Zápis. Přítomni: Marie Prknová, Miloš ovák, Jana Cechová, Petr Matějů, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. Přítomni: Marie Prknová, Miloš ovák, Jana Cechová, Petr Matějů, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna"

Transkript

1 Zápis z 7. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,30 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Přítomni: Marie Prknová, Miloš ovák, Jana Cechová, Petr Matějů, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna Nepřítomni: Ladislav Vastag, Bohuslav Richter Omluveni: Jiří Šeda Program: 1. Zahájení 2. POVV oprava vodovodu 2011, cena vodného 3. POVV- návrh projektu na rok Projednání a schválení žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova kolo 5. Projednání a schválení veřejnoprávní smlouvy RÚIA 6. Různé 7. Závěr Bod č.l Zasedání zastupitelstva obce Čemíč bylo zahájeno v 19,30 hod starostkou obce Marií Prknovou, která přivítala přítomné členy ZO. Starostka konstatovala, že zasedání bylo řádně svoláno a vyvěšeno na úřední desce Obecního úřadu Čemíč po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně bylo zveřejněno na "elektronické úřední desce". Starostka dále z presenční listiny přítomných členů zastupitelstva konstatovala (příloha č.1), že je přítomno 6 členů zastupitelstva (z celkového počtu 9 všech členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášení schopné. Starostka nechala odsouhlasit formu hlasování, bylo schváleno hlasování veřejné. Určení ověřovatelů a zapisovatele Starostka navrhla určit ověřovatele zápisu Ladislava Prknu a Petra Matějů a zapisovatelkou Janu Cechovou. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Před hlasováním dala starostka možnost vyjádřit se přítomným občanům. Zastupitelstvo obce Černič určuje ověřovateli zápisu pana Ladislava Prknu a pana Petra Matějů a zapisovatelku paní Janu Cechovou Usnesení č.32/2011 bylo schváleno.

2 Schválení programu: Starostka seznámila přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou předanou členům zastupitelstva a v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. K návrhu programu nebyly vzneseny návrhy na doplnění. Před hlasováním dala starostka možnost vyjádřit se přítomným občanům. Starostka dala hlasovat o návrhu programu. Zastupitelstvo obce Černíč schvaluje následující program zasedání: 1. Zahájení 2. POWoprava vodovodu 2011, cena vodného 3. POW- návrh projektu na rok Projednání a schválení žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova -14. kolo 5. Projednání a schválení veiejnoprávni smlouvy RÚIAN 6. Různé 7. Závěr Usnesení č.33/2011 bylo schváleno. Bod 2) POVV oprava vodovodu 2011, cena vodného Starostka seznámila přítomné s realizací projektu "Oprava vodovodu". V průběhu měsíce září 2011 byla podepsána smlouva o dílo na opravu vodovodu ve výši 220 OOO,-Kč s panem Nezdarou. Oprava spočívá ve výměně vzdušníků, odkalovačů, vodoměrů, výměny poklopů za plastové, aktualizace vodovodního řádu, přidání dávkovače chlóru. (příloha č.2) Starostka seznámila přítomné s cenou vodného. Vodárenský svazek Podyjí fakturuje od loňského roku obci Čemíč za odebranou vodu částku 25,-Kč/m3, tuto částku rovněž vybírá obec za vodné, proto je nutné zvýšit cenu. Místostarostka podala návrh ceny vodného 27,-Kč/m3. K tomuto návrhu byla vznesena připomínka od zastupitele pana Miloše Nováka, který upozornil,že od příštího roku bude zvýšeno DPH, proto navrhl zvýšit cenu vodného na 30,-Kč/m3 s platností od K tomuto návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Před hlasováním dala starostka možnost vyjádřit se přítomným občanům. Zastupitelstvo obce Černíč schvaluje zvýšit cenu vodného Z 25,-Kč/m3 na 30,-Kč/m3 s platností od Usnesení č.34/2011 bylo schváleno.

