nový systém kuchyní ikea Nákupní prospekt 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "nový systém kuchyní ikea Nákupní prospekt 2015"

Transkript

1 nový systém kuchyní ikea Nákupní prospekt 2015 Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na Detailní informace o výrobku najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny díly vyžadují montáž. Ceny jsou platné do 31. července Změny v důsledku tiskových chyb jsou vyhrazeny.

2 OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/03 Zcela nový systém kuchyní pro každého. Tato brožura vás provede novým systémem kuchyní IKEA. Uvnitř najdete ceny, informace o výrobcích a pomoc, kterou budete potřebovat k vytvoření kuchyně vašich snů. Náš nový systém kuchyní tvoří rámec pro vaše zásuvky, dvířka, police, čela zásuvek a krycí panely. Instalace nové kuchyně je jednodušší, kuchyně je funkčnější a poskytne vám mnohem více možností, abyste získali přesně to, co chcete. Uvnitř této brožury najdete také detaily, jako jsou úchytky a osvětlení, a stejně tak různá řešení a doplňky, díky kterým kuchyně získá vzhled a funkce, které chcete. Nový systém kuchyní IKEA...04 Dvířka a čela zásuvek Výrazná dvířka Úchytky Nástěnné doplňky Vaši přátelé v kuchyni Osvětlení Vniřní vybavení Organizéry do zásuvek Třídění odpadu O zárukách na kuchyně IKEA Význam symbolu: Okamžitý odvoz Tento symbol znamená, že si dvířka a čela můžete ihned odvézt. Na kuchyně IKEA METOD poskytujeme záruku 25 let. Více na str. 32.

3 objevte svou vysněnou kuchyni/05 Kuchyně, která řeší vaše každodenní problémy Barevné skříňky TUTEMO rozzáří vaši kuchyni a jsou skvělé na ukládání často používaných věcí. Také jsou ideální na vystavení vašich oblíbených věcí, jako jsou kuchařky a starobylá čajová souprava. Dobře uspořádané koše vám usnadní třídění všech odpadků. (Na str. 29 najdete kompletní nabídku.) Nemůžete najít podstatné kuchyňské náčiní ve chvíli, kdy jej potřebujete? Nakoupili jste potraviny, které jste si mysleli, že už vám došly, abyste nakonec zjistili, že na vás v zadní části spižírny číhají ještě tři balení? Máte pracovní desku přeplněnou věi, které se nevejdou do zásuvek? V obchodních domech IKEA najdete spoustu organizérů, které se o vše postarají. A navíc vyřeší spoustu dalších drobných problémů. V hlubokých zásuvkách vše rychle najdete a dosáhnete i na věci uložené u zadní stěny. Perfektní uspořádání zásuvek vám pomohou zajistit vnitřní organizéry VARIERA a dózy. Díky osvětlení skříňky OMLOPP se vaše kuchyně ukáže v tom nejlepším světle a současně rozzáří uložené skleničky. Všechny naše série osvětlení do kuchyně mají žárovky LED, které mají dlouhou životnost, spotřebují až o 85 % méně energie a vydrží až 20krát déle než klasické žárovky. Rozlučte se s těžko dostupnými rohy. Otočnou policí do rohové nástěnné skříňky UTRUSTA stačí pootočit a v mžiku najdete to, co hledáte. Vložky do zásuvky rázně zatočí s chaosem v zásuvkách. S uspořádaným interiérem kuchyňských skříněk můžete vytvořit místo na každý talíř a každé kuchyňské náčiní, a tak práce v kuchyni bude jednodušší a čas zde strávíte efektivněji.

4 06/ objevte svou vysněnou kuchyni objevte svou vysněnou kuchyni/07 ABSOLUTNÍ SVOBODA NAVRHOVÁNÍ: kde vnitřní vybavení neurčuje vnější vzhled Se systémem METOD končí dny rozhodování, zda dáte přednost vzhledu nebo funkci. Nyní si můžete vybrat přesně ty funkce, které potřebujete, a stále získáte vzhled, který chcete. A naopak můžete vytvořit kuchyni s vysněným designem, aniž byste se vzdali praktických funkcí. Například jste museli mít dříve čelo nebo dvířka u každé zásuvky nebo skříňky. A tak vznikla kuchyně se spoustou viditelných zásuvek a dvířek. Což je skvělé, pokud se vám to líbí ale ne, když máte jiný vkus. Se systémem METOD můžete vytvořit kuchyni, jaká se vám líbí, aniž by vzhled ovlivnil uspořádání prostoru uvnitř. Stejné uspořádání uvnitř tři různé způsoby. Na obrázcích jsou tři různá řešení zásuvek třikrát stejné vnitřní uspořádání a třikrát odlišný vzhled. První řešení má dvě zásuvky se třemi vnitřními zásuvkami, což odpovídá modernímu kvadratickému vzhledu kuchyně. Druhé řešení kombinuje tři zásuvky se dvěma vnitřními zásuvkami, a třetí řešení má jednu vnitřní zásuvku se čtyřmi zásuvkami, což je ideální pro kuchyně s tradičním stylem. A to jsou jen tři způsoby, jak to můžete udělat. Se systémem METOD jsou vaše možnosti téměř neomezené!

5 08/ OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/09 Na kuchyňská dvířka a čela zásuvek poskytujeme záruku 25 let. Více na str. 32. Dvířka a čela zásuvek Zde jsme pro vás připravili přehled dvířek. Projděte si je a zjistěte, která by nejvíce slušela vaší nové kuchyni. Vybírat můžete mezi moderním a tradičním stylem, širokou nabídkou barev, povrchových úprav a materiálů včetně skleněných dvířek. Všechny ceny najdete na str. 32. hyttan, dub , Lakovaný masivní dub/dubová dýha. hyttan, prosklená dvířka , Tvrzené sklo. HÄGGEBY, bílá. 130, Melaminová fólie. jutis, prosklená dvířka. 600, kroktorp, krémová. 450, Lakovaný povrch. kroktorp, prosklená dvířka. 850, Tvrzené sklo. BODBYN, šedá. 600, Lakovaný povrch. BODBYN, prosklená dvířka. 900, Tvrzené sklo. BODBYN, krémová. 600, Lakovaný povrch. BODBYN, prosklená dvířka. 900, Tvrzené sklo. brokhult, vzor světle šedý ořech. 600, Fólie. Jutis, prosklená dvířka. 600, LAXARBY, černohnědá , Mořená lakovaná masivní bříza/ březová dýha. LAXARBY, prosklená dvířka , Tvrzené sklo. LAXARBY, bílá , Lakovaná masivní bříza/březová dýha. LAXARBY, prosklená dvířka , Tvrzené sklo. nodsta, bílá/hliník. 800, Fólie a hliník. jutis, prosklená dvířka. 600, edserum, vzor hnědé dřevo. 450, Fólie. edserum, prosklená dvířka. 700, Tvrzené sklo. GRYTNÄS, krémová. 600, Fólie. GRYTNÄS, prosklená dvířka. 900, Tvrzené sklo. HAGANÄS, vzor bříza. 300, Březová dýha. JUTIS, prosklená dvířka. 600, ringhult, lesklá šedá. 450, Lesklá fólie. jutis, prosklená dvířka. 600, ringhult, lesklá červená. 450, Lesklá fólie. jutis, prosklená dvířka. 600, ringhult, lesklá bílá. 450, Lesklá fólie. jutis, prosklená dvířka. 600,

6 10/ OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/11 RINGHULT, lesklá krémová. 450, Lesklá fólie. JUTIS, prosklená dvířka. 600, Černě lakovaný hliník a kouřové tvrzené sklo. RÅSDAL, bílý jasan. 450, Lakovaná jasanová dýha/ masivní jasan. RÅSDAL, prosklená dvířka. 800, Tvrzené sklo. TINGSRYD, vzor černé dřevo. 180, Melaminová fólie. JUTIS, prosklená dvířka. 600, VEDDINGE, šedá. 300, Lakovaný povrch. JUTIS, prosklená dvířka. 600, VEDDINGE, bílá. 300, Lakovaný povrch. JUTIS, prosklená dvířka. 600, Upozornění! Dvířka GREVSTA v provedení nerezavějící ocel nejsou dostupná ve všech velikostech. VÝRAZNÁ DVÍŘKA Výrazná dvířka dodají vaší kuchyni osobnost. Dostupná jsou v několika velikostech a umožní vám vytvořit velké zářivé barevné plochy, kdekoli uznáte za vhodné Kuchyně VŠECHNY CENY V TOMTO KATALOGU PLATÍ DO 31. ČERVENCE 2015 flädie, dvířka 400, GREVSTA, nerezavějící ocel. 500, Nerezavějící ocel a melaminová fólie. Okamžitý odvoz Tento symbol znamená, že si dvířka a čela můžete ihned odvézt. Ještě více praktických způsobů ukládání a uspořádání! Viz str. 62 Více informací najdete v novém katalogu kuchyní IKEA. Järsta, lesklá žlutá. 400, Fólie. Herrestad, bílá , Lesklá fólie. flädie, červená. 400, Lakovaný povrch.

7 12/ OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/13 Úchytky Úchytky jsou takovou třešničkou na dortu. Jsou závěrem vašeho designového vyjádření i důležitou součástí vaší kuchyně. Více nápadů a příkladů najdete v obchodním domě IKEA nebo na VARNHEM, úchytka. 79, /2 ks Ø 25 mm. Poniklovaná VARNHEM, úchytka. 169, /2 ks Rozteč: 128 mm. Nerezavějící ocel GOTTLÖSA, úchytka. 79, /2 ks Ø 29 mm. Barva nerezavějící oceli VÄRDE, úchytka. 99, /2 ks Ø 20 mm. Poniklovaná ATTEST, úchytka. 49, /2 ks Rozteč: 138 mm. Nerezavějící ocel TOSTERUP, úchytka. 249, /2 ks Rozteč: 190 mm. Černá LANSA, úchytka. 129, /2 ks Rozteč: 160 mm. Nerezavějící ocel ULVSBO, úchytka. 79, /2 ks Bílá BLANKETT, úchytka. 129, /2 ks Rozteč: 183 mm. Hliník SÄTTA, úchytka. 29, /6 ks Ø 24 mm. Různé barvy VINNA, úchytka. 199, /2 ks D. 357 mm. Nerez ocel FÅGLAVIK, úchytka. 99, /2 ks Rozteč: 116 mm. Černá FÅGLEBODA, úchytka. 99, /2 ks Rozteč: 64 mm. Černá HEDRA, úchytka. 79, /2 ks Ø 32 mm. Antracitová SÄTTA, úchytka. 39, /6 ks Rozteč: 96 mm. Různé barvy FÅGLAVIK, úchytka. 69, /2 ks Černá KANSLI, úchytka. 169, /2 ks Rozteč: 160 mm. Pochromovaná VÄRDE, úchytka. 149, /2 ks Rozteč: 128 mm. Poniklovaná TAG, úchytka. 69, /2 ks Rozteč: 116 mm. Matně pochromovaná a mnohem více v obchodním domě IKEA

