Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0"

Transkript

1 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Do plného znění zápisu je možno v souladu s 16, 17 a 95 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, nahlédnout v úředních hodinách na Obecním úřadě Habrovany. Starosta obce Habrovany Radoslav Dvořáček předsedající zahájil zasedání zastupitelstva obce Habrovany (dále jen zastupitelstvo ) v hodin uvítáním všech přítomných. Technický bod Starosta konstatoval, že informace o konání zasedání byla zveřejněna na úřední desce Obecního úřadu Habrovany a na internetových stránkách a to nejméně 7 dní přede dnem konání zasedání a dále konstatoval, že jsou přítomni 4 členové zastupitelstva, zastupitelstvo je tedy usnášení schopné. Přítomni: p. Radoslav Dvořáček, p. Ing. Antonín Skřivánek, p. Petr Ševčík, p. RNDr. Václav Mazura Omluveni: p. Petr Rozčínský, p. Ing. Vít Berger, pí Marie Kachlíková Zapisovatelkou byla jmenována: pí Lenka Dvořáčková Starosta konstatoval, že zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je k nahlédnutí na obecním úřadě. Návrh na ověřovatele zápisu: p. RNDr. Václav Mazura, p. Petr Ševčík. Usnesení č. 1 Zastupitelstvo obce schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 11. zasedání zastupitelstva v roce 2015 pana RNDr. Václava Mazuru a pana Petra Ševčíka. Hlasování č. 1: Starosta přednesl návrh programu zasedání s výzvou k případnému doplnění. Starosta předložil zastupitelům žádost o doplnění programu o bod č. 12 a 13: Projednání zápisu z jednání dozorčí rady Mikroregionu Rakovec ze dne Žádost o pronájem bytu v budově č. p. 189 Program jednání byl doplněn o bod č.12 a 13. Usnesení č. 2 Zastupitelstvo obce schvaluje následující program zasedání zastupitelstva obce Habrovany. Program jednání:

2 1. Žádosti o přidělení bytu v DPS, č. p Žádost o převod bytu č. x, podkroví v DPS, č. p Prodloužení nájemních smluv u bytů č. x a x v přízemí, x a x v II.NP v DPS, č. p Žádost o odprodej pozemku p. č. 2387/1 5. Stanovení ceny stočného na rok Habrovany 6. Stanovení ceny stočného na rok Olšany 7. Zápis kontrolního výboru 8. Zápis finančního výboru 9. Směrnice o zabezpečení zákona o finanční kontrole č. 320/2001 Sb. 10. Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů 11. Různé 12. Projednání zápisu z jednání dozorčí rady Mikroregionu Rakovec ze dne Žádost o pronájem bytu v budově č. p. 189 Hlasování č. 2: Bod č. 1 Žádosti o přidělení bytu v DPS, č. p. 274 Zastupitelstvu byla předložena žádost o přidělení bytu 2+kk v DPS, č. p. 274 slečny x x x x x x x x x, bytem Habrovany x x, Rousínov a žádost o přidělení 1+kk popř. 2 + kk paní x x x x x x x x x x x x x, bytem Olšany x x, Rousínov. Pan starosta konstatoval, že v současné době není volný žádný byt. Usnesení č. 3 Zastupitelstvo schvaluje zařazení výše uvedených žadatelů slečny x x x x x x x x x x a paní x x x x x x x x x x x x x x do seznamu uchazečů po dobu 6ti měsíců. Po uvolnění některého z bytů bude rozhodnuto dle sociální potřebnosti. O této skutečnosti budou žadatelé písemně vyrozuměn. Hlasování č. 3: Bod č. 2 Žádost o převod bytu č. x, podkroví v DPS, č. p. 274 Zastupitelstvo projednalo žádost pana x x x x x x x x x x x, bytem Habrovany x x x, Rousínov o převod bytu č. x v podkroví, DPS č. p Nájemní smlouva na tento byt byla uzavřena s x x x x x žadatele, paní x x x x x x x x x x x, jejíž platnost vypršela ukončením nájemního vztahu uplynutím nájemní doby a z důvodu neplacení nájemného a služeb spojených s užíváním bytu nebyla nájemní smlouva dle rozhodnutí zastupitelstva prodloužena. V současné době je byt užíván neoprávněně paní x x x x x x x x x x a x x x x x x x x x x a x x x x x x. Dále starosta informoval zastupitelstvo o jednání s JUDr. x x x x x x x x x x, advokátní kancelář, x x x x x x, Brno ve věci podání žaloby o vyklizení bytu a o uhrazení dlužné částky. Usnesení č. 4 Zastupitelstvo schvaluje rozhodnutí, se kterým bude žadatel pan x x x x x x x x x x x písemně obeznámen, a to, že pokud bude dlužná částka ve výši x x x x,- Kč za nájemné a služby spojené s užíváním bytu č. x

