REKONSTRUKCE VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PASEKA I.ETAPA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "REKONSTRUKCE VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PASEKA I.ETAPA"

Transkript

1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE V POPTÁVKOVÉM ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU, REKONSTRUKCE VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PASEKA I.ETAPA Zadávací podmínky 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele : Obec Paseka Sídlo PASEKA 17 IČ: Osoba oprávněná k jednání: Jiří Blažek,starosta obce podatelna@obecpaseka.cz Telefon Fax Druh a předmět veřejné zakázky Vyhlašovaná zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst.3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon). Tato veřejná zakázka malého rozsahu není, v souladu s ustanovením 18 odst. 3 zákona, zadávána podle zákona. Předchozí odstavec platí i v případě, že zadavatele při této veřejné zakázce malého rozsahu použije terminologie zákona, případně jeho část v přímé citaci. Pro toto zadávací řízení jsou však rozhodné pouze podmínky stanovené v této zadávací dokumentaci. Je-li v zadávací dokumentaci definován konkrétní výrobek (nebo technologie), má se za to, že je tím definován minimální požadovaný standard a v nabídce může být nahrazen i výrobkem nebo technologií srovnatelnou nebo lepší. Zakázka malého rozsahu ve finančním objemu ,- Kč včetně DPH. Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce veřejného osvětlení v obci Paseka (s výjimkou osvětlení před areálem sanatoria) v následujícím rozsahu: Demontáž všech pouličních svítidel včetně výložníků Demontáž 28 svítidel sadových typu koule v blízkosti obecního úřadu a školy Kompletace 50 ks svítidel z demontovaných kusů a jejich montáž na méně exponované komunikace obce Dodávka a montáž 90 ks nových svítidel (62 ks na betonové sloupy a 28 ks na sadové stožáry) Dodávka a montáž nových výložníků na betonové sloupy v délce 0,75 m a 1,5 m dle položkového rozpočtu Výměna špatného neizolovaného vedení za izolovaný AES kabel v celkové délce cca 300 m.

2 Všechna nově dodaná svítidla musí mít možnost nastavení směru světelného toku (změnou polohy zdroje), krytí optické části min. IP 66, mít nastavitelný náklon svítidla. Všechna uliční svítidla musí být osazena sodíkovými vysokotlakými výbojkami 70W a sadová svítidla 50W se světelným tokem min 6600, resp lm a životností min hodin. Ze stávajících 3 ks rozvaděčů veřejného osvětlení bude jeden (v dolní části obce) zrušen,a tento okruh bude napojen na hlavní rozvaděč na křižovatce, který bude vybaven řídící jednotkou s regulací za účelem úspory el. energie. Regulační jednotka bude připojena i k rozvaděči v horní části obce. Oba rozvaděče musí být na přívodu doplněny HDS. Zapínání a vypínání veřejného osvětlení musí být řízeno fotobuňkou a řídící jednotka musí umožňovat provoz veřejného osvětlení také v režimu astronomického kalendáře. Regulační jednotka musí eliminovat přepětí v sítí veřejného osvětlení, čímž zajistí prodloužení životnosti světelných zdrojů, dále musí garantovat úsporu el. energie min o 25% a umožňovat nastavení nočního útlumu. Dále musí být navržena tak, aby bylo možno na rozvaděč připojit vánoční výzdobu. Předpoklad zahájení prací na předmětné veřejné zakázce je Termín zahájení plnění veřejné zakázky je podmíněn řádným ukončením zadávacího řízení a podepsáním příslušné smlouvy. Zadavatel si vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení. Termín dokončení a protokolárního předání stavby, který zadavatel připouští jako poslední možný pro stavební práce: Nabídky mohou obsahovat jakýkoliv termín dokončení a předání stavby před tímto dnem nebo právě v tento den, ale nikoliv po tomto dni. V případě posunu zahájení stavebních prací nedojde i k posunu předpokládaného ukončení stavby. 3. Lhůta a místo pro podání nabídek Každý uchazeč může podat pouze 1 nabídku. Lhůta pro podání nabídky je 15 kalendářních dnů a začíná běžet od a končí dne v hodin. Nabídky je možno podávat doporučenou poštou na adresu zadavatele Obecní úřad Paseka, PASEKA 17 a to tak, aby byly doručeny do do hod. Nabídky je možno podávat osobně na stejnou adresu do podatelny obce Paseka a to každý den od hod do hod. V poslední den lhůty pro podání nabídek, tj je možné podat nabídku osobně v době od 8.00 do hod tamtéž. Nabídky podané elektronickými prostředky nebudou přijímány. Otevírání obálek proběhne dne v hod a zadavatel nevylučuje účast uchazečů při otevírání obálek. Nabídky se podávají v uzavřené zalepené obálce s nápisem v levé části Veřejná zakázka Rekonstrukce veřejného osvětlení v obci Paseka I. etapa NEOTVÍRAT!. Na obálce musí být uvedena přesná adresa uchazeče, na kterou je možné nabídku případně vrátit. Nabídka musí být zpracována v českém jazyce a musí být svázána a zabezpečena proti manipulaci s jednotlivými listy nebo přílohami. Uchazeči jsou svoji nabídkou vázáni po dobu 90-ti kalendářních dnů počínaje skončením lhůty pro podání nabídek.

