IREL Ostropestřcový panenský olej

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "IREL Ostropestřcový panenský olej"

Transkript

1 IREL Ostropestřcový panenský olej Balení: 10L / 5L / 3L Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Ostropestřcový panenský olej Jedná se o 100 % panenský olej z plodu ostropestřce mariánského (Silybum marianum (L.) Gaertn.) lisovaného za studena. Tento produkt se používá jako senzorická (zchutňující) doplňková látka při krmení zvířat. Ve srovnání s řepkovým olejem, který nemá téměř žádné esenciální mastné kyseliny, má ostropestřcový olej kolem 60% kyseliny linolové. Tato kyselina je hlavním zástupcem esenciálních mastných kyselin a zároveň patří mezi nejlepší zdroje mastných kyselin pro organismus. Další benefitem ostropestřcového je vysoký obsah přírodního vitamínu E (ve formě alfa-tokoferolu), který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Ostropestřcový olej je velmi bohatý na přírodní fytosteroly, které hrají zásadní roli při metabolismu tuků. Výhody: Za studena lisovaný olej z Ostropestřce mariánského Bohatý na vitamín E a esenciální mastné kyseliny, zvláště na omega-6 Příznivě ovlivňuje zdravotní stav kůže a srsti Podporuje trávení Podporuje fertilitu Zdroj přírodní energie Jedinečnost produktu: 100 % přírodní panenský olej z Ostropestřce mariánského, bohatý na vitamín E Doporučené dávkování: ml na 100 kg hmotnosti zvířete na den. Nalít na seno nebo granule.

2 IREL Silyfeed Basic - Granulovaný Balení: 10Kg / 3Kg Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Silyfeed Basic Popis produktu: Silyfeed Basic je krmná surovina z plodu 100% ostropestřce mariánského (Silybum marianum (L.) Gaertn.). Otropesřec se vyznačuje příznivým nutričním složením a přítomností komlexu látek flavonoidní povahy. Má pozitivní vliv na funkci jater. Plod ostropestřce je upraven pouze mechanickou cestou, čímž je zajištěna biodostupnost a poměr mezi účinnými látkami, tak aby odpovídaly přímým potřebám organismu. Podpora jater a jejich funkce (regenerační a protektivní procesy) Podpora zdravého trávení a střevní mikrofl óry Podpora produkce a vylučování žluči Ochrana organismu proti volným radikálům Pozitivně ovlivňuje produkci a kvalitu mléka Vysoký obsah omega-6 mastných kyselin Může být podáván samostatně nebo jako součást krmné dávky Doporučené dávkování krmné suroviny: Koně: 80 g na zvíře a den trvale. Tréning 100 g na zvíře a den v období tréningu. Závody, dostihy 150 g na zvíře a den 7 dní před a 7 dní po závodech Skot: 150 g na zvíře a den trvale. Období laktace 100 g na zvíře a den 2 až 3 týdny před začátkem laktace a pak další 4 týdny Drůbež: 3 g na zvíře a den - trvale Nosnice: 2 g na zvíře a den - trvale Upozornění: Určeno k výrobě krmiv a k přímému zkrmování. Skladujte v chladu a suchu při teplotě do + 30 C.

3 IREL Silyfeed A Balení: 10Kg / 3Kg Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Silyfeed A Popis produktu: Silyfeed A je krmný doplněk pro koně, hospodářská i domácí zvířata na základě zpracovaného plodu ostropestřce mariánského (Silybum marianum (L.) GAERTNER). Hlavním přínosem tohoto krmiva při jeho podávání zvířatům je zlepšení jejich zdravotního stavu a posílení obranyschopnosti jejich organismu. Určeno pro: Silyfeed A je určen zejména pro intenzivně namáhaná zvířata, která podstupují prostou fyzickou zátěž, změnu fyziologických pochodů (např. březost, nástup laktace), rekonvalescenční období atd. Doporučené dávkování: náročný výcvik: 100 g Silyfeedu A na den v průběhu výcviku Před závody: 150g Silyfeedu A na den 7 dní před a 7 dní po akci prevence poruch motility 80g na den průběžně Silyfeed A podáváme do běžné suché nebo zelené krmné dávky nasypáním příslušného množství z odměrky. Případná homogenizace původních složek dávky s nadávkováným Silyfeedem A není nutná, připravuje-li se směs na místě pro jednotlivá zvířata zvlášť. U nedospělých zvířat upravujeme dávkování Silyfeedu A podle aktuální hmotnosti zvířete. Jedinečnost produktu: Speciální, patentové mechanické zpracování krmného doplňku Silyfeed A, vyvinuté pro farmaceutický průmysl, přináší produkty s vysokou čistotou, biodostupností živin a vysokým obsahem silymarinového komplexu.

