Úkol delegovat členy do komise spolupráce a medializace zástupci KO ( do konce září ) - schůzky budou probíhat v září

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úkol delegovat členy do komise spolupráce a medializace zástupci KO ( do konce září ) - schůzky budou probíhat v září"

Transkript

1 Zápis z 6. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Krajský úřad Jihočeského kraje, České Budějovice, Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Ing. Lucie Krumpholcová, Mze Ing. F. Štangl, radní JK, Program obnovy venkova Jiří Netík, předseda Výboru pro venkov Jihočeského kraje Ing. Eva Povišerová, Krajský úřad Jihočeského kraje JUDr. Radan Večerka, NOV Ověřovatelé zápisu: Jiří Krist, Jitka Doubnerová Zápis: Hamplová Eva Jednání: Předseda seznámil přítomné s programem, který byl odsouhlasen. 1. Kontrola plnění úkolů z minulého jednání (Winter) Úkol delegovat členy do komise spolupráce a medializace zástupci KO ( do konce září ) - schůzky budou probíhat v září Výbor schvaluje smlouvu s Mze na zajištění výstavy Země živitelka a ukládá předsedovi Výboru smlouvu podepsat - splněno Opravené smlouvy mezi Mze a NS MAS ČR předat na právní oddělení Mze. Výbor ukládá předsedovi NS MAS podepsat partnerskou smlouvu s Mze - předáno na Mze, smlouva byla podepsána. Bude připravena smlouva s MMR a předána na ministerstvo panu Vondruškovi. Podklady do publikace LEADER splněno, data předána. Poděkování za realizaci MAS Vladař a doktoru Sušankovi. Vytvořena publikace Dotačních možností pro obce - poděkování MAS Opavsko a Jiřímu Kristovi. Brožury budou předány všem MAS přes krajské organizace Výbor NS MAS ČR ukládá předsedovi zajistit zveřejňování účasti členů výboru a jejich náhradníků na internetových stránkách NS MAS ČR.

2 Při dvojnásobné neúčasti zástupců kraje při jednání výboru NS MAS ČR předseda doporučí členům Krajské organizace převolení zástupců do Výboru NS MAS. Provedena kontrola účasti členů. Zatím nedošlo k zveřejnění na stránkách NS MAS. Úkol 1/6: Projednat v TPS, Mze možnost uznatelnosti cestovních náhrad. Předseda NS MAS ČR František Winter Pokračovat v jednání o DPH jako uznatelného nákladu u neplátců daně z přidané hodnoty v dalších kolech výzev PRV - Úkol trvá. Výbor NS MAS ČR ukládá tajemnici NS MAS ČR připravit a rozeslat Výzvu MASkám k pomoci MAS v postižených oblastech - rozesláno. 2. Zpráva z jednání pracovní skupiny Leader v Praze dne (Florian) Návrh koncepčních změn stanovisko předáno na Mze. 003, 004, 005 nekopírovat účetní doklady SZIF projedná ( vzorek ke kontrole ) Kód 007, 008 požadavek na spojení. Nelze. Bude upřesněno SZIFem. Požadavek předfinancování bude projednáno Změkčovací opatření pro LEADER měkké akce - úprava opatření rozšířením kódu. Metodika zadávaní zakázek požadavek na jednoznačný výklad (Vyjádření Mze - není potřeba metodiky ) Metodika věcného plnění potřeba přesnějšího výkladu účasti občanů obce (nejednotnost mezi dvěma verzemi pravidel a ve výkladu MZe a SZIF). Návrh ohodnocení znalcem místo ceníku RTS. Připomínky k příloze č. 9. Aktualizace od Dále bude komise jednat o některých připomínkách k příloze. Zamezit překlápění úprav pravidel do osy 4. ( ČOV, Regionální produkty,...) Příslib vypořádání připomínek do Úkol 2/06: Zveřejnění termínu schůzek TPS členům výboru NS MAS ČR s možností účasti a zasláním podkladů zodpovědný Jan Florian Poznámky k jednání monitorovacího výboru schválení změn v ose III (pro IV osu budou automaticky překlopeny a znamenají zhoršení podmínek pro realizaci SPL) Winter informace o dopisu ředitelky ing. Dvořákové Florian jde o kódy op. III.2 (obce) 2. definovány povolené výdaje zařízení na údržbu zeleně v obcích (nově uveden závazný seznam + limity, což omezuje a znemožňuje pořízení některé techniky) 3. odstraněny rekonstrukce kanalizací (povoleny jen nové stejně jako v ose III) Krist návrh v této podobě nemůžeme schválit, znamená pro nás výrazné zhoršení. Vyžadujme splnění 75% požadavků PS Leader

3 Florian jde o to, jestli můžeme vetováním návrhu podmínky změnit. Nám jde o změny ve IV. ose, ne ve III. Večerka je nutné jednat s ostatními členy MV a zajistit si nadpoloviční většinu. K ose III se vyjadřovat musíme nejsme oddělené resorty. Omezení a zpřísnění podmínek je založené na tom, že ve III. ose jsou vyčerpané alokace měli bychom trvat na změnách alokací. Požadujme negativní vymezení limitů, pozitivní vymezení je špatné a způsobuje problémy, které dnes máme. Večerka - jako zástupce partnera SPOV: navrhuji zdržení pro pravidla I. osy a negativní hlasování pro III. osu. Winter bude svolána pracovní skupina MV a musí se jednat. Pak se hlasuje prostou většinou. Pokud změna neprojde, platí stávající pravidla. Kulíšek jde o poslední změnu pravidel pro III. osu, která je vyčerpaná po 8. kole se budou rozdělovat už jen drobné Doubnerová pravidla tedy budou platit překlopením i ve IV. ose a PS pro III. osu už se zřejmě nebude scházet, aby je změnila jsou tedy i pro nás konečná Návrh pro hlasování: Doubnerová negativní Florian zdržet se Kulíšek - negativní Sušanka negativní Haš negativní Karasová negativní Bujáková negativní Liška negativní Krist negativní Jančo negativní Závěr: František Winter bude hlasovat proti v otázce pravidel III. osy RV navrhuje pověřit předsedu jednáním se SPOV, NOV a dalšími partnery v oblasti změn pravidel pro III. osu a zvýšení alokace Úkol 3/06: Výbor NS MAS ČR pověřuje předsedu NS MAS ČR ve spolupráci se SPOV, NOV a dalšími partnery jednat o úpravách pravidel osy 3 a zvýšení alokace. 3. Návrh postupů hodnocení kvality realizace SPL( Florian, Martínek), výsledky společných jednání pracovní skupiny LEADER a CpKp Jan Florian a Jan Martínek předložili zprávu o realizaci projektu hodnocení kvality realizace SPL, který zpracovává CpKP. Jednání se může zúčastnit každý, kdo má zájem o spolupráci. Úkol 4/09: Petr Sušanka zpracuje návrh na hodnocení MAS. Návrh zašle členům výboru NS MAS ČR. 4. Náplň činnosti výboru NS MAS ČR, docházka členů výboru (Winter)

