více než 50 let ...chrání hodnoty staveb Pro údržbu dřevěných oken Jen jeden je nejlepší

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "více než 50 let ...chrání hodnoty staveb Pro údržbu dřevěných oken Jen jeden je nejlepší"

Transkript

1 více než 50 let...chrání hodnoty staveb Pro údržbu dřevěných oken Jen jeden je nejlepší

2 Zlepšení kvality použitím zpevňovače dřeva Aidol Induline SW-900 Způsob účinku chrání tam, kde jiné prostředky selhávají Zpevňovač dřeva chrání kompletní okno a citlivé rohové spoje před zamodráním a škůdci dřeva tím, že na povrchu působí hydrofobně. Tak spojení na čep a dlab je chráněno před vlhkostí a napadením houbami. Vláknitá struktura přípravku zaručuje lepší penetraci (napuštění) dřeva. Natírají se vždy jednotlivé díly. Značka kvality RAL Ochranný prostředek na dřevo Ochrana před vlhkostí Dokáže to zkouška inkoustem! Optimální ochrany dosáhnete použitím zpevňovače i v nejodlehlejších rohových spojích. Bez použití zpevňovače dřeva Aidol Induline SW-900 S použitím zpevňovače dřeva Aidol Induline SW-900

3 Zabránění skvrnitosti lepší vzhled Optimálním zakotvením na buněčných stěnách dojde k vyrovnání podkladu pro následný lazurový nátěr a tím i ke zmenšení skvrnitosti. Bez použití zpevňovače dřeva Aidol Induline SW-900 S použitím zpevňovače dřeva Aidol Induline SW-900 Optimální ochrana před hnilobou a zamodráním Nanesením rovnoměrné vrstvy zabraňuje zpevňovač dřeva probroušení kvalitního základového nátěru a tím poskytuje optimální ochranu proti hnilobě a zamodrání. Značka kvality RAL Zpevňovač dřeva Aidol Induline SW-900 má značku jakosti RAL pro ochranné prostředky na dřevo. DIN EN 152 a DIN EN 113 Ochranný prostředek na dřevo Všestranné použití Vidíte, že zpevňovač dřeva vám nabízí množství výhod, které poslouží jak výrobci kvalitních oken, tak stavebníkovi zajištěním snadné údržby a trvalé spolehlivosti dřevěných dílců. Rovnoměrně nanesený základový nátěr.

4 Jakou funkci musí splňovat základový nátěr dřevěných oken? Základový nátěr Proces vzniku hub Hlavní úkoly základového nátěru dřevěných oken: vytvoření barevného odstínu, ochrana před vlhkostí, zajištění přilnavosti, dodání účinných látek. hniloba voda růst bakterií Houby vznikají tehdy, když voda pronikne do buněčných stěn a reaktivuje obsažené bakterie, čímž vzniknou podmínky pro růst hub způsobujících zamodrání. Vznik hub je znázorněn na vedlejším obrázku. zvýšení kapilární aktivity perforace buněčných stěn vznik zamodrání perforace buněčných stěn zvýšení kapilární aktivity voda Houby způsobující zamodrání prorůstají i nátěrem Bakterie perforují buněčné stěny a vytvářejí předpoklady pro růst hub způsobujících zamodrání.

5 Řešení základové nátěry Aidol Induline základový nátěr bakterie houby způs. zamodrání (trvalý stav) voda konstrukce nátěr Pouze souhra konstrukce, nátěru a ochrany před zamodráním zabrání poškození dřeva. Základové nátěry Aidol Induline obsahují účinné látky, které pronikají do dřeva jako ochranný prostředek. Ten zabraňuje růstu bakterií, popř. následnému růstu hub způsobujících zamodrání a tvoření hniloby. Je optimální ochranou dřeva. Značka kvality RAL Ochranný prostředek na dřevo Lazurové nátěry Aidol Induline mají samozřejmě značku jakosti RAL pro ochranné prostředky na dřevo. DIN EN 152, část 1. ochrana před zamodráním bakterie houby způs. zamodrání (aktivace) Výsledky výzkumu ukázaly, že pouhé použití účinných látek nestačí k tomu, aby se zabránilo pronikání vody do dřeva. Proto mají naše základové nátěry i vodoodpudivý účinek! Výsledky šetření výzkumných ústavů byly vývojovými pracovníky firmy Remmers použity při vytvoření nových kombinací pojiv. Vedle ochrany vůči zamodraní a pronikání vody snižují nové základové nátěry Aidol Induline nutnost broušení, zaručují bezvadný rozliv při máčení či polévání a vynikající smáčivost pórů.

6 Absorpce vody i po natření? U otevřených pórů (např. u buku) existuje vždy nebezpečí zvýšené nasákavosti vody, ulpívání nečistot, tvoření puchýřků a hniloby. Náchylné jsou mimo jiné nedostatečně chráněné čelní plochy dřeva, do nichž proniká voda. Změna barevného odstínu Změna barevného odstínu plnivo základový nátěr dřevo Zbroušení barevného pigmentu na hranách způsobuje změnu barevného odstínu. Kromě toho chybí dostatečná ochrana dřeva. Nedostatečně ochráněné čelní dřevo, v němž se působením vody zakrátko vytvoří hniloba. Podle zadávacího řádu pro stavební práce musí být před montáží okna všechna později nepřístupná místa (i v polodrážce pro sklo nebo na spojovacích spárách) natřena v tloušťce nejméně 30 µm.

7 Řešení plnivo Aidol Induline Aidol Induline ZW-400/ Aidol Induline ZW-500 Různá plniva zajistí smáčení pórů dřeva a zaručí krycí schopnost následných nátěrů. Kapilární aktivnost se zarazí, a tím se zabrání pronikání vody. Základový nátěr Společné působení Aidol Induline ZW-500 a Aidol V-Fugenschutz zabraňuje pronikání vody v oblinách vznikajících při opracování dřeva. Nanesením Aidol Induline ZW- 500 jsou později nepřístupné části dřeva chráněny vrstvou o minimální tloušťce 30 µm. Vaše okna a dveře tak budou odpovídat zásadám RAL a zadávacího řádu pro stavební práce. Aidol V- Fugenschutz Aidol Induline ZW-500 kromě toho zabraňuje probroušení hran, protože mezinátěr následuje až po zaplnění. Aidol Induline ZW-500 Aidol Induline GW-201 bílý (základový nátěr) Ekonomický aspekt - první plnivo vhodné pro máčení. - vynikající brousitelnost v důsledku fixace dřevěných vláken. - menší tloušťka mokré vrstvy u následného nátěru. - redukce spotřeby laku a přelakování

8 Vadné nátěry Difuse vodních par Následující příklady znázorňují, jaký význam má nátěr pro regulaci vlhkosti a jaké důsledky má chybné ošetření. Tvoření puchýřků v nátěru v důsledku malé schopnosti pronikání vodních par. Mikroskopický vlhký biotop-vznik hub. Mikropěna v nátěrovém fi lmu. Krupobití. Slepení v důsledku příliš měkkého nátěru.

