ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH"

Transkript

1 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk BROŽEK, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ, Růžena ŠMÍDOVÁ, Marie ADOLFOVÁ Omluveni: Hana MUSILOVÁ, Hedvika LOUBKOVÁ, Eva ZLESÁKOVÁ Hosté: Michael DUFEK ředitel, Marie MATĚJÍČKOVÁ - tajemník Zapisovatel: Zahájeno v hodin. PROGRAM: 1. Zahájení jednání 2. Zhodnocení proběhlých akcí 3. Projednání nadcházejících akcí 4. Různé K JEDNOTLIVÝM BODŮM PROGRAMU: 1) Zahájení jednání Zasedání Rady starších zahájila předsedkyně paní Irena Jirásková a zároveň přivítala přítomné členy. Toto jednání bylo posledním pracovním jednáním v roce Radu starších již čeká pouze vánoční nepracovní setkání, které se uskuteční ve čtvrtek od 9.00 hodin v prostorách. Poté se ujal slova ředitel Michael Dufek, který informoval o právě probíhajících kurzech anglického jazyka pro začátečníky, které se konají každý čtvrtek v dopoledních dvou hodinách a o plánovaných nových aktivitách v roce 2014, které se budou často konat ve spolupráci se sousedními městy Jablonec nad Nisou a Frýdlant. 2) Zhodnocení proběhlých akcí Listopad Prohlídka zrekonstruovaných lázní Městské lázně ul. Masarykova Termín a čas: pondělí od a hodin středa od 9.00 a 9.30 hodin Akce se zúčastnilo 120 zájemců.

2 Vinobraní s živou hudbou DPS Krejčího Termín a čas: od hodin Akce se zúčastnilo 43 osob. Beseda s Annou Sadílkovou Josef Jungmann český jazykovědec, básník a překladatel Termín a čas: pondělí od hodin Akce se zúčastnilo 14 osob. Adventní výzdoba Termín a čas: pondělí od hodin Klub šikovných rukou ve spolupráci s Prvním libereckým spolkem paní a dívek. Akce se zúčastnilo 20 osob. Moudrost stáří jako prevence kriminality nestačí sál Centrum generace (přízemí budovy ) Termín a čas: pondělí od hodin Bílý kruh bezpečí Přednáška ve spolupráci s občanským sdružením Bílý kruh bezpečí. Akce se zúčastnilo 25 osob. Cestománie, aneb prstem po mapě Persie s panem Farivari Sanei z TUL Termín a čas: čtvrtek od hodin Akce se zúčastnilo 20 osob. Povídání o opeře v Divadelní kavárně s Ninou Vaňkovou George Bizet Lovci perel Bílá a zelená klubovna, 5. patro Termín a čas: pátek od hodin Akce se zúčastnilo 40 osob. Prosinec 1. adventní neděle seniorský pěvecký sbor Matylda Termín a čas: neděle od hodin Akce se zúčastnilo 140 seniorů.

3 Vánoční svátky v Japonsku setkání s paní Ludmilou Nakagoshi Bílá klubovna, 5. patro Termín a čas: středa od hodin Akce se zúčastnilo 25 osob. 3) Projednání nadcházejících akcí Adventní dýňová polévka Nám. Dr. E. Beneše Termín a čas: čtvrtek od hodin Má-li někdo možnost sehnat ještě jednu větší dýni. 2. adventní neděle soubory Apricots a Naštorc ze ZUŠ Jabloňová Termín a čas: neděle od hodin Vyhodnocení cukroví ze soutěže o NEJ vánoční cukroví Termín a čas: pondělí od hodin První liberecký spolek paní a dívek Beseda s Phdr. Janem Šolcem Jakou barvu mají Vánoce? Termín a čas: úterý od hodin Zimní turnaj v šipkách a vyhlášení Šipkaře roku Sál - suterén Termín a čas: středa od hodin 3. adventní neděle hudební skupina Jarret Termín a čas: neděle od hodin Beseda s Annou Sadílkovou Karel Václav Rais, český spisovatel a prozaik Termín a čas: pondělí od hodin

