Toalety a umývárny Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Toalety a umývárny Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti"

Transkript

1 Toalety a umývárny Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti 7

2 Toalety a umývárny Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Naše prověřené a otestované kombinace vám umožní snadný výběr, protože jsou založeny na běžných potřebách našich zákazníků. Naše doporučení jsme rozdělili do 4 kategorií. Jaké řešení je pro Vás nejlepší? Frekvence návštěvnosti Jak často musíte měnit či doplňovat mezi jednotlivými periodami údržby v závislosti na frekvenci používání. Snadno určíte, co je nejlepší pro vaš podnik, pomocí těchto dvou kategorií frekvence návštěvnosti: Malá/Střední kapacita Řešení pro malé a střední toalety a umývárny s nízkým či středním počtem návštěvníků a pravidelnými úklidovými cykly. Vysoká kapacita Řešení, které je nejlepší volbou pro velké toalety a umývárny s velkým počtem návštěvníků. Vyvíjíme naše produktové řady, aby odpovídaly různým potřebám našich zákazníků. Vyberte ty správné produkty na základě frekvence používání a kategorie vašich toalet a umýváren: Toalety a umývárny ve fascinujícím stylu - Pokud chcete udělat dojem Toalety a umývárny Plus - Pro extra péči a kvalitu služeb Základní toalety a umývárny - Pro uspokojení základních potřeb Toalety a umývarny hygiena především - Když je hygiena na prvním místě 8

3 Struktura naší nabídky Bez ohledu na to, v jakém oboru působíte, naše kompletní řada vysoce kvalitních produktů pro všechny kategorie toalet a umýváren je pečlivě navržena tak, aby vám pomohla udělat ten správný dojem při péči o vaše zákazníky i pracovníky. Utírání rukou Nabízíme kompletní sortiment zásobníků a náplní. Od řešení pro základní toalety a umývárny až po vysokokapacitní zásobníky do náročného prostředí. - Komplexní řada papírových ručníků od ručníků v roli po skládané ručníky. - Od extra jemných po ekonomické výrobky papírové ručníky kvality Premium jsou extra jemné a nabízí vynikající absorpci, zatímco naše papírové ručníky kvality Universal jsou přizpůsobeny k plnění každodenních úkolů, které splňují základní potřeby. - Snižování nákladů a odpadu - díky užitečným funkcím, jako je například dávkování po jednotlivých útržcích. Mýdlo a péče o pokožku a osvěžovače vzduchu Nabízíme širokou řadu mýdel, krémů, dezinfekčních prostředků a vůní do osvěžovačů vzduchu, aby pokryla všechny potřeby našich zákazníků. - Složení našich výrobků je plně v souladu se všemi příslušnými právními předpisy a normami, většina produktů splňuje standardy EU Ecolabel, jehož cílem je zajistit náležitý zájem o životní prostředí. - Značka Tork nabízí širokou škálu zásobníků na tekuté, pěnové a sprejové mýdlo - Přivítejte vaše návštěvníky neustále svěží toaletou či umývárnou pomocí osvěžovačů vzduchu se širokou nabídkou vůní. Toaletní papír Naše řešení toaletního papíru přináší komfort, styl a funkčnost. Nabízíme řešení jak pro velké a rušné toalety a umývárny, tak i pro stylové toalety a umývárny, které mají zanechat dojem. - Řada stylových a funkčních zásobníků, které pozvednou všechny kategorie toalet a umýváren. - Chytrá řešení, jako například systém dávkování po jednotlivých útržcích nebo role o délce 11 konvenčních rolí snižují náklady a spotřebu. - Mnoho z našich systémů je vysokokapacitních a to snižuje pravděpodobnost rizika, že by došel toaletní papír. V naší široké nabídce naleznete i celou řadu doplňkových výrobků, jako jsou odpadkové koše, papírové kapesníky, hygienické sáčky, čistič WC sedátek a papírové podložky. Více informací naleznete na 9

4 Toalety a umývárny Doporučené výrobky Toalety a umývárny ve fascinujícím stylu Pokud chcete udělat dojem. Výrobky z vysoce kvalitních materiálů a se špičkovou kvalitou zpracování, které jsou určené pro luxusní toalety a umývárny. Řada Tork Image Design Tork Xpress zásobník na papírové ručníky Multifold (H2) Č. : Elegantní štíhlý zásobník, který splyne s interiérem toalety či umývárny Náplň: Premium Tork Xpress extra jemné papírové ručníky Multifold Č. : Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli - s Intuition senzorem (H1) Č. : Bezdotykový senzor, posiluje zážitek z toalety či umývárny Náplň: Premium Tork Matic jemné papírové ručníky v roli Č. : Tork zásobník na pěnové mýdlo - s Intuition senzorem (S4) Č. : Bezdotykový intuitivní senzor posiluje luxusní zážitek a přináší nejvyšší úroveň hygieny Náplň: Premium Tork luxusní pěnové mýdlo jemné Č. : Tork zásobník na toaletní papír Mini Jumbo (T2) Č. : Moderní a atraktivní design Náplň: Premium Tork Mini Jumbo extra jemný 3-vrstvý toaletní papír Č. : Řada Tork Elevation Tork Xpress zásobník na papírové ručníky Multifold (H2) Č. : Elegantní štíhlý zásobník, který splyne s interiérem toalety či umývárny Náplň: Premium Tork Xpress extra jemné papírové ručníky Multifold Č. : Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli - s Intuition senzorem (H1) Č. : Bezdotykový senzor posiluje luxusní zážitek a přináší nejvyšší úroveň hygieny Náplň: Premium Tork Matic jemné papírové ručníky v roli Č. : Tork zásobník na pěnové mýdlo - s Intuition senzorem (S4) Č. : Bezdotykový senzorový zásobník pro minimalizaci křížové kontaminace Vysoce lesklý povrch pro snadnou údržbu Náplň: Premium Tork jemné pěnové mýdlo Č. : Tork Mid-size Twin zásobník na toaletní papír (T6) Č. : Hladký a oceňovaný design dodává exkluzivní vzhled a je navržen tak, aby udělal skvělý dojem Náplň: Premium Tork Mid-size extra jemný 3-vrstvý toaletní papír Č. : Doplňkové výrobky pro řadu Tork Image Design : Tork zásobník na pěnové mýdlo (S4) č. : , Tork Xpress Countertop papírové ručníky Multifold (H2) č. : , Tork odpadkový koš (B1) č. : , Tork pytle do odpadkového koše (B1) č. : , Tork zásobník na papírové kapesníky (F1) č. : , Tork papírové kapesníky (F1) č. : , Tork elektronický zásobník na osvěžovač vzduch (A1) č. : , Tork osvěžovače vzduchu (A1) č. : , Tork věšák č. :

5 Toalety a umývárny Toalety a umývárny Plus Když chcete ukázat, že Vám záleží na poskytované péči a nadstandardních službách pro široké spektrum návštěvníků. Řada Tork Elevation Tork Xpress zásobník na papírové ručníky Multifold (H2 Č. : Otevírání do strany snadná a pružná obsluha Systém dávkování po jednotlivých ručnících hygienické a ekonomické řešení Náplň: Advanced Tork Xpress jemné papírové ručníky Multifold Č. : Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli (H1) Č. : Systém dávkování po jednotlivých ručnících hygienické a ekonomické řešení Vysokokapacitní zásobník s ukazatelem stavu Náplň: Advanced Tork Matic jemné papírové ručníky v roli Č. : Tork Mini zásobník na tekuté mýdlo (S2) Č. : Kompaktní velikost, díky které se dobře vejde vedle zásobníku na ručníky Náplň: Péče o pokožku: Premium Tork neparfémovaný krém na ruce a tělo Č. : Mýdlo: Premium Tork Mini tekuté mýdlo na vlasy a tělo Č. : Tork zásobník na pěnové mýdlo (S4) Č. : Snadný stisk zajišťuje jednoduché dávkování ideální pro děti a seniory Hygienicky uzavřená náplň s integrovanou pumpičkou zabraňuje náhodnému znečistění při výměně Náplň: Premium Tork extra jemné pěnové mýdlo Č. : Tork Mid-size Twin zásobník na toaletní papír (T6) Č. : Obsahuje dvě role zároveň a zajišťuje, že toaletní papír je vždy k dispozici Prázdné dutinky zůstávají uvnitř zásobníku, což zaručuje čisté prostředí Náplň: Advanced Tork Mid-size toaletní papír Č. : Tork zásobník na toaletní papír Jumbo role (T1) Č. : Vysokokapacitní systém s funkcí zbytkové role Brzda - zabraňuje nadměrné spotřebě toaletního papíru Náplň: Advanced Tork Jumbo toaletní papír Č. : Doplňkové výrobky: Tork odpadkový koš (B1) č. : , Tork pytle do odpadkového koše (B1) č. : , Odpadkový koš (B3) č. : , Tork zásobník na hygienické sáčky (B5) č. : , Tork hygienické sáčky (B5) č. : , Tork zásobník na papírové kapesníky (F1) č. : , Tork extra jemné papírové kapesníky (F1) č. : , Tork elektronický zásobník na osvěžovač vzduchu (A1) č. : , Tork květinová vůně do osvěžovače vzduchu (A1) č. : , Tork čistič WC sedátek č. :

6 Toalety a umývárny Základní toalety a umývárny V situacích, kde jsou toalety či umývárny pro uspokojení základních potřeb. Výrobky musí usnadňovat údržbu a doplňování. Řada Tork Elevation Tork Singlefold/C-fold zásobník na papírové ručníky (H3) Č. : Systém dávkování po jednotlivých ručnících hygienické a cenově efektivní řešení Robustní konstrukce vhodný i do náročného prostředí Náplň: Advanced Tork Singlefold jemné papírové ručníky Č. : Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli (H1) Č. : Systém dávkování po jednotlivých ručnících hygienické a cenově efektivní řešení Vysoká kapacita, rychlé dávkování předchází tvorbě front Náplň: Universal Tork papírové ručníky v roli - extra dlouhá role Č. : Tork zásobník na tekuté/sprejové mýdlo (S1) Č. : Dlouhotrvající náplň dávek Hygienicky uzavřená náplň s integrovanou pumpičkou zabraňuje náhodnému znečištění při výměně Náplň: Premium Tork jemné tekuté mýdlo Č. : Tork zásobník na tekuté/sprejové mýdlo (S1) Č. : Extra vysoká kapacita, velmi nízké nároky na údržbu Úsporné dávkování - nízká spotřeba i náklady Náplň: Universal Tork sprejové mýdlo Č. : Tork SmartOne Mini zásobník na toaletní papír (T9) Č. : Systém dávkování po jednotlivých útržcích snižuje spotřebu až o 40% Robustní konstrukce vhodný i do náročného prostředí Náplň: Advanced Tork SmartOne Mini toaletní papír Č. : Zásobník je k dispozici také v černé barvě. Tork SmartOne zásobník na toaletní papír (T8) Č. : Systém dávkování po jednotlivých útržcích snižuje spotřebu až o 40% Robustní konstrukce vhodný i do náročného prostředí Náplň: Advanced Tork SmartOne toaletní papír Č. : Zásobník je k dispozici také v černé barvě. Doplňkové výrobky: Tork odpadkový koš (B1) č. : , Tork pytle do odpadkového koše (B1) č. : , Tork odpadkový koš (B3) č. : , Tork hygienické sáčky (B3) č. : , Tork zásobník na závěsný osvěžovač vzduchu (A2) č. : , Tork závěsný osvěžovač vzduchu (citrusový) (A2) č. :

