Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin"

Transkript

1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: J. Šedina - Ověřovatelé zápisu: P. Barešová, M. Horáková, J. Hetfleišová, T. Zahálka a Mgr. V. Ryglová - Zapisovatelka: P. Barešová 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Jednání zastupitelstva obce Sobčice zahájila místostarostka Petra Barešová (dále jako předsedající) v 18:30 hodin, přivítala všechny přítomné na dnešním zasedání. Předsedající schůze konstatoval, že přítomno je 5 členů zastupitelstva (z celkového počtu 6 všech členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Omluven byl: J. Šedina. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele Ověřovateli zápisu se stali: M. Horáková, J. Hetfleišová, T. Zahálka a V. Ryglová. Zapisovatelem P. Barešová. Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice určuje ověřovateli dnešního zápisu M. Horákovou, J. Hetfleišovou, T. Zahálku a V. Ryglovou a zapisovatele P. Barešovou. 3. Schválení programu Byl projednán program zasedání s doplněnými body jednání všemi přítomnými členy ZO. Doplňující body jednání: - Přijetí demise starosty obce Sobčice - Pověření k zastupování starosty dle Zákona o obcích - Stanovení termínu Ustavující veřejné schůze OZ Sobčice - Návrh rozpočtu obce Sobčice na rok Záměry obce r Skartační řád a archivní řád obce Sobčice - Řád pohřebiště - Zavedení stočné v obci - Rozpočtové opatření obce Sobčice č. 8 - Různé Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice schvaluje program zasedání s doplněnými body jednání. 4. Demise starosty obce Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice bylo seznámeno s písemnou demisí Josefa Horníka na post starosty a zastupitele obce Sobčice, kterou podal k Písemnou demisi přijala místostarostka P. Barešová dne Proběhla diskuze a hlasování. Dokument o odstoupení bude součástí tohoto zápisu.

2 Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice bere na vědomí písemnou demisi Josefa Horníka na post starosty a zastupitele obce Sobčice k Návrh zástupce starosty - pověření k zastupování starosty dle Zákona o obcích Předsedající vyzval přítomné k podání návrhu na zástupce starosty v souladu se Zákonem o obcích. Člen zastupitelstva V. Ryglová navrhla dočasně pověřit vedením obce místostarostku obce Petru Barešovou. Proběhla diskuze a hlasování. Výsledek hlasování: pro: 4, proti: 0, zdržel se: 1, Závěr: Zastupitelstvo obce pověřuje místostarostku Petru Barešovou dočasným vedením obce Sobčice v souladu se Zákonem o obcích. 6. Stanovení termínu Ustavující veřejné schůze OZ Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice projednalo a poté schválilo termín Ustavující veřejné schůze OZ Sobčice, a to na čtvrtek od 18 hod. na OÚ Sobčice (zasedací místnost). Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje termín Ustavující veřejné schůze OZ Sobčice, a to na čtvrtek od 18hod. na OÚ Sobčice (zasedací místnost). 7. Návrh rozpočtu obce Sobčice na rok 2018 Zastupitelstvo obce Sobčice bylo seznámeno s Návrhem rozpočtu obce Sobčice na rok 2018, kterou zpracoval předseda finančního výboru T. Zahálka ve spolupráci s místostarostkou a účetní obce Sobčice. Návrh rozpočtu bude řádně vyvěšen na úřední desce obce a dále bude součástí tohoto zápisu. Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice bere na vědomí Návrh rozpočtu obce Sobčice na rok Záměry obce r Místostarostka obce P. Barešová přednesla zastupitelům záměry, které by se mohly v roce 2018 realizovat: - REKONSTRUKCE OBECNÍ CESTY A PLOTU U HŘIŠTĚ Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje rekonstrukci obecní cesty a plotu u hřiště. - VYBUDOVÁNÍ ZPEVNĚNÉ PLOCHY NA HŘIŠTI pro kontejner na bioodpad Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje vybudování zpevněné plochy na hřišti pro kontejner na bioodpad. - NOVÁ VÝSADBA USCHLÝCH TÚJÍ NA HŘIŠTI A OŠETŘENÍ STROMŮ V OBCI Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje novou výsadbu uschlých tújí na hřišti a ošetření stromů v obci. - REKONSTRUKCE SOCHY POMNÍK PADLÝM

