Terénní jeřáb GROVE RT650E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Terénní jeřáb GROVE RT650E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství"

Transkript

1 Terénní jeřáb GROVE RT650E Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT650E Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 45 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Tel: Fax: Mob:

2 GROVE RT650E je výkonný jeřáb určený pro práci v těžkém terénu i v průmyslových areálech. Nosnost 45 tun Výložník hydraulicky vysouvaný až do 32 m Nástavec dlouhý až 15,5 m, polohovatelný do úhlů 0, 25 a 45 (výbava na p řání) Výkonný dvourychlostní naviják, pomocný naviják shodného typu na přání Moderně řešená, klimatizovaná a prostorná kabina jeřábníka s grafickým displejem bezpečnostního zařízení 2 Otočené svislé válce podpěr, pístnice válce podpěr je schována v krytu, ven vyjíždí obal válce Dieselový motor Cummins s výkonem 179kW Pohon 4x4x4, široké terénní pneumatiky 23,5 x pro maximální průchodnost Diskové hydraulické brzdy na všech kolech Velmi jednoduchý přístup ke všem místům vyžadujícím údržbu Úložný prostor na podvozku pro hák a vázací prostředky CraneSTAR - Online systém sledování funkcí a polohy jeřábu Výrobcem jeřábu je společnost Manitowoc Cranes, Shady Grove, PA, USA. Do Evropy jsou jeřáby dováženy přes středisko Manitowoc Cranes v Německu, Langenfeld. Tel: Fax: Mob:

3 Technický popis NÁSTAVBA Výložník - 4 dílný, hydraulicky řízený sekvenční výsuv, rozsah 10,1 m 32,0 m. - Dosah háku je 32,5 m - Sklon výložníku ovládaný 1 hydraulickým válcem je od -2 do 78 - Tři kladky montované na kónických ložiscích na hlavě výložníku Nástavec výložníku - Viz seznam příslušenství na přání, na konci této publikace. Bezpečnostní zařízení - GROVE PAT iflex 2 - Systém informuje graficky a zvukově o sklonu výložníku, vysunutí, otočení nástavby, aktuální zátěži, relativním momentu od zatížení, maximálním povoleném zatížení v dané konfiguraci, výstrahy pro nestandardní stavy - Standardně vybaven omezovačem pracovního prostoru se zvukovou výstrahou a zastavením pohybu jeřábu při dosažení nastavených hraničních hodnot. Kabina jeřábníka - Ocelová konstrukce, akusticky a tepelně izolovaná, plně prosklená bezpečnostním sklem - Nastavitelné anatomické sedadlo jeřábníka s ovladači integrovanými do opěrek - Kompletní ovládání všech pohybů jeřábu i podvozku - Klimatizace, na motoru závislé horkovodní topení, ofuky skel, stěrače, sluneční clony - Dvě pracovní světla pod čelním sklem kabiny Otoč rozsah pohybu, rychlost otáčení 0-2,5 ot/min - Pohon otoče hydraulickým motorem, servisní brzda a nouzová brzda - Mechanický čep otoče pro pozici nástavby 0 (jízdní režim) 3 Protizávaží - Jeden blok o hmotnosti kg, pevně montovaný na nástavbě Hydraulický systém - Tři čerpadla s kombinovanou dodávkou až 391 l/min a max. pracovním tlakem 262 bar - Hydraulická nádrž pro cca 500 l oleje - Chladič oleje s termostaticky ovládaným větrákem - Filtr s indikací znečištění a bezpečnostním obtokem - Testovací místa pro kontrolu tlaku v systému - Možnost manuálního odpojení čerpadel (vhodné pro delší přejezdy) Naviják - Model HP30A-19 pro hlavní naviják. - Pomocný naviják shodného typu na přání, viz příslušenství níže. - Pohon dvourychlostní, hydromotorem přes planetovou převodovku - Vícedisková, hydraulicky ovládaná brzda - Elektronický indikátor otáček bubnu - Zrcátko pro kontrolu navíjení a vodič lana Lano - 19mm x 137 m, typ 6x37 pro hlavní naviják Háky - 3 kladková kladnice s hákem pro nosnost do 36 tun, hmotnost 363 kg - Kulový hák pro nosnost do 7.5 tun, hmotnost 168 kg Tel: Fax: Mob:

4 Technický popis PODVOZEK Pohon - Standardně pohon 4x4x4 Podvozek - Speciální dvounápravový, určený především do těžkého terénu. - Celosvařenec z vysokopevnostní oceli, velmi odolný na zkrut Pneumatiky - Diagonální pneumatiky 23.5 x pro zemní stroje Podpěry - 4 hydraulicky ovládané podpěry - Podpěrné talíře o průměru 610 mm - Podpěry jsou elektricky ovládané z kabiny jeřábníka - 3 základní polohy: zasunuto 0% vysunuto 50% vysunuto 100 % - Maximální únosnost každé z podpěr je 31,34 t Motor - Cummins QSB 6.7L, Tier 4, diesel, přeplňovaný 6-válec, vodou chlazený - Výkon 179kW při otáčkách, krouticí moment 990 Nm při otáčkách - Předehřívač bloku motoru 220V - Palivová nádrž na 220 litrů nafty Převodovka - Spicer powership - poloautomatická - 6 rychlostí vpřed (3 pro vysokou rychlost), 6 rychlosti vzad (3 pro vysokou rychlost) - Přední osa může být vyřazena pro pohon 4x2x4 4 Řízení - Přední náprava řízená volantem, plně hydraulicky ovládaná - Zadní náprava řízená tlačítkem, plně hydraulicky ovládaná - Řízení je ve 4 módech jen v předu, jen v zadu, krabí pohyb, spolupráce natáčení - Minimální poloměr zatáčení je 3,9 m Odpružení - Přední osa pevná, pruží pneumatika - Zadní osa s tlumičem kmitů Brzdy - Diskové hydraulické na všech kolech. - Dva nezávislé hydraulické okruhy brzd. - Parkovací brzda působí na přední nápravě Elektrický systém - Celý rozvod na jeřábu je 12V - 2x baterie 12V/170Ah - Světla a signální zařízení 12V CraneSTAR - On-line systém kontroly provozu jeřábu. Aktuální sledování stavu, polohy, využití jeřábu, spotřeby paliva, ujetých km a motohodin přes webové rozhraní nebo na mobilních telefonech s přístupem na Internet. - Výstrahy při kritických stavech a při překročení virtuální hranice zadané na online mapě (výstraha proti zneužití). Výkon - Maximální rychlost 39 km/h - Stoupavost teoreticky 78% Tel: Fax: Mob:

5 Shrnutí parametrů: Osa 1 2 Celková hmotnost Základní stroj CE kg kg kg kladnice s hákem 36t zavěšená v předu kg kg kg nástavec 8,8 / 15,5 m kg kg kg přídavný naviják s lanem (137 m) kg kg kg malý hák 7,5t kg kg kg Nosnost háku Kladky Hmotnost kladnice s hákem Prolanování Možná nosnost na jeřábu* 45 t kg t 36 t kg t 22,5 t kg t 7,5 t Bez kladky 167 kg 1 7,5 t *Může záviset i na národních předpisech 5 Výkony nástavby m / min jeden průřez m / min jeden průřez 0 2,5 min -1 Lano navijáku ø 19 mm / 137 m (Třída 6x37) ø 19 mm / 137 m (Třída FLEX X35) Max. tah v jednom průřezu lana kg kg z 20 do 70 z 10,1 m do 32,0 m cca 20 s cca 80 s Tel: Fax: Mob:

6 Rozměry 6 Poloměry při zatáčení řízení A B C D E F G 4x2 13,6 m 14,1 m 11,1 m 10,4 m 10,1 m 7,8 m 6,6 m 4x4 10,1 m 10,5 m 7,2 m 6,4 m 6,1 m 3,8 m 3,5 m Tel: Fax: Mob:

7 Pracovní dosah (metry) 7 Nosnost kladnice s hákem (t) Vzdálenost H (mm) Tel: Fax: Mob:

8 Zátěžové tabulky EN13000:2010 Zátěžové tabulky jsou vytvořeny v souladu s normou EN 13000:2010 a dále splňují požadavky norem ISO 4305 a DIN část 2 s ohledem na požadavek stability a DIN část 3. Zátěžové tabulky jsou uváděny v tunách Zatížení uváděná v následujících tabulkách NEZOHLEDŇUJÍ váhu vázacích prostředků, háku a lana. Tato váha musí být přičtena k váze břemene. Tedy váha břemene uváděná je zamýšlená jako váha všech prvků od hlavy výložníku dolů. Veškeré zdvihy jsou zamýšleny jako prováděné na vodorovné a pevné podložce. Je možné, že ve skutečnosti budete muset pro jeřáb vytvořit pevnou vodorovnou základnu. Jeřáb nesmí pracovat nakloněný nebo na nepevném podloží. Je zcela na úvaze jeřábníka, je-li terén pod jeřábem vhodný k provádění zamýšlených zdvihů. Pokud se délka výložníku anebo rádius vyložení nebo oboje nacházejí v mezihodnotách uváděných v tabulkách, jako výchozí musí být použita hodnota nejbližší nejnižší nosnosti z, pro danou konfiguraci, nabízených. Pokud jsou prováděny zdvihy na podpěrách, všechna kola musejí být bezpečně nad povrchem terénu a jeřáb musí být podepřen jen na podpěrách. Pokud budou prováděny zdvihy na pneumatikách, tlak v pneumatikách musí být upraven na předepsané hodnoty dané v zátěžových tabulkách. Zátěžové tabulky platné pro výložník jsou vypočteny pro stav, kdy nástavec není montován v pracovní poloze Výrobce si vyhrazuje právo na změnu zátěžových tabulek bez předchozího upozornění 8 Pozor, nosnosti uváděné v této publikaci slouží jen pro základní informaci. Přesné hodnoty nosností pro konkrétní jeřáb jsou uvedeny v originálních tabulkách dodaných s jeřábem. Je zakázáno používat zde uváděné zátěžové tabulky k plánování jakékoliv práce s jeřábem. Tel: Fax: Mob:

9 Zátěžové tabulky pro výložník, podpěry 100% Zátěžové tabulky pro výložník, podpěry 50% 9 Tel: Fax: Mob:

10 Zátěžové tabulky pro výložník, podpěry 0% Zátěžové tabulky pro výložník, jeřáb na kolech, zabrzděný 10 Zátěžové tabulky pro výložník, jeřáb pomalu pojíždí Tel: Fax: Mob:

11 Zátěžové tabulky pro nástavec, podpěry 100% 11 Tel: Fax: Mob:

12 Manipulace s břemenem Redukce nosnosti výložníku při manipulaci s břemenem DIN ISO příhradový nástavec 8,8 nebo teleskopický nástavec 8,8 15,5 metrů je nasazen na výložníku * Nástavec pevný 8,8 m kg * Nástavec teleskopický 8,8 m kg * Nástavec teleskopický 15,5 m kg * Redukce nosnosti na výložníku musí být započítána, když je prováděn zdvih břemene na výložníku s nasazeným nástavcem. Pokud je nástavec složený v cestovní poloze po straně výložníku, odečet nosnosti se neprovádí. Když provádíte zdvih na nástavci a výložníku zároveň, proveďte příčet hmotnosti všech vázacích prostředků a lan použitých na výložníku k hmotnosti břemene neseného nástavcem. Pozn. Veškeré hmotnosti vázacích prostředků a dalších prvků nasazených či nesených výložníkem jsou myšleny jako součást hmotnosti neseného břemene. Hmotnosti v tabulkách nosnosti uváděné jsou vždy kombinací hmotnosti břemene a všech dalších lan, vázacích prostředků, háku, přídavných kladek a všech ostatních prvků, která jsou montována na standardní výložník. Specifikace povolených lan pro navijáky jeřábu Naviják Specifikace lana Povolený max. tah v průřezu Standardní délka lana Hlavní 19 mm třída 6x37, EIPS, IWRC, velmi ohebné lano. Min. tah na přetržení kg kg 137 m Hlavní a pomocný 19 mm FLEX-X 35, odolné kroucení Min. tah na přetržení kg Přibližná hmotnost 19mm lana je 2,23 kg/m kg 137 m Výkon navijáků Povolený tah v laně pro dvě maximální rychlosti Kapacita bubnu navijáku (m) Nalanováno navijáku: na bubnu - Pomalý chod - Rychlý chod - vrstva Vrstva Celkem dosažitelný tah dosažitelný tah kg kg 30.7 m 30.7 m kg kg 33.5 m.64.2 m kg kg 36.6 m m kg kg 39.3 m m kg kg 42.4 m m kg kg 45.5 m m Maximální nosnost jednoho průřezu lana typu CASAR Starlift je 5 665kg, pro lano typu 6x37 je 7 620kg a pro lano typu 35x7 je 7 780kg. 12 Váhy kladnic s háky a přídavných prvků výložníku Přídavné prvky výložníku Přídavná, po straně montovaná, jednokladková špička výložníku Kladnice s háky 3 kladková kladnice s jednoduchým hákem, maximální nosnost 45 t 454 kg * 3 kladková kladnice s jednoduchým hákem, maximální nosnost 36 t 363 kg * 1 kladková kladnice s jednoduchým hákem, maximální nosnost 22,5 t 298 kg * Montážní koule s jednoduchým hákem, maximální nosnost 7.5 t 168 kg * * Přesnou hmotnost odečtěte na výrobním štítku kladnice Schéma pracovního prostoru definování pojmů 62 kg Tel: Fax: Mob:

13 Rozšiřující výbava: A14 ZÁKLADNÍ STROJ RT760E základní stroj s maximální nosností 45 tun Pneumatiky 23.5 x Kladnice s hákem 36t a 7.5 t MOTOR C73 Předehřívač bloku motoru 240V namísto 110V Pozor, je obsaženo v opci N36 C75 Motor Tier III Cummins QSB6,7L, přeplňovaný 6 válec, chlazený vodou, 179 kw / 2500 ot -1 Lze jen mimo Evropu a mimo USA a Kanadu. Používá starý typ nafty. C76 Motor Tier IV Cummins QSB6,7L, přeplňovaný 6 válec, chlazený vodou, 179 kw / 2500 ot -1 Povinné pro Evropu, USA a Kanadu. Používá naftu s velmi nízkým obsahem síry, max ppm V02 V05 V07 SKUPINOVÉ BALÍČKY VÝBAV: Pomocný naviják: Typ HP30A-19 s elektronickým sledováním otáček, vodič lana, zrcátko pro kontrolu navíjení lana. Lano 19 mm, typ 35x7, délka 137 m a vodící kladka druhého lana na hlavě výložníku. Dodatečné osvětlení a výbava: Montážní světlo na kabině, halogenové reflektory pod výložníkem, výstražný žlutý maják na kabině a světelný pruh v kabině jeřábníka nad čelním sklem určující zatížení od břemene v %. Gumové vložky do odkládacích prostor pro vázací prostředky a háky Výhodný balíček: Obsahuje: V02 Pomocný naviják B59 Manuálně stavitelný, teleskopický nástavec m N06 Manuální zajištění nástavby v celém rozsahu otáčení NÁSTAVBA VÝLOŽNÍK / NÁSTAVCE / PŘÍSLUŠENSTVÍ B59 Příhradový dvoudílný nástavec m, s mechanizmem nastavení do úhlů 0, 25 a 45. Nelze, pokud je zvolena opce V07. Včetně napasování a kalibrace do bezpečnostního zařízení B61 Příhradový jednodílný nástavec 8.8 m, s mechanizmem nastavení do úhlů 0, 25 a 45 Včetně napasování a kalibrace do bezpečnostního zařízení M50 Příprava pro opci B59 Jen kalibrace bezpečnostního zařízení pro dvoudílný nástavec a montáž úchytů na výložník pro budoucí nákup nástavce VYBAVENÍ KABINY JEŘÁBNÍKA E01 Vertikální SVĚTELNÝ MAJÁK na kabině jeřábníka, určující aktuální stav bezpečnosti jeřábu E11 NEDODÁNÍ klimatizace kabiny - KLADNICE S HÁKY / LANA F78 NEDODÁNÍ standardního háku o nosnosti 36 tun - F30 NEDODÁNÍ standardního háku o nosnosti 45 tun - F64 NEDODÁNÍ standardního háku o nosnosti 7.5 tun (malého háku) - F03 DODÁNÍ 1-kladkové kladnice s hákem o nosnosti 22,5t D69 Indikace posledních 3 závitů lana na hlavním navijáku Pozor, je již obsaženo v opci N36 D70 Indikace posledních 3 závitů lana na hlavním i pomocném navijáku Pozor, obsahuje i opci D69 G67 NEDODÁNÍ standardního nosného lana 35x7, 19mm, 137m pro hlavní naviják - G96 NEDODÁNÍ standardního nosného lana 35x7, 19mm, 137m pro pomocný naviják - G45 DODÁNÍ ocelového lana typu 35x7, 19 mm, 168 m na místo standardního pro hlavní naviják G52 DODÁNÍ ocelového lana typu 35x7, 19 mm, 168 m na místo standardního pro pomocný naviják G58 DODÁNÍ syntetického lana typu KZ100, 22 mm, 144 m na místo standardního pro hlavní naviják G60 DODÁNÍ syntetického lana typu KZ100, 22 mm, 144 m na místo standardního pro pomocný naviják G59 DODÁNÍ syntetického lana typu KZ100, 22 mm, 174 m na místo standardního pro hlavní naviják G61 DODÁNÍ syntetického lana typu KZ100, 22 mm, 174 m na místo standardního pro pomocný naviják Rozšiřující výbava pokračuje na další straně --- Tel: Fax: Mob:

14 PODVOZEK VYBAVENÍ PODVOZKU H04 Závěsný hák pro nebrzděný přívěs montovaný vzadu H12 Manuální odpojení hydraulických čerpadel st H44 Ovládání uzávěrky diferenciálu z kabiny jeřábníka H50 Snímač polohy podpěr Musí být voleno pro dodávku do Evropy, USA a Kanady PNEUMATIKY J10 Náhradní kolo kompletní, disk a pneumatika 23.5x25-20ply DALŠÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ N06 Manuální zajištění nástavby mechanickým čepem v celém rozsahu otáčení (360 ) Musí být voleno pro dodávku do USA R20 Homologační kit pro specifický model dokumentace, výstrahy a popisky. st V11 Homologace Rusko příprava pro provoz v Rusku Popisky a dokumentace v ruském jazyce, specifické dokumenty dle legislativy v Rusku Příprava pro extrémně nízké teploty (předehřívač bloku motoru a olejové vany, předehřívač hydraulického oleje, arktický hydraulický olej a arktická maziva na celém jeřábu) Snímač posledních 3 otáček lana na navijáku Nelze společně s N36 N36 Homologace CE příprava pro provoz v Evropě Nouzové řízení jeřábu dle požadavků EU, hydraulická instalace dle požadavků EU, dvouosé ovládací joysticky, lepená vícevrstvá skla, lano typ 35x7, snímač posledních 3 otáček lana na navijáku, hliníkové oplechování Příruční měřič rychlosti větru Nelze společně s V11 M40 PAT Datalogger záznamník dat o provozu jeřábu. Vyhodnocení probíhá v testovací sadě Grove LCS st N84 CD vlastníka jeřábu Kompletní dokumentace k jeřábu v elektronické podobě na 1x USB klíčence N90 CraneSTAR hardware a software pro online sledování stavu a polohy jeřábu. Službu aktivujete přes rozhraní N21 Prodloužená záruka o 1 rok, celkem 2 roky Pozor, nezahrnuje motor. N23 Prodloužená záruka o 2 roky, celkem 3 roky Pozor, nezahrnuje motor. P07 P08 BAREVNÁ SCHÉMATA Změna barvy nástavby Nahrazení Grove žluté na nástavbě za jinou barvu (zadání odstínem RAL) Změna barvy celého jeřábu Nahrazení barvy na podvozku i na nástavbě za jiné barvy (zadání odstínem RAL) 14 Tel: Fax: Mob:

15 Fotogalerie 15 Celkový pohled na jeřáb Tel: Fax: Mob:

16 16 Celkový pohled na jeřáb Tel: Fax: Mob:

17 Poznámky 17 Tel: Fax: Mob:

18 Manitowoc Cranes je globální výrobce zdvihací techniky všech kategorií. Je vlastníkem značek Grove, Manitowoc, National Crane a Potain. Regionální ředitelství: Manitowoc - Amerika Manitowoc - Čína Manitowoc - Asie a Pacifik Manitowoc Evropa, Blízký východ a Afrika Manitowoc, Wisconsin, USA Shanghai, Čína Singapur Ecully, Francie Tel: Tel: Tel: Tel: 33 (0) Fax: Fax: Fax: Fax: 33 (0) Shady Grove, Pennsylvanie, USA Tel: Fax: Výrobní závody: Brazílie - Passo Fundo Čína - TaiAn, Zhangjiagang Francie - Charlieu, Moulins Indie - Pune Itálie - Niella Tamaro Německo - Wilhelmshaven Portugalsko - Balcar, Fânzeres Slovensko - Šariš U.S.A. - Manitowoc, Port Washington, Shady Grove Zastoupení v České republice a Slovenské republice: Značky Grove a Manitowoc zastupuje společnost Pragotechnik spol. s r.o. jako autorizovaný dovozce, servisní organizace a Manitowoc CraneCARE centrum pro svěřené značky. Kontakty na Značku Potain zastupuje společnost Crapet s.r.o. jako autorizovaný dovozce, servisní organizace a Manitowoc CraneCARE centrum pro svěřenou značku. Kontakty na Prohlášení o odpovědnosti: Tento dokument je nezávazný. Z důvodu stálého vylepšování svých produktů si společnost Manitowoc Cranes vyhrazuje právo měnit specifikaci a výbavu strojů bez předchozích upozornění. Informace a vyobrazení v této publikaci jsou platné k okamžiku zveřejnění. Budoucí provedení stroje, stejně tak uvedené kontakty, názvy a označení, se tak mohou od zde zveřejněných informací změnit. 2015/05 Pragotechnik spol. s r.o. Ing. Chalupa František Produkt GROVE RT650E Číslo publikace RT650E-02A-2015/05 Tel: Fax: Mob:

Terénní jeřáb GROVE RT530E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT530E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT530E-2 Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT530E-2 Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 30 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT530E-2 je kompaktní, rychlý

Více

Terénní jeřáb GROVE RT550E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT550E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT550E Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT550E Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 45 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT550E je výkonný jeřáb určený

Více

Automobilový jeřáb GROVE TMC 540. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Automobilový jeřáb GROVE TMC 540. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Automobilový jeřáb GROVE TMC 540 Výrobce Manitowoc Crane Group Germany GmbH. Typ GROVE TMC 540T Kategorie Automobilový jeřáb Maximální nosnost 40 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Více

Mobilní jeřáb GROVE GMK 4070E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Mobilní jeřáb GROVE GMK 4070E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Mobilní jeřáb GROVE GMK 4070E Výrobce Manitowoc Cranes Typ GROVE GMK 4070E Kategorie Pracovní stroj samohybný Maximální nosnost 70 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE GMK4070E

Více

Teleskopický věžový jeřáb GROVE GTK 1100. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Teleskopický věžový jeřáb GROVE GTK 1100. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Teleskopický věžový jeřáb GROVE GTK 1100 Výrobce Manitowoc Cranes Typ GROVE GTK 1100 Kategorie Teleskopický věžový jeřáb Maximální nosnost 150 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE

Více

Mobilní jeřáb GROVE GMK 6300L. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Mobilní jeřáb GROVE GMK 6300L. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Mobilní jeřáb GROVE GMK 6300L Výrobce Manitowoc Cranes Typ GROVE GMK 6300L Kategorie Pracovní stroj samohybný Maximální nosnost 300 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE GMK6300L

Více

Mobilní jeřáb GROVE GMK 3050-1. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Mobilní jeřáb GROVE GMK 3050-1. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Mobilní jeřáb GROVE GMK 3050-1 Výrobce Manitowoc Cranes Typ GROVE GMK 3050-1 Kategorie Pracovní stroj samohybný Maximální nosnost 50 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE GMK3050-1

Více

Maeda CC985S. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Maeda CC985S. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Malý jeřáb na pásovém podvozku Maeda CC985S Výrobce Maeda Seisakusho co., Ltd. Japonsko. Typ CC985S-1 Kategorie Nevyhrazené zdvihací zařízení Maximální nosnost 4.9 t Technický popis Standardní a volitelné

Více

LOCATELLI ATC20 CITY

LOCATELLI ATC20 CITY Jeřáb do města LOCATELLI ATC20 CITY Výrobce Locatelli Crane Typ Locatelli ATC20 Kategorie Pracovní stroj samohybný Maximální nosnost 20 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Locatelli

Více

Mobilní jeřáb GROVE GMK 5200-1. Maximální nosnost. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Mobilní jeřáb GROVE GMK 5200-1. Maximální nosnost. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Mobilní jeřáb GROVE GMK 5200-1 Výrobce Manitowoc Cranes Typ GMK 5200-1 Kategorie Pracovní stroj samohybný Maximální nosnost 200 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE GMK5200-1 je

Více

Terénní jeřáb GROVE RT650E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT650E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT650E Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT650E Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 45 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Tel: 420 271 720 020 Fax: 420 271 720

Více

Terénní jeřáb GROVE RT650E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT650E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT650E Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT650E Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 45 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Tel: 420 271 720 020 Fax: 420 271 720

Více

Terénní jeřáb GROVE RT770E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT770E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT770E Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT770E Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 65 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT770E je výkonný jeřáb určený

Více

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz MAX. VÝKON MOTORU: 37,3 kw MAX. HLOUBKA KOPÁNÍ: 2,55 m MAX. PROVOZNÍ ZATÍŽENÍ NAKLADAČE: 610 kg A B F E C STATICKÉ ROZMĚRY Model stroje (Pneu 7x15) (Pneu 10x16,5) Model stroje (Pneu 7x15) (Pneu 10x16,5)

Více

PŘÍLOHA Č.1 SPECIFIKACE MOTOROVÉHO VOZIDLA A PŘÍSLUŠENSTVÍ. 1) Svozové vozidlo

PŘÍLOHA Č.1 SPECIFIKACE MOTOROVÉHO VOZIDLA A PŘÍSLUŠENSTVÍ. 1) Svozové vozidlo PŘÍLOHA Č.1 SPECIFIKACE MOTOROVÉHO VOZIDLA A PŘÍSLUŠENSTVÍ 1) Svozové vozidlo Konfigurace vozidla Druh zatížení H - těžké Konfigurace náprav 6X2*4 (zadní náprava zvedací, zatáčecí) Konfigurace pérování

Více

Terénní jeřáb GROVE RT1930E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT1930E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT1930E-2 Výrobce Manitowoc Cranes, USA Typ RT9130E-2 Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 120 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Tel: 420 271 720 020 Fax:

Více

NÁKUP ZAHRADNÍ TECHNIKY

NÁKUP ZAHRADNÍ TECHNIKY NÁKUP ZAHRADNÍ TECHNIKY Obsah nabídky veřejné zakázky strana 1 A Krycí list nabídky strana 2 B Základní kvalifikační předpoklady strana 3 C Profesní kvalifikační předpoklady strana x D Ekonomické a finanční

Více

Terénní jeřáb GROVE RT770E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT770E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT770E Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT770E Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 65 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT770E je výkonný jeřáb určený

Více

Terénní jeřáb GROVE RT650E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT650E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT650E Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT650E Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 45 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT650E je výkonný jeřáb určený

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw) při

Více

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz PROVOZNÍ HMOTNOST: 2685 kg, 3217 kg a 3651 kg ČISTÝ VÝKON MOTORU: 20 kw (26,8 ks) a SPECIFIKACE STROJE mm mm mm mm mm mm A Osa hnacího a vodícího kola 1440 1597 1707 G Světlá výška podvozku 300 300 300

Více

P MODEL PX X92020 PC J5=å4å<C;õ DB1;D?B

P MODEL PX X92020 PC J5=å4å<C;õ DB1;D?B MODEL PX PX92020PC ZEMĚDĚLSKÝ TRAKTOR KIOTI MODEL PX EXTERIÉR Kompletní a odolná funkčnost, která stále myslí na Vaše pohodlí. Projekční světlomety Díky novým projekčním světlometům a pracovním lampám