3 4. Požadavky na prokázání splnění kvalifikace Kvalifikaci, která odpovídá požadavkům zákona 137/2006 Sb. v platném znění splní uchazeč následovně: Základní kvalifikační předpoklady dle 53 : čestným prohlášením K prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů dle 54 předloží dodavatel: doklad o oprávnění k podnikání v rozsahu odpovídajícímu předmětu plnění veřejné zakázky tj.: montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Ekonomické a finanční předpoklady uchazeč prokáže předložením pojistné smlouvy, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě. Technické kvalifikační předpoklady uchazeč prokáže předložením seznamu obdobných staveb realizovaných v posledních 5-ti letech, s uvedením jejich rozsahu a doby plnění. V seznamu musí být minimálně 3 stavby obdobného charakteru, přičemž cena každé z uvedených staveb musí činit min. 0,6 mil. Kč vč. DPH. Přílohou tohoto seznamu budou i min. 3 osvědčení vydaná a podepsaná osobami, kterým byly stavby dodány. Za stavbu obdobného charakteru se považuje stavba nového veřejného osvětlení nebo rekonstrukce či oprava stávajícího veřejného osvětlení a to buď jako samostatná stavba, rekonstrukce či oprava nebo jako samostatný stavební objekt jiné stavby či rekonstrukce a opravy. U samostatného stavebního objektu musí rovněž jeho cena činit min. 0,6 mil. Kč včetně DPH. 5. Údaje o hodnotících kriteriích Nabídky budou hodnoceny na základě výše nabídkové ceny. 6. Zadávací dokumentace a) obchodní podmínky včetně platebních podmínek, podmínky pro překročení nabídkové ceny Nabídková cena bude cenou maximální a nejvýše přípustnou pro celý rozsah činností dle zadávací dokumentace a bude obsahovat veškeré náklady spojené s předmětem plnění díla. Změna (překročení) nabídkové ceny je možná pouze v případě, že v průběhu realizace veřejné zakázky dojde ke změnám sazeb DPH. V tomto případě bude celková nabídková cena upravena podle výše sazeb DPH platných v době vzniku zdanitelného plnění. Pokud uchazeč míní nabídnout zadavateli slevu z ceny, musí tuto slevu promítnout do jednotkových cen jednotlivých položek v jím předložených položkových rozpočtech. Jiná forma slevy z nabídkové ceny (např. paušální částkou z celkové ceny za stavební práce) není přípustná. Požadavky na návrh smlouvy:

4 Podrobné platební podmínky jsou uvedeny v Obchodních podmínkách (návrh rámcové smlouvy). Vyzyvatel požaduje, aby zájemci obchodní podmínky obligatorně v plném rozsahu akceptovali a zpracovali je jako návrh smlouvy o dílo, který předloží jako součást své nabídky. Podepsaný návrh rámcové smlouvy zájemce nesmí obsahovat další ustanovení odlišná od obchodních podmínek. Požadovaná délka záruční doby je stanovená minimálně 60 měsíců na rozvaděče, reg. jednotky a svítidla (bez výbojek), 48 měsíců na montážní práce, 36 měsíců na ostatní materiál a 6 měsíců na výbojky. Zájemce je povinen podat jediný návrh smlouvy pokrývající celý předmět plnění veřejné zakázky. Zájemce doplní do návrhu smlouvy identifikační a kontaktní údaje v požadovaném rozsahu a další údaje stanovené vyzyvatelem (údaje v textu vyznačené údajem ********* ). Pokud nabídku podává více osob společně (sdružení), příslušným způsobem tuto skutečnost zohlední v úvodu (identifikace smluvních stran) a v závěru (podpisy smluvních stran) návrhu smlouvy, jakož i vložením ustanovení o tom, že zájemci jsou odpovědni společně a nerozdílně vůči vyzyvateli. Návrh smlouvy musí být ze strany zájemce podepsán statutárním orgánem zájemce nebo jinou osobou k tomu oprávněnou, přičemž toto oprávnění musí vyplývat z nabídky. Pokud návrh smlouvy nebude řádně podepsán, bude nabídka považována za neúplnou, dále musí být k návrhu smlouvy přiložen vyplněný výkaz výměr (příloha č. 1). b) technické podmínky české technické normy (ČSN EN) evropská technická schválení obecné technické specifikace (v souladu s EU) mezinárodní normy jiné typy technických dokumentů české technické normy stavební technická osvědčení národní technické podmínky c) požadavky na varianty nabídek Zadavatel v rámci tohoto výběrového řízení nepřipouští variantní řešení předložené nabídky. d) požadavek na způsob zpracování nabídkové ceny Nabídková cena bude zpracována v členění a v položkách dle výkazu výměr. Uchazeč v nabídkovém rozpočtu, oproti výkazu výměr, žádné položky nepřidá a ani neubere. Nabídkovou cenou se pro účely zadávacího řízení rozumí celková cena za provedení stavebních prací. Celková cena díla bude členěna: Cena bez DPH Platné DPH Cena včetně DPH

5 Nabídková cena musí obsahovat veškeré náklady nutné k realizaci předmětu veřejné zakázky včetně nákladů souvisejících (např. vypracování dokumentace skutečného provedení akce, dopravného na místo realizace a mimo něj, poplatky za likvidaci odpadu, náklady na zařízení staveniště, výchozí revizní zprávy, předpokládaná rizika spojená s vývojem cen vstupních nákladů, provozem objednatele, zvýšené náklady vyplývající z obchodních podmínek apod.). Celková nabídková cena bude stanovena a uvedena jako nejvýše přípustná a to v české měně. Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá výkaz výměr požadovaných prací, dodávek a konstrukcí v elektronické podobě. Jednotkové ceny uvedené v položkovém rozpočtu jsou cenami platnými po celou dobu realizace díla. e) podmínky a požadavky na zpracování nabídky závazný obsah Uchazeč seřadí jednotlivé bloky informací podle tohoto závazného obsahu a jednotlivé bloky oddělí pro přehlednost samostatnými úvodními listy s číslem kapitoly a názvem dle předepsaného obsahu: Identifikační údaje uchazeče Smlouva o sdružení, pakliže bude uplatněna Doklady a informace prokazující splnění kvalifikace Návrh smlouvy podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče Rozpočet díla vyplněný výkaz výměr Harmonogram výstavby, časový harmonogram, návrh platebního kalendáře Prohlášení uchazeč je vázán celým obsahem nabídky po dobu zadávací lhůty - podepsáno osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče f) způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií Nabídky budou hodnoceny na základě výše nabídkové ceny g) jiné požadavky na plnění veřejné zakázky Zadavatel nepovažuje pro plnění této veřejné zakázky či zpracování nabídky nezbytné prohlídku místa plnění. Stavba je přístupná z veřejných míst. Prohlídku místa budoucího plnění s výkladem zástupce zadavatele, je možno uskutečnit po telefonické dohodě. Uchazeči nemají nárok na úhradu nákladů spojených s účastí v tomto zadávacím řízení. Zadavatel si vyhrazuje právo na zrušení řízení nejpozději do uzavření smlouvy s vybraným uchazečem. V Pasece Jiří Blažek starosta Přílohy: 1. Nabídkový list 2. Čestné prohlášení 3. Návrh smlouvy o dílo 4. Výkaz výměr položkový rozpočet

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava oprava schodiště IČ : 00262871 Adresa sídla

Více

Název zakázky: Protipožární příčky- Senior centrum Blansko

Název zakázky: Protipožární příčky- Senior centrum Blansko ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název zakázky:

Více

2. Druh veřejné zakázky: zakázka na služby CPV 71322000-1 Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací

2. Druh veřejné zakázky: zakázka na služby CPV 71322000-1 Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Brno- venkov Název veřejné zakázky Projektová dokumentace Realizace PSZ v k.ú. Rudka I. etapa Sídlem: Kotlářská 53 Číslo jednací VZ:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Regulátor Reverberi STB 26 Zadavatel Název : Město Chrastava

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serveru pro VM Ware cluster ESX do IS Celní správy Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1)

Více

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona.

