Čtyřstěžňové škunery, které byly až na přední stěžeň, oplachtěný ráhnovými plachtami, vystrojené vratiplachtami.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Čtyřstěžňové škunery, které byly až na přední stěžeň, oplachtěný ráhnovými plachtami, vystrojené vratiplachtami."

Transkript

1 Iva Grajcarová Čtyřstěžňové plachetnice Námořní plachetnice o čtyřech stěžních, z nichž některé jsou oplachtěné ráhnovými plachtami a jiné plachtami latinskými či vratiplachtami, některé jsou pak vystrojeny jak vratiplachtami, tak zároveň latinskými plachtami. První čtyřstěžňové plachetnice, tzv. karaky či galeony, s ráhnovými plachtami na předním a hlavním stěžni, latinskými plachtami na křížovém stěžni a na posledním nejmenším stěžni, zvaném stejně jako jeho plachta bonaventura,... V 19. století se vyskytovaly: Čtyřstěžňové ráhnové plachetnice se všemi čtyřmi stěžni oplachtěnými ráhnovými plachtami, jejichž křížový stěžeň byl vystrojen vratiplachtou. Čtyřstěžňové barky se třemi stěžni oplachtěnými ráhnovými plachtami, jejichž křížový stěžeň byl vystrojen vratiplachtou. Čtyřstěžňové škunery, které byly až na přední stěžeň, oplachtěný ráhnovými plachtami, vystrojené vratiplachtami. Jana Cahlíková Loď vybavená čtyřmi stěžni, z nichž některé nesou ráhnové plachty, některé nesou plachty latinské či lugové, některé lodi mohou být vystrojeny zároveň plachtami latinskými i lugovými. První čtyřstěžníky se objevily po křížových výpravách, byly to karaky nebo galeony vystrojené ráhnovými plachtami na předním stěžni a na hlavním stěžni a latinskými plachtami na křížovém stěžni a na posledním, malém stěžni, kterému se stejně jako jeho plachtě říká bonaventura. V 19. století se používaly: Ráhnové čtyřstěžníky s ráhnovými plachtami na všech čtyřech stěžních a na křížovém stěžni také s lugovou plachtou.

2 Čtyřstěžňové barky s ráhnovými plachtami na třech stěžních a s lugovou plachtou na křížovém stěžni. Čtyřstěžňové škunery s lugovými plachtami kromě předního stěžně, který je vystrojen ráhnovou plachtou. Martina Opluštilová Námořní loď se čtyřmi stěžni, z nichž některé nesou ráhnové plachty, jiné latinské plachty či vratiplachty a některé jsou vystrojeny jak latinskými plachtami, tak vratiplachtami. První čtyřstěžníky (karaky a galeony) se objevily po křížových výpravách. Byly opatřeny ráhnovými plachtami na příďovém a hlavním stěžni a latinskými plachtami na stěžni křížovém i na posledním, malém stěžni bonaventura, nazývaném stejně jako jeho plachta. V 19. století existovaly: y s ráhnovými plachtami na všech čtyřech stěžních, na křížovém stěžni se navíc nacházela i vratiplachta. Čtyřstěžňové bárky s ráhnovými plachtami na třech stěžních, křížový stěžeň byl vybaven vratiplachtou. Čtyřstěžňové škunery s vratiplachtami, vyjma příďového stěžně, jenž nesl plachty ráhnové. Jitka Prudká Námořní loď opatřená čtyřmi stěžni, přičemž některé nesou plachty ráhnové, latinské či vratiplachty a jiné jsou vystrojeny oběma typy zároveň vratiplachtou i plachtou latinskou. První čtyřstěžníky, karaky a galeony, se objevily po křížových výpravách. Na předním a hlavním stěžni měly zavěšené ráhnové plachty; křížový a poslední nejmenší stěžeň, pojmenovaný stejně jako jeho plachta bonaventura, nesl plachtu latinskou.

3 V 19. století se objevovaly tyto typy: čtyřstěžníky ráhnové; ráhnová plachta byla zavěšená na všech čtyřech stěžních, křížový stěžeň navíc nesl i vratiplachtu čtyřstěžňové barky; na třech stěžních zavěšená ráhnová plachta, na křížovém stěžni vratiplachta čtyřstěžňové škunery; ráhnová plachta pouze na předním stěžni, na ostatních stěžních vratiplachta Gabriela Švubová Jedná se o námořní loď vybavenou čtyřmi stěžni, na nichž mohou být zavěšeny ráhnové plachty, latinské plachty, vratiplachty nebo kombinace latinských plachet a vratiplachet. První čtyřstěžníky se objevily po křižáckých výpravách karaky a galeony lodě vybavené ráhnovými plachtami na přední a hlavní stěžni, latinskými plachtami na křížovém stěžni a bonaventurou na posledním malém stěžni pojmenovaném po své plachtě. V 19. století rozlišujeme: ráhnové čtyřstěžníky, které mají ráhnové plachty na všech čtyřech stěžních, na křížovém stěžni je navíc zavěšena vratiplachta. čtyřstěžňové brigantiny s ráhnovými plachtami na třech stěžních a vratiplachtou na křížovém stěžni. čtyřstěžňové škunery vybavené vratiplachtami kromě předního stěžně, na které mvisí ráhnové plachty. Anna Benešová je námořní loď se čtyřmi stěžni. Některé z nich mají plachty čtvercové, některé latinské nebo lichoběžníkové. Některé jsou opatřeny plachtami jak latinskými, tak lichoběžníkovými. První čtyřstěžníky, karaky a galeony, se objevily po křížových výpravách. Byly vybaveny čtvercovými plachtami na předním a hlavním stěžni a latinskými plachtami na zadním stěžni a na posledním malém stěžni, pojmenovaném po plachtě, kterou nese, bonaventura. V 19. století se používaly:

4 y se čtvercovými plachtami na všech čtyřech stěžních, na zadním stěžni byla zároveň lichoběžníková plachta. Čtyřstěžňové barky se čtvercovými plachtami na třech stěžních a s lichoběžníkovou plachtou na zadním stěžni. Čtyřstěžňové škunery s lichoběžníkovými plachtami s výjimkou předního stěžně, na kterém... a na předním stěžni s čtvercovými plachtami. Lenka Pavličová je námořní loď se čtyřmi stěžni. K části stěžňů jsou upnuté ráhnové plachty, k další části latinské plachty nebo plachty ve tvaru nepravidelného čtyřúhelníku. Některé stěžně slouží k upnutí posledně zmíněné plachy a současně plachty latinské. První čtyřstěžníky, karaky nebo galeony, se objevily po křížových výpravách. Byly vybaveny ráhnovými plachtami, které byly upevněny k příďovému a hlavnímu stěžni. Latinské plachty byly připevněny k vratiplachetnímu a k poslednímu malému stěžni. Tomu se stejně jako plachtě, která k němu byla přivázaná, přezdívalo bonaventure. V 19. století existovaly následující typy lodí: Ráhnové čtyřstěžníky, k jejichž čtyřem stožárům byly upevněny ráhnové plachty, k vratiplachetnímu stožáru byla připoutána plachta ve tvaru nepravidelného čtyřúhelníku. Čtyřstěžňové loďky, na jejich třech stožárech byly ráhnové plachty, vratiplachetní stožár nesl plachtu ve tvaru nepravidelného čtyřúhelníku. Čtyřstěžňové škunery, kde na všech stěžních kromě příďového byly plachty ve tvaru nepravidelného čtyřúhelníku, na příďovém naopak plachty ráhnové. Martina Černá Loď se čtyřmi stožáry

