BELLA 120 levá, BELLA 120 pravá s vysokou vaničkou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BELLA 120 levá, BELLA 120 pravá s vysokou vaničkou"

Transkript

1 NÁVOD A MONTÁŽ MASÁŽNÍHO BOXU BELLA 120 levá, BELLA 120 pravá s vysokou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na složení a montáž. Přejeme si, aby Vám náš výrobek dobře a účinně sloužil.

2 MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ DOPORUČUJEME AUTORIZOVANÝM SERVISEM nebo firmou zabývající se instalatérskými pracemi Než započnete montáž, prostudujte si návod POZOR! Rohy skel jsou zabezpečeny násadkami, které se sundají až v koncové fázi montáže. Příprava na montáž: Počáteční montáž sprchové kabiny proveďte na hladkém, rovném a měkkém povrchu. Pro montáž kabiny jsou zapotřebí dvě osoby Postup se sklem: Se sklem boxu je nutno zacházet velmi opatrně!!! V žádném případě nepokládejte nezabezpečené rohy skel na tvrdý povrch. Návod montáže: Montáž sprchového koutu by měla provádět kvalifikovaná a zkušená osoba. Před montáží si důkladně přečtěte návod. Místo pro box: Sprchový kout by měl být postaven v rohu místnosti. Stěny místnosti by měli být ochráněny proti tekoucí vodě a vlhkosti. Část prostoru, který bude uzavřen nesmí obsahovat elektrické, plynové a jiné podobné zařízení, které není odolné vůči tekoucí vodě (např.: plynové pece, zásuvky, nebo zástrčky). Veškeré elektrické nebo plynové zařízení nacházející se v místnosti (např.: plynové pece, zásuvky, nebo zástrčky) kde budete montovat sprchový kout, se musí nacházet v bezpečné vzdálenosti od venkovní části sprchového koutu. Eventuální proud tekoucí vody by se mohl dostat ven např.: nedovřenými dveřmi sprchového koutu, které by nemělo způsobit např: zhasnutí plamene v peci nebo zkrat v elektrickém zařízení. Podklad na kterém bude postaven kout, by měl zajistit aby stál vodorovně, stabilně a pevně. Stěny musí být svislé, aby zajistili správnou přiléhavost konstrukce ke stěně. Nesmí se zavádět podložky, vzpěry a jiné podobné části. Veškeré pohyblivé zařízení, které by mohlo mechanicky poškodit sklo kabiny, se musí nacházet v bezpečné vzdálenosti (např.: ocelové věšáky na ručníky). Toto zařízení by mělo být instalováno v souladu s platnými právními předpisy týkající se elektrických zařízení. Elektrická zásuvka musí mít odpovídající stupeň ochrany proti vlhkosti alespoň IPX4. Elektrická zásuvka ke které bude připojen sprchový kout, musí být jednoduše přístupná nebo musí mít k dispozici vypínač přímo v zásuvce. Zásuvka musí mít doplňkovou ochranu pro zbytkový proud (RCD) proudový chránič s vybavovacím proudem nepřesahujícím 30mA.

3 Nářadí nezbytné pro montáž boxu: vrtačka šroubováky sanitární silikon s pistolí plochý klíč nebo násadkový klíč metr, vodováha, tužka Pozor! Přiložené nákresy a vybavení se mohou lišit od skute čného vzhledu boxu. Doporučený tlak ve vodovodním rozvodu boxu je 0,2 0,5 Mpa. Umístění kabiny: Box je určena do rohu koupelny. Pro rychlou a jednoduchou instalaci nebo pro eventuální opravy v budoucnu musí být sprchový kout postaven ve vzdálenosti min. 50cm od jiných částí vybavení koupelny. Výška koupelny musí být nejméně 230cm. Napajedlo na vodu kabiny by se mělo nacházet co nejblíže rohu koupelny. Zapojení do přívodu studené a teplé vody můžete vykonat podle vlastních potřeb (přívod odpovídající délce si můžete dokoupit).