7 Toalety a umývárny Toalety a umývarny hygiena především Když je hygiena na prvním místě, hygienická řešení musí minimalizovat riziko křížové kontaminace, poskytnout efektivní mytí, které je šetrné k pokožce a pomoci s dodržením předpisů a nařízení. Řada Tork Elevation Tork Xpress zásobník na papírové ručníky Multifold (H2) Č. : Dávkování po jednotlivých ručnících, dotýkáte se pouze ručníku, který používáte Lesklý povrch pro snadné čištění hygienického zásobníku Náplň: Premium - Tork Xpress extra jemné papírové ručníky Multifold Č. : Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli - s Intuition sensorem (H1) Č. : Bezdotykový senzor ručník je uvnitř zásobníku chráněn do doby použití Vysoká kapacita zajišťuje, že ručníky nikdy nedojdou Náplň: Premium - Tork Matic jemné papírové ručníky v roli Č. : Tork zásobník na tekuté mýdlo s loketní pákou (S1) Č. : Loketní páka předchází křížové kontaminaci Jednorázová pumpička - bez rizika křížové kontaminace při výměně Náplň: Premium Tork Alcohol Gel dezinfekční prostředek Č. : Rychle dezifinfikuje ruce pro častou dezinfekci rukou bez použití vody Vyhovuje evropské normě EN1500 Premium Tork extra hygienické tekuté mýdlo Č. : Vyhovuje evropské normě EN 1040 Vysoce hygienické mytí rukou minimalizuje riziko podráždění pokožky Tork zásobník na pěnové mýdlo - s Intuition senzorem (S4) Č. : Bezdotykový senzorový zásobník pro minimalizaci křížové kontaminace Vysoce lesklý povrch pro snadnou údržbu Náplň: Premium Tork antimikrobiální pěnové mýdlo Č. : Kombinuje mytí a dezinfekci rukou, pro oblasti s vysokými nároky na hygienu Nevysušuje pokožku a vyhovuje evropské normě EN1499 Tork SmartOne Mini zásobník na toaletní papír (T9) Č. : Role je zcela chráněna, dotýkáte se pouze útržku, který používáte Systém dávkování po jednotlivých útržcích snižuje spotřebu až o 40% Náplň: Advanced Tork SmartOne Mini toaletní papír Č. : Zásobník je k dispozici také v černé barvě. Tork SmartOne Twin Mini zásobník na toaletní papír (T9) Č. : Role je zcela chráněna, dotýkáte se pouze útržku, který používáte Systém dávkování po jednotlivých útržcích snižuje spotřebu až o 40% Náplň: Advanced Tork SmartOne Mini toaletní papír Č. : Zásobník je k dispozici také v černé barvě. Doplňkové výrobky: Tork Mini zásobník na tekuté mýdlo (S2) č. : , Tork neparfémovaný krém na ruce a tělo (S2) č. : , Tork odpadkový koš (B1) č. : , Tork pytle do odpadkového koše (B1) č. : Tork také nabízí dezinfekční prostředky speciálně určené pro zdravotnická zařízení. Tyto výrobky naleznete na straně

8 Toalety a umývárny Představení našich výrobků Řada Tork Elevation Výrobky hladkého a funkčního vzhledu v moderním pojetí. Zásobníky Tork Elevation získaly dvě prestižní ocenění za design od if a Red Dot. Kompletní nabídka zásobníků na papírové ručníky, mýdla, toaletní papír a doplňkový sortiment. Všechny zásobníky Tork Elevation jsou k dispozici jako BIM objekty. - Poloprůsvitné okénko pro snadnou údržbu - Unikátní a funkčně nastavitelný zámek - Polohovací zařízení pro snadnější montáž a vnitřní držák na vizitku - Zaoblené tvary redukují usazování prachu - snadněji se udržuje čistota - Široká řada velikostí a kapacit reddot award 2009 winner 14

9 Toalety a umývárny Více informací naleznete na 15

10 Toalety a umývárny Řada Tork Image Design Moderní design s hladkým povrchem a čistými liniemi, který dokonale ladí s Vaší toaletou nebo umývárnou. Vytváří skvělý dojem, který podtrhne vysokou kvalitu image Vašeho podniku. Kompletní nabídka zásobníků na papírové ručníky, mýdla, toaletní papír a doplňkový sortiment. Purus award winner Hladký povrch z nerez oceli se speciální vrstvou, na které nejsou vidět otisky prstů. Vypadá skvěle a zůstává čistá. - Kompletní řada zásobníků pro sladěný a vysoce profilový vzhled toalety či umývárny - Vyberte si mezi manuálním a senzorovým zásobníkem na pěnové mýdlo - Díky postrannímu okénku snadná kontrola stavu 16

11 Klíčové systémy pro toalety a umývárny Toalety a umývárny H1 Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli Systém nabízí velmi snadnou údržbu a doplňování. Tento špičkový vysokokapacitní zásobník je ideální pro toalety a umývárny s vysokou frekvencí návštěvnosti. Dodává se ve třech atraktivních provedeních: v plastovém s vysokým leskem v černé či bílé barvě nebo z nerez oceli. Vysokokapacitní systém = až papírových ručníků - Dávkování po jednotlivých útržcích - snižuje spotřebu a zvyšuje úroveň hygieny - Nastavitelná délka ručníku - Snadná obsluha a údržba - K dispozici manuální a senzorová verze 17

12 Toalety a umývárny H2 Tork Xpress zásobník na papírové ručníky Multifold Prvotřídní zásobník na papírové ručníky Multifold se nabízí ve dvou velikostech pro umístění na zeď a v přenosné verzi. Je ideální pro toalety a umývárny s nízkou či střední frekvencí návštěvnosti a je dostupný ve vysoce lesklé černé nebo bílé barvě a v nerezovém provedení. Doplňování ručníků shora zajišťuje, že ručníky nikdy nedojdou - Dávkování po jednotlivých útržcích - Dotýkáte se vždy jen ručníku, který používáte - Úzká a atraktivní konstrukce - Velmi snadné doplňování 18

13 Toalety a umývárny Tork systémy mýdla Naše řada mýdel a výrobků péče o pokožku je navržena tak, aby byly výrobky šetrné jak k pokožce, tak k životnímu prostředí. Vyberte si pěnové, tekuté nebo sprejové mýdlo, dle individuálních potřeb Vašich toalet a umýváren. Široký výběr pěnových, tekutých a sprejových mýdel - Snadné používání a výměna náplní - Hygienický systém - jednorázové lahve - Manuální nebo senzorový zásobník pro pěnové mýdlo - Dvě velikosti zásobníku na tekuté mýdlo - Sprejové mýdlo - velmi nízké nároky na údrbu - Široký výběr certifikovaných výrobků, které splňují přísné zákonné požadavky 19

14 Toalety a umývárny T6 Tork Mid-size Twin zásobníky na toaletní papír Atraktivní a chytře navržený - tento zásobník se dá velmi snadno umístit i na toaletách menších rozměrů. Pro snížení údržby na minimum dělá všechno. Dvě role Mid-size toaletního papíru jsou alternativa k devíti rolím konvenčního toaletního papíru. Je ideálním řešením pro toalety se střední frekvencí návštěvnosti. Systém T6 je dostupný ve vysoce lesklé černé a bílé barvě. 2=9 ekvivalent k 9 rolím konvenčního toaletního papíru - Zásobník na dvě role Mid-size toaletního papíru - Méně prostoru na skladování - Automatický posun druhé role do polohy k použití, jakmile je první role prázdná - Snadná údržba a doplňování 20

15 Toalety a umývárny T8 a T9 Tork SmartOne zásobníky na toaletní papír Navrženo speciálně pro toalety a umývárny s vysokou frekvencí návštěvnosti. SmartOne zásobníky na toaletní papír maximálně snižují náklady a odpad a úroveň hygieny posouvají o kategorii výš. Zásobníky jsou k dostání v černé nebo bílé barvě. Snížení spotřeby toaletního papíru až o 40% - Snadná údržba díky velmi vysoké kapacitě - Hygienické - dotýkáte se jen útržku, který používáte - Odolná konstrukce - Role je uvnitř zcela chráněna - Rychle se rozpouští a neucpává potrubí 21

16 FIle name: 3429_TORK_QUICK_DRY_V2.ai Date: 29/11/12 H1 Zásobníky a Výrobky pro toalety a umývárny Úrovně kvality Usnadňují výběr toho nejvhodnějšího z rozmanitého sortimentu dlepotřeb zákazníka. Rozdělili jsme naše výrobky do tří úrovní kvality. Premium Výrobky nejvyšší kvality. Škála výrobků, která splňuje nejvyšší očekávání zákazníků. Náplně jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a jsou výjimečné svou jemností, měkkostí a skvělou absorpcí tekutin. Vysoká kvalita výrobků zná nižší spotřebu a vysoký komfort pro uživatele. Tork Matic papírové ručníky v roli Advanced Řada vysoce kvalitních výrobků, které překračují základní potřeby. Výrobky Advanced jsou velice spolehlivé a vyznačují se výbornou absorpcí a pevností i v mokrém stavu. Universal Ekonomické výrobky, přizpůsobené k plnění každodenních úkolů, které splňují základní potřeby. H1 - Vysoká kapacita, ideální pro frekventované toalety a umývárny - Dávkování po jednotlivých ručnících snižuje spotřebu a náklady - Senzor zajišťuje vysokou úroveň hygieny Dotýkáte se vždy jen ručníku, který používáte Zásobníky Designová řada V Š H (mm) Tork Matic Hand Towel Roll Dispenser with Intuition sensor Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli s Intuition senzorem Tork Matic Hand Towel Roll Dispenser with Intuition sensor Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli s Intuition senzorem Tork Matic Hand Towel Roll Dispenser Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli Tork Matic Hand Towel Roll Dispenser Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli Tork Matic Hand Towel Roll Dispenser with Intuition sensor Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli s Intuition senzorem Elevation Bílá ABS H1 Elevation Černá ABS H1 Elevation Bílá ABS H1 Elevation Černá ABS H1 Image Design Nerez/Černá Nerez ocel / Plast H Tork AC Power Adapter for Tork Matic H1 Intuition Dispenser Tork AC adaptér pro Tork Matic senzorový zásobník Elevation/ Image Design Černá Plast H REVISED ARTWORK Náplně Úroveň kvality vrstev Šířka (cm) Délka role (m) / útržků rolí v Tork Matic Soft Hand Towel Roll Tork Matic jemné papírové ručníky v roli Tork Matic Soft Hand Towel Roll Tork Matic jemné papírové ručníky v roli Premium Bílá / FSC 28 H1 Advanced Bílá / H Tork Matic Blue Hand Towel Roll Tork Matic modré papírové ručníky v roli Tork Matic Green Hand Towel Roll Tork Matic zelené papírové ručníky v roli Tork Matic Extra Long Hand Towel Roll Tork Matic papírové ručníky v roli extra dlouhá role Advanced Modrá / H1 Advanced Zelená / H1 Blaue Engel Universal Bílá / FSC 28 H1 22