8 14/ OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/15 nástěnné DOPLŇKY Pokud vám nestačí úložný prostor, který vám nabízí skříňky a zásuvky, a nemáte kam uložit kuchyňské náčiní, pak jsou tu nástěnné doplňky, které tuto mezeru vyplní. Vytvořte si vlastní úložné řešení pomocí tyčí a magnetických lišt, na které náčiní snadno připevníte. Navíc hezky doladí vzhled celé kuchyně. Série BYGEL BYGEL, odkapávač Stříbrná barva , BYGEL, nádoba , v. 13 Různé barvy , BYGEL, tyč. Stříbrná barva , , BYGEL, s-hák ks Stříbrná barva , BYGEL, drátěný koš Stříbrná barva , Série GRUNDTAL GRUNDTAL, nádoba ks Nerezavějící ocel , Série FINTORP FINTORP, stojan na koření Bílý/černý , FINTORP, stojan na příbory Bílý/černý , Galvanizovaný/poniklovaný , FINTORP, odkapávač. 37,5 29, v. 13,5 Černý/galvanizovaný , Poniklovaný , FINTORP, hák Černý, 11, 2 ks , Černý, 7, 5 ks , Poniklovaný, 7, 5 ks , FINTORP, držák kuchyňských papírových utěrek , FINTORP, magnetická lišta na nože Černá , GRUNDTAL, nádoba , v. 28 Nerezavějící ocel , GRUNDTAL, stojan na příbory Nerezavějící ocel , GRUNDTAL, odkapávač Nerezavějící ocel , FINTORP, tyč Černá, , Poniklovaná, , Černá, , Poniklovaná, , FINTORP, drátěný koš s rukojetí. Černý 20 19, v , 30 20, v , Magnetické lišty pohlídají nože na svém místě, budou vypadat hezky a zajistí, že se jejich ostří v zásuvce neztupí. Využijte celou plochu stěn. Uložte všechno nejčastěji používané náčiní na dosah, aniž by vám zaneřádilo pracovní desku. GRUNDTAL, magnetická lišta na nože. D. 40 Nerezavějící ocel , GRUNDTAL, tyč. Nerezavějící ocel , , , GRUNDTAL, s-hák. Nerezavějící ocel. 5 ks , , GRUNDTAL, police ,5, v. 20 Nerezavějící ocel , Nástěnné police BOTKYRKA, nástěnná police Bílá , Žlutá , LIMHAMN, nástěnná police Nerezavějící ocel, , Nerezavějící ocel, , STENSTORP, police na talíře Bílá , STENSTORP, nást. police se zásuvkami, Bílá , GRUNDTAL, nástěnná police. Nerezavějící ocel , , STENSTORP, nástěnná police Černohnědá, , Šedá, , Bílá, , Černohnědá, , Bílá, , ÖSTHAMRA, nást. skř., 2 proskl. dvířka , Nástěnné tyče vám umožní vytvořit perfektní místo na odkapávač a náčiní na mytí nádobí. Úložné řešení s tyčí je ideální k zavěšení náčiní, a dokonce i čerstvých bylinek. Více doplňků najdete v obchodním domě nebo na

9 16/ objevte svou vysněnou kuchyni vaši pomocníci do kuchyně Více místa na pracovní ploše, více úložného prostoru kdo by nepotřeboval trochu od každého? Náš výběr kuchyňských ostrůvků a vozíků vám poskytne místo navíc bez výdajů za přestavbu kuchyně. Vyberte si díl s kolečky a získáte flexibilní úložný prostor, který můžete přesunovat podle potřeby. Nástěnné skříňky promění prostor stěny na extra úložný prostor a jsou ideálním místem na ukládání talířů a skleniček. A díky našim schůdkům všichni dosáhnou i na ty nejvyšší police. BEKVÄM, kuchyňský servírovací vozík Bříza , MÄSTERBY, schůdky Šedé , Žluté , BEKVÄM, schůdky. V. 50 Bříza , Černé , Bílé , BEKVÄM, schůdky, 3 schody. V. 63 NORDEN, příborník Černý , OLOFSTORP, úložný díl , v. 92 Borovice/černá , Buk , Černé , OLOFSTORP, nástěnná skříňka BYGEL, vozík , v. 39 Borovice/černá , Bílý/stříbrná barva , RÅSKOG, kuchyňský servírovací vozík , v. 78 FLYTTA, kuchyňský servírovací vozík Nerezavějící ocel , Tyrkysový , Béžový , Šedý , FÖRHÖJA, kuchyňský servírovací vozík Bříza , RÅSKOG, nástěnná skříňka Tmavě šedá/sklo , STENSTORP, kuchyňský ostrůvek Bílý/dub , FÖRHÖJA, nástěnná skříňka Bříza , Bílá , Šedá , GRUNDTAL, kuchyňský servírovací vozík , v. 90 Nerezavějící ocel , STENSTORP, kuchyňský servírovací vozík , v. 90 Černohnědý/dub , Bílý/dub , STENSTORP, kuchyňský servírovací vozík , v. 90 Bílý/dub , Více výrobků najdete v obchodním domě nebo na

10 18/ OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/19 OSVĚTLENÍ Dobré osvětlení je nezbytnou součástí každé kuchyně. V IKEA nabízíme dvě série osvětlení speciálně navrženého pro naše kuchyně (a ve velikostech, které se hodí k našim skříňkám). Série UTRUSTA obsahuje dvojzásuvku, USB port a dálkové ovládání. Série OMLOPP nabízí tenký design a můžete ji používat samostatně nebo ji doplnit osvětlením zásuvek a bodovým osvětlením. Osvětlení můžete nastavit na dvě intenzity perfektní na vytvoření útulné atmosféry v kuchyni, jakmile dokončíte přípravu večeře. Obě naše série osvětlení mají žárovky LED, které spotřebují až o 85 % méně energie a mají až 20krát delší životnost než běžné žárovky. UTRUSTA, osvětlení pracovní desky LED s napájením, 40. Dva stupně stmívání. Vyžaduje instalaci kvalifikovaným elektrikářem. Životnost žárovek LED je přibližně hodin. Model L1204 UTRUSTA. Vestavěný zdroj světla LED. Žárovky v tomto osvětlení nelze vyměnit. Barva hliníku , Bílé , UTRUSTA, osvětlení pracovní desky LED. Dva stupně stmívání. Životnost žárovek LED je přibližně hodin. Model L1205, L1206 a L1207, UTRUSTA. Vestavěný zdroj světla LED. Žárovky v tomto osvětlení nelze vyměnit. Barva hliníku. Model L1207, , Model L1206, , Model L1205, , Bílé Model L1207, , Model L1206, , Model L1205, , UTRUSTA, 2cestná zásuvka s USB portem. Ze stejné zásuvky můžete napájet kávovar, toastovač a nabíjet mobilní telefon. Používejte společně s výrobky UTRUSTA. Vyžaduje instalaci kvalifikovaným elektrikářem. Barva hliníku , Bílé , Zde jsme použili bodové osvětlení OMLOPP k osvícení vysoké skříně zevnitř. Příjemný způsob, jak vystavit servírovací soupravu a zároveň ukrýt kabely. UTRUSTA, rohový spoj. Rohový spoj umožňuje propojení osvětlení UTRUSTA v rohu a přesně sledovat tvar kuchyně. Barva hliníku , Bílý , UTRUSTA, propojovací kabel. D Propojovací kabel umožňuje propojit několik jednotek UTRUSTA v jednom řetězci s jedním napájecím kabelem, a tak vám zůstanou zásuvky volné na další kuchyňské spotřebiče. Vyžaduje instalaci kvalifikovaným elektrikářem. Bílý , UTRUSTA a OMLOPP, dálkové ovládání. Umožňuje vypínání/zapínání a tlumení světla všech svítidel OMLOPP a UTRUSTA zapojených v řetězci. Baterie se prodávají zvlášť. Bílé , Série osvětlení UTRUSTA se skvěle hodí ke skříňkám METOD a obsahuje dvojzásuvku, USB port a dálkové ovládání. ANSLUTA, napájecí kabel. Slouží k připojení 1 až 10 sériově zapojených svítidel k přívodu elektřiny; stisknutím vypínače na kabelu se všechna svítidla rozsvítí nebo zhasnou. Bílý , OMLOPP, elektronický transformátor. Bílý. Tloušťka 17 mm. Doplňte napájecím kabelem ANSLUTA, který se prodává zvlášť. Až do 30 W, napojte až 9 jednotek , Až do 20 W, napojte až 6 jednotek , OMLOPP, bodové osvětlení LED. Doplňte elektrickým transformátorem ze série OMLOPP nebo UTRUSTA; transformátor se prodává zvlášť. Životnost žárovek LED je přibližně hodin. Můžete používat s dálkovým ovládáním UTRUSTA. Průměr 6,8. Model L1214 OMLOPP. Vestavěný zdroj světla LED. Žárovky v tomto osvětlení nelze vyměnit. Barva hliníku. 2,4 W , Bílé. 2,4 W , OMLOPP, osvětlení pracovní desky LED. Doplňte elektrickým transformátorem OMLOPP, který se prodává zvlášť. Životnost žárovek LED je přibližně hodin. Můžete používat s dálkovým ovládáním UTRUSTA. Model L1211, 1212 a 1213 OMLOPP. Vestavěný zdroj světla LED. Barva hliníku. Model L1211, 40. 5,5 W , Model L1212, 60. 7,7 W , Model L1213, W , Bílé. Model L1211, 40. 5,5 W , Model L1212, 60. 7,7 W , Model L1213, W , OMLOPP, osvětlovací proužek LED do zásuvek. Světlo se automaticky zapne a vypne při otevření a zavření zásuvky. Doplňte elektrickým transformátorem OMLOPP, který se prodává zvlášť. Životnost žárovek LED je přibližně hodin. Model L1208, L1209 a L1210 OMLOPP. Vestavěný zdroj světla LED. Žárovky v tomto osvětlení nelze vyměnit. Barva hliníku. Model L1210, W , Model L1209, W , Model L1208, W , OMLOPP, osvětlení skříňky LED. Doplňte elektrickým transformátorem OMLOPP nebo UTRUSTA, které se prodávají zvlášť. Životnost žárovek LED je přibližně hodin. Model L1215 OMLOPP. Vestavěný zdroj světla LED. Žárovky v tomto osvětlení nelze vyměnit. Můžete používat s dálkovým ovládáním UTRUSTA. Barva hliníku. 1,7 W , Bílé. 1,7 W , Zkombinujte příborníky s osvětlením do zásuvky a už nikdy nebudete šátrat a hledat v tmavých zásuvkách. Dálkové ovládaní UTRUSTA můžete dát v místnosti kamkoli a s jeho pomocí nastavit maximální nebo ztlumenou míru osvětlení dva stupně. Více osvětlení najdete v obchodním domě IKEA nebo na