3 Bod 3) POVV - návrh projektu na rok 2012 Starostka podala návrh opravit střechu obecního domu z důvodu poškození střešní krytiny. Na některých místech zatéká, proto je nutné v průběhu příštího roku provést opravu, která by spočívala ve výměně střešní krytiny, latí, poškozených trámů, dále v provedení výměny žlabů a okapů. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Před hlasováním dala starostka možnost vyjádřit se přítomným občanům. Zastupitelstvo obce Černíč schvaluje podat Žádost o poskytnutí dotace v rámci Programu obnovy venkova Vysočiny v roce 2012 na projekt " Oprava střechy obecního domu". Usnesení č.35/2011 bylo schváleno. Bod 4) Projednání a schválení žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova kolo Místostarostka obce seznámila přítomné s projektovou dokumentací "Oprava LC Myslůvka čp. 539, obce Černíč". Projekt se týká opravy lesní cesty ve správě obce par.č. 539, v k.ú. Myslůvka, která je ve značně poškozeném stavu.lesní cesta vyúsťuje na silnici "Myslůvka - Kostelní Vydři". Délka lesní cesty je 220 m a šířka 3,0 m. V rámci opravy LC je nutné odkopat současný povrch na tloušťku nové konstrukce, a vyspravit koleje štěrkodrtí. Dále se upraví a zhutní pláň, na kterou se položí 160 mm štěrkodrtě, Po té bude položena vrstva obalového kamenina OKH a na ní asfaltový beton ABH v ti. 50 mm. Dále bude provedeno zpevnění krajnic kamenivem drceným. (příloha č.3) K projektové dokumentaci nebyly vzneseny žádné připomínky. Před hlasováním dala místostarostka možnost vyjádřit se přítomným občanům. Návr/l usnesení: Zastupitelstvo obce Černič schvaluje projektovou dokumentaci " Oprava LC Myslůvka čp. 539, obce Černíč" a souhlasí s podáním žádosti o dotaci na lesní cestu ve správě obce par. č. 539, v k.ú. Myslůvka ve čtrnáctém kolu přijmu Žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: O Zdržel se: 1 Ladislav Prkna Usnesení č.36/2011 bylo schváleno.

4 Místostarostka obce sdělila přítomným, že obec Čemíč obhospodařuje cca 40 ha lesních pozemků. K obhospodařování lesních porostů je zapotřebí zemědělské techniky. Proto podala návrh zakoupit valník za traktor sklápěný na tři strany o nosnosti minimálně do 3,5t, radlici za traktor na údržbu cest a křovinořez. K návrhu nebyly vzneseny žádné připomínky. Před hlasováním dala místostarostka možnost vyjádřit se přítomným občanům. Zastupitelstvo obce Černič schvaluje zakoupení valníku za traktor sklápěněho na tři strany o nosnosti minimálně do 3,5t, radlici za traktor na údržbu cest a kiovinoiezu, a souhlasí s podáním žádosti o dotaci na pořízení valníku za traktor, radlice a kiovinoiezu ve čtrnáctém kolu příjmu Žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova. Usnesení č.37/2011 bylo schváleno. Bod č. 5) Projednání a schválení veřejnoprávní smlouvy RÚIA Starostka obce seznámila přítomné s návrhem veřejnoprávní smlouvy registru RÚTA, která se týká zápisů a ukládání nových stavebních objektů a nových adres do systému základních registrů vytvořený Českým úřadem zeměměřickým a katastrálním, který odpovídá za vybudování a správu RÚIA. (příloha čaj K návrhu smlouvy nebyly vzneseny žádné připomínky. Před hlasováním dala starostka možnost vyjádřit se přítomným občanům. Zastupitelstvo obce Černíč schvaluje uzavření veěejnoprávni smlouvy registru RÚIAN s Městským úřadem Telč. Usnesení č.38/2011 bylo schváleno. Bod č. 6 Různé Starostka sdělila přítomným, že Krajský úřad kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu poskytl dotaci ve výši ,-Kč na Výročí založení SDH v Černíči. Celkové náklady na akci činily ,-Kč. Dále seznámila přítomné s průběhem akce žehnání zvoničky v Čemíči konané dne , která byla zabezpečena převážně sponzorskými dary místních občanů i přespolních. Obec uhradila částku 500,-Kč za půjčení stanu. Starostka poděkovala členům SDH, místostarostce a rodinám Krejčů, Komárků za účast na přípravě oslavy žehnání zvoničky.

5 Starostka seznámila přítomné s údržbou lesních pozemků: Pan Vyhlídal provedl těžbu stromů napadených kůrovcem - prodej kulatiny v ceně ,-Kč a ,-Kč, náklady na těžbu ,-Kč Provede se prořezávka do 20 let porostu s možností dotace 4 OOO,-Kč/haa probírka do 40let porostu s možností dotace Vymýtí se les ve Slaviboři u křížku který je opět napaden kůrovcem V Myslůvce se budou vysazovat buky, oplocení Provede se část těžby dřeva na Klátovech Starostka seznámila přítomné s opravou výtluků místních komunikací. Opravu provedla správa a údržba silnic v ceně ,-Kč. Připomenula kontrolní komisi, aby provedla inventuru majetku a provedla kontrolu účetních dokladů hlavně pokladny a banky. Finanční komise připraví rozpočet obce na rok Zastupitelé obce se dohodli na termínu tradiční oslavy vítání občánků a blahopřání jubilantům na den od 16:00 hod. SDH provede za spoluúčasti obce opravu hráze rybníka ve Slaviboři. Bod č.7 Závěr Starostka obce ukončila zasedání zastupitelstva v 22,00 hod. Přílohy zápisu: 1) Presenční Listina 2) SMLOUV A o dílo na opravu vodovodu 3) Projektová dokumenta na Opravu LC Myslůvka 4) Veřejnoprávní smlouva RÚTA Zápis by! vyhotoven dne Zapisovatel: Jana Cechová Ověřovatelé: Ladislav Prkna Petr Matějů Starostka: Marie Prknová... ~ dne.r!.f..?f..!t 11. 4t Q Jt 41 I- t :). f1 dne. \ ft 1/ l-tt11... dne.:.