4 František Winter konstatoval nefunkčnost webu Krajské sekce info o konání schůzek, zápis z jednání KO. Vyzval zástupce krajských organizací k aktivnímu zapojení a zveřejňování informací o činnosti KO. Vyhodnocena byla docházka jednotlivých zástupců KO na jednání výboru NS MAS ČR. Bylo konstatováno nutné zajišťování náhradníků na jednání výboru NS MAS ČR 5. Požadavek ČZU Praha ( Winter ) František Winter informoval o návštěvě zástupců Ukrajinského Ministerstva zemědělství na ČZU ( ). Návštěva proběhne v Hanušovicích. 6. Udělení Registračních listů Krajským sdružením NS MAS ČR O registraci a vystavení registračního listu k žádosti o přidělení IČ požádala krajská organizace Královéhradeckého kraje a Olomouckého kraje. 7. Příprava Konference Venkov 2009 Ing. Krumpholcová neví o konání Konference Venkov 2009 ani o přípravách ze strany Mze. František Winter navrhl uspořádat konferenci ve spolupráci se SPOV a AgK. Zpracovat návrh a předložit jej na dalším jednání výboru NS MAS ČR. Jan Florian konstatoval, že některé akce financované z CSV patří do Technické pomoci. Bylo by vhodné koordinačnímu výboru doporučit, zamyslet se nad financovanými akcemi z Celostátní sítě. Úkol 5/06: Vyzvat SPOV a AgK ke spolupráci na organizaci Konference 2009 František Winter 8. Zhodnocení prezentace MAS, Večer venkova ( Hamplová ) Eva Hamplová informovala o organizaci výstavy ZŽ. Místní akční skupiny vytvořily 20 stánků, na kterých bylo umístěno 41 MAS. Prezentace byla hodnocena velice kladně od všech partnerů. Po celou výstavu byla zajištěna prezentace na hlavním pultu panelu. Večera venkova se zúčastnilo cca 200 osob. Po celý večer byla zajištěna prezentace na všech stáncích. Členové MAS výrazně pomohli při organizaci večera. Sušanka konstatoval nutnost ukončení vystavování banery. Nutná prezentace ukázkou z venkova. Doubnerová konstatovala vhodnost požádat o projekt přes krajské agentury na příští rok prezentace krajských organizací a zkvalitnit reklamu - plakáty s programem Winter obava z očesání celorepublikového rozpočtu na Živitelku. V příštím roce včetně venkovních ploch na ukázku řemeslné výroby + venkovská hospoda + venkovní pódium. Nutnost zkvalitnění reklamy vnitřní rozhlas Karasová navrhuje zachování vnitřního pódia ochutnávky, prezentace MAS a výrobků.

5 Florian zkvalitnit prezentaci s vysvětlením co je MAS. Hamplová financování ZŽ. Požádala o vyčlenění finančních prostředků na zajištění prezentace. Navržená částka ve výši Kč pro MAS Horní Pomoraví, která zajišťovala prezentaci. Hlasování: Všichni pro. Sušanka - požádal o provedení kontroly neuhrazených faktur NS MAS ČR Úkol 6/06: požádat kontrolní komisi NS MAS ČR o kontrolu neuhrazených faktur NS MAS ČR a o kontrole podat zprávu výboru NS František Winter 9. Různé 9.1.Ukončení zakázky brožura pro Mze Dotace pro obce Publikace byla předána na Mze. Zajistil Jiří Krist Schůzka MAS Plzeňského kraje ( Florian ) Založení krajské organizace nebylo schváleno. Příprava projektu spolupráce, dohoda o žádosti o dotaci na rok Schůzka MAS Olomouckého kraje ( Winter ) Dohoda o spolupráci s KAZV a SZIF (snaha o vtažení SZIFu do projektu) příprava společného projektu, zájem o účast Zlínského kraje Materiál medializace NS MAS (Sušanka) Informoval o televizním pořadu - Venkov 21. století (magazín o MAS a venkovu) Tištěné katalogy krajských MAS rozdány titulní listy 9.5. Zakázka SFŽP Radan Večerka projekt analýza využití LEADERu v projektech SFŽP. Vyhlášena veřejná zakázka žadatelem bude NOV ve spolupráci s NS MAS Návrh společného projektu NS MAS ČR a NOV, Zelená úsporám ( Večerka ) NS MAS partnerem SFŽP informatika, poradenství, propagace. Hrazeno z technické pomoci. Nedořešená smlouva mezi NS MAS ČR a NOV. Florian požádal o objasnění zadání zakázky. Stejné zadání již existují veřejná data ( mapy, data ). Večerka obsahem jsou semináře a údaje o zaměření MAS na aktivity SFŽP Přihlášky MAS do NS MAS ČR Místní akční skupina Mikroregionu Buchlov Na cestě k prosperitě o.s. Jednohlasně schváleny Fakturace firmy SEAL s.r.o. NS MAS přijata fakturu ve výši 9 tis. Kč na hosting, aktualizaci, doplnění dat Kulíšek upřesňuje obsah faktury - data, mapa, aktualizace, platba za částečný hosting, aktualizaci, doplnění dat.

6 Sušanka SEAL byl placen z MMR k prezentaci MAS. Odsouhlaseno bylo Kč za odkoupení dat. Navrhuje fakturu nehradit. Členové výboru se neshodli na žádném dalším postupu. Faktura bude vrácena firmě SEAL s.r.o. Další jednání Výboru NS MAS ČR se uskuteční od 10:00 hod. ve Středočeském kraji ( KÚ Středočeského kraje Praha nebo Říčany u Prahy ). Ověřil: Krist, Doubnerová Zapsala: Hamplová

Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění.

Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění. Zápis z 12. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Zlín, 23.4.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: zástupce KZAV Zlínského kraje Ověřovatelé zápisu: Kulíšek, Haš Zápis: Eva Hamplová

Více

Zápis z 22. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR - Usnesení Křtiny, 16.3. 2011

Zápis z 22. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR - Usnesení Křtiny, 16.3. 2011 Zápis z 22. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR - Usnesení Křtiny, 16.3. 2011 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Judr. Radan Večerka Ověřovatelé zápisu: Jitka Doubnerová, Gustav

Více

Národní síť místních akčních skupin ČR SPOLEČNÉ ŠKOLENÍ MAS A RO SZIF ÚNOR 2011

Národní síť místních akčních skupin ČR SPOLEČNÉ ŠKOLENÍ MAS A RO SZIF ÚNOR 2011 Národní síť místních akčních skupin ČR Pracovní skupina LEADER SPOLEČNÉ ŠKOLENÍ MAS A RO SZIF ÚNOR 2011 Pracovní skupiny NS MAS apod. / 1 PS pro realizaci programu LEADER (PS LEADER) Statut PS schválen

Více

MAS v 1. kole (OK) MAS podle krajů. MAS v 1. kole (ZK) Leader ČR 2007. Obsah: 22.12.2008

MAS v 1. kole (OK) MAS podle krajů. MAS v 1. kole (ZK) Leader ČR 2007. Obsah: 22.12.2008 KS NS MAS ČR v OK Jednání Krajského sdružení Národní sítě MAS v Olomouckém kraji Prezentace, 18. 12. 2008, Olomouc Obsah: 1) Informace z jednání výboru NS MAS, ustavení Monitorovacího výboru NS MAS a jednání

Více

Zápis ze 9. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Stříbro, 15.12. 2009

Zápis ze 9. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Stříbro, 15.12. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze 9. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Stříbro, 15.12. 2009 Hosté: Ing. Zuzana Dvořáková, Mze Ing. Václav Votava, Poslanec PČR, člen rozpočtového

Více

Výroční zpráva. Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Ing. František Winter, předseda NS MAS ČR, o.s. Rumburk, 15.3.

Výroční zpráva. Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Ing. František Winter, předseda NS MAS ČR, o.s. Rumburk, 15.3. Výroční zpráva Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. 2011 Ing. František Winter, předseda NS MAS ČR, o.s. Rumburk, 15.3.2012 Členská základna má vzrůstající tendenci.oproti roku 2010

Více

PRV v novém plánovacím období

PRV v novém plánovacím období PRV v novém plánovacím období a vyjednávání NS MAS ČR František Winter Národní síť Místních akčních skupin ČR, o.s. Venkov současnosti a Venkov v roce 2020 Únovce - Kaskády 27.11.2012 1 Návrh PRV EU priority

Více

ZÁPIS. ze zasedání programového výboru

ZÁPIS. ze zasedání programového výboru MAS Pobeskydí, z. s. 739 53 Třanovice č. p. 1 IČ: 71212612 ZÁPIS ze zasedání programového výboru MAS Pobeskydí, z. s. které se uskutečnilo dne 6. února 2015 od 13:00 hod. v sídle organizace v Třanovicích,

Více

Zápsis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Zlínského kraje

Zápsis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Zlínského kraje Krajské sdružení Národní sítě Místních akčních skupin České republiky Zlínského kraje kraje Zápsis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Zlínského kraje Termín: 3.2.2015 Místo: Slovácký dvůr Ostrožská Nová

Více

Zápis z 11. jednání výboru Národní sítě MAS ČR. dne 11.4.2008 od 10:00 hodin, Praha (ÚZPI)

Zápis z 11. jednání výboru Národní sítě MAS ČR. dne 11.4.2008 od 10:00 hodin, Praha (ÚZPI) Stránka 1 z 5 Zápis z 11. jednání výboru Národní sítě MAS ČR dne 11.4.2008 od 10:00 hodin, Praha (ÚZPI) Přítomni (podle prezenční listiny): Členové a náhradníci výboru s právem hlasovat: Galina Čermáková,

Více

Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění.

Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění. Zápis z 14. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Říčany, 8.6.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Ing. Bělinová, Mze Ing. Bejčková, Mze Ing. Adamcová, SZIF JUDr. Večerka, NOV PhDr.

Více

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Zápis z jednání PS Propagace Termín: 26. dubna 2012 ve 12 hodin Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Přítomni: Jozef Jančo, Olga Špiková, Miloslav Oliva, Petra

Více

1. Popis činnosti MAS při realizaci SPL za sledované období (uveďte klíčové aktivity uskutečněné ve sledovaném období):

1. Popis činnosti MAS při realizaci SPL za sledované období (uveďte klíčové aktivity uskutečněné ve sledovaném období): Název: Monitorovací zpráva o činnosti MAS č. 4 (I. etapa leden-duben 2012) Číslo: MAS-PM_TSu-160D_MZ4 Datum: 23. 5. 2012 Zpráva za období: leden - duben 20121 Název MAS: MAS Partnerství Moštěnka, o. s.

Více

Výroční zpráva. Národní sítě Místních akčních skupin České republiky, o.s. za rok 2010

Výroční zpráva. Národní sítě Místních akčních skupin České republiky, o.s. za rok 2010 Výroční zpráva Národní sítě Místních akčních skupin České republiky, o.s. za rok 2010 Bc. František Winter Křtiny 17.3.2011 Stav členské základny k 31.12.2010 Počet fungujících MAS na území ČR : 145 z

Více

Zápis z 15. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 13.7.2010

Zápis z 15. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 13.7.2010 Zápis z 15. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 13.7.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Kateřina Adamcová SZIF Praha Adámková Dagmar AZV Břeclav Michala Pruknerová

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 1. 12. 2015, 17:00, Hořice

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 1. 12. 2015, 17:00, Hořice Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 1. 12. 2015, 17:00, Hořice Usnášeníschopnost Valné hromady Podchlumí o.s. : ANO (dle přílohy prezenční listina 23 osob,

Více

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Místní akční skupina Pobeskydí zájmové sdružení právnických osob 739 53 Třanovice čp. 1 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze společného zasedání valné hromady a programového výboru, konaného ve školící

Více

2) Informace o realizaci SPL (1. - 3. výzva)

2) Informace o realizaci SPL (1. - 3. výzva) 7.6.2010 Prezentace pro VS MAS Partnerství Moštěnka, KuH 8. 6. 2010 Program 1. Úvod, volba zapisovatele a ověřovatelů 2. Informace o realizaci SPL (MM) 3. Informace o projektech spolupráce PRV IV.2.1.

