečky ve výši 1.088,-Kč bez DPH, tzn Kč včetně 21% DPH. odp. tajemnice k) Příští termín RM od hod. l) Termín a program veřejného zasedání ZM dne v hod. v Obřadní síni MěÚ.

4 m) A dává souhlas s pořádáním akce Sboru dobrovolných hasičů města Pečky dne na veřejném prostranství města pálení ohně. n) Zajištění cenových nabídek na vypracování projektové dokumentace - vybudování výtahu, rekonstrukci cvičné kuchyňky a poradenského centra při Základní škole Pečky, Tř. Jana Švermy 342. Projektová dokumentace bude podkladem pro podání žádosti o dotaci v rámci zveřejněných výzev MAS Podlipanska IROP Oblast 1.3 vzdělávání., Mgr. Ing. Luboš Zajíc o) Zajištění podkladů pro podání žádosti o dotaci v rámci zveřejněné výzvy č. 68 MAS Podlipansko, o.p.s., IROP 1.3 Vzdělávání na realizaci investiční akce Vybudování výtahu, rekonstrukce cvičné kuchyňky a poradenského centra při Základní škole Pečky, Tř. Jana Švermy 342., Mgr. Ing. Luboš Zajíc 5.Rada města ukládá: 1. Vedoucímu odboru výstavby, životního prostředí a dopravy Ing. Zavřelovi předložit výsledek poptávkového řízení na realizaci úpravy dopravního značení u čerpací stanice Pečky. 2. Vedoucímu odboru výstavby, životního prostředí a dopravy Ing. Zavřelovi podniknout další kroky ohledně neúnosného stavu situace na komunikaci v Hellichově ulici a vyzvat majitele autoservisu p. Vavřicha k okamžité nápravě, pokud nebude zjednána náprava, bude p. Vavřich pozván na jednání RM. Termín splnění výzvy do Vedoucí odboru správy majetku města a BH Ing. Věře Růžičkové ve spolupráci s ředitelem Základní školy Pečky Mgr. Ing. Lubošem Zajícem připravit podklady (projektová dokumentace) pro podání žádosti o dotaci dle zveřejněné výzvy MAS Podlipanska, o.p.s. na realizaci investiční akce Vybudování výtahu, rekonstrukce cvičné kuchyňky a poradenského centra při Základní škole Pečky, Tř. Jana Švermy Vedoucí odboru správy majetku města a BH Ing.Věře Růžičkové připravit podklady pro podání žádosti o dotaci v rámci programu 2017 z rozpočtu Středočeského kraje Středočeský fond sportu, volného času a primární prevence na stavební akci Rekonstrukce venkovního basketbalového hřiště ve sportovním areálu městského parku. Podklady předložit na příští zasedání RM dne Vedoucí odboru správy majetku města a BH Ing. Věře Růžičkové připravit podklady pro podání žádosti o dotaci v rámci Programu 2017 z rozpočtu Středočeského kraje Středočeský fond kultury a obnovy památek dveře ke kapličce ve Velkých Chvalovicích. Podklady předložit na příští zasedání RM dne Ředitelce Městské knihovny Sv. Čecha Pečky Vladimíře Krulišové po vzájemné dohodě připravit podklady pro podání žádosti o dotaci v rámci Programu 2017 z rozpočtu Středočeského kraje Středočeský fond kultury a obnovy památek tematické zadání obecní knihovny (technické vybavení). Podklady předložit na příští zasedání RM dne