4 Předvánoční posezení s vedoucími klubů v Centrálním klubu seniorů Termín a čas: úterý od hodin Pozvánky byly vedoucím klubů předány Výlet do Kryštofova údolí na betlémy Kryštofovo údolí Termín a čas: středa od hodin Akce je určena pro zdravotně znevýhodněné a seniory z DPS. Vánoční setkání s Radou starších Bílá klubovna, 5. patro Termín a čas: čtvrtek od hodin Povídání o opeře v Divadelní kavárně s Ninou Vaňkovou André Rieu Mikulášský koncert Bílá a zelená klubovna, 5. patro Termín a čas: pátek od hodin 4. adventní neděle ve spolupráci s Divadlem F. X. Šaldy Termín a čas: neděle od hodin Tradiční silvestrovská procházka sraz na hrázi liberecké přehrady v 9.15 hodin Termín a čas: úterý v 9.30 hodin

5 4.) Různé - Michael Dufek - zavádí databázi námětů k pořadu Cestománie, aneb prstem po mapě. Do Rady konané v měsíci lednu mají zástupci klubů přednést náměty dalších přednášek, které se budou konat vždy jednou za dva měsíce. Na leden má připravené povídání o Finsku klub Vesec Anna Sadílková a na březen povídání o Mallorce, které si připraví pan Vlk z klubu Jeřáb. - Kluby podaly návrhy, kam by se chtěly podívat v příštím roce. Návrh na výlet do Děčína spojený s plavbou parníkem, Hřensko, návštěva podzemní továrny Rabštejn, exkurze do sklárny v Novém Boru či výroba lustrů v České Kamenici a zájezd do Poděbrad budou projednány v jednotlivých klubech. - Byla podána informace o dofinancování jednotlivých koncertů v měsíci říjnu. - Z důvodu malé návštěvnosti zajímavých přednášek, které se uskutečnily v prostorách Kontaktu, je potřeba dořešit zpětnou vazbu od klubů o jaké náměty by měli senioři zájem. Kluby předložily náměty na témata zdravotních přednášek gerontologie, pohybový aparát, Parkinsonova choroba, Alzheimerova choroba, stařecká demence, - Rada starších navrhla vyzkoušet bowling, kluby mají za úkol probrat tento návrh ve svých klubech. - Byla dána nabídka na uskutečnění 1. Seniorského bálu, který by se konal ve spolupráci s Jabloncem a Frýdlantem, buď v sále Lidových sadů od hodin. Uvažuje se o zavedení vstupného, námět hudby a oblečení ve stylu 30. let. - Další nové aktivity pro příští rok výlovy rybníků a turnaj v šipkách mezi městy, besedy s vedením města co se plánuje stavět a kde? - Nový pořad historie - Starověk od A do Z, celkem 40 dílů, jedno promítání z DVD každých 14 dní v Centrálním klubu seniorů. Kluby projevily zájem o tuto aktivitu. Zařadí se do programů CKS od ledna Klub Pod střechou dodal termín Šibřinek 2014 v Radničním sklípku , téma: Život je velké divadlo. Termín je zarezervován na radnici a zatím platí. - V rámci Evropského kulturního dědictví se uskuteční Den otevřených dveří. V historické budově radnice v zasedací místnosti č. 11 bude prezentovat svoji činnost za pomoci klubům, termín sobota - polovina září roku I kluby budou mít možnost prezentovat svoji činnost. - Akce Bazén plavání pro seniory vždy v pondělí od do hodin, vstupné 40,- Kč. - Informace k dobrovolnickému programu průvodce, nutné projednat v klubech a podat informaci na lednové RS. Zatím o program projevil zájem p. Kuc a p. Sadílková z klubu Vesec.