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Odbor vnitřní správy Název veřejné zakázky:,, Rekonstrukce a zateplení střechy budovy Mze, Wurmova 2, Přerov Sídlem: Těšnov 17, 117 05 Praha 1 Zastoupený:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ 1. Název zakázky Výstavba beachvolejbalových kurtů s dodávkou přetlakové haly Zakázka je realizována v rámci projektu reg. č. CZ.2.16/3.3.00/22114 s názvem Vybudování

Více

ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, 252 30 REVNICE IC: 00241636

ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, 252 30 REVNICE IC: 00241636 'ti 'ti, 'ti,, 'ti, 'ti ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, v v 252 30 REVNICE IC: 00241636 tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou

Více

dle 7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami:

dle 7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: Domov důchodců V Podzámčí Říhova 365, Chlumec nad Cidlinou 503 51 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla DD v Chlumci nad Cidlinou Stavební úpravy objektu

Více

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek Domov důchodců Borohrádek, Rudé armády 1, 517 24 Borohrádek vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Letové proužky BOCA Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem:

Více

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Karviná. Název veřejné zakázky

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Karviná. Název veřejné zakázky Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Karviná Sídlem: Zakladatelská 974/20 735 06 Karviná-Nové Město Zastoupený: Ing. Hanou Konvičnou, pověřenou výkonem funkce ředitelky PÚ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Dodávka učebnic pro ZŠVD 2015 II. část Identifikační údaje veřejného zadavatele Název: Základní škola Přerov, Velká Dlážka 5 IČ: 47858354

Více

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadavatel: Obec Pazderna Pazderna 65 739 51 Dobrá Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce kaple sv. Jana Nepomuckého v Pazderně etapa 1- Obnova střechy

Více

Sběrný dvůr odpadů Starovice

Sběrný dvůr odpadů Starovice Výzva a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Sběrný dvůr odpadů Starovice Zadavatel: Obec Starovice,

Více

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Název veřejné zakázky: Předmět

Více

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky Kontaktní osoba: Michaela Hošková, Kristína Miedzgová Telefon: 267 994 103 267 994 421 Fax: 272 936 597 272 936 597 E-mail: zakazky@sfzp.cz zakazky@sfzp.cz Č.j.: SFZP 156041/2015 Č.VZ: 41/2015 Systém.

Více

Město Žandov. Vás vyzývá k podání nabídky na Veřejnou zakázku malého rozsahu:

Město Žandov. Vás vyzývá k podání nabídky na Veřejnou zakázku malého rozsahu: Město Žandov Vás vyzývá k podání nabídky na Veřejnou zakázku malého rozsahu: Oprava veřejného osvětlení podél komunikací LK v Dolní Polici a Heřmanicích u Žandova 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace ODBORNÝ LÉČEBNÝ ÚSTAV PASEKA, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Zadávací dokumentace Dodávka ovoce, zeleniny a loupaných brambor Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce na dodávky zadané mimo režim zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Rozšíření kamerového systému Zadavatel: Město Kolín KRYCÍ LIST NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu podle odst. 3 12 zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v

Více

Rekonstrukce cesty H2 v k.ú. Jakubovice

Rekonstrukce cesty H2 v k.ú. Jakubovice Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Ústí nad Orlicí Sídlem: Tvardkova 1191 562 01 Ústí nad Orlicí Zastoupený: Ing. Hanou Jeníčkovou, Ph.D. ředitelkou pozemkového úřadu IČ:

Více

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení Zadávací dokumentace pro výběrové řízení Výběrové řízení na dodavatele vybavení v rámci projektu Koupě a rekonstrukce azylového domu v Rumburku Zadavatel: Zpracovatel: CEDR komunitní centrum, občanské

Více

Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové

Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e veřejné zakázky malého rozsahu v souladu s ustanoveními 12 odst. 6 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona.