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 20 z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zahájení zasedání zastupitelstva Schůzi zahájil starosta obce

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též jako

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 konaném dne 18.11.2014 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:09 hodin přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Omluven: Jiří Svoboda cca

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Mnichov (dále též jako zastupitelstvo) bylo

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin

Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin Přítomni: p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS., p. Lubomír Kopecký,

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Obec Křížkový Újezdec

Obec Křížkový Újezdec Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 16. dubna 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Křížkový Újezdec. Zasedání

Více

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod.

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky se konalo dne 29.6.2010 v kulturním domě v Kosteleckých

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Komínek Karel (host), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Poukarová Anežka

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 12.11.2010 Číslo: 010/2010 Ověřovatelé: Ing. Petr SAMEK Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce

Více

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu, dne 21.3.2012, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva obce a

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

OBEC DOLNí ZÁLEZLY ZÁPIS. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012

OBEC DOLNí ZÁLEZLY ZÁPIS. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012 1 BEC DLNí ZÁLEZLY ZÁPIS ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012 Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti becního úřadu Dolní Zálezly od

Více

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 23.09.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Z á p i s č. 1/2011. Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Radek Talpa,

Z á p i s č. 1/2011. Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Radek Talpa, Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 1/2011 z veřejného jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 5. 1. 2011 v 18.00 hod. v sále kulturního domu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva:

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Č.j.:OZ 27-3/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Chroustov konaného dne 30.3.2015, od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Chroustov konaného dne 30.3.2015, od 19:30 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Chroustov konaného dne 30.3.2015, od 19:30 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Chroustov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 25.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ

Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ Přítomni: Lenka Hasmanová,,, Eliška Ševicová, Petr Pospíšil Omluven: Tomáš Řechtáček

Více

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 26.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Obec Popice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Popice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Pavel Churáček

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1. TECHNICKÝ

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 14 dne 10.11.2015 v 18 hodin

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 14 dne 10.11.2015 v 18 hodin Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 14 dne 10.11.2015 v 18 hodin Zápis: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec zahájila a řídila starostka obce Vílanec Lenka Maršánovádne 10.11. 2015 v 18 hodin a ukončila

Více

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 19.08.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5 Z Á P I S z 11. zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Lysolaje konaného dne 7. března 2012, od 18:00 hodin v budově Úřadu městské části Praha-Lysolaje, kancelář starosty (1. patro) Praha-Lysolaje,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Místo konání: Ctiboř 70, 347 01 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Soňa Černá, JUDr. Marek Starý, Petr Bolina, Jan Franc,

Více

Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 23.11.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015 Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: p. Miroslav Břenda, p. Jiří Kudrna, p. Martin Bednář a p. Tomáš Kukla, pí. Marie Šedivá,

Více

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 21.10.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 7/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 17.12.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

Zastupitelstvo obce Chrást určuje ověřovateli zápisu paní Lenku Boudovou a paní Mgr. Petru Bednářovou a zapisovatele pana Jana Kokošku.

Zastupitelstvo obce Chrást určuje ověřovateli zápisu paní Lenku Boudovou a paní Mgr. Petru Bednářovou a zapisovatele pana Jana Kokošku. Zápis z 5. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.5.2015 od 18.00 hodin Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě Přítomno: 5 členů zastupitelstva: Host: Program: 1) Zahájení 2) Rozpočtové opatření č. 10/2015

Více

Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu Přítomni: Vojtěch Šín, Bc. Marek Karger, Ladislav Karn, Jiří Merta, Milan Mrázek, Libor

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

O B E C N Í Ú Ř A D P S Á Ř E P S Á Ř E 19, 2 5 8 01 V L A Š I M. Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Psáře dne 6. 7. 2015

O B E C N Í Ú Ř A D P S Á Ř E P S Á Ř E 19, 2 5 8 01 V L A Š I M. Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Psáře dne 6. 7. 2015 O B E C N Í Ú Ř A D P S Á Ř E P S Á Ř E 19, 2 5 8 01 V L A Š I M Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Psáře dne 6. 7. 2015 Přítomni: Jirásek Miroslav, Ing. Škvor František, Kokta Josef, Bc. Kadlečková

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 03. 07. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 03. 07. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 03. 07. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Omluvena:

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 01. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 29.01.2014 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Martina

Více

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky Z. Nekovářová a V. Šolcová

Více

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 27. května 2014 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 27. května 2014 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 27. května 2014 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 Návrh programu: 1. Zahájení. 2. Kontrola zápisu z minulé schůze.