5 Na lodi se nachází čtyři stěžně, z nichž některé nesou čtvercové plachty, jiné nesou trojúhelníkové či čtyřúhelníkové plachty a některé jsou vybaveny zároveň trojúhelníkovými a čtyřúhelníkovými plachtami. Teprve až po křížových výpravách se objevují první lodě se čtyřmi stěžni, koráby nebo válečné lodě, které mají první stožár a hlavní stožár vybavený čtvercovými plachtami a na zadním stožáru jsou připevněny trojúhelníkové plachty. Na posledním nejmenším stožáru bonaventure (pozn. šťastné dobrodružství v češtině) se nachází plachta, po které je samotný stožár pojmenovaný. V 19. století jsme se mohli setkat s: Loděmi se čtyřmi stožáry čtvercové, které mají čtvercové plachty na všech čtyřech stožárech, na zadním stožáru je rovněž čtyřúhelníková plachta. Loděmi se čtyřmi stožáry vybavenými čtvercovými plachtami s výjimkou zadního stožáru se čtyřúhelníkovou plachtou, které nesou na třech stožárech čtvercové plachty, a na zadním stožáru se nachází čtyřúhelníková plachta. Loděmi se čtyřmi stožáry, které jsou vybavené čtyřúhelníkovými plachtami, až na prostřední stožár, kde jsou napnuty čtvercové plachty. Barbora Golasowská Námořní loď vybavená čtyřmi stěžni, z nichž některé nesou ráhnové plachty, jiné latinské plachty či vratiplachty, některé jsou vybaveny zároveň plachtami latinskými a vratiplachtami. První čtyřstěžníky se objevily po křížových výpravách. Šlo o karaky či galeony, vybavené ráhnovými plachtami na předním a hlavním stěžni a latinskými plachtami na křížovém stěžni a na posledním nejkratším stěžni, který má stejný název jako jeho plachta bonaventura. V 19. století se vyskytovaly: Klipr, který nese na všech čtyřech stěžních ráhnové plachty, bonaventura nese rovněž jednu vratiplachtu.

6 Bark, který nese ráhnové plachty pouze na třech stěžních, bonaventura nese jednu vratiplachtu. Škuner, vybavený vratiplachtami kromě předního stěžně, který nese plachty ráhnové. Nela Demkovičová Čtyřstěžňová plachetnice Loď sestrojena ze 4 stěžňů, jejíž některé typy mají čtvercové (ráhnové) plachty nebo plachty latinské či vratiplachty s čnělkovou plachtou. U některých druhů se plachty latinské kombinují s vratiplachtami s čnělkovou plachtou. Čtyřstěžňové plachetnice se poprvé objevily po křížových výpravách v podobě karak a galeon, které byly sestrojeny z čtvercových plachet na předním a hlavním stěžni a z latinských plachet na křížovém stěžni (bezanu) a posledním malém stěžni, nazývaném bonavertura. V 19. století se vyskytovaly tyto druhy: Čtyřstěžňové plachetnice čtvercové, které měly čtvercové plachty na všech 4 stěžních, křížový stěžeň nesl také vratiplachtu s čnělkovou plachtou. Čtyřstěžňové bárky, které měly čtvercové plachty napnuté na třech stěžních, křížový stěžen nesl vratiplachtu s čnělkovou plachtou. Čtyřstěžňový škuner, jehož stěžně nesly vratiplachty s čnělkovou plachtou kromě předního, na kterém byla napnuta plachta čtvercová.

ů š š ů Ú ů š É š š ů ť É Ž ů Í ó ň š š É Ú š Ů Ž Í š ů ňš Í ů ů š Š Š ó ů Í Ž Č š š š Č Č š Ů Í Í Í Í š š š Ž Ů š Š ů Ů Í Š Š š Č Ž ů Ž š Ú ó É Ž É Ú Ž Í š Í Ú ů Ú š Ú š Ú ů Ž Ú ů Ž š š š ů Í Ů š Ů Ú

Více

PŘÍRUČKA KADETA. Autoři: Petr Scheirich Josef Dvorský Dan Rosecký

PŘÍRUČKA KADETA. Autoři: Petr Scheirich Josef Dvorský Dan Rosecký PŘÍRUČKA KADETA Autoři: Petr Scheirich Josef Dvorský Dan Rosecký ZÁKLADNÍ NÁZVOSLOVÍ RÁHEN, KOŠŮ A PLACHET STĚŽNĚ Hlavní stěžeň: 1. Hlavní peň 2. Hlavní košová čnělka 3. Hlavní brámová čnělka Přední stěžeň:

Více

9.97. F 5 E Třída jednometrová stavební pravidla.

9.97. F 5 E Třída jednometrová stavební pravidla. 9.97. F 5 E Třída jednometrová stavební pravidla. Pravidla platná od roku 2004. 9.97.1. Základní znaky. Třída jednometrová F 5 E je jednotná třída podle pravidla 9.94.3., ve které délka trupu nesmí přesáhnout

Více

Symbolický rámec skautské výchovné metody a vlajková etiketa vodních skautů

Symbolický rámec skautské výchovné metody a vlajková etiketa vodních skautů Symbolický rámec skautské výchovné metody a vlajková etiketa vodních skautů Stanovy 2014 Skautská výchovná metoda je založena na sedmi základních prvcích, které dohromady tvoří vnitřně provázaný, nedělitelný

Více

Ostravský čertík 28.3.2015 organizace závodu

Ostravský čertík 28.3.2015 organizace závodu organizace závodu ČASOVÝ PR. do 8:30 prezentace rozhodčích a závodnic 8:00-9:20 volný trénink kategorií I. a II. 8:45 porada trenérů a rozhodčích 9:20 řazení k nástupu kategorií I. a II. 9:30 zahájení

Více

DÍVKY - jednotlivci. Škola. Dosažené časy

DÍVKY - jednotlivci. Škola. Dosažené časy 1 Harásková Dominika 1991 Gymnázium Šumperk 2,85 2,64 3,02 3,09 3,28 5,49 2 Bajerová Soňa 1991 VPŠ a SPŠ MV Holešov 2,78 2,88 2,98 2,78 2,76 5,54 3 Skopalová Kateřina 1992 Gymnázium Šumperk 3,10 3,02 3,08

Více

Technická pravidla jachtingu

Technická pravidla jachtingu Technická pravidla jachtingu 2009 2012 TECHNICKÁ PRAVIDLA JACHTINGU 2009 20012 Úvodní ustanovení k českému vydání 1. Pokud se v textu hovoří o Národním svazu, rozumí se tím na území České republiky, Český