4 1 stříška (horní kryt) 2 horní kolejnice 3 zadní panel stěny 4 dekorativní osvětlení LED 5 elektronický ovládací panel 6 police 7 madla 8 boční pevná skla 9 posuvna skla 10 masážní panel 11 sprchový panel 12 vanička 13 ventilátor 14 reproduktor 15 dešťová přeháňka 16 sprcha 17 boční profil 18 spínací funkce 19 baterie 20 silikonové těsnění 21 magnetické těsnění 22 dolní kolejnice

5 Montáž vaničky Silikon pro upevnění odtokového systému a sifonu Nosná konstrukce vaničky Noha vaničky Matice vaničk a Podklad pro upevnění ochranného krytu šroubu Ochranný kryt šroubu vodováha Ochranný obal vaničky šroub Noha nosné konstrukce vaničky - vybavte vaničku odtokovým systémem. Zkontrolujte těsnost odtoku. Sifon a odtok musíte zabezpečit sanitárním silikonem, teflonovou páskou nebo jiným a stejně účinným způsobem. - s použitím vodováhy nastavte nohy tak, aby se vanička nacházela ve vodorovné poloze pro správný odtok vody z vaničky. - připojte vaničku do odtokového systému. Upozornění: Pokud je pro těsnění odtoku a sifonu použit silikon, nesmíte zapomenout, že substance potřebuje nutný čas uvedený výrobcem, aby byla dostatečně těsná. Příklady sifónů dostupných na trhu PŘED INSTALACÍ NEZAPOMEŇTE, ŽE VEŠKERÁ MECHANICKÁ SPOJENÍ MEZI KONSTRUKČNÍMI DÍLY POTŘEBUJÍ UTĚSNIT. Jako těsnění použijte sanitární silikon. Voda se nesmí dostat mimo sprchový kout.

6 Montáž hliníkových lišt S použitím šroubů spojte hliníkové vodící lišty s hliníkovými bočnímy profily. Montáž bočních skel na smontovaný rám vložte pevné sklo, které zasunete do vertikálního profilu s těsněním přišroubujte volný profil k vodícím lištám Upozornění: Montáž skleněných stěn by z bezpečnostních důvodů měly provádět nejméně dvě osoby.

7 Montáž zadních stěn Na zadní stěnu namontujte veškeré příslušenství poličku, ruční sprchu atd. Postavte zadní stěnu na vaničku a sešroubujte s předním rámem postavte mezi zadní stěny ovl. Panel a sešroubujte Vyrovnejte a zadní stěnu sešroubujte s vaničkou nutno předvrtat díry do vaničky Montáž středového panelu Upozornění: montážní vodící lišty mají speciálně vytvarovaný profil, který je přizpůsoben rohovému sprchovému koutu. Povrch montované vodící lišty musí přiléhat ke stěně s použitím vodováhy postavte sprchový kout do správné svislé polohy

8 Montáž dveří - do dvou horních otvorů nacházejících se na křídle dveří namontujte dvojitá pojezdové kolečka a do spodních namontujte pojezdová kolečka. - přišroubujte horní kolečka na horní část skleněné stěny a nasaďte záslepky - přišroubujte spodní kolečka a nasaďte záslepky - zavěste dvojitá pojezdová kolečka na horní lištu, poté upevněte pojezdová kolečka na spodní lištu seřiďte polohu dvojitých pojezdových koleček.

9 Montáž stropu na strop přišroubujte reproduktor, ventilátor, stropní osvětlení a stropní sprchu jako protikus pro přišroubování použijte krytky pro reproduktor a ventilátor položte strop na box, vyrovnejte a přišroubujte k zadní stěně Připojení do elektrické sítě - zapoj soustavu řízení před připojením do elektrické sítě; - na vedení se nacházejí grafické symboly. Připojení by mělo být provedeno tak, že spojíte shodné symboly; - volné vedení bez zakončení vycházející z ovládacího panelu je anténa k FM rádiu, nastavte si ji v optimální poloze;

10 Zapojení vodovodní instalace vedení by mělo být připojeno přes vodní ventily na vodovodní systém nacházející se v místnosti. Zřízení ventilů umožní případný demontáž kabiny bez nutnosti vypnutí hlavního uzávěru vody. - přípojky na vodu musíte zapojit shodně s barevným označením (červená horká voda, modrá studená voda) k vývodu směšovači, který se nachází na zadní části ovládacího panelu. - musíte také zapojit horní vývod do sprchy, která se nachází ve stříšce. Tyto spoje by měli být zabezpečeny objímkami. - vodní systém, kterým je vybavena kabina je určen pro instalaci vodní sítě s maximálním tlakem vody od 0,2MPa do 0,5 MPa a teplotě vody nejvýše 90oC. - pro montáž napájení kabiny vodou musíte použít klíče bez upínací čelisti, které předem zajistíte před případným poškozením kabiny a dílů nejlépe bavlněným hadříkem po zapojení vody a zařízení (ruční sprcha, horní sprcha) musíte zkontrolovat těsnost celého systému.