11 20/ OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/21 vestavné osvětlení Dobré osvětlení zvýrazní vzhled vaší nové kuchyně a navíc díky němu budou všechny aktivity v kuchyni jednodušší a bezpečnější. V obchodních domech IKEA najdete dvě série vestavěného osvětlení, které jsou navržené speciálně pro naše kuchyně. Série UTRUSTA má rozměry, které odpovídají našim skříňkám, a obsahují rohové díly, elektrické a USB zásuvky a dálkové ovládání. Série OMLOPP rovněž velikostně ladí s našimi kuchyňskými skříňkami a má tenký design. Sérii OMLOPP můžete používat samostatně nebo společně s osvětlením pracovní desky a osvětlením skříněk UTRUSTA. S osvětlením kuchyní IKEA také ušetříte peníze. Všechna naše osvětlení kuchyní mají žárovky LED, které spotřebují až o 85 % méně energie a vydrží 20krát déle než běžné žárovky. Správné napojení Bodové osvětlení OMLOPP snadno napojíte na osvětlení pracovní desky UTRUSTA, a tak dodáte vašim skříňkám útulné a praktické světlo. Nad pracovní desku umístěte dvojzásuvku s USB portem UTRUSTA a získáte ideální místo na zapojení kuchyňských elektrických pomocníků a dobíjení telefonu nebo tabletu. Osvětlení pracovní desky UTRUSTA začněte napojovat zleva s využitím napájecího kabelu osvětlení pracovní desky LED Utrusta. Osvětlení byste měli zahrnout do plánu vaší kuchyně již od začátku. Díky tomu vytvoříte nejvhodnější řešení a usnadníte jeho pozdější instalaci. Při plánování osvětlení nejprve uvažujte nad tím, kolik světla v jednotlivých pracovních zónách potřebujete. Poté přidejte do skříněk a zásuvek osvětlení, které vytvoří v místnosti útulnou a příjemnou atmosféru. Naše dálkové ovládaní UTRUSTA vám umožní vypínat/zapínat najednou všechno osvětlení v kuchyni. Funguje se sérii UTRUSTA i OMLOPP. Před instalací kuchyně si naplánujte, kde potřebujete elektrické zásuvky. LAXARBY IKEA. Model L1204, L1205 a L1206 UTRUSTA. IKEA. Model L1214 OMLOPP. Vestavěný zdroj světla LED. Žárovky v tomto osvětlení nelze vyměnit. UTRUSTA, osvětlení pracovní desky LED s napájecím , 1 ks kabelem. IKEA. Model L1204, 40. Barva hliník UTRUSTA, 2cestná zásuvka s USB portem , 2 ks IKEA. Model L1206. Barva hliník UTRUSTA, osvětlení pracovní desky LED , 2 ks IKEA. Model L1205, 60. Barva hliník UTRUSTA, osvětlení pracovní desky LED. 40. Barva hliník , 1 ks OMLOPP, bodové osvětlení LED. 6,8 W , 4 ks IKEA. Model L1214. Barva hliník UTRUSTA, dálkové ovládání. Bílé , 1 ks Osvětlení zásuvek Kuchyně IKEA nabízí možnost osvětlení zásuvek. Odteď již vždy najdete vše, co potřebujete i během nočních nájezdů na kuchyni. Otevřením a zavřením zásuvky se světlo automaticky vypne a zapne. TINGSRYD OMLOPP, příklad osvětlení pracovní desky LED. Vestavěný zdroj světla LED. Žárovky v tomto osvětlení nelze vyměnit. Barva hliník. OMLOPP, model L ,7 W , 6 ks OMLOPP, elektrický transformátor. 30 W. Bílý , 2 ks ANSLUTA, napájecí kabel. 3,5 m , 2 ks UTRUSTA, dálkové ovládání. Bílé , 1 ks Zásuvka OMLOPP, osvětlovací proužek LED do zásuvek. Vestavěný zdroj světla LED. Žárovky v tomto osvětlení nelze vyměnit. Barva hliník. OMLOPP, model L W , 1 ks OMLOPP, elektrický transformátor. 20 W. Bílý , 1 ks ANSLUTA, napájecí kabel. 3,5 m. 2 W , 1 ks

12 OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/23 vnitřní vybavení Skvělá kuchyně je taková, která řeší každodenní problémy, jako to, jak vměstnat všechno kuchyňské vybavení na malý prostor (a jak vše znovu najít). Vnitřní vybavení vám umožní maximálně využít úložné prostory vaší nové kuchyně. Proměňte těžko dostupné rohy na snadno přístupné úložné prostory. Stačí otočit otočnou polici do rohové skříňky UTRUSTA a ihned najdete, co potřebujete. Díky zcela výsuvným zásuvkám si můžete být jisti, že nezapomenete na žádné jídlo uložené až v zadní části skříněk. S jejich pomocí také maximálně využijete úložný prostor skříněk. Zásuvka FÖRVARA Cenově dostupná a hladce výsuvná zásuvka se zarážkou. Příbory jednoduše roztřídíte pomocí organizérů do zásuvky VARIERA. Kombinace na obrázku obsahuje bambusový příborník VARIERA a vestavěné osvětlení do zásuvky OMLOPP. Posuvné rozdělovače a skleněné boky vám pomohou uspořádat vaše zásuvky. Díky tomu zůstanou všechny věci tam, kde by měly být. Zásuvka MAXIMERA Plně výsuvná a samodovírací zásuvka s tlumičem, který zajišťuje její jemné dovření.

13 24/ OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/25 organizéry do zásuvky Organizéry do zásuvky vnesou pořádek do chaosu příborů a náčiní. Naše nabídka organizérů perfektně pasuje do zásuvek MAXIMERA i FÖRVARA. V nabídce najdete výrobky z bambusu a plastu, které můžete různě kombinovat a vytvořit si řešení přesně pro vás. SMÄCKER, příborník , v. 4. Šedý , STÖDJA, příborník , v. 4,5. Bílý , STÖDJA, příborník , v. 4,5. Bílý , VARIERA, příborník STÖDJA, příborník , v. 5,4. Bílý , Zásuvka, šířka skříňky 40 Zásuvka, šířka skříňky 60 VARIERA, příborník VARIERA, příborník , v. 5,4. Bílý , VARIERA, příborník , v. 5,4. 03 Bílý , VARIERA, stojan na nože VARIERA, přihrádka na kořenky , v. 5,4. Bílá , VARIERA, krabice VARIERA, stojan na nože , v. 5,4. Bílý , Zásuvka, šířka skříňky 80 Níže najdete různé způsoby, jak můžete kombinovat výše uvedené organizéry v zásuvkách s různou šířkou. VARIERA, krabice , v. 5,4. Různé barvy , Zásuvka, šířka skříňky 80. Vnitřní šířka zásuvky 72, organizér Zásuvka, šířka skříňky 80. Vnitřní šířka zásuvky 72, organizér Zásuvka, šířka skříňky 60. Vnitřní šířka zásuvky 52, organizér Zásuvka, šířka skříňky 40. Vnitřní šířka zásuvky 32 organizér VARIERA, vložka na kořenky , v. 2. Bílá , VARIERA, příborník , v. 5,4. Bambus , VARIERA, příborník , v. 5,4. Zásuvka, šířka skříňky 40 Zásuvka, šířka skříňky 60 Bambus , 06 VARIERA, příborník , v. 5,4. Bambus , VARIERA, příborník , v. 5,4. Bambus , VARIERA, stojan na nože , v. 5,4. Bambus , Zásuvka, šířka skříňky VARIERA, příborník. 199, 32 50, v. 5,4. Bílý VARIERA, krabice. 39, /ks Různé barvy VARIERA, stojan na nože. 149, 10 50, v. 5,4. Bílý VARIERA, příborník. 199, 32 50, v. 5,4. Bílý VARIERA, přihrádka na kořenky. 129, 20 50, v. 5,4. Bílá VARIERA, krabice. 39, /ks Různé barvy VARIERA, stojan na nože. 149, 10 50, v. 5,4. Bílý VARIERA, příborník 199, 32 50, v. 5,4. Bílý VARIERA, příborník. 399, 32 50, v. 5,4. Bambus VARIERA, příborník. 499, 52 50, v. 5,4. Bambus VARIERA, příborník. 199, 20 50, v. 5,4. Bambus VARIERA, příborník. 349, 32 50, v. 5,4. Bambus VARIERA, stojan na nože. 379, 20 50, v. 5,4. Bambus

14 26/ OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI VARIERA, krabice , v. 11. Bílá , VARIERA, krabice , v. 11. Různé tlumené barvy , Různé zářivé barvy , VARIERA, vložka do police. Bílá , v , 32 28, v , VARIERA, krycí víčko. 100 ks. Ø 5 mm. Černé , Bílé , VARIERA, krabice. Bílá , v , 01 VARIERA, krabice s rukojetí. Bambus , v , 24 17, v , VARIERA, úložná krabice. Bílá , v , VARIERA, stojan na kuchyňské náčiní. Bílý , v , VARIERA, krabice. D. 60. Bílá , 02 MAXIMERA, přídavná bočnice zásuvky, vysoká. Sklo. 2 ks , , MAXIMERA, přídavná bočnice zásuvky, střední. Sklo. 2 ks , , MAXIMERA, rozdělovač do zásuvky. Bílý/průhledný. 40, střední , 60, střední , 80, střední , 40, vysoký , 60, vysoký , 80, vysoký , 01 VARIERA, úložná krabice. 149, /ks Bílá VARIERA, krabice. 99, 24 17, v. 11. Různé zářivé barvy VARIERA, krabice. 49, /ks Bílá VARIERA, stojan na kuchyňské náčiní. 99, Bílý VARIERA, krabice s rukojetí. 349, /ks Bambus VARIERA, krabice s rukojetí. 249, /ks Bambus VARIERA, krabice. 199, Š. 60. Bílá VARIERA, stojan na talíře. Světlý buk/nerezavějící ocel , , VARIERA, stojan na pokličky. Nerezavějící ocel , VARIERA, podložka do zásuvky. Původní cena: 99, Průhledná , Bílá , VARIERA, zásobník na igelitové sáčky. Bílý , VARIERA, výsuvný box. Bílý , v , MAXIMERA, rozdělovač vysoké zásuvky. 179, /ks Š. 40. Bílý/průhledný

15 OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/29 Kombinace odpadkových košů Vyberte si kombinaci odpadkových košů, která vám vyhovuje nejvíce. Použijte odpadkové koše různých velikostí a kombinace za dvířky nebo v hlubokých zásuvkách. 25 l 12 l 12 l 25 l 12 l 12 l 25 l 12 l 20 l 12 l 3 l Za dvířky, šířka 60. Série VARIERA. Recyklovaný plast PP. 1 Odpadkový koš 179, 25 l Odpadkový koš 99, 12 l Odvětrávaný odpadkový koš 99, 12 l Víko na odpadkový koš, 12 l. 40, V zásuvce, šířka 60. Série VARIERA. Recyklovaný plast PP. 1 Odpadkový koš 179, 25 l Odpadkový koš 99, 12 l Odvětrávaný odpadkový koš 99, 12 l Víko na odpadkový koš, 12 l. 40, V zásuvce, šířka 80. Série VARIERA. Recyklovaný plast PP. 1 Odpadkový koš 179, 25 l Odpadkový koš 99, 12 l Odvětrávaný odpadkový koš 99, 12 l Víko na odpadkový koš, 12 l. 40, Odpadkový koš 149, 20 l Víko na odpadkový koš, 20 l. 50, Odpadkový koš 49, 3 l Třídění odpadu UTRUSTA a VARIERA UTRUSTA, výsuvný podnos na třídění odpadu , v. 31, , VARIERA, odpadkový koš. 3 l Černý , UTRUSTA, podpůrný rám na odpadkové koše. Š , UTRUSTA, podpůrný rám na odpadkové koše, Š , VARIERA, odvětrávaný odpadkový koš. 12 l Černý , VARIERA, odpadkový koš. 10 l. Bílý , VARIERA, víko na odpadkový koš. 12 l Naše nové podpůrné rámy UTRUSTA udrží vaše koše hezky uspořádané a stabilní. Černé , VARIERA, víko na odpadkový koš. 20 l Černé , VARIERA, víko na odpadkový koš. 25 l V zásuvce se šířkou 60. Série VARIERA. Recyklovaný plast PP. 1 Odpadkový koš 99, 12 l Odvětrávaný odpadkový koš 99, 12 l Víko na odpadkový koš, 12 l. 40, Odpadkový koš 149, 20 l Odpadkový koš 49, 3 l třídění odpadu Kombinace odpadkových košů vám umožní oddělit kompostovatelné zbytky jídla od plechovek, papíru a plastu. Koše se snadno čistí a usnadňují recyklaci. Navíc u nás najdete elektrický otevírací mechanismus zásuvky na odpadkové koše, který je ideální pro ty případy, kdy máte ruce plné slupek od zeleniny. Černé , VARIERA, odpadkový koš. 12 l Černý , VARIERA, odpadkový koš. 20 l Černý , VARIERA, odpadkový koš. 25 l UTRUSTA, otevírací mechanismus. Elektrický. Černý , ,

