Banner INSIDE: BMW, VW, AUDI, PORSCHE, MERCEDES, SEAT, SKODA, ASTON MARTIN, SUZUKI,... PŘÍSLUŠENSTVÍ BATERIÍ. bannerbatterien.com

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Banner INSIDE: BMW, VW, AUDI, PORSCHE, MERCEDES, SEAT, SKODA, ASTON MARTIN, SUZUKI,... PŘÍSLUŠENSTVÍ BATERIÍ. bannerbatterien.com"

Transkript

1 Banner INSIDE: BMW, VW, AUDI, PORSCHE, MERCEDES, SEAT, SKODA, ASTON MARTIN, SUZUKI,... PŘÍSLUŠENSTVÍ BATERIÍ

2 PŘEHLED Rčení praví: Důvěřuj, ale prověřuj! Příslušenství značky Banner vám s přesností profesionála umožní kdykoli zjistit, v jakém stavu se která baterie nachází, usnadní vám jejich údržbu a postará se i o nabíjení. Nebo pomůže se startováním. Náš výrobní program zahrnuje nabíječky, pomocné startovací zdroje, testery a zkušební přístroje a v neposlední řadě výrobky k provedení servisu baterií. Veškeré příslušenství značky Banner je plně uzpůsobeno k udržování optimálního výkonu a dlouhé životnosti startovacích baterií. Tento přehled je pouhou ukázkou sortimentu příslušenství. Veškeré příslušenství je uvedeno v aktuálním kompletním katalogu značky Banner. NABÍJEČKY Pro všechny typy baterií, dostupné v řadě provedení. Počínaje modelem pro profesionální účely a konče cenově výhodným přístrojem určeným pro začínající uživatele, všechny nabíječky Banner zajistí vždy optimální stav nabití každé baterie. Dostupné jsou rovněž systémy pro optimální udržování stavu nabití automobilových a motocyklových baterií v zimním období. Vhodné pro: TESTOVACÍ ZAŘÍZENÍ A ZKOUŠEČKY Baterie dodává trvale energii tehdy, je-li udržována v optimálním stavu. Pomocí testerů a zkušebních přístrojů značky Banner můžete kontrolovat a testovat stavy nabití, napětí, stav elektrolytu a řadu dalších parametrů baterie. Víte tak okamžitě, zda a popřípadě jaká opatření jsou nezbytná pro udržení plného výkonu baterie. Vhodné pro: POMOCNÉ STARTOVACÍ ZDROJE Banner Booster dokáže svoji mobilní energii dodat kdykoli a kdekoli. Tyto přenosné, pomocné startovací zdroje zaručují rychlé a nekomplikované použití. Snadná obsluha a maximální bezpečnost. Výrobky jsou všestranně použitelné i při volnočasových aktivitách, například jako zdroj elektrické energie pro chladicí box, televizor a další elektrické přístroje a zařízení. Vhodné pro:

3 NABÍJEČKY Banner Profesionální nabíječka Banner Profesionální dílenská nabíječka Jmenovité napětí 12 až 120 V, možnost nastavení 3 různých charakteristik. Masivní provedení z ocelového plechu se 4 odolnými patkami na kolečkách. Automatické přezkoušení / indikace chyb / ochrana proti přepólování, displej LCD, indikátor provozního stavu, kontrola doby hlavního nabíjení. Napětí: 400 V AC, jmenovité napětí: 12/24/36/48/80/120 V, nabíjecínapětí: V, nabíjecí proud: max. 30 A, charakteristika nabíjení: Ia, IUa, IUoU, krytí: IP 21 Banner Accucharger Pro 35A Profesionální přístroj do dílny Inteligentní systém nabíjení baterie v odolné hliníkové skříni. Snadné ovládání s animacemi na grafickém displeji. Plně automatické nabíjení a uživatelský režim pro individuální nastavení parametrů nabíjení. Konstantní napětí pro diagnostiku a práci s pamětí flash. Včetně 16V režimu obnovení pro hluboko vybité baterie a funkce podpůrného provozu. Maximální elektrická a tepelná ochrana. Kapacita baterie Ah, nabíjecí proud až 35 A, charakteristika nabíjení IUoU / IU, IP44. Vhodné pro baterie 6/12/24 V. Banner Accucharger Pro 25A Profesionální nabíječka Plně automatický systém nabíjení baterie se speciálním režimem 16 V pro obnovení hluboko vybitých baterií. Velký grafický displej pro snadnou obsluhu a přehledné zobrazení informací. Automatické nabíjení a záložní zdroj pro paralelní spotřebiče. Režim Flash napájí vozidlo během diagnostiky a aktualizace softwaru. Včetně Podpůrné funkce a režimu síťového zdroje. Charakteristika nabíjení IUoU / IU, IP44. Odolné provedení s nejvyšší bezpečnostní výbavou. Vhodné pro baterie 6/12/24 V až 250 Ah. Ideální do dílen a pohotovostních vozidel. Banner Accucharger Pro 100A V profesionální nabíječka s režimem Flash Extrémně výkonná nabíječka zaručuje perfektní nabíjení i velmi velkých baterií. Nejmodernější programy nabíjení s výběrem mezi plně automatickým nebo ručním nastavením. Speciální režim Flash pro aktualizace softwaru dodává konstantní napětí s proudem až 100 A. Velký displej LED se zobrazením proudu a napětí. Nejvyšší bezpečnostní výbava, odolné hliníkové provedení a velmi snadná obsluha. Ideální do specializovaných dílen a servisních center.

