Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách."

Transkript

1 Čj.: 2710/2016 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel PaedDr. Cecilie Pajkrtová tajemnice, Omluveni: Ověřovatelé: Martin Homan, Milan Paluska Zapsala: Bc.Eva Strnadová Starosta města předložil doplňující body do RM: 1. Dovýsadba stromů v k.ú. Pečky a V.Chvalovice 2. Žádost p. Lazara vybudování pomníku J.Cimrmana 3. Odpisový plán, vana Malibu Pečovatelská služba města Pečky 1. Zahájení: Jednání rady města zahájil a řídil starosta města Milan Urban. Ověřovatelé doporučili zápis z minulého jednání ke schválení. Pro: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. arch. Pavel Švanda M.Sc,. Ing. Petr Zedník, Zdeněk Fejfar Zápis byl schválen. Plánované zasedání RM II. pololetí 2016: 7.11., , 5.12., Plánované zasedání ZM : 9.11., Kontrola úkolů Trvá 5.2.Vedoucí odboru správy majetku města a BH Ing.Růžičkové aktualizovat Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu mimo režim zákona v souvislosti s novelizací zákona o zadávání veřejných zakázek Trvá 5.1.Vedoucí odboru správy majetku města a BH Ing. Růžičkové připravit zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci vnějšího pláště budovy bývalého Obecního úřadu ve Velkých Chvalovicích. (PD bude zahrnovat pouze opravu omítky bez zateplení, odvedení dešťových vod v okolí budovy, včetně odizolování sklepních prostor) Trvá 5.1.Odboru výstavby, zemědělství životního prostředí a dopravy Ing. Zavřelovi připravit návrh na zřízení veřejného osvětlení v části ulice Františka Voláka. - Trvá 5.3 Odboru výstavby, zemědělství, životního prostředí a dopravy Ing. Zavřelovi připravit návrhy bezpečnostních opatření na cyklostezce Pečky-Velké Chvalovice v lokalitě benzinové čerpací stanice.

2 V hodin bylo přerušeno zasedání RM a zahájeno jednání Valné hromady Pečeckých služeb, s.r.o. Pečky za účasti jednatelky Pečeckých služeb, s.r.o. Pečky. Program Valné hromady PS: 1. Výběr zhotovitele Rekonstrukce vodovodního a kanalizačního ul. K. H. Borovského, Hálkova, Pečky 2. Návrh na zpracování PD a následnou realizaci Dešťová kanalizace Klicperova ul. Pečky 3. Nákup nového ojetého fekálního vozu, stávající V3S likvidace 4. Renault KUKA vůz prodej za sníženou cenu Valná hromada bere na vědomí: 1. Zprávu hodnotící komise pro výběr dodavatele zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební akci Rekonstrukce vodovodního a kanalizačního řadu ul. K. H. Borovského, Hálkova, Pečky. Jedná se o opravu a obnovu sítí ve výše uvedené lokalitě. Nejvhodnější nabídka je od společnosti Telsig service spol. s r.o. U Jezera 767, Velký Osek za cenu ,-Kč bez DPH Valná hromada schvaluje: 1. Uzavření SOD mezi Pečeckými službami, s.r.o., Tř.Jana Švermy 49, Pečky a společností Telsig service spol. s r.o. U Jezera 767, Velký Osek na opravu a obnovu kanalizačního a vodovodního řadu za cenu ,-Kč bez DPH. 2. A doporučuje FV a zastupitelstvu města zařadit do návrhu rozpočtu r zpracování PD a vlastní realizaci odvodnění dešťových vod v ulici Klicperova, Pečky. 3. Nákup cisternového vozidla Liaz se sací nástavbou FABOK CAS 8 za cenu ,-Kč bez DPH od firmy FABOK, spol. s r.o, Husovo náměstí 10, Mochov. Protiúčtem bude cena podvozku Kuka-vozu Renault ve výši ,-Kč a cena železného odpadu nástavby vozidla. 4. Likvidaci fekálního vozu Praga V3S ekologickou formou (železný odpad) Valná hromada ukládá: 1. Jednatelce PS p.a.borovičkové uzavření SOD mezi Pečeckými službami, s.r.o. Jana Švermy 49, Pečky a společností Telsig service spol. s r.o. U Jezera 767, Velký Osek na opravu a obnovu kanalizačního a vodovodního řadu za cenu ,-Kč bez DPH. Pro: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Šárka Horynová, Zdeněk Fejfar, odp.jednatelka PS V hodin se na zasedání RM dostavil Ing. arch. Pavel Švanda, M.Sc. 3.Rada bere na vědomí: Plnění rozpočtu ke dni /viz příloha/, Informaci heraldika Mgr. JanaTejkala o zařazení historického znaku města do sněmovní databáze symbolů REKOS a ke schválení vlajky města, k němuž došlo na jednání sněmovního podvýboru pro heraldiku a vexilologii, Výroční zprávu o činnosti MŠ Mašinka Pečky za školní rok 2015/2016 a provoz mateřské školy o vánočních prázdninách /viz příloha/, Výroční zprávu Základní školy Pečky za školní rok 2015/2016 /viz příloha/, Žádost p. Jiřího Lazara, bytem Pečky 1122 ve věci vybudování pomníku v retro stylu dle Cimrmanova námětu Země - Koule v Kostce. /viz příloha/.