Více

ZÁPIS Z I. ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ A DOZORČÍ RADY MAS Vladař o.p.s.

ZÁPIS Z I. ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ A DOZORČÍ RADY MAS Vladař o.p.s. MAS VLADAŘ o.p.s. Sídlo: Husova 153, 364 55 Valeč IČ: 264 04 818 Právní forma: Obecně prospěšná společnost Zapsáno v rejstříku obecně prospěšných společností vedeného Krajským soudem v Plzni oddíl 0, vložka

Více

jednání Pléna KS MAS Středočeského kraje

jednání Pléna KS MAS Středočeského kraje Zápis z jednání Pléna KS MAS Středočeského kraje Termín pátek 9. listopadu 2012 v 10:00 h 14:00 h Místo Chotilsko, MAS Brdy Vltava, Chotilské muzeum Program: 1. Přivítání a představení domácí MAS 2. Kontrola

Více

- Samostatné podání žádosti na animaci školských zařízení není možné.

- Samostatné podání žádosti na animaci školských zařízení není možné. Plzeň, 22.2.2016 místopředseda spolku V návaznosti na výstupy z diskusí na workshopech realizovaných ve spolupráci s Celostátní sítí pro venkov, na četné dotazy z MAS a na základě připomínek PS LEADER

Více

Připomínky TPS LEADER k Opatření III.2.1.1., III.2.1.2. a III.2.2.

Připomínky TPS LEADER k Opatření III.2.1.1., III.2.1.2. a III.2.2. Připomínky TPS LEADER k Opatření III.2.1.1., III.2.1.2. a III.2.2. Opatření III.2.1.1. 1 Další podmínky (str. 205 až 207) 2 Číselník způsobilých 3 Číselník způsobilých 4 Číselník způsobilých 5 Číselník

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Zasedací místnost MAS, Žamberk Dne: 12.2.2010 Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ing. Oldřich Žďárský Ing. Josef Paďour Ing. Dana Hubálková Jan Vych Vladimír

Více

Zápis z. 1. Zahájení zhodnocení usnášeníschopnosti, určení ověřovatelů. 2. Doplnění a schválení programu. Termín hodin

Zápis z. 1. Zahájení zhodnocení usnášeníschopnosti, určení ověřovatelů. 2. Doplnění a schválení programu. Termín hodin Praha, 8. března 2016 Zápis z 17 Termín hodin Místo Praha, - Smíchov 150 00 ( ) Přítomni: dle prezenční listiny 10 členů výboru, 1 náhradník (RNDr. Roman Kašpar Luhačovské Zálesí, o.p.s.), 1 zastoupení

Více

Zápis z jednání předsednictva Českomoravského svazu zemědělských podnikatelů konaného dne 15. 10. 2015 v 10:00 v Malá Morava. plnění usnesení a úkolů

Zápis z jednání předsednictva Českomoravského svazu zemědělských podnikatelů konaného dne 15. 10. 2015 v 10:00 v Malá Morava. plnění usnesení a úkolů Zápis z jednání předsednictva Českomoravského svazu zemědělských podnikatelů konaného dne 15. 10. 2015 v 10:00 v Malá Morava 1. Zahájení jednání a kontrola k plnění usnesení a úkolů Přítomni: dle prezenční

Více

Úkol 1/9: tajemnice kontaktuje navržené členy komisí a předá kontakty vedoucím pracovních skupin. Termín leden 2010 Úkol byl splněn.

Úkol 1/9: tajemnice kontaktuje navržené členy komisí a předá kontakty vedoucím pracovních skupin. Termín leden 2010 Úkol byl splněn. Zápis z 10. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Karlovy Vary, 9.2.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: J. Jančo, J. Bittner Zápis: Eva Hamplová Jednání: Zahájení

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MASIF DNE 18.10.2012

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MASIF DNE 18.10.2012 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MASIF DNE 18.10.2012 Přítomni (dle prezenční listiny): R.Zemanová,M.Matušková, J.Chytil, J.Pospíšil, Z.Němec, R.Wildner. Omluven M.Rosenbaum. Hosté: J.Doubnerová 1) Zpráva o činnosti

Více

Příprava nového období - vyjednávání

Příprava nového období - vyjednávání Příprava nového období - vyjednávání Ing. František WINTER Národní síť Místních akčních skupin ČR, o.s. Česko Polská konference Rejvíz 22.11. 2012 Naše představa v období 2014-2020 Národní strategický

Více

Zápis č. 9/2015. z jednání Valné hromady Mikroregionu Žatecko, konané dne 20.11.2015 od 9.00 hod. v Blšanech

Zápis č. 9/2015. z jednání Valné hromady Mikroregionu Žatecko, konané dne 20.11.2015 od 9.00 hod. v Blšanech Zápis č. 9/2015 z jednání Valné hromady Mikroregionu Žatecko, konané dne 20.11.2015 od 9.00 hod. v Blšanech Přítomno: Nepřítomno: Hosté: 14 členů MRG (viz. presenční listina) 3 členi MRG (omluveni: p.bc.p.valenta,

Více

Místní akční skupina ORLICKO. 564 01 Žamberk, Masarykovo náměstí 166 M A S

Místní akční skupina ORLICKO. 564 01 Žamberk, Masarykovo náměstí 166 M A S Místní akční skupina ORLICKO 564 01 Žamberk, Masarykovo náměstí 166 M A S ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2008 Obsah: 1. Aktivity v roce 2008 3 2. Hospodaření MAS ORLICKO v roce 2008 8 Zpracoval:

Více

Výroční zpráva. Národní sítě Místních akčních skupin ČR, o.s. za období 2007-2008

Výroční zpráva. Národní sítě Místních akčních skupin ČR, o.s. za období 2007-2008 Výroční zpráva Národní sítě Místních akčních skupin ČR, o.s. za období 2007-2008 Bc. František Winter Zábřeh 11.3.2009 Národní síť MAS ČR činnost sítě a výboru v roce 2007 činnost sítě a výboru v roce

Více

jednání Valné hromady KS MAS Středočeského

jednání Valné hromady KS MAS Středočeského Zápis z jednání Valné hromady KS MAS Středočeského Termín pátek 21. února 2014 v 9:30 h 14:00 h Místo MAS Vyhlídky, Mělník, Zasedací sál MěÚ /přízemí/, Nám. Míru čp. 51 Program Valné hromady: 1. Zahájení