9 Lazurové a krycí nátěry Aidol Induline Stálý vývoj technologie Core-Shell nám umožňuje nabídnout vám nátěry s mimořádně vysokou propustností vodních par. Použití polyuretanových pojiv v polymeru Core-Shell vytváří vynikající odolnost vůči lepivosti. Použitím vysoce kvalitních odpěňovačů i speciálním nastavením reologie je zajištěno odvzdušnění nátěru. Výhodou odvzdušněného nátěru je nízké riziko vytváření pěny, zářivý povrch i malý sklon k vytváření hub a špinění. Všechny aplikované techniky zaručují vynikající přilnavost za mokra. Polyuretanové složky umožňují bezvadný průběh výroby při závěsu, dopravě, montáži i během celé doby výstavby. Nátěry Aidol Induline jsou díky své receptuře pojiv odolné vůči UV-záření, mají velmi dobrou přilnavost za mokra a zaručují dobré izolační vlastnosti u dřevin s vysokou koncentrací obsažených látek.

10 Charakteristika výrobku GW-200* GW-300* ZW-500 Druh výrobku Bílá impregnace, ředitelná vodou s ochranou vůči zamodrání Lazurová impregnace, ředitelná vodou, s ochranou vůči zamodrání, ochranný prostř. na dřevo podle RAL Lazurové plnivo, ředitelné vodou Pojiva Vlastnosti Oblasti použití Vhodné druhy dřeva Na bázi polymerového hydrosolu Bílá impregnace, účinná vůči zamodrání Tvarově stálé dřevěné dílce jako okna, venkovní dveře Smrk, borovice, meranti, dub, hemlok, pinie Zpracování Natírání, máčení, polévání stříkání pouze v uzavřených zařízeních Specielní akrylové polymery Lazurová impregnace, účinná vůči zamodrání Tvarově stálé dřevěné dílce jako okna, venkovní dveře Smrk, borovice, meranti, dub, hemlok, oregonská pinie Natírání, máčení, polévání stříkání pouze v uzavřených zařízeních Specielní akrylové polymery Bezbarvý mezinátěr vyplňující póry, zaručující adhezi Tvarově stálé dřevěné dílce jako okna, venkovní dveře Smrk, borovice, meranti, dub, hemlok, oregonská pinie Máčení, polévání, stříkání na impregnovaných podkladech Teplota zpracování Cca 18 o C Cca 18 o C Cca 18 o C Pracovní nářadí Štětec, máčecí nádrž, polévací zařízení, Vakumat, stříkací zařízení Štětec, máčecí nádrž, polévací zařízení, Vakumat, stříkací zařízení, přístroje Air-less Spotřeba z praxe Cca ml/m 2 Cca ml/m 2 dřevěné plochy Schnutí Cca 4 hod. při 20 o C a 65% relativní vlhkosti vzduchu Cca 2,5 hod. při 20 o C a 65% relativní vlhkosti vzduchu Máčecí nádrž, polévací zařízení, Vakumat, stříkací zařízení Máčení/polévání: Cca ml/m 2 = Cca µm suché vrstvy Stříkání: Cca ml/m 2 = Cca µm suché vrstvy Odolné vůči prachu: cca 1 hod. Pevné na omak: cca 2 hod. Vhodné pro broušení: Cca 4 hod. při 20 o C a 65% relativní vlhkosti vzduchu Intenzivní schnutí Cca 1 hod. při + 30 o C Cca 45 min. při + 30 o C Cca 1 hod. při + 30 o C Účinné látky obsaženy obsaženy neobsaženy Skladovatelnost V uzavřených nádobách min. 1 rok V uzavřených nádobách min. 1 rok V uzavřených nádobách min. 1 rok Hustota Cca 1,20 g/ cm 3 Cca 1,02 g/ cm 3 Cca 1,03 g/ cm 3 Viskozita zpracování 4 mm výtokového pohárku, cca 13 sek. 4 mm výtokového pohárku, cca 12 sek. Ředidlo voda voda voda 4 mm výtokového pohárku, cca 12 sek. Zápach mírný mírný mírný Balení (v litrech) 5, 20, 120, , 20, 120, , 120 Barevné odstíny bílý dle vašich údajů a cca 60 bezbarvý odstínů Induline Bezpečnostní Při zpracování a skladování dodržujte obvyklá bezpečnostní opatření charakteristika Likvidace Likvidujte zbytky výrobku podle platných předpisů. Prázdné obaly odevzdejte k recyklaci. Ekologie Nesmí se dostat do vod, odpadních vod nebo země, třída ohrožení vod WGK 2 ( podle dodatku VwVwS) Označení Nařízení o třídění hořlavých kapalin: -/- vyhláška o nebezpečných látkách: -/- vyhláška o silniční dopravě nebezpečného zboží: -/-

11 Charakteristika výrobku DW-600 LW-700* SW-900* Druh výrobku Krycí nátěr, ředitelný vodou, Matný DW Hedvábně matný DW Hedvábně lesklý DW Silnovrstvá lazura Matná LW Hedvábně lesklá LW Bezbarvá vodná impregnace na bázi hybridních pryskyřic na ochranu před zamodráním a hnilobou Pojiva Core-Shell PU akrylové polymery Core-Shell PU akrylové polymery Speciální akrylové polymery Vlastnosti Oblasti použití Vhodné druhy dřeva Zpracování Rychle schnoucí okenní lak regulující vlhkost, nežloutne a nekřídovatí Tvarově stálé dřevěné dílce jako okna, venkovní dveře Smrk, borovice, meranti, dub, hemlok, pinie. U většiny dřevin nedochází k výluhu obsažených látek. Ruční stříkací přístroje Stříkací automaty Vysokorotační zařízení Rychle schnoucí lazura regulující vlhkost Tvarově stálé dřevěné dílce jako okna, venkovní dveře Smrk, borovice, meranti, dub, hemlok, oregonská pinie Ruční stříkací přístroje Stříkací automaty Vysokorotační zařízení Teplota zpracování Cca 18 o C Cca 18 o C Cca 18 o C Pracovní nářadí Spotřeba z praxe Schnutí Přístroje air-less, stříkací automaty Mokrý fi lm: Cca ml/m 2 Suchá vrstva: Cca µm Odolné vůči prachu: cca 1 hod. Pevné na omak: cca 2 hod. Vhodné pro montáž: Cca 4 hod. při 20 o C a 65% relativní vlhkosti vzduchu Přístroje air-less, stříkací automaty Mokrý fi lm: Cca ml/m 2 Suchá vrstva: Cca µm Odolné vůči prachu: cca 1 hod. Pevné na omak: cca 2 hod. Vhodné pro montáž: Cca 4 hod. při 20 o C a 65% relativní vlhkosti vzduchu Bezbarvý prostředek, účinný vůči zamodrání a hnilobě Tvarově stálé dřevěné dílce jako okna, venkovní dveře Smrk, borovice, meranti, dub, hemlok, oregonská pinie Natírání, máčení, polévání, stříkání v uzavřených zařízeních Štětec, máčecí nádrž, polévací zařízení, Vakumat, kontinuální zařízení Cca ml/m 2 Cca 4 hod. při 20 o C a 65% relativní vlhkosti vzduchu Intenzívní schnutí Cca 1,5 hod. při + 30 o C Cca 1 hod. při + 30 o C Cca 3 hod. při + 30 o C Účinné látky neobsaženy neobsaženy obsaženy Skladovatelnost V uzavřených nádobách min. 1 rok V uzavřených nádobách min. 1 rok V uzavřených nádobách min. 1 rok Hustota Cca 1,20 g/ cm 3 Cca 1,04 g/ cm 3 Cca 1,01 g/ cm 3 Viskozita zpracování Cca 2000 mpas Cca 3500 mpas 4 mm výtokového pohárku, cca 11 sek. Ředidlo voda, max. 5 % voda, max. 5 % voda Zápach mírný mírný mírný Balení (v litrech) 5, 20, 120, , 20, 120, , 20, 120, 1000 Barevné odstíny Bílý/ RAL/NCS Dle vašich údajů a cca 60 odstínů Induline bezbarvý Bezpečnostní charakteristika Likvidace Ekologie Označení Při zpracování a skladování dodržujte obvyklá bezpečnostní opatření Likvidujte zbytky výrobku podle platných předpisů. Prázdné obaly odevzdejte k recyklaci. Nesmí se dostat do vod, odpadních vod nebo země, třída ohrožení vod WGK 2 ( podle dodatku VwVwS) Nařízení o třídění hořlavých kapalin: -/- vyhláška o nebezpečných látkách: -/- vyhláška o silniční dopravě nebezpečného zboží: -/- * Biocidy používejte opatrně. Před použitím si vždy přečtěte označení a informaci o výrobku.