6 - Kluby nahlásily termín svých posledních setkání klubů v roce 2013 a požadavky na klubovny pro rok Kluby projednaly, že se chtějí připojit k obnově aleje v Masarykově ulici formou zakoupení jednoho stromu (cena 7.000,- Kč), výše částek za jednotlivé kluby bude upřesněna. - Účast na Adventních koncertech v Obřadní síni liberecké radnice. 1. Adventní neděli má pořadatelskou službu 6 lidí z klubu Opera. 2. Adventní neděli má pořadatelskou službu 5 lidí z klubu Pohoda (Vyslyšel, Šťastná, 2 x Jakouběovi, Jandlová). 3. Adventní neděli má pořadatelskou službu 4 lidé z klubu Tolerance (Zahrádková, Němcová, Bláhová, Mračková). 4. Adventní neděli má pořadatelskou službu 5 lidí z klubu Radost (Musilová, Škodová, Zlatníková, Abrahámová, Resslerová a l senior z klubu Elán). Pořadatelská služba zajistí usazení seniorů, pořádek v salónku a dohled na balkóně. - Rada starších obdržela informaci o plánovaném meziměstském turnaji v šipkách (jednotlivci), který se uskuteční v Jablonci nad Nisou Spolkový dům. - Na základě dvou předložených termínů vybrala Rada starších termín představení v Naivním divadle. Dne od hodin se uskuteční akce Babi, dědo, pojď do divadla. Cílem akce je, aby prarodiče vzali svá vnoučata do divadla. Více informací v Centrálním klubu seniorů. - Na DPS je plánována návštěva Albrechta z Valdštejna a do CKS přednáška Marka Řeháčka. - Rada starších obdržela informace o plánované ochutnávce Reminiscence, která se uskuteční od hodin v CKS. Více informací v Centrálním klubu seniorů. - Rada odsouhlasila přesun červnového Turnaje v pétanque o věnec vuřtů do Jablonce ul. Novoveská. - Irena Jirásková - Pokud bude zájem, nabízí dokument v ruštině Jak se slaví MDŽ v Rusku. - Podala informaci o oslavě 5. výročí založení spolku. - Klub pořádá soutěž o nejlepší vánoční cukroví. Do soutěže se mohou přihlásit všechny věkové kategorie. - Petr Černý - Pracuje na předávání informací z Rady starších na DPS Krejčího i na DPS Borový vrch. Se seniory na DPS Krejčího je domluveno vaření, které se bude opakovat v lednu Při návštěvě Betlémů v Kryštofově údolí v případě volných míst dát přednost seniorům z DPS.

7 - Na vánoční setkání připraví Petr Černý obložené chlebíčky nutné zajistit odvoz do Kontaktu ve čtvrtek ráno. - Hana Musilová - omluvena - Růžena Šmídová - Slavomíra Fejklová - Pečení a zdobení perníčků. - Květa Přibylová - Zvýšený zájem o návštěvu klubu Opera, zjistit, zda by bylo možné souběžné promítání v zelené a bílé klubovně každý pátek v měsíci. Pokud by byl komerční zájem ze strany Kontaktu o pronájmu zelené klubovny, tak se bude promítat pouze v klubovné bílé, popř. v klubovně Centrálního klubu seniorů ve 3. patře. - Hedvika Loubková - omluvena - Zdeněk Brožek - Příspěvek na zakoupení stromu z klubu ve Vesci ve výši 500,- Kč. - Klub se zúčastňuje nejen všech svých akcí, ale i akcí pořádaných Kontaktem. - Marie Adolfová - Eva Zlesáková - omluvena - Alžběta Zahrádková Pavel Vyslyšel - Klub Pohoda jede společně na přelomu březnu a dubna do lázní Poděbrady. Pobyt zajišťuje MUDr. Klímová. Klub Pohoda nabízí možnost ostatním klubům, aby se senioři přidali k jejich lázeňskému pobytu. Zájemci se musí vyjádřit do prosincové Rady starších. - Účast na sportovních akcích, např. stolní tenis každý den od do hodin v Tipsport areně. Zasedání příští Rady starších proběhne ve čtvrtek od hodin v Kontaktu Zapsala: Marie Matějíčková Ověřila: Irena Jirásková Závěrečné vánoční setkání Rady starších se uskuteční ve čtvrtek od hodin v Kontaktu.

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 6. 3. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk BROŽEK, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 30. 4. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 6. 2. 2013 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 2. 5. 2013 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších:, Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Petr ČERNÝ, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 9. 1. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk BROŽEK,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 5. 2. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 6. 2. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk BROŽEK,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 7. 11. 2013 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 5. 6. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk BROŽEK,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 3. 12. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 15. 1. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 4. 2. 2016 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ, Slavomíra

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 3. 4. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk BROŽEK,

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Prvního spolku paní a dívek v Liberci za rok 2013 Obsah: I. Úvodní slovo předsedkyně II. Základní údaje o spolku 2.1. Poslání a cíle 2.2. Organizační struktura 2.3. Tým spolku

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 2. 10. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 5. 3. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 6. 4. 2016 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ, Slavomíra

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 2. 4. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ, Hedvika LOUBKOVÁ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 6. 10. 2016 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ, Hana

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 3. 12. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ, Slavomíra

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 17. 9. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 5. 5. 2016 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ, Slavomíra

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 2. 6. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 2. 6. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 7. 5. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROZBOR HOSPODAŘENÍ A ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROZBOR HOSPODAŘENÍ A ČINNOSTI 2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA ROZBOR HOSPODAŘENÍ A ČINNOSTI Komunitní středisko KONTAKT LIBEREC příspěvková organizace Obsah 1 Základní údaje o organizaci... 5 1.1 Vymezení hlavní činnosti... 5 1.2 Prostory využívané