17 H2 Zásobníky Tork Xpress papírové ručníky Multifold H2 - Extra tenký a elegantní design ve třech velikostech, atraktivní a prostorově úsporné - Dávkování po jednotlivých ručnících snižuje spotřebu a náklady Dotýkáte se vždy jen ručníku, který používáte Zásobníky Designová řada V Š H (mm) Tork Xpress Multifold Hand Towel Dispenser Tork Xpress zásobník na papírové ručníky Multifold Elevation Bílá ABS H Tork Xpress Multifold Hand Towel Dispenser Tork Xpress zásobník na papírové ručníky Multifold Elevation Černá ABS H Tork Xpress Multifold Mini Hand Towel Dispenser Tork Xpress Mini zásobník na papírové ručníky Multifold Elevation Bílá ABS H Tork Xpress Multifold Mini Hand Towel Dispenser Tork Xpress Mini zásobník na papírové ručníky Multifold Elevation Černá ABS H Tork Xpress Multifold Countertop Hand Towel Dispenser Tork Xpress Countertop zásobník na papírové ručníky Multifold Elevation Bílá ABS H Tork Xpress Multifold Countertop Hand Towel Dispenser Tork Xpress Countertop zásobník na papírové ručníky Multifold Elevation Černá ABS H Tork Xpress Multifold Hand Towel Dispenser Tork Xpress zásobník na papírové ručníky Multifold Image Design Nerez / Černá Nerez ocel / Plast 468 x 317 x H Tork Xpress Multifold Countertop Hand Towel Dispenser Tork Xpress Countertop zásobník na papírové ručníky Multifold Image Design Nerez / Černá Nerez ocel / Plast 218 x 323 x H2 23

18 FIle name: 3429_TORK_QUICK_DRY_V2.ai Date: 29/11/12 H2 Náplně Tork Xpress papírové ručníky Multifold H REVISED ARTWORK Náplně Úroveň kvality / vrstev panelů/ sklad útržku Š D (cm) balení balení v Tork Xpress Extra Soft Multifold Hand Towel Tork Xpress extra jemné papírové ručníky Multifold Premium Celulóza / FSC 2 4/M 21, H Tork Xpress Soft Multifold Hand Towel Tork Xpress jemné papírové ručníky Multifold Premium Celulóza / 2 4/M 21, H Tork Xpress Soft Multifold Hand Towel Tork Xpress jemné papírové ručníky Multifold Premium Celulóza / 2 3/Z 21,2 25, H Tork Xpress Flushable Multifold Hand Towel Tork Xpress Flushable papírové ručníky Multifold Advanced Celulóza / 2 3/Z 21,2 25, H Tork Xpress Soft Multifold Hand Towel Tork Xpress jemné papírové ručníky Multifold Advanced Celulóza + recykl / 2 4/M 21, H Tork Xpress Soft Multifold Hand Towel Tork Xpress jemné papírové ručníky Multifold Advanced Celulóza + recykl / 2 3/Z 21,2 25, H Tork Xpress Multifold Hand Towel Tork Xpress papírové ručníky Multifold Universal Recykl / 2 3/Z 21,3 x 23, H2 24

19 FIle name: 3429_TORK_QUICK_DRY_V2.ai Date: 29/11/12 H3 Zásobníky a Tork Singlefold / C-fold papírové ručníky H3 - Robustní konstrukce ve dvou velikostech, vhodné i do náročného prostředí - Jednoduchý a pohodlný zásobník, snadná údržba Zásobníky Designová řada V Š H (mm) Tork Singlefold/C-fold Hand Towel Dispenser Tork Singlefold/C-fold zásobník na papírové ručníky Tork Singlefold/C-fold Hand Towel Dispenser Tork Singlefold/C-fold zásobník na papírové ručníky Tork Singlefold/C-fold Mini Hand Towel Dispenser Tork Singlefold/C-fold Mini zásobník na papírové ručníky Tork Singlefold/C-fold Mini Hand Towel Dispenser Tork Singlefold/C-fold Mini zásobník na papírové ručníky Elevation Bílá ABS H3 Elevation Černá ABS H3 Elevation Bílá ABS H3 Elevation Černá ABS H REVISED ARTWORK Náplně Singlefold Úroveň kvality / vrstev panelů/ sklad útržku Š D (cm) balení balení v Tork Extra Soft Singlefold Hand Towel Tork Singlefold extra jemné papírové ručníky Premium Celulóza / FSC 2 2/V 22,6 x H Tork Flushable Singlefold Hand Towel Tork Singlefold Flushable papírové ručníky Advanced Celulóza / 2 2/V H Tork Soft Singlefold Hand Towel Tork Singlefold jemné papírové ručníky Advanced Celulóza + recykl / 2 2/V 24,8 x H Tork Zelená Singlefold Hand Towel Tork Singlefold zelené papírové ručníky Advanced Recykl / zelená 2 2/V 24,8 x H Tork Singlefold Hand Towel Tork Singlefold papírové ručníky Universal Celulóza / FSC 1 2/V H Tork Zelená Singlefold Hand Towel Tork Singlefold zelené papírové ručníky Universal Recykl / zelená Blaue Engel 1 2/V 24,8 x H3 25

20 H3 Náplně Tork C-fold papírové ručníky H Náplně C-fold Úroveň kvality / vrstev panelů/ sklad útržku Š D (cm) kusů v balení balení v na paletě Tork C-fold Hand Towel Tork C-fold papírové ručníky Advanced Recykl / 2 C 31 x 24, H Tork C-fold Hand Towel Tork C-fold papírové ručníky Universal Recykl / šedá Blaue Engel 1 C 31 x H3 26

21 B1, B2, B3, B5 Zásobníky a Tork odpadkové koše, pytle do odpadkových košů a hygienické sáčky B1, B2, B3, B5 - Designová řada Elevation a Image Design - Pytel na odpadky je zcela skrytý hygienický vzhled - Příslušenství víko pro vyšší úroveň hygieny Zásobníky Designová řada V Š H (mm) kusů v Tork Bin, 50 l Tork odpadkový koš, 50 l Bin Lid for Tork Elevation Bin Tork víko k odpadkovému koši Tork Bin, 50 l Tork odpadkový koš, 50 l Bin Lid for Tork Elevation Bin Tork víko k odpadkovému koši Elevation Bílá ABS B1 Elevation Bílá ABS 307 x 241 x B1 Elevation Černá ABS B1 Elevation Černá ABS 307 x 241 x B Tork Bin, 50 l Tork odpadkový koš, 50 l Image Design Nerez / Černá Nerez ocel / Plast 614 x 395 x B Bin Lid for Tork Image Bin Tork víko k odpadkovému koši Image Design Nerez / Černá Nerez ocel / Plast 38 x 345 x B Tork Bin, 20 l Tork odpadkový koš, 20 l Tork Bin, 5 l Tork odpadkový koš, 5 l Tork Bin, 5 l Tork odpadkový koš, 5 l Tork Sanitary Towel Bag Dispenser Tork zásobník na hygienické sáčky Tork Sanitary Towel Bag Dispenser Tork zásobník na hygienické sáčky Bílá Plast 430 x 322 x B2 Elevation Bílá ABS 380 x 194 x B3 Elevation Černá ABS 380 x 194 x B3 Elevation Bílá ABS 135 x 95 x B5 Elevation Černá ABS 135 x 95 x B Náplně Objem / kusů v balení kusů v Tork Bin Liner Tork pytle do odpadkového koše Tork Bin Liner Tork pytle do odpadkového koše Tork Bin Liner Tork pytle do odpadkového koše Tork Sanitary Towel Bags Tork hygienické sáčky 50 litrů Plast / šedá B1 20 litrů Plast / B2 5 litrů Plast / černá B3 Plast / B5 27

22 S4 Zásobníky a Tork pěnové mýdlo S4 - Jemné a luxusní pěnové mýdlo - Snadné dávkování, zásobníky jsou ideální pro děti a starší osoby - Jednorázové zaručují vysoce kvalitní mýdlo Zásobníky Designová řada V Š H (mm) Tork Foam Soap Dispenser - with Intuition sensor Tork zásobník na pěnové mýdlo - s Intuition senzorem Tork Foam Soap Dispenser - with Intuition sensor Tork zásobník na pěnové mýdlo - s Intuition senzorem Tork Foam Soap Dispenser Tork zásobník na pěnové mýdlo Tork Foam Soap Dispenser Tork zásobník na pěnové mýdlo Elevation Bílá ABS S4 Elevation Černá ABS S4 Elevation Bílá ABS S4 Elevation Černá ABS S Tork Foam Soap Dispenser - with Intuition sensor Tork zásobník na pěnové mýdlo - s Intuition senzorem Image Design Nerez / Černá Nerez ocel / Plast 278 x 116 x S Tork Foam Soap Dispenser Tork zásobník na pěnové mýdlo Image Design Nerez / Černá Nerez ocel / Plast S / / Náplně Úroveň kvality Vlastnosti Objem (ml) dávek Tork Luxury Soft Foam Soap Tork luxusní pěnové mýdlo jemné Tork Mild Foam Soap Tork jemné pěnové mýdlo Tork Extra Mild Foam Soap Tork extra jemné pěnové mýdlo Tork Antimicrobial Foam Soap Tork antimikrobiální pěnové mýdlo Tork Alcohol Foam Hand Sanitizer Tork Alcohol pěnový dezinfekční prostředek Tork Alcohol Foam Hand Sanitizer Tork Alcohol pěnový dezinfekční prostředek Tork Alcohol Foam Hand Sanitizer Tork Alcohol pěnový dezinfekční prostředek Premium Čirá Květinová vůně S4 Premium Světle žlutá Jemná parfemace S4 Premium Světle žlutá Bez parfémů a barviv S4 Premium Čirá EN1040, EN S4 Premium Premium Premium Čirá Čirá Čirá EN 1500, bezoplachová dezinfekce EN 1500, bezoplachová dezinfekce EN 1500, bezoplachová dezinfekce S

23 S1, S2 Zásobníky a Tork tekuté mýdlo / Tork Mini tekuté mýdlo S1/S2 - Kompaktní velikost a atraktivní vzhled - Zásobník, z kterého nikdy nekape mýdlo - Jednorázové zaručují vysoce kvalitní mýdlo - Snadné dávkování, zásobníky jsou ideální pro děti a starší osoby Zásobníky Designová řada V Š H (mm) Tork Liquid and Spray Soap Dispenser Tork zásobník na tekuté a sprejové mýdlo Tork Liquid and Spray Soap Dispenser Tork zásobník na tekuté a sprejové mýdlo Tork Liquid Soap Dispenser - Arm Lever Tork zásobník na tekuté mýdlo s loketní pákou Tork Liquid Soap Dispenser - Arm Lever Tork zásobník na tekuté mýdlo s loketní pákou Tork Mini Liquid Soap Dispenser Tork Mini zásobník na tekuté mýdlo Tork Mini Liquid Soap Dispenser Tork Mini zásobník na tekuté mýdlo Elevation Bílá ABS S1/S11 Elevation Černá ABS S1/S11 Elevation Bílá ABS S1 Elevation Černá ABS S1 Elevation Bílá ABS S2 Elevation Černá ABS S Náplně Úroveň kvality Vlastnosti Objem (ml) dávek Tork Luxury Soft Liquid Soap Tork luxusní tekuté mýdlo jemné Tork Extra Hygiene Liquid Soap Tork extra hygienické tekuté mýdlo Tork Extra Mild Liquid Soap Tork extra jemné tekuté mýdlo Tork Hair & Body Liquid Soap Tork tekuté mýdlo na vlasy a tělo Tork Mild Liquid Soap Tork jemné tekuté mýdlo Tork Oil and Grease Liquid Soap Tork průmyslové tekuté mýdlo Tork Alcohol Gel Hand Sanitiser Tork Alcohol Gel - dezinfekční prostředek Tork Luxury Hair & Body Mini Liquid Soap Tork Mini luxusní tekuté mýdlo na vlasy a tělo Tork Hair & Body Mini Liquid Soap Tork Mini tekuté mýdlo na vlasy a tělo Tork Mild Mini Liquid Soap Tork Mini jemné tekuté mýdlo Tork Toilet Seat Cleaner Tork čistič WC sedátek Tork Non perfumed Hand & Body Lotion Tork neparfémovaný krém na ruce a tělo Premium Fialová Luxusní jasmínová vůně Swan S1 Premium Čirá EN1499 Swan S1 Premium Bílá Bez parfémů a barviv S1 Premium Modrá Svěží vůně S1 Premium Krémová Svěží vůně S1 Premium Čirá Bez parfémů a barviv Swan S1 Premium Čirá EN1500, bezoplachová dezinfekce S1 Premium Zelená Provitamín B5 Swan S2 Premium Modrá Svěží vůně S2 Premium Krémová Svěží vůně S2 Premium Čirá Rychle osychá S2 Premium Bílá Bez parfémů a barviv Swan S2 29

