AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO. Zápis z 2. zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO. Zápis z 2. zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR 26.5.2015"

Transkript

1 . C E C H T O P E N Á Ř Ů A I N S T A L A T É R Ů Č R AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO Zápis z 2. zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR které se konalo po exkurzi a představení společnosti Kermi s.r.o, nového člena CTI ČR v hotelu Alexander ve Stříbře Program: 1. Zahájení a schválení programu jednání, Bohuslav Hamrozi prezident CTI ČR 2. Zpráva činnosti CTI ČR za období březen, duben, květen Zpráva sekretariátu Výsledek hospodaření CTI ČR Návrh rozpočtu 4. Zprávy viceprezidentů CTI ČR 1. viceprezident Ing. A. Bartoś, viceprezidenti: Ing. L. Lněníček, Ing. J. Rynda, J. Morys, 5. Zprávy z činnosti jednotlivých sekcí a předložení konkrétních návrhů plánu činností jednotlivých sekcí Ing. Josef Slováček, Josef Vrba, Pavel Mareček, Ing. Václav Hrabák, Jiří Tesák, Ing. Jakub Vrána, PhDr., 6. Zpráva z kontaktního místa CTI ČR Moravskoslezského kraje 7. Návrh nových kontaktní místa (KM CTI ČR) a jejích schválení 8. Značka,,Kvalita Garantovaná CTI ČR informace o činnosti pracovní skupiny vedoucí skupiny Jiří Tesák, Ing. Andrzej Bartoś, Bohuslav Hamrozi, Josef Morys, Ing. Tomáš Hruška, Ing. Jakub Vrána CSc. 9. Podrobné informace z jednání CTI ČR a CI ČR 10. Aktuální informace k mistrovským zkouškám 11. Různé (Smlouvy o poskytování služeb v oblasti propagace a reklamy) 12. Diskuze 13. Závěr Přítomni: Omluveni: Bohuslav Hamrozi, Ing. Andrzej Bartoś, Ing. Jiří Rynda, Ing. Ladislav Lněníček, Ing. Václav Hrabák, Jan Hladík, Ing. Josef Slováček, Hana Londinová, Miroslav Vybíral, Ing. Vlastimil Mikeš, Radomír Myslivec, Ing. Jaroslav Marousek, Franz Ziegler, Ing. Vladimír Valenta. Ing. Josef Morys, Ing. Josef Vrána, Pavel Mareček, Petr Kapounek, Jarmil Lukeš, Jiří Tesák, Josef Vrba, Ing. Jaroslava Štefková, Ing. Josef Beck. Zasedání prezídia CTI ČR dne je usnášenischopné.

2 Minutou ticha prezidium uctilo památku zesnulého, dlouholetého člena prezidia Cechu topenářů a instalatérů České republiky Jindřicha Podešvy. Do vrcholového orgánu CTI ČR vstoupil a zapojil se ihned do pracovních činností cechu. Na rozvoji topenářského a instalatérského řemesla se podílel nepřetržitě po dobu téměř 40 let. Zápis ze zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR, konané dne Bohuslav Hamrozi požádal před zasedáním prezidia pana Franze Zieglera k předání Ceny Franze Zieglera THERMIA 2015, panu Ing. Jiřímu Ryndovi za nezištnou činnost ve vedení cechu, a za dlouhodobé úspěšné zastupování cechu v představenstvu Hospodářské komory České republiky. Cena byla předána na Mezinárodním stavebním veletrhu v Brně v zastoupení paní Hanou Londinovou. Ad1) Zahájení a schválení programu jednání, Bohuslav Hamrozi prezident CTI ČR Bohuslav Hamrozi, zahájil zasedání prezidia a DR CTI ČR, uvítal přítomné členy a uvítal čestného člena CTI ČR pana Ing. Vladimíra Valenty. Byla přítomna nadpoloviční většina členů prezidia, prezidium CTI ČR dne bylo usnášeníschopné. Program zasedání prezidia CTI ČR byl schválen. Ad2) Zpráva činnosti CTI ČR za období březen, duben, květen 2015 (zpráva viz příloha č.1 ) Ad3) spojeno s bodem Ad11) Zpráva sekretariátu Výsledek hospodaření CTI ČR Návrh rozpočtu S výsledkem hospodaření a návrhem rozpočtu bylo prezidium seznámeno. K bodu Ad11) Smlouvy AMF o poskytování služeb v oblasti propagace a reklamy Ing. Václav Hrabák doporučil vystavit dopis-výzvu právním zástupcem s termínem úhrady, poté na zasedání prezidia rozhodnout o dalších krocích. Bohuslav Hamrozi přečetl stanovisko od JUDr. Libora Nedorosta ve věci uzavřených Smluv AMF (potažmo nástupnickou organizací AMF) o poskytování služeb v oblasti propagace a reklamy. Ad4) Zprávy viceprezidentů CTI ČR 1. viceprezident Ing. A. Bartoś, viceprezidenti: Ing. L. Lněníček, Ing. J. Rynda, J. Morys, Ing. Andrzej Bartoś seznámil prezidium o výsledcích mezinárodní soutěže odborných dovedností Učeň instalatér 2015, které jsou zveřejněny na titulní straně a byly zaslány elektronicky všem členům CTI ČR a zveřejněny v Časopise pro tepelnou techniku a instalace INFO a na stránkách TZB Info. Bohuslav Hamrozi poděkoval Ing. Andrzeji Bartošovi za dobrou organizaci XVIII. ročníku Mezinárodní soutěže Učeň instalatér 2015.