Více

Přiřaď k páčkám 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 písmena a, b, c, d a urči,

Přiřaď k páčkám 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 písmena a, b, c, d a urči, 21. Na obrázku je robot, který na sobě má 7 páček, osmá schází. Přiřaď k páčkám 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 písmena a, b, c, d a urči, jak má vypadat osmá, chybějící páčka. 32 6. Na obrázku je podivný letící hmyz

Více

É ý ě š ý ó š ý ů ý ž ů ý ý ě ó š Š ó ó ů ě š ě ý ž ó ó ž ý ý ů ě š Š ý ó ě š ů ě ě ý ý š ě ý š ě š ě ý ž ě ů ě ý ů ě ý ů š ě ž š ě ů ů ě ě ů ě ý ů ě ě ů ň É ý š ů ý š ú š š Ů Ý Ů ě ž ž š š ž š ý ý ý ž

Více

GOLDEN HIND, 1577. MĚŘÍTKO: 1/72, délka: 500mm, šířka: 225mm, výška: 460mm

GOLDEN HIND, 1577. MĚŘÍTKO: 1/72, délka: 500mm, šířka: 225mm, výška: 460mm GOLDEN HIND, 1577 MĚŘÍTKO: 1/72, délka: 500mm, šířka: 225mm, výška: 460mm HISTORIE: Golden Hind Byla vlajkovou lodí Sira Francise Drakea při jeho plavbě kolem světa v roce 1577. Původní název lodi byl

Více

IVT SA 1.nominační závod 30.3.-1.4.2012

IVT SA 1.nominační závod 30.3.-1.4.2012 IVT SA.nominační závod 0..-..0 Základní kolo I. - let Muži Rank St.n. Name Title-Country-Club-Coach T T A A Ae Ae Ae.. David Pilík,,,,,,8 Kristýna Koubová,Marie Lesáková.. Matyáš Vybíral,,9,,,,.. Radek

Více

Zavedení systému kódů pro vykazování poznámek o závadě v osvědčení o schválení

Zavedení systému kódů pro vykazování poznámek o závadě v osvědčení o schválení Zavedení systému kódů pro vykazování poznámek o závadě v osvědčení o schválení Doporučení přijaté Správním výborem Úmluvy TIR z roku 1975 dne 11. června 2015 Správní výbor, zdůrazňujíc potřebu harmonizovaného

Více

PIRÁTSKOU SEKYRKU CTL 81106. v sobotu 24. května 2008. Zveme Vás na tradiční závod o

PIRÁTSKOU SEKYRKU CTL 81106. v sobotu 24. května 2008. Zveme Vás na tradiční závod o JACHTKLUB KRÁLOVSKÁ,loděnice MĚŘÍN-SLAPY Měřín 134 257 46 Jablonná nad Vltavou PO BOX 269 Kafkova 19,16041, Praha 6 Zveme Vás na tradiční závod o PIRÁTSKOU SEKYRKU CTL 81106 v sobotu 24. května 2008 který

Více

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pořadatelů a dramaturgů divadel, kulturních domů a sálů repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská

Více

Soubory otázek pro způsobilost 'S80'

Soubory otázek pro způsobilost 'S80' Soubory otázek pro způsobilost 'S80' č. 492 Zkratka souboru otázek: P1 Plují-li plavidla takovými směry, že se jejich dráhy kříží a mohlo by vzniknout. nebezpečí srážky, musí malá plavidla různých druhů

Více

5 x Vimperkem I. Predbežná výsledková listina. Místo konání: Vimperk,Vodník Datum konání: 17/09/2015. Kategorie: 500 m /malé kolo/ - inline

5 x Vimperkem I. Predbežná výsledková listina. Místo konání: Vimperk,Vodník Datum konání: 17/09/2015. Kategorie: 500 m /malé kolo/ - inline Batolata hoši 100 m /cílová rovinka/ - inline 1. 108 KOLAFA Jan 2010 CZE FISHER Ski klub Šumava 00:00:21.7 00:00:00.0 Batolata dívky 100 m /cílová rovinka/ - inline 1. 147 RANDÁKOVÁ Jana 2011 CZE Sokol

Více

Diplomová práce trenéra II.třídy. Trim plachetnice. lodní třídy Optimist CZE

Diplomová práce trenéra II.třídy. Trim plachetnice. lodní třídy Optimist CZE Diplomová práce trenéra II.třídy Trim plachetnice lodní třídy Optimist CZE Vypracoval: Alexandr Pacek Datum: říjen 2004 Toto dílo je určeno pro získání kvalifikace trenéra II.třídy. Dílo je možné dále

Více

Vodácká vlajková etiketa

Vodácká vlajková etiketa Vodácká vlajková etiketa ro kapitány vodních skautů, lesní školy a lesní kurzy Junáka sestavil Vladimír Cvrček Vezír 25. duben 2016 Odkazy na závazné předpisy: Zákon č. 352/2001 Sb. o užívání státních

Více

35 25B. Soustava kladek na čeleni

35 25B. Soustava kladek na čeleni 1 2 3 5 6 7 8 8 9 10 11 13 15 12 16 17 18 19 25B 25C 26 27 28 29 39 101 102 6 104 103 106 107 108 109 110 113 111 114 116 117 118 119 120 121 122 201 204 205 206 207 208 209 210 211 212 214 213 216 215

Více

Historie číselných soustav

Historie číselných soustav Historie číselných soustav Pravěcí lidé si při počítání vystačili s prsty na rukou. Přibližně před 6000 lety však došlo ke změně. Na Středním východě se lidé naučili ochočovat si zvířata a pěstovat plodiny

Více

Trim plachetnice 29er% Nastavení 29er takeláže ve slabém, středním a silném větru - iregata.cz

Trim plachetnice 29er% Nastavení 29er takeláže ve slabém, středním a silném větru - iregata.cz Trim plachetnice 29er% 29er takeláže ve slabém, středním a silném větru - iregata.cz Tato větrná škála závisí samozřejmě na hmotnosti posádky a to především kosatníka, ale také na zkušenostech a technice

Více

0. Kategorie - C - akrobacie, roč. 2010 a ml. 0. Kategorie - B - akrobacie, bez náčiní, roč. 2009

0. Kategorie - C - akrobacie, roč. 2010 a ml. 0. Kategorie - B - akrobacie, bez náčiní, roč. 2009 0. Kategorie - C - akrobacie, roč. 2010 a ml. pořadí č. Příjmení a jméno Příslušnost akrobacie 1. 3. Sidorová Kateřina TJ Tesla Brno 7,00 1. 4. Křištová Denisa ŠSK při Active-SVČ Žďár n.s. 7,00 2. 4. Eichlerová

Více

UKÁZKA PRÁCE TECHNICKÉHO KROUŽKU, MODEL PARNÍHO STROJE a STIRLINGŮV MOTOR

UKÁZKA PRÁCE TECHNICKÉHO KROUŽKU, MODEL PARNÍHO STROJE a STIRLINGŮV MOTOR Středoškolská technika 2014 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT UKÁZKA PRÁCE TECHNICKÉHO KROUŽKU, MODEL PARNÍHO STROJE a STIRLINGŮV MOTOR Martin VÁŇA, Lukáš VÁVRA, Vítězslav ŽOCH,