12 Paleta výrobků Aidol Induline Výrobky pro péči a údržbu a těsnicí látky sladěné s nátěry Pro montáž nabízíme pěny ve všech kvalitách Také pro spojovací spáry máme k dispozici kompletní program vhodného materiálu. Z nabídky těsnicích látek si můžete vybrat uzavírací nátěry vynikajících technických vlastností, jako je např. rychlé schnutí a vysoká elasticita, sladěné specielně s nátěry Induline. Aidol V-Fugenschutz zabraňuje nasákavosti vody už při výrobě oken. Můžete rovněž využít kompletní čisticí sady pro garanci a údržbu vysoce kvalitních dřevěných oken. Snižte výskyt reklamací tím, že ke každé dodávce přidáte lahvičku korekturního laku. I montéři a servisní technici tak mají možnost provádět drobné opravy....chrání hodnoty staveb

Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad

Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad Číslo výrobku: 2920-23 Pigmentovaná, akrylátová nátěrová hmota ředitelná vodou. Záznam o zkoušce: PA-VI 212.039 Osvědčení o zkoušce: Státní

Více

DYRUP technický list 06/04 GORI 44 HOLZ-LASUR

DYRUP technický list 06/04 GORI 44 HOLZ-LASUR Pro lazurující nátěry, odolné proti UV-záření a proti povětrnosti Vhodný pro všechna listnatá i jehličnatá dřeva, a také pro tropické druhy dřev Velmi dobrá penetrace, vysoká vydatnost Zvýrazňuje přirozenou

Více

DYRUP technický list 06/04 GORI 88 COMPACT-LASUR

DYRUP technický list 06/04 GORI 88 COMPACT-LASUR Tixotropní lazura na bázi alkydové pryskyřice, tvoří silnou vrstvu Výborně se roztírá díky své gelovité struktuře Vyznačuje se otevřenými póry, reguluje prostup vlhkosti, odpuzuje vodu Intenzivní ochrana

Více

Obsah: Povrchová úprava pro okna a dveře. Povrchová úprava pro obložení, podhledy, balkony, ploty, zahradní nábytek

Obsah: Povrchová úprava pro okna a dveře. Povrchová úprava pro obložení, podhledy, balkony, ploty, zahradní nábytek Obsah: Povrchová úprava pro okna a dveře Silnovrstvý systém lazury 2 krycí barvy 2 Doporučený postup: napouštědlo + impregnace + vrch 4 napouštědlo + impregnace + základ + vrch 4 napouštědlo + impregnace

Více

TECHNICKÝ LIST XYLADECOR TINOVA

TECHNICKÝ LIST XYLADECOR TINOVA Až 12 let ochrany Vysoce elastický film Chrání před mrazem, UV zářením a nepřízní počasí INFORMACE O PRODUKTU Popis výrobku Xyladecor Tinova je unikátní prémiová lazura nejvyšší třídy s inovativní technologií

Více

Ochrana povrchu nejmodernější technika. Dokonalá ochrana dřeva. DELTA Woodprotection- Sortiment 2012. Společnost Dörken skupiny

Ochrana povrchu nejmodernější technika. Dokonalá ochrana dřeva. DELTA Woodprotection- Sortiment 2012. Společnost Dörken skupiny Ochrana povrchu nejmodernější technika Dokonalá ochrana dřeva Woodprotection- Sortiment 2012 Společnost Dörken skupiny Tradice se setkává s moderní dobou Závazný cíl - dokonalá ochrana dřeva. CD- Color

Více

OCHRANA DŘEVA A STAVEB

OCHRANA DŘEVA A STAVEB OCHRANA DŘEVA A STAVEB Katalog produktů VYDRŽÍ 3x DÉLE ve srovnání se standardními oleji 2 Obsah 4 Lazurovací laky a napouštědla na rozpouštědlové bázi 4 Aidol Holzschutz Creme* 5 Aidol Langzeit-Lasur

Více

Životnost povrchové úpravy

Životnost povrchové úpravy téma materiály & technologie Životnost povrchové úpravy dřevěných stavebně-truhlářských konstrukcí a dílů Faktorů ovlivňujících životnost dřeva a jeho povrchové úpravy existuje široká škála a uplatňují

Více

Poškození laku. Prevence, rozpoznání, ochrana. téma materiály & technologie

Poškození laku. Prevence, rozpoznání, ochrana. téma materiály & technologie téma materiály & technologie Poškození laku Prevence, rozpoznání, ochrana Článek s bohatou fotografickou dokumentací se zabývá aspekty kvalitní ochrany dřeva. Všímá si především vlivu správného opracování

Více

uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů

uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů 2016 Univerzální rádce pro práci s barvami Doporučený pracovní postup představuje spolehlivý recept, jak dosáhnout kvality

Více

...Přírodní nátěry na dřevo

...Přírodní nátěry na dřevo Katalog 03/2009...ve tvaru a barvě...přírodní nátěry na dřevo Nátěry na dřevo do vnitřních a vnějších prostor Tvrdý voskový olej na dřevěné podlahy Ochrana & údržba dřeva Život je barevnější. Samozřejmě

Více

Dopraváků 723 areál PEMA 184 00 Praha 8 Dolní Chabry tel. 283 085 102 fax. 283 085 490 e-mail: michal.markovic@vbh.cz

Dopraváků 723 areál PEMA 184 00 Praha 8 Dolní Chabry tel. 283 085 102 fax. 283 085 490 e-mail: michal.markovic@vbh.cz PRAHA správní centrála: VBH s r.o. Praha Žitavského 496 156 00 Praha 5 tel. 257 922 334 fax.257 921 396 e-mail: stepanka.adamcikova@vbh.cz TÁBOR sklad firmy: Vožická 620 390 02 Tábor tel: 381 279 085 fax:

Více

KATALOG. Když dřevo žije s Vámi!