4 Banner Multicharger 4x5A Plně automatická čtyřnásobná nabíječka pro baterie 12 V Nejmodernější nabíjecí technika, maximální bezpečnost a velmi jednoduchá obsluha. Displej LED s ukazatelem stavu nabití u každého výstupu. Ideální pro dobíjení skladovaných baterií v obchodech a servisech a pro bezpečné udržování nabití více baterií po mnoho měsíců. Nabíjecí proud 5 A na výstup, nabíjecí napětí až 14,7 V. Banner Accucharger 2A 6/12V Plně automatická nabíječka 6/12 V Nejmodernější nabíjecí technika řízená mikroprocesorem zaručuje nejlepší nabití baterie, maximální bezpečnost a nejjednodušší obsluhu. Ukazatel nabití prostřednictvím displeje LED. Ideální k nabíjení a bezpečnému udržení nabití baterií motocyklů a vozidel po řadu měsíců. Včetně montážních háků a rozsáhlého příslušenství. Nabíjecí proud 2 A, nabíjecí napětí až 14,7 V. Banner Accucharger 3A 12V Perfektní všestranná nabíječka Plně automatické 8stupňové nabíjení se systémem automatického udržení nabití, textový displej LED s návodem a pokyny v EN, DE a FR. Velmi jednoduchá obsluha a maximální bezpečnost. Včetně montážních háků a rozsáhlého příslušenství. Nabíjecí proud 3 A, nabíjecí napětí až 14,7 V. Banner Accucharger 6A 12V Recovery Univerzální nabíječka Automatické osmistupňové nabíjení s udržováním nabití. Speciální program nabíjení Recovery pro hluboko vybité baterie. Textový displej LED s animacemi s návodem a pokyny v EN, DE a FR Nejmodernější technika s maximální bezpečností a velmi jednoduchou obsluhou. Rozsáhlé příslušenství vč. montážních háků a adaptérů ok. Nabíjecí proud 6 A, nabíjecí napětí až 14,7 V (režim Recovery 15,8 V).

5 Banner Accucharger 10A 12V Recovery Včetně Režimu Recovery pro hluboko vybité baterie Automatická nabíječka 10 A se speciálním programem nabíjení Recovery pro hluboko vybité baterie. Animovaný textový LED displej v jazycích EN, DE a FR. Nejvyšší bezpečnostní standardy a velmi snadná obsluha pro perfektní nabití. Včetně montážních háků a rozsáhlého příslušenství. Nabíjecí proud 10 A, nabíjecí napětí až 14,7 V (režim Recovery 15,8 V). Banner Accucharger 10A 24V Optimální pro dodávky, autobusy a nákladní automobily Plně automatická nabíječka 24 V k perfektnímu nabíjení velkých automobilů. Nejmodernější program nabíjení, nejvyšší bezpečnostní výbava a velmi jednoduché ovládání, animovaný textový displej LED v jazycích EN, DE a FR. Včetně montážních háků a rozsáhlého příslušenství. Nabíjecí proud 10 A, nabíjecí napětí až 29,4 V. PŘÍSLUŠENSTVÍ systémů Banner Accucharger Banner Battery Controller BBC Banner Battery Controller BBC Ideální ukazatel stavu nabití s rychlospojkou k nabíjení Ideální pro těžko dostupné bateriové systémy 12 V nebo 24 V, nebo jako komfortní ukazatel. Dobře viditelný barevný displej LED informuje o stavu nabití baterie a varuje v případě, že je baterie slabá (záblesky červené LED). Zaujme nejmodernější elektronikou, velmi snadnou instalací a maximální bezpečností díky ochraně proti přepólování. Nabíjecí přípojka je vhodná přímo na všechny systémy Accucharger 12 V nebo 24 V. Nástěnný držák pro Accucharger v provedení 6 A / 10 A 12 V pro Accucharger v provedení 10 A 24 V Držák nabíječek Accucharger Odolný držák k upevnění na stěnu, zvedací plošinu nebo v servisním prostoru. Bezpečná a funkční fixace nabíječky a kabelu. Masivní plastové provedení vč. upevňovacího materiálu. Vhodné pro systémy Accucharger 6 A / 10 A 12 V nebo pro nabíječky Accucharger 10 A 24 V.

6 TESTOVACÍ ZAŘÍZENÍ Banner Banner Battery Service Tool Ideální nástroj k výměně baterií Konfigurace baterie ve vozidlech se systémy řízení baterie, integrovaný systém vyhledání typu baterie k identifikaci vhodné náhradní baterie. Čtení a mazání standardních chybových kódů a specifických chybových kódů jednotlivých výrobců. Testování baterie a nabíjecího systému ve vozidle. Snadno pochopitelná navigace v menu pomocí ikon na displeji. Výměna baterie a její zaučení v systému vozidla je záležitostí několika málo minut. Integrovaný adaptér na podporu palubní sítě během výměny baterie. Bezplatná aktualizace softwaru po dobu 12 měsíců. Tester akumulátorů Banner BBT Optimální nástroje pro prodejce baterií a akumulátorů Měřicí algoritmus pro akumulátory a baterie motocyklů a osobních a nákladních automobilů. Kontrola kvality k rychlému měření identických baterií. Rozsah testování: CCA/EN/SAE/DIN Rozlišuje nové / použité, 6V / 12V mokré baterie, baterie typu AGM a gelové baterie. Hlavičku na výtisku lze individuálně upravovat (např. název firmy). Možnost aktualizace softwaru, integrovaná tiskárna, navigace nabídkami ve 24 jazycích. Tester akumulátorů Banner BBT Profesionální přístroj k testování baterií vybavený tiskárnou Měření OCV, ideální pro osobní automobily. Rozlišuje nové / použité, 12V mokré baterie, baterie typu AGM a gelové baterie. Rozsah testování: CCA/EN/SAE/DIN Včetně Systémový test: Testuje napětí startérových a nabíjecích systémů. Hlavičku na výtisku lze individuálně upravovat (např. název firmy). Nabídka v 19 jazycích. Banner BBT HD Heavy Duty - testovač baterie včetně tiskárny Ideální nástroj k měření baterií a akumulátorů motocyklů a osobních a nákladních automobilů. Masivní provedení, včetně testu systému nabíjení baterie 12 V a 24 V. Snadná obsluha, vysoká přesnost a rychlá možnost vytištění výsledku měření. Obsluha volitelná v jazycích DE, EN, FR, IT, CZ a RU. Včetně softwaru k zaznamenávání výsledků měření na PC.

