ARTIFICIAL NAIL REMOVER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ARTIFICIAL NAIL REMOVER"

Transkript

1 ARTIFICIAL NAIL REMOVER Šetrný odstraňovač umělých nehtů, tipů a lepidla s přídavkem jojoby a Avoplex komplexu lipidů. Aplikace: Ponořte nehty do nádoby s přípravkem a nechte přibližně minut působit. Ingredients: viz obal.

2 AVOJUICE Hydratační mléko s ovocnou vůní. Rychlá vstřebatelnost, obnovuje, zjemňuje a vyhlazuje pokožku. Obsahuje rostlinné výtažky, vitamíny, aloe vera a Avoplex avokádový komplex lipidů. Aplikace: Vmasírujte do pokožky. Ingredients: viz obal.

3 AVOPLEX MOISTURE REPLENISHING LOTION Hydratační mléko, které zanechává pokožku rukou hedvábně jemnou a dokonale hydratovanou, příznivě působí na těžce namáhanou pokožku a dodává ji pocit uvolnění, obsahuje Avoplex. Aplikace: Vmasírujte do pokožky rukou. Ingredients: viz obal.

4 AVOPLEX NAIL & CUTICLE REPLENISHING OIL Výživný olej na nehty a kutikulu, předcházející vysušování, významně přispívá ke zpevnění a zrychlení růstu nehtové ploténky, obsahuje Avoplex. Aplikace: Vmasírujte 1 kapku do kůžičky kolem nehtu. Doporučujeme používat dvakrát denně. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

5 FEET CALLUS THERAPY Vyhlazuje ztvrdlou a popraskanou kůži. Zneškodňuje ty největší mozole. Obsahuje přírodní ovocný komplex kyselin z cukrové třtiny, citronu, pomeranče a jablka; vrbovou kyselinu a hydratační bambucké máslo, které zjemňuje mozoly a také OPI přírodní rostlinný výtažek s antioxidačním účinkem a vitaminový komplex. Aplikace: Naneste na ztvrdlé místa, nechte působit a opláchněte. Ingredients: viz obal.

6 CAPPUCCINO MASSAGE Masážní přípravek na ruce a nohy. Zanechává pokožku hedvábně jemnou díky účinkům vitaminů E a A, kávového extraktu a Avoplexu avokádového komplexu lipidů. Aplikace: Vmasírujte do pokožky. Ingredients: viz obal.

7 ESPRESSO SCRUB Peelingový přípravek na ruce a nohy. Odstraňuje odumřelé buňky pokožky a vyhlazuje ztvrdlé místa. Zanechává pokožku hedvábně jemnou díky účinkům vitaminů E a A, kávovému extraktu a Avoplexu avokádového komplexu lipidů. Aplikace: Vmasírujte do vodou zvlhčené pokožky a opláchněte. Ingredients: viz obal.

8 CORRECT & CLEAN UP Jemný korektor laku v tužce. Aplikace: Hrotem očistěte přebývající lak kolem nehtu. Ingredients: viz obal.

9 FEET DOUBLE COVERAGE Hydratuje a chrání nohy. Vynikající ochrana proti svědění. Obsahuje přírodní rostlinný výtažek s antioxidačním účinkem, aloe vera, lékořici, mentol a výživný komplex vitaminů A a E. Svým složením vytváří vyvážené prostředí. Aplikace: Vmasírujte do kůže na nohách. Ingredients: viz obal.

10 DRIP DRY Sušící přípravek ve formě tekutiny s kapátkem, obsahuje jojobu a vitamín E postačí několik kapek a lak je do 5 minut suchý. Aplikace: Po lakování nakapejte 1-2 kapky na nehtovou ploténku. Ingredients: viz obal.

11 EFFERVESCENT SOAK Mýdlo s minerály a rozjasňovači. Perlivé mýdlo, které rozzáří nehty a revitalizuje ruce. Aplikace: Nasypte přiměřené množství do vlažné vody. Poté vložte ruce do lázně. Ingredients: viz nádobka.

12 NAIL ENVY DRY & BRITTLE Přípravek blahodárně působící na zpevnění přírodních nehtů. Obsahuje proteiny a antioxidanty pro zpevnění a zvýšení odolnosti suchých a lámavých nehtů. Aplikace: Každý den naneste 1 vrstvu po dobu celého týdne. Péči opakujte. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

13 NAIL ENVY MATTE Přípravek blahodárně působící na zpevnění přírodních nehtů. Obsahuje proteiny a antioxidanty pro zpevnění a zvýšení odolnosti přírodních nehtů matní vzhled. Aplikace: Každý den naneste 1 vrstvu po dobu celého týdne. Péči opakujte. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

14 NAIL ENVY ORIGINAL Přípravek blahodárně působící na zpevnění přírodních nehtů. Obsahuje proteiny a antioxidanty pro zpevnění a zvýšení odolnosti přírodních nehtů. Aplikace: Každý den naneste 1 vrstvu po dobu celého týdne. Péči opakujte. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

15 NAIL ENVY SENSITIVE & PEELING Přípravek blahodárně působící na zpevnění přírodních nehtů. Obsahuje proteiny a antioxidanty pro zpevnění a zvýšení odolnosti citlivých a třepících se přírodních nehtů. Aplikace: Každý den naneste 1 vrstvu po dobu celého týdne. Péči opakujte. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