3 Ing. Ladislav Lněníček informoval prezidium o expozici na Mezinárodním stavebním veletrhu v Brně v sekci energetika CTI ČR, dále hovořil o slavnostním zahájení soutěže Učeň instalatér, které se konalo v zastupitelském sále krajského úřadu Jihomoravského kraje, kde se účastnil v zastoupení statutárního zástupce jako viceprezident CTI ČR. Také informoval o plánovaných kurzech k dalšímu vzdělávání topenářů. Ing. Jiří Rynda informoval o činnosti HK ČR k ukončené výrobě turbo-kotlů na základě EU legislativy, nicméně naši výrobci tyto požadavky legislativy splňují. Dále hovořil o průběhu 23. národní konference vytápění, za CTI ČR se zúčastnili spolu s panem Ing. Mikešem společnost KORADO, a.s. generální partner 23. konference o vytápění v Třeboni Jednání konference probíhalo ve třech sekcích Energetická náročnost budov, Soustavy, zdroje tepla a otopné plochy a Využití obnovitelných zdrojů energií. Na konferenci se prezentovalo 26 firem. Informoval o úmrtí pana Miroslava Štorkána, který pracoval v oboru vytápění. Ad5) Zprávy z činnosti jednotlivých sekcí a předložení konkrétních návrhů plánu činností jednotlivých sekcí Ing. Václav Hrabák, Jiří Tesák, Ing. Jakub Vrána, PhDr., Ing. Josef Slováček, Josef Vrba, Pavel Mareček Ing. Václav Hrabák naznačil jak z jeho pohledu řešit nedostatek vyučených lidí, domnívá se, že na trhu je veliká nabídka škol se zaměřením humanitním směrem, navrhuje, aby HK ČR s cechy a dalšími organizacemi, státu pomohla stanovit určitá čísla v určitých oborech na úrovni středních škol odborného vzdělávání, na to by se dala podpora do těchto škol, tedy otevřely by se pouze tyto školy a pokud bude někdo studovat školu se zaměřením humanitního směru, měl by si zaplatit náklady spojené s tímto studiem. Ing. Adrzej Bartoś doplnil, že by pomohla provázanost škol, větší informovanost veřejnosti rodičů atd Miroslav Vybíral doplnil, na základních školách chybí též dílny (ruční práce) zaměřené např. na modelářství, řemesla atd Ing. Ladislav Lněníček hovořil o vzdělávacím systému INVYSYS a jeho uvedení do praxe na odborných školách se setkává s velkým zájmem o tento systém, ale školy nemají prostředky, připravil dopis, který by se zaslal na krajské úřady ČR. Široká veřejnost bude informována, že instalatér je zajímavý obor, čistá záležitost, záležitost rozumu, studia s možností se posunout na střední, vysokou školu. Miroslav Vybíral nabídl, že vypracuje jménem CTI ČR dopis starostům, hejtmanům atd ve kterém nabídne podnikatelské aktivity členů cechu v oblasti topenářském, instalatérském a dalších návazných profesí zaměřených na výrobu, projekci, montáž a servis. Tedy generální nabídku cechu široké veřejnosti pro získávání většího zájmu pro tyto obory. Franz Ziegler informoval, že byly připraveny panem Ing. Vladimírem Valentou učebnice k mistrovským zkouškám po vzoru Německa, dřívější ministr školství chtěl podpořit mistrovské zkoušky, navrhuje navštívit nového ministra a seznámit ho s připravenými

4 materiály CTI ČR k mistrovským zkouškám, nejlépe za účasti absolventa této mistrovské zkoušky. Bohuslav Hamrozi informoval o účasti na jednání MŠMT ČR u kulatého stolu v záležitosti mistrovských zkoušek. Ad6) Zpráva z kontaktního místa CTI ČR Moravskoslezského kraje Bohuslav Hamrozi informoval o prvním jednání Kontaktního místa v Moravskoslezském kraji plnění úkolů týkajících se činností a náplně sekcí CTI ČR. KM CTI ČR se budou řídit platnými právními předpisy, Stanovami CTI ČR a přijatými usneseními orgánů Cechu. Sjednocení podnikatelských aktivit KM CTI ČR je zabezpečování služeb v následných oblastech: - spolupráce s profesními organizacemi, - spolupráce s odbornými školami, - odborná garance významných akcí v ČR - semináře, firemní dny, odborné přednášky, oblast školství - zajišťování informací pro odbornou veřejnost, - poradenství EKIS. Bližší informace naleznete na stránkách Bohuslav Hamrozi dle platných stanov požádal prezidium o schválení Kontaktního místa CTI ČR v Moravskoslezském kraji. Ad7) Návrh nových kontaktních míst (KM CTI ČR) a jejích schválení Bohuslav Hamrozi vyzval členy prezidia, aby podpořili a navrhli zástupce KM CTI ČR v jednotlivých krajích z řad členů CTI ČR. Tímto směrem rozšíříme i základu členů CTI ČR, větší informovanost široké veřejnosti, efektivnější prosazování profesí ve spolupráci s krajskými úřady, provázanější spolupráce s odbornými školami. Ing. Josef Slováček hovořil o získávání nových členů do cechu, uvedl příklad Německo, kde je prestižní záležitostí, aby řemeslník byl členem cechu, tím se zvýší i prestiž cechu. Franz Ziegler doplnil informace k zahraničním cechům, CTI ČR uskutečnilo návštěvy cechů v Německu, kdy byli naši zástupci pozváni německým cechem. Ing. Václav Hrabák navrhl do příštího zasedání, aby cech zpracoval svůj názor jak by školství mělo vypadat ve prospěch cechu, to co nás zajímá. Dále hovořil o energetickém zákoně, že lze očekávat větší podporu tepelných čerpadel, malých fotovoltaických elektráren, informoval o pracovní příležitosti úspor paliv a energií. Decentralizace energetiky, počítá se s drobným ústupem systému zásobování teplem, uvažuje se o zbudování ostrovních systémů, měli bychom se v cechu zamyslet jak tyto informace využít a najít si v této činnosti svoje postavení.

5 Ing. Vladimír Valenta navrhl členům prezidia společně vymyslet čím udělat ten cech přitažlivý, aby řemeslníci měli zájem být členem CTI ČR, pokud se toto vyřeší, ministerstvo se na cech rádo obrátí v oblasti školství, neměli bychom tvořit obrácenou variantu. Bohuslav Hamrozi doplnil, že školy musí mít silné partnery. Ing. Jiří Rynda hovořil o připravovaném zákoně na Ministerstvu práce sociálních věcí o provozu vyhrazených technických zařízení, které se týká plynařů, elektrikářů Ad8) Značka,,Kvalita Garantovaná CTI ČR informace o činnosti pracovní skupiny vedoucí skupiny Jiří Tesák, Ing. Andrzej Bartoś, Bohuslav Hamrozi, Josef Morys, Ing. Tomáš Hruška, Ing. Jakub Vrána CSc. Tento bod bude projednán na 3. zasedání prezidia CTI ČR. Ad9) Podrobné informace z jednání CTI ČR a CI ČR Bohuslav Hamrozi podrobně informoval o průběhu jednání CTI ČR a CI ČR v Olomouci v rámci návrhu spolupráce obou cechů, přečetl dopis CTI ČR ze dne a vznesené požadavky CI ČR. Dále informoval o jednání pracovní skupiny v Brně z řad členů prezidia CTI ČR k seznámení se s vyslovenými požadavky CI ČR. Rozhodnutím pracovní skupiny bylo zařadit vyslovené požadavky CI ČR do programu na zasedání prezidia ve Stříbře. Ing. Vladimír Valenta, Jan Hladík, Franz Ziegler informovali o dřívějším neúspěšném jednání v rámci sloučení obou cechů, které se uskutečnilo v Humpolci Ing. Jiří Rynda hovořil o CTI ČR jako autorizovaném společenstvu, CI ČR by mělo jít jinou cestou než si klást podmínky, navrhl, aby HK ČR byla prostředníkem při společném jednání CI ČR a CTI ČR. Ing. Andrzej Bartoś oznámil na zasedání prezidia, že má jiný názor, skládá funkci 1.viceprezidenta CTI ČR k datu , zůstává členem prezidia CTI ČR a udělá maximum, aby spojil soutěž CI ČR a CTI ČR. Bohuslav Hamrozi konstatoval, že s panem Ing. A. Bartośem se bude chtít sejít a osobně věc projednat a též souhlasí se spojením soutěže. Ing. Václav Hrabák informoval o průběhu spojení AMF a CTI ČR, navrhl udělat rozbor jednání, zvolit si strategií jak postupovat. Ing. Ladislav Lněníček podal informaci k zaslanému dopisu na CI ČR dne v rámci návrhu oboustranné spolupráce v oblasti společného konání soutěží, vzdělávacích seminářů, společných postupů při realizaci profesních zájmů členů v oblasti vzdělávání všech stupňů. Dopisem byla členům Rady CI ČR nabídnuta vzájemná spolupráce na XI. ročníku soutěže Vědomostní olympiáda.