Více

Střednědobé hodnocení LEADER. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Střednědobé hodnocení LEADER. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Střednědobé hodnocení Strategického plánu LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Obecné zásady Hodnocení posuzuje: Efektivitu do jaké míry bylo dosaženo

Více

Celostátní síť pro venkov

Celostátní síť pro venkov Celostátní síť pro venkov. prezentace pro pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje. Tučín - 29. dubna 2010 Představení Agentury pro zemědělství a venkov Od 1. ledna 2009 Agentura pro zemědělství

Více

Zápis ze zasedání valné hromady

Zápis ze zasedání valné hromady MAS PODBRDSKO, z.s. IČO: 270 51 935, sídlo: Hvožďany 80, 262 44 Zápis ze zasedání valné hromady konané dne 12.1.2016 od 17.00 hod. ve Společenském centru v Rožmitále pod Třemšínem Konání této valné hromady

Více

Žlutice,

Žlutice, Žlutice, 14. 3. 2013 Příjmy: plán plnění poznámka: Členské příspěvky: 1 013 000 Kč 1 039 000,00 Kč Registrační poplatek Země živitelka: 127 300,00 Kč Ostatní aktivity společně s dalšími partnery: Analýza

Více

Obec Veselíčko. ze zasedání Zastupitelstva obce Veselíčko (dále jen ZOV ), pondělí 31. 1. 2011 v 18 hodin, zasedací místnost obecního úřadu

Obec Veselíčko. ze zasedání Zastupitelstva obce Veselíčko (dále jen ZOV ), pondělí 31. 1. 2011 v 18 hodin, zasedací místnost obecního úřadu Zápis a Usnesení 2/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce Veselíčko (dále jen ZOV ), pondělí 31. 1. 2011 v 18 hodin, zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: pp. Giblová, Gogela, Kubisová, Lehnert, Panáková,

Více

ZÁPIS NA 9. ZASEDÁNÍ VÝBORU NS MAS ČR, o.s.

ZÁPIS NA 9. ZASEDÁNÍ VÝBORU NS MAS ČR, o.s. ZÁPIS NA 9. ZASEDÁNÍ VÝBORU NS MAS ČR, o.s. Termín: 8.2.2008 Čas: 10:00 hod. Místo: Praha 2 Vinohrady, Slezská 7, Budova ÚZPI Přítomni: Adam, Sušanka, Doubnerová, Hamplová, Winter, Florian, Oliva, Nekvasilová,

Více

Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění.

Předseda seznámil přítomné s programem. Vyzval členy výboru NS MAS k případnému doplnění. Zápis z 11. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Mělník, 15.3.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: Doubnerová, Karasová Zápis: Eva Hamplová Jednání: Zahájení jednání

Více

STATUT Monitorovacího výboru Programu rozvoje venkova (dále PRV ) 2014 2020 ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ

STATUT Monitorovacího výboru Programu rozvoje venkova (dále PRV ) 2014 2020 ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ STATUT Monitorovacího výboru Programu rozvoje venkova (dále PRV ) 2014 2020 Článek 1 Úvodní ustanovení ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ Ministerstvo zemědělství zřizuje Monitorovací výbor PRV na období 2014-2020

Více

Celostátní síť pro venkov Program rozvoje venkova. 2. mezinárodní konference Národnej siete rozvoja vidieka SR Senec

Celostátní síť pro venkov Program rozvoje venkova. 2. mezinárodní konference Národnej siete rozvoja vidieka SR Senec Celostátní síť pro venkov Program rozvoje venkova 2. mezinárodní konference Národnej siete rozvoja vidieka SR Senec 1. - 2.12.2010 Obsah Základní informace o PRV, Síti Cíle Sítě, členství v Síti Celkové

Více

Program jednání byl upraven a doplněn o aktuální body. Členové programového výboru a KRK schválili program jednání. Pro: 6 Proti: 0 Zdržel se: 0

Program jednání byl upraven a doplněn o aktuální body. Členové programového výboru a KRK schválili program jednání. Pro: 6 Proti: 0 Zdržel se: 0 Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 24. 10. 2011 od 9 00 h v areálu Hoštické a. s. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Daniel Procházka,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. listopadu 2008

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. listopadu 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. listopadu 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Stanislav Kahuda, Josef Brouček, Josef Lácha Omluven:

Více

VH MR Hranicko 29. listopadu 2012, městský úřad Potštát

VH MR Hranicko 29. listopadu 2012, městský úřad Potštát VH MR Hranicko 29. listopadu 2012, městský úřad Potštát Přítomní: dle prezenční listiny Alena Veličková, obec Horní Újezd Karel Galas, město Potštát Marta Koubková, obec Polom Marcela Tomášová, obec Všechovice

Více

Usnesení: Výbor NS MAS ČR souhlasí s úpravou jednacího řádu pro účely dnešního jednání. pro: 8 proti: 2 zdržel: 0 schváleno

Usnesení: Výbor NS MAS ČR souhlasí s úpravou jednacího řádu pro účely dnešního jednání. pro: 8 proti: 2 zdržel: 0 schváleno České Budějovice, 3. 9. 2012 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: Florian Jednání zahájeno v 14:15 Pořízen audio záznam. Zahájení jednání provedl předseda Ing.

Více

Zápis ze schůzky Výboru MAS konané dne 16. září 2015 v zasedací místnosti kanceláře MAS

Zápis ze schůzky Výboru MAS konané dne 16. září 2015 v zasedací místnosti kanceláře MAS Zápis ze schůzky Výboru MAS konané dne 16. září 2015 v zasedací místnosti kanceláře MAS Přítomni: Filip Konečný, Ski klub Hranice Marcela Tomášová, MR Hranicko Jaroslav Šindler, Obec Partutovice Jana Černá,

Více

Zápis. z průběhu Festivalu Středočeského venkova konaného 26. června 2012 ve Všeradicích, okr. Beroun

Zápis. z průběhu Festivalu Středočeského venkova konaného 26. června 2012 ve Všeradicích, okr. Beroun Zápis z průběhu Festivalu Středočeského venkova konaného 26. června 2012 ve Všeradicích, okr. Beroun Jednání zahájil a moderoval p. Radomír Hanačík, předseda Spolku prov obnovu venkova Středočeského kraje

Více

Zápis z 19. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 14. 12. 2010

Zápis z 19. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 14. 12. 2010 Zápis z 19. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Olomouc, 14. 12. 2010 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Karel Stojan Ověřovatelé zápisu: Krist, Kulíšek Jednání: Zahájení jednání

Více

14/07 Peněžní prostředky Evropské unie a státního rozpočtu určené na realizaci osy V Programu rozvoje venkova

14/07 Peněžní prostředky Evropské unie a státního rozpočtu určené na realizaci osy V Programu rozvoje venkova Věstník NKÚ, kontrolní závěry 545 14/07 Peněžní prostředky Evropské unie a státního rozpočtu určené na realizaci osy V Programu rozvoje venkova Kontrolní akce byla zařazena do plánu kontrolní činnosti

Více

Valné hromady NS MAS ČR, o.s.