16 NAIL ENVY SOFT & THIN Přípravek blahodárně působící na zpevnění přírodních nehtů. Obsahuje proteiny a antioxidanty pro zpevnění a zvýšení odolnosti jemných a tenkých nehtů. Aplikace: Každý den naneste 1 vrstvu po dobu celého týdne. Péči opakujte. Ingredients: viz příbalový leták/obal

17 AVOPLEX EXFOLIATING CUTICLE TREATMENT Tekutý odstraňovač odumřelých částí kutikuly, obsahuje avokádový komplex lipidů. Aplikace: Vmasírujte do kůžičky, nechte působit 3-5 minut, odstraňte odumřelé části kůžičky. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

18 FINISHING BUTTER Tělové máslo pro masáž a hydrataci s SPF 15. Chrání pleť od ničivých účinků slunce a stopy věku zahlazuje tak, že pokožka vypadá omlazena. Aplikace: Vmasírujte do pokožky rukou. Ingredients: viz příbalový leták/nádobka.

19 AVOPLEX HIGH-INTENSITY HAND & NAIL CREAM Intenzivní hydratační krém na ruce a nehty. Regeneruje unavenou a suchou pokožku rukou. Obsahuje proteiny a Avoplex avokádový komplex lipidů. Aplikace: Vmasírujte do pokožky alespoň 2x denně. Ingredients: Viz příbalový leták/obal.

20 CHIP SKIP Přípravek na přírodní nehty předcházející olupování laků. Nedoporučujeme používat na suché a křehké nehty, odmašťuje. Používejte 1x týdně. Aplikace: Naneste 1 vrstvu na čisté, odmaštěné a suché nehty, poté doporučujeme nanést OPI podlak, lak na nehty a nakonec nadlak. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

21 LAK NA NEHTY Aplikace: Naneste 2 vrstvy nejlépe po použití OPI podlaku. Ingredients: Viz spodní část lahvičky. Uchovejte mimo dosah dětí.

22 REJUVENATING SERUM Omlazující sérum na ruce s hroznovými jadérky a extrakty z lékořice. Ingredience, které přirozeně zesvětlují pokožku, včetně extraktu z lékořice, vymažou stopy času. Aplikace: Vmasírujte do pokožky rukou. Ingredients:Viz příbalový leták/obal.

23 FEET NAIL RECOVERY Za dva až tři týdny provede regeneraci přírodních nehtů na nohách. Aplikace: Aplikujte 2 3 kapky dvakrát denně na očištěné problematické části nehtů. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

24 NATURAL NAIL BASE COAT Podlak na přírodní nehty, který významně prodlužuje trvanlivost laku. Aplikace: Naneste 1 vrstvu na očištěné a odmaštěné nehty. Poté nehty nalakujte. Ingredients: Viz spodní část lahvičky.

25 NATURAL NAIL STRENGTHENER Výživa blahodárně působící na zpevnění přírodních nehtů. Aplikace: Naneste 1 vrstvu na očištěné a odmaštěné nehty. Ingredients: Viz spodní část lahvičky.

26 POLISH REMOVER Jemný odlakovač s přídavkem Aloe Vera. Aplikace: Aplikujte na vatový tampon a poté setřete lak z nehtů. Ingredients: viz obal.

27 ACETONE FREE POLISH REMOVER Jemný odlakovač na umělé nehty bez acetonu s přídavkem Aloe Vera. Aplikace: Aplikujte na vatový tampon a poté setřete lak z nehtů. Ingredients: viz obal.

28 RAPIDRY TOP COAT Rychleschnoucí vrchní lak s maximální ochranou laku, bez efektu žloutnutí. Zasychá po jedné minutě. Aplikace: Naneste 1 vrstvu RapidDry Top Coat vteřin po nanesení laku na nehty. Ingredients: Viz spodní část lahvičky.

29 RAPIDRY SPRAY Sušič laku ve spreji. Maximální ochrana laku, absolutní zaschnutí do jedné minuty. Aplikace: Po lakování aplikujte na nehtovou ploténku. Ingredients: viz obal.

30 RIDGEFILLER Podlak vyrovnávající nerovnosti přírodních nehtů. Aplikace: Naneste 1 vrstvu na očištěné a odmaštěné nehty. Pak nehty nalakujte. Ingredients: Viz spodní část lahvičky.

31 SKIN RENEWAL SCRUB Peeling na ruce se změkčovadly. Krystaly cukru jemně exfoliují a z rukou odstraňují odumřelé buňky. Deriváty olivového oleje umožňují hlubší penetraci přírodních AHA kyselin do pokožky, které ji omlazují. Aplikace: Vmasírujte do vodou zvlhčené pokožky a opláchněte. Ingredients: viz nádobka.

32 START TO FINISH Podkladový lak, výživa a vrchní lak v jednom. Aplikace: Naneste jako podlak a následně po lakování jako ochranný nadlak. Lze použít i jako zpevňující výživu - naneste 2 vrstvy a následně, obden, naneste 1 vrstvu. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

33 WHITE TEA MASSAGE Masážní přípravek na ruce a nohy. Zanechává pokožku hedvábně jemnou díky účinkům vitaminů E a A, extraktu z bílého čaje a Avoplexu avokádového komplexu lipidů. Aplikace: Vmasírujte do pokožky. Ingredients: viz obal.