4 IREL Silyfeed L Balení: 10Kg / 3Kg Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Silyfeed L Popis produktu: Silyfeed L je krmný doplněk ze zpracovaného plodu ostropestřce mariánského (silybum marianum L.) v kombinací s natí parchy saflorové (Leuzea carthamoides L.) Určeno pro: Sportovní koně v období závodů a koně s intenzivním fyzickým zatížením. Výhody: Všechny výhody Silyfeed A Posiluje přirozenou tvorbu svalové hmoty Urychluje regeneraci po tělesné zátěži Přispívá k adaptabilitě Přispívá k minimalizaci oxidačního stresu Doporučené dávkování: Sportovní koně během dostihové sezóny: 15-20g na 100Kg hmotnosti zvířete na den. Mladí koně během tréningu: 25-30g na 100Kg hmotnosti zvířete na den. Jedinečnost produktu: Speciální, patentové mechanické zpracování krmného doplňku Silyfeed CLA, vyvinuté pro farmaceutický průmysl, přináší produkty s vysokou čistotou, biodostupností živin a vysokým obsahem silymarinového komplexu

5 IREL Silyfeed V Balení: 10Kg / 3Kg Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Silyfeed V Popis produktu: Silyfeed V je krmný doplněk ze zpracovaného plodu ostropestřce mariánského (silybum marianum L.) v kombinaci s plodem včelníku moldavského (Dracocephalum moldavica L.). Silyfeed V se podává koním pro zabezpečení správného metabolismu tuku a ochrany jater. Určeno pro: Vysokoběžní klisny, hříbata a mladé koně v období intenzivního růstu. Výhody: Všechny výhody Silyfeed A Podporuje vývoj centrálního nervového systému Přispívá k vývoji kognitivních schopností (schopnosti učení) hříbat a mladých koní Obsahuje omeg-3 a omega-6 mastné kyseliny ve vyrovnaném poměru Doporučené dávkování: Vysokoběžní klisny: 10-25g na 100Kg hmotnosti zvířete na den Hříbata a mladí koně ve fázi výuky: 30g na 100Kg hmotnosti zvířete na den Během tréninku: 50g na 100Kg hmotnosti zvířete na den Jedinečnost produktu: Speciální, patentové mechanické zpracování krmného doplňku Silyfeed V, vyvinuté pro farmaceutický průmysl, přináší produkty s vysokou čistotou, biodostupností živin a vysokým obsahem silymarinového komplexu Plody Včelníku moldavského obsahují omega-3 mastné kyseliny

6 IREL Horse - mast na kopyta Balení: 140 g Typ: Kosmetika pro koně Popis produktu IREL Horse - mast na kopyta IREL Horse - mast na kopyta Popis přípravku: Mast na kopyta obsahuje olej z ostropestřce mariánského s vysokým obsahem kyseliny linolové, olej ze včelníku moldavského a extrakt z parchy saflorové. Kromě těchto složek, které tvoří nutriční a antioxidační vlastnosti přípravku, je v něm obsažen i tuk z ovčí vlny, který udržuje optimální hydrataci rohoviny. Přírodní vosk z rýžových otrub dodá lesk ošetřenému místu. Přípravek zklidňuje a chrání kopyta, je vhodný pro pravidelnou péči a obvzláště je vhodný pro péči o křehké kopyta. Doporučené použití: Přípravek naneste na kopyta v přiměřeném množství, rozetřete do tenké vrstvy měkkou tkaninou. Čímž dojde i ke vtlačení přípravku do případných trhlinek. Optimálního efektu lze dosáhnout při dlouhodobém použití. Přípravek není určen do otevřených ran ani k ošetření kůže či sliznic. Upozornění: Přípravek není určen do otevřených ran ani k ošetření kůže či sliznic. Přípravek nesmí být aplikován do očí. Uchovávejte mimo dosah dětí.

7 IREL Horse - chladící obstřik Balení: 75 ml Typ: Kosmetika pro koně Popis produktu: Chladící obstřik je určen ke zklidnění namáhaných a přehřátých partií svalstva a šlach. Působí chladivým účinkem, který se dostaví v největším rozsahu několik minut po aplikaci přípravku. Čistě přírodní produkt. Doporučené použití: Přípravek se na postižené místo nastříká ze spreje v přiměřeném množství tak, aby přípravek po pokožce nestékal. Upozornění: Přípravek nesmí být aplikován do očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. IREL Horse - třezalkový olej Balení: 75 ml Typ: Kosmetika pro koně Popis produktu: Třezalkový olej je určen na ošetření podrážděných míst kůže v důsledku mechanického poškození vlivem tepla nebo slunečního záření. Přípravek svou péčí zklidňuje mechanicky podrážděnou pokožku a urychluje regeneraci pokožky. Jedná se o přírodní produkt s obsahem extraktu třezalky tečkované (Hypericum perforatum) Doporučené použití: Přípravek se na postižené místo nanese pomocí spreje v přiměřeném množství, tak aby přípravek po pokožce nestékal. Pro konkrétní aplikae lze přípravek nanést na ruku ošetřovatele a následně jemně rozetřít na postižené místo. Upozornění: Přípravek nesmí být aplikován do očí. Uchovávejte mimo dosah dětí.