16 30/ objevte svou vysněnou kuchyni 4 kroky k nové kuchyni 1 2 změřte naplánujte 3 4 objednejte INSTAlujte METOD/MAXIMERA/LAXARBY, spodní skříňka se 3 čely zásuvek, 2 nízkými, 1 střední a 1 vysokou zásuvkou , Zásuvky s vestavěným tlumičem, který zachytí zásuvky na posledních centimetrech a zajistí jejich pomalé, tiché a jemné dovření. Rámy skříněk METOD z melaminové fólie se vzorem černého dřeva. Zásuvky MAXIMERA z lakované oceli a melaminové fólie. Čela zásuvek LAXARBY s černohnědým mořidlem z lakované masivní břízy. Doplněno černě lakovanými zinkovými úchytkami Faglavik , v

17 Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na Detailní informace o výrobku najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny díly vyžadují montáž. Ceny jsou platné do 31. července Změny v důsledku tiskových chyb jsou vyhrazeny. Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na Detailní informace o výrobku najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny díly vyžadují montáž. Ceny jsou platné do 31. července Změny v důsledku tiskových chyb jsou vyhrazeny. Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na Detailní informace o výrobku najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny díly vyžadují montáž. Ceny jsou platné do 31. července Změny v důsledku tiskových chyb jsou vyhrazeny. 32/ objevte svou vysněnou kuchyni objevte svou vysněnou kuchyni/33 záruka na kuchyně ikea systém kuchyní Metod Na co se vztahuje tato záruka? Tato záruka se vztahuje pouze na domácí použití. Tato záruka se vztahuje na následující části kuchyňského systému METOD: Rámy skříněk Dvířka a čela zásuvek Panty UTRUSTA Plně výsuvné zásuvky MAXIMERA Police z tvrzeného skla a melaminové fólie UTRUSTA Sokly Nohy Krycí panely Dekorativní lišty/římsy Pracovní desky, kromě LILLTRÄSK a FYNDIG Dřezy, kromě FYNDIG. Na co se tato záruka nevztahuje? Zásuvky FÖRVARA, drátěné koše, otevřené skříňky TUTEMO a HÖRDA, úchytky, pracovní desky LILLTRÄSK a FYNDIG, dřez FYNDIG a posuvné panty BEHJÄLPLIG a RESONLIG pro instalaci vestavné myčky. Kuchyňský systém FYNDIG Na systém kuchyní FYNDIG se záruka 25 let nevztahuje. spotřebiče Na co se vztahuje tato záruka? Tato záruka se vztahuje na vady spotřebičů, u kterých je možno prokázat, že byly způsobeny vadnou konstrukcí nebo závadou materiálu. Záruka platí od data nákupu v IKEA. Tato záruka se vztahuje pouze na domácí použití. Výjimky jsou specifikovány pod titulkem Na co se tato záruka nevztahuje?. V záruční době budou uhrazeny náhrady na opravu vad, např. opravy, součástky, práce a cestovní výlohy, a to za předpokladu, že spotřebiče jsou přístupné k opravě bez zvláštních výloh. Za těchto podmínek platí směrnice EU (Nr. 99/44/EG) a příslušná místní ustanovení. Nahrazené součásti se stávají majetkem IKEA. Jak dlouho záruka platí? Tato záruka platí pět (5) let od data nákupu spotřebiče v obchodním domě IKEA. Na spotřebiče LAGAN poskytujeme záruku dva (2) roky. Pokud v záruční lhůtě proběhne oprava, neprodlužuje to platnost záruky daného spotřebiče ani nových součástek. Na které spotřebiče se tato záruka vztahuje? Tato pětiletá záruka se vztahuje na všechny spotřebiče IKEA, kromě spotřebičů LAGAN, na které poskytujeme záruku 2 roky. Spotřebiče, na které se záruka nevztahuje: Na všechny spotřebiče zakoupené v IKEA před 1. srpnem Kdo poskytuje servis? Servis poskytuje IKEA prostřednictvím svých vlastních servisních služeb nebo sítě autorizovaných servisních partnerů. V případě mechanického (viditelného) poškození kontaktujte IKEA, v případě technických problémů předáme vaši reklamaci k řešení autorizovanému servisnímu partnerovi. Na co se tato záruka nevztahuje? Běžné opotřebení. Úmyslné poškození nebo poškození z nedbalosti, poškození způsobené nedodržením pokynů, nesprávnou instalací nebo napojením na nesprávné napětí, škoda způsobená chemickou nebo elektrochemickou reakcí, rzí, korozí nebo vadou včetně škod způsobených nadměrně vápenatou vodou, škoda způsobená abnormálními podmínkami prostředí. Spotřební materiál včetně baterií a lamp. Části, které nemají žádnou funkci nebo slouží k dekorativním účelům, nemají vliv na běžné používání spotřebiče, včetně poškrábání a změn v barvě. Náhodné poškození způsobené cizími předměty nebo látkami a čištěním nebo uvolňováním ucpaných filtrů, odvodních systémů nebo zásuvek na čisticí prostředek. Škody na následujících součástech: keramické sklo, příslušenství, koše na příbory a nádobí, přívodní a odváděcí trubky, těsnění, žárovky a kryty žárovek, úchyty, opláštění a jeho části; mimo poškození způsobená chybou při výrobě. Případy, kdy technik během své návštěvy nenašel žádnou vadu. Opravy, které neprováděli k tomu určení poskytovatelé servisu a/nebo autorizovaní servisní partneři, nebo případy, při nichž byly použity jiné než originální díly. Opravy způsobené instalací, která je chybná nebo neodpovídá specifikaci. Použití spotřebiče v jiném než domácím prostředí, např. profesionální použití. Poškození při přepravě: pokud si zákazník přepravuje výrobek domů nebo na jinou adresu, IKEA nenese odpovědnost za škody, které se mohou objevit během přepravy. Avšak v případě využití transportní služby IKEA bude případné poškození řešeno na náklady IKEA (ale ne v rámci této záruky). V posledním zmíněném případě by měl zákazník vždy kontaktovat Kontaktní centrum IKEA přes kontaktní formulář na www. IKEA.cz nebo zavolat na Mechanická poškození by měla být nahlášena během 7 dní po přepravě. Náklady na provedení základní instalace spotřebiče IKEA. Toto omezení se nevztahuje na bezchybnou práci provedenou kvalifikovaným odborníkem a za použití originálních dílů za účelem adaptace přístroje na požadavky technické bezpečnosti jiné země EU. Viz naše všeobecné podmínky záruky na této stránce níže. Kuchyňské mísicí baterie Na co se vztahuje tato záruka? Záruka 10 let se vztahuje na všechny kuchyňské mísicí baterie ze sortimentu IKEA. Tato záruka se vztahuje na vady materiálu a provedení. Záruka se vztahuje pouze na domácí použití. Na co se tato záruka nevztahuje? Tato záruka se nevztahuje na výrobek, který byl používán v korozním prostředí. Baterie vyžaduje pravidelnou údržbu a čištění filtru z důvodu usazování vodního kamene. všeobecné podmínky záruky Co bude učiněno k nápravě problému? IKEA výrobek prohlédne a rozhodne dle vlastního uvážení, zda se na daný případ vztahuje příslušná záruka. IKEA pak dle vlastního uvážení buď daný výrobek opraví nebo jej nahradí stejným nebo srovnatelným výrobkem. V těchto případech zaplatí IKEA vzniklé náklady na opravu, náhradní díly, práci a cesty opravářů, pokud je výrobek dostupný k opravě bez mimořádných výdajů. Toto se nevztahuje na opravy, které nebyly schváleny ze strany IKEA. Nahrazené díly se stanou majetkem IKEA. Pokud se příslušné zboží v IKEA již neprodává, poskytne IKEA odpovídající náhradu. IKEA v takovém případě dle vlastního uvážení určí, co představuje takovou odpovídající náhradu. Podmínky záruk Záruky platí od data nákupu v IKEA. Jako doklad o nákupu se doporučuje originál účtenky. Výjimky Záruky se nevztahují na výrobky, které byly nesprávně skladovány nebo smontovány, nevhodným nebo nesprávným způsobem používány, pozměněny nebo čištěny za použití nesprávného postupu nebo nevhodnými čisticími prostředky. Záruky nekryjí běžné opotřebení, zářezy nebo poškrábání způsobené nárazem nebo při nehodě. Záruky neplatí, pokud byl výrobek umístěn venku mimo interiér nebo ve vlhkém prostředí. Záruky se vztahují pouze na použití v domácnosti, pokud není u výrobku uvedeno něco jiného. Podrobnější informace najdete v podmínkách záruky u jednotlivých uvedených výrobků. Pokyny pro údržbu Abyste mohli uplatnit záruku, musíte dodržovat konkrétní pokyny pro údržbu platné pro příslušný výrobek. Tyto pokyny naleznete v obchodních domech IKEA a na internetových stránkách Všeobecně platná práva: Tato záruka vám dává určitá specifická práva. Tato záruka žádným způsobem neohrožuje vaše práva daná zákonem. Jak nás kontaktovat v případě, že potřebujete pomoc: Obraťte se na Kontaktní centrum IKEA na telefonním čísle nebo prostřednictvím kontaktního formuláře na Uschovejte si účtenku jako doklad o nákupu a připravte si ji předtím, než nás kontaktujete. Doklad o nákupu se doporučuje pro platnost záruky. ZDE NAJDETE VŠEchno potřebné. tyto pomůcky na vás ČEKAJÍ V NEJBLIŽŠÍM OBCHODNÍM DOMĚ IKEA Kuchyně VŠECHNY CENY V TOMTO KATALOGU PLATÍ DO 31. ČERVENCE 2015 Ještě více praktických způsobů ukládání a uspořádání! Viz str. 62 Náš katalog kuchyní je tím nejlepším zdrojem nápadů a informací. Navíc vám poskytne přehled o celé naší nabídce kuchyní. spotřebiče Nákupní prospekt kroky k vaší nové kuchyni Průvodce plánováním 2015 nový systém kuchyní ikea Nákupní prospekt 2015 Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na Detailní informace o výrobku najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny díly vyžadují montáž. Ceny jsou platné do 31. července Změny v důsledku tiskových chyb jsou vyhrazeny. Naše internetové stránky jsou největším a nejlepším zdrojem informací. Najdete zde plánovač a informace o naší kompletní nabídce kuchyňských výrobků a službách. Uvnitř čtyř nákupních prospektů najdete podrobné informace o sortimentu kuchyní, srovnání výrobků a nápovědu, jak si vybrat to, co opravdu potřebujete. Průvodce plánováním vám pomůže se změřením, naplánováním, objednáním a instalací nové kuchyně IKEA. Uvnitř najdete tipy a rady pro plánování nové kuchyně IKEA. pracovní desky, dřezy a baterie Nákupní prospekt 2015 nový systém kuchyní ikea Přehled rozměrů 2015 Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na Detailní informace o výrobku najdete na cenovce a na našich internetových stránkách. Všechny díly vyžadují montáž. Ceny jsou platné do 31. července Změny v důsledku tiskových chyb jsou vyhrazeny. METOD_bg_system_all_CZ_15_black.indd KUCHYNĚ PRŮVODCE INSTALACÍ Průvodce instalací kuchyně vám dá spoustu užitečných rad a informací o správné instalaci kuchyně.