3 v podkroví DPS č. p. 274 uhrazena do projedná zastupitelstvo žádost na dalším zasedání zastupitelstva obce. Hlasování č. 4: Bod č. 3 Prodloužení nájemních smluv u bytů č. x a x v přízemí, x a x v II.NP v DPS, č. p. 274 Zastupitelstvo projednalo prodloužení následujících nájemních smluv: 1. Nájemní smlouva ze dne mezi paní x x x x x x x x x, bytem Habrovany x x, Rousínov jako nájemcem a obcí Habrovany jako pronajímatelem. Předmětem nájmu je byt č. x v I. NP v DPS č. p. 274, nájem je uzavřen na dobu určitou do Zastupitelstvo navrhuje, aby byla nájemní smlouva prodloužena dodatkem na dobu určitou a to do Výše měsíčního nájemného 1 685,00 Kč se nemění. 2. Nájemní smlouva ze dne mezi paní x x x x x x x x x, bytem Habrovany x x, Rousínov jako nájemcem a obcí Habrovany jako pronajímatelem. Předmětem nájmu je byt č. x v I. NP v DPS č. p. 274, nájem je uzavřen na dobu určitou do Zastupitelstvo navrhuje, aby byla nájemní smlouva prodloužena dodatkem na dobu určitou a to do Výše měsíčního nájemného 1 621,00 Kč se nemění. 3. Nájemní smlouva ze dne mezi manželi x x x x a x x x x x x x x x x x, bytem Habrovany x x, Rousínov jako nájemci a obcí Habrovany jako pronajímatelem. Předmětem nájmu je byt č. x v II. NP v DPS č. p. 274, nájem je uzavřen na dobu určitou do Zastupitelstvo navrhuje, aby byla nájemní smlouva prodloužena dodatkem na dobu určitou a to do Výše měsíčního nájemného 2 134,00 Kč se nemění. 4. Nájemní smlouva ze dne mezi paní x x x x x x x x x x bytem Habrovany x x, Rousínov jako nájemcem a obcí Habrovany jako pronajímatelem. Předmětem nájmu je byt č. x v II. NP v DPS č. p. 274, nájem je uzavřen na dobu určitou do Zastupitelstvo navrhuje, aby byla nájemní smlouva prodloužena dodatkem na dobu určitou a to do Výše měsíčního nájemného 3 328,00 Kč se nemění. Pan starosta konstatoval, že všichni výše uvedení nájemníci mají dobrou platební morálku a bezproblémově dodržují pravidla bydlení v DPS č. p Usnesení č. 5 Zastupitelstvo schvaluje prodloužení výše uvedených nájemních smluv na dobu určitou do a pověřuje starostu k podpisu: 1. Dodatku č. 2 k nájemní smlouvě ze dne , byt č. x v I.NP nájemce paní x x x x x x x x 2. Dodatku č. 3 k nájemní smlouvě ze dne , byt č. x v I.NP nájemce paní x x x x x x x x x 3. Dodatku č. 3 k nájemní smlouvě ze dne , byt č. x v II.NP nájemci manželé x x x x a x x x x x x x x x x 4. Dodatku č. 1 k nájemní smlouvě ze dne , byt č. x v II.NP nájemce x x x x x x x x x x x Hlasování č. 5: Bod č. 4 Žádost o odprodej pozemku p. č. 2387/1 Zastupitelstvo byla předložena žádost manželů x x x a x x x x x x x x, bytem Habrovany x x, Rousínov o odprodej pozemku p. č. 2387/1 vodní plocha k. ú. Habrovany o výměře 282 m 2.