8 IREL Horse - šampon 500ml. Balení: 500 ml. Výrobce: IREL spol. s.r.o. Typ: Veterinární kosmetika Popis produktu: Horse Šampon s přírodními rostlinými extrakty silicemi se používá při výskytu kožních ektoparazitů u zvířat. Rostlinné extrakty a silice působí i proti šupinatění kůže a pomáhají udržet na ní pouze žádoucí mikroflóru. Použití: Přiměřené množství přípravku se vetře na navlhčenou srst a vytvořte pěnuí. Nechte se působit asi 5 minut a srst důkladně opláchne vodou. Upozornění: Přípravek nesmí být aplikován do očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte při teplotě od 5 C do 25 C. IREL Horse - balzám Balení: 500 ml Typ: Balzám pro koně Popis produktu: Balzám obsahuje olej ze semen včelníku moldavského, silice skořice, hřebíčku, máty, citronelly, muškátového ořechu a kmínu. Přípravek srst provoní a usnadní její hřebelcování. Přítomné silice působí proti přesušení kůže a pomáhají na ní udržet pouze žádoucí mikroflóru. Je vhodný při výskytu ektoparazitů i jako ochrana proti mouchám a sajícímu hmyzu. Doporučené použití: Přiměřené množství přípravku se rovnoměrně vetře do srsti, případně se srst ještě vyhřebelcuje. Po aplikaci se srst neoplachuje a přípravek se nechá volně zaschnout. Upozornění: Přípravek nesmí být aplikován do očí. Uchovávejte mimo dosah dětí.

9 IREL Horse - mast s beta-glukanem Balení: 100 g Typ: Kosmetika pro koně Popis produktu: Přípravek je určen na ošetření podrážděných a problematických míst kůže v důsledku mechanického poškození, výskytu ekzémů, infekcí, zhojených poranění apod. Přípravek urychluje regeneraci pokožky. Jedná se o produkt s obsahem výtažku z hlívy ústřičné. Doporučené použití: Přípravek se nanáší na postižené místo v přiměřeném množství a v případě potřeby se jemně rozetře rukou do tenké vrstvy. Upozornění: Přípravek nesmí být aplikován do očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. IREL Horse - mast s panthenolem Balení: 100 g Typ: Kosmetika pro koně Popis produktu: Mast s panthenolem je určena k ošetření podrážděné kůže zvířete. Působí uklidňujícím efektem na opruzeniny, překrvená nebo exponovaná místa a urychluje regeneraci pokožky. Obsahuje olej ze semen ostropestřce mariánského, lanolín a zklidňující panthenol. Doporučené použití: Naneste v tenké vrstvě na postižená místa 2-3x denně. Přípravek není určen pro aplikaci do otevřených ran ani k ošetření sliznic. Upozornění: Přípravek není určen pro aplikaci do otevřených ran ani k ošetření sliznic. Přípravek nesmí být aplikován do očí. Uchovávejte mimo dosah dětí.

10 IREL Vemenol Balení: 250g, 1Kg, 2Kg, 5Kg Typ: Kosmetika pro hospodářská zvířata Popis produktu IREL Vemenol Přípravek VEMENOL je určen k masážím vemene, kde ve spojení s vlastní mechanickou masáží brání nástupu zánětu a případně již vzniklý zánět uklidňuje. VEMENOL je možno použít pro vnější masáž mléčných žláz i ostatních zvířat. Přípravek je dále vhodný pro masáž oblastí břicha zvířat, zvláště v případě nadýmání nebo kolik. Ulevuje od napětí a bolesti a ve spojení s jemnou masáží napomáhá obnovení správné funkce zažívacího traktu. V tomto případě se použije přípravek v množství asi 1 až 2 ml na plochu 1 dm2 a jemně se vmasíruje. Přípravek je možno používat pravidelně. Nemá nežádoucí efekt na kvalitu mléka. Neobsahuje antibiotika a barviva. Použití: Skot: Po dojení vmasírujte pečlivě asi 10 ml přípravku na celé vemeno. Pokud je potřeba ošetřit jen část vemene, použijte úměrně menší množství přípravku. Ovce, kozy, velbloudi: Po dojení vmasírujte pečlivě asi 5 až 7 ml přípravku na celé vemeno. Malá zvířata (psi): 1 až 3 ml přípravku vmasírujte lehce do oblasti mléčných žláz. Přípravek aplikujte jen po ukončení kojení mláďat. Neaplikujte na oblast vývodu mléčné žlázy.

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o.