KATALOG. Když dřevo žije s Vámi! KATALOG Když dřevo žije s Vámi! KVALITA PRO PROFESIONÁLY SYNTEKO je stejně jako SCHÖNOX součástí koncernu AkzoNobel, který je největším světovým výrobcem nátěrových hmot s ročním obratem 14 miliard. Centrála

Více

Arte Twin. Popis výrobku. Arte Twin Basic. Efektní stěrková technologie pro použití v interieru - 1 - Technická informace

Arte Twin. Popis výrobku. Arte Twin Basic. Efektní stěrková technologie pro použití v interieru - 1 - Technická informace Technická informace Arte Twin Efektní stěrková technologie pro použití v interieru Popis výrobku Oblast použití ArteTwin je velmi atraktivní, vícebarevná technologie stěrkování pro přirozeně elegantní

Více

Deco-tec Systém pro tvarově a rozměrově nestálé dřevěné výrobky

Deco-tec Systém pro tvarově a rozměrově nestálé dřevěné výrobky Version 1.01 Deco-tec Systém pro tvarově a rozměrově nestálé dřevěné výrobky 1 2 Deco-tec materiál pro jakékoli použítí Způsob aplikace Produkt lazurovací krycí Natírání Deco-tec 5400 Ochraná lazura Deco-tec

Více

Vulmsidozol CO2. Vulmsidzol CO2 je dvousložková vodou ředitelná kompozice určená na tvorbu vodou nepropustného

Vulmsidozol CO2. Vulmsidzol CO2 je dvousložková vodou ředitelná kompozice určená na tvorbu vodou nepropustného Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmsidozol CO2 NÁTERY NA BETON ODOLNÉ PROTI USAZENÍ CO2 Popis výrobku: Vulmsidzol CO2 je dvousložková vodou ředitelná kompozice určená na tvorbu vodou nepropustného

Více

ASOFLEX-R2M. R2M-Wand TECHNICKÝ LIST. Výr. č.: 203210. Chemicky odolné utěsnění, překlenuje trhliny

ASOFLEX-R2M. R2M-Wand TECHNICKÝ LIST. Výr. č.: 203210. Chemicky odolné utěsnění, překlenuje trhliny ASOFLEX-R2M R2M-Wand Chemicky odolné utěsnění, překlenuje trhliny Výr. č.: 203210 Vlastnosti: ASOFLEX-R2M-Wand je dvousložková pigmentovaná polyuretanová pryskyřice bez obsahu rozpouštědel. ASOFLEX-R2M-Wand

Více

Sikaflex - 20 AT. Technický list Sikaflex - 20 AT strana 1/5 11/2002. Těsnění spár. Druh. Použití. Přednosti. www.sika-diamondfloor.

Sikaflex - 20 AT. Technický list Sikaflex - 20 AT strana 1/5 11/2002. Těsnění spár. Druh. Použití. Přednosti. www.sika-diamondfloor. Technický list Sikaflex - 20 strana 1/5 Těsnění spár Sikaflex - 20 Druh Elastická jednosložková těsnící hmota na bázi PUR-hybridu k utěsnění spár u pozemních staveb. Sikaflex-20 je těsnící hmota pro utěsnění

Více

Technický list StoMurisol SP weiß

Technický list StoMurisol SP weiß Sanační omítka podle EN 998-1, zkoušená a certifikovaná podle směrnice WTA Charakteristika Použití Vlastnosti Technická data exteriér a interiér pro sanaci vlhkostí a solemi zatíženého zdiva v nadzemní

Více

INDULINE PREMIUM-COATINGS. Systémy pro povrchovou úpravu oken a dveří

INDULINE PREMIUM-COATINGS. Systémy pro povrchovou úpravu oken a dveří INDULINE PREMIUM-COATINGS Systémy pro povrchovou úpravu oken a dveří 2 Obsah 4 Induline Premium-Coatings 5 Nejvyšší kvalita pro trvanlivost dřevěných oken a dveří 6 Technologie Induline 6 Zpevňovač dřeva

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ. Nové trendy v povrchových úpravách materiálů chromování, komaxitování

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ. Nové trendy v povrchových úpravách materiálů chromování, komaxitování Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: Nové trendy v povrchových úpravách materiálů chromování, komaxitování Obor: Nástrojař Ročník: 1. Zpracoval(a): Pavel Rožek Střední průmyslová škola Uherský

Více

Flügger Prof. Ochrana dřeva v exteriéru. flugger.cz

Flügger Prof. Ochrana dřeva v exteriéru. flugger.cz Flügger Prof Ochrana dřeva v exteriéru flugger.cz Flügger Ochrana dřeva Nutnost dřevo dobře ochránit vyplývá z jeho konstrukce. V důsledku přirozeného stárnutí a přiměřeného opotřebení je při údržbě a

Více

Nátěry NÁTĚRY. strana. 1. Příprava podkladu 127. 2. Malířské nátěry 131. 3. Laky a lazury 133. Ceník MUREXIN 2016 123

Nátěry NÁTĚRY. strana. 1. Příprava podkladu 127. 2. Malířské nátěry 131. 3. Laky a lazury 133. Ceník MUREXIN 2016 123 Nátěry strana NÁTĚRY 1. Příprava podkladu 127 2. Malířské nátěry 131 3. Laky a lazury 133 Ceník MUREXIN 2016 123 Aby bílá opravdu bílá byla a barva dobře kryla! 1. Příprava podkladu Základní nátěr bílý

Více

PercoTop (R) NKL 1K Topcoat

PercoTop (R) NKL 1K Topcoat Popis PercoTop (R) NKL je 1K krycí lak. Základní složkou je nitrocelulóza. Produkty PercoTop (R) NKL CS990 CS010-CS094 CS600 CS601 PercoTop (R) NKL PercoTop (R) NKL Binder PercoTop (R) Tints PercoTop (R)

Více

Elastická lepidla a těsnicí materiály

Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály Katalog WEICON 161 Lepidla a těsnicí hmoty Technické spreje Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály se dnes používají v mnoha oblastech

Více

TECHNICKÝ LIST DULUX KITCHEN & BATHROOM SATÉN / MAT

TECHNICKÝ LIST DULUX KITCHEN & BATHROOM SATÉN / MAT Dokonalá kryvost Vysoká omyvatelnost a odolnost vůči otěru Vydatnost až 14 m 2 /litr TECHNICKÝ LIST INFORMACE O PRODUKTU Použití Vlastnosti nátěrového filmu Dulux Kitchen & Bathroom je akrylátová emulzní

Více

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX FRONTAL

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX FRONTAL Vysoká krycí schopnost Ředitelná vodou Mat INFORMACE O PRODUKTU Použití Supralux Frontal je exteriérová, akrylátová, emulzní barva, určená pro dekorativní malby cementových, vápenocementových a betonových

Více

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových Čištění a ošetřování 08/2008 Silikon-Entferner Odstraňovač silikonu Technické údaje Způsob použití Vlastnosti Spotřeba Ostatní Složení Ekologie v závislosti na nasákavosti 80 100 ml/m² Zabraňte dlouhodobému

Více

RELAFLOOR 261 2K EP VERLAUFSBESCHICHTUNG dvousložkový samonivelační epoxidový systém bez obsahu rozpouštědel

RELAFLOOR 261 2K EP VERLAUFSBESCHICHTUNG dvousložkový samonivelační epoxidový systém bez obsahu rozpouštědel RELAFLOOR 261 2K EP VERLAUFSBESCHICHTUNG dvousložkový samonivelační epoxidový systém bez obsahu rozpouštědel POPIS PRODUKTU Možnosti použití: Vlastnosti: Stupeň lesku: Barevný odstín: jako samonivelační,

Více

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5 Strana 1 ze 5 TECHNICKÝ LIST A44 Zasklívání oken VLASTNOSTI: Neutrální vytvrzovací systém: Alkoxy Vytvrzování při pokojové teplotě Jedno-komponentní tmel Nízko-modulový Aplikační teplota od -20 C do +