4 Usnesení č. 6 Zastupitelstvo schvaluje odložení žádosti s tím, že se s žadateli manželi x x x a x x x x x x x x x dohodne termín schůzky na místě samém. Hlasování č. 6: Bod č. 5 Stanovení ceny stočného na rok 2016 Habrovany Starosta informoval zastupitelstvo o stanovisku k žádosti o úpravu výše konečné ceny stočného v rámci projektu Habrovany kanalizace a ČOV a. č ze SFŽP spočívající v akceptaci žádosti obce Habrovany a to akceptace ceny za stočné pro rok 2016 ve výši 40 Kč bez DPH za 1 m 3. Obec Habrovany požádala SFŽP dne o nezvyšování ceny stočného na úroveň FA (pro rok ,25 Kč) z důvodu dosahování vyšších příjmů. Usnesení č. 7 Zastupitelstvo schvaluje cenu za stočné s účinností od ve výši 40,00 Kč bez DPH (cena vč. 15% sazby DPH 46,00 Kč). Hlasování č. 7: Bod č. 6 - Stanovení ceny stočného na rok 2016 Olšany Zastupitelstvu byla předložena kalkulace ceny pro vodu převzatou stočné na rok 2016 pro obec Olšany. Stočné na rok 2016 pro obec Olšany je stanoveno v souladu s platnými cenovými předpisy ve výši 20,37 Kč bez DPH. Usnesení č. 8 Zastupitelstvo schvaluje cenu za stočné na rok 2016 pro obec Olšany ve výši 20,37 Kč dle přílohy č. 1. Hlasování č. 8: Bod č. 7 - Zápis kontrolního výboru Člen kontrolního výboru Petr Ševčík seznámil zastupitelstvo se zápisem č a s činností kontrolního výboru za červenec září 2015 se závěrem, že kontrolní výbor za kontrolované období červenec září 2015 neshledal žádné nesrovnalosti čí pochybení. Usnesení č. 9 Zastupitelstvo bere na vědomí zápis kontrolního výboru. Hlasování č.9: Bod č. 8 Zápis finančního výboru Člen finančního výboru pan RNDr. Václav Mazura seznámil zastupitelstvo se zápisem č. 4/2015 a s činností finančního výboru spočívající především v kontrole pokladny a hospodaření obce za III.

5 čtvrtletí 2015 se závěrem, že při kontrole hospodaření obce Habrovany k nebyly shledány nedostatky. Usnesení č. 10 Zastupitelstvo bere na vědomí zápis finančního výboru. Hlasování č. 10: Bod č. 9 - Směrnice o zabezpečení zákona o finanční kontrole č. 320/2001 Sb. Usnesení č. 11 Zastupitelstvo schvaluje směrnici o zabezpečení zákona o finanční kontrole č. 320/2001 Sb. dle přílohy č. 2. Hlasování č. 11: Bod č Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo se seznámilo se zněním OZV č. 1/2015, se skutečně vynaloženými náklady na odvoz tříděného a netříděného odpadu a dále se zabývalo otázkou stanovení poplatku na rok Usnesení č. 12 Zastupitelstvo schvaluje Obecně závaznou vyhlášku obce Habrovany č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů s účinností dne 1. ledna Sazba poplatku za odvoz komunálních odpadů je stanovena dle OZV č. 1/2015 na 450 Kč/osoba/rok (450/nemovitost chalupář ) tedy zůstává stejná jako v roce Hlasování č. 12: Bod č. 11 Různé Záležitosti tohoto bodu budou projednány po bodu č. 12 a 13. Bod č. 12 Projednání zápisu z jednání dozorčí rady Mikroregionu Rakovec ze dne Starosta seznámil zastupitelstvo se Zápisem z jednání dozorčí rady Mikroregionu Rakovec ze dne Usnesení č. 13 Zastupitelstvo bere na vědomí Zápis z jednání dozorčí rady Mikroregionu Rakovec ze dne Hlasování č. 13: Bod. č. 13 Žádost o pronájem bytu v budově č. p. 189 Zastupitelstvu byla předložena žádost o pronájem bytu v budově ZŠ, č.p. 189 paní x x x x x x x x x x, bytem x x x x x x x, Brno na dobu určitou od Žadatelka navrhuje částku za pronájem ve výši Kč/měsíc.

