Zápis č. 9 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne v hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 9 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 14.12.2015 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice"

Transkript

1 Zápis č. 9 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne v hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Volba ověřovatelů zápisu: navrženi Jaroslav Konečný, Pavel Viktorin Schváleni. Volba návrhové komise: navrženi Ing. Roman Guráň, Ing. Josef Zelinka Schváleni. Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta, který seznámil přítomné s programem jednání: 1. Kontrola plnění usnesení 2. Zpráva o činnosti rady 3. Rozpočtová opatření provedená v radě obce v roce Pověření starosty k provádění rozpočtových opatření do konce roku Projednání odvodů příspěvkových organizací MŠ a ZŠ 6. Rozpočet obce na rok Pověření RO vykonávat rozpočtová opatření v roce Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 o místním poplatku za komunální odpad 8. Obecně závazná vyhláška č. 2/2015 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů 9. Směrnice sociálního fondu 11. Zveřejnění záměru obce prodat pozemky 12. Zvýšení stočného od roku Zpráva kontrolního výboru 14. Diskuse 15. Souhrn usnesení 16. Závěr Doplnění programu: - koupě pozemku parc.č /2 o výměře 1871 m2 dle GP / schválení strategického rozvojového dokumentu obce Šitbořice. Schválení programu jako celku: 1. ZO bere na vědomí zprávu o kontrole usnesení z minulého ZO Zprávu přednesl p. Pavel Viktorin a písemná zpráva je přiložena k zápisu. Bereme na vědomí. 2. ZO bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce Zprávu přednesl p. Milan Němeček a písemná zpráva je přiložena k zápisu. Bereme na vědomí.

2 3. ZO projednalo a schválilo rozpočtová opatření r. 2015, která prováděla na základě pověření z roku 2014, rada obce v rozsahu přesouvání finančních prostředků na jednotlivých paragrafech a z rozpočtové rezervy, a to do výše 200 tis. Kč v rámci rozpočtového opatření. 4. ZO pověřilo starostu obce k vykonávání rozpočtových opatření do v rozsahu přesouvání finančních prostředků do výše 100 tis. v rámci závazných ukazatelů, přičemž jednotlivá provedená rozpočtová opatření zastupitelstvo schválí na dalším nejbližším zasedání. 5. ZO projednalo a schválilo uložení odvodů ve výši ročních odpisů příspěvkovým organizacím do rozpočtu zřizovatele: - Mateřská škola Šitbořice, příspěvková organizace ,-- Kč - Základní škola Šitbořice, příspěvková organizace ,-- Kč 6. Rozpočet obce Šitbořice na rok 2016 ZO bylo seznámeno předsedkyní finančního výboru Janou Lejskovou, s návrhem rozpočtu na rok Zastupitelstvo schválilo rozpočet obce Šitbořice na rok 2016 včetně sociálního fondu viz příloha, přičemž závazným ukazatelem rozpočtu je paragraf. V návrhu rozpočtu činí Příjmy celkem ,-- Kč z toho ,-- Kč daňové příjmy ,-- Kč nedaňové příjmy ,-- Kč kapitálové příjmy ,-- Kč přijaté dotace Výdaje celkem ,-- Kč z toho ,-- Kč běžné výdaje ,-- Kč kapitálové výdaje Financování ,-- Kč Písemná zpráva je přiložena k zápisu. 7. Pověření rady obce k vykonávání rozpočtových opatření v roce 2016 ZO pověřilo radu obce k vykonávání rozpočtových opatření v roce 2016, v rozsahu přesouvání finančních prostředků na jednotlivých paragrafech a rozpočtové rezervy a to do výše 200 tis. Kč v rámci každého rozpočtového opatření.