6 Bohuslav Hamrozi informoval, že na základě dopisu ze dne CI ČR měl možnost se podle předložených návrhů vyjádřit ke vzájemné spolupráci, např. soutěže odborných dovedností o kterých se jedná již cca 10 let a nic se neudělalo. Pouze jsme na jejich finální soutěž pozvání a účastni, nicméně naše pozvání na akce CTI ČR, zástupci CI ČR nepřijedou a nejeví zájem o spolupráci. Hana Londinová navrhla spojit soutěž odborných dovedností, postupně podpořit další společné aktivity. Ing. Václav Hrabák navrhl pověřit pana Ing. A. Bartośe, aby vytvořil prostředí k vedení diskuze s CI ČR, rozhodnutí by bylo na prezídium CTI ČR, aby dále setrval na funkci viceprezidenta a výsledkem by měla být přípravná deklarace jak by mohl vypadat návrh spojení. Bohuslav Hamrozi vyzvedl priority našeho cechu, který reprezentuje velký rozsah odborných profesí zaměřených na výrobu, projekci, obchod v daném oboru, montáž a servis, nicméně se nebrání podpory vedoucí ke spolupráci s ostatními sdruženími. Ing. Andrzej Bartoś závěrem sdělil prezidium, že se funkce vzdává a bude činit kroky ke spojení soutěže. Ing. Vladimír Lněníček navrhl na prezidiu, zda jménem CTI ČR může být zaslat přípis na krajské úřady ČR o moderním interaktivním výukovém systému do odborných technických škol, systém který doplňuje nejen teoretickou, ale i praktickou výuku technických oborů a umožňuje žákům interaktivní formou získávat znalosti, dovednosti a moderní poznatky z praxe nezbytné pro jejich budoucí profesi. Interaktivní výukový systém byl v červnu letošního roku oceněn prestižní Cenou Francouzsko-české obchodní komory jako významná inovace pro zkvalitnění středního odborného vzdělávání technických oborů. Bohuslav Hamrozi jménem prezidia CTI ČR souhlasil a podpoří nové projekty, profesního vzdělávání a společný postup při realizaci v oblasti vzdělávání. Ad10) Aktuální informace k mistrovským zkouškám Bude projednáno na 3. zasedání prezidia a DR CTI ČR Ad11) viz bod Ad3) Ad12) Diskuze

7 Ad13) Závěrem poděkoval Bohuslav Hamrozi všem členům prezidia a dozorčí rady CTI ČR za účast na zasedání prezidia. Nový termín zasedání prezidia a dozorčí rady Cechu topenářů a instalatérů České republiky, o.s., se bude konat v sídle společnosti ENBRA, a.s. Popůvky 404, Troubsko. Bohuslav Hamrozi, prezident CTI ČR Kontakt: Cech topenářů a instalatérů České republiky,o.s., Jílová 38, Brno-Štýřice, Tel./fax: , cti@cechtop..cz, IČ: DIC: CZ

AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO

AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO . C E C H T O P E N Á Ř Ů A I N S T A L A T É R Ů Č R AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO Zápis z 4. zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR konané dne 11.12.2014 místo konání: v sídle společnosti WOLF AKADEMII

Více

Zpráva činnosti CTI ČR za období říjen-prosinec 2014. Semináře, kurzy, soutěže.

Zpráva činnosti CTI ČR za období říjen-prosinec 2014. Semináře, kurzy, soutěže. Zpráva činnosti CTI ČR za období říjen-prosinec 2014 Semináře, kurzy, soutěže. Cech topenářů a instalatérů České republiky, o.s. ve spolupráci se SŠP, Jílová 36g, Brno a za přispění Střediska mědi pořádal

Více

Zápis z 1.zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR 2015

Zápis z 1.zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR 2015 . C E C H T O P E N Á Ř Ů A I N S T A L A T É R Ů Č R AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO Zápis z 1.zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR 2015 konané dne 21.3.2015 od 13.00hod místo konání v prostředí Moravského

Více

AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO

AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO . C E C H T O P E N Á Ř Ů A I N S T A L A T É R Ů Č R AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO Zápis č. 6./2013 ze zasedání prezidia a dozorčí rady Cechu topenářů a instalatérů České republiky, o.s., dne 12.12.2013 v

Více

AUTORIZOVANÉ SPOLEČE NSTVO

AUTORIZOVANÉ SPOLEČE NSTVO . C e c h t o p e n á ř ů a i n s t a l a t é r ů Č e s ké r e p u b l i k y, o. s. AUTORIZOVANÉ SPOLEČE NSTVO Zápis č. 2./2013 ze zasedání prezidia a dozorčí rady Cechu topenářů a instalatérů České republiky,

Více

Zápis z 2. zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR konané dne 29.5.2014 od 13.00hod místo konání aula Střední školy polytechnické, Jílová 36g Brno

Zápis z 2. zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR konané dne 29.5.2014 od 13.00hod místo konání aula Střední školy polytechnické, Jílová 36g Brno . C E C H T O P E N Á Ř Ů A I N S T A L A T É R Ů Č R AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO Zápis z 2. zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR konané dne 29.5.2014 od 13.00hod místo konání aula Střední školy polytechnické,

Více

AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO

AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO . C E C H T O P E N Á Ř Ů A I N S T A L A T É R Ů Č R AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO Zápis č. 4./2013 ze zasedání prezidia a dozorčí rady Cechu topenářů a instalatérů České republiky, o.s., dne 21.6.2013 místo

Více

AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO

AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO . C E C H T O P E N Á Ř Ů A I N S T A L A T É R Ů Č R AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO Zápis č. 5./2013 ze zasedání prezidia a dozorčí rady Cechu topenářů a instalatérů České republiky, o.s., dne 26.9.2013 v

Více

Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace. Úřad vlády České republiky 28.

Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace. Úřad vlády České republiky 28. Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace Úřad vlády České republiky 28. listopadu 2013 Přítomni / omluveni viz prezenční listina (Příloha č. 1 k

Více

PARTNERSTVÍ, FIREMNÍ PREZENTACE veletrh středních odborných škol při XV. ročníku Vědomostní olympiády 2019 (VO 2019)

PARTNERSTVÍ, FIREMNÍ PREZENTACE veletrh středních odborných škol při XV. ročníku Vědomostní olympiády 2019 (VO 2019) ÚČAST HLAVNÍ HO PARTNERA: - osobní účast při slavnostním vyhlášení vítězů XV. ročníku Vědomostí olympiády 2019 konané v aule VUT v Brně dne 16.5.2019 - osobní setkání s absolventy třetích ročníků středních

Více

Vaše značka Naše značka Vyřizuje V Brně dne 11. 12. 2012

Vaše značka Naše značka Vyřizuje V Brně dne 11. 12. 2012 Školy vyučující obor Instalatér, Mechanik instalatérských a elektrotechnických zařízeni a Technická zařízeni budov Vaše značka Naše značka Vyřizuje V Brně dne 11. 12. 2012 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZÁSTUPCŮ KRAJSKÝCH

Více

Program jednání včetně doplňku a úpravy byl členy výboru schválen bez připomínek Ověřovatel zápisu pan JUDr. Kupka

Program jednání včetně doplňku a úpravy byl členy výboru schválen bez připomínek Ověřovatel zápisu pan JUDr. Kupka Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 14.04.2009 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO

AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO . C E C H T O P E N Á Ř Ů A I N S T A L A T É R Ů Č R AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO Zápis č. 1./2014 ze zasedání prezidia a dozorčí rady Cechu topenářů a instalatérů České republiky, o.s., dne 1.3.2014 v 13,00

Více

Zápis z 13.valné hromady Cechu topenářů a instalatérů České republiky konané dne 20. června 2014 od 14.00 hod.

Zápis z 13.valné hromady Cechu topenářů a instalatérů České republiky konané dne 20. června 2014 od 14.00 hod. Cech topenářů a instalatérů České republiky, o.s., autorizované společenstvo Zápis z 13.valné hromady Cechu topenářů a instalatérů České republiky konané dne 20. června 2014 od 14.00 hod. wellness hotel

Více

Z á p i s. ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Z á p i s. ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Z á p i s ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Datum a místo zasedání Dne 20. června 2014 v budově Ministerstva práce a sociálních věcí od 9:30 hod. do 12:30 hod. Přítomni

Více

Zápis ze 4. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 4/2015 ze dne 24. 9. 2015

Zápis ze 4. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 4/2015 ze dne 24. 9. 2015 Zápis ze 4. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 4/2015 ze dne 24. 9. 2015 Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů Omluveni: p. Marie Pavlíková, Bc. Jiří Horalík Nepřítomni: Mgr.

Více

Zápis ze schůze Výboru pro Evropskou unii Rady vlády pro nestátní neziskové organizace

Zápis ze schůze Výboru pro Evropskou unii Rady vlády pro nestátní neziskové organizace Zápis ze schůze Výboru pro Evropskou unii Rady vlády pro nestátní neziskové organizace Úřad vlády ČR dne 13.01.2015 Schůzi výboru pro Evropskou unii Rady vlády pro nestátní neziskové organizace (dále jen

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ. Č.j.: S 610-R/03-860/140/ZH V Praze dne 22.12.2003

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ. Č.j.: S 610-R/03-860/140/ZH V Praze dne 22.12.2003 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ Č.j.: S 610-R/03-860/140/ZH V Praze dne 22.12.2003 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném dne 27.10.2003

Více

Zápis č. 10/2008. Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing. Eliška Kopřivová, Jaroslav Stávek, Tomáš Stávek, Mgr. Petr Antoš, Pavel Stávek, Jana Hádlíková

Zápis č. 10/2008. Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing. Eliška Kopřivová, Jaroslav Stávek, Tomáš Stávek, Mgr. Petr Antoš, Pavel Stávek, Jana Hádlíková Zápis č. 10/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 27. října 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Aleš

Více

Z Á P I S. z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015

Z Á P I S. z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015 Z Á P I S z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015 Řídil: Místo: Zahájení: Přestávka: Ukončení: Přítomni: Omluven: Jiří Jangot, starosta zasedací místnost OÚ

Více

Z á p i s z jednání 1. Sjezdu zástupců krajů Sekce policejní veterán o.s.

Z á p i s z jednání 1. Sjezdu zástupců krajů Sekce policejní veterán o.s. Z á p i s z jednání 1. Sjezdu zástupců krajů Sekce policejní veterán o.s. konaného dne 17. 06. 2008 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:02 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

RADA HOSPODÁŘSKÉ A SOCIÁLNÍ DOHODY KARLOVARSKÉHO KRAJE ul. Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Z Á Z N A M

RADA HOSPODÁŘSKÉ A SOCIÁLNÍ DOHODY KARLOVARSKÉHO KRAJE ul. Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Z Á Z N A M Z Á Z N A M z 18. zasedání Předsednictva Rady hospodářské a sociální dohody Karlovarského kraje konaného dne 18. listopadu 2013 od 14:00 hod. v zasedací místnosti č. 218 budovy A Krajského úřadu Karlovarského

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 ZO/04/2009 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, starostka Zastupitelé : Mgr. Petr Blažek, Ing. Jaroslav Egrmajer, pan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací síni obecního úřadu od 18:00 hodin, ukončeno bylo v 19:30 hodin. Přítomni:

Více

Zápis z jednání představenstva ČLK, konaného dne 23. ledna 2016 od 9:00 hodin v prostorách ČLK Praha

Zápis z jednání představenstva ČLK, konaného dne 23. ledna 2016 od 9:00 hodin v prostorách ČLK Praha Zápis z jednání představenstva ČLK, konaného dne 23. ledna 2016 od 9:00 hodin v prostorách ČLK Praha Přítomni: Omluveni: Přizváni: MUDr. Kubek, MUDr. Mrozek, PhD., MUDr. Dobeš, MUDr. Doležal, MUDr. Dostalíková,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 214

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 214 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 214 Datum: 26. 6. 2014 Od do: 13:30 16:20 h Místo: Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace, Bendlova 1407/7, Liberec Přítomni:

Více

Historický exkurz do problematiky průzkumů spokojenosti interního zákazníka ve vztahu k Policii ČR

Historický exkurz do problematiky průzkumů spokojenosti interního zákazníka ve vztahu k Policii ČR Historický exkurz do problematiky průzkumů spokojenosti interního zákazníka ve vztahu k Policii ČR JUDr. Martin Bohman Tato stať představuje stručný přehled všech výzkumů spokojenosti interního zákazníka

Více

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko.