6 Usnesení č. 14 Zastupitelstvo schvaluje přidělení bytu v budově ZŠ č. p. 189, 3+1 o velikosti 103,86 m 2 za měsíční nájemné 3 000,- Kč paní x x x x x x x x x x x, bytem x x x x x x x, Brno a pověřuje starostu k uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou na období od za podmínky složení jistoty ve výši 3násobku nájemného ve výši 9 000,- Kč. Hlasování č. 14: Bod č. 11 Různé Informace starosty o hospodaření obce a aktuálním stavu finančních prostředků na bankovních účtech. Informace o nabídce D.A.S. pojišťovny ve věci právní ochrany zastupitelů ve výši ročního pojistného Kč. zastupitelstvo nemá zájem o bližší prezentaci. Předložena žádost spolku Babybox pro odložené děti STATIM, se sídlem Pod Oborou 88, Praha 10 o poskytnutí daru na zřízení babyboxu v Břeclavi. Usnesení č. 15 Zastupitelstvo neschvaluje poskytnutí finančního daru na zřízení babyboxu spolku Babybox pro odložené děti STATIM, IČ: Hlasování č. 15: Informace o podané připomínce k návrhu zadání Změny č. 1 územního plánu Habrovany panem x x x x x x x x x x, Komořany č. p. x x pod č.j. xx /2015. Připomínky se týkají velikosti maximální plochy zastavění (požadavek 105 m 2 ) a doporučení prostorového uspořádání objektů. Starosta informoval zastupitelstvo, že s připomínkami se bude zabývat Město Vyškov, Odbor územního plánování a rozvoje, který změnu č. 1 zpracovávají. Informace starosty o podané žádosti ze dne o vyřešení nebezpečně úzké zatáčky v Habrovanech panem x x x x x x x, bytem Habrovany 304. MÚ Vyškov, odbor dopravy zahájil řízení na základě žádosti obce Habrovany ve věci stanovení místní úpravy provozu na silnici: III/37926 v k. ú. Habrovany z důvodu doplnění trvalého svislého a vodorovného dopravního značení P 7 Přednost protijedoucích vozidel a P 8 Přednost před protijedoucími vozidly a V 11 a Zastávka autobusu. V současné době je vyvěšena na úřední desce Veřejná vyhláška-oznámení o návrhu opatření obecné povahy a výzva k uplatnění připomínek. Organizační záležitosti Rozsvícení vánočního stromu, které proběhne dne Stavební akce přechod pro chodce - Habrovany průtah III/ Firma EDMA s.r.o., Drnovice 708, Drnovice, IČ: , které byla zakázka zadána ve slíbeném termínu nezahájila stavební práce. Firma SWIETELSKY stavební, s.r.o., Jahodová 60, Brno, IČ: podala cenovou nabídku ve dvou variantách: 1., realizace v letošním roce za nabídkovou cenu ,42 Kč vč. DPH 2., realizace na jaře 2016 za nabídkovou cenu ,88 Kč vč. DPH Pokud firma EDMA s.r.o. nezahájí stavební práce, bude se zastupitelstvo zabývat zadáním zakázky malého rozsahu opětovně v roce Starosta ukončil po projednání všech bodů programu zasedání zastupitelstva obce Habrovany v 19,50 hodin. Zápis byl vyhotoven dne:

7 Zapsala: Lenka Dvořáčková, v. r. Ověřovatelé: RNDr. Václav Mazura, v. r. Petr Ševčík, v. r. Starosta: Radoslav Dvořáček, v. r. Zápis anonymizoval: Petr Ševčík, předseda bezpečnostně - právního výboru

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 375/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Ing. Nolč, Picková, Reifová, Kühnelová, Stráníková Karel, Ing. Pok, Bc. Novák, Dis. Mgr. Lípová, Bc. Čížková, Mitreská,

Ing. Nolč, Picková, Reifová, Kühnelová, Stráníková Karel, Ing. Pok, Bc. Novák, Dis. Mgr. Lípová, Bc. Čížková, Mitreská, Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 10. 2. 2014 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Nolč, Picková,

Více

Za átek zasedání: : 15:10h Konec zasedání: : 16,45h. Místo konání: Z genpor. Franti ka Pe iny