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. dodává Dezinfekce pokožky je často nezbytnou součástí hygienických postupů. Potřeba antibakteriálního účinku vyvstává zvláště v podmínkách zvýšené zátěže,

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

ALLKRAFT Naturprodukte ZA STUDENA LISOVANÝ LNĚNÝ OLEJ A POKRUTINY V KVALITĚ POTRAVINY

ALLKRAFT Naturprodukte ZA STUDENA LISOVANÝ LNĚNÝ OLEJ A POKRUTINY V KVALITĚ POTRAVINY ZA STUDENA LISOVANÝ LNĚNÝ OLEJ A POKRUTINY V KVALITĚ POTRAVINY Vlastní výroba a ruční stáčení Lisování za studena při teplotě max. 40 C 100% pro potravinářský průmysl Žádné geneticky modifikované suroviny

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

Vážení chovatelé pernaté zvěře,

Vážení chovatelé pernaté zvěře, Vážení chovatelé pernaté zvěře, Vzhledem k vysokým cenám surovin již určitě netrpělivě sledujete, jak budou pro letošní sezónu vypadat cenově prestarterové a starterové směsi pro bažanty a koroptve. Mám

Více

LNĚNÝ OLEJ GLORD, PAMLSKY GLORDIES, MINERAL GLORD

LNĚNÝ OLEJ GLORD, PAMLSKY GLORDIES, MINERAL GLORD LNĚNÝ OLEJ GLORD GLORD.CZ Obchodní rodinná společnost založená v srpnu 2011 Zaměřená na vysoce kvalitní krmiva a doplňky pro koně a malá zvířata Výhradní zastoupení pro ČR a Slovensko německých firem AGROBS

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY

INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY Sliznice dutiny ústní a rtů je náchylná ke vzniku defektů. Toto lokální poškození sliznice může vést ke vzniku zánětů, nebo vytvořit prostředí, ke snazšímu

Více

Terabb E Krmivo pro sportovní koně s vysokým obsahem energie a doplňkem minerálních látek, stopových prvků a vitamínů.

Terabb E Krmivo pro sportovní koně s vysokým obsahem energie a doplňkem minerálních látek, stopových prvků a vitamínů. Reformin Plus Vitaminózní a minerální doplněk krmiva REFORMIN PLUS svým sestavením zajišťuje dostatečný a vyvážený přísun minerálií, stopových prvků a vitamínů pro všechny kategorie koní. Obsahuje sušené

Více

MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ. OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ: Obsahuje vitamíny C a E, esenciální mastné kyseliny a vysokou koncentraci kyseliny linoleové,

MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ. OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ: Obsahuje vitamíny C a E, esenciální mastné kyseliny a vysokou koncentraci kyseliny linoleové, MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ Spojení legendárních výživných olejů umožnilo vzniknout kompletní řadě péče Mythic Oil, která je základem pro Mytický rituál olejů. ARGANOVÝ OLEJ: Bohatý na vitamín E a esenciální

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách! Sleva platí při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský

Více

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA!

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Luxusní péče za skvělou cenu BIO DIVOKÁ RŮŽE PRO UVOLNĚNÍ A REGENERACI Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie

Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie Kvintesencí dnešní doby jsou bezesporu zelené potraviny, někdy označované jako superpotraviny. Pocházejí z čistě přírodních

Více

MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ AGRONOMICKÁ FAKULTA BAKALÁŘSKÁ PRÁCE

MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ AGRONOMICKÁ FAKULTA BAKALÁŘSKÁ PRÁCE MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ AGRONOMICKÁ FAKULTA BAKALÁŘSKÁ PRÁCE BRNO 2013 PAVLA CEKOVSKÁ Mendelova univerzita v Brně Agronomická fakulta Ústav pěstování rostlin, šlechtění a rostlinolékařství Ostropestřec

Více

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy.

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. FENOLAX EUCARBON TASECTAN CARBO MED. MULTILAC DOBEXIL H OmegaDefend BAYFLEX EMOXEN GEL CandyS PŘESNÉ DÁVKOVÁNÍ FENOLAX Projímadlo v tabletách 5 mg 30 tablet FENOLAX www.fenolax.cz Pomáhá při akutní zácpě

Více

CASA-FERA Puppy Štěně 3 KG 12,5 KG

CASA-FERA Puppy Štěně 3 KG 12,5 KG Puppy Štěně 12,5 KG CASA-FERA Puppy je přímo ušito na míru vysokým nárokům na živiny štěňat všech plemen: Malá plemena : od 4 do 21 týdnů Středně velká plemena: od 4 do 26 týdnů Velká plemena: od 4 do

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA Cucavé tabletky se šalvějí, vitaminem C a inulinem Dr. Heart Šalvěj lékařská imunita, rovnováha v dýchacích cestách Vitamín C imunita, ochrana buněk. Šalvěj lékařská

Více

AKCE VITAKLUB (-15%)

AKCE VITAKLUB (-15%) A - Multivitamíny CentralVita Classic - 100 tbl., multivitaminy Komplexní složení od A do Z! Receptura složená ze 30 vitaminů a minerálů odpovídá místním výživovým poměrům. Jediná tableta denně zaručí

Více

Rediar. Efektivní podpora při řešení trávicích problémů u telat FARM-O-SAN - PŘEŽVÝKAVCI

Rediar. Efektivní podpora při řešení trávicích problémů u telat FARM-O-SAN - PŘEŽVÝKAVCI Rediar Efektivní podpora při řešení trávicích problémů u telat REDIAR JE Vysoký obsah vitaminů A, D a E Obohaceno probiotiky Vysoký obsah elektrolytů a glukózy Snadná aplikace rychle a snadno rozpustný

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. Platnost od 18. 2. 2016 do 31. 3. 2016 nebo do vyprodání zásob. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách!