24 S11 Zásobníky a Tork sprejové mýdlo S11 Extra vysoká kapacita, velmi malé nároky na údržbu Úsporné dávkování, snížení spotřeby a nákladů Snadné dávkování, zásobníky jsou ideální pro děti a starší osoby Zásobníky Designová řada V Š H (mm) Tork Liquid and Spray Soap Dispenser Tork zásobník na tekuté a sprejové mýdlo Tork Liquid and Spray Soap Dispenser Tork zásobník na tekuté a sprejové mýdlo Elevation Bílá ABS S1/S11 Elevation Černá ABS S1/S Náplně Úroveň kvality Vlastnosti Objem (ml) dávek kusů v Tork High Capacity Spray Soap Tork sprejové mýdlo Universal Světle žlutá Svěží vůně S Tork High Capacity Spray Soap, unperfumed Tork neparfémované sprejové mýdlo Universal Čirá Bez parfémů S11 Tork tekuté mýdlo dolévané Úroveň kvality Objem (ml) Tork Liquid Soap Tork tekuté mýdlo Universal Čirá Tork také nabízí dezinfekční prostředky speciálně určené pro zdravotnická zařízení. Tyto výrobky naleznete na straně

25 A1, A2 Zásobníky a Tork osvěžovače vzduchu A1, A Snadné doplňování a ukazatele stavu pro snadnou údržbu Dlouhotrvající svěžest - až 90 dní Kompaktní, malý a diskrétní držák na závěsné osvěžovače vzduchu Flexibilní montáž - zásobník lze umístit kdekoliv Zásobníky Designová řada V Š H (mm) kusů v Tork Air Freshener Spray Dispenser Tork elektronický zásobník na osvěžovač vzduchu Elevation Bílá ABS A Tork Air Freshener Spray Dispenser Tork elektronický zásobník na osvěžovač vzduchu Aluminium Šedá ABS A Tork Air Freshener Tab Holder Tork zásobník na závěsný osvěžovač vzduchu Bílá ABS x 4 ks 190 A Náplně Úroveň kvality Objem (ml) kusů v Tork Citrus Air Freshener Spray Tork citrusová vůně do osvěžovače vzduchu Premium A Tork Tropical Fruit Air Freshener Spray Tork ovocná vůně do osvěžovače vzduchu Premium A Tork Floral Air Freshener Spray Tork květinová vůně do osvěžovače vzduchu Premium A Tork Odour Neutraliser Air Freshener Spray Tork neutralizér zápachu do osvěžovače vzduchu Premium A Tork Citrus Air Freshener Tabs Tork závěsný osvěžovač vzduchu (citrusový) Universal 20 ks 4 20 = 80 ks 135 A Tork Floral Air Freshener Tabs Tork závěsný osvěžovač vzduchu (květinový) Universal 20 ks 4 20 = 80 ks 135 A Tork Apple Air Freshener Tabs Tork závěsný osvěžovač vzduchu (jablečný) Universal 20 ks 4 20 = 80 ks 135 A2 31

26 T1 Zásobníky a Tork Jumbo toaletní papír T Extra vysoká kapacita, velmi nízké nároky na údržbu Funkce zbytkové role a brzda, která zabraňuje nadměrné spotřebě toaletního papíru Funkční a odolná konstrukce, snadno se čistí a udržuje Zásobníky Designová řada V Š H (mm) kusů v Tork Jumbo Toilet Roll Dispenser Tork zásobník na toaletní papír Jumbo role Elevation Bílá ABS T Tork Jumbo Toilet Roll Dispenser Tork zásobník na toaletní papír Jumbo role Elevation Černá ABS T Náplně Úroveň kvality / vrstev Rozměr útržku (š x d) Délka role (m) Průměr role kusů v Tork Soft Jumbo Toilet Roll Tork Jumbo jemný toaletní papír Premium Recykl / 2 9,7 x 20 cm cm 6 x 1800 útržků 36 T Tork Jumbo Toilet Roll Tork Jumbo toaletní papír Advanced Recykl / 2 9,4 x 20 cm cm 6 x 1800 útržků 36 T Tork Jumbo Toilet Roll Tork Jumbo toaletní papír Universal Recykl / šedá 1 9,4 x 20 cm cm 6 x 2400 útržků 36 T1 32

27 T2 Zásobníky a Tork Mini Jumbo toaletní papír T Zásobníky Vysoká kapacita, nízké nároky na údržbu Funkce zbytkové role a brzda, která zabraňuje nadměrné spotřebě toaletního papíru Funkční a odolná konstrukce, snadno se čistí a udržuje Designová řada V Š H (mm) Tork Mini Jumbo Toilet Roll Dispenser Tork zásobník na toaletní papír Mini Jumbo Tork Mini Jumbo Toilet Roll Dispenser Tork zásobník na toaletní papír Mini Jumbo Elevation Bílá ABS T2 Elevation Černá ABS T Tork Mini Jumbo Toilet Roll Dispenser Tork zásobník na toaletní papír Mini Jumbo Image Design Nerez / Černá Nerez ocel / Plast 355 x 254 x T Náplně Úroveň kvality / vrstev útržku (š x d) Délka role (m) Průměr role Tork Extra Soft Mini Jumbo Toilet Roll - 3ply Tork Mini Jumbo extra jemný 3-vrstvý toaletní papír Premium Celulóza + recykl / 3 9,7 x 20 cm ,8 cm 12 x 600 útržků 36 T Tork Soft Mini Jumbo Toilet Roll Tork Mini Jumbo jemný toaletní papír Premium Recykl / 2 9,7 x 14 cm ,8 cm 12 x 1214 útržků 36 T Tork Mini Jumbo Toilet Roll Tork Mini Jumbo toaletní papír Advanced Recykl / 2 9,4 x 20 cm ,8 cm 12 x 850 útržků 36 T Tork Mini Jumbo Toilet Roll Tork Mini Jumbo toaletní papír Advanced Recykl / 1 9,4 x 14 cm ,8 cm 12 x 1714 útržků 36 T Tork Mini Jumbo Toilet Roll Tork Mini Jumbo toaletní papír Universal Recykl / šedá 1 9,4 x 14 cm ,8 cm 12 x 1714 útržků 36 T2 33

28 T3 Zásobníky a Tork Folded toaletní papír T3 Snadné dávkování po jednotlivých útržcích, ideální pro děti a starší osoby Snadné doplňování a žádný odpad Tenký, atraktivní a prostorově úsporný Zásobníky Designová řada V Š H (mm) Tork Folded Toilet Paper Dispenser Tork Folded zásobník na toaletní papír Elevation Bílá ABS T Tork Folded Toilet Paper Dispenser Tork Folded zásobník na toaletní papír Elevation Černá ABS T Náplně Úroveň kvality / vrstev útržku (š x d) balení balíčků v útržků v Tork Extra Soft Folded Toilet Paper Tork Folded extra jemný toaletní papír Premium Celulóza / cm T Tork Soft Folded Toilet Paper Tork Folded jemný toaletní papír Premium Recykl / cm T Tork Folded Toilet Paper Tork Folded toaletní papír Advanced Recykl / cm T3 34

29 T4 Zásobníky a Tork toaletní papír konvenční role T4 Jednoduchý a pohodlný zásobník, nízké nároky na údržbu JPolykarbonátové zuby pro snazší odtržení JZásobník na dvě role Zásobníky Designová řada V Š H (mm) Tork Conventional Toilet Roll Dispenser Tork zásobník na toaletní papír konvenční role Elevation Bílá ABS T Tork Conventional Toilet Roll Dispenser Tork zásobník na toaletní papír konvenční role Elevation Černá ABS T Náplně Úroveň kvality / Vlastnosti vrstev Rozměr útržku útržků rolí v na paletě Tork Extra Soft Conventional Toilet Roll - 4 ply Tork extra jemný 4-vrstvý toaletní papír konvenční role Premium Celulóza / Snadné otevírání 4 9,7 x 12,5 cm x 6 rolí 30 T Tork Soft Conventional Toilet Roll 3 ply Tork jemný 3-vrstvý toaletní papír konvenční role Premium Celulóza + recykl / Snadné otevírání 3 9,9 x 12 cm x 6 rolí 27 T Tork Soft Conventional Toilet Roll - 3 ply Tork jemný 3-vrstvý toaletní papír konvenční role Premium Recykl / 3 9,7 x 13,8 cm x 10 rolí 18 T Tork Soft Conventional Toilet Roll 3 ply Tork jemný 3-vrstvý toaletní papír konvenční role Premium Recykl / 3 9,7 x 12,5 cm T Tork Conventional Toilet Roll Tork toaletní papír konvenční role Advanced Recykl / 2 9,7 x 12,7 cm T Tork Conventional Toilet Roll Tork toaletní papír konvenční role Advanced Recykl / 2 9,7 x 12,4 cm T Tork Conventional Toilet Roll Tork toaletní papír konvenční role Tork Conventional Toilet Roll Tork toaletní papír konvenční role Advanced Universal Recykl / Recykl / šedá 2 2 9,7 x 13,8 cm 9,7 x 13,8 cm x 10 rolí 18 T x 10 rolí 18 T Tork Conventional Toilet Roll Tork toaletní papír konvenční role Universal Recykl / šedá 2 9,7 x 12,7 cm T4 35

30 T6 Zásobníky a Tork Mid-size toaletní papír T Kompaktní tvar, atraktivní a prostorově úsporný Vysoká kapacita - pojme najednou dvě role papíru Mid-size Automatický posun role, papír je vždy k dispozici Zásobníky Designová řada V Š H (mm) kusů v Tork Twin Mid-size Toilet Roll Dispenser Tork Mid-size Twin zásobník na toaletní papír Elevation Bílá ABS T Tork Twin Mid-size Toilet Roll Dispenser Tork Mid-size Twin zásobník na toaletní papír Elevation Černá ABS T Náplně Úroveň kvality / vrstev Šířka (cm) Délka role (m) rolí v Tork Extra Soft Mid-Size Toilet Roll - 3 ply Tork Mid-size extra jemný 3-vrstvý toaletní papír Premium Celulóza / 3 9, T Tork Soft Mid-Size Toilet Roll Tork Mid-size jemný toaletní papír Premium Celulóza / 2 9, T Tork Mid-Size Toilet Roll Tork Mid-size toaletní papír Advanced Celulóza / 2 9, T Tork Mid-Size Toilet Roll Tork Mid-size toaletní papír Universal Celulóza / 1 9, T6 36