3 8. ZO projednalo a schválilo obecně závaznou vyhláška č. 1/2015 o místním poplatku za komunální odpad.. Vyhláška č. 1/2015 je přiložena k zápisu. 9. ZO projednalo a schválilo obecně závaznou vyhlášku č. 2/2015 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů.. Vyhláška č. 2/2015 je přiložena k zápisu. 10. Zastupitelstvo obce projednalo a schválilo směrnici sociálního fondu. Směrnice je přílohou zápisu. Hlasování: PRO 13 hlasů, PROTI 0 hlasů, ZDRŽEL SE 1 hlas.. Směrnice je přiložena k zápisu. 11. ZO projednalo zveřejnění záměru obce prodat pozemky: - parc.č. 497 v k.ú. Šitbořice trvalý travní porost o výměře 19 m2 Hlasování: PRO 0 hlasů, PROTI 14 hlasů, ZDRŽEL SE 0 hlasů. Neschváleno zveřejnění záměru. - parc.č o výměře 190 m2 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 190 m2 - parc.č o výměře 218 m2 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 218 m2 Hlasování: PRO 12 hlasů, PROTI 0 hlasů, ZDRŽEL SE 2 hlasy. zveřejnit záměr. - část parc.č. 932/2 v k.ú. Šitbořice ostatní plocha o výměře dle GP, který nechá vyhotovit žadatel. zveřejnit záměr. - parc.č v k.ú. Šitbořice ostatní plocha o výměře 83 m2 Hlasování: PRO 13 hlasů, PROTI 0 hlasů, ZDRŽEL SE 1 hlas. zveřejnit záměr. - parc.č. 2536/2 v k.ú. Šitbořice trvalý travní porost o výměře 43 m3 - část parc.č. 2527/1 v k.ú. Šitbořice - trvalý travní porost o výměře 27 m2 - část parc.č. 2537/1 v k.ú. Šitbořice trvalý travní porost o výměře 43 m2 Hlasování: PRO 0 hlasů, PROTI 14 hlasů, ZDRŽEL SE 0 hlasů. Neschváleno zveřejnit záměr na žádnou z daných tří parcel. Záměr obce prodat je přiložen k zápisu.

4 12. Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje zvýšení sazby za stočné na 20,- Kč za 1 m3, směrné číslo roční spotřeby vody na osobu 36 m3. Při ceně 20,- Kč/ m 3, činí úhrada 720,- Kč za osobu a rok. 13. ZO bylo seznámeno se zprávou kontrolního výboru o počtech parkujících aut na obecních komunikacích. Kontrola byla prováděná 3x, jednou v neděli a 2x v pracovní dny. V neděli stálo na obecní komunikaci 96 aut na parkovištích a vjezdech do domu 348 aut. V pracovní dny na komunikacích 75 aut na parkovištích a vjezdech 177 aut. Zastupitelstvo bere zprávu na vědomí. 14. ZO projednalo a schválilo koupi pozemku parc.č /2 o výměře 1871 m2 v lokalitě Za školou orná půda, dle GP pro rozdělení pozemků č. plánu /2014, který vypracoval Ing. Daniel Svoboda, za cenu Kč 100,- za 1 m2 od vlastníka pozemku Jindřicha Stejskala, Brno, s tím, že daň z nabytí nemovitých věcí uhradí prodávající a pověřuje starostu obce podpisem kupní smlouvy 15. ZO schválilo strategický rozvojový dokument obce Šitbořice, který vypracovala firma Milan Veselý, projektová a inženýrská činnost, Slovácká 83, Břeclav Diskuse Pan František Franěk upozornil na chybu v zápise zastupitelstva obce č. 8 ze dne , kde bylo uvedeno, že souhlasí s kácením bříz na místním hřbitově. Správně mělo být, že dává podnět k provedení řezu větví stromů, které zasahují do drátů elektrického vedení v obci, výstavbě sociálního zařízení na hřbitově a vybudování koupaliště v obci. Touto správnou citací se p. Fraňkovi omlouvám Milan Němeček místostarosta. Na jednání zastupitelstva obce č. 9, vznesl dotaz, zda není možno na místním hřbitově vybudovat kolumbárium místo na uložení uren s popelem zemřelých. S touto připomínkou se bude počítat při opravách márnice. Pan Antonín Valíček vznesl připomínku k parkování osobních aut ve všední den u hřbitova. Zde není možno jinak zaparkovat než na chodníku. Při jednání se ZD Šitbořice budeme chtít vyhradit alespoň dvě parkovací místa pro hřbitov. Podobný problém připomněla paní Zdeňka Kaňová, na parkovišti u kostela, není místo pro návštěvníky kostela. Parkoviště je obsazeno auty místních spoluobčanů. Pan Tomáš Kurdiovský upozornil na neprovádění zimní údržby ulice Horní. Starosta odpověděl, že zde nemůže v jet traktor z důvodu havarijního stavu komunikace. Je zde připraven v sudu písek k posypu. Pan Josef Novák se ptá kde je uváděn počet výsypů popelnic. Tento údaj je uváděn na osobních účtech producentů odpadu.