5 7. Ředitelce Mateřské školy Mašinka Pečky Mgr. Miroslavě Zumrové po vzájemné dohody připravit podklady pro podání žádosti o dotaci v rámci Programu 2017 z rozpočtu Středočeského kraje Středočeský fond sportu, volného času a primární prevence tematické zadání investiční podpora - výstavba dětského hřiště. Podklady předložit na příští zasedání RM Ředitelce Pečovatelské služby města Pečky Mgr. Petře Čermákové po vzájemné dohodě připravit podklady pro podání žádosti o dotaci v rámci Programu 2017 z rozpočtu Středočeského kraje Středočeský humanitární fond - tematické zadání sociální oblast podpora sociálních služeb na místní a regionální úrovni nákup nového automobilu. Podklady předložit na příští zasedání RM Veliteli JPOII Pečky Petrovi Dürrovi po vzájemné dohodě připravit podklady pro podání žádosti o dotaci v rámci Programu 2017 z rozpočtu Středočeského kraje Fond podpory dobrovolných hasičů a složek IZS tematické zadání vybavení jednotek sboru dobrovolných hasičů obcí věcnými prostředky požární ochrany. Podklady předložit na příští zasedání RM Tajemnici PaedDr. Cecilii Pajkrtové připravit návrh Příkazní smlouvy mezi městem Pečky a firmou KKcomp Pečky na servisní podporu a pravidelnou údržbu technického a programového vybavení IT technologií na MěÚ Pečky. Ověřovatelé: Milan U r b a n Starosta města Milan P a l u s k a Místostarosta města

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/4559/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 4.12.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Šárka Horynová, Martin Homan,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/531/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 6.2.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Martin Homan, Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/1553/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 19.4.2017 od 14.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Milan Paluska, Martin Homan

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 3160/2016 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 5.12.2016 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Zdeněk Fejfar, Martin

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/312/2018 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 22.1.2018 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Martin Homan, Zdeněk Fejfar, Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/3426 /2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 11.9.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/3082 /2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 14.08.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/307/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 23.1.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Martin Homan,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/2497/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 26.6.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Zdeněk Fejfar,, Milan Paluska. Ing. Petr Zedník

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2710/2016 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 24.10.2016 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 1291/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 25.5.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka Horynová,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/4742/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 18.12.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Šárka Horynová, Martin Homan,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2027 /2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 24.8.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Omluven: Ing. Karel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/3644/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 25.9.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 13.4.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2274/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 5.10.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2730/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 30.11.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2064/2016 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 15.8.2016 od 13.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing.Petr Zedník, Martin Homan, PaedDr.

Více

V hodin bylo přerušeno jednání RM a zahájeno jednání Valné hromady Pečeckých služeb, s.r.o. Pečky.

V hodin bylo přerušeno jednání RM a zahájeno jednání Valné hromady Pečeckých služeb, s.r.o. Pečky. Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 24. 11. 2014 od 15.00 hod. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing.arch.Pavel Švanda,

Více

U s n e s e n í č. 3/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne v hodin v Obřadní síni MěÚ Pečky

U s n e s e n í č. 3/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne v hodin v Obřadní síni MěÚ Pečky Čj.: 1849/2015 U s n e s e n í č. 3/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne 29.7.2015 v 17.30 hodin v Obřadní síni MěÚ Pečky Zastupitelstvo města přijímá toto usnesení : I. Zastupitelstvo

Více

Město Pečky Rada města Pečky Masarykovo náměstí 78, Pečky

Město Pečky Rada města Pečky Masarykovo náměstí 78, Pečky Čj.: PEC/371/2019 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 4.2.2019 od 14.30 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Text byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném

Více

U s n e s e n í č. 4/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne v hodin v Kulturním středisku Pečky

U s n e s e n í č. 4/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne v hodin v Kulturním středisku Pečky Čj.: 1056/2015 U s n e s e n í č. 4/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne 2.9.2015 v 17.30 hodin v Kulturním středisku Pečky Zastupitelstvo města přijímá toto usnesení : I.

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 1587/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 22.6.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Omluven: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

MĚSTO HOSTIVICE Zápis z jednání Rady města Hostivice č. 13/2019 konaného dne od 16,10 hod. do 22,15 hod.