7 Banner BBT Digital Battery Analyzer DBA Rychlý test 12V baterií Testuje napětí a proud pro studený start (CCA) podle A EN. Stav baterie je okamžitě indikován stavovými LED (zelená/žlutá/červená). Včetně Test systému nabíjení automobilů, velký displej, ochrana proti přepólování a snadná obsluha. Digitální voltmetr Banner BBT DV Voltmetr ke kontrole automobilových baterií Praktický voltmetr k měření napětí baterií 6/12 V. Dobře čitelný displej LCD, vysoká přesnost. S tabulkou k vyhodnocení výsledků. Včetně Ochrana proti přepólování a přepěťová ochrana. Tester akumulátorů 500A Tester zatížení až 500 ampér Testuje 12V baterie, startéry a alternátory. 2 ukazatele pro proud a napětí. Testy baterií až 1000 CCA. Plně izolované svorky baterií s měděnými vložkami. Rychlé a spolehlivé testovací zařízení, snadná obsluha. Tester zatížení 12 V 420 A Tester zatížení baterie k dosažení přesných výsledků měření Testovací zařízení k měření hodnot kapacity a proudu za studena s digitálním displejem LCD. Rozhraní USB/R232 ke zpracování a zobrazení výsledků testu na počítači. Kontrola RC (25 A, 10,5 konečné vybíjecí napětí), test K20, paralelní zapojení až 4 přístrojů. Vybíjecí proud: 1-420A, doba vybíjení: 1-60 s Konečné vybití -U: 8,4 / 9 / 9,4 / 10 / 10,5 / 11 V.

8 POMOCNÉ STARTOVACÍ ZDROJE Banner Banner Start Booster P3 Professional EVO MAX Profesionální 12V startovací zdroj pro všechna běžná vozidla Pomocný startovací zdroj se zvýšeným výkonem pro všechny běžné automobily. Možnost využití spínaného napájení i pro mobilní zařízení, jako je elektrické nářadí (s konvertorem možnost napájení i zařízení 230 V). Odolné provedení k profesionálnímu využití, snadná manipulace včetně ochrany proti přepólování s vizuální a akustickou výstrahou. Práci usnadňuje velký displej LED, plně izolované mosazné kleště a světlo LED v kleštích. Včetně výměnné baterie 25 Ah typu AGM HD. Spouštěcí výkon až 3100 A. Banner Start Booster P12/24 Start Truck EVO Pomocný startovací zdroj 12 V a 24 V k profesionálnímu využití Optimalizovaný a výkonný pomocný startovací zdroj pro všechny běžné automobily a nákladní automobily. Odolné provedení, snadná a bezpečná manipulace včetně ochrany proti přepólování s vizuální a akustickou výstrahou. Možnost využití i formou zdroje energie pro mobilní zařízení, jako je el. nářadí (s konvertorem je možné i napájení přístrojů 230 V). Práci usnadňuje velký displej LED, plně izolované mosazné kleště a světlo LED v kleštích. Včetně výměnných vysoce výkonných baterií typu AGM. Startovací výkon až 1600 / 3200 A. Startovací výkon: až 3200 A Banner Jump Starter 24V Lithium Záložní pomocné startovací zařízení s 24V lithiovou baterií k profesionálnímu využití Vysoce výkonné pomocné startovací zařízení s nejmodernější lithium iontovou technologií pro extrémně vysoké startovací výkony, nízké samovolné vybíjení (po 2 letech až 70 % výkonu), rychlé dobití s maximální bezpečností. Ideální záložní systém v případě slabé baterie. Odolné provedení včetně pracovního osvětlení LED a rozsáhlého příslušenství. Minimální rozměry a pouze 2,2 kg. Ideální pro nákladní vozidla, autobusy, stavební a zemědělské stroje. Banner Power Station PS Banner Power Station PS12/ /2019 UŽ BRZY K DISPOZICI

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A NABÍJEČKA AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A Plně automatická 6/12V nabíječka Nejmodernější, mikroprocesorem řízená technika nabíjení série Banner ACCUCHARGER zaručuje to nejlepší nabíjení baterie, nejvyšší bezpečnost

Více

JUMP STARTER 12V LITHIUM

JUMP STARTER 12V LITHIUM JUMP STARTER JUMP STARTER 12V LITHIUM 12V lithiový pomocný startovací zdroj pro profesionální použití Výkonný pomocný startovací zdroj s nejmodernější lithiumiontovou technologií. Minimální rozměry a pouhých

Více

Banner Battery Service Tool - BBST

Banner Battery Service Tool - BBST ZKOUŠEČKA Banner Battery Service Tool - BBST Optimální pomocník při výměně baterie. Přístroj Banner Battery Service Tool (BBST) je vhodným pomocníkem při výměně baterie ve vozidlech se systémem managementu

Více

OBSAH TESTOVACÍ PŘÍSTROJE

OBSAH TESTOVACÍ PŘÍSTROJE OBSAH TESTOVACÍ PŘÍSTROJE Zkoušečka baterií BBT 305 Zkoušečka baterií BBT 605 Zkoušečka baterií BT 301 Zkoušečka baterií Milton Zkoušečka baterií Milton Digital Zkoušečka baterií 500A2 Zkoušečka Forrex

Více

OBSAH POMOCNÉ STARTOVACÍ PŘÍSTROJE

OBSAH POMOCNÉ STARTOVACÍ PŘÍSTROJE OBSAH POMOCNÉ STARTOVACÍ PŘÍSTROJE Bull Starter 12 V Bull Starter 12/24 V Genesis EP16 Memory Saver P3-Professional Pomocné startovací kabely pro osobní auta & pro nákladní automobily BULL STARTER 12 V

Více

OBSAH POMOCNÉ STARTOVACÍ PRÍSTROJE

OBSAH POMOCNÉ STARTOVACÍ PRÍSTROJE OBSAH POMOCNÉ STARTOVACÍ PRÍSTROJE ES 1224 Memory Saver P3-Professional P12/24-Start Truck Pomocnè startovaci kabely pro osobni auta Pomocnè startovaci kabely pro nákladni automobily Banner ES 1224 Flexibilní!