3 Na tuto akci by šla využít dotace Ministerstva pro místní rozvoj ČR z programu Podpora obnovy a rozvoje venkova 2018, DT č. 4 Podpora obnovy drobných sakrálních staveb v obci. Výše dotace 70% z celkových uznatelných nákladů, uzávěrka příjmů žádostí je pozn.: obnova památky bude realizována pouze za předpokladu získání dotace. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje podání žádosti o dotaci do programu Podpora obnovy a rozvoje venkova 2018, DT č. 4 Podpora obnovy drobných sakrálních staveb v obci na rekonstrukci sochy Pomník padlým. - ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE NA REKONSTRUKCI CHODNÍKŮ Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje zpracování PD na rekonstrukci chodníků v obci Sobčice. - PASPORT MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ A CHODNÍKŮ Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje zpracování pasportu místních komunikací a chodníků v obci. - PROČIŠTĚNÍ OBECNÍ KANALIZACE Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje pročištění kanalizace včetně kamerových zkoušek. - VÝSADBA ZELENĚ - STROMŮ V. Ryglová podala návrh na výsadbu zeleně na plácku u spojovačky, popřípadě i v jiných lokalitách obce. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje výsadbu zeleně na plácku u spojovačky, popřípadě i v jiných lokalitách obce. 9. Skartační a archivní řád obce Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice bylo seznámeno s novým dokumentem s názvem Skartační a archivní řád obce Sobčice, který vypracovala P. Barešová. Tento řád bude řádně vyvěšen na úřední desce obce a bude součástí tohoto zápisu. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje Skartační a archivní řád obce Sobčice. 10. Řád pohřebiště Zastupitelstvo obce Sobčice bylo seznámeno s návrhem nově vypracovaného Řádu pohřebiště, který je v souladu s novelou zákona o pohřebnictví účinnou od 1. září Současný řád pohřebiště obce je z roku 2003 a je nutná jeho aktualizace. Řád pohřebiště obce Sobčice bude vydán po souhlasu Krajského úřadu Královéhradeckého kraje. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje nový Řád pohřebiště obce Sobčice.

4 11. Kanalizace - zavedení stočné Zastupitelstvo vyhodnotilo anketu na kanalizaci a pořízení kompostérů na bioodpad do domácností. Zastupitelstvo na svém zasedání dne odsouhlasilo, že v případě nadpolovičního kladného vyjádření občanů ke kanalizaci bude řešení kanalizace odpadních a povrchových vod realizováno. Nadpoloviční většina kladných odpovědí na kanalizaci se nesešla, proto nová výstavba kanalizace s ČOV nebude v obci realizována. Kladné odpovědi se nesešly ani u pořízení domácích kompostérů. Na jaře příštího roku bude pročištěna celá kanalizace v obci včetně pořízení kamerových zkoušek. Kritická místa kanalizace budou muset být opravena. Protože náklady na opravu kanalizace budou v budoucnu pro obec velkou zátěží, zastupitelstvo projednalo a poté schválilo zavedení stočné v obci. Prvním krokem pro zavedení stočné v obci je uzavření smlouvy s odbornou osobou, která bude obec zastupovat na KÚ KHK v technicko-provozních činnostech při provozování jednotné kanalizace v obci. Obec oslovila paní Irenu Kalouskovou, která s nabídkou souhlasila. Zastupitelstvo obce Sobčice projednalo a poté schválilo Příkazní smlouvu, která bude uzavřena mezi obcí Sobčice a Irenou Kalouskovou. Smlouva bude součástí tohoto zápisu. Výsledek hlasování: pro: 4, proti: 0, zdržel se: 1, Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje zavedení stočné v obci Sobčice a dále schvaluje Příkazní smlouvu mezi obcí Sobčice a Irenou Kalouskovou. 12. Rozpočtové opatření obce Sobčice č. 8 Zastupitelstvo obce Sobčice bere na vědomí Rozpočtové opatření obce Sobčice č. 8. Rozpočtové opatření bude součástí tohoto zápisu. Závěr: Zastupitelstvo obce bere na vědomí Rozpočtové opatření obce Sobčice č Různé - Pořízení nové kopírky na OÚ P. Barešová navrhla zakoupit do kanceláře OÚ novou kopírku/tiskárnu, která by tiskla formát A3 i A4. Byla by využívána na tisk obecního zpravodaje a činnost běžné agendy obecního úřadu, dále pro tisk pozvánek/plakátů na kulturní akce. Stará kopírka dosluhuje, tiskne s černými pruhy a je pouze na formát A4. Předpokládané náklady 25tis. Kč. Proběhla diskuze a hlasování. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje nákup kopírky/tiskárny na OÚ. - Pořízení 2 notebooků do Obecní knihovny Sobčice P. Barešová přijala ústní žádost paní knihovnice na pořízení 2 notebooků do knihovny. Proběhla diskuze a hlasování. Výsledek hlasování: pro: 4, proti: 1, zdržel se: 0, Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje nákup 2ks notebooků do místní knihovny Dále zastupitelstvo obce bylo seznámeno: - s podáním závěrečné zprávy na Ministerstvo kultury ČR vyúčtování dotace pořízení PC do místní knihovny, - s podáním mimořádné splátky úvěru vedený u České spořitelny, a.s., - s realizací akce pročištění zanesené kanalizace u hřiště. Celkové náklady činily ,- Kč.