3 4.Rada města schvaluje: a) Platový výměr účinný od na základě Nařízení vlády č. 316/2016: /viz příloha/ Mgr. Petře Čermákové, ředitelce Pečovatelské služby města Pečky Vladimíře Krulišové, ředitelce Městské knihovny Svatopluka Čecha Věře Šukové, ředitelce Kulturního střediska města Pečky. b) A doporučuje ZM ke schválení rozpočtová opatření č. 9/2016 /viz příloha/ c) Uzavření Dodatku č. 1 ke SOD mezi městem Pečky a zhotovitelem Lubomírem Najbertem, Jiráskova 289/11, Poděbrady ke stavební akci Rekonstrukce pavlače DPS Pečky. Předmětem dodatku je posunutí termínu zahájení a ukončení VZMR na rok Pověřuje starostu města podpisem uvedeného dodatku. d) Uzavření "Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení VBř. - služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu" č. IV /01 - na pozemcích v majetku města č. parc. 831/2 a 876/5 v obci a k.ú. Pečky - ul. Žerotínova - pro firmu ČEZ Distribuce a.s. se sídlem Děčín IV, Teplická 874/8. Smlouva bude uzavřena na cca 85 bm za celkovou cenu 8.500,- Kč + 21% DPH. Pověřuje starostu města podpisem uvedené smlouvy. e) Uzavření "Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení VBř. a souhlas se zřízením stavby" s p. Pavlem Čebišem a p. Stanislavem Čebišem, oba bytem v Pečkách, ul. K.H. Borovského 163, která se týká pozemku v majetku města č. parc. 24 v obci a k.ú. Pečky. Jedná se o zřízení nové plynové přípojky pro dům čp. 180 v ul. K.H. Borovského - za celkovou cenu 930,- Kč + 195,- Kč (DPH) tzn ,- Kč (bude uhrazeno při podpisu smlouvy v hotovosti). Plynová přípojka bude následně odprodána fy. RWE GasNet, s.r.o., Ústí nad Labem. Pověřuje starostu města podpisem uvedené smlouvy. f) Uzavření SOD na základě výběrového řízení mezi městem Pečky a firmou VODA CZ s r.o., Parkány 466, Náchod na stavební akci: ČOV - oprava technologie hrubého předčištění za cenu Kč bez DPH, tj ,- Kč s 21% DPH. Pověřuje starostu města podpisem uvedené smlouvy. g) Zrušení výběrového řízení na osobní automobil - velitelský vůz pro JPO II.