34 GREEN TEA SCRUB Peelingový přípravek na ruce a nohy. Odstraňuje odumřelé buňky pokožky a vyhlazuje ztvrdlé místa. Zanechává pokožku hedvábně jemnou díky účinkům vitaminů E a A, extraktu zeleného čaje a Avoplexu avokádového komplexu lipidů. Aplikace: Vmasírujte do vodou zvlhčené pokožky a opláchněte. Ingredients: viz obal.

35 AVOPLEX ENZYME SKIN THERAPY CLEANSER Tekuté mýdlo obsahuje papayové enzymy, které povzbuzují buněčnou výměnu. Kofeinový komplex zajišťuje pevnost pleti, obsahuje Avoplex. Aplikace: Vmasírujte pokožky a opláchněte. Ingredients: viz nádobka.

36 SWISS BLUE ANTIBACTERIAL LIQUID HANDSOAP Tekuté mýdlo s antibakteriálními účinky. Bez vysušení pokožky. Aplikace: Vmasírujte pokožky a opláchněte. Ingredients: viz nádobka.

37 SWISS GUARD ANTISEPTIC HANDWASH Gel na ruce s antiseptickým účinkem. Bez vysušení pokožky. Aplikace: Vmasírujte pokožky. Neoplachujte! Ingredients: viz nádobka.

38 N.A.S. 99 NAIL ANTISEPTIC Spray s antiseptickým účinkem ošetřující nehtovou ploténku před a po aplikaci nehtových přípravků. Je efektivní prevencí proti rozšiřování bakterií a plísní. Aplikace: Nastříkejte na nehtovou ploténku a její okolí. Ingredients: viz nádobka.

39 ACRYLIC NAIL BASE COAT Podlak na umělé nehty, který významně prodlužuje trvanlivost laku. Aplikace: Naneste 1 vrstvu na očištěné a odmaštěné nehty. Ingredients: Viz spodní část lahvičky.

40 FUNGUS FIX Nehtové sérum s přírodními deriváty proti plísním a nehtovým nemocem. Ničí příčinu vzniku problému do dvou až tří týdnů. Aplikace: Aplikujte 2 3 kapky dvakrát denně na očištěné problematické části nehtů. Ingredients: viz nádobka.

41 START TO FINISH FORMALDEHYD FREE FORMULA Podkladový lak, výživa a vrchní lak v jednom, určeno pro senzitivní zákaznice. Aplikace: Naneste jako podlak a následně po lakování jako ochranný nadlak. Lze použít i jako zpevňující výživu - naneste 2 vrstvy a následně, obden, naneste 1 vrstvu. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

42 TOP COAT Vrchní lak s vysokým leskem urychlující dobu schnutí. Chrání lak před olupováním. Aplikace: Naneste 1 vrstvu na nalakované nehty. Ingredients: Viz spodní část lahvičky.

43 PEDICURE SOAK Zklidňující lázeň se zjemňujícími účinky. Obsahuje Tea Tree Oil, extrakt z grepfruitu a Avoplex avokádový komplex lipidů. Aplikace: Rozpusťte Soak v teplé vodě a namočte nohy. Ingredients: viz obal.

44 PEDICURE SOFTEN Změkčovadlo na pokožku nohou s extraktem zeleného čaje a Avoplexu avokádového komplexu lipidů. Aplikace: Vmasírujte do pokožky a nechte působit. Poté udělejte peeling. Ingredients: viz obal.

45 PEDICURE SCRUB Peelingový přípravek na nohy. Odstraňuje odumřelé buňky pokožky a vyhlazuje ztvrdlé místa. Zanechává pokožku hedvábně jemnou díky účinkům vitaminů E a A, extraktu zeleného čaje a Avoplexu avokádového komplexu lipidů. Aplikace: Vmasírujte do vodou zvlhčené pokožky a opláchněte. Ingredients: viz obal.

46 PEDICURE MASK Hydratační maska na nohy s chladivým účinkem mentolu. Aplikace: Naneste na pokožku nohou a nechte působit. Po zaschnutí opláchněte. Ingredients: viz obal.

47 PEDICURE MASSAGE Masážní přípravek na nohy. Zanechává pokožku hedvábně jemnou díky rostlinným výtažkům, vitamínům a Avoplexu avokádového komplexu lipidů. Aplikace: Vmasírujte do pokožky. Ingredients: viz obal.

48 PEDICURE SMOOTH Změkčovač mozolů a ztvrdlé kůže s obsahem Avoplexu avokádového komplexu lipidů. Aplikace: Vmasírujte do pokožky a nechte působit. Ingredients: viz obal.

49 PEDICURE REFRESH Přípravek pro svěží zakončení pedikúry. Obsahuje mentol, který vaše nohy příjemně ochladí a revitalizuje. Aplikace: Vmasírujte do pokožky. Ingredients: viz obal.

50 NAIL LACQUER THINNER Ředidlo laku na nehty OPI. Aplikace: Kápněte 2 3 kapky do lahvičky s lakem OPI. Protřepejte. Ingredients: viz obal.

51 ACETONE Odstraňovač tipů, lepidla a umělých akrylových nehtů. Aplikace: Namočte nehty do misky s přípravkem, nechte působit cca. 5min a poté opilujte zbylý materiál. Ingredients: viz obal.