18 34/ OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI OBJEVTE SVOU VYSNĚNOU KUCHYNI/35 Navrženo do každého prostoru Najděte si tu pravou skříňku pro vás. Na těchto dvou stránkách najdete různé skříňky z naší nabídky. Přečtěte si o různých typech a projděte si následující stránky, kde si jistě vyberete skříňky, které budou vyhovovat vašim potřebám a stylu. Spodní skříňka. Výška 80, hloubka 62 nebo 39 vč. dvířek. Výška pracovní plochy 92 vč. 8 soklu/nohou a 4 pracovní desky. Cena zahrnuje rám, dvířka, panty, zásuvky a police, pokud jsou vyobrazené. Tlumiče zásuvek jsou zahrnuty v ceně u všech zásuvek MAXIMERA. Nohy, sokl a úchytky se prodávají zvlášť. Nástěnná skříňka. Hloubka 39 vč. dvířek. Cena zahrnuje rám, dveře, panty, zásuvky a police, pokud jsou vyobrazené. Tlumiče zásuvek jsou zahrnuty v ceně u všech zásuvek MAXIMERA. Úchytky se prodávají zvlášť. Vysoká skříň. Hloubka 62 nebo 39 vč. dvířek. Cena zahrnuje rám, dveře, panty, zásuvky a police, pokud jsou vyobrazené. Tlumiče zásuvek jsou zahrnuty v ceně u všech zásuvek MAXIMERA. Nohy, sokl a úchytky se prodávají zvlášť. Vysoké skříně na chladničky/trouby jsou odvětrávané. Horní skříňka. Hloubka 62 vč. dvířek. Cena zahrnuje rám, dveře, panty, zásuvky a police, pokud jsou vyobrazené. Úchytky se prodávají zvlášť. Horní skříňky na chladničky/ mrazničky jsou odvětrávané. Horní skříňka 40 60, v. 40 chladnička/mraznička 60 60, v. 40 chladnička/mraznička 60 60, v. 60 výška 100 Nástěnná skříňka 80 37, v , v , v. 100 výška 80 Nástěnná skříňka 80 37, v , v , v , v. 80 výška 60 Nástěnná skříňka 80 37, v , v , v. 60 výška 40 Nástěnná skříňka 80 37, v , v , v. 40 Rohová nástěnná skříňka 67,5 67,5, v ,5 67,5, v ,5 67,5, v Mezi pracovní deskou a nástěnnými skříňkami doporučujeme ponechat odstup 56 57, abyste měli dostatek místa a přehled Vysoká skříň chladnička/trouba 60 60, v Vysoká skříň 40 60, v , v. 220 chladnička/trouba 60 60, v Vysoká skříň 40 37, v , v , v , v , v. 200 chladnička/trouba 60 60, v. 200 Spodní skříňka 80 37, v , v. 80 varná deska/dřez 80 60, v , v , v. 60 varná deska/dřez 80 60, v. 60 Spodní skříňka 60 37, v , v. 80 trouba/varná deska/ dřez 60 60, v , v , v. 60 varná deska/dřez 60 60, v. 60 Spodní skříňka 40 37, v , v , v , v. 60 Spodní skříňka 20 60, v. 80 Rohová spodní skříňka 127,5 67,5, v. 80 Rohová spodní skříňka 87,5 87,5, v. 80

19 Můžete všechno udělat sami. Ale nemusíte. Inter IKEA Systems B.V Občas stačí trocha pomoci, abychom mohli proměnit naše sny ve skutečnost. Proto máme širokou nabídku služeb, které vám pomohou na cestě k nové kuchyni. Možná chcete jen trochu pomoct. Nebo naopak chcete, aby za vás někdo udělal všechnu práci. Ať už je to jakkoli, jsme rádi, že vám můžeme nabídnout všechny potřebné služby. Samozřejmě, že je to tak, že čím víc toho uděláte sami, tím méně zaplatíte. A čím více služeb si objednáte, tím více si posedíte a odpočinete! Měření Nejste si jisti, zda byste zvládli přesné změření? Můžeme vám pomoci. Naše partnerská firma zajistí u vás doma přesné zaměření všech důležitých rozměrů. Poté už jen všechny informace zadáte do plánovače kuchyní IKEA a budete o jeden krok blíže ke své vysněné kuchyni. Instalační služby Při zakoupení nové kuchyně IKEA vám může ušetřit čas profesionální instalace, a to zejména tehdy, když přijde řada na obtížné úkoly, jako je připojení vody a odpadu nebo zapojení spotřebičů. Vybírat můžete mezi kompletní a částečnou instalací. Vyzvednutí zboží s dopravou Služba Vyzvednutí zboží s dopravou se postará o všechny přesuny těžkého nábytku za vás! Podle vašeho nákupního seznamu vám nákup v samoobslužném skladu zkompletujeme a transportní firma vám ho doveze domů nebo do kanceláře. Transportní služba Naše kuchyně jsou navrženy a zabaleny tak, abyste si je mohli domů odvézt sami. Ale pokud chcete, můžeme se o dopravu vašeho nákupu až k vám domů nebo do kanceláře postarat. Finanční služby Nabízíme různé finanční služby, které vám umožní zařídit si domov ještě dnes. Finanční specialisté v IKEA vám pomohou vybrat optimální druh financování podle vašich potřeb. Podrobnosti o podmínkách získáte ve vašem nejbližším obchodním domě IKEA nebo na

nový systém kuchyní ikea Nákupní prospekt 2015

nový systém kuchyní ikea Nákupní prospekt 2015 nový systém kuchyní ikea Nákupní prospekt 2015 Všechny zde vyobrazené výrobky nemusí být v obchodním domě dostupné. Pro více informací kontaktujte, prosím, zaměstnance nebo se podívejte na www.ikea.cz.

Více

Kuchyňská digestoř. Návod k obsluze

Kuchyňská digestoř. Návod k obsluze Kuchyňská digestoř Návod k obsluze ENGL IS ČESKY OBSAH strana 1. Úvod 8 2. Bezpečnostní doporučení 8 3. Pokyny k instalaci 9 4. Provoz a údržba 10 5. Technická pomoc 11 6. Odstavení z provozu, likvidace

Více

Dekorační fólie na sklo 3M Fasara

Dekorační fólie na sklo 3M Fasara Produktový list Fasara (UK) Vydání (UK-D), platné od července 2005 Dekorační fólie na sklo 3M Fasara Popis výrobku Fasara je tuhá, rozměrově stálá, průsvitná polyesterová fólie určená k použití na rovných

Více

NÁVOD K OBSLUZE PRO REGULÁTOR KOMEXTHERM STABIL 02.2 D

NÁVOD K OBSLUZE PRO REGULÁTOR KOMEXTHERM STABIL 02.2 D NÁVOD K OBSLUZE PRO REGULÁTOR KOMEXTHERM STABIL 02.2 D OBSAH: str. 1. Určení 2 2. Funkce.. 2 3. Popis.. 4 4. Přednosti 4 5. Montáž... 5 5.1 Montáž mechanická... 5 5.2 Montáž elektro 5 5.3 Montáž čidel

Více

Odsávač pár ZRW. Návod k obsluze

Odsávač pár ZRW. Návod k obsluze Odsávač pár ZRW Návod k obsluze 1 Vážený zákazník Stali jste se uživatelem kuchyňského odsávače typu ZRW. Tento odsávač byl navržen a vyroben hlavně s novým vzhledem pro uspokojení vašich očekávání a určitě

Více

návod k použití Sklokeramická varná deska EHC60040X

návod k použití Sklokeramická varná deska EHC60040X návod k použití Sklokeramická varná deska EHC60040X 2 electrolux Obsah Electrolux. Thinking of you. Více o nás naleznete na adrese www.electrolux.com Bezpečnostní informace 2 Instalace 3 Popis spotřebiče

Více

Product name: Date: 24.02.2011. Description: www.cybertronic-labs.cz. Cybertronic Elektronic Descaler

Product name: Date: 24.02.2011. Description: www.cybertronic-labs.cz. Cybertronic Elektronic Descaler Product name: CED Date: 24.02.2011 Manufacturer: Description: CYBERTRONIC Labs www.cybertronic-labs.cz Cybertronic Elektronic Descaler OBSAH: Seznam symbolů 03 Všeobecné pokyny 04 Reklamační podmínky 04

Více

Návod k použití. Vestavné odsavače par STD6.1, STD6, BT06.6, BT08.6, BT09.1, BT09.2, BT11, BT11.1, BT13.1, BT16, CAN52.1, CAN54, CAN75, CAN75.

Návod k použití. Vestavné odsavače par STD6.1, STD6, BT06.6, BT08.6, BT09.1, BT09.2, BT11, BT11.1, BT13.1, BT16, CAN52.1, CAN54, CAN75, CAN75. Návod k použití Vestavné odsavače par STD6., STD6, BT06.6, BT08.6, BT09., BT09., BT, BT., BT., BT6, CAN5., CAN54, CAN75, CAN75. OBECNÉ ÚDAJE PRO KONEČNÉHO UŽIVATELE OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Likvidace

Více

Masážní a zeštíhlovací pás H4304. Návod k použití

Masážní a zeštíhlovací pás H4304. Návod k použití Masážní a zeštíhlovací pás H4304 Návod k použití Vážení zákazníci, před použitím výrobku si prosím důkladně přečtěte instrukce v tomto návodu. Najdete zde důležitá bezpečnostní upozornění ohledně používání

Více

Návod k montáži a obsluze RJ 10

Návod k montáži a obsluze RJ 10 Návod k montáži a obsluze RJ 10 VŠEOBECNÉ INFORMACE Je striktně zakázané kopírovat nebo rozmnožovat tento Návod k montáži a obsluze, bez písemného souhlasu výrobce. Překlad do dalších jazyků celku nebo

Více

CBI CEI CAI CDI. Product name:

CBI CEI CAI CDI. Product name: CBI CEI CAI CDI Product name: AFM-T Date: 20.01.2012 Manufacturer: Description: CYBERTRONIC Labs Auto-Folding Mirrors OBSAH: Seznam symbolů 03 Všeobecné pokyny 04 Reklamační podmínky 04 Úvod 05 Charakteristika

Více

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. V tomto dokumentu jsou uvedena kritéria EU, která byla vypracována pro skupinu

Více

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby Spacial Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň univerzálnost čas efektivita služby Specifikace rozváděčových skříní > www.schneider-electric.cz

Více

Kompresorové ledničky

Kompresorové ledničky EBERSPÄCHER PRAHA S.R.O. Pod Višňovkou 29 140 00 Praha 4 Tel.: 234 035 800 Fax: 234 035 820 www.eberspaecher.cz cz-info@eberspaecher.com Kompresorové ledničky NÁVOD NA POUŽITÍ Pozor Před použitím ledničky

Více

02' 1iYRG N PRQWiåL D NRPSOHWL]DFL GZ-MK200 1

02' 1iYRG N PRQWiåL D NRPSOHWL]DFL GZ-MK200 1 GZ-MK200 1 I. VŠEOBECNÍ INFORMACE Mini-kuchyně GZ-MK200 jsou kuchyňskými sestavami se samostatnou montáží ze strany klienta a nabízí se ve 2 základních provedeních, označených jako provedení P nebo L (pravé

Více

OSTRŮVKOVÝ ODSAVAČ PAR

OSTRŮVKOVÝ ODSAVAČ PAR OSTRŮVKOVÝ ODSAVAČ PAR NÁVOD K POUŽITÍ Pro budoucí použití si prosím poznamenejte následující informace, které najdete na informačním štítku a datum prodeje, který najdete na Vašem účtu / faktuře: Model

Více

VESTAVNÉ ODPADKOVÉ KOŠE

VESTAVNÉ ODPADKOVÉ KOŠE VESTAVNÉ ODPADKOVÉ KOŠE 1 1. Cargo Cargo - systém pro organizaci a třídění odpadků se snadným přístupem a využitím prostoru skříňky. Multifunkční systém pro třídění odpadků, úsporné prostorové řešení např.