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

SYSTÉMY SANOVÁNÍ PLÍSNÍ. Katalog výrobků 2014

SYSTÉMY SANOVÁNÍ PLÍSNÍ. Katalog výrobků 2014 SYSTÉMY SANOVÁNÍ PLÍSNÍ Katalog výrobků 2014 1 Systémy sanování plísní 5-6 Příprava podkladu 6-10 Vnitřní zateplovací systémy 10-11 Lepící malty 11-12 Protiplísňové sanační desky 13 Finální úprava povrchu

Více

Katalog 2011 FASÁDNÍ SYSTÉMY Z MASIVNÍHO DŘEVA FASÁDNÍ PROFILY DŘEVO NA FASÁDY S BAREVNOU ÚPRAVOU POVRCHU DŘEVĚNÉ FASÁDY

Katalog 2011 FASÁDNÍ SYSTÉMY Z MASIVNÍHO DŘEVA FASÁDNÍ PROFILY DŘEVO NA FASÁDY S BAREVNOU ÚPRAVOU POVRCHU DŘEVĚNÉ FASÁDY Katalog 2011 FASÁDNÍ SYSTÉMY Z MASIVNÍHO DŘEVA FASÁDNÍ PROFILY DŘEVO NA FASÁDY S BAREVNOU ÚPRAVOU POVRCHU DŘEVĚNÉ FASÁDY I z vnější strany krásné, díky povrchové úpravě OSMO COLOR. Obsah Přírodní charakter

Více

Ceník Outdoor 2013. Terasová prkna Fasádní profily. Vydání 04/2013 - česky

Ceník Outdoor 2013. Terasová prkna Fasádní profily. Vydání 04/2013 - česky Ceník Outdoor 2013 Terasová prkna Fasádní profily Vydání 04/2013 - česky Tímto ceníkem pozbývají všechna dřívější vydání platnosti. Omyl, cena a technické změny vyhrazeny! Všechny dodávky se zakládají

Více

Construction Použití. Sikagard -680 S Betoncolor. Ochranný nátěr na beton. Popis výrobku. Testy

Construction Použití. Sikagard -680 S Betoncolor. Ochranný nátěr na beton. Popis výrobku. Testy Technický list Vydání 03/2014 Identifikační č.: 02 03 03 02 001 0 000001 Ochranný nátěr na beton Popis výrobku je 1komponentní nátěr na bázi akrylových pryskyřic, odolný proti povětrnostním vlivům, proti

Více

Libraprint LIP. Sítotisková barva

Libraprint LIP. Sítotisková barva Strana: 1/5 Libraprint LIP Sítotisková barva Rozsah použití Barva Librapritt LIP je velmi univerzální ředidlová sítotisková barva, dodávaná v přímých i v rastrových odstínech a určená pro každodenní práce

Více

Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí

Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí Ochrana a péče o dřevo ve vnějším prostředí Máte otázky k povrchové úpravě dřeva? Rádi vám odpovíme na telefonním čísle: 377 441 961

Více

Technický list 3000. Super Latex ELF 3000

Technický list 3000. Super Latex ELF 3000 Super Latex ELF 3000 latexová barva, nízkoemisní, neobsahující rozpouštědla a změkčovadla, tupě matný, odolnost proti otěru za mokra třídy 2, bílý, starobílý, popř. barevný, vnitřní Vlastnosti Nízkoemisní

Více

CENÍK 2011. Brusné nástroje pro každé použití

CENÍK 2011. Brusné nástroje pro každé použití CENÍK 2011 Brusné nástroje pro každé použití Bezpečnost To nejdůležitější na začátek Výrobky firmy KLINGSPOR jsou označeny značkou osa Co znamená osa? Broušení a řezání vyžaduje ve všech oblastech použití

Více

TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E L 285 T U Ž I D L A 285, 286, 287. Návod k použití, technické listy

TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E L 285 T U Ž I D L A 285, 286, 287. Návod k použití, technické listy TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E T U Ž I D L A 285, 286, 287 Návod k použití, technické listy Charakteristika Schválení: Německý federální úřad pro letectví Použití: výroba kluzáků,

Více

TRUHLÁŘSTVÍ EUROOKNA ŠPALETOVÁ OKNA VCHODOVÉ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE

TRUHLÁŘSTVÍ EUROOKNA ŠPALETOVÁ OKNA VCHODOVÉ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE TRUHLÁŘSTVÍ EUROOKNA ŠPALETOVÁ OKNA VCHODOVÉ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE EUROOKNA Námi vyráběná okna jsou v rozměrech dle přání zákazníka, jednokřídlé, dvoukřídlé, s výklopným nadsvětlíkem, ve tvarech čtvercových,

Více

ZÁKLADNÍ NÁTĚRY A PŘILNAVÉ PODKLADY

ZÁKLADNÍ NÁTĚRY A PŘILNAVÉ PODKLADY KATALOG VÝROBKŮ 161 BETON TACK Přilnavý povrch pro omítky na obtížné podklady BETON TACK se používá jako přilnavý povrch na podklady, které pro svoji slabou schopnost absorbovat vodu neumožňují přímé nanesení

Více

EPOXY SYSTÉMY STAVEBNÍ CHEMIE

EPOXY SYSTÉMY STAVEBNÍ CHEMIE EPOSTYL 200 V Vodouředitelný epoxy penetrační nátěr & transparentní lak na dřevo a beton CHARAKTERISTIKA EPOSTYL 200 V dvousložková transparentní nátěrová hmota skládající se ze složky A - vodné disperze

Více

Pokyny ke zpracování. Seite 1

Pokyny ke zpracování. Seite 1 WARNEX Pokyny ke zpracování Seite 1 Přehled LAK NA VODNÍ BÁZI ekologický, k ředění se používá voda JEDNOSLOŽKOVÝ LAK Neomezená životnost, nevyžaduje míchání. RYCHLÉ ZASYCHÁNÍ Suchý proti prachu po 20 minutách,

Více

společnost Delta Svratka, s. r. o. patří k největším firmám v ČR zabývající se výrobou zahradních pergol a garážových stání.

společnost Delta Svratka, s. r. o. patří k největším firmám v ČR zabývající se výrobou zahradních pergol a garážových stání. DELTA Svratka s.r.o. Partyzánská 411, 592 02 Svratka IČ: 150 50 611, DIČ: CZ 150 50 611 tel.: +420 566 662 215, tel./fax: +420 566 662 554 e-mail: info@deltasvratka.cz http://www.deltasvratka.cz/ Společnost

Více

Návod na obsluhu a údržbu stříkací pistole typ W 200. Obj. č. D 030 405 1,2

Návod na obsluhu a údržbu stříkací pistole typ W 200. Obj. č. D 030 405 1,2 Návod na obsluhu a údržbu stříkací pistole typ W 200 Obj. č. D 030 405 1,2 Květen 2003 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste projevil našemu výrobku. Pro zajištění bezchybného chodu a dlouhé

Více

Dřevostavby z Vysočiny

Dřevostavby z Vysočiny Dřevostavby z Vysočiny Zahradní a nářaďové domky řady EKONOMIK Zahradní a nářaďové domky EKONOMIK jsou cenově výhodnější než klasické domky. Vyrábíme je ve větších kusových sériích, tudíž je jejich výrobní

Více

DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE:

DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE: DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE: DRIZORO CARBOMESH je tkanina z uhlíkových vláken s vysokou

Více

SIPLAST LINE SIPLAST PRIMER SILVER PRIMER SIPLAST ROOF

SIPLAST LINE SIPLAST PRIMER SILVER PRIMER SIPLAST ROOF SIPLAST LINE SIPLAST PRIMER SILVER PRIMER SIPLAST ROOF Siplast Primer Proč je nejlepší? V porovnání s běžným penetračním nátěrem je Siplast Primer vyrobený ze surovin té největší kvality, podle vlastní

Více

Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti otěru. Velmi dobré rozlévání materiálu.

Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti otěru. Velmi dobré rozlévání materiálu. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti

Více

Putzgrund. Základní nátěr pod omítky. Technické údaje Způsob použití Vlastnosti. Penetrační nátěry 08/2008

Putzgrund. Základní nátěr pod omítky. Technické údaje Způsob použití Vlastnosti. Penetrační nátěry 08/2008 Penetrační nátěry 08/2008 Putzgrund Základní nátěr pod omítky Technické údaje Způsob použití Vlastnosti Teplota zpracování/teplota podkladu min. +5 C Spotřeba vody Event.rozředit max. 5 % vody Doba schnutí

Více

Construction. Sikagard -750 Deco EpoCem. Dekorativní stěrková hmota. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Skladování.

Construction. Sikagard -750 Deco EpoCem. Dekorativní stěrková hmota. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Skladování. Technický list Vydání 03/2014 Identifikační č.: CZ01 Dekorativní stěrková hmota Construction Popis výrobku je dekorativní, normálně tuhnoucí, cementová, epoxidem modifikovaná, 3-komponentní plošná stěrková

Více

Ochranný barevný nátěr na vodní bázi na betonové povrchy

Ochranný barevný nátěr na vodní bázi na betonové povrchy Technický list vydání 09.09 číslo: 2207 Sikagard -253 W (Sikagard -253 W Primer, Sikagard -253 W Deck) Ochranný barevný nátěr na vodní bázi na betonové povrchy Popis výrobku Sikagard -253 W je kvalitní,

Více

Ultraglass UVGO. Vysoce lesklá, rychle se vytvrzující, vynikající stálost při mytí v myčce, vysoká odolnost proti čisticím louhům a chemikáliím.

Ultraglass UVGO. Vysoce lesklá, rychle se vytvrzující, vynikající stálost při mytí v myčce, vysoká odolnost proti čisticím louhům a chemikáliím. Strana: 1/5 Ultraglass UVGO Sítotisková barva vytvrzovaná ultrafialovým zářením Rozsah použití Ultraglasss UVGO je UV barva určená speciálně pro tisk na: Předupravené, za studena zušlechťované obalové

Více

PercoTop PUR Matt 2K MS Topcoat

PercoTop PUR Matt 2K MS Topcoat Popis PercoTop PUR Matt je K polyuretanový krycí nátěr na bázi polyesteru. Produkty PercoTop PUR Matt CS93 CS00CS094 CS70 CS703 CS600 CS60 CS603 CS5 PercoTop PUR Matt PercoTop PUR Matt Binder PercoTop

Více

Ochrana dřeva ve stavbách

Ochrana dřeva ve stavbách Petr Ptáček Ochrana dřeva ve stavbách Vydala Grada Publishing, a.s. U Průhonu 22, Praha 7 obchod@grada.cz, www.grada.cz tel.: +420 220 386 401, fax: +420 220 386 400 jako svou XXXX. publikaci Odpovědná

Více

Datum vydání: 31.05.2010 Datum revize: 31.05.2010 Strana: 1/6. 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku

Datum vydání: 31.05.2010 Datum revize: 31.05.2010 Strana: 1/6. 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Datum vydání: 31.05.2010 Datum revize: 31.05.2010 Strana: 1/6 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Obchodní název přípravku: Číslo výrobku: 1119 1.2 Použití přípravku: Přípravek

Více

LEPIDLA STAVEBNÍ CHEMIE POLYURETANOVÉ SYSTÉMY PRO ŘEMESLNÍKY A KUTILY ODSTRAŇOVAČE LEPIDEL A NÁTĚRŮ

LEPIDLA STAVEBNÍ CHEMIE POLYURETANOVÉ SYSTÉMY PRO ŘEMESLNÍKY A KUTILY ODSTRAŇOVAČE LEPIDEL A NÁTĚRŮ STAVEBNÍ CHEMIE BOJ S VODOU A NÁSLEDKY VLHKOSTI PŘÍSADY KRÁSNÉ FINÁLE POLYURETANOVÉ SYSTÉMY LEPIDLA PRO ŘEMESLNÍKY A KUTILY ODSTRAŇOVAČE LEPIDEL A NÁTĚRŮ 2012 2013 UMĚNÍ SPOJOVAT BOJ S VODOU IMPREGNACE

Více

Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE

Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE Kompaktní rozváděčové skříně AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Originální provedení s mezinárodními certifikáty k dispozici skladem. Díky mnoha praktickým rozměrům

Více

Výrobky na dřevo uvnitř - pro podlahy, nábytek, stěny, stropy

Výrobky na dřevo uvnitř - pro podlahy, nábytek, stěny, stropy Výrobky na dřevo uvnitř - pro podlahy, nábytek, stěny, stropy, lesklý - hedvábný polomat - mat polomat Tvrdý voskový olej Original č. v litrech Počet vrstev ks Výrobek č. EAN číslo. 3011 0,375 4 4 103

Více

společnost Delta Svratka, s. r. o. patří k největším firmám v ČR zabývající se výrobou zahradních pergol a garážových stání.

společnost Delta Svratka, s. r. o. patří k největším firmám v ČR zabývající se výrobou zahradních pergol a garážových stání. 5.4.2011 DELTA Svratka s.r.o. Partyzánská 411, 592 02 Svratka IČ: 150 50 611, DIČ: CZ 150 50 611 tel.: +420 566 662 215, tel./fax: +420 566 662 554 e-mail: info@deltasvratka.cz http://www.deltasvratka.cz/

Více

Technický list Sikagard ElastoColor W / strana 2/4 11/2002

Technický list Sikagard ElastoColor W / strana 2/4 11/2002 Technický list Sikagard ElastoColor W / strana 1/4 Ochranný nátěr Sikagard ElastoColor W Druh Sikagard Elastocolor W je 1-komp. flexibilní nátěr na akrylstyrénakrylátové bázi pro ochranu a barevné sjednocení

Více

Tekutá PU elastická izolační vrstva, pro strojní aplikaci

Tekutá PU elastická izolační vrstva, pro strojní aplikaci Technický list Datum vydání 10/2012 Identifikační č.: Verze č. 01 Tekutá PU elastická izolační vrstva, pro strojní aplikaci Popis výrobku je 2-komponentní, elastická, trhliny přemosťující, rychle tvrdnoucí

Více

Technický katalog Ovládací skříňky s lištovými držadly

Technický katalog Ovládací skříňky s lištovými držadly Technický katalog Ovládací skříňky Ovládací skříňky zaujmou vysokou ergonomií a efektivní montáží, sympatickým designem a možností okamžitého dodání. Univerzální možnosti použití díky různým rozměrům a

Více

Zpět. katalog OSB Eco ke stažení

Zpět. katalog OSB Eco ke stažení Zpět katalog OSB Eco ke stažení jsou víceúčelové desky vyráběné unikátní technologií lepení orientovaných dřevěných třísek ve třech vrstvách. Ve vrchních vrstvách jsou orientovány podélným směrem, ve středové