52 HEAT CURE TOP COAT Rychleschnoucí vrchní lak za pomoci zdroje tepla. Zvýšená odolnost lakování pro extrémní podmínky. Aplikace: Naneste 1 vrstvu na nalakované nebo akrylové nehty. Počkejte jednu minutu pak podržte nehty pod zdrojem tepla (75 W žárovka) přibližně 3 minuty. Lze odlakovat odlakovačem bez acetonu. Ingredients: Viz spodní část lahvičky.

53 BONDEX 2 Přípravek pro maximální přilnavost akrylových nehtů. Aplikace: Naneste 1 vrstvu na odmaštěné přírodní nehty před aplikací acylu. Ingredients: Viz etiketa.

54 BOND-AID Přípravek odstraňující mastnotu a vyrovnávající ph nehtové ploténky. Aplikace: Naneste 1 vrstvu na přírodní nehty před aplikací umělých nehtů nebo lakováním. Ingredients: Viz etiketa.

55 OPI PODKLADOVÝ GEL Podkladový gel pro maximální přilnutí modelovacího gelu OPI. Aplikace: Štětcem naneste tenkou vrstvu na připravený nehet a vložte do UV lampy na 1 min. neotírejte výpotek! Ingredients: Viz etiketa.

56 OPI MODELOVACÍ GEL Modelovací gel OPI. Aplikace: Štětcem naneste jako 2. vrstvu na podkladový gel a vložte do UV lampy na 2 min. Ingredients: Viz etiketa.

57 OPI GEL NA BÍLÉ ŠPIČKY Extra bílý modelovací gel vhodný na bílé špičky francouzské manikúry. Aplikace: Vložte do UV lampy na 2 min. Ingredients: Viz etiketa.

58 OPI VRCHNÍ GEL Vrchní gel s vysokým leskem a dlouhotrvající ochranou proti olupování. Vhodný též pro zakončení acrylových nehtů. Aplikace: Štětcem naneste jako konečnou vrstvu na modelovací gel a vložte do UV lampy na 2 min. Ingredients: Viz etiketa.

59 OPI VRCHNÍ GEL SE ŠTĚTEČKEM Konečná fáze gelové modelace, která vyplní všechny nedokonalosti. Gel se nanáší snadno pomocí štětečku a má vysoký lesk. Aplikace: Naneste jako konečnou vrstvu na modelovací gel a vložte do UV lampy na 2 min. Ingredients: Viz etiketa.

60 MICROBOND MICROVENEER GEL Ideální gel pro zpevnění přírodních nehtů a modelaci na nehtové tipy. Výsledkem je přirozený vzhled umělých nehtů. Aplikace: Štětcem rozetřete jako 2. vrstvu na podkladový gel a vložte do UV lampy na 2 min. Ingredients: Viz etiketa.

61 BRUSH CLEANER Jemný čistič štětců. Aplikace: Znečištěný štětec namočte v přípravku a důkladně odstraňte zbytky po modelaci. Ingredients: Viz etiketa.

62 MICROBOND ANTISEPTIC/WIPE SOLUTION Pomocná tekutina při modelaci U.V. gely, vhodná na stírání povrchu po polymeraci. Aplikace: Naneste na kosmetický tampon a setřete výpotek z nehtů. Ingredients: Viz etiketa.

63 OPI AKRYLOVÝ MODELOVACÍ PRÁŠEK Prášek pro modelaci s akrylem. Aplikace: Namočte štětec do modelovací tekutiny a naberte malé množství prášku, tak aby se vytvořila malá kulička. Rozetřete na nehet a nechte vytvrdit. Ingredients: Viz etiketa.

64 OPI MODELOVACÍ TEKUTINA Tekutina pro modelaci s acrylem. Aplikace: Namočte štětec do modelovací tekutiny a naberte malé množství prášku, tak aby se vytvořila malá kulička. Rozetřete na nehet a nechte vytvrdit. Ingredients: Viz etiketa.

65 LEPIDLO OPI Rychleschnoucí lepidlo OPI. Aplikace: Naneste malé množství na konec tipu a rychle přilepte na volný okraj nehtu. Počkejte až lepidlo zaschne. Ingredients: Viz etiketa.

66 EXPERT TOUCH POLISH REMOVER Jemný odlakovač s vitaminy pro ochranu nehtů a pokožky. Aplikace: Aplikujte na vatový tampon a poté setřete lak z nehtů. Ingredients: viz obal.

67 AVOPLEX CUTICLE OIL TO GO Výživný olej na nehty a kutikulu, předcházející vysušování, významně přispívá ke zpevnění a zrychlení růstu nehtové ploténky, obsahuje Avoplex. Aplikace: Vmasírujte 1 kapku do kůžičky kolem nehtů. Doporučujeme používat dvakrát denně. Ingredients: viz příbalový leták/obal.