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko. Pozn.: V souladu se Zákonem na ochranu osobních údajů č. 101/200 Sb. je zveřejněn zápis ze zasedání Zastupitelstva města Milevska v upravené podobě, plné znění zápisu je k dispozici v sekretariátu MěÚ

Více

Zápis č. 2/2016 Přítomni Omluveni Neomluveni Bod č. 1 Zahájení

Zápis č. 2/2016 Přítomni Omluveni Neomluveni Bod č. 1 Zahájení Zápis č. 2/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Dublovice, konaného dne 24.02. 2016 od 18.00 hodin v obřadní místnosti radnice v Dublovicích č.p. 33. Přítomni : Zdeněk Kopka, JUDr. Dušan Strýček,

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 11. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 27. února 2014 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Poláčka 9-P1.905 Krajského

Více

Kermi hostilo krajské kolo Vědomostní olympiády CTI ČR

Kermi hostilo krajské kolo Vědomostní olympiády CTI ČR Kermi hostilo krajské kolo Vědomostní olympiády CTI ČR Do soutěže Vědomostní olympiáda 2014-2015 se přihlásilo 40 škol z 13 krajů ČR. Koná se pod záštitou Asociace krajů České republiky a Hospodářské komory

Více

Zápis z 8. řádného jednání Sekce SDRUK pro RF ze dne 31.1.2005

Zápis z 8. řádného jednání Sekce SDRUK pro RF ze dne 31.1.2005 Zápis z 8. řádného jednání Sekce SDRUK pro RF ze dne 31.1.2005 Jednání se uskutečnilo v klubové místnosti Městské knihovny v Praze za účasti zástupců krajských knihoven, Mgr. Petry Miturové z MK ČR a dr.

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY. společnosti. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s.

ZÁPIS Z ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY. společnosti. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. ZÁPIS Z ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY společnosti DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. konané dne 26. 5. 2015 od 13:00 hodin v sídle společnosti v Mostě, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ: 434 01 Představenstvo:

Více

Zápis z jednání. Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti zdravotnictví a protidrogové prevence. Petr Dolínek

Zápis z jednání. Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti zdravotnictví a protidrogové prevence. Petr Dolínek HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Zápis z jednání Pro Přítomni Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti zdravotnictví a protidrogové prevence Ing. Radek Lacko, doc. Ing. Mgr. Martin

Více

Slavnostní předání cen XV. ročníku Vědomostní olympiáda Cechu topenářů a instalatérů České republiky. a 13. ročníku soutěže MĚĎ 2019

Slavnostní předání cen XV. ročníku Vědomostní olympiáda Cechu topenářů a instalatérů České republiky. a 13. ročníku soutěže MĚĎ 2019 Slavnostní předání cen XV. ročníku Vědomostní olympiáda 2019 Cechu topenářů a instalatérů České republiky a 13. ročníku soutěže MĚĎ 2019 Finále XV. ročníku Vědomostní olympiády Cechu topenářů a instalatérů

Více

Zápis z 3. zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR konané dne 25.9.2014 od 13.00hod místo konání

Zápis z 3. zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR konané dne 25.9.2014 od 13.00hod místo konání . C E C H T O P E N Á Ř Ů A I N S T A L A T É R Ů Č R AUTORIZOVANÉ SPOLEČENSTVO Zápis z 3. zasedání prezidia a dozorčí rady CTI ČR konané dne 25.9.2014 od 13.00hod místo konání v sídle společnosti ALMEVA

Více

Veřejné zasedání č. 19

Veřejné zasedání č. 19 Veřejné zasedání č. 19 Dne 19.9.2006 se v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu konalo veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni: p.dostalý, p.duda, p.sliacký, p.hošek, p.vašulín,

Více

19 zástupců členů sdružení při zahájení, 10:45 hod. příchod 1 člena (celkem přítomno 20 zástupců členů sdružení)

19 zástupců členů sdružení při zahájení, 10:45 hod. příchod 1 člena (celkem přítomno 20 zástupců členů sdružení) ZÁPIS ZE SNĚMU SDRUŽENÍ LÁZEŇSKÝCH MÍST ČESKÉ REPUBLIKY KONANÉHO DNE 1. dubna 2016 od 10:00 hodin v Konferenčním sále hotelu Spa Hotel Felicitas v Poděbradech Přítomno: 19 zástupců členů sdružení při zahájení,

Více

Zápis z jednání valné hromady Svazu průmyslu a dopravy ČR konaného dne 29. října 2008 od 13.00 h v Třinci

Zápis z jednání valné hromady Svazu průmyslu a dopravy ČR konaného dne 29. října 2008 od 13.00 h v Třinci Zápis z jednání valné hromady Svazu průmyslu a dopravy ČR konaného dne 29. října 2008 od 13.00 h v Třinci Místo konání: Kulturní dům TRISIA, Třinec Přítomni: Omluveni: dle prezenční listiny dle prezenční

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 19. ÚNORA 2015

ZÁPIS A USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 19. ÚNORA 2015 ZÁPIS A USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 19. ÚNORA 2015 Přítomni: viz prezenční listina (příloha č.1) Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.00 hod. Jednání

Více

Zápis ze 17. schůze představenstva, která se konala ve dnech 13. a 14. dubna 2015 v zasedací místnosti ČAK, Národní 16, Praha 1

Zápis ze 17. schůze představenstva, která se konala ve dnech 13. a 14. dubna 2015 v zasedací místnosti ČAK, Národní 16, Praha 1 Zápis ze 17. schůze představenstva, která se konala ve dnech 13. dubna 2015 PŘÍTOMNI: JUDr. Martin Vychopeň JUDr. Antonín Mokrý JUDr. Petr Poledník Mgr. Robert Němec JUDr. František Smejkal JUDr. Lenka

Více

Zápis střelecké komise 8. 4. 2011, střelnice Kotojedy - Kroměříž

Zápis střelecké komise 8. 4. 2011, střelnice Kotojedy - Kroměříž Zápis střelecké komise 8. 4. 2011, střelnice Kotojedy - Kroměříž Začátek jednání: 10:30 Přítomni: Ing. Antonín Čech, Jan Buksa, Ing. Václav Novák, Ing. Josef Kraus, Ing. Vlastimil Zrůst Omluveni: JUDr.