4 h) Instalaci dopravního značení omezujícího průjezd vozidel o celkové hmotnosti nad 3,5 t.v ul. V Kaštánkách a v ul. Letohradská v Pečkách dle návrhu Radka Salače KSÚS Stř. kraje doplněnou o značku zákaz stání. odp.ing.zavřel i) Program a termín veřejného zasedání ZM dne v KS Pečky od hodin /viz příloha/. j) A doporučuje ZM ke schválení OZV č. 1/2016 o nočním klidu /viz příloha/. k) Uzavření Příkazní smlouvy o poskytnutí právní služby mezi městem Pečky JUDr.Evou Ptáčkovou, advokátkou se sídlem Trojická 20, Praha 2. Předmětem smlouvy je poskytování právních služeb. Pro: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. arch. Pavel Švanda, M.Sc., Martin Homan Zdrželi se hl.: Ing.Petr Zedník, Zdeněk Fejfar l) Text výzvy k účasti v elektronické aukci, včetně zadávací dokumentace na VZMR na dodavatele elektrické energie a zemního plynu. Prostředníkem elektronické aukce bude společnost Terra Group Investment, a.s., Karolíny Světlé 716/1, Brno. Členové hodnotící komise: - Jana Suchomelová - Kateřina Vašků - Roman Ryhlík - Antonín Londa - Kristýna Strnadová Švanda, M.Sc., Zdeněk Fejfar, m) Uzavření objednávky mezi městem Pečky a firmou Jiří Kapr, Na Kovárně 120, Vrbová Lhota na výsadbu 17 ks stromů v k.ú. Pečky a V.Chvalovice za cenu ,- Kč bez DPH. odp.ing.zavřel n) Na základě žádosti Pečovatelské služby města Pečky odpisový plán DHP vana Malibu za pořizovací cenu ,-Kč, doba odpisování 84 měsíců. 5.Rada města ukládá: 1. Stavebnímu odboru Ing.Zavřelovi zajistit instalaci dopravního značení omezující průjezd vozidel o celkové hmotnosti nad 3,5 t.v ul. V Kaštánkách a v ul. Letohradská v Pečkách dle vypracovaného návrhu KSÚS Stř.kraje. 2. Odboru správy majetku města a BH Ing.Růžičkové vyhlásit výběrové řízení na dodavatele stavební akce Stezka pro pěší a cyklisty ve Velkých Chvalovicích.

5 3. Starostovi města jednat s p. Jiřím Lazarem, bytem Pečky 1122 ve věci bližší specifikace svého záměru vybudovat pomník v retro stylu dle Cimrmanova námětu Země - Koule v Kostce. Ověřovatelé: Milan U r b a n Starosta města Milan P a l u s k a Místostarosta města

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/312/2018 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 22.1.2018 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Martin Homan, Zdeněk Fejfar, Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/1330/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 3.4.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Milan Paluska, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/531/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 6.2.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Martin Homan, Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 3160/2016 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 5.12.2016 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Zdeněk Fejfar, Martin

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/307/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 23.1.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Martin Homan,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/3426 /2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 11.9.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2064/2016 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 15.8.2016 od 13.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing.Petr Zedník, Martin Homan, PaedDr.

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/4559/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 4.12.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Šárka Horynová, Martin Homan,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 1291/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 25.5.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka Horynová,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/4742/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 18.12.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Šárka Horynová, Martin Homan,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/2497/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 26.6.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Zdeněk Fejfar,, Milan Paluska. Ing. Petr Zedník

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2274/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 5.10.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/3644/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 25.9.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/1553/2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 19.4.2017 od 14.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Milan Paluska, Martin Homan

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2730/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 30.11.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: PEC/3082 /2017 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 14.08.2017 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Martin Homan, Milan Paluska, Ing. Petr Zedník, Ing. arch. Pavel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 2027 /2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 24.8.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Omluven: Ing. Karel

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 13.4.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník,

Více

V hodin bylo přerušeno jednání RM a zahájeno jednání Valné hromady Pečeckých služeb, s.r.o. Pečky.