11 Ovládací panel s vodou a elektroinstalací: ventil pro otevření průtoku vody a pro míchání studené a teplé vody. přepínač pro typ práce.(ruční sprcha, horní sprcha, vodní trysky ) ovládací panel pro radio, ventilátor, osvětlení. Elektronický ovládací panel:

12 Údržba, používání a čištění Části konstrukce boxu jako je sklo, lakované části, akrylové části, umělé hmoty by se měli čistit jen jemnou utěrkou s použitím jemných čistících prostředků. Nepoužívejte na čištění rozpouštědla, aceton, čistící a desinfekční prostředky, které obsahují chlór. Tyto zmíněné prostředky mohou být zdraví škodlivé a mohou poškodit výrobek nesmí se používat na čištění boxů. Výrobce nenese odpovědnost za nesprávné používání výrobku, špatnou montáž a údržbu výrobku. Výrobce má právo, zavést v konstrukci při výrobě změny. Věnujte pozornost vodící liště, která se může zanášet a pravidelně ji čistěte. Nesmíte nechávat ve sprchovém koutě děti nebo mentálně postižené osoby bez dozoru. Nesmí se o sprchový kout opírat předměty, které by mohli oslabit (podrápat) nebo poškodit povrch. Ve sprchovém koutě může být maximálně jedna osoba. Nesmí se tlačit, bouchat, nebo jiným způsobem působit na box. Správná funkce baterie a vodního systému závisí na kvalitě vody, její tvrdosti, hustotě vápníku a nečistot, jako je písek atd. Kvalita vody a častost používání rozhoduje o údržbě baterie. Doporučujeme instalovat filtry (sítě) ve vodovodu (umístěné ve ventilech vodovodního potrubí). Části elektrického vybavení se má čistit lehce navlhlým hadříkem. Když skončíte s používáním sprchového koutu, měli by jste vypnout napájení z venkovní strany kabiny a vypnout vodu. Likvidace obalů a konstrukcí Materiály obalů vyrobené z kartonu jsou vhodné k dalšímu zpracování (recyklaci). Lepící pásku a PE jistící fólii recyklujte. Nevhodné části obalů k recyklaci by se po jejich využití měli bezpečně zlikvidovat schodně se zákonem o odpadech. Po skončení životnosti výrobku, části vhodné k dalšímu využití (např.: ocelové profily, sklo) by se měli dát k recyklaci. Tento spotřebič je označený, v souladu s evropskou Směrnici 2002/96/ES a českým zákonem o odpadních elektrických a elektronických spotřebičích, symbolem přeškrtnutého odpadního kontejneru. Tento symbol informuje spotřebitele, že označený spotřebič po uplynutí doby jeho používání nelze likvidovat odstraněním společně z běžným domácím odpadem. Spotřebitel je povinen odevzdat spotřebič do vhodné sběrny elektrického a elektronického odpadu. Do tvoření systému sběru takových odpadů jsou zapojeny obchody s elektrickým a elektronickým zbožím, místní sběrny takovéhoto zboží i obecní úřady. Řádná likvidace použitých elektrospotřebičů pomáhá zamezit případným škodlivým dopadům na lidské zdraví a na životní prostředí, které by mohly být způsobeny přítomnosti škodlivých složek a nesprávným skladováním a likvidaci takového odpadu. Ve spotřebiči byl omezen výskyt látek, které by mohly negativně působit na životní prostředí jak v době používání spotřebiče, tak po této době.

13

TED MOON s vysokou vaničkou

TED MOON s vysokou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU TED MOON s vysokou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme

Více

Návod na instalaci a použití. Masážní box ANABELL

Návod na instalaci a použití. Masážní box ANABELL Návod na instalaci a použití Masážní box ANABELL Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260, mobil:

Více

SOFIE 90, SOFIE 100 s vysokou vaničkou

SOFIE 90, SOFIE 100 s vysokou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU SOFIE 90, SOFIE 100 s vysokou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o.