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona. Zadavatel: Česká republika-ministerstvo zemědělství ČR, Pozemkový úřad Jihlava Název veřejné zakázky: Projektová dokumentace pro stavební řízení a realizaci stavby polních cest v okrese Jihlava Sídlem:

Více

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce.

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) k veřejné zakázce

Více

Oprava střechy na hasičské zbrojnici Valdov (dále jen zakázka)

Oprava střechy na hasičské zbrojnici Valdov (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky malého rozsahu Oprava střechy na hasičské zbrojnici Valdov (dále jen zakázka) Zakázka je součástí projektu s názvem

Více

CZ.1.07/1.3.00/51.0024

CZ.1.07/1.3.00/51.0024 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Č. 21108 zakázka zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon s názvem Mateřská škola Proseč zateplení

Více

Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ Č. j. 4VZ40721/2012-130764

Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ Č. j. 4VZ40721/2012-130764 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Zlín Název veřejné zakázky Geodetické práce dle 21a zákona č. 229/1991 Sb. v okrese Zlín Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Inovace ve výrobním procesu společnosti LAUB- Zadavatel LAUB-KOVOVÝROBA, s.r.o. Sídlo: Vidonín 21, PSČ 59457 IČ 26231131 Zastoupen: Milošem Laubem, jednatelem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540, 357 51 Kynšperk nad Ohří ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu VYPRAVENO: 27. května 2011 Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Prachatice Sídlo: Vodňanská 329, 383 01 Prachatice Ing. Václav Šteffek, ředitel Pozemkového Zastoupený: úřadu

Více

Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby

Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby 1. Identifikační údaje zadavatele: Domov Duha, příspěvková organizace, Hřbitovní 1128/41, 741 01 Nový Jičín, IČ 48804886 Kontaktní osoba, telefon:

Více

Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO

Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Uložení chrániček (trubek HDPE) pro metropolitní optickou síť

Více

Oprava mostku Velké Březno Vítov

Oprava mostku Velké Březno Vítov OZNÁMENÍ O VYPSÁNÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: OBEC VELKÉ BŘEZNO Adresa: Děčínská 211, 403 23 Velké Březno Zastoupená: Mgr. Michalem Kulhánkem starostou obce IČ: 00267139 tel: +420

Více

Příloha I. č.16.1. 1(celkem 5)

Příloha I. č.16.1. 1(celkem 5) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Odbor krajská agentura pro zemědělství a venkov OIomoucký kraj Sídlem: Blanická 383/1, 772 00 Olomouc Zastoupený: Ing. Kateřinou Mračkovou, ředitelkou

Více

24/2013. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.24/01.0020 Název projektu:

24/2013. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.24/01.0020 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce sociálního zařízení v Základní škole, Česká Lípa, Partyzánská 1053, příspěvková organizace Obsah 1. Zadavatel...

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411

ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411 ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411 Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem:

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Dodávka zdravotnické techniky I. v rámci projektu - 75903 - Vybavení Kombinovaného zdravotně-sociálního zařízení v

Více

Město Louny, zastoupené odborem rozvoje města vyhlašuje ve smyslu pravidel RM P12/2011 v platném znění zadání veřejné zakázky

Město Louny, zastoupené odborem rozvoje města vyhlašuje ve smyslu pravidel RM P12/2011 v platném znění zadání veřejné zakázky Vyvěšeno dne: 26.04.2012 Sejmuto dne: 16.05.2012 MULN/4040/2012/RM/2 Město Louny, zastoupené odborem rozvoje města vyhlašuje ve smyslu pravidel RM P12/2011 v platném znění zadání veřejné zakázky Optické

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/../2015 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Václav Rejnart TELEFON: 487 882 422 734 233 041 E-MAIL: rejnart@doksy.com

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově MĚSTO PACOV náměstí Svobody 320, 395 01 Pacov, IČ: 00248789 www.mestopacov.cz podatelna@mestopacov.cz tel. 565 455 111 fax. 565 455 155 Č.j.: Spis. zn.: MP/10042/2013 MP/10042/2013/01 Vyřizuje: Tomáš Kocour,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Komplexní rekonstrukce návsi a komunikací v Tištíně

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Komplexní rekonstrukce návsi a komunikací v Tištíně ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU V souladu s Metodickým pokynem zadávání zakázek a veřejných zakázek v programovém období 2007-2013 ROP Střední Morava, Vás zadavatel tímto vyzývá