5 17. Souhrn usnesení ze zasedání přednesl Ing. Roman Guráň a zastupitelstvo obce vzalo usnesení na vědomí. Písemné usnesení tvoří součást zápisu Zasedání zakončeno ve 20,15 hod. Zapsal: Milan Němeček místostarosta Antonín Lengál starosta Ověřovatelé: Jaroslav Konečný, Pavel Viktorin

6 Souhrn usnesení ze ZO č. 9 ze dne ZO bere na vědomí zprávu o kontrole usnesení z minulého ZO 2. ZO bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce 3. ZO projednalo a schválilo rozpočtová opatření r. 2015, která prováděla na základě pověření rada obce v rozsahu přesouvání finančních prostředků na jednotlivých paragrafech a z rozpočtové rezervy, a to do výše 200 tis. Kč v rámci rozpočtového opatření. 4. ZO pověřuje starostu obce k vykonávání rozpočtových opatření do v rozsahu přesouvání finančních prostředků do výše 100 tis. v rámci závazných ukazatelů, přičemž jednotlivá provedená rozpočtová opatření zastupitelstvo schválí na dalším nejbližším zasedání. 5. ZO projednalo a schválilo uložení odvodů ve výši ročních odpisů příspěvkovým organizacím do rozpočtu zřizovatele: - Mateřská škola Šitbořice, příspěvková organizace ,-- Kč - Základní škola Šitbořice, příspěvková organizace ,-- Kč 6. Schválení rozpočtu na rok 2016 ZO schvaluje rozpočet obce Šitbořice na rok 2016 včetně sociálního fondu viz příloha, přičemž závazným ukazatelem rozpočtu je paragraf. V návrhu rozpočtu činí Příjmy celkem ,-- Kč z toho ,-- Kč daňové příjmy ,-- Kč nedaňové příjmy ,-- Kč kapitálové příjmy ,-- Kč přijaté dotace Výdaje celkem ,-- Kč z toho ,-- Kč běžné výdaje ,-- Kč kapitálové výdaje Financování ,-- Kč 7. Pověření rady obce k vykonávání rozpočtových opatření v roce 2016 ZO pověřuje radu obce k vykonávání rozpočtových opatření v roce 2016 a to v rozsahu přesouvání finančních prostředků na jednotlivých paragrafech a rozpočtové rezervy a to do výše 200 tis. Kč v rámci každého rozpočtového opatření. 8. ZO schvaluje obecně závaznou vyhláška č. 1/2015 o místním poplatku za komunální odpad 9. ZO schvaluje obecně závaznou vyhláška č. 2/2015 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