MĚSTO HOSTIVICE Zápis z jednání Rady města Hostivice č. 13/2019 konaného dne od 16,10 hod. do 22,15 hod. MĚSTO HOSTIVICE Zápis z jednání Rady města Hostivice č. 13/2019 konaného dne 27.5.2019 od 16,10 hod. do 22,15 hod. čj.: 10337/19/Sekr Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 22/2018 konané dne 10. října 2018

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 22/2018 konané dne 10. října 2018 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 22/2018 konané dne 10. října 2018 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Wiesner, Mgr. Kořanová, Ing. Dominik Omluveni: p. Lenc, Ing. Hrodek Pozdní příchod:

Více

USNESENÍ č. 14/2016 z 13. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 14/2016 z 13. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 14/2016 z 13. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 13. 06. 2016 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 2.3.2015 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 2.3.2015 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 2.3.2015 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

PROTOKOL O SCHVALOVÁNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKY

PROTOKOL O SCHVALOVÁNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKY Příloha č. 10 usnesení 68. Rady města Stříbra ze dne 09.06.2014 Předmětem schvalování je účetní závěrka Domu dětí a mládeže Stříbro, příspěvkové organizace, IČ 483 26 640, za rok 2013 sestavená k 31.12.2013

Více

Zápis Z 42. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis Z 42. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 42. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 6.3.2017 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Igor Antal Soňa Petrjanošová Rostislav Silný

Více

Z Á P I S č. 10/2015

Z Á P I S č. 10/2015 Z Á P I S č. 10/2015 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 8. 4. 2015 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA, Ing. Jiří Lain, Ing. Vladimír Urbánek, František Hudek, Ing. Vít Penížek, Ph.D. Tajemník:

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. schůze R ady města Mo helnice, která se konala dne 01.04.2019 o d 15:15 ho din v kanceláři starosty 314/11/RM/2019 Schválení programu 11. zasedání

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis z 36. schůze Rady města Svobody nad Úpou konané dne

Zápis z 36. schůze Rady města Svobody nad Úpou konané dne *MESUX000HMU0* Sp. značka: SVO/313/2016/Bal Sp. znak: 101.2.2 Sk. znak/lhůta: A/10 Zápis z 36. schůze Rady města Svobody nad Úpou konané dne 8.3.2016 Jednání Rady města zahájil v 18:00 hodin a dále řídil

Více

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne 25. 4. 2018, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 30. 5. 2018 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Dušek, Arafa, Šebela, Štecher,

Více

č. 102/2017 č. 103/2017

č. 102/2017 č. 103/2017 USNESENÍ RADY ze dne 5. 6. 2017 č. 102/2017 1. schvaluje uzavření Darovací smlouvy se společností ProTrade, s.r.o., Na Konečné 50/2, 142 00 Praha 4 v podobě drobných dětských cen v celkové výši 10.287,-

Více

Zasedání rady městyse dne 27.4.2015 v 19,00 hodin č.10 Program:

Zasedání rady městyse dne 27.4.2015 v 19,00 hodin č.10 Program: Zasedání rady městyse dne 27.4.2015 v 19,00 hodin č.10 Program: 1. Kontrola usnesení a zápisu z posledního zasedání RM 2. Zprávy ze zasedání výborů a komisí ze dne 27. 4. 2015 přednesené jejich předsedy

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 62. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 04.09.2013 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu Program: 1. Zahájení, návrh programu, návrh na doplnění, schválení

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu Program: 1. Zahájení, návrh programu, návrh na doplnění, schválení Zápis a usnesení 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na úterý dne 30. 6. 2015 v 15 hodin v zasedací

Více

Zápis č. 10. Přítomni dle prezenční listiny (12) Nesplněná nebo částečně splněná usnesení:

Zápis č. 10. Přítomni dle prezenční listiny (12) Nesplněná nebo částečně splněná usnesení: Zápis č. 10 ze zasedání ZM ze dne 26. 10. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro Příští zasedání se bude konat 25. 11. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Karel Jirák, Mgr. Bořivoj Malát Bc. Michaela Mašatová, DiS., Martin Adam

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Karel Jirák, Mgr. Bořivoj Malát Bc. Michaela Mašatová, DiS., Martin Adam Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 19. června 2019 Přítomní: Ověřovatelé

Více

U S N E S E N Í. 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích 337/2013 Zastupitelstvo obce Dvorce schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Mohelnice, které se konalo dne 19.12.2012 od 15:30 hodin v kanceláři starosty 1167/61/RM/2012- Návrh rozpočtu a plánu prací společnosti Lesy města

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. 2016 (usnesení č. 79/7 91/7) 79/7 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

-1- Zápis č. 19/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus

-1- Zápis č. 19/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus -1- Zápis č. 19/2015 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 25.11.2015 v 08:00 hodin na MěU v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

RADA MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Rady města Čáslavi, konaného dne

RADA MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Rady města Čáslavi, konaného dne RADA MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Rady města Čáslavi, konaného dne 20. 03. 2019 Č.j.: 8039/2019 132/2019 Program zasedání Rada města Čáslavi schvaluje svým usnesením č. 132/2019 program zasedání.