31 T8, T9 Zásobníky a Tork SmartOne toaletní papír / Tork SmartOne Mini toaletní papír T8, T Dávkování po jednotlivých útržcích, snižuje spotřebu a náklady Robustní konstrukce, vhodné do náročného prostředí Extra vysoká kapacita, velmi nízké nároky na údržbu Zásobníky Designová řada V Š H (mm) Tork SmartOne Toilet Roll Dispenser Tork SmartOne zásobník na toaletní papír Tork SmartOne Toilet Roll Dispenser Tork SmartOne zásobník na toaletní papír Tork SmartOne Toilet Roll Dispenser Tork SmartOne zásobník na toaletní papír Tork SmartOne Mini Toilet Roll Dispenser Tork SmartOne Mini zásobník na toaletní papír Tork SmartOne Mini Toilet Roll Dispenser Tork SmartOne Mini zásobník na toaletní papír Tork SmartOne Twin Mini Toilet Roll Dispenser Tork SmartOne Twin Mini zásobník na toaletní papír Tork SmartOne Twin Mini Toilet Roll Dispenser Tork SmartOne Twin Mini zásobník na toaletní papír Elevation Bílá ABS T8 Elevation Černá ABS T8 Šedá Nerez ocel 272 x 269 x T8 Elevation Bílá ABS T9 Elevation Černá ABS T9 Elevation Bílá ABS T9 Elevation Černá ABS T SmartCore Nejpohodlnější způsob vyjmutí dutinky. Bez trhání, stačí snadno vyjmout. Díky úzkému průměru dutinky je na roli více útržků a přepravuje se méně vzduchu. Náplně Úroveň kvality / Vlastnosti vrstev útržku (š x d) Délka role útržků rolí v Tork SmartOne Toilet Roll Tork SmartOne toaletní papír Advanced Celulóza + recykl / SmartCore 2 13,4 x 18 cm 207 m T Tork SmartOne Mini Toilet Roll Tork SmartOne Mini toaletní papír Advanced Celulóza + recykl / SmartCore 2 13,4 x 18 cm 111,6 m T9 37

32 V1 Zásobníky a Tork papírové podložky V1 Tenký design, hodí se na každou toaletu Poskytuje ochranu - hygienické Zásobníky Designová řada V Š H (mm) kusů v Tork Toilet Seat Cover Dispenser Tork zásobník na papírové podložky Elevation Bílá ABS V Tork Toilet Seat Cover Dispenser Tork zásobník na papírové podložky Elevation Černá ABS V Náplně Úroveň kvality / Vlastnosti Š D (cm) kusů v balení balení v kusů v Tork Toilet Seat Cover Tork papírové podložky Advanced Celulóza + recykl / Splachovatelné 42 x 36, V1 38

33 F1 Zásobníky a Tork papírové kapesníky F1 Flexibilní použití - volně ležící nebo upevněn na stěně Chrání krabičku před vlhkostí a nečistotou Zásobníky Designová řada V Š H (mm) kusů v Tork Facial Tissue Dispenser Tork zásobník na papírové kapesníky Image Design Nerez / Černá Nerez ocel / Plast 67 x 256 x F Náplně Úroveň kvality / vrstev útržku Š D (cm) kusů v balení balení v kusů v Tork Extra Soft Facial Tissues Tork extra jemné papírové kapesníky Premium Celulóza / F1 Tork věšák Designová řada V Š H (mm) kusů v kartoně na paletě Tork Coat Hook Tork věšák Image Design Nerez / Černá Nerez ocel / Plast 55 x 30 x info@kalvei.cz

34

Komplexní hygienická řešení pro Vás.

Komplexní hygienická řešení pro Vás. Komplexní hygienická řešení pro Vás. Produktový katalog Tork platný od 1. března 2014 Náš závazek Tork je světovým lídrem ve svém oboru a největším poskytovatelem profesionálních hygienických řešení v

Více

Komplexní hygienické řešení pro toalety. Hygiena

Komplexní hygienické řešení pro toalety. Hygiena Komplexní hygienické řešení pro toalety. Hygiena 10 Moderní řada zásobníků Tork Elevation v univerzální bílé a elegantní černé barvě Vám nabízí širokou paletu funkcí zajišťujících moderní a efektivní řešení

Více

Toalety a umývárny. Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti

Toalety a umývárny. Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti Toalety a umývárny Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti Správné produkty se pozitivně odrážejí v celkovém standardu, image a vzhledu každé toalety nebo umývárny. Tork dodává kompletní, vysoce kvalitní produkty

Více

Převodník názvů Výrobky Tork pro toalety a umývárny.

Převodník názvů Výrobky Tork pro toalety a umývárny. www.tork.cz Jednoduše najděte a vyberte Váš výrobek. Převodník názvů Výrobky Tork pro toalety a umývárny. Pro zjednodušení Vašeho pracovního dne, Tork přináší změny, včetně zavádění nových názvů a obalů.

Více

Komplexní hygienická řešení pro Vás. Tork produktový katalog 2016

Komplexní hygienická řešení pro Vás. Tork produktový katalog 2016 Komplexní hygienická řešení pro Vás Tork produktový katalog 2016 Vítá Vás Tork 3 Tork a trvale udržitelný rozvoj 6 Toalety a umývárny 7 Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek 8 Doporučené výrobky 10

Více

To pravé hygienické řešení pro Vás. Tork produktový katalog 2015

To pravé hygienické řešení pro Vás. Tork produktový katalog 2015 To pravé hygienické řešení pro Vás Tork produktový katalog 2015 product catalog 2014 Tork je světovým lídrem ve svém oboru a největším poskytovatelem profesionálních řešení v Evropě. Od papírových ručníků

Více

Komplexní hygienická řešení pro Vás. Tork produktový katalog 2017

Komplexní hygienická řešení pro Vás. Tork produktový katalog 2017 Komplexní hygienická řešení pro Vás Tork produktový katalog 2017 Vítá Vás Tork Vítá Vás Tork 3 Naplňování potřeb vašeho podnikání 4 Tork a trvale udržitelný rozvoj 6 Toalety a umývárny 7 Pomůžeme vám vybrat

Více

Komplexní hygienické řešení pro vás. ceník. platný od 4. 1. 2010. www.tork.cz

Komplexní hygienické řešení pro vás. ceník. platný od 4. 1. 2010. www.tork.cz 1 Komplexní hygienické řešení pro vás ceník platný od 4. 1. 2010 www.tork.cz 2 spolehněte se na kvalitu Tork Tork je globální značkou švédské společnosti SCA dlouhodobě oceňovanou za dodávání nejlepších

Více

HYGIENA. Zásobníky a dávkovače 24. Skládané ručníky 29. Papírové ručníky v roli 32. Toaletní papír 35

HYGIENA. Zásobníky a dávkovače 24. Skládané ručníky 29. Papírové ručníky v roli 32. Toaletní papír 35 Zásobníky a dávkovače 24 Skládané ručníky 29 Papírové ručníky v roli 32 Toaletní papír 35 Zásobníky a dávkovače Zásobníky pěnového a sprejového mýdla náplně str. 51 Tork zásobník na pěnové mýdlo, S33,

Více

Zanechte trvalý dojem. Tork Image Design

Zanechte trvalý dojem. Tork Image Design Zanechte trvalý dojem Tork Image Design Dopřejte svým hostům skvělý zážitek Tvrdě jste pracovali na tom, abyste udělali dobrý dojem na své hosty a to samé očekáváte od toalet či umýváren. V rušném pracovním

Více

www.tork.cz Rychlý a jednoduchý průvodce pro vyhledání nejvhodnějších výrobků pro toalety a umývárny. Nové možnosti. Stejně skvělé výrobky.

www.tork.cz Rychlý a jednoduchý průvodce pro vyhledání nejvhodnějších výrobků pro toalety a umývárny. Nové možnosti. Stejně skvělé výrobky. www.tork.cz Rychlý a jednoduchý průvodce pro vyhledání nejvhodnějších výrobků pro toalety a umývárny. Nové možnosti. Stejně skvělé výrobky. Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti Správné produkty se pozitivně

Více

Vyzdvihněte svou toaletu na novou úroveň. moderní řada hygienických zásobníků Tork Elevation. www.tork.cz

Vyzdvihněte svou toaletu na novou úroveň. moderní řada hygienických zásobníků Tork Elevation. www.tork.cz Vyzdvihněte svou toaletu na novou úroveň. moderní řada hygienických zásobníků Tork Elevation www.tork.cz Funkčnost a design ruku v ruce. Moderní řada zásobníků Tork Elevation Tork, dlouhodobě nejúspěšnější

Více

Zdravotnictví Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou

Zdravotnictví Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou 41 Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Zajištění péče o pacienty, návštěvníky i personál znamená, že musíte zavést vysoké hygienické standardy. To,

Více

Tork. www.petruzalek.cz. Hygienické systémy. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav

Tork. www.petruzalek.cz. Hygienické systémy. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav Hygienické systémy Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz TORK Výrobky znaèky Tork pøedstavují rozsáhlé spektrum hygienických výrobkù, za jejichž pomoci lze mnohá zaøízení

Více

TOALETNÍ PAPÍR TORK UNIVERSAL konvenční role T4 0, TOALETNÍ PAPÍR TORK PREMIUM T4 3vr konvenční role 0,

TOALETNÍ PAPÍR TORK UNIVERSAL konvenční role T4 0, TOALETNÍ PAPÍR TORK PREMIUM T4 3vr konvenční role 0, Číslo artiklu KatalogovéPopis artiklu PC EUR 311042 2100 TOALETNÍ PAPÍR TORK UNIVERSAL konvenční role T4 0,38 311186 3065 TOALETNÍ PAPÍR TORK PREMIUM T4 3vr konvenční role 0,41 0311275-01 10840 Ubrousky

Více

Utírání a čištění Jasná volba pro dosažení nejlepšího výsledku

Utírání a čištění Jasná volba pro dosažení nejlepšího výsledku Utírání a čištění Jasná volba pro dosažení nejlepšího výsledku 47 Utírání a čištění Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Tork papírové utěrky, utěrky z netkané textilie a zásobníky jsou navrženy

Více

SPOTŘEBNÍ MATERIÁL KATALOG

SPOTŘEBNÍ MATERIÁL KATALOG KATALOG SPOTŘEBNÍ MATERIÁL platnost od 1. 1. 2016 3 20 PAPÍROVÉ PRODUKTY papírové ručníky skládané 1 vrstvé...4 papírové ručníky skládané 2 vrstvé...5 papírové ručníky v rolích...8 toaletní papíry Jumbo

Více

Tork hliníkové zásobníky. Volba nové generace

Tork hliníkové zásobníky. Volba nové generace Tork hliníkové zásobníky Volba nové generace Udělejte místo pro novou řadu zásobníků Nyní představujeme ještě rozšířenější řadu zásobníků pro toalety s potřebou exkluzivního vzhledu. Pro pohodlné a vysoce

Více

Komplexní hygienické řešení pro vás. ceník. platný od 12. 7. 2010. www.tork.cz

Komplexní hygienické řešení pro vás. ceník. platný od 12. 7. 2010. www.tork.cz Komplexní hygienické řešení pro vás. ceník platný od 12. 7. 2010 www.tork.cz 2 spolehněte se na kvalitu Tork Tork je globální značkou švédské společnosti SCA dlouhodobě oceňovanou za dodávání nejlepších

Více

OBSAH KATALOGU SORTIMENT PRO TOALETY A UMÝVÁRNY + ZDRAVOTNICTVÍ ÚKLIDOVÁ A ČISTICÍ CHEMIE ÚKLIDOVÉ POMŮCKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ INTERIÉROVÉ VŮNĚ