7 10. ZO schvaluje směrnici sociálního fondu 11. ZO projednalo zveřejnění záměru obce prodat pozemky: - parc.č. 497 v k.ú. Šitbořice trvalý travní porost o výměře 19 m2 neschvaluje (Nevídal Josef, Na kopečku 73) - parc.č o výměře 190 m2 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 190 m2 - parc.č o výměře 218 m2 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 218 m2 schvaluje (Pálava, bytové družstvo) - část parc.č. 932/2 v k.ú. Šitbořice ostatní plocha o výměře dle GP, který nechá vyhotovit žadatel (Baranová Zuzana) schvaluje - parc.č v k.ú. Šitbořice ostatní plocha o výměře 83 m2 schvaluje (manželé Zvolánkovi) - parc.č. 2536/2 v k.ú. Šitbořice trvalý travní porost o výměře 43 m3 neschvaluje (Oldřich a Jenovéfa Němečkovi) - část parc.č. 2527/1 v k.ú. Šitbořice - trvalý travní porost o výměře 27 m2 neschvaluje (Oldřich a Jenovéfa Němečkovi) - část parc.č. 2537/1 v k.ú. Šitbořice trvalý travní porost o výměře 43 m2 neschvaluje (Oldřich a Jenovéfa Němečkovi) 12. ZO schvaluje zvýšení sazby za stočné a to na 20,-- Kč za 1 m3, tj. směrné číslo roční spotřeby vody na osobu 36 m3 á 20,-- Kč tj. 720,-- Kč za osobu a rok 13. ZO bere na vědomí zprávu kontrolního výboru 14. ZO schvaluje koupi pozemku parc.č /2 o výměře 1871 m2 v lokalitě Za školou orná půda dle GP pro rozdělení pozemků č. plánu /2014, který vypracoval Ing. Daniel Svoboda, za cenu Kč 100,- za 1 m2 od vlastníka Jindřicha Stejskala, Brno s tím, že daň z nabytí nemovitých věcí uhradí prodávající a pověřuje starostu obce podpisem kupní smlouvy 15. ZO schvaluje strategický rozvojový dokument obce Šitbořice Milan N ě m e č e k místostarosta obce Antonín L e n g á l starosta obce Ověřovatelé: Jaroslav Konečný Pavel Viktorin

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 7.3.2011 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 20.10 hodin PŘÍTOMNI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek, M. Novák, L. Zima,

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

Zápis číslo 12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lom konaného dne 18. 11. 2015

Zápis číslo 12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lom konaného dne 18. 11. 2015 Zápis číslo 12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lom konaného dne 18. 11. 2015 Místo konání: Obecní úřad Lom č. p. 60 Zasedání řídil: starosta obce Jan Dafčík Začátek zasedání: 19,00 hod. Přítomni:

Více

U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: U 87 ZMP schválilo: U 88 ZMP rozhodlo:

U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: U 87 ZMP schválilo: U 88 ZMP rozhodlo: U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: 1. zprávu o práci Rady od 21.jednání ZMP. 2. splnění úkolu uloženého usnesením č. 85/1 3. informaci

Více

Obec Kostice. Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015

Obec Kostice. Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015 1 Obec Kostice Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015 2 Zápis o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 27.4.2015 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích,

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, v platném znění) č. 3/2014 konaného dne 29.9.2014 Přítomni : ing. Skalický J., Hladík O., Hrůza T., Janda P., Karfíková M., Koťová J.,

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2005 v 17,00 hodin v Domě služeb

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2005 v 17,00 hodin v Domě služeb Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2005 v 17,00 hodin v Domě služeb Přítomno: Omluveno: Program: 12 členů zastupitelstva obce 3 členové zastupitelstva obce (viz prezenční listina)

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 21.11.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Květa Štilcová, Pavel Votoček, Ing. Josef Bušák, Karel Novák, Miroslav Pilař, Hana Votočková

Více

Usnesení ze zápisu č.5. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec 21.11.2013 v 17.00 hod v Kulturním domě Rohatec- Kolonie

Usnesení ze zápisu č.5. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec 21.11.2013 v 17.00 hod v Kulturním domě Rohatec- Kolonie Usnesení ze zápisu č5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec 21112013 v 1700 hod v Kulturním domě Rohatec- Kolonie Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Komínek Karel (host), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Poukarová Anežka

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015.