Valné hromady NS MAS ČR, o.s. Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Týnec nad Sázavou, 13. 3. 2014 Zápis z Valné hromady NS MAS ČR, o.s. Termín 13. března 2014 Místo Týnec nad Sázavou (Hotel TÝNEC, Klusáčkova 2,

Více

Jednání koordinačního výboru CSV 15.2.2011

Jednání koordinačního výboru CSV 15.2.2011 Jednání koordinačního výboru CSV 15.2.2011 Plán aktivit Sítě na rok 2011 1 Obsah Návaznost plánu aktivit/rozpočtu na hlavní úkoly CSV Celkový rozpočet Sítě na rok 2011 - princip tvorby rozpočtu - plán

Více

Místo konání: Společenské centrum Lidečko

Místo konání: Společenské centrum Lidečko Zápis z Valné hromady MS Hornolidečska ze dne 25.6.2014 Místo konání: Společenské centrum Lidečko Program jednání: 1. Zahájení 2. Jmenování zapisovatele 3. Volba návrhové a mandátní komise 4. Schválení

Více

Zápis z 27. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR

Zápis z 27. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Zápis z 27. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR České Budějovice, 29.8. 2011 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Ověřovatelé zápisu: Marie Horáková, Jiří Krist Jednání zahájeno v

Více

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje Termín 28. leden - čtvrtek Čas Místo 9:00 13:30 hod Lázeňský dům Libuše, Karlova Studánka Program jednání 1.

Více

2. zasedání Národní stálé konference datum 27. března 2015, 10:00 15:15 Praha, Slovanský dům

2. zasedání Národní stálé konference datum 27. března 2015, 10:00 15:15 Praha, Slovanský dům název 2. zasedání Národní stálé konference datum 27. března 2015, 10:00 15:15 místo účastníci přílohy zápisu Praha, Slovanský dům viz prezenční listina 1. Prezenční listina, 2. Schválený program jednání,

Více

Zápis z 16. zasedání rošířeného výboru CzWA - AČE ČR ve čtvrtek 17. 9. 2009 konaného v Patria Kobylí a.s

Zápis z 16. zasedání rošířeného výboru CzWA - AČE ČR ve čtvrtek 17. 9. 2009 konaného v Patria Kobylí a.s 1(6) ASOCIACE PRO VODU ČR Masná 5, 602 00 Brno, Česká republika tel./fax 543 235 303 GSM 737 508 640 e-mail: czwa@czwa.cz Zápis z 16. zasedání rošířeného výboru CzWA - AČE ČR ve čtvrtek 17. 9. 2009 konaného

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky PR služby pro Zahraniční zastoupení 1. stupně ČCCR CzechTourism v Německu

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Monitorovací zpráva o činnosti MAS Zpráva za období: září - prosinec 2011 Název MAS: MAS Boskovicko PLUS, o.s. zpracovatel zprávy (jméno, příjmení, funkce): Olga Ondráčková, manažerka, Marcela Hamerská,

Více

SPOLKU PRO OBNOVU VENKOVA ČR

SPOLKU PRO OBNOVU VENKOVA ČR 03 / 2010 (145) SPOLKU PRO OBNOVU VENKOVA ČR www.spov.org JARO JE TADY A AKTUÁLNÍ INFORMACE SPOV: Spolek jednal s partnery o daních, navštívil sněmy Agrární komory a NS MAS i veletrh TechAgro Zástupci

Více

Kontrolní závěry z kontrolních akcí

Kontrolní závěry z kontrolních akcí Věstník NKÚ, kontrolní závěry 355 Část B Kontrolní závěry z kontrolních akcí 08/25 Finanční prostředky určené na realizaci opatření LEADER+ a LEADER Kontrolní akce byla zařazena do plánu kontrolní činnosti

Více

Zápis ze schůzky rozvojového partnerství ze dne 23. listopadu 2005

Zápis ze schůzky rozvojového partnerství ze dne 23. listopadu 2005 Zápis ze schůzky rozvojového partnerství ze dne 23. listopadu 2005 Zúčastnění: Michala Bláhová /místostarostka obce Horní Těšice/ Ing. Pavel Remeň /ředitel ÚP Hranice/ Miluše Stržínková /starostka obce

Více

Zápis Ze zasedání správní rady Svazku obcí Mikroregionu obcí Památkové zóny 1866, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 od 17 hod. Obec Benátky.

Zápis Ze zasedání správní rady Svazku obcí Mikroregionu obcí Památkové zóny 1866, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 od 17 hod. Obec Benátky. Zasedání SR č.03/2014 Zápis Ze zasedání správní rady Svazku obcí Mikroregionu obcí Památkové zóny 1866, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 od 17 hod. Obec Benátky. Přítomni členové SR: T. Bouček (Benátky),

Více

Z á p i s. ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Z á p i s. ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Z á p i s ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Datum a místo zasedání Dne 20. června 2014 v budově Ministerstva práce a sociálních věcí od 9:30 hod. do 12:30 hod. Přítomni

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO / MASiF

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO / MASiF KDO JSME Místní akční skupina Mikroregionu Frýdlantsko (MASiF) vznikla na konci roku 2004 jako občanské sdružení. Je otevřené pro obce, města a jejich příspěvkové organizace, nestátní neziskové organizace,

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 2.9.2014 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin MĚSTO RALSKO ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin Upravená verze z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

Program jednání včetně doplňku a úpravy byl členy výboru schválen bez připomínek Ověřovatel zápisu pan JUDr. Kupka

Program jednání včetně doplňku a úpravy byl členy výboru schválen bez připomínek Ověřovatel zápisu pan JUDr. Kupka Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 14.04.2009 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

LEADER IV. osa Programu rozvoje venkova ČR 2007-2013. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