Více

-1- Zápis č. 11/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková

-1- Zápis č. 11/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková -1- Zápis č. 11/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 12.6.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Zápis č. 1/2016. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne v obřadní síni Městského úřadu v hod.

Zápis č. 1/2016. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne v obřadní síni Městského úřadu v hod. Zápis č. 1/2016 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 13. 01. 2016 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Občané: 3 Bod č.

Více

Zápis č. 26/2016. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 19. prosince 2016 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 26/2016. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 19. prosince 2016 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 26/2016 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 19. prosince 2016 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Omluven: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř Tomáš Háp

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z22), konaného dne A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje:

U S N E S E N Í. ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z22), konaného dne A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje: U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z22), konaného dne 19.5.2014 A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje: 1. stav rozpočtu k 30.4.2014 bez výhrad, 2. závěrečný účet

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

Rada města Usnesení č. 01/09

Rada města Usnesení č. 01/09 Rada města Usnesení č. 01/09 z jednání rady města konaného dne 12.01.2009 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 1-50 RM schvaluje 1) a) Smlouvu o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu

Více

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod.

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod. * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

Zápis č. 5/2016. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne v obřadní síni Městského úřadu v hod.

Zápis č. 5/2016. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne v obřadní síni Městského úřadu v hod. Zápis č. 5/2016 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 25. 05. 2016 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Markéta Drobečková Neomluveni: 0

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Jednání Rady města Broumov č. 84 ze dne 30. října 2017

Jednání Rady města Broumov č. 84 ze dne 30. října 2017 Jednání Rady města Broumov č. 84 ze dne 30. října 2017 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, JUDr. Tomáš Blažek, Ing. Jiří Myšák, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Mgr. Eva Bilíková, Ing. Eva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 20. června 2018, od 19 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 20. června 2018, od 19 hodin v obecním sále na obecním úřadě Obec Starý Mateřov Zastupitelstvo Obce Starý Mateřov Výpis usnesení z: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 20. června 2018, od 19 hodin v obecním sále na obecním úřadě Zastupitelstvo

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.29/2018 z 29. zasedání

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne Místo konání: Obecní úřad Sokoleč Přítomni: viz prezenční listina Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne 26. 6. 2019 1. Zahájení a schválení programu Jednání zasedání zastupitelstva

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne 29. 6. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 2242 /2015 Počet listů dokumentu: 6 Usnesení RM č. 352/2015 Rada města Jablonné

Více

Zápis č. 17/2017. z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 17/2017. z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 17/2017 z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Pavel Studený, František Novák,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 123. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 3.4.2018 2554/123/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 11. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 13.4.2015 v 15:30 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 27.11. 2013 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Kryry Termín konání: 27.11. 2013 Přítomni: Omluven: Přítomno: p. Brda Miroslav, p. Michálek Vojtěch,

Více

BLATNICE POD SVATÝM ANTONÍNKEM

BLATNICE POD SVATÝM ANTONÍNKEM V Ý P I S U S N E S E N Í z XIV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Blatnice pod Svatým Antonínkem (dále jen ZOB) konaného v obřadní síni obecního úřadu dne 01. 06. 2016 v 17 00 hodin Pozn.: zveřejněna

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 56/2019/04/ZM Program zasedání Zastupitelstvo města schvaluje program zasedání dle předloženého návrhu