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 4. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 4. 2011 Bod pořadu jednání: Finanční podíl Statutárního města Liberec na obnově kulturních památek v rámci Programu

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 1. 10. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ,

Více

Zápis ze zasedání. Krajské rady Junáka Libereckého kraje. termín: 18. května 2014, od 16.35 do 18.50. místo: Krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec

Zápis ze zasedání. Krajské rady Junáka Libereckého kraje. termín: 18. května 2014, od 16.35 do 18.50. místo: Krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec Zápis ze zasedání Krajské rady Junáka Libereckého kraje termín: 18. května 2014, od 16.35 do 18.50 místo: Krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec Zápis ze zasedání Krajské rady Junáka Libereckého kraje

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 7 členů OZ, omluven 1 člen OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

Výběrové řízení - Zdravotní pojišťovna MÉDIA

Výběrové řízení - Zdravotní pojišťovna MÉDIA 1 26.8.2009 MUDr. Lenka Švancarová Místo provozování Doporučující 3 Doporučeno Aloisina výšina 630/104 1.Na Výšinách 451/2, 460 05 Liberec 5 Nedoporučující 0 460 15 Liberec 15 Zdržel se hlasování 0 2 26.8.2009

Více

Zápis ze zasedání. Krajské rady Libereckého kraje. termín: 13. prosince 2015, od 16.40 do 17.50. místo: Krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec

Zápis ze zasedání. Krajské rady Libereckého kraje. termín: 13. prosince 2015, od 16.40 do 17.50. místo: Krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec Zápis ze zasedání Krajské rady Libereckého kraje termín: 13. prosince 2015, od 16.40 do 17.50 místo: Krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec Zápis ze zasedání Krajské rady Libereckého kraje ze dne 13. prosince

Více

PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015

PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015 C:\Users\jvrablik\Documents\Kulturní akce.doc JaVr 7/87 PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015 Aktualizováno ke dni: 25.11.2015 Změna programu vyhrazena! Zkratky: KZ Kulturní zařízení při OÚ Liptál, KA Kulturní areál,

Více

Výroční zpráva za rok 2009

Výroční zpráva za rok 2009 Výroční zpráva za rok 2009 Organizační struktura Vedení organizace Ředitelka Vedoucí ekonomického oddělení Vedoucí Spolkového domu Vedoucí pečovatelské služby Mgr. Lucie Stanická Ing. Ivana Skrbková PhDr.

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva města dne: 31. 3. 2011 Bod pořadu jednání: Věc: Nové názvy ulic Zpracoval: odbor, oddělení: Ing. Lubor Franců odbor strategie a územní

Více

TATOBITSKÝ INFORMÁČEK PROSINEC 2015 vydání č. 156 ročník 13.

TATOBITSKÝ INFORMÁČEK PROSINEC 2015 vydání č. 156 ročník 13. TATOBITSKÝ INFORMÁČEK PROSINEC 2015 vydání č. 156 ročník 13. Informace z obce Obec Tatobity přeje všem svým občanům krásné prožití vánočních svátků, klid a pohodu v rodinách, vzájemné porozumění, pevné

Více

Zápis ze zasedání. Krajské rady Junáka Libereckého kraje. termín: 24. května 2015, od 16.42 do 18.00. místo: Krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec

Zápis ze zasedání. Krajské rady Junáka Libereckého kraje. termín: 24. května 2015, od 16.42 do 18.00. místo: Krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec Zápis ze zasedání Krajské rady Junáka Libereckého kraje termín: 24. května 2015, od 16.42 do 18.00 místo: Krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec Zápis ze zasedání Krajské rady Junáka Libereckého kraje

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2013

V Ř E S K O V Á K listopad 2013 V Ř E S K O V Á K listopad 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, práce na kanalizaci se již dostaly opravdu ke svému konci, nyní nás ještě čeká papírová bitva. Bohužel musím oznámit, že spuštění proběhne

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. 7/2011 Přítomni: Omluveni: Jitka Leflerová, Petr Sejkora, Miroslava Burešová,

Více

V ý r o č n í z p r á v a

V ý r o č n í z p r á v a Střední(odborné(učiliště(a(Střední(odborná((((((((((((((((((((((((((((( škola(sčmsd,(lomnice(u(tišnova,(s.r.o.( ( Držitel(certifikátu(dle(ISO(9001( V ý r o č n í z p r á v a o činnosti školy za školní

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 1. 2. 2017 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Stanislava PAVLÍČKOVÁ, Hana

Více

Obec Chraštice, okres Příbram 2011. Ad 1) Volba zapisovatele pan místostarosta K.Derfl navrhl, aby zapisovatelem byla paní D. Čejková. Bylo schváleno.