Více

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Petr Smejsík, Pavel Říhák,

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan Křivánek

Více

Obec Nučice, PSČ 252 16, Tel/Fax: 311 670 123. Zápis č. 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. června 2014

Obec Nučice, PSČ 252 16, Tel/Fax: 311 670 123. Zápis č. 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. června 2014 Obec Nučice, PSČ 252 16, Tel/Fax: 311 670 123 Zápis č. 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. června 2014 Přítomni : /4/ Novák Mgr. Andrea Nová, Vladimír Kubík, Ing. Miroslav Babka, JUDr.

Více

Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace. Úřad vlády České republiky 13.

Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace. Úřad vlády České republiky 13. Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace Úřad vlády České republiky 13. června 2014 Přítomni / omluveni viz prezenční listina (Příloha k zápisu)

Více

Zápis z Plenárního zasedání Českého výboru ICOM ze dne 25. 2. 2014 místo konání: přednáškový sál Muzea Hlavního města Prahy

Zápis z Plenárního zasedání Českého výboru ICOM ze dne 25. 2. 2014 místo konání: přednáškový sál Muzea Hlavního města Prahy Zápis z Plenárního zasedání Českého výboru ICOM ze dne 25. 2. 2014 místo konání: přednáškový sál Muzea Hlavního města Prahy Plenární zasedání ČV ICOM bylo vzhledem k potřebnému množství přítomných členů

Více

RADA HOSPODÁŘSKÉ A SOCIÁLNÍ DOHODY KARLOVARSKÉHO KRAJE ul. Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Z Á Z N A M

RADA HOSPODÁŘSKÉ A SOCIÁLNÍ DOHODY KARLOVARSKÉHO KRAJE ul. Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Z Á Z N A M Z Á Z N A M z 21. jednání Předsednictva Rady hospodářské a sociální dohody Karlovarského kraje konaného dne 20. října 2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 218 budovy A Krajského úřadu Karlovarského

Více

PROGRAM ZASEDÁNÍ. Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Martin Frei Neomluveni : -

PROGRAM ZASEDÁNÍ. Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Martin Frei Neomluveni : - Z Á P I S z 33. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 13. dubna 2011 v 16:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : viz presenční listina Omluveni

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou Strana 1/6 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 25.března 2004 Přítomni: 14

Více

119/2 Pozvánky na příští Valnou hromadu zaslat písemně všem členům Svazu minimálně 45 dnů před jejím konáním. T: květen 2013 O: tajemník

119/2 Pozvánky na příští Valnou hromadu zaslat písemně všem členům Svazu minimálně 45 dnů před jejím konáním. T: květen 2013 O: tajemník 120 Zápis z výborové schůze Svazu kameníků a kamenosochařů ČR, která se konala 15. 10. 2012 v Hořicích Přítomni:, Pánek, Dušek, Knedla, Holec, Krutilová, Chomout, Jeřábek, Žoček, Moravec, Dlouhý, Hradecký

Více

Datum a místo zasedání: 16. prosince 2002, pondělí, budova MPSV Na Poříčním právu 1, zasedací místnost Klub (od 14,00 do 16,30 hod.

Datum a místo zasedání: 16. prosince 2002, pondělí, budova MPSV Na Poříčním právu 1, zasedací místnost Klub (od 14,00 do 16,30 hod. Datum a místo zasedání: 16. prosince 2002, pondělí, budova MPSV Na Poříčním právu 1, zasedací místnost Klub (od 14,00 do 16,30 hod.) Program zasedání: 1. Zahájení, schválení navrženého programu 2. Představení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Přítomni: při zahájení 11 zastupitelů Během projednávání prvního bodu

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR /5/ květen 2013 18.4. PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN Významným bodem letošní valné hromady byla volba do představenstva AČN a revizní komise AČN. Proběhla diskuse o prezentaci soutěže NÁBYTEK ROKU. Valná hromada

Více

Zápis ze 14. schůze VZOB dne 6. června 2007 od 10,00 hodin

Zápis ze 14. schůze VZOB dne 6. června 2007 od 10,00 hodin Zápis ze 14. schůze VZOB dne 6. června 2007 od 10,00 hodin Omluveni: sen. J. Pospíšil, R. Slavotínek, T. Töpfer Program: 1) Schválení programu a zápisu Schůzi řídil předseda sen. R. Sequens. Program viz

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno ve 20 hodin

Více

místo setkání: Městský úřad Hodonín, Národní třída 25, malá zasedací místnost

místo setkání: Městský úřad Hodonín, Národní třída 25, malá zasedací místnost Pracovní skupina Senioři, působící v rámci komunitního plánování sociálních služeb ve městě Hodoníně Zápis ze setkání ze dne 9.2.2015 ve 14:00 hod. místo setkání: Městský úřad Hodonín, Národní třída 25,

Více

Z á p i s. z 36. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 19. ledna 2016

Z á p i s. z 36. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 19. ledna 2016 Z á p i s z 36. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 19. ledna 2016 Zasedání Akademické rady AV ČR zahájil a řídil předseda AV ČR Jiří Drahoš. I. Ověření zápisu z 35. zasedání Akademické rady AV

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 30.8.2012

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 30.8.2012 Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 30.8.2012 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, JUDr. Bórik, p. Choc, p. Blaheta,

Více

Informace dle plánu činností CTI ČR na rok 2015. za období březen, duben květen 26.5. 2015

Informace dle plánu činností CTI ČR na rok 2015. za období březen, duben květen 26.5. 2015 Informace dle plánu činností CTI ČR na rok 2015 za období březen, duben květen 26.5. 2015 Osvětová činnost CTI ČR převzalo od Hospodářské komory České republiky osvědčení o kvalifikované autorizaci v oboru

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky:

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Expertní a poradenská služba spojená s přenosem výsledků lesnického a mysliveckého výzkumu pro praxi v letech 2014 2016 Sídlem:

Více

Zápis. z 21. zasedání Akademického senátu VŠCHT Praha, dne 24. 11. 2015

Zápis. z 21. zasedání Akademického senátu VŠCHT Praha, dne 24. 11. 2015 Zápis z 21. zasedání Akademického senátu VŠCHT Praha, dne 24. 11. 2015 Přítomno dle prezenční listiny: 21 Omluveni: doc. Skácel, prof. Demnerová Hosté: prof. Melzoch, prof. Bělohlav, doc. Pospíšil, prof.

