Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly"

Transkript

1 Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel od hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav Horák, Martina Matuštíková, Martina Volfová, Robert Nešpor Hana Jaegerová Zasedání Zastupitelstva obce ty koly bylo zahájeno v hodin starostou obce panem Št pánem Bencou (dále jen p edsedající ). edsedající sch ze konstatoval, že zasedání bylo ádn svoláno. edsedající sch ze dále dle prezen ní listiny p ítomných len zastupitelstva konstatoval, že je p ítomno 7 len zastupitelstva (z celkového po tu 7 všech len zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Schválení programu: edsedající seznámil p ítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou edanou len m zastupitelstva a v souladu s informací zve ejn nou na ú ední desce. P ed hlasováním dal p edsedající možnost vyjád it se len m zastupitelstva. edsedající dal hlasovat o návrhu programu. Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje následující program dnešního zasedání: 1. Zahájení 2. Jmenování zapisovatele 3. Jmenování ov ovatel 4. Kontrola pln ní úkol z minulého zasedání 5. Došlá pošta 6. Zprávy starosty, místostarosty a p edsed komisí a výbor 7. Rozpo tové opat ení. 6/ Schválení sm rnice k inventarizaci majetk a závazk 9. P íprava rozpo tu na rok Ostatní r zné 11. Záv r Výsledek hlasování: Pro - 7, Proti - 0, Zdržel se - 0 Usnesení. 1 bylo schváleno. Zapisovatel a ov ovatelé:

2 edsedající navrhl ur it zapisovatelem zápisu p.hanu Jaegerovou a ov ovateli p. Martinu Matuštíkovou a p. Petra Beneše. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Zastupitelstvo obce ty koly ur uje zapisovatelem zápisu p. Hanu Jaegerovou a ov ovateli p. Martinu Matuštíkovou a p. Petra Beneše. Výsledek hlasování: Pro - 7, Proti - 0, Zdržel se - 0 Usnesení. 2 bylo schváleno. Kontrola pln ní úkol z minulého zasedání: Firma WIFCOM provedla zapojení za ízení ISP(internet) na budov OÚ ty koly. V Benešov prob hlo ve ejné projednání-posuzování vliv na životní prost edí p i zám ru výstavby dálnice D3 - St edo eská ást, které svolalo Ministerstvo životního. Za obec ty koly se zú astnil starosta obce, pan Št pán Benca. Naprostá v tšina starost a obyvatel Benešovska se p iklání k p vodní západní variant. Kone né stanovisko EIA ze strany MŽP R bude vydáno do konce roku Pasport místních komunikací: Ve ejná vyhláška o za azení pozemních komunikací do kategorie místních komunikací obce ty koly s názvem Pasport místních komunikací obec ty koly. Vyhláška byla vyv šena od do na ú ední desce obce. Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje Ve ejnou vyhlášku o za azení pozemních komunikací do kategorie místních komunikací obce ty koly s názvem Pasport místních komunikací obec ty koly. Platnost od Usnesení. 3 bylo schváleno. edškolní za ízení: Zastupitelstvo obce ty koly poslalo písemnou žádost o možnost umíst ní edškolních d tí do obce Nespeky. Probíhá ústním jednání s obcí er any. Bylo zahájeno jednání s obcí Chocerady, kde se od ledna 2012 otevírá další t ída. Dopis s žádostí odeslán. Další nabídka: esko-anglická školi ka FIALKA v Choceradech pro d ti od 2 do 6 let. Cena 4.200,- za celodenní docházku 5x týdn + jídlo - cena za celý m síc. Tel: , j.lightburn@seznam.cz, Na Ministerstvo pro místní rozvoj eské republiky byla podána žádost o p id lení dotace na most p es eku Sázavu. Došlá pošta: Byla projednána došlá pošta od. 398/2011 do. 447/2011. k.j. 398/2011 p. Brychová žádost o zrušení trvalého pobytu bylo zahájeno správní ízení. k.j. 417/ St edo eský krajský ú ad - Opat ení obecné povahy Návrh správce vodního toku Mnichovka na záplavové území.