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 138/2012, konaného

Více

Zápis 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v "Restauraci 16" na Horkách u Staré Paky

Zápis 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Restauraci 16 na Horkách u Staré Paky Zápis 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v "Restauraci 16" na Horkách u Staré Paky datum konání: 3.10. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno:

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 2/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 31.3.2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 9/2015 1/5

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 9/2015 1/5 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 9/2015 1/5 Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 30.9.2015, od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Edwin Trapp, Lenka

Více

Zápis z prvního zasedání zastupitelstva obce konaného dne 10. 2. 2011 v 19.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z prvního zasedání zastupitelstva obce konaného dne 10. 2. 2011 v 19.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z prvního zasedání zastupitelstva obce konaného dne 10. 2. 2011 v 19.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. První zasedání zastupitelstva obce Skalice zahájil starosta Antonín Buchta v 19.00

Více

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Rozpočet obce Všejany na rok 2014 byl schválen zastupitelstvem obce dne 17.12.2013 v celkové výši 6.048.720,- Kč. Rozpočet byl sestaven jako přebytkový na

Více

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů:

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů: Čj: Prv 2/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 2 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 9. 3. 2016 v 19:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Milan Paták ml. Zapisovatel:

Více

Zastupitelstvo obce Chrást určuje ověřovateli zápisu pana Ing. Michala Mráze a pana Lukáše Krismana a zapisovatele pana Jana Kokošku.

Zastupitelstvo obce Chrást určuje ověřovateli zápisu pana Ing. Michala Mráze a pana Lukáše Krismana a zapisovatele pana Jana Kokošku. Zápis z 6. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 17.6.2015 od 18.00 hodin Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17.12.2010

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17.12.2010 Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17.12.2010 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni.: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.03.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 21.11.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Květa Štilcová, Pavel Votoček, Ing. Josef Bušák, Karel Novák, Miroslav Pilař, Hana Votočková

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27. ledna 2016 Přítomni : 6 /Vladimír Kubík, Eliška Sedláčková, Mgr. Martin Kozák, Marcela

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.05 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.05 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 30. 1. 2012 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání:

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání: Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Luděk Tůma, Kamil Zborovský od

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2016 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. Zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE

11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE 11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE Pondělí 29.8.2011-19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu Hnojice Přítomni: Libor Kašpárek, Ing.Miloš Fišer, Ing.Jarmila Hubáčková, Josef Papica, Antonín

Více

Zápis č. 3 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12. 3. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12. 3. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12. 3. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 27.10.2009 v 18.00 hod. v hasičské zbrojnici Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 27.10.2009 v 18.00 hod. v hasičské zbrojnici Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 27.10.2009 v 18.00 hod. v hasičské zbrojnici Blížkovice. čj. 8/2009 Starostka zahájila 8. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice v

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 19. 10. 2015 v kulturním domě v Nelahozevsi

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 19. 10. 2015 v kulturním domě v Nelahozevsi Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 19. 10. 2015 v kulturním domě v Nelahozevsi Zahájeno: 18:00 Ukončeno: 20:20 Zapsala: Zuzana Dvořáková Zápis vyhotoven dne: 20.

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 31. 10. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 31. 10. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 31. 10. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Místostarostka Marie Štolová zahájila zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

1) Jmenování zapisovatele a ověřovatelů zápisu

1) Jmenování zapisovatele a ověřovatelů zápisu Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis z 7. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 29.10.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 8 členů ZO (viz.

Více

k bodu 2) Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva Obce Nové Hutě konaného dne 30.6.2015 v Nových Hutích

k bodu 2) Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva Obce Nové Hutě konaného dne 30.6.2015 v Nových Hutích Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva Obce Nové Hutě konaného dne 30.6.2015 v Nových Hutích Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Nové Hutě dne 23.6.2015.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19,05 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 1. Zahájení, úvod Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hodin, kdy paní starostka přivítala přítomné zastupitele a občany, kteří se na zasedání dostavili. Přítomných

Více

Zápis z 50. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. dubna v 18.00 hod.

Zápis z 50. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. dubna v 18.00 hod. Zápis z 50. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. dubna v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ (příchod v 18.10),

Více

Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009

Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009 Obec Kostice Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009 Zápis č. 13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 2.3.2009 Přítomno: 14 členů zastupitelstva, omluvena p.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Obec Kostice. Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015

Obec Kostice. Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015 1 Obec Kostice Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015 2 Zápis o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 27.4.2015 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 6/2011

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 6/2011 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 6/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 30.9.2011 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více