Z á p i s č. 2. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 2, konaného dne , od hodin

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s č. 2. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 2, konaného dne , od hodin"

Transkript

1 Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s č. 2 ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 2, konaného dne , od hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v hodin starostkou obce Ing. Kateřinou Ledašilovou. Přítomno 8 členů zastupitelstva, z celkového počtu 9 členů zastupitelstva, takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Nedostavil/a se: paní Iva Hervertová. Předsedající jmenovala ověřovatele: Bc. Jana Šmídová, Zdeněk Novák Předsedající jmenovala zapisovatelku: Bc. I. Štefflová Program jednání: 1. Určení ověřovatelů a zapisovatele 2. Schválení programu 3. Kontrola zápisu z minulého zasedání obecního zastupitelstva 4. Rozpočtové opatření č. 7/ Příprava rozpočtu obce na rok Jednací řád schválení 7. Rybník v Chotouchově dotace 8. GDPR nabídka 9. DryPol systém návrh 10. Vrty - soukromé pozemky sdělení 11. Krize vody hmotná nouze 12. Různé Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila zastupitelstvu zápis z ustavujícího zasedání č. 1/2018. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje zápis č. 1/2018 Usnesení č. 2/11/2018 bylo schváleno. Pan Milan Trnka, předseda finančního výboru, předložil zastupitelstvu rozpočtové opatření č. 7/2018. Zastupitelstvo schválilo rozpočtové opatření č. 7/2018

2 Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje rozpočtové opatření č. 7/2018 Usnesení č. 2/12/2018 bylo schváleno. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila zastupitelstvu návrh rozpočtu obce na rok Zastupitelstvo vzalo návrh na vědomí. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila zastupitelstvu Jednací řád obce, týkající se jednání obecního zastupitelstva. Dále uvedla, že schválením se zruší Jednací řád ze dne Zastupitelstvo schválilo Jednací řád obce, nemá žádné námitky. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje Jednací řád obce. Usnesení č. 2/13/2018 bylo schváleno. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla, že byla pozastavena dotační výzva Ministerstva zemědělství ČR na čerpání finančních prostředků k odbahnění rybníka v Chotouchově. Následně lze žádat finanční prostředky z dotace začátkem března K realizaci samotného odbahnění rybníka by mohlo dojít předběžně v srpnu Zastupitelstvo vzalo sdělení na vědomí. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila zastupitelstvu nabídku firmy EQUICA a.s. na poskytování konzultačních služeb v oblasti ochrany osobních údajů (GDPR). Dále uvedla, že pro obec je nabídka velmi předražená. Zastupitelstvo shodně nabídku odmítá, nabídka se nepřijímá. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce sdělila, že dne oslovila písemnou formou firmu DryPol Systém, která zajišťuje elektronické vysoušení a trvalou izolaci v budovách s vysokou zemní vlhkostí. Následně byla sjednána osobní schůzka na den Zastupitelstvo vzalo informaci na vědomí. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla ve smyslu Zákona č. 62/1988 Sb., o geologických pracích, že v souvislosti s prováděním průzkumného hydrogeologického vrtu na soukromém pozemku je třeba upozornit spoluobčany na nutnost dodržení zákona o geologických pracích, mimo jiné i povinnosti organizace nejméně patnáct dnů před zahájením geologických pracích spojených se zásahem do pozemku oznámit Obecnímu úřadu v Kořenicích účel, rozsah a očekávanou dobu provádění prací. Občané budou upozorněni i na úředních deskách.