Více

Z á p i s. z 24. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 2. prosince 2014

Z á p i s. z 24. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 2. prosince 2014 Z á p i s z 24. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 2. prosince 2014 Zasedání Akademické rady AV ČR zahájil a řídil předseda AV ČR Jiří Drahoš. I. Ověření zápisu z 23. zasedání Akademické rady

Více

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, František Lorenc, Mgr. Ladislav Šnajdr, MUDr. Richard Valta, MUDr.

Více

Jednání zahájil předseda správní rady Ing. Mikulík, CSc. v 16.00.

Jednání zahájil předseda správní rady Ing. Mikulík, CSc. v 16.00. Zápis 4. valné hromady TPSD Datum konání: 18.8. 2010 Místo konání: hotel Constans, Břetislavova 309, Praha 1 - Malá Strana Přítomni: dle prezenční listiny Nepřítomni: omluveni Ing. Tunkl, Svaz dovozců

Více

Z Á P I S z 11. jednání Sněmu starostů

Z Á P I S z 11. jednání Sněmu starostů Z Á P I S z 11. jednání Sněmu starostů 11. jednání Sněmu starostů se uskutečnilo dne 21. ledna 2016 v zasedací místnosti Rady města Brna, Dominikánské nám. 1, Brno. Zahájení v 9.05 hod., ukončení jednání

Více

POLICEJNÍ AKADEMIE ČESKÉ REPUBLIKY V PRAZE FAKULTA BEZPEČNOSTNÍHO MANAGEMENTU

POLICEJNÍ AKADEMIE ČESKÉ REPUBLIKY V PRAZE FAKULTA BEZPEČNOSTNÍHO MANAGEMENTU POLICEJNÍ AKADEMIE ČESKÉ REPUBLIKY V PRAZE FAKULTA BEZPEČNOSTNÍHO MANAGEMENTU Lhotecká 559/7, P.O. Box 54, 143 01 Praha 4 Č.j.:PA-03518/11 Praha 16. prosince 2011 Počet listů: 5 Přílohy: 7/33 (pouze originál)

Více

Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát

Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Starosta města Kunštát MVDr. Zdeněk Wetter zahájil 21. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva MČ Brno Medlánky, konaného dne 7. února 2011

Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva MČ Brno Medlánky, konaného dne 7. února 2011 Z6 04/2010 Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva MČ Brno Medlánky, konaného dne 7. února 2011 Přítomni: dle prezenční listiny (viz. příloha č. 1) Místo konání: zasedací místnost ÚMČ Brno-Medlánky,

Více

Zápis č. 26/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne 14. 9. 2015

Zápis č. 26/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne 14. 9. 2015 Zápis č. 26/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne 14. 9. 2015 Přítomni: Ing. Jiří Kahoun, MVDr. Jan Černý, Miroslav Zámostný, Tomáš Král Omluven: Ing. Jiří Čvančara Hosté: Ing. Ewa Chmelíková,

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty výrobních technologií a managamentu 8. října 2009

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty výrobních technologií a managamentu 8. října 2009 Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty výrobních technologií a managamentu 8. října 2009 Program: 1. Plnění Aktualizace DZ 2009 2. Přijímací řízení v roce 2009 3. Realizované projekty 4. Technologický

Více

Zápis z 16. zasedání rošířeného výboru CzWA - AČE ČR ve čtvrtek 17. 9. 2009 konaného v Patria Kobylí a.s

Zápis z 16. zasedání rošířeného výboru CzWA - AČE ČR ve čtvrtek 17. 9. 2009 konaného v Patria Kobylí a.s 1(6) ASOCIACE PRO VODU ČR Masná 5, 602 00 Brno, Česká republika tel./fax 543 235 303 GSM 737 508 640 e-mail: czwa@czwa.cz Zápis z 16. zasedání rošířeného výboru CzWA - AČE ČR ve čtvrtek 17. 9. 2009 konaného

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 1999 3. volební období Z Á P I S

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 1999 3. volební období Z Á P I S Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 1999 3. volební období Z Á P I S ze 17. (výjezdní) schůze výboru pro evropskou integraci, konané ve dnech 14. až 16. září 1999 2 Přítomni: Omluveni: Hosté:

Více

Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Oblast Zlín. Výroční zpráva

Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Oblast Zlín. Výroční zpráva Výroční zpráva 2015 0 Obsah Úvod... 2 1. Výbor oblasti... 3 2. Zastoupení v orgánech a komisích... 3 3. Členská základna... 4 3.1. Autorizace... 4 3.2. Komunikace se členy... 4 3.3. Pojištění autorizovaných

Více

Asociace sommelierů ČR, o. s. Poděbradova 443, 252 63 Roztoky STANOVY. Tyto stanovy vymezuje charakter, postavení, zásady, principy a úkoly AS ČR

Asociace sommelierů ČR, o. s. Poděbradova 443, 252 63 Roztoky STANOVY. Tyto stanovy vymezuje charakter, postavení, zásady, principy a úkoly AS ČR Asociace sommelierů ČR, o. s. Poděbradova 443, 252 63 Roztoky STANOVY Tyto stanovy vymezuje charakter, postavení, zásady, principy a úkoly AS ČR 1 Charakter a postavení AS ČR I. AS ČR je výběrová, dobrovolná,

Více

Záznam z jednání Výboru pro vyrovnané zastoupení žen a mužů v politice

Záznam z jednání Výboru pro vyrovnané zastoupení žen a mužů v politice Záznam z jednání Výboru pro vyrovnané zastoupení žen a mužů v politice konané dne 8. listopadu 2010 Místo schůze: Praha, Strakova akademie, místnost č. 201 (od 14:00 do 16:05 hod.) Přítomné členky a členové

Více

8. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky Kongresové centrum Zlín 25. 11. 2011, - zápis -

8. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky Kongresové centrum Zlín 25. 11. 2011, - zápis - 8. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky Kongresové centrum Zlín 25. 11. 2011, - zápis - Přítomni: Rybka, Kvapil, Letocha, Havlová, Horák, Budina, Milata Omluveni: Svačina, Karen,

Více

Program jednání, včetně schválení ověřovatele byl členy výboru schválen bez připomínek

Program jednání, včetně schválení ověřovatele byl členy výboru schválen bez připomínek Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 13. října 2009 od 9.30 hodin v objektu Berounský medvěd - Beroun -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z vědecké rady Z VR/ F3-01/09. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze, které se konalo dne 25.