LEADER IV. osa Programu rozvoje venkova ČR 2007-2013. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí LEADER IV. osa Programu rozvoje venkova ČR 2007-2013 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Program školení 1) 9:45-10:00 Registrace účastníků 2) Informace

Více

MAS Litomyšlsko o.p.s. Zápis z jednání Zakladatelů

MAS Litomyšlsko o.p.s. Zápis z jednání Zakladatelů V Proseči dne 23. 10. 2013 MAS Litomyšlsko o.p.s. Zápis z jednání Zakladatelů Datum: 23. 10. 2013 Místo konání: zasedací místnost ubytovna Toulovec, Proseč Přítomni: Viz prezenční listina Omluveni: Viz

Více

Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR

Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR dne 9.1. 2009 od 10:00 hodin, Choceň (městský úřad) MAS NAD ORLICÍ Přítomní (podle prezenční listiny): Členové a náhradníci výboru s právem hlasovat: František

Více

Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice

Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice Přítomni: Jiří Čoček, soukromý zemědělec Střítež n/l Libor Vykopal, obec Ústí Ludmila Juráňová, JUKO Rouské Miluše

Více

Zpracování metodiky k hodnocení monitorovacích indikátorů místních akčních skupin

Zpracování metodiky k hodnocení monitorovacích indikátorů místních akčních skupin Nabídka na: Zpracování metodiky k hodnocení monitorovacích indikátorů místních akčních skupin Zadavatel: Ministerstvo zemědělství ČR-odbor venkovských podpor PRV 14150 Sídlo: Těšnov 17, 117 05 Praha 1

Více

ZÁPIS Z I. ZASEDÁNÍ SR, DR, MAS Vladař o.p.s.

ZÁPIS Z I. ZASEDÁNÍ SR, DR, MAS Vladař o.p.s. ZÁPIS Z I. ZASEDÁNÍ SR, DR, MAS Vladař o.p.s. Termín: 22. 1. 2009 Čas: 10:00 hodin Místo: Sekretariát MAS Vladař, Husova 153, Valeč Přítomni: SR: Jan Bartoň, Hana Halyová, Václav Šístek, Ing. Zdeněk Vuliševič,

Více

zdroj: http://www.konferencevenkov.cz/download/prezentace/uvodni/tabery_ro_prezentace_prv.pdf

zdroj: http://www.konferencevenkov.cz/download/prezentace/uvodni/tabery_ro_prezentace_prv.pdf Zápis z Národní konference VENKOV 2015, Velehrad Ve dnech 11. - 13. listopadu 2015 se ve Velehradě a Modré uskutečnila Národní konference Venkov 2015. Za se této akce zúčastnil tajemník svazu Jan Novopacký

Více

Pokyny pro žadatele o dotaci z PRV v rámci 9. výzvy

Pokyny pro žadatele o dotaci z PRV v rámci 9. výzvy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Tento projekt je financován Evropskou unií Pokyny pro žadatele o dotaci z PRV v rámci 9. výzvy Realizace projektů v

Více

POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2015

POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2015 Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2015 7. volební období Z Á P I S ze 21 schůze Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj, která se konala ve dnech 12. - 13. dubna při konferenci ISSS

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Sekretariát MSD, Hybernská 7, 110 00 Praha 1 Přítomní členové P MSD: L. Válová, K. Šircová, V. Havlíková, L. Peterová, T. Meisner, V.

Více

Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Ing. Bělinová Mze, Ing. Adamcová CP SZIF, JUDr. Večerka - NOV

Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Ing. Bělinová Mze, Ing. Adamcová CP SZIF, JUDr. Večerka - NOV Zápis z 21. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Praha, 8. 2. 2011 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Ing. Bělinová Mze, Ing. Adamcová CP SZIF, JUDr. Večerka - NOV Ověřovatelé zápisu:

Více

Seminář pro žadatele a příjemce z OP Rybářství 2014-2020. České Budějovice, Brno, Praha 10.,11. a 15. září 2015

Seminář pro žadatele a příjemce z OP Rybářství 2014-2020. České Budějovice, Brno, Praha 10.,11. a 15. září 2015 Seminář pro žadatele a příjemce z OP Rybářství 2014-2020 České Budějovice, Brno, Praha 10.,11. a 15. září 2015 Ministerstvo zemědělství Řídící orgán Operačního programu Rybářství Vás vítá na odborném semináři

Více

Odbory zemědělských agentur a pozemkových úřadů. Činnost ZAPÚ v Programu LEADER ČR

Odbory zemědělských agentur a pozemkových úřadů. Činnost ZAPÚ v Programu LEADER ČR Odbory zemědělských agentur a pozemkových úřadů Činnost ZAPÚ v Programu LEADER ČR Kontrolní činnost I. Před zahájením realizace projektů zahájení realizace po podpisu seznamu vybraných projektů ředitelkou

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 3. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 10. 12. 2014 Čas zasedání: 19:00 22:45 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: František Poláček,

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Zpráva za období: 26. května 2012 19. září 2012 Název MAS: MAS LAG Strakonicko, o.s. Zpracovatel zprávy: Ing. Václav Ouška manažer kontrol MAS Kontakt:

Více

Zápis z jednání valné hromady MAS

Zápis z jednání valné hromady MAS Zápis z jednání valné hromady MAS Datum konání: 27. listopadu 2014 Místo konání: sídlo MAS, Pivovarská 281, Tachov PROGRAM JEDNÁNÍ: 1) Certifikace MAS 2) Nové partnerské smlouvy 3) Jednací řád Valné hromady

Více

Obec Veselíčko. Zápis a Usnesení 10/2012. ze zasedání Zastupitelstva obce Veselíčko (dále jen ZOV ), čtvrtek 13. 12. 2012 v 18 hodin na obecním úřadě

Obec Veselíčko. Zápis a Usnesení 10/2012. ze zasedání Zastupitelstva obce Veselíčko (dále jen ZOV ), čtvrtek 13. 12. 2012 v 18 hodin na obecním úřadě Zápis a Usnesení 10/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Veselíčko (dále jen ZOV ), čtvrtek 13. 12. 2012 v 18 hodin na obecním úřadě Přítomni: pp. Gogela, Motyka, Panáková, Pospíšil, Suchánek, Šulák Nepřítomni:

Více

Metodická příručka MAS BLN o.p.s. pro žadatele. 11. výzva rok 2014. Strategický plán Leader: MAS Blanský les Netolicko, čertovsky hezké místo