Více

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACCTIVA Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY Budoucnost má původ 40 let technologického prvenství v oblasti

Více

Tak jednoduché, tak bezpečné: Nabíječky akumulátorů C3 a C7 společnosti Bosch

Tak jednoduché, tak bezpečné: Nabíječky akumulátorů C3 a C7 společnosti Bosch Tak jednoduché, tak bezpečné: Nabíječky akumulátorů C3 a C7 společnosti Bosch Zajišťujeme spolehlivé nabíjení při maximální bezpečnosti Novinka! Funkce Memory: Uložení posledního nastvení do paměti Novinka!

Více

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE STÁLE POD KONTROLOU S nabíječkou EXIDE se nebudete muset nikdy obávat, zda váš vůz nastartuje, nebo zda je vaše motocyklová baterie

Více

Bosch C3 DESIGN. Nové nabíječky akumulátorů. Automotive Aftermarket

Bosch C3 DESIGN. Nové nabíječky akumulátorů. Automotive Aftermarket Bosch C3 DESIGN 1 Bosch C3 technické údaje Nabíječka: čtyři kroky, plně automatická, přepínací režim s udržovacím nabíjením Vstupní napětí: 220 240V ~50/60 Hz Výstupní napětí: jmenovité: 6/12 V Nabíjecí

Více

www.madoil.cz www.bannerbatteries.com PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM

www.madoil.cz www.bannerbatteries.com PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM www.madoil.cz www.bannerbatteries.com PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM PŘĺSLUŠENSTVĺ K BATERIĺM_2008 NABÍJEČE olovo-kyselinových baterií Nabíječ Accucharger MPL 10 určený pro vápníkovou technologii Možnost přepnutí

Více

ACCTIVA. Systémy pro nabíjení startovacích baterií

ACCTIVA. Systémy pro nabíjení startovacích baterií ACCTIVA Systémy pro nabíjení startovacích baterií L E P Sˇ Í E N E R G I E START BĚHEM VTEŘINY. NEKONEČNÁ VYTRVALOST. Všechny moderní automobily jsou neustále vybavovány čím dál větším počtem elektrických

Více

ACCTIVA EASY 1204 VÝKONOVÉ PARAMETRY TECHNICKÉ ÚDAJE

ACCTIVA EASY 1204 VÝKONOVÉ PARAMETRY TECHNICKÉ ÚDAJE OBSAH NABÌJEČKY Acctiva Easy 1204 Acctiva Easy 2403 Accugard Bike Accugard Car Accucharger 12-10 Accucharger 12-20 Accucharger 12/24-20 Accucharger 24-10 Accucharger MPL 10 Accucharger Pro 35A Accumate

Více

SADA NÁŘADÍ MANNESMAN 215 DÍLŮ

SADA NÁŘADÍ MANNESMAN 215 DÍLŮ SADA NÁŘADÍ MANNESMAN 215 DÍLŮ SPECIFIKACE: 3 ks změnitelné račny: 1/4"+ 3/8"+ 1/2" 38 ks samocentrujících se nástavců z chromovanadiové oceli 18 ks prodloužených nástavců 14 ks nástavců z chromo-vanadiové

Více

EurotestXE. Použití Technické parametry Rozsah dodávky Volitelné příslušenství

EurotestXE. Použití Technické parametry Rozsah dodávky Volitelné příslušenství Stránka č. 1 z 6 EurotestXE LLKO Novinky Katalog Ceník Objednávka Kalibrační služby Výstavy+semináře Ke stažení EurotestXE - špičkový multifunkční přístroj pro revize elektrických instalací Použití Technické

Více

HYDRAULICKÝ ZVEDÁK PŘEVODOVKY

HYDRAULICKÝ ZVEDÁK PŘEVODOVKY HYDRAULICKÝ ZVEDÁK PŘEVODOVKY SPECIFIKACE: Nosnost: 500 kg Minimální výška: 100 cm Maximální výška: 190 cm Váha: 37 kg Kód HART: 022 256 Stará cena: 539 zł netto Nová cena: 3.115 Kč nebo 114,7 TESTER BRZDOVÉ

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš Katalogový list www.abetec.cz Zkušební přístroj síly M2-200E Obj. číslo: 106002048 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Kapacita přístroje 1000,0 N (200,0 lbf). Rozlišení 1,0 N (0,2 lbf). Vysoký vzorkovací

Více

Akumulátory Bosch pro užitková vozidla

Akumulátory Bosch pro užitková vozidla Akumulátory Bosch pro užitková vozidla Perfektní energie pro každé užitkové vozidlo Akumulátory Bosch v přehledu Mnoho elektrických spotřebičů, dlouhá životnost a často extrémní teplotní podmínky vyžadují

Více

9, 90 E 19, 90 E 75, E. Pomůcky pro přenášení / Diagnostika / baterie / elektrická část. Max. nosnost: 120 kg. V2682, EAN Pomocný nosič

9, 90 E 19, 90 E 75, E. Pomůcky pro přenášení / Diagnostika / baterie / elektrická část. Max. nosnost: 120 kg. V2682, EAN Pomocný nosič Pomůcky pro přenášení / Diagnostika / baterie / elektrická část V2682, EAN 4047728026826 Pomocný nosič Pro přenášení velkých předmětů Max. nosnost: 120 kg 9, 90 E V1435, EAN 4047728014359 Držák baterie

Více

SATA truesun. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Denní světlo - Řešení

SATA truesun. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Denní světlo - Řešení SATA truesun Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Denní světlo - Řešení SATA truesun řešení denního světla K zajištění výběru správné barvové

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Regulátor nabíjení HP2430-HP A

Regulátor nabíjení HP2430-HP A Regulátor nabíjení HP2430-HP4840 30-60A Úvod : 1. 12V / 24 V systémové napětí je automaticky rozpoznáno 2. nabíjecí program pro hermetické, gelové, zaplavené olověné baterie a lithiové baterie je k dispozici

Více

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně).