CENÍK PRODUKTŮ 2013/2014

CENÍK PRODUKTŮ 2013/2014 CENÍK PRODUKTŮ 2013/2014 GEL COLOR Gel color je novinkou ve světě gelů! Nejnovější složení zanechá vaše přírodní nehty bez poškození. Vyberte si z široké škály barev a nechte se okouzlit dlouhotrvajícím

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

C Z 0 3 3 5 5. Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova

C Z 0 3 3 5 5. Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova C Z 0 Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova Vaše vlasy budou vždy vaší chloubou... Rovné nebo kudrnaté, jemné nebo husté, krátké nebo dlouhé... Nezáleží na tom, jaký typ vlasů máte. Vždy na ně můžete

Více

PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ

PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ Vážená zákaznice, gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Pečlivě si přečtěte tento návod před prvním použitím, návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

Více

www.subert.cz / www.suberts.sk

www.subert.cz / www.suberts.sk www.subert.cz / www.suberts.sk Už ne olej, nyní krém! Arganový olej v Arganovém krému Výsledkem je řada Argan Velvet Výzkumné a vývojové laboratore Green Light vyvinuly 100% organický arganový olej a další

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

WHERE MEDI MEETS PEDI

WHERE MEDI MEETS PEDI WHERE MEDI MEETS PEDI KOMPLEXNÍ SYSTÉM PŘÍPRAVKŮ PRO PROFESIONÁLNÍ PÉČI O NOHY SNOUBENÍ MEDICÍNY S PEDIKÚROU VÝHODY Postaráme se o vaše nohy od paty až po prsty Proč si vybrat Footlogix Pediceuticals?

Více

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION ß-GLUCAN ACTIVE COLLECTION Hydratační pleťový krém Vhodný pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk. Pro každodenní použití, ráno i večer. Hypoalergenní. Ovesný

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Expa-nails vám představuje novou řadu SpeedCare.

Expa-nails vám představuje novou řadu SpeedCare. Expa-nails vám představuje novou řadu. Nový revoluční gelový systém, jehož největší předností je šetrné odstranění gelu bez pomocí pilníku, přináší maximální ochranu přírodního nehtu klientky. Pro nehtovou

Více

MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ. OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ: Obsahuje vitamíny C a E, esenciální mastné kyseliny a vysokou koncentraci kyseliny linoleové,

MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ. OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ: Obsahuje vitamíny C a E, esenciální mastné kyseliny a vysokou koncentraci kyseliny linoleové, MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ Spojení legendárních výživných olejů umožnilo vzniknout kompletní řadě péče Mythic Oil, která je základem pro Mytický rituál olejů. ARGANOVÝ OLEJ: Bohatý na vitamín E a esenciální

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ.

Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ. Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ. Laurent Cristanel BeautyLine Obsah Zažiješ. Pocítíš. 2 3 Uvidíš. Ob sah Laurent Cristanel BeautyLine Nová dimenze péče o pleť 4/5 Pro každý typ pleti a všechna očekávání Anti-Aging

Více

STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL

STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL Hair Company katalog 2013 STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL Hair Company je kreativní dynamická značka zabývající se vývojem produktů s vysoce pečujícím složením. Produkty Hair Company jsou výsledkem kombinace

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Gel Remover gel lak jednoduše odstraní, aniž by došlo k poškození nehtů. Používá se v kombinaci s odstraňovací fólií

Gel Remover gel lak jednoduše odstraní, aniž by došlo k poškození nehtů. Používá se v kombinaci s odstraňovací fólií Gel lak nabízí jednoduché řešení jak mít nehty nádherně upravené každý den. Pomocí Base Coatu, barevného gel laku a Top Coatu docílíte krásných nehtů s trvanlivostí 10-16 dní (na zdravých nehtech). Tato

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz INDOLA PRODUKTOVÝ KATALOG. Vydání 2011. Think smart, think Indola.

Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz INDOLA PRODUKTOVÝ KATALOG. Vydání 2011. Think smart, think Indola. Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz INDOLA PRODUKTOVÝ KATALOG Vydání 2011 HLEDÁTE IDEÁLNÍHO PARTNERA PRO VAŠE PODNIKÁNÍ? Indola je tu právě pro ty individuální kadeřníky, kteří hledají

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických,

Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických, Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických, masérských, pedikérských a dalších salonech profesionálů.

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

BLOSSOM MY NAILS TO JE SEDM POMOCNÍKŮ PRO KRÁSNÉ A ZDRAVÉ NEHTY

BLOSSOM MY NAILS TO JE SEDM POMOCNÍKŮ PRO KRÁSNÉ A ZDRAVÉ NEHTY TO JE SEDM POMOCNÍKŮ PRO KRÁSNÉ A ZDRAVÉ NEHTY Sedm květin / rostlin a sedm ochránců zdravých a krásných nehtů. I tak by se dala ve zraktce popsat nová řada nehtové péče ze sítě parfumedií Marionnaud.

Více

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA RYOR ÚKON

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA RYOR ÚKON Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola, Kněžskodvorská 33/ A 370 04 České Budějovice Odloučené pracoviště pro odborný výcvik, Průběžná 4, 370 04 České Budějovice CENÍK PRACÍ A

Více

INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR

INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR ONLINE HAIR STRAIGHTENING & ONLINE PERMANENT WAVE SYSTEM INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR Narovnejte své vlasy Ondulujte své vlasy

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění vrásek na čele Zvětšení rtů Vyplnění marionetních vrásek JE APLIKACE BOLESTIVÁ? Pokud jste citliví na bolest a obvzláště pak na ošetření

Více

139,- 40% méně SUPER CENY SUPER CENY. Až o. rozjasněná a dokonalá pleť SPF 15. Ušetřete 30% Letní. Letní