V hodin bylo přerušeno jednání RM a zahájeno jednání Valné hromady Pečeckých služeb, s.r.o. Pečky. Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 24. 11. 2014 od 15.00 hod. Přítomni: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka Horynová, Ing. Petr Zedník, Ing.arch.Pavel Švanda,

Více

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách.

Zápis z jednání Rady města Peček konané dne od hod. na Městském úřadě v Pečkách. Čj.: 1587/2015 Zápis z jednání Rady města Peček konané dne 22.6.2015 od 15.00 hod. na Městském úřadě v Pečkách. Přítomni: Omluven: Milan Urban, Milan Paluska, Ing. Karel Krištoufek, Martin Homan, Šárka

Více

U s n e s e n í č. 4/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne v hodin v Kulturním středisku Pečky

U s n e s e n í č. 4/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne v hodin v Kulturním středisku Pečky Čj.: 1056/2015 U s n e s e n í č. 4/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pečky konaného dne 2.9.2015 v 17.30 hodin v Kulturním středisku Pečky Zastupitelstvo města přijímá toto usnesení : I.

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 27. září 2017 Přítomní: Omluveni:

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 6. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.3.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 6. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.3.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.3.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE Z Á P I S Z 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 12. 09. 2016 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar místostarosta Ing. Vladislav Krušina člen rady Lenka

Více

Z Á P I S Z 05. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 05. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 05. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 11. 03. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Vladislav Krušina - místostarosta Mgr. Libor

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Hosté: Ing. Jiří Fencl, Tomáš Macálka technický dozor

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 31.05.2017 v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: : Drbohlav, Macášek J., Košek,Laššová, Prokorátová Omluveni:

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

-1- Zápis č. 3/2018. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková

-1- Zápis č. 3/2018. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková -1- Zápis č. 3/2018 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 12.12.2018 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák.

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák. Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 11-2010 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 9. 2010 od 17. 00 hodin

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 2.3.2015 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 2.3.2015 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 2.3.2015 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 15.2.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Věra Svrčinová, Kristýna

Více

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. schůze Rady města Rychvald, dne 17. 06. 2019 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 26/2. Rada města b e

Více

Z á p i s č. 19. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 19. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 19 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 9. 5. 2016 od 1630 hod. v zasedací síni radnice Přítomni MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Mgr. et Mgr. Petr Volf, PhDr. Ilona Němcová,

Více

Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne 29. 11. 2005 Přítomni: MUDr. Stanislav Holobrada, JUDr. Jaroslav Musil, Ing. Jiří Krotil, Josef Němec, Milan Tichý, PhDr. Jaromír Žák, Stanislav Valtr. a)

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného v budově OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného v budově OÚ OBEC SVÉMYSLICE Svémyslice 18, 250 91 Zeleneč v Čechách IČ : 00639672, DIČ: CZ 00639672 tel./fax: 281925183, info@svemyslice.eu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného

Více

U S NES E N Í z 28. schůze rady města Žacléř, konané dne 9. prosince 2015

U S NES E N Í z 28. schůze rady města Žacléř, konané dne 9. prosince 2015 U S NES E N Í z 28. schůze rady města Žacléř, konané dne 9. prosince 2015 Program: 1. Rozdělení výtěžku z Rozsvěcení vánočního stromu. 2. Obecně závazná vyhláška č. 2/2015. 3. Byty. 4. Nabídka na zpracování

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 35. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 35. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.6.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 19. 03. 2018 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen rady Ing. Vladislav

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svoboda, tajemník MěÚ

Více

Z Á P I S č. 1 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 1 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 1 / 2 0 1 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 9.1.2019 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis z 15. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 15. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 15. jednání Rady města Dobříše ze dne 24. 7. 2018 Přítomni: Omluveni: Mgr. Stanislav Vacek, MPA, Mgr. Petra Neubergerová, Ing. Tomáš Hadžega, Ing. Markéta Čermáková, MBA, JUDr. Jaroslav Musil,

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 11-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 07. 11. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Člen rady města Předseda výboru ZM, předseda komise RM 1300,- Kč