Obec Chraštice, okres Příbram 2011. Ad 1) Volba zapisovatele pan místostarosta K.Derfl navrhl, aby zapisovatelem byla paní D. Čejková. Bylo schváleno. Obec Chraštice, okres Příbram 2011 Zápis č.3/2011 ze zasedání Obecního zastupitelstva (ze dne 18.4.2011, 19.00-21.00 hodin) PŘÍTOMNI: D.Čejková, K.Derfl, M.Cíza, P.Jouja, J.Vostarek, H.Krejčová, M.Peterková,

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ADVENTNÍCH A SILVESTROVSKÝCH AKCÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ADVENTNÍCH A SILVESTROVSKÝCH AKCÍ KULTURNÍ PŘEHLED ADVENTNÍCH A SILVESTROVSKÝCH AKCÍ 26. listopadu Vánoční strom pro Jedličkův ústav v Liberci, smyslem celého projektu je udělat radost klientům Jedličkova ústavu během Vánočních svátků,

Více

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13 Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13 Přítomni: Ing. Koněvalík R., Cetkovský F., Mgr. Vláčil V., Hanzelová

Více

Ing. Pavla jako garanta projektu Oprava komunikace ulice Zvolenská, Strakonice

Ing. Pavla jako garanta projektu Oprava komunikace ulice Zvolenská, Strakonice - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s ze 107. jednání Rady města

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

UH 6/2010 Září, říjen,, listopad, prosinec Uhelňáček Uhelňáček

UH 6/2010 Září, říjen,, listopad, prosinec Uhelňáček Uhelňáček UH 6/2010 Září, říjen,, listopad, prosinec Uhelňáček Uhelňáček Vážení spoluobčané, od voleb uplynuly necelé dva měsíce a dva z původně Vámi zvolených zastupitelů byli vyměněni. Mandátu se vzdali Ing. Pavličík

Více

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA, které se uskuteční dne 29.11. 2012 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice.

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA, které se uskuteční dne 29.11. 2012 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice. 4. PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA, které se uskuteční dne 29.11. 2012 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice. Program odboru správy majetku: 1. Prodej pozemku v k.ú. Ohrazenice u Turnova 2.

Více

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Domov pro seniory Barvířská 495 5. 1. Kvizové dopoledne, 9:30 hodin, malý sál

Více

Zápis z jednání ORJ Frýdek-Místek

Zápis z jednání ORJ Frýdek-Místek Zápis z jednání ORJ Frýdek-Místek Termín: 5. února 2015 v 17:30 Místo: Okresní klubovna, Kostíkovo náměstí 638, Frýdek-Místek Přítomni: br. Rostislav Přidal Chrosťa ses. Irena Dobešová Amazonka br. Radek

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 9. 2012

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 9. 2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 9. 2012 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 8 - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Bod č. 12: Dopad novelizace zákona o pozemních komunikacích č. 13/1997 Sb., na provádění zimní údržby 2009 2010.

Bod č. 12: Dopad novelizace zákona o pozemních komunikacích č. 13/1997 Sb., na provádění zimní údržby 2009 2010. Tisková zpráva XII. zasedání Rady města Liberec Radní Statutárního města Liberec se na svém letošním dvanáctém jednání konaném v úterý 16. června 2009 zabývali téměř 90 body. Jako obvykle byly na programu

Více

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Obec Dymokury Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Zápis č. 6/2013 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 6. května 2013

Více

Zápis ze zasedání. Krajské rady Junáka Libereckého kraje. termín: 19. června 2011, od 17.00 do 19.30. místo: krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec

Zápis ze zasedání. Krajské rady Junáka Libereckého kraje. termín: 19. června 2011, od 17.00 do 19.30. místo: krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec Zápis ze zasedání Krajské rady Junáka Libereckého kraje termín: 19. června 2011, od 17.00 do 19.30 místo: krajská kancelář, SZ Hanychov, Liberec Zápis ze zasedání Krajské rady Junáka Libereckého kraje