Více

NELA s vysokou vaničkou

NELA s vysokou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU NELA s vysokou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme

Více

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ. 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG 7. Doporučený tlak ve vodovodním rozvodu boxu je 0,2 0,5 Mpa.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ. 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG 7. Doporučený tlak ve vodovodním rozvodu boxu je 0,2 0,5 Mpa. Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na

Více

TINA MODERN model: KP-TINA-4680-K5 model: KP-TINA-4690-K5

TINA MODERN model: KP-TINA-4680-K5 model: KP-TINA-4690-K5 NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO KOUTU TINA MODERN model: KP-TINA-4680-K5 model: KP-TINA-4690-K5 Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.koupelny-imperial.cz Pro více informací se

Více

BARNY 80, BARNY 90 s nízkou vaničkou

BARNY 80, BARNY 90 s nízkou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO BOXU BARNY 80, BARNY 90 s nízkou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme

Více

NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO KOUTU. DORADO 1580, DORADO 1590 s nízkou vaničkou

NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO KOUTU. DORADO 1580, DORADO 1590 s nízkou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO KOUTU DORADO 1580, DORADO 1590 s nízkou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a

Více

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na

Více

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou JACK 100 100 215 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou LISA 80 x 80 x 220 cm, 90 x 90 x 220 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz

Více

Montážní návod obdélníkový masážní box s vaničkou

Montážní návod obdélníkový masážní box s vaničkou Montážní návod obdélníkový masážní box s vaničkou BREST 52 x 87 x 223 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 56 43 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou MARVIN 91 x 91 x 220 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna LUKRECIA 80 x 80 x 200 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ DOPORUČUJEME AUTORIZOVANÝM SERVISEM nebo firmou zabývající se instalatérskými pracemi

MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ DOPORUČUJEME AUTORIZOVANÝM SERVISEM nebo firmou zabývající se instalatérskými pracemi Před instalací si prosím přečtěte návod. MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ DOPORUČUJEME AUTORIZOVANÝM SERVISEM nebo firmou zabývající se instalatérskými pracemi Než započnete montáž, prostudujte si návod POZOR! Rohy skel

Více

NÁVOD A MONTÁŽ PARNÍHO MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU. IDA STEAM s vysokou vaničkou

NÁVOD A MONTÁŽ PARNÍHO MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU. IDA STEAM s vysokou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ PARNÍHO MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU IDA STEAM s vysokou vaničkou Před instalací si prosím přečtěte návod. MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ DOPORUČUJEME AUTORIZOVANÝM SERVISEM nebo firmou zabývající se instalatérskými

Více

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO KOUTU

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO KOUTU NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO KOUTU HARMONY Model: KH-HARM-52-15085-G Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 BRNĚNEC www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací se obracejte

Více

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na

Více

Montážní návod sprchový kout s hlubokou vaničkou

Montážní návod sprchový kout s hlubokou vaničkou Montážní návod sprchový kout s hlubokou vaničkou ANITA 80 x 80, 90 x 90 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený

Více

Montážní návod zalamovací sprchové dveře do niky

Montážní návod zalamovací sprchové dveře do niky Montážní návod zalamovací sprchové dveře do niky SNAKE 80 x 195 cm, 90 x 195 cm, 100 x 195 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz

Více

Návod na instalaci a použití. Sprchové kouty s hlubokou vanou

Návod na instalaci a použití. Sprchové kouty s hlubokou vanou Návod na instalaci a použití Sprchové kouty s hlubokou vanou Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 Brněnec www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413

Více

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO KOUTU LILA

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO KOUTU LILA NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO KOUTU LILA 80 a LILA 90 Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516

Více

MARTY s nízkou vaničkou

MARTY s nízkou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO BOXU MARTY s nízkou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili tento výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh

Více

Návod na instalaci a použití Model: KP-ANAB-41-12085-L-G Model: KP-ANAB-41-12085-P-G

Návod na instalaci a použití Model: KP-ANAB-41-12085-L-G Model: KP-ANAB-41-12085-P-G Návod na instalaci a použití Model: KP-ANAB-41-12085-L-G Model: KP-ANAB-41-12085-P-G Prodejce: WellMall s.r.o. Na Požáru 341/1 679 61 LETOVICE www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací

Více

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ Masážní box SHANNON Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.koupelny-imperial.cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260 e-mail: info@wellmall.cz

Více

STELA 120 levá, STELA 120 pravá s vysokou vaničkou

STELA 120 levá, STELA 120 pravá s vysokou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU STELA 120 levá, STELA 120 pravá s vysokou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost

Více

MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ DOPORUČUJEME AUTORIZOVANÝM SERVISEM nebo firmou zabývající se instalatérskými pracemi

MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ DOPORUČUJEME AUTORIZOVANÝM SERVISEM nebo firmou zabývající se instalatérskými pracemi MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ DOPORUČUJEME AUTORIZOVANÝM SERVISEM nebo firmou zabývající se instalatérskými pracemi Než započnete montáž, prostudujte si návod POZOR! Rohy skel jsou zabezpečeny násadkami, které se sundají

Více

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ masážního boxu DECO Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.koupelny-imperial.cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260 e-mail: info@wellmall.cz

Více

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ Masážní box KLARA Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260, mobil: 777

Více

DECO HALF Model: KH-DECH-1590-G

DECO HALF Model: KH-DECH-1590-G NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ MASÁŽNÍHO BOXU DECO HALF Model: KH-DECH-1590-G Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací se obracejte na:

Více

Návod na instalaci a použití. Masážní box VERONICA

Návod na instalaci a použití. Masážní box VERONICA Návod na instalaci a použití Masážní box VERONICA Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.koupelny-imperial.cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260 e-mail: info@wellmall.cz

Více

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO BOXU

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO BOXU NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO BOXU HARMONY Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 BRNĚNEC www.koupelny-imperial.cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260 e-mail: info@wellmall.cz

Více

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ Masážní box SONIA Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.koupelny-imperial.cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260 e-mail: info@wellmall.cz

Více

NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY KATY. 80 x 80 x 185 cm, 90 x 90 x 185 cm

NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY KATY. 80 x 80 x 185 cm, 90 x 90 x 185 cm NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY KATY 80 x 80 x 185 cm, 90 x 90 x 185 cm Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili tento výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a

Více

SANTA MODERN Model: (KH-SANM-4190-G4)

SANTA MODERN Model: (KH-SANM-4190-G4) NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO KOUTU SANTA MODERN Model: (KH-SANM-4190-G4) Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací se obracejte

Více

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ Masážní box ROXANA Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.koupelny-imperial.cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260 e-mail: info@wellmall.cz

Více

LILI 150 s velkou vanou

LILI 150 s velkou vanou NÁVOD A MONTÁŽ MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU LILI 150 s velkou vanou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme

Více

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou SILVIA 900 900 2070 mm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Návod na instalaci a použití. Masážní box MARGARET

Návod na instalaci a použití. Masážní box MARGARET Návod na instalaci a použití Masážní box MARGARET Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260, mobil:

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna MONTY Q Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku, děkujeme Vám,

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna SUE Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a

Více

Montážní návod čtvrtkruhový sprchový box s vaničkou

Montážní návod čtvrtkruhový sprchový box s vaničkou Montážní návod čtvrtkruhový sprchový box s vaničkou MONICA 90 90 195 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou JOE BLACK 90 90 215 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ. 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG 7. Doporučený tlak ve vodovodním rozvodu boxu je 0,2 0,5 Mpa.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ. 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG 7. Doporučený tlak ve vodovodním rozvodu boxu je 0,2 0,5 Mpa. Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna PARIS 90 90 173 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna CAPRIS 90 x 90 x 190 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ

NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ Masážní box SONIA Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260, mobil: 777

Více

SARA MODERN s vysokou vaničkou

SARA MODERN s vysokou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU SARA MODERN s vysokou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna IRIS 90 x 90 x 185 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna DOVER Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku, děkujeme Vám,

Více

TAKE. Montážní návod. sprchové dveře do niky nebo v kombinaci s pevnou stěnou jako sprchová zástěna

TAKE. Montážní návod. sprchové dveře do niky nebo v kombinaci s pevnou stěnou jako sprchová zástěna Montážní návod sprchové dveře do niky nebo v kombinaci s pevnou stěnou jako sprchová zástěna TAKE Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz,

Více

SARA HALF s nízkou vaničkou

SARA HALF s nízkou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU SARA HALF s nízkou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme

Více

Návod na instalaci a použití. Sprchový kout VERA

Návod na instalaci a použití. Sprchový kout VERA Návod na instalaci a použití Sprchový kout VERA Prodejce: WellMall s.r.o. Na Požáru 341/1 679 61 LETOVICE www.wellmall.cz, www.levna-koupelna.cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260, mobil:

Více

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box Montážní návod čtvrtkruhový masážní box DANY 135 x 135 x 215 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

sprchový box BORA 80, BORA 90 návod k instalaci a obsluze

sprchový box BORA 80, BORA 90 návod k instalaci a obsluze sprchový box BORA 80, BORA 90 CZ návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho boxu. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh boxy v cenách, do nichž není zahrnuta

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna HANNAH 80 x 80 x 190 cm 90 90 190 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz

Více

HYDROMASÁŽNÍ BOX N.Y.C.