3 ZO ty koly bere návrh na v domí. K p edloženému návrhu nemá námitek. k.j. 425/ Finan ní ú ad Benešov Zpráva a protokol o da ové kontrole. Byly kontrolovány 3 p iznané dotace od roku 2005 do roku Výsledek nebyly shledány závady. k.j. 431/ St edo eský krajský ú ad - rozhodnutí o p id lení prost edk elové neinvesti ní dotace pro sbor dobrovolných hasi ve výši 1.040,- K. erpání nutno uskute nit do k.j. 432/ Dobrovolný svazek obcí Malé Posázaví(DSO MP) - Návrh rozpo tu na rok 2012: výdaje ,- K p íjmy ,- K Návrh rozpo tového výhledu na rok 2013: výdaje ,- K p íjmy ,- K Návrh rozpo tového výhledu na rok 2014: výdaje ,- K p íjmy ,- K Návrh rozpo tu i návrh rozpo tových výhled na roky 2013 a 2014 je vyrovnaný. Vyv šeno na ú ední desce obce od k.j. 433/ St edo eský krajský ú ad - oznámení o provedení díl ího ezkoumání hospoda ení za rok ast p i p ezkoumání starosta p. Št pán Benca a ú etní p. Hana Jaegerová. k.j. 439/ M stský ú ad Benešov oznámení o kácení d evin a provedení údržby b ehového porostu eky Sázavy na pravém i levém b ehu v katastru obce ty koly a Lšt ní - kácení strom, vy ezání k oví a redukce pa ezových výhon. k.j. 443/ St edo eský krajský ú ad - Plán dopravní obslužnosti území St edo eského kraje zasláno k p ipomínkování, prostuduje starosta. Zpráva starosty - p. Št pán Benca: V sou asné dob se zpracovávají dva projekty na stavbu ve ejného osv tlení v horní ásti ty koly, za tratí. Od firmy WIFCOM byla p edložena revizní zprava elektrického za ízení (provozování internetu na budov OÚ ty koly). p. Libor Jaeger - místostarosta obce ty koly: V ásti Javorník byla provedena úprava komunikace uválcování a zpevn ní. Zpráva finan ního výboru p. Petr Beneš: Rozpo tové opat ení. 6/2011: Finan ní výbor p edložil ke schválení Rozpo tové opat ení. 6/2011 : ,- K ÚZ ,- K ÚZ ,- K ,- K ,- K ZO ty koly schvaluje navržené rozpo tové opat ení. 6/2011.

4 Usnesení. 4 bylo schváleno. Sm rnice k inventarizaci majetku a závazk obce ty koly: Byla zpracována Sm rnice k inventarizaci majetku a závazk obce ty koly. ZO ty koly schvaluje navrženou Sm rnice k inventarizaci majetku a závazk obce ty koly. Usnesení. 5 bylo schváleno. íprava rozpo tu na rok 2012: Zpracovává se rozpo et na rok Pan Petr Beneš vyzval leny zastupitelstva k dopln ní návrhu. Návrh rozpo tu bude vyv šen na ú ední desce obce. Ostatní r zné: Inventarizace majetku a závazk za rok 2011: Inventarizace bude provedena dle Sm rnice k inventarizaci majetku a závazk obce ty koly a Plánu Inventur pro rok Hlavní inventariza ní komise: edseda: p. Robert Nešpor lenové: p. Št pán Benca p. Martina Volfová p. Hana Jaegerová lenové Hlavní inventariza ní komise budou dne proškoleni k provád ní inventur za rok Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s Plánem Inventur na rok 2011 a s jmenovanou inventariza ní komisí. Usnesení. 6 bylo schváleno. Smlouva na pronájem h išt na pozemku 522/2 v k.ú. ty koly: Sou astná smlouva je psána na pana Jana Herouta. Nov bude sepsána na Paintballový klub Troja, p edseda p. Vladan Maren. Zastupitelstvo obce souhlasí s p evodem smlouvy na Paintballový klub Troja, edseda p. Vladan Maren. Obsah smlouvy z stává, pouze v dodatku nebude vybudování oplocení a vybudování beachvolejbalového h išt. evod smlouvy od Výsledek hlasování: Pro - 5, Proti - 1, Zdržel se 1 Usnesení. 7 bylo schváleno. Pronájem obecního bytu: Zastupitelstvo obce ty koly vyhlašuje zám r pronájmu obecního bytu v budov.p. 70 ve ty kolech. Zám r bude vyv šen na ú ední desce obce. Usnesení. 8 bylo schváleno.