3 Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, přednesla krizový stav v obcích ohledně závozu vody do cisteren. Firma VODOS nebude v době mrazivého počasí zavážet nádoby pitnou vodou. Je nutno provést opatření k zajištění cisteren do vnitřních prostor. Starostka obce vyzvala zastupitele k úklidu prostor, kam nádoby na vodu budou přesunuty. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce informuje o stávající situaci k vybudování vodovodu do části obce Chotouchov a Pučery, konkrétně po jednání s VHS Kolín bylo zjištěno, že dosud není zpracovaná studie na zásobení vodou do našich obcí. Bylo osloveno VHS Kutná Hora s tím, že je možnost urychlit vybudování vodovodu ze strany od Kutné Hory. Předběžná schůzka byla domluvena kolem Zastupitelstvo souhlasí s postupem, bude jednáno i s VHS Kutná Hora. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předkládá Dodatek č. 1/2018 ke smlouvě o poskytování služeb (na zabezpečení odpadového hospodářství od firmy Nykos a.s.) Zastupitelstvo schválilo Dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytování služeb. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje Dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytování služeb č , od firmy Nykos a.s. Usnesení č. 2/14/2018 bylo schváleno. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, informovala zastupitele o osobním jednání s paní Sobotkovou z firmy Nykos a.s. ohledně pronájmu kontejneru na BIO odpad od jara Tento je možný vyvážet nikoliv pravidelně, ale na základě telefonické domluvy. Zastupitelstvo schválilo zajištění kontejneru do obce od jara Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje pronájem kontejneru na BIO odpady od společnosti Nykos a. s. Usnesení č. 2/15/2018 bylo schváleno. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce uvedla, že v současné době s nově vzniklými zákony (zak. č. 239/2000 Sb. a zák. 240/200 o IZS, v platném znění) ukládá obcím povinnost zajistit v případě nebezpečí ekologické havárie, povodní, požáru apod. účinné varování a vyrozumění obyvatel. V souvislosti s touto skutečností byla oslovena spol. Empemont s.r.o., která zajišťuje vybudování bezdrátového rozhlasu do všech částí obce. Funkce bezdrátového rozhlasu je téměř nezastupitelná. Bude uskutečněna osobní schůzka s obchodním ředitelem společnosti s tím, že v roce 2019 bude provedena studie na vybudování bezdrátového rozhlasu, případně jeho samotná realizace koncem roku Zastupitelstvo vzalo na vědomí, souhlasilo s jednáním s uvedenou společností.

4 Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce oznámila, že dne v hodin bylo provedeno místní šetření v části obce Chotouchov, se zastupitelkou obce paní Bc. Janou Šmídovou, týkající se odpadních nádob. Na základě možností přesunu nádob z návsi, a tak jejího zvelebení, budou nádoby přesunuty. Přesné místo a datum přesunutí bude občanům oznámeno v dostatečné době předem. Zastupitelstvo vzalo informaci na vědomí. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila zastupitelstvu nejaktuálnější výzvy k dotační podpoře od Ministerstva pro místní rozvoj ČR Program obnovy a rozvoje venkova: na regionální rozvoj, na obnovu místních komunikací, dále Ministerstva zemědělství ČR Program vodovodů a kanalizací. Zastupitelstvo vzalo informaci na vědomí. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, oznamuje vytvoření Ankety na internetových stránkách Obecního úřadu Kořenice a uložení informace v aplikaci V obraze, která má zjistit zájem občanů na vytvoření SMS brány. Stav ke dni je kladný, ovšem počet hlasujících nízký. Proto vyzvala zastupitele k šíření informace týkající se ankety na internetových stránkách a zvýšení aktivity v hlasování. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, sděluje zastupitelstvu informace týkající se dotací vypsaných na hasičské automobily pro JPO, získané ze schůze na Ministerstvu vnitra ČR, Generálním ředitelství HZS, Praha. Dále uvedla podmínky, za kterých budou dotace poskytovány. Zastupitelstvo vzalo informaci na vědomí, o dalším postupu bude ještě jednáno po vypsání technických podmínek ze strany HZS Praha. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila cenovou nabídku od společnosti Josef Čábelka & František Věříš Kolín, na traktory SECO STARJET 4x4, SECO STARJET P6. Technické vybavení obce pro údržbu všech jeho částí je ve velmi špatném stavu. Po zhlédnutí nabídky zastupitelé Milan Trnka, Martin Novák, Zdeněk Novák a místostarosta pan David Sikáček uvedli, že do dalšího zasedání OZ přinesou další možnosti nabídek pro zakoupení víceúčelové techniky. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila žádost MŠ Ratboř o finanční příspěvek na nákup vánočních dárků pro děti. Byla navrhnuta částka Kč Kč. Zastupitelstvo schválilo finanční příspěvek ve výši 5.000,- Kč. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje finanční příspěvek pro Mateřskou školu Ratboř ve výši 5.000,- Kč. Usnesení č. 2/16/2018 bylo schváleno.

