Teplicko budou poznávat formou soutěže. Seniory naučí pracovat nejen s internetem. Dny kouzelných orchidejí v Teplicích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Teplicko budou poznávat formou soutěže. Seniory naučí pracovat nejen s internetem. Dny kouzelných orchidejí v Teplicích"

Transkript

1 Informace z Teplicka 7/2013 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : ICQ :

2 Teplicko budou poznávat formou soutěže Ve čtvrtek 21. února 2013 se v prostorách Základní školy v Novosedlicích bude konat soutěž s názvem Víš, kde bydlíš? Žáci z vyšších ročníků, konkrétně z 9. třídy připravili ve spolupráci s kolektivem ze se školního časopisu Smajlík unikátní akci, během které budou soutěžící prokazovat znalosti z předmětů jako je zeměpis, občanská výchova, výpočetní technika nebo dramatická a výtvarná výchova. A to zejména se vztahem k našemu regionu. "Půjde o celodenní soutěž týkající se Teplic, Novosedlic, FK Teplice a Řetenic, Proboštova, Duchcova, Teplic za 2. světové války nebo Krušnohorských lesů," informoval nás jeden z pořadatelů Jiří Herlitze. Soutěž se na novosedlické škole uskuteční v dopoledních hodinách v rámci projektového dne. (red) Zpravodajství Teplicka z iteplice.cz Seniory naučí pracovat nejen s internetem Láká Vás Internet? Nedokážete se orientovat v on-line katalogu teplické Regionální knihovny? I v letošním roce knihovna nabízí, vždy od pondělí do pátku mezi 8. a 10. hodinou dopoledne, jednohodinový bezplatný kurz základních vědomostí o práci s internetem nebo s on-line katalogem a novým katalogem Carmen, který se zde využívá k vyhledávání knih podle nejrůznějších kritérií. "Pokud máte o kurz zájem, můžete se objednat u pracovnic studovny Regionální knihovny Teplice osobně nebo telefonicky na čísle ," vzkazuje personál zájemcům. (red) Zpravodajství Teplicka z iteplice.cz Dny kouzelných orchidejí v Teplicích Přijďte se pokochat krásou orchidejí a uměním předních českých floristů. O víkendu 23. a bude v Zahradnickém centru Dvořák a syn v Teplicích probíhat druhý ročník Dnů kouzelných orchidejí. Připravujeme pro vás přehlídku známých i méně známých druhů orchidejí, své umění předvede mimo jiné i několikanásobný Mistr ČR ve floristice Jaromír Kokeš. Součástí akce bude odborné poradenství, přednášky, rozšířený sortiment pro pěstování orchidejí, výstava fotografií. Za ochutnání bude stát i občerstvení, které připravuje Cukrárna U Bena.

3 Vyhlásili vítěze výtvarné soutěže Křesťanská tradice chápe anděla jako duchovní bytost - osobu bez hmotného těla. Jeho hlavní vlastností je, že je ze své podstaty dobrý. V minulosti byli andělé pro výtvarníky inspirací k vytvoření mnoha uměleckých děl - především jako ochránci a nositelé dobrých zpráv. Současný člověk má na mnohé skutečnosti jiný pohled. "Zajímalo nás, jak ztvární svoji představu anděla děti," sdělil nám Ladislav Nádvorník ze Salesiánského střediska Štěpána Trochty. V průběhu ledna proto ve sředisku probíhala výtvarná soutěž Namaluj svého anděla. Soutěž probíhala ve 4 kategoriích: do 7 let, od 8 do 14 let, od 14 do 18 let a nad 18 let a děti si mohly vybrat libovolnou výtvarnou techniku jsme v Salesiánském středisku v Proseticích vyhlásili vítěze a předali jim ceny. Velmi příjemně nás překvapilo, kolik dětí se do soutěže zapojilo. Do střediska dorazilo poštou celkem 105 obrázků, takže porota měla spoustu práce s vyhodnocováním. Nejvíce byla zastoupená kategorie od 8 do 14 let a nejčastější technika, kterou děti volily, byla malba temperami, vodovými barvami a tužkou. Nejméně častou byla naopak koláž. Zapojily se jak jednotlivci, tak děti ze základních škol, školních družin, domů dětí z Teplic a Duchcova, uvedla Bc. Stanislava Schöpková, která celou soutěž vymyslela a zrealizovala. Všechny obrázky, které dorazily do střediska, zhodnotila porota ve složení Bc. Stanislava Schöpková, Jaroslav Hunka z občanského sdružení Divadlo Orry o.s. a Mgr. Dagmar Fryčová, externí lektorka Katedry výchov uměním PF UJEP v Ústí nad Labem a ZŠ Duchcov. Paní Fryčová také převzala záštitu nad celou soutěží. Zároveň se všechny soutěžní obrázky naskenovali a vložili na facebook střediska, kde probíhalo hlasování o nejkrásnější obrázek, do kterého se mohl zapojit naprosto každý. V I. kategorii do 7 let zvítězila Rozárie Klimešová (6 let) spolu se svým bratrem Bartolomějem Klimešem (4 roky), druhé místo obsadila Magdaléna Knorrová (7 let) a třetí místo Pavlína Ungrová (7 let) obě z Družinky Duchcov při ZŠ A. Sochora v Duchcově. V II. kategorii od 8 do 14 let zvítězila Annemarie Appeltová (12 let) ze ZŠ Nové Lázně, 2. místo obsadila Vladimíra Mudrová (13 let) ze ZŠ s RVMPP v Teplicích a 3. místo Anželika Rudenko (12 let) ze ZŠ Nové Lázně. Ve III. kategorii od 14 do 18 let zvítězila Eliška Slavatová (15 let), 2. místo patří Martinovi Švambergovi (15 let) a 3. Místo obsadila Sára Takáčová (15 let) všichni jsou ze ZŠ Nové Lázně v Teplicích. Internetové hlasování na facebooku vyhrála Vladimíra Mudrová (13 let) ze ZŠ s RVMPP v Teplicích. Vítězné obrázky budou vystaveny od do v Jazz clubu v Teplicích. "Děkujeme všem soutěžícím, kteří se zapojili, gratulujeme vítězům a těšíme se na další spolupráci," dodává Ladislav Nádvorník. (red)