Více

TJ LODNÍ SPORTY BRNO MIMOŘÁDNÁ ČLENSKÁ SCHŮZE JACHETNÍHO ODDÍLU KONANÁ DNE 15. 5. 2012 V KLUBOVNĚ TJ LODNÍ SPORTY BRNO, RAKOVECKÁ 30, 635 00 BRNO

TJ LODNÍ SPORTY BRNO MIMOŘÁDNÁ ČLENSKÁ SCHŮZE JACHETNÍHO ODDÍLU KONANÁ DNE 15. 5. 2012 V KLUBOVNĚ TJ LODNÍ SPORTY BRNO, RAKOVECKÁ 30, 635 00 BRNO TJ LODNÍ SPORTY BRNO MIMOŘÁDNÁ ČLENSKÁ SCHŮZE JACHETNÍHO ODDÍLU KONANÁ DNE 15. 5. 2012 V KLUBOVNĚ TJ LODNÍ SPORTY BRNO, RAKOVECKÁ 30, 635 00 BRNO USNESENÍ Členská schůze souhlasí s provozováním soukromé

Více

Program MS ve sportovní střelbě Mnichov / Německo

Program MS ve sportovní střelbě Mnichov / Německo Program MS ve sportovní střelbě Mnichov / Německo Program šampionátu je uveden po dnech. Prvním soutěžním dnem je sobota 31. července, posledním je úterý 10. srpna. Finále mají pouze olympijské disciplíny,

Více

Nebesky Family Genealogy

Nebesky Family Genealogy Nebesky Family Genealogy Place: Balatová, Marie (*1791 -?) 2 Beran, Jan (*? -?) 3 Beran, Václav (*1803-1862) 4 Beranová, Marianna (*1841-1897) 5 Dušková, Anna (*1804-1871) 6 Groulík, Josef (*? - 1864)

Více

Výsledková listina. v roce 2015/2016. Národní soutěž základních uměleckých škol. Komorní hra s převahou dechových nástrojů dřevěných

Výsledková listina. v roce 2015/2016. Národní soutěž základních uměleckých škol. Komorní hra s převahou dechových nástrojů dřevěných Národní soutěž základních uměleckých škol v roce 2015/2016 Komorní hra s převahou dechových nástrojů dřevěných Krajské kolo - ZUŠ Piaristické náměstí 1, České Budějovice 22. BŘEZNA Výsledková listina kategorie

Více

PLÁN ČINNOSTI ŠKOLY. 3. základní škola Cheb Malé náměstí 3. śkolní rok 2006/2007. 1. Charakteristika školy

PLÁN ČINNOSTI ŠKOLY. 3. základní škola Cheb Malé náměstí 3. śkolní rok 2006/2007. 1. Charakteristika školy PLÁN ČINNOSTI ŠKOLY 3. základní škola Cheb Malé náměstí 3 śkolní rok 2006/2007 1. Charakteristika školy 2. Přehled učebních plánů se schvalovacími doložkami MŠMT 3. Údaje o pracovnících školy 4. Jednotlivé

Více

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

HRY VI. ZIMNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR

HRY VI. ZIMNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR TECHNICKÝ DELEGÁT HOUSER Petr ŘEDITEL ZÁVODU ČAMEK Vratislav TRAŤ Šacberk CÍL PÁD 101 m HOMOLOGACE 110/01/14 PŘEDJEZDCI BRANKY 15 SMĚRY OVNÍ ČAS 9:10 - A - ČAMKOVÁ Veronika POČASÍ : Zataženo, sněžení SNÍH

Více

MISTROVSTVÍ ČR TEAMGYM s mezinárodní účastí OPEN

MISTROVSTVÍ ČR TEAMGYM s mezinárodní účastí OPEN MISTROVSTVÍ ČR TEAMGYM s mezinárodní účastí OPEN Junior III. Po. Name - Club / TJ Floor Tumbling Trampette Total 1. ČASPV TJ VP Frýdek-Místek 6.950 7.250 7.400 21.600 2. ČOS Sokol Dvůr Králové n/l 6.950

Více

Třída Rok Jméno 60m (s) Třída rok Jméno míček (m) Třída Rok Jméno dálka (cm)

Třída Rok Jméno 60m (s) Třída rok Jméno míček (m) Třída Rok Jméno dálka (cm) Třída Rok Jméno 60m (s) Třída rok Jméno míček (m) Třída Rok Jméno dálka (cm) Dívky 0. třída 30m 2009 Krahulíková Tereza 6,51 Dívky 0. třída 2007 Sisková Anna 22,5 Dívky 0. třída 2010 Sisková Kateřina 265

Více

SPORTOVNÍ AEROBIK - DVOJICE - Kategorie A Jméno závodníka Kateřina Tesaříková, Adéla Haníková AK Olomouc Tereza Kräuterová,

SPORTOVNÍ AEROBIK - DVOJICE - Kategorie A Jméno závodníka Kateřina Tesaříková, Adéla Haníková AK Olomouc Tereza Kräuterová, SPORTOVNÍ AEROBIK - DVOJICE - Kategorie A Kateřina Tesaříková, Adéla Haníková AK Olomouc Tereza Kräuterová, Adéla Tichá AK Olomouc Karla Pohlová, Nikola Kleinová Corridoor Č.Brod Eliška Pěgřímková, Štěpánka

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/148/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/148/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/148/2013 Obchodní společnost CZ Dražby a.s., IČ 28701259, se sídlem v Ústí nad Labem, Mírové nám. 3097/37, PSČ 400 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l.,

Více

Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje

Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje Městský úřad Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví, oddělení sociálně-právní ochrany,

Více

LE CERF, 1779-1780. Měřítko: 1/72 délka: 685mm šířka: 255mm výška: 520mm

LE CERF, 1779-1780. Měřítko: 1/72 délka: 685mm šířka: 255mm výška: 520mm LE CERF, 1779-1780 Měřítko: 1/72 délka: 685mm šířka: 255mm výška: 520mm HISTORIE: Kutr LE CERF byl postaven podle plánů známého francouzského konstruktéra Denyse. LE CERF byl spuštěn na vodu 2 března 1779

Více

cs Překlad původního návodu k používání www.metabo.cz

cs Překlad původního návodu k používání www.metabo.cz cs Překlad původního návodu k používání www.metabo.cz 7 SB 650, SBE 650, SBE 650 Impuls 1 SBE 650 Impuls 8 2 3 9 10 4 SB 650, SBE 650, SBE 650 Impuls 5 SB 650, SBE 650, SBE 650 Impuls L R BE 650, SBE 650,

Více

VÝSLEDKY. Mistrovství ČR MAŽORETEK REGION CUP Těšany 2015 POSTUP MORAVA - POM, BAT POSTUP JAROMĚŘ - CLASSIC, MIX, 2 BATON. 2BATON SENIORKY solo