Více

Identifikační údaje veřejného zadavatele: Obec Kořenov Adresa sídla:

Identifikační údaje veřejného zadavatele: Obec Kořenov Adresa sídla: Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace dle ustanovení 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění Název veřejné zakázky: pozdějších předpisů Nákup podvozku, sněhového pluhu

Více

Terénní jeřáb GROVE RT1930E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT1930E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT1930E-2 Výrobce Manitowoc Cranes, USA Typ RT9130E-2 Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 120 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT9130E-2 je vysoce

Více

Terénní jeřáb GROVE RT765E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT765E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT765E-2 60 t 11,0m - 33,5m 10,1m - 17,1m ( 2x 6,1m) 65,2m Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT765E-2 je výkonný jeřáb určený pro práci v těžkém terénu i v

Více

Příloha č.1 k č.j.: HSBM-624-2/2013. Technická specifikace

Příloha č.1 k č.j.: HSBM-624-2/2013. Technická specifikace Technická specifikace Věcné prostředky PO (čerpadla, stan) povodně 2013 Předmět a určení technické specifikace Tato technická specifikace vymezuje technické požadavky pro pořízení Věcné prostředky PO (čerpadla)

Více

Terénní jeřáb GROVE RT530E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT530E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT530E-2 Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT530E-2 Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 30 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT530E-2 je kompaktní, rychlý

Více

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU STAVEBNÍ VRÁTKY Tato zařízení jsou určena výhradně ke zvedání materiálu. PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: «Návrh» Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku 1.1. Prodávající: Prodávající: I. Smluvní strany Zapsaný v Obchodním rejstříku

Více

Terénní jeřáb GROVE RT770E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT770E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT770E 65 t 11,5m - 42,0m 10,1m - 17,1m ( 6,0m) 67,3m Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT770E je výkonný jeřáb určený pro práci v těžkém terénu i v průmyslových

Více

Seriál okruhových závodů je vypsán pro vozidla Škoda Octavia RS třetí generace, upravená a dodaná promotérem seriálu.

Seriál okruhových závodů je vypsán pro vozidla Škoda Octavia RS třetí generace, upravená a dodaná promotérem seriálu. TECHNICKÝ PŘEDPIS OCTAVIA CUP 2016 Obsah 1. Základní ustanovení 2. Bezpečnostní předpisy 3. Základní specifikace vozidla 4. Pohonné hmoty a mazadla 5. Povolené změny, mezní hodnoty a specifikace 6. Různé

Více

OKLADKA ROZDZIALU 2405-K

OKLADKA ROZDZIALU 2405-K OKLADKA ROZDZIALU 0-K SILOVÁ SKLÍČIDLA S OVLÁDÁNÍ STROJNÍ A HYDRAULICKÉ UPÍNACÍ VÁLCE SILOVÁ SKLÍČIDLA S OVL. STROJNÍ A HYDRAULICKÉ UPÍNACÍ VÁLCE TVRDÁ HORNÍ ČELIST ZADNÍ VÝKO TAŽNÁ ATICE KLÍNOVÉ POUZDRO

Více

I T2 sériové terénní vozy II T1 upravené terénní vozy vylepšené terénní vozy III T4 terénní kamiony

I T2 sériové terénní vozy II T1 upravené terénní vozy vylepšené terénní vozy III T4 terénní kamiony Článek 281-2014 - KLASIFIKACE A DEFINICE TERÉNNÍCH VOZŮ 1. KLASIFIKACE 1.1 Kategorie a skupiny Automobily používané pro cross-country rallye jsou rozděleny do následujících kategorií a skupin: Kategorie

Více

Terénní jeřáb GROVE RT530E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT530E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT530E-2 Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT530E-2 Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 30 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT530E-2 je malý, silný, rychlý

Více

*MVCRX00SYFZX* MVCRX00SYFZX prvotní identifikátor

*MVCRX00SYFZX* MVCRX00SYFZX prvotní identifikátor *MVCRX00SYFZX* MVCRX00SYFZX prvotní identifikátor Ministerstvo vnitra-generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO POŘÍZENÍ POŽÁRNÍHO AUTOMOBILU STS Číslo jednací:

Více

Terénní jeřáb GROVE RT540E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT540E. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT540E Výrobce Manitowoc Cranes Typ RT540E Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 35 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Tel: 420 271 720 020 Fax: 420 271 720

Více

přímé vstřikování (např. Common Rail), min. EURO 5 + filtr pevných částic (DPF),

přímé vstřikování (např. Common Rail), min. EURO 5 + filtr pevných částic (DPF), Příloha č.1 k č.j. KRPP-136443-4/ČJ-2013-0300VZ-VZ Počet listů: 7 1.) TECHNICKÝ POPIS a.) Popis požadovaného vozidla: Motor: vznětový, objem: (cm 3 ) max. 2 000, výkon: (kw) min. 103, vstřikování paliva:

Více

300.9D. Hydraulické minirypadlo. Motor Výkon 13,7 kw 18,6 k Hmotnost Přepravní hmotnost bez bezpečnostního rámu Přepravní hmotnost s bezpečnostním

300.9D. Hydraulické minirypadlo. Motor Výkon 13,7 kw 18,6 k Hmotnost Přepravní hmotnost bez bezpečnostního rámu Přepravní hmotnost s bezpečnostním 300.9D Hydraulické minirypadlo Motor Výkon 13,7 kw 18,6 k Hmotnost Přepravní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Přepravní hmotnost s bezpečnostním rámem 985 kg Kompaktní rozměry Snadný přístup na

Více

Automobilový jeřáb GROVE TMC 540. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Automobilový jeřáb GROVE TMC 540. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Automobilový jeřáb GROVE TMC 540 Výrobce Manitowoc Crane Group Germany GmbH. Typ GROVE TMC 540 Kategorie Automobilový jeřáb Maximální nosnost 40 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE

Více

Terénní jeřáb GROVE RT1950E. Typ. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT1950E. Typ. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT1950E Výrobce Manitowoc Cranes, USA Typ RT1950E Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 135 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT9150E je nejvýkonnější

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

NÁVOD K POUŢITÍ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY, PROVOZ A ÚDRŢBA PRO MECHANICKÝ KLÍN

NÁVOD K POUŢITÍ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY, PROVOZ A ÚDRŢBA PRO MECHANICKÝ KLÍN BRANO a.s., 747 41 Hradec nad Moravicí Česká republika tel.:+420/ 553 632 316, 553 632 303 http://www.brano.eu; zz-info@brano.eu; info@brano.eu NÁVOD K POUŢITÍ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY, PROVOZ A ÚDRŢBA PRO

Více

Terénní jeřáb GROVE RT1930E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT1930E-2. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT1930E-2 120 t 12,8m - 48,5m 11,0m - 18,0m (2x 8,0m) 85,0m Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT9130E-2 je vysoce výkonný jeřáb určený pro práci i ve velmi

Více

RMO 02 NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽÍVÁNÍ ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE. 100 párů holínek za hodinu dle stupně znečistění Elektrické připojení: Kapacita zařízení:

RMO 02 NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽÍVÁNÍ ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE. 100 párů holínek za hodinu dle stupně znečistění Elektrické připojení: Kapacita zařízení: NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽÍVÁNÍ RMO 0 rotační myčky obuvi ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE Kapacita zařízení: 00 párů holínek za hodinu dle stupně znečistění Elektrické připojení: 30 V, 50 Hz Příkon zařízení: Krytí

Více

Vše, co musíte vědět o PRAVIDELNÉ PROHLÍDCE DOPORUČUJE

Vše, co musíte vědět o PRAVIDELNÉ PROHLÍDCE DOPORUČUJE Vše, co musíte vědět o PRAVIDELNÉ PROHLÍDCE DOPORUČUJE VŠE, CO MUSÍTE VĚDĚT O PRAVIDELNÉ PROHLÍDCE Údržba a pravidelné prohlídky jsou základním předpokladem pro správné fungování Vašeho vozidla. Pro zachování

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 ŠKODA Superb Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

Návod k používání. Lesní naviják VIP 615

Návod k používání. Lesní naviják VIP 615 Návod k používání Lesní naviják VIP 615 1. Technická data a rozsah použití 2. Sestava výkres číslo VIP 615-000-00 3. Návod k obsluze, provozu a údržbě 4. seznam náhradních dílů 5. Bezpečnostní pokyny Z

Více

Úprava výfukového systému. Omezení úprav výfukového systému. Obecná omezení pro všechny typy motorů a výfukových systémů DŮLEŽITÉ!

Úprava výfukového systému. Omezení úprav výfukového systému. Obecná omezení pro všechny typy motorů a výfukových systémů DŮLEŽITÉ! Omezení úprav výfukového systému Omezení úprav výfukového systému Obecná omezení pro všechny typy motorů a výfukových systémů DŮLEŽITÉ! Obecně se nepovoluje provádění úprav výfukového systému ve vozidlech

Více

Ekvitermní regulátory, prostorová regulace a příslušenství

Ekvitermní regulátory, prostorová regulace a příslušenství Ekvitermní regulátory, prostorová regulace a příslušenství 1 Regulátory druhy a vlastnosti Pro ovládání kotlů PROTHERM pokojovým regulátorem lze použít pouze takový regulátor, který má beznapěťový výstup,

Více

Naviják Seznam náhradních dílů, montážní návod a návod k používání

Naviják Seznam náhradních dílů, montážní návod a návod k používání Naviják Seznam náhradních dílů, montážní návod a návod k používání Naviják Multi VIP 1000 smí být uveden do provozu jen při přesném respektování přibaleného montážního návodu a návodu k používání. Obsah

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

Zážehové motory. 1,8 TSI/132 kw (A) Green tec Motor Motor. 1,2 TSI/63 kw Green tec. 1,2 TSI/77 kw (A) Green tec

Zážehové motory. 1,8 TSI/132 kw (A) Green tec Motor Motor. 1,2 TSI/63 kw Green tec. 1,2 TSI/77 kw (A) Green tec ŠKODA Octavia Zážehové motory 1,2 TSI/63 kw 1,2 TSI/77 kw 1,2 TSI/77 kw (A) 1,4 TSI/103 kw 1,4 TSI/103 kw (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou,

Více

SF 438 / SF 450. www.iseki.cz. Posečená tráva až za horizont. SF 438 / SF 450. m 2. Výkonný motor ISEKI. Plošný výkon převyšující (13.

SF 438 / SF 450. www.iseki.cz. Posečená tráva až za horizont. SF 438 / SF 450. m 2. Výkonný motor ISEKI. Plošný výkon převyšující (13. SF 48 / SF 450 Snadná údržba Výkonný motor ISEKI Velký objem koše (00 l) m Plošný výkon převyšující (.000 qm/h) SF 48 / SF 450 Posečená tráva až za horizont. www.iseki.cz SF 48/SF 450 Nastupte na královskou

Více

SMĚRNICE EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY 2009/76/ES

SMĚRNICE EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY 2009/76/ES L 201/18 Úřední věstník Evropské unie 1.8.2009 SMĚRNICE EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY 2009/76/ES ze dne 13. července 2009 o hladině akustického tlaku kolových zemědělských a lesnických traktorů působícího

Více

Obsah. Kapitola 2A Opravy prováděné ve vozidle benzínové motory..56. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25

Obsah. Kapitola 2A Opravy prováděné ve vozidle benzínové motory..56. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25 Obsah Orientace v knize... 10 Všeobecná nebezpečí... 12 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování vozidla... 16 Týdenní kontroly... 17 Kontrolní místa v motorovém prostoru...

Více

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou, si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace a k podání nabídky na veřejnou zakázku č. 20150023 Dodávka

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R LPG

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R LPG Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R LPG Komfortní a moderní zametací stroj s odsáváním a místem pro řidiče pro profesionální používání ve venkovních i vnitřních prostorech pro plochy 8.000

Více

Porsche Classic. Zajímavé produkty 3/2014

Porsche Classic. Zajímavé produkty 3/2014 Porsche Classic Zajímavé produkty 3/2014 Více než 70 % všech vyrobených vozů Porsche stále jezdí. Staráme se o to, aby tomu tak bylo i nadále. Originální díly Porsche Classic. Cílem Porsche Classic je

Více

Kupní smlouvu. (dále také jako smlouva")

Kupní smlouvu. (dále také jako smlouva) 1 4000044328 Č. smlouvy prodávajícího: 07/10/2014/ZS/001 Č. smlouvy kupujícího: Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely Obchodní firma: KCPPUMP s.r.0. Sídlo: 54912 Vysokov 140 IČ: 27555062 DIČ: CZ27555062,

Více

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ Charakteristika a použití Příhradový regál SUPERBUILD je určen pro zakládání všech druhů palet, přepravek a beden všech rozměrů a pro ukládání kusového, volně

Více

Terénní jeřáb GROVE GRT8100. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE GRT8100. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE GRT8100 Výrobce Manitowoc Cranes, USA Typ GRT8100 Kategorie Stavební stroj Maximální nosnost 90 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE GRT8100 je velmi rychlý

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

Service Box - CZ0106T - D034517 - SALEK JAROSLAV. https://servicebox.peugeot.com/docapvpr/caracteristique.do

Service Box - CZ0106T - D034517 - SALEK JAROSLAV. https://servicebox.peugeot.com/docapvpr/caracteristique.do Page 1 of 5 VOZIDLO Nová modelová řada Filtrace Charakteristiky Všeobecné OPRAVA Mechanické části Karosérie Vybavení vozu Elektrické části Příslušenství DIAGNOSTIKA Funkce Projev závady Umístění zásuvek

Více

5 ZKOUŠENÍ CIHLÁŘSKÝCH VÝROBKŮ

5 ZKOUŠENÍ CIHLÁŘSKÝCH VÝROBKŮ 5 ZKOUŠENÍ CIHLÁŘSKÝCH VÝROBKŮ Cihelné prvky se dělí na tzv. prvky LD (pro použití v chráněném zdivu, tj. zdivo vnitřních stěn, nebo vnější chráněné omítkou či obkladem) a prvky HD (nechráněné zdivo).