4 JAZZ CLUB TEPLICE IVAN HLAS TRIO Ivan Hlas - kytara, zpěv. Jaroslav "Olin" Nejezchleba - violoncello. Norbi Kovács - kytara, zpěv. vstupné: 200,- Kč 1.3. O. Galuška & The Odd Gifts Ondřej Galuška je kytaristou, pozounistou, zpěvákem a spoluautorem písní skupiny eggnoise, s níž nahrál tři alba. Se svým sólovým programem vystupoval mimo jiné s Lenkou Dusilovou a s Vladimírem Mišíkem. vstupné: 100,- Kč 9.3. Bratři v triku Praha Bratři v triku hrají akustické rockové písničky s vlivy folku, blues a country jak z vlastní dílny, tak i cover verze z repertoiru nestorů amerického rockového písničkářství Boba Dylana, Neila Younga, Bena Harpera apod. Kapela má za sebou desítky koncertů v klubech a na festivalech v Čechách i na Moravě. Mezi oblíbené scény patří zejména Blues sklep, Palác Akropolis, Malostranská beseda, Stará Pekárna v Brně, Jazz klub Teplice vstupné: 100,- Kč

5 15.3. Bluesberry Zcela jistě nejstarší stále fungující ryze bluesová kapela vznikla v roce 1972 v legendární pražské čtvrti Hanspaulka. Jediný, kdo prošel všemi sestavami a tradici Bluesberry udržuje při životě dodnes je zpěvák, kytarista a hráč na foukací harmoniku Petar Introvič, za jehož zády prošla řada muzikantů, kteří se posléze objevili v dalších z blues vycházejících kapelách (za všechny jmenujme Martina Krause, Mária Císaře, Petera Jurkoviče či Václava Koptu). Ačkoliv Bluesberry stejně jako každá skupina, existující několik desítek let, prošli více i méně šťastnými obdobími. vstupné: 140,- Kč PURIM Oslava svátku Purim s koncertem klezmerové skupiny. Soutěž masek, tradiční pohoštění, košer vína z Chrámců! Pořádá občanské sdružení Ulpan Teplice. vstupné: 80,- Kč Jazz club Teplice se nachází v prostorách nově zrekonstruovaného teplického zámku, jehož začátek výstavby spadá do 2. poloviny 12. století, kdy královna Judita založila u vod teplých klášter benediktinek s kostelem zasvěceným Janu Křtiteli. Kolem kláštera se vyvinulo na konci 13. století město Teplice. Klub vznikl v roce 2004 v centru Teplic z nadšení party lidí pro jazzovou hudbu. Po šesti letech dobré práce přijal nabídku Regionálního muzea Teplice využívat zámecký klub ke svým koncertům. Spojení jazzové hudby s krásnými historickými prostory a dobré akustice jsme nemohli odolat. Menší prostory zámeckého klubu zaručují maximální kontakt hudebníků s publikem což přispívá k tolik potřebné klubové atmosféře. I přes svůj název je klub otevřený všem žánrům, nejdůležitější je kvalita a originalita. Je zde opět prostor pro výtvarníky, kteří zde mohou vystavovat svá díla, jak obrazy tak plastiky. Mohou se zde konat literární akce a další klubové akce včetně divadla malých forem.

6 Informační centrum pro mládež Teplice ICQ =========================================================== KLUB CESTOVATELŮ DDM Program : únor Tanzania on the Road 2.část cesta čtyř dobrodruhů vlakem, stopem, autobusem napříč východoafrickou zemí za divokými zvířaty a svahilským reggae /Roman Nešetřil/ 6.3. "Podzimní MADEIRA " /Pavel Štýbr/ Klub cestovatelů DDM je volným sdružením příznivců cestování, určený všem zájemcům bez rozdílu věku. V novém školním roce budou besedy a přednášky v nové klubovně ve 3.patře. Klub cestovatelů hledá nové přednášející nabídky a podněty k tématům předejte vedoucímu KC A. Perchovi: reditel@ddmteplice.cz Besedy se konají každou druhou středu od hodin Vstupné na přednášku 20,- Kč.