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Přítomni: 6 členů dle prezenční listiny Nepřítomni: Josef Jež, Eduard Gertner Omluveni: Vít Sasínek Zasedání bylo

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů, 14 občanů, 5 hostů. Veřejné zasedání zahájil

Více

MĚSTYS LÁZNĚ TOUŠEŇ Úřad městyse, Hlavní 56, 250 89 LÁZNĚ TOUŠEŇ, okres Praha východ

MĚSTYS LÁZNĚ TOUŠEŇ Úřad městyse, Hlavní 56, 250 89 LÁZNĚ TOUŠEŇ, okres Praha východ MĚSTYS LÁZNĚ TOUŠEŇ Úřad městyse, Hlavní 56, 250 89 LÁZNĚ TOUŠEŇ, okres Praha východ Zápis č. 7/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Lázně Toušeň, konaného dne 17. 12. 2014 od 19.00 hodin v zasedací

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 138/2012, konaného

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 10. dne 18.05.2016

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 10. dne 18.05.2016 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 10. dne 18.05.2016 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března 2014

Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března 2014 Obec Libotov 2014 Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 zsxa6xn Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března

Více

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky Z. Nekovářová a V. Šolcová

Více

Usnesení ze 7. zasedání v roce 2013, které se uskutečnilo 24. října 2013 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. revokuje. II.

Usnesení ze 7. zasedání v roce 2013, které se uskutečnilo 24. října 2013 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. revokuje. II. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení ze 7. zasedání v roce 2013, které se uskutečnilo 24. října 2013 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A I. revokuje 196 Usnesení zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 18. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 9. 3. 2016 Čas zasedání: 19:10 21:30 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

Město Pohořelice. Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008

Město Pohořelice. Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008 Město Pohořelice Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008 Účast zastupitelů při zahájení: 14 při zahájení, celkem 16 Počet přítomných občanů: 4 Hosté: Bc. Novák, vedoucí finančního

Více

U S N E S E N Í z 34. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 4.11.2013 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 34. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 4.11.2013 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 34. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 4.11.2013 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu pana

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 29.12.2006 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Jiří Kühnel, Miroslav Pilař, MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Pavel

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 21.12.2007 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Miroslav Pilař, Pavel Votoček MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Jiří

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/4910/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Více

Z á p i s. 1. Zahájení veřejného zasedání: Starostka obce zahájila 9. září 2011 v 17.00 hodin 5. veřejné zasedání ZO.

Z á p i s. 1. Zahájení veřejného zasedání: Starostka obce zahájila 9. září 2011 v 17.00 hodin 5. veřejné zasedání ZO. Z á p i s 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Sedliště, které se konalo dne 9. září 2011 v 17.00 hodin v Novém Sedlišti Přítomni: Mgr. Benda, p. Dulovec, Ing. Fojtíčková, Mgr. Jíleček, Ing.

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015 Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015 Číslo rady: 5/2015 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, p. Socher Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009

Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009 Obec Kostice Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009 Zápis č. 13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 2.3.2009 Přítomno: 14 členů zastupitelstva, omluvena p.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Obec Popice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Popice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Strážek č. j. 03/2010, konané dne 18. března 2010 v 17,00 hodin v zasedací místnosti

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Strážek č. j. 03/2010, konané dne 18. března 2010 v 17,00 hodin v zasedací místnosti Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Strážek č. j. 03/2010, konané dne 18. března 2010 v 17,00 hodin v zasedací místnosti Přítomni ZM: 12 Omluveni ZM: 2 Neomluveni ZM: 1 Počet přítomných občanů

Více

Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu Přítomni: Vojtěch Šín, Bc. Marek Karger, Ladislav Karn, Jiří Merta, Milan Mrázek, Libor

Více

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Zápis 3/2009 Přítomni : dle presenční listiny Omluveni : Vyžrálek Milan, Souček jiří