Za átek zasedání: : 15:10h Konec zasedání: : 16,45h. Místo konání: Z genpor. Franti ka Pe iny ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA M PRAHA 17 29.10.2008 Zasedání ZM zahájila starostka M Jitka Synková, p ivítala p ítomné a konstatovala, e zasedání ZM bylo svoláno ádn a v as. Zárove upozornila, e

Více

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:09 hodin přítomni:

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Město Horažďovice. Usnesení ze 46. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 27.08.2012

Město Horažďovice. Usnesení ze 46. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 27.08.2012 Město Horažďovice Usnesení ze 46. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 27.08.2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011 V Brně 27.01.2011 USNESENÍ 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 05/2011 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a

Více

Město Pohořelice. Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007

Město Pohořelice. Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007 Město Pohořelice Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007 Účast zastupitelů: 17, při zahájení 14 Omluven: Počet přítomných občanů: 3 Zahájení: 16.00 hodin ad 1) Zahájení Zasedání

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015.

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, MUDr. Forstová, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Z á p i s z 28. schůze Rady městské části Brno-Líšeň konané dne 27.01.2016

Z á p i s z 28. schůze Rady městské části Brno-Líšeň konané dne 27.01.2016 Z á p i s z 28. schůze Rady městské části Brno-Líšeň konané dne 27.01.2016 1. Zahájení a schválení programu Schůzi zahájil a řídil pan starosta. Přítomni : Mgr. Štefan, PhDr. Freiberg, p. Štědronský, Mgr.

Více

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 222/15/Vl./3 Datum: 2015-06-29 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Stanislav Drda, Mgr. Renata Štollová, p. Anna Kocourková,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 24 02 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 61/2016/RM Ing. Pavel Zálom,

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Podmoky Zastupitelstvo obce Podmoky Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Podmoky, konaného dne 7. 12. 2015, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.8/2015 z 8. zasedání

Více

Usnesení č.338/zm/2012

Usnesení č.338/zm/2012 - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Marie Mašová, Vladimír

Více

Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011

Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Město Pohořelice. Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008

Město Pohořelice. Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008 Město Pohořelice Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008 Účast zastupitelů při zahájení: 14 při zahájení, celkem 16 Počet přítomných občanů: 4 Hosté: Bc. Novák, vedoucí finančního

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 87. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 07.07.2014

Město Horažďovice. Usnesení z 87. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 07.07.2014 Město Horažďovice Usnesení z 87. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 07.07.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Obec Křížkový Újezdec

Obec Křížkový Újezdec Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 16. dubna 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Křížkový Újezdec. Zasedání

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Čl. 1 Obecná ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12, 18

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny Omluven: P. Karas - pracovní povinnosti Program:

Více

PROGRAM 148. RMČ BS. působnosti Dodatek č. 9, městská část Brno-Komín

PROGRAM 148. RMČ BS. působnosti Dodatek č. 9, městská část Brno-Komín PROGRAM 148. RMČ BS 1 a) Zahájení Mgr.Šťástka b) Ověření správnosti zápisu ze 147. RMČ BS c) Ustavení ověřovatelů 148. RMČ BS d) Schválení programu 148. RMČ BS 2) Dohoda k zabezpečení výkonů a úhradě činnosti

Více

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil VI. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Z 83. schůze Rady města, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S N E S E N Í č. 188-214

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 13. 10. 2015 v 19,00 hod. Počet přítomných členů dle prezenční

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016 Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pokorná, J. Sehnal, J. Hrušková, K. Pavlíková, E. Procházková, M. Fiala, J. Přibylová Zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19,05 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech (schváleno na zasedání Městského zastupitelstva v Děčíně dne 2. 7. 1998 usnesením

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24)

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) Jedna se pouze o výpis z usnesení, dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 5/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 27.9.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 6 členů

Více

U S N E S E N Í. 62. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 10.03.2014 od 14:55 hodin Rada města Stříbra:

U S N E S E N Í. 62. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 10.03.2014 od 14:55 hodin Rada města Stříbra: U S N E S E N Í 62. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 10.03.2014 od 14:55 hodin Rada města Stříbra: I. BERE NA VĚDOMÍ: 01. Zprávu o plnění úkolů z usnesení Rady města Stříbra s konstatováním:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015.