7 PROGRAM TEPLICKÉHO FILMOVÉHO KLUBU 20. únor Láska Manželé Georges (Jean-Louis Trintignant) a Anne (Emmanuelle Riva) jsou učitelé hudby. Jejich láska a pevné pouto, které se prohlubovaly roky společného života a vášní pro klasickou hudbu, je náhle vystaveno těžké zkoušce. Stáří si vybírá svou daň Anne prodělá mozkovou mrtvici a její okolí se musí smířit s její proměnou. Nic není jako dřív ani pro jejich dceru Evu (Isabelle Huppert). Michael Haneke se ve svém nejnovějším filmu zaměřil na subtilní téma lásky bojující s nevyhnutelným. (oficiální text distributora) 27. únor Holy Motors Leos Carax, nevyzpytatelný enfant terrible francouzského filmu, se po třináctileté pauze vrátil triumfálním způsobem. Ve filmu, který měl podle mnohých letos v Cannes získat Zlatou palmu, ztvárnil režisérův věrný druh Denis Lavant tajuplného pana Oscara, beroucího na sebe v průběhu jednoho dne nejrůznější identity ve zneklidňující show snímané neviditelnými kamerami. Kvůli čemu to ještě děláte? ptá se Oscara jeho šéf, ztvárněný Michelem Piccolim. Pro krásu samotného gesta, odpovídá Lavantův chameleonský hrdina a charakterizuje tak režisérovo krédo rozprostřené do pěti filmů v průběhu téměř třiceti let. Pro Caraxe typické, bolestně romantické vidění světa se snoubí s hravou provokativností a nezměrnou láskou k bizarním milníkům v dějinách filmu (mezi mnoha jinými Oči bez tváře Georgese Franjua). Jeho uhrančivý spektákl je prostoupen obdivem k Paříži, která bezmocně přihlíží pomalému zániku legendárního obchodního domu Samaritaine v sousedství Pont Neuf, ale třeba i k mizejícímu světu limuzín či zpěvu Kylie Minogue.(oficiální text distributora) Teplický filmový klub vznikl na přelomu let 2010 a 2011 a funguje ve spolupráci s Domem kultury Teplice, kde též sídlí a v jehož sálu se promítají filmy (Kino Květen). Promítací den je každá středa, začátek promítání 20:00. Cena vstupného je 75,- Kč/60,- Kč pro členy klubu (po zakoupení členské průkazky), pokud není uvedeno jinak.

8 DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE TEPLICE Masarykova 70, Teplice tel J A R N Í P R Á Z D N I N Y Lyžařský zájezd Horní Maxov v Jizerských horách cena 3.850,- Kč!! pro lyžaře i začínající od 7 let ubytování v hotelu 4lůžkové pokoje s příslušenstvím plná penze vč. pitného režimu k dispozici stůl na stolní tenis (pálku s sebou), kulečník, televize sjezdovka vzdálena asi 500 m, možnost i běžeckých tratí výlet do Jablonce (plavecká hala, bowling) v ceně je zahrnuta doprava, ubytování, stravování, pedagogický doprovod. Bližší informace podá vedoucí zájezdu Dagmar Želivská, mail: zelivska@ddmteplice.cz Přihlášky vyzvedněte a podávejte co nejdříve na recepci DDM společně se zálohou 1.000,- Kč. Jarní prázdniny v DDM Porcelánové hrníčky výlet do Dubí s návštěvou porcelánky malování vlastního hrnečku v DDM, cena 50,- Kč Noc na safari s výletem do dopravní džungle zvířátková safari, dopravní zebra a výlet do noční džungle pod dohledem MP, návštěva zooparku Chomutov a překvapení, nocování v DDM, cena 200,- Kč Na Horskou službu výlet na Bouřňák s prohlídkou stanice Horské služby, cena 30,-Kč Den plný pohybu sportovní den v DDM, oběd v Mc Donald s, promítání filmu, cena 90,-Kč 1.3. Exkurze do České televize výlet do Prahy, prohlídka ateliérů ČT, ukázka z natáčení dětských pořadů, palác Flóra, návštěva Cinema City, cena od 400,-Kč

9 NAVŠTIVTE NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY

Festival v Teplicích s novým ředitelem

Festival v Teplicích s novým ředitelem Informace z Teplicka 8/2013 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Festival v Teplicích s novým ředitelem Festival animovaných filmů AniFest, který se koná v Teplicích,

Více

V nemocnici vypomůžou i dobrovolníci

V nemocnici vypomůžou i dobrovolníci Informace z Teplicka 10/2013 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 V nemocnici vypomůžou i dobrovolníci S novým rokem byla zahájena v Hornické nemocnici s poliklinikou

Více

Přispěli ústavu v Háji u Duchcova

Přispěli ústavu v Háji u Duchcova Informace z Teplicka 1/2013 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Přispěli ústavu v Háji u Duchcova Částku 300 015 Kč, výtěžek 4. ročníku ekologicko-charitativního

Více

Podpořte teplické infocentrum. Osecká sídliště jsou bez dotace

Podpořte teplické infocentrum. Osecká sídliště jsou bez dotace Informace z Teplicka 24/2012 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Podpořte teplické infocentrum Hlasujte a vyberte nejlepší informační centrum v ústeckém regionu.

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

Dům kultury Uherský Brod

Dům kultury Uherský Brod Dům kultury Uherský Brod Program na : září 2015 čt 3.9. KALEIDOSKOP JANA REJŽKA Poslechový klubový pořad předního českého kritika a publicisty. Představí hudbu, kterou v běžném rozhlasovém vysílání neuslyšíte.