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 13. 10. 2015 v 19,00 hod. Počet přítomných členů dle prezenční

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

č.6/2014 2) Kontrola zápisu z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva ze dne 5. 11. 2014. 3) Projednání návrhu rozpočtu obce Čakov na rok 2015

č.6/2014 2) Kontrola zápisu z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva ze dne 5. 11. 2014. 3) Projednání návrhu rozpočtu obce Čakov na rok 2015 r z a p I S č.6/2014 z veřejného zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 2. 12. 2014 od 19,00hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni: Blanka

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Podmoky Zastupitelstvo obce Podmoky Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Podmoky, konaného dne 7. 12. 2015, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. října 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. října 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. října 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 3 členové rady města, tajemnice

Více

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Na úvod starosta obce Petr Šváb přivítal zastupitele a hosty. Zasedání

Více

Zápis Ze 26. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 18. 11. 2013 v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 26. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 18. 11. 2013 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 26. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 18. 11. 2013 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Karel Zalaba starosta Bc. Martin Frei místostarosta Mgr. Oldřich Brabec radní Tomáš

Více

Město Pohořelice. Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007

Město Pohořelice. Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007 Město Pohořelice Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007 Účast zastupitelů: 17, při zahájení 14 Omluven: Počet přítomných občanů: 3 Zahájení: 16.00 hodin ad 1) Zahájení Zasedání

Více

OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz

OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 128/2011, konaného dne 17. května

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče J~ čfl U ~ ~es~ ~IěU Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z II. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 11.12.2014 v zasedací místnosti MěU Hustopeče Usnesení č.

Více

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 7.10. 2009 OD 18:30 HODIN

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 7.10. 2009 OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 0 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 7.10. 2009 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni: p. Ohrazda, Trapl,

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í

V Ý P I S U S N E S E N Í Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou vypuštěny s ohledem na zákon o ochraně osobních údajů V Ý P I S U S N E S E N Í ze 7. zasedání Zastupitelstva města Klobouky u svolaného

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 12.11.2010 Číslo: 010/2010 Ověřovatelé: Ing. Petr SAMEK Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

U 17.12.2008 U 72 ZMP

U 17.12.2008 U 72 ZMP U s n e s e n í z 19.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 17.12.2008 U 72 ZMP bere na vědomí: 1. zprávu o práci Rady města Planá od 17.jednání. 2. informaci o kontrole plnění uložených úkolů.

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby Termín konání: 30.1.2014 v 19.00 hod. ítomni: lenové zastupitelstva dle prezen ní listiny Nep ítomni: ing. Vl. ížek, Zd. Kaplan - omluveni 1. Jednání zahájil

Více

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 ZO Tvrdonice schvaluje: Program: Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 Usnesení č. 83 Zastupitelstvo obce schválilo následující program zasedání: 1. Zahájení 2.

Více

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Libštát (dále jen ZML) č. 6/2015

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Libštát (dále jen ZML) č. 6/2015 Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Libštát (dále jen ZML) č. 6/2015 Místo Úřad městyse Libštát zasedací místnost, 1. patro Datum a čas 18. listopadu 2015 19,01 21,37 hodin Čas 19,01 1 Organizační a

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 19. 10. 2015 v kulturním domě v Nelahozevsi

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 19. 10. 2015 v kulturním domě v Nelahozevsi Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 19. 10. 2015 v kulturním domě v Nelahozevsi Zahájeno: 18:00 Ukončeno: 20:20 Zapsala: Zuzana Dvořáková Zápis vyhotoven dne: 20.

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta.

Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta. Stránka č. 1 z 9 Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta Začátek jednání: 19.15 hodin Přítomni: 14 Omluven: 0 Václav Petrásek

Více

Obec Vlčice Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vlčice, konaného dne 17.02.2016

Obec Vlčice Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vlčice, konaného dne 17.02.2016 Obec Vlčice Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vlčice, konaného dne 17.02.2016 Přítomni: p. Pecen, p. Trávníček, p. Obst, p. Mach, p. Cvrček, ing. Turičík, p. Ondráček, pí Trávníčková-zapisovatelka Hosté:

Více

usnesení zastupitelstva 10.4.2003

usnesení zastupitelstva 10.4.2003 usnesení zastupitelstva 10.4.2003 Obecní úřad Ralsko se sídlem v Kuřívodech Z á p i s a u s n e s e n í z jednání zastupitelstva konaného dne 10. dubna 2003 od 18.00 hod. v Motorestu Kuřívody Zasedání

Více

zápis č. 2/2011 1-2/2011 Realizovat akci Revitalizaci prostranství v centru obce Korouhve dle rozhodnutí v bodě 1. úkol trvá

zápis č. 2/2011 1-2/2011 Realizovat akci Revitalizaci prostranství v centru obce Korouhve dle rozhodnutí v bodě 1. úkol trvá 1 č.j. 3/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1.4.2011 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 1.4.2011 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 1.4.2011 21:00

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Navýšení základního kapitálu společnosti NTV cable s.r.o. pro rok 2013 2. Smlouva

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě Přítomno: 5 členů zastupitelstva: Host: Program: 1) Zahájení 2) Rozpočtové opatření č. 10/2015

Více

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) - omluven Teodor

Více

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014,

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014, Usnesení z 28. zasedání Zastupitelstva obce v Bolaticích, konaného dne 23. června 2014 v 18:00 hodin v Obřadní síni OÚ v Bolaticích OUBOL/1350/2014 89/28 Zastupitelstvo obce Bolatice po projednání bere

Více

Zápis. Omluveni. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 15. schůze rady městyse

Zápis. Omluveni. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 15. schůze rady městyse Zápis Z 15. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 13.7.2015 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Igor Antal Soňa Petrjanošová Eva Gréeová

Více

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 27. 11. 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 27. 11. 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SS 045/12/Za U S N E S E N Í 45. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 27. 11. 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1727/45 1771/45 Rozdělovník - členové

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce

Více

ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015

ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015 ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015 NA OBECNÍM ÚŘADĚ V BAŘICÍCH 18.00-21.15 hod. Zasedání zastupitelstva obce bylo svoláno v souladu s ustanovením 103 odst.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Usnesení ze ZM Chrastava dne 20. října 2008

Usnesení ze ZM Chrastava dne 20. října 2008 Usnesení ze ZM Chrastava dne 20. října 2008 Datum konání: 20. 10. 2008 2008/07/I ověřovatele zápisu: paní Romanu Krčkovou a pana Františka Boudu 2008/07/II --- 2) program zasedání: 1. Informace, diskuse

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.01.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 01. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání:

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání: Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Luděk Tůma, Kamil Zborovský od

Více

ZÁPIS o průběhu druhého zasedání Zastupitelstva obce Tučapy konaného dne 27. 6. 2012 v 19,00 hodin.

ZÁPIS o průběhu druhého zasedání Zastupitelstva obce Tučapy konaného dne 27. 6. 2012 v 19,00 hodin. ZÁPIS o průběhu druhého zasedání Zastupitelstva obce Tučapy konaného dne 27. 6. 2012 v 19,00 hodin. Starosta zahájil druhé zasedání zastupitelstva obce Tučapy v roce 2012 (dále jen zastupitelstvo obce)

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Tutleky, konaného 17.3.2014

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Tutleky, konaného 17.3.2014 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Tutleky, konaného 17.3.2014 Pořadové číslo 19/2014 Místo konáni: Termín: Přítomno: Jednáni řídil: hasičárna 17.3.2014 od 19,30 hod. 9 občanů Oldřich Moravec