5 Zpomalení jízdní rychlosti v katastru obce: V zájmu zpomalení jízdní rychlosti v katastru obce ty koly prov í starosta obce p. Št pán Benca na Odboru dopravy možnost umíst ní retardér na obecních komunikací. Usnesení. 9 bylo schváleno. Obecní ú ad ty koly Poplatek za svoz a likvidaci komunálního odpadu na rok 2012: Vzhledem k celkovému zlepšení odpadového hospodá ství v naší obci se poda ilo zastupitelstvu udržet ceny za svoz a likvidaci komunálních odpad ve stejné výši jako v roce 2010: Sazba poplatku a) Osoby trvale pobývající na území obce a osoby, které se na území obce zdržují: - 12 x jednorázová známka á 70,- K (minimální poplatek - popelnice 120 litr a 80 litr ) + 80,- K na t íd ný odpad za každou osobu a rok ,- K známka celoro ní (popelnice 80 litr ) ,- K známka celoro ní (popelnice 120 litr ) 3.900,- K známka celoro ní (popelnice 240 litr ) ,- K známka za odvoz TKO 1x za trnáct dní (popelnice 120 litr ) b) Objekty individuální rekreace: - 6 x známka jednorázová za á 70,- K + 180,- K za t íd ný odpad na objekt a rok Ten, kdo bude používat pouze kontejner zaplatí poplatek 600,- K za rok a objekt. Ten, kdo bude používat popelnice a zdržuje se v obci celoro, zaplatí tak, jak je uvedeno pod písmenem a). c) Právnické osoby mající provozovnu v katastru obce ty koly: kontejner litr - odvoz 1x týdn - poplatek iní ,- K za rok Splatnost poplatku: Pro poplatníky dle bodu a) a bodu c) do a pro poplatníky dle bodu b) do Usnesení. 10 bylo schváleno. Ke konci m síce íjna se poda ilo vybrat všechny poplatky za svoz a likvidaci komunálních odpad za rok 2011.

6 Sociální, zdravotní, kulturní komise: Mikulášská besídka Zastupitelstvo obce souhlasí s konáním Mikulášské besídky pro d ti. Besídka se uskute ní dne od hodin v zasedací místnosti v prvním pat e budovy OÚ ty koly. Pro d ti budou p ipraveny malé balí ky a ob erstvení. Usnesení. 11 bylo schváleno. Váno ní setkání senior Zastupitelstvo obce souhlasí s konáním Váno ního setkání senior. Posezení se uskute ní dne od hodin v zasedací místnosti v prvním pat e budovy OÚ ty koly. Pro seniory bude p ipraveno malé pohošt ní a p ípitek. Usnesení. 12 bylo schváleno. Záv r: Starosta obce ty koly p.št pán Benca pod koval za ú ast a ve hodin dnešní zasedání ukon il. Další zasedání ZO ty koly se uskute ní dne od hodin. Ve ty kolech dne Hana Jaegerová zapisovatel Martina Matuštíková ov ovatel zápisu Petr Beneš ov ovatel zápisu Št pán Benca starosta obce ty koly

7

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 21.10.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 26.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 05.11.2014 od 20.30 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 29.01.2014 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Martina

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 19.08.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 24.04.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor,

Více

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.03.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 23.09.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 12.12.2012 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Martina Volfová,

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více

Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 14.12.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015 Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: p. Miroslav Břenda, p. Jiří Kudrna, p. Martin Bednář a p. Tomáš Kukla, pí. Marie Šedivá,

Více

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Bečváry č. 15/2016, konaného dne 26. 1. 2016 od 18.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Bečváry bylo zahájeno

Více

Zápis číslo 12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lom konaného dne 18. 11. 2015

Zápis číslo 12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lom konaného dne 18. 11. 2015 Zápis číslo 12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lom konaného dne 18. 11. 2015 Místo konání: Obecní úřad Lom č. p. 60 Zasedání řídil: starosta obce Jan Dafčík Začátek zasedání: 19,00 hod. Přítomni:

Více

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1. TECHNICKÝ

Více

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5 Z Á P I S z 11. zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Lysolaje konaného dne 7. března 2012, od 18:00 hodin v budově Úřadu městské části Praha-Lysolaje, kancelář starosty (1. patro) Praha-Lysolaje,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Mnichov (dále též jako zastupitelstvo) bylo

Více

Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 05.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger,Vladislav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 29.12.2014

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 29.12.2014 Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 29.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 20 z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 7/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 17.12.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 6.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Č.j.:OZ 27-3/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání:

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání: Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Luděk Tůma, Kamil Zborovský od

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Omluven: Jiří Svoboda cca

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Obec Popice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Popice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Zápis z prvního zasedání zastupitelstva obce konaného dne 10. 2. 2011 v 19.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z prvního zasedání zastupitelstva obce konaného dne 10. 2. 2011 v 19.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z prvního zasedání zastupitelstva obce konaného dne 10. 2. 2011 v 19.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. První zasedání zastupitelstva obce Skalice zahájil starosta Antonín Buchta v 19.00

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:09 hodin přítomni:

Více

Z á p i s č. 1/2011. Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Radek Talpa,

Z á p i s č. 1/2011. Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Radek Talpa, Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 1/2011 z veřejného jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 5. 1. 2011 v 18.00 hod. v sále kulturního domu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva:

Více

Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 02.10.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor,

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 konaném dne 18.11.2014 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 12.11.2010 Číslo: 010/2010 Ověřovatelé: Ing. Petr SAMEK Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též jako

Více

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.7.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah...1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele...2 2. Program

Více

k bodu 2) Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva Obce Nové Hutě konaného dne 30.6.2015 v Nových Hutích

k bodu 2) Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva Obce Nové Hutě konaného dne 30.6.2015 v Nových Hutích Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva Obce Nové Hutě konaného dne 30.6.2015 v Nových Hutích Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Nové Hutě dne 23.6.2015.

Více

Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 20.04.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Petr Beneš, Vladislav

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby Termín konání: 30.1.2014 v 19.00 hod. ítomni: lenové zastupitelstva dle prezen ní listiny Nep ítomni: ing. Vl. ížek, Zd. Kaplan - omluveni 1. Jednání zahájil

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 9. prosince 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Milan Paták ml. Zapisovatel:

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 17.02.2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger,

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zahájení zasedání zastupitelstva Schůzi zahájil starosta obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

Zasedání ZO 03/2016 dne 25. 04. 2016 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV

Zasedání ZO 03/2016 dne 25. 04. 2016 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV Obec Vysokov Zasedání ZO 03/2016 dne 25. 04. 2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 03/2016 dne 25. dubna 2016 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Z. Hovorková,

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Podmoky Zastupitelstvo obce Podmoky Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Podmoky, konaného dne 7. 12. 2015, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Začátek jednání: 18:05 hodin Přítomni zastupitelé: 9 Omluveni zastupitelé: 0

Více

Z á p i s č. 5 / 2008

Z á p i s č. 5 / 2008 Obecní úřad Veliká Ves Z á p i s č. 5 / 2008 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 26. března 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hodin Členů zastupitelstva

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 01.06.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Petr Beneš, Vladislav

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svinařov

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svinařov Program zasedání: konaného dne 31.10.2011 v 18:00hod., na OÚ Svinařov, 1. Uvítání členů zastupitelstva a veřejnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu.) 2. Zvolení zapisovatele a

Více

Zápis číslo 8/2015 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, ze dne 16. 12. 2015

Zápis číslo 8/2015 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, ze dne 16. 12. 2015 Zápis číslo 8/2015 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, ze dne 16. 12. 2015 Přítomni: starosta - Ing. Václav Matyáš, místostarosta - Josef Hloužek členové - Ludmila Pilátová, Mgr. Anna Pišová,

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015.