Člen rady města Předseda výboru ZM, předseda komise RM 1300,- Kč Výpis z U s n e s e n í č. 2/2014 ze zasedání Rady města, konaného 20.1.2014 na Městském úřadě v Jílovém u Prahy 2.1.14 Rada města bere na vědomí kontrolu úkolů z minulé RM. 2.2.14 Rada města bere na vědomí

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno

Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno Usnesení Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne 29. 08. 2019 na OÚ Úsobrno Hlasování je vždy uváděno v pořadí: pro proti zdržel se. Je přítomno 5 členů zastupitelstva, od

Více

Usnesení RM č. 65/2012-RADA ze dne 25.10.2012

Usnesení RM č. 65/2012-RADA ze dne 25.10.2012 65/2012-RADA/2878-65. Rada města ověřovatelem zápisu Petra Procházku 65/2012-RADA/2879-65. Rada města předložený program jednání RM 65/2012-RADA/2880-65. Rada města -oznámení Stavebního úřadu MěÚ Žamberk

Více

ZÁPIS č. 15/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne 25.8.2008 (od 17,00 hod. do 19,40 hod.)

ZÁPIS č. 15/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne 25.8.2008 (od 17,00 hod. do 19,40 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Usnesení 58. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 58. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 2154/58 Usnesení 58. schůze Rady města Šternberka ze dne 20. 09. 2017 program schůze RM dne 20.09.2017 Číslo: 2155/58 žádost

Více

Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 17. 8. 2016, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 5, Omluven: Milan Vlášek, Pavlína Štěpánková Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou

Více

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan Zápis č. 1/2008/10 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 27. 2. 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 25. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.1.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 25. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.1.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.1.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Přítomni: 13 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Jaromír Mifka

Přítomni: 13 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Jaromír Mifka Zápis č. 6 / 2007 / 8 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 31.10.2007 -------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: 13 členů Zastupitelstva městyse

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 852 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit záměr prodeje pozemku stpč. 299/2 o výměře 12 m 2 v obci Česká Třebová, katastrálním území Lhotka u České Třebové, za cenu 150,- Kč/m 2, tj. 1.800,-

Více

OBEC BAŠKA Usnesení z 14. schůze Rady obce Baška, konané dne na OÚ Baška v 17:00 hod

OBEC BAŠKA Usnesení z 14. schůze Rady obce Baška, konané dne na OÚ Baška v 17:00 hod OBEC BAŠKA Usnesení z 14. schůze Rady obce Baška, konané dne 14. 04. 2015 na OÚ Baška v 17:00 hod 1/14/2015 Rada obce Baška schválila program 14. schůze Rady obce Baška, dle přílohy č. 1 usnesení 2/14/2015

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 07. 01. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Vladislav Krušina - místostarosta Mgr. Libor

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 18. schůze rady města konané dne 05.06.2019 ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů) a nařízení

Více

USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne 13.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Ing. Milan Dian, Ph.D., Vladimír Šuma, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová, Ing. Jan Landa,

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-53-2016 Termín jednání 12. října 2016 Začátek jednání 15:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Miloslav

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.6.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Kristýna Havířová,

Více

z jednání konaného dne 2. října 2017 Zodpovídá: Ing. Smrčka

z jednání konaného dne 2. října 2017 Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 933 Rada města schvaluje záměr pronájmu částí pozemků ppč. 1040/6 a ppč. 1039/4 o výměře cca 100 m 2, vše v katastrálním území a obci Česká Třebová, za účelem mezidepónie zeminy, za cenu 20,- Kč/m 2

Více

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková -1- Zápis č. 13/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 24.7.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 24. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 30.3. 2016 v 16 : 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

-1- Zápis č. 9/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus, Vlastimil Matouš

-1- Zápis č. 9/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus, Vlastimil Matouš -1- Zápis č. 9/2015 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 22.4.2015 v 08:00 hodin na MěÚ v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 33. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Jednání se uskutečnilo od 17.45 hodin v zasedací místnosti MěÚ radnice I. v Čelákovicích a bylo ukončeno v 19.44 hodin.