Více

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL VÝŠKA 2600 mm NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽÍVÁNÍ A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ KOVOBEL, výrobní družstvo Telefon: +420 379 724 441 Cihlářská 503 Fax : +420 379 722 552 344 01

Více

PRINCESS 162000 rotační gril - NÁVOD K OBSLUZE

PRINCESS 162000 rotační gril - NÁVOD K OBSLUZE PRINCESS 162000 rotační gril - NÁVOD K OBSLUZE Nejprve si pečlivě přečtěte návod k použití a myslete na to, že ho ještě můžete později potřebovat. Zkontrolujte, zda napětí v síti odpovídá napětí, pro které

Více

PRŮMYSLOVÁ ROLOVACÍ VRATA A MŘÍŽE

PRŮMYSLOVÁ ROLOVACÍ VRATA A MŘÍŽE PRŮMYSLOVÁ ROLOVACÍ VRATA A MŘÍŽE VÝROBKY PRO PODNIKÁNÍ KRISPOL VRATA PRO NÁROČNÉ KRISPOL SPOLEHLIVÝ PARTNER V BIZNESIE Společnost KRISPOL je předním evropským výrobcem vrat, oken a dveří a lídrem v oblasti

Více

SC 61 detektor kovů baterie 9V (PP3) dobíjecí NI Mh baterie (volitelné příslušenství) nabíječka (volitelné příslušenství)

SC 61 detektor kovů baterie 9V (PP3) dobíjecí NI Mh baterie (volitelné příslušenství) nabíječka (volitelné příslušenství) SC 61 a SC 61 Z RUČNÍ DETEKTOR KOVŮ NÁVOD K POUŽITÍ 5 3 4 2 1 1 2 3 4 SC 61 detektor kovů baterie 9V (PP3) dobíjecí NI Mh baterie (volitelné příslušenství) nabíječka (volitelné příslušenství) Stručný popis

Více

VÝSUVNÝ SLOUP DO 600MM. Návod Na instalaci a obsluhu

VÝSUVNÝ SLOUP DO 600MM. Návod Na instalaci a obsluhu Bollard VÝSUVNÝ SLOUP DO 600MM Návod Na instalaci a obsluhu Model MPIE2 bez osvělení led MPIE10 s osvětlením led MotoR WiNG400 WiNG400 Napájecí napětí 12vdc 12vdc Jmenovitý výkon 60 W 60 W Příkon 1,2 a

Více

5) Nevypínejte vytáhnutím elektrického kabelu ze zásuvky. Při odpojování uchopte zástrčku, ne šňůru.

5) Nevypínejte vytáhnutím elektrického kabelu ze zásuvky. Při odpojování uchopte zástrčku, ne šňůru. Návod k použití fontána DRINKWELL Bezpečnostní pokyny UPOZORNĚNÍ při používání elektrických zařízení je třeba vždy dbát opatrnosti a také: 1) Před prvním použitím si přečíst návod k použití 2) Pokud je

Více

Montážní návod LC 45... S-15-02

Montážní návod LC 45... S-15-02 Montážní návod LC 45... S-15-02 2 Při čtení přihlížejte k vyobrazení na posledních stranách. Důležitá upozornění Starý odsavač není bezcenným odpadem. Jeho likvidací, příznivou k životnímu prostředí, můžete

Více

Analyzátor tělesných hodnot Grundig MD 4810. Obj. č.: 86 02 78. Vážení zákazníci,

Analyzátor tělesných hodnot Grundig MD 4810. Obj. č.: 86 02 78. Vážení zákazníci, Analyzátor tělesných hodnot Grundig MD 4810 Obj. č.: 86 02 78 Vážení zákazníci, Děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup analyzátoru tělesných hodnot MD 4810. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

ELEKTRICKÝ SPORÁK B-E-C-6/900 EOH 2/1 NÁVOD PRO OBSLUHU A SERVIS

ELEKTRICKÝ SPORÁK B-E-C-6/900 EOH 2/1 NÁVOD PRO OBSLUHU A SERVIS Elektrické sporáky 1 ELEKTRICKÝ SPORÁK B-E-C-6/900 EOH 2/1 NÁVOD PRO OBSLUHU A SERVIS Elektrické sporáky 2 Všeobecné informace: Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste si vybral tento spotřebič. Před použitím

Více

ST-EC1078. Elektrická trouba. Návod k použití Záruční podmínky

ST-EC1078. Elektrická trouba. Návod k použití Záruční podmínky ST-EC1078 Elektrická trouba Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL VYHŘÍVANÉ RUKAVICE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL VYHŘÍVANÉ RUKAVICE UŽIVATELSKÝ MANUÁL VYHŘÍVANÉ RUKAVICE OBSAH ČASTO KLADENÉ DOTAZY... 3 POUŽÍVÁNÍ RUKAVIC... 4 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 5 NABÍJENÍ... 6 INSTRUKCE K BATERIÍM... 6 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE... 6 2 ČASTO KLADENÉ

Více

Převodní (předřadný) transformátor AT-400 NV (AT 400 VA) Obj. č.: 51 13 60. Obsah Strana. 1. Úvod

Převodní (předřadný) transformátor AT-400 NV (AT 400 VA) Obj. č.: 51 13 60. Obsah Strana. 1. Úvod Převodní (předřadný) transformátor AT-400 NV (AT 400 VA) Obj. č.: 51 13 60 Obsah Strana 1. Úvod... 2 2. Účel použití transformátoru... 3 3. Bezpečnostní předpisy... 4 4. Součásti transformátoru... 5 Přední

Více

Návod k obsluze HLSI 4000. Myčka nádobí

Návod k obsluze HLSI 4000. Myčka nádobí Návod k obsluze HLSI 4000 Myčka nádobí 1 Obsah Popis ovládacího panelu...3 Rozměry...3 Technické údaje...3 Volba programu a speciální funkce...4 Automatická signalizace závad...7 Bezpečnostní systém proti

Více

Návod k použití a montáži

Návod k použití a montáži Návod k použití a montáži Vestavné moduly EM 10, EM 20, EM 30, EM 11, EM 21, EM 22, EM 31, stropní EM 05 S Obsah Strana 2 Strana 3 Strana 4 Strana 5 Strana 6-9 Strana 10 Strana 11 Strana 12 Předmluva K

Více

Synergy. Vstupte do nového světa sprchování. Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772

Synergy. Vstupte do nového světa sprchování. Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772 Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772 www.idealstandard.cz Výrobce si vyhrazuje právo na změny sortimentu, cen a technické specifikace bez předchozího

Více

DD TECHNIK NÁVOD K OBSLUZE. Prořezávače desénů pneumatik RS 88 Electronic TL profi

DD TECHNIK NÁVOD K OBSLUZE. Prořezávače desénů pneumatik RS 88 Electronic TL profi DD TECHNIK NÁVOD K OBSLUZE Prořezávače desénů pneumatik RS 88 Electronic TL profi Výrobce: DD Technik s.r.o. Tel : 380 331 830 J.V.Kamarýta 72 Fax: 380 331 091 382 32 Velešín E mail : ddtechnik @ ddtechnik.cz

Více

PL CZ SK H BG RO SL HR GB

PL CZ SK H BG RO SL HR GB CZ NÁVOD K INSTALACI Poznámka k instalaci: minimální vzdálenost mezi plotýnkami nádob na sporáku a nejnižší částí kuchyňského odsavače par nesmí bý t menší než 50 cm u elektrických sporáků a 75 cm u plynových

Více

Sklokeramická deska PVD 830 N. Návod k obsluze

Sklokeramická deska PVD 830 N. Návod k obsluze Sklokeramická deska PVD 830 N Návod k obsluze 1 Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Čas/Časovač/Odpočítávání Indikátor rozšířené zóny Zapnutí/vypnutí a zobrazení varné zóny Tlačítko Memory (paměť) Zóna časovače Tlačítka

Více

Řezání lanem. Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60

Řezání lanem. Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60 Řezání lanem Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60 Řezání diamantovým lanem je nejsnadnější a nejúčinnější způsob

Více

Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod

Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže střešního podbití z PVC lamel a profilů při

Více

HBG 60 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze

HBG 60 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze HBG 60 ODSAVAČ PAR Návod k instalaci a obsluze 1 POPIS Odsavač par lze instalovat ve filtrační nebo odtahové verzi. Filtrační verze (obr. 1) odsavač odsává vzduch z kuchyně nasycený párami a zápachy, čistí

Více

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK květen 2011 Úvod... 3 1. Základní pojmy... 3 2. Standard vybavení vozidel IDSOK... 4 2.1 Základní požadavky na vozidla a jejich vybavení... 4 2.2 Standardy vybavení

Více

Domovní řád. Městská část Praha - Běchovice vydává pro provoz domů, bytů, nebytových prostor a garáží v jeho vlastnictví následující Domovní řád.

Domovní řád. Městská část Praha - Běchovice vydává pro provoz domů, bytů, nebytových prostor a garáží v jeho vlastnictví následující Domovní řád. Domovní řád Městská část Praha - Běchovice vydává pro provoz domů, bytů, nebytových prostor a garáží v jeho vlastnictví následující Domovní řád. Článek 1 Úvodní ustanovení Domovní řád je vydáván v souladu

Více

Všeobecné obchodní podmínky Bakker Holland CZ s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky Bakker Holland CZ s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Bakker Holland CZ s.r.o. Článek 1 - Všeobecné informace 1.1 Tyto všeobecné obchodní podmínky se vztahují na používání webové stránky, tištěných katalogů a dalších publikací

Více

AVEO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet. Get Real.