Více

CENÍK. MOC s 19% DPH, platnost od 01.08.2008. BIOFA Systém pro ochranu dřeva a kovů

CENÍK. MOC s 19% DPH, platnost od 01.08.2008. BIOFA Systém pro ochranu dřeva a kovů CENÍK MOC s 19%, platnost od 01.08.2008 BIOFA Systém pro ochranu dřeva a kovů BIOFA Systém pro povrchovou úpravu podlah BIOFA Systém pro stěny stropy a fasády - 2 - BIOFA Systém pro ochranu dřeva a kovů

Více

MONTÁŽNÍ PĚNA PU PĚNY PU PĚNY

MONTÁŽNÍ PĚNA PU PĚNY PU PĚNY 7 8 MONTÁŽNÍ PĚNA MONTÁŽNÍ PĚNA Vysoce kvalitní jednosložková polyuretanová montážní pěna připravená k okamžitému použití s trubičkovým aplikátorem. Díky použití vysoce kvalitních surovin a moderních technologií

Více

KIWOPRINT L 4002. Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem

KIWOPRINT L 4002. Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem Strana: 1/5 KIWOPRINT L 4002 Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem Kiwoprint L 4002 je vysoce jakostní samolepící lepidlo nanášené tiskem pro výrobu samolepícího zboží z papíru, kartonu,

Více

CENÍK LIŠT HOCO. 550 UM 552 UM 531 UM Rozměr: 27x40mm Rozměr: 23x60mm Rozměr: 8/13x56mm skladem Délka:2700mm Délka:2700mm Délka:2700mm

CENÍK LIŠT HOCO. 550 UM 552 UM 531 UM Rozměr: 27x40mm Rozměr: 23x60mm Rozměr: 8/13x56mm skladem Délka:2700mm Délka:2700mm Délka:2700mm CENÍK LIŠT HOCO Dřevěná dýha 550 UM 552 UM 531 UM Rozměr: 27x40mm Rozměr: 23x60mm Rozměr: 8/13x56mm skladem DŘEVINA surová lak Ks v balení: 20 ks Ks v balení: 10 ks Ks v balení: 10 ks Smrkové jádro s HOCOfinish

Více

EVROPSKÉ BARVY PRO PRŮMYSL

EVROPSKÉ BARVY PRO PRŮMYSL EVROPSKÉ BARVY PRO PRŮMYSL Tradice Dynamika Kvalita Inovace BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o. je moderní společnost, která vyrábí nátěrové hmoty podle nejnovějších technických i ekologických standardů. Společnost

Více

* na objednávku od 100 m2 Stránka 1 DŘEVĚNÉ FASÁDY platnost od 01.02.2014

* na objednávku od 100 m2 Stránka 1 DŘEVĚNÉ FASÁDY platnost od 01.02.2014 CONO SEVERSKÝ RK/jemně řezaný,00 -,0 2/x SEVERSKÝ RK/hoblovaný,00 -,0 2/x SEVERSKÝ RK/jemně řezaný,00 -,0 29/x 000 002 000 SEVERSKÝ RK/hoblovaný,0 /,0 29/x,80 /,0,0 0009 SIBIŘSKÝ MODŘÍN/jemně řezaný,0

Více

2-komponentní epoxidové pojivo pro malty, stěrky a pečeticí nátěry

2-komponentní epoxidové pojivo pro malty, stěrky a pečeticí nátěry Technický list Vydání 11/2011 Identifikační č.: 02 08 01 02 009 0 000004 Sikafloor -169 2-komponentní epoxidové pojivo pro malty, stěrky a pečeticí nátěry Construction Popis výrobku Použití Sikafloor -169

Více

systém epoxidové pryskyřice s jemnými plnivy a pigmenty kapalina není hořlavá kapalina není hořlavá

systém epoxidové pryskyřice s jemnými plnivy a pigmenty kapalina není hořlavá kapalina není hořlavá PCI-Schwimmbadfuge Epoxidová spárovací hmota pro keramické obklady v trvale mokrém a vlhkém prostředí Výrobní list č.: 164 Údaje o zpracování/technická data Materiálně technologická data Materiálová báze

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.20 Stavebně truhlářské výrobky a jejich

Více

Aplikační návod pro Anti-graffiti program

Aplikační návod pro Anti-graffiti program Obchodněvýrobní zastoupení Mělník Aplikační návod pro Antigraffiti program V rámci systému prevence a likvidace graffiti vyrábí společnost STACHEMA KOLÍN přípravek k preventivní ochraně a proti trvalému

Více

2komponentní pružný epoxidový nátěr, chemicky odolný a elektrostaticky vodivý

2komponentní pružný epoxidový nátěr, chemicky odolný a elektrostaticky vodivý Technický list Datum vydání: 01/2015 Identifikační č.: 02 08 01 02 020 0 000008 2komponentní pružný epoxidový nátěr, chemicky odolný a elektrostaticky vodivý Popis výrobku je 2komponentní, elektrostaticky

Více

Popis výrobku: Arturo nátěr EP 3400 Versiegelung je 2 komponentní, antistatický epoxidový podlahový nátěr, bez rozpouštědel, v tloušťce 175 300 µm.

Popis výrobku: Arturo nátěr EP 3400 Versiegelung je 2 komponentní, antistatický epoxidový podlahový nátěr, bez rozpouštědel, v tloušťce 175 300 µm. arturo Technický list výrobku UNIQUE FLOORING Popis výrobku: Arturo nátěr Versiegelung je 2 komponentní, antistatický epoxidový podlahový nátěr, bez rozpouštědel, v tloušťce 175 300 µm. Použití: Vhodný

Více

www.tecnadeadhesives.com ANAEROBNÍ TĚSNĚNÍ ZAJIŠŤOVAČE ZÁVITŮ LEPIDLA NA ZÁVITY POVRCHOVÁ TĚSNĚNÍ KYANOAKRYLÁTY LEPIDLA UV IMPREGNAČNÍ PRYSKYŘICE

www.tecnadeadhesives.com ANAEROBNÍ TĚSNĚNÍ ZAJIŠŤOVAČE ZÁVITŮ LEPIDLA NA ZÁVITY POVRCHOVÁ TĚSNĚNÍ KYANOAKRYLÁTY LEPIDLA UV IMPREGNAČNÍ PRYSKYŘICE ANAEROBNÍ TĚSNĚNÍ ZAJIŠŤOVAČE ZÁVITŮ LEPIDLA NA ZÁVITY POVRCHOVÁ TĚSNĚNÍ KYANOAKRYLÁTY LEPIDLA UV IMPREGNAČNÍ PRYSKYŘICE URYCHLOVAČE A ČISTIČE www.tecnadeadhesives.com ČESKÁ VERZE SPOLEČNOST TECNADE JE

Více

Nezbývá tedy nic jiného, než pustit uzdu své fantazii a začít tvořit nový prostor.

