Z á p i s č. 3. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, konaného dne , od hodin

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s č. 3. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, konaného dne , od hodin"

Transkript

1 Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s č. 3 ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, konaného dne , od hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v hodin starostkou obce Ing. Kateřinou Ledašilovou. Přítomno 7 členů zastupitelstva, z celkového počtu 9 členů zastupitelstva, takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Nedostavil/a se: pan Martin Novák, paní Michala Dekiská Předsedající jmenovala ověřovatele: pan Milan Trnka, paní Iva Hervertová Předsedající jmenovala zapisovatelku: paní Bc. I. Štefflová Program jednání: 1. Určení ověřovatelů a zapisovatele 2. Schválení programu 3. Kontrola zápisu z minulého zasedání obecního zastupitelstva 4. Rozpočtové opatření č. 8/ Schválení rozpočtu obce na rok Záměr obce zápůjčka pozemků schválení 7. Vodovod (Chotouchov, Pučery) sdělení 8. DryPol návrh smlouvy 9. Různé Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila zastupitelstvu zápis ze zasedání č. 2/2018. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje zápis č. 2/2018. Usnesení č. 3/18/2018 bylo schváleno. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, vznesla návrh na ustanovení komise pro rozdělávání obálek z Výzvy více zájemcům o zakázku k podání nabídky. Navržen byl I. místostarosta David Sikáček, pan Zdeněk Novák, starostka paní Ing. Kateřina Ledašilová. Přesný termín bude předem sdělen. Zastupitelstvo bez připomínek souhlasilo. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje komisi pro hodnocení nabídek firem na Zateplení budovy obecního úřadu ve složení paní Ing. Kateřina Ledašilová, pan David Sikáček, pan Zdeněk Novák.

2 Usnesení č. 3/19/2018 bylo schváleno. Pan Milan Trnka, předseda finančního výboru, předložil zastupitelstvu rozpočtové opatření č. 8/2018. Zastupitelstvo nemá námitek k rozpočtovému opatření č. 8/2018 Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje rozpočtové opatření č. 8/2018. Usnesení č. 3/20/2018 bylo schváleno. Pan Milan Trnka, předseda finančního výboru, předložil zastupitelstvu návrh rozpočtu obce na rok Zastupitelstvo schvaluje rozpočet bez výhrad. Rozpočet je schodkový. Závazný ukazatel rozpočtu je paragraf. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje návrh rozpočtu na rok Usnesení č. 3/21/2018 bylo schváleno. Na jednání zastupitelstva se dostavila paní Michala Dekiská. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila návrh Smlouvy o výpůjčce č /2018 od firmy Valbek, spol. s r.o. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje návrh Smlouvy o výpůjčce č /2018. Usnesení č. 3/22/2018 bylo schváleno. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila návrh Smlouvy na DryPol systém a jeho instalaci. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje od firmy DryPol návrh Smlouvy na zavedení přístroje na vysoušení a izolaci vlhkého zdiva. Usnesení č. 3/23/2018 bylo schváleno.