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Příloha č.1 k Č.j. PPR-15543-5/ČJ-2012-990640 Počet listů: 5 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro podlimitní veřejnou zakázku zadanou dle

Více

KOLEJOVÝ JEŘÁB GOTTWALD GS 150.14 TR

KOLEJOVÝ JEŘÁB GOTTWALD GS 150.14 TR KOLEJOVÝ JEŘÁB GOTTWALD GS 150.14 TR Kolejový jeřáb Gottwald GS 150.14 TR se svými parametry řadí mezi nejvýkonnější kolejové jeřáby v Evropě. Jeho konstrukce umožňuje manipulaci s břemeny, které v našich

Více

Technická specifika automobilů

Technická specifika automobilů Příloha č. 1 výzvy Technická specifika automobilů 2 ks automobilů ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční; počet dveří: minimálně 4; počet míst k sezení: 5; brzdy: pohon: 4x2,

Více

DEMOLICE NA DÁLKU DEMOLIČNÍ ROBOTI

DEMOLICE NA DÁLKU DEMOLIČNÍ ROBOTI DEMOLICE NA DÁLKU DEMOLIČNÍ ROBOTI Přehled výhod 86 Husqvarna DXR 88 Technické údaje pro demoliční roboty 9 Dálkově ovládaní demoliční roboti od společnosti Husqvarna jsou nejnovějšími stroji v oblasti

Více

Sherpa - základní model v oblasti samochodných míchacích vozů

Sherpa - základní model v oblasti samochodných míchacích vozů Sherpa Sherpa - základní model v oblasti samochodných míchacích vozů Sherpa od firmy Strautmann - základní model se systémem odebírání siláže fast-cut Zvlášť velký rejd Nízká celková výška Snadné ovládání

Více

Osnova. Příloha č.ll. pro základní školení jeřábníků O2 ÚVOD

Osnova. Příloha č.ll. pro základní školení jeřábníků O2 ÚVOD 1 z 2 Osnova Příloha č.ll pro základní školení jeřábníků O2 ÚVOD BEZPEČNOST PRÁCE V JEŘÁBOVÉ DOPRAVĚ 1. Základní informace -SBP - kontrolní orgány - pověřené osoby - obecné zásady bezpečnosti práce 2.

Více

Nové motory Energy se systémem Stop&Start a nízkou spotřebou: 1,6 dci 130 a 1,2 TCe 115

Nové motory Energy se systémem Stop&Start a nízkou spotřebou: 1,6 dci 130 a 1,2 TCe 115 MEganE generation CollECtion 2012 již od 219 900 Kč včetně prodloužené záruky na 5 let a povinného ručení* AKTUÁLNÍ AKCE Nové motory Energy se systémem Stop&Start a nízkou spotřebou: 1,6 dci 130 a 1,2

Více

STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16

STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16 9.1.1.3 Střihačky STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16 Stříhačka řetězů S 16 (dále jen střihačka) je určena ke stříhání řetězů, kulatiny, resp. jiných průřezově odpovídajících profilů z materiálu o pevnosti do 600 MPa.

Více

Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky

Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky Combi Pack 1250 MC, 1500 V MC CZ Chytře kombinovat, šetřit náklady! Pádné argumenty! První zcela integrovaná kombinace na trhu, lis a balička! Originál od jedničky

Více

Návod k obsluze. s informacemi o údržbě. Fourth Edition Second Printing Part No. 82297CZ

Návod k obsluze. s informacemi o údržbě. Fourth Edition Second Printing Part No. 82297CZ s informacemi o údržbě Fourth Edition Second Printing Part No. 82297CZ Čtvrté vydání Druhý tisk Důležité Před zahájením provozu stroje si důkladně přečtěte pravidla bezpečnosti práce a pokyny k obsluze

Více

PŘÍLOHA 4. Informační dokument, verze platná od 1.5.2003 Příloha 4 1 z 18

PŘÍLOHA 4. Informační dokument, verze platná od 1.5.2003 Příloha 4 1 z 18 PŘÍLOHA 4 ÚPLNÝ SOUPIS INFORMACÍ V TECHNICKÝCH POPISECH K ŽÁDOSTEM O SCHVÁLENÍ TECHNICKÉ ZPŮSOBILOSTI TYPU VOZIDEL KATEGORIE T A TECHNICKÉ ZPŮSOBILOSTI TYPU SYSTÉMŮ, KONSTRUKČNÍCH ČÁSTÍ A SAMOSTATNÝCH

Více

Pöttinger TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+235.08.0310

Pöttinger TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+235.08.0310 Pöttinger TERRADISC Krátké diskové podmítače 97+235.08.0310 TERRADISC Dát půdě život V moderní rostlinné výrobě nové systémy obdělávání půdy zintenzivnily trend k minimální míře tohoto obdělávání. Po žních

Více

NYNÍ K DISPOZICI DO DN 600

NYNÍ K DISPOZICI DO DN 600 NYNÍ K DISPOZICI DO DN 600 Nová Generace UltraGrip UltraGrip Konečná technologie jištění Progresivní jištění Hygienické ochranné krytky Jednou z klíčových komponent UltraGripu je progresivní jistící Ochranné

Více

Terénní jeřáb GROVE RT550E. 45 t 9,9m - 39,0m 8,0m 49,0m. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE RT550E. 45 t 9,9m - 39,0m 8,0m 49,0m. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE RT550E 45 t 9,9m - 39,0m 8,0m 49,0m Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE RT550E je výkonný jeřáb určený pro práci v těžkém terénu i na běžných stavbách. Je stavěný

Více

Veřejná podlimitní zakázka "Farma Menšina"

Veřejná podlimitní zakázka Farma Menšina Veřejná podlimitní zakázka "Farma Menšina" PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE (v souladu s 85 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Název zadavatele: Lukáš Dvořák Sídlo zadavatele: 544 77 Borovnice 201

Více

Popis funkce Komfortní jednotky pro vozy OPEL Astra-H, Zafira-B a Vectra-C s FW verzí MFD-DEV_v1.0 / 4.12.2011

Popis funkce Komfortní jednotky pro vozy OPEL Astra-H, Zafira-B a Vectra-C s FW verzí MFD-DEV_v1.0 / 4.12.2011 Určení Komfortní jednotky je určena pro vozy OPEL Astra-H, Vectra-C / Signum a Zafira-B (modelové roky 2005 a mladší) vybavenými grafickými displeji GID (monochromatické zobrazení) nebo barevnými displeji

Více

Návod k obsluze, údržbě a montáži výměníků tepla

Návod k obsluze, údržbě a montáži výměníků tepla Návod k obsluze, údržbě a montáži výměníků tepla Úvod Tepelné výměníky společnosti WätaS jsou koncipované jako výměníky tepla vzduch-voda. Používají se pro chladiče nebo ohřívače, přímé výparníky / kondenzátory

Více

Obr. 1: Plynový ventil řady GH-5000 s elektrohydraulickým. pohonem

Obr. 1: Plynový ventil řady GH-5000 s elektrohydraulickým. pohonem Sekce katalogu Plynové ventily Informace o výrobku GH-5000 Datum vydání 0997/1297CZ Plynový ventil řady GH-5000 s elektro-hydraulickým pohonem Plynový ventil řady GH-5000 s elektrohydraulickým pohonem