Metodická příručka MAS BLN o.p.s. pro žadatele. 11. výzva rok 2014. Strategický plán Leader: MAS Blanský les Netolicko, čertovsky hezké místo Metodická příručka MAS BLN o.p.s. pro žadatele 11. výzva rok 2014 Strategický plán Leader: MAS Blanský les Netolicko, čertovsky hezké místo Místní akční skupina Blanský les Netolicko o.p.s. Mírové nám.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 197

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 197 Datum: 13. 3. 2014 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 197 Od do: 9:30 18:30 h Místo: Kancelář TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Přítomni: Ing. Rut Bízková (RB), Ing. Miroslav Janeček,

Více

Zápis z jednání KS MAS Středočeského kraje

Zápis z jednání KS MAS Středočeského kraje Zápis z jednání KS MAS Středočeského kraje Dne: 5. října 2011 od 10:00 Místo konání: Mladá Vožice, zasedací místnost MAS Krajina Srdce Přítomni: Lípa pro venkov o.s.: Radek Tvrdík, Vanda Kubínová MAS Podlipansko,

Více

Zápis z 17. zasedání výboru CzWA - AČE ČR ve čtvrtek 5. 11. 2009

Zápis z 17. zasedání výboru CzWA - AČE ČR ve čtvrtek 5. 11. 2009 1(6) ASOCIACE PRO VODU ČR Masná 5, 602 00 Brno, Česká republika tel./fax 543 235 303 GSM 737 508 640 e-mail: czwa@czwa.cz Zápis z 17. zasedání výboru CzWA - AČE ČR ve čtvrtek 5. 11. 2009 konaného na sekretariátu

Více

Zápis z Valné hromady MR Hranicko Konané dne 20. ledna 2011, zasedací místnost městského úřadu v Hranicích

Zápis z Valné hromady MR Hranicko Konané dne 20. ledna 2011, zasedací místnost městského úřadu v Hranicích Zápis z Valné hromady MR Hranicko Konané dne 20. ledna 2011, zasedací místnost městského úřadu v Hranicích Přítomní členové: Karel Galas, město Potštát Petr Pajdla, obec Střítež nad Ludinou Júlia Vozáková,

Více

Zábřeh na Moravě 11.3.2015

Zábřeh na Moravě 11.3.2015 Zábřeh na Moravě 11.3.2015 Příjmy plán plnění poznámka: členské příspěvky: 1 610 000,00 Kč 1 670 000,00 Kč členské příspěvky (10 000 Kč) - 167 členů (k 31.12.) dary na vyjednávání: 755 000 Kč 268 500,00

Více

Vyhlášení výzvy. Strategický plán Leader MAS Hornolidečska na období 2007-2013 SPL_MASH_2009_2

Vyhlášení výzvy. Strategický plán Leader MAS Hornolidečska na období 2007-2013 SPL_MASH_2009_2 Vyhlášení výzvy Místní akční skupina Hornolidečska, o.s. v souladu se Strategickým plánem Leader MAS Hornolidečska na období 2007-2013 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí v následujících prioritách:

Více

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka konané dne 25. 04. 2016.

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka konané dne 25. 04. 2016. Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka konané dne 25. 04. 2016. Přítomní členové Rady spolku dle prezenční listiny: Město Humpolec (Ing. Lenka Bartáková), ZUŠ

Více

Celostátní síť pro venkov - krajská síť Jihočeský kraj. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Celostátní síť pro venkov - krajská síť Jihočeský kraj. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Celostátní síť pro venkov - krajská síť Jihočeský kraj Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Obsah Začátky Celostátní sítě pro venkov CSV krajská síť Jihočeský

Více

Zápis z 1. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 12. 2. 2015

Zápis z 1. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 12. 2. 2015 Zápis z 1. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 12. 2. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D., Ing. Milan Růžička Zasedání řídil předseda

Více

SPRÁVA NÁRODNÍHO PARKU A CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI ŠUMAVA

SPRÁVA NÁRODNÍHO PARKU A CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI ŠUMAVA SPRÁVA NÁRODNÍHO PARKU A CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI ŠUMAVA Návrh mechanismů podpory projektů ze zásobníku KIPR IImpllementtačníí sttrukttura KIIPR Implementační dokument KIPR je nedílnou součástí dokumentu

Více

Veřejné zasedání č. 19

Veřejné zasedání č. 19 Veřejné zasedání č. 19 Dne 19.9.2006 se v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu konalo veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni: p.dostalý, p.duda, p.sliacký, p.hošek, p.vašulín,

Více

Sušanka (e-mailem) doplnění bodu medializační a propagační komise čerpání rozpočtu a rozpočet na rok 2011.

Sušanka (e-mailem) doplnění bodu medializační a propagační komise čerpání rozpočtu a rozpočet na rok 2011. Zápis z 20. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR Praha, 11. 1. 2011 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Ing. Kateřina Adamcová, CP SZIF Praha Ověřovatelé zápisu: Kulíšek, Lahoda Jednání:

Více

Zhodnocení Konceptu rozvoje o.p.s. Region Pošembeří. Pošembeřívroce 2011. Mgr. Miloslav Oliva, ředitel o.p.s. Jednání SR a DR, Český Brod 19.4.

Zhodnocení Konceptu rozvoje o.p.s. Region Pošembeří. Pošembeřívroce 2011. Mgr. Miloslav Oliva, ředitel o.p.s. Jednání SR a DR, Český Brod 19.4. Zhodnocení Konceptu rozvoje o.p.s. Region Pošembeří Hlavní úkoly o.p.s. Region Pošembeřívroce 2011 Mgr. Miloslav Oliva, ředitel o.p.s. Jednání SR a DR, Český Brod 19.4. 2011 1 Oblasti působení ředitele

Více

Zápis z 33. zasedání RMČ, které se konalo dne 21. 3. 2012 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice

Zápis z 33. zasedání RMČ, které se konalo dne 21. 3. 2012 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Zápis z 33. zasedání RMČ, které se konalo dne 21. 3. 2012 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Ing. Eliška Machačová, Aleš Rubek Ověřovatelé zápisu:

Více

VH MR Hranicko 30. května 2013, IC Moravská brána

VH MR Hranicko 30. května 2013, IC Moravská brána VH MR Hranicko 30. května 2013, IC Moravská brána Přítomní: dle prezenční listiny Alena Veličková, obec Horní Újezd Karel Galas, město Potštát Marta Koubková, obec Polom Marcela Tomášová, obec Všechovice

Více