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

Beuronskou kapli oživí výstava o záchraně památek

Beuronskou kapli oživí výstava o záchraně památek Informace z Teplicka 12/2012 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Beuronskou kapli oživí výstava o záchraně památek Nezisková sdružení Zachraňme dominanty, Bílina

Více

Plnému sálu v Lounech zahráli svou hru

Plnému sálu v Lounech zahráli svou hru Informace z Teplicka 37/2012 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Plnému sálu v Lounech zahráli svou hru Plně naplněnému sálu Vrchlického divadla v Lounech zahráli

Více

P R O S I N E C 2012

P R O S I N E C 2012 P R O S I N E C 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

80. léta v české populární hudbě

80. léta v české populární hudbě 80. léta v české populární hudbě Pop, disco Michal David, Kroky Františka Janečka Situace ve společnosti: stále přetrvává období normalizace, 2 proudy hudbě oficiální (nemají problémy s komunistickým režimem,

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 UŽIJTE SI KAŽDÝ DEN ROKU 2016! LEDEN 14. 1. Husův sbor O SKAUTINGU A JIZERSKÝCH HORÁCH vyprávění Jiřího Veselého doprovázené promítáním 16. 1. Restaurace a minipivovar Veselka

Více

Informace z Teplicka 3/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543

Informace z Teplicka 3/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 Informace z Teplicka 3/2010 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 POMOZTE NÁM ZKVALITNIT NAŠE SLUŽBY ICM Teplice na měsíc březen 2010 připravilo pro své návštěvníky krátké a

Více

Výroční zpráva lektorátu k roku 2010/2011 minor

Výroční zpráva lektorátu k roku 2010/2011 minor Mgr. Katarína Čermáková University of Nebraska Lincoln, USA Department of Modern Languages and Literatures Výroční zpráva lektorátu k roku 2010/2011 Čeština na univerzitě v Nebrasce je součástí výuky cizích

Více

MĚSTSKÁ KNIHOVNA V ČESKÉM KRUMLOVĚ NABÍDKA BESED PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A NIŽŠÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA Školní rok 2015/2016

MĚSTSKÁ KNIHOVNA V ČESKÉM KRUMLOVĚ NABÍDKA BESED PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A NIŽŠÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA Školní rok 2015/2016 Vážení přátelé, MĚSTSKÁ KNIHOVNA V ČESKÉM KRUMLOVĚ NABÍDKA BESED PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A NIŽŠÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA Školní rok 2015/2016 posíláme Vám nabídkový list lekcí informatické výchovy a besed, které pořádá

Více

Výroční zpráva 2010 V Praze 31.1. 2011

Výroční zpráva 2010 V Praze 31.1. 2011 Výroční zpráva 2010 V Praze 31.1. 2011 Sídlo sdružení: Občanské sdružení Potichounku Kaňkovského 1234, Praha 8 182 00 IČO: 22667041, www.potichounku.cz bankovní spojení: 1979888339/0800 Bc. Ondřej Tichý,

Více

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Domov pro seniory Barvířská 495 5. 1. Kvizové dopoledne, 9:30 hodin, malý sál

Více

Nejhezčí květiny získají ceny

Nejhezčí květiny získají ceny Informace z Teplicka 25/2012 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Mini camp proběhl v bílinském domě dětí Počátkem letošních prázdnin proběhl v prostorách DDM Bílina

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 6. 3. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk BROŽEK, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ,

Více

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 TISKOVÁ ZPRÁVA 28. dubna 2014 Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 Fenomén muzejních nocí patří ve velkých evropských metropolích již řadu let ke stálým

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638

Česká republika Česká školní inspekce. Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638 Česká republika Česká školní inspekce Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638 Obránců míru 638, 438 01 Žatec Identifikátor školy: 600 029

Více

Adéla Davidová: K filmu Robinson Crusoe

Adéla Davidová: K filmu Robinson Crusoe Kalendář 9. 13. 5. škola v přírodě, Černý Důl 20. 5. integrační aktivita MŠ a ZŠ 1. 6. dětský den 3. 6. projektový den: Den životního prostředí 10. 6. integrační aktivita MŠ a ZŠ 10. 6. florbalový turnaj

Více

Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014

Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014 Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014 Zpráva o činnosti příspěvkové organizace Mgr. Markéta Šmídová I. Identifikace školského zařízení Dům dětí a mládeže Pod střechou, Rokytnice nad Jizerou, okres

Více

Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit.

Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit. Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit. Město Šumperk (MěÚ, odd. kultury a vnějších vztahů). 16.04.2016 Ceny města Šumperka za rok 2015 Výroční udílení cen

Více

Statutární město Ostrava Dotace 2014

Statutární město Ostrava Dotace 2014 Seznam žádostí podaných do výběrového řízení na poskytnutí dotací v oblasti kultury z rozpočtu SMO pro rok 2014, které nesplnily stanovené formální náležitosti dle Programu podpory a rozvoje veřejných

Více

Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010

Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010 Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010 Sídlo sdružení: Občanské sdružení Potichounku Kaňkovského 1234, Praha 8 182 00 IČO: 22667041, www.potichounku.cz bankovní spojení: 1979888339/0800 Bc. Ondřej Tichý,

Více

Výroční zpráva 2011 V Praze 30.5. 2012

Výroční zpráva 2011 V Praze 30.5. 2012 Výroční zpráva 2011 V Praze 30.5. 2012 Sídlo sdružení: Občanské sdružení Potichounku Kaňkovského 1234, Praha 8 182 00 IČO: 22667041, www.potichounku.cz bankovní spojení: 1979888339/0800 Bc. Ondřej Tichý,

Více

Výstava: Pavel Křivský Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek

Výstava: Pavel Křivský Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek Výstava: Pavel Křivský datum začátku akce: 14.09.2012 datum ukončení akce: 12.11.2012 čas začátku akce: v otevírací době muzea místo konání: městské muzeum - zámek stručný popis akce: Pavel Křivský, rodák

Více

Tvořivé dílny - Zvířátka ze safari Kulturní centrum

Tvořivé dílny - Zvířátka ze safari Kulturní centrum KALENDÁŘ AKCÍ 2016 datum den hodina Název akce Pořadatel Místo konání LEDEN 12.1. ÚT Tvořivé dílny - Zvířátka ze safari 14.1. ČT Imunitní systém a záření 14. 1. ČT Frýdlantské hovory s Tonym Gomesem Město

Více

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz PENZION AEBI Adresa:

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ KVĚTEN 2016 1. 31. 5. VÝSTAVA - HANÁCKÉ BENÁTKY A KRONIKY MK LITOVEL Vzpomínka na uplynulé ročníky Hanáckých Benátek. Turistické informační

Více

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív PRAHA RAKOVNICKO Kde nebudete vědět kam dřív kalendář akcí HISTORICKÉ SLAVNOSTI, SYMPOZIA, DIVADELNÍ A HUDEBNÍ FESTIVALY, CYKLISTICKÉ AKCE, JARMARKY ŘEMESEL ATD. 2009 Řezbářské sympozium v Přílepích Rakovnicko

Více

Informace z Teplicka 6/2011. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543

Informace z Teplicka 6/2011. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Informace z Teplicka 6/2011 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Workshop ukázal nové cesty ve vzdělávání postižených V úterý 8. února 2011 proběhl v prostorách

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2009 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z kulturního fondu za rok 2008 Zpracovala: odbor,

Více

SRDEČNÉ PODĚKOVÁNÍ. Ke shlédnutí reportáž z 15. ročníku festivalu od TV BESKYD. K přečtení reportáž z 15. ročníku z Valašského deníku ze dne 5.8.2015.

SRDEČNÉ PODĚKOVÁNÍ. Ke shlédnutí reportáž z 15. ročníku festivalu od TV BESKYD. K přečtení reportáž z 15. ročníku z Valašského deníku ze dne 5.8.2015. SRDEČNÉ PODĚKOVÁNÍ Dovolte nám, Vám co nejsrdečněji poděkovat za Vaši podporu při organizaci 15. ročníku country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Patnáctý ročník provázelo nadmíru slunečné až tropické počasí,

Více

zpěv umělých a lidových písní za doprovodu klavíru a perkusí, 2. ročník vyššího gymnázia

zpěv umělých a lidových písní za doprovodu klavíru a perkusí, 2. ročník vyššího gymnázia Estetická výchova Estetická výchova hudební a výtvarná na gymnáziu obsahuje jak teorii (dějiny hudby a výtvarného umění), tak i praxi (zpěv, hra na hudební nástroje, seznámení s výtvarnými technikami a

Více

Knihovna Boženy Benešové. Informační centrum

Knihovna Boženy Benešové. Informační centrum NOVÝ KLÁŠTER Knihovna Boženy Benešové Informační centrum Expozice Hřiště hraček Expozice Fatra v čase Expozice Slavia příběh továrny Depozitář sbírkových předmětů Muzeum Napajedla Muzeum Napajedla Expozice

Více

KLOKÁNEK. INFORMAČNÍ LISTY MŠ L. PODÉŠTĚ 1873 OSTRAVA PORUBA Školní rok 2013/2014

KLOKÁNEK. INFORMAČNÍ LISTY MŠ L. PODÉŠTĚ 1873 OSTRAVA PORUBA Školní rok 2013/2014 KLOKÁNEK INFORMAČNÍ LISTY MŠ L. PODÉŠTĚ 1873 OSTRAVA PORUBA Školní rok 2013/2014 Hádanka Skáče líp než malá blecha. Polapit se těžko nechá. Přeskočí i starou kašnu. Na bříšku má tajnou brašnu. (Klokan)

Více

5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným

5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným 5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným Společnost Kultura a sport Chomutov vznikla v roce 2010 rozhodnutím orgánů města z městské organizace Správa sportovních zařízení, přičemž

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015 Bod programu: 18 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání

PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání Mateřská škola Přeštice, ulice Dukelská 1 Vážení rodiče, opět se společně s námi setkáváte díky časopisu Dukeláček, který Vám i nadále bude přinášet dění v naší mateřské

Více

Informace z Teplicka 6/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543

Informace z Teplicka 6/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 Informace z Teplicka 6/2010 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 TEPLIČTÍ RADNÍ OPĚT ROZDĚLOVALI PENÍZE NA SPORT A KULTURU Rada města Teplice na svém posledním jednání, která