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně). Katalogový list www.abetec.cz Indikátor síly a momentu M3IE, bez senzoru Obj. číslo: 106002051 Výrobce: Mark-10 Corporation Anotace Profesionální digitální ukazatel síly / točivého momentu. Navržený pro

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

Použití: Měření přechodových odporů a vodivé spojení Měření izolačních odporů test hlídačů izolačního stavu

Použití: Měření přechodových odporů a vodivé spojení Měření izolačních odporů test hlídačů izolačního stavu Použití: Měření přechodových odporů a vodivé spojení Zkratový proud při měření přechodových odporů je minimálně 200 ma. Měření probíhá s automatickým přepólováním zkušebního proudu. Je možné vykompenzovat

Více

STARTOVACÍ ZDROJE a NABÍJECKY katalog 2008-01

STARTOVACÍ ZDROJE a NABÍJECKY katalog 2008-01 STARTOVACÍ ZDROJE a NABÍJECKY katalog 2008-01 1 Nabíjecky pro bežné Pb WET akumulátory Nabíjecky v modelové rade MACH jsou vybaveny: em ukazujícím reálný nabíjecí proud, ochranou proti zkratu a prepólování

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Servis klimatizací. ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel

Servis klimatizací. ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel Klimatizace ve vozidlech potřebují pravidelnou údržbu. Potenciál trhu pro kompetentní servis klimatizací stále roste.

Více

CENÍK PŘÍSLUŠENSVÍ. Stav 2016/11. MZ5369 Nosič zavazadel - černý 29,95. MZ5116 Nosič zavazadel - černý 53,-- QZ0104

CENÍK PŘÍSLUŠENSVÍ. Stav 2016/11. MZ5369 Nosič zavazadel - černý 29,95. MZ5116 Nosič zavazadel - černý 53,-- QZ0104 Nosič zavazadel Quadro 350D Nosič zavazadel Quadro3 / 350S MZ5116 Nosič zavazadel - černý 53,-- Držák registrační značky Quadro3 / 350D / 350S MZ5369 Nosič zavazadel - černý 29,95 Zádová opěrka pro Topcase

Více

DIGITÁLNÍ JEŘÁBOVÁ VÁHA Typ: KPZ 402

DIGITÁLNÍ JEŘÁBOVÁ VÁHA Typ: KPZ 402 Průmyslové provedení DIGITÁLNÍ JEŘÁBOVÁ VÁHA Typ: KPZ 402 Vhodná pro všechny průmyslové aplikace Jasný, velký LED displej Tára po celém vážícím rozsahu Kompaktní design Bateriový provoz cca 150 hod. Kontrola

Více

Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE

Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE TRACER externí LCD display MT-5 SOUHRN Digitální dálkový měřič zobrazuje systémové provozní informace, indikace závad a samodiagnostické údaje. Informace se zobrazují na podsvětleném

Více

Hlavní atributy výrobku

Hlavní atributy výrobku Dvourychlostní akumulátorový lithiumiontový kombinovaný šroubovák PSB 18 LI-2 Dvourychlostní akumulátorový vrtací šroubovák s příklepem PSB 18 LI-2 tak kompaktní může být výkonné nářadí K výrobku Kč 6

Více

Solární nabíjecí modul ASM600

Solární nabíjecí modul ASM600 Solární nabíjecí modul ASM600 Vlastnosti a použití Zacházení Jednoduché zacházení díky umístění za předním sklem a uchycení za patku zpětného zrcátka nebo za stínítko proti slunci prostřednictvím šňůrky.

Více

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 Nový dílenský tablet Bosch 1 DCU 220 Convertible PC Použití jako Tablet PC s dotykovou obrazovkou......nebo jako Notebook s klávesnicí. 2 Hlavní vlastnosti DCU 220 jako centrální PC pro diagnostiku

Více

> Nabíjecí a testovací stanice akumulátorů

> Nabíjecí a testovací stanice akumulátorů > Nabíjecí a testovací stanice akumulátorů Víceportové nabíjecí stanice, 36V / 48V Nabíjecí stanice MLS-436R Víceportové nabíjecí stanice pro všechny běžně dostupné nářaďové akumulátory s vyměnitelnými

Více

Uživatelská příručka - přenosná nabíječka baterií Model č.: Corcel-II 06 (Automatic Car Battery Charger 12V/6A)

Uživatelská příručka - přenosná nabíječka baterií Model č.: Corcel-II 06 (Automatic Car Battery Charger 12V/6A) Uživatelská příručka - přenosná nabíječka baterií Model č.: Corcel-II 06 (Automatic Car Battery Charger 12V/6A) VLASTNOSTI PRODUKTU: Navrženo na základě spínaného módu zdroje napájení. Kompaktní rozměry

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

NEOSOLAR. Důležité! BlueSolar Regulátor nabíjení 12V 24V 20A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie.

NEOSOLAR. Důležité! BlueSolar Regulátor nabíjení 12V 24V 20A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie. Příloha NEOSOLAR Uživatelská příručka Důležité! Vždy nejprve připojte baterie. Pro 12V baterie používejte pouze 12V (36 článkové) solární panely. Pro 24V baterie používejte pouze 24V (72 článkové) solární

Více

Přehled programu: Akumulátory Bosch pro užitková vozidla jedním pohledem

Přehled programu: Akumulátory Bosch pro užitková vozidla jedním pohledem Přehled programu: Akumulátory Bosch pro užitková vozidla jedním pohledem ETN Bosch TTN KSN Výkon Rozměry v mm Technické detaily Předchůdce V Ah A (EN) L B H S P B Akumulátory T5 645 400 080 HDE 0 092 T50

Více

Digitální měření sazového čísla skutečné měření

Digitální měření sazového čísla skutečné měření Budoucnost zavazuje testo 308 Digitální měření sazového čísla skutečné měření Sazové číslo TÜV tested 1. BImSchV TÜV podle RgG 269 Elektronický měřič sazového čísla testo 308 Již desítky let praktikované

Více

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Vyspělá interaktivní ochrana napájení pro servery a síťová zařízení. > Nejoblíbenější záložní zdroje pro sítě a servery. Zdroj Smart-UPS spolehlivě ochrání Vaše kritická

Více

Určen pro přímé měření izolačního odporu v síťových kabelech, transformátorech, elektromotorech aj.