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 24. ČERVNA 2015 R A D A M Ě S T A N E J D K U 17. SCHŮZE Přítomni: Ing. Vítek, p. Tóth, Ing. Růžička, p. Mlateček, Omluveni: p. Cingroš, Hosté: Bc. Trtík, JUDr. Čihák Zapisovatel: Ing. Vítek

Více

ZÁPIS č. 21. Bod č. 1 Zahájení

ZÁPIS č. 21. Bod č. 1 Zahájení ZÁPIS č. 21 z jednání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 27.8.2018, konaného od 16,00 hodin v Společenský sál Národního domu Přítomni: Omluveni: Přizváni: Ing. Jan Bauer, Mgr. Hana Bolková, Václav

Více

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 12. 7. 2016 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 18.00 hodin Konec schůze: 19.30 hodin Přítomni: Omluveni: L. Kodešová, M. Kadeřávková,

Více

Jednání Rady města Broumov č. 103 dne 15. října 2014

Jednání Rady města Broumov č. 103 dne 15. října 2014 Jednání Rady města Broumov č. 103 dne 15. října 2014 Přítomni: Milan Kotrnec, Kamil Slezák, Arnošt Obst, Pavel Fröde, Arnold Vodochodský, Mgr. Jiří Ringel, Ing. Eva Blažková, MPA - tajemnice Omluveni:

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

-1- Zápis č. 6/2019. ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období , které se konalo dne v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad

-1- Zápis č. 6/2019. ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období , které se konalo dne v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad -1- Zápis č. 6/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 27.2.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2015 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací Zápis z jednání Rady městyse Častolovice RM-3-2018 Termín jednání 26. listopadu 2018 Začátek jednání 13:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Adam Mitana Mgr. Alena Zvěřinová Ing.

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 25. 9. 2017 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

Datum jednání

Datum jednání UR-174-7/19 RM schvaluje zápisy z RM č. 5 a 6 /. RM posouvá termín plnění UR 158-7/18 (přístřešek u UR-175-7/19 přívozu) do 31. 10.. RM bere stav plnění usnesení na vědomí. UR-176-7/19 RM schvaluje návrh

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce Chocerady konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce Chocerady konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce Chocerady konaného dne 11. 1. 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: E. Bubnová, A. Vojslavský, Bc. M. Javůrek, F. Kamelský, M. Bober,

Více

Usnesení ze zasedání zastupitelstva Velkých Přílep ze dne

Usnesení ze zasedání zastupitelstva Velkých Přílep ze dne Usnesení ze zasedání zastupitelstva Velkých Přílep ze dne 29.6.2011 1. Schválení programu jednání Usnesení č. 50/2011 2. Schválení přijetí dotace z programu FROM Revitalizace centrální části obce Velké

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zahnašovice, konaného dne v v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zahnašovice, konaného dne v v zasedací místnosti OÚ č.j.: 1/2014/JU Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zahnašovice, konaného dne 19. 6. 2014 v 18.00 v zasedací místnosti OÚ přítomni : Němec František, Fridrichová Ludmila, Malošíková Jana,

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.6.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. David Vágner 1. Zahájení

Více

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák.

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák. Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 11-2010 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 9. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne 31. 5. 2017, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 19. 6. 2017 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 15/2017 konané dne 15. srpna 2017

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 15/2017 konané dne 15. srpna 2017 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 15/2017 konané dne 15. srpna 2017 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Ing. Dominik, p. Wiesner, p. Lenc, Ing. Hrodek, Bc. Rajchertová Za MěÚ: Jana Lencová, vedoucí odboru

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis č. 1/2016

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis č. 1/2016 Zápis č. 1/2016 r ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 25.1. 2016 od 18.00 hod na OU v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Lukáš Koníček, JUDr. Ing. Jana Ammerlaan, Ing. Ivan Franc, Petr

Více

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány *Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 13. 2. 2019 Místo konání: Sál Nad Narpou čp. 317, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.10 hodin Členů zastupitelstva obce:

Více

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 94. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 29. dubna 2014 od 8.00.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Duchcov Přítomno: 6 Nepřítomno: 0

Více

Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila:

Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 21.03.2016 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení č. 98/16: Rada města schválila program jednání

Více