Více

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC -

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Hroznovy olej WELLNESS KOSMETIKA KULINÁŘSTVÍ DOPLŇKY STRAVY - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Naše filozofie Při výrobě hroznového oleje zúročujeme dlouholetou praxi z výroby kvalitních vín, kdy se snažíme přenést

Více

koupel ovesná asp asp 100% PŘÍRODNÍ KOSMETICKÝ PROSTŘEDEK pro péči o jemnou a citlivou pleť

koupel ovesná asp asp 100% PŘÍRODNÍ KOSMETICKÝ PROSTŘEDEK pro péči o jemnou a citlivou pleť Avena Sativa Flour w w w. a s p c z e c h. c z asp 100% PŘÍRODNÍ KOSMETICKÝ PROSTŘEDEK pro péči o jemnou a citlivou pleť asp Výrobce a distributor: ASP CZECH s.r.o. K Teplinám 679, 763 15 Slušovice Česká

Více

S M L XL. krmivo-brit.cz facebook.com/britcare

S M L XL. krmivo-brit.cz facebook.com/britcare S M L XL VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany 94, Rudná u Prahy Česká republika Tel.: +420 257 952 141 Fax: +420 257 952 141 brit@brit-petfood.com krmivo-brit.cz facebook.com/britcare S L M XL NA VELIKOSTI ZÁLEŽÍ

Více

KRMIVA AGROBS. Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz

KRMIVA AGROBS. Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz KRMIVA AGROBS Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz KŮŇ A POTRAVA Kůň je stepní zvíře Trávy a byliny s nízkým obsahem bílkovin Bohatá biodiversita Velmi dobrá kvalita bez plísní Čistá potrava díky stálému

Více

EUNIKÉ SILVER Doplněk stravy 60 tobolek High duality, účinnost zvýšena mikronizací

EUNIKÉ SILVER Doplněk stravy 60 tobolek High duality, účinnost zvýšena mikronizací EUNIKÉ SILVER Výrobek EUNIKÉ SILVER je kombinací mikronizované sladkovodní řasy česká chlorela SP (Chlorella sp.) a extraktu léčivé rostliny šišáku bajkalského (Scutellaria baicalensis). Obě složky jsou

Více

www.subert.cz / www.suberts.sk

www.subert.cz / www.suberts.sk www.subert.cz / www.suberts.sk Už ne olej, nyní krém! Arganový olej v Arganovém krému Výsledkem je řada Argan Velvet Výzkumné a vývojové laboratore Green Light vyvinuly 100% organický arganový olej a další

Více

Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky.

Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky. VLASY BEZ DISCIPLÍNY Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky. Bez dostatečné hydratace ztrácí vnější vlasové vlákno svou přirozenou elasticitu

Více

Cena bez DPH: 95,59 Kč Cena s DPH: 109,93 Kč. Skladem: ANO

Cena bez DPH: 95,59 Kč Cena s DPH: 109,93 Kč. Skladem: ANO Objednací číslo:-101 Směs pro králíky granule 10Kg Kompletní krmivo pro výkrm králíků obohacené o přírodní látky se specifickými účinky.krmivo je určeno pouze pro výkrm králíků. Cena bez DPH: 95,59 Kč

Více

ÚVOD. Působení obkladu

ÚVOD. Působení obkladu ÚVOD Pro většinu z nás je zdraví a dlouhověkost hlavním cílem našeho snažení. V závislosti na úrovni svého podvědomí se o něj staráme méně či více aktivně. Abychom mohli začít s úvahami na dané téma, musíme

Více

C Z 0 3 3 5 5. Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova

C Z 0 3 3 5 5. Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova C Z 0 Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova Vaše vlasy budou vždy vaší chloubou... Rovné nebo kudrnaté, jemné nebo husté, krátké nebo dlouhé... Nezáleží na tom, jaký typ vlasů máte. Vždy na ně můžete

Více

Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato.

Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato. ELIXIR ULTIME Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato. Po staletí se vzácné oleje používaly jako nezbytná součást zkrášlujících procedur po celém světě. Pro svoji schopnost hýčkání

Více

Katalog čajů a doplňků stravy

Katalog čajů a doplňků stravy Katalog čajů a doplňků stravy Lékárenské Lékárenské bylinné Lékárenské Ověřená kvalita českého výrobce. Bylinné směsi Certifikovaní dodavatelé surovin. Bez chemických přísad a aromat. Originální receptury

Více

IN TACT. v každém věku

IN TACT. v každém věku IN TACT Pure Skinčistá a hebká pleť v každém věku OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Pure Skin 3 3. Přípravky INTACT Pure Skin 3.1. INTACT Pure Skin Cream Fluid (krémový fluid)

Více

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 301 OPTOGEL 50 ml 85,83 Kč 20 103,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL - na unavené svaly 250 ml 74,17 Kč 20 89,00 Kč 328 ALPSKÝ

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Svíčky a mýdla. Katalog 2016. Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla. Katalog určený pro velkoobchodní partnery

Svíčky a mýdla. Katalog 2016. Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla. Katalog určený pro velkoobchodní partnery Svíčky a mýdla Katalog 2016 Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla Katalog určený pro velkoobchodní partnery Svíčky z palmového vosku Svíčky vyrábíme z čistého palmového vosku Je

Více

Za závažnou dehydrataci se považuje úbytek tekutin kolem 6%. Dehydratace se dá rozdělit na:

Za závažnou dehydrataci se považuje úbytek tekutin kolem 6%. Dehydratace se dá rozdělit na: Pitný režim Lidské tělo obsahuje 50-65% vody, samotné svaly obsahují až 70%. Už jen tento fakt snad dostatečně vypovídá o důležitosti vody v těle. Obyčejný pracující a nesportující člověk by měl přijmout

Více

VAPIG EKONOMICKY VÝHODNÝ SYSTÉM OCHRANY NOVOROZENÉHO SELETE

VAPIG EKONOMICKY VÝHODNÝ SYSTÉM OCHRANY NOVOROZENÉHO SELETE VAPIG EKONOMICKY VÝHODNÝ SYSTÉM OCHRANY NOVOROZENÉHO SELETE Vahala J. Nemálo chovatelů prasat nejen v ČR se zabývá otázkou, zda vysoké náklady na farmakoterapii téměř vždy spojené s medikací ATB přináší

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

Complete Food for Dogs

Complete Food for Dogs Complete Food for Dogs CD Healthy Line Delikan Na Kopečku 1431 751 31 Lipník nad Bečvou Tel/fax:+420 581 771 270 www.krmivo-pro-psy.blue4net.cz DELIKAN 16 let zkušeností v extruzi a výživě psů výroba krmiv

Více

Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických,

Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických, Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických, masérských, pedikérských a dalších salonech profesionálů.

Více

Mléčné BIO výrobky z naší ekofarmy

Mléčné BIO výrobky z naší ekofarmy Mléčné BIO výrobky z naší ekofarmy BIO - Jogurtové mléko kyselomléčný výrobek Ochucený jogurtový nápoj různých příchutí. balení: plastová lahev hmotnost: 0,45 kg BIO - Čerstvé mléko čerstvé pasterizované

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 1. 2012 / Doporučené ceny při sazbě 14 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

Potřeba živin pro drůbež

Potřeba živin pro drůbež Potřeba živin pro drůbež Energie Potřeba energie pro drůbež i obsah energie v krmivech se vyjadřuje v hodnotách bilančně metabolizovatelné energie opravené na dusíkovou rovnováhu (ME N ). Metabolizovatelná

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy

Návod k použití Iontový nástroj krásy Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 (ULTRABEAUTY) Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez

Více

KRMIVA PRO KONĚ MEMBER OF ROYAL DE HEUS

KRMIVA PRO KONĚ MEMBER OF ROYAL DE HEUS KRMIV PRO KONĚ MMBR OF ROYL D HUS RLX Granulované krmivo pro koně v nízké zátěži Krmivo určeno především pro koně v nízké zátěži, pro hobby a provozní koně. Vhodná náhrada za oves u hůře zvladatelných

Více

VÝŽIVA VYTRVALOSTNÍCH KONÍ

VÝŽIVA VYTRVALOSTNÍCH KONÍ VÝŽIVA VYTRVALOSTNÍCH KONÍ OBSAH A ZDROJE Vytrvalostní kůň Výživa a potřeby vytrvalostního atleta Klíčové živiny Energie Krmiva Agrobs Lněný olej LNĚNÝ OLEJ GLORD Zdroje: Feeding the Endurance Horse, By

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

Podpora normálního metabolizmu jater

Podpora normálního metabolizmu jater Podpora normálního metabolizmu jater Játra továrna organizmu v níž probíhají následující procesy: zneškodnění různých cizorodých látek deaktivace a odstranění z organizmu zplodin vlastních biologicky aktivních

Více

ČESKÁ KOSMETIKA. www.irel.eu. Ryzí síla přírody

ČESKÁ KOSMETIKA. www.irel.eu. Ryzí síla přírody ČESKÁ KOSMETIKA www.irel.eu Ryzí síla přírody Mariol Mariol dětská koupel je používána jako prostředek pro přípravu koupelí dětí. Pokožku zklidňuje, promašťuje, zjemňuje a napomáhá její regeneraci. Mariol

Více

Sportovní výživa v kategorii hokejové mládeže 16-18 let nevyužitá rezerva pro výkon, regeneraci i sportovní růst