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Přítomni: 6 členů dle prezenční listiny Nepřítomni: Josef Jež, Eduard Gertner Omluveni: Vít Sasínek Zasedání bylo

Více

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Město Rosice Kontrolní výbor zastupitelstva města Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Přítomni: JUDr. Polák, pan Světlík, Bc.

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.03.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis č. 11 ze zasedání ZM ze dne 28. 11. 2012 od 18.00 hod. přízemí sálu radnice

Zápis č. 11 ze zasedání ZM ze dne 28. 11. 2012 od 18.00 hod. přízemí sálu radnice Zápis č. 11 ze zasedání ZM ze dne 28. 11. 2012 od 18.00 hod. přízemí sálu radnice Příští zasedání: 27. 12. 2012 od 18.00 hod. v sálu přízemí radnice Přítomni dle prezenční listiny (12) Nesplněná usnesení:

Více

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis R6/074 ze 74. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 16.10.2013 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010

USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010 Rada města Kostelec nad Orlicí USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010 1. schvaluje a) vítěze na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce na akci

Více

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Zápis 3/2009 Přítomni : dle presenční listiny Omluveni : Vyžrálek Milan, Souček jiří

Více

Zastupitelstvo obce Chrást určuje ověřovateli zápisu paní Lenku Boudovou a paní Mgr. Petru Bednářovou a zapisovatele pana Jana Kokošku.

Zastupitelstvo obce Chrást určuje ověřovateli zápisu paní Lenku Boudovou a paní Mgr. Petru Bednářovou a zapisovatele pana Jana Kokošku. Zápis z 5. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.5.2015 od 18.00 hodin Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 9. prosince 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích,

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, v platném znění) č. 3/2014 konaného dne 29.9.2014 Přítomni : ing. Skalický J., Hladík O., Hrůza T., Janda P., Karfíková M., Koťová J.,

Více

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice konaného dne 15.09.2014 v 17:00 h. v zasedací místnosti Městského úřadu Smiřice Přítomno: Omluveni: 9 členů ZM dle prezenční listiny Karel Šust MUDr.

Více

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) - omluven Teodor

Více

Informace o přijatých usneseních ze 2. schůze Rady města Šluknov

Informace o přijatých usneseních ze 2. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 24. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 7. září 2015 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2005 v 17,00 hodin v Domě služeb

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2005 v 17,00 hodin v Domě služeb Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2005 v 17,00 hodin v Domě služeb Přítomno: Omluveno: Program: 12 členů zastupitelstva obce 3 členové zastupitelstva obce (viz prezenční listina)

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU Rada Karlovarského kraje (dále jen rada ) se usnesla na těchto Pravidlech pro

Více

Z á p i s č. 37/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 26.8. 2013 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 37/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 26.8. 2013 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 37/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 26.8. 2013 OD 18,00 HODIN Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér,

Více

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 Usnesení 571/2015 - RM 16 ze dne 20. 10. 2015 Zahájení program rady města s doplněním uvedeným v zápise. Usnesení 572/2015 - RM 16

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 Kancelář úřadu V Písku dne: 15.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Pravidel pro přijímání a vyřizování petic a stížností NÁVRH USNESENÍ Rada města návrh

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více

Bod č. 1 Technický bod

Bod č. 1 Technický bod ZÁPIS z jednání zastupitelstva obce Hnanice ze dne 11.3.2010 o 17.00 hod., číslo zápisu 115/2009, které se uskutečnilo v zasedací místnosti Obecního úřadu Hnanice. Bod č. 1 Technický bod Přítomni: Jiří

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.7.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah...1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele...2 2. Program

Více

Z Á P I S o průběhu 44. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 6. 2010 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 44. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 6. 2010 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 44. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 6. 2010 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 44. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 18.08.2011 v 18.00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 18.08.2011 v 18.00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 18.08.2011 v 18.00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj.4/2011 Starostka zahájila 4. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z prvního zasedání zastupitelstva obce konaného dne 10. 2. 2011 v 19.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z prvního zasedání zastupitelstva obce konaného dne 10. 2. 2011 v 19.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z prvního zasedání zastupitelstva obce konaného dne 10. 2. 2011 v 19.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. První zasedání zastupitelstva obce Skalice zahájil starosta Antonín Buchta v 19.00

Více

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin OBEC ČAKOVIČKY Kojetická 32, pošta Mratín, PSČ: 250 63, okr. Mělník 315 682 286, 725 081 025, < ou.cakovicky@seznam.cz Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky Termín konání : 15. října 2008

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 29.12.2014

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 29.12.2014 Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 29.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů, 14 občanů, 5 hostů. Veřejné zasedání zahájil

Více

Město Pohořelice. ad 2) Interpelace členů rady. ad 3) Bytové záležitosti 1/5. Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12.