HYDROMASÁŽNÍ BOX N.Y.C. HYDROMASÁŽNÍ BOX N.Y.C. CZ NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho boxu. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh boxy v cenách, do nichž není zahrnuta částka

Více

Kuchyňský odsavač par DIC 2440. Návod k obsluze

Kuchyňský odsavač par DIC 2440. Návod k obsluze Kuchyňský odsavač par DIC 2440 Návod k obsluze 2 Před instalaci a použitím spotřebiče si prosím důkladně přečtěte tento návod k obsluze. Vážený zákazníku, doufáme, že Vám tento výrobek, vyrobený v moderních

Více

Montážní návod asymetrický sprchový kout s hlubokou vaničkou

Montážní návod asymetrický sprchový kout s hlubokou vaničkou Montážní návod asymetrický sprchový kout s hlubokou vaničkou ROSE 100 x 80 x 195 cm 120 80 195 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz,

Více

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na

Více

Montážní návod asymetrická sprchová zástěna

Montážní návod asymetrická sprchová zástěna Montážní návod asymetrická sprchová zástěna TORINO 100 x 80 x 185 cm 120 80 185 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz

Více

NICOL Well. Montážní návod. posuvné sprchové dveře do niky

NICOL Well. Montážní návod. posuvné sprchové dveře do niky Montážní návod posuvné sprchové dveře do niky NICOL Well Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku, děkujeme

Více

BETA Well. Montážní návod. otevírací dvoukřídlé sprchové dveře do niky

BETA Well. Montážní návod. otevírací dvoukřídlé sprchové dveře do niky Montážní návod otevírací dvoukřídlé sprchové dveře do niky BETA Well Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Montážní návod čtvercový sprchový kout s nízkou vaničkou

Montážní návod čtvercový sprchový kout s nízkou vaničkou Montážní návod čtvercový sprchový kout s nízkou vaničkou FRANK Q 15 81 x 81 x 203 cm, 90 x 90 x 203 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz,

Více

Montážní návod asymetrický sprchový kout s hlubokou vaničkou

Montážní návod asymetrický sprchový kout s hlubokou vaničkou Montážní návod asymetrický sprchový kout s hlubokou vaničkou DURHAM 100 x 80 x 195 cm 120 80 195 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz,

Více

sprchový kout GAMA návod k instalaci a obsluze

sprchový kout GAMA návod k instalaci a obsluze CZ SK strana 13 sprchový kout GAMA CZ návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho sprchového koutu. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh sprchový kouty v cenách,

Více

Montážní návod otevírací jednokřídlé sprchové dveře do niky

Montážní návod otevírací jednokřídlé sprchové dveře do niky Montážní návod otevírací jednokřídlé sprchové dveře do niky FRANCIS Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Montážní návod čtvrtkruhový sprchový kout s vysokou vaničkou

Montážní návod čtvrtkruhový sprchový kout s vysokou vaničkou Montážní návod čtvrtkruhový sprchový kout s vysokou vaničkou GINO HIGH 80 x 80 x 195 cm, 90 x 90 x 195 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz,

Více

ZAHRADNÍ KOVOVÝ DOMEK SH 2570 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

ZAHRADNÍ KOVOVÝ DOMEK SH 2570 UŽIVATELSKÝ MANUÁL ZAHRADNÍ KOVOVÝ DOMEK SH 2570 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Pro instalaci produktu jsou nutné dvě osoby a 2-3 hodiny práce. PLASTOVÝ OBAL ODSTRAŇTE Z DOSAHU DĚTÍ, HROZÍ NEBEZPEČÍ UDUŠENÍ! Upozornění: Pře užitím tohoto

Více

sprchový kout AYL-005

sprchový kout AYL-005 sprchový kout AYL-005 návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho sprchového koutu. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh sprchový kouty v cenách, do nichž není

Více

CZ SK strana 18. masážní kout ASC 80, 90. návod k instalaci a obsluze

CZ SK strana 18. masážní kout ASC 80, 90. návod k instalaci a obsluze CZ SK strana 18 masážní kout ASC 80, 90 CZ návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho sprchového koutu. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh sprchový kouty v