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK S NÁZVEM Tuklaty č.p. 19 - záchrana a sanace dřevěných konstrukcí44

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK S NÁZVEM Tuklaty č.p. 19 - záchrana a sanace dřevěných konstrukcí44 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK S NÁZVEM Tuklaty č.p. 19 - záchrana a sanace dřevěných konstrukcí44 Identifikační údaje uchazeče: i. Název: Obec Tuklaty Sídlo zadavatele: Tuklaty, Na Rafandě 14, PSC: 250 82 Zastoupená:

Více

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP Název veřejné zakázky:

Více

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor investic a správy majetku e-mail: investice@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

U Hřiště 527, Velešín 382 32

U Hřiště 527, Velešín 382 32 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka vybavení odborných učeben pro fyziku a elektrotechniku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) Tento dokument včetně příloh a projektové dokumentace (dále jen PD) tvoří zároveň kompletní zadávací dokumentaci. Název zakázky: 113D31300-7707 Dorozumívací

Více

Dodávka interaktivní tabule

Dodávka interaktivní tabule Zadávací dokumentace pro zakázku malého rozsahu na dodávky zadanou v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost: Dodávka interaktivní tabule

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Vybavení, nástroje a nářadí Identifikace zadavatele: Název / obchodní firma Odborné učiliště a Praktická škola, Brno, Lomená 44 zadavatele: Sídlo zadavatele: Lomená

Více

CZ.1.07/1.1.00/56.0572

CZ.1.07/1.1.00/56.0572 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE M Ě S T O B Y S T Ř I C E Dr. E. Beneše 25, 257 51 Bystřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva číslo 06/2012 Pro výběr zhotovitele stavby mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., - veřejná zakázka malého rozsahu na

Více

Rastrový podhled, konstrukce SDK, malba 2. NP Malba interiéru internátu a učeben masérů 3.NP

Rastrový podhled, konstrukce SDK, malba 2. NP Malba interiéru internátu a učeben masérů 3.NP 7.5. 2015 Věc : Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel: se sídlem: zastoupený: Střední škola a Mateřská škola Aloyse Klara Vídeňská 756/28,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OBEC POTŮČKY Potůčky 58, 362 38 Potůčky IČ: 00 254 894, Tel/Fax: 353820123, email: potucky@iol.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE: Vodojem Potůčky zadávaná ve ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle ustanovení

Více

OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN

OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ zákon č. 137/2006 Sb. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN V Berouně dne : 27.5.2011 Zadávací dokumentace Zadavatel tímto stanovuje

Více

Město Zubří. U Domoviny 234, 756 54 Zubří

Město Zubří. U Domoviny 234, 756 54 Zubří ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: REKONSTRUKCE VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ MĚSTA ZUBŘÍ III Pro zadávací řízení organizované v zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 6/2014 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

ZMĚNA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZMĚNA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZMĚNA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (textová část) Pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávku: "Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ, Moderní strojařina pro dospělé, Modernizace výuky biologie a chemie

Více

Moderní trendy ve výuce dramatické a tělesné výchovy IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Moderní trendy ve výuce dramatické a tělesné výchovy IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu podle metodiky Regionálního operačního programu Moravskoslezsko (dále jen metodika ) Název veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210. Vyhlašuje. výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky:

Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210. Vyhlašuje. výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky: Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210 Trojanovice, 25. dubna 2012 Vyhlašuje výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky: Fasáda Mateřské školy na Lomné Úvodní část

Více

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí. Přírodě blízká zahrada

Více

Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově

Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově Město Sokolov Rokycanova 1929, 356 20 SOKOLOV vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově Vyzývám Vás k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace

Více

Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka)

Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka) O B S A H: 1. Informace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Město Telč, zastoupené odborem rozvoje a územního plánování, vyhlašuje dle směrnice rady města č. 1/2007 veřejnou zakázku malého rozsahu na akci: REKONSTRUKCE

Více

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Odborná publikace Průmysl cestovního ruchu pro projekt OP RLZ - MMR Odborná školení

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekční technika pro žákovské učebny ZŠW Pardubice Dodávka 4.5.2015

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekční technika pro žákovské učebny ZŠW Pardubice Dodávka 4.5.2015 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Systém pro fotodokumentaci gelů 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

1. Název zakázky: Výběrové řízení na dodavatele sortimentu kancelářských potřeb, doplňků a. 2. Druh zakázky: zakázka na dodávku.