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 5. 2. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ,

Více

VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 -----------------------------------------------

VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 ----------------------------------------------- VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 ----------------------------------------------- Milí příznivci Vesny, čas neúprosně běží jako voda. Ani jsme se

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013 1. úvodní slovo 2. základní informace 3. organizace občanského sdružení 4. členská základna 5. vymezení činnosti 6. činnost a aktivity občanského sdružení

Více

Pondělí 17.06.2013 Moderátoři Týdne sportu: Jan Čenský, Míra Konvalina, Petr Jančařík

Pondělí 17.06.2013 Moderátoři Týdne sportu: Jan Čenský, Míra Konvalina, Petr Jančařík Pořadatel Dramaturgie a režie Týdne sportu 2013 Lubomír Vašina Pondělí 17.06.2013 Moderátoři Týdne sportu: Jan Čenský, Míra Konvalina, Petr Jančařík 09:00 10:30 Běh do Vrchu Sjezdovka Peklák Hana Brusenbauchová

Více

Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října do prosince 2015

Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října do prosince 2015 Měsíčník Obrnického centra sociálních služeb, příspěvkové organizace ROČNÍK II. ČÍSLO 12. PROSINEC 2015 Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října

Více

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Od začátku zimního měsíce prosince se všechny obory naší ZUŠ intenzivně připravovaly na Vánoční výstavu, která proběhla ve dnech 5. a 6. prosince 2015 a dále na

Více

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008 Leden Datum obec akce Kde 2.1. Prušánky Ohňostroj k uvítání Nového roku 5.1. Dolní Bojanovice Vinařský ples Obecní dům 5.1. Kostice Krojový ples Sokolovna 6.1. Josefov Tříkrálová sbírka 11.1. Prušánky

Více

PRO I. STUPEŇ ZÁKLADNÍ ŠKOLY

PRO I. STUPEŇ ZÁKLADNÍ ŠKOLY NABÍDKA LEKCÍ PRO I. STUPEŇ ZÁKLADNÍ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Vážení pedagogové, dostává se vám do rukou nabídka vzdělávacích programů v knihovně. Nabídka je rozdělena do dvou částí, na lekce informačního

Více

Vážení přátelé a příznivci Vesny,

Vážení přátelé a příznivci Vesny, VESNOVINY 1/2014 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 3. 1. 2014 -------------------------------------------------------------------------------------- Vážení přátelé a příznivci

Více

Možnosti využití volného času mladých lidí. Selb (D), Pilsen (CZ), Torbali (TR) und Balatonfüred (H) Díl IV

Možnosti využití volného času mladých lidí. Selb (D), Pilsen (CZ), Torbali (TR) und Balatonfüred (H) Díl IV Možnosti využití volného času mladých lidí Selb (D), Pilsen (CZ), Torbali (TR) und Balatonfüred (H) Díl IV Možnosti využití volného času mladých lidí v Balatonfüred & okolí 1 Účastníci: Německo Staatliche

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání známka 1.9. 20:00 Kino: Schmitke Komedie. Vstupné na místě 50 Kč. 3.9. 16:00 Žít v krajině Sdružení

Více

Plán akcí na P R O S I N E C 2012

Plán akcí na P R O S I N E C 2012 Plán akcí na P R O S I N E C 2012 VELKÉ OPATOVICE: 1.12. Vánoční prodej u mapy na výstavě si můžete prohlédnout a zakoupit vazby s vánoční tématikou od pí Pavlíkové z Vanovic a p. Chlupa z Borotína, pí

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Prvního spolku paní a dívek v Liberci za rok 2013 Obsah: I. Úvodní slovo předsedkyně II. Základní údaje o spolku 2.1. Poslání a cíle 2.2. Organizační struktura 2.3. Tým spolku

Více

Organizace školního roku 2014-2015

Organizace školního roku 2014-2015 Organizace školního roku 2014-2015 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Zahájení školního roku 2011-2012

Zahájení školního roku 2011-2012 ŠKOLNÍ ČASOPIS ZÁKLADNÍ ŠKOLY T. G. MASARYKA ŠTĚTÍ ROČNÍK II. ZÁŘÍ ROK 2011 NOVÁ REDAKCE 2011-2012 Tak a dnem 19. září 2011 začala pracovat nová redakce. Na rozkoukávání nebylo moc času. Hned jsme se pustili

Více

,,KONFERENCE PLNÁ BAREV

,,KONFERENCE PLNÁ BAREV 2. oznámení TERMÍN ODEVZDÁNÍ PŘIHLÁŠEK PRODLOUŽEN DO 31. 3. 2013. Nové informace: - obsazení v komisi a čestní hosté - doprovodný program Organizační výbor: Mgr. Martina Šulcová (předseda) Mgr. Vlado Balabán

Více

PLÁN PRÁCE ZUŠ JIRKOV NA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

PLÁN PRÁCE ZUŠ JIRKOV NA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 PLÁN PRÁCE ZUŠ JIRKOV NA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 AKCE TERMÍN MÍSTO ZAJIŠŤUJE Soustředění školního orchestru RED DWARF 28.-31.8.2011 Blatno Liebig,Hefner,Šobáň BAND Promenádní koncert školního orchestru RED

Více

Tiskové zprávy ze dne 16. 12. 2013

Tiskové zprávy ze dne 16. 12. 2013 Tiskové zprávy ze dne 16. 12. 2013 V Jirkově bude působit Armáda spásy. Jako první v celém kraji Cesta naděje končí, nastupuje Armáda spásy. V Jirkově přebírá sociální služby po místním občanském sdružení.