3 Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, sdělila informace ze zasedání Vodohospodářského sdružení Kolín. Pro rok 2019 bude zdraženo vodné z důvodu zvýšení objemu investic do strategických částí vodárenské infrastruktury, tj. investice do zajištění kvality vody, investice do vodojemů (pozn. vodojem v části obce Kořenice je v současné době ve velmi špatném stavu), aj. Bez zvýšení vodného nelze bezpečně zajistit zásobování pitnou vodou obyvatele napojené na vodohospodářskou infrastrukturu. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila vyjádření Krajského úřadu Středočeského kraje ohledně změny Plánu rozvoje vodovodu a kanalizací pro rok 2018 s tím, že části obce Chotouchov a Pučery jsou nově zapsány do PRVKUK Kolín (skupinový vodovod Kolín). Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, vyjádřila návrh na zpětnou akci. Intenzivně jedná a řeší vážnou překážku k vybudování vodovodu v části obce Chotouchov a Pučery, a to vrácení uvedených částí pod skupinový vodovod Kutná Hora. Zastupitelstvo souhlasí s vrácením Plánu rozvoje vodovodu a kanalizací do předešlé podoby, tedy pod skupinový vodovod Kutná Hora. Zastupitelstvo vzalo na vědomí a souhlasí s vizí a postupem starostky obce. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila svou vizi: k vybudování vodovodu v částech obce Chotouchov a Pučery, vybudovat i kanalizaci. Uvedla, že je to velmi náročná finanční situace, tuto bude důrazně řešit (dotace, úvěr z banky). Dále uvedla, že má již sjednanou schůzku se zástupci Krajského úřadu Středočeského kraje a projektantem, tato proběhne ještě v prosinci 2018 na Obecním úřadě v Kořenicích. Zastupitelstvo vzalo na vědomí a souhlasí s jednáním ohledně kanalizace. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila faktury z VODOS s.r.o. Kolín na závoz vody do cisteren stojících v částech obce Chotouchov a Pučery. Částka za 3,5 měsíce činí ,- Kč od fy. VODOS s.r.o., zde není započtena částka za pronájem cisteren, odtahy, nové nádoby apod. Celkové náklady na zajištění vody v uvedených částech obcí se pohybují v současné době v částce ,- Kč. Zastupitelstvo vzalo na vědomí s tím, že bude ještě projednávat další postup. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla, že nechala výrazně připojistit budovu čp. 30 Chotouchov, a to i z důvodu plánované rekonstrukce v roce Projektová dokumentace se v současné době nachází na stavebním úřadě k povolení rekonstrukce. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla, že snížila pojistnou částku na Hasičskou zbrojnici v části obce Pučery, neboť tato podstatně nedosahuje pojistné částky ,- Kč. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla, že zásadně nesouhlasí s přesunem odpadních nádob od budovy čp. 1 Pučery ke Zvoničce, která se nachází v centrální části obce Pučery.

4 Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla, že se nemohla zúčastnit akce Rozsvěcení vánočního stromečku v části obce Pučery, v sobotu , neboť v tuto dobu měla jednání na Obecním úřadě v Kořenicích ohledně odkupu důležitého pozemku v části obce Chotouchov, před budovou čp. 30. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce sdělila, že k evakuaci obyvatel v případě živelné pohromy nestačí pouze SMS brána, obec má povinnost zajistit evakuaci a pomoc lidem upozorněním rozhlasem, který v naší obci je v dezolátním stavu. Navrhuje vybudování bezdrátového rozhlasu do všech částí obce. K tomu pan Milan Trnka uvedl, že ze školení hasičů má podložené informace k nutnosti upozornění obyvatel tímto způsobem, tj. rozhlasem. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, navrhuje zadat firmě Empemont, se kterou již předběžně jednala ohledně projektové dokumentace a vyhlášené dotace, vybudování bezdrátového rozhlasu. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje vytvoření projektové dokumentace a vybudování bezdrátového rozhlasu do všech částí obce Kořenice Chotouchov Pučery. Usnesení č. 3/24/2018 bylo schváleno. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla, že jsou vypsané dotace na rekonstrukci a chod knihovny, zároveň budou 14. ledna 2019 vypsané dotace na dopravní automobil k evakuaci obyvatel pro JPO V.(dále jen DA ), které bude obec žádat na pořízení nového DA pro Jednotku požární ochrany Kořenice. Starostka pověřila II. místostarostku Michalu Dekiskou o zajištění dotace na DA. Dotace na místní knihovnu se zatím žádat nebudou z důvodu rekonstrukce čp. 30 Chotouchov. Zastupitelstvo vzalo na vědomí a souhlasí s uvedeným postupem. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, připomněla vyhlášení Veřejné sbírky ve spolupráci se společností Diakonie pro osoby, které se nachází v tíživé životní situaci. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce oznámila, že obec zapojila do projektu Evropské unie nazvaného Mobilní dluhový poradce, který pomáhá lidem v zoufalé finanční situaci. Zapojení do projektu je pro obec bezplatné. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, uvedla výsledky hlasování v anketě o Vybudování SMS brány s tím, že všichni hlasující souhlasí s SMS bránou, nicméně hlasovalo minimum občanů. Navrhla prodloužení ankety minimálně o dva měsíce. Zastupitelstvo souhlasí s prodloužením ankety.