5 Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, informovala zastupitele o stavu topení obecního úřadu, dále stavu úřadu uvnitř z reprezentativního hlediska. Doporučila rekonstrukci topení, podlah a dveří. Zastupitelstvo souhlasilo s rekonstrukcí OÚ Kořenice uvnitř. Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje rekonstrukci vnitřních prostor Obecního úřadu Kořenice (přízemí). Usnesení č. 2/17/2018 bylo schváleno. Paní Ing. Kateřina Ledašilová, starostka obce, předložila zastupitelům nově založený sešit Evidence zapůjčených věcí s tím, že se povede evidence všech obecních věcí v případě jejich zapůjčení. Různé: Pan Milan Trnka, zastupitel obce, velitel SDH Kořenice (JPO Kořenice) podal zprávu o výjezdu jednotky v rámci pravidelné přípravy. Při výjezdu bylo provedeno odstranění stromu přes cestu za železniční tratí v Kořenicích. O výjezdu byl proveden zápis. Pan Zdeněk Novák, zastupitel obce, přednesl požadavek na přesunutí odpadních nádob od budovy čp. 1, Pučery. Martin Novák, zastupitel obce, sdělil stav lednice v kiosku na fotbalové hřišti. Doporučil koupení nové. Dále požádal o příspěvek na sportovní oblečení pro fotbalisty. Paní Michala Dekiská, II. místostarostka obce, přednesla informaci o vypsání dotace od KÚ 1.000,- Kč na obyvatele. Dále navrhuje zajištění nádoby na zadržování vody v části obce Pučery. Dává na zvážení vytvoření odpočinkové plochy u křížku v části obce Pučery. Paní Michala Dekiská, II. místostarostka obce, přednesla návrh na opravu místní komunikace k bytovce v části obce Pučery, dále vybudování chodníku k čerpací stanici. Zastupitelé shodně uvedli, že tímto se lze zabývat až výhledově. Občané: Paní Mgr. Milada Jirečková žádala o zvětšení písmen na oznámení aj. na úřední desce. Dále sdělila, že v Hradci Králové mají na sms bránu zpětnou vazbu v podobě zaslání sms v rámci žádosti o pomoc (v případě nutné evakuace). Paní Mgr. Milada Jirečková vznesla dotaz ohledně budování kanalizace, konkrétně zda při samotném budování nedošlo ke ztrátě pramenů vody v obci. Pan Miroslav Kubera žádal o příspěvek na činnost pro spolek Český kynologický svaz ZKO Kořenice. Jednání bylo ukončeno v hodin.

6 Přílohy zápisu: Prezenční listina Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatelka: Bc. Irena Štefflová Ověřovatelé: Zdeněk Novák Bc. Jana Šmídová Starostka: Ing. Kateřina Ledašilová

Z á p i s č. 3. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, konaného dne , od hodin

Z á p i s č. 3. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, konaného dne , od hodin Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s č. 3 ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, konaného dne 12. 12. 2018, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 5, konaného dne 15. 4. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 7/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 7/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 8, konaného dne 19. 8. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 36 ze dne

Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 36 ze dne Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 37, konaného dne 12. 2. 2014, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Výsledek hlasování : pro 7 proti 0 zdrželi se 0 Usnesení č. 3/22/2015 bylo schváleno

Výsledek hlasování : pro 7 proti 0 zdrželi se 0 Usnesení č. 3/22/2015 bylo schváleno Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 3, konaného dne 18. 2. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Z á p i S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 4, konaného dne , od hodin

Z á p i S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 4, konaného dne , od hodin Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i S ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 4, konaného dne 26.1. 2011, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 31, konaného dne , od hodin

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 31, konaného dne , od hodin Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 31, konaného dne 17. 7. 2013, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015

6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015 6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová Omluveni:

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne 3.12.2017 Zastupitelstvo obce Jitkov (dále jen zastupitelstvo) bylo zahájeno v 17:00 starostou obce Petrem Kubátem (dále jen jako předsedající).

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis. z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne

Zápis. z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Zápis z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 21.9. 2018 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Petr Velich, Milan Hlavatý

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č /2016 a přijatá usnesení

Zápis č /2016 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 16-03/2016 a přijatá usnesení z 16. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu 30. 3. 2016, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.11.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: J. Šedina -

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 9, konaného dne 16. 9. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 3 z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

OBEC PODHRADNÍ LHOTA

OBEC PODHRADNÍ LHOTA OBEC PODHRADNÍ LHOTA Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2014 Místo: OÚ Podhradní Lhota Datum: 3.11.2014 Začátek: 18.00 hod. Ukončení: 20.00 hod Zahájení Předsedající: Jaroslav Šindelek Přítomni

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 23. 8. 2018 v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek (nepřítomen omluven),

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 4.12.2014, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Damnice, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Damnice, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Damnice, konaného dne 1.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Damnice (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

4) Zhotovení studie všech možností vypouštění odpadních vod v Obci Bezděčí u Trnávky a Unerázky

4) Zhotovení studie všech možností vypouštění odpadních vod v Obci Bezděčí u Trnávky a Unerázky Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne 20.5.2015. - zasedání zahájeno v 18.00 hodin a ukončeno v 19.05 hodin. - jednání vedla starostka obce Petra Klíčová (dále jako předsedající).