Více

AKCE MKS 2016. den akce místo čas. filmová představení. neděle 31.1. divadelní představení DS Háta kinosál Mže 19,00 hod.

AKCE MKS 2016. den akce místo čas. filmová představení. neděle 31.1. divadelní představení DS Háta kinosál Mže 19,00 hod. den akce místo čas středa *změna vyhrazena* filmová představení kino Mže 17,30 pro děti 19,00 pro dospělé neděle 31.1. divadelní představení DS Háta 19,00 pátek 5.2.. divadelní premiéra Sborovna 19,30

Více

Plán společenských a kulturních akcí konaných v Uherském Hradišti 2011

Plán společenských a kulturních akcí konaných v Uherském Hradišti 2011 Plán společenských a kulturních akcí konaných v Uherském Hradišti 2011 LEDEN Název akce Místo konání akce Pořadatel, tel. kontakt 3. 1. 2011 Novoroční koncert AK Reduta Reduta Klub kultury, 572 430 420

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ BŘEZEN 2016 1. 31. 3. VÝSTAVA SVĚT KULATÝCH POHLEDNIC Kulaté pohlednice z ČR a SR ze soukromé sbírky pana P. Lindušky. Turistické

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2004. Pionýrská skupina desátníka Stanislava Roubala

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2004. Pionýrská skupina desátníka Stanislava Roubala VÝROČNÍ ZPRÁVA 2004 Pionýrská skupina desátníka Stanislava Roubala MOTTO: Dětství má nárok na zvláštní péči a pomoc (Všeobecná deklarace lidských práv, schváleno Organizací spojených národů) Pionýrská

Více

m měsíčník E verze číslo 6 / Ročník XV. 1891 115. výročí muzejních snah ve městě 1916 90 let od zpřístupnění německého městského muzea

m měsíčník E verze číslo 6 / Ročník XV. 1891 115. výročí muzejních snah ve městě 1916 90 let od zpřístupnění německého městského muzea m měsíčník BULLETIN REGIONÁLNÍHO MUZEA V Č. KRUMLOVĚ E verze číslo 6 / Ročník XV. Září 2006 REGIONÁLNÍ MUZEUM V ČESKÉM KRUMLOVĚ 1891 115. výročí muzejních snah ve městě 1916 90 let od zpřístupnění německého

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2013 Občanské sdružení Nevšová

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz 70. VÝROČÍ

Více

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla školní rok 2014/2015 Část A Charakteristika školy 1. Základní umělecká škola Rudolfa Firkušného Komenského 305 763 61 Napajedla

Více

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 1. Charakteristika školy: Základní škola v Dubenci je úplná základní škola vyučující ve šk.

Více

KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016

KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016 KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016 LEDEN 3. 1. Novoroční koncert 9. 1. Farní ples pořadatel: farnost Kunštát 16. 1. Hasičský ples 23. 1. Retro ples pořadatel:

Více

Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05

Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 Dům dětí a mládeže Osek Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 IČO: 70825645 tel.č.: 417837205, 417 579 713 email: ddmosek@volny.cz webové stránky: www.ddmosek.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009 Lenka

Více

Informace z Teplicka 16/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543

Informace z Teplicka 16/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 Informace z Teplicka 16/2010 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 Tento víkend zahájení 856. lázeňské sezóny Dočkali jsme se. Po ročním půstu přichází již tento víkend největší

Více

TATOBITSKÝ INFORMÁČEK BŘEZEN 2014 vydání č. 135 ročník 12.

TATOBITSKÝ INFORMÁČEK BŘEZEN 2014 vydání č. 135 ročník 12. TATOBITSKÝ INFORMÁČEK BŘEZEN 2014 vydání č. 135 ročník 12. Informace z obce VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TATOBITY úterý 25. března od 19 hodin na sále hasičské zbrojnice v Tatobitech. Program :

Více

www.kocourkova.net MICHAELA KOCOURKOVÁ

www.kocourkova.net MICHAELA KOCOURKOVÁ MICHAELA KOCOURKOVÁ umělecká agentura koncerty umělecká zastoupení eventy EXKLUZIVNÍ ZASTOUPENÍ Daniel Hůlka První typ koncertu Daniel Hůlka a Martin Rada (klavír, varhany) - výběr klasické, moderní a

Více

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 MĚSTSKÉ DIVADLO Mikulášská 21 www.mikskrnov.cz 12. 6. 17:00 ZÁVĚREČNÁ TANEČNÍ SHOW tanečních souborů SVČ Méďa 18. 6. 19:00 MANON LESCAUT divadelní hra o nekonečné lásce maltézského

Více

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny V Pardubicích 8.6.2010 Festival Zrcadlo umění slaví letos 10 let své

Více

Aktivní senioři Praha 15 v roce 2015

Aktivní senioři Praha 15 v roce 2015 Ze života v Praze 15 Aktivní senioři Praha 15 v roce 2015 Rok 2015 jsme zahájili návštěvou pražských muzeí. Navštívili jsme muzeum Židovské, Poštovní a nevynechali ani Zemědělské muzeum. Zajímavá byla