5 Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce sdělila informace týkající se jednání s právním zástupcem p. Procházkové ohledně pozemků. Právní zástupce žádá o osobní účast na jednání OZ. Na jednání zastupitelstva v lednu 2019 bude pan advokát Vlk pozván písemnou formou. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce ustanovila inventarizační komisi ve složení Bc. Irena Štefflová, Iva Hervertová, Martin Novák. Zastupitelstvo souhlasí se složením inventarizační komise. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce informovala o novelizaci zákona o vodách (254/2012 Sb.) s tím, že od došlo k rozšíření vodoprávního souhlasu i na geologické práce spojené se zásahem do pozemku, jejichž cílem je následné využití průzkumného díla na stavbu k jímání podzemní vody nebo pro vrty pro využívání energetického potenciálu podzemních vod. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce sdělila, že občané stále mohou čerpat Kotlíkové dotace a doporučuje tyto využít, neboť v roce 2020 dotační výzva končí. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce navrhla oslovit firmu Eupora s.r.o. na zpracování žádosti o dotaci na akci Zateplení budovy OÚ. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje zadat firmě Eupora s.r.o. podklady ke zpracování žádosti o dotaci na akci Zateplení budovy obecního úřadu. Usnesení č. 3/25/2018 bylo schváleno. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce přednesla žádost paní Sýkorové o vybudování jímky a studny v části obce Pučery, na obecním pozemku. Nutný postup zjištěný na katastru nemovitostí zastupitelstvu sdělen. Zastupitelstvo vzalo informaci na vědomí. Pan Milan Trnka, zastupitel obce, sdělil aktuální stav obecního traktoru včetně jeho příslušenství. Tento se nachází ve velmi špatném stavu. Při výjezdu hasičů dne za účelem čištění chodníků a místních komunikací od sněhu zjistil zásadní skutečnosti, které brání plynulé práci v akutní situaci pro bezpečí občanů, a to výrazně nevyhovujícímu stavu obecní techniky. Pan Milan Trnka, zastupitel obce, provede nacenění opravy obecního traktoru. Zastupitelstvo vzalo na vědomí a s uvedeným postupem souhlasí. Paní Bc. Irena Štefflová vznesla dotaz, zda je povinností obce zajistit částem obce Chotouchov a Pučery vodu, když zde není vybudován vodovod. Dle dostupných informací starostky obce paní Ing. Kateřiny Ledašilové bylo sděleno, že v zákoně není uvedena povinnost obce zajistit občanům vodu, v případě, že nemají vybudován vodovod. Toto bylo podloženo i dotazem na Krajský úřad Středočeského kraje.

6 Paní Bc. Irena Štefflová navrhuje zpoplatnit vodu vzhledem k vysokým nákladům zavážení do cisteren, případně celou akci zcela zrušit. Zastupitelstvo shodně uvedlo, že voda se nečerpá v celém množství závozu a souhlasí se zpoplatněním vody či pozastavením zajišťování zásoby vody do částí obce Chotouchov a Pučery. Situace bude řešena k dle aktuální situace. Paní Iva Hervertová, zastupitelka obce, žádá o zajištění průjezdu místní komunikace v Chotouchově (omezit stání osobních automobilů na místní komunikaci). Paní Michala Dekiská, II. místostarostka obce vznesla dotaz ohledně rekonstrukce OÚ uvnitř, z jakých finančních úspor bude rekonstrukce provedena. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla, že rekonstrukce bude provedena z finančních prostředků, které byly dány do rozpočtu na rok 2018 na rekonstrukci místní komunikace, tato nebyla realizována. Dále upozornila, že budova Obecního úřadu v Kořenicích a jeho funkce není pouze pro část obce Kořenice, ale pro všechny části, tj. Kořenice Chotouchov Pučery. Paní Michala Dekiská, II. místostarostka obce, vznesla dotaz ohledně zjištění pozemků na vybudování pěší stezky mezi částí obce Pučery Chotouchov. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla, že uvedené pozemky jsou v pronájmu ZAS Bečváry, smlouva je uzavřena na dobu 7 let a po dohodě s vedením zemědělského družstva se žádné pozemky v těchto místech vyjímat nebudou. Paní Michala Dekiská, II. místostarostka obce vznesla dotaz ohledně pozemků od firmy Dach k čerpací stanici Pučery. Starostka v rámci tohoto dotazu pověřila II. místostarostku ke zjištění požadované informace na KÚ Středočeského kraje. Dále starostka obce paní Ing. Kateřina Ledašilová konstatovala, že není v brzkém výhledu (min. 2 roky) vybudování chodníku k čerpací stanici, neboť je třeba řešit základní lidské potřeby občanů a to především vodovod, jehož vybudování bude pro obec velmi nákladné. Paní Michala Dekiská, II. místostarostka obce vznesla dotaz týkající se možnosti revitalizovat nádrž v části obce Pučery. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla, že nádrž není pouze obecním majetkem. Část nádrže náleží paní Zemánkové, lze tuto skutečnost zjistit na katastru nemovitostí, kde je uvedený pozemek zapsán jako neplodná půda. Ve skutečnosti se jedná o uvedenou nádrž. Nelze revitalizovat pouze část nádrže. Paní Michala Dekiská, II. místostarostka obce žádá o zjištění kontaktu na firmu, která by zajistila vyčerpání septiků. Dále žádá informaci o firmě občanům v písemné podobě vhodit do schránek. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce sdělila, že se pokusí zajistit firmu pro vývoz septiků a informace bude následně sdělena občanům na úřední desce.