Určen pro přímé měření izolačního odporu v síťových kabelech, transformátorech, elektromotorech aj. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Měřič izolačního odporu MIC-5000 Obj. číslo: 106001378 Výrobce: SONEL S. A. Popis Digitální měřič izolačního odporu. Určen pro přímé měření izolačního

Více

Informace o produktu FSA 500

Informace o produktu FSA 500 Informace o produktu FSA 500 1 FSA 500 - měřicí modul 2 Popis produktu DCU 130 Vstup do oblasti analýzy vozidlových systémů Diagnostika elektrických a elektronických systémů Ideální rozšíření pro KTS Bezdrátová

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 51 20 07 Tento inteligentní mikroprocesorem řízený přístroj s funkcí nabíjení, vybíjení a testování olověných baterií (akumulátorů) je dále vybaven funkcí diagnostiky a automatického

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

Digitální měření sazového čísla skutečné měření

Digitální měření sazového čísla skutečné měření Budoucnost zavazuje testo 308 Digitální měření sazového čísla skutečné měření Sazové číslo TÜV tested 1. BImSchV TÜV podle RgG 269 Elektronický měřič sazového čísla testo 308 Již desítky let praktikované

Více

SIMPLY CLEVER Výsledky testu baterie Economy 72 Ah

SIMPLY CLEVER Výsledky testu baterie Economy 72 Ah SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER Výsledky testu baterie Economy 72 Ah Economy baterie jsou přizpůsobeny požadavkům starších vozidel. Startovací baterie Economy jsou navrženy speciálně pro vozidla koncernových

Více

DD 2G 18.0 Objednací číslo 417.831

DD 2G 18.0 Objednací číslo 417.831 Aku nářadí DD 2G 18.0 Objednací číslo 417.831 2-rychlostní aku-šroubovák 18,0 V Technické atributy Napětí akumulátoru: 18 V Kapacita akumulátoru: 2,5 / 5,0 Ah Točivý moment max. měkký/tvrdý: 52 / 68 Nm

Více

dodavatel vybavení provozoven firem Zkušební přístroj síly M3-012E Obj. číslo: Popis Kapacita přístroje 0,5 N (0,12 lbf).

dodavatel vybavení provozoven firem  Zkušební přístroj síly M3-012E Obj. číslo: Popis Kapacita přístroje 0,5 N (0,12 lbf). dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Zkušební přístroj síly M3012E Obj. číslo: 106000974 Výrobce: Mark10 Corporation Popis Kapacita přístroje 0,5 N (0,12 lbf). Rozlišení 0,0005 N (0,0001 lbf).

Více

NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE

NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE Obj. č.: 85 70 30 Toto zařízení Vám usnadní startování motoru Vašeho vozidla po jeho dlouhém stání nebo po dlouhé zimní přestávce. Položte jednoduše tuto solární ochranu proti

Více

Nás pohání ENERGIE. Akumulátory Bosch pro osobní vozidla

Nás pohání ENERGIE. Akumulátory Bosch pro osobní vozidla Nás pohání ENERGIE Akumulátory Bosch pro osobní vozidla Perfektní energie pro každé osobní vozidlo Akumulátory Bosch v přehledu V moderních osobních vozidlech je stále více komponentů, které spotřebovávají

Více

Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590. Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic]

Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590. Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic] Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590 Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic] Nejmodernější diagnostika řídicích jednotek pro maximální efektivitu Nové robustní komunikační moduly KTS 560 a KTS

Více

trak power Vysokofrekvenční nabíjecí technologie Made in Germany premium charge

trak power Vysokofrekvenční nabíjecí technologie Made in Germany premium charge Vysokofrekvenční nabíjecí technologie Made in Germany premium charge POWER FROM INNOVATION Společnost Hoppecke se již 75 let zabývá výrobou a prodejem nových systémových řešení pro pohon vozidel. Výrobní

Více

Měření geometrie náprav

Měření geometrie náprav FWA 4630 měření geometrie podvozku, pro všechna osobní a lehká užitková vozidla Unikátní pojetí 3D měření geometrie silničních vozidel. FWA 4630 disponuje všemi výhodami běžnými pro 3D technologii. Měření

Více

Diagnostika / Baterie / Elektrika

Diagnostika / Baterie / Elektrika Diagnostika / Baterie / Elektrika 206 Nezávazně doporučovaná ceníková cena Platnost do: 31.12.2019 Diagnostika / Baterie / Elektrika Diagnostika / Baterie / Elektrika Plynová pájka 208 Elektrická část

Více

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Rychlý a spolehlivý, přesný a nevyžadující údržbu až dva roky: Přístroj Dräger Pac 3500 je ideálním řešením pro průmyslovou osobní detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku

Více

TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost

TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost TRP vzduchová a elektrická spirálová Díly TRP nabízí kompletní řadu vzduchových a elektrických spirálových vinutí i spirálových vinutí EBS

Více

Akumulátory Bosch pro osobní vozidla

Akumulátory Bosch pro osobní vozidla Akumulátory Bosch pro osobní vozidla Perfektní energie pro každé osobní vozidlo Akumulátory Bosch v přehledu V moderních osobních vozidlech je stále více komponentů, které spotřebovávají elektrickou energii.

Více

KTS 5XX NOVÉ GENERACE UVEDENÍ NA TRH

KTS 5XX NOVÉ GENERACE UVEDENÍ NA TRH KTS 5XX NOVÉ GENERACE UVEDENÍ NA TRH Nové moduly 2 Hlavní vlastnosti nové generace KTS 1/3 Spolupracují, stejně jako současná generace KTS, se SW ESI 2.0 (od verze 2016/2) Vysoce výkonný Bluetooth třídy

Více

Digitální měření sazového čísla skutečné měření

Digitální měření sazového čísla skutečné měření Budoucnost zavazuje testo 308 Digitální měření sazového čísla skutečné měření Sazové číslo TÜV tested 1. BImSchV TÜV podle RgG 269 Elektronický měřič sazového čísla testo 308 Již desítky let praktikované

Více

Manuál nabíječka Ctek D250TS

Manuál nabíječka Ctek D250TS Manuál nabíječka Ctek D250TS GRATULUJEME Gratulujeme k zakoupení víceúčelové nabíječky, 12 V konvertoru a bateriového ekvalizéru. Tato nabíječka je součástí řady profesionálních nabíječek společnosti Ctek.