Více

Montážní návod posuvné sprchové dveře do niky

Montážní návod posuvné sprchové dveře do niky Montážní návod posuvné sprchové dveře do niky CLOUD 79 x 175 cm (montážní otvor 76,5-79 cm) Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz

Více

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na

Více

Obsah. Montážní schéma

Obsah. Montážní schéma 2 7 Obsah Montážní schéma Úvod 1 Ekologicky vhodná likvidace 2 Bezpečnostní pokyny 3 Ovládání odsávače 3 Instalace odsávače 4 Sestavení odsávače 4 Připojení odsávače 4 Sestavení komínu 5 Výměna žárovky

Více

MARTY s nízkou vaničkou

MARTY s nízkou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO BOXU MARTY s nízkou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili tento výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh

Více

REVA 1580, REVA 1590 s nízkou vaničkou

REVA 1580, REVA 1590 s nízkou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO KOUTU REVA 1580, REVA 1590 s nízkou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme

Více

návod k instalaci a obsluze Sprchový kout ASR 100 N Šířka průchodu: 550 mm

návod k instalaci a obsluze Sprchový kout ASR 100 N Šířka průchodu: 550 mm sprchový kout ASR 100N návod k instalaci a obsluze Sprchový kout ASR 100 N Šířka průchodu: 550 mm 1 Předinstalační pokyny Stavební připravenost MONTÁŽNÍ PROSTOR OKOLO ZAŘÍZENÍ MUSÍ BÝT 40 CM! Je nutné

Více

Montážní návod čtvercová sprchová zástěna

Montážní návod čtvercová sprchová zástěna Montážní návod čtvercová sprchová zástěna JARNY 90 x 90 x 185 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Odsavač. Model: 3CFT-TILE. Návod k montáži a k použití OD 8

Odsavač. Model: 3CFT-TILE. Návod k montáži a k použití OD 8 Odsavač Model: 3CFT-TILE Návod k montáži a k použití OD 8 3 4 5 Návod k montáži a k použití Vezměte si na pomoc také obrázky na prvních stranách s odkazy podle abecedy, které se uvádějí v dalším textu

Více

6 CDB 90X 6 CDB 70X 6 CDB 60X

6 CDB 90X 6 CDB 70X 6 CDB 60X Odsavač par Model 6 CDB 90X 6 CDB 70X 6 CDB 60X Návod k použití a instalaci OD 9 1 2 3* 4 2 a b c 3 5 4 Návod k montáži a k použití Při čtení návodu sledujte také obrázky na prvních stranách, na které

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna LENS 90 x 90 x 185 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

masážní box PARADISE 1 návod k instalaci a obsluze Rozměr: 900 900 2100 mm Šířka průchodu: 520 mm Výška sedátka: 440 mm

masážní box PARADISE 1 návod k instalaci a obsluze Rozměr: 900 900 2100 mm Šířka průchodu: 520 mm Výška sedátka: 440 mm masážní box PARADISE 1 návod k instalaci a obsluze Rozměr: 900 900 2100 mm Šířka průchodu: 520 mm Výška sedátka: 440 mm 1 Tabulka dílů: 1 hliníkový sloupek 2 ks 2 hliníkový oblouk 2 ks 3 vanička 1 ks 4

Více

BORNEO HYDROMASÁŽNÍ BOX

BORNEO HYDROMASÁŽNÍ BOX HYDROMASÁŽNÍ BOX BORNEO CZ NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho boxu. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh boxy v cenách, do nichž není zahrnuta částka

Více

BETA Well. Montážní návod. otevírací dvoukřídlé sprchové dveře do niky

BETA Well. Montážní návod. otevírací dvoukřídlé sprchové dveře do niky Montážní návod otevírací dvoukřídlé sprchové dveře do niky BETA Well Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Dekorativní odsavač par AD 1079X

NÁVOD K OBSLUZE. Dekorativní odsavač par AD 1079X NÁVOD K OBSLUZE Dekorativní odsavač par AD 1079X 2 Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil spotřebič značky Brandt. Abychom zpříjemnili každodenní přípravu jídel, vytvořili jsme pro Vás novou gene

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna NORWICH 90 x 90 x 190 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

montážní návod pro sprchový box KACHLER Klid a pohodu pro Vaši koupelnu.