Více

1 ) VÁNOČNÍ TRHY 2 ) FOTOGRAFIE JIŘÍHO HAVLA

1 ) VÁNOČNÍ TRHY 2 ) FOTOGRAFIE JIŘÍHO HAVLA 1 ) VÁNOČNÍ TRHY Místo konání: Rokytnice nad Jizerou, Dolní náměstí Více informací: Město Rokytnice n/j, tel. 481 522 001, info@mesto-rokytnice.cz Přijďte nakoupit dárečky pro své blízké, vánoční ozdoby,

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 27.06.2011

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 27.06.2011 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 27.06.2011 Program: Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 27.06.2011 1. Dodatek č. 3 ke Smlouvě o spolupráci (OBADI) 2. Dodatek č. 1 k Plánovací

Více

Zápis. z 5. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 7. 12. 2005 od 17.30 hodin v Kulturním středisku

Zápis. z 5. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 7. 12. 2005 od 17.30 hodin v Kulturním středisku Zápis z 5. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 7. 12. 2005 od 17.30 hodin v Kulturním středisku Přítomni: J. Leflerová, V. Nový, V. Šumná, K. Trnobranský, M. Kindlová, J. Kasalický, J. Mahovská

Více

Zápis ze 9. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 23.3.2015 v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis ze 9. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 23.3.2015 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis ze 9. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 23.3.2015 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Ing. Radka Formánková starostka Lumír Konečný místostarosta Mgr. Lenka Žikešová radní,

Více

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni: J.Kuklová Zasedání

Více

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008 Leden Datum obec akce Kde 2.1. Prušánky Ohňostroj k uvítání Nového roku 5.1. Dolní Bojanovice Vinařský ples Obecní dům 5.1. Kostice Krojový ples Sokolovna 6.1. Josefov Tříkrálová sbírka 11.1. Prušánky

Více

Aktivní senioři Praha 15 v roce 2015

Aktivní senioři Praha 15 v roce 2015 Ze života v Praze 15 Aktivní senioři Praha 15 v roce 2015 Rok 2015 jsme zahájili návštěvou pražských muzeí. Navštívili jsme muzeum Židovské, Poštovní a nevynechali ani Zemědělské muzeum. Zajímavá byla

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 11.12.2003 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Čejov. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Čejov č. 14 ze dne 18.2.2016

Obec Čejov. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Čejov č. 14 ze dne 18.2.2016 Obec Čejov Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Čejov č. 14 ze dne 18.2.2016 Přítomni : Ježek Jiří, Ing. Svoboda Josef, Okrouhlický Tomáš, Neuber Jaromír, Neuberová Jana, Doležal Tomáš, Šlechta Miroslav,

Více

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ NOVÉ SLUŽBY Rozšíření půjčovní doby v hudebním oddělení Od 30. 9. 2013 půjčovna zvukových audio CD nosičů otevřena každé pondělí, úterý, čtvrtek a pátek v době od 8.00 do 18.00 hodin. Půjčování zvukových

Více

Fügnerova - Ulice 28. října - Tipsport arena

Fügnerova - Ulice 28. října - Tipsport arena 2 5 6 8 LIB na tel.:9 ( Kč/6 min) Zóna 1 = zóna Liberec () Zóna 2 = zóna Jablonec n/n ().. v. hod. 31.. ve. hod. 25.. a 1.1. v 7. hod. Tel:485 344 1, e-mail: dpml@dpml.cz. Informace tel: 485 344..6. Linka

Více

ZPRÁVA O ŽIVOTĚ A STAVU FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 8 LIBNI ZA ROK 2007

ZPRÁVA O ŽIVOTĚ A STAVU FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 8 LIBNI ZA ROK 2007 ZPRÁVA O ŽIVOTĚ A STAVU FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 8 LIBNI ZA ROK 2007 1. ÚVOD Staršovstvo sboru předkládá tuto zprávu společenství sboru. Činí tak v důvěře, že se může stát

Více

Jednání komise v 15:00 zahájila předsedkyně komise paní Jana Pešlová.

Jednání komise v 15:00 zahájila předsedkyně komise paní Jana Pešlová. ZÁPIS č. 10/ KKVČ RMČ z jednání komise Rady Městské části Praha 8 pro kulturu a volný čas (KKVČ RMČ), které se uskutečnilo v úterý 16. února 2016 v zasedací místnosti č. 2 na Libeňském zámku (15:00 16:00)

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. května 2015

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. května 2015 21. ročník květen 2015 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. května 2015 Usnesením č. 23/2015 zastupitelé vzali na vědomí rozpočtové opatření č. 3/2015. Usnesením č. 24/2015 zastupitelé schválili

Více

Obecní úřad Dolany srdečně zve občany na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se bude konat 16. září 2010 od 20,00 v KD ve Svrčovci.