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy Základní umělecká škola nám.míru 23, 768 24 tel. 573 35 65 e - mail: reditelka@zushulin.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 24-25 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Další místa poskytovaného

Více

Sardínie s Lucií Chvojkovou Cestovatel: Lucie Chvojková Rozpočet: 39 800 Kč Volná místa: 0

Sardínie s Lucií Chvojkovou Cestovatel: Lucie Chvojková Rozpočet: 39 800 Kč Volná místa: 0 Sardínie s Lucií Chvojkovou Cestovatel: Lucie Chvojková Rozpočet: 39 800 Kč Volná místa: 0 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/33-vyprava Dobré jídlo i pozoruhodná architektura Zvu vás do Sardinie kraje,

Více

Knihovna Petra Bezruče v Opavě Oddělení pro děti a mládež. Nabídka knihovnických lekcí a besed

Knihovna Petra Bezruče v Opavě Oddělení pro děti a mládež. Nabídka knihovnických lekcí a besed Knihovna Petra Bezruče v Opavě Oddělení pro děti a mládež Nabídka knihovnických lekcí a besed Rádi bychom Vám nabídli přehled lekcí a besed, které připravuje naše oddělení pro všechny žáky mateřských a

Více

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ú N O R 2013 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Kultura v regionech o filmovém festivalu Jeden svět

Kultura v regionech o filmovém festivalu Jeden svět Kultura v regionech o filmovém festivalu Jeden svět 05.03.2006-19:57, autor: ČT24. V dalším vydání pořadu Kultura v regionech se bude mluvit o opeře, přesněji o možnostech, jaké mají oblastní operní domy

Více

Číslo 2. Ročník II. Únor 2012

Číslo 2. Ročník II. Únor 2012 Školní ilustrovaný magazín III. základní školy Jindřichův Hradec Redakční rada: Jan Matoušek, Jakub Matoušek, Adéla Šímová, Aneta Camrdová, Barbora Primaková, Kristýna Horáková, Simona Miláčková, Tomáš

Více

Lenka Klumpnerová ředitelka Vesny. Těšíme se na shledanou! Marie Šigutová, PhDr.Libuše Kodešová

Lenka Klumpnerová ředitelka Vesny. Těšíme se na shledanou! Marie Šigutová, PhDr.Libuše Kodešová VESNOVINY 1/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 12. 2014 ----------------------------------------------- Vážení příznivci Vesny, s novým rokem jsme pro Vás připravili spoustu

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 5. 12. 2013 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk

Více

NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016

NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016 NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016 UDÁLOSTI A OZNÁMENÍ Druhá etapa průmyslové zóny Po zimní přestávce pokračují práce na výstavbě infrastruktury v druhé etapě průmyslové zóny. Zároveň probíhá také archeologický

Více

Městská knihovna Blansko

Městská knihovna Blansko Městská knihovna Blansko A. Zpráva o činnosti za rok 2015 Obsah: 1. Základní statistické údaje za rok 2015 2. Kulturní akce knihovny v roce 2015 3. Ostatní záležitosti v roce 2015 Základní statistické

Více

Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012

Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012 STK ŠSČR ------------------ Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012 Šachový klub Světlá nad Sázavou o.s. se přihlašuje do konkurzu na pořadatele Mistrovství České republiky

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z kulturního fondu za rok 2011 Zpracovala: odbor,

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 6 5 2 2 2 pepa nos ROVNOU ZA NOSEM

Více

Obsah. Přílohy. 1. Koncertní sezóna 2006 2. Koncertní sezóna 2007 4. Členové The Boom & Orchestra

Obsah. Přílohy. 1. Koncertní sezóna 2006 2. Koncertní sezóna 2007 4. Členové The Boom & Orchestra ÚČASTNÍK FESTIVALU INTERNATIONAL BEATLEWEEK 2006, 2007 V LIVERPOOLU PREZENTACE SOUBORU Obsah I. Úvodní informace II. The Boom Band & Orchestra III. Vybrané akce Letní benefiční koncert 2007 International

Více

SVAZ TĚLESNĚ POSTIŽENÝCH V ČR, Z. S. OKRESNÍ ORGANIZACE ÚSTÍ NAD LABEM INFORMAČNÍ BULLETIN

SVAZ TĚLESNĚ POSTIŽENÝCH V ČR, Z. S. OKRESNÍ ORGANIZACE ÚSTÍ NAD LABEM INFORMAČNÍ BULLETIN SVAZ TĚLESNĚ POSTIŽENÝCH V ČR, Z. S. OKRESNÍ ORGANIZACE ÚSTÍ NAD LABEM INFORMAČNÍ BULLETIN 2016 SVAZ TĚLESNĚ POSTIŽENÝCH V ČR, z.s. OKRESNÍ ORGANIZACE Ústí nad Labem Okresní organizaci (OkO) tvoří vždy

Více

Zápisné: 500,- Kč/rok.

Zápisné: 500,- Kč/rok. Umění 1 Pohybová skupina Mažoretky Sova a Barbíny Pochody, taneční formace a sestavy na dechovou hudbu, jazz a jiné žánry, pro dívky od třetí třídy do osmnácti let. Nábor dívek bude probíhat celé září

Více