VÝSLEDKY. Mistrovství ČR MAŽORETEK REGION CUP Těšany 2015 POSTUP MORAVA - POM, BAT POSTUP JAROMĚŘ - CLASSIC, MIX, 2 BATON. 2BATON SENIORKY solo POSTUP MORAVA - POM, BAT POSTUP JAROMĚŘ - CLASSIC, MIX, 2 BATON 2BATON SENIORKY solo 1 62.10 POSTUP Batelov - Jannies Batelov Suránová Sabina 2 59.20 POSTUP Písek - LV 2 Vavříková Lucie BAT KADETKY solo

Více

T.J. Sokol Moravská Ostrava 1 Ostravský čertík 22. 5. 2016

T.J. Sokol Moravská Ostrava 1 Ostravský čertík 22. 5. 2016 ol Moravská Ostrava Jméno 1 Ostravský Oddíl čertík 22. 5. 2016 Trenér D E ns kladina D E ns prostná Celkem Švábková Sofie 2011 T.J. Sokol Mor. Ostrava 1 Macíčková, Stuchlá 2.00 8.65 10.65 2.00 9.00 11.00

Více

Výuka IVT pro MŠ. Autor: Mgr. Lenka Justrová. Datum (období) tvorby: 8. 10. 23. 10. 2012. Ročník: MATEŘSKÉ ŠKOLY. Vzdělávací oblast: NA KOLE

Výuka IVT pro MŠ. Autor: Mgr. Lenka Justrová. Datum (období) tvorby: 8. 10. 23. 10. 2012. Ročník: MATEŘSKÉ ŠKOLY. Vzdělávací oblast: NA KOLE Výuka IVT pro MŠ Autor: Mgr. Lenka Justrová Datum (období) tvorby: 8. 10. 23. 10. 2012 Ročník: MATEŘSKÉ ŠKOLY Vzdělávací oblast: NA KOLE Anotace: Děti se seznámí s KOLEM a PRAVIDLY jízdy na kole. Připomenou

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu ZELENÁ DO BUDOUCNOSTI Operační program: OP vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva: 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Klíčová aktivita:

Více

Memoriál Ády Hochmanna 2015

Memoriál Ády Hochmanna 2015 žákyně 0-Výsledková listina 1. Hepnarová Jana T.J. Sokol Jaromě 2008 9,60 9,30 18,90 2. Štveráková Kate ina T.J. Sokol Jaromě 2008 9,50 9,10 18,60 3. Piknerová Veronika T.J. Sokol Kobylisy 2008 9,15 9,40

Více

Stavba lodí. 3. Instalace plachty Plachtu navlečte na stěžeň směrem k přídi (A) a posouvejte ji, dokud nezapadne do zářezu č. 4 (B).

Stavba lodí. 3. Instalace plachty Plachtu navlečte na stěžeň směrem k přídi (A) a posouvejte ji, dokud nezapadne do zářezu č. 4 (B). Pro 2 4 hráče od 10 let Autor oblíbené hry Osadníci z Katanu vás nyní zve s novou originální hrou do rozbouřených mořských vln. Bojujte proti pirátům, chytře naplánujte své obchodní strategie a pomozte

Více

Sólový a komorní zpěv. Úterý 3.5. 2016 velký sál

Sólový a komorní zpěv. Úterý 3.5. 2016 velký sál Úterý 3.5. 2016 velký sál Sólový a komorní zpěv Kategorie 9-10 let 1. část 1 Pernica Josef ZUŠ Jedovnice Bronzové pásmo Hana Korčáková dipl.um. MgA. Radka Hreňová 2 Bednáříková Leona ZUŠ Zlín Zlaté pásmo

Více

10. číslo / 2015 prosinec 2015

10. číslo / 2015 prosinec 2015 10. číslo / 2015 prosinec 2015 2015 Rok se s rokem sešel a přípravy na Vánoce jsou v plném proudu. Školníček se vám pokusí zpříjemnit vánoční čas několika vzpomínkami, co jste před Vánocemi dělali ve škole,

Více

DSP Obor délka Aktuální počet Platnost. Specializace v pedagogice Teorie výtvarné výchovy 3 11/13 1. 3. 2014

DSP Obor délka Aktuální počet Platnost. Specializace v pedagogice Teorie výtvarné výchovy 3 11/13 1. 3. 2014 Zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů/oborů na Pedagogické fakultě Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Akreditační komise (dále jen AK) rozhodla na svém

Více

36 místo 92 lodí M I STROVSTVÍ SVĚTA TŘÍ DY FD M EDENBLI K HOLANDS 31.07. - 07.08.2009 STORCH PETR - ZANKER ZBYNĚK SK M ONDI PACKAGI NG ŠTĚTÍ PM 2009

36 místo 92 lodí M I STROVSTVÍ SVĚTA TŘÍ DY FD M EDENBLI K HOLANDS 31.07. - 07.08.2009 STORCH PETR - ZANKER ZBYNĚK SK M ONDI PACKAGI NG ŠTĚTÍ PM 2009 36 místo 92 lodí Do dějiště letošního mistrovství světa ve třídě FD jsme se vydali v pátek 31.7. na noc a měli před sebou necelých 900 km. Cesta proběhla absolutně bez problémů a na místo jsme dorazili

Více

je tvořen nosníkem (pro malé nosnosti z tyče průřezu I, pro větší nosnosti ze dvou tyčí téhož průřezu, pro velké nosnosti z příhradové konstrukce.

je tvořen nosníkem (pro malé nosnosti z tyče průřezu I, pro větší nosnosti ze dvou tyčí téhož průřezu, pro velké nosnosti z příhradové konstrukce. 1 JEŘÁBY Dopravní zařízení, která zdvihají, spouštějí a dopravují břemena na určitou vzdálenost. Na nosné konstrukci je uloženo pojíždějící, zdvihající, případně jiné pohybové ústrojí. 1.1 MOSTOVÉ JEŘÁBY

Více

Občanské sdružení Jenštejn. Výroční zpráva 2014. Výroční zpráva 2014. Občanské sdružení Jenštejn. Hradní 135, 250 73, Jenštejn

Občanské sdružení Jenštejn. Výroční zpráva 2014. Výroční zpráva 2014. Občanské sdružení Jenštejn. Hradní 135, 250 73, Jenštejn Výroční zpráva 2014 Občanské sdružení Jenštejn Hradní 135, 250 73, Jenštejn 1 Cíle sdružení Provozovat Rodinné centrum Jenštejnský trpaslík Vytvořit místo pro setkávání rodičů a dětí Umožnit rodičům, dětem

Více

PLÁN REALIZACE AKTUALIZACE PLÁNU REALIZACE č. 4 AKCE číslo památky RN v mil.kč 2011 2012 2013 2014 2015

PLÁN REALIZACE AKTUALIZACE PLÁNU REALIZACE č. 4 AKCE číslo památky RN v mil.kč 2011 2012 2013 2014 2015 PLÁN REALIZACE AKTUALIZACE PLÁNU REALIZACE č. 4 AKCE číslo památky RN v mil.kč roky výstavby 2011 2012 2013 2014 2015 příspěvek NEODKLADNÉ ZÁCHRANY OHROŽENÝCH OBJEKTŮ KRITICKY OHROŽENÉ OBJEKTY Piaristická

Více

OBSAH. Předmluva 9 1. Úvod do historie 10 2. Stavba lodního trupu a příslušenství 14. 3. Stěžně a ráhna 82

OBSAH. Předmluva 9 1. Úvod do historie 10 2. Stavba lodního trupu a příslušenství 14. 3. Stěžně a ráhna 82 OBSAH Předmluva 9 1. Úvod do historie 10 2. Stavba lodního trupu a příslušenství 14 Kýl.................................................. 14 Kýlová vaznice....................................... 15 Klounovec...........................................