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 7.12.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17 OBEC PŘEDSLAVICE 387 01 Předslavice č.p.17 Zápis ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Předslavice, konaného dne 20.12.2013 v 18:20 hod. v zasedací místnosti OÚ Předslavice. Přítomnost členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S. Ustavujícímu zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Radimovice předsedala Mgr. Dagmar Šrytrová, dosavadní starostka obce.

Z Á P I S. Ustavujícímu zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Radimovice předsedala Mgr. Dagmar Šrytrová, dosavadní starostka obce. Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 3.11.2014 Přítomno: 7 členů zastupitelstva obce Jaroslav Čepelík, Ladislav Dvořák, Ing. Kateřina Lesáková, Robert Marek, Mgr.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Zápis. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově.

Zápis. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově. Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 13. 12. 2016 od 19.00 hodin v kulturním domě v Libňatově. Program: 1. Zpráva starosty 2. Rozpočtové opatření 4/2016 3. Rozpočtové

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 60. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 4.11. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne 14.8. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil Omluveni:

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 12. 2016 od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu.

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu. Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28. 12. 2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 12 hostů

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 1. 2. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 34. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 6.8.2012, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín. konaného dne od 17hod.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín. konaného dne od 17hod. , Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne 25.2.2015 od 17hod. 1. Zahájení Zasedání zastupitelstva obce Kadlín bylo zahájeno v 17hod. starostkou obce M. Gregorovou konstatováním, že ze

Více

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17 OBEC PŘEDSLAVICE 387 01 Předslavice č.p.17 Zápis ze 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Předslavice, konaného dne 29.11.2013 v 18:20 hod. v zasedací místnosti OÚ Předslavice. Přítomnost členů zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová

Více

Z Á P I S. z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 21. 2. 2018 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/18 ve Vysokém konaného dn e 17.12.2018

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 25.2.2015, od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vrátno, ze dne , od hodin, v místním pohostinství.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vrátno, ze dne , od hodin, v místním pohostinství. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vrátno, ze dne 25.11.2018, od 17.00 hodin, v místním pohostinství. Program : 1. Zahájení 2. Mikulášská besídka 3. Návrh rozpočtu na rok 2019 4. Kalendáře 5. Došlá

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne 31.10.2018 termín: místo: přítomni: 31.10.2018 v 17.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program ustavujícího zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 4.10.2016 v 18:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne 21.09. 2018 Místo konání: knihovna, Písečné 25 Doba konání: 21.09. 2018, 19.00 hod Přítomni: viz. prezenční listina, 5 členů zastupitelstva,

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne 5.11.2018 od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Program: 1) Schválení programu 2) Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kolová, konaného dne 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kolová, konaného dne 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kolová, konaného dne 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kolová (dále též jako zastupitelstvo

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Z Á P I S. Za ověřovatele zápisu byli navrženi a schváleni: Gustav Grün a Ing. Luboš Horák. Hlasování: 15 pro - schváleno.

Z Á P I S. Za ověřovatele zápisu byli navrženi a schváleni: Gustav Grün a Ing. Luboš Horák. Hlasování: 15 pro - schváleno. Z Á P I S z 11. mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne 17. 10. 2016 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p. 123 Přítomni: dle prezenční listiny 15 členů Program:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 20.11.2014 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová,

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

( 95 zákona o obcích) z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Herink, konaného dne , od 19:00 hodin.

( 95 zákona o obcích) z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Herink, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Herink ( 95 zákona o obcích) Obec Herink Zastupitelstvo obce Herink Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Herink, konaného dne 30. 10. 2018,

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. listopadu 2015

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. listopadu 2015 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. listopadu 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

ZÁPIS č. 08/2014 z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 08/2014 z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 08/2014 z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 3.11. 2014 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Hana Kailová, Ivan Ouřadník, Mgr. Jan Škeřík, Bc. Daniel

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

Z Á P I S. z 21. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 21. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 21. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 20. 9. 2017 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne 7.3. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Jaroslav Tyšlic, Jan Pudil, Bc. Viktor Vokál Hosté: 4

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.10/2012 ve Vysokém konaného dne

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 9. 12. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 35/20114 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 6.3.2014 od 18:00 hodin Zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 24.11.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert, MVDr. Dana

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, MVDr. Jiří Humlíček, Mojmír

Více

Z Á P I S č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne

Z Á P I S č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne Z Á P I S č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 01. 11. 2015 Přítomni: M. Bláha, V. Kuchta, M. Necudová, Z. Jestřábová, J. Meloun Omluveni: D. Vohryzková, R. Vaněčková Přítomno 5 členů ze

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Lomy, Lomy 45, 675 31 Jemnice Zastupitelstvo obce Lomy Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne 30.11.2018, od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více