Sportovní výživa v kategorii hokejové mládeže 16-18 let nevyužitá rezerva pro výkon, regeneraci i sportovní růst Sportovní výživa v kategorii hokejové mládeže 16-18 let nevyužitá rezerva pro výkon, regeneraci i sportovní růst Ing. Ivan Mach, CSc. Zdravotní komise ČOV Aliance výživových poradců ČR Charakter kategorie

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

249 Kč 325 Kč Doplněk stravy

249 Kč 325 Kč Doplněk stravy URGO FILMOGEL SPOTS Na pupínky Novinka 336 Kč 2ml Rychlé, účinné a diskrétní řešení na problematickou pleť! unikátní složení s Tea tree oil a Kyselinou salicylovou podporuje a urychluje hojení patentovaná

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00 HŘEJIVÝ 250 g 224,79 272,00 éterické oleje rozmarýnový, eukalyptový, kafrový a 500 g 401,65 486,00 borovicový Uvolnění ztuhlého svalstva a kloubů po námaze. KAKAO 250 g 224,79 272,00 Vyživuje pokožku,

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00 Základ tvoří směs přírodních olejů kokosový a slunečnicový, estery cukru a vitamíny A a E. Jednotlivé druhy masážních olejových gelů se liší obsahem dalších složek éterických olejů a extraktů. Dle těchto

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může. pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků

Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může. pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků dochází ke zlepšení prokrvení masírovaných oblastí. Okysličují

Více

dodržování zásad pro uchování zdraví (dnes synonymum pro dodržování čistoty)

dodržování zásad pro uchování zdraví (dnes synonymum pro dodržování čistoty) Otázka: Hygiena a toxikologie Předmět: Chemie Přidal(a): dan 1. Definice, základní poznatky HYGIENA = dodržování zásad pro uchování zdraví (dnes synonymum pro dodržování čistoty) vnějším znakem hygieny

Více

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových Čištění a ošetřování 08/2008 Silikon-Entferner Odstraňovač silikonu Technické údaje Způsob použití Vlastnosti Spotřeba Ostatní Složení Ekologie v závislosti na nasákavosti 80 100 ml/m² Zabraňte dlouhodobému

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 10. 2016 eshop.nefdesante.cz NOVINKA AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR

INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR ONLINE HAIR STRAIGHTENING & ONLINE PERMANENT WAVE SYSTEM INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR Narovnejte své vlasy Ondulujte své vlasy

Více

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE WELLNESS MASÁŽE INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ MASÁŽ HLAVY, ŠÍJE, RAMEN A HORNÍ ČÁSTI PAŽÍ Tradiční indická masáž hlavy (champi) je stará více než tisíc let a praktikovala se jako součást ayurvédského učení.

Více

nemoc úraz operace síla energie vitalita Ensure Plus Advance Výživa nové generace Chrání a obnovuje Vaše svaly

nemoc úraz operace síla energie vitalita Ensure Plus Advance Výživa nové generace Chrání a obnovuje Vaše svaly nemoc úraz operace síla energie vitalita Ensure Plus Advance Výživa nové generace Chrání a obnovuje Vaše svaly Ztráta tělesné hmotnosti a svalu Delší nemoc, úraz, operace, pobyt v nemocnici vede ke ztrátě

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022

Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez obav využívejte

Více

Tip: sleek.look šampon a stylingový krém BARVA Tip : Vavoom Shapemaker, sleek.look Iron Smoother DUALITY Tip : Vavoom gel pro absolutní objem

Tip: sleek.look šampon a stylingový krém BARVA Tip : Vavoom Shapemaker, sleek.look Iron Smoother DUALITY Tip : Vavoom gel pro absolutní objem Tip: sleek.look šampon a stylingový krém Pro dokonalé uhlazení a výživu vlasů použijte sleek.look šampon a krém. Šampon změkčuje strukturu vlasu a usnadňuje úpravu. Stylingový krém napomáhá uhlazení, chrání

Více

Mléko a mléčné výrobky prospívají pokožce Je prokázáno, že až 50 % změn na kůži je ovlivněno nesprávným životním stylem.

Mléko a mléčné výrobky prospívají pokožce Je prokázáno, že až 50 % změn na kůži je ovlivněno nesprávným životním stylem. Je prokázáno, že až 50 % změn na kůži je ovlivněno nesprávným životním stylem. Zhruba z poloviny máme tedy za stav naší pokožky zodpovědnost. Výzkumy dokazují, že pleti velmi svědčí konzumace mléka a mléčných

Více

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY Následující text podává informace o základních minerálních a stopových prvcích, jejich výskytu v potravinách, doporučených denních dávkách a jejich významu pro organismus. Význam

Více

Nové komerční aplikace

Nové komerční aplikace 115.42 nm 57.71 nm 0 nm 2000 nm 2000 nm 1000 nm Nové komerční aplikace 1000 nm 0 nm 0 nm nanomateriálů - zlato a stříbro Co jsou to nanotechnologie Richard Feynman There is plenty room at the bottom (Tam