139,- 40% méně SUPER CENY SUPER CENY. Až o. rozjasněná a dokonalá pleť SPF 15. Ušetřete 30% Letní. Letní rozjasněná a dokonalá pleť sjednocuje tón pleti a tím jí propůjčuje přirozený a dokonalý vzhled v jakémkoliv světle lehce krycí, bez efektu masky hydratující složení s SPF Lehký make-up Ideal Shade Ideal

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Katalog produktů Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK. 180 INDIFERENTNÍ GEL pro univerzální použití 600 ml 51,24 Kč 21 62,00 Kč BYLINNÉ EXTRAKTY

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK. 180 INDIFERENTNÍ GEL pro univerzální použití 600 ml 51,24 Kč 21 62,00 Kč BYLINNÉ EXTRAKTY Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 280 AKNÉ GEL 250 ml 74,38 Kč 21 90,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL 250 ml 74,38 Kč 21 90,00 Kč 296 ARTROREGEN GEL 250 ml 95,04 Kč 21 115,00 Kč 288 BŘEČŤANOVÝ

Více

Historie značky. 21. století Doba, kdy lázeňské pleťové masky přestaly být uspokojující a kdy se zrodila potřeba pro Oxygen Ceuticals

Historie značky. 21. století Doba, kdy lázeňské pleťové masky přestaly být uspokojující a kdy se zrodila potřeba pro Oxygen Ceuticals Historie značky 21. století Doba, kdy lázeňské pleťové masky přestaly být uspokojující a kdy se zrodila potřeba pro Oxygen Ceuticals V posledních deseti letech se celosvětově nesmírně změnilo vnímání krásy.

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato.

Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato. ELIXIR ULTIME Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato. Po staletí se vzácné oleje používaly jako nezbytná součást zkrášlujících procedur po celém světě. Pro svoji schopnost hýčkání

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

Profesionální styling

Profesionální styling BE YOU Profesionální styling VŠICHNI MILUJÍ ITALSKÝ STYL A VAŠI KLIENTI TAKÉ design automobily oděvní móda ruční výroba kosmetika Linie BY je v perfektním souladu s italským konceptem módy a designu. Inspirována

Více

Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky.

Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky. VLASY BEZ DISCIPLÍNY Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky. Bez dostatečné hydratace ztrácí vnější vlasové vlákno svou přirozenou elasticitu

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Akční nabídka a slevy. TOP SLEVY str. 12 1. 7. 31. 8. 2015. pro kadeřnické salony ČR a SR platná v období

Akční nabídka a slevy. TOP SLEVY str. 12 1. 7. 31. 8. 2015. pro kadeřnické salony ČR a SR platná v období TOP SLEVY str. 12 Akční nabídka a slevy pro kadeřnické salony ČR a SR platná v období 1. 7. 31. 8. 2015 Distributor: ROSO Cosmetics s.r.o. Masarykova 515 664 61 Rajhrad u Brna, ČR tel.: +420 543 255 444

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Peak Universal Bond v lahvičce A Peak SE

Peak Universal Bond v lahvičce A Peak SE Peak Universal Bond v lahvičce A Peak SE Bondovací adhezivní systém s Chlorhexidinem (02%) Může zajistit dlouhodobou pevnost bondu* *Údaje v návodu Popis: Peak Universal Bond je bondovací pryskyřice dodávaná

Více

Title: HL EMEA Herbalife SKIN-Brochure (Male) 16pp ID: CZ Proof No: B Date: 04/09/14

Title: HL EMEA Herbalife SKIN-Brochure (Male) 16pp ID: CZ Proof No: B Date: 04/09/14 Inteligentní výživa pleti Výsledky za 7 dní.* Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky založenou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek na péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin,

Více

Produkty určené pro použití na již vysušené vlasy pro tvar a definici účesu. Smooth Brilliance Pomáda pro lesk

Produkty určené pro použití na již vysušené vlasy pro tvar a definici účesu. Smooth Brilliance Pomáda pro lesk wet dry finish Produkty určené k aplikaci do vlhkých pro zajištění struktury a objemu. Produkty určené pro použití na již vysušené pro tvar a definici účesu. Produkty se závěrečným zkrášlujícím dotekem.

Více

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových Čištění a ošetřování 08/2008 Silikon-Entferner Odstraňovač silikonu Technické údaje Způsob použití Vlastnosti Spotřeba Ostatní Složení Ekologie v závislosti na nasákavosti 80 100 ml/m² Zabraňte dlouhodobému

Více

AKCE VITAKLUB (-15%)

AKCE VITAKLUB (-15%) A - Multivitamíny CentralVita Classic - 100 tbl., multivitaminy Komplexní složení od A do Z! Receptura složená ze 30 vitaminů a minerálů odpovídá místním výživovým poměrům. Jediná tableta denně zaručí

Více

Svíčky a mýdla. Katalog 2016. Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla. Katalog určený pro velkoobchodní partnery

Svíčky a mýdla. Katalog 2016. Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla. Katalog určený pro velkoobchodní partnery Svíčky a mýdla Katalog 2016 Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla Katalog určený pro velkoobchodní partnery Svíčky z palmového vosku Svíčky vyrábíme z čistého palmového vosku Je

Více

Tip: sleek.look šampon a stylingový krém BARVA Tip : Vavoom Shapemaker, sleek.look Iron Smoother DUALITY Tip : Vavoom gel pro absolutní objem