montážní návod pro sprchový box KACHLER Klid a pohodu pro Vaši koupelnu. montážní návod pro sprchový box KACHLER Klid a pohodu pro Vaši koupelnu. Montážní návod: Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Před instalací boxu přečtěte si pozorně tento návod. Výkresy v příručce

Více

montážní návod pro hydromasážní box XELO kočka AploMačka doporučuje.

montážní návod pro hydromasážní box XELO kočka AploMačka doporučuje. montážní návod pro hydromasážní box XELO kočka AploMačka doporučuje. Montážní návod: Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Před instalací boxu přečtěte si pozorně tento návod. Výkresy v příručce jsou

Více

ALFA Well. Montážní návod. otevírací jednokřídlé sprchové dveře do niky

ALFA Well. Montážní návod. otevírací jednokřídlé sprchové dveře do niky Montážní návod otevírací jednokřídlé sprchové dveře do niky ALFA Well Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

AKUPLAST Tlakové plastové akumulační nádrže pro vnitřní instalaci

AKUPLAST Tlakové plastové akumulační nádrže pro vnitřní instalaci Návod na instalaci a použití AKUPLAST Tlakové plastové akumulační nádrže pro vnitřní instalaci AP 400 2WSE a AP 750 3WS CZ verze 1.0 1 - Popis zařízení Akumulační nádrže řady AKUPLAST jsou určeny pro akumulaci

Více

Doba použití: max. 3 minuty + odpočinek 10 minut Třída ochrany: II

Doba použití: max. 3 minuty + odpočinek 10 minut Třída ochrany: II Návod k obsluze a údržbě RUČNÍ MIXÉR S MÍSOU SOLID HM201B Výrobky značky SOLID dodává: SOLID CZECH a.s., Na Brně 1972, 500 06 Hradec Králové, Česká republika; web: www.solid-czech.cz Popis spotřebiče:

Více

hydromasážní box NEW YORK CITY návod k instalaci a obsluze

hydromasážní box NEW YORK CITY návod k instalaci a obsluze hydromasážní box NEW YORK CITY CZ návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho boxu. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh boxy v cenách, do nichž není zahrnuta

Více

hydromasážní box PHARAON návod k instalaci a obsluze

hydromasážní box PHARAON návod k instalaci a obsluze hydromasážní box PHARAON CZ návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho boxu. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh boxy v cenách, do nichž není zahrnuta částka

Více

Montážní a uživatelský návod. Sprchový box

Montážní a uživatelský návod. Sprchový box 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 Montážní a uživatelský návo Sprchový box BCDZ 80,90 BCDT 80,90 BCDZ

Více

GAMA Well. Montážní návod. jednokřídlé otevírací sprchové dveře do niky s pevnou stěnou v rovině

GAMA Well. Montážní návod. jednokřídlé otevírací sprchové dveře do niky s pevnou stěnou v rovině Montážní návod jednokřídlé otevírací sprchové dveře do niky s pevnou stěnou v rovině GAMA Well Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz

Více

NÁVOD K OBSLUZE MULTI COMBI MC-F09AI, MC-F12AI, MC-F18AI, MC-F24AI

NÁVOD K OBSLUZE MULTI COMBI MC-F09AI, MC-F12AI, MC-F18AI, MC-F24AI NÁVOD K OBSLUZE MULTI COMBI MC-F09AI, MC-F12AI, MC-F18AI, MC-F24AI Pozor: Na Vašem výrobku je uveden tento symbol. Říká, že se elektrické a elektronické přístroje nemají likvidovat s domácím odpadem,

Více

Montážní návod čtvercový sprchový kout

Montážní návod čtvercový sprchový kout Montážní návod čtvercový sprchový kout RIMINI Q 80 x 80, 90 x 90 Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

PRINCE HYDROMASÁŽNÍ BOX

PRINCE HYDROMASÁŽNÍ BOX HYDROMASÁŽNÍ BOX PRINCE CZ NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho boxu. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh boxy v cenách, do nichž není zahrnuta částka

Více

Mobilní ochlazovač vzduchu CM-570

Mobilní ochlazovač vzduchu CM-570 Mobilní ochlazovač vzduchu CM-570 Návod k obsluze Pozor: Na Vašem výrobku je uveden tento symbol. Říká, že se elektrické a elektronické přístroje nemají likvidovat s domácím odpadem, nýbrž se mají vracet

Více