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.8/2015 z 8. zasedání

Více

Zápis ze ZM Chrastava dne 20. října 2008

Zápis ze ZM Chrastava dne 20. října 2008 Zápis ze ZM Chrastava dne 20. října 2008 Datum konání: 20. 10. 2008 2008/07/I ověřovatele zápisu: paní Romanu Krčkovou a pana Františka Boudu Celkem 17 0 0 2 Podíl 89.5% 0% 0% 10.5% 2008/07/II návrh: 1)

Více

Zápis z 32. zasedání zastupitelstva obce Třemešná, konaného dne 26. 6. 2014

Zápis z 32. zasedání zastupitelstva obce Třemešná, konaného dne 26. 6. 2014 Zápis z 32. zasedání zastupitelstva obce Třemešná, konaného dne 26. 6. 2014 Přítomní: dle prezenční listiny Omluveni: Z. Pecháček, R. Sova, J.Ondruszová Zasedání zahájil a řídil starosta obce. Konstatoval,

Více

Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 28. 1. 2016

Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 28. 1. 2016 Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 28. 1. 2016 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) - omluvena Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 3/2016. konaného dne 31.3.2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 3/2016. konaného dne 31.3.2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 3/2016 konaného dne 31.3.2016 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích byly

Více

USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016

USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016 USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016 Usnesení 1/2016 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města: 1. Kontrola usnesení (tajemník) 2. Rozpočtová opatření (Ing. Rambousková)

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 12.10.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 93. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 29.5.2006 U S N E S E N Í 93. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 93/2006 zasedání Rady MČ Brno

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Starosta Mgr. Jindřich Nožka zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin. Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Milan Mazel, Bedřich Zeman, Radek Kašík, Jaroslava Večeřová

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014 Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Ing. Iveta Urválková, Bc. Josef Tuček, Anna Šandová, Mgr. Tomáš Zemánek,

Více

Z á p i s č. 1/2011. Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Radek Talpa,

Z á p i s č. 1/2011. Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Radek Talpa, Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 1/2011 z veřejného jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 5. 1. 2011 v 18.00 hod. v sále kulturního domu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva:

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Potěhy konaného dne 24. 2. 2016 od 18.00 hodin.

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Potěhy konaného dne 24. 2. 2016 od 18.00 hodin. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Potěhy konaného dne 24. 2. 2016 od 18.00 hodin. Přítomni: Cháma Václav, Mgr. Jan Orel, Sixta Ondřej, Ing. Vlček Richard, Šulcová Stanislava, Prchalová Alena, Dvořáková

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.koch,p.farář V.,p.Schwarz,p.Wolf,p.Levko,p.Kovářová,p.Topinková,p.Dyková, p.krejnický.p.farář

Více

Zápis,usnesení. Omluveni : Zapisovatelem určuji : paní Miloslava Krönerová

Zápis,usnesení. Omluveni : Zapisovatelem určuji : paní Miloslava Krönerová Zápis,usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Skřípov konaného dne 31.03.2015 v 17:00 hod. v místnosti obecního úřadu / kulturního sálu/. Zasedání zastupitelstva obce bylo řádně svoláno podle

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Místo konání: Ctiboř 70, 347 01 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/47/13, konaného dne 24.07.2013 od 16.00 hod. v kanceláři starosty - Švihov, nám. Dr.E.Beneše 38. Zasedání

Více

Zápis č. 1/2015. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení č. 1 bylo schváleno

Zápis č. 1/2015. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení č. 1 bylo schváleno Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 19. března 2015 od 18.00 hodin 1. Úvodní slovo Schůzi zahájil v 18.15 hodin starosta obce Ing. Milan Žďárek, poté předal

Více

Z á p i s. 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Sedliště, které se konalo dne 24. června 2011 v 17. 00 hodin ve Starém Sedlišti

Z á p i s. 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Sedliště, které se konalo dne 24. června 2011 v 17. 00 hodin ve Starém Sedlišti Z á p i s 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Sedliště, které se konalo dne 24. června 2011 v 17. 00 hodin ve Starém Sedlišti Přítomni: p. Benda, p. Dulovec, p. Jíleček, pí Valíčková, p. Viterna

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více