Více

Hledáme sponzory! Informační brožura pro potencionální sponzory.

Hledáme sponzory! Informační brožura pro potencionální sponzory. Dáváme sportu smysl!! Hledáme sponzory! Informační brožura pro potencionální sponzory. 1 Obsah 1. Kdo jsme, co je naším cílem? 2. Co vám nabízíme? 3. Naše úspěchy 4. Finanční propočty 5. Hledáme sponzory

Více

2.3.6 Vektory - shrnutí

2.3.6 Vektory - shrnutí .3.6 Vektory - shrnutí Předpoklady: 0070 Pomůcky: lano, tři knížky, závaží 5 kg Pedagogická poznámka: V úvodu řešíme poslední příklad z minulé hodiny. Př. : Jirka s Honzou nesou společně tašku. Jirkovo

Více

METODIKA KURZU PÉČE O DĚTI

METODIKA KURZU PÉČE O DĚTI METODIKA KURZU PÉČE O DĚTI Základní popis Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách se zaměřením na péči o děti (zkráceně Kurz péče o děti) je 150 hodinový kurz akreditovaný MPSV, jenž opravňuje

Více

Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015

Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015 Česká kuţelkářská asociace ZPRAVODAJ 2.KLZ skupina A Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015 Druţstvu SKK Rokycany stačí k vítězství ve skupině a postupu do 1. KLZ v posledních dvou zápasech získat

Více

středa 18. 5. 2016 sp. - Český jazyk a literatura

středa 18. 5. 2016 sp. - Český jazyk a literatura Rozpis studentů u maturitní zkoušky Matiční gymnázium, Ostrava, příspěvková organizace Třída: OKTB - oktáva B (rok nástupu 2008) Předseda: Mgr. Eva Zahutová Místopředseda: Mgr. Jaroslava Kaňková Třídní:

Více

Výsledková listina I.KATEGORIE

Výsledková listina I.KATEGORIE I.KATEGORIE Výsledková listina Bonková Markéta, Spiers Sofie Alžběta ZUŠ A. Dvořáka Lipník nad Bečvou ped.stanislava Skálová 3. místo 1. Drapáčová Kateřina, Szotkowski Jiří ZUŠ B. Smetany Karviná - Mizerov

Více

TEORETICKÝ VÝKRES LODNÍHO TĚLESA

TEORETICKÝ VÝKRES LODNÍHO TĚLESA TEORETICKÝ VÝKRES LODNÍHO TĚLESA BOKORYS (neboli NÁRYS) je jeden ze základních pohledů, ze kterého poznáváme tvar kýlu, zádě, zakřivení paluby, atd. Zobrazuje v osové rovině obrys plavidla. Uvnitř obrysu

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Bod 1. Den konání veřejné dražby se stanovuje na 21. října 2014, Čimická 780/61, 181 00 Praha 8 - Čimice v 10:00 hod.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Bod 1. Den konání veřejné dražby se stanovuje na 21. října 2014, Čimická 780/61, 181 00 Praha 8 - Čimice v 10:00 hod. , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice IČ: 25023217, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 11941 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 529/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou

Více

V. ročník mezinárodní pěvecké soutěţe ZUŠ Ţerotín Olomouc - listopad 2008

V. ročník mezinárodní pěvecké soutěţe ZUŠ Ţerotín Olomouc - listopad 2008 UMÍSTĚNÍ ŢÁKŮ ZUŠ KROMĚŘÍŢ NA VÝZNAMNÝCH SOUTĚŢÍCH A PŘEHLÍDKÁCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2008/2009 V. ročník mezinárodní pěvecké soutěţe ZUŠ Ţerotín Olomouc - listopad 2008 Robert Marczak klavírní spolupráce paní

Více

Církevní památky Regionu Slezská brána

Církevní památky Regionu Slezská brána Církevní památky Regionu Slezská brána Řepiště Šenov Sedliště Paskov Vratimov Václavovice Kaňovice Žabeň Region Slezská brána Úvodní slovo Řepiště Velikost území,01 Počet obyvatel 1 705 Mírová 17 739 31

Více

3.kolo MSLM 2015 Nový Jičín 18. 04. 2015 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

3.kolo MSLM 2015 Nový Jičín 18. 04. 2015 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 25 RP hoši D ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Klimpar Jakub 02 N.Jičín 0:09.02 917 50 2. Novák Matěj 02 ČOCH.Žďár 0:10.00 752 46 3. Kremel David 03 N.Jičín 0:10.61 664 42 4. Janásek Jan 03 Zlín 0:10.77 643 39 5.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 445/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 418 ze dne 08.06.2015 Schválení poskytnutí náhradních prostor, jejich úpravu a zajištění přepravy vybavení prostor sloužících k

Více

Moravskoslezská liga mládeže 2016-3. kolo N. Jičín, 16. 4. 2016 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Moravskoslezská liga mládeže 2016-3. kolo N. Jičín, 16. 4. 2016 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 25 RP hoši D ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Janásek Jan 03 Zlín 0:09.61 814 50 2. Hanzelka Jiří 03 N.Jičín 0:10.36 699 46 3. Palušík Jakub 04 N.Jičín 0:11.54 549 42 4. Přibyl Petr 03 ČOCH.Žďár 0:11.72 529 39 5.

Více

Stafeta. Čas Pořadí (sekundy kluci ) 18.16 36 14.06 5 15.73 22. Pořadí holky 16.06 15 13.78 4 13.22 1 16.17 28 20.16 40 15.95 14 14.26 9 21.