5 14. Závěr Místostarostka ukončila zasedání OZ Sobčice. Poděkovala všem přítomným za účast. USNESENÍ Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SOBČICE konaného dne č. 1 schvaluje program zasedání s doplněnými body jednání, č. 2 bere na vědomí písemnou demisi Josefa Horníka na post starosty a zastupitele obce Sobčice k , č. 3 pověřuje místostarostku Petru Barešovou dočasným vedením obce Sobčice v souladu se Zákonem o obcích, č. 4 schvaluje termín Ustavující veřejné schůze OZ Sobčice, a to na čtvrtek od 18hod. na OÚ Sobčice (zasedací místnost), č. 5 bere na vědomí Návrh rozpočtu obce Sobčice na rok 2018, č. 6 schvaluje rekonstrukci obecní cesty a plotu u hřiště, č. 7 schvaluje vybudování zpevněné plochy na hřišti pro kontejner na bioodpad, č. 8 schvaluje novou výsadbu uschlých tújí na hřišti a ošetření stromů v obci, č. 9 schvaluje podání žádosti o dotaci do programu Podpora obnovy a rozvoje venkova 2018, DT č. 4, na rekonstrukci sochy Pomník padlým, č. 10 schvaluje zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci chodníků, č. 11 schvaluje zpracování pasportu místních komunikací a chodníků, č. 12 schvaluje pročištění kanalizace včetně provedení kamerových zkoušek, č. 13 schvaluje výsadbu zeleně na plácku u spojovačky, popřípadě i v jiných lokalitách obce, č. 14 schvaluje Skartační a archivní řád obce Sobčice, č. 15 schvaluje nový Řád pohřebiště obce Sobčice, č. 16 schvaluje zavedení stočné v obci a dále schvaluje uzavření Příkazní smlouvy mezi obcí Sobčice a Irenou Kalouskovou, č. 17 bere na vědomí Rozpočtové opatření obce Sobčice č. 8, č. 18 schvaluje nákup kopírky/tiskárny na OÚ,

6 č. 19 schvaluje nákup 2 notebooků do knihovny, 15. Závěr Zasedání zastupitelstva obce Sobčice ukončila místostarostka obce P. Barešová, poděkovala všem přítomným za účast. Zapsala dne P. Barešová.... Ověřovatelé zápisu: M. Horáková.. J. Hetfleišová. T. Zahálka V. Ryglová P. Barešová....

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 30.11.2017 od 18 hodin na Obecním úřadě - zasedací místnost Sobčice 25, 508 01 Hořice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 27. 8. 2018 od 16:00 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 4 - Omluveni: J. Šedina

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 23.2.2018 od 16 hodin na OÚ Sobčice - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Ověřovatelé zápisu: J. Hetfleišová, J. Šedina, M. Horáková, T.