OBSAH KATALOGU SORTIMENT PRO TOALETY A UMÝVÁRNY + ZDRAVOTNICTVÍ ÚKLIDOVÁ A ČISTICÍ CHEMIE ÚKLIDOVÉ POMŮCKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ INTERIÉROVÉ VŮNĚ OBSAH KATALOGU 12 SORTIMENT PRO TOALETY A UMÝVÁRNY + ZDRAVOTNICTVÍ Tork 12 Celtex 36 Harmony Professional 41 Harmony 42 Smartline 45 89 ÚKLIDOVÁ A ČISTICÍ CHEMIE Diversey 89 Interchem 93 Alfa Classic 102

Více

Vstupte do světa Tork! Co zde naleznete? Internetové stránky Tork www.tork.cz

Vstupte do světa Tork! Co zde naleznete? Internetové stránky Tork www.tork.cz CENÍK CENNIK PLATNÝ WAŻNY OD 5.0.2009 Tork vždy na dosah Vstupte do světa Tork! Tento ceník poskytuje přehled o kompletním sortimentu výrobků značky Tork. Zároveň se také stane užitečným pomocníkem při

Více

Komplexné hygienické riešenia pre Vás. Tork produktový katalóg 2017

Komplexné hygienické riešenia pre Vás. Tork produktový katalóg 2017 Komplexné hygienické riešenia pre Vás Tork produktový katalóg 2017 Víta Vás Tork Víta Vás Tork 3 Napĺňanie potrieb vášho podnikania 4 Tork a trvalo udržateľný rozvoj 6 Toalety a umyvárne 7 Pomôžeme vám

Více

www.tork.cz Komplexní hygienické řešení pro Vás.

www.tork.cz Komplexní hygienické řešení pro Vás. www.tork.cz Komplexní hygienické řešení pro Vás. Produktový katalog 12 obsah Základní informace Strana naše historie 4 péče o život 6 náš ekologický přístup 7 poznejte kvalitu Tork 8 Hygiena Zdravotnictví

Více

T0ikj. Tork Image Design. Zanechte trvalý dojem

T0ikj. Tork Image Design. Zanechte trvalý dojem T0ikj Tork Image Design Zanechte trvalý dojem Dopřejte svým hostům skvělý zážitek Tvrdě jste pracovali na torn, aby jste udělali dobrý dojem na své hosty a to samé očekáváte od toalet či umýváren. V rušném

Více

www.tork.cz Komplexní hygienická řešení pro Vás. Produktový katalog

www.tork.cz Komplexní hygienická řešení pro Vás. Produktový katalog www.tork.cz Komplexní hygienická řešení pro Vás. Produktový katalog platný od 1. února 13 obsah Základní informace Strana naše historie 4 péče o život 6 náš ekologický přístup 7 poznejte kvalitu Tork

Více

Pouze čisté ruce dokážou pomoci

Pouze čisté ruce dokážou pomoci Tork - péče o ruce Pouze čisté ruce dokážou pomoci Chraňte své zdraví a zabraňte šíření infekcí Zdravé ruce potřebují péči Proč mnoho zdravotních odborníků vnímá slovo dodržování negativně? Udělat si čas

Více

Tork péče o pokožku a hygiena rukou. Řada výrobků Tork pro hygienu rukou

Tork péče o pokožku a hygiena rukou. Řada výrobků Tork pro hygienu rukou Tork péče o pokožku a hygiena rukou Řada výrobků Tork pro hygienu rukou Řada výrobků Tork pro hygienu rukou Sdílíme s Vámi naše znalosti hygieny rukou Proč si myjeme ruce? Správnou hygienou rukou můžeme

Více

Pro své klienty má firma Metsä Tissue připravenou širokou škálu hygienických produktů a dávkovačů, které jsou prodávány pod značkou Katrin.

Pro své klienty má firma Metsä Tissue připravenou širokou škálu hygienických produktů a dávkovačů, které jsou prodávány pod značkou Katrin. Katalog výrobků Katrin. At Hand. Metsä Tissue je jedním z největších dodavatelů hygienických papírů a dávkovacích systémů. Odběrateli našich produktů jsou jak individuální, tak institucionální klienti.

Více

Produktový katalog 2011 www.tork.cz

Produktový katalog 2011 www.tork.cz Komplexní hygienické řešení pro Vás. Produktový katalog 11 www.tork.cz 1 2 obsah Základní informace Strana naše historie 4 péče o život 6 náš ekologický přístup 7 poznejte kvalitu Tork 8 Hygiena papírové

Více

Komplexní hygienická řešení pro Vás. Produktový katalog

Komplexní hygienická řešení pro Vás. Produktový katalog www.tork.cz Komplexní hygienická řešení pro Vás. Produktový katalog platný od 1. února 13 obsah Základní informace Strana naše historie 4 péče o život 6 náš ekologický přístup 7 poznejte kvalitu Tork

Více

Volba nové generace. Tork hliníkové zásobníky. www.tork.cz

Volba nové generace. Tork hliníkové zásobníky. www.tork.cz Volba nové generace. Tork hliníkové zásobníky www.tork.cz Protože moderní toaleta si zaslouží luxus. Tork představuje řadu luxusních hliníkových zásobníků určenou pro toalety s potřebou maximální hygieny

Více

Tork SmartOne. roĺk. Zastavte plýtvání. Snižte spotřebu toaletního papíru ažo. 4Qoj0* SCA

Tork SmartOne. roĺk. Zastavte plýtvání. Snižte spotřebu toaletního papíru ažo. 4Qoj0* SCA roĺk Tork SmartOne Zastavte plýtvání Snižte spotřebu toaletního papíru ažo 4Qoj0* SCA ( ~ 4 V pqrqyrlarl S traci čním zaroart, kerri na Jumbo role Zcela uzavřené zásobníky zabraňují, aby role toaletního

Více

SPOTŘEBNÍ MATERIÁL. katalog 2013

SPOTŘEBNÍ MATERIÁL. katalog 2013 SPOTŘEBNÍ MATERIÁL katalog 2013 platnost od 1. 11. 2012 OBSAH PAPÍROVÉ PRODUKTY papírové ručníky skládané 1 vrstvé...4 papírové ručníky skládané 2 vrstvé...6 papírové ručníky v rolích...8 průmyslové utěrky

Více

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511 To nejlepší pro ÚKLIDOVÉ SPOLEČNOSTI - univerzální čistič podlah - pro všechny vodostálé plochy a podlahové krytiny, např. PVC, linoleum, dlaždice MILIT CFU na podlahy 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L

Více

Ubrousky a prostírání Udělejte dobrý dojem při každé příležitosti

Ubrousky a prostírání Udělejte dobrý dojem při každé příležitosti Ubrousky a prostírání Udělejte dobrý dojem při každé příležitosti 65 Ubrousky a prostírání Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Nestačí jen poskytnout zákazníkovi uspokojivou službu v dnešní konkurenci

Více

KATALOG HYGIENA HYGIENA OD SPECIALISTŮ

KATALOG HYGIENA HYGIENA OD SPECIALISTŮ KATALOG HYGIENA HYGIENA OD SPECIALISTŮ WWW.EUROPAPIER.CZ ÚSPĚŠNÍ S PAPÍREM Jsme číslo jedna mezi velkoobchody s papírem ve střední a východní Evropě. Kvalita, poradenství a servis jsou příslovečné atributy

Více

Tork - péče o ruce. V dokonalé harmonii

Tork - péče o ruce. V dokonalé harmonii Tork - péče o ruce V dokonalé harmonii V souladu s vašimi hygienickými potřebami Jen čisté a suché ruce jsou bezpečné Hygiena rukou je nesmírně důležitá, pokud jde o udržování zdraví a snižování rizika

Více

Tork SmartOne. Zastavte plýtvání. Snižte spotřebu toaletního papíru až o 40% * * V porovnání s tradičním zásobníkem na Jumbo role

Tork SmartOne. Zastavte plýtvání. Snižte spotřebu toaletního papíru až o 40% * * V porovnání s tradičním zásobníkem na Jumbo role Tork SmartOne Zastavte plýtvání Snižte spotřebu toaletního papíru až o 40% * * V porovnání s tradičním zásobníkem na Jumbo role Zcela uzavřené zásobníky zabraňují, aby role toaletního papíru končily v

Více

PAPÍROVÝ PROGRAM. Toaletní papíry Papírové role, utěrky 218. Kosmetické ubrousky 219. WC doplňky, hygienické sáčky 220

PAPÍROVÝ PROGRAM. Toaletní papíry Papírové role, utěrky 218. Kosmetické ubrousky 219. WC doplňky, hygienické sáčky 220 PAPÍROVÝ PROGRAM Toaletní papíry - 7 Papírové role, utěrky 8 Kosmetické ubrousky 9 WC doplňky, hygienické sáčky 0 Osvěžovače, dezinfekce Zásobníky WEPA - Zásobníky LUCART - 9 Zásobníky TORK 0-8 Zásobníky

Více

PAPÍROVÝ PROGRAM. Toaletní papír Papírové role, utěrky 206. Kosmetické ubrousky 207. WC doplňky, hygienické sáčky 208

PAPÍROVÝ PROGRAM. Toaletní papír Papírové role, utěrky 206. Kosmetické ubrousky 207. WC doplňky, hygienické sáčky 208 PAPÍROVÝ PROGRAM Toaletní papír 0-0 Papírové role, utěrky 0 Kosmetické ubrousky 07 WC doplňky, hygienické sáčky 08 Osvěžovače, dezinfekce 09 Zásobníky WEPA 0 - Zásobníky LUCART - 7 Zásobníky TORK 8 - Zásobníky

Více

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ ČIŠTĚNÍ A HYGIENY ČERPACÍ STANICE

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ ČIŠTĚNÍ A HYGIENY ČERPACÍ STANICE Apex Central Europe s.r.o. ŘEŠENÍ PRO SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ A PRODEJNU HYGIENA KUCHYNĚ A BISTRA www.apexsystems.cz ŘEŠENÍ PRO ČERPACÍ OSTRŮVEK ře MYTÍ OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ PROGRAM CLEAN & CARE ŘEŠENÍ PRO VENKOVNÍ

Více

Tork ubrousky a prostírání 2016

Tork ubrousky a prostírání 2016 Tork ubrousky a prostírání 2016 Přehled sortimentu Jednoduchý výběr Vytvoříte ten správný dojem Řešení na míru Vašim potřebám Ubrousky do zásobníku Tork Xpressnap N4 --Snižuje spotřebu ubrousků nejméně

Více

Vysokokapacitní řešení pro Vaši toaletu ve čtyřech variantách. chytré řešení nyní ještě dokonalejší. Tork kompaktní role. www.tork.

Vysokokapacitní řešení pro Vaši toaletu ve čtyřech variantách. chytré řešení nyní ještě dokonalejší. Tork kompaktní role. www.tork. Vysokokapacitní řešení pro Vaši toaletu ve čtyřech variantách. chytré řešení nyní ještě dokonalejší Tork kompaktní role www.tork.cz Kompletní Tork systém T6 Kompaktní role toaletního papíru s automatickým

Více

TOP KATALOG. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic.cz

TOP KATALOG. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic.cz Vaše pohodlná cesta k čistotě. TOP KATALOG produktů www.alfaclassic.cz Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Firemní hygiena pro Vás......pro prodejny, kanceláře, školy, divadla, státní správu, úklidové

Více

Přesné strojírenství Elektrotechnika Polygrafie Zpracování skla

Přesné strojírenství Elektrotechnika Polygrafie Zpracování skla Přesné strojírenství Elektrotechnika Polygrafie Zpracování skla Správná volba má význam Strojírenství, elektrotechnika, zpracování skla a polygrafie jsou charakteristické speciálními výrobními procesy.