Více

Strojní pásová pila ProLine 520.450 H

Strojní pásová pila ProLine 520.450 H FIPAS-pily na kov s.r.o. Czech Strojní pásová pila ProLine 520.450 H 1. Zobrazení stroje Vyobrazení stroje slouží k informačním účelům a ukazuje konstrukčně podobný typ v ručním provedení. 2. Krátký popis

Více

Ceník Transportní technika 2011

Ceník Transportní technika 2011 Ceník Transportní technika 20 Důležité informace k ceníku 20 Všechny ceny jsou nezávaznými doporučenými cenami. Rozumí se, pokud není uvedeno jinak, Ceny jsou uvedeny bez DPH. Při nasazení našich produktů

Více

Dodávka traktorového kontejnerového nosiče

Dodávka traktorového kontejnerového nosiče Mlázovické služby, s.r.o., IČ: 28822773, Náměstí 4, 507 58 Mlázovice Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) pro veřejnou zakázku malého rozsahu ZADAVATEL Název zadavatele: Mlázovické služby,

Více

Výbava fasádní markýzy

Výbava fasádní markýzy Výbava fasádní markýzy Typ 201 Typ 207 Typ 209 Pohon a obsluha Motorový pohon (vč. ovládacího spínače) Rádiový motor (vč. 1-kanálového bezdrátového ovladače) O O O Zásuvná spojka volná Zásuvná spojka propojená

Více

Katalog příslušenství pro komunální techniku

Katalog příslušenství pro komunální techniku Katalog příslušenství pro komunální techniku Kontakt: EURO BAGGING s.r.o. Tel. 566 543 930 Průmyslová 2082 Fax. 566 542 009 594 01 Velké Meziříčí Víceúčelový nosič s bočním posunem Použití: víceúčelový

Více

Terénní jeřáb GROVE GRT8100. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství

Terénní jeřáb GROVE GRT8100. Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Terénní jeřáb GROVE GRT8100 90 t 12,0m - 47,0m 10,1m - 17,1m (6,1m) 72,9m Technický popis Standardní a volitelné příslušenství GROVE GRT8100 je velmi rychlý a vysoce výkonný jeřáb na kompaktním dvouosém

Více

Pásová bruska SB 180

Pásová bruska SB 180 Návod na obsluhu a údržbu Pásová bruska SB 180 Obj. č. N16000514 str.1 ze 10 OBSAH 1 VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 2 VYBALENÍ.3 3 ÚČEL A POUŽITÍ... 3 4 VŠEOBECNÉ BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 3 4.1 NEBEZPEČNÍ HROZÍCÍ

Více

Ploché výrobky z konstrukčních ocelí s vyšší mezí kluzu po zušlechťování technické dodací podmínky

Ploché výrobky z konstrukčních ocelí s vyšší mezí kluzu po zušlechťování technické dodací podmínky Ploché výrobky z konstrukčních ocelí s vyšší mezí kluzu po zušlechťování technické dodací podmínky Způsob výroby Dodávaný stav Podle ČSN EN 10025-6 září 2005 Způsob výroby oceli volí výrobce Pokud je to

Více

RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: na zařízení 12V konektor AMP pro připojení na vozidlo Hlídání izolace:

RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: na zařízení 12V konektor AMP pro připojení na vozidlo Hlídání izolace: Hasičský zdroj elektrického proudu Čís. zboží: MAG135SL-R OBECNĚ Druh generátor proudu Využití: Zejména u hasičů nebo uživatelů se zvýšenými požadavky na stupeň ochrany Výrobce: MAG-MOTOREN společnost

Více

TESTOVÉ OTÁZKY PRO OBSLUHOVATELE A INSTRUKTORY MOTOROVÝCH PIL

TESTOVÉ OTÁZKY PRO OBSLUHOVATELE A INSTRUKTORY MOTOROVÝCH PIL TESTOVÉ OTÁZKY PRO OBSLUHOVATELE A INSTRUKTORY MOTOROVÝCH PIL Správná odpověď na otázku je vždy odpověď a) MP 01 Každá MP musí být vybavena a) krytem pohyblivých částí, tlumiči vibrujících částí a zachycovačem

Více

Vrázova 2626/16 350 02 Cheb IČ: 64356094 DIČ: CZ64356094

Vrázova 2626/16 350 02 Cheb IČ: 64356094 DIČ: CZ64356094 SKUPINA A PODSKUPINA KONTROLNÍCH ÚKONŮ Číslo Položka položky 0. IDENTIFIKACE VOZIDLA Vrázova 2626/16 Hodnocení závady Pracoviště 0.1 Tabulka registrační značky (je-li vyžadována) A B 1. 0.2 Identifikace

Více

Provedení Díly jsou vyráběné z ocelového plechu, opatřené přírubami. Na troubách mohou být umístěny přístupové otvory.

Provedení Díly jsou vyráběné z ocelového plechu, opatřené přírubami. Na troubách mohou být umístěny přístupové otvory. KATALOGOVÝ LIST KM 12 0316a DÍLY KRUHOVÉHO POTRUBÍ Vydání: 3/96 SILNOSTĚNNÉHO Strana: 1 Stran: 8 Díly kruhového silnostěnného potrubí (dále jen díly) jsou určeny pouze pro kompletaci vzduchotechnických

Více

5.6.16. Stroje, technická zařízení, přístroje a nářadí

5.6.16. Stroje, technická zařízení, přístroje a nářadí 5.6.16. Stroje, technická zařízení, přístroje a nářadí http://www.guard7.cz/lexikon/lexikon-bozp/stroje-technicka-zarizenipristroje-a-naradi Bezpečnost pro stroje, technická zařízení, přístroje a nářadí

Více

Veřejná zakázka: Nákladní a užitkové automobily do 3,5 t 1. část - Nákladní automobily do 3,5 t v provedení pick-up - 3 ks. Technické podmínky dodávky

Veřejná zakázka: Nákladní a užitkové automobily do 3,5 t 1. část - Nákladní automobily do 3,5 t v provedení pick-up - 3 ks. Technické podmínky dodávky Veřejná zakázka: Nákladní a užitkové automobily do 3,5 t 1. část - Nákladní automobily do 3,5 t v provedení pick-up - 3 ks Příloha č. 1A Technické podmínky dodávky 1 ks nákladní automobil pick - up s nástavbou

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky Obchodní podmínky jsou specifikovány ve Smlouvě, která je nedílnou součástí této Zadávací dokumentace. 2. Specifikace technických podmínek předmětu

Více

PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ

PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ FR 1 FR 1.1 FR 1.2 FR 1.3 PLAVECKÁ ZAŘÍZENÍ Normy FINA pro olympijské bazény Všechna mistrovství světa (kromě mistrovství světa v kategorii Masters) a olympijské hry se

Více

POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE

POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE - vjezd do objektu - vyhodnocení rizik - pohyb po objektu - používání osobních ochranných pracovních prostředků - pravidla nakládky, vykládky a manipulace se zbožím Tento

Více

BC1S jeden topný had BC2S dva topné hady (solární aplikace)

BC1S jeden topný had BC2S dva topné hady (solární aplikace) a seřízení CZ BC1S jeden topný had BC2S dva topné hady (solární aplikace) Dodatečná montáž elektrické topné vložky (volitelné) Popis a určení spotřebiče Zásobníky BC1S, BC2S jsou určeny pro ohřev teplé

Více