Tip: sleek.look šampon a stylingový krém BARVA Tip : Vavoom Shapemaker, sleek.look Iron Smoother DUALITY Tip : Vavoom gel pro absolutní objem Tip: sleek.look šampon a stylingový krém Pro dokonalé uhlazení a výživu vlasů použijte sleek.look šampon a krém. Šampon změkčuje strukturu vlasu a usnadňuje úpravu. Stylingový krém napomáhá uhlazení, chrání

Více

PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany

PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany Téma soutěže: Vůně Orientu Milé kolegyně, máte jedinečnou možnost se zúčastnit 4.ročníku mistrovství Evropy ve SPA manikúře pod názvem EUROPEAN

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Barvy na dřevo a kov 21

Barvy na dřevo a kov 21 Barvy na dřevo a kov 21 Flügger Ochrana dřeva v interiéru Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících barevných

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 ČERVEN VE ZNAMENÍ NOVINEK Z ŘADY DOCTOR BABOR V červnu si Vás dovolujeme seznámit s unikátními novinkami z řady DOCTOR BABOR. Tentokrát si ve Výzkumných a inovativních laboratořích

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

AHA peeling GlycoHYAL možnosti spolupráce lékař - kosmetička. Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz

AHA peeling GlycoHYAL možnosti spolupráce lékař - kosmetička. Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz Chemický peeling AHA kyselinami představuje hraniční ošetření kůže na pomezí Kosmetického a lékařského zákroku. Zákon 356/2000 Sb. O ochraně

Více

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK. 180 INDIFERENTNÍ GEL pro univerzální použití 600 ml 51,24 Kč 21 62,00 Kč BYLINNÉ EXTRAKTY

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK. 180 INDIFERENTNÍ GEL pro univerzální použití 600 ml 51,24 Kč 21 62,00 Kč BYLINNÉ EXTRAKTY Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 280 AKNÉ GEL 250 ml 74,38 Kč 21 90,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL 250 ml 74,38 Kč 21 90,00 Kč 296 ARTROREGEN GEL 250 ml 95,04 Kč 21 115,00 Kč 288 BŘEČŤANOVÝ

Více

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 301 OPTOGEL 50 ml 85,83 Kč 20 103,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL - na unavené svaly 250 ml 74,17 Kč 20 89,00 Kč 328 ALPSKÝ

Více

Ceny v EUR jsou pouze orientační

Ceny v EUR jsou pouze orientační W E L L N E S S - B I O D R O G A Anticelulitidní program z mořských řas Pro zpevnění kontur těla a mírné projevy celulitidy Peeling, kosmetická masáž, zábal s mořskou řasou, thermo folie, zpevňující gel

Více

PŘÍPRAVKY PRO LÍČENÍ OBLIČEJE face line

PŘÍPRAVKY PRO LÍČENÍ OBLIČEJE face line PŘÍPRAVKY PRO LÍČENÍ OBLIČEJE face line Nee Pro Fluid Foundation Professional Tekutý profesionální make-up Nee Pro Profesionální krémový make-up, vhodný pro všechny typy pleti. Díky obsahu optických pigmentů

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

Základní péče o nehty

Základní péče o nehty Základní péče o nehty Každý malíř potřebuje čisté plátno. Na bezchybných a zdravých nehtech vaše umění nádherně vynikne. VOLNÉ OKRAJE Část nehtu, která přečnívá přes lůžko. HYPONYCHIUM Kůžička ze zrohovatělých

Více

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA Poř. Úkon ceníku číslo 1 Povrchové čištění BAREKOL Pleť. voda 6 ml., pl.mléko 5 ml, vat.tam. 8 ks, vat.tyč. 1 ks, papír.ubrousky 4 ks, borová voda 1 ml 2 Povrchové čištění

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Optimální výsledky dosáhnete pouze každodenním čištěním pleti. Fáze 2 AKTIVACE SOMI unikátní srdce od Phyris. Vaše eso v rukávu. Aktivuje pleťové

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

HAIR n BODY TECHNICAL INFO PROFESSIONAL BODY CARE SYSTEM

HAIR n BODY TECHNICAL INFO PROFESSIONAL BODY CARE SYSTEM HAIR n BODY HAIR n BODY je exkluzivní vlasový a tělový šampón. Chrání a zesiluje vlasy, obsahuje výtažky z aloe vera a pšeničné zárodečné bílkoviny. HAIR n BODY se používá na mytí a ošetřování vlasů a

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

520,- Kč 680,- Kč 810,- Kč. rosewater. 4. Essentials. Creamy Cleanser 250ml. Body Lotion 250ml. Hand Therapy 250ml.

520,- Kč 680,- Kč 810,- Kč. rosewater. 4. Essentials. Creamy Cleanser 250ml. Body Lotion 250ml. Hand Therapy 250ml. Vánoční dárky 2010 520,- Kč 680,- Kč 810,- Kč 1 2 3 940,- Kč 4 1350,- Kč 5 1550,- Kč 6 rosewater 3. Hand Care Caddy 4. Essentials 5. Round Hat Box 6. Medium Hat Box Creamy Cleanser 250ml Body Wash 200ml

Více

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA!

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Luxusní péče za skvělou cenu BIO DIVOKÁ RŮŽE PRO UVOLNĚNÍ A REGENERACI Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

LEDEN A ÚNOR. Londa color dle vlastního výběru. Akční cena 120 Kč, běžná prodejní cena 140 Kč.