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

Příloha č. 1 Kupní smlouvy č. PPR-13552-32/ČJ-2012-990656 Specifikace krmiva

Příloha č. 1 Kupní smlouvy č. PPR-13552-32/ČJ-2012-990656 Specifikace krmiva Příloha č. 1 Kupní smlouvy č. PPR-13552-32/ČJ-2012-990656 Specifikace krmiva A.2.1. Granulované krmivo pro březí a kojící feny 1. Výrobce Royal Canin 2. Obchodní označení nabízeného krmiva Maxi Starter

Více

ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE

ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE VÁŠ OBCHODNÍK www.nicco.cz ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE www.bestclean.cz bc_2014.indd 1 13.11.13 12:08 804 BestFloor nano Přípravek na podlahu pro dokonalé čištění a ochranu

Více

Jak pečovat o své srdce

Jak pečovat o své srdce Žijeme v době, která je uspěchaná. Často se stává, že ve shonu nebo ze svého pohodlí odsuneme péči o své srdce na,,druhou kolej, proto pečujme o své srdce, dříve než nás zastaví nemoc. Jak na to se dozvíte

Více

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE 1. Co je nutrikosmetika? Nutrikosmetika jsou nutriční výrobky, které mohou pomoci zlepšit strukturu a funkci pleti a napomoci jejímu zdraví a vzhledu. Nutrikosmetika

Více

Návod k použití Masážní hřeben NY-E039

Návod k použití Masážní hřeben NY-E039 Návod k použití Masážní hřeben NY-E039 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili náš produkt. Produkt, který jste si zakoupili, byl přísně testován, aby byl plně ve shodě s technickými standardy. Poté co si pozorně

Více

Experalta Природная лаборатория красоты

Experalta Природная лаборатория красоты Experalta Природная лаборатория красоты Vše nádherné je jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listů a tvary oblaků. Stejně neopakovatelná je pleť každé ženy. Je jedinečná

Více

Marie Nejedlá, Státní zdravotní ústav. Škodí palmový olej zdraví?

Marie Nejedlá, Státní zdravotní ústav. Škodí palmový olej zdraví? Marie Nejedlá, Státní zdravotní ústav Škodí palmový olej zdraví? bývá vnímán veřejností jako nezdravý tuk má vyšší obsah nasycených MK (50% nasycených a 50% nenasycených MK) hladinu cholesterolu ovlivňuje

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

KRYOTERAPIE KRÁSA A ZDRAVÍ PŘI -150 C

KRYOTERAPIE KRÁSA A ZDRAVÍ PŘI -150 C KRYOTERAPIE KRÁSA A ZDRAVÍ PŘI -150 C ZELENKA ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA KRYOTERAPIE Kryoterapie je moderní velmi účinnou metodou léčení, rehabilitace a regenerace lidského organismu aplikací chladu. Celotělová

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Oligobiogenní prvky bývají běžnou součástí organismů, ale v těle jich již podstatně méně (do 1%) než prvků makrobiogenních.

Oligobiogenní prvky bývají běžnou součástí organismů, ale v těle jich již podstatně méně (do 1%) než prvků makrobiogenních. 1 (3) CHEMICKÉ SLOŢENÍ ORGANISMŮ Prvky Stejné prvky a sloučeniny se opakují ve všech formách života, protože mají shodné principy stavby těla i metabolismu. Např. chemické děje při dýchání jsou stejné

Více

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla 3 kroky, aby vaše pokožka kvetla květiny a byliny severského léta MÁDARA přichází z Lotyšska, malé země v severní Evropě, z oblasti Baltu, regionu kterému se podařilo zachovat si mnoho neposkvrněných a

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Příbalová informace: Informace pro uživatele. Balneum Hermal Přísada do koupele Sojae oleum raffinatum

Příbalová informace: Informace pro uživatele. Balneum Hermal Přísada do koupele Sojae oleum raffinatum sp.zn. sukls263605/2011 Příbalová informace: Informace pro uživatele Balneum Hermal Přísada do koupele Sojae oleum raffinatum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci, než začnete tento přípravek

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

Beauty Energy. tajemství skryté uvnitř

Beauty Energy. tajemství skryté uvnitř Beauty Energy tajemství skryté uvnitř Pokud toužíme po dokonalé pleti, musíme nejdříve porozumět svému tělu! Naše pokožka je zrcadlem vzájemného působení a ovlivňování mezi vnějším světem a stavem našeho

Více

Katalog Kneipp 2014/2015

Katalog Kneipp 2014/2015 Katalog Kneipp 2014/2015 Milé zákaznice, milí zákazníci firmy Kneipp Také v letošním roce jsme pro Vás připravili řadu novinek. Z nich Vás zřejmě nejvíc bude zajímat certifikovaná přírodní kosmetika péče

Více

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES PRODUKTY FIRMY LAVYLITES - jsou to 100% přírodní produkty, které v sobě obsahují účinné látky shromážděné z několika tisíců léčivých bylin - blahodárný efekt je posílen nanotechnologickým zpracováním,

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více