Město Pohořelice. ad 2) Interpelace členů rady. ad 3) Bytové záležitosti 1/5. Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12. Město Pohořelice Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12. 2012 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Mgr. Janičatová, Mgr. Polák, Petr Hemala, Mgr. Plevzová, MVDr. Michalica tajemník Omluven:

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou RADA MĚSTA TÝNEC NAD SÁZAVOU Z á p i s č. 5/2016 z jednání rady města Týnce nad Sázavou konaného dne 21. 3. 2016 Přítomní členové rady: Omluveni:

Více

Zápis. Omluveni. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 15. schůze rady městyse

Zápis. Omluveni. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 15. schůze rady městyse Zápis Z 15. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 13.7.2015 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Igor Antal Soňa Petrjanošová Eva Gréeová

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: zasedací místnost Úřadu Městyse Sepekov Datum konání: Čas zahájení jednání: 12. prosince 2013 od 19.00 hod Přítomno: 13 členů zastupitelstva

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 9. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 16.03.2015

Město Horažďovice. Usnesení z 9. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 16.03.2015 Město Horažďovice Usnesení z 9. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 16.03.2015 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 6.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 29.4.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 29.4.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 29.4.2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Ing. Helena Křížová, starostka Ing. František Kubelka, místostarosta Bc. Jaroslava Růžičková, členka zastupitelstva

Více

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 93. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 29.5.2006 U S N E S E N Í 93. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 93/2006 zasedání Rady MČ Brno

Více

ZÁPIS. o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově

ZÁPIS. o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov v roce 2012 v 19.00 hod. a přivítal

Více

Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva města v Jistebnici, konaného v Domě hasičů v Jistebnici

Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva města v Jistebnici, konaného v Domě hasičů v Jistebnici 1 Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva města v Jistebnici, konaného v Domě hasičů v Jistebnici Jistebnice, dne 19.02. 2015, začátek 19:00 hodin Přítomni: pp. Dinda Karel, Dolejší Jaroslav, Mgr. Horčičková

Více

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1. TECHNICKÝ

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM Čl. I Základní ustanovení 1) Těmito Pravidly se stanoví postup při prodeji bytů a nebytových prostor, které jsou dosud ve

Více

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Soňa Černá, JUDr. Marek Starý, Petr Bolina, Jan Franc,

Více

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Zastupitelstvem obce Ostružná

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. ledna 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. ledna 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. ledna 2016 č. 1/2016 u p r a v e n á v e r z e 1. souhlasí s podáním žádosti o dotaci z Integrovaného regionálního operačního programu pro

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 21.11.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Květa Štilcová, Pavel Votoček, Ing. Josef Bušák, Karel Novák, Miroslav Pilař, Hana Votočková

Více

Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ

Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ Přítomni: Lenka Hasmanová,,, Eliška Ševicová, Petr Pospíšil Omluven: Tomáš Řechtáček

Více

Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007

Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007 Přítomni: dle prezenční listiny : 4 Omluveni : PhDr. Doušová Neomluveni : 0 Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007 Ověřovatelé zápisu: MUDr.Dvořák,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 7/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 17.12.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče J~ čfl U ~ ~es~ ~IěU Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z II. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 11.12.2014 v zasedací místnosti MěU Hustopeče Usnesení č.

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í

V Ý P I S U S N E S E N Í Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou vypuštěny s ohledem na zákon o ochraně osobních údajů V Ý P I S U S N E S E N Í ze 7. zasedání Zastupitelstva města Klobouky u svolaného

Více

Rada městské části Brno Královo Pole ZÁPIS

Rada městské části Brno Královo Pole ZÁPIS Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění

Více