Zápis z vědecké rady Z VR/ F3-01/09. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze, které se konalo dne 25. Strana 1/ 5 Program: 1. Zahájení - prof. Ing. Jaromír Veber, CSc. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze, které se konalo dne 25. února 2009 2. Habilitační řízení PhDr. Ing.

Více

Olomoucké krajské sdružení ČSTV. ZÁPIS Č. 26 ze schůze krajské rady OLKS ČSTV, konané dne 31.1.2005 v Olomouci.

Olomoucké krajské sdružení ČSTV. ZÁPIS Č. 26 ze schůze krajské rady OLKS ČSTV, konané dne 31.1.2005 v Olomouci. 1 Olomoucké krajské sdružení ČSTV ZÁPIS Č. 26 ze schůze krajské rady OLKS ČSTV, konané dne 31.1.2005 v Olomouci. Přítomni: Vl.ŠIMÍČEK,Mgr.FRYČÁK,L.POSPÍŠIL,Ing.M.INDERKA,I.KUBA,J.NOVÁK, F.ŠEJBA,C.RYCHLÝ,Ing.VYPLELÍK

Více

Výroční zpráva o činnosti Legislativní rady vlády za rok 2006

Výroční zpráva o činnosti Legislativní rady vlády za rok 2006 Výroční zpráva o činnosti Legislativní rady vlády za rok 2006 I. Obecné údaje a) Název poradního orgánu vlády: Legislativní rada vlády b) Postavení Legislativní rady vlády Postavení Legislativní rady vlády

Více

Úkol delegovat členy do komise spolupráce a medializace zástupci KO ( do konce září ) - schůzky budou probíhat v září

Úkol delegovat členy do komise spolupráce a medializace zástupci KO ( do konce září ) - schůzky budou probíhat v září Zápis z 6. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Krajský úřad Jihočeského kraje, České Budějovice, 31.8..2009 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Ing. Lucie Krumpholcová, Mze Ing. F.

Více

Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014

Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014 Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014 Přítomni: p. Vladislav Beran, p. Zbyněk Blaheta, p. Ladislav Bohuslav, JUDr. Antonín Bórik, pí. Lenka Boudová,

Více

Z Á P I S č. 07/2015 z mimořádného jednání kontrolního výboru Zastupitelstva hl. m. Prahy, které se uskutečnilo dne 27.5.2015

Z Á P I S č. 07/2015 z mimořádného jednání kontrolního výboru Zastupitelstva hl. m. Prahy, které se uskutečnilo dne 27.5.2015 K o n t r o l n í v ý b o r Zastupitelstva hl. m. Prahy N Á V R H Z Á P I S č. 07/2015 z mimořádného jednání kontrolního výboru Zastupitelstva hl. m. Prahy, které se uskutečnilo dne 27.5.2015 Přítomni:

Více

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod.

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod. Bod č. 1 Starosta Zdeněk Číţek zahájil zasedání č. 3/2014 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 18:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, ţe informace o konání zasedání

Více

Zápis ze schůzky rozvojového partnerství ze dne 23. listopadu 2005

Zápis ze schůzky rozvojového partnerství ze dne 23. listopadu 2005 Zápis ze schůzky rozvojového partnerství ze dne 23. listopadu 2005 Zúčastnění: Michala Bláhová /místostarostka obce Horní Těšice/ Ing. Pavel Remeň /ředitel ÚP Hranice/ Miluše Stržínková /starostka obce

Více

Zápis č. 21/2015. Zasedání předsednictva. Rady vlády pro informační společnost

Zápis č. 21/2015. Zasedání předsednictva. Rady vlády pro informační společnost Zápis č. 21/2015 Zasedání předsednictva Rady vlády pro informační společnost Datum konání: 4. prosince 2015, 8:30 10:00 Místo konání: Kancelář NMV ICT JUDr. Jaroslava Strouhala Ministerstvo vnitra, nám.

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE Konaného dne 11. listopadu 2010 na Obecním úřadě Třebovice od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Třebovice

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Přítomni: Mgr. Petra Bednářová, p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS.,

Více

Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009

Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009 Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Ing.

Více

Z á p i s ZK č. 2/2015

Z á p i s ZK č. 2/2015 Z á p i s ZK č. 2/2015 z podzimní Zemské konference Moravskoslezského zemského spolku chovatelů poštovních holubů konané dne 30.10.2015 od 17.00 hod v Olomouci, hotel Hesperia Přítomni: předsedové nebo

Více

Zápis z vědecké rady Z VR / F3-01/13

Zápis z vědecké rady Z VR / F3-01/13 1/10 Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze, které se konalo dne 13. 03. 2013 Přítomni: viz prezenční listina Program: 1. Zahájení - prof. Ing. Jaromír Veber, CSc. 2. Habilitačního

Více

Zápis č. 13 ze zasedání Výboru pro zdravotnictví Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 18. 3. 2015

Zápis č. 13 ze zasedání Výboru pro zdravotnictví Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 18. 3. 2015 Zápis č. 13 ze zasedání Výboru pro zdravotnictví Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 18. 3. 2015 Přítomni: Doc. MUDr. Jaroslav Vomáčka, Ph.D., MBA MVDr. Zuzana Bartošová Doc. MUDr. Roman Havlík, Ph.D.

Více

Mezinárodní porada ředitelů vědeckotechnických parků

Mezinárodní porada ředitelů vědeckotechnických parků Mezinárodní porada ředitelů vědeckotechnických parků Ve dnech 5-6. června 2014 se ve VTP Vysočina, Jihlava, uskutečnila mezinárodní porada ředitelů vědeckotechnických parků v ČR (dále VTP). x x x x Poradě

Více

Č.j.: S399/2007/VZ-04969/2008/540/PV V Brně dne 6. března 2008

Č.j.: S399/2007/VZ-04969/2008/540/PV V Brně dne 6. března 2008 Č.j.: S399/2007/VZ-04969/2008/540/PV V Brně dne 6. března 2008 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění zákona č. 110/2007 Sb. a

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

V rámci doprovodného programu předání Zlatých medailí Stavebních veletrhů Brno

V rámci doprovodného programu předání Zlatých medailí Stavebních veletrhů Brno V rámci doprovodného programu předání Zlatých medailí Stavebních veletrhů Brno v roce 2016 Cech topenářů a instalatérů České republiky, udělil Výroční topenářskou cenu, Výroční instalatérskou cenu, Výroční

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝZKUMNÉ RADY TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝZKUMNÉ RADY TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝZKUMNÉ RADY TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 36 Datum: 7. 3. 2014 Od do: 9.00 13.30 hodin Místo: Sídlo TA ČR, Evropská 37, Praha 6 VR TA ČR Přítomni: Omluveni: prof. Ing. Vladimír Mařík,

Více