Nezbývá tedy nic jiného, než pustit uzdu své fantazii a začít tvořit nový prostor. Nechte se vlákat do světa Caparol Ambiente. Do světa, kde ztvárnění vnitřního prostotu je jenom otázkou vaší fantazie. Program Ambiente vám dává ty nejširší možnosti ke ztvárnění vašich nápadů a vizí a

Více

Contact Kyanoakrylátová lepidla. New. super rychlá ekonomická univerzální spolehlivá. Pen-System

Contact Kyanoakrylátová lepidla. New. super rychlá ekonomická univerzální spolehlivá. Pen-System New Pen-System R Contact Kyanoakrylátová lepidla super rychlá ekonomická univerzální spolehlivá 1 Contact WEICON Contact kyanoakrylátová lepidla jsou za studena vytvrzující jednokomponentní lepidla bez

Více

Disboxid EP Antistatic Systém antistatických podlah

Disboxid EP Antistatic Systém antistatických podlah Systémový informační list Disboxid EP Antistatic Systém antistatických podlah Na podlahové vrstvy na beton a cementový potěr se schopností odvádět elektrický náboj - - pigmentovaný tvrdý dvojsložkový systém

Více

Ceník výrobků 3M. objednávací kód barva síla (mm) návin (m) šíře (mm) popis

Ceník výrobků 3M. objednávací kód barva síla (mm) návin (m) šíře (mm) popis Ceník výrobků 3M Vysoce pevné montážní lepicí pásky VHB teplotní odolnost 4905-F čirá 0,5 66 6 789,- 4905-F čirá 0,5 66 12 1.739,- 4905-F čirá 0,5 66 19 2.739,- 4910-F čirá 1 33 6 419,- 4910-F čirá 1 33

Více

PŘÍČINY NAPADENÍ POVRCHŮ FASÁD

PŘÍČINY NAPADENÍ POVRCHŮ FASÁD www.stachema.cz Technologický postup sanačních opatření na povrchu fasád opatřených kontaktním zateplovacím systémem ETICS, napadených biodeteriogeny řasami a plísněmi PŘÍČINY NAPADENÍ POVRCHŮ FASÁD Mezi

Více

Povrchové úpravy ZÁPADNÍ ČERVENÝ CEDR. www.pechar.cz

Povrchové úpravy ZÁPADNÍ ČERVENÝ CEDR. www.pechar.cz Povrchové úpravy ZÁPADNÍ ČERVENÝ CEDR Tato příručka shrnuje základní postupy povrchových úprav, péči a údržbu, které povedou k vaší spokojenosti s fasádními obklady ze západního červeného cedru. www.pechar.cz

Více

Oleje a vosky PNZ. na dřevo to nejlepší

Oleje a vosky PNZ. na dřevo to nejlepší n a d ř e v o t o n e j l e p š í Oleje a vosky PNZ na dřevo to nejlepší Obsah Firma PNZ PRODUKTE GmbH se specializuje na výrobu produktů k ochraně, úpravě a ošetření dřeva v souladu s fi remním logem:

Více

PŘÍPRAVKY ŽIVIČNÉ A ODDĚLUJÍCÍ OD BEDNĚNÍ

PŘÍPRAVKY ŽIVIČNÉ A ODDĚLUJÍCÍ OD BEDNĚNÍ KATALOG VÝROBKŮ 141 BLACK PRIMER Živičný základní nátěr s ředidlem Směs vysoce změkčených oxidovaných živic a organických rozpouštědel, schopných ukotvit a zpevnit prašné betonové povrchy. Black Primer

Více

FASÁDNÍ BARVY A OMÍTKY. Fasádní technologie. akrylátové silikonové silikátové vápenné elastomerické protiplísňové

FASÁDNÍ BARVY A OMÍTKY. Fasádní technologie. akrylátové silikonové silikátové vápenné elastomerické protiplísňové FASÁDNÍ BARVY A OMÍTKY Fasádní technologie akrylátové silikonové silikátové vápenné elastomerické protiplísňové www.paulin.cz paulin@paulin.cz FASÁDNÍ BARVY A OMÍTKY KREATIVNÍ FASÁDY MINERÁLNÍCH OMÍTEK

Více

Lukopren N - silikonové dvousložkové kaučuky

Lukopren N - silikonové dvousložkové kaučuky ISO 9001 - silikonové dvousložkové kaučuky Charakteristika jsou silikonové dvousložkové kaučuky takzvaného kondenzačního typu. Po smíchání pasty s kata-lyzátorem dochází k vulkanizaci v celé hmotě během

Více

ES-BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

ES-BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Strana: 1/5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Obchodní název přípravku: Düfa EP-Bodensiegel složka A epoxidové pojivo RAL 7030 grau, RAL 7032 kieselgrau Katalogové číslo:

Více

2.1 Podlahy se silnými kořeny 2.2 Kährs po celém světě

2.1 Podlahy se silnými kořeny 2.2 Kährs po celém světě Obsah 1 Obsah 1. Obsah Strana 9 2 Informace o firmě Kährs 2.1 Podlahy se silnými kořeny 2.2 Kährs po celém světě Strana 16 Strana 16 3 Životní prostředí, jakost a certifikace 3.1 Pravé dřevo je nádherné

Více

Str: 1/6 TECHNICKÝ POSTUP. č. 2 PENETRACE PODKLADU

Str: 1/6 TECHNICKÝ POSTUP. č. 2 PENETRACE PODKLADU Str: 1/6 TECHNICKÝ POSTUP č. 2 PENETRACE PODKLADU Str: 2/6 1) Úvod před zahájením realizace (penetrace, tmelení, nátěry, stěrky, polymermalty a polymerbetony) je vždy nutno důkladně připravit podklad (odstranění

Více

Barvy na dřevo a kov 21

Barvy na dřevo a kov 21 Barvy na dřevo a kov 21 Flügger Ochrana dřeva v interiéru Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících barevných

Více

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy.

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy. Technický list Vydání 05/2011 Identifikační č.: 02 08 01 02 013 0 000006 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem Construction Popis výrobku Použití Výhody

Více

parkové lavičky Urbania, s.r.o., provozovna: ul. Syrovická, 664 44 Ořechov, tel.: 547 217 955, www.urbania.cz

parkové lavičky Urbania, s.r.o., provozovna: ul. Syrovická, 664 44 Ořechov, tel.: 547 217 955, www.urbania.cz parkové Urbania, s.r.o., provozovna: ul. Syrovická, 664 44 Ořechov, tel.: 547 217 955, e-mail: info@urbania.cz www.urbania.cz OBSAH - parkové gardi L-3 lomeno L-4 foca L-5 vincent II L-6 mona L-7 tubo

Více

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody:

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody: Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox R RH ROPOVODY, PLYNOVODY Nátěr na železné konstrukce, antikorozní základní i vrchní nátěr. Popis výrobku: Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota

Více

Tmely a stěrky 05/2016. Lehce a bez námahy v interiéru. Interiérové stěrky a tmely Knauf

Tmely a stěrky 05/2016. Lehce a bez námahy v interiéru. Interiérové stěrky a tmely Knauf Tmely a stěrky 05/2016 Lehce a bez námahy v interiéru Interiérové stěrky a tmely Knauf Příprava podkladu Podklad musí být nosný, pevný, soudržný a suchý. Sádrokartonové desky musí být pevně upevněny na

Více

NOVINKY leden 2016. Slovo na úvod NĚKDO MÁ RÁD MATNOU KLASIKU! 15. ledna 2016

NOVINKY leden 2016. Slovo na úvod NĚKDO MÁ RÁD MATNOU KLASIKU! 15. ledna 2016 NOVINKY leden 2016 15. ledna 2016 Slovo na úvod S větším nasazením než kdy dříve vstupuje firma OLI Lacke do roku 2016. Vyrábí spektrum produktů, od těch se zachováním efektu surového dřeva, přes moderní

Více