Obecní úřad Dolany srdečně zve občany na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se bude konat 16. září 2010 od 20,00 v KD ve Svrčovci. Obecní úřad Dolany u Klatov tel. 376 313 620, fax 376 323 620, e-mail obec.dolany@worldonline.cz, www.obec-dolany.cz úřední dny: PO, St 7.30 17.00 hodin, Čt 7.30 15.00 hodin Obecní zpravodaj č. 2/2010

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015.

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově č. p. 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Kronika obce Sytno 2012

Kronika obce Sytno 2012 Kronika obce Sytno 2012 1.0. Obyvatelstvo a jeho migrace 1.1 Významná životní výročí 85 let Zdvořanová Marie (č.p.55 ) 75 let Bouzková Vlasta (č.p.55 ) 70 let Hanzalová Jaroslava (č.p.30),palmová Anna

Více

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 13. května 2013 od 16.30 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 13. května 2013 od 16.30 hodin v kanceláři starosty Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 13. května 2013 od 16.30 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města, zástupce tajemnice

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 275/2013 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva

Více

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1.

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1. Zápis č. 10 z veřejného jednání ZM konaného dne 27.08.2012 od 17.00 hodin v předsálí komorního sálu divadla Přítomni:Mgr. Havlík, Mgr. Stolzová, MUDr. Duchan, Mgr. Šnajdr. MUDr. Kučera, Petr Beránek, Bc.Pavel

Více

MAGISTRÁT MĚSTA LIBEREC a ÚŘAD MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE NAD NISOU

MAGISTRÁT MĚSTA LIBEREC a ÚŘAD MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE NAD NISOU MAGISTRÁT MĚSTA LIBEREC a ÚŘAD MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE NAD NISOU INFORMACE PRO VOLIČE o době a místě konání volby prezidenta Primátorka města Liberec a starosta Městského obvodu Liberec Vratislavice

Více

Ing. Vondrys starosta Ing. Vlasák - radní. Program:

Ing. Vondrys starosta Ing. Vlasák - radní. Program: - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s ze 147. jednání Rady města

Více

Náměty a připomínky zasílejte na: obec@hrusova.cz, petarda.zp@seznam.cz B Ř E Z E N OÚ INFORMUJE VODOROVNÉ ZNAČENÍ V ALEJI

Náměty a připomínky zasílejte na: obec@hrusova.cz, petarda.zp@seznam.cz B Ř E Z E N OÚ INFORMUJE VODOROVNÉ ZNAČENÍ V ALEJI B Ř E Z E N OÚ INFORMUJE VODOROVNÉ ZNAČENÍ V ALEJI Změna přednosti na křižovatce v aleji byla hojně diskutována. Po třech měsících osazení křižovatky přechodným dopravním značením nezbylo (podle mnohých)

Více

číslo 17 HAVRAŇSKÉ NOVINY

číslo 17 HAVRAŇSKÉ NOVINY číslo 17 4. prosinec HAVRAŇSKÉ NOVINY rok 2008 Vážení spoluobčané, končí další rok, většina z nás se chystá na oslavy Vánoc a Nového roku. Dovoluji si Vám popřát hodně lásky, štěstí, zdraví, minimální

Více

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 29.května 2009 v Praze 1. Mezinárodní semináře v období červenec - srpen 2009 a/ ISU semináře ve Frankfurtu 12. 18.7. 2009 Věra Tauchmanová i Andrea Trnková

Více

Zápis z jednání. Protidrogová komise Rady HMP

Zápis z jednání. Protidrogová komise Rady HMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Zápis z jednání Pro Přítomni Protidrogová komise Rady HMP Ing. Radek Lacko, mjr. JUDr. Jaromír Badin, PhDr. Ivan Douda, Mgr. Nina Janyšková, Ing. Ivo Kačaba,

Více

požadovaná částka v Kč využití prostředků přínos pro občany Prahy 1

požadovaná částka v Kč využití prostředků přínos pro občany Prahy 1 Přidělení finančních prostředků "Dotační program na rozvoj občanské společnosti a spolkové činnosti pro rok 2016" rozpočet = 700.000 Kč číslo předkladatel, sídlo jméno, e-mail, IČ název a popis projektu/

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016, ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013 Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013 Přítomni: Petr Šmaus, Miroslav Bíca, Lumír Hrubý, Ivana Jandová, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař, Ing. Jiří Pokorný, Jaroslav