Více

Typ: KPZ 404E. Digitální Jeřábová váha. Vyšší kvalita!! Úředně ověřitelná jeřábová váha se všemi výhodami!! Vyrobeno pouze z ověřitelných komponentů

Typ: KPZ 404E. Digitální Jeřábová váha. Vyšší kvalita!! Úředně ověřitelná jeřábová váha se všemi výhodami!! Vyrobeno pouze z ověřitelných komponentů Digitální Jeřábová váha Vyšší kvalita!! Vyrobeno pouze z ověřitelných komponentů Typ: KPZ 404E Dálkové ovládání Vhodná pro všechny průmyslové aplikace Jasný, velký LED displej Tára po celém vážícím rozsahu

Více

INFORMACE O VÝOBKU. Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100. Obj. č.:

INFORMACE O VÝOBKU. Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100. Obj. č.: INFORMACE O VÝOBKU 7 Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100 Obj. č.: 12 05 33 Přehled nejdůležitějších funkcí přístroje Kontrola ochranných (jistících) zapojení FI

Více

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej.

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej. Sundaram KS Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ Sundaram KS 1K/2K/3K Sundaram KS 4K/5K > Střídač s čistým sinusovým průběhem > Výběr rozsahu vstupního napětí pro domácí spotřebiče a osobní počítače

Více

Robustní a rychlý analyzátor spalin pro všechny důležité veličiny

Robustní a rychlý analyzátor spalin pro všechny důležité veličiny Budoucnost zavazuje testo 327-1/-2 Robustní a rychlý analyzátor spalin pro všechny důležité veličiny O 2 CO 2 C hpa CO O 2 EN 50379-2 a 1. BImSchV zkoušeno TÜV O 2, C, hpa Nová generace měřicích přístrojů

Více

Revizní přístroj Eurotest COMBO MI3125

Revizní přístroj Eurotest COMBO MI3125 Revizní přístroj Eurotest COMBO MI3125 Eurotest COMBO MI 3125 - špičkový kompaktní multifunkční přístroj pro provádění revizí dle požadavků ČSN 332000-6-61 Použití: Měření spojitosti Zkratový proud > 200

Více

KTS 800 Truck a KTS Truck: Profesionální řešení pro nákladní vozidla ESI[tronic] for Truck: Všechny informace a funkce pro nákladní vozidla

KTS 800 Truck a KTS Truck: Profesionální řešení pro nákladní vozidla ESI[tronic] for Truck: Všechny informace a funkce pro nákladní vozidla KTS 800 Truck a KTS Truck: Profesionální řešení pro nákladní vozidla ESI[tronic] for Truck: Všechny informace a funkce pro nákladní vozidla KTS 800 Truck: Profesionální řešení pro nákladní vozidla Kompletní

Více

Nahození vaší baterie Není třeba druhého vozidla

Nahození vaší baterie Není třeba druhého vozidla Nahození vaší baterie Není třeba druhého vozidla Okamžitý startovací proud 450 A NASTARTUJE VÁŠ VŮZ V NĚKOLIKA SEKUNDÁCH Funkce varovného signálu při opačném připojení BEZ NEBEZPEČÍ JISKŘENÍ Lze také použít

Více

Systém solárního osvětlení Uživatelský manuál

Systém solárního osvětlení Uživatelský manuál Systém solárního osvětlení Uživatelský manuál Poznámka: Před použitím tohoto výrobku si prosím pozorně přečtěte návod k obsluze. 1.Úvod Tento systém solárního osvětlení využívá mikroprocesor a speciální

Více

Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame

Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame 3 Maximální startovací výkon s akumulátory Bosch Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla Jasné, jednoduché a kompaktní: řada akumulátorů společnosti

Více

DOCTOR CHARGE Návod k použití

DOCTOR CHARGE Návod k použití Profesionální nabíječka DOCTOR CHARGE 50 807571 Návod k použití 1. Nastavení napětí baterie. 2. Hlavní displej: napětí-proud měří baterie, vybrané Ah, hodnota napětí vybrán pro dodávky / Diagnostika /

Více

Sínusový záložní zdroj INTEX 400-12

Sínusový záložní zdroj INTEX 400-12 Sínusový záložní zdroj INTEX 400-12 Profesionální sínusový záložní zdroj UPS, nízkofrekvenční technologie, integrovaný nabíječ externích akumulátorů max. 10A, dvoustupňové nabíjení. Robustní celokovová

Více

Diagnostika elektronických systémů KTS

Diagnostika elektronických systémů KTS Kompletní systém pro nákladní vozidla KTS 800 : DCU 130 a modul KTS KTS 800 profesionální řešení pro nákladní vozidla S KTS 800 se softwarem ESI[tronic] 2.0 získávají servisy orientované na opravy nákladních

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Název zařízení / sestavy:

Název zařízení / sestavy: Počet sestav: 10 Bateriový systém na napájení měřícího zařízení Sestava musí obsahovat 4 baterie, 2 skříně na baterie,2 nabíječky akumulátorů a 1 solární panel. Nabíječky a baterie slouží k dobíjení venkovních

Více

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod Kov Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA Kombinujte a využívejte našich výhod FEIN Select + vám nabízí možnost kombinace jednoho nebo několika strojů s akumulátory

Více

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho.

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho. Pusťte se do toho. Udělejte to správně! NOVINKA! Akumulátorové vrtací šroubováky PSR 14,4 LI-2 a PSR 18 LI-2 s funkcí Bosch PowerControl. Vrtání a šroubování ještě nikdy nebylo tak komfortní a jednoduché.