Více

Koncový ceník podle zatřídění Strana 1 Dne: 20.01.2014

Koncový ceník podle zatřídění Strana 1 Dne: 20.01.2014 Koncový ceník podle zatřídění Strana 1 PAPÍROVÝ PROGRAM 282 331.006712 Ručník papírový,v roli,multiroll W,2 vrstvy,bílý,70m,1x12rolí kart 4 969,31 21% 6 012,87 331.02202R Ručník papírový v roli EKO Midi

Více

Nabídka GASTRO doplňkového sortimentu a hygienických přípravků

Nabídka GASTRO doplňkového sortimentu a hygienických přípravků Nabídka GASTRO doplňkového sortimentu a hygienických přípravků HOME plus service s.r.o. Novohradská 745/21, 370 08 České Budějovice tel. 387 715 545/542, fax 387 715 607, e-mail obchod@homeplus.cz Nyní

Více

Atotech. Ideas for cleaning. www.orkan-profi.com

Atotech. Ideas for cleaning. www.orkan-profi.com Atotech Ideas for cleaning www.orkan-profi.com Michal Kudrnáč ředitel Atotech CZ, a.s. O SPOLEČNOSTI Vážení obchodní přátelé, od roku 1999 vyrábíme a dodáváme jako jednu z našich obchodních komodit mycí,

Více

Buďte připraveni na davy

Buďte připraveni na davy Tork PeakServe systém navazujících papírových ručníků Buďte připraveni na davy Vyřešte defi nitivně problémy často navštěvovaných toalet a umýváren s Tork PeakServe O 250% více ručníků pro méně časté doplňování

Více

Značka Katrin vždy na dosah ruky

Značka Katrin vždy na dosah ruky KATALOG VÝROBKŮ 2013 Výrobní závod v Krapkowicích naše fi lozofi e v akci Nejmodernější závod papírenského průmyslu v Evropě Odpovědnost a udržitelnost jsou důležité pro každý krok na naší cestě, od lesů

Více

Značka Katrin. Metsä Group, čili naše rodina. Výrobní závod v Krapkowicích naše fi lozofi e v akci

Značka Katrin. Metsä Group, čili naše rodina. Výrobní závod v Krapkowicích naše fi lozofi e v akci Výrobní závod v Krapkowicích naše fi lozofi e v akci Nejmodernější závod papírenského průmyslu v Evropě Odpovědnost a udržitelnost jsou důležité pro každý krok na naší cestě, od lesů až po spotřebitele.

Více

Zásobníky a ubrousky 40. Hotelová kosmetika 44 HORECA

Zásobníky a ubrousky 40. Hotelová kosmetika 44 HORECA Zásobníky a ubrousky 40 Hotelová kosmetika 44 Zásobníky a ubrousky NOVINKA Tork Xpressnap Image Line zásobníky a náplně Nový rozměr kvality ubrousků do zásobníku! - 13,8 x 12,1 x 14,4 cm - kapacita 75

Více

Koncový ceník podle zatřídění HYGOTREND, s.r.o. IČ: 62959093 Dne: 11.05.2015

Koncový ceník podle zatřídění HYGOTREND, s.r.o. IČ: 62959093 Dne: 11.05.2015 Koncový ceník podle zatřídění HYGOTREND, s.r.o. IČ: 62959093 Dne: 11.05.2015 Kód Název Jedn. bez DPH %DPH Celkem PAPÍROVÝ PROGRAM 331 RUČNÍKY V ROLI 331.001 Ručník papírový,v roli,pk MIDI,2vrstvy,bílý,1x6rolí

Více

NABÍDKA GASTRO DOPLŇKOVÉHO SORTIMENTU A HYGIENICKÝCH PŘÍPRAVKŮ

NABÍDKA GASTRO DOPLŇKOVÉHO SORTIMENTU A HYGIENICKÝCH PŘÍPRAVKŮ NABÍDKA GASTRO DOPLŇKOVÉHO SORTIMENTU A HYGIENICKÝCH PŘÍPRAVKŮ NYNÍ MÁTE MOŽNOST OBJEDNÁVAT VEŠKERÉ NAŠE ZBOŽÍ ONLINE NA INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH WWW.HOMEPLUS.CZ Při objednávce nad 2000 Kč získáte dárek!

Více

hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo

hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo www.tork.cz * Hygienické řešení, které déle vydrží. hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo pěnové mýdlo Tork je tou správnou volbou pro Vás Nové pěnové mýdlo Tork představuje hygienické řešení, které

Více

Katrin Vám napoví, jak nabízet vhodné výrobky. Proč se vyplatí nám důvěřovat? Legenda. Naše značky. Katrin. At Hand.

Katrin Vám napoví, jak nabízet vhodné výrobky. Proč se vyplatí nám důvěřovat? Legenda. Naše značky. Katrin. At Hand. Katalog výrobků Katrin Vám napoví, jak nabízet vhodné výrobky Luxusné výrobky vyrobené z nejkvalitnějších surovin inovativní zaručující nízkou spotřebu Klasické výrobky vysoká kvalita za velmi dobrou cenu

Více

Stylově prostřeno pro každou příležitost. Ubrousky

Stylově prostřeno pro každou příležitost. Ubrousky Stylově prostřeno pro každou příležitost. Ubrousky ubrousky do zásobníku Zásobník Systém Kapacita zásobníku (v x š x h) 271600 Tork Dispenser For Napkins Tork zásobník na ubrousky N1 300 aluminium + 10,7

Více

Značka Katrin vždy na dosah ruky

Značka Katrin vždy na dosah ruky Výrobní závod v Krapkowicích naše fi lozofi e v akci Nejmodernější závod papírenského průmyslu v Evropě Odpovědnost a udržitelnost jsou důležité pro každý krok na naší cestě, od lesů až po spotřebitele.

Více

PROFESIONÁLNÍ ÚKLIDOVÁ CHEMIE

PROFESIONÁLNÍ ÚKLIDOVÁ CHEMIE PROFESIONÁLNÍ ÚKLIDOVÁ CHEMIE ZÁKLADNÍ ČIŠTĚNÍ Bendurol Forte Bendurol Ultra dříve Sigofix Ultra Bendurol Maxx Univerzální základní čisticí prostředek na všechny podlahové krytiny (PVC, guma, přírodní

Více

Koncový ceník podle zatřídění Strana 1 Dne: 20.01.2014

Koncový ceník podle zatřídění Strana 1 Dne: 20.01.2014 Koncový ceník podle zatřídění Strana 1 PAPÍROVÝ PROGRAM 282 331.006712 Ručník papírový,v roli,multiroll W,2 vrstvy,bílý,70m,1x12rolí kart 4 969,31 21% 6 012,87 331.02202R Ručník papírový v roli EKO Midi

Více

50 years. Produkty péče o ruce

50 years. Produkty péče o ruce 50 years Produkty péče o ruce Různorodost pracovních prostředí je neomezená a zahrnuje různá odvětví. To vyžaduje rozmanité dovednosti a vy ruce potřebujete. Jsou vaším nejdůležitějším nástrojem. Ochrana

Více

Toaletní papír. Role, utěrky, doplňky. Mýdla, osvěžovače. Zásobníky TORK - ručníky. Zásobníky TORK - mýdla. Zásobníky TORK - wc papír

Toaletní papír. Role, utěrky, doplňky. Mýdla, osvěžovače. Zásobníky TORK - ručníky. Zásobníky TORK - mýdla. Zásobníky TORK - wc papír Toaletní papír str. 8-9 Role, utěrky, doplňky str. 0 - Ručníky str. Mýdla, osvěžovače str. Zásobníky TORK - ručníky str. 7 Zásobníky TORK - mýdla Zásobníky TORK - wc papír Zásobníky LOTUS - ručníky str.

Více

Toaletní papír. Role, utěrky, doplňky. Mýdla, osvěžovače. Zásobníky WEPA. Zásobníky LUCART. Zásobníky TORK. Zásobníky LOTUS/TORK

Toaletní papír. Role, utěrky, doplňky. Mýdla, osvěžovače. Zásobníky WEPA. Zásobníky LUCART. Zásobníky TORK. Zásobníky LOTUS/TORK Toaletní papír str. 8-9 Role, utěrky, doplňky str. 0 - Ručníky str. Mýdla, osvěžovače str. Zásobníky WEPA str. 5-8 Zásobníky LUCART Zásobníky TORK Zásobníky LOTUS/TORK str. 9 - str. - 5 str. - 50 Zásobníky

Více

S lehkostí, perfektní údržba.

S lehkostí, perfektní údržba. 1 Nauka o materiálech, tipy pro údržbu, prostředky pro údržbu www.ancor.cz S lehkostí, perfektní údržba. V denním použití Absolutní odolnost nerezové oceli není dosažitelná, proto je výskyt stop použití

Více

Prostředky hygieny a sanitace pro gastronomická a ubytovací zařízení

Prostředky hygieny a sanitace pro gastronomická a ubytovací zařízení Prostředky hygieny a sanitace pro gastronomická a ubytovací zařízení - restaurace - závodní a školní jídelny - hotely, pezniony - zdravotnická zařízení 1 Obsah Katalog Sinclair Hygiene products 3 Strojní

Více

SORTIMENT. HYGIENA Výrobky splňují vysoké požadavky na hygienu. POTRAVINY Výrobky splňují podmínky pro styk s potravinami.

SORTIMENT. HYGIENA Výrobky splňují vysoké požadavky na hygienu. POTRAVINY Výrobky splňují podmínky pro styk s potravinami. HYGIENA NA MÍRU SORTIMENT RUČNÍKY V ROLI S VNĚJŠÍM ODVÍJENÍM, zásobníky... 1 RUČNÍKY V ROLI S VNITŘNÍM ODVÍJENÍM, zásobníky... 2 RUČNÍKY SKLÁDANÉ INTERFOLD, W, Z, zásobníky... 3 RUČNÍKY SKLÁDANÉ ZZ, V,

Více

ČPHP - 005-2016. Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1

ČPHP - 005-2016. Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1 ČPHP - 005-2016 Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1 Požadavek Zadavatele: Sloupec označený textem: [DOPLNÍ UCHAZEČ] Uchazeč doplní do jednotlivých prázdných žlutě

Více

Ke každému zakoupenému výrobku / Ku každému zakúpenému výrobku ZDARMA

Ke každému zakoupenému výrobku / Ku každému zakúpenému výrobku ZDARMA AKCE / AKCIE Ke každému zakoupenému výrobku / Ku každému zakúpenému výrobku Real gel chlorax ZDARMA dezinfekční a bělící prostředek s gelovou konzistencí ničí bakterie, viry, kvasinky a plísně na všechny

Více

Značka Katrin vždy na dosah ruky

Značka Katrin vždy na dosah ruky Výrobní závod v Krapkowicích naše fi lozofi e v akci Nejmodernější závod papírenského průmyslu v Evropě Odpovědnost a udržitelnost jsou důležité pro každý krok na naší cestě, od lesů až po spotřebitele.

Více

Ubrousky papírové barevné třívrstvé barevné ubrousky. Kapesníčky papírové Big Soft třívrstvé papírové kapesníčky, cena za celé balení 10 ks

Ubrousky papírové barevné třívrstvé barevné ubrousky. Kapesníčky papírové Big Soft třívrstvé papírové kapesníčky, cena za celé balení 10 ks ubrousky (262) papírové kapesníčky (263) papírové utěrky (264) ručníky v rolích (265) ručníky skládané (265 266) toaletní papíry (266 268) toaletní papíry jumbo (268) odpadkové koše (268) osoušeče rukou

Více

TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy.

TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy. Splachovací nádržky TECE jsou univerzální TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy. 10 litrová spolehlivá splachovací nádržka:

Více

Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků

Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků HYGMONT HYGIENICKÉ A ČISTÍCÍ SYSTÉMY Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků Autorizovaný prodejce a servis Sokolovská 296 686 01 UHERSKÉ HRADIŠTĚ Tel./fax.:

Více

Multifunkční tlakové pánve - UET-G (S)

Multifunkční tlakové pánve - UET-G (S) Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015 B2C ceník č. 1/2015 platnost 1. 1. 30. 5. 2015 aktualizace 1. 1. 2015 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá

Více

25%* Na detailech ve Vašem podniku záleží Nechte je vyniknout. Snížení spotřeby ubrousků minimálně o. Tork Xpressnap systém ubrousků do zásobníku

25%* Na detailech ve Vašem podniku záleží Nechte je vyniknout. Snížení spotřeby ubrousků minimálně o. Tork Xpressnap systém ubrousků do zásobníku Tork Xpressnap systém ubrousků do zásobníku Na detailech ve Vašem podniku záleží Nechte je vyniknout Snížení spotřeby ubrousků minimálně o 25%* * v porovnání s tradičními ubrousky do zásobníku Řada zásobníků

Více

DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark

DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark B2003 pilinová pasta na ruce s vysokým mycím účinkem a glycerinem, 10 kg B2003/10kg B2004 18 univerzální čistící tekutý prostředek, vhodný k mytí rukou, 600 g B2004 B2001 12 pilinová mycí pasta na ruce,

Více

BASIC CWS Paradise Dry vč. bílého panelu (je součástí balení) zásobník na bavlněné ručníky v rolích Kč

BASIC CWS Paradise Dry vč. bílého panelu (je součástí balení) zásobník na bavlněné ručníky v rolích Kč CWS-boco Česká republika s.r.o., Do Čertous 2635/20, hala D1, 193 00 Praha 9, Horní Počernice tel.:233 37 95 37, 233 37 65 31, GSM brána 603/42 39 06, Fax: 233 37 65 12 www.cws-boco.cz Ceník platný od

Více

Tork ubrousky do zásobníku Interfold Jeden ubrousek. Kdykoliv.

Tork ubrousky do zásobníku Interfold Jeden ubrousek. Kdykoliv. Minimalizujte spotřebu. Maximalizujte efekt. Tork ubrousky do zásobníku Interfold Jeden ubrousek. Kdykoliv. www.tork.cz NORDIC ECOLABEL S Tork ubrousky do zásobníku Interfold dosáhnete nejenom úspory spotřeby

Více

Hotely, restaurace a catering. Specialita dneška: příjemné prostředí

Hotely, restaurace a catering. Specialita dneška: příjemné prostředí Hotely, restaurace a catering Specialita dneška: příjemné prostředí Pro jakoukoliv potřebu Kompletní systémy Tři úrovně kvality Volba je jednoduchá Ať už jsou Vaše potřeby jakékoliv - pro Vaši restauraci,

Více

Aktuální ceník - DROGERIE -veloobchod Postoloprty www.drogerie.majestat.cz e-mail:drogerie@mypage.cz

Aktuální ceník - DROGERIE -veloobchod Postoloprty www.drogerie.majestat.cz e-mail:drogerie@mypage.cz Aktuální ceník - DROGERIE -veloobchod Postoloprty www.drogerie.majestat.cz e-mail:drogerie@mypage.cz Mycí pasty na silně znečištěné ruce - ISOFA Kč vč. DPH VPPPM100097 ISOFA Max gel 10 kg 1 1 12 3 36 490,00

Více

A N IE G Y, H IE R E G O R D

A N IE G Y, H IE R E G O R D , Calgonit Power prášek do myčky Calgonit Powerball Calgonit sůl prášek do myček nádobí, který důkladně odstraní mastnotu a zbytky jídel tablety do myček nádobí se silným čistícím účinkem odstraňují i

Více

Nové produkty FOR HOME 2015

Nové produkty FOR HOME 2015 Nové produkty FOR HOME 2015 Tekutý prostředek na čištění plastových povrchů NOVINKA Plastic Surface Cleaner 750 ml dokonale odstraňuje veškeré nečistoty: mastnotu, prach i saze nepoškrábe čištěný povrch

Více

TOALETNÍ PAPÍRY jednovrstvé

TOALETNÍ PAPÍRY jednovrstvé TOALETNÍ PAPÍRY jednovrstvé FLOWERS STANDARD 200 4 FLOWERS STANDARD 200 9 rodinné balení FLOWERS CLASSIC 4 FLOWERS CLASSIC WHITE 4 212001 212002 214001 214006 jednovrstvý toaletní papír 200 útržků jednovrstvý

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia. Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.cz, www.boltonczechia.cz Profesionální řada WC NET Aktivátor

Více

63,- Kč Rozměry: 37 cm x 37 cm

63,- Kč Rozměry: 37 cm x 37 cm MIMOKATALOGOVÁ NABÍDKA DUBEN 2015 366789 NÁDOBKA S VÍKEM KVĚTINA velká a objemná na uchování různých potravin jak na potraviny sypké, tak na zeleninu a ovoce s víkem- zdobeným úchytem ve tvaru květiny

Více

Vyzdvihněte svou toaletu na novou úroveň

Vyzdvihněte svou toaletu na novou úroveň Tork Elevation nová řada zásobníků Vyzdvihněte svou toaletu na novou úroveň Vyzdvihněte svou toaletu s novým hygienickým systémem Společnost Tork je pyšná na to, že může uvést novou řadu zásobníků. Naslouchali

Více

Průmysl potravinářský Průmysl farmaceutický Průmysl kosmetický

Průmysl potravinářský Průmysl farmaceutický Průmysl kosmetický Průmysl potravinářský Průmysl farmaceutický Průmysl kosmetický Správná volba má význam Potravinářský, farmaceutický a kosmetický průmysl ze své podstaty vyžaduje dodržování absolutní čistoty a hygieny.

Více

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher Vysokotlaký čisticí stroj bez ohřevu třídy Super s vynikajícím výkonem a novým vybavením ve vertikální konstrukci. Rozšířený akční rádius díky vestavěnému hadicovému bubnu s 20m VT hadicí. 1 Osvědčená

Více

průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický

průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický Komplexní profesionální řešení pro dané segmenty. průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický www.tork.cz správná volba má význam Potravinářský, farmaceutický a kosmetický průmysl ze

Více

80 pracích dávek 399,90. Vaše rodinná drogerie. 49,90 za 1 kus 59,90. 2 ks -20 Kč 64,90 84,90 79,90 169,90 149,90 179,90 169,90 79,90

80 pracích dávek 399,90. Vaše rodinná drogerie. 49,90 za 1 kus 59,90. 2 ks -20 Kč 64,90 84,90 79,90 169,90 149,90 179,90 169,90 79,90 Vaše rodinná drogerie 1 3 64,90 84,90 1 1 219,90 80 pracích dávek 12 Persil 80 pracích dávek, tablety 64 ks 8. 6. 16. 6. 2012 TETA 24 rolí 134,90 22,90 34,90 400 ml Lilla 2 vrstvý, bílý toaletní papír

Více

tel/fax/záznam : 317 701 563 mobil : 602 466 513 kód název-popis cena/ks 53050 JOFEL - nerez FUTURA - mat 0,4 l

tel/fax/záznam : 317 701 563 mobil : 602 466 513 kód název-popis cena/ks 53050 JOFEL - nerez FUTURA - mat 0,4 l Dávkovače tekutého mýdla / na nalévané mýdlo / 53050 JOFEL - nerez FUTURA - mat 1,0 l 1290,00 84000 JOFEL kouř. plast - AZUR 0,4 l 340,00 82000 JOFEL kouř. plast - AZUR 1,0 l 460,00 60851 Dávkovač tek.mýdla,

Více

Soustřeďte se na design

Soustřeďte se na design Soustřeďte se na design Předstěnové instalační systémy 2010 Předstěnové instalační systémy Čistota prostoru, elegance, harmonie, smysl pro detail, dokonalost. Už ve chvíli, kdy se koupelna vyčlenila z

Více

SCHOLATAB s.r.o. KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ ČIŠTĚNÍ & HYGIENY PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE

SCHOLATAB s.r.o. KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ ČIŠTĚNÍ & HYGIENY PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE SCHOLATAB s.r.o. KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ ČIŠTĚNÍ & HYGIENY PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE PÉČE O RUCE OPTIMÁLNÍ HYGIENA RUKOU Systémové řešení DEB PÉČE O POKOŽKU PÉČE O RUCE OPTIMÁLNÍ HYGIENA RUKOU Hygiena rukou. Jedním

Více

Třída Speciál Profi vys. èist. HD 7/10 CXF

Třída Speciál Profi vys. èist. HD 7/10 CXF Třída Speciál Profi vys. èist. HD 7/10 CXF Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro univerzální živnostenské používání v potravinářské oblasti. U tohoto Top stroje kompaktní třídy lze regulovat plynule tlak a

Více

simply intuitive vše pro kojení i krmení lahví GREAT BRITAIN S #1 FEEDING BRAND www.forbaby.cz

simply intuitive vše pro kojení i krmení lahví GREAT BRITAIN S #1 FEEDING BRAND www.forbaby.cz vše pro kojení i krmení lahví www.forbaby.cz GREAT BRITAIN S #1 FEEDING BRAND úvod Miminka jsou nejspokojenější, když všechno v jejich životě probíhá přirozeně, tak jak to příroda zamýšlela. Zvlášť citlivě

Více

SFP390X. classic. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A

SFP390X. classic. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709173128 LCD display 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: TURBO, ECO cooking Čisticí funkce: Pyrolisis Elektronický

Více

CENÍK. vynikající vlastnosti. skvělé barvy. 144 Kč. 330 Kč vč etn ě D P H. AKČNÍ NABÍDKA (platí do odvolání) Další akce sledujte na www.cranberry.

CENÍK. vynikající vlastnosti. skvělé barvy. 144 Kč. 330 Kč vč etn ě D P H. AKČNÍ NABÍDKA (platí do odvolání) Další akce sledujte na www.cranberry. skvělé barvy vynikající vlastnosti CENÍK Ceník je platný do 31. 9. 2016. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Na zkoušku si můžete u nás objednat vzorky ZDARMA. Při odběru určitého množství zboží doprava ZDARMA.

Více

NAŠE VÝROBKY 2013/2014

NAŠE VÝROBKY 2013/2014 3 OBSAH NAŠE VÝROBKY 2013/2014 1 ÚVOD 2 VAŘENÍ 3 CHLAZENÍ Vždy na předních místech 04 Ideální kombinace 08 Vestavné trouby 16 Trouba pro kombinaci 23 Kompaktní trouby 28 Mikrovlnné trouby 31 Kávovary 33

Více

Předstěnové instalační systémy. Koupelna do detailu

Předstěnové instalační systémy. Koupelna do detailu Předstěnové instalační systémy Koupelna do detailu SOULAD S DESIGNEM VAŠÍ KOUPELNY 2 OBSAH Novinka! Tlačítka FLAT 4 5 Ovládací tlačítka ALCA FLAT ALUNOX 6 9 FLAT WOOD, FLAT COLOR, FLAT INOX 10 11 vkládaná

Více