1. Název zakázky: Výběrové řízení na dodavatele sortimentu kancelářských potřeb, doplňků a. 2. Druh zakázky: zakázka na dodávku. Zadavatel : Dům zahraničních služeb MŠMT se sídlem : Senovážné nám. 26, 110 10 Praha 1 Zast. : Ing. Ivou Tatarkovou, ředitelkou IČ : 61386839 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle

Více

Poptávkové řízení. I. Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky. 1. Název zakázky: Cestovní ruch v České republice 2007 (odborná brožura)

Poptávkové řízení. I. Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky. 1. Název zakázky: Cestovní ruch v České republice 2007 (odborná brožura) V Praze dne 4. 7. 2008 Č.j: 23175/2008-15/862 Poptávkové řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba Ing. Drahomíra Witoszová Telefon 595 391 036 Fax 595 391 037 E-mail witoszova.drahomira@dakol-karvina.cz Datum 12. 11. 2010 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unii Evropským fondem pro regionalní rozvoj a Statním fondem životního prostředí ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název veřejné zakázky: Zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby na akci Boskovice Nemocnice zateplení Město Boskovice Vás vyzývá k podání nabídek na shora uvedenou

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky: Rekonstrukce sociálního zařízení v SVČ ( III. etapa).

Zadávací dokumentace veřejné zakázky: Rekonstrukce sociálního zařízení v SVČ ( III. etapa). Středisko volného času, Ostrava Zábřeh, příspěvková organizace Gurťjevova 8, PSČ 700 30, tel.596 746 062, fax.596 753 223 email: svczabreh@svczabreh.cz, www.svczabreh,cz Zadávací dokumentace veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě VZ.1.2010.BV GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlem: Kaplanova 1931/1, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00 Zastoupený: Ing. Františkem Krejčím, ředitelem

Více

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116055 v Hradci Králové

Více

Příloha č. 5 Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zahraniční pobyt žáků a výuka cizích jazyků Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.

Příloha č. 5 Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zahraniční pobyt žáků a výuka cizích jazyků Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56. Příloha č. 5 Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zahraniční pobyt žáků a výuka cizích jazyků Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1113 1. Identifikační údaje veřejného zadavatele 1.1. Základní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Systém pro kompletní vertikální elektroforézu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Systém pro kompletní vertikální elektroforézu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Systém pro kompletní vertikální elektroforézu 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rekonstrukce stáje pro výkrm krůt

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Zadavatel Obec Křišťanovice tímto sděluje svůj úmysl realizovat veřejnou zakázku malého rozsahu Rekonstrukce místní komunikace, Křišťanovice S ohledem na předpokládanou hodnotu

Více

PROVEDENÍ REVIZÍ ELEKTRICKÝCH INSTALACÍ V OBJEKTECH ŠKOL

PROVEDENÍ REVIZÍ ELEKTRICKÝCH INSTALACÍ V OBJEKTECH ŠKOL T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116011 v Hradci Králové

Více

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace Statutární město Karlovy Vary zastoupené odborem majetku města Magistrátu města Karlovy Vary Moskevská 2035/ 21, 361 20 Karlovy Vary Tel. ústředna 353 118 111, Fax 353 118 400, E-mail: l.pokorny@mmkv.cz

Více

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009 Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na stavební práce Ve smyslu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Tlakoměrné hlavně Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1 1. Identifikační

Více

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa Ing. Rostislav Mareš, Fügnerova 1358, 440 01 Louny Telefon : 722091410 IČ : 74569589 E-mail : Rostislav.Mares@seznam.cz Textová část zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY hejtman Ing. Jiří Rozbořil Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 848 fax: +420 585 508 851 e-mail: hejtman@kr-olomoucky.cz www.kr-olomoucky.cz VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA KÚOK/70784/2013/OIEP/7551-r

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 6 zákona 137/2006 Sb. o veřej. zakázkách na akci: Dětské hřiště Horní Lesov 1. Zadavatel zakázky Obec Sadov Se sídlem: Sadov

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Posuzování projektové dokumentace - podkladů žádostí o dotace MPSV na roky 2014 a 2015 zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

ČÁST II VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY

ČÁST II VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle ust. 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 12/2012 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 27380/2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více