LEDEN A ÚNOR. Londa color dle vlastního výběru. Akční cena 120 Kč, běžná prodejní cena 140 Kč. LEDEN A ÚNOR WWW.KOMETTREBIC.CZ Tel : 732 401 887, 603 951 600, 605 450 007 Londa color dle vlastního výběru. Akční cena 120 Kč, běžná prodejní cena 140 Kč. Při koupi 5ti kusů Londa přelivů 60 ml v hodnotě

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00 HŘEJIVÝ 250 g 224,79 272,00 éterické oleje rozmarýnový, eukalyptový, kafrový a 500 g 401,65 486,00 borovicový Uvolnění ztuhlého svalstva a kloubů po námaze. KAKAO 250 g 224,79 272,00 Vyživuje pokožku,

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00 Základ tvoří směs přírodních olejů kokosový a slunečnicový, estery cukru a vitamíny A a E. Jednotlivé druhy masážních olejových gelů se liší obsahem dalších složek éterických olejů a extraktů. Dle těchto

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

Experalta Природная лаборатория красоты

Experalta Природная лаборатория красоты Experalta Природная лаборатория красоты Vše nádherné je jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listů a tvary oblaků. Stejně neopakovatelná je pleť každé ženy. Je jedinečná

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči.

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči. Unique Inspiration Pro každého kdo preferuje individuální péči. Značka Phyris představuje jedinečnou kosmetickou péči pro Váš salon a Vaše klientky. Phyris komplexní péči o pleť neleznete v kosmetických

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou

Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou výsledkem pečlivého výzkumu v srdci společnosti, kterým

Více

Takto označené produkty lze zakoupit i v testrovém balení a umístit do palety a do stojanu.

Takto označené produkty lze zakoupit i v testrovém balení a umístit do palety a do stojanu. Nee Pro Fluid Foundation Professional Tekutý profesionální make-up Nee Pro No Transfer Fluid Foundation Vitamin E Tekutý nestíratelný make-up s vitaminem E obj. kód NEPFFxxx obj. kód NENTF0xx 120 121 122

Více

PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany

PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany Téma soutěže: Se šarmem Pařížanky Milé kolegyně, máte skvělou příležitost zúčastnit se 3.ročníku mezinárodní soutěže EUROPEAN CHAMPIONSHIP SPA

Více

tělové hmoty a bandáže

tělové hmoty a bandáže tělové hmoty a bandáže 2 1 box tělové ošetření strana 05 mix-remove essudativo Už jste mysleli na tělová ošetření? Máme pro Vás řešení... 7 exkluzivních rituálů ke zlepšení tělesného profilu Vašich klientů

Více

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Scotch-Weld Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Předběžný technický list červen 2013 Popis produktu Akrylová lepidla 3M Scotch-Weld jsou vysoce výkonná dvousložková lepidla s vynikající pevností ve smyku,

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00 Obsah Cena v Kč DPH Cena v Kč balení bez DPH v % vč. DPH HŘEJIVÝ 250 g 224,79 272,00 éterické oleje rozmarýnový, eukalyptový, kafrový a 500 g 401,65 486,00 borovicový Uvolnění ztuhlého svalstva a kloubů

Více

Kadeřnické a kosmetické potřeby Jeřábkovi Litoltova 11/6 674 01 Třebíč

Kadeřnické a kosmetické potřeby Jeřábkovi Litoltova 11/6 674 01 Třebíč Vitality s Barva Art Absolute 9+2 9 ks barvy Art Absolut á 180,00Kč + 2 ks Effécto lak na vlasy zdarma dárek v ceně 300,00 Kč Barva Green Line Collection 9+2 9 ks barvy Green Line á 139,00 Kč + 2 ks Effécto

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz www.sothysmakeup.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu

Více

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla 3 kroky, aby vaše pokožka kvetla květiny a byliny severského léta MÁDARA přichází z Lotyšska, malé země v severní Evropě, z oblasti Baltu, regionu kterému se podařilo zachovat si mnoho neposkvrněných a

Více

Integra zastaví čas, pohladí Vaše smysly, navodí harmonii duše a těla.

Integra zastaví čas, pohladí Vaše smysly, navodí harmonii duše a těla. Katalog produktů Integra zastaví čas, pohladí Vaše smysly, navodí harmonii duše a těla. INTEGRA Profesionální pleťová kosmetika Společnost Procosmetik Integra zahájila svoji činnost v roce 1985 v Barceloně.

Více

Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou

Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou výsledkem pečlivého výzkumu v srdci společnosti, kterým

Více

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť 3268Čistící mléko ENERGY Charakteristika přípravku Lehké osvěžující pleťové mléko, zvláště vhodné pro jarní a letní období. Obsah přírodního vitamínu C podporuje

Více

180 INDIFERENTNÍ GEL pro univerzální použití 600 ml 51,24 Kč 21 62,00 Kč MASÁŽNÍ OLEJE

180 INDIFERENTNÍ GEL pro univerzální použití 600 ml 51,24 Kč 21 62,00 Kč MASÁŽNÍ OLEJE Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 280 AKNÉ GEL 250 ml 74,38 Kč 21 90,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL 250 ml 74,38 Kč 21 90,00 Kč 296 ARTROREGEN GEL 250 ml 95,04 Kč 21 115,00 Kč 336 ARTROREGEN

Více