Stafeta. Čas Pořadí (sekundy kluci ) 18.16 36 14.06 5 15.73 22. Pořadí holky 16.06 15 13.78 4 13.22 1 16.17 28 20.16 40 15.95 14 14.26 9 21. Stafeta BĚH MLADŠÍ Jméno dítě Ackermann Lukáš Adamová Alena Adolt David Bareš Štěpán Bendáková Klára Boček Jáchym Čáp Sebastian Čechrák Tomáš Černá Anežka Dvořáková Apolena Elvy David Fiala Jakub Filgasová

Více

Pod plachtami Zlatého lva

Pod plachtami Zlatého lva Lidé v pohybu I outdoor: na lodi Pod plachtami Zlatého lva Při pohledu na historické plachetnice se mnohým v mysli vynoří ty nejromantičtější představy z pirátských příběhů. Já si život mořského vlka vyzkoušel

Více

Základní databáze výrobc v oboru drátenictví

Základní databáze výrobc v oboru drátenictví Základní databáze výrobc v oboru drátenictví Projekt Cechu esko-moravských umleckých dráteník za podpory MK R v roce 2003 Cech esko-moravských umleckých dráteník U Prhonu 23, 170 00 Praha 7 www.sweb/cech-drateniku/

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600007081 Název školy: Gymnázium, Kolín III, Žižkova 162 Zkušební místo: Gymnázium, Kolín III, Žižkova 162 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna dle

Více

1 Fitness center Báry a Hanky Šulcové

1 Fitness center Báry a Hanky Šulcové BENJAMÍNCI - AEROBIK 1 Fitness center Báry a Hanky Šulcové TRENÉR: Mgr. Bára Ptáčková Brousková Lucie Kulhánková Klára Svobodová Veronika HerrmannováTereza ManďákováAdéla Šnajdrová Nela Jančíková Barbora

Více

1. Charakteristika školy

1. Charakteristika školy 2 Obsah 1. Charakteristika školy str. 3 2. Vzdělávací programy školy str. 4 3. Zaměstnanci školy str. 5-6 4. Přijímání žáků do ZUŠ str. 7 5. Zařazování žáků str. 8-9 6. Příspěvek na provoz školy str. 10

Více

GK Vítkovice BABY GYM CUP 13. ročník

GK Vítkovice BABY GYM CUP 13. ročník I. kategorie 2010 a ml. 25.10.2015 Por. Jmeno nar TJ trener D E pen lavička D E pen prostná CELKEM 1 Mazochová Vanessa 2010 TJ Frenštát pod Radhoštěm Válková, Mazochová 2.5 8.900 0.0 11.400 2.5 9.300 0.0

Více

KONFERENCE ŠKOLA JAKO MÍSTO SETKÁVÁNÍ 2016 - PROGRAM. PLÉNUM - moderátoři I. Gillernová, L. Krejčová - Modrá posluchárna

KONFERENCE ŠKOLA JAKO MÍSTO SETKÁVÁNÍ 2016 - PROGRAM. PLÉNUM - moderátoři I. Gillernová, L. Krejčová - Modrá posluchárna KONFERENCE ŠKOLA JAKO MÍSTO SETKÁVÁNÍ 2016 - PROGRAM PLÉNUM - moderátoři I. Gillernová, L. Krejčová - Modrá posluchárna 9.00-9.15 Zahájení konference + křest knih - Ilona Gillernová (vedoucí Katedry psychologie

Více

Občanské sdružení DOKOLEČKA Centrum pro rodinu Člen Sítě mateřských center VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 www.dokolecka.cz dokolecka@doubravcice.cz tel. 724 689 786 2 Obsah O nás..4 Základní údaje o sdružení;

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA N/105/2011

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA N/105/2011 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA N/105/2011 Dražebník CZ Dražby a.s., IČ: 28701259, Mírové nám. 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem, zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l., v oddíle B, vložka 2041,

Více

SMLOUVA O DÍLO na zpracování studie Komenského náměstí uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zpracování studie Komenského náměstí uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zpracování studie Komenského náměstí uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno : Město Semily

Více

"Petice proti stávající podobě změn v pražské MHD! "

Petice proti stávající podobě změn v pražské MHD! My níže podepsání považujeme současnou podobu změn v jízdních řádech MHD za předčasnou a nedomyšlenou. V prvních zářijových dnech městu hrozí dopravní kolaps, proto po magistrátu požadujeme, aby: 1.) Odložil

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 178/2011-N Bod 1.

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 178/2011-N Bod 1. DRAŢEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 178/2011-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání draţby se stanovuje na 27. července 2011, na

Více

60m - elektricky Koudelková Zuzana 270593 e 8.10 V Břeclav 121010 17 e -2.2 8.19 T UH 280910 17 e 8.19 1 Zlín 081010 17 e 8.27 1 UH 210410 17 e -2.

60m - elektricky Koudelková Zuzana 270593 e 8.10 V Břeclav 121010 17 e -2.2 8.19 T UH 280910 17 e 8.19 1 Zlín 081010 17 e 8.27 1 UH 210410 17 e -2. 60m - elektricky Koudelková Zuzana 270593 e 8.10 V Břeclav 121010 17 e -2.2 8.19 T UH 280910 17 e 8.19 1 Zlín 081010 17 e 8.27 1 UH 210410 17 e -2.3 8.47 T UH 280912 19 Havlíková Kristina 210394 e 8.34

Více

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Pavel Antoch (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:20 8:25 Ing. Jitka Sýkorová / Mgr. Lucie Michael Makula (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:40 8:45 Ing.

Více

o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dobrovolné dražby

Více

mohou začít Zelené karty mají začít platit od 1. ledna 2009. Kdy si je cizinci 1 vyzvedávat?

mohou začít Zelené karty mají začít platit od 1. ledna 2009. Kdy si je cizinci 1 vyzvedávat? září 2008 Zelené karty nejsou jen nástrojem ke zrychlení procesu získávání zaměstnanců ze zahraničí. Rozhovor s Jiřím Sezemským, tiskovým mluvčím MPSV, a Zdeňkem Králem, zástupcem ředitele OAMP MV Abstrakt:

Více

Mezinárodní pravidla třídy RG 65 přeložil a zpracoval ing.jaroslav Pešek a Pavel Novotný

Mezinárodní pravidla třídy RG 65 přeložil a zpracoval ing.jaroslav Pešek a Pavel Novotný Mezinárodní pravidla třídy RG 65 přeložil a zpracoval ing.jaroslav Pešek a Pavel Novotný RG-65 je třída rádiem řízených jednotrupých modelů lodí, kde je vše dovoleno kromě toho co je zakázáno v těchto

Více

Základní škola a Mateřská škola Křetín,okres Blansko, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti mateřské školy

Základní škola a Mateřská škola Křetín,okres Blansko, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Základní škola a Mateřská škola Křetín,okres Blansko, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti mateřské školy ve školním roce 2008/2009 Část I. Základní charakteristika školy Název právnické osoby

Více

Metodická zpráva č. 6

Metodická zpráva č. 6 Metodická zpráva č. 6 AKTUÁLNÍ VZTAH RODINY A ŠKOLY. SPOLUPRÁCE SE ŠKOLSKÝMI PORADENSKÝMI PRACOVIŠTI. PaedDr. PhDr. Anna Kucharská, Ph.D., PhDr. Sylva Hönigová ÚVOD Metodická zpráva č. 6, kterou zpracovávali

Více

Moravskoslezská liga mládeže 2015-1. kolo Zlín, 17. 1. 2015 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Moravskoslezská liga mládeže 2015-1. kolo Zlín, 17. 1. 2015 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 200 PP chlapci C ~~ 1. Kovařík Jakub 01 N.Jičín 1:43.70 765 50 ( 0:50.30 ) 2. Strakoš Michal 00 Olomouc 1:49.90 666 46 ( 0:53.20 ) 3. Děcký Martin 00 Olomouc 1:50.70 654 42 ( 0:54.60 ) 4. Dlouhý Daniel

Více

Hledejme to pozitivní a nesnažme se vyhledávat jen to špatné - to je směr, který chce Rada TZ držet.