Jednání se uskutečnilo od 17.45 hodin v zasedací místnosti MěÚ radnice I. v Čelákovicích a bylo ukončeno v 19.44 hodin. ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 14/2014 konané dne 12. května 2014 Přítomni: PhDr. Zdeňka Tichá, p. Milan Tichý, Mgr. František Bodlák, p. Tomáš Janák, PaedDr. Luboš Rýdlo, Ing. Jaroslav Ryneš

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 5.9.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Usnesení 3. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 3. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 3. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.12.2014 Číslo: 70/3 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.12.2014 Číslo: 71/3 Zodpovídá: FO Termín: 31.12.2014 druhé vydání směrnice

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 15. ŘÍJNA 2015 R A D A M Ě S T A N E J D K U 25. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni: 0 Hosté: 0 Zapisovatel: Ing.

Více

-1- Z á p i s č. 3/2012. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne v Kulturním domě Malšovice.

-1- Z á p i s č. 3/2012. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne v Kulturním domě Malšovice. -1- Z á p i s č. 3/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne 4.6. 2012 v Kulturním domě Malšovice. Přítomni: J. Krpálek, ing. J. Petrášek, M. Pileček, J. Pilařová, P. Plachý,

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

-1- Zápis č. 55/2017. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Jan Flégl, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus

-1- Zápis č. 55/2017. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Jan Flégl, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus -1- Zápis č. 55/2017 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 25.10.2017 v 08:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

-1- Zápis č. 71/2018. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus

-1- Zápis č. 71/2018. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus -1- Zápis č. 71/2018 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 22.8.2018 v 08:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Soubor usnesení - 5/ZM/2013

Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Konáno dne: 29.5.2013 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 5/121/ZM/13 - Návrhová komise

Více

Jednání Rady města Broumov č. 21 ze dne 29. července 2015

Jednání Rady města Broumov č. 21 ze dne 29. července 2015 Jednání Rady města Broumov č. 21 ze dne 29. července 2015 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Mgr. Eva Bilíková, Ing. Jiří Myšák, Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne 01. 07. 2019 od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jan Sýkora, místostarosta města MUDr. Martin Zelený, člen rady

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 11/2019 konaného dne od 16:00 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 11/2019 konaného dne od 16:00 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 11/2019 konaného dne 03. 06. 2019 od 16:00 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jan Sýkora, místostarosta města Mgr. Květuše Vernerová, členka

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 7. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 29.4.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 7. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 29.4.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 29.4.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Město Sezemice. Rada města Sezemice: Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice

Město Sezemice. Rada města Sezemice: Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice Město Sezemice Rada města Sezemice Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice Den konání jednání: 31.05.2017 Místo jednání: Městský úřad Sezemice - zasedací místnost Číslo jednací: Usnesení

Více

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Radoslav Němeček Vlasta Sedláková Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 91.

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Strana 1 (celkem 5) Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Přítomni: Lenka Cincibusová, Ing. Miroslav

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 15.9.2015

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 15.9.2015 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 15.9.2015 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

Informace z 1. zasedání

Informace z 1. zasedání Informace je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Informace z 1. zasedání Zastupitelstva města Poděbrady konaného dne 23. 1. 2019 ve 14:00hod. zasedací místnost, budova

Více

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 22/2013

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 22/2013 Schůze Rady města Toužim Usnesení č. 22/2013 Ze schůze Rady města Toužim č. 22 konané dne 18. listopadu 2013 Program: 1. Kontrola plnění usnesení z minulých schůzí 2. Projednání žádosti o nájem pozemku

Více

Zápis č. 56/2017. ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období , které se konalo dne v 08:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad

Zápis č. 56/2017. ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období , které se konalo dne v 08:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad -1- Zápis č. 56/2017 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 22.11.2017 v 08:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září 2016 07/2016/ZM I. ZM bere na vědomí: 07.2016/16ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více