AVEO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet. Get Real. VÝHODY MAJITELŮ VOZŮ CHEVROLET: Každý Chevrolet přichází s uklidňující zárukou. Věříme v kvalitu, technologii a výbavu našich vozů tak, že můžeme každý vůz Chevrolet nabídnout s 2letou zárukou bez omezení

Více

ELEKTRICKÁ VYHŘÍVACÍ DEKA NÁVOD K OBSLUZE

ELEKTRICKÁ VYHŘÍVACÍ DEKA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ VYHŘÍVACÍ DEKA NÁVOD K OBSLUZE CZ Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného

Více

AXIon NÁVOD K OBSLUZE

AXIon NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Úvod Nabíječe řady AXIon jsou určeny pro jednodušší průmyslové staniční aplikace - nabíjení a udržování v nabitém stavu staničních baterií (olověných, v určitých případech i alkalických),

Více

NÁVOD K POUŢITÍ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY, PROVOZ A ÚDRŢBA PRO MECHANICKÝ KLÍN

NÁVOD K POUŢITÍ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY, PROVOZ A ÚDRŢBA PRO MECHANICKÝ KLÍN BRANO a.s., 747 41 Hradec nad Moravicí Česká republika tel.:+420/ 553 632 316, 553 632 303 http://www.brano.eu; zz-info@brano.eu; info@brano.eu NÁVOD K POUŢITÍ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY, PROVOZ A ÚDRŢBA PRO

Více

1. Účel použití. Univerzální hořáky (27kW až 90kW)

1. Účel použití. Univerzální hořáky (27kW až 90kW) 1. Účel použití Univerzální hořáky (27kW až 90kW) Univerzální hořáky jsou určeny pro spalování tuhých paliv do zrnitosti 30mm. Hořáky jsou konstruovány tak, že k běžným materiálům, jako je hnědé uhlí ořech

Více

Hnětače těsta UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA VŠEOBECNÉ INFORMACE PŘEDSTAVENÍ PŘÍSTROJŮ INSTALACE POKYNY PRO UŽIVATELE ÚDRŽBA POPRODEJNÍ SERVIS

Hnětače těsta UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA VŠEOBECNÉ INFORMACE PŘEDSTAVENÍ PŘÍSTROJŮ INSTALACE POKYNY PRO UŽIVATELE ÚDRŽBA POPRODEJNÍ SERVIS Hnětače těsta UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA VŠEOBECNÉ INFORMACE PŘEDSTAVENÍ PŘÍSTROJŮ INSTALACE Známka od prodejce pro platnost záruky POKYNY PRO UŽIVATELE ÚDRŽBA POPRODEJNÍ SERVIS 17.12.2010 1 z 18 Hnětače IR_IF_IRM_IFM

Více

Základní škola a Mateřská škola Kašava, okres Zlín, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Kašava, okres Zlín, příspěvková organizace II. Provoz a vnitřní režim školy 1. Provoz školy a) Provoz školy probíhá ve všedních dnech, od 7:00 do 15:30 hodin. b) Školní budova se otevírá v 7:00 hodin. c) Dohled nad žáky je zajištěn po celou dobu

Více

SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB č. 324/03/09 uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB č. 324/03/09 uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB č. 324/03/09 uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Objednatel: Společenství vlastníků jednotek domu Bechlínská

Více

VY_62_INOVACE_VK64. Datum (období), ve kterém byl VM vytvořen Červen 2012

VY_62_INOVACE_VK64. Datum (období), ve kterém byl VM vytvořen Červen 2012 VY_62_INOVACE_VK64 Jméno autora výukového materiálu Věra Keselicová Datum (období), ve kterém byl VM vytvořen Červen 2012 Ročník, pro který je VM určen Vzdělávací oblast, obor, okruh, téma Anotace 8. ročník

Více

VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ

VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ PROVOZNÍ ŘÁD VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ Provozovatel : Obec Hřebeč Vymezení plochy víceúčelového sportovního areálu: pozemková parcela č. 1106/1,1106/7 Každý návštěvník je povinen seznámit

Více

Vaše odsávací digestoř Popis 4 Úvod 4. Bezpečnost Bezpečnostní opatření, která musíte podniknout 5 Odsávací systémy 6. Používání Ovládací prvky 7

Vaše odsávací digestoř Popis 4 Úvod 4. Bezpečnost Bezpečnostní opatření, která musíte podniknout 5 Odsávací systémy 6. Používání Ovládací prvky 7 OBSAH Vaše odsávací digestoř Popis 4 Úvod 4 Bezpečnost Bezpečnostní opatření, která musíte podniknout 5 Odsávací systémy 6 Používání Ovládací prvky 7 Údržba Čištění 9 Tukové filtry 10 Uhlíkový filtr 10

Více

Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17 IČO: 49464213. Vnitřní směrnice B1

Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17 IČO: 49464213. Vnitřní směrnice B1 Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17 IČO: 49464213 Vnitřní směrnice B1 ŠKOLNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ŠKOLY Obsah: B1 ŠKOLNÍ ŘÁD I. Úvod II. Provoz a vnitřní režim školy III. Prevence sociálně patologických

Více

Návod WINGO3524,5024

Návod WINGO3524,5024 Návod WINGO3524,5024 Důležité informace Gratulujeme vám, že jste si vybrali výrobek firmy Nice. Přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Aby byly tyto pokyny lépe srozumitelné, uspořádali jsme je tam, kde

Více

Děti si s výrobkem nesmí hrát. Každá plánovaná údržba a čištění, které má být prováděno uživatelem, nesmí být prováděny dětmi bez dozoru.

Děti si s výrobkem nesmí hrát. Každá plánovaná údržba a čištění, které má být prováděno uživatelem, nesmí být prováděny dětmi bez dozoru. Výrobek nesmí být používán dětmi a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem zkušené osoby nebo nebyli poučeni

Více

HCT 6700, 9700 HBM 6685, 9685 ODSAVAČ PAR

HCT 6700, 9700 HBM 6685, 9685 ODSAVAČ PAR HCT 6700, 9700 HBM 6685, 9685 ODSAVAČ PAR Návod k obsluze 1 A B C Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 2 Tubulární žárovka Ø 25 mm L85- E14 40 W Halogenová žárovka Ø 35 mm - E14 28 W Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8

Více

STRUNOVÁ SEKAČKA TRÁVY

STRUNOVÁ SEKAČKA TRÁVY STRUNOVÁ SEKAČKA TRÁVY NÁVOD K OBSLUZE model N1F KZ2-250 CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosíme, přečtěte si důkladně tento návod k obsluze dříve než zahájíte provoz s přístrojem. Návod k

Více

URČENÍ FUNKCE POPIS REGULÁTORU Upozornění!

URČENÍ FUNKCE POPIS REGULÁTORU Upozornění! URČENÍ SOLARIS RRT 05.1 je určen k regulaci jednoduchých solárních systémů, u kterých je zdrojem tepla soustava kolektorů a teplo, vyrobené v kolektorech je určeno pro jedno místo spotřeby. Tím může být

Více

Bezdrátová sada s klávesnicí a myší. Stručný návod k použití WUR - 0108T

Bezdrátová sada s klávesnicí a myší. Stručný návod k použití WUR - 0108T Bezdrátová sada s klávesnicí a myší WUR - 0108T Obsah Začínáme....................................................... 1 Funkce......................................................... 1 Příprava klávesnice,

Více

ZÁRUČNÍ LIST SPOLU S MONTÁŽNÍM NÁVODEM. POZOR: Před instalací si prostudujte pokyny a záruční podmínky.

ZÁRUČNÍ LIST SPOLU S MONTÁŽNÍM NÁVODEM. POZOR: Před instalací si prostudujte pokyny a záruční podmínky. SYSTÉM POSUVNÝ NÁSTĚNNÝ 7 ZÁRUČNÍ LIST SPOLU S MONTÁŽNÍM NÁVODEM POZOR: Před instalací si prostudujte pokyny a záruční podmínky. D.R.E. Sp. z o.o. GRONOWO GÓRNE ul. Nefrytowa 4 82-300 ELBLAG Tel. +48 55

Více

Návod k obsluze Sušák na ruce

Návod k obsluze Sušák na ruce Sušák na ruce 850.000 1 Informace k návodu použití Návod popisuje instalaci, obsluhu a údržbu přístroje a zároveň slouží k nahlédnutí při nejasnostech. Znalost návodu a dodržování jeho bezpečnostních podmínek

Více

DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁZVORKOVA 2007, 2008, 2009

DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁZVORKOVA 2007, 2008, 2009 DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁZVORKOVA 2007, 2008, 2009 Úvodní ustanovení 1. V návaznosti na příslušné zákony a stanovy družstva obsahuje domovní řád pravidla užívání bytů, nebytových a společných částí

Více

OBSAH KATALOGU. List č. 1

OBSAH KATALOGU. List č. 1 OBSAH KATALOGU Skupina Obsah Strana Úvod - o firmě, způsob objednání a dodání zboží, platební podmínky,... GRAF - volba velikosti posuvu GRAF - volba otáček hřídele Základní sortiment fréz 01 Drážkovací

Více

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Pracovní návrh VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí ze dne.2013 o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 26

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM STABIL 02.2 D

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM STABIL 02.2 D NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM STABIL 02.2 D 1. 1. URČENÍ Elektronický regulátor STABIL 02.2 D je určen, stejně jako STABIL 02 i STABIL 02 D, k regulaci ohřevu teplé užitkové vody (TUV)

Více

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek.

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek. Čisticí stroje Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Zvýšená životnost 3 2 Nízké opotřebení Technika 1 Regulace tlaku/průtoku na přístroji

Více

PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ

PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ Obsah 1 Koncová zařízení... 3 2 Charakteristika typů služeb logistika KZ Dodání KZ, Instalace KZ... 3 3 Další

Více

Lisy na válcové balíky ROLLANT

Lisy na válcové balíky ROLLANT Lisy na válcové balíky ROLLANT 350 340 Kulatá záležitost. ROLLANT od CLAAS. 2 Obsah Výrobní program 4 ROLLANT 350 RC 6 ROLLANT 340 RC 8 Technika 10 Sběrací ústrojí 12 ROTO CUT / ROTO FEED / Podávací ústrojí

Více

POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE

POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE - vjezd do objektu - vyhodnocení rizik - pohyb po objektu - používání osobních ochranných pracovních prostředků - pravidla nakládky, vykládky a manipulace se zbožím Tento

Více

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE PS 500 E+, PS 750 E+ a PS 1100 E+

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE PS 500 E+, PS 750 E+ a PS 1100 E+ Návod na instalaci a použití AKUMULAČNÍ NÁDRŽE PS 500 E+, PS 750 E+ a PS 1100 E+ CZ verze 1.0 OBSAH 1 Popis zařízení... 3 1.1 Typová řada... 3 1.2 Ochrana nádrže... 3 1.3 Tepelná izolace... 3 1.4 Přípojná

Více

Vaše odsávací digestoř Popis 4 Úvod 4. Bezpečnost Bezpečnostní opatření, která musíte podniknout 5 Odsávací systémy 6. Používání Ovládací prvky 7

Vaše odsávací digestoř Popis 4 Úvod 4. Bezpečnost Bezpečnostní opatření, která musíte podniknout 5 Odsávací systémy 6. Používání Ovládací prvky 7 OBSAH Vaše odsávací digestoř Popis 4 Úvod 4 Bezpečnost Bezpečnostní opatření, která musíte podniknout 5 Odsávací systémy 6 Používání Ovládací prvky 7 Údržba Čištění 9 Tukové filtry 10 Uhlíkový filtr 10

Více

Návod k montáži a předpisy pro manipulaci s pístovými ventily KLINGER. s bezazbestovým provedením kroužku ventilu Modul KX

Návod k montáži a předpisy pro manipulaci s pístovými ventily KLINGER. s bezazbestovým provedením kroužku ventilu Modul KX Strana 1 Návod k montáži a předpisy pro manipulaci s pístovými ventily KLINGER Konstrukční řada KVN DN 10-50 s bezazbestovým provedením kroužku ventilu Modul KX 1 Pouzdro 2 Horní část 3 Ruční kolečko 5

Více

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin USKLADNĚNÍ Střešní prosvětlovací panely musí být skladovány tak, aby byly chráněny proti povětrnostním

Více

Návrh optimálního skladu maziv

Návrh optimálního skladu maziv Návrh optimálního skladu maziv Jste vinen? Bez mazání by byl průmysl ochromen. Je fakt, že soukolí průmyslu se otáčí doslova kolem dobře namazaného provozu. Proto je třeba říci, že prostor pro skladování