Více

Zápis č.179 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 3.12.2014

Zápis č.179 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 3.12.2014 Zápis č.179 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 3.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011 USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011 USNESENÍ Č. 180/2011 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body: II. Záměry prodeje a ceny pozemků 1. Rada města ne záměr prodeje

Více

Usnesení R 0360/011. Rada města Úvaly:

Usnesení R 0360/011. Rada města Úvaly: Zápis z jednání Rady města Úvaly č. R- 15/2011 které se konalo ve středu 14. 12. 2011 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Úvaly. Přítomni: Členové rady města : 5 MUDr. Jan Šťastný JUDr. Ing. Petr Petržílek,

Více

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Prosinec 2015 Noviny městyse MĚSTYS LITULTOVICE vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Vážení spoluobčané, před koncem roku je zvykem skládat účty, proto i já bych Vás chtěl krátce seznámit s

Více

Bod č. 1 programu - Zahájení

Bod č. 1 programu - Zahájení 1 Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 4.6.2015 v 18.00 hod. v obřadní síni úřadu městyse v Moravské Nové Vsi. Přítomni: Omluveni: Antal Igor, Ing. Bezchleba

Více

KALENDÁŘ poznávacích zájezdů 2016

KALENDÁŘ poznávacích zájezdů 2016 S ŠMB SLUŽBY A ŠKOLENÍ MB Služba škole MB For Senior MB středisko volnočasových aktivit seniorů KALENDÁŘ poznávacích zájezdů 2016 Aktivně žít znamená nestárnout! Vážení přátelé cestování! dovolujeme si

Více

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J BŘEZEN 2007 ČÍSLO 3 Zpravodaj je vydáván ve spolupráci s obcemi s rozšířenou působností města Železný Brod a Tanvald www.mestojablonec.cz

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady Města Žatce konané dne 28.3.2006

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady Města Žatce konané dne 28.3.2006 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 9. jednání Rady Města Žatce konané dne 28.3.2006 Usnesení č. 232 /06-262 /06 232/06 Schválení programu 233/06 Kontrola usnesení 234/06 Bytové otázky 235/06 Podnájemní smlouva 236/06

Více

Zápis č.4. Přítomni: Omluveni: MUDr. Milan Bolek, MUDr. Ivan Říha, MUDr. František Stráský, Ing. Robert Zeman

Zápis č.4. Přítomni: Omluveni: MUDr. Milan Bolek, MUDr. Ivan Říha, MUDr. František Stráský, Ing. Robert Zeman Přítomni: Zápis č.4 ze 4. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 24.3.2003, konaného od 13.00 hodin v prostorách Radničního sálu Staré radnice v Prachaticích Ing. Jan Bauer, Ing. Jan Beran, Ing.

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Obec Dymokury Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Zápis č. 6/2014 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 7. července 2014

Více

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 11. 2. 2003

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 11. 2. 2003 USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 11. 2. 2003 USNESENÍ Č. 50/03 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body VI. a IX. majetkoprávní operace Vratislavice nad Nisou - věcná

Více

Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015

Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015 Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015 Projekty, které postoupily do hlasování veřejnosti (abecední seznam) 1 12. ročník Litvínovského poháru Plavecký klub Litvínov Zajištění dvanáctého ročníku sportovní akce

Více

USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 26. 9. 2013

USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 26. 9. 2013 USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 26. 9. 2013 USNESENÍ Č. 165/2013 Doporučení postupu určenému zastupiteli při vyhodnocení výsledků projednání a návrhu rozhodnutí o námitkách

Více

7.5.2011 18/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

7.5.2011 18/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 7.5.2011 18/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 9.30 10.30 Sobotní škola 10.30 10.45 Přestávka 7. května 2011 Společná píseň

Více

Základní škola a Mateřská škola Razová

Základní škola a Mateřská škola Razová V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Základní škola a Mateřská škola Razová ve školním roce 2008/9 I. Základní charakteristika školy a) Základní škola a Mateřská škola Razová, příspěvková organizace

Více

Z Á P I S Z J E D N Á N Í

Z Á P I S Z J E D N Á N Í O B E C B Ř E Z I N A Jednání Zastupitelstva obce Březina č. 10/2011 ze dne 18.5.2011 09.04.2003 Z Á P I S Z J E D N Á N Í Přítomni: Metoděj Pánek, Josef Kolář, Iva Štěpánková, Luboš Štěpánek MVDr. Jaromír

Více