7 Pan Milan Trnka, zastupitel obce, přednesl komplikaci při výjezdu hasičů, a to stání osobních automobilů na chodnících. Žádá o omezení státní osobních automobilů na chodnících a pozemcích obecní zeleně. Pan Milan Trnka, zastupitel obce, žádá o zakoupení notebooku a tiskárny, které jsou nutností pro práci jednotky JPO Kořenice. Zastupitelstvo nemá námitek. Jednání bylo ukončeno v hodin. Přílohy zápisu: Prezenční listina Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatelka: Bc. Irena Štefflová Ověřovatelé: Milan Trnka Iva Hervertová Starostka: Ing. Kateřina Ledašilová

Z á p i s č. 2. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 2, konaného dne , od hodin

Z á p i s č. 2. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 2, konaného dne , od hodin Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s č. 2 ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 2, konaného dne 14. 11. 2018, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 5, konaného dne 15. 4. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 7/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 7/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 8, konaného dne 19. 8. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Výsledek hlasování : pro 7 proti 0 zdrželi se 0 Usnesení č. 3/22/2015 bylo schváleno

Výsledek hlasování : pro 7 proti 0 zdrželi se 0 Usnesení č. 3/22/2015 bylo schváleno Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 3, konaného dne 18. 2. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 31, konaného dne , od hodin

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 31, konaného dne , od hodin Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 31, konaného dne 17. 7. 2013, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 36 ze dne

Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 36 ze dne Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 37, konaného dne 12. 2. 2014, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015

6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015 6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová Omluveni:

Více

Z á p i S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 4, konaného dne , od hodin

Z á p i S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 4, konaného dne , od hodin Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i S ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 4, konaného dne 26.1. 2011, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 23. 8. 2018 v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 20.3. 2015 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. listopadu 2015

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. listopadu 2015 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. listopadu 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 22.12.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 17.10.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

Obec Vysoká u Příbramě

Obec Vysoká u Příbramě Zápis č. 19/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 15. 12. 2016 Místo: Zapisovatel: Sál pohostinství A. Cempírka Ing. Jana Krejčová Ověřovatel zápisu: Ing. Ladislav Drozda, Jaroslav

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 6. 3. 2019 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 9, konaného dne 16. 9. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne 14.8. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil Omluveni:

Více

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 1.11. 2018 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Hana Kailová, Ivan Ouřadník, Ing. František Kubásek, Bc. Daniel

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 14.2.2018 Přítomni: Aleš Zeman, Karel Kameník, Zdenka Konárková, Luděk Brandýský, Jiří Stárek, Petr Zítko Omluven: Tomáš Absolon Hosté: František Brandýský,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, Soběslav, tel , IČ: Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, Soběslav, tel , IČ: Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2010 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 29. listopadu

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Přítomni: Polanka P., Marek M., Beneš J. Nehézová M. a Ježek R., Houdek M., Kotrch Vl. Nepřítomni:

Více

Zapisovatelka: Kamila Růžičková Ověřovatelé zápisu: Ing. Kateřina Nováková, Dana Zdražilová

Zapisovatelka: Kamila Růžičková Ověřovatelé zápisu: Ing. Kateřina Nováková, Dana Zdražilová Obec Libice nad Cidlinou Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou, tel.č. 325 637 141(254) E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz ČS Poděbrady a.s. 0504253319/0800, IČO - 239 381 --------------------------------------------------------------------------------

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Starý Kolín

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Starý Kolín Datum zasedání: 4. 5. 2017 Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Starý Kolín Přítomni dle prezenční listiny: Luboš Železný, Ing. Věra Chobotová, Bc. Petra Kubátová Krchová, Ing. Jan Mančal, CSc., Radek

Více

Obec okres ze zasedání zastupitelstva obce Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Program jednání: k bodu 1:

Obec okres ze zasedání zastupitelstva obce Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Program jednání: k bodu 1: Obec Dolní Zimoř, okres Mělník Z á p i s č. 6 ze zasedání zastupitelstva obce Dolní Zimoř konaného dne 27. 11. 2014 v 18:00 hod. v budově obecního úřadu Přítomni: Mareček Milan, Batovičová Šárka, Čížková

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. listopadu 2008 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. listopadu 2008 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. listopadu 2008 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, J. Bron, E. Kašáková, M. Vnouček, J. Dvořák, V. Kocourek. Zahájení

Více

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne 3.12.2018 v kulturním domě Přítomni: Přítomni: Mgr. Dagmar Burešová, MUDr. Petr Fila, Ing. Radka Formánková, Bc. Martin Frei, Ing. Roman

Více

Z Á P I S. z 7. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne

Z Á P I S. z 7. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne Z Á P I S z 7. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 16.12.2013 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluven : Tomáš Rulec, zastupitel Dále přítomno: 1 občan, dle prezenční listiny

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Milan Paták ml. Zapisovatel:

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 14.12. 2010, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 9 členů omluveno: 0 členů

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 7. 12. 2016 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ od 18.00 hod 10 členů Zastupitelstva MČ od 18.55 hod

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Z Á P I S z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Přítomni: Zapisovatelka: Skrutátor hlasů: Ověřovatelé zápisu: Veřejná účast: Čas

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin 1. Úvodní slovo Jednání zahájil a vedl starosta obce Ing. Milan Žďárek. Přítomno 13

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Lomy, Lomy 45, 675 31 Jemnice Zastupitelstvo obce Lomy Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne 30.11.2018, od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis. z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne

Zápis. z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Zápis z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 21.9. 2018 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Petr Velich, Milan Hlavatý

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 9.3.2017 Zastupitelstvo obce Bantice: Schvaluje: 1) návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na parc.č. 366/1 a

Více

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek 21.12.2017 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Krédl, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,p.

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2017, konaného dne 19. prosince od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec. Zasedání

Více

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 1/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 14. ledna 2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva obce v roce 2013 konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov

Zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva obce v roce 2013 konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce v roce 2013 konaného dne 13. 12. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov Program jednání: 1. Zahájení 2. Informace z činnosti obecního úřadu a zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 21.12.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Ing. Jaroslav

Více

Zápis č.14 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č.14 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č.14 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 27.4.2016 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných ( přítomno 11 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ

Z Á P I S. z 6. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 11. 7. 2019 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ Omluveni: Milan Matoušek Neomluveni: 0 Ověřovatelé zápisu

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 30. října 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Kostelec č. 50/2018 konaného dne 20. prosince 2018 v 17.00 hod. v kanceláři starostky obce Přítomni: Mgr. Jan Strejček,

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 17.12.2014 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, ing. Hiršová Jitka (účetní obce), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 27.11.2006

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 27.11.2006 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 27.11.2006 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Novák, Stanislav Kahuda, Josef Lácha, Zapisovatel:

Více

OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE

OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 ZÁPIS Č. 1 Z USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod.

Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod. Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod. Přítomni: Ing. Josef Čížek, Jan Gerenda, Miloš Břeň, Lenka Hypešová, Karel Bárta a Josef Brom. Nepřítomni: Jiří Novák.

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Damnice, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Damnice, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Damnice, konaného dne 1.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Damnice (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Zápis č. 10/2016 z průběhu zasedání Zastupitelstva obce Nechvalice, konaného v pátek dne od hodin ve Vratkově.

Zápis č. 10/2016 z průběhu zasedání Zastupitelstva obce Nechvalice, konaného v pátek dne od hodin ve Vratkově. Zápis č. 10/2016 z průběhu zasedání Zastupitelstva obce Nechvalice, konaného v pátek dne 9.12.2016 od 19.00 hodin ve Vratkově. Přítomní : Ing. Josef Konop, Ing. František Kortánek, Jiří Barhoň, Jiří Lalák,

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny):,,, Adam Kozel,,, Nepřítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 19.7. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově.

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově. Zápis ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 21. 2. 2017 od 19.00 hodin v kulturním domě v Libňatově. Program: 1. Zpráva starosty 2. Střednědobý výhled rozpočtu na roky 2018

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. května 2008

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. května 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. května 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014 Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Radim Špringl, Luboš Šmiraus, Dana Kozáková Hosté: viz. prezenční listina

Více