Více

BATERIE S OKAMŽITÝM OHŘEVEM TEPLÉ VODY

BATERIE S OKAMŽITÝM OHŘEVEM TEPLÉ VODY IN 201502 M BATERIE S OKAMŽITÝM OHŘEVEM TEPLÉ VODY NÁVOD K POUŽITÍ Model č.: KDR-4E-3 PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU 3 INSTALAČNÍ PODMÍNKY 3 ZPŮSOBY INSTALACE VÝROBKU 5 INSTALACE ZAŘÍZENÍ SE SPODNÍM PŘÍVODEM 6 KLÍČOVÉ

Více

Manipulace a montáž. Balení, přeprava, vykládka a skladování na stavbě 9.1 Manipulace na stavbě a montáž 9.2 Montáž panelů 9.2

Manipulace a montáž. Balení, přeprava, vykládka a skladování na stavbě 9.1 Manipulace na stavbě a montáž 9.2 Montáž panelů 9.2 Manipulace a montáž 9. Balení, přeprava, vykládka a skladování na stavbě 9. Manipulace na stavbě a montáž 9.2 Montáž panelů 9.2 Upozornění: Přestože všechny informace poskytnuté v této publikaci jsou podle

Více

PRATIKO MAXI TROLLEY

PRATIKO MAXI TROLLEY Návod k obsluze Přenosná chladnička PRATIKO MAXI TROLLEY TK 53 Vysoké napětí! Nesnímejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Použití ovladačů, nastavení nebo jiných postupů, jako jsou doporučované v tomto

Více

CENTRÁLNÍ TLAÈÍTKO - VYSÍLAÈ PRO CENTRÁLNÍ NASTAVENÍ PO ADOVANÉ TEPLOTY

CENTRÁLNÍ TLAÈÍTKO - VYSÍLAÈ PRO CENTRÁLNÍ NASTAVENÍ PO ADOVANÉ TEPLOTY PH-SB30 CENTRÁLNÍ TLAÈÍTKO - VYSÍLAÈ PRO CENTRÁLNÍ NASTAVENÍ PO ADOVANÉ TEPLOTY prvek systému PocketHome předává požadovanou teplotu vybraným prvkům na dobu od 30 minut do 24 hodin vhodné jako odchodové

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 57 08 22

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 57 08 22 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 57 08 22 Účel použití čerpadla Výkonné a robustní čerpadlo k vyprazdňování zahradních rybníčků, k čerpání vody ze sklepů, plaveckých bazénků, vsakovacích jam nebo ze zaplavených

Více

ST-EC 1075. Elektrická trouba

ST-EC 1075. Elektrická trouba ST-EC 1075 Elektrická trouba Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že náš výrobek se stane

Více

Vizualizace v ArConu (1.část) světla a stíny

Vizualizace v ArConu (1.část) světla a stíny Vizualizace v ArConu (1.část) světla a stíny Při vytváření návrhu v ArConu chcete určitě docílit co nejvíce reálnou (nebo někdy stylizovanou) vizualizaci. Na výsledek vizualizace mají kromě samotného architektonického

Více

Pečící trouba TO 2058 s grilem a pizza kamenem TO 2056 s grilem a pizza kamenem TO 2057 bez grilu. Návod k obsluze

Pečící trouba TO 2058 s grilem a pizza kamenem TO 2056 s grilem a pizza kamenem TO 2057 bez grilu. Návod k obsluze Pečící trouba TO 2058 s grilem a pizza kamenem TO 2056 s grilem a pizza kamenem TO 2057 bez grilu Návod k obsluze Vážený zákazníku, Předtím než začnete přístroj používat, přečtěte si prosím pečlivě následující

Více

Celkový rozměr V 913 mm Š 1600 mm Hl 480 mm Rozměry dvířek V 540 mm Š 850 mm Rozměr skla V 370 mm Š 740 mm přinýtovaný na přední straně popelníku

Celkový rozměr V 913 mm Š 1600 mm Hl 480 mm Rozměry dvířek V 540 mm Š 850 mm Rozměr skla V 370 mm Š 740 mm přinýtovaný na přední straně popelníku Návod pro použití a instalaci Naše odpovědnost končí dodáním kamen. Jejich montáž musí být provedena v souladu s tímto návodem a odbornými zásadami příslušně kvalifikovanými odborníky, vykonávající svou

Více

EM271 Dvojitý třífázový elektroměr a analyzátor sítě

EM271 Dvojitý třífázový elektroměr a analyzátor sítě EM271 Dvojitý třífázový elektroměr a analyzátor sítě Návod k použití OBSAH: 1) Upozornění str. 2 2) Rozměrový výkres a montážní otvor v panelu str. 2 3) Přestavba z panelové verze na DIN str. 3 4) Montáž

Více

Článková otopná tělesa

Článková otopná tělesa Článková otopná tělesa Přednost v každém detailu Otopná tělesa DELTA jsou zárukou pokroku. Jsou zárukou progresivních technologií zaměřujících se důsledně na Vaše potřeby. Vnější vzhled a vnitřní kvalita

Více

PŘED PRVNÍM POUŽITÍM VINNÉHO SKLÍPKU RADY K OCHRANĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

PŘED PRVNÍM POUŽITÍM VINNÉHO SKLÍPKU RADY K OCHRANĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PŘED PRVNÍM POUŽITÍM VINNÉHO SKLÍPKU Spotřebič, který jste zakoupili, je vinný sklípek (neboli chladnička na víno), určený výhradně k uchování vína. Chcete-li ho využívat co nejlépe, přečtěte si pozorně

Více

KLADENÍ VEDENÍ. VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky

KLADENÍ VEDENÍ. VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky KLADENÍ VEDENÍ 1. Hlavní zásady pro stavbu vedení 2. Způsoby kladení vedení Ostrava, prosinec 2003 Ing. Ctirad Koudelka,

Více

NÁVOD K OBSLUZE DEHUMIDIFIER CFO-45E

NÁVOD K OBSLUZE DEHUMIDIFIER CFO-45E NÁVOD K OBSLUZE DEHUMIDIFIER CFO-45E PŘEKLAD PŮVODNÍHO UŽIVATELSKÉHO NÁVODU 1 PŘED POUŽITÍM UPOZORNĚNÍ! Udržujte toto zařízení vždy ve svislé poloze. Když bylo zařízení přepravováno nebo nakloněno (např.

Více

Moderní usedlost NÁVŠTĚVA

Moderní usedlost NÁVŠTĚVA NÁVŠTĚVA Moderní usedlost Majitelé navštíveného domu se rozhodli splnit si sen přestěhovat se z města na venkov, hospodařit a postavit dům, který bude nejen jejich domovem, ale i oblíbeným místem pro setkání

Více

Kam s ním. Při navrhování úložných. Bydlení pod střechou ZKOSENÉ STĚNY A NEPŘÍSTUPNÁ ZÁKOUTÍ DODÁVAJÍ SICE PODKROVNÍM MÍSTNOSTEM ROMANTICKÝ VZHLED,

Kam s ním. Při navrhování úložných. Bydlení pod střechou ZKOSENÉ STĚNY A NEPŘÍSTUPNÁ ZÁKOUTÍ DODÁVAJÍ SICE PODKROVNÍM MÍSTNOSTEM ROMANTICKÝ VZHLED, 138 Bydlení pod střechou ZKOSENÉ STĚNY A NEPŘÍSTUPNÁ ZÁKOUTÍ DODÁVAJÍ SICE PODKROVNÍM MÍSTNOSTEM ROMANTICKÝ VZHLED, PŘINÁŠEJÍ ALE TAKÉ ŘADU STAROSTÍ PŘI JEJICH ZAŘIZOVÁNÍ NÁBYTKEM. SE ŠIKMINAMI SE MUSÍME

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM STABIL 02.2 R URČENÝ DO ROZVÁDĚČE

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM STABIL 02.2 R URČENÝ DO ROZVÁDĚČE NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM STABIL 02.2 R URČENÝ DO ROZVÁDĚČE 1. 1. URČENÍ Elektronický regulátor STABIL 02.2 R je určen k řízení optimální kotlové teploty se zaměřením na kotle, spalující

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Page 1/1 ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Cíle projektu Uveďte předem stanovené cíle a u každého z nich uveďte, do jaké míry byl splněn, případně důvod, proč splněn nebyl. Cílem projektu bylo skokové zvýšení

Více

Vchodové dveře ThermoPro

Vchodové dveře ThermoPro Mnoho motivů je volitelně k dostání i s bezpečnostním vybavením WK 2 bránícím vloupání. WK 2 Certifikovaná bezpečnost Vchodové dveře ThermoPro Domovní a vedlejší vchodové dveře z oceli Užívejte si svého

Více

2 4 3 1 5 7 6 8 9 10 11 12 13 Aroma Decor 3

2 4 3 1 5 7 6 8 9 10 11 12 13 Aroma Decor 3 2 3 4 1 5 7 6 8 9 10 11 12 13 Aroma Decor 3 NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme vám za zakoupení zařízení Aroma Decor značky LANAFORM. Difuzér esenciálních olejů Aroma Decor je spojení špičkové technologie, pohodlí

Více

DOBÍJECÍ OSOBNÍ ZESILOVAČ ZVUKU Návod k použití

DOBÍJECÍ OSOBNÍ ZESILOVAČ ZVUKU Návod k použití DOBÍJECÍ OSOBNÍ ZESILOVAČ ZVUKU Návod k použití CZ Technické údaje Maximální hlasitost 125 +/- 4dB Úroveň hlasitosti >38dB Zkreslení

Více

Uživatelská příručka pro myčky nádobí Jemi. GS-102 Automatic

Uživatelská příručka pro myčky nádobí Jemi. GS-102 Automatic Uživatelská příručka pro myčky nádobí Jemi GS-102 Automatic Asistenční servis MARCCRAB GASTRO s.r.o. REVOLUČNÍ 19/73 PLZEŇ 312 07 tel. 377 470 122 mobil: 602 173 253 Společnost Marccrab gastro s.r.o. je

Více

Domovní řád. Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.4.2014 1.4.2014 1

Domovní řád. Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.4.2014 1.4.2014 1 Domovní řád Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.4.2014 1.4.2014 1 Dne: 24.3.2014 Dne: 31.3.2014 1 / 7 Domovní řád Za účelem zabezpečení pořádku a čistoty v domech, k zajištění podmínek řádného užívání

Více

PŘÍPLATEK ZA ZVÝŠENÍ ČELA 1-6. hmotnost (kg) objem (m3) 5,2 89-0,3. spotřeba látky (bm) kód nákres popis dílu A X Z kůže I. kůže II.

PŘÍPLATEK ZA ZVÝŠENÍ ČELA 1-6. hmotnost (kg) objem (m3) 5,2 89-0,3. spotřeba látky (bm) kód nákres popis dílu A X Z kůže I. kůže II. AFRODITÉ DAFNÉ GRÁCIE NSK63 Dafné Dafné Dafné Dafné NSK63 Dafné NSK43 NSK63 NSK43 lůžko - čelo s knoflíky 211 / 212 / v.90 (pro matraci ) lůžko - čelo s knoflíky 191 / 212 / v.90 (pro matraci ) lůžko -

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY s názvem MRAZÍCÍ BOXY PROJEKTU CEITEC IV. ČÁST 1. vyhotovené podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, 1. ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v platném znění

Více

DOMOVNÍ ŘÁD. Článek l Úvodní ustanovení

DOMOVNÍ ŘÁD. Článek l Úvodní ustanovení DOMOVNÍ ŘÁD Článek l Úvodní ustanovení Domovní řád upravuje podmínky a způsob užívání bytů, nebytových prostorů a společných částí výše uvedeného domu (dále jen dům ) včetně organizačních pravidel. Domovní

Více