Hledejme to pozitivní a nesnažme se vyhledávat jen to špatné - to je směr, který chce Rada TZ držet. Mezioblastní kola - závody I.stupně ČESKÝ POHÁR -------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. 8.května 2004 - Napajedla 2. 15.května 2004 - Kralupy

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Termín: pondělí 25. 5. 2015 dopoledne Denní porada vyučujících: 15:10 Denní vyhlášení výsledků: 15:25 Viktorie Jindrová (4.CG) pr. - Zeměpis 7:45 8:00 pr. - Anglický jazyk 9:30 9:45 sp. - Německý jazyk

Více

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2012 Pořadí družstev - dívky

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2012 Pořadí družstev - dívky REPUBLIKOVÉ FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2012 Pořadí družstev - dívky Pořadatel: Active - SVČ, Žďár nad Sázavou, Dolní 3 a Cestovní kancelář BK Tour Termín: 19. října 2012 Místo konání: Hradec Králové, Malšova

Více

Česká kuželkářská asociace

Česká kuželkářská asociace Česká kuželkářská asociace ZPRAVODAJ č. 2 2.KLZ A 2008/09 Trutnov 21.09.2008 Ved.soutěže : I.Kulich Začal další ročník soutěží. Ve třech utkáních zvítězila domácí družstva: Neratovice, K. Hora, Jičín B,

Více

Jméno Město Pořadí Výhra Marie Navrátilová Vsetín 1 TV Eva Dubčáková Horní Lideč 2 Sada aku nářadí Josef Lavička Kaznějov 3 Malé PC Josef Vinduška

Jméno Město Pořadí Výhra Marie Navrátilová Vsetín 1 TV Eva Dubčáková Horní Lideč 2 Sada aku nářadí Josef Lavička Kaznějov 3 Malé PC Josef Vinduška Jméno Město Pořadí Výhra Marie Navrátilová Vsetín 1 TV Eva Dubčáková Horní Lideč 2 Sada aku nářadí Josef Lavička Kaznějov 3 Malé PC Josef Vinduška Nepomuk 4 Malé PC Roman Kozojed Opařany 5 ThinkPad Ludmila

Více

Seznam absolventů na promoce 5. 4. 2013 9.00 hod. Bankovnictví a pojišťovnictví 1. E Simona Ambrosová v Karviné 2. E Vít Bartošek v Litoměřicích 3.

Seznam absolventů na promoce 5. 4. 2013 9.00 hod. Bankovnictví a pojišťovnictví 1. E Simona Ambrosová v Karviné 2. E Vít Bartošek v Litoměřicích 3. Seznam absolventů na promoce 5. 4. 2013 9.00 hod. Bankovnictví a pojišťovnictví 1. E Simona Ambrosová v Karviné 2. E Vít Bartošek v Litoměřicích 3. E Veronika Cyprysová v Písku 4. E Klára Čejková v Praze

Více

PRV. TV SmTV1. NÁB Ně. AJ Sm. PČ Ku

PRV. TV SmTV1. NÁB Ně. AJ Sm. PČ Ku I. A (NS), gr. olková Jana : - : : - : : - : : - : : - : Školní rok / : - : : - : : - : : - : : - : NS Náboženství I. B (NS), gr. čejová Blanka : - : : - : : - : : - : : - : Školní rok / : - : : - : :

Více

Církevní základní škola ve Veselí nad Moravou Školní 698, IČ: 71340939. pro ŠKOLNÍ ROK 2015-2016

Církevní základní škola ve Veselí nad Moravou Školní 698, IČ: 71340939. pro ŠKOLNÍ ROK 2015-2016 Církevní základní škola ve Veselí nad Moravou Školní 698, IČ: 71340939 POVINNĚ VOLITELNÉ PŘEDMĚTY 1., 2.,3.,6.,7. ROČNÍK pro ŠKOLNÍ ROK 2015-2016 Zpracoval: Mgr. Andrýsek Pavel zást. řed. pro II. stupeň

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Liga kumite týmů 2016 - dorostenci

Liga kumite týmů 2016 - dorostenci Liga kumite týmů 2016 - dorostenci Shotokan Karate dó TJ Sadská 1. Shotokan Karate-dó TJ Sadská 36 36 2. Sport Union Ústí nad Labem 24 24 Černík Filip Shotokan Karate dó TJ Sadská 1 3. Fight Club České

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013 2014

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013 2014 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013 2014 Projednáno na pedagogické radě 7. 10. 2014 Schváleno školskou radou 7. 10. 2014 V Kojetíně 7. 10. 2014 Telefon 581762036 IČO 61985571 Mgr. Pavlíček

Více

F 1.2 STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ ČÁST STAVEBNÍ ŘÍZENÍ. Ing. Milan Ryšavý. Město Libavá, Stará Voda - Stavební úpravy v kostele sv. Anny a Jakuba Většího

F 1.2 STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ ČÁST STAVEBNÍ ŘÍZENÍ. Ing. Milan Ryšavý. Město Libavá, Stará Voda - Stavební úpravy v kostele sv. Anny a Jakuba Většího Paré: 1 2 3 4 5 6 MONTEF s.r.o. Znojemská 839/80 586 01 Jihlava tel.: 604 911 900 e-mail: info@montef.cz Město Libavá, Stará Voda - Stavební úpravy v kostele sv. Anny a Jakuba Většího STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ

Více

Návod k montáži a k obsluze. Nosič jízdních kol na tažné zařízení

Návod k montáži a k obsluze. Nosič jízdních kol na tažné zařízení Basisträger_hoch.fm Seite 0 Dienstag,. März 0 10:19 10 Návod k montáži a k obsluze Nosič jízdních kol na tažné zařízení - Uebler X1 nano, pro jízdní kola, obj. č. 15650 - Uebler X31 nano, pro 3 jízdní

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V SYNCHRONIZOVANÉM PLAVÁNÍ MASTERS

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V SYNCHRONIZOVANÉM PLAVÁNÍ MASTERS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V SYNCHRONIZOVANÉM PLAVÁNÍ MASTERS 2019 V Ý S L E D K Y 1.6.2019 PLAVECKÝ STADION V OLOMOUCI Masters CZECH 2OLOMOUC, NATIONAL CHAMPIONSHIPS CZECH REPUBLIC OPEN ###### Category:

Více

svázkové lano catharpins 20 2,4 2 1, svázková lať futtock stave ,25 vzdálenost latě od košového kříže 1,4 m

svázkové lano catharpins 20 2,4 2 1, svázková lať futtock stave ,25 vzdálenost latě od košového kříže 1,4 m č. průměr mmdélka m počet kdélka kusukladky typ počet kladekování počet kováúvazky (m)poznámka zobraz Pevné lanoví 1 hlavní peň 1.1.1. 1 hlavní stěh main stay 32+nerez1 17 1 17 okatice1 1 lanové svě 2

Více