Více

Elcometer 236 Vysokonapěťovým porozimetr

Elcometer 236 Vysokonapěťovým porozimetr Elcometer 236 Vysokonapěťovým porozimetr Elcometer 236 je detektor založený na principu vysokonapěťových zkoušek na lokalizaci nenatřených míst a trhlin v nátěru na vodivých podkladech. Napájecí energie

Více

N V13-28/12/2015 NÁVOD K OBSLUZE

N V13-28/12/2015 NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Tento návod k obsluze obsahuje pokyny o různých funkcích zařízení a bezpečnostní opatření. Předtím, než zapnete zařízení poprvé, přečtetě si pozorně návod k obsluze. Uschovejte si tento

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK AKUMULÁTORŮ

MALOOBCHODNÍ CENÍK AKUMULÁTORŮ EMCOMP s.r.o. Na Roudné 178, 301 00 PLZEŇ 1 GSM : 602 217 044, fax: 377 562 052 Stránka 1 MALOOBCHODNÍ CENÍK AKUMULÁTORŮ ZÁSILKOVÁ SLUŽBA - VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD TECHNICKÁ POMOC - EKOLOGICKÁ LIKVIDACE

Více

TCE Jednoduchá výměna pneumatik bez námahy

TCE Jednoduchá výměna pneumatik bez námahy TCE 4550 Jednoduchá výměna pneumatik bez námahy TCE 4550: Automatická montovačka pneumatik bez montážních pák Nová TCE 4550 je automatická 30 montovačka pneumatik, která zaručuje snadnou a rychlou výměnu

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

B 80 W Bp Pack DOSE (válec)

B 80 W Bp Pack DOSE (válec) Podlahový mycí stroj s odsáváním (80 l) s pohonem pojezdu. Ideální pro plochy 1.500-3.000 m². Konfigurační příklad s protiběžnými válcovými kartáči se zametací funkcí a pracovní šířkou 65 cm. 1 2 4 baterie

Více

Perfektní pro kontrolu. Perfektní pro servis. Chytré sondy testo - sada chlazení. Digitální servisní přístroje testo 550/557.

Perfektní pro kontrolu. Perfektní pro servis. Chytré sondy testo - sada chlazení. Digitální servisní přístroje testo 550/557. Perfektní pro kontrolu. Perfektní pro servis. Chytré sondy testo - sada chlazení. Digitální servisní přístroje testo 550/557. Rychlejší kontrola: chytré sondy testo 2 Oceněná měřicí technika pro chlazení

Více

VOLBA PŘI CHLADNÉM. Poznámka: Pokud nabíječka aktivuje kontrolku STARTOVACÍ VÝKON (START

VOLBA PŘI CHLADNÉM. Poznámka: Pokud nabíječka aktivuje kontrolku STARTOVACÍ VÝKON (START CZ PŘÍRUČKA GRATULUJEME k zakoupení vaší nové profesionální nabíječky akumulátorů s přepínáním režimů nabíjení. Tato nabíječka a tester je jednou ze série profesionálních nabíječek od firmy akumulátorů.

Více

NOVINKA MENŠÍ! RYCHLEJŠÍ! VÝKONNĚJŠÍ! Akumulátorový radiální lis s nuceným chodem a sledováním lisovacího tlaku. REMS Akku-Press 22 V ACC

NOVINKA MENŠÍ! RYCHLEJŠÍ! VÝKONNĚJŠÍ! Akumulátorový radiální lis s nuceným chodem a sledováním lisovacího tlaku. REMS Akku-Press 22 V ACC Akumulátorový radiální lis s nuceným chodem a sledováním lisovacího tlaku REMS Akku-Press 22 V ACC NOVINKA MENŠÍ! RYCHLEJŠÍ! VÝKONNĚJŠÍ! for Professionals Ještě výkonnější: o 50 % více energie! 1) Akumulátor

Více

NITECORE D2 digitální nabíječka

NITECORE D2 digitální nabíječka NITECORE D2 digitální nabíječka - dvě nezávislé pozice, nabíjí IMR, Li-Ion, Li-FePo, Ni-MH, Ni-Cd - Základní vlastnosti Digitální nabíječka Nitecore D2 Nitecore D2 je univerzální inteligentní nabíječka,

Více

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy SELECTIVA Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ V minulosti hrála při rozhodování o nákupu významnou roli nízká pořizovací

Více

INT. Genius BOOST+ GB40. Návod k použití. Objednací číslo ACI:

INT. Genius BOOST+ GB40. Návod k použití. Objednací číslo ACI: INT Genius BOOST+ GB40 Návod k použití Objednací číslo ACI: 1 Nebezpečí Před použitím přístroje si přečtěte a pochopte bezpečnostní instrukce. Nedodržování bezpečnostních instrukcí může vést k úrazu elektrickým

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ NOVINKA MicorTIG série VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ www.lorch.eu Balíček TIG-Power: Kompaktní. Vysoce flexibilní. Intuitivní. TIG svařování, kdekoli chcete: Je jedno, zda jde o provoz na rozvodnou síť,

Více

NÁVOD K OBSLUZE (k montáži)

NÁVOD K OBSLUZE (k montáži) NÁVOD K OBSLUZE (k montáži) Obj. č.: 19 07 48 Tento speciální modul ve spojení s obyčejnou nabíječkou olověných akumulátorů (automobilových baterií) vytvoří z této nabíječky univerzální přístroj s automatickou

Více

Návod k použití. ACT 612 Inteligentní tester 6V / 12V akumulátorů. ADI Global Distribution.

Návod k použití. ACT 612 Inteligentní tester 6V / 12V akumulátorů. ADI Global Distribution. ACT 612 Inteligentní tester 6V / 12V akumulátorů akumulátor Návod k použití ADI Global Distribution Havránkova 33 619 00 BRNO Česká republika Tel.: +420 543 558 111 Fax: +420 543 558 117 obchod.cz@adiglobal.com

Více

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI VÝHODY SYSTÉMU MODUL-CONNECT SYSTÉM DIGITÁLNÍHO PROPOJENÍ A ŘÍZENÍ Integrovaná ochrana baterie Elektronické jištění Nízká hmotnost Zkrácení

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

DSE6120 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START

DSE6120 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START DSE6110/20 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START DSE6110 MKII DSE6120 MKII DSE6110 MKII je ovládací panel automatického spouštění a modul DSE6120 MKII je ovládací panel automatického spuštění pro

Více

KTS 250 UVEDENÍ NA TRH

KTS 250 UVEDENÍ NA TRH KTS 250 UVEDENÍ NA TRH Přehled zařízení 1/4 Výkonný, kompaktní, robustní Snadné použití Rychlý univerzální tester úplně nové uživatelské rozhraní intuitivní ovládání krátký čas náběhu zařízení, rychlá

Více