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S o průběhu 44. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 6. 2010 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 44. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 6. 2010 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 44. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 6. 2010 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 44. zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 29.12.2006 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Jiří Kühnel, Miroslav Pilař, MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Pavel

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 2/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 31.3.2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Usnesení Zastupitelstva městyse Prosiměřice č. 67/2007 ze dne 30.3.2007

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Na úvod starosta obce Petr Šváb přivítal zastupitele a hosty. Zasedání

Více

Omluveni: Ing. Josef Bumba, Kontrolní komise: Martin Dvořák. Kancelář svazku: Iveta Štěpánková, Renata Valerová. Program:

Omluveni: Ing. Josef Bumba, Kontrolní komise: Martin Dvořák. Kancelář svazku: Iveta Štěpánková, Renata Valerová. Program: Zápis z jednání 37. rady Svazku měst a obcí Rakovnicka, které se konalo ve středu 17.3.2010 od 13,00 hodin v zasedací místnosti Hasičského záchranného sboru Rakovník, Dukelských hrdinů 2502, Rakovník Přítomni

Více

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu, dne 21.3.2012, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva obce a

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Plaňany, které se konalo 4. listopadu 2003 v l8 hodin v jídelně základní školy Plaňany

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Plaňany, které se konalo 4. listopadu 2003 v l8 hodin v jídelně základní školy Plaňany Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Plaňany, které se konalo 4. listopadu 2003 v l8 hodin v jídelně základní školy Plaňany Přítomni: Petr Brůžek, Martin Charvát, Ladislav Krouman, Bohuslav

Více

Bod č. 1 Technický bod

Bod č. 1 Technický bod ZÁPIS z jednání zastupitelstva obce Hnanice ze dne 11.3.2010 o 17.00 hod., číslo zápisu 115/2009, které se uskutečnilo v zasedací místnosti Obecního úřadu Hnanice. Bod č. 1 Technický bod Přítomni: Jiří

Více

Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně.

Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Přítomni: Jana Chalupová, Mgr. Jana Línková, Alena Baboráková, Pavel Zedníček,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 25.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 ZO Tvrdonice schvaluje: Program: Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 Usnesení č. 83 Zastupitelstvo obce schválilo následující program zasedání: 1. Zahájení 2.

Více

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů:

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů: Čj: Prv 2/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 2 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 9. 3. 2016 v 19:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 375/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7

Více

Obec Křížkový Újezdec

Obec Křížkový Újezdec Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 16. dubna 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Křížkový Újezdec. Zasedání

Více

Zápis. Přítomni: Marie Prknová, Miloš ovák, Jana Cechová, Petr Matějů, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna

Zápis. Přítomni: Marie Prknová, Miloš ovák, Jana Cechová, Petr Matějů, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna Zápis z 7. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne 10.10. 2011 v 19,30 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Přítomni: Marie Prknová, Miloš ovák, Jana Cechová, Petr Matějů, Jitka Jacobsová, Ladislav

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 18. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 9. 3. 2016 Čas zasedání: 19:10 21:30 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

Zápis zastupitelstva 2004-03

Zápis zastupitelstva 2004-03 Zápis zastupitelstva 2004-03 Zápis č. 03-2004 ze zasedání Zastupitelstva obce Kozlovice konaného dne 13. 5. 2004 v 18.00 hodin v místnosti bývalé pošty v budově OÚ Přítomno: 14 členů zastupitelstva Nepřítomen:

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů, 14 občanů, 5 hostů. Veřejné zasedání zahájil

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 04/2015 konaného dne 27.08.2015, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 04/2015 konaného dne 27.08.2015, od 18:00 hodin. Obec Soběraz Zastupitelstvo obce Soběraz Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 04/2015 konaného dne 27.08.2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 18.12.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 18.12.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 18.12.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Usnesení Zastupitelstva městyse Prosiměřice č. 260/2007 ze dne

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 1/5 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 7.února 2008 od 17:00 hod. v

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: JUDr. Miroslav Stejskal, Věra Jandejsková,

Více

Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin.

Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin. Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin. Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka Fišmistrová, radní Ing. Tomáš Dvořák,

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin. Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Milan Mazel, Bedřich Zeman, Radek Kašík, Jaroslava Večeřová

Více

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 1. Zahájení, úvod Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hodin, kdy paní starostka přivítala přítomné zastupitele a občany, kteří se na zasedání dostavili. Přítomných

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Potěhy konaného dne 24. 2. 2016 od 18.00 hodin.

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Potěhy konaného dne 24. 2. 2016 od 18.00 hodin. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Potěhy konaného dne 24. 2. 2016 od 18.00 hodin. Přítomni: Cháma Václav, Mgr. Jan Orel, Sixta Ondřej, Ing. Vlček Richard, Šulcová Stanislava, Prchalová Alena, Dvořáková

Více