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.4.2011 od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 7 - Omluveni: 0 - Ověřovatelé

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 6.11.2014 od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 7 -

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 24.05.2017 od 18.30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 - Ověřovatelé zápisu:

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 31.5.2019, od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011.

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS ze 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 26.9.2012 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 29. 6. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 1. 2. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.06/16 ve Vysokém konaného dne 21.10.2016

Více

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Zápis zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Přítomni: Slavomír Lahoda Musil Jaroslav Botoš Jozef Dočkal Pavel

Více

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu.

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu. Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28. 12. 2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.01/13 ve Vysokém konaného dne 1.2.2013

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Z Á P I S o průběhu 10.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 10.11.2006 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 10.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 10.11.2006 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 10.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 10.11.2006 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 10.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne 14. 02. 2015, ve 14:00 hodin Starosta zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice ve 14:00 hodin a všechny přivítal. Bod č.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 2/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.6.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis č. 23/2014 * * *

Zápis č. 23/2014 * * * Zápis č. 23/2014 o průběhu veřejného zasedání Zastupitelstva obce Česká, konaného dne 23. července 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti obecní sokolovny. Starostka Ing. Jana Chiniová, předsedající veřejného

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: 05.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vílanec, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 8/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 7. 9. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 12.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 12.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov konaného dne 12.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů uvedeno jmenovitě) Přítomni:

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE KONANÉHO DNE 17.12.2018 Přítomni: Hála Jiří, Machyánová Jana, Simonics Martin, Zahálková Eliška, Křepelková Danuše, Kotrč Jiří, Dušek František Hosté: Hnát Lukáš, Krajíčková

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 10.10. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 6 členů omluveno: 3 členi

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

obec Olbramice 10. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 15. prosince 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 10. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 15. prosince 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 10. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 15. prosince 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.3.2007 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 4.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva 1/2015 konaného dne 19. 1. 2015 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva 1/2015 konaného dne 19. 1. 2015 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Zápis zasedání obecního zastupitelstva 1/2015 konaného dne 19. 1. 2015 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Přítomni: Slavomír Lahoda Musil Jaroslav Botoš Jozef Dočkal

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.10/2012 ve Vysokém konaného dne

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 4. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce pan Miloš Minařík jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE 16.12.2014 PŘÍTOMNI: Jiří Bábor, Pavel Karmazín, Jiří Pestr, Danuše Richterová, VěraTučková, Iva Valoušková NEPŘÍTOMNI: Marie Báborová

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Zápis. z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč.

Zápis. z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne 24.3. 2014 v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Přítomni: Marie Prknová, Jana Cechová, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna, Bohuslav Richter,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne od 17 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Myslibořice.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne od 17 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Myslibořice. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 1.11.2018 od 17 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Myslibořice. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Marie Tichá,

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v 16 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Zápis číslo: 6/2018 USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 28. 10. 2018, 16:30 až 19:00 hodin. Zasedání se zúčastnili nově zvolení členové ZO: J. Havelková, J. Povolný,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 30. dubna 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 30. dubna 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 30. dubna 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Mgr. Markéta Čermáková,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti konaného dne 18. 2. 2015 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulů. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů

Více

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 18.10.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Úvodem starosta přivítal přítomné

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne ve společenském domě Orlovna Šitbořice

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne ve společenském domě Orlovna Šitbořice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne 03.11.2014 ve společenském domě Orlovna Šitbořice 1. Přestavení nově zvolených zastupitelů a složení slibu Ustavující zasedání ZO

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Chožov Zastupitelstvo obce Chožov Místo konání: Přítomni:, Ověřovatelé zápisu: Návrhová komise k usnesení: Zapisovatelka: konaného dne 10. 11. 2014, od 18:30 hodin. zasedací místnost OÚ Chožov M.

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 10.12.2015 v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích Starosta (předsedající) Ing